pluggish

Hej Bloggisen!
Nu har jag precis kollat på lite glosor på engelskan. Det börjar faktiskt bli rätt svåra ord man måste öva på nu! Jag är så otroligt trött på kvällarna efter skolan, så jag är jätteglad att ni trogna läsare faktiskt fortfarande är kvar! TackTackTack. Jag lovar en superupdate i helgen!

Hur jobbig man än tycker att skolan är nu, så kommer man sakna den så jävla mycket sen...




Mobilblogg

Hej bloggisen! Nu har jag precis fått hjälp med matten av en kille som var jättebra på att förklara! Men, men.. Var det någon som såg Victora's secret fashionshow igår? AMAZING! jag är ledsen att det blir så dålig men jag vill verkligen sattas på skolan och som ni säkert förstår kommer skola före bloggen! Som sagt är mitt rum inte riktigt färdigt än och jag ska nog köpa nu säng, köpa ny hylla osållat för byrån och sätta dit lite bilder och tavlor! Men jag kan lägga upp en "dagens" sen, PUSS




mitt rum


Här är ingången till mitt och hannas rum


Här är ingången till mitt badrum.. Men vi håller på att göra om
både mitt och mammas och pappas badrum, så den ända toan
som är helt färdig är den lilla vid hallen haha.




Min dörr, på Hannzors är det självklart ett H


Det här är en elefant.. Haha nej men som alla ser så är det såhär
mitt skrivbord ser ut!



Min sköna sängis









Jag är jätteledsen för den dåliga kvalitén på bilderna, men det är ju bättre än inget right?
Vad tycker ni om sånt här? Sa jag göra fler bilder och kanske till och med videos?
Grejen är att mitt rum är ju inte helt färdigt, men snart! Det saknas bara lite småsaker!




Walla

Hej bloggisen! Jag mötte precis Paulinne vid Slussen! Och hörni, jag hade iiingen aning om att walla var ett ord, ett heligt ord till och med! Att det är "jag lovar eller svär på allt" typ. Och I'm sorry men nu har jag ju lärt mig det och det är ju bra! Man ska lära sig 5 nya saker varje dag, right? Jag har absolut inget emot arabiska! Vad har ni fått det ifrån? Jag älskar andra kulturer lika mycket som jag älskar Sverige och som någon sa: om det nu är ett heligt muslimskt ord, varför går ALLA (även dom som inte ens är muslimer) runt och säger ordet i varenda mening? Men, men. Jag har i alla fall inget emot andra kulturer, språk eller religioner. Om du är snäll mot mig så är jag snäll mot dig, vart du en kommer ifrån- simple as that!




rinkebysvenska

Haha jag tycker låten är tuuuung! Men vissa är är ju bara förmycket, typ som vad är ''WALLA''? vem säger så i en mening? Haha låter bara jättetöntigt. Där emot går ju alla runt och säger aina, gola eller snitcha, guzz, bazz, jiddra, jara, tankad, para, flippa, haffa, keff osv osv osv.

Haha vem fan kom på dom orden liksom? För er som inte fattade nåågonting av det jag nyss skrev tycker jag ni ska kolla på videon där nere! Eftersom dom inte är riktiga ord, eller vad man nu ska säga, så är det kanske inte 'rinkebysvenska' man ska skriva på svenksalektionen om man vill ha A haha.


ayo låt mig förklara hur vi pratar här i orten


ANVÄNDER NI 'RINKEBYSVENSKA' NÅGONGÅN?




awesome Chloé!

Kommer ni ihåg i sommras när jag skrev om att jag hade pratat med Chloé i telefon av en slump? att allt bara var ett misstag, men att det var så jävla coolt! Jag kommer ihåg att jag tänkte ''wooow, awesome jag har pratat med Chloé Schuterman i telefon!'' För jag älskade hennes blogg och läste den typ 5000 gånger om dagen (vilket jag fortfarande gör hehe) och vi bestämde träff på Grönan för vi skulle ändå dit samtidigt och jag var sååå nervös när jag skulle träffa henne för första gången, ni anar inte! Haha men så skulle ju båda på Lexington fashionshow och då gick vi tillsammans, vi började träffas mer och lärde känna varandra mer och idag är hon inte Chloé Schuterman för mig.

Hon är Cholle, Clorzor eller Shuttis, En riktig kompis som jag älskar sjukt mycket och som jag kan berätta allt för! hon är awesome! Sättet vi har lärt känna varandra på är en jätterolig slump men som jag är otroligt glad över att det hände... För du är en ut av mina bästa kompisar Clorris Morris! Kolla hennes awesome blogg! Den är på riktigt awesome!

Vi snackade i telefon i går och då berättade jag hur awesome mina läsare och hur mycket ni kommenterade (love it, det är askul!!) så gå in på hennes awesome blogg om mode, skönhetstips och skitsnygga outfits och lämna en eller flera söta kommentarer. För det är hon värd. Världens awesomeaste vän! KLICKA PÅ BILDEN!!






Morniiing!

img_0537 (MMS)

Godmorgon bloggisen! Nu blir det mobilblogg igen för jag han inte skriva något på datorn imorse. Men meeen nu sitter jag på tunnelbanan påväg till skolan och är jättetrött. Jag kunde inte sova inatt eller jo det kunde jag, jag somnade faktiskt runt 10! Sen kommer min syrra in halv 1 och viskar "ska vi spela Nintendo?" haha snacka om att jag flippa!! Sen kunde jag inte somna haha, jobbiiigt. Men idag är en brraaaa dag! Wohoo!




Mobilblogg

img_3765 (MMS)

Hahaha fan vilken ful bild! Men ajaaa! Nu är Ska jag åka iväg till Ikea och köpa ett skrivbord! Nice. Sen ska vi byta jackan på Hollister till en mindre storlek. Mamma hade köpt S och jag måste ha XS. Jag vill bara säga taaackk för alla hjälpande kommentarer, verkligen! Jag tror ändå att jag fortsätter ha den ljusgråa (jag vet att den ser vit ut men den är ljusgrå) och bara byter storlek... Eller? Åååhhh vilken beslutsångest!




vilken färg är snyggast?

Min mamma kom hem för inte så länge med en jacka från Hollister så nu kan jag stryka det från önskelistan! Det var verkligen jättesnällt MEN jag var ganska osäker på färgen.. Jag hade ju sagt till henne att jag ville ha ljusgrå och det var ju det köpte men när jag prövade den så kändes det inte helt rätt så jag tror att jag byter. Eller ska jag göra det?




VILKEN FÄRG ÄR SNYGGAST?




helt sjukt coolt!




svar på några frågor del 2

om du ska byta skola, när ska du göra det?

Svar: Jag skkaaaa byta skola. Det är bestämt.. Tråkigt, men ändå väldigt skönt. Jag kommer byta till Kulterama i Hammarbyhöjden och börjar på vårterminen i 8an där.


när du gick på cheerleading, var det någon som hette emilia kitty som gick där med dig?

Svar: Nope, men därimot var det en tjej som hette så på mitt kollo som jag gick på sommaren 2011 (den här sommaren alltså) fast hon stavade Emilia Kitti. Menar vi samma?


alltså det är fan war nu! en tjej börjar bli populär & jag börjar kallna, vad fan ska jag göra ?

Svar: Varför är det war? jag tycker det är jääätteeetööntigt att man ska bråka om vem som är populär eller inte. Att det finns dom coola och så finns det nördarna. Driver ni med mig eller? Är det så på riktigt? För så har vi i alla fall inte i min klass som jag går i nu. Där är ALLA MED ALLA och det finns inga jävla gäng. Kommer ni ihåg när man sa på 6års att man inte kan leka fler än två- Det kan man visst! Vem bestämmer att hon är populär. Om man får mycket uppmärkashet för att man är snäll är väl det jättebra! Och om man får uppmärksamhet för att man är bitchig så är det ändå bättre uppmärksamhet än ingen alls. Chees...


Tyckte dina föräldrar att det var okej att du sökte till talang? asså jag har ingen erfarenhet överhuvudtaget i sångtävlingar och min päron säger hela tiden till mig när jag vill börja "men du kommer ändå aldrig och klara det!" Jag tycker att det är fel!

Svar: Ja det är klart dom tyckte det var okej att jag var med i Talang! Och att dina föreldrar säger till dig att du inte kommer klara det är otroligt fel! Dom ska ju stötta dig. Man behöver inte vara med för att vinna heller. Jag har aldrig vunnit en ända talangtävling förrutom Talang och Helges talangjakt som jag vann förra året. Man ska göra det för att det är kul, inte för att vinna. Självklart är det jättekul att vinna men priset man får kommer ändå bara stå där på din hylla sen, det är ju själv aupplevelsen! Haha fan vad poetisk jag lät men det är sant!


Vilken mobil har du?

Svar: En svart iPhone 4. Jag känner inte att jag behöver den nya 4s men om jag fick välja skulle jag självklart tagit den! En vit! Enligt mig är vit så mycket snyggare.


På chloes fester brukar ni typ ha alkohol och hur många brukar du hångla med då?

Svar: Chloé har bara haft en fest. Varje helg är det alltid någon som styr så det finns ju alltid nåågon fest man kan gå på men Chloés var stört rolig! Resten tänker jag inte svara på.


Skulle du hellre vara opopulär och ha 5 äkta vänner som skulle kunna gå i döden för dig eller vara populär och ha 500 falska vänner som aldrig skulle gå i döden för dig?

Svar: Lätt 5 äkta vänner. Hatar falska människor. Men sen så finns det ju dom man inte känner så bra men man fortfarande kallar kompis och det är ju helt okidoki för man kan ju inte känna alla super bra! MEn det är skilnad på att inte känna varandra jättebra eller vara falsk.





fråga till er!

Jag har ju fått jättemånga kommentarer om att jag ska filma och lägga ut när jag sjunger. Innan har jag inte velat det alls.. men nu så känner jag why not? Jag kan inte lova något, men jag säger bara att jag är ganska posetiv till det nu! Fast ooommm jag sjunger så vill jag ju såklart ha lite låtförslag från mina snygga läsare!




Victoria's secret

Igår kväll hade jag ingenting att göra så då gick jag in på VS hemsida och la till typ 20 saker i min shopping bag. Mest gillar jag grejerna från PINK. Jag tror man kan säga att det är typ som H&M och Divided. Alltså att PINK linjen är mer för ungdommar och är lita 'gulligare' Men mina saker är ju sparade så nu ska jag bara fråga pappa jättesnällt om han kan beställa det när han kommer hem från jobbet idag (haha ja han är på jobbet för han håller på med en speciell sak den här veckan)... Kanske som en födelsedagsperesent? Man kan ju alltid hoppas, right. Fast jag ska nog ge bort några trosor eller likande till mina kompisar om jag beställer därifrån! 


PS. snart är det ju deras årliga fashion show!! WIIIII, fast egentligen blir jag bara deppig när jag kollar på modellerna.. dom är ju bara för snygga! vill fan också se ut så...
 




nästan helt frisk!

Idag kom jag upp ur sängen ganska tidigt! Klockan var kanske runt 10 eller något sånt. Annars brukar jag ju ligga kvar till 13.30 eller något sådant haha. Nu mår jag mycket bättre och eftersom det är så fint väder så satte jag på mig kläder som man kan visas offentligt i (för jag har bara gått runt i pyjamas hehe) och gick ut på en prommis all by my self.

Men det var jätteskööönt! Och jag försökte gå på dom ställerna där man får sol i ansiktet för då känner man sig så jävla snygg haha, någon som fattar vad jag menar? Det känns som man har värsta spotlighten i ansiktet sen när det kommer förbi folk så kör man den här: Work it, work it girl ah yeah! Work it like a supermodel Haha.




svarar på några frågor

Jag valde några snabba frågor att svara på. Självklart ska jag svara på fler men det gör jag någon annan gång!




Varför går du hos BUP?

Svar: För att du ska ha något att fråga om. Haha jag skojade, men grejen är att om jag ville att ni skulle veta det så skulle jag sagt. Men jag kanske säger någongång i framtiden haha.


jag bara undrar vilken killtyp du gilla

Svar: Det där är en jättesvår fråga.. Men har får INTTEEE gå runt i ett par Adidasbyxor som man har när man spelar fotboll eller liknande. ÅÅhhhh vad jag hatar när folk har dom. Can't stand it, sorry.


Ångrar dina föräldrar att du ställde upp i Talang eftersom du blivit så känd?

Svar: Haha nej? vad ska dom ångra? Grejen är att det är rätt många som frågar om hur det känns att vara känd, öööhhh jag är inte känd? jag tänker verkligen inte att jag är känd i alla fall. Eftersom det var så längesen så är det enligt mig helt sjukt och jättekul att folk fortfarande känner igen mig!


Vad tycker du om att dricka osv. när man är 13-14 ?

Svar: Klart det inte är bra! Det är verkligen inte bra! Men vad ska jag säga. Det är helt sjukt många som gör det...


vad är det olagligaste du har gjort?

Svar: Jag har väl inte gjort något olagligt direkt men jag kan ju säga att jag har gjort helt fantastiskt korkade saker. Kanske inget man kan bli dömd för


När du o dina kompisar går på kalas, hur mycket lägger du ungefär på en present då?

Svar: Alltså.. grejer är att vi går inte på kalas. Om någon fyller år har man antingen middag/lunch eller något likande och hur mycket jag lägger på presenten är helt olika! Det beror på! Eller så har man fest och då är det oftast inget måste att man har med sig present.


Är det viktigt för dig att alltid se bra ut?

Svar: NEJ! Haha ärligt jag anstänger mig nästan aldrig för att se bra ut! Klart jag försöker sätta på mig någolunda acceptabla kläder men annars är det inte så mycket mer.


Vad är ditt favoritmärke?

Svar: Det beror helt på vad det är jag ska ha! Om det är sportkläder, vardagskläder, underkläder och så vidare. Men om man ska säga vardagligt måste det nog bli H&M, Hollister, Odd Molly eller Ralph Lauren.


Hur mycket dansar ni på KSB (Kungliga Svenska Balettskolan)?

Svar: Vi dansar totalt ca 25 timmar i veckan. Sen är det några som dansar utanför skolan också, alltså att dom dansar på en danskola som BASE 23 eller Kuhlers. Jag förstår verkligen inte hur dom orkar haha.


Vad gillar du minst med dig själv?

Svar: Usch så ska man ju inte tänka! MAn ska tänka vad man gillar bäst med sig själv! Jag har aldrig riktigt tänkt var jag inte gillar med mig själv så det är en svår fråga. Ibland kan man ju se en gaaalet snygg tjej på stan eller något och tänker ''Åh henne vill jag se ut som!'' och sen ser man en annan tjej och tänker att man vill se ut som henne i stället. Även fast båda var lika snygga ser dom ju olika ut, förstår ni? Men om jag skulle ändra på något så skulle det vara min längd. JAg vill bli 1.70 minst, det så snyggt att vara lång!





Nu ska jag fortsätta kolla på filmen som går på 7an, tyst vittne. PUSS




robin

Eftersom jag är sjuk är jag ju tvungen att vara hemma denna fredag. Trååååkigt men ganska skönt ändå. Och vad gör man om man sitter hemma utan en kompis, jo då är det ju självklart att man kollar på Idol med La familia! Bland dom jag sett än så länge är ju Robin helt stört överlägsen. Såg ni när han sjöng Let me entertain you eller!? Alltså heliga Maria vad bra! ååhhh vad jag kommer rösta på han!!
 


VEM RÖSTAR NI PÅ?




i'm seriously in love with the thought of being in love! ♥

Min älskling Alva har lagt upp den här på sin awesome blogg! Vi satt och pratade om den här videon hela förmiddagen. Haha men jag bokstavligt dör vad underbara dom är tillsammans! Helt sjukt. Efterni har sett dom här kan jag lova er 100% att ni kommer vilja ha en pojkvän, om ni inte redan har en. Jag vill ha en pojkväänn som äälskar mig, som bara finns där och som man kan mysa med. Jag känner typ att alla killar är players och bara ute efter sex. Så jävla synd.






angående frågorna

Jag tänkte bara säga en sak. Jag är verkligen inte sur eller något! Men jag tänker inte svara på frågor som hur ofta dricker du alkohol? är du oskuld? Vilken bh-storlek har du? vad är det längsta du har gått med en kille? osv osv för jag anser att dom frågorna är alldeles för personliga. Skulle ni ärligt talat vilja att någon främmande människa (Jag vet ju inte ens hur ni ser ut, kön, hur gamla ni är etc) frågade er dom frågorna?

Men därimot fick jag en fråga på bloggisen från en tjej som undrade vilken storlek jag hade på Victoria's secret underkläder för hon skulle beställa lite grejer från deras hemsida. Då gick jag in på hennes blogg, för hon hade länkat den som namn ni vet, och svarat på hennes fråga eftersom jag ville hjälpa henne. Men hur långt jag har gått med en kille har inte ni med saken att göra. Jag fattar att man är nyfiken men jag tänkte bara säga det här och nu att jag svarar inte på sådana frågor. Det är något jag pratar med mina kompisar om.

MEN TACK FÖR ALLA FRÅGOR! NI ÄR BÄST! ♥





Bilderna tagna från We♥It.com




fråga påååå!!

Eftersom jag har bloggat så uselt dom senaste dagarna så tänkte jag att vi kan jämna ut det med hjälp av att ha en frågestund! Låter det bra? BRA! haha ni får tills på tisdag på er att fråga! Tänkt på att jag får ofta frågor som jag redan svarat på, därför svarar jag inte på dom igen. Svaren på dom sndra frågestunderna kan ni hitta i arkivet frågor och svar.





tonight tonight

Jag är typ kääär i den här låten! Man blir så jävla glad! Gillar ni den?




i'm not feeling 2 well.. but i'm back!

Hejsan bloggisen!


I morse var jag as flummig och ringde och sms:ade massa
haha dom måste ha trott att jag tagit nått. Då mådde jag ganska bra, så jag satte på tvn och zappade runt lite medans jag åt nudlar. Jag kan bokstavligt talat leva resten av mitt liv på nudlar! Det är ju så sjuuukt gott! Sen efter en stund så gick jag för att ta min medicin. Jag brukar bli väldigt trött av det (vilket jag självfallet blev idag också) så jag la mig i min sängis och somnade.

Sen så ringde Chloé och väckte mig, haha ååhhh vad jag älskar när hon ringer mig! Det är jättemysigt haha för om hon vill något så skriver hon aldrig sms utan hon ringer alltid. Dock så är det ju förjääävlaaa jobbigt att prata för min del nu då eftersom att jag är helt täppt i näsan. Det låter seriöst som om någon håller för min näsa när jag pratar och så är jag jättetjock i halsen så jag låter som ett mumlande troll...

Under tiden som jag varit sjuk har jag blivit heeelt käär i en sida som säkert många redan känner till. Den heter we♥it.com, alltså weheartit. Otroligt fina och inspirerande bilder!!










osv osv osv osv osv....




FML

Tyvärr så mår jag inte ett dugg bättre idag. I natt så kräktes jag ner min matta och i morse Var jag nere vid doktorn och fick reda på att jag hade halsfluss, inte så kul! Men nu käkar jag penicillin så jag kommer ju snart bli bättre! Jag har ju inte kollat mig i spegeln på ca 2 dagar för vem bryr sig om hur man ser ut när man är sjuk? Men så gick jag in i mitt badrum och såg spegelbilden av mig själv och fick typ flipp! Haha jag var heeelt vit, nästan så blek så jag var grön, mörkblå under ögonen och hade blodröda läppar och så såg jag jättebenig ut... Usch! Ne nu ska jag gå och äta glass, för det är det ända jag får ner.




Sjuk chey

Bloggisen! Idag har jag inte orkat blogga för att jag har haft jättemycket feber.. I morse när jag vaknade så hade jag 39,5. Nu kanske jag har 38 och jag mår jag lite bättre. Jag har frusit och svettas om vart annat och drömt jätte äckliga och konstiga drömmar, ni vet man brukar ju drömma helt knäppa saker när man har feber! Jag tänkte bara säga att jag lever och att jag bloggar imorgon om jag mår bättre!




Real fucking love

Jag vill bara säga att jag älskar mina kompisar! Och jag älskar min klass, om det inte vore för er skulle jag nog aldrig gå till skolan.. Jag älskar er så mycket och alla sjuka saker vi gör! Jag älskar ICE, jag älskar alla underbara människor jag fått lära känna under sommaren och jag är bara jättelyyycklig! Tack för ni gör mitt liv till det bästa ni är alla värda sjukt mycket! 

♥  ♥  ♥






Pina

Idag såg jag och klassen Filmen Pina (ni har säkert sett de på reklamskyltar någanstans i stan). Nu kanske ni tänker ''åååhhh fick ni se på bio? FETT kuuul!'' Enligt mig var den INTE bra! Det var en film som handlade om en dansre, som hette Pinas liv.

Jag satt mest och snackade med Rasmus och Isak eller spelade temple run höhö. Jag tror inte någon tyckte den var super bra. Joo säkert lärare.. Dom tycker alltid all kulter är så hiiimmllaa bra! Kulturnissar, som Olivia brukar kalla dom, är vad dom är! Såklart så ska det ju var det ju modern dans. Och för er som inte vet vad odern dans är så kan jag säga att enligt mig är det bara konstigt och tråkigt att kolla på. Det finns ju dom som tycker det är hur awesome som helst att kolla på det. Det kan faktiskt vara riktigt coolt vissa stunder. 



En bra sak var att den var i 3D! Visst är vi snyggaaa?




BOOOORIIING

Tjaaaa bloggisen! Idag blev det en väldigt sen dag i skolan för efter dansen som är på eftermiddagen gick vi och kollade på en film (som jag fortfarande kollar på.. Jag har på lägsta ljudstyrkan så jag kan mobilblöööggaaa) filmen kan jag ju säga SUGER! haha jag sitter med Isak och Rasmus och vi tråkar ihjäl.. Jag berättar mer när jag kommer hem!!




godnatt

Hej bloggisen!
Jag sitter i min säng och är så tröött! Jag ska faktiskt sätta på mig pyjamas och sen ska jag nog gå och lägga mig och lyssna på lite muusssiiik! SKÖNT. här är några bilder från igår och imorse.




Bilderna kommer från älsklings-malvlas instagram. Hon heter Malviz! FÖÖÖLJJ




Rihanna ♥

You da one
We all want love
Det här är mina favoritlåter från Rihanna, eller från hennes nya! åhh visst är dom bra!!
Vilken är eran favoritlåt från Rihanna. Och jag kan ju bara tilllägga att hon är g r y m m live!



Paula har fezt?

Heeej bloggisen!

Nu sitter jag och dricker juuuice! namnam! Hahah jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Men jag kan ju ta och berätta lite om igår. Vi skulle ha lite myspys hos Pauliiis, i hennes källare. Så först gick vi till Östermalmstorg för att möta upp Lucinda och Andrea. Vi skulle typ vara runt 10 pers eller nått sånt men som vanligt på Östermalm så spreds ryktet om att Paula hade ''fest'', så hela Lidingö kom typ dit och ganska många från stan. Men som tur var var alla ganska lugna fast såklart så var det ju jättemånga som man knappt visste vilka dom var som kom och bjöd in sig själva! Usch för självinbjudare!



hetsig fredag

Igår efter skolan sprang jag och träffade Malva, Andou och Chloé vid Slussen. Sen så åkte vi till Odelplan och chillade lite där för Malva skulle fixa en grej. Efter det så drog jag och Chloé till Saltis och träffade Fanny! Sen kom Alex och Sebbe hem till Fanny, sen drog vi med the boyz till Fridas vis Solsidan Station och mötte upp ganska många där..

Och så däääär höll det på hela kvällen! Först åkte vi dit, sen dit, sän där och sen hit osv. Vi åkte hem rätt tidigt, kanske runt 21.00 eller något sånt! När vi kom hem till stan så gick vi direkt upp till älsklings-Paula och var bara hemma i typ 3 minuter innan vi gick ut för att träffa Viktor och Jacob. Hahaha knaaz det var igår! Kändes som att jag träffade hela Stockholm ärligt talat! Men jag var ganska oskön för jag orkade ärligt talat inte vara glad och trevlig för jag var hungring, jag frös, hade PMS och helt sjuuuk mensvärk, ont i huvudet och allmänt sur. Hahah gud vad jag gnäller men jag vill bara säga om någon läser min blogg från Saltis att FÖRLÅT ALLA OM JAG VERKADE STEEEL! Sen till sist runt 22.15 åkte jag hem.

Det var min fredag det.. Haha nu ska jag gå och göra mat till mig själv, duktigt tjej! Ikväll få vi ser vad vi gör. Jag skulle egentligen på fezt men den blev insälld. Kanske det bara blir mysmys hemma. Det skulle vara skönt det också!



En rolig bild jag såg på tunnelbanan igår!




breaking dawn

Alla mina kompisar har ju typ sett Breaking Dawn redan.. Vilket inte jag har, så jag känner mig ganska efter. Men alla som sett den säger ju att den är riktigt, riktigt bra! Så nu har jag superhöga förväntninga. Egentligen så är ju alltid böckerna bättre men eftersom dom har delat upp den i två delar (för det händer ju så mycket i den sista) så blir det ju mer detaljerat, vilket är braaa!



HAR NI SETT DEN?

VAR DEN BRA?




HAPPY

img_7075 (MMS)

Hej bloggisen! Jag är fullt medveten om att jag inte bloggat men jag har varken haft tid eller lust! Jag brukar nämligen blogga när jag har lite tråkigt och inte har något att göra, men nu har jag gjort så mycket saker och jag är bara allmänt as glad! Jag älskar mina underbara vänner, jag älskar min familj, jag är som Sagt bara as glad. Igååår var jag och spelade in en låt lalala. Den heter man overboard haha det låter jättelikt man down- med Rihanna, men det är den inte.




emotion

98% av alla killar är körda i huvudet. 98% av alla tjejer håller med.






SORRY för dålig uppdaterning

Hejsan svejsan bloggisen!
Nu sitter jag och softar galet framför TVn med datorn i knät och mobilen brevid mig. Jag är uppkopplad 24/7. Alltid online och måste alltid kolla det senaste och checka updatesen. Fan vad sjukt egentligen! Man blir ju helt beroende. Men meeeen, idag hade jag möte med/på (vad man nu säger) BUP och herre vad allt är cheesy där på nått sett... Efter jag hade varit i skolan, som var lika kul som vanligt, gick jag och mötte Paula och Ammi och tog en fika på Muffin Bakery. TREVLIIIGT! Sen drog jag och Paula hem till Chloé och hade kult på resturangeeen wiiihoooo!




mysa mysa mysa

Nu ska jag gå och sätta på en bra film och myyysaa!



Jag älskar att bilderna är fruktansvärt suddiga! NAAAAAT




svar på två frågor

Jag kanske också ska skaffa läxhjälp. Men är det genom skolan eller efter skolan? Är det skola som fixar det eller inte? Det hade varit otroligt snällt av dig om du svarade på detta, det hade hjälp mig så mycket vad jag ska göra. Hoppas du förstår. Tack så mycket! <3


Svar:
Mjaa alltså jag och mina kompisar har personer som kommer hem till en och hjälper än hemma. Det finns säkert hjälp från skolan men jag tror det är vanligast privat.


Hej Zara! Jag är en tjej som är ett år yngre än dig, dvs en 98:a!
Jag funderar på att byta skola till en sån skola som dig fast med inriktningen dans istället. Du har ju skrivit att du funderar på att byta skola. Då undrar jag varför? Och vad finns det för för-och nackdelar med att gå på en sådan skola ? Skulle bli jätteglad om du svarade på frågan , blir nog lättare att ta ett beslut då. Tack i förväg! :)

Svar: Hej! Vilken skola ska du byta till? Jag förstår inte riktigt vad du menar när du säger att du ska byta till en sådan skola jag går på fast med dans, eftersom att jag gör typ inget annat än att dansa. Jag går på en dansskola, eliiiiit haha. Jag går faktiskt på Sveriges bästa balettskola! Kunglinga svenska balettskolan för er som inte visste det! Det är en yrkesförberedande skola vilket innebär att man satsar stenhårt på baletten. ca 25 timmar dans i veckan. Det är ett skäl till varför jag inte vill gå kvar, för att jag vill inte bli balettdansös. Jag vill bli artist ya know, och då känns det väääldigt onödigt att slita och slita (för det är otroligt mycke man måste offra) för ingenting. Därimot om det är dansare man vill bli är skolan HELT PERFEKT!! Den är bra i både dans och teori. Jag ska förhoppningsvis byta till Kulturama där jag har inriktning sång, dans och teater.
Hoppas jag svarade bra!




dubstep fucking eargasm














dagens zara

Hej bloggisen! Så här ser jag ut idag! Inte så fin bild direkt men hoppas det duger.

• Jacka ZARA 
• Jeans Levis 
• Kofta Odd Molly 
• Linne Vero moda 
• Halsduk Pashmina
• HUNTERS 
• Väska Juicy Couture




äntligen hemma!

Idag har vi bara haft dans och sedan jobbat med ett musikprojekt i skolan. Mycket trevligt. Jag har hängt runt med 98 killarna mest hela dagen haha, fan vilka sköna killar! Jag kom hem för inte alls länge sen för jag var kvar i skolan jättelänge, även om jag slutade tidigt...

Imorgon ska jag träffa Ammi och Paula på en fika. Chloé kan tyvärr inte joina för hon är säkert jättetrött efter London och så skulle hon ha läxhjälp tror jag. Det är jätteskönt med läxhjälp, det är supermånga jag känner som har det. Det handlar inte om att man är efterbliven och inte fattar något, utan om man tar sina studier på allvar så är det skönt med någon som hjälper till och ser till att allt blir gjort! så man får braa betyyyg. Jag har en kille som brukar hjälpa mig med spanskan och jag var en av dom få som fick högsta grad på utvärderingspappret i spanska, det ni!men jajaa I just miss ma girls very mucho! ♥




Önskelista

img_6587 (MMS)

Vad önskar ni er?




ny lampa

I vardagsrummet där upp har vi fått två nya lampor! Man antingen så har vi dom som dom är eller så har vi en jättestor i mitten.. Man kan ju självklart få ljuset 'ljusare' för det är en sån där som man kan skruva på.. haha ja ni fattar säkert! Men först så ska sladdarna fixas till lite som ni kan se.



VAD TYCKER NI? EN STOR ELLER TVÅ SMÅ?





sparkle sparkle







Åhhh vilka awesome klänningar! Jag blev lite förälskad i den längst ner till höger.. Vilket tyckte ni bäst om? Har ni några tips på nyårs klänningar? Fast jag vet ju inte om vi ska hemma i Svea rike, eller om vi ska åka utomlands. Jaja, bara det inte blir som förra året då vi satt på ett flygplan på väg till Thailand med jättetråkiga människor vid tolvslaget! Klänningarna kan man hitta på Nelly.com




simpsons vs family guy




VAD TYCKER NI?




Apple

Nej men tjaaaa bloggisen!
Idag är det farsdag för er som inte visste det! haha. Idag har jag faktiskt varit ute på en prommis, åh fy satan vad kallt det är! som en ny istis utan is! Jag tycker det är jättetråkigt att vintern inte har kommit än. Jag vill ha en riktig vinter med snö. Om det inte är snö på min födelsedag (16de december) så vet  jag inte vad jag gör!! Jag har faktiskt börja tänka på juklappar och födelsedagspresent, det började jag med i typ juni haha. Mest av allt önskar jag mig en egen Macbook pro eller iMac!


COME TO MAMA...




thailand 2010/2011






SOFT!




maybe en liten roomtour?

Heloooo bloggisen!
Värsta fekkenation här alltså. NOOOOT! haha jaja Vi har haft hela tjocka släkten över idag och så har jag städat mitt och Hannas rum + vårat badrum och vårat gemensamma rum i alla fall så nu ser det ut som ett dockskåp. SKÖÖÖNT! Jag och systra mi har nämnligen som en egen del av huset. Jag kan ju faktiskt ta kort på det imorgon! blie det bra? Men då måste ni tänka på att vi fortfarande håller på och renoverar!


BJUDER STOOOOOOORT! FEKKE FEKKE FEKKE ALL BY MYSELF WIIHOOO




Facebook på svenska


För någon vecka sedan så såg jag en sida som hette ansiktsboken.se. Facebook fast på svenska. Ja, det fattar väl alla eftersom att facebook direkt översatt till svenska bli ju ansiktsboken. Jag tycker det är en rolig grej men kommer någon av mina läsare faktiskt bli medlem? Eller som sagt, är det bara en kul grej att ha 'ansiktsboken' alltså att den bara finns, utan att någon riktigt andvänder det? Det kanske bli riktigt poppis!

KUL? ELLER INTE?




hollister

Som dom flesta är medvetna om så har ju Hollister öppnat i Sverige. Det är som ett sykonmärke med Abercrombie & Fitch och personligen älskar jag kläderna, inredningen och feelingen i båda affärerna. När jag hörde att Abercrombie kanske skulle öppna i Sverige så blev jag jätteglad och tänkte: yeeeeey! MEN det var innan Hollister hade haft premiär...

För nu går ALLA runt med Hollister kläder och det är största hollister nördarna i min klass som bara har Hollister på sig, och ärligt talat tycker jag att det är supertråkigt att alla ska springa runt och se lika dana ut. Om abercrombie öppnar i Sverige kommer det bli exakt lika dant med dom kläderna.. Fast kläderna är ju superfina så det är ju inte såå jag menar och Jag vet att A&F och Hollister kläderna ser nästan lika dana ut, men det känns ändå som att det är färre som har A&B (vilket det är) och då känns det ändå mer ''speciellt'' att ha kläder som ingen annan har. Så när man är utomlands passar man ju på att handla lite grejer som inte finns i Sverige, T.ex A&F. Det är därför jag tycker det är jätteboring med folk som har svarta tights, vitt linne och någon hoodie och typ Converse... DOM SER JU FÖR FAN LIKA DANA UT!?



HÅLLER NI MED?

HÅLLER NI INTE MED?




you don't get how it hurts, but you're just a boy. You don't understand...




sommar

Hej bloggisen!
Nu ligger jag i den nya soffan som mamma har köpt idag. Det måste ju vara hennes hobby, att shoppa möbler. För hon har beställt hur mycket som helst. Allt kommer hem till oss ikväll med en sån där leverans-bil. Jaja här ligger jag i alla fall och lyssnar på massa gamla låtar och får värsta nostalalgiska kännslan! Myyzz. Jag kommer ihåg när man spelade alla dom här låtarna på mobilen i skolkorridoren och kände sig as tuff, eller när man satt med kompisar på sommarlovet och lyssnade på Sommar, ni vet ''det är sommar och grabbarna glider hänger runt i parken och smuttar på en cider, solbrännan svider men ingen lider lalalaa'' någon sånt haha.

Åhhhh neeej nu vill jag ha svensk sommar tillbaka! Är det inte det bästa som finns? Svensk sommar. Kärlek på riktigt! Sena kvällar med som bästa, utefester, grillchill och när vi åker ned till Båstad eller Sandhamn! Nej nu blir jag helt deppig. Jag älskar ju vinter också.. men man måste ju erkänna att man saknar sommaren.







pp time

Haha en jätterolig grej (i alla fall enligt mig och Paula) är att det är sååå jävla viktigt att ha en snygg profilbild på facebook. Folk lägger till och med ut bilder på bloggen och skriver rösta på vilken bild jag ska ha som profilbild. Och denna like-hysteri! Ibland får jag meddelanden på Facebook där det står ''gilla min profilbild'' ööhh nej? Jag gillar den om den är fin, inte om någon säger åt mig att göra det? Hahaha men det är klart det är kul att ha en fin pp på fejjan men det börjar gå lite över styr. Sen ser alla bilder lika dana ut på alla. Ray bans, utomhus och den ska gärna vara lite spontan (även om det inte är det och man kanske står i en väldigt obehaglig pose) eller så står man utomlands i bikini, självklart även med ´solglasögon då också. Och så ska man ha en liten effekt som man kan andvända på sin feta systemkamera.  

Jag har ju också en profilbild där jag står i bikini med glajjor men då gick ju inte jag och min syrra ut och ba nuuu kör vi på ny pp, utan det bara blev så.. bara så att jag inte kör någon dubbelmoral nu Haha ja, jag hoppas ni fattar. Sen vill jag inte hoppa på någon som har en halvspontan bild där man står utomhus i Ray Bans och ser allmänt snygg ut för dom bilderna är ju oftast döläckra på döfina människor men Jag känner att ta en profilbild har blivit som värsta grejen... håller ni med?

här är några sjukt snygga brudar med sånna där sjukt snygga profilbilder!!


Andreaaa ♥


Paloomaaa♥


Loottieee♥


emmaaaa♥


lucindaaa♥









11/- 11 11:11:11

Hej bloggisen!
Idag när vi satt på svennespråk i skolan så Var klockan 11:11 och 11 sekunder.. den elfte november. Vilket betyder ärr det var 11/11- 11 11:11:11!! hur sjukt är inte det!? så alla började typ skrika och hoppa runt av någon anledning haha men det ärrr ju faktiskt väldigt coolt! ända sedan jag kom hem har jag suttit och sjungt som en galniiiing haha men nu måste jag börja packa ner mina saker och bege mig mot Paula!




jag

...skrattar alltid åt mina egna skämt hahaha

...önskar att jag vore en häxa och fick åka till Hogwards

...tror på liv efter döden

...är snäll, men väldigt kritisk mot allt och alla t.ex så tror jag nästan aldrig på något någon säger om ''min mormors lalala'' man ska inte tro på allt man hör eller läser i tidningen. Eller jag ser lätt igenom folk så jag är kritisk mot
nya vänner

...gråter till alla tecknade disneyfilmer så som Lejonkunge, Ariel, Anastasia osv

...är så slarvig så det finns inte!

...blev påkörd när jag var 3

...föddes bakockfram. Med rumpan först haha, stackars mamma.

...Ändrar mig jättelätt men eftersom jag är så tvär så håller jag fortfarande fast vid min förra åsikt för jag är så jävla ensvis hahaha

...Svalde en godis hel när jag var liten och kvävdes nästan. Jag blev helt blå.

...Har lätt att få folk på min sida!






ätstörningar

En grej som är väldigt poppis att prata om på bloggar måste ju vara vikten. Vi läser faktiskt om vikten på engleskan, eating disorders. Anorexia, Bulimia och binge eating (hetsätning) är dom vanligaste. Vi snackar även om det på elevrådet, att man ska ta dit en dietist och förklara för alla i skolan om vikt och att man måste äta för att må bra. I min skola lägger man myyycket vikt på vikten kan jag ju bara säga. Eftersom jag går i en balett skola så blir det ju automatiskt så för i baletten ska man ju vara smal som en sticka. Det är väl idealet, om man säger så. Därimot behöver det verkligen inte beryda att bara för att man dansar balett eller är smal har man inte anorexia.

Anorexia är inte en jävla kroppsform. Det är en allvarlig sjukdom som man inte vill ha och det sitter i tänkandet, att man aldrig riktigt nöjd med din kropp och man bokstavligt svälter sig själv, att man är totalt fixerad vid sin kropp men även vid mat. Nu får ni faktiskt tycka jag är jättedum men om man inte är nöjd med sin kropp varför gör man inte något åt saken då? Vi säger att man är överviktig och inte själv trivs med det, varför sitter man bara där och klagar då? egentligen är det skitsamma hur man ser ut. Bara att man MÅR BRA! och man måste träna och äta rätt för att må bra! Men man kommer alltid ha komplex för sin kropp, alla har det! Men låt det inte gå till överstyr. Bara du mår bra och trivs med dig själv är ju allting fine. Så är det ju med allt. Ingenting är bra i förstora mångder, ingenting! 

Men kom ihåg att bara för att man är smal så har man inte anorexia, för det är INTE kul att man får det upptryckt i ansiktet. Det är en sjukdom, inte en kroppsform! Jag känner tre tjejer som har/har haft anorexia och det är inte kul... Om ni misstänker att någon har ätstörningar så säg till någon som kan hjälpa till innan det blir för sent och om ni vet någon som har det STÖTTA! bara visa att du är där liksom.




HÅLLER NI MED?

HÅLLER NI INTE MED?




hahahahaha LOL

''





i'm back!

Sorry för att jag inte ha uppdaterat..
Men jag har inget att blogga om, inga dagens outfit (för jag har bara gått runt i mjukisar hela den tiden då jag inte har bloggat) och inget intressanet, för jag har bara varit i skolan. Vilket suger. Jaja jag biter ju ihop och går dit i alla fall. Imorgon ska jag på möte med rekton, scary shit dude för jag har inte gjort någotning! Men jag ska ju kanske sluta så det är väl antagligen det han vill snacka om.

Nu sitter jag och lyssnar på opera hahah weird! Jag har ingen om varför, brukar verkligen inte lyssna på det men det var faktiskt rätt nice nu. Väldigt avslappnade haha. Men nu ska jag hitta roliga saker att blogga om och underhålla er läsare! Glöm inte att följa mig på Instagram om ni har smartphone. ZARALARSSON heter jag där!




jag slog mitt rekord!!!

Yeeeeeyy jag slog mitt rekord! Ouff vad stolt jag ääärr ni anar inte haha! Ni som har iPhone men inte har Temple run så SKAFFA DET! helt stört kul, men man blir beroende. Haha aja nu sitter jag och min syrra och har spotify-krig för ni vet på spotify så kan man ju inte lyssna på två olika låtar på samma konto samtidigt och jag har loggat in på hennes konto så nu har vi KRIIIIIIIG mohahaha




KÖR NI TEMPLE RUN? VAD ÄR ERAT REKORD?
 




nu är det skola igen

Godmorgon bloggisen!
Idag är det Måndag, för er som inte visste det. Men hur skulle man kunna missa det? Det är ju skola igen. Det här höstlovet har varit riktigt sjönt och jag skulle inte ha något imot en vecka till. Förrut så tyckte jag alltid att loven var alldeles för långa nu känns det som att jag knappt hinner fatta att det är lov innan det är slut och skolan börjar igen. Men jag är faktiskt ganska taggad för skolan! Det känns som att man får en nystart mer fresh

Jag är riktigt trött för jag har knappt sovit någonting inatt... Okej jag ska gå rakt på sak jag har inte sovit ett jävla skit! Men får väl hälla i mig redbull eller något liknade fast Jag stod och dansade till låten Fuldans med min Syrra hur länge som helst i morse! haha ååhh vad jag älskar henne! Följ min syster Hanna på instagram LOVEBYHANNA




JB

Hejsan bloggisen!
I förrgår visade Melina mig en grej.. Justin Bieber när han gör en egen text på Jay z och Kanye Wests låt Otis. Och ärligt talat bryr jag mig inte om det är en freestyle eller inte, om han har skrivit texten själv eller inte men daaamn vad han har skönt flow och that dude can spit! Jag hade ingen aning om att han kunde rappa. Jag skrollade ner och kollade kommentarena och såg genast att ''Nu gillar jag han mycket bätte när jag såg det här'' Varför då? För att han rappade? Är man cool bara för man rappar? grejen är att jag själv älskar rap och hip hop men är man mer gay bara för att han sjunger? Det är ju samma Justin, eller hur? jag hoppas ni förstår hur jag tänker.

Jag tror ärligt talat inte det finns någon som har så många haters som Justin Bieber. 98 % är ju killar typ.. Jag menar vilken kille gillar Justin? Men varför gillar man inte han för Han är ju as duktig och hur snygg som helst! Kanske är det för att han är just så duktig och snygg som man inte gillar han, avundsjuka killar ni vet. Jag är verkligen inte hans största fan och börja skrika när jag ser hans videos, jag har inte en ända JB låt på ipoden, och man kanske inte tycker att han supersnygg, Men ingen kan säga att han är FUL! vad är det som är fult? och man kanske inte tycker han är världsbäst på att sjunga, men ingen kan säga att han är DÅLIG för han är allt annat än dålig! Och ingen kan säga att han är GAY, för han har en flickvän (jag vet, let's cry haha) Men om han vore bög, vad skulle det spela för roll? Har ni något imot bögar eller? Ajaaaa han är GRYYMMM enlig mig i alla fall!


Yeeeeeaaaahhhhh


why liksom?



tack tack tack

Det här var vad jag fick av Chloé! I ♥ U very, very mucho!






plugga plugga pluggaa

Hej bloggisen!
Jag vaknade för kanske 20 minuter sen... Och jag hade sovit ännu längre om inte pappa hade gått in och sagt åt mig att jag var tvungen och gå upp. Direkt när jag satta på min mobil så hade Paula terrat min mobil och skrivit RING MIG 192 gånger haha så det var ju det första jag gjorde. Vi kom överräns om att jag, Paula och Clorran ska vara duktiga och plugga idag!

När jag gick upp för att äta frulle/lunch/whatever så låg det väärsta stora krabban på köksbänken haha. Den var typ giganstisk. Inte riiiktigt, men nästan! Så den åt jag till frukost haha det var jättegott! Men nu måste jag först ner och duscha sen så bär det av mot Paulas place. PUSS





chloés crib


Helooo people!
Nu sitter jag hos Chloé, som kom hem från NY idag, med Paula och vi chillar och snackar om killar (ååhh det rimmade hihi) Hon har varit så gullig och köpt saker till mig som jag kan lägga upp bild på sen!



Myspys

img_0939 (MMS)

Helooooo bloggisen! Nu ligger jag och softar och pratar om allt möjligt i min sjukt sexiga kattdräkt! Hahahahha inte precis sexig, bara söt! Men det var inga killar här och vi klädde bara ut oss för skojs skull. Bästa satsarklassen, ni ska se pyntet haha omg alltså! Men man kan ju inte vara för vulgulärt då ser det bara horigt ut och jag är bara 97a.




mjaaooow

Hej bloggisen!
Jag har äntligen bestämmt mig för vad jag ska vara! En kissemiss. Jag hade redan ett katt huvud och en svans så satte jag bara på mig en svart tröja och svarta tight, sminkade mig lite och så Voilà så blev jag en katt! Paulinne är en pirat som ni säkerk kan se.

Vad tycker ni? Blev det bra?






avada kedavra

Avada cadabra uttalar man ju inte om man inte vill slängar direkt i Azkaban fängelset. Det är den dödande förtrolliningen! OOOoooooo haha I vår klass är nästan alla Harry Potter freaks och går och mumlar förtrollningar för sig själva (okej inte riktigt, men nästan) typ alohomora, Homenum Revelio, lumos och ibland kan någon till och med skrika ut EXPECTO PATRONUM! Och i den här videon duellerade Lovisa och Olivia! Jag var Dumbeldore där.. Helt ärligt kan jag inte riktigt se vem som vann trollkarlsduellen fast jag tror det var Lovisa! Jaaaa det är typ sånt här vi gör på rasterna haha töntklass #1 men gosh vad jag älskar er ♥ ♥ ♥




It's Paulinne in tha house!

Tjotjo! Hure´ läget? :D

Vi ska strax röra oss mot Olivia för att partaja lite! Haha hon har en halloween fest och vi tänkte dra dit lite tidigare för att hjälpa henne med allt som måste fixas och så. Asså shit jag kan inte fatta att det är fredag redan. Lördag och söndag är det ända vi har kvar sen.Uschaaaabuuuusha :)Men men, jag är ändå grymt taggad för att pusha på i skolan och höja betygen ett snäpp ;) Woap woap!! Ha det så najs så får ni säkert en liten update av Zara sen! Jag själv har ju en blogg som ni kan besöka HÄÄR! Jag kommer blogga under dagen, samt ta en del bilder som ni får se ;) Ciaaooooo ♥





maskerad-dräkt

Hej bloggisen!
Jag har typ panik.. jag ska på halloween fezt idag (jag vet det är fett efter men ändåååå) och jag har INGET att ha på mig, jag är så pinsamt dålig på att planera saker. Har ni något tips på vad man kan vara? Och det får helst kosta under 1000... haha men åååhh nej nu går jag och gräver ner mig! ELLER så är jag en soppåse, hur smart är inte det på en skala? Ta en jättestor svart sopsäck och göra 2 hål i den för armarna. Lätt och billigt! Vi kör nog på den. Nej det kan man ju inte... eller? HJÄLP MIG KÄRA LÄSARE!




A serbian film

Jag måste bara berätta om en helt sjukt film, heeeeelt sjuk. Den heter A serbian film och tar lätt första platsen av äckligaste filmen enligt mig. Den handlas om Milos som är föredetta porrstjärna. En dag får han ett erbjudande om att göra en till film och om han gör det så kommer han och hans familj bli ekonomiskt oberoende. Han tackar ja och tänker att det här är det sista han gör i hans karriär och sen får den vara slut men det är mer en hans karriär som tar slut.

Filmen är total förbjuden i många länder och på den nerklippta veriosionen har dom tagigt bort dom värsta delarna. Jag och Paula såg på den oklippta och jag kan ju bara säga att man skrattar åt filmer som The human centipeed efter man har sett den här. Jag mådde bara dåligt....



VILKEN ÄR DEN ÄCKLIGASTE FILM NI HAR SETT?




design

Hej bloggisen!
Haha jag har fått jätte många sms och meddelanden på Facebook att det inte går att komma in på bloggen men det var bara för att Jag blev så trött på min förra design att jag bara slängde ihop någon annan. Den kanske inte direkt är jättefin men Jag trivs bättre med den.. än så länge. Jag veeet att headern är helt suddig haha men jag hade ingen bra bild som kunde ta bredden 900, så den fick bli suddig. Men en sak som jag inte fattar är att jag vill ha ner headern till inläggen för nu är det ju värsa mellanrummet, ser ni? NÅGON SOM VET HUR MAN FIXAR? ajaaa nu får jag har det såhär tills jag hittar en snygg headerbild! snart kommer Palli hit och då blir det mysa mysa!






JUST LOSE IT

Jag bokstavligen HATAR folk som inte kan bjuda på sig själva! Herregud människa man lever bara en gång! Att bjuda på sig själv och ha roligt behöver absolut inte mena att man ska supa ner sig totalt, det är inte de det handlar om, Utan man ska bara typ.. Looseeee iitttt! Skitsamma vad folk tycker om en. Och vi lever ju bara till 2012 (lets pretend we do haha) ¨så JUST LOOSE IT!









Rihanna

Hejsan bloggisen!
Som alla vet gick jag på Rihannas konsert i förrgår och som en tjej i kommentarsfältet sa: Hon är ju inte direkt känd för att sjunga bra live. Och för att göra det hela ännu bättre hade hon ju haft influensan. Jag har ju sett några klipp på youtube och inte blivit särskillt inponerad. Men men jag gick ju i alla fall utan några höga förväntningar och det måste jag bara säga, sjuk eller inte, jävlar i helvete vad bra hon var!

Verkligen jättebra! Hon kan ju faktiskt sjunga haha. Dom bästa låtarna var ju dom lite lungnare tillexempel Unfaithful eller Calefornia kingbed. Hon har verkligen en speciell röst som är unik. Showen Loud tour i helhet var väldigt bra (även om ingen nåågonsin kommer slå Beyoncés) Något jag typ garvade läppen av mig igår var ju att Rihanna, som redan hade ställt in sin konsert i Malmö, ställde in den igår också! andra gången på 3 dagar. HAHA faaaiiilll alla ni som skulle gå på den! ååhh vad skadeglad jag är. Nej men vad synd .. Mihihihihihi




Unfaithful


Calefornia Kingbed


Man down




Bada i November

img_2740 (MMS)

Hej bloggisen! Åh herreguuud! Vet ni vad jag, Paula och Ammi gjorde igår?! Vi BADADE, i november! Helt nakna. Haha det var så kallt så jag dog. Eller mjaa jag lever ju, men ni fattar. Man fick värsta adrenalinkicken för det var så kallt efter vi hade badat så sprang vi till bastun och satte osss. Vi hade jättekul igår verkligen! Nu ska jag gå och Spela in en ny låt heido




Stylin' och saltis

img_3984 (MMS)

Hej bloggisen! Nu är jag precis färdig med en låt! Jag har stått i studion hela daaagen! Även om det ät väldigt roligt så är man alltid trött när man är färdigt och man tycker det är jätteskönt och äntligen vara färdig. Jag har spelat in ganska många låtar faktisk, som jag bara inte har berättat om för jag har inte riktigt orkat haha, men vill ni att jag ska berätta mer om musiken? Laila kom förbi en snabbis också och kollade hur det gick och jag måste bara erkänna att det blev jävligt braaa! Låten som jag spelade in idag heter Stylin'. Nu ska jag åka till Saltis där jag ska möta upp Ammi och Paula! Åhhh jag längtar till Chloé kommer hem, du ska vi fyra ha värsta roooliiigt för vi är bäst i världen! Haha jag vet inte riktigt vad jag skriver, men det var kult idag i alla fall!




dubstep

Nu sitter jag och lyssnar på Dubstep jättehögt, sjukt niiice! Jag älskar dubstep, det är bara otroligt skönt att lyssna på. ÅÅhhh jag får panik! Jag kommer inte in på Alvas blogg för hon har LÖSENORD PÅ DET!? wtf???!!!! ALVA OM DU SER DET HÄR SÅ TYCKER JAG ATT DU SKA TA BORT LÖSENORDET GEENAST! Äsh jag kanske bara får ta och sms:a henne. Haha jag låter ju som värsta psykbrytet men jag är helt beroende av alla mina kompisars bloggar! Haha men nu borde jag nog gå och byta om och sätta på mig något annat än mjukisbyxor och sedan börja röra mig mot Globen där Rihanna ska sjunge-li-sjunga ikväll.






SALTIS

Hejsan bloggisen!
Idag har jag varit med Paula och Ammi (standard haha). Vi hängde runt i Solsidan lite och bara hade allmänt kul, som vi alltid har! Vi hälsade på Ammis låtsas-syrra som bor där också. Det tar ju typ 5000 år att åka ut dit! Haha men det är ju jättefint. Imorgon ska vi tillbaka dit och soooftaaa på Paulas landställe (som ligger i Saltis) Ikväll ska ju jag på Rihanna, hoppas vid Gud att hon är frisk och är BRA live. Jag tycker verkligen synd om dom som skulle se henne i Malmö igår men som inte fick det eftersom hon blev sjuk.


hahahaha söt Paulis!


Run forest ruuuuun!






Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0