all natural

 

Jag är inte helt naturlig på bilden haha. Jag har säkert 1000 bilder jag inte visat som jag tog med Nicklas Westberg och jag som aldrig tar med mig kameran hemma har lite bildbrist just nu. Jag har foundation, läppsyl, fyllt ögonbrynen och lite med ljusbrun skugga längs ögat. Men det blev fint tycker jag! Inte överdrivet liksom. Idag har min älskade mamma fyllt år. Jag är så himla glad att jag har henne, just henne, som min mamma. Vi gjorde inget speciellt. Det är ju bara en torsdag så vi väckte henne, så klart, på sängen och nu kom vi hem från middagen för inte så länge sedan. En mysig dag helt enkelt. 

 

Jag är beroende av flappy bird, kanske lite efter hehe. Jag blir dock så jäääävla arg när jag förlorar för jag nuddar inte ens rören haha så bara dör jag. Jaja, jag är på ''level'' åtta. Kör ni? Var ligger ni?




en boxandes lök

Zup lil motherfuckers. Idag var jag i skolan, det sög as usual, dock hade jag väldigt roligt på min håltimme! Mamma hämtade mig och körde mig till Stadion för att boxas. Jag tror att dansa och detta är min grej. Det var sjukt mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara. Så varje onsdag och fredag ska jag börja boxas. Tagga! 
 
Sen åkte jag tillbaka till skolan i mina träningskläder för att ha min sista lektion. Gissa om jag kände mig lökig. Usch! Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig innan min läxhjälp från My Acedemy kommer och sen kommer jag troligtvis att hitta på något i stan. 
 
Bild kommer sen hehehe...



vilda räven

 
Hej bloggisen. Idag gick jag äntigen och hämtade mitt paket. Jag hade beställt två tröjor och ett par mjukisarfrån WildFox. En av tröjorna är den på bilden. Det måste vara ett av mina favoritmärken just nu. Sååå gosiga grejer. Har två luvtröjor, massa tröjor och ett par byxor (som jag dessvärre glömde i USA förra gången hehe, men ska hämta nästa gång jag kommer dit). Tyvärr är det rätt dyrt, men jag köpte mina nya grejer på members.com där de hade 70% rabatt! Hur värt? Annars säljs WildFox i utvalda butiker, Nelly.com osv...



intensivkurser på myacademy

Jag gjorde mitt matteprov A-delen i torsags men det gick sååå dåligt. Blev så ledsen med tanke på att jag verkligen pluggat. Men jag funkar lite så.. Har inte så jättebra fokus på just proven, och kanske inte när jag pluggar heller. Om jag inte hade min läxis fårn My Academy hade jag aaaaldrig satt mig ner självmant att plugga. Jag hade garanterat fått ett F. Jag kan om jag vill. Han är mest där för att hålla koll på mig, och svarar på alla mina frågor som jag undrar över. Just min läxhjälp läser på KTH här i Stockholm och är världens gulligaste och jätteduktig.

 

Jag bokade upp honom en gång till för att plugga till B-delen och det provet blev jag så himla nöjd med. Det kändes riktigt, riktigt bra. Då köttade vi matte i 2 timmar och jag kunde verkligen fokusera. Jag missar rätt mycket prov när jag är borta så för mig är nationella proven jätteviktiga, så det är mest det vi pluggar till.

 

För de av er som också har nationella provet i matte nu i maj och bor i närheten av Göteborg, Malmö eller Stockholm har de också intensivkurser inför det nationella matteprovet i slutet av april. Där repeterar man det viktigaste inför provet under en helg i klasser som är ca 12 personer per grupp. Alla i gruppen befinner sig på samma kunskapsnivå för att man ska kunna få det betyg som man strävar efter. Sen är det också en mattestuga precis innan provet där man kan ställa sina sista frågor (om man har några)så att man känner att man verkligen har koll innan det är dags för nationella. Uppge Zara Larsson i kassan så får ni 10% rabatt! I'll be there!

 

 

Gå in HÄR och läs mer på Myacademy.se

 

 
Annars ligger jag bara såhär om jag inte pluggar...

 




kontoret

Hej bloggisen. Så himla tråkigt att se att alla går på visningar och inte jag. Har inte hunnit gå på en enda faktiskt. Kanske nästa år? Igår åkte jag hem till min baee Adiam. Vi satt och pratade i hennes soffa hur länge som helst. Så sjukt gosigt! Idag hade jag ''friluftsdag''. Jag skippade den, lite sådär enkelt. Haha men jag kände inte för att gå en tipspromendad i typ en halv dag, så jag drog till kontoret och gjorde något vettigt istället. Vi satt och lyssnade på massa av mina låtar för att bestämma favoriterna till det kommande albumet som troligvis kommer ut i mars! Så kul!!!
 
 
 



några ofixade

 
 
 
 
 
 
 
Foto: Nicklas Westberg
 



''aj häjt ju''

Hej bloggisen. Jag är ett freak när det gäller att kolla folks instagram, ask, bloggar, twitter osv. Vad som än finns att kolla, kollar jag. Jag kan bli helt besatt av människor som bor i t.ex Varberg och som jag aldrig träffat liksom. Haha, helt okända som jag följer dagligen. Vem vet, kanske någon av mina bloggläsare? Jag kikade in på en tjejs blogg här om dagen som jag hatade i 8an. Haha, alltså jag skämtar inte när jag säger hatar. Vi var sådana jävla fiender. Jag önskade bokstavligen att hon bara kunde gå och dö. Idag känns det fjantigt att jag tänkt så om henne. Vi har absolut ingen kontakt men jag satt och tittade på hennes bilder och tänkte ''vad söt hon är''. 
 
Jag har verkligen under dessa veckor fått veta vilka mina riktiga vänner är, hur hårt jag ska hålla i dom. För vad är jag utan mina vänner och familj? Jag har ständigt hängt efter Ludwig varje helg, på varje fest, varit med hans kompisar varje dag och faktiskt känt mig som en del av det gänget. Jag har dissat alla mina nära vänner för att få vara med han. Det är inget jag själv tänkt på, för att det blev bara så. Jag älskar hans vänner, eller älskade, men så fort jag och Ludwig bråkade eller jag hade varit med om något jobbigt var det kanske 2 av hans vänner som hörde av sig. Jag som trodde alla var mina vänner? Men det är klart dom inte var? Jag var ju fan inget mer än ''Ludwigs flickvän'', trots att jag umgicks med dom nästan vaaarje dag i 2 år. 
 
Jag har verkligen insett det nu. Jag har insett från min sida vilka som är mina tjejkompisar också, vilka äckliga värderingar vissa folk har. Några har inte ens skam i kroppen och det förundras jag över varje dag. Poängen är att man får aldrig låta det gå så långt att man tappar bort sig själv och SINA vänner i ett förhållande. Jag kommer säkert sitta om 2 år igen och tänka ''Gud, vad larvigt att jag hatade dessa personer'', men men. 
 
 



foto

 
Igår vad jag och fotades av Nilkas Westberg, tog lite roliga bilder, bilder till bloggen och till fotografens portfolie. Heter det så? Det kanske det inte gör. Anyways, jag fick bara se tre av de just nu! Jag tror det blev över 2000 och han kan ju inte skicka ALLA men jag är jättenöjd med de tre jag fick. Det känns väldigt ''jag''. 
 
Jag har varit lite nere på senaste tiden. Eller värsta bergochdalbanan. Ena sekunden gråter jag, sen skrattar jag, sen skrattar jag så jag gråter. Haha så jobbigt. Idag var jag på premiären av frost med Ludwig. Den var helt ok, ingen superfilm. Börjar tycka Disney går ner sig så jävla mycket. Docm var rösterna otoligt fina. Det är mycket sång, så det var ett stort plus!
 
Vad har ni gjort idag?



världens finaste låt

 



nya tag

Hej bloggisen. Jag lägger all min tid åt kompisar och Breaking Bad nu mera känns det som. Snart blir det ändring på det, för idag ska vi ha möte om nya bloggen. So excited! Jag sprang hem en snabbis för att byta om, hade världens obekvämaste byxor. Jag sprang ju sjävklart inte hem, utan jag åkte lilla bilen. Man märker verkligen hur bortskämd man blir, hur bekvämt allt blir. Jag började nästan gråta igår när jag inte kunde ta bilen till Ludwig, utan jag fick åka buss haha. Och den går på diesen och drar nästan ingenting. Måste köpa en liten rattmuff nu på vintern! Vet någon var man kan köpa en sån?
 
 
 
 



p3 guld tar vi tillsammans

Hej bloggisen! Var i Göteborg igår för p3 Guld. Jag var nominerad till ''årets låt 2013'' och hade så otroligt duktiga artister som det stod i mellan. Det var Håkan Hellström som tog hem priset i min kategori, en mycket välförtjänt vinnare enligt mig! Jag vill säga hur mycket det betyder mig mig att ni röstar och stöttar mig. Jag är så tacksam för allt, verkligen! Oavsett om jag inte gick hem som vinnare bokstavligen känner jag mig som en vinnare i alla fall. 
 
Nu är det skönt att vara hemma. Har skickat iväg min uppsats (finally) och kan här med offeciellt slappna av lite. Imorgon ska jag och Ludwig gå på bio, vilket kanske tycks vara allt vi gör haha, men det är så himla mysigt! Tack igen för alla som röstade. Ja är glad utan p3 Guld! Ni är mitt guld! 
 
 
Bildbrist, orkar inte springa och hämta kameran haha.



NB

 
Hur snygga? Aj lav dem. Kikade in på Miinto.se för att kolla på nya Primeboots som tyvärr var slut i min storlek, så jag kikade om de hade några New Balance (för alla säger att dom är grymma) and they did!!! På tal om Miinto så hade dom en tävling om ett presentkort på 1000 kr hos dom. Vinnaren blev en tjej som heter Malika. Grattis till henne! Till er som inte vann så vill jag bara säga att det förhoppningsvis kommer fler tävlingar med Miinto.se så bättre lycka nästa gång! 
 
Gå in och följ @miintomoments här för att ta del av nyheter, rabatter och inspo!
 



feed a monkey

 
Den sista dagen åkte vi ut på snorkeltur. Om man ska vara riktigt ärlig så sög den. Det kändes som en enda lång båttur. Jag tror vi var på 6 ställen så man hann aldrig koppla av, njuta av stränderna eller snorkla mer än 40 minuter men två saker jag tyckte var riktigt roliga var att gå i land på stranden där ''the Beach'' med Lelle i huvudrollen spelades in. Tog 100 kort på sanden för att jag gått på samma sand haha. Ludwig och Hanna tyckte jag var såååå töntig! Sen åkte vi till Monkey Beach där alla små apor bodde. Så himla söta. Egentligen är det dumt att mata de, i risk för att bli biten, men jag är ju rätt YOLO så why not? Skämt och sido, så är jag glad för att jag gjorde det! Jag matade en vildapa! 



en liten sneaky bild

 
Jag sitter alltid i minst en timme och tänker på vad jag ska göra, typ ''NU ZARA, NU ska du göra läxan, men först kna du titta bara FEM minuter på Breaking Bad SEN göra läxan''. Och sådär håller jag på... Nu ska jag göra läxan på riktigt så jag hinner till bion med Ludde som börjar 19:00 på Heron. Vi ska se min andra bejb (förutom L som en numero uno) i The wolf of wall street. Jag pratar såklart om Lelle! Taggad? Ja!!!! Har ni sett den? Vad tyckte ni?



pannkakstimme

Hej bloggisen. Kom precis hem! Har 3 timmars hål, så sjukt onöigt och jobbigt. Sedan har jag min sista lektion klockan 2. Hur segt? Anyway, jag står just nu i köket och letar pannkaksrecept. Ja, så dålig är jag. Jag kan fan inte ens slänga ihop en pannkakssmet utan recept haha. Usch, vad hemskt kallt det är... Brrr.. Jag tänkte ta tag i min mejl nu såhär efter semestern och ser bara framför mig hur många meddelnaden och mejl jag inte svarat på *ryser*. Hoppas jag hinner svara på allt! Jag hoppas även det har fixat sig med bloggisen nu för många! Jag trodde att blogg.se hade lagt ner min blogg så jag blev jätteledsen haha, men det visade sig att dom bara fixade till lite med mobilverisionen tror jag. 
 
Hörs snart!
 
 



my melon man

 
ALLTSÅ FÖR 2 DAGAR SEDAN LÅG JAG HÄR MED MIN MELON MAN. ÅNGESTEN FLÖDAR I MINA VENER OCH ARTÄRER. NU SKA JAG SOVA FOR REAL. PUSS ♥



sista solnedgången

 
Jag är verkligen rikstrött. Herregud vad gör jag ens uppe nu? Jag är lite jetlaggad och ska bums in i lilla råttlådan aka sängen. Tycker ändå den här dagen har gått väldigt bra! Jag har hunnit träffa litt vänner, packat upp, färgat Hannas hår och kört runt i min bil. Bra dag! Imorgon blir det också en bra dag. Back to school! Det känns som jag har haft sommarlov eller något haha. 
 
Btw ska vi ''färga om'' Hannas hår imrogon. Det blev lite ojämt hehe. Jag hatar att erkänna det, men jag är inte bra på allt.. Tro det eller ej. Skämt och sido haha det är svårt att få färger jämn tycker jag, så ni får se resultatet när det blir färigt, om hon inte själv lägger ut på instagram eller något. Hon heter Hannapiggys.



hemma

Hej gaaajjss! Vissa trodde kanske planet jag åkte med krachade eller något, eftersom jag inte uppdaterat på länge, men jag lever och mår bra. Dock är jag lite deppig när jag ligger och kollar tillbaka på bilderna och tänker ''igår låg jag och kollade på soluppgången i min polkagrisbikini, på en gigantisk kudde vid stranden på Ludwigs arm och nu ligger jag på soffan i vintermörkret''. Det var verkligen helt fantastiskt och det bästa var absolut att få ta med sig ma babe. Vi hade jättekul alla tre (Jag, Hanna, Lud). 
 
Nu har jag precis färgat Hannas hår. Tror verkligen det kommer bli fint! Färg få ni se sen, ni kanske kan gissa? Btw, hur många har problem med att komma in på bloggen?
 
 
 
 



patong

 
Hej bloggisen! Igår var vi i Patong heeela långa dagen. Herregud. Man kommer alltid hem sent, sent, sent och vill lägga sig och avlida i sängen. Det var så sjukt varmt och svettigt och när man går där i stekheta solen och försäljarna bara är all over me så vill man bara åka hem haha. Men det är kul! Verkligen motsatsen till Nai Yang, där vi bor! Där är det nästan lite fööör lugnt. Det finns mycket krimskrams och så finns det fina grejer, men allt är samma. Varje stånd säljer samma grejer, så man behöver inte direkt stressa runt! Jag tycker det är roligt att göra något som är helt annolunda från där man vanligtvis bor. Om man bor på en väldigt hektisk plats kan det vara skönt att komma bort till en strand som Nai Yang!
 
Idag har vi annars bara legat på stranden! Dock var det inte så bra väder, vilket var synd eftersom det här skulle vara en ''pressar dag'' (måste säga att jag inte aaaallss är brun). Jag hatar att flagna så då vill jag skrubba bort allt, vilket är exakt det jag gjort! Jaja! Jag har 4 dagar på mig. Det blir säkert bra. Puss!
 



idag

 
Hej bloggisen. Jag är så himlans lycklig just nu, är jag bara tvungen att säga! Ludwig är här, stranden är vit, jag är brun, solen skiner. Det kan helt enkelt inte bli bättre. Jag har inte bloggat på några dagar eftersom jag har en uppsats att skriva. Jag använder demokratimodellen för att analysera om det finns några allvaliga brister i riksdagsvalet. Kul. Not. Förutom att skriva (vilket upptog ca en timme av min dag, alltså inte så mycket hehe) så har vi baaaraa mysat på stranden, spelat fia med knuff osv. Jag blev av med min titel som regerande mästare och jag är väääärldens sämsta förlorare så jag tänker aldrig mer spela fia med knuff! 
 
Nu ska vi ut och äta! Puss



Lud

 
Världens finaste. That's all.



Leam

 
Hej bloggisen. Idag var vi på Leam Beach. Så mysiggttt! Dock blev det väldigt dåligt väder mot eftermiddagen, men det gjorde inte så mycket för Hanna och papzz mådde inte så bra, så vi tänkte gå hem i alla fall. Snart kommer Luddisen. Längtar så galet mycket!!!! Sen tappade mamma min mobil i havet.. Surt som fan, men det var rätt trasig ändå haha och nu vet jag ju att jag kommer få ny! Äntligen. Jag har kämpat mig fram med min iPhone 4 ett bra tag nu! 
 
Vi hörs imorgon!!
 
 
 



marknad

 
Hej bloggisen. Iförrgår var vi på en marknad som ligger rätt nära vårat hotell. I Thailand prutar man ju när man köper något men egentligen är allt så galet billigt så man vet inte var man ska ta vägen haha. Det känns så töntigt när man tänker efter att stå och deala när det handlar om 10 kr. Men det är det som är halva grejen, det är lite kul att pruta, se hur långt man kan gå. Hanna är ju supermesig när det gäller sånt. Jag får alltid komma och snacka när hon ska köpa något! 
 
Vi hittade lite fina grejer! Jag hittade 2 par urgulliga skor och virkade shorts, mobilskal, tröjor osv. Jag tror allt gick på sådär 300 kr. Att gå på marknad är något jag absolut tycker man ska göra när man väl är här.



bränd

Hejsan allesammans! Jag är en tomat. En to-ma-to. Alltså jag har bränt mig så mycket så att mitt ansikte har svullnat upp haha. Som Ludwig undrade ''hur lyckas du?'' I don't know. Jag kan i alla fall trösta mig med Bey just nu. Eller med mat. Dock tror jag det inte serveras frulle längre och jag sov så himla länge idag... Åh, jaja. Sen har jag en jävla uppsatts att skriva också. Nej, idag leker inte livet. Bajsibajsi.
 
 



har ni några nyårslöften?

Har ni några nyårslöften? Själv har jag faktiskt inga. Kanske att bli lite mer snäll haha, men det är något man ska vara varje dag. Jag menar att förlåta, lyssna på andra och få någon slags inre ro. Jag tycker att nyårslöften är rätt svagt. Om du verkligen vill ha en förändring gör det nu. Inte sen, inte på måndag, inte nästa månad, gör det nu. Börja här och nu. Det är mycket sånthär ''nu börjar nya året och man kan lägga det andra bakom sig''. Abslolut! Jag tycker om idéen om att börja på ny sida. Det som kvarstår när man är gammal och tänker tillbaka på sitt liv är alla minnen och handlingar. Det spelar ju ingen roll om 2 år om du gjorde något en tisdag eller onsdag. 
 
Varför har folk godislöfte? För att få pengar? För att det är kul? Haha, jag har aldrig förstått mig på godislöfte. Om du vill äta gosis? ÄT GODIS got damn it. Att du åt lite choklad för att du var sugen på det är inget du kommer gråta över när du står där och ska lova dig själv massa saker nästa gång årsskiftet kommer. Ta tag i saker idag istället. Ändra på dig själv idag, till en bättre människa. 
 
Idag ska jag förlåta, inte för att personerna nödvändigtvis förtjänar att förlåtas, utan för att jag förtjänar att få inre ro och släppa saker. Fy fan vad jag är långsynt och ältar skit fram och tillbaka haha. 
 
 
 
 



triangl

 
Hej bloggisen. Idag har det varit en skön och solig dag i Bangtao. Jag sprang runt i en bikini från Triangl som jag gav Hanna i julklapp. Det som är kul med att ge Hanna grejer är att man själv kan sno sakerna, med tanke på att vi har samma storlek i allt. Jag kan åtmistonde klämma i mig i det mesta haha. Om jag själv hade fått beställa en bikini i min storlek hade jag tagit S i överdel och XS i underdel. Jag tycker verkligen om den! Den är lite mer rosa i verkligheten, Nu blev den lite orange typ haha men det är bara ljuset. 
 
Bikinin hittar ni här 
 
 



andra dagen

Hej bloggisen. Jag har precis hoppat ut ur duschen. Jag är så himla trött.. I vanliga fall brukar jag ha det rätt så lätt för mig med tidskilldnaden men just nu känner jag bara att jag vill lägga mig ner och sova i hundra år. Åtminstånde till min prins kommer. Han kommer snart! Och jag längtar så mycket. För er som inte förstod så kommer Ludwig till Thailand lite senare. Det ska verkligen bli otroligt myyyssiigtt! Jag glömmer bort att ta bilder. Sorry 'bout that! Vi har bara massa bilder på mig och Hanna haha. Jag lovar, lovar att bli bättre!!! 
 
Btw, vad kul att så många är med i tävlingen! 
 
 
 
 



första dagen Bangtao

Hej guys! Igår när vi kom var vädret sådär.. Men idag var det soool hela dagen, förutom några fjuttiga moln som blåste förbi snabbt. Man inser hur äckligt blek man är första dagen när man ser alla andra människor på standen som har varit här några dagar. Jag var likblek när dagen började och nu ser jag i alla fall lite levande ut! Så nice. Jag tror aldrig jag ätit så mycket frukost som jag åt idag. Tallrikarna med mat tog inte slut. Pannkakor och french toasts, en tallrik frukt, en tallrik sallad, en skål yoghurt med banan, tre glas vatten, två ägg och bacon osv osv osv. Helt sjukt. Min mage kändes som Mary Poppins väska liksom. No stop! 
 
Ja, egentligen blir det ju lite tråkigt att skriva om vad man gör på dagarna, för just nu gör vi bokstavligen ingenting. Vilket är väldigt skönt. 
 
 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0