mest besökta och kommenterade

 
 
DET HÄR ÄR SÅ JÄVLA KUL!!! 6a på mest kommenterade och 10 på mest besökta! You guys are theee best. Hade ingen aningen om det förräns Alva och några läsare berättade det. Nu fick jag värsta kicken hihi. Vi kör en liten frågestund. Kommer inte svara på alla, men fråga på! 
 
 
 
 



mittvisningsrum.se?

Jag tror det var i förrgårr, då en så kallad SYV kom och hälsade på min klass och berättade lite inför gymnaievalen. Jag trodde jag hade lite aningar om vart jag skulle börja sen kom han och förvirrade mig till tusen haha nu har jag ingen aning! Jag ska i vilket fall som helst gå på öppet hur på Hermods imorgon så får vi se hur det är där. 
 
Men gud vad tråkigt min blogg är kom jag på haha, den handlar ju fan bara om skolan! Men det är väl där jag spenderar mest tid liksooom.. Btw hade ni skrattat åt min outfit idag. Paulas KSSS byxor, UGG's, en rosa Tjocktröja med ingenting under och en randig halsduk. Woap woap! Ett annat btw är att jag blev tillfrågad om jag vill börja blogg på Myshowroom av självaste Hugo Rosas hihihihi. Jag får nog fundera lite på det, vad tycker ni?
 
Nuthingz up, just casually eating a donut! 



sparkle UGG's

About the UGG's. Först och främst vill jag jättegärna ha ett par bruna! Dom blir inte smuttsiga lätt osv. Mina sysslingar kommer från USA snart med ett par till mig och hanna (Hanna vill ha chestnut) Dom är så himla myyysiga. Sen ska jag köpa mig själv ett par glittriga efter jul, ett par blåa! Dom är fööööör underbara. Och när man ''klappar'' på dom blir dom silvriga haha. Me gusta.
 

 
Visst är dom fiiina?



you guys make me so happy

Jag vill bara säga tack till alla er som är så jävla underbara och lämnar så fina kommentarer! Jag blir otroligt glad! Ooootroligt glad! Jag vill bara säga att ni också är jättefina hihi. Åh vad jag älskar er ♥ Just nu sitter jag med Ludwig som fixar och mixar massa låtar haha och jag sitter och svarar på Mail och kollar på era Tumblrs ni länkade. Myyysss! Vi hörs sen. 



@Noelflike på instagram

Hejsan bloggisen! Följ Noelflike på instagram. Hejdå. Han är snäll och jag tycker att han bilder är fina. Tipsa mig om tumblrs som man kan följa! I LOVE DUMLE xD
Noel har varit i Thailand på rasten, Han tyckte det var skönt. 



regnet slutar ju aldrig

Här står jag med mina solglasögon, innomhus haha. Men jag kan ju inte låta bli att längta till Thailand.. Jag menar kolla ut liksom. Det här vädret är ju ett skämt! Regnet tar aldrig sluuuut! Hur länge har det inte varit såhär? Ett år känns det som. Håller ni inte med mig?
 
Åhhh nu ska jag prata med Chloé, jaaaa!!! Hihih saknar henne! 



i want you to stay

Hej kååmpizzar! Här kommer äntligen en cover.. Inte på Halo men på en av Rihannas nya låtar Stay. Jag älskar att sjunga, det bästa jag vet, men ni vet vad jag tycker om att sjunga i cam haha jag känner mig jättetöntig! Haha hoppas ni gillar det och att ljudet är bättre, leave a comment och så kan ni ju gå in och langa en ''like'' på DENHÄÄÄR SIDAN! Puss!



365 days

Hejsan bloggisen! För inte så länge sen (kanske en vecka) så tog jag lite bilder med två supergulliga tjejer som heter Mira och Thilda. Dom är syskon och drivar en helt amazing fotoblogg! Kolla in den här!!! Bilderna som dom tog är inte färdigredigerade och jag har inte sett dom än men mamma tog några bilder men min kamera som såg otroligt liten och fjantig ut bredvid deras! Haha. Men kolla in deras blogg 365days. Riktigt bra! 
 



biologiprov imorgon

Hello loverssss! Idag har jag varit i skolan som vanligt och varit ovanligt pigg med tanke på att jag sov extremt dåligt inatt.. Jag hostar hela tiden men det är väl en del av hösten. Egentligen vill jag bara krypa ner i mn säng och kolla på Beck men det går iiickkke för sig eftersom jag har biologiprov imorgon, om massa sjukt jobbiga saker. Bajs.
 



frågor och svar

Vad heter Appen?
 
Picfx använder jag! Det finns ju hur många sånna där som helst.
 
 
skulle du kunna llägga ut din ösnkelista? Jag inpseraras så mycket av dig!
 
Åh vad kul! Ja det är klart jag kan göra det, dock önskar jag mig inget speciellt. Ett par glitter UGG's som jag kanske ändå köper själv om 2 veckor eller något haha, en svart/brun pälsväst och ett par Primeboot's. That's it, typ! 
 
 
Du färgade ju ditt hår mörkt för typ ca 2 år sen eller 1? Jag vet inte riktigt men hur fick du din hårfärg som du har på din header?
 
 
Ja, för två år sen tonade jag mitt hår ljusbrunt bara för att prova och jag gillade det inte så mycket. En toning går ju ur håret efter några veckor så efter ett tag fick jag tillbaka min naturliga hårfärg (den jag har nu). Fråga din frisör om färgning osv för det kan jag iiiingenting om haha.
 
 
Kan du börja med dagens outfit?
 
Absolut! Problemet är bara att jag kommer glömma det haha och jag har verkligen inga speciella kläder på mig. Men påminn mig så kan jag göra det. 
 
 
Ska du släppa album?
 
Nej, det är inget album, det blir en EP. Det är som ett album men med färre låtar! Låtarna släpps i slutet av december så som det ser ut nu! Funfunfun!!!
 
 
Var kan man köpa vs saker, finns det i Berlin tror du?
 
Dono man! Det kanske det gör, jag har faktiskt aldrig varit där. Om du vill köpa pyjamas/underkläder/bikini så kan man beställa från deras hemsida victoriassecret.com men om man vill ha bodysplash och läppglans så finns det några ställen i Stockholm man kan köpa sånt på. Enligt mig är det överskattat. 



gracias

Hejsan bloggisen! Tacktacktack för alla gymnasietips! Jag har fått utbrott på min dator! Det är egentligen inget fel på den alls, det är bara det att när jag lämnade in den på lagning så ändrade som adminnamnet och lösenordet på datorn och det är inte det som står på papret som vi fått, för det funkar inte. Mitt gamla funkar inte heller så jag kan inte installera flashplayer till expempel.. Kolla på youtube och använda redigeringsprogram på internet kan jag inte heller så det är ju lite segt! Ingen som vet hur man gör?
 
Igår var jag hemma hos Fedde med några kompisar, det var supermysigt men ganska lökigt och både jag och Ludwig gick hem till mig ganska tidigt. Idag har vi suttit och kollat på Kill Bill och sen åkte jag in till stan för att dubba en biofilm som kommer ut i januari/februari! Kul!! Vi hörs lite senare.
 
mys



Min dator är tillbaka

Hej alla glada små barn! Idag, för typ en halvtimme sen gick jag och mamsen och hämtade min dator som har varit på lagning alldeles för länge känns det som. Nu kan jag äntligen lägga upp bilder och skriva om roligare saker!

Idag var jag på Gymnasiemässan med min klass och jag tror jag vet vart jag ska börja, eller åtminstone vilken linje jag ska gå! Det står mellan Hermods, Östra real, VRG Djursholm/jarlaplan, EG eller Rytmus. Har ni bestämt er än, ni som ska börja, och till er som redan går gymnasiet, vart går ni? Är det bra?




Litteraturhistoria




Hejhej guys

Hello Babes! Just nu sitter jag påväg mot Karlaplan där jag ska göra röstprov för en film som ska gå på bio lite senare, kuueeel! Jag skulle egentligen åkt till Ten, mitt manegmentbolag och sjunga in en cover på Rihannas nya låt "stay" som en av killarna skrivit tillsammans med en Amerikan. Dom är och känner så jävla härliga människor! Skrivit låtar till One direction, Icona pop, Hassle, m.m och jag är sjukt lucky som får jobba med dom! Vi hörs sen!




Ajm living änd ar elajv

Shooo alla! Jag måste börja med att säga en sak. Jag har redan sagt att jag inte tycker det är kul att mobilblogga och ja, därför kommer min uppdatering att suga. Det har jag ju sagt, ellerhur? Jag får min dator den här veckan och helt ärligt så förstår jag att ni tycker det är tråkigt att det är skitdåligt uppdatering med att skälla ut mig för jag jag inte bloggar och ba "DET VAR SISTA GÅNGEN JAG LÄSTE DIN BLOGG!!!!" haha jaha? Det var ju synd. Jag har ingen bloggplikt, jag tycker ju det här är kul men jag har sagt tusen gånger, känns det som, att jag tänker inte blogga aktivt förens jag fått tillbaka min dator.

Annars har jag haft världens jobbigaste kväll igår typ haha. Vi kom hem waaay to late för saltsjöbanan hade slutat gå och vi (vi är jag och Mr. L) kunde inte ta taxi, pappa sov, och den tidigaste nattbussen till stan gick runt 2! Weehåå! Haha. I förrgår var jag och tränade med Alva på Friskis & Svettis city! Skitfräsht var det. Ska nog köpa gymkort! Vi hörs sen... Kanske haha.




WE 💗 IT

Jag kan sitta i timmar på den sidan. Weheartit.com, vilken tidsslaktare! Jag blir typ taggad på livet när jag ser alla bilder haha. Eller så blir jag bara så sjukt taggad på att fota och redigera. Ska lägga upp jääääättteeeemycket bilder när min dator är tillbaka. Bilder gör så stor del av bloggen, don't you think?

 




Tjaaata om sol

Jag är så himla avundsjuk på min pappa. Kolla bara bilden under! Han har varit/ska åka till Madagascar, Mauritius, och två till ställen jag inte vet vad det heter. Och så kollar man ut genom fönster här liksom.. Haha. Fatta vad härligt att ta med sig sina underbara kompisar och Mr. L och åka till något varmt ställe nuunununu!

Fast jag älskar vintern, jag är alltid mycket gladare på vintern än sommaren, så jag ska ju inte klaga. Det gör jag inte heller, jag bara önskar lite hehe. Jag gör ju inget annat när jag ligger här sjuk. Jag tänker och kollat på TV!




Det bästa jag någonsin sett




Söndag

Hejsan hejsan! Dom senaste dagarna har jag inte gjort något. Har känt mig sjukt hängig, ledsen och trött på livet och igår bröt febern ut. Ganska skönt faktiskt! Då får jag ju chansen och bli helt frisk efter det här istället för att gå runt och vara halvsjuk och trött. Idag har jag sovit hela dagen och igår var jag med Ludwig ett tag i stan. jag tror det var igår... Haha. Jag slipper ju gå till skolan imorgon i alla fall vilket många verkar ha så groov ångest för? Lol.

Många har frågat om vi är tillsammans igen, ja vi blev tillsammans igen för 2 månader sen nu på onsdag. Men både jag och Ludwig säger att det är vår 8de månad, för det har alltid varit han och jag sen första början även fast vi gjorde slut, hade paus och gjorde misstag båda två så har han alltid varit "min". Vi har klarat så mycket skit, det är helt sjukt haha men han är ibland den enda jag litar på, på alla sätt, han är min bästavän, världens bästa pojkvän, han ska ha en medalj för att han står ut med mig vissa dagar. Haha vad djup jag blev nu men så är det och nu slipper ni undra! ❤




Thailand 2013 prick

Hej bloggisen! Vad gör ni? Jag har varit i Farsta och fixat id-kort och Mamma har betalt resan till Thailand som vi ska åka till om 2 månader. På nyår för att var exakt. Hur segt är inte det? Att sitta på flygplanet på tolvslaget? Haha det gjorde vi förra året också och jag trodde det skulle vara "fest" typ men det var helt tyst och så hörde man en helt mobbad person sitta några rader bort och skrika GOTT NYTT ÅR! Sen blev det tyst hahahaha, skitsegt.

Igår hade jag myskväll med Mami, skulle egentligen varit med Ludwig men han hade andra saker för sig tydligen så då blev det med Mami. Lika mysigt det! Ikväll vet jag inte vad som händer. Är så sjukt trött så jag vill bara sitta hemma haha.




Savages

Det här var en av dom bästa filmerna jag sett. Helt amazing! Handlar om weed typ haha. Den är lätt värd att se. Gå in och kolla på trailern, vill inte avslöja för mycket! Savages. Det är bara så ovant att se Blake från gossio girl tillAden här rollen! 




20 grabbz+ ordningsvakt, polis = ❤




Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0