U really don't know a sh t...

img_2515 (MMS)

Whaaatzuup Anuk. I'm NOT pushing anything up, Trust me. I'm not even wearing a bra there (on the picture) so it's kinda impossible for me to push anything up, you see :) and I know that I'm only 13, don't you think my mom tells me 5000 times everyday? Haha so please don't Judge, because you really don't know anything about me. XOXO take care!




Godnatt

img_9093 (MMS)

Hej bloggisen! Nu sitter jag i soffan och snackar med en kompis. Jag har precis käkat, det blev kräftor osv till förrätt, antrikååå (hahaha jag har Ingen aning om det stavas men ni vet det där köttet) och sen blev det glass! MUMS. Idag efter skolan gick jag och bytte mina mjukisar från Hollister med Chloe till en annan färg och dom var lite vidare där ner till, Precis som jag vill ha dom! Nu ska jag gå och lägga mig. Japp ni hörde rätt! Jag har jätteont i mitt huvud och imorgon blir det vääärldens stressigaste dag!




Matte brää

img_8031 (MMS)

Hej bloggisen! Nu har vi mattelektion och jag tänkte bara uppdatera lite snabbt. Min älskling Alexandra som har varit sjuk i 5 och en halv vecka (??!!!) har äntligen kommit tillbaka till skolan! :D jag ville bara säga att ärt-banorna, ni vet? Mitt lag vann! Woap woap!! Vi hade bana 5. Bana 4 kom på näst sista plats. 1an kom 2. Haha jajaaa nu ska jag vara duktig och plugga lite! Puss




ärt-bana

I skolan håller vi på att bygga ärt-banor. Med hjälp av tre A4 papper och tejp ska man få en liten ärta att åka så långsamt som möjligt. Vi har delat in oss i olika grupper och här är banorna!

BANA 1


BANA 2


BANA 3


BANA 4


BANA 5


VILKEN BANA TROR NI VANN?




Make Up Store

Igår var jag som sagt på Make Up Store och köpte lite smink. på bilderna ser allt väldigt färlöst ut haha och fondationpudret ser typ vitt ut. Så är det inte egentligen bara så ni vet! :D









Drivbild från kollot!

img_7666 (MMS)

Hej bloggisen! Just nu sitter jag hemma hos en kompis och ska snart hem. Förlåt för dålig update men jag har suttit i möte med ett skivbolag. Spännande ;) haha innan det så köpte vi typ ett kilo smink på make up store, Näää inte riktigt haha. Jag lovar att uppdatera när jag kommer hem! Puss




Torsdag!

img_5695 (MMS)

Godmorgon bloggisen! Det är redan torsdag! Oh My.. Imorgon är det fredag och sen är det HELG!!! Fekekekeke wohoo :D kort update det blev nu.. Haha men vad ska ni göra i helgen?




byxorna

För 3 dagar sen gick jag och Mamsen till Holliser som har öppnat i Gallerian. Jag orkade inte åka till Täby, där dom också har en affär. Jag köpte 2 par byxor men jag ska lämna tillbaka mjukisarna/yoga byxorna för jag vill inte ha tighta nertill.. Det ska gå lite ut om ni fattar!



bootcut jeansen (som satt assnyyygt) 500 ;-
Yoga pants 320 ;-




Palatset

Idag var jag, Selma och Shenie på galapremier av Palatset heter det. Det är typ som fryshuset. Och för er som inte vet vad fryshuset är, är det ett stort hus för ungdommar där man kan göra allt mellan att spela musik och att åka skateboard i deras inomhus parker! MEN jag måste säga att hur mysigt det än var där så är fryshuset ett snäpp bättre. Det är vad jag tycker iallfall. Men ni kan ju gå dit och se vad ni tycker om det!

BTW så vet alla att jag har jättesvårt att vara seriös på bilder haha men men...


Superfina Selma och Shenie


snygg-berts-selma!



¨

*DÄR TOG MITT BATTERI SLUT SÅ DET BLIR INGA MER BILDER* hahaha sorryy...




hollywood fruar in my ♥

Här är för er som inte kunde se videoonlägget som jag gjorde i måndags men la upp igår!




Varför blir det så här?

img_7917 (MMS)

Så här ser det ut när jag försöker publicera nått. Jajaaa jag får väl helt enkelt ge upp! Jag får väl fortsätta med dom här fula sms-inläggen. Men det som är extra jobbigt är att man bara kan skicka EN bild. När jag kommer hem Kan jag blogga som vanligt (och fixa videon)




spanska prov nu

Hej bloggisen!
NU hr vi snart prov och jag är så jävla´nervös så jag typ kissar på mig.. bokstavligt! Haha vi ska ha prov på kapitel 1, 2, 3. Men det kommer säkert gå bra. jag HOPPAS det iallfall! Men jag blev så sur på en grej. Jag och Palli typ sprang till skolan imorse.. sen ser vi att det sitter en lapp på dörren till klassrummet: ''vi har ingen hemkunskap idag MVH Sofia'' Jag hade lust att slå igen dörren.´Men Men då fick man lite extra tid till att plugga :thumbup:

KOLLA IN MICHELLES BLOGG HÄÄÄÄÄÄR hon har precis fått en ny design som jag såååå tänker sno! mihihihi (Jag snackar om kodmallarna nu då)




Godermorgoon!

img_5857 (MMS)

Hej bloggisen! Just nu sitter jag på tåget på väg till skolan och jag är INTE imponerad över blogg.se appen! Jag har försökt 472947310 gånger men det funkar fortfarande inte! Nån som har Samma problem? Idag har vi spanska prov och jag är aazzzznervöös! Jag kommer typ komma försent för att mitt tåg står helt stilla nu. FML. (det är så jobbigt att man bara kan lägga upp en bild i taget på sms inläggen)




Blogg.se appen, gå och sug!

HEJ BLOGGISEN! Jag fick en kommentar om att blogg.se appen har kommit! Äntligen säger jag. Dom sa att den skulle komma i April... Men jag testade den precis och måste erkänna att jag HATAR den! Den suger! Man kan inte ens publicera inlägget. Haha jaja men nu ska jag åka hem och få hjälp med spanskan av en kille som heter Cliff, egentligen heter han Heathcliff eller nått sånt coolt men jag säger bara Cliff. Sen så säger några att dom inte kan se videon jag har lagt upp idag. Jag ska försöka fixa det så fort jag kommer hem :) Heido bloggsien!




Idag är det tisdag Eller måndag...?




Gunilla perrrrssän

img_3828 (MMS)

Godmorgon bloggisen! Nu sitter jag på väg till skolan med dunkadunka i lurarna. Soooft! Idag är en vanlig dag.. Så som Ulrik sjunger. Haha jag vet inte hur den går men typ sådär, eller hur? Jag måste bara fråga en sak. Är det bara jag som tycker Gunilla i Hollywood fruar är FRUKTANSVÄRD LÄSKIG! Usch jag får fan mardrömmar när jag tänker på henne! Fysatan vad läskig hon är!! Snälla sig inte att det bara är jag som känner så...




Het kille, eller vad?

img_1269 (MMS)

Hej bloggisen! Jag slutade typ för kanske 10 minuter sen så nu sitter jag utanför skola och väntar på min Mami. Vi ska till stan och shoppa lite, yääy! Btw hör bilden verkligen inte till inlägget hahaha jag tyckte bara han var lite sexig sådär!




Jävla ful design man har...

JAG VILL HA EN NY DESIGN! usch usch usch jag menar kolla på den?!! SKITFUL! Jaja jag får ända den nästa helg eller nått sånt. Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till skolan. Senare efter skolan ska jag och mamma till Holliser.. Igen haha nej men jag köpte ju inget förra gången för jag hade inga pengar. Det går ju inte att lägga undan så jag var tvungen att lämna tillbaka allt :( jaja heidoo babes!




läxor

Jag ska snart låsa in mig i mitt rum och råplugga om Franska, indusriella och Amerikanska revolutionen!.. eller? haha det blir lite svårt när man har en Harry Potter bok brevid sig, eller vad säger ni? Om man verkligen är inne i en bok vill man ju bara sitta och läsa, läsa läsa! Varför tror ni jag var uppe så sent igårkväll liksom. Jag behöver egentligen inte plugga jättemycket på just revolutionerna för vi går i genom och lär oss så mycket på lektionerna. Vår SO lärare Charlotte ÄGER på att förklara saker. Men vi får se om det bli nått pluggish...



Vilken bok tror ni vinner? Think i know the answer...
 




blah blah blah



Hahah gud vad jag är bra på att pladdra på om allt möjligt. Ni skulle bara sätt dom andra videosarna (som jag inte la upp) jag var helt speedad och det såg ut som jag var hög eller nått haha jaja thats who I am♥




On my way Home

Hej bloggisen! Laila har precis släppt av mig vid Tekniska. Jag fick öva på en låt med Janet Lion, ni vet från made in Sweden? Heliga Maria vad gryyymmmm hon är :o när jag kommer ska jag göra ett videoinlägg och berätta lite mer om vad vi gjorde.




Bully

img_9936 (MMS)

Hej bloggisen!  Nu är jag på tunnelbanan på väg till Tekniska Högskolan, där jag ska möta Laila. Igår gick jag och la mig jäääättesent.. Eller jättetidigt det beror på hur man ser det. Haha jag vill inte säga när får då går säkert min mamma los dampos. Jag såg en film igår som var rätt wickad men den var ändå rätt obehaglig. I början var det bara ett gäng ungdomar som rökte på och hade sex HELA TIDEN men sen så får dom för sig att mörda deras kompis som dom stör sig på och det var mest slutet som gjorde de hela obehagligt. Inte när dom mördade honom utan straffen alla fick. Sa jag för mycket nu? Haha jaha den hette iallfall 'Bully'. Vi hörs sen, PUSS




jag bjuuudeer



Haha den här är jättegammal men bättre än ingenting, ellerhur ;) Ska jag
göra mer vidoes? Vad ska göra/prata om?




hej jag heter zara och jag är fett lonley

Hejsan bloggisen!
Idag blir det nog hemmakväll i guess. BUUHHUU jag hatar att vara hemma på helgerna! Eller så ringer jag någon kompis om jag orkar. Om tre månader är det julafton! Herregud vad jag längtar!! haha jag lägger kanske upp ett vidoe inlägg senare. Nä nu ska jag ut till mina Kaniner i dethär fina vädret! 

Den här låten har jag fastnat så hårt på, jag vet att den är gammal men
den äger sönder iallfall!




Veronica Maggoi







Det var så kuuul niu anar inte! Jag vill tacka underbara Ebba
för att hon fixade världens bästa kväll♥




hemma

Hej bloggisen!

Jag kom precis hem från stan och nu sitter jag och lyssnar på dunkadunka musik. TREVLANS! Jag hittade sååå snygga byxor där, jag dööör! Men eftersom jag inte hade så mycket pengar tänkte jag lägga undan.. Men det gick tydligen inte att göra det. SUCK! Jag får väl gå och köpa dom nån annan dag. Jag måste bara säga att dom har gjort allt supercoolt med inredningen osv. Men en sak jag stör mig grovt på fast ändå går och skrattar åt det är att alla som jobbar där inne ,som för övrigt är snygga som !#/%&, går hela tiden runt och ba HEEEYYY WHAT'S UP? haha och sen ba ''kan jag hjälpa er med nått''. Jag menar alla är ju svenskar, varför ska man då gå runt och säga hey girls how are you today? på knagglig engelska haha sen blir jag jätte osäkäker om jag ska fråga dom om hjälp på engelska eller svenksa haha.


COOL UTSIDA ELLER VAD?





HOLLISTER BABY!

img_9423 (MMS)

Hej bloggisen! Jag vet att jag inte lagt ut bilderna från igår, men jag kom hem jättesent.. Eftersom jag inte sov hos Ammi. Nu är jag iallfall påväg till Gallerian för att träffa Paula och Andou och vi ska kolla på Lite feezztklänning ;) och såklart HOLLISTER! Woohoo! hoppas sånna där Dö-snygga killar står vid ingången som dom gör på alla Abercrombie & Fitch affärer.




BÄSTA!

HEJ BLOGGISEN!

Ni vetatt jag skulle till Grönan idag och se Veronica Maggio va? Så kom jag dit och mötte Andou, Chloé, Ammi, Majken, Therese, Ebba och Andrea.. fan vad många namn haha men jaja. Sen så visade det sig att Ebbas mamma äger Hela Gröna Lund.. FATTA VAD COOLT! Så säger hon ''Ja men vi ska ju vara i VIP delen'' haha och det mina vänner, det var bra platser det! Vi stod över alla om ni förstår Så vi stod och skrek och dansa och folk kollade typ mer på oss än på Veronica. Så där stod vi i VIP delen och åt och drack, hade allmänt trevligt och kul, medans 20.000 pers fick trängas där nere haha. LYYYYXXXX. Men nu ska jag ringa min kära mor och fråga om jag kan sova hos Ammi. Men Just nu sitter jag och Andou och snackar medans Chloé och Ammi går ut med Raffie.

BILDER KOMMER TRUST ME!



Grönan Next!

img_3436 (MMS)

Hej bloggisen! Jag och min älskling Selma på spanskan haha jaja Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem. Jag ska skynda mig hem och äta, hämta mitt guldkort, sen drar jag till grönan för att se Veronica Maggio med Ammi, Chloé och Andou :D kuuult! Jag kommer skälvklart ta jätteeemycket bilder! Nu är fysikprovet färdigt och det gick förvånadsvärt bra! YÄY!




Tjaaaaaa

Hej bloggisen! Just nu sitter jag och väntar på perrongen att Palli ska komma... FATTAR NI HUR STORT DET HÄR ÄR??!!! JAG väntar på PAULINNE! Nej ni förstår nog inte. Det brukar (alltid rättare sagt) vara Palli som väntar på moi) jajaaaa nu kom hon hihi. Ingen av oss vill va med på bild just nu så jag det blir blir bildlöst haha. Jag vet att min blogg suger just nu men blogga är inte min högsta prioritering, ledsen. Puss!




hallå? vart är du, motivation?

Hejsan bloggisen!

Jag har precis käkat, pizza blev det. DAMN vad gott det var! Idag efter skolan drog jag och mamsen till Nacka Forum och köpte två jackor, massa linnen och basic tröjor osv. Sen dess har jag pluggat till fysikprovet. Jag HATAR skolan! det är helt sjukt hur otaggad jag är när jag är på väg till tunnelbanan och tänker ''yäy nu är det skola-.-'' Jag har ingen motivation för någonting längre knappt.. Har ni någon gång kännt så? Jag vill bara ligga i min säng hela dagen och chiillaaaa. Jaja jag är ju tonåring så man får väl skylla på det, eller hur? ;)




smart says NO. Stupid says YES.

Jag måste bara berätta om den skönaste reklamen. Den är från Diesel och Jag skrev om den för jättelänge sen men jag måste bara visa den igen! Det är så rätt! Man FÅR vara galen, komma med helt sjuka idéer, och dessutom GÖRA dom sjuka planerna. Man lever en gång (vilket några jag känner inte verkar fatta) Jag menar det är okej att Fucka ur totalt! Jag är rätt spårad och jag älskar att bjuda på mig själv. Va kreativ och skit i vad andra tycker.
 
Kort sagt:
 
















HAR NI GJORT NÅGOT HELT SPÅRAT OCH VART 'STUPID'? BERÄTTA!




red lips never lie





men hej tråkinlägg!

Cha cha bloggisen!
Nu sitter jag här och  har precis lagat mat, snacka om duktig! Eller inte LAGAT den men nästan. Jag har kokat Spaghetti och värmt köttfärsås som pappa gjorde igår höhö. Jag tyckter jag är duktig iallfall :D Tills imorgon har vi ingen läxa. YÄY. Haha jag vet inte vad jag ska skriva så det här blev typ världens sämsta inlägg brää.




Dagens outfit

img_8103 (MMS)

• Tights och shorts från H&M • skjorta BikBok • väska ingen aning • väst ZARA • Converse




Läser om fysikens lagar

img_8846 (MMS)

Hej bloggisen!  Jag snacka nyss med Erik i luren om verkligen ingenting.. Eller rättare sagt allting.. Eller inget speciellt, då kanske det heter haha. Han brukar alltid ringa mig när han inte har nått att göra. Vilken loner haha! Just nu ligger jag i sängen och läser Fysik. Gud vad BOOORRIIIINNNGGG!!! jaja jag har prov på fredag så jag måste plugga. Idag har vart en rätt så chill dag, vi hade typ två lektioner!  Aznajz :D nu på vardagarna blir det alltid lite segare inlägg men jag hoppas ni förstår det eftersom det är så mycket med skola och allt. Men jag lägger upp en nattinatti inlägg senare. PUSS




Resten av ditt liv





Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha

HÄLSA TILL SATAN VI HÖRS!




Balett

När vi dansar har vi en mörkblå dansdräkt utan armar (med det menar jag att den är som ett linne, inga långa armar om man säger så) och ett par ljusrosa/beiga trikoer, hudfärgade teknikskor i tyg och ett par tåskor. Alla ser lika dana ut. Ingen egen dräkt osv osv utan det är lite som en uniform.. vilket jag tycker är ganska tråkigt, men det ser ju så mycket bättre ut egentligen. Väldigt proffsigt! men så har vi repetoarsstjolar
Vi har oftast ingen uppvärmning. Ni ba va? har ni uppvärmning!? nope! oftast inte, det tar bara tid av lektionen så uppvärmningen får man sköta själv. Så om man inte har värmt upp ordentigt, vilket är ganska viktigt, så får man skylla sig själv lite om man sträcker sig... Och vi börjar alltid lektionerna vid stången, sen när vi gjort färdigt det går vi till golvet (gör saker utan stången) sen hoppar vi, gör på tå och lite sånt. Man gör det mesta i mjuka skor, inte i tåskor! Hahah asså ni anar inte hur svårt det är att förklara hur våra lektioner ser ut. Men vi har alltid en pianist som spelar på alla lektioner och våra lärare är väldigt snälla!
Sen måste man också tänka på att dom som inte vet så mycket om balett tänker FAN VAD COOLT ATT MAN KAN LYFTA UPP DENET HÖGT, DET KAN JAG OCKSÅ GÖRA!!! men det är såååå mycket mer än att bara lyfta upp ett ben. Först kan ni försöka dra upp benet till örat. Sen när ni lyckas med det ska ni kolla i profil att ni är helt raka (det mina vännar är inte lätt!) sen ska ni få ner höften så den är rak och sen ska ni HÅLLA benet där! och kvalitet är myycket bättre en kvantitet!! Balett är inte bara att hoppa runt och se söt ut.. Det är väldigt jobbigt och vääldigt svårt.





här är Svetlana Zahkrova när hon gör en klass. Hon är typ världens bästa ballerina! Först i början när dom gör Plié vid stången så har hon svart jacka på sig. Men sen får man också tänka på att på Operan eller när man jobbar på större jobb, så får man göra allt lite mer fritt. Det märker man när man blir äldre. Man får välja hur många piruetter (jag vet inte ens om det stavas så haha, det är iallfall snurrar) man vill, göra lite andra armar och sånt ;) VISST ÄR HON DUKTIG!?



Smurfarna the Movie

img_9348 (MMS)

Hejsan bloggisen!  Nu ska jag snart till stan för att kolla på Smurfarna med några snygga kompisar. Jag fick en jättelång kommentar som frågade lite om dansen, som jag tänkte svara på senare när jag kommer hem! Fast efter Smurfarna ska mamma hämta mig så ska vi till Laila och chilllaaaaaa lite :) har ni sett Smurfarna? Är den bra?




min superduktiga klass!







Jag älskar er!♥

Visst är alla duktiga? vill ni se mera bilder?
KOMMENTERA!




Gröna Lund

Hej bloggisen!
Nu har jag precis kommit hem från Grönan. Jag var där med Alice, Bella, Hanna och Julia, det var skul för det var nästan inga folk där så vi sprang runt och åkte hur mycket som helst! Nu ska jag köra wordfued hihi. Men jag kom och tänka på en sak... kan inte ni lägga till mig istället på Wordfued? eftersom jag inte trodde att jag skulle få så många kommentarer haha. Jag heter iallafall ZARAALARSSON


värsta ninjan... haha



T.G.I.... Saturday?

img_7292 (MMS)

Hejsan bloggisen! Nu sitter jag på T.G.I friday's och väntar på ett bord. Sen ska vi gå och köpa en vinter/höst jacka till mig. Jag vill nog ha den där skinjackan från JOFAMA (Kenzas märke ni vet?) sen så kunde jag inte ta någon bild igår på baletten för att även om jag stängde av Blixten på kameran så kom blixten iallfall.. Och alla stirrade ut mig för typ hela salen lös upp haha det var aspinsamt! Men jag har ju tagigt massa fina bilder av mina klasskompisar! Vill ni att jag ska lägga upp dom?




Wordfued namn tack!

img_4387 (MMS)

Hej bloggisen!  Förlåt för dålig uppdatering men det ar varit såå mycket! Jag har fysik och SO prov nästa vecka som jag såklart vill få A på så då är det bloggen som får lida. Anyway så står jag utanför MAX- sveriges goooodaste Hamburgare, vid Kungsan och väntar på min och en annan familj. Vi ska gå och se Svansjön... Sjukt tråkigt och onödigt enligt MIG eftersom jag redan sett den 7362827463 gånger känns det som haha. Nej men den är väldigt fin så jag kan ju ta några smygkort så nu får se! Nä nu ska jag fortsätta spela Wordfued haha omg hela vår klass nördar sönder det! Har ni Wordfued? Kan ni skriva era namn i kommentarsfältet så kan jag lägga till er?  Puuuuussss




ASSÅ VA?

Hej bloggisen!
Jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag springer till skolan! Jag tror inte det blir någon update idag för att mina föreldrar tvinga mig leta efter ett jävla busskort jag inte ens behöver leta efter och sen tog dom min mobil. WTF!!?? Aja ni hör ju själva.. Men ikväll då ska ni få se på uppdatering! hihi puuuuusss

 
såhär arg är jag just nu...




Tidsinställa inlägg

img_2456 (MMS)

Hejsan bloggisen! Vi har precis haft hemkunskap och vår redovisning blev okeeej, det var bara Erik som fucka upp allt. Han visste inte vad han skulle säga, fatta inte ens själv vad han sa osv osv. Och vi har typ tränat på det exakt lika länge.. Jag hade lust och slå till han! Jaja jag gillar han endå. När jag kommer hem ska jag skriva jäääääättemånga inlägg som jag kan tidsinställa så det kommer några Braa inlägg mitt på dagen eftersom jag hatar att mobilblogga!




Slutbetyg på en termin...

Hejsan bloggisen! Jag har nyss varit hos Erik och vi har gjort klart uppsatsen till hemkunskapen. Vi är i samma 'grupp' och vi ska skriva om kolhydrater. Jag vill verkligen satsa all in nu på hemkunskapen, eftersom vi får slutbetyg på bara en termin (?!) och jag vill självklart ha ett A! men det slutade ju såklart med att vi låg i hans säng och snacka om allt möjligt. Jag kan verkligen prata i timmar med han, BÄSTAVÄN! Jag är ledsen för sugig update men så kan det ju bli. Jag ska nog försöka klämma in ett inlägg när jag kommer hem också, puuuussss




Goodmorning!

img_1628 (MMS)

Hej bloggisen! För tillfället sitter jag på tunnelbanan och lyssnar på en feeeett bra låt! Om jag gör ett videoinlägg om hur jag fixar mig kommer det ta typ 20 sekunder haha no joke! Jag borstar håret (iblaaand) och täcker det blåa under ögonen om jag är trött, och böjer ögonfransarna... Så, nu slapp jag göra ett videoinlägg om det haha. Nu ska jag springs till skolan, puuuuuusssssss




men fuck you videofy

Eyy yooo! Waazzaaap?
Nu sitter jag och väntar på att Svenska Hollywood fruar ska börja. Det är så himla kul! drama, drama, drama. Idag satt jag kvar i skolan till 18.15.. don't ask why. Vi satt och spelade in värsta konsiga videos haha, Jag älskar verkligen min underbara klass!!! Jag tror Videoinlägget kommer upp imorgon, när jag vet vad jag ska prata om ;)

*tänkte lägga upp ett från idag här men det är nått allvarligt fel på min dator.. den har typ AIDS eller nått! inte kul. Jaja jag försöker imorgon!*




shooppppaaaa

Hej bloggisen!
Jag är såååå sugen på att SHOPPA! jag vill bara gå på stan och shoppa shoppa shoppa! Maniac haha nej men det typ kliar i fingrarna på mig! haha. Jag längtar tills Abercrombie & Fitch öpnnar här i Stockholm Gud vad jag kommer gå Bananas :P Imorgon kommer Videon upp, först måste jag läsa alla era förslag SÅ FORTSÄTT KOMMENTERA! Sen är jag lite sugen på en frågestund.. hhhmm..

Jag äääälskar deras reklamer, och alla dösnygga killar som alltid står topless utanför butikerna..




TÄNK ATT...

Jag har tänkt på en sak..
Varför skrattar man när man blir kittlad.. och varför skrattar inte några? vad är det för kopplingar mellan hjärnan osv som gör att man tycker det är askul så man garvar sönder, fast det ändå inte är kul för jag vill bara att den som kittlar Mig ska sluta.. Hahahaha det är sååå typiskt mig och sitta och snacka om dethär ^^ eller typ när man kollar på en person och tänker ''Gud vad läskigt, Han sitter och kollar på mig och jag kollar på han, han vet inte´att jag tänker såhär, eller han kanske kan läsa mina tankar, Eller undra vad Beyoncé gör just nu?'' haha Jaaa du det är vad jag tänker på!



VIDEO KOMMER UPP SEN, HAR NI NÅGRA FÖRSLAG PÅ VAD JAG SKA GÖRA?




apornas planet

Hej bloggisen!
Just nu sitter jag och kollar på fear factor Miss USA, kuult! NOT! jag skulle egentligen på bio idag men så blev det inte, Jag får gå någon annan dag! Tänkte se den där ap-filmen ni vet, om aporna som tar över världen. Den verkar så jäävla bra!




bildbomb


värt!

kolla vad lång Andou är! modell älskling


puss

världens finaste


sötaaaa

haha jag älskar dig

vad gjorde ni igår?




jhsegrjkftnukrrq

Nu har jag Kommit hem från snygg-Emil, med snygg-Kurt och snygg-Chloé. Vi chillade och lite annat sånt kul ;) Snart ska vi ut med Raffe sen så blir det kräftor. HUR GÅTT ÄR INTE DET PÅ EN SKALA!?.. typ asgott! Jag har jättemycket bilder från idag som jag lägger upp lite senare!



AWESOME

Nemen tjaaaa!
Jag sitter här hos Chloé och hjälper Andou välja kläder. Hon får låna av Chloé och ni anar inte hur jävla seg hon är.. Haha men nu ska vi i allafall gå till Hallen och möta upp Rebecca och Ammi så ska vi äta. Igår blev det lite häng med snygg-Emil snygg-Kurt och snygg-Paula. Sen drog vi till massa andra snygg-människor osv osv haha. BÄSTA KVÄLLEN!



segskolaa..

Hej Snygg-Bertar!
Nu sitter jag hemma hos Chloé med Andou och vi chillar gaaalet!! Idag var skolan så jävla seg ni anar inte :O haha jaja nu är det ju helg, wiihoo! Vi ska gå och handla lite mat. Vi får se vad vi lagar.



HELG!

img_0678 (MMS)

Aloha Idag är det Fredag för er som inte visste de ;) haha visst har veckan gått fort?! Snart är det ju sommarlov!! Okej inte riktigt men fort går de.. Men jag hatar dethär vädret!!! Jag ber till Gud att det inte börjar regna för jag hatar regn. Så slipper jag traska runt i mina gummistövlar, fast dom är iförsig vääldigt sköna ;) Nu sitter jag på Tunnelbanan och det är stopp som vanligt. SUCK! Sen ikväll får jag se vad jag gör, det är ju trots allt helg :D




click on the pic

för ni som vill se bilder från Make Up Stor eventet, gå in på Chloés blogg!


KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL CHLOÉS BLOGG!




Gröna Lund

HEJSAN!
Idag var min underbara klass, och några till skolor i stockholm på Grönan och skulle kolla lite med fysikens lagar haha. Men tydligen inte vi för vi bara sprang runt och åkte massa saker och slapp skriva massa uppgifter, för att vår lärare ba ''Neeej vi gör det i skolan'' Så vi sprang bara runt och hade skitkul! Jag ska nog lägga upp ett video inlägg senare ;)







Tjaaaa

img_2231 (MMS)

Hej snyggingar! Idag ska vi till Grönan, kuuuult! Men jag måste bara säga att jag är så jäävla trött på domhär gummistövlarna! Jag vill inte ha dom!! Jag vill gå runt i shorts och ballerinaskor eller värsta vinterstövlarna och dunjacka.. Inte nått mittimellan-sklask-skitjobbigt REGN!? Men men. Juste! I förrgår var jag och världens finaste Chloé på make up stores 15 år jubileum. Chloé blir så äckligt bra på bild så det är sjukt!! Jag har några bilder jag kan lägga upp sen. De var hur coolt som helst :D sen så tänker jag ta asmånga bilder på Gröna Lund! Puuuuuussssss




jag tror jag är kär




Mobilbloggish

img_7396 (MMS)

Nu sitter jag och väntar på att dansen ska börja.. Eller jag ska inte dansa för jag är sjukt förkyld men jag ska kolla på :) det är ungefär 9 i klassen som ligger hemma och är sjuka! 9 STYCKEN!!! och jag vill inte få feber osv så jag tar det lungt nu. Fast det är ju bra för bloggen om man är hemma och är sjuk, du kan man uppdatera Hela tiden haha ;)




Fysik på Grönan

img_2962 (MMS)

Här sitter vi på fysiken (med våra böcker som årskursen under oss egentligen ska ha, men vi suger så hårt så aaah.. Haha) och diskuterar vad vi ska åka på Gröna Lund på Torsdag. För då ska nämligen vår Klass ha fysik där! Typ uppskatta tid, tyngdkraft osv.. Vi ska ju självklart åka massa saker! SHIIIEET vad kul!! Haha det är typ alla skolor i Stockholm som ska dit, inte riktigt så många  haha. SKA NI DIT?




Ful dagens outfit bild..

img_7215 (MMS)

• Tröja i pinco pallino • jeans cheap monday  • HUNTERS




tönt klassen #1

Hejsan svejsan i lingonskogen!

Jag uppdaterar iallafall, även fast jag inte fått tillbaka min älskade mobil. Idag var typ världens roligaste dag! haha Jag satt hela rasten och hittade på värsta dirty sexnovellerna om alla i klassen. Får man skriva att man gjorde de? Även fast man bara är 97:a? JAA klart man får! det är ju min blogg, som handlar om mig, och vad jag gör. Och det var vad jag gjorde haha. Eftersom vissa i klassen är feeett pryda började dom typ grina haha men vi känner varandra så bra så det är bara kul. Vi kan verkligen prata om ALLT med varandra! jag är så glad att jag har er, ni är alla mina bästa vänner! sen gick vi in i klassrummet och drog ett stäck mitt på tavlan. På den högra sidan skrev vi ner alla namn vi kunde komma på till tjejens ''sak'' hahaha jag vet inte vad jag ska säga i bloggen :D och på den vänsta killarnas. Sen kom SO läraren in hahah. Hon ba vad göööööör ni!? :O så där höll vi på och pervade oss hela dagen lång haha. JAG ÄLSKAR MIN KLASS!! ni är bäst!

nu ska jag ta bort bilden på mina snygga bröst eftersom den tydligen störde er nått oerhört, peace brä!




CAREFACE?

HEEEJ BLOGGISEEEEN!! höhöhö
jag tycker jag är så himla rolig höhö! Rasmus (han e bög, killar! haffa!) som sitter brevid mig tycker också jag är superrolig! haha nej men jag tänka bara berätta för mina kära läsare att jag kommer nog inte blogga idag.. föööör att jag slutar så sent och mina päron har baxat min lur. Don't ask why, dom är bara lite körda :) det var de. Jag längtar till helgen då jag är ledig, haha ja vem är inte det?

ojojoooj vaed oitressant inlägg men jaja haha. Btw rasmus är inte bög ahahaha
PUSS

nobody...
JAG SKOOOJA ALLA BRYR SIG HÖHÖHÖHÖHÖ.
nemen vafan nu måste jag skärpa mig.. inga mer
fjantinlägg höhöhö, typ.. nått sånt..




godish nattish

Snart ska jag gå och lägga mig höhöh. Nej men jag har nästan inte sovit någonting inatt MAMMA JAG LJÖG JAG SOMNADE FYRA! ´haha ni ba wtf? men mamsen frågar alltid mig om jag har sovit bra för att jag har jättemycket sömnproblem och idag så sa jag att jag hade sovit alldeles utmärkt... vilket jag INTE har gjort, så jag ska nog ta och lägga mig snart för jag är hur trött som helst!



åååh såhär ser New York ut ''by night'' är det inte asvackert? Jag saknar det...



Idol



Just nu sitter jag och kollar på Idol.. Man blir ju fan rädd för vissa människor! haha men jag MÅSTE bara påpeka att Alexander Bard är det skönste jury-medlemmen ever! han är ju nästan FÖR ärlig. När dom andra säger :''njaa det var inte så bra, tyvärr'' så kommer han och slänger ur sig ''nej du är dålig och du är ful, hejdå'' hahaha så jäkla underbart ju!




ego

Hejsan svejsan!
Vet ni vad jag gör när jag har tråkigt? Tar egobilder med effekter haha. No life men jaja..






MEN JAAA jag har smink på mig, Jag ställer mig alltid
och sminkar mig när jag har tråkigt haha. Självklart
går jag inte ut så sminkad till skoan osv, Jag kör natural ;)






100 frågor

1. Vad är klockan just nu: 15.19
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Zara Maria Larsson
3. Smeknamn: Zarish
4. Civil status Singeeeel!
5. Antal ljus på din senaste tårta: Vilken tårta?
6. Husdjur: Två kaniner!
7. Hårfärg: blont
8. Favoritfärg: typ röd eller nåt..
9. Piericing: Nej men vill ha i navlen
10. Tatuering(ar): Nope
11. Födelseort: Stockholm
12. Bostadsort (vid födelse): Stockholm
13. Nuvarande bostadsort: STOCKHOLM
14. Har du varit kär: njeeaaee...
15. Har du varit i några andra världsdelar: japp!
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej det har jag inte
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Glass, lätt! vilken dum fråga
19. Snuttefilt eller kramdjur: Gosedjur ftw
20. Salladsdressing: är gott!
21. Färg på strumporna: Svarta
22. Lyckotal: 1
23. Favoritfilm: Gud. Vad. Svårt.
24. Favoritcitat ur en film: ingen aaaning!
25. Bästa semestern: USA, Calefornia baby!
26. Favoritmat: Sushi!
27. Bästa veckodagen: lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: 1.000.000 miljon nollor- Kapten Röd
29. Tandkräm: Colgate white
30. Favorit TV-program: Desperate Housewives eller Pretty little liars
31. Favoritrestaurang: jag vet inte riktigt, någon sushi resturang iaf haha
32. Favoritblommor: vita rosor, såååååååå fina!
33. Tycker inte om: människor som ljuger
34. Sport att titta på: curling! haha nej jag vet inte, fotboll får det bli
35. Snabbmatsrestaurang: Burger king LÄTT!
36. Senaste sjukhusvistelse: i somras när jag var sjuk
37. Favoritdricka: coca cola
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: plane white
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 0?
40. Vem/var är du om 10 år: i USA och och värsta superstar haha nemen man får ju alltid drömma!
41. Vem fick du senast e-mail från: vem fan kollar e-mail nu för tiden?
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: nope
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Nathalie Schuterman höhö
44. Vad gör du när du är uttråkad: ringer någon och pratar i flera timmar haha
45. Fras/ord du använder (för) ofta: en svordom man inte får skriva i bloggen haha
46. Vän som bor längst från dig: öööööh.. va?
47. Vad retar du dig på: för mycket, jag typ stör mig på ORD haha jag klarar inte av ordet ''knas'' det är så jävla fult så det är helt sjukt!
48. Det bästa du vet: vakna tidigt på morgonen och man inser att man kan ligga kvar i en och en halv timme, eller vara med vänner.
49. Läggdags: jag sover inte. I'm a vampire
50. Snyggaste skådespelaren: ingen aning
51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik: Jag gillar inte köttbullar speciellt mycket
52. Vad är klockan: 15.31
53. Bästa artisten genom tiderna: Beyonce eller EMINEM
54. Favoritspel: Alias, sjukt kul!
55. Favoritfilmmusik: R'n'B eller hiphop
56. Skostorlek: 37-38
57. Syskon: Hanna panna, 11 år
58. Favoritpålägg: Kaviar! muuuumzz
59. Om du var tvungen att skänkabort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: UNICEF
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig (från en speciell person)
61. Bästa bok du läst: Harry Potter alla böcker!
62. Är du internetberoende: o JA!
63. Favoritdjur: Häst eller katt
64. Gillar du snö: älskaaart'
65. Favoritglass: Ben & Jerry cookie daugh
66. När köpte du något åt dig själv sist: kommer inte ihåg.
67. Är du långsint: nej inte alls
68. Din sämsta egenskap: att jag ger mig alrig, det är inte altid posetivt. Det leder oftast till bråk med vuxna osv..
69. Vilken är din bästa egenskap: att jag är sneeel
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: öööhh typ gå ut skolan haha
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Nej!
72. Vad gör du i sommar: sommarn är över :(
73. Mest intressanta stad du varit i: New York
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: vet inte haha
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Hur jävla korkade vissa kan vara!
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Har aldrig haft någon riktig ''pojkvän''
77. Favoritgodis: lakrits mmmmmm
78. Spelar du nåt instrument: neee
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Dans
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: EMINEM för han är en levande LEGEEEND
81. Vilken film såg du på bio senast: Harry Potter den sista. Voldemort dör! haha nu fick ni veta det alla som inte visste
82. Senaste köpta skiva: Beyonces nyaste, 4
83. Roligaste konserten: Beyonces haha
84. Bästa känslan: lycka!
85. Samlar du på något: pengar om det gills? haha
86. i så fall, vad: PENGAR SA JAG JU!
87. Är du feminist: öööh nej?
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: nått som lät jävligt högt och mycket, hela tiden hahah 
89. Favoritskiva: Beyonceees
90. Bästa kompis: Har många fina vänner
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: vet inte kan ju springa fram till någon och fråga
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att Den här frågesaken aldrig tar slut
93. Favoritlåt: Skin- Ras Cricket
95. Har du en mobiltelefon: Jaa Iphone 4!
97. Vad är det vackraste som finns: en speciell person.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka?: Till USA!!!
99. Är du homo- eller bisexuell: nej :)
100. Vad är klockan nu när du är klar: 15.46



VARFÖR?

Varför ska det vara så jävla svårt!? Jag fattar inte. Vi är alla PRECIS likadana! Jag blir så trött på alla människor som ska trycka ner folk för att känna sig bättre. Hudfärg, om man gillar någon av samma kön, vad spelar det för roll? Vi är alla syskon från början. Det är din syster eller bror du trycker ner. Varför är det så svårt att acceptera folk och hur dom är? Varför krigar man? Varför lägger man ner miljarder på att kriga och förstöra när dom inte ens kan ta hand om sitt eget land? Hur ska ett krig kunna göra en fattig man fri.. Spelar roll om man är svart, vit, gul, röd, lila, grön eller blå. Varför är det så lätt att säga något dumt och inte hjälpa någon... glömm aldrig att
DU ÄR PERFEKT PRECIS SOM DU ÄR



                     



SKRATTA BARN!!!

Nemen shosan i trosan nu var jag allt rolig va!? höhöhöh nu sitter vi här och gör INGENTING! wihaa! fatta kult :) haha nemen vi har typ suttit och gjort massa roliga videos.. Jag har rätt skumm humor så aa.. Sen fick jag en kommentar om att jag har ''fula ben''.. vet du den som skrev den kommentaren anonyma-vem-du-nu-är DIN MAMMA HAR FULA BEN!! in your face, haha nemen ärligt sånna kommentarer är bara onödiga för själen haha. Om du har ett problem SLÄNG BORT DET! Det ska fanimig bli mitt nya motto :D ha en trevlig kväll mina ostiga läsare!♥
'
SLÄNG BORT ERA PROBLEM neee släng in en kommentar vettja hoho



förlåt att jag inte bloggat...

hahahahahahahaha jag råkade skriva ''jag kLan inte vara seriös..'' L:et ska
ju såklart inte vara där haha.
HÄÄÄÄÄÄR är Rebeccas blogg!



Nemen tjaaaa

img_9742 (MMS)

Cha cha bloggen! Som ni märk har jag inte bloggat på ungefär 4 eller 5 dagar, nått sånt. Det har varit rätt skönt fast ändå så ba JAG MÅSTE JU BLOGGAAAA!! men jag Har bara inte orkat :) Nu är jag påväg till fina Rebecca och hennes familj som vi ska äta middag hos. Bilder kommer trust me. Jag gör en till update när jag är hemma hos henne där jag kan säga lite vad jag gjort under domhär dagarna.. Vad har du gjort när jag inte bloggat?




Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0