About taken

Till er som undrade om taken 2 var bra tycker jag att det var en besvikelse. Eftersom ettan är så hiiiimla bra så hade man självklart höga förväntningar på tvåan också men det var så sjukt förutsebar och tråkig.. Eller, what do you guys think?




💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Hej bloggisen! Jag vet att jag uppdaterar skitdåligt, men ska jag var ärlig orkar jag inte uppdatera med mobilen. Som alla vet tycker jag att det suger att blogga med mobilen, först och främst för att man inte kan skriva vettiga inlägg.. Det blir väl mest "hej nu sitter jag här och ska hit, hej då!" och jag tycker det är kul att blogga men gör sista gången nu så alla vet så tycket jag ej det är kul att mobilblogga och ingen dator i huset funkar + att pappa har med sig sin dator till le Africa.

Sååååå, annars då? Själv sitter jag påväg till Adiam där massa snela hestar betar. Jag ska nog sova själv inatt.. Åh jag tycker inte om att sova själv nu för tiden, jag drömmer jättekonstiga drömmar och vaknar 5000 gånger varje natt! Buhhuuu. Naaajjj men vi hörs sen. Tacktacktack till er som fortfarande läser, ni är bäst. Lite glada sådär, hittade ingen annan bild lol.




Taken 2

Hej bloggisen! Idag har jag varit och Lunchat med världens bästa farmor, sen åkte jag till stan och träffade Astrid som äntligen kommit hem från Lundsberg och hennes kompis Alice. Vi var på stan och kollade på lite grejer, åh vad jag längtar till min födelsedag hihi.

Nu är jag påväg till Sergel för att kolla på Taken 2 med Lucinda och Adiam! Fan vad jag har velat se den länge! Har ni sett den? Är den bra?




illuminati

 
Har suttit hur länge som helst och läst och kollat på Illuminati grejer. Helt sjukt luddigt och flummigt, tror inte en sekund på det där faktiskt. Eller jag vet inte.. Haha man blir ju helt mind fucked. Massa låtar från kända artister som Beyonce, Rihanna, Madonna, MJ osv spelar dom baklänges och låtarna får en ny mening. Allt dom gör i danserna, rörelserna, kläderna och ljuset ska alltid symbolisera något. Allt som har med ett öga att göra är illuminati, Det är sjukt svårt och förklara men enligt mig är det också sjukt långsökt. Vad vet ni om det här? Illuminati, finns dom?



allt möjligt

Tar en bild från Insta eftersom jag är på pappis dator och har iiinga bilder.
 
Heeejjj guys! Vad gör ni en lördagskväll som denna? Gissar på att många sitter hemma, det gör även jag! Jag vägrar gå ut i dethär vädret. Det är ju bara svinkallt. Jag pluggade klart för inte så länge sen och ska nog sätta på en film eller kolla på Tårka aldrig tårar utan handskar eftersom jag missade det senaste avsnittet? Kollar ni på den serien? Så sjukt bra, love it! På tal om Love it älskar jag Icona Pops nya låt ''we got the world''! Gå in och lyssna på den nu. Sviieeenbra.
 
Imorgon ska jag träffa Erik. Herregud vi har inte setts på ett halvår och han var ju min bästis i skolan liksom. Wtf happend? Åh vad jag saknar honom. Jag saknar Ludwig också, alleles för många timmar sen vi sågs hehe. Vi hörs sen, puss! ♥



Saturday today

Hej bloggisen! Just nu sitter jag påväg till TC för att äta med mamma och pappa. Hanna skulle till någon kompis. Igår sov Ludwig hos mig som vanligt typ haha men han ska alltid upp skittidigt för han ska göra massa grejer så då stället vi klockan 1 timme tidigt och så lägger vi oss alltid och snoozar i 1 timme. Älskar att snooza! Jag gick upp och åt frukost med honom, när han hade gått gick jag och la mig igen sen har jag pluggar hela dagen.

Ikväll ska jag kanske vara med Alva och några tjejer, vad kul! Det var hur länge sen som helst jag träffade henne. Haha på tal om min dator, nej jag ljuger inte.. Min nya dator ät helt trasig, den går inte ens att sätta på! Den står bara och låter fruktansvärt konstigt. Vi ska lämna in den imorgon. Hoppas ni har en trääävlig kväll! Hörs sen.




ey wazzaah?

Hej guys! Hehe jooo jag har ju inte bloggat på ett tag, För att min dator gick sönder. Två dagar dagar tog det. Nu ska jag gå och skämmas... Och lyssna på dom här låtarna som jag har börjat älska igen!
 



några snabba

Vilken är din favoritsmak på ben and jerrys glass? 
 
Cookie dough! Blev min frulle imorse hehe..
 
Gillar du Victoria's secret?
 
Jag älskar det! Har bara trosor där ifrån.
 
Du har väl vart i USA för att träffa skivbolag osv? Vill du bli artist?
 
 
Yeezz, Ja det är självklart! Skulle aldrig kunna tänka mig bli något annat.
 
 
Är du oskuld?
 
 
Vad är grejen med den här frågan? Hahaha var lätt populärast, och ni kan väl gissa själva? 
 
 
Skulle du inte släppa två låtar för typ nån vecka sen eller så?
 
 
Naajj, vi har skjutit upp det. Imorgon ska jag ta skivomslagsbilder eller få insperation till dom. 
 
 
vad önskar du dig i julklapp/födelsedags present?
 
 
Kan göra ett eget inlägg om det!
 
 
Vilken är din favorit shopping sida (internet) eller vad man kallar det? 
 
 
Shoppar aaaaaaaldrig online. Har köpt en jacka från Hunkydory och ett par UGG's, thats it!
 
 



ask me whatever

Vi kör på en frågestund, fråga vad som helst! 



Oh noo..

Neeeeeejjjjj, vad segt! Den ser ännu värre ut nu för jag har tappat den yttligare. Jag är pinsamt klumpig... Baksidan är också trasig. Fatta vad nirr med en helt ny iPhone just nu haha, aja tur som fean att jag har försäkring. 



repostssss




body worlds exposition

Vet ni vad vi ska göra med skolan efter lovet? Åka till Tom Tits för att gå på utställningen Body worlds. ''Se med egna ögon hur våra levnadsvanor påverkar kroppen - in i minsta detalj. Se hur din kropp fungerar när du hoppar, eller springer. 200 organ och 20 kroppar, faktatexter, poetiska texter och konstfoton i suggestiv scenografi.'' Det är alltså 20 riktiga kroppar (döda såklart hehe). Kolla på videon! ↓ ↓
 
 
Vissts ser det intressant ut? Har ni varit där? Skulle ni vilja gå dit?



2 månader kvar

 
Hej alla coola och alla ickecoola. Vad gör niii gaajjss? Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt sådär höhö. Jag sitter och kollar på födelsedagspresenter och julklappar och listan är lång haha. Jag kan lägga upp en collage lite senare! Idag är det exakt 2 månader till julafton. Det är ju inte ens länge? Det måste även betyda att jag fyller är om 53 dagar om jag har räknat rätt. Jag kan ju ha helt fel för jag är inte den vasaste kniven i lådan när det gäller matte.. Men i alla fall - Åhh taggataggatagga. 



Ten Artist Company

Hej bloggisen! Kollade ni på Svenska Hollywoodfruar igår? I did. Det alla snackar om är väl Gunillas utbrott men tyckte ni inte det var lite väl taskigt av Margareta att ta med sig låten och ba ''den här är inspirerad av dig Gunilla''. Men sen kan jag ju hålla med Maria att man blir ju rädd och hon verkar ju inte ha alla indianer i kanoten. Hennes psyke är ju lika starkt som en kvist, hon trodde att hon skulle dö när hennes bil inte funkade... Okej? Haha jaja nu ska jag återgå till min prao vilket i just nu går ut på kolla bloggar, lyssna på musik och prata med Ludwig. 
 



make up

Det är hur många som helst som undrar om jag kan visa hur jag sminkar mig! Tyvärr orkar jag inte det, kanske en annan gång, men jag kan visa vilka produkter jag använder för det mesta. Det här är väl allt jag egentligen använder! Allt annat smink ligger mest och skräpar (Förrutom mina ögonskuggor som jag inte orkade ta med på bild, dom kommer från Make up store) ↓
 
Det här är det jag brukar ha vardagligen. Mineralpuder och rouge från Bare Minerals ID, Mascara från Dior, Conseler från Make up store, Ögonfransböjare och kajal från H&M och ögonbrynspenna från Isadora. ↓
 
Några av mina favoritläppglans även fast jag nästan aldrig använder någor på läpparna hehe. Men dom är fina! Dom flesta kommer från VS ↓
 
 
 
 



but we're stylin'

Idag på praoen. 
 
Heeelllooo gaajjsss! Idag var världens softaste praodag. Jag började väl ''jobba'' halv 11 och slutade 12. Det vi gjorde var att ett team på ca 6 personel, stylister, sminkös mm och diskuterade mitt skivomslag. Så det var det vi gjorde typ haha, jättekul och jättesoft. Vi har egentligen inte kommit fram riktigt än vad vi ska ha som 'stil' men jag ska på fotografering på torsdag. Kan kolla om jag får lite bilder då! 



min nya älskling

 
Idag efter praoen åkte min mamma och jag och köpte en ny dator! Så jävla skönt! Nu kommer jag blogga så det ryker hehe. Jag blev superglad för jag trodde det skulle ta ett år bokstavligen men hon var lite spontan och glad i dag hihi. Nu har vi i alla fall försökring (vilket vi inte hade på förra datorn, sjukt dumt) Åh lycka, nu har jag äntligen återförenast med min älskling.



Los praoa

Godmorgon! Idag ska jag till en stylist. Vår skola, och många andra skolor har praovecka just nu och det känns som jag praoar lite överallt haha. Igår var jag i el studio och spelade in en låt på mitt managementbolag som förövrigt var skitbra. Jag tar självklart med mig kameran och får se om det går bättre idag med att ladda över bilderna! ha en bra dag.




orre

Jag har tänkt på en sak.. Ni vet att jag tänker mycket hehe. Jag tycker personligen att det faktiskt inte är okej att lägga upp bilder i BH och trosor på bloggen och Instagram. Folk får väl göra exakt vad dom vill men vad är poängen med det? ''Hejhej nu ska jag sova i mina spetstrosor och min bombshell och jag lägger upp den här bilden för att visa folk vilket otroligt självförtroende jag har'' Ja, självförtroende måste man ju ha för att kunna lägga upp en sådan bild men hur mycket självkänsla har man egentligen och vart tog självrespekten vägen?
 
När jag snackar med killkompisar (Det är mest killar som säger det) är det många som tycker ''hon får väl göra vad fan hon vill'' Det är ju det som är grejen, men att gå och kalla tjejen orre sen är ju bara lågt. Jag tycker synd om folk so lägger upp sånna bilder. Folk kan tycka jag är avundsjuk men man kan vara lika snygg med en tröja på sig.Jag måste tillägga att bikini och underkläder är helt olika saker. Jag vet att jag har en bild i bikini på insta t.ex. men om man är på stranden och ska ta en bild, måste man sätta på sig en tröja då? Njaa man kanske inte ens behöver lägga upp en sån bild men det är ändå naturligt att ha på sig badkläder på stranden, inte att stå i underkläder framför spegeln. Undra vad Ludwig skulle säga om jag la upp en bild i underkläder. Då får ju hela världen se mig lika mycket som han lolz. Även om man visar exakt lika mycket hud är det otroligt olika saker.. Enligt mig. Skulle vara jätteintressant och höra vad ni tycker. Som sagt, det här är bara mina åsikter.



The big Bang theory

Hej alla gladiasar! Vad händer? Själv sitter jag och kollar på bbt. Seldon, vilken broder! Haha. Hörrni, vad dåliga ni har blivit på att kommentera. Jag vet att ni kan! Jag älskar era kommentarer. Finns det något jag km bättra med bloggen? Vad tycker DU?




gos




wajna litt grann

Jag har suttit hur länge och försökt föra över massa bilder från kameran till pappas dator. Det är en PC och det är klart jag förstår mig på den (jag har ju växt upp med PC) men jävlar vad omständigt allt ska vara i jämförelse med en Mac. Jag och pappsen satt faktiskt och kollade på en ny dator idag! Det är knappt någon idé att ens försöka laga den när hela kalaset kommer kosta 10 lax, då kan man lika gärna köpa en ny!
 



Godnatt




Hypnotisören

HEJ BLOGGISEN!

Fan vad jag saknar att blogga. Blogga på riktigt! Inte massa fjuttiga mobilbloggsinlägg med fula bilder.. Idag var jag, Sebbe och Ludwig på bio. Gissa filmen (rubriken). Jag och Ludwig tyckte den var svinbra medans Sebbe tyckte det var som att elda upp en 100-lapp.

Har någon sett den? Vad tyckte ni?




Q/A av Zaras broes

Hur är Ludwig enligt er?
Vad är det bästa och det sämsta med Zara?
Hur länge har ni känt henne?
Svar: Vi har inte träffat Ludwig så många gånger. Men han verkar vara en skön kille, efter vad vi sett. Så länge han är en snel hest och gör Zara lycklig så tycker vi han är grym :D
Det bästa med Zara är att man kan vara helt wakooo och konstig med henne, och är alltid det tbx. Att hon är helt cp, underbar, gossig, galen kanin. Att man aldrig har tråkigt tsm med henne. Det sämsta med Zara är att hon är sjukt dålig på att planera och att hon oftast inte tänker ett steg längre. Tex vad händer om jag gör såhär? Fast det kan sluta possetivt också hihi.Vi har känt Zara i ca 6 år. Och allt började på balettskolan 2007.
 
Tränar Zara ofta, med tanke på hennes kropp?
Har hon magrutor/6-pack?
Tänker Zara mycket på att äta nyttigt?
Svar: Zara är igentligen skit fet och hon har fixat sina 6-pack i phootoshop. The sad truth. Nejdååå! Zara är skit fitt och har alltid varit det. Hon har lätt för att bygga musklera och kan i princip äta vad somhelst utan att gå upp i vikt. Vilket hon gör. Hon tjockar Ben and Jerry.
 
Jag har uppfattat Zara som en person som drar till sej uppmärksamhet,är hon sån och i såna fall,kan de va jobbigt ibland elle är de bara kul?
Svar: Ja, Zara är en person som drar till sig uppmärksamhet. Pga att hon vågra ta för sig och är väldigt social. Både när hon är med sina vänner och när hon träffar folk hon inte känner. Det är för det mesta bara kul.Men precis som alla andra kan Zara också vilja stänga in sig lite. Och då håller hon på med sin mobil och lyssnar på musik.
 
Vad ska Zara ha för vinterjacka?
Svar: Zara har en grå dunjacka från Hollister och så har hon en ganska tjock Barbour jacka, som hon kommer använda i vinter. Men hon ska också försöka tjata sig till en Woolrich.
 
Vad använder Zara för smink? Vilken foundation har hon?
Hur sminkar sig Zara?
Svar:  Zara använder är ID mineralpuder och massa annat smink från olika märken, som alla andra. Man håller liksomn inte rikitgt koll på vad exakt. Hur Zara sminkar sig får hon visa i en video sedan men det kommer hon förmodligen inte göra. Så tjata på som satan.
 
Skryter Zara om att hon är känd?
Svar: För det första så tänker inte vi på att Zara skulle vara "känd". Utan det låter bara jätte konstigt. Om det är något Zara inte gör så är det att skryta.Tex om någon tar upp att Zara har vunnit talang så säger hon typ åt den personen att hålla käften. Inte så att hon skäms för det, men hon pratar helst inte om det.
 
Gillar du möglig leverpastej, Ulrik Munther och vagabond skor?
Svar: Om hon gööör! Hon älskarT
 
Det blev skit krångligt att göra detta så det slutade med att jag (Alva) och Nelly satt och snackade om frågorna i telefon. Selma var med i början.
Hoppas ni är nöjda and we löööööv you Zarooz. Besoooo! På instagram heter vi @nellyhinas @alvahammarstedt @selmacesmeli @paulinnetörnblom. Grattis shoutout wehåååå
DET TOTAL FUCKAR OCH GÅR INTE ATT RÄTTA TILL TEXTEN. FÅR BOKSTAVLIGEN DAMP!
 
 



Min dator är paj

Hej bloggisen! Min dator är helt broken, totalt död, trasig, osv osv och det kommer inte vakna till liv om vi inte fixar den för 10.000 och då köper jag nog en ny.. Just nu mobilbloggar jag men jag hatar det så det kommer nog inte hända så ofta. Om ett tag kommer mina bröder Alva, Nelly, Paulinne och Selma svara på frågor OM mig hihi spännande!

Just nu sitter jag i alla fall på tåget påväg till St.Eriksplan där jag ska träffa Ludwig och Max. Det har inte hänt ett skit under tiden jag inte bloggat, har bara pluggat typ.. Igår var jag med Adiam, sen åkte vi till Bromma och träffade dom andra. Vi hörs senare! Puss




Sheldon bror




FRÅGESTUND

Nu kör vi igång en frågestund här, medan Zara ej kan blogga. Ni ställer frågorna och Jag, Nelly, Selma och Paulinne (ak Zaras bröder) svarar på dem. Great va! Ni får fråga precis vad ni vill.  Dock kommer vi nog inte svara på precis allt, men kör ba. Låt fantasien flöda kåååmpisar! Inga frågor är dumma frågor! Okej där ljög jag. Svaren kommer vi publicera i helgen, så ni har gott om tid på er. Ciao!



Hola fellas

Alva här. Nu är det så att Zaras dator är på lagning, dont know why, och därför så har har hon inte uppdaterat. Fast det är totally no reason. För hon äger en Iphone och dom har en till dator hemma. Så shame on you Zarroz!
Nu står det helt stil i mitt huvud. Det är bajs svårt att gästblogga. Dock så har jag kommit på en riktigt kullig ide. Fast det tar jag i ett annat inlägg. Så ciao ciao! Följ mig på IG @alvahammarstedt. (Ful random bild och jag har inte mustach!)



några snabba

Btw vad händer i nya skolan? fett tomt utan dig..
 
Eeyyyyvvinnd!! Mannen wazzaaahh? Ibland saknar jag det överdrivet mycket (KSBS)! Jag trivs som en firre i vattnet i Kuturama men inget kommer vara på samma sätt som balettskolan. Totally true. Haha det är väl snarare ''fett lungt och skönt'' utan mig? Saknar dig och alla andra. Kommer och hälsar på snart hihi.
 
 
vad har du för kamera?
 
En vanlig, simpel Canon 1100 D eller något sånt. Jag är ingen mästerfotograf så jag behöver egentligen ingen avancerad kamera, därimot är Hanna superduktig på att fotografera och det är hon har tagit nästan alla bilder som ligger på bloggen. 
 
 
Kan du inte visa hur du sminkar dig? 
 
Jo, det kan jag självklart göra! Det kommer ett eget inlägg. 
 
 
Är Nelly Ludwigs syster?
 
Ohh yes, she is. Hanna och Nelly är bästa vänner sen 4an så jag har ju känt henne längre än Ludwig. Kolla Nellzors bloggis HÄR.
 
Hanna och Nelly i Julas hahahahha vad söta! Det var dagen jag träffade Ludwig och Sebbe för första gången. Lolzzz jag såg ut som ett helvete och tyckte det var skitpinsamt.. 



i pray you won't fade away

Jag gråter varenda gång jag kollar på den här. Så himla fint! 



godnatt världens bästa

Jag blir så otroligt glad för alla fina kommentarer! Ni gör på riktigt mina dagar lite bättre, ni är helt klart bäst! Jag vet inte vad jag ska säga, jag blir bara så himla glaaad! All of it right back at yaa. Imorgon ska jag till skolan oavsett hur jag mår eftersom jag har spanskaprov och jag hatar att hamna efter med sånt! 
 
Annars sitter jag och lyssnar på gamla Destinys Child låtar.Love it! Varför gör ingen sån musik längre? Bara massa untzuntz dunkdunk autotune bajsmusik.. Eller nu överdriver jag, men ni fattar vad jag menar. Jag har fastat hel ´för bug-a-boo hihi. Totally jag! Jag stalkar alla, ringer en miljon gånger om man inte svarar, skickar en miljon sms, ringer kompisar för att få tag på personen osv hahahahahahaha fyfan vad jobbig jag är! Dock bug'ar jag ju inte stangers höhö. Skön låt i alla fall. Godnatt alla fina! 
Skitgammal bild från i somras. Haha kolla fräknarna! Förlåt för att jag inte lägger upp nya bilder men nu är kameran återfunnen (Pappa tog med den till Ryssland hehe) så det blir ändring på det! 
 
 
 
 



tonårs parlören

Heeiii bloggisen! Idag har jag inte gjor någonting. Jag har varit hemma, inte direkt sjuk men jag kunde inte sova på hela natten för jag hade så ont i magen. När det inte gick över på morgonen heller valde jag att stanna hemma och vila för jag kunde inte gå utan att kuta på ryggen som en 100-årig tant. 
 
Det går bara massa skit på tvn under dagen och jag väää äntää vad jag ska göra! Nu mår jag ju bättre så jag kanske traskar ner till Thaimatssället, yyyyuuuummmaa! Nä, nu ska jag läsa en bok om alkohol och ungdomar som farmor hittade i köket. Hihi.
 



damn she can sing




Vill ut i backen nuuu

Jag är så stöööööööört taggad på att åka skidor eller snowbord. Det är helt sjukt. Jag saknar den riktiga vintern. Vi kanske ska åka till Alperna på sportlovet med familjekompisar! Men det är inget som är bestämt. Den bästa skidresan var med Luddisen förra sportlovet, lätt! Fan vad bra vi hade det. Man kommer så jävla nära varandra om man åker med en kompis osv. Haha vad sugen jag blev på att åka på kollo nu! Haha men i alla fall, Vad åker ni? Skidor/ snowbord?



the sunside

JAG FÅR PANIIIIIK HITTAR INTE MIN KAMERA!!! Ååhh vad irriterande! Jag vet ju att den ligger här någonstans. Jag orkar inte med mig själv ibland. Mamma säger att det är tur att mitt huvud sitter fast i allafall, annars hade jag tappat bort det med. Det ligger ganska mycket sanning i det höhö. I alla fall mår jag inte speciellt bra.. Har skitont i halsen och lilla maggen så ska nog sussa snart! Men först ska jag se på solsidan eftersom jag missade det i söndags! 
 
 



the Anonymous: OpPirateBay

 
Ursäkta för att jag är lite efter med all detta, men vad exakt är det dom vill? Gratis fildelning? Ska dom göra en sån här stor grej för dom vill kunna ladda ned till exempel film gratis? Zzeerrriiööwwzzt? Haha är det jobbigt att gå till Hemmakväll? Jag förstår inte riktigt.. Skulle någon som vet det här bättre än jag förklara? Jag känner mig så korkad haha. 



thinking and thinking and thinking

Jag vet att min blogg är lite opersonlig men om jag skulle skriva ut vad jag känner och tänker skulle ju alla som läser mig blogg bli rädda för mig och undra om det var något som inte stod rätt till haha. Jag själv tycker att jag tänker på viktiga och bra saker men the words don't ever seem to come out right och då skiter jag helt enkelt i det. Även fast jag vill skriva av mig så är bloggen det rätta stället för det!
 
Nu är jag lite inne i en ide period. Allt jag tycker om är inte lika kul längre.. på grund av många saker. Jag vill mest ligga i min säng och tänka, jag tycker det är så fruktasvärt skönt! Jag är ju inte deprimerad, bara en tonåring som inte vet vad jag ska tycka om vissa saker längre, jag har så jävla svårt för att bestämma mig haha. Jaja, ibland får man vara ledsen. Snart ska jag till Ludwig och då blir det bättre, jag är nog sällskapssjuk. Tomorrow will be kinder. ♥
 



hannapiggy

Kan inte du lägga upp en bild på dig och din syster och berätta lite om eran relation om ni är mycket med varann eller bråkar ni mycket och så?
 

Jo visste kan jag det! Haha. Hanna (min syrra) är 12, hon är alltså 00a och går i samma skola som mig. Vi har en jättebra relation! Även fast jag kan bli lite trött på henne eftersom hon kan vara väldigt klängig hehe så bråkar vi aldrig. Vi kan ju självklart börja bråka om vems kläder som är vems men då slutar det med att jag vinner. Alltid haha. Nej men vi kommer väldigt bra överrens med henne och jag berättar allt för henne och hon berättar allt för mig. Min lilla griiiiis.
Världens bästa 
 



cool utan sol zara

Som sagt... Jag har legat hela dagen i sängen med mina solglasögon på mig. Haha jag är skitnöjd! Segt bara att det är november snart. Men vi får väl se om vi åker utomlands i vinter. Hoppashoppashoppas.



mysdag

 
Idag har jag inte gjort någonting. Inte direkt för att jag brukar göra något haha. Jag får lite ångest när jag läser andras bloggar och kollar Instagram när folk lägger ut bilder och ba ''nu blir det plugg hihi''. Skulle aldrig gå för sig på en söndag hos mig, eller det skulle gå aldrig gå för sig alls. Ligger i sängen med mina nya brillzz typ. Haha love 'em! 
 
Ikväll ska jag nog hem till Ludwig och sova där! Myyysiigt, då har jag ju gjort något kul idag. What have you been up to? Vi hörs sen. Puss! 



question/answer

Vad kostade dom? Vart beställde du dom?
 
Om du menar solglasögonen gick jag till NK och beställde dom. Dom var slut överallt så då fick dom skicka efter ett par från Italien. Det var därför det tog så lång tid. Dom kostade 1600-någonting. 
 

vad tycker du om Bianca Nilsson? har hört att hennes rykte inte är det bästa.. är hon en sådan idiot som alla säger?

Vi är inte nära vänner men jag, personligen, tycker hon är jättetrevlig och rolig! Vem fan bryr sig om hennes ''rykte''? Är du en sån person som bara går efter vad folk säger kommer du aldrig bli omtyckt eller. Folk säger väl antagligen sjukt mycket om mig också, vad ska man göra? Lär känna personen sen kan du säga vad du vill. Jag tycker hon är skitgullig.
 
 
Du visade en bild på när du var i Thailand i Phuket, jo jag ska nämligen åka dit i vinter och min fråga till dig e om det var bra shopping där?
 
Beror på vart du ska. Jaaaa, det är helt ok... Jag hatar fejkväskor osv men om du bara vill köpa fina kläder, smycken och sånt finns det ganska mycket. I både gallerior och på gatan. Dock kan man ju inte pruta i en vanlig affär, som man kan på gatan. 
 
 
Ska du på språkresa i sommar till Malta eller har jag dröömt? 
 
Du har drööömt haha.
 
 
 




new ray-bans

 
Äntligeeeeeenn!!! Jag hade beställt mina för ett tag sen och dom kom igår! Åhh dom är så fina! Bilden var ju inte speciellt bra, men jag är jättenöjd! + 



zaralarssons

Många av er hade rätt! Zaralarssons.blogg.se is the new one men jag kommer fortsätta blogga här tills jag fixat designen. Jag ska byta stilmall helt osv. Varför jag bytta var för att jag var så sinnes sjukt trött på Zarish. Zarish? Haha wtf liksom! Varför jag hade det namnen var för det fanns IIIINGET annat! Jag vill ju inte heta icecreamlover eller något sånt haha. Så jag satt och prövade alla adresser på blogg.se (jag har zaralarsson.se också som mitt skivbolag får fixa till) så var zaralarssons äntligen ledigt!!! Det har inte varit det innan! Yeeeyyyy. 
 
Nu ska detta sexy beast till Mr.L 



har en ny blogg på en ny adress

Jag har fixat en ny adress. Måste trixa lite mer med designen osv, sen kommer jag flytta över allt! Fan vad skönt! Vad tror ni jag heter?



I don't care I ♥ it

NELLY OCH HANNA. Haha vad söta. Jag fick dom här tröjorna av Ola idag när jag var och spelade in en låt. Vet ni vilka Icona pop är? Sök på ''I love it'' på spotify så lovar jag att ni hört den. Vi ligger i allafall på samma manegementbolag! Så då fick jag dom. Vääääärt! 



ännu mer svar

Vart har du köpt dina balettskor?
 
Eftersom jag gick på Kungliga svenska balettskolan Stockholm (hahahaha vad töntigt det lät att säga hela namnet) så fick man hämta ut gratis. Eller 100 kronor för vanliga teknikskor och tåskorna fick man gratis eftersom man sliter ut 2-5 par per termin. Jag började med Bloch och sen gick jag över till Grishko för jag tycker det är lättare att jobba i dom och att man får finare vrist. Jag har veeeerkligen inte naturligt fina vrister, inte någonstans! Dom flesta av mina skor har jag ju slängt. Jag pallar inte spara alla som är utslitna haha. Jag har till och med några som jag lätt skulle kunna sälja.  
 
 
Vart kommer mr L ifrån?
 
Hans pappa är african american, sen grekland, lite tysk, lite italiensk, lite mexikansk, lite thai, lite japan osv osv osv. Skoja haha. Det första två är sant. Även fast det känns som att resten också är det.. 
 
 
Känner du Bianca Nilsson?
 
Ja, det kan man säga att jag gör! Vi har massa gemensamma vänner! 
 
 
Hur många läsare har du?
 
runt 4000-5000 om dagen! Världens bästa läsare!!!
 
 
Vad heter collage hemsidan som det gör det där på?
 
Polyvore.com
 
 
När ska du åka och hälsa på chloé?
 
Jag veeeet inte.. Jag kan ju inte ta ledigt mitt i veckan och det har inte varit någon helg som passar, tyvärr. Men hon kommer till Stockholm om 2 veckor! Le me is le happy. Jag saknar henne så det gör ooont. Hon är så babeee så det finns inte.
 
 
Det heter OSTBÅGAR!!!!
 
Hahahaha jag vet, jag skojar ju bara när jag säger ostkrokar. Ostbågar/Ostkrokar? What do you think?



black and white

 
Haha jag var tvungen att sätta på mig mina tåskor. Jag kan erkänna att jag saknar baletten lite och märker verkligen hur dålig jag har blivit. Jag kanske ska sätta på mig tåskorna igen och komma lite i form! Något måste jag göra eftersom jag inte har något för mig alls nu för tiden! Jaja kanske lite bättra bilder med roligare redigering kommer också



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0