Gästblogg

Hej alla göllungar Louiseeeeee hääääärrrrrrr Noel sitter bredvid
 
Nu sitter vi mitt i vår färgglada skola och väntar på att lektionen ska ta slut för att gå ut och äta. Viktor och Sebbe är här också (ni vet den gulliga lilla turken i Zaras musikvideo, han är faktiskt jättefin i verkligheten). 
 
Hursomhelst, Zara är så underbar och jag älskar henne massor! Jag kommer ihåg när hon började i vår skola och jag hade fått för mig att hon var otrevlig haha, men så var hon supergullig och vi blev vänner jättesnabbt. Första gången vi var själva var på en lunchrast när vi skulle gå till 7-eleven och vi skrattade åt samma saker och störde oss på samma saker, vilket var riktigt jävla underbart. Detta var på en torsdag och på måndagen fikade vi i stan, fredagen hade vi sleepover och efter det har vi varit jättebra vänner och jag kan alltid lita på henne. Dethär var faktiskt exakt ett år sedan och jag är så glad att jag har en så fin vän som hon är till mig, jag älskar henne så!
 
 
Nu ska vi gå och käka, hoppas ni får en jättebra dag! 
 
Superfin krimbild på mig Noel och Dieynaba swag swag swag 
 
 



oldiesss

 



+++

Även fast det är en av mammas presenter får den bli min också! 



Vinnaren till klänningen

Nu tänker jag äntligen lotta ut den underbara klänningen från Rare London!  Vinnaren heter Julia och jag redan mailat dig! Om du heter Julia är det bara att kolla din mail och hoppas på att du är den nu lyckliga vinnaren till denna drömklänning! Gratttizzz. 
 
 
BTW, kolla vad jag fick hem! Jag har alltid velat ha en sån här och varit så avundsjuk på Kenza och alla bloggare som fått hem sådana här fina, rosa påsar med skönhetsprudukter i varje månad. Den är från Glossybox och jag tycker hela idén är så himlans gullig! Nu bev det typ två inlägg i ett men jaja haha. 



jag vill också

Godmorgon! Idag är det mammas birthday, och vi var precis inne och firade och väckte henne. Inte för att hon sov haha men i alla fall. Av mig och Hanna fick hon ett doftljus som var lika stort som en pastaburk typ haha, lite behandlingar på Sturebadet och en text som jag hade skrivit sedan ramat in. På middagen fick hon en iPad och en väska! Occch sen får vi inte glömma att Paulinne min älskling fyller år.. 



Ny mail

Hej bloggisen! Nu sitter jag och pluggar på matteprovet helt själv... Funderar på att hoppa av spanskan, jag fattar nada. Okej jag förstår vad nada betyder haha men ni fattar. Jag insåg att det inte gick och skicka mail till mail. Vad konstigt! Om ni vill något kan ni istället skicka till min vanliga mail [email protected].




11 månader

 
Idag var det 11 månader sen jag och Ludwig blev tillsammans. Nästan ett år, nästan en femtondel av mitt liv. Det känns som jag känt honom hela livet, för jag vet allt om honom. Han är min bästa vän, som jag är så jävla kär i. Det finns ingen finare människa än han. Vi har gråtit och bråkat så mycket men det finns ingen som kan göra mig glad. Jag kan börja gråta för att jag är så jävla lycklig ibland. Jag kan inte lova att älska dig för evigt, men jag kan lova att försöka älska dig med alla dina brister och underbara sidor igår, idag och imorgon. Jag lovar att göra det, varje dag. 



Blogg-Mail

Nu har jag skaffat en blogg mail för alla som vill nå mig. 
 
[email protected]
 



Det sjukaste jag sett

Kolla vilken helt otrolig teckning! Amazing. Den är inte riktigt färdig som ni kan se men titta så levande hon får det att se ut och vilken otrolig duktig konstnär hon är! Hon heter Ida! Kolla hennes blogg häääääär. 



lite frågor och svar

Hur var det på Lundsberg?
 
Det var sååå bra! Jag blir jättesugen på att börja där, men jag vill samtidigt inte lämna musiken, Ludwig, Familjen och alla vännerna här hemma. Skolan var exremt bra, toppklass! Så nu åkte jag dit och fick en egen uppfattning om skolan och jag kan bara säga att den uppfattning var långt över förväntningarna! 
 
 
Är Victoria´s secret normala i storleken?
 
Mjaaa, liiite små måste jag säga att dom är. Jag skulle kanske tagit S på underdelen istället för XS, men men. Jag har 32 B vilket motsvarar 70 B och som sagt, lite små men jag tycker det stämmer rätt bra ändå.
 
 
Vart kommer den blusen ifrån?
 
Det är Paulinnes mammas hahahah och lappen sitter tyvärr inte kvar! Den är en virkad kofta, sååå söt! Jag kände inte igen den imorse och sen när jag kom till skolan kom jag på att den var Evas haha.
 
 
brukar du och Ludwig ofta småbråka? Att ni liksom bråkar ganska ofta men över småsaker..? och blir ni ofta arga på varandra? Jag har själv pojkvän och vi har varit ihop i snart ett halvår och vi gör det här ganska ofta.. tips?
 
Nej, vi bråkar väldigt sällan! Vi bråkade hela tiden förrut haha men nu är vi bara snälla mot varandra och om vi tjaffsar tar det max en kvart tills vi blir sams igen. Vi blir aldrig irriterade på varandra gällande småsaker, det tar så mycket energi och jag känner ju Ludwig så pass bra att jag förstår om han är trött även fast han inte säger det och då vet jag att det kanske inte är rätta tillfället att ha en diskussion eller skojretas haha. Prata igenom vad det är som gör att ni stör er på varandra och varför ni börjar tjaffsa. 
 
 
Haha vilken buss tog du (i Huddinge)?
 
Vistaberg! 
 
 
Älskar ditt hår. Har du klippt dig nyligen?
 
Tack så mycket! Nej, jag hade plattat håret på bilden hihi.
 
 
vart köpte du dina uggs? 
 
Mina sysslingar köpte dom i UGG's butiken i USA.



Tappade bort mig

Nuuuu har jag varit och köpt mammas present! Det blev bra grejer tycket jag och jag hoppas hon blir nöjd. Det kändes som en "typisk mamma sak" haha men jag kan inte berätta vad det är eftersom hon läser min blogg så ni får veta imorgon.

Nu ska jag hem och göra en intervju till Mitt I, ni vet tidningen? Så alla som bor på södra sidan kan läsa den imorgon. Sen efter det har jag Läxis och efter det kommer Ludwig hem till mig. Haha jag skulle hem till honom igår men tog en buss jag aldrig tagit för det är ganska långt att gå från stationen hem till honom. Men jag hamnade ute i något radhuskvarter och jag hittar INTE i Huddinge plus att min mobil dog hahaha. Så jag fick plinga på 5 hus och fråga 3 joggare. Till slut kom jag fram.. Jag går nog den vanliga vägen hädan efter!




Mammas present?

Hej bloggisen! Jag har precis haft lunch och nu står jag på toan och tar och tar dom obligatoriska "toabilderna" haha. Jag har fått en grej för att lägga till små effekter på alla bilder, hjärtan och stjärnor osv lolzzz. Appen jag använder heter pixlr för er som undrar! Efter skolan ska jag och Hanna springa iväg och köpa en present till mamma som fyller år imorgon. Jag vill verkligen köpa något fint för hon förtjänar det. Jag har redan kirrat en grej, men vill ge något mer. Har ni några tips?




Jan. 28, 2013

Hellooo bloggisen! Jag sitter just nu och äter glass med varma blåbär helt själv haha. Det är så fruktansvärt gott! Mamma är och handlar, pappa jobbar och Hanna är på dansen. Hon har gömt min dator någonstans så ni får fula "dagens outfit" bilder från mobilen. Jag har på mig UGG's, True Religionjeans, hollisterlinne, kappa från H&M, väska från Juicy couture, halsduk från missoni by Lindex! Vi hörs när min dator kikar fram, puss!




what now?

Slänger med håret lite och försöker se ut som en seriös modell. Tycker jag lyckas ganska bra, i alla fall med håret! Jag måste plugga kemi men jag sitter istället och lyssnar på Riris nya platta. Jag har inte hört någon av låtarna förutom Stay och Diamonds, shit pommes vad bra hela albumet är. Den tjejer har tagit sånglektioner och fårr riiiktigt bra låtar. +++ till Rihanna! Älskar What now, pure love. 



ute på youtube




paket från Victoria's secret

Hej bloggisen!Nu har jag kommit hem och ska snart packa upp! Jag har gjort en telefon intervju med Expressen som kommer ut imorgon! Hon jag pratade med var suuupertrevlig verkligen så det blir säkert bra! Jag blev hur glad som helst när jag kom hem och mina bikinis från Victoria's secret hade anländ i min garderob. Hanna hade nämnligen packat upp allt. En av Pyjamaserna kommer i ett annat paket lite senare. Jag tog bara bild på en av underdelarna men alla toppar har matchande bikinitrosor till. 



Good day

Hejsaaaan bloggisen! Sämsta rubriken i världshistorien. Idag vaknade jag, käkade frulle och gick till skyttebanan och sköt med min PG-klass. PG står för Prov Gående. Det var väldigt kul och det gick ganska bra för mig. Vi fick skjuta med hagelgevär och shiiiit vilket tryck det är! Jag har bara skjutit ner burkar på sommaren med luftpistol men det här var en helt annan sak haha. Sen har jag bara tjjiillat på andra hemmen hela dagen och när vi skulle hem fick Sophie och Astrid för sig att klättra upp med sina längdskidorna uppför en fruktansvärt jobbig backe. Det kändes som det tog 2 timmar men när vi kollade på klockan tog det faktiskt bara en kvart haha. 
 
Jag hinner inte ta så mycket kort.. Fört är det för att det är fruktansvärt kallt ute, om man vill ta kort ute haha, och sen har jag inte världens bästa mobilkamera. Tyväärrrr, så ni får nöja er med en bild på Astrid och Sophie från Instagram!
 



q/a

Varför så mycket Illuminati?
 
Haha, vi driver ju om det. Jag såg att en tjej hade tagit med sig massa rekvisita (dom som snurrar i bakgrunden) och då såg jag att det var massa trianglar med ögon osv och jag var bara tvuuungen att göra illuminatitecken med mina händer haha. Det är en ren tillfällighet att den var sån rekvisita haha. Eller vem vet! Jag kanske har sålt min själ till jävulen om folk tror på det. Hahahaha asså hör ni inte hur det låter? Att jag har sålt min själ till jävulen? Tror ni ens på Gud? Varför tror ni då på sån skit? Citerat från scenografen
"Ögat i Zaras video har inget med Illuminati att göra.
Då en av Zaras outfits o video skulle ha en Egyptiskt Touch valde jag att plocka in ett öga med en tår i en guldtriangel.
Ögat med tåren i Videon kommer ifrån Horus öga -  även Eye of Isis och är en fornegyptisk symbol för vaksamhet och gudomligt skydd. Den förekommer på skyddamuletten
Ögat är en kraftfull symbol och symboliserar makten att se, upplysa och handla. Horus var sedan äldsta tid symbolen för faraos person och stod för mod och styrka."
Kooomiiigeeeen hörni... 
 
Känner du Bianca Nilsson?
 
Ja, det gör jag! 
 
 
Är det från dig den långa texten om hur du träffade din pojkvän som har gjort slut med dig?
 
Nej, jag är tillsammans med min pojkvän. Vi hade paus i somras så man kan väl säga att vi gjorde slut, det gjorde vi.. Men vi blev tillsammans sen igen efter sommaren och beslutade oss för att vi ska skiiita i allt och ha det så bra som möjligt! Nu har vi varit back on track i 5 månader och blev tillsammans den 29e Februari, så nästan ett år sen. Vi låtsas inte om pausen för det känns inte som den någonsin funnits. 
 
 
När kommer vinnaren till klänningen?
 
Imorgon! Om jag hinner haha, men jag ska verkligen försöka, slarvig som jag är hihi. 
 
 
Var det inte jobbigt att byta om så mycket i musikvideon?
 
Haha jooo! Tillslut höll jag på och dö! Jag kom dit klockan 8 på morgonen och kom hem 4 på natten, och hade 2 pauser på ca 25 min. Det är mer jobb än man tror!
 
Men om du ska gå där måste du flytta dit va?
 
 
På Lundsberg, ja! Det är ju en av Sveriges Riksinternat. 
 
 
din pojkvän som är med en stund i videon?
 
Naaaaajjj, det är Sebbe!
 
 
 



musikvideon till Under my shades

Hej bloggisen! Nu sitter jag på väg till Lundsberg där jag ska vara över helgen Det är som en provvecka, fast man är där just över helgen. Det ska bli superkuul och jag ska på med min firendo Astrid som går där. Så nu sitter jag på tåget och har äntligen fixat mitt Wifi. Jag sitter i den tysta delen av tåget så jag kan inte prata i telefon eller någon, lite tråkigt haha men väldigt skönt. Det är så himla mysigt att åka tåg så jag kommer nog somna snart. Vi hörs när jag kommer fram! Puss. 
 
Jag kan inte ladda upp någon bild så tryck här för att de den nya musikvideon till Under my shades!
 
 



i mitten av veckan

Hej bloggisen! Jag såg att typ hela Hermods skola har kommenterat min blogg haha. Jag tycker att det inte verkar vara den ultimata skolan för mig, Zara Larsson. Det är ju väldigt mycket ''plugga själv'', det är ingen skolmiljö eftersom man är i kontorslokaler, ingen matsal, ingen gymnastiksal, ingen aulan osv. Andra kanske trivs jättebra, men jag tycker inte det verkar så lockande. Att man får gymkort, MacBook och 'äta-ute-kort' kompencerar väl upp för det andra man inte har men jag tror inte jag hade fått något gjort om jag gick där, eftersom jag är en riktig loser på att planera. Därför. Lud har skolan på sin lista som många andra, men det är nog ingen skola för mig. 
 
Annars idag har jag haft läxis! Och nu sitter jag och väntar på att Lud ska plugga färdigt så han kan ringa mig. Näääää nu måste jag packa!!!
 



pratar om känslor med min choklad

Hej bloggisen! Jag sitter här och deppar lite. Jag vet faktiskt inte varför, för just nu är mitt liv näst intill perfekt. Jag har allt jag kan önska. Jag har precis släppt mina låtar som jag jobbat med i ett år och det belv så mycket större än vad vi alla hade väntat oss, jag har världens absolut bästa pojkvän, jag har otroligt sköna vänner, det går bra för mig i skolan och jag har den gulligaste mamman som springer runt och tjatar och påminner mig om saker jag annars skulle glömma.
 
Jag har det så himla bra, ända så är det rätt skönt och lägga sig i sängen i vintervädret med en gosig filt under täcket och sätta på Håkan och Thåström. Några av deras jobbigt deppiga låtar och bara ligga där och tycka synd om sig själv ibland. Eller bara sitta min varma choklad (nej, jag har inte kommit till det vuxna stadiet då man börjar dricka kaffe, fy vad snuskäckligt) och typ tänka igenom sitt liv. Haha ni anar int vilken djup person det sitter här bakom bloggisen. Just nu sitter jag här med min choklad och önska Lud satt brevid mig så vi fick ha våra ''Luzar konversationer''. Luzar kom jag på i skrivade stund. Det är en sammansättning av Ludwig och Zara men lät inte inte alls lika bra som Brangelina eller Jelina. Ludzar? Zarlud? Zalud, Ludwara?Haha det låter som en liten ryss. Nu ska jag sova snart, Så jävla skönt. 
Thailandooo



träningsvärk!

Hej kära bloggisen! Skulle publicerats för 3 timmar sen. Idag efter skolan var jag och gymmade med Lud och Seb. Det var trevligt men Jävlar vad träningsvärk jag kommer ha imorgon! För fyyy vad jobbigt det var. Nu sitter jag och äter chokladbollar som Nel och Han har gjort. Receptet måste vara lätt. Ett halvt smörpaket, en påse socker och en tesked kakao, där har ni chokladbollar a la Hanna & Nelly. 



Chloé ma brotha

Jag saknar min babyboo så mycket! Drog en skypish med henne för några minuter sen och vi har sååå mycket att prata om! Hon är så fiiin och har en mycket spännade grej på gång. Jag vill bara gosa ner mig med Chloé och äta hennes fööööör goda kladdkaka. Jag brukar ligga och drömma om den ibland, som jag gör just nu. Jag hade dödat för en bit, mmmmmmm... Haha oh God, jag måste upp och göra varm choklad. Yumma. 



spotify nu!

Hej älskingsbloggisen! Min älsklingskille var här för inte så länge sen, vi kollade på Mio min Mio och jag visade han videon för Under my shades. Vi kom överrens om att Sebbe var sötast av alla! Haha ni får se sen vad vi menar. Jag tycker det är så sjukt kul att det händer så mycket nu! För er som missat, alla låter ligger just nu på Spotify, weeehheeeyyy! 
 
Snygg bild...



i love it - årets låt P3 guld

Jag vill säga grattis till Icona Pop som vann pris på P3 Guld för bästa låt 2012, I love it! Vi ligger på samma skivbolag, record company Ten. Vi är som en familj på bolaget och jag är så himla glad för deras skull!! Dom är grymma artister båda två som har otroooligt underbar engergi och dom är så gulliga! Shit vad dom förtjänade detta. 2012 bästa låt, lätt! Who doesn't love I love it? ♥
 
 



tävling med rare london

Jag tänkte köra igång en till tävling med Rare London. Allt ni behöva göra är att gilla deras Facebooksida (länk) och skriva en motivering för att vinna denna underbart fina klänningen! Den finns i S/M/L. Glöm inte skriva er blogg eller mailadress så jag kontakta vinnaren! Lycka till
 



100% jag

Haha känner ni igen er? 



klicka på länken

OM NI KLICKAR HÄR så hittar ni länken till Uncover jag spelade in för SvD. Haha jag kan inte sluta stööööra mig på ett utslag jag fått på min vänstra kind! Det är så galet fult, helt sjukt haha. 
 



12.50

Gammal bild.. Godmorgon kära vänner! Jag sitter och väntar på att Hanna och hennes kompis Mira ska komma tillbaka från affären med min och Ludwigs frukost. Mohaha mina slavar! Nej, dom hade faktiskt ätit upp våra mackor, bär och allt som vi hade köpt till oss själva så då får dom gå ner och köpa nytt. Idag ska jag baaara ta det lungt och typ gå en promenad! Jag är riktigt, riktigt sugen på det. TiTTAAAA BARA VILKET FINT VÄDER!



Taggade för bio!

Nu sitter jag och "dom 100 killarna" och väntar på att bion ska börja! Haha jag är alltid ensam tjej känns det som. Jag är sjukt taggad! Imorgon kommer intervjun på Svenska Dag Bladet ut! Jag länkar och lägger ut allt på bloggisen imorgon. Jag kanske uppdaterar er efter bion med då ligger nog dom flesta och sover. Förlåt för mina urusla, korta inlägg. I will bättra mig!




''det var faktiskt inte så gott''

Hej bloggisen! Nu är klockan redan 2 snart och jag och Lud har precis gjort frulle! Jag satt jättelänge och fixade med hur det skulle se ut, effekterna och hur allt skulle ligga. Jag ville vara lite hipster! Resultatet kan ni se nedan. Det var faktiskt inte så gått som det ser ut att vara haha. Idag ska vi nog bara ta det lugnt, och kolla på film! Vi ska gå på bio och se Sinister! Det är nattbio, den börjar 23.45! Fatta vad vi kommer bajsa på oss när vi ska hem, det måste ju vara årets läskigaste film. Lud vågade inte ens kolla klart på Trailern haha. 
 
Från min instagram @zaralarsson



Badrumshäng

Heeeej bloggisen! Ni står vi i Paulas badrum och fixar oss och pratar om allt möjligt. Vi ska snart ut och träffa några i think, men det så fruktansvärt kallt så man kan ju inte "hänga ute" haha. Det händer ju inte så mycket direkt, tänkte skriva ett litet längre inlägg när jag kommer hem i fall att någon orkar läsa. Vi hörs sen! Puss.




Aftonbladet

Heeeeeej bloggisen! Just nu står jag på gamla stans tunnelbaneperrong och det luktar köttbullar. Shit vad gott med köttbullar! Jag är fruktansvärt hungrig och är påväg till Paula för att äta middag med henne och hennes kära familj! Vi kommer säkert hitta på något sen lite senare ikväll och sen runt 12 möter jag väl upp Lud så får han sova hos mig. Gooosigt!

Idag efter skolan åkte jag till studion igen och hade intervjun med Aftonbladet. Det blev en låång intervju med många frågor så det ska bli spännande att få läsa den. Artikeln kommer troligtvis på tisdag eller onsdag. Den kommer ligga ute på webben också tillsammans med en till livetagning av uncover. Bild från tidigare idag!




intervju

 
Idag efter skolan åkte jag direkt till studion och spelade in en ''livetagning'' av Uncover och blev intervjuad av SvD reportern Harry Amster. Intervjurepotaget kommer finnas i Svenskans kulturblad på söndag och ni som inte får hem SvD kan läsa artikeln på deras hemsida på söndag! Det är även där videon kommer läggas upp. 
 
Direkt efter det så hoppade vi in i Bilen och åkte till P4 för att jag skulle vara med i musikplats Stockholm! Det kommer sändas imorgon 11.40 och då kommer ni få höra ännu en ny låt - In love with myself! Så missa inte det, klockan 11.40 imorgon i P4. 



q/a

Undrar hur lång tid det brukar ta innan du får paketen när du beställt från victoria secret?
 
Det står beräknad tid när paketet ska komma fram när man beställer på deras hemsida. Min är 8e Feb!
 
 
Vem har skrivit låten Uncover?
 
''Mackan och Robban'' haha. Markus Sepehrmanesh och Robert Habolin.
 
 
Har en fråga .... vad tycker du om Cara Delevingne?
 
 
Jag tycker hon har ett otroligt orginellt utseénde och är fruktansvärt snygg!
 
Hej! Skulle vara kul att få svar på denna frågan! Har tänkt på det länge.. Hur blir din mobil när du lägger ut en bild på insagram? Den borde bli söderbombad med likes?! Kommer det alltid noteringar om någon gillar? Eller loggat du ut eller vad gör du? Hha... Kram!
 
Haha jag har slagigt av noticerna på Instagram för länge sen! Haha, annars ligger den och skakar och vibrerar non-stop! Så jag har tagit bort det. Det är först när jag går in på själva appen då jag ser likeasen rulla haha. 
 
 
Åh vill verkligen ha primeboots men tycker du att det är värt pengarna att köpa de?
 
Det bestämmer du väl sjääälv! Haha jag får massa sådana här frågor ''ska jag köpa? Ska jag använda? Ska jag ha den?'' Det är ju ni själva som bestämmer om det är värt att köpa en speciell väska eller liknande exempel! Jag vet ju inte hur mycket ni tänker använda den och vad ni ska använda den till. Jag tycker absolut det är ett värt köp. 
 
 
Hej! Jag undrar bara om du skulle kunna berätta vad du vet om Hermods? Jag funderar på att söka dit men är lite rädd att det ska vara en "överklass"skola eftersom den ligger på Östermalm. Tror du det
 
Jag tycker det verkar vara en skitdålig skola nu när jag tittat närmare på den. Vad vet ja, jag går ju inte där! Men det är det intycket jag fick. Så den skolan blir det väl om jag inte kommer in på NÅGON annan haha. Och nej, jag tror inte det är en ''snobbskola''. 
 
 
Var det inte du som tyckte det var jätte töntigt när folk skriver vad de har på sig?
 
Eftersom jag fått jättemånga kommetarer om jag kan göra ''dagens outfit'' så tänkte jag börja med det nu haha. Jag tycker det är lite smålarvigt när folk skriver på INSTAGRAM och taggar sina märkeskläder. Om man har på sig en Ralph Lauren så taggar alla tjejer tröjan, men jeansen från H&M är inte så viktiga för det är ju inget ''märke'' haha asså förstår ni vad jag menar? Det är det jag tycker är lite töntigt. 
 



dagens

Sjal Lagen 157, Pälsväst Hollies, Tröja Bondelid, Jeans Levi's, UGG's, Kappa H&M



Q/A

Bor du inte långt från Ludwig i så fall när ni börjar i gymnasiet hur ska ni träffas om ni inte går i samma skola?
 
Nej, vi bor 20 min ifrån varandra så det är ju inte så farligt. Vi brukar väl träffas 4-5 gånger i veckan och han bor ju bokstavligen hos mig varje helg så det blir ju ingen skilnad eftersom vi inte går i samma skola nu heller! Vi kommer ju träffas exakt lika ofta som vi gör nu oavsett vilken skola vi väljer, men kanske att vi båda måste plugga mer! 
 
 
 
Kan du lägga upp accorden till Uncover!
 
Haha tyvärr kan jag ju varken spela gitarr eller piano och har ingen aning om noter eller ackord, soorryyy..
 
 
Kommer dina låtar komma ut på spotify snart?
 
Dom kommer när min EP kommer, alltså den 21a Januari, nästa vecka! 
 
 
Vilken modell på primeboots har du beställt?
 
 
Jag har domhär ↓ som jag fick i födelsedags present. Nu är det lite för kallt för att använda dom tycker jag, men i vår kommer jag säkert att bo i dom! 
 
 
Var du på öppet hus på Östra Real idag?
 
 
Neeeej! (frågan skriver igår) Alla mina kompisar var där, men jag var så hiiimla trött och ful och orkade inte och jag känner att jag vet det mesta om den skolan så jag var med Ludwig i stället. Mycket mer värt!
 
 
Vore sjukt Nice om du svara, eftersom du är 97a ska du ju välja gymnasium, vilka skolor har du funderat på? Du lär väl gå nån estetskola, rytmus kanske?
 
 
Ja det ska jag, och jag har verkligen iiiingen aning haha. Lite jobbigt... Den där SYV-snubben man fick prata med gjorde mig bara ännu mer förvirrad över vad jag ska välja! Jag tvekar på estet helt ärligt, men jag ska absolut söka till allt! Rytmus, Södra Latin, Viktor Rydberg, Östra real, Hermods, EG, Norra real, Värmdö osv haha jag ska söka ALLT och vet inte vad mitt första val blir än! 
 
 
Vad sött lillfinger haha
 
Hahaha om du menar Hannas? hahaha åh jag vet! Det ser ut som en liten daggmask. Jag råkade klämma hennes högra hand i en dörr när hon var liten och nageln och toppen på fingret ploppade av. Det var givetvis inte med flit utan jag råkade stänga dörren när hon hade sina fingrar i hörnet vid gångjärnen. Det som knippsades av var för litet för att sätta på igen på liiillaa Hannapiggy.. Nageln växte ut en litenliten bit igen även fast den biten egentligen var av och ingen tänker på det så mycket haha vad kul att du la märke till det. Jag är inte elak och skrattar men jag älskar det fingret och jag var som sagt 4 när det hände. 
Hannapiggyy..
 
 
 
 



uncover text

 
Nobody sees - Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it goes
Far from the others
Close to each other
That's when we uncover
 
In the daylight - in the daylight
When the sun is shining
 
On a late night, on a late night
When the moon is blinding
 
In  plain sight - Plain sight
Like stars in hiding
 
You and I burn on
 
Put 2 and 2 gether - 4ever
We'll never change
2 and 2 gether
We'll never change
 
Nobody sees - Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it goes
Far from the others
Close to each other
That's when we uncover
 
My asylum -  My asylum
Is in your arms
When the worlds gives heavy burdens
I can bare a thousand tons
On your shoulder - on your shoulder
I can reach an endless sky
Feels like paradise
 
Put 2 and 2 gether - 4ever
We'll never change
2 and 2 gether
We'll never change
 
 
Nobody sees - Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it goes
Far from the others
Close to each other
That's when we uncover
 
We could build a universe right here
All the world could disappear
Wouldn't notice, wouldn't care
 
We could build a universe right here
The world could disappear
Yeah I just need you near
 
 
Nobody sees - Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it goes
Far from the others
Close to each other
That's when we uncover



nu är jag hemma!

Heej bloggisen! Nu är jag äntligen hemma! Vi fick dom sääämasta platserna på hela planet haha. Vi fick sitta längst bak men det funkade. Nu sitter jag på Arlanda express och läser era kommentarer. Hörrni, ni vet att ni kan gå till kategorin ''frågor och svar'' och få reda på ca 99% av era frågor där eftersom dom flesta ställs mer än en gång! Typ vart min bikini kommer ifrån, hur Ludwig ser ut, vilken storlek jag har på vad osv! Men jag tänker svara på några till när jag kommer hem och lägga ut den korrekta texten till Uncover. 



sista dagen

Idag har jag mått sååå bra och varit på stranden hela dagen! Vi åker ju imorgon, och det är faktsikt skönt på ett sätt men ååhh vad jag inte skulle ha några problem med att vara här en vecka till. Jag la mig på sanden och bara låg där. Det var så obeskrivligt skönt. Jag kände ''det här en stund jag kommer längta tillbaka till när jag går till skolan i slasksverige''Det var så varmt och mysigt. Sen flyttade jag mig lite längre ner mot vattnet så mina tår toppades i vågorna. Alltså neeeeeej, jag vill inte hem!!!!
 
 



q/a

har du en egen mac book PRO?
 
Ja! Det är sååå skönt att ta med sig den! För mamma tog inte med sig sin och Hanna har ju ingen egen så alla får turas om, om att använda pappas här nere medan jag sitter med min egen och gör allt möjligt. Mohahaha!
 
 
Känner du Benjamin Wahlgren?
 
 
Ja mannen! 
 
 
Ska du kolla på Justin bieber konserten i Stockholm?
 
 
Neee, vi fick inte tag på biljetter trots att vi satt klockan 3 på natten och väntade spänt att dom skulle släppas. (Kockan var 3 för att vi var i San Fransico haha)
 
 
ok , du sa att du aldrig lyssnar på Rihannas låtar..
 
Haha men Gud, har ni fått för er det? Jag sa bara att jag inte inspireras av henne. Och ja, det var väldigt länge sen jag lyssnade på henne. Haha vad spelar det för roll? Hon är ju skitgrymmmm, hon är skitcool och har bra låtar. Jag blir bara trött på att folk ska säga att jag härmar henne. Jag lyssnar på allt möjligt!!! Men mest sån här musik hihi ↓
 
 
tjena zara! jag undrar om du kommer uppträda live någon gång med Uncover eller When worlds collide?
 
 
Ja det ät klaart jag ska! Jag ska sjunga den live på torsdag och jag är sååå nervös för jag är fortfarande sjuk.. Men det går säkert helt ok haha. 
 
 
Vem har du känt längst?
 
Av mina kompisar måste det vara Filip! Vi gick i samma mammagrupp haha och han är 2 dagar yngre än mig! 
 
 
Bara undra om Ludwig läser din blogg?
 
Nope, eller det är vad han säger i alla fall haha sen vet man ju aldrig hihi. 
 



g4l

 
Love that song. Jag hade helt glömt bort den tills Hanna gick runt och sjöng på den! G4L alltså. Det är en Rihanna låt som heter G4L. Haha sådääär ja, nu kan väl ingen ha missat det? Jag måste bara säga att det varken är jag eller Lud på bilden haha, jag tog den från weheartit och skrev ''åh vad söt bild''. Tyckte ni det var likt mig? Haha jag tänkte inte alls på det.



sunset

Jag vände mig om från soffan (som jag nu bor i får man väl säga) och såg denna vackra solnedgång. Jag är ingen proffsfotograf så jag får väl säga att den var faktsikt fina i verkligeheten. Sånt här ser inte ni i Sverige va? Vavavavavava? Haha jag skoja! Jag kommer hem om 4 dagar! 



q/a

Skulle inte du byta från zarish till zaralarsson.blogg.se?? Du skrev ju det på bloggen typ jättelängesen och du har ju inte gjort det än, så jag bara undrar om du ska byta eller inte??
 
Haha jooo! Det ska jag ju! Eller jag kommer starta min blogg på zaralarsson.se om ett tag så då kanske det är lite onödigt... Anledningen till varför jag inte bytt är för att det blir knnaaaazz när jag ska flytta över designen! Jag orkar inte göra en ny.
 
 
Vad tycker du om one direction?
 
Jag vet inte riktigt.. Jag lyssnar ju ALDRIG på dom så jag kan ju varken säga bu eller bä men det är klart dom är duktiga. Om jag träffade dom skulle jag bli helt paralyserad och typ börja grina haha, don't know why, bara så typiskt mig att göra något sånt. 
 
 
Vilka bikinisar har du beställt från VS?
 
Jag visar dom när jag får dom för jag orkar inte leta upp dom på hemsidan, hahaha omg vad lat!
 
 
Hade du bra betyg i svenska?
 
Jag har B, och det är ju bra! Självklart vill jag höja mig till A så jag får väl kämpa på den här sista terminen! 
 
 
Finns det pizzerior i Thailand?
 
Haha jaaa det tror jag. Annars har dom pizzor på nästan alla resturanger! Jag fick faktiskt ner några bitar pizza igår.
 
 
Tycker du om Miley Cyrus?
 
Åh jag älskar henne! Hon har en sån himla fin pch speciell röst. 
 
 
Hej Zara! Vilken sida redigerar du dina bilder?
 
ipiccy.com 
 
Har Hanna blogg?
 
Nääää, men hon har instagram där heter hon hann4larsson
 
 
känner du daphna zacharias? hur är hon som person?
 
Jaaa! Hon är skitgullig! Hon är ju bästiiizz med Adiam och Lucinda.
 
 
 



inte så bra gjort

 
Åh vilken gosig bild! Just nu sitter jag i soffan och lysnar på P3 dokumentärer, haha omg värsta pensionären nej men dom är faktiskt riktigt bra! Jag blev så ledsen idag vid frukosten. Alla åt frukost men inte jag, för jag låg i soffan och åt ingenting och när alla började klä på sig badkläderna började jag grina haha. Jag grät i smyg för jag tyckte så synd om mig själv som inte fick gå ut idag heller. Jag mådde ju verkligen inteee bra men när mamma och pappa hade gått ner till stranden så smög jag ut med Hanna till poolen! Det skulle jag nog inte gjort för direkt när jag kom hem steg febern och jag gick och la mig. Fyyy, jag tror jag är matförgiftad...



veckans blogg på blogg.se




still sick...

Hej bloggisen! Just nu ligger jag i sängen och kollar ut över hotellet från fönsterna i mammas och pappas rum. Himlen är klarblå och jag ligger innomhus och ruttnar. Jag kommer komma hem helt blek och smal haha jag har inte ätit något på 3 dagar.. Jag får inte ner något och jag är riktigt dålig i magen. Och så har jag fått ett random sår på min kind? Wääääähhh nej jag pallar inte! 



kort q/a

går hanna i 6:an?
 
Jaaaaa!
 
 
Är Ludwig modell?
 
Han är ju med i Stockholmsgruppen men han vill inte lägga ut sig på deras sida en, han vill växa lite till. Och om man inte är med på deras hemsida så får man ju inga jobb, fast han har gjort ett jobb för någon fransk modetidning för några månader sen. Jag har tyvärr inte bilden i min dator, den är dösnygg!
 
 
Är du kattmänniska eller hundmänniska? 
 
Love caattzzzz!
 
Kan du förtydliga det där med när du nästan hade sex med Ludwig? Förstod liksom inte varför han kom för det!
 
 
Men gud, it was a joke darling! 
 
 
Var har du köpt klänningen?
 
 
På en marknad 5 minuter från vårat hotell här i Thailand
 
 
Vad har din lillasyster för storlek i sin Victoria's secret bikini?
 
 
xs/32a
 
 
Åh visst är det äckligt att hålla i sjöstjärnor? Jag har gjort det o tyckte det var as äckligt haha
 
 
Jag tyckte det kittlades olidligt mycket hahaha medans Hanna ba ''lägg på en till!!!'' Hon kände inget alls haha
 
Hur får du så bra hy?
 
Nu när man är i solen blir ju huden bättre, annars har jag typ alltid små grejer som jag måste klämma haha och då blir det ju ännu värre om man håller på att pilla osv. Tänk på att ta bort sminket noga varje kväll och tvätta ditt anzzzikt med någon rengörande sak! 
 
 
Är RayBan billigare i USA? Vet du var i New York man kan köpa dem? Alltså där alla modeller finns.
 
Mjaaa det är dom väl. Men asså ibland tror ju folk att jag är Google haha. Typ som att någon frågade vart VS och Abercrombie låg i London, jag har varit där en weekend, jag bor inte där och varför inte bara söka på ''Abercrombie London'' så kommer det ju komma upp! Nej, jag vet tyvärr inte vart alla modeller säljs men traska du runt i Soho eller något annat ställe så kommer du säkert att hitta dom! Good luuuuuck!
 
 



sjukling

Hej bloggisen! Någon skrev en kommentar och undrade om jag hade dåligt imunförsvar för att jag blir sjuk så ofta.. Och det har jag väl antagligen haha. Eller jag blir alltid sjuk när vi åker utomlands! Den ända gången jag inte blivit det var när vi åkte till USA senaste gången. Jag har legat i 40° feber tidigare idag och hela natten men nu har jag bara 38. Jag mamma och Hanna har suttit och beställt hem massa grejer idag. Bland annat 3 bikinisar från VS. Ni får se på allt när jag kommer heeeeem! På tal om bikinis så är den vita, chockrosa, och stjärnmönstade (med matchande underdelar) köpta på stranden av en liten försäljare som sprang runt där för typ 30 kronor styck. Väääääärt!
 



jag vill skriva om ingenting!

Här ligger jag och har feber.. Suck. Och så har jag varit elak mot stackars Ludwig utan någon anledning haha. Ibland blir jag jätteirriterad (hej menszara) och då går det alltid ut över honom. Om han skriver för lite smilysar eller om han skriver för mycket, hur lång tid det tar och svara och varför i helvete han vill spara ut håret så han kan ha toffs!? Men nu är allt bra igen och glada hormoner hoppar runt i Zaras kropp! Jag tror jag har fått lite för mycket sol på mig idag. Även fast det är molningt så tar ju solen i alla fall.
 
På tal om soligt och må dåligt. Kommer ni ihåg på dagis när man vad tvungen att ha solhatt på sig när det var rast på sommrarna för att inte få solsting? Haha åh dom där fula solhattarna som ingen ville ha, så man tog av dom i smyg och lekte fritt med vinden, och solen i håret. Lever farligt, på marginalen som dagisbarn. Åh gud vad jag är sugen på att skriva en bok. En bok om ingenting! Alltså bara mina tankar, inget speciellt. Hade varT kulT. 
 



happy




vinnaren till klänningen

Nu har jag och Hannapiggy kommit fram till en vinnare av den fina klänningen från Rare London. Det var supersvårt och man vill ju bara ge alla varsin! Men vi kom fram till Pernilla Billberg. Grattis gratiisss Jag har kontaktat henne på mailen! Det kommer en ny tävling nästa vecka med en till supersnygg klänning. 
 
Handlar lite klänningar på en marknad. Jag måste visa allt sen!!!
 



första dagen i skolan

Hej allihopa! Igår hade jag jätteont i magen och var trött. Jag blir alltid så trött när jag har mens. I alla fall haha, så ligger jag och gosar med Hannapiggy i sängen och försöker komma upp och gå till stranden. Idag är det ju första skoldagen för vissa och för andra har dom redan gått i två dagar. Hur tycker ni? Är det skönt att komma tillbaka till skolan? Jag saknar rutinerna lite och det är ju i skolan man träffar alla kompisar. Hur känns det att komma tillbaka?
 



jag tycker

Jag tycker det är skitläskigt att stå vid en hiss när den öppnas, det känns som att någon ska stå där och mörda mig. Samma sak med främmade dörrar och när man blundar i duschen.
 
Jag tycker det är skittöntigt när man taggar på instagram vad man har på sig typ på ''dagens outfit'' #primeboots #oddmolly #ralphlauren #gant osv. Vad vill du få fram? Att du har samma kläder som vilken människa i stan som helst? Nejnej, supertöntigt. 
 
Jag tycker bland det bästa som finns är när man kommer hem från en lång skoldag och tar av sig BH:n haha.
 
Jag tycker att en tjej eller kille blir sjukt mycket mer attraktiv om han eller hon luktar gott! 
 
Jag tycker det är supermysigt att pilla med Luds hår, det är ju typ det roligaste som finns! Han har perfekt längd på håret och jag sitter alltid och håller på med det i smyg om han har somnat hihihihi.
 
Jag tycker det är jobbigt när folk säger ''jag lovar att göra det här'' och sen gör dom det inte och man blir ledsen fast man vill inte tjata för då tvingar man ju dom på ett sätt. Och man måste vilja själv, annars är det ingen idé, Då har man ju tappat allt roligt. Hahahaha förstår ni vad jag menar?
 
Klänninen kommer från USA, ni som undrade. Från en liten okänd affär, tyvärr.



when worlds collide (teaser)

 
Här är en teaser på en av mina låtar, when worlds collide. Jag ser ju faktiskt riktigt ful ut på denna video hahaha och uräkta mitt exrema gungande men i'm just feelin' it you know! Om man bortser från det faktumet att jag inte hade världens bästa dag så hoppas jag ni gillar låten! Ni kan förboka min EP nuuuu på iTunes och då får ni Uncover på köpet, utan att vänta. 
 



godnatt Sverige

Förlåt så hemskt mycket. Drar vinnaren direkt när jag vaknar! Jag har sådan beslutsångest och kan verkligen inte bestämma mig och mina ögon fallar snart ihop till små russin för jag är så trött. Min syrra har spytt och jag har legat och snackat med Lud. Woap woap haha... 



it's hot like cray

 
 
 
 
 
Åh vad jag inte vill åka hem. Jag ångrar mig att jag någonsin sa så! Jag vill ta hit alla nära och kära och leva lycklig på stranden livet ut, in paradise. Vi låg mest i havet hela dagen och svalkade oss. Man kan ligga och sola i max fem minuter innan man brinner upp typ, hääääärligt! Jag ska bli lite bättre på att ta fina bilder hihi. Vi hörs sen.



q/a

hur presenterade du din pojkvän för dina föräldrar? alltså sa att han fanns och att ni var ihop? och hur träffades de första gången?
 
Vi lärde ju känna varandra innan vi blev tillsammans så jag tog ju hem honom som ''kompis'' men klart dom fattade att vi gillade varandra haha. Dom har alltid vetat att han finns, eftersom han är Hannas bästis storebror. Mina föräldrar gillar Ludwig och mamma och Lud sitter alltid och har små diskutioner. Åh vad jag saknar honom.. :(
 
 

Hur länge är ni kvar i Thailand?

Vi är här i 2 veckor, en vecka kvar!

 
 
Vad kostar frakten på VS på ett ungefär?
 
Frakten står när man ska betala, den ligger väl på typ 30 dollar eller något, nää jag vet inte. Det som egentligen kostar om du har riktigt otur är om din beställning fastnar i tullen. Då kan det kosta myyycket. Man beställer grejerna från deras hemsida victoriassecret.com Tänk på att man inte kan beställa Parfymer osv eftersom det är flytande. 
 
 
Varför följer du ej Chloe på insta?
 
Hahahaha för jag blev sur på henne, sen har jag glömt att följa tillbaka hahahha. Men jag får väl göra det nu då..
 
 
Vill du tatuera dig någon gång?
 
Det beror ju helt på. Om någon kom fram till mig idag och sa ''du ska tatuera dig nu'' hade jag ingen aning om vad jag skulle göra för motiv. Jag tycker att tatueringar är fint men dom ska vara betydelsefulla. Enligt mig är det rätt fult med tatueringar överallt på hela kroppen. 
 
 
Hej, jag undrar ifall Ludwig är släkt med DaCosta? Du vet rapparen, dom är rätt lika tycker jag och på hans insta så heter han ju ändå ''ludwigromecosta'' eller liknande
 
Haha bra tänkt där!!! Men nej, det är han inte! 
 
 
Har du och Ludwig haft sex?
 
Vi var nära en gång, men han kom när jag tog av mig vantarna.
 
 
Varför säger du hannapiggy?
 
För hon är en liten gris hihihi. 
 
 
kan hanna sjunga?
 
Kan, kan hon ju hahaha. 
 
 
var har du köpt dina hörlurar?
 
 
Dom gröna är från Urbanears!
 
 



drar vinnaren ikväll

 
Heiii bloggisen! Nu är det en vecka kvar tills vi åker hem och jag börjar faktiskt sakna sverige! Jag ska inte klaga men fyyy så ont i halsen jag har. Då är det ju sweet att ligga i sin egen säng haha. Jag tänkte bara berätta att jag drar vinnaren till klänningen ikväll! Vi hörs senare. Puss.



q/a

varför är uncover helt sönder-autotunad? det är SÅ fult. kan man inte sjunga rent utan autotune ska man inte heller sjunga. man hör lixom på dina andra "inspelningar" hur du egentligen låter, och det är inte så fejk-rent som på uncover.
 
För det första tror folk att ''bara för man använder autotune så kan man inte sjunga rent''. Den är inte auotunad på ett sätt som får rösten att ändras, det är en effekt. Ett eko, en dubbning, och nej självklart låter det inte lika rent som när jag sjunger stay eller stand up for love tillexempel. Där har jag en liten webcam som jag sjunger i och när jag spelar in Uncover är det i en studio, man gör omtagningar och står där mycket längre än folk tror för att det ska bli så bra som möjligt. Om man ska släppa en skiva så vill man ju att det ska vara så perfket det kan bli och det är ju inte att fuska? Tror du Beyoncé går in i studion och sjunger lite sen är hon klar? Nononononononononono... På tal om det ska jag lägga ut en ny låt snart. 
 
 
Om man älskar att sjunga har du något bra tips som man kan tänka på då?
 
Nej, det har jag nog inte.. Haha bara du tycker det är kul och sjunger låtar som du gillar är ju det nästan allt!
 
 
kan du inte visa hur ni bor?
 
Jooo, jag tänkte göra ett videoinlägg imorgon!
 
 
Vet du om man kan köpa bikinis i VS butiken i new york redan i mars?
 
Ja, jag tror dom har sina bikinisar året om, och deras nya kollektion har ju precis släppts på deras hemsida! Så de har dom säkert! Hanna köpte sin bikini i USA. 
 
 
Hur kan du bli så bra på bild? 
 
Haha jag vet inte. Jag tycker själv att jag blir ganska bra på bild. Är ganska fotogenik och är mycket snyggare på bild än i verkligheten haha, tyycker jaaaag så få ingen chock om ni råkar se mig ''in real life'' hahaha. 
 
Hur lång är Hanna och hur lång är du?
 
Jag är 1.62 och Hannypiggy är väl snart 1.70. Nää jag vet faktiskt inte exakt hur lång hon är men hon är längre än mig och hon är bara tolv.. Gud så avis jag är på henne! 
 
 
Har du tagit sånglektioner?
 
Mjaa ett fåtal gånger. Kan räkna upp dom på min ena hand typ. Helt ärligt tycker jaaag att det inte ger så mycket. För andra kanske det hjälper jättemycket! Om man blir en skitstor artist tar man väl sånglektionen i allafall, i think.
 
 
Tränar du något speciellt eller gymmar?
 
Hahaha näää jag leker mest runt där på gymmer och tror att jag är duktig. Ska köpa ett gymkort när jag kommer hem, bara för att man mår bra av att träna! Så kan jag få känna mig lika hurtig som alla andra. Annars brukar jag skratta så mycket så jag får träningsvärk haha. 
 
 
Jag har en fråga, du har väll varit i både new york och i L.A? Och vilken av städerna tycker du bäst om och varför?
 
Båda städerna är ju helt aaammaaazziing! Det är väldigt lätt att gilla New York, och för mig var det exakt som jag hade föreställt mig. Det är grym shopping i båda LA och NY. New York är ju en storstad med skyskrapor medand LA är mer ''chill'' du traskar runt på Venice och går på promenaden. Nackdelen med LA är att den staden är så utspridd, så du måsta ha bil överallt. Jag älskar båda ställerna ♥
 
 
 
Vad tycker du om att ditt namn stavas med Z? Bra, dåligt, speciellt eller vad tycker du om det?
 
Jag tycker det är coolt! Det är ganska orginellt och inte så många som heter det. Jag tycker det är jättekul! Vissa tror att Z är bara mitt ''artistnamn'' haha och att jag heter Sara men så är det ju inte. Jag är döpt till Zara Maria Larsson! 
 
 
Hej, jag har fått 10.000 kr som jag ska köpa en väska för. Vilken väska skulle du köpa då? Eller jag har typ 15000....svara gärna i ett inlägg.
 
Gå och lägg dig, snälla.. 
 
 
Kan du gå ner i splitt eller spagat?
 
 
Jaaa, spagat! Men inte splitt, Vet ni hur kontigt det känns? För i huvudet kan jag fortfarande det och sen när jag provar så är jag stel som en pinne... Jag var ju jättevig men jag har inte lagt ner en endaste minut på att stretcha sen jag slutade balettskolan och det var för ett år sen så det kanske inte är så kontigt. Ludwig är lite ledsen för att jag inte är så vig längre, if you know what i mean.. Hahaha jag skoja nu kommer alla flippa och ba ''VAVAVAVA? VAD MENAR HON?? PAAANNIIIIIIIIK'' it was a joke. Calm down. 
Jag kunde gå ännu längre... Snyft. 
 
 
 



tävling!

När jag spelade in min musikvideo så hade stylisterna med sig massa klänningar från Rare London. Dom var huur snygga som helst och nu har jag fått chansen att tävla ut en klänning här på bloggen! För att vinna måste ni gå in och gilla deras Facebook-sida här!  och motivera varför just nu ska vinna. Skriv även vilken storlek du har S/M/L. Glöm inte skriva er bloggadress eller mail så jag kan kontakta er om ni vinner. Lycka till! 
 





say u love me as much as i love u

If i could just die in your arms, i wouldn't mind. Åh här sitter jag och sjunger högt som fan till hela världens älskling, Justin Bieber. Det är den ända gången jag får sjunga. I min ensamhet. Annars skriker alla att jag ska vara tyyyyyyyyst. Jag sitter faktiskt och sjunger och skriver, multitasking på hög nivå! Är det bara jag som älskar att vara själv? Så otroligt skönt. Snart har jag varit här i en hel vecka! Cheeessuus vad tiden går snabbt! Nä nu måste jag ut så jag blir lite brun. Puss på er alla! 
 



hur ska vi ha det kära vänner?

Hej allihopa! Haha rubriken får mig låta som Gunilla Persson, scaarryyy. Vad många frågor jag fick på q/a-inlägget! Och nu är frågan.. Ska fortdätta köra q/a eller frågestund? Nu har jag ju kört q/a hur mycket som helst haha. Ibland känns det som ni ändå inte läser, för om jag skriver svar på en fråga så kommer många med samma fråga som jag redan svarat på i samma inlägg. Vi tar typ Ludwig som exempel, många frågade hur han såg ut så jag la upp en bild på honom. Ett inlägg efter kommer någon och frågar hur Ludwig ser ut haha. Ska vi köra q/a eller frågestund? Jag är föresten en rolig tävling på gång, som jag publicerar senare. 
 
Här är han föresten för sista gången haha. Världens snyggaste kille, miiin kille ♥



Q/A

Fina ni är! Vart är Hannas bikini ifrån?
 
Thankz vad sweet du är! Från Victoria's secret. 
 
Är det inte tråkigt att åka till samma ställe? 
 
Båda ja, och nej. Jag menar det är ju kul att se nya platser men ändå är det skönt att veta sin favoritresturang och vart på stranden man ska ligga haha osv ni fattar. Jag tror det är vår femte gång vi är i Thailand. Vi har nästan varit ööööverallt i det här landet. Ena gången var vi här i en termin och gick i skolan på Koh Lanta, och då reste vi runt ibland, Bokstavligen överallt. Så nästa gång får vi väl resa till Bali eller något spännande!!!
 
 
hej jag måste verkligen ha hjälp med en ska. jag hade 10.000 i kontanter och vet inte liksom vad jag ska göra av det... jag ska på klass resa i maj och då kanske jag tar med de och köper nya kläder, skor , väskor osv eller en ny macbook?jag har ångest för det och vet inte hur jag ska göra... snälla hjälp mig.
 
Jag hade lätt tänkt ''nu gör jag något vettigt av dom här pengarna'' och så hade det slutat med att jag fikade upp 10.000 haha, läääätttt. Men det beror ju på om du fått pengarna (herregud, vem går och ger ett barn 10.000??) eller om du sparat ihop dom själv. Om du sparat dom har du väl antagligen en tanke på varför du sparat så länge? Annars kan du väl bara vänta. Om jag var du skulle jag abolut inte köpa kläder och skor för så mycket pengar. Det kommer sluta med skitgrejer. Köp något vettigt som du kan ha länge. Typ en fin väska hihi. Okej den är inte heller nödvändig men det kan du ha livet ut! 10.000 är ju hur mycket som helst att gå runt i handen med...
 
 
Asså vänta vänta, är Hanna typ din tvilling eller nåt?
 
Haha nej.. Hon är 00a. Alltså 12. Jaaa hon ser vääldigt stor ut för sin ålder.
 
 
Vad heter du på kik?
 
Jag har raderat min KIK så det är lite omöjligt för mig att svara..
 
 
Vilket år är du född? Vilket år är Ludwig född?
 
Vi båda är 97or. Han är född i Juli och jag i December! 
 
 
Vad använder du för smink, märke?
 
Jag använder Bare Minerals. Jag tycker det är superbra! Det ser inte så kletigt ut som vanligt smink! 
 
 
Du blir inte 17? Du är ju 97a?
 
Ja, precis haha! 
 



food porn




Hannapiggy!

Hej foks! Idag var det faktiskt rätt bra väder största delen av dagen! Det har faktiskt varit väldigt molnigt dagarna vi har varit här, men vi har fått en helt ok bränna i alla fall så det är ju supernajs! För två år sen när vi traskade runt på exakt den här stranden och skulle äta lunch stod menyerna på både thai och svenska. Idag står dom på thai och ryska! Det är helt stört många ryssar här! Ikväll ska vi nog gå ner till en liten marknad! Åh så cozy cozy. 
 
 



mina tankar kring hybris och ego

Alla som läser Chloés blogg har väl antagligen sett hennes inlägg om hybris och egobilder? Om ni inte har gjort det kan ni klicka på länken häääääääär.  Anyways, så satt vi och snackade om killar och deras egobilder haha och det ledde till en lång diskution om just hybris och egobilder igår! Jag tycker inte att man kan kalla det för en ''egobild'' om man lägger upp en bild på sig själv som någon annan har tagit. Det gör Clorran. Även fast det är jag på bilden, Jag, ego, mig själv, så känns det mer som en spontan bild till skilnad från om man står framför spegeln eller leker med framkameran haha. (som jag alltid gör hihi) Jag menar jaaaa, det är liiite lowclass och stå i spegeln och ta kort i bikini som jag gjorde men jag brukar ju inte direkt visa min kropp på ett sånt sätt, även fast jag är nöjd med mig själv. Men då är ju bildena hon lägger upp i bikini när hon är utomlands också lika mycket egobilder och ''uppmärksamhetssökande'' även fast någon annan tar den? Eftersom hon säger ''det spelar ingen roll vem som tar bilden'' Och varför kommer hybris in mitt i allt? Det har ju inte ens med saken att göra? Kanske lite..
 
Jag läste en kommentar på Chloés blogg om att ''jag tycker att någon som har hybris är en orre'' Haha va? För det första tycker jag är orre är ett ord som används fööör ofta. Vet folk ens vad orre betyder? Ingen vet ju för fan vad det betyder haha. Hora, lösaktig, lättfotad, slampa.. Alla använder det hejvilt och slänger ur sig det här och där. Hybris är en person med alldeles för bra självuppfattning. Tänker väldigt mycket på dig själv och tror hen är bättre än alla. Man tror lite för mycket om sig själv. Vad jag har lärt mig kommer hybris från grekiskan där någon hade mage till att jämföra dig med gudarna. Ingen var ju bättre än gudarna, inte en liten ynklig människa, så om man trodde det hade man hybris. Vad har det med att puta med rumpan att göra? Tror man att man är bättre än någon för att man putar med rumpan? Haha. Hybris har ju ingenting med hur mycket kläder man har på dig eller vem man liggerr med att göra. Så nu har jag sagt vad jag tycker. Buuuurrrnnn Chloé haha. 
 
 
Haha alltså det är veeerkligen inget bloggbråk!!! Vi diskuterar bara! I love Chloé. ♥



Kamala

 
Igår åkte vi med våra familjekompisar till Kamala och käka, drack drinkar och gick på en liten prommis. Nej, jag dricker inte och jag får självklart inte dte för mina föräldrar, så vet ni det i fall någon undrar. Jag drack Lemonad hihihi. Idag är det lite bättre väder, swwweeettt! Det har det inte varit dom senaste dagarna.. Jag kommer åg vara lika blek när jag kommer hem, som när jag åkte här ifrån! Haha vi hörs sen! Puss



let's go the beach

 
Hello bloggisen! Det blir då fruktansvärt många q/a, men jag har ju knappt något annat att skriva om. Det ända jag gör är att chilla under ett parasoll, bada eller äta typ haha. Kanske kör en önskerubrik lite senare! Nu ska jag traska ner till stranden en stund. Haha jag har tänkt på en sak, varför läser men andras bloggar? Jags ka ju inte säga något, jag läser typ allt som går att läsa, men jag menar.. Varför är det så intressant att läsa om någon annas liv? Eller varflr sitter vi och kollar i timmar på Weheartit? För att få inspo till vad? Jag lovar att den där jävla glassen inte alls såg sådär god ut och dom stod säkert jättelänge och tog kort på den för att folk skulle tro att den var god. Haha förstår ni vad jag menar? Vi hörs sen, pusspusspuss. 



q/a

Är det typ svårt för dig att få nya vänner? Eftersom du är känd osv. T.ex, jag helt random vill bli vän med dig för jag har sett dig på tv och du verkar skön, trevlig osv. Inte bara att du är känd, utan att jag vill verkligen bli vän med dig, kan det så enkelt att släppa in vänner i ditt liv?

 
Nej det tycker jag inte. Jag märker ju om jag klickar med någon! Och sen märker jag ju om personen bara vill prata om typ talang och min nya platta osv haha. Sjääälvklart kan man få fråga och undra, jag blir ju bara jätteglad, men ni förstår säkert! Jag anser mig själv verkligen iiiinte som känd haha jag skulle aldrig gå runt och tycka jag är känd hahaha. Jag blir vän med dom jag trivs med! 
 
 
Ang kommentaren om att du är dryg osv så har jag också hört saker om dig av folk i din skola. Nämligen att du springer in i andra klassrum och typ skriker och sen går ut igen, och typ att du gör det för att du vill ha uppmärksamhet osv. Haha, enligt mig så är du jävligt kul om det är sant. Men enligt dem som har berättat det så är det ganska jobbigt när hon typ har prov och så kommer du och ba: "Haaaalloooojjj" och sen går, förstår dem lite.. Haha
 
Hahaha nej så är det inte riktigt! Jag fick ett straff, för vi körde Nadish, och straffet var att gå in till en lektion och dansa och sjunga hahaha och jag hade precis börjat där! Men det är ju ingen ''grej'' att jag springer in och stör haha. Det har hänt en gång hihihi! 
 
Kan man redigera sina bilder på instagram på datan?
 
Neeeeee jag tror inte det! Jag bara går in och kollar läget lite.
 
 

Har du gått på en balettskola? Svenska balettskolan då?

Jaaaa mannen! Ja gick från 4an till 8an! Men jag dansar ingenting nu längre. 

 

Läste just bland kommentarerna på uncover videon på youtube att du tar droger, vet inte vilken slags drog, men om det är sant sjönk du jävligt mycket i mina ögon.

Hahaha nej det gör jag inte! Det är en person som har skrivit att jag drar linor på alla mina videos. Varför skriver han så liksom? Och alltid den här ''min kompis känner henne, och hon har sett en bild på det'' För det första, vad heter den personen? och för det andra skulle jag hemskt gärna vilja se den bilden. Tror ni själv att jag drar linor? Jag är 15 och mår bra så Nonononooooo! 




paddla med hajar

 
Idag fick Hanna för sig att hon väääääääldigt gärna ville padla kanot, så pappa följde med henne. Efter dom hade padlat fem meter skrev Hannapiggy ''VÄÄÄÄÄND'' för lilla Hanna kom på att i havet bor det hajar. Haha jag tror inte det finns någon som är med rädd för hajar än vad hon är. Hon blir ju typ rädd för hajar i en swimingpool. 



äännuuu meeer frågor och svar

Om man använder ray ban med modellen outdoorsman. Kan det ut som ögonbrynen sitter ihop? Är så himla rädd för det.

Haha jag förstår vad du menar! Ja, alltså det kan ju se lite roligt ut om man har brun överliggare, men min är ju vit så det är ingen risk för det. För vem har kritvita ögonbryn? haha. Bilderna är gamla.
 

Har hört från diverse folk i din krets att du är vääldigt bitchig/dryg, oskön, och så vidare, någon aning om varför folk uppfattar dig så? 

Enligt din IP bor du i Karlshamn hahaha så varför skulle du känna folk i ''min krets''. Du kanske inte alls bor där för IP grejerna brukar ju inte stämma perfekt men jag var tvungen och kolla eftersom jag själv tycker jag är trevlig. Det är oftast sånna här kommentarer som är heeelt påhittade. Jag kanske är lite blyg eller trött ibland men aldrig otrevlig. Om du nu tycker det vet jag inte varför, men sen ska man inte tro på allt man hör. 

 

Lite sugen på att köpa nya brillor. Vet bara inte vilka. Vill antingen ha dem klassiska eller dem där outdoorsman. Vilka brillor skulle du valt av dem? Pallar inte köpa båda, lite halvt onödigt också.

Jag köpte båda hehehehe för jag kan inte bestämma mig, men jag tycker nog dom vanliga om du ska köpa ett par. 

 

Får du månadspeng? isåfall hur mycket?

Jag får en tusenlapp varje månad, men den gör jag tyvärr av med väldigt, väldigt fort så jag brukar be mamma om mer och säger ''du får tilbaka nästa månad'' men så blir det ju aldrig haha. 

 

Dina bilder är helt underbara. Vilken kamera använder du? Elr photoshopar du dina bilder?

Tack så mycket! Jag har en Canon EOS 1100 D, en vanlig, rätt billig kamera som dom flesta har! Den är suuperenkel och bra om man bara vill ta vanliga bilder, om man inte är proffsfotograf liikkkssooommm. Jag lägger en effekt som man gör på Instagram. Jag äger inte Photoshop, jag fattar inte vad man gör? Haha. Hannas posarrumpa i spegeln hihihi.

 

Hur får man instagram på datorn?

På instagrams hemsida kommer det ju bara upp typ en bild på en iPhone, men om du knappar in ''instagram.com/______'' (___ är ditt namn) så kommer det en liten flik längst upp i högra hörnet där det står Log in. När du har loggat in vet din dator det, då slipper du göra det varje gång. Taaddaaa.

 

Man ska inte kunna höja nästan 100 poäng på en termin. Det är totalt ologiskt. Jag tror att du ljuger. Eller så är dina lärare heelt borta och ger dig fel betyg? På en termin ska man nämligen inte få höja mer än ett snäpp, alltså från exempelvis C till B, men inte C till A. Om du dessutom inte lägger ned någon tid på skolan förtjänar du inte 260 poäng, haha.

Vad är det som är ologiskt? Jag höjde mig från F i matte till ett D och jag tänker höja mig till minst ett C nästa termin. Så du menar att om skulle haft F i alla ämnen så är det omöjligt för att mig å ut med högre än 160 poäng? Nej, Nej, Nej. Vem är lögnaren som berättat det här för dig haha? Jag känner en kille som höjde sig från 195 till 290 på ett år, det är självklart att det går! Bara man kämpar. Vad jag förtjänar är väl upp till dig och säga. Jag kanske inte lägger ner tid på min svenska uppsats t.ex men jag vet att jag är bra på att skriva, så då kan jag göra andra saker istället. Jag är bra på det mesta bara att jag inte lägger ner tid och om jag gör det den här terminen kommer det ju gå ännu bättre. 

 




17 nästa år!

Hahaha vet ni vad jag kom att tänka på? Nästa år fyller jag 17! Sug på den karamellen ni. I alla fall, idag har jag mest surat. För att jag ser ut som en tomat... Eller jag råkade somna med solglasögonen igår på mig liiiite för länge så jag fick en chock imorse när jag vaknade. Det såg ju inte så kul ut om ni förstår vad jag menar, jag såg ju ut som en tvättbjörn. Jag hoppas det ''rättar till sig'' innan jag åker hem haha. Vi har verkligen inte gjort någonting idag, baaara tagit det lungt. Mamma har kameran, så jag lägger upp bilder sen! Pussiluss. 
 
en rätt sassy bild på mig innan jag somnade och färvandlades till en kräft-tvättbjörn. 



godnatt Sverige

 
Här är klockan bara halv 9 men jag är så trött så jag vet inte vilket ben jag ska stå på. Imorgon ska jag försöka tidsinställa så ni får något att läsa under dagen. Hur kul är det att vakna och se typ 5 inlägg och sen har man inget att läsa sen! Haha ni fattar! Men nu somnar jag... Godnatt! 



q/a

Snälla, snälla, snälla osv kan du visa & berätta hur mycket det kostade & vilken hemsida & modellen osv på dina ray ban skulle betyda jätte mycket snälla.
 
Ja, visst kan jag göra det! Dom första, längst upp köpte jag på Synsam i förrgår, innan vi åkte för att jag hade slarvat bort dom jag hade innan. Dom har grönt glas och guldig båge, dom klassiska typ. Just nu kostar dom bara 995:- på Synsam, Innan köpte jag dom för 1495:- på som jag fick göra med mina outdoorsman med vit överliggare. Jag hittade inte dom någonstans så jag fick beställa dom. Storleken är 58 i båda brillzzzzen och den sista är ''one size'' och dom köpte jag i USA. Grejen är att du kan ju gå till i princip vilken glasögonsbutik som helst och beställa in dina solisar om dom inte finns. 
 
 
Vad hette den cheerleading förrening som du gick i och vilket lag?
 
Kommer inte ihåg helt ärligt.. Det låg i Huddinge vet jag! Jag och Paulinne började ju där för att vi ville prova på. Det var en nybörjar grupp och vi tyckte det var way to easy det dom gjorde fast ingen av oss orkade hoppa upp en nivå och träna 3-4 gånger i veckan så vi slutade. 
 
 
Vart i Thailand är du?
 
Phuket, Nai Yang.
 
 
Varför konfirmerade du dig om du inte är de minsta religiös?
 
För att det är en rolig grej. Kanske för att jag skulle hitta någon kontakt med Gud.. Nej men helt ärligt ville jag veta lite mer, träffa nya kompisar, ha bra minnen osv. 
 
 
Ser du fram emot det nya året?
 
Jaaaa helt sjukt!!! Jag vill bara krama om alla gosiga kompisar och veta att det här kommer bli det bästa året.
 

 
Hur träffades du och Ludwig och hur blev ni ett "par"?
 
Vi gick i samma skola, och vi började väl gilla varandra efter 2 veckor haha och sen så blev det bara så!
 
 
Är det inte jobbigt att komma på vad du ska skriva i bloggen ibland? 
 
 
Alltså, mjaaaaoo, ibland! Ibland har man ju verkligen ingen inspo men då är det så jävla skönt att ha er som läsare som är mästarnas mästare på att kommentera och då blir man peppad! Jag tycker det är jättekul att få tips av er och det är klart jag vill skriva om saker ni vill läsa! Tänk på också att jag läser alla kommentarer, och ni är bääääässsttt. 
 
 
vad är ditt bästa köp under 2012?

Jag har iiinnnggeen aning. Jag önska att jag la pengarna på typ kläder eller något, men jag käkar fan upp allt. Jag fikar, köper lite godis här, lite där, äter ute, fikar och vipps så är jag av med alla mina pengar haha. Jag har bara köpt onödiga grejer känns det som. 
 
Vad heter du på instagram?
 
zaralarsson
 



här har jag det bra

Hej allihopa! Ni ligger säkert och sover nu! Haha helt slut och många säkert bakis efter nyår. Jag ville också.. Jag har fixat lösenordet till Wifit som tog ett år att hitta lappen (jag orkade inte gå till receptionen och fråga och jag hittade inte numret dit hehe). Jag är såååå avis på alla som fick fira där hemma! Jag såg att alla hade så himla roligt! Jag skulle varit hos Lud och alla verkade ha jättekul! I alla fall på Instagram haha. Men nu ska ju jag njuta av värmen i 2 veckor, och det får inte ni, så lite tur har jag ändå. Vi bor i en såkallad ''family suite'', jag kanske kan göra ett videoinlägg sen om hur vi bor! 
 
Nu ska jag duscha, see you later! 
 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0