@sängen

Hej bloggisen! Idag har jag varit i skolan som vanligt, sen åkte jag och Lollo till stan där vi träffade Stella och Paula. Både Stella och Paula var tvunga att dra ganska tidigt så då kom Sebbe, Ludwig och Viktor till stan istället. Vi gick mest runt i Humlegården och frös ihjäl haha men det var myyyzzz. Sköna graabbzz ya know. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Harry Potter Sound track hehe. -jag mår inte riktigt bra... Har feber... Det suger.
.
Happiness...



snowboard

Hello bloggisen! Idag har jag och Malviz åkt skidor. Jag åkte bräda och helvete vad dåligt det gick, iaf i början haha sen i slutet blev jag proffs.. inte riktigt... men man måste ju komma igång. Det var faktiskt skönt att komma iväg och göra något eftersom jag suttit hemma heela helgen, seeeeeeeegt. Nu ska jag gå och ta en dusch sen kommer jag säkert somna. Skönt ju. Vad har ni haft för er idag my dear readers?



svar till bilden

Jag valde ut någon random eftersom så många svarde rätt. Fast jag tyckte att Vickis förklaring slog dom flesta! Men jag kanske ska göra fler sådana här grejer? Jag älskar när folk gissar och kommenterar min blogg. Ett + på det är ju att någon av er får en länkning.




Klicka på bilden everyone!



allt jag vill ha.

 





what is it?


Vill ni gissa på vad det är? Den som gissar rätt får en länkning eller så kan man ju gissa bara för skojs skull om man inte har någon blogg! Haha alltså det här är så sjukt äckligt.



Q/A

Jag kommer natuligtvis att svara på många fler frågor, men vi börjar med dom här!!
♥    ♥    ♥

Har du fått iPhone 4s?


Nej men jag brukar ta mammas ibland. Sorry, men är det bara jag inte förstår vad som är så speciellt med den förrutom att den har liite förbättrade grejer och Siri? Jag tycker inte det är värt att köpa en 4s om man redan har en 4a iaf.


Hur lång är du?

Jag är 1.60. Min dröm längd är väl runt 1.75 men så lång kommer jag nog aldrig bli hehe.


har din syrra en blogg?

Japp, men hon har inte skrivit ett ända inlägg på den. Designen är färdig och allt så det är väl egentligen bara och börja blogga! Jag kan länka den efter hennes första inlägg.


Hur är Det på kulturama?

Jag trivs skitbra! I luuv it ♥


hur fick du kontakt med läxhjälp?

Det är ingen privatperson, utan ett företag. My academy heter det och dom flesta som jobbar där är studenter eller liknade och jag tycker det är jättebra. Man får betala per timme. Om ni vill veta mer om det kan ni tycka HÄÄÄÄÄR.


har du pojkvän eller är du på G med nån?

Nej tyvärr... Jag vill verkligen ha någon! Jag vill bli kääääääär, Gud vad häärligt.


är du nöjd med ditt utseende/kropp?

Jaarååååååå!!


Om du ska beskriva din klädstil hur är den då?

Väldigt... vanlig. Neutral, faktiskt lite halvtråkig. Har det som alla andra har typ HPI mössa, Hunters eller UGGs, Någon blus, Moncler (ellr någon annan dunjacka) eller skinnjacka, Vanlig tröja eller blus och vaanligt mycket smink. Haha jävla svensk jag är. Men trots detta försöööker jag ändå hitta en personlig stil.


Vad använder du för smink?

Jag brukar vanligtvis inte ha så mycket smink. Iaf inte i skolan men om jag har smink kör jag på ID-puder, ID-rouge, Chanelläppglans, ögonfransböjare, kajal från Make up store, Och mascara från Dior.











trolololol

HAHAHA underbara!



born to be aliveeee


Tjeee guys!
Gay rubrik men jag lever! Ville bara säga det.. Haha jag älskar att vissa av er blir jättesura när jag inte bloggar, men sorry. Bara för att man har en blogg är det faktiskt ingen skyldighet att blogga. Jag ska självklart försöööka lägga lite mer tid på bloggen men just nu leeeker livet och allt är perfekt. Jag orkar inte lägga massa tid på bloggen då tyvärr, hoppas ni förstår! Nu ska jag på middag, syns sen ♥



mysigt

Heiii bloggisen! Just nu sitter jag i sängen och snart ta pizza. Det måste ju seriöst vara det godaste som finns i hela världen! Idag efter skolan träffade jag Lucinda, Daphna, Chloé och Paula på fiket Mocco. Där satt vi och pratade lite. Efter en stund var det bara jag, Paula, Lollo (en klasskompis som droppade in) och Lucina på et annat fik. Det måste ju vara dte bästa som finns! Att sitta och snacka om aaaallt möjligt. Love it ♥



?

Eftersom uppdateringen har varit så himla dålig så tycker jag vi kör en frågestund. Ni får fråga vad ni vill! Jag kommer tyvärr inte hinna svara på allt bara så ni vet men fråga så mycket som möjligt! Jag svarar någon gång i veckan. Som sagt: JAG SVARAR INTE PÅ ALLA FRÅGOR. Om ni vill läsa tidigare frågastunder klickar ni bra in på 'frågor och svar' i arkivet och skrollar ner lite. Fråga på nu!



math

Idag har jag varit med min konfagrupp större delen av dagen, vilka sköna människor Herregud. Efter det gick jag hem och 40 minuter senare kom min läxis (läxhjälp) och hjälpte mig med matten till matteprovet som jag har på tisdag. Jag förstår helt ärligt inte så mycket även fast jag räknat kapitlet 3 gånger hehe... Men nu ska plugga lite till! Jag ska verkligen satsa på skolan nu! A i alla ämnen haha.




Paulinne är här!

Tja bloggisen! Nu sitter Paulinne hemma hos mig och vi har gjort Ben & Jerry's smeten. Alltså ni vet självla kakdegen till Cookie daugh, sen ska vi bara gå ner och köpa vanlig vaniljglass och blanda ihop allt! Goosh vad gott! Om ni vill ha receptet är det bara att Googla. Det gör jag med allt! Googlar alltså... ALLT ALLT ALLT.
.
Jag börjar känna mig lite sjuk vilket är väldigt tråkigt för jag vill ju vara med imorgan på konfan. Vi ska träffas imorgon också! Jaja jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så jag blir pigg imorgon. Snart ska vi äta men jag kanske slänger in ett inlägg senare



skön grupp

Hej Bloggisen! Jag kom precis hem från konfaträffen. Det var helt ok.. Vi gjorde massa lekar som sööög, hoppade runt och sjöng om en fet häst haha. Alltså va? Men själva gruppen och människorna är hur sköna som helst så vi kommer nog få jättekul på resan! SKA NI KONFIRMERA/ KONFIRMERAR ER?



snygga tecknade djur

Jag och Lollo pratade om snyyyggga tecknade djur i skolan idag. Haha ni vet typ Simba i Lejonkungen är ju hur snygg som helst! Det är jättekul att ett tecknat DJUR kan vara... sexiga? Haha andra som är snygga är Bageera från Djungelboken, Bambis pappa och den sabeltandade tigern i Ice age haha.
.
VET NI NÅGOT MER TECKNAT DJUR SOM ÄR SNYGGT? heheheh...



sova hela dagen

Hej bloggisen! Idag tänker jag inte gå ut för en gångs skull. Tänker bara sitta hemma med Hanna och hennes kompis Nellyy och mysa. Jag är trött som ett as efter skolan typ varje dag (?) så det första jag brukar göra är att lägga mig i soffan med ytterkläderna på och somna... hehehe men nu är jag pigg! Jag har vänt på dygnet helt totalt. Jag trivs feeettt bra i skolan! Dom jag lärt känna är hur gulliga som helst! Jag går på Kulturama i Hammarby Sjöstad och jag går iiinte i Shenies klass, hon går på Sundbyberg.



Snygg tjej där



Hej Alva här! Tänkte ta och hjälpa Zara lite med bloggningen. Bilden över är lite halv seriös så där, haha. Gud det känns så sjukt konsdigt att Zara (och Shenie) har slutat. Kommer typ aldrig se dem i skolan igen. Usch va sorligt! Vem ska nu underhålla oss? Zara kom tillbaka ;* Nä men det här blir nog bra för henne, fast hon kommer alltid vara en del av 8 DA.
Vet inte riktig vad jag ska skriva om så jag slutar här. Men kika gärna in här http://alvaringmars.blogg.se/ :D



long time no see

Vad länge sedan det var jag bloggade! En vecka sedan!... Fast enligt mig har veckan gått superfort och det har ärligt talat varit ganska skönt att slippa bloggen ett tag och jag vill ju satsa på skolan så då blir det bloggen som får lida, det har jag ju faktiskt sagt ganska många gånger så ni förstår säkert. Det har inte hänt något speciellet så det finns inte riktigt något att skriva om men nu ska jag i alla fall köra som vanligt med massa bilder och inlägg!
Tack till alla er som har gått in på min blogg varje dag även om uppdateringen legat nere, NI ÄR BÄST!



fredag den 13:e

Idag är det freedag som alla vet, fredag den 13de... scary shit! Nej då. Jag tror inte ens på sånt. Varför skulle det hända mer olyckor just idag för? Fast jag, Chloé och Paula tänke sätta oss hos Paula och kolla på just fredag den trettonde, men det blir nog inte så. Vi drar nog och träffar massa andra!
HAR NI HAFT OTUR I DAG?



so far so good

Jag trivs faktiskt väldigt braaa i min nya klass! Den är jättegullig, men självklart går tankarna alltid tillbaka till min gamla klass. Jag känner inte direkt att jag ångrar att jag bytte skola för jag trivs som sagt verkligen nu men det det är klart att jag saknar dom varje dag dom är ju min andra hälft liksom?
.
Jag kunde springa runt i korridorerna och skrika utan att folk skulle börja kolla på mig konstigt haha eftersom jag känner alla så var det helt normalt, jag kunde hoppa på vem som helst i klassen och trycka ner den i soffan och berätta hur mycket jag älskade personen! Jag kunde sitta och dra världens sämta skämt och folk hade skämtat tillsammans med mig, jag kunde helt enkelt vara mig själv. Jag vet att det kommer ta ett tag att lära känna alla i klassen men än så länge var det bättre än förväntat! PUSS



imorgon är det freeedaag, mmmmmm

Hej bloggisen! Kom hem för ca 1 timme sedan. Vilken tur att jag tog med mig nyckeln i morse för det var ingen hemma när jag kom hem! Det är det aaaaaalltid! Men jag tycker det är rätt skönt att vara hemma själv, luuuv it. Idag var vi och Bowlade med klassen vilket jag tyckte var ganska kul. Jag brukar inte tycka att bowla är kul (bara för jag suger på det) men nu gick det ganska bra så då blev det kult på resturangen!
.
Åhhh guuyyysss! Imorgon är det fredag! Så sjuukt taggad även fast jag säkert bara kommer sitta hos Paula eller Jordan och softa. Men det är ju mysigt för då får man träffa alla kompisar man inte träffar på vardagarna.
tyckte han passade så bra in här...



camera

Jag måste verkligen inskaffa en systemkamera! Det blir sååå fina bilder då! Jag tyyycker ju faktiskt att det är jättekul att fota och är helt ok på det också. Nästan alla bilder från WeHeartIt är ju tagna med en systemis och det blir en helt annan känsla på bilderna. Om man skulle ta med mobilen fångar man inte ljuset på samma sätt. Hahaha herregud vad jag leker att jag kan något om systemkameror, jag vet inte ett skit! Det ända jag vet är att man får bra kort haha. Några fina bilder från WeHeartIt
'



Kan Dee

SÅ SJUKT SNYGGA KLÄDER! Helt sjukt snygga, jag dör! Jag ska lätt skaffa en tröja av henne, egentilgen spelar det ingen roll vilken. Jag vill ju helst ha någon med nått tryck på, alltså en teckning eller vad man nu kan kalla det, men dom andra är ju döc00la! Aja någor ska det bli. Punkt. Hon ritar ju helt stöört bra! Vilken tycker ni är snyggast?



hemma från första skoldagen

Hello guys! Jag kom precis hem från skolan. Att börja efter lovet kändes ärligt som ett slag i ansiktet. Ingen skön sak, men personerna var jättegulliga! Allihopa! Även om jag inte han prata med alla så verkar det vara en naaaajs klass! Skolan är ju pytteliten? Haha det känns som det i alla fall. På svenskan bad min mentor mig att ställa mig och berätta om mig själv för klassen och jag har ju inga problem med det men jag blev sååå generad! Haha jag har ingen aning om varför men jag blev röd som en tomat när jag inte ens TYCKTE det var jobbigt haha jajaaa imorgon ska min klass åka och bowla. Nu ska jag plugga lite matte.
.
Hörs sen!! PUSS



-

-
Jag undrar ofta varför man lever? Eller mer ''vad är meningen med livet egentligen?'' Haha jättedeep men seriöst, varför lever man? Så sjukt onödigt när ingen klarar sig levande här i från. Hoppas man kommer till en finare plats än jorden i alla fall... Eller som dom så fint säger i filmen Avatar: All energi är bara lånad. Jag tror inte på ödet faktiskt. Jag tror självklart att sina val kommer påverka framtiden, sina EGNA val som man bestämmer själv att man ska göra. Eller så är det ödet som bestämmer att jag bestämmer mig för att välja det. Hahaha vad komplicerat allt blev men förstår ni vad jag menar?



skidresa 2012 hella yeah




sista lovdagen för mig

Igår efter jag ätit lunch gick jag och träffade Astrid vid Mocco. Vi satt och snackade om allt möjligt. Ett litet tag senare droppade Stella och Lucinda in och satt och fikade med oss. Efter ca en timme var det bara jag och Stella kvar så vi gick fram och tillbaka från McDonald's till Baresso och snackade hur länge som helst om allt möjligt, så jävla underbar tjej Stella är. Ja, det var deras sista lovdag det... idag är det sista dagen för mig så imorgon ska jag tvinga mig upp till en ny skola. Allt är nytt. Hemskt. Usch. Vill aldrig att det här lovet ska ta slut, Har varitså underbaaart!



to do list

Hej bloggisen! Nu sitter jag och Skypear med Malva bästa brooor! Haha när jag säger så, så skämtar jag ju bara. Jag säger inte bror till allt och alla, bara till mina brööder haha. Vi har startat en grupp på Facebook där vi ska göra en lista med saker vi ska göra under 2012, jag Malva och Stella. Hahaha åh vad kul vi kommer ha det här året! Vi är ju mentalt störda så det här kan gå hur som helst...
NU KÖR VI! Några bra förslag?



måndag

Godmorgon älsklingar! Snart är det skola. Vissa börjar ju tillochmed idag! Jag själv börjar på onsdag vilket är väldigt skönt. Jag brukar faktiskt vara rätt taggad på att börja skolan och speciellt nu, när jag ska börja i en NY, men konstigt nog känns det inte alls så kul... Kanske för att det här lovet ha känts så otroligt bra och jag har lärt känna jättemånga nya. Jag har helt enkelt fått en great start på året tack vare mina underbara kompisar som jag hängt med största delen och mina underbara familj. ♥

Nej, det är inte lustiga huset på Grönan. Det är Jordans rum! soft häng broooor
NÄR BÖRJAR NI SKOLAN?



spelas nonstop

.



hola a todos

Tjeeee bloggisen! Long time no see eller vad säger man? Okej jag har ju inte varit borta från bloggen länge alls, typ 2 dagar, men det känns som en ganska lång tid. Det har inte hänt speciellt mycket egentligen utan har mest hängt runt och det har faktiskt varit riktigt chill och roligt. Jag berättar mer exakt i inläggen senare jag kommer göra idag. Peace humans
Jag och Lillen



frulle

Jag har knappt sovit någonting inatt men nu är det ju försent att gå och lägga sig i alla fall. Klockan halv 8 gick jag upp och gjorde american pancakes, stekte bacon och ägg och rostade sedan mackor. Jag tror inte jag har ätit en riktig frukost på hela lovet! Jag är jättestolt över mig själv att jag gjorde allt det där och allt blev faktiskt gott! haha jag vet att frukost är hur lätt som helst att göra men det tycker inte jag hihi. Äsch nu kryper jag ner i sängen!



Teenager posts




jag

Jag säger seriöst efter varje mening, seriöst!
-
Jag är sämst välden på att laga mat...
-
Jag älskar människor som bjuder på sig själva och vågar skämma ut sig haha.
-
Jag bajsar på min design. Skitful. Jag blir typ depprimerad när jag går in på min blogg.
-
Jag saknar min konfagrupp. Hahaha jag har träffat dom en gång liksom!!?
-
Det bästa jag vet är killparfym, seriöst!



facebookgrupper

Just nu sitter jag vaken (helt sjukt att jag är vaken vid den här tiden!!!) och gör grupper på Facebook. Haha vilket roligt liv jag måste ha tänker ni säkert och för att förstöra irionin i det hela kan jag säga att NEJ, det har jag inte! Eller mitt liv i helhet är väl ganska roligt men den här rastlösa morgonen var ju inte väldens bästa hehe. Har ni några roliga/coola/fräna förslag på gruppnamn möjligtvis?



in your head

In your head- Så heter Mohombis låt. Jag tyckte jag kände igen refrängen på den låten allt för väl så jag var tvungen att googla det (jag googlar allt, aaaaaallt) och då såg jag att The Cranberries hade gjort den låten 1994 och deras orginallåt heter Zombie. Så nu tänkte jag fråga er vilken tycker ni är bäst? Även om själva produktionen på Mohombis låt är bättre så gillar jag orgiallåten mer ändå. Den har bättre text enligt mig och mycket mer känsla istället för att stå i ett fönster och se snygg ut. Men båda är grymma!
VILKEN TYCKER NI ÄR BÄST?



poolparty

Bilden är snodd rakt av från Alvas blogg!!
Igår innan jag åkte till stan var jag på poolparty hos Sofia som bor i Nackaaa. När jag sa det till mamma så blev hon lite fundersam ''eehmm.. ska ni bada i en swimmingpool?.. nu?.. när det är snö?'' men det var en innomhuspool såklart haha. Det var supermysigt och jag saknar ma guurlzz. Jag vill kunna sätta mig ner med dom och bara praaataa om allt, nu hann jag inte det tyvärr. Jag älskar er mest, vad jag än gör så är ni alltid mina bääzzor! I ♥ U guys.



Godmorgon!

Tjeeeenare blggen! Jag vaknade för kanske 20 minuter sen och nu sitter jag här med Lusschampoo i håret för att mina kompisar har fått löss.. Jättekul.. verkligen. Usch jag hatar löss av hela mitt hjärta. Det måste ju alla göra? Jag menar, vem fan gillar löss? Usch. Fy. Blää. Snart ska jag gå upp och äta frukost/lunch och sen ska jag masa mig mot stan så får vi ser vad vi gör. Säkert sätter jag mig på Baresso med Malva och ringer dit lite folk!

arkivbild Thailand



new years eve

Igår hände verkligen ingenting förutom att jag drog till Rådmansgatan och kollade på Bio med några kompisar. Vi såg New years eve och den var sjuukt bra! Jag blev söndertaggad på nyår!! Haha det var en sån där gullig film, ni vet? Jätte bra faktiskt, värd att se! Jag började nästan gråta vid vissa tillfällen hehe...



Skvallerbloggar

Visst är det kul med skvallerbloggar? Jag läser typ alla! Speciellt Lidingöarna är duktiga på skvallerbloggar. Vissa av dom är ju ganska ''seriösa'' och det mesta som står är faktiskt sant och inskickat av andra folk och det finns ingen negativ eller posetiv underton utan allt är nästan skrivet som om det vore en opersonlig uppsats på svenskan haha. Fast sen är det ju lite kul om dom skriver vad dom tycker om saken.
.
Men såklart så finns det dom otroligt pinsamma bloggarna som baaaaraaaa hittar på massa saker och där ingenting är sant! Dom får inte ens in saker från andra utan skriver saker dom TROR är sant, eller inte ens det- Dom hittar på. Så himla omoget. Ni som har läst bloggen Östermalmsskvaller förstod säkert att allt bara var bullshit (hoppas jag?) Den bloggen är borta nu som tur är men jag tycker synd om dom sorgliga människorna som skrev allt detdär. 100% skitsnack.

VAD TYCKER NI OM ALLA DESSA SVAKALLERBLOGGAR?




breaking dawn- part 1

Idag var jag och Alice och kollade på Breaking Dawn. Ingen av oss hade sett den (jag vet att vi är helt efter) så vi tyckte det var dags att vi gjorde det. Det var säkert många som inte gjort et för det var nästan fullsatt i salongen. Jag tyckte den var skitbra! Helt amazing! Jag döööör vad Jacob är snygg! Han är ju lätt snyggare än Edward, Robert, eller vad man nu vill kalla han. Men jag hatade slutet som säkert ni andra som sett den också gjorde....
HAR NI SETT DEN? TYCKTE NI DEN VAR BRA?




Onödigt inlägg

Vera, eller vad du nu heter, jag skulle uppskatta om du kunde sluta skicka kommentarer där det står "mmh jag håller med Vera, du är min idol" osv osv för jag ser att du som är Vera och dom som skrev kommentarerna är samma person med samma ipnummer. Och vad är problemet med att jag träffar mina vänner? Får jag inte skriva om det eller? Klart jag har kvar mina gamla kompisar, jag ska träffa Paulinne och dom andra imorgon




5

Jag vill ha en pojkvän, soooo bad ni anar inte!
Jag kan vara evil om jag vill. Ni vet gå över gränsen för vad som är ok att säga och inte.
Jag har aldrig haft munsår! (hahahaha vad random)
Jag hade bara en Bratz när jag var liten.. mobbad haha
Jag viiiiill ha tandställning för jag tycker det är ascoolt!
PEACE HUMANS



jag är unik- precis som alla andra

I’m no beauty queen I’m just beautiful me
-
Kan inte alla bara bara sluta döma folk hela tiden? Vem fan är perfekt? Jag vill inte ens vara perfekt, det är så sjukt ointressant och vem har bestämt vad som är perfekt och inte? Men det är klart jag vill ha brekräftelse. Vem vill inte ha det? Sen ber jag inte direkt om det, jag klarar mig för jag får ändå höra så mycket skit så who cares. Men ja, klart jag blir glad om någon säger något snällt! Lika glad som jag blir ledsen om någon säger något dumt för jag är en människa herregud, inget ismonster utan känslor... även fast ismonster kanske också
har känslor hehe.



satt som tur inte hemma igår

Hello bloggisen!
-
Självklart satte jag inte hemma i gårkväll! Det skulle inte vara så typiskt mig direkt så jag, Malva och Clorran trog till Saltsjöbaden för att träffa några booizz. Vi gick aldrig hem till någon utan satt bara och hängde mest runt och tråkade men det var ganska nice i alla fall. Sköna människor det finns där i Saltis!

VAD GJORDE NI IGÅR?



no planzz for tonight

-
Hey Hey bloggisen!
Fin bild på Chloé för någon timme sedan. Nu sitter jag, Malviz och Clorris och väntar på att middagen ska blir klar och sen får vi se vad vi gör! Jag är inte så taggad på något pågrund av en sak jag hörde idag. Hahahaha egentligen är det ingen biggy men det är sjukt.. helt jävla stört. Aja shit happens, ni vet. Ha det bra! Jag lovar att ta bilder från ikväll om det händer något! Om ni vill följa mitt liv i bilder kan ni followa mig på IG (instaaahhhgraammhhh) @zaralarsson heter jag för dom som inte följer!



Hatar svenska killar

HAHAHAHAHAHA jag orkar inte!! Jag vet ärligt inte om jag ska skratta eller gråta. Är hon seriös!? Svenska killar är zzööötaaa, men jag håller ju med att det inte är fel med en Italienare heller. Fast vad håller hon på och säger? Man kan ju inte säga att alla svenska killar sitter och dräggar sig i soffan? Och pangar är ju inte allt... Hahaha så jävla blåst, hon måste ju skämta herregud hahahhahaha...



playahead tiden

Igår när jag och Malva Skypeade började vi snacka om alla gamla låtar som spelades heeeela tiden på mobilen och Playahead. Haha vem mer hade Playahead? Jag hade! Man saknar ju den tiden ibland. Jag var bara 11 typ? Hahaha när man egentligen skulle vara 13, tonårng, men vem brydde sig? Även om Playahead inte finns kvar så finns alla låtar det! Den här låten ger mig lätt mest härliga minnen med bästisarna, som fortfarande är mina älsklingar.
-
Hade ni Pea?



i want to kill everybody

.



Såft dag

Hello lovers!
-
Idag blir nog en softardag tror jag. Först ska jag vara hemma för jag orkar inte gå någonstans sen ska jag möta upp Chloé i stan och då kanske vi åker till Saltis. Helt ärligt är jag inte ens taggad på att åka dit så vi kanske träffar standardgänget som man har hängt med dom senaste dagarna, sweeeeet. Och ja, Chloé är hemma. Hon kom hem den 30de! Jag vet att det låter som hon fortfarande är utomlands men hon har så många fina bilder att visa
kanske.
zöta zmå barn



Skype med Malviz

Hey hey guys
-

Just nu sitter jag och Skypear med Malva! Vi snackar om allt möjligt, i kinda love her ya know. Idag har varit en helt meningslös men ok dag helt ärligt. Det hände inte så mycket idag förutom att Jordan och Emil tyckte det var väldigt kul att jävlas med mig. Jag var såååhäääär nära på att börja gråta för jag var så sur. Haha jag blir jättelätt sur och när jag blir det är det inte så blir jag suuuurr fast jag höll mig rätt lugn hihihihihihihihihihihih. I'm a hamster miwaowao haha omg jag är helt hyper!! Här får ni några fina bilder på Malvaaaa
som jag screenshotade på henne i smyg under Skype hehehehe Puuussss!
JAG BÖRJAR SATSA PÅ BLOGGEN NÄSTA VECKA! OK?



HAPPY NEW YEAR!

Hej bloggisen!
-
Nu är det äntligen 2012! Helt sjukt härligt! Nytt år, nya människor, nya möjligheter. Men jaja, varför är alla så glada egetligen? Vi ska ju ändå dö 2011 allihopa, right? haha eller tror ni inte på det? Jag gör nog inte det. Kvällen (natten) spenderades med ett par riktigt sköna killar och tjejer hemma hos Chloé sen drog alla vidare till Stella, förutom Jordan och Emil som skulle hem... Vi gick ut vid Djurgårdsbron och kollade lite och då träffade vi Sean banan haha och herregud han måste trott att vi var beng eller nått för vi var ju helt hyper och superglada för det nya året så vi skrek typ sönder hans öron hehe. Idag blir det kanske brunch med dom från ikväll du vore myyyzzzzzigtttt! Hihi vi hörs senare! Puuuuuusssssssss
Snyggingar och ett riktigt gott nytt år!



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0