Ligger på en strand om 12 h

Heeello bloggisen! Jag låg och pratade med Lud hela natten igår så jag är pisstrött. Det är väl ändå lite skönt, då kommer jag ju sova på planet. Fyyyad jag kommer sakna honom, och alla mina vänner! Det här är nog det sista inlägget jag skriver innan 2013!!! Så ha ett GOTT NYTT ÅR!




2012 del 1

några personer du träffat som idag är dina vänner?
 
Jaaaaa! Hur många som helst! Det går inte ens att räkna! 
 
 
Vilket är ditt bästa och sämsta minne ifrån 2012?
 
 
När jag och mammsen sprang i New York-regnet och panikshoppade haha. Det bara öste ner och det vara ca 5 timmar tills vårat plan skulle gå så vi rushade in och köpte massa grejer. När vi hade skolavslutning och det bara var jag, Sebbe och Ludwig kvar som satt på ett berg och lyssnade på musik, Chloés fest haha, Nör jag var med Ludwig i Idre, alla fikastunder eller när vi var hos Feddes mommo första gången hahaha. Åh det finns så mycket! Sämsta... Jag tror inte jag har ett riktigt dåligt minne, utan mest en mindre bra period, eller så vill jag nog inte skriva ut det på bloggen hihi.
 
 
 
Har du något nyårslöfte för år 2013?
 
Haha nej dom är hemliga. 
 
  
Största förändringen på dig sjläv?
 
 
Jag vet faktiskt inte. Utséendemässigt är det ingenting tycker inte jag, förutom att jag blivit längre! Sen om jag har blivit mognare är ju svårt att säga själv men jag kontollerar mig mycker mer nu. Jag slänger inte ut mig saker ''bara sådär'' när jag är arg t.ex utan tänker mig för jag när jag gör saker. 
 
 
Blev du kär?
 
Blev och är!
 
 
Har du höjd dina betyg det här året?
 
Haha jaaaa jag var riiktigt usel i skolan. Hade 175 poäng, nu har jag höjt mig till 260, men jag har knappt lagt ner någonting på skolan, så sista terminen KÖÖÖÖRR VIII!!!! Bild från Balettskolan.
 
 
Hur gick det med din Anorexia?
 
Va? Haha jag har aldrig haft någon sorts ätstöring i hela mitt liv. I LOVE FOOD.
 
 
Festade du mycker?
 
Nej, knappt något alls.. Om man jämför med 2011. Sen jag träffade Lud är det inte så kul längre, om ni förstår vad jag menar. Varför ska man drägga runt på en fest? Då känns det 1000 gånger mer värt att hitta på något kul. Jag tycker det är jättekul att gå ut och det är ju oftast så man träffar nytt folk men jag tycker typ det är ovärt, om det inte är en feeeeet fest och då drar jag ju med Lud också hihi. 
 
 
Hur länge var du ute på natten, som längst?
 
Tills det inte blev natt längre haha.
 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 
JAAA! Massa saker! 
 
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
 
När jag tänker efter har 2012 varit sååå bra men självklart vill jag att 2013 ska bli ÄNNU bättre! ¨
 
 
Vad spenderade du mest pengar på? 
 
Käka ute och fika! Jag lägger säkert ner 1000 på det i månden! 
 
 
Vad är din största framgång 2012? 
 
Bloggen och musiken!
 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 
 
Primeboots, pälsväst och MacBook.
 
 
Vilka länder har du varit i 2012? 
 
Det här året Har jag varit i England, USA och imorgon Thailand.
 
 
 



årsresumé 2012

 
 
 
Jag är för att gör en årsresumé, så jag tänker göra såhär: Ni ställer frågor om 2012 och jag svarar! Enkelt va? Jag kommer kanske inte svara på alla. Beror på hur många det blir! Men kör på niiii!



3.14

Hejsan bloggisen! Jag kom nyss hem från Bio med Ludwig och hans bror, mommo och moffa, moster och några fler. Vi såg Berättelsen om Pi. Den var ju såå sjuukt braaa! Jag vill inte spoila hela filmen men kolla in trailern här under! Det är Fox största sattsing sedan Avatar. Vilka har sett den? Vad tyckte ni? 
 



Packa

Hello bloggisen. Här sitter jag i bilen och skriver ett ruttet mobilinlägg. Jag var och spelade in en ny Youtube-grej, så det kommer väl upp några dagar! Självklart länkar jag hihi. Kulkulkul. Nu måste jag hem och packa, och sen gå på bio med Lud och hans familj om jag hinner! Vi hörs sen, have a good one!




''en gång i tiden var du min''

Idag låg jag och Ludwig i sängen och pratade om massa saker. Vi diskuterade inte, utan bara låg och konstaterade saker. Det var väl mest jag som låg och grubblade högt om mina tankar. Han frågade ''varför skriver du inte ut dina tankar någonstans?'' Men vill jag verkligen skriva ut mina tankar till 10.000 läsare? Varför inte..
 
Igår hittade jag en gammal låt med Medina, dom flesta har säkert hört den. Den heter Sagoland. Och man kan väl säga att det var därför min sommar sög. Refrängen går såhär: En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm, jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund, men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum, vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm. Vi hade paus, jag och han, och så dramatiskt att han bara var en dröm var det inte. Vi var med varandra och sågs lite här och där, men det fanns inget oss eller vi längre utan det var han, och så var det jag. Vi var inte tillsammans och fan i helvete vad vi bråkade mycket. Det var en riktig dålig period. Så många nätter som jag låg och grät till alla sorgliga kärlekssånger, så mycket och så länge tills min mage krampade och jag inte fick fram något ljud. Och visst var det mitt eget fel, det var ju jag som ville ha paus för jag orkade inte skrika och bråka mer.

Och visst var det den sämsta tiden och ibland blir jag så sur på Ludwig när han säger att sommaren var bra, bara för att min sög. Men trots allt så finns det en konstig och abnorm tillfredställelse med att älska någon som man inte kan få eller någon man inte passar bra med just då. Det fanns en fruktansvärt weird satisfaction med att ligga där och bara släppa ut allt i tårar. ''You can be addicted to a certain kind of sadness'' Det är när man ligger där och är så ledsen så det gör ont som man uppskattade allt det som var så bra, allt det där man inte tänkte på, alla smågrejer man älskade som nu var borta. Det är då man saknar på riktigt. 
 
Alla vill känna sig levade, och min teori är att alla dom starka känslorna som att älska, hata och vara ledsen är nyckeln till det. Varför blir man ''addicted to a certain kind of sadness'' varför blir det att man ''love the way you lie''? För att man längtar till dom stunderna det bli bra igen. Nu är jag och Ludwig tillsammans igen och har varit det länge. Vi har det så bra, bättre än någonsin. Jag älskar honom mer än någonsin, han är min bästa vän, my sunshine och kanske gjorde allt det här att vi fick dela så mycket mer med varandra och uppskatta varandra på ett annat sätt. Jag har fått värlens finaste halsband av honom, ett hjärta i silver. Han har mitt hjärta också, även fast det inte hänger runt hans hals. Allt som har hänt har hänt men nu är det han och jag och vi klarade ju allt tillsammans. 
 
Alla som vet vad jag pratar om känner igen sig. ♥
 



vänt på dygnet

 
En snygg bild från förra helgen med Adiam och Lucinda. Just nu sitter jag i sängen och gör ingenting medans Ludwig duschar. Idag kommer jag nog dra till stan och köpa det sista jag ska ha med mig till Thailand, kan kolla om Lud vill hänka hihi. Nääää nu måste jag klä på mig, har vänt helt på dygnet! Vi hörs sen. 



q/a

Skulle inte låtarna släppas på spotify o itunes 28:onde?
 
Nej, det var framskjutet till 2 januari och igår fick jag reda på att dom bestämde sig för att flytta fram det yttligare till 21 januari, men man kan förhansboka EPn och då får man Uncover på dirr. Bra va? Men tåkigt att man får vänta.. 
 
 
Hoppas du har sett att uncover har över 1 miljon klick nu, helt sjuukt!
 
Jag vet, det är helt sjukt och det trodde jag ALDRIG!!! Tack alla underrrbara som har lyssnat! 
 
 
Satt och kollade runt på youtube och kollade på klippet när du var i USA med Laila Bagge, vad hände efter det?
 
Haha jaa åhh vad länge sen! Jag var för liten då men jag åkte ju tillbaka dit i sommras och det var väldigt många skivbolag som var intresserade. Men jag vågar inte säga att det är spikat eftersom jag inte skrivit på något men man kan säga att jag har kontakt med ett skivbolag i USA. Jag återkommer med deeeet!
 
 
Vem har flest läsare/störst blogg, du eller Chloé?
 
Chhllloooé! 
 
Kan inte du lägga upp en bild på Ludwig så vi kan se hur han ser ut?
 
Det är ju många nya som börjat läsa min blogg! Så visst kan jag göra det. Han är min kära pojkvän och Det här var dom första bilderna som jag hittade på skrivbordet haha, Världens snyggaste, don't you agree? Det var 10 månader sen vi blev tillsammans imorgon. Han är en av dom fiinaste människorna jag känner, en person jag kan berätta allt för haha jag tänker inte skriva en dålig text med jag älskar honom väldigt mycket. 
 
 
Vad ska du gör på nyår och vad ska du ha på dig då?
 
Jag sitter på ett plan påväg till Thailand och kommer antagligen ha på mig något jävligt fult och mysigt hehe. 
 
 
jag undrar vad du tkr om moonboots?
 
Det är ju typ bland det fulaste man kan ha på sig, men jag hade inte bangat på ett par! Haha.
 
 
OMG!! Såg precis att CHRIS från DE VET DU likeade en bild du la upp på instagram nyss! Känner du honom?! Så jäävla snygg!
 
Haha nej det såg jag inte! Nej, jag känner verkligen inte honom men vi har träffats och han var vääldigt trevlig! 
 



behind the scenes





Working 8am to 2am

Hej bloggisen! Jag ligger i sängen och mobilbloggar för jag orkar inte hämta datorn som ligger på andra sidan rummet haha. Igår var ju jag och spelade in en musikvideo, vi började 8 på morgonen den 27e och slutade 3 på natten den 28e.. Jag är så jääävla trött. Så nu tänker jag sova lite till. Vi hörs sen! Har massa roligt att berätta! Puss




Under my shades

Well hello you guys. Jag tror jag har glömt att berätta för er att jag ska spela in en musikvideo, eller? Haha jag är i vilket fall som helst i en studio och har gjort den första, enklaste sminkningen. Jag har massor med bilder redan på kameran och jag ska vara här gaaanska länge eftersom jag har stört många ombytningar haha.




Bara trött hela tiden...

Well hello bloggisen! Jag vaknade precis från en Powernap i soffan. Det må vara något av det skönaste! Igår spenderade jag kvällen med Stella. Vi gick på bio och såg mammas pojkar! Och se inte den! Jag tyckte inte att den var bra, inte över huvud taget. Sen åkte vi hem till henne och snacka, drack choklad och myste till runt tre.

Förlåt för att jag inte uppdaterar så bra, jag orkar typ inte.. Jag har ingen inspiration. Jag är bara trött hela tiden. Snart ska jag kanske träffa Ludwig ÅÅHHH vad jag saknar honom!!!




never say never

Hello!! Jag sitter och kollar på lite grejer jag funtar på att klicka hem.. Jag har baaaarrraaa suttit i min säng idag, och så jag ju ätit försåssssss. Har ni tips på några bra movies? Åh jag såg nyss Never Say Never med Justin Bieber och han har verkligen talang. Jävlar vad duktig han är! Det roligaste tyckte jag var när han postade en bild på Selena idag på Instagram och folk typ började gråta och ba ''välj någon som älskar dig på riktigt istället, någon som mig'' hahaha för det första finns det väl antagligen ingen tjej som älskar Justin så mycket för den han är som Selena, the rest of them KÄNNER inte Justin. Bara för att ni vet vilken tid han är född, hans favoritmat, favoritfärg och läser om honom i tidningen betyder det inte att ni vet hur han är.
 
Jag fattar hur det känns att sin största idol är tillsammans med någon annan, men han är antagligen lycklig med henne, damn girls, sluta hata på henne. Haha jaja nu ska jag sätta på en till film! Har ni några förslag?
 



snabba q/a

Vad fick du i julklapp?
 
Haha jag skrev ju precis ett inlägg om att julklapparna inte är allt men jag räknar in mina fölsispresenter också och annars kommer ni völ aldrig sluta tjata, och då fick jag ett par UGG's, Primeboots (jag har beställt dom för dom fanns inte i min storlek), Rock by Sweden hörlurar, en pälsväst, Juicy Couture parfym (okej vi har beställt på taxfreen till Thailand så jag har den inte i handen) choklad hihi, smycken, högtalare och pengar som jag nog ska köpa en Micheal kors väska och en Juicy Couture mjukisdress för. Jag är nöööjjdd! 
 
 
har du fått en kanin?
 
Nej jag har redan två! Niinen och Nina. Niinen är 3 och Nina är 2! Världens sötaste. Ludwig tycker inte om dom, eller det är vad han säger för innerst inne gör han visst det. Niinen är den mörka som är lite elak haha eller han tycker inte om att gosa, och Nina är den ljusa som är lite dum, alltså riktigt efterbliven! Haha men hon äääälskar att gosa. 
 
 
Vilken religion tillhör du då?
 
Tror inte på något, eller jag ser ingen anledning att göra det.. Jag tror väl att man kommer någonstans när man dör men verkligen inte på himmlen och helvetet och Gud och sånt. Jag tänker inte på det där så ofta eftersom ingen i min familj är religiösa. Jag hävdar mest att religion bara skapar konflikter för det mesta. Och jag firar jul för att det är en fin tradition och det finns typ muslimer som firar jul? Kanske inte så troende men ni fattar. Jag tycker att alla får tro på vad dom vill, jag vet inte vad jag tror på, även fast jag är konfirmerad.
 
 
Betalar du för Picmonkey? Jag trodde det var gratis men det var det tydligen inte.. Snäll svara!
 
Alltså det vaar ju gratis fram till typ i förrgår! Så nu vet jag inte vart jag ska redigera mina bilder haha. Det är ju bara dom fula effekterna som fick förbli gratis!
 
 
Hur var det att sjunga med Celine Dion?
 
Jag har aldrig träffat henne, jag antar att du menar när jag var och kollade på henne i Globen. Tidningen ringde och frågade hur det var att träffa Celine dion, jag förklarade att jag inte träffade henne men sen nästa dag stod det ''AFTONBADET FIXADE TRÄFF MELLAN ZARA OCH CELINE DION'' ba nej? Det gjorde ni inte? Haha. 
 
 
Du borde spela in uncover akustiskt!!!
 
Det är en inspelad aukustisk verision! Eller om du menar med gitarr skulle jag kunna göra det! 
 
 
Vad heter Chloés blogg?
 
Ni hittar den hääääääääääääärr!!!! Åh jag har inte pratar med henne på typ 5 dagar. Ledsen gubbe...
 



jag e gla ändååå

Hejsan! Just nu sitter jag och kollar på bloggar, Instagram och Facebook och på alla som lägger ut bilder på allt dom fått. I min familj är vi rätt lata med julklappar om man kollar på andra familjer, jag är verkligen inte bortskämt och får långt ifrån allt jag önskar mig men jag har det bra i alla fall. Jag satt typ och blev sååå avundsjuk på alla som fick en Parajumper, LV-västa, 5000 kronor, osv men sen insåg jag att får ju fina saker heeela tiden PLUS att jag har väääääärldens finaste pojkvän, vänner och familj hihi. 
 



gose kaninen vill också fira jul




efter maten

 
Hejsan bloggisen! Jag önskar att ni inte går in på min blogg idag, om ni inte fått en ny dator eller mobil som ni vill pröva i julklapp! Haha nej, det är klart jag vill att ni går in på min blogg, men egentligen ska ju alla vara med familjen osv. Då kanske ni undrar varför jag sitter här framför dator och bloggar, jag smygskriver lite medans mamma plockar undan all disk innan vi ska öppna paket! Har ni fått något fint?



throwback

Hahahahahaha helt fuul! Kolla mina tänder! Tur att dom så småning om fixade till sg. Hanna ser ut som en liten ängel! Åh haha fy. Jag tror det var det året som jag fick ett rosa PS2. Haha aja, vi hörs sen! Puss Puss. 



god jul

 

 
Lite mysigt har vi det ändå.. Det jag menar med Jesus var att många glömmer bort att det är därför man firar jul, inklusive mig eftersom jag inte är kristen, så inget personligt eller jag är inte emot någon religion. Sååå nu vet ni! Jag är meeest taggad på Ludwigs present haha eftersom alla säger att det är så gulligt! Vet eejjj om jag skriver ut det på bloggisen, vi får se. God jul på er i alla fall.



hello lovers

Jag vill inte ha någon jul, jag tänker strejka nästa år. Vad är grejen med julen? Varför kan man inte bara sitta, kompisar och familj och typ äta sushi och skita i all hysteri över att ge varandra saker och bara chilla och kolla på film. För vem tänker egentligen på Jesus? Jag som inte ens är kristen.. Men tatditioner är ju mysigt och självklart tänker jag ge en julklapp till nära och kära. But you guys get it, right? 
 
 



Sista julklappen

Well hello bloggisen. Det verkar som alla i min familj ska ha mens inklusive kollarna för alla går runt och har helt sjuka humörsvängningar och nagar på varandra haha. 


Igår sov Ludwig och Selma hos mig. Jag och Ludwig låg och hade deeptalk till sent, sent på natten. Just nu sitter jag och väntar i Farsta med Hanna på att en del av presenten ska bli klar. Det känns ändå som att stressen över presenter håller på att lägga sig, för jag bryter typ ihop varje jul för att mina paket är så odugliga haha. Vi hörs när jag kommer hem!




det är ju fan jul imorgon

Hej bloggisen! Snart ska jag iväg och fixa den sista julklappen, den är jätte enkel men fin, till min farmor! Jag känner ingen julkänsla AAALLSSS. Är det bara jag? Det är bara massa stress till julklapparna! Och jag har panik för vad jag ska köpa till Ludwig! Har någon förslag på julklappar till världens bästa kille? Hihi. Nej nu måste jag fixa lite saker! Pussssssss.
 



grattis älskling

Idag fyller min älskling Selma år! Åh den här tjejen har jag kännt i 6 år och jag har nog inte träffat någon som har så mycket personlighet. Tänk att när vi var små pluttar, 9 år och första dagen i skolan! Åh vad länge sen! Men du jag, och du vet vilka mer, kommer alltid ha kontakt! Älskar dig.
 



ännu mer julshow 2012




vinnaren av kassen

Hej allihopa! Jag ligger just nu och myser i min säng och har kommit fram till vem som vunnit kassen. Det är heeelt random och slumpmässigt eftersom jag inte satte några ''regler'' nästa gång ni ska vinna någit så kanske jag säger ''berätta varför just nu ska vinna' eller ''skriv en text som rimmar om den här saken'' osv. Jag tyckte det var jäättekul att så många var med! 
 
Vinnaren är... *drumroll* Kajsa Wikstedt! HÄÄÄÄÄR hittar ni hennes blogg! Kajsa, jag kontaktar dig via mejl och så får du säga din adress! Grattis grattis! Och till er andra kommer det måååånga fler chanser. 
 
 
 
 



q/a

Ska du inte göra cover på delirious?! 

Jo, när jag inte är förkyld längre, vilket jag fortfarande är. Ni ska höra hur hes jag är, eller jag är inte hes, jag kommer bara inte upp i dom höga tonerna och har ingen kraft i rösten. Men den kommer mina vänner! Har bakgrunden kirrad.

 
 
 
vad är det för app du har för att fixa bilderna sådär? 
 
Det finns hur många som helst! Men jag använder picfx.
 
 
Skulle du tacka jag om du blev erbjuden att gå på AF? Känner du några som går där och vet du om det är bra? 
 
Jag sökte ju in dit i 4an och kom in men jag ville inte gå där för jag tycker inte det är så kul med kör. Men jag vet att skolan är bra! Den är jättebra säger många som går där i alla fall och man lär sig säkert jättemycket.
 
 
När ska du dra påsen?
 
Tomorroowww, i promise i promise!!
 
 
Sminkar du dig varje dag?
 
Ja, inte på sommaren men nu på vinterhalvåret ser jag typ halvdöd ut så då använder jag puder, brunpuder, och mascara sometimes.
 
 
Vad tycker du om imac, Macbook Pro och Macbook air? Vilken tycker du är bäst? Och varför isåfall?
 
 
Alltså det är ju svårt och säga vilken som är bäst eftersom det i princiiip är samma dator, Air är lite snabbare, har bättre bild och mycket lättare än Pro men jag tycker nästan att air är lite fööör lätt och enligt mig är designen på Pro snyggare. Air har ingen CD-läsare så man måste ladda ner filmerna eller ha dom på ett USB. Och iMacen är ju en stationär. Den bär du ju inte runt! Jag älskar att kunna sitta i sängen med min MacBook Pro så det är ju en nackdel med iMac men om man ska arbeta med datorn är nog iMac skönast. 
 
Jag undrar vad du heter på insta!
 
Jag heter zaralarsson där! Följ mig if you want to!
 
 
Har du någonsin spräckt din iPhone?
 
Tusentals gånger känns det som... Haha kolla bara hur min stackars iPhone ser ut nu. Och jag är för lat för att lämna in den på lagning hehe. 
 
 
Hej undrar hur du kom på att börja sjunga?
 
Hej! Jooo alltså jag tror att om du älskar något riktigt mycket så ''börjar man inte''.. Det finns redan där haha men åh så cheesy men ni fattar. Det är bara en tidsfråga innan det visas, eller hur säger som i den där bilreklamen? Haha. Jag har sjungt och dansat så länge jag kan minnas och det är bara så jävla naturligt, alltså jag tänker inte nu ska jag sjunga eller jag har aldrig gått hos en sångpedagog och lärt mig. That's the way it is! Haha vad liten och ful, när jag var med i Sound of music på Göta Lejon 2007/2008.
 
 



julshow 2012




i'm still alive

Hej bloggisen! Det är den 21 December och jag lever. Woap woap! Dagen är ju inte slut än men jag känner mig lugn. Jag var faktiskt lite rädd ett tag där, för Ludwig ringde och sa ''det vörjar nu, all el är borta, det är strömavbrott i hela Huddinge'' och jag var tvungen och dubbelchecka så jag ringde både hans mamma och pappa och givetvs så skojade han ju bara hihi.
 
Idag ska jag nog träffa några kompisar osv. Igår hade vi gäster, bland annat dom från Sydafrika! Eller Alex, Jocke, Nicole, Leah, och Quaqua (har ingen aning om hur han stavas haha) Och Mbasa. Det var sjukt trevligt och jag har massa bilder men jag ligger så jävlans skönt i sängen så ni får en bild från Insta. (Classic)
 



Jul loooov idag

Hej loves! Just nu sitter jag och the girlzzzz i logen och fixar oss! Det är så himla mysigt och jag älskar att idag är det looov!!! Och det är julafton om bara några dagar och snart åker jag till Thailand. Åh om bara 11 dagar hår jag runt i bikini på en strand med vit sand och turkost vatten och blir brun och äter god mat! Jag dööörrr hihi.

Idag ska jag inte göra någonting. Inte gå ut eller något utan jag ska nog hyra film och bara softa med glass... Mmmm. Undra vilka betyg jag kommer få. Vi hörs sen, puss!




bitches i'm your leader




Godmorgon

Idag har vi föreställning! Woap woap, ååhhh vad kul det ska bli! Mamma, pappa, Hanna och våra sysslingar Nicole och Leah från USA kommer och kollar.. Och kanske Ludwig, men han kommer ju kollar på alla i sin förra klass! Leah är i min och Hannas ålder och Nicole är lite äldre. Jag kommer säkert ha fullt upp hela dagen och kanske inte bloggar så mycket, bara så ni vet och vi slutar 10! Men ha så bra.




låååååång dag

Hej brööööder! Vad gör ni? Själv sitter jag i min säng, helt död! Idag hade vi rep till halv 6 och efter det åkte jag på dirr till Söder, hem till Fedde och var med Fedde (haha såklart), Camilo, Viktor, Leo och Ludwig! Vi satt bara och softade och snacka medans dom turades om med att köra CS. Efter en timme åkte jag och Ludwig och kollade på våra småsyskon Hanna och Nelly som hade julshow. Hanna och Nelly går ju i samma årskurs och är bästisar så ibland när jag är hemma hos Ludwig är jag typ mer med Nelly, cuuuuteee haha.
 
Showen var jättebra och jag tog rätt mycket kort!Men Kameran är där uppe och nooo way att jag hämtar den! Jag är alldeles för trött hih. Nu ska jag sova. Förlåt för min usla update! Jag lovar att bli bättre. Snart är det ju lov och allt. Hoppas er dag var bra! Btw väljer jag ut en heelt random vinnare imorgon om kassen, sov gott! 
Fick bli en soet instabild på Ludde när vi var påväg till Julshowen. Fixar bilder imorgon.



Hairspray

Som ni vet håller vi på att göra Hairspray i skolan! Just nu är vi och repar i Vällingby Teater! Jag spelar Velma och kille, beroende på vilket lag som kör. Vad kul att så många ville vara med i tävlingen förresten!!! vi hörs sen, puss.




circle of life

Nu ska jag hoppa ner i mina nybäddade lakan och sova. Imorgon är det genrep hela dagen, jag lovar att ta med mig kameran! Puss och godnatt på er alla där ut. Sleep tight.. 
 
I rymden finns inga känslor ↑



tävling

Hejsan bloggisen! Jag tänkte hålla en liten tävling om en tidig julklapp. Ni kan vinna en ekologisk tygkasse med fint tryck på från Shop.Fatmas.se. Allt ni behöver göra är att välja någon ni tycker är fin, kommentera vad kassen och du själv heter samt mail, Facebook eller blogg och att ni är med i tävlingen så väljer jag vinnare i veckan. TÄVLING AVSLUTAD.
Tryck på någon av bilderna för att se ännu mer tygkassar! 



Liten zara




dagen efter födelsedagen

Hejsan bloggisen! Just nu sitter jag med en kompis i omklädningsrummet och väntar på att lektionen ska börja. Förlåt för jag inte bloggade så mycket igår men jag hade fullt upp med att fira min födelsedag. Det var jättemysigt och jag är så nöjd över hela dagen. På dagen var jag ju på Värmdö och efter det på kvällen kom min älskling Ludwig hem till mig sen gick min familj och Luddepudde ut och käka och för ovanlighetens skull fick han sova hos mig också haha även fast det är vardag idag hihi. Myyyyssss! 
 
Den här veckan ska vi baaarrraa repa med skolan, eftersom vi ska ha våran julshow/vinterfestival i helgen. Wiii vad kul! Och snart är det lov, Julafton och Thailnad. 
 



JULBAKNING HOS CHLOE

 

 



myspys




värmdöööö

Hejsan bloggisen!!! Hur mår niiii? Just nu sitter jag och gosar med Paula i soffan med några fler medans dom andra är och badar i snön haha fyyyy vad kallt. Jag fick en jättesöt present av Chloé, jag visar den sen! Vi har hur mycket bilder som helst som jag kanske lånar och lägger upp hihi! Om någon inte vet vad jag gör är jag hos Nathalies pojkvän i Värmdö på julbak! 
 



hihi

 
Men gud vad sur jag ser ut hihi. Jag tänkte bara säga godnatt och att jag fyller år imorgin hihi! 



q/a

Kommer det finnas lyrics eller text typ så man kan sjunga den? Asbra låt!
 
Tack så mycket!! Ja, oftast brukar ju jag lyssna på låten och lära mig den, men det finns ju alltid ett eller flera ord man inte förstår eller hör precis vad som sjungs, så visst skulle jag kunna lägga ut den! Jag kan be om texten från Mackan!
 
 
kommer din singel komma ut på spotify?
 
Jaaaa absolut! Den kommer när alla andra låtarna kommer. Datumet är ändrat från 28de December till 2 Januari. Då släpps allt på iTunes och Spotify och det fixar mitt skivbolag.
 
 
Vad har du för storlek i dina hollister jeans?
 
 
Blir du glad om ett fan skulle komma fram till dig på stan för att tex vilja ta ett kort?
 
Jag skulle bli hur glad som helst!!!
 
 
BERÄTTA varför denna sommaren va den värsta som du sa en gång på bloggen
 
Haha jag vet inte.. Jag tyckte bara det. Jag blir alltid jätteledsen på sommaren för jag känner sån jävla press på att göra ''roliga'' saker och det slutar med att jag bara skiter i allt och ligger inne och deppar hehe. Jag saknade mina vänner som var borta, jag och Ludwig hade våran helvetespaus, jag tyckte bara ingenting var roligt...
 
 
Jobbar du fortfarande något med Laila?
 
Jaaa!! Och idag är det hennes födeldedag! Hon fyller år en dag innan mig. Gå in på hennes blogg här och säg GRATTIIISS! ♥
 
 
hur matchar man hunter stövlar till vinter kläder? kan man ha hunter stövlar på vintern?
 
Man kan väl ha vad som helst till dom stövlarna. Jag hade på mig mina vita Hunters för någon dag sen och mina fötter blev ISBITAT så jag förståååår inte hur folk kan gå ut i dom. Men jag ska nog ha ett par imorgon i alla fall för det har blivit så slaskigt...
 
 
Vad jobbar din pappa med/som?
 
 
Han är chef för marinska underrättelsetjänsten, militär. 
 
 
Jag har genomskådat dig! Du skrev att du inte lyssnar på rihanna, ändå gör du covers på hennes låtar? Opps
 
 
Haha det är klart jag lyssnar på Rihanna jag tycker hon är jätteduktig men är inte en av mina idoler och jag tar inte efter henne, inte medvetet i alla fall haha. Jag såg henne live i globen och tyckte hon var hur duktig som heelst. Och han som skrev Stay har skrivit en av mina låtar som kommer på min EP, Elof, så då hade han den orginala bakgrunden osv och det blev väldigt smidigt att göra en cover på den och den var ju ny och allt hihi. Hon är fööör vacker.
 
 
har du film på när ni sjöng?
 
En liiten del tror jag! Kan kolla sen.
 
Nu är jag så trött så jag somnar om en minut.. Jag har tagit allergipiller för jag fick en reaktion inne i Tommy Hilfiger butiken, jag vet inte varför, när Ludwig skulle köpa jeans och man blir så fruuuktansvärt trött av medicinen. Så jag ska sussa sen så hörs vi!



repost

 
 
 
 
Massa reposts, men jag är så fuul när jag vaknar och det finns ändå inget roligt att ta kort på.. Jag ska svara på lite mer frågor eller göra en till önskerubrik. Någon frågade om vilka bloggar jag läser, gör visar senare höhö.



godmorgon Sverige

 
Jag får ångest när jag kollar på den här bilder och sen ut genom fönsret.. Godmorgon förresten! Haha igår var jag och några elever från vår vänskola från Sydafrika i Immanuelkyrkan och hade en liten föreställning. Förlåt, jag kanske skulle ha sagt det hehe. Dom är helt otroliga, dom är sjuka, helt out of my miiind duktiga!!! Och en kille la en skön kommentar, ''Sweden is not a country, it's a refrigerator'' Haha tyvärr åker dom hem till Sydafrika om några dagar. Världens skönaste människor men stört mycket talang!



Ännu en till cover

En till önskerubrik. Jag kanske kan starta en kategori! Just nu är jag jättehostig och låter typ förjävlig när jag sjunger, jag har ingen kontoll på rösten när jag är förkyld haha så jag väntar en vecka med det. Först tänkte jag spela in Halo för det har jag ju lovat hur länge som helst och sen en egen till låt. Eller vad säger jag, det är inte min låt haha det VAR min låt men sen tog Danny den. Delirious heter den, har ni hört den? Jag gör det nästa vecka!
 
Här är ju 2 cover jag gjort.. Jag kan vekligen inte vara seriös på den första hahaha jag vet inte vad det är med mig. Jag kan inte sitta still liksom. Inte på den andra för den delen. Vi hörs sen, Puss.
 
 



mina favoriter

Jag tror jag har prenumererat (gud vilket krångligt ord, prenumerarat..) På KP sne jag gick i 1an, och det gåååår ju inte sluta läsa!!! Haha det bästa är ju kropp och knopp och läsa om alla små 11 åriga pubertala pojkar. Ni anar inte hur ofta jag gick in och skrev till KP och skickade in brev, deltog i alla tävlingar osv haha. Men tyvärr nog kom jag aldrig med, hur mycker jag än skickade in. Men det är ju fruktansvärt kul at läsa, även fast jag blir 15 om 2 dagar!!! Det är ju bara 1,5 halvtimme tils det är en ny dag hehe. 
 
Läser ni KP?



Lucia

Det här är lätt den mysigaste årstiden. Idag fick vi kolla på 5orna som hade luciatåg och sen fika. Vi har inga lektioner idag förutom etikprov, guuu' vad skönt!!! Och snart är det min födelsedag, och julafton. Vilka här har Lucia i skolan?




På blogg.se startsida!

Hur kul är inte det här??!! Jag kommer ihåg när jag precis startade min blogg för nästan exakt 3 år sen och gick in på startsidan och undrade alltid vilka som fick hamna där, och nu är det jag! Ni anar ont vad glad jag blir och utan ER hade det aldrig gått så bra.




hur hade du tänkt att bli känd före du var med i talang?

Okej jag tog en random önskerubrik haha. Grejen är att jag var 10 år och sökte för att min kompis Mimmi var med året innan och jag tyckte verkade kul och hoppas såklart på det bästa men gjorde det som en ''skoj grej'' inte för att jag tänke ''nu ska jag bli känd''. Jag tycker det är helt sjukt att folk fortfarande känner igen mig från talang! Det är ju snart 5 år sen!!! Haha men såklart jättekul. 
 
Många skriver ''hon behöver inte bli stor, hon har ju vunnit talang'' eller ''sök till X-Factor'' Men alla dom programmen är ju bara program. Det står inte folk bakom och stöttar, sattsar pengar och tid, lägger ner extremt mycket energi och siktar på att hjälpa en till en lååång karriär efter själva programmet är över. När showen är slut är det slut. Vad skulle jag få ut av att vara med i X-Factor? Sen är det ju så att man brukar väl få göra en skiva och that's it! Men det poseitiva med ett sånt program är att man blir ''känd'' ett tag. Och då kan man ju få chansen att träffa massa awesome människor, som te.x dom jag jobbar med nu! Utan talang hade jag ju inte fått kontakt med dom! 
 
 
 



önskerubrik?

 
Det blev precis strömavbrott igeeeeen!!! Hela Området blav svart och det såg rätt mysigt ut, så jag tänkte ta en bild. Precis när jag ska ta bilden blir det såklart ljust igen så det sluatde med 2 fula spegelbilder haha. Jag har typ ingen inseration till bloggisen längre, så kan vi inte göra såhär? Att ni skriver en ''önskerubrik'' och jag tolkar önskerubriken och skriver ett inlägg om det? 
 
Vad är eran önskerubrik? 



12-12-12-12-12

Hejsan bloggsisen!!! Idag skulle jag ju vara med Ludwig och julhandla men så blev det inte för jag måsta plugga till etik och buddistprovet och gå på ett möta om en timme så allt skeeet sig! Vi får vara med varandra imorgon istället ♥ Idag är det ju en alldeles speciell dag!!! Den 12e December 2012, datumet blir därför 12-12-12 12:12! Så 12 över 12 stod många av oss i klassen och skrev vi stora trappan haha. Vi kommer aldrig mer få uppleva ett sånt datum! Der finns varken på klockan eller månaderna. Hur coolt är inte det? Ännu coolare var det ju förra året när det var 11-11-11 11:11! Bara ettor! 
 
Btw fyller jag år om 4 dagar! Wiiiihhoooo!



robot voizzzze

 
 
 
 
jag fruktansvärt trött... Haha jag kan verkligen inte sova på nätterna för jag är stel i ryggen efter jag har hostat så mycket, kan man blir det? Haha. Anyways måste jag bara ge ett snabbt svar på tal. Nej, det är ingen autotune på min låt. Det använder man när det är falskt och för att rösten ska fixas till. Det ligger ju en liten effekt på låten men ingen autotune! Och i refrängerna har jag sjungit in den flera gånger för att det blir ett bättre och 'maffigare' ljud. Så det ligger som dubbningar på vissa delar av låten. Sen kan ni ju få tro vad ni vill, men nu har jag sagt hur det är det i alla fall så får väl alla hatare fortsätta tjata om att det är autotune. :) 
 
Jag ska pallra mig iväg till skolan nu! Ha en bra dag. Hörs sen! Puss



det här är föööör sjukt

I ♥ U 



ska snart sussa

 
Hejsan bloggisen! Just nu sitter jag och leker med Photo Booth och pratar med Ludwig i telefon. Vi har pratat i en timme än så länge om allt möjligt. Han sitter och spelar upp sina låtar han mixat ihop och det låter ju riktigt bra!!! Haha. Han ska bli DJ och jag the white Beyonce, perfaaa! Lite önsketänkade på kvällskvisten haha. 
 
Annars har det här varit en rätt soft eller tråkig dag, beror på hur man ser det. Imorgon ska jag nog hitta på något kul. Typ gå på bio med Ludwig och kanske någon mer. Det är ju typ det roligaste man kan göra i vinterkylan, ellerhur? Eller så vore det typ helt gryyymt och spela laserdome! Aja vi får se. Har ni några roliga tips? Puss



lite random

 
 
 
 



Q/A

Är Uncover din låt?
 
Jaaaa! I love it! Det är ju inte jag som skrivit den men den är ''min''. Och vi gjorde faktiskt om den till en lugnare verision innen vi la ut videon. Förut var den lite mer med trummor osv haha okej det låter jättefult men jag kanske kan lägga den andra verisionen någon gång! 
 
 
vad tycker du om gråa uggs? och vad tycker du om uggs med baily button, alltså sån där knapp på sidan?
 
Jag tycker om alla UGG's! 
 
Hur blev det med den nya bloggen? Skulle du byta eller stannar du här?
 
Jag Väääääät inte!!! Jag måste fixa min design och planera hur allt ska se ut haha. Om ca en månad får ni nog gå in på den andra adressen hoppas jag! zaralarssons.blogg.se/zaralarsson.se
 
 
Vilken skola går du på?
 
 
Jag går på Kulturama grundskola i Hammarby sjöstad. Jag tycker det är en bra skola! Det beror ju heeeelt på vilken klass man går i. Jag har några riktigt skööna, men vissa alltså...Fake, fake, fake bitches everywhere, Ni fattar. Så är det väl antagligen överallt. Jag kommer nog tycka det är väldigt skönt att slippa gå till den byggnaden om ca 8 månader. Men jag trivs.
min klass!
 
 
Är du bra på matte?
 
Jag tycker faktiskt att matte är kul!!! Men jag är så fruktansvärt usel haha!
 
 
Vad tycker du är skönast och snyggast att flyga i?
 
To be honest så skiter jag i hur jag ser ut när jag flyger haha. I alla fall om det är över 6 timmar. Jag har på mig något mysigt. Mjukisdress, en nackkudde, en vanlig kudde och en filt typ hihi. 
 
 
vilket gymnasium och linje ska du välja?
 
Jag veeeeeet inte :(
 
 
Vad kostar ett mj skal till iphone?
 
Kanske runt 300..? 
 
 
 
 
Har ni några fler frågor?
 



På väg hem

Hejsan bloggisen! Nu sitter jag påväg hem och lyssnar på mammas nya kille. Det är en podcast från P3 haha. Jag har redan lyssnat på alla säsonger men det är så sjukt bra så jag lyssnat om på alla! Jag blir sååå glaaad av era kommentarer! Haha jag ser att det är många som tycker jag sjunger likt Rihanna, gör jag det? Jag menat jag lyssnar aldrig på henne, hon är ju skitduktig men jag försöker ju inte härma! Och blir det inte töntigt om jag ska sjunga Diamonds om jag låter som henne? Vi hörs när jag kommer hem.




soooo freaking sweeet

Hittar ni mig? Kolla högt uppe! ;)



amazinggg

Heeeeeeej världens bästa!!! Jag vill bara säga tack för den fantastiska feedbacken och underbara kommentarer! Det var till och med någon som frågade varför jag tog bort alla negativa kommentarer men det har ju självklart inte gjort. Alla får tycka som dom vill och jag är så jävla glad att ni tycker om det! You gus make my days! Jag kommer inte söka till X-Factor för varför ska man det? För att bli ''upptäckt'' och få skivkontrakt, men det har ju redan! Jag jobbar faktiskt med världens bääästa människor och jag har sån tur!
 
Jag kanske ska spela in en cover bara för skojs skull.. Vad skulle ni vilja att jag sjöng?



uncover

 
Här är en av mina låtar som kommer på min EP som släpps i början på 2013! Hope you like it! 
 



jag i ett nötskal

 
♥ I AM ♥



bekännelser

Jag läser ALLA kommentarer och kollar in dom flestas bloggar om man har länkat men lämnar aldrig någon kommentar för då kanske folk börjar skriva saker från blogg som inte alls jag skrivit! 
 
Jag hatar att vara den första som hör av sig haha.
 
Jag tycker det är jätteotrevligt när man pratar med någon i telefon och man säger hej då och personen säger inte hejdå tillbaka utan lägger bara på! 
 
Jag har tröttnat på att äta sötsöker..
 
Det bästa pålägget enligt mig är lätt kaviar! Muuuummsss.
 
Jag älskar känslan när man är pirrig inför att träffa någon hihi
 
Jag tycker det är skitjobbigt när man drar ett skämt och ingen fattar så man måste förklara det. Haha det händer mig hela tiden för ingen fattar vad jag menar! 
 
Den värsta tiden i hela mitt liv var juli-slutet av augusti det här året..
 
 
 



soo cjuuiiitee

 
Åh my baaaby! Visst är han söt? Haha Ludwig 11 år. 



we all love the duck face

 
Godmorgon! Idag ska jag repa hela dagen i skolan till vår vinterfestival/julshow vi ska ha i skolan innan lovet. Från 11 till 5, vad zzzzeeeggtt! Efter det ska jag kanske träffa någon kompis eller så går jag hem och pluggar på läxan min läxis gav mig. Det här matteprovet ska gå bra! Igår satt jag bara och laddade ner film för vi har fått nytt internet som är sjuuukt snabbt. Jag hinner inte ens blinka innan filmen är nerladdad typ! 
 
Ni kanske får se en ''outfit'' senare! Ha en bra dag! Puss!



i know you guys love me

efter alla frågat kan jag självklart svara på frågan ''VART KAN MAN SE FASHIONNSHOWEN!?'' men hörrni! Ni måste ju bli bättre på att Googla, det är hur lätt som helst! Hoppas ni tycker den är lika bra som jag tycker. Puss!



tacos + + +




wishlist


Ray-Bans, Toms-skor, Någon soft parfym, Colmar eller Hollisterjacka, en söt mössa från HPI eller keps, stickad väst med krage från Ralph Lauren, Fina smycken, UGG's, doftljus, Hörlurar från Urbanears, smink, jeans från True Religion och Hollister, Hunters, Skarf från Marc Jacobs, Presentkort, iPhone 5, en gullig kjol och Odd Molly kofta.
 
UPDATE! Jag önskar mig absoluuuuut inte allt det här! Jag önskar mig en pälsväst, Primeboots och ett gosedjur typ haha. Jag vill verkligen inte ha så mycket. Och vissa saker är ju lite dyra. Men det är bara ett inspocollage!



victoria's secret fashion show 2012

 
Insaaaaaneee!!! Don't you think?



Q and A

Är du 97:a eller 98:a?
 
Jag är 97a och fyller år om 10 dagar!! Wiiiiii!!!!
 
 
kan inte du visa någon bild på Ludwig?
 
Kolla hans instagram istället! @ludwigromeocosta
 
 
vad ska man ha för skidoutfit iår?
 
Haha åh jag är helt fel person och fråga! Jag åker typ runt i everest barnkollektion liksom.. Nej men ärligt talat så tycker jag färgglatt är skitsnyggt! Vilka färger som helst! Rosa, grön, blå, orange, osv. Sen tycker jag inte det ät fint när dom sitter ''för tight'' eller jag åker snowboard och ni vet jibberstilen (lite för stora kläder hahaha) Nej men you guys get it. Jag är verkligen inget proffs på varken snowboard eller kläder men ta det du tycker är snyggt!
 
KAN INTE DU SNÄÄLLA GÖRA EN ÖNSKELISTA?
 
Jo, jag gör det imorgon!!! Promise!
 
 
Hej tänkte höra om du vet om Juicy Couture dressar är billigare i Usa?
 
 
Ja, det är dom! Mycket!
 
 
Vad e det för mössa?
 
Det är Ludwigs som jag köpte till honom för ett tag sen på Terrace, tror jag det heter!
 
 
lilla lilla zzzarish barish det finns inte storlek 70c i bhn...
 
 
Well... that's funny. Tur för mig att jag hittade en i min storlek som tydligen inte fanns! Eller vad tycker du?
 
 
vart kan man köpa vs i sthlm?
 
I Farsta Centrum, Skanstull och någon porrbutik i stan haha. Det är dom jag vet! Men man kan bara köpa lotion och splash. Egentligen är VS överskattat! Typ alla mina trosor har gått sönder där ifrån och det finns ju bodymists som luktar 1000 gånger godare, det är väl mest en statusgrej att folk ska lägga upp bilder på Instagram och ba  ''ååhhh köpte den här idaahhh bitchiizzz'' hahaha. Men dock älskar jag deras underbara modeller och deras grejer är ju fina!!! Ska ta och kolla på VS fashionshow som jag har missat!
 
 
 



Dec. 06, 2012

Hejsan bloggisen! Jag sitter just nu och väntar på bussen i Huddinge och ska hem från Ludwig. Bussen har inte kommit än.. Hatar trafiken på vintern! Jag har varit skiiiittrött hela dagen och somnat på bänken i skolkorridoren när vi hade håltimme. Det var nog det skönaste jag gjort på länge!!!

Jag hållet på och fryser ihjäl mina fingrar så jag kanske slänger in ett snabbisinlägg när jag kommer hem (om jag kommer hem) puss puss!

Fyyyfaaan vad jag ser ut...




för att du är så fucking oswag

 
swag, swag, swaaaag. Du kanske tycker att jag en mooootherfucking douchebag kanske för att du är så fucking oswag. Ingen lögn, din bitch ligger i min säng. Vi snurrar upp en fet, hon blev över beng. Åh jag kan inte sluta lyssna på den låten som Noel spelade för ett tag säng - Saccosäck! I alla fall hihi. Vad gör ni? Jag ska plugga.. Snart.. Det kommer sluta med att jag sätter på Beck och äter Nutella. Låter sjukt frestande!!! 
 
Är det någon som har någon sorts teknik för studeimotivation?



all my girls get ya money

 
Hej kära vänner! Idag fick jag gå hem från skolan i detta helvetesväder. Eller to be honest så älskar ju jag det här men att gå hem med snö upp ditt knäna var inget vidare. Haha Jag brukar i vanliga fall åka komunalt eftersom det är en bit till skolan. Om en kvart ska jag börja plugga! Tills dess ska jag ta mig en smörgås och lyssna på Ciara hihi.



Tröttisen

Hej bloggisen! Idag har jag varit i skolan och känt mig hängig. Jag bara hostar och hostar och är trött jämt. Efter skolan drog jag och mitt inte allra bästa humör till Ludwig haha. Hemma hos honom bakade vi lussebullar och kollade på någon serie som jag inte tyckte var så bra så jag la mig på hans arm och somnade.

Är inte de det mysigaste som finns i hela världen? Somna bredvid någon? Love it. Varför jag är uppe nu var för att kära Ludwig ringde mig för 5 minuter sen. Jag trodde det hade hänt något eller det var något viktigt så det är klart att jag svarar men hans fråga var "Zara, hur uppdaterar jag min dator?" come on mannen... Haha jag kommer vara pisstrött imorgon! Längtar till helgen.




några snabba

hur var storleken på den? funderar på ifall jag ska ta 70a eller b, mina bröst är mindre än dina så om du har b så kan jag absolut inte ha det men om du har c så kan jag kanske ha b.
 
Jag har 70 C men tänk på att det är JÄTTEMYCKET push up, men den är så himla fin!
 
 
Vad vill du att dina barn ska heta?
 
 
Åh jag har några fina namn på lager! 
 
 
Är uggs billigare i USA isf hur mkt kostar dem där?
 
Ja, dom kostar ca 1000 mindre! Lätt värt köp om du åker dig någongång. UGG's är så mysiga året om.
 
 
hur tränar du/håller dig i form för du har sjukt snygg kropp?
 
Haha alltså på riktigt nu! Ni ska se min kropp. Den är så satans degig. Jag är ju smal, men jag är inte fit längre och jag måste börja gymma. Så Alva om du ser det här, vill du gymma med på tors? 

 
 
Tycker du att Awa från X-factor är en konkurent?
 
Nej, I do not! Hon är jättedutig men vi är så olika.
 
 
Tycker du det är kul att gå på stora discon som typ "The wave" och sånt? Fick du ditt första strul på ett disco och tycker du att man är för gammal för att gå om man är 15 ? För jag skulle fett gärna vilja gå på typ Gothia i Gbg men tycker du det är töntigt att gå om man är 15? Jag har aldrig strulat och det här låter säkert töntigt och desperat men man vill ju ändå ha det gjort! Så då är det ju perfekt att "öva" på ett disco så att man inte är helt okunnig när man får pojkvän. Skulle du kunna tänka dig att gå på ett sådant stort disco nu, om du inte hade haft pojkvän? 
 
Jag har gått på the Wave en gång och jag säger en sak, jag går aaaaldrig tillbaka dit!!! Haha inte för att det är något fel på the Wave, det är bara inte min grej. Jag fick inte mitt första ''strul'' på ett disco och att du måste hångla med någon måste du ju inte alls! Varför ska du göra det? För att du själv vill eller för att alla andra har gjort det? Det är väl inget konstigt med att inte har hånglat om man är 15. Det är nog ändå inte så bra övning haha! Nej, jag skulle inte gå på ett sånt disco igen. Pojkvän eller inte! 
 
 
hur många unika besökare har du?
 
Jag har runt 4500 om dagen just nu men det varierar väldigt mycket! Ni är BÄST!
 
 



blackout

 
Idag när jag kom hem från skolan var det helt mörkt i hela huset. Jag gick in till mamma som sov och frågade varför det var så släckt, hon sa att det var onödigt att tända alla lampor på övervåningen osv om hon ändå bara skulle sova så jag gick till köket och satta mig med min mobil i mörkret för jag orkade inte tända haha men sen när jag skulle duscha så märkte jag att lamporna inte FUNGERADE och ingen propp hade gått. Jag kollade ut genom fönstet och hela gatan vad död. Inte en lampa lyste, inga fönster, inga lyktor. Sjukt creepy.
 
Det var väl runt om i Enskede och där det hände. 81.000 hus var helt nedsläckta i 4 timmar! Men visst hade vi det ganska mysigt? 2012 påväg? Haha jag är superrädd...



universal på junibacken

 
Idag var jag på Junibacken med Univarsal! Det var hur trevligt som helst! Det var ''glöggfest'' utan glögg haha mest champange (loka för mig då) Några som var där var Darin, Det vet du, Labyrint, Lena PH, haha alla möjliga! Jag tyckte det var grymt lyckat och vi hade bingolotto och killen mitt emot mig vann. Han vann en iPad! Själv fick man ett par Urbanears, Ett års premium på Spotify, en klocka, Netflix i ett halvår, några prukter från Biotherm och en till grej jag tänker ge till pappa i julklapp hihi. 
 
Nu ska jag sova! Puss



sparkleeyy

 
Idag när jag gick med mamma så köpte jag den här BH:n också! Den är så jävla party, festlig och kalasig! Men det är så löjligt mycket pushup haha. Man kanske kan ha den under en transparent blus eller något. Jag tyckte i alla fall den är fin för ett sjult värt pris. 99:- på H&M. 



pearls and stones

Köpte en jacka idag från Lindex! What do you think?



första advent

 
Mysigaste årstiden på hela året, och Sebbes födelsedag idag! Åh min lilla beeebiiisss. Gå in på @sebastianmartinez på instagram och gratta honom! Vi hörs sen, ska åka och köpa ett bar braxor med mami.
 



just some answers

läser du alla dina kommentarer?
 
AAALLAAAAAA, yes I do!
 
 
Vill du flytta från Stockholm?
 
Mer än gäärna! Jag ska bo i LA eller NY när jag blir stor. 
 
 
Vem är din bästa kompis?
 
Jag och Ludwig pratade om det igår.. Jag har ingen bästa kompis. Jag har haft en bästis i lågstadiet men vi pratar inte längre för vi gled ifrån varandra. Hon vet ingenting om mig längre vilket är synd. Jag har ju mina ''bästa kompisar'' här och där, men jag har aldrig haft någon BÄSTA VÄN. Jag har kompisar jag kan lita på till 1000% men ingen speciell. Den första jag skulle ringa till är Ludwig, men den första Ludwig skulle ringa till är Sebbe. Aja, jag klarar mig! 
 
 
 
har du någon gång varit i new york?
 
Twice!

 
Lägger du mycket tid på skolan? 
 
Haha nadaaa! Brukar typ inte ens plugga till prov.. Men det går bra för mig i alla fall. Jag har faktiskt börjat ta tag i det där lite mer nu! Haha.
 
 
Hollister/ A&F 
Eric saade/ justin beiber 
Brunetter/ blondiner  
utekväll/ myskväll hemma

 
om du var tvungen att välja, skulle du vara tillsammans med en kille som du tycker är riktigt ful men är världens gulligaste inombords eller en super snygg kille som har dröm utseendet men är värsta egot och har en hemsk personlighet? 
 
Haha åh vilket självklart val! Gissa tre gånger vad jag hade tagit, han med insidan såklart! Tur att jag tillsamans med en grymt skön modell hihi. 
 
 
Skulle du kunna tänka dig att jobba på McDonalds?
 
Haha lätt! inte hela mitt liv men typ helgjobb eller sommarjobb. 
 
 
Hur får du sova över hos din pojkvän? och han hos dig.
 
 Hur får jag inte? Eller jag menar varför skulle jag inte få? Mina föräldrar är inte stränga med sånt ochh dom gillar Ludwig därimot får jag inte sova hos någon på vardagar.
 
 
När kommer dina låtar du skulle släppa? Kommer dom finnas på spotify/iTunes eller hur kan man lyssna på dom?
 
Den 28 December och ja, dom kommer finnas på Sporify och iTunes! 
 
 
Hur mycket spenderar du på kläder i månaden?
 
Näst intill ingenting! Haha på riktigt var det otroligt länge sen jag gick och ''shoppa'' shit vad sugen jag blev nu!
 
 
Vill du bli lika känd som Beyonce?
 
NO WORDS.
 
 



all my feelings

Jag har tänkt på en sak.. Inte för att det stör mig på något sätt men jag undrar hur folk tänker när dom skriver ut sitt ''privatliv'' på bloggar, Instagram, Facebook, Twitter osv. Jag är inte ute efter att folk ska tro att jag har ett helt perfekt liv och att allt är bra hela tiden. Jag bråkar också med mina föräldrar, jag slåss och kastar saker runt omkring mig, jag skriker och gråter på Ludwig och allt sånt som alla gör. Jag blir också ledsen men varför ska jag skriva ut det på bloggen varje gång?
 
Förstår ni hur jag tänker? Kanske därför min blogg är lite känslokall eller vad man ska säga haha. Jag säger ju vad jag jag tycker men jag tycker det är fruktansvärt töntigt att skriva ut hela sitt liv. Varför ska man göra det? 
 
 



jag ville ju gååå

 
Har inte lust med något idag. Jag skulle ju gå till Hermods med Ludwig, Camilo och Fedde men dom gick skittidigt (Jag somande om igen efter jag hade gått upp hehe) och jag vägrade gå själv för ingen annan svarade så jag sket i det. Jag som verkligen ville gååååå!!! Och jag vill verkligen vara med Chloé som jag ska träffa när hon kommer tillbaka från doplunchen. We have a lot to talk about! 
 
Nu ska jag fortsätta ligga i min säng, och kolla på Children of the corn. Puss!



1 december, öppet hus.

 
Godmorgon! Nu ska jag bege mig iväg till öppet hus! Sen träffar jag nog Chloé som landade igår men vi hann aldrig ses och seen ska jag sova hos Luddepudde. Och då ska jag nog svara på några frågor. Många undrar vart jag tar mina bilder, Jag har tagit några ''provbilder'' till omslaget på min ep som för övrigt kommer ut den 28 december så som det ser ut nu! Måååånga av bilderna tar lillgrisen (lillasyster) Hannapiggy.
 
Idag är det första december vilket innebär att Sebbizzbestizz fyller år imorgon, att det bara är 16 dagar kvar tlll min födelsedag och 24 dagar till julafton, 27 dagar till farmor fyller år, 29 dagar till jag och Ludwig blev tillsammans för 10 månader sen, och 31 dagar kvar tills jag åker till Thailand! Hihihi ååhh I'm so happy today! BLIR SÅ JEFLANS GLAD AV SNÖN!



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0