the cold never bothered me anyway

Inte för att vara sådan, men jag vill döda alla som åker skidor just nu. Fyfan vad jag är avundsjuk på er. Senast jag var på skidsemester var för 2 år sedan. Exakt. För 2 år sedan åkte jag upp till Idre med Ludwig och hans familj. För exakt 2 år sedan idag låg vi på sängen, pratade och kollade Facebook och jag frågade ''varför är vi inte tillsammans?'' Han ställde den självklara motfrågan ''vill du bli tillsammans med mig då?'' Ni alla vet vad svaret blev. Jag la till han so pojkvän på Facebook. Råkade klicka ''öppet förhållande'' för jag inte fattade vad det betydde. Antog att ''öppet'' mste stå för att alla kan se det haha. 
 
Det känns som igår. Kan inte förstå att det gått två år redan. Vi var så små... Precis fyllt 14 och nu ska vi fylla 17. Snart är vi vuxna. Min första kärlek och enda kärlek. 
 
 
2012



att bli kvinna

Kände mig så himla ledsen igår. Var jättenere pågrund av olika skäl så jag tänkte göra något riktigt ''girly'' för att intala mig själv att ''sånt här blir du glad av'', nämligen köpa *drumroll* underkläder. Hur spännande? Inte alls. Men jag behövde nya BH:ar pga att mina gamla är way to small. Blev lite glad när jag insåg det, om jag ska vara ärlig haha. Kommer ihåg för några år sedan när jag satt och grät samtidigt som jag surfade runt på nätet och kollade på BH:ar. De minsta var 65AA och dom var ju fjantiga. Jag ville ha fina med spets, men de fina med spets och krimskrams på var alleles för stora för mig och det gjorde mig förkrossad. Varför fick inte jag bröst? Varför var jag tvungen att gå runt med en BH 65AA med Bamse-motiv liksom? Observera att jag gick i 4an. 
 
Varför var jag så obsessed med att få bröst? Varför ville jag bli stor så fort? Alla i klassen gick runt med små BH:ar storlek 65AA (i princip en topp med bygel). För vad? För vad? Vad finns det är hålla? En liten ärta? Myggbett? Ett omoget plommon? Det är så sjukt när man tänker efter. Dock tycker jag att det är helt naturligt. Det finns ju även tjejer som utvecklas lite fortare än andra och det är klart man vill ha något som stödjer så inte the boobs get out of control och flyger åt alla håll. Men i mitt fall var det inte så. Det är klart att du vill sminka dig, ha på dig ''vuxenkläder'', titta på barnförbjudna fimer osv när du är mindre. Låna pappas slips eller mammas klackskor. Kanske inte en självklarhet, men jag förstår att man vill det. Det är naturligt att vilja ha det som är lite ''förbjudet''. Eller rättare sagt främmade, om inte spännande. Hur många killar började inte ''raka'' sig i början av högstadiet? Gick runt och bad alla känna på det så kallade stubbet. Man ba ''dude, du har inget att raka'' haha. Eller vem som kunde marathonrunka flest gånger eller vem som hade mest hår under armarna. Det är precis samma sak. Puberteten är lite läskig. För vissa kommer den jättetidigt och för andra sent. Men nu i efterhand, när man kollar tillbaka på saken, så tycker jag ju att det är lite fjantigt att jag TVINGADE mamma köpa BH till mig. Jag tyckte själv att det var lite pinsamt att köpa en själv, för innerst inne visste jag att jag inte hade ett shit att göra på Lindex underklädesavdelning (Lindex var de enda som hade 65AA haha). Ta puberteten som den kommer. 
 
Alla kommer ändå växa upp och bröststolek är inte så viktig. Skrev ett inlägg om det här för ett tag sedan. Kommer inte ens ihåg vad min åskigt var då, men vem skadar det om man vill ha lite mascara och går i mellanstadiet? Eller en BH. Jag lovar er att man inte blir en dålig männsiska för det. Alla få ha vad dom vill. Ibland säger jag ''phack dis shiet'' och går utan BH till skolan, även om jag har mycket större bröst än jag hade i 4an haha. Men man behöver inte ha stress! Som sagt, ta puberten som den kommer och schasa inte iväg eran mamma till Lindex med himlande ögon om ni inte behöver. Det är som ett ha binda fast ingen mens haha.
 
Det blev såklart som vanligt lite mer än det man skulle köpa när man går in på Vicoria's secret. Tre Pink-BHar, Två VS-BHar, massa trosor, splash, tröja. hehe... Och en väska man fick med om man köpte för mer än $ 200. Någon som vill ha den? EDIT väskan är helt giganiskt. Ingen handväska.



48




2 dagar sedan (efter photoshoot numero dos) åkte jag direkt hem till Adis, som jobbar på mitt skivbolag, för att lyssna på massa låtar. För ett litet tag sedan samlades några grymma låtskrivare för att ha ett litet "låtskrivar-camp" till mig. Det blev några låtar, kan man säga. 48 st gick jag igenom. Vissa ääälskade jag! Så taggad på att låta er höra. Ett litet tag till får ni vänta... 



photoshoot #2

 
Idag hade vi photoshoot numero dos! Det var innomhus i en studio den här gången och bilderna var lite mera ''vuxet''. Jag gillade det skarpt! Den här gången blev det exakt som jag ville och jag är så jävla nöjd! Hoppas ni får se resultatet snart!
 



fotoshoot #1

Igår hade jag en photoshoot med en fotograf som gör mycket jobb för Teen Vouge osv. Jätteduktig och trevlig. Allt var väldigt enkelt och mysigt. Naturligt ljus, lite smink, mycket av mina egna käder och sådär. Dock förstår jag inte riktigt grejen med att ha en make up-artist där om det enda jag ska ha är lite coverstick och mascara haha. Vilket lyrreproblem! 
 
Sen är jag konstigt nog lite rädd för att säga hur jag vill ha det. Alltså om jag är missnöjd med sminket så säger jag inget, utan då tar jag istället med mig min egen sminkväska in på toan och sminkar om mig haha. Visst är jag töntigt!? Jag tror bara det är för att jag själv sminkar mig på ett sätt som ingen annan kan. Alltså jag vet exakt hur jag vill ha det. Precis, varenda milimeter, om man ska hålla på och peka och ändra blir det så himla jobbigt. Förstår ni vad jag menar? 
 
Men jag har börjat blir mer och mer bestämd. Säga från början hur jag vill ha det och viska ''app-app-app'' om det blir fel. Dog tock med mig ögonbrynspennan in på toan. Ögonbrynen är känsliga. Jag är så fjantig haha. 
 
 
 



miley x 5

 
 
 



Bangerz

Hej bloggisen!!! Förlåt att jag inte uppdaterat, men jag har tappat bort min datorladdare, och den är död. Nu bloggar jag i alla fall från mobilen! Igår vad jag och såg Miley Cyrus Bangerz och jag säger bara FYFAN VAD BRA! Alltså ni som har biljetter till Globen kommer döööö! Hon var helt crazy. Jag och mamma var helt blown away av hennes sångröst. Vi satt i en VIP-suite rätt långt bak med hela mitt skivbolag. Showen var extremt lång men jag tappade inte fokus en enda gång. Scenografin, kostymerna, allt. Jag skrattade mig igenom hela showen, förutom Adore You där jag grät som att det inte fanns en morgondag. Rös på vartenda nummer nästan. Jag tänker inte avslöja för mycket, men wow wow wow, kan jag i alla fall säga! 

Icona Pop är förband på hennes USA-turné, och vilket drag det var! Dom var riktigt, riktigt duktiga och jag blir typ stolt på något sätt. Vi ligger på samma skivbolag, bland några andra grymma suedis. Tänk att uppträda för ett utsålt Staple Center. Galet. Staple Center i fyller runt 20.000 och när jag kollade ber på folkmassan var min första tanke "shit, så här många läser min blogg varje dag" galet! 

Såhär glad. Bilderna från kameran kommer när jag köpt ny laddare (idag)



my heart out

Hej bloggisen. Kom precis hem från min första writing session ever in my whole life world premiere. Alltså (translate) första gången jag skrev en låt i studion. Det är inte ens en stor sak, det är bara jag som har gått och hypat upp mig alla dessa år. Det är väldigt enkelt att sitta hemma utan ett beat och en fet bakgrund och bara skriva text, bara skriva ner alla känslor och tankar. Det svåra är att säga vad man tycker framför andra, känner jag i alla fall. För på något sätt blottar man hela sin själ när man skiver. Det är rätt ovanligt att skriva själv inom pop så att presentera alla skrik, tårar och skratt på ett papper och bolla idéer med andra känns som att klä av sig på en scen tycker jag haha. Dock var ju detta min första gång, men visst var jag lite spänt i början att komma med förslag till någon som är sååå mycket mer erfaren. Men vad kan gå fel? 
 
Nu var det inte riktigt så dramatsikt, eftersom vi bara skrev en låt som lät bra och som egentligen inte handlade om något jag själv upplevt och vi hade väldigt kul. Vi hittade en roligt beat och började nynna fram en melodi, skrev text till och svårare än så är det ju liksom inte. Men någon gång. Någon gång vill jag skriva ''my heart out'' och börja gråta på varje framträdande haha. 100% äkta. Men man får börja mjukt! 
 
 



konstiga drömmar

Hej bloggisen. Jag drömmer så konstiga grejer. Inatt drömde jag att Ludwig var på ''nakenkalas'' hemma hos Nicole Falciani haha. Jag blev sååå arg! Alltså verkligen jättearg när jag såg massa bilder på instagram från kalaset. Så istället tog jag min lilla Audi, som jag hade i min dröm, och åkte iväg till en arena som låg mitt i skogen. Dock fick bilen punka mitt i ingenstans så jag var tvungen att lämna bilen där och gå. Beyoncé skulle spela i arenan men jag blev så galet besviken för allt hon gjorde var att sjunga svenska jullåtar i allsång. Efter konsterten hittade jag inte min bil i snön (det var jättemycket snö) eftersom den var vit så jag fick gå till skolan där Ludwig ville möta mig. Jag var fortfarande jättesur på Ludwig efter nakenkalaset så jag gjorde slut med honom. Tillslut hittade jag min bil, för det var en uppgraderad verison som man kunde ringa till. Hahaha sååååå konstigt!!!
 
Det läskiga är när man vaknar upp och fortfarande tror på det man har drömt. Jag var säkert arg på Ludwig i 10 minuter när jag låg här i sängen och ba ''varför i helvete var han naken hemma hos Nicky?'' innnan jag övertygat mig själv om att det var en dröm haha. Så random personer i drömmen också. Jättemånga som jag aldrig skulle prata med i riktiga livet och som jag verkligen inte ens skulle hälsat på. 
 
 
 
 



pusha sig själv

Braxor Nike // Nike Air Force 1 // T-shirt Thailand // Skjorta A&F // Balenciaga
 
Hej bloggisen. Igår var jag och dansade med Jamal. En dans och stage-coach som precis avslutat Alicia Keys turné där han var koreograf. Alla är coola så länge dom jobbat med Beyoncé, och det har han, därför är han så jävla cool. Det är så kul för jag ser verkligen hur mycket jag kan. Vi satt och skrattade åt Bad Boys videon, då jag vet att jag kan så mycket bättre. Att ha någon som hjälper mig att komma dit jag vill, få fram det absolut bästa av mig själv och pusha mig till the limit är helt fantastiskt! För jag ser hur mycket jag utvecklas som karaktär. 
 
Efter det åkte jag för att lära mig producera lite, eller spela in mig själv, göra tracks osv. Inte så jätteroligt om jag ska vara helt ärlig, men sjukt nödvändingt. Även om själva processen att ''lära'' sig inte är kul så är det fantastiskt roligt när man väl kan. Då förstår jag mer vad som händer när jag själv spelar in! 
 
Nu ska jag faktiskt spela in en låt! Yeah, hörs snart!



Sunny day


En snabbupdate bara. Just nu ligger jag på min balkong och kan knappt koncentrera mig för snubben på balkongen bredvid röker så jävla mycket weed. Helt galet hur vanligt det är här! Vädret är i alla fall på tiptop och idag ska jag spela in! Kul att få göra någonting med mig röst! Ah äntligen! 

Vad glad jag blir att många tyckte om Rocket. Annars ligger jag och smsar med Ludwig, kollar instagram, Beyoncévideos och drömmer mig bort till bacon. Jag har aldrig förstått hur gott bacon är. Det är helt crazy bananaz! Längtar INTE hem. Nej nej nej. Saknar några av mina vänner, men vill inte hem! Hur är det i Sverige? Såg att det snöar...



Rocket

 

Jag hade lite tråkigt idag så jag spelade in min nuvarande favoritlåt Rocket av Beyoncé. Jag kommer nog göra jättemånga sånna här nu när jag har ny mobil haha. Inte superproffsigt, men superkul! Puss.

 




day 2

 
Skor Jordans // Kjol Forever 21 // Tröja H&M
 



Bangerz tour

 
Hur fett? På söndag smäller det! Millebror i Los Angeles, fyfan vad festligt.



G16

Tory Burch skor // Favorit A&F Jeans // WildFox tisha // Hunky Dory kofta // Balenciaga // Ray-Ban Erika
 
Jag tycker ändå att iPhone 5s tar fina bilder! Eller dom duger ju liksom. Speciellt med alla effekter kameran har haha. Vi fick i allafall med oss en Canon G16 hem. Den är mycket mer kompakt och tar minst lika fina bilder som den andra systerkameran vi har. Ljuset blir otroligt fint i den. Lav it. Det sköna med den var just att den är så kompakt. Lätt och smidig att ta med sig i väskan, så ni kommer få se så mycket bilder från LA! 
 



idag

Hej bloggisen. Nu ligger jag äntligen i sängen efter en lång dag i LA. Vi har egentligen inte gjort så mycket. Vi gick som sagt och köpte en kamera efter frukosten (som var uuutsöökt mums) sedan promenerade vi bara runt vi Sunset Blvrd. Mysigt. Gosh guys, jag önskar jag hade något roligt att säga, något intressant ämne att ta upp, få diskutera lite med er eller annat, men det har jag tyvärr inte. Nu är jag inne i en skalman-period, då allt som intresserar mig är sova och äta. Lite som en tonåring är ibland! Ni känner säkert igen er...
 
En extremt rolig sak som hände var i alla fall mitt möte med koreografen JaQuel. Han har bland annat gjort den världskända Single ladies-koreografin till Beyoncé och coachat henne. Man ba ''hej kan jag snälla kyssa dina fötter, du är ett geni'' men det frågade jag inte. Jag satt bara och fnittrade hysteriskt när han pratade om Beyoncé. Han var supermysig och jag hoppas att jag får jobba med honom inom en snar framtid. 
 
Förlåt för stavfel. Nu sussar jag. ZZZzzzzZzz...
 
 



framme

Hej bloggisen. Nu är jag framme i Los Angeles efter en hell of a long flygresa. Vi åkte på måndagen och inte söndagen, som jag trodde. Anyways. Jag ligger i min säng, har precis skrivit till min kära, kollar lite öldrickande på Facebook och håller på att somna helt enkelt. Hotellet vi bor på, innan vi byter till lägenhet, ägs av ingen mindre än Lelle DiCaprio. Fan vad skönt jag kommer sova inatt.
 
En mindre bra sak är internet. Jag får fixa det imorgon, håller på att ZZzzzzZZzzz...



det finns alltid två sidor

Jag tycker det är så kul att läsa andra bloggar, höra vad alla tycker och tänker och historier från deras synvinkel. Jag tycker det är kul att få en inblick i folks liv, få veta ''sanningen'', läsa tidningar osv. Det är egentligen så sjukt. Att vi alla intresserar oss för vad som händer i andras liv. Fick nyss ett samtal från Laila där hon hört av kontakter att jag skrikit åt en tjej i Slussen. 
 
Jag glömde mig mobil på Espresso House en tidig morgon efter jag och Ludwig hade ätit frukost där. Tur för mig så ligger det väldigt nära skolan så jag ringde min mobil från en tjejs nummer i min klass. En tjej svarade och jag tänkte ''Gud, vad skönt att ingen har tagit den och ska sälja den liksom, utan faktiskt svarar''. Jag frågade om den var kvar på Espresso House men tjejen (som jag förmodar går i gymnasiet) tog med dig den, så att ingen skulle ta den. Snällt, men jävligt onödigt eftersom man brukar lämna upphittade saker där dom glömdes, alltså Espresso House. Hon gick i skolan i Nacka så jag bad henne att lägga mobilen i biljettkassan vid Saltsjöbanan vilket hon gjorde. På rasten åkte jag dit och hämtade den och var lättad över att ingen idiot hade tagit med sig den, utan en snäll tjej! 
 
Sen när Laila ringde igår så hade Aftonbladet fått in ett tips från mamman där historien såg helt annorlunda ut. Då hade jag tydligen skrikit åt tjejen att hon var en jävla tjuv, massa grova ord, vägrade skriva autograf, och det urartade sig så pass mycket att mamman fick gå emellan. För det första träffade jag inte ens tjejen... Alltså jag vet inte vem det var eller hur hon såg ut. Det var absolut ingen mamma i bilden, då det var en måndags morgon typ. Och jag hade aaaaaldrig nekat någon en autograf eller bild. Aldrig. Jag lovar er att om vem som helst kommer fram har jag alltid tid att prata eller ta kort! Tjejen anade att det var min mobil då jag hade en bild på mig och Ludwig som bakgrund hihi.
 
Mamman hade alltså ringt Aftonbladet och berättat detta. En historia som var 100% osanning. Hur sjukt är inte det? Aftonbladet valde att inte skriva om det, vilket jag är otroligt glad över, men ibland finns det saker som inte alls stämmer och som skrivs. Därför är jag rätt glad över att ha min blogg. Att ha er! För det kommer tydligen in rätt mycket tips om mig haha men jag lovar er - trots att jag kan bråka med mina vänner och ovänner så skulle jag aldrig någonsin vara otrevlig mot någon som hälsade på mig. Jag vill tacka tjejen som var så pass snäll och lämnade mobilen också. Verkligen tack!
 
 



big brother

Hej bloggisen. Jag är faktiskt ensam hemma just nu, vilket nästan aldrig händer. Jag sitter och skriver om massa, tar 1000 egobilder, sminkar mig, sjunger och dansar som en slutty-Beyoncé (som endast händer när jag är själv), pratar för mig själv och leker att jag är med i en engelsk film osv osv osv. Standard saker att göra när man är ensam hemma. Så mysigt haha. Tänk om någon skulle se mig... Ibland slår det mig att jag kanske är med i någon slags Truman show, eller vad den filmen nu hette. Att jag är överbevakad av någon slags Big Brother hela tiden! Brukar ni också tänka så? 
 
Mamma brukar säga ''Zara, hela världen kretsar inte runt dig'' men tänk om det var så. Att alla människor i mitt liv var statister och att det sitter folk och tittar på mig som underhålling haha. Nej, vad läskigt! Det är klart det inte är så! 
 
Kände att lite ''all-seeing eye'' passade in här. No one knows what it means, but it's provocative.



Piano


Hej bloggisen. Idag hade jag bara en lektion igen! Så dirr efter skolan åkte jag till Söder för min andra pianolektion. Det går fan bra, spelade lite efter noter idag. Så himla stolt över att jag äntligen gick och tog tag i det här, för piano är något jag verkligen vill lära mig! Det fick faktiskt riktigt, riktigt bra och jag hoppas kunna öva med en lärare i USA också. Vi får se vad jag och Ludwig hittar på ikväll. Spikat käk på våran favvorestaurang i alla fall! Puss.

Skinnkjol och top Forever 21 //  jacka Odd Molly // tights H&M // UGG's // skarf Thailand



jobbito

Hej guys. Jag sitter och installerar lite appar på min nya mobil som jag precis satte igång. Haha den har fått lega där ett tag, dono why. Jag kollar igenom mina bilder på datorn och bestämde mig för att inte säkerhetskopiera min förra mobil faktiskt. Jag menar, de nummer jag måste nå kommer jag ju skaffa i alla fall. Varför måste ha jag 400 kontakter när jag inte ens ''känner'' hälften av dom haha. 30% är bekanta och folk jag träffat på fest lite random och bilderna ska vi inte prata om. 5000 egobilder är inget jag behöver. På ett konstigt sätt blir min mobil en ny start haha. Helt tom, som ska fyllas med massa minnen!
 
På tal om bilder. Som ni såg igår la jag ut en quote som sa ungefär ''personer förändras, men bilder förblir precis som det var just då.'' Det är så sant. Och enligt mig så jävla hemkt. Just nu går jag igenom en fas i mitt struliga tonårsliv då jag måste ''hitta mig själv'' och bli säker som person, veta vad jag vill och vilka jag vill umgås med. Det har fått mig att förlora så sjukt många människor som stod mig nära. Eller faktiskt inte sjukt många, men viktiga... I alla fall en person. Jag undviker inte för att jag inte vill, utan för att jag inte mår bra av det folket och den umgängeskretsen. Jag har själv satt mig i en siruation jag måste ta mig ur och det gör så ont.
 
Det låter hur enkelt som helst. Men det är långt ifrån enkelt. Jag låter säkert som ett psyko haha men jag har bara insett på vilken ''sida'' människor jag älskade står på och tycker, vilket var långt ifrån vad jag kände och som ledde till bråk och ett ton drama. Människor jag fortfarande älskar. En sak jag verkligen stör mig på är folk som ba ''No feelings, no pain'' ursäkta men vem vill vara en känslokall människa? En människa har känslor, blir ledsen, arg, förtvivlad, glad, kär, kåt, orolig, förvirrad och allt där emellan. Personligen tar jag mig igenom det här med otroligt mycket känslor istället för att låtsas som jag inte bryr mig. För det gör jag. Jag saknar konstant.
 
Hittade verkligen ingen passande bild haha.
 
 



från er till mig

En liten thowback från plåtningen med Etoall för ca 10 månader sedan. 
 
Bilderna där ifrån blev verkligen fina! Jag längtar efter att göra mitt omslag på skivan, undra hur jag ska ha det. Jag ligger just nu hemma och har nada skolmotivation. Verkligen noll. Oftast brukar ju bloggre ge tips åt sina läsare om olika saker, men nu frågar jag er om tips! Vad gör ni för att öka eran skolmotivation? Jag menar, om jag inte hade min läxhjälp från My Academy hade jag aaaaldrig klarat matten. Never. Trots att jag ligger lite pytrt till i just matten har lätt för mig, jag förstår allt och har lätt att lära mig. Det har jag tur med för det finns faktiskt dom som har svårt att lära sig eller inte förstår och det är absolut inget fel med det, det är bara lite extra kämpigt. Vad jag kämpar med just nu är att få tillbaka någon sorts motivation. För mitt problem är inte bristen på kunskap eller att jag inte förstår, det är bara att jag är så jävla lat och har jättesvårt med koncentrationen. Matte är ett sådant ämne som man måste hålla på med för att inte glömma bort. Ni känner väl alla igen er när jag säger hur jobbigt jag tycker det är efter sommarlovet? 
 
Även om jag inte vill plugga vidare, utan hålla på med musik, så vill jag verkligen plugga. Inte nödvändigtvis vara på tråkiga lektioner (enligt mig) där man inte gör någonting (jag har några sådana i skolan haha) utan bara lära mig. För det finns så dumma människor ibland som man stöter på då och då och jag vägrar bli en dum bimbo. Nonono gracias.
 
Så har ni något tips på studiemotivation i skolan? 
 



, even if the person does.

 
I like pictures, they never change, even if the person does. It could be passionate, beautiful and amazing. Or just being taken in the perfect moment.



LA // NY

Hej vänner! Har jag glömt att berätta att jag åker till New York och Los Angeles i helgen? Det kanske jag har... Anyways, så blir det så! Spännande och extremt skönt att komma bort lite från allt just nu. Saknar verkligen LA och NY. Helt fantastiska städer båda två, men New York är min favorit trots att det ska vara galet kallt där nere just nu. Brrrr. Jag ska bara vara borta i 3 veckor den här gången, men ett fullspäckat schema! Så kul. Allt från att vara med i the writing sessions med några av världens bästa producenter och låtskrivare, till att lära mig spela in och producera själv, dansa, sjunga och gå på möten (vilket kan vara typ det roligaste jag vet). 
 
Längtar! På söndag lyfter planet och det blir då min andra resa detta år! Wow. Jag är så lyckligt lottad. Tack för att ni är bäst och rockar röv. 
 
 
Vet inte exakt när bilderna är tagna. Börjar tappa bort mig haha.



äntligen

 



tidig morgon eller sen kväll?

Godmorgon! Jag vaknade så himla tidigt idag. S-A-J-K jag somnade aldrig. Så här sitter jag halv 6 och tänker på vilken underbar och pigg dag jag har framför mig (begår självmord i huvudet). Jag vet inte vad det är med mig men ibland får jag bara sådana dagar då jag inte kan somna. Min kvinnovärk molar och ilar men jag tröstar mig med Homeland. Alltså all kärlek till Breaking Bad, som för övrigt var den första serien jag slaviskt följde, men Homeland tar ju Breaking Bad i rumpan alla dagar i veckan. Milt uttryckt.
 
Lite sjukt att jag träffat Claire Danes, som är huvudrollen i Homeland. Det enda jag var starstrucked över var att hon hade kysst Leonardo DiCaprio i unga dagar, när de spelade mot varandra i Romeo & Julia. Hon är en makalöst bra skådespelerska! Annars har jag gjort min engelskaupgift, fixat alla grejer till nya bloggen med bilder osv, skrivit lite rader till kommande låtar osv. 
 
Ni blir säkert helt exalterade nu. Nej, don't be... Jag har någon grej för att allt måste rimma så jag har suttit och googlat på engelska rimm största delen av tiden. Men snart kanske det blir något av det haha. 
 
 
Jag och Claire Danes på Nobel Peace prize Norge. Alla som inte kollar på Homeland - BA' GÖRE'!!!!



alla singlars klagodag

Hej bloggisen. Snart är det alla hjärtans dag och jag sitter och funtar på vad jag och Ludwig ska hitta på. Antagligen kommer det ju sluta som alla singlar, att vi ligger och kollar film och äter Ben & Jerry. Den enda, och viktiga skilldaden är att vi kommer vara tillsammans. Men guys heeeelt ärligt, är det bara jag som blir sjukt trött på alla singlar som ba ''Åh neejjjeee så himla depppmode singellajf no boifränd or görlfränd buhuhuuu crying fake tiersss'' och ska lägga upp deppbilder på instagram. Haha hur många % är ledsna på riktigt? Nej, det är bara en väldigt bra anledning för att köpa hem lite chips och dipp, sätta på en bra rulle eller Pretty Little Liars på Netflix. Eller så bryr man sig inte ens. Lägger upp gråtbilden på instagram för att få några sympatilikes och sedan dra ut och festa. Alla hjärtans dag infaller trots allt på en fredag iår. Ni kan ju alltid hitta kärlek där. Om det vore måndag skulle nog i alla fall några fler (riktiga) tårar rulla ner för kinderna på de stackars singlarna. 
 
Skämt o sido mina vänner. Hoppas ni alla hittar någon till alla hjärtans dag. Ni har ju fan 3 dagar på er! Och till er som redan har pojk/flickvän, hoppas ni får det riktigt mysigt. Btw på tal om absolut ingenting! Vad fan är grejen med ölnomineringar hit och dit på Facebook? Har ni också fått en nominering eller sett vidoes all over ditt newsfeed? Well man ska dricka upp en öl, tagga 3 vänner (nominera) som ska göra detsamma inom 24 timmar annars blir man skyldig personen som taggade ett flak öl. Haha. No fankjo.
 
 
 
 
 
 
 
 



det är en självklar sak.

Hej bloggisen och alla underbara läsare. Vill börja inlägget med att tacka för era otroligt fina och peppande kommentarer. Och egentligen är det så sjukt att behöva vara feminist, antirastist och allt annat. Jag tycker det ska vara en självklar grej, att man inte behöver sätta på sig en titel för att försvara eller driva fram en sådan självklar åsikt. Det ska vara självklart att kvinnor och män har samma ''värde'' när det gäller allt men eftersom det inte är så ännu ska det samtidigt vara lika självklart att kämpa för det. Jag vill att rasism inte ens ska finnas, men det gör det ju tyvärr för så ser verkligenheten ut. I och med att det är orättvist i samhället av många hundra års historia behövs det grupper som pushar för ett jämställt samhällle. Kvinnor, män, barn, svarta, vita, judar, romer same shit. Det ska vara något självklart att alla ska behandlas lika, men vi är inte där ännu! Snart så, med hjälp av alla, går man framåt och jag tror inte man behöver vara speciellt påläst när det gäller en enkel fråga som t.ex ''ska svarta ha samma rätt i samhället som vita?''. Det finns ett väldigt enkelt svar på frågan! ''Ja!!! Vad annars?'' Förstår ni vad jag menar? 
 

 
Idag hade jag bara en lektion. Så himla skönt, men ändå galet onödigt. Tog mig hela vägen från Huddinge (sov Hos L) för att gå på en lektion haha. Känns sådär. Nu ska jag i alla fall ut och träffa Carmelo som är birth day kid idag! 17 år blir han, vad sjukt! Vi hörs snart. Puss!
 
 
Snodde Ludwigs MBMJ-tisha hehe // Jeans från A&F // UGG's // Jacka ZARA // väska Chiquelle
 
 



hmm?

Är du feminist?

 

Ja, det är klart som fan att jag är och jag blir riktigt irriterad på alla som inte är det, speciellt unga tjejer som anser att vara feminist inte är ''coolt''. Jag tycker att feminismen behövs lika mycket som antirasism, anti-antisemitism (råkade skriva fel hehe) och allt annat man ska vara anti emot. I Sverige klagar vi på att en kvinna nedvärderas på omslaget av Moore eller Slitz, men det finns länder där det kvinnliga könet är mindre värt än det manliga, på riktigt. Självklart är deras syn på saken inte rätt, men där är det rätt. Där ska det vara så. Där får inte tjejer gå i skolan, tycka till och bestämma över sina egna kroppar. 

 

Jag menar inte att det är ett litet problem att kvinnor ständigt nervärderas i media och får sina kroppar omdiskuterade på framsidan av en skvallerblaska som en snackis, men det händer riktigt hemska saker där ute och feminism behövs. I Sydafrika våldtas en kvinna var 14e sekund och i vissa länder får man inte ens göra abort. 

 

Jag är lite kluven i om jag är arg eller glad över att kvinnokroppen ständigt sexualiseras. Jag tycker att vem som helst, kvinna eller man, får visa upp sig. Men varför gör man det? För att kanske få lite likes? För att det är konst? För att man bestämmer över sin kropp och hur den ska vikas ut? För att man vill anspela på sex? Det där är en så svår diskussion men i slutet av dagen är det ju bara en kropp. Och kroppen är så otroligt fin. Men det är trots allt bara ett par bröst och en mutta liksom. Eller en pillesnopp. Och jag tycker att det sensuella i människor är fint. Det är naturligt och ska absolut inte utnyttjas. Det spelar ingen roll vad du har på dig, det spelar ingen roll om du går ut naken, du ska inte bli våldtagen för det och det är så helvetes jävla sjukt att det fortfarande frågas i rätten vid våldtäktsfall vad kvinnan hade på sig. Som att det spelar roll. Något som gör mig upprörd är hur samhället sätter ut mallar för hur tjejer och killar ska vara. På Halloween ska killar vara lite roliga, ha skämtsamma dräkter och tjejerna ska gå i kort kort och vara ''sexy nurses''. Och visst säljer det. 

 

Hur roliga är egentligen alla sexistiska skämt? Nej, jag tänker inte gå till köket och göra en macka åt min pojkvän t.ex bara för att jag är tjej, dock kan jag väldigt gärna laga en middag åt oss för att jag älskar han. Vi turas om att betala på restaurang, vi håller upp dörren för varandra, osv. Men att dra ett grovt sexistiskt skämt och sen säga ''Amen vaffaaannn komigen liksom det var ju ett skäääämt'', det är ingen ursäkt och det kanske bara är jag? Men jag tycker inte sådana 'skämt'' är roliga. Varken för tjejer eller killar. Det är lika lite självklart att jag måste göra mackor till Ludwig varje dag som att Ludwig måste älska bilar, hajar, blått, nitar, teknik, Hulken, styrketräning, vilja ha sex hela tiden för han är en djurisk man med en sexdrift som säger ''NUUU'' när han vill ha sex (som alla killar såklart har) eller slåss. Ni fattar grejen. Jag är så less på stereotyper.

 

Man hatar inte män för att man är feminism, man måste inte ha hår under armarna för att man är feminism, man vill bara ha det jämställt om man är feminist. 

 
 
Edit: Jag vet att inägget blev lite rörigt. Jag var bara tvungen att skriva lite snabbt om hur upprörd jag blir när tjejer säger ''jag är absolut inte feminist!''. Alla ska vara feminister!!! Gogogo. 



lördag

Hej bloggisen. Trots att jag är frisk känner jag mig fortfarande inte 100%.. Så jobbigt. Jag var hemma själv igår så Ludwig kom hem till mig med bokstavligt talat två kassar chips och godis, så det var det vi gjorde hela kvällen! Tände brasan, satte oss och kollade på film, pratade och myste. Väldigt skönt, med tanke på hur jag mår idag. Kvällen blev ändå rätt sen, men luuugn. Idag vaknade vi båda tidigt. Jag skulle spela in två låtar och han skulle jobba. Jag älskade båda låtarna jag spelade in, och fick smyglyssna lite på The Fooo's nya låtar hehe. Dom satt och klippte och klistade i rummet bredvid. 
 
Nu ska jag ta en powernap så jag kan göra något kul ikväll istället. Ska dock hem rätt tidigt tror jag. Annars har jag ju inte bloggat om så mycket. Har missat hela Paradise Hotel kuppen mot Jeppe, feminismsnacket om melloprogramledarens armhålor, ''skönhetsideal'' som jag är så jävla trött på att läsa överallt, och lite andra grejer. Jaja. Hojta gärna till om ni vill att jag ska skriva om nåot speciellt haha. Puss.
 
 



bitch plz

Hej bloggisen! Idag ligger jag hemma och är sjuk. Jag spydde heeeeela natten igår och råkade tappa min mobil i spyhinken, haha så jävla äckligt, men allt fungerar fortfarande förutom kameran. Jag ska ändå få en ny väldigt snart (det har jag sagt i typ en månad) pga mitt abonemang som går ut nu. Jag vill även säga att Beyoncébilden på min Instagram är en personlig hälsning till en tjej, så ta absolut inte åt er!!! Det är en intern grej. Egentligen är den töntig att lägga ut, men jag lever för den bilden och tycker den är sååå skön haha så jag var tvungen haha.
 
Jag försår att det är jobbigt att vara olyckligt kär i en kille som har flickvän, men det ännu mer jobbigt för mig som är flickvännen och som får sitta och titta på när en annan tjej försöker förstöra mitt förhållande haha. I 2 år liksom. It ain't gonna happen! Man blir så sjukt provocerad, även om man inte ska behöva bry sig... Sånt här händer hela tiden dock. Jag får meddelanden på Facebook, min förra ask, bloggen osv ''jag såg Ludwig gå in med en tjej på ett rum på en fest han var på förra fredagen och när jag skulle gå in och kolla så hade dom sex''. man ba ''förra fredagen låg vi i min soffa och kollade på Idol'' haha det finns så många som vill förstöra. Så tror jag det är med alla förhållanden, offentigt eller inte. Varför jag tog åt mig nu är för jag har känt den här tjejen personligen och jag tycker det är förfärligt att se någon som man ''känner'' hålla på så. Så det var så jag menade med bilden! 
 
Vi är 16 år. Jag vill växa tillsammans med mina vänner, familj och pojkvän. Jag tror man växer i sig själv hela tiden. Man gör misstag, gör saker rätt, fixar till problem, skapar ännu mer problem, drama, drama, drama, skrattar, är lycklig för en dag innan man gråter över något annat. Jag är en extremt förlåtande person, men ibland finns det situationer då jag inte klarar av folk som t.ex gåång på gåång försöker åstakomma något de aldrig kommer lyckas med. Nära vänner som pratar så mycket bajs.. Då blir jag ledsen på riktigt, för jag skulle aldrig göra en person illa med flit.
 
 



pantalonezzz

Hej guys! Idag hade jag bara en lektion för att jag var på Utrikesdepartementet idag och sjöng. Mitt skivbolag, Ten company, har nämnligen fått pris för svensk musikexport! Så himla glad och stolt för att vara en del av det. Jag sjöng tre låtar och efter det åkte jag direkt till skolan! Ooooch efter skolan gick jag och träffade Adiam. Vi satt och fikade ett tag med Ludwig och andra kompisar. Mysepyse. Jag är på sista avsnittet av Breaking bad, så efter ikväll blir det inget mer tjat om det. 

 

Alltså ni förstår inte hur mycket jag längtar tills jag börjar blogga på zaralarsson.se och får ha det exakt som jag vill. Börjar satsa på bloggen, flera inlägg om dagen, roliga tävlingar, fina bilder. Just NU känns allt ganska tråkigt. Är lite trött på designen, på hur jag skriver och att jag inte lägger upp dagens outfitta. Det här ska bli så bra så bra. Jag hoppar verkligen alla av er flytta över tillsammans med mig och hänger ut, för snart blir det bättre igen. Det är till och med ljusare och varmare på dagen nu och om 10 dagar åker jag till LA (prelbokat). 

 

Massa, massa kärlek. Och förlåt för att ni får gå in och läsa samma ouppdaterade inlägg dag efter dag! 

 
Såg att jättemånga undrade över jeansen på instagram. Dom är från Chiquelle.se!



från igår

Hey gajs! Igår var jag hemma hos Alva som firade 18 år! Hur galet är inte det? Hur jävla mindfuck är det inte att en person jag känt så länge, i en tredjedel av mitt liv, helt plötsligt blir myndig? Vuxen. Början på ett helt nytt kapitel. Middagen var i vilket fall som helst supermysig. Vi var kanske 13 tjejer hela kvällen innan jag drog vidare till Carmelo.
 
Nu ska jag städa mitt rum och kolla på Breaking Bad! 
 
Såhär så jag ut idag. Balenciaga, Jacka Hunkydory, Jeans Chiquelle, kofta Hunkydory, tisha Thailand.
 
 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0