💗

I can tell exactly what is on your mind, I finish all your lines. How come we sit in silince and still have fun? How come you always there when I have no one? When they build me up and then break me down, you walk in when the world walks out. ♥



middag hos Andou

 
I lördags var jag på middag hos Andou! Hon fyllde år då så hon bjud hem några tjejer. Det var så himla mysigt, och tjejerna är så himla mysiga! Det var bästa på länge. Är jätteglad för att jag fick komma! Grattis som fan till Andou i efterskott på bloggen hehe. Bilderna är tagna av mig, Ammi och självaste Andrea! 
 
 



bytte kläder 5 gånger innan skolan

 
Jag hade på mig det här istället... Ett par jeans från True Religion och en helt vanlig vit tröja. Idag var det skolfoto och jag pallade verkligen inte bry mig! Jag var så jävla ful idag. Har ingen insperation från livet typ. Allt är bara regning och eländigt också. Jaja efter regn kommer solsken!



men soooft




cry or die

 
 
 
Det är inte ofta, nästan aldrig, jag sitter och gråter till låtar utan anledning men seriöst! Komigen! Those songs really cracked my up. Så sjukt fina. Buuhhuuu, lyssna på texten på båda. Hur kan man få in så mycket känslor i en låt? Som Coldplays Fix you, fast åt andra hållet. Sen ska dom ju videosarna såklart vara svartvita och så... så.. VACKRA! Fem av fem toasters. 



skytte

 
Haha jag hade ingenting och göra så jag gick in och sökte på mitt stjärntecken. Då fick jag fram det här: ''Den typiska Skytten är aktiv och frihetsälskande. Skytten har stort behov av omväxling och social stimulans. I relationer och samarbete är Skytten ärlig, rak och välmenande. Med sin ivriga, spontana läggning kan Skytten ibland av ren obetänksamhet vara lite klumpig och trampa andra på tårna. Skytten är öppen och pratglad, generös och frimodig. Skytten trivs i naturen och på resande fot. Det brukar bli många spännande resor för den som är präglad av detta eldtecken. 

Skytten är med sin optimism och välvilliga läggning duktig på att inspirera andra. Generositet och humor hör tecknet till. Strävan efter nya intryck och upplevelser kan göra Skytten en aning rastlös. Men Skytten bekymrar sig inte i onödan utan rusar glatt framåt mot nya äventyr. Här finns en stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet som leder in Skytten på spännande stigar. 

Ett intresse för livsåskådningsfrågor brukar komma med åren. Skytten är en sökare som vill prova sig fram i tillvaron. Frimodig och djärv, men samtidigt bestämd och viljestark till sin läggning. Lyckoplaneten Jupiter styr över tecknet. Det gör Skytten till en glad optimist med siktet inställt på framtiden. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken slutar aldrig att längta efter nya spännande upplevelser. Skytten delar gärna med sig till andra av sina tankar och erfarenheter och är ofta en god pedagog.'' Fuck yeah.  
 
 
 



rutigt

 
Vad jobbigt rutigt blusen ser ut att vara! Haha och min hållning på den sista bilden? Jaja, Här får ni se vad jag har på mig när jag drar min kos till skolan. Blusen är från Bon Point och Braxorna från Levi's. Haha förresten var det någon som frågade om jag var seriös när jag sa braxor, och nej.. Men det låter väldigt fränt!



skolan såklaaart

 
Nu har skolan börjat och grejer! Det ska faktiskt bli helt sjukt kul! Klassresa, prao, bal osv. Dock har man ju vääärsta pressen när det gäller betygen, det är ju nu allt räknas! Framtiden och massa vuxna saker. Jag ska nog gå ekonomi på Östra Real fast jag vet helt ärligt inte än. Men det lutar åt det! 
 
Var vill ni börja? Var går ni?



los sommeros

Nu är allt över. Jag vet inte riktigt hur jag ska summera den här sommaren. 2011 slår ju 2012 så hårt så att stackars 2012 ligger ner och gråter. Haha jag hade nog ganska höga förväntningar på att det här året skulle vara som weheartit fast på riktigt! Men så blir det ju aldrig..
 
Jag är självklart hur glad som helst och ska iiinte klaga! Jag har varit med världens bästa männikskor osv men det känns bara som något saknas om ni fattar, som att jag inte är redo och börja skolan än - även fast jag är jättetaggad! Åhh aj dånt nåw!



hey hey you you

 
För några dagar sedan var jag, Sebbe och Ludwig hemma hos Lollo (Lollo var ju självklart där också) Ludwig kom senare än alla och då hade vi redan sjungit, dansat och lökat färdigt haha. Haha it was veri fanniii! Jag har inte pallat uppdatera på ett tag, sorry för det men nu när skolan börjar blir det mer rutiner osv så då bloggar jag väl mer, I guess. 
 
Vissa har ju börjat skolan redan nu? Hur känns det? Haha jag är så sjuuukt taggad!



helt perfekt

Senast idag fick jag jättemycket kritik från Alva att jag är dum i huvudet som inte kan planera (Exak så sa hon ju inte hehe men ni fattar). Jag kan verkligen inte planera och få saker att gå ihop. Mina planer bara fuckar ur och ingeting går som det ska gå! Jag kan inte hålla på med för mycket saker, jag måste ha en sak att fokusera på. 
 
Jag kämpar för att ha det perfekt, och om det inte går och få det perfekt så tänker jag bara ''Men då skiter jag väl i det''. Ingenting är någonsin mittimellan i mitt liv, förutom en sak.. Jag är antingen extremt glad eller förbannad, överlycklig eller djupt deprimerad. Ni fattar. Jag förstår att det vore jobbigt att ha ett förhållande med mig haha. Men jag skulle göra allt för att få det perfekt. Det är ett roligt ord.. Jag tänker mig perfekt som en våg. Man måste ha några brister för att balansera upp det bra med än själv och när det är en blans mellan bra och dåligt är det perfekt! Det ska vara 'harmoniskt', lungt, och stillsamt. Men oftast tippar det ju över på någon sida. Men klart man måste få göra fel och bråka för att fatta när det är bra balans emellan allt och perfekt är ju nästan tråkigt, det är liksom blankt....
 
 
Vet inte varför jag skrev det här, men jag måste verkligen ta tag i mig själv. Rycka mig i kragen och skrika ''SLUTA VARA SÅ JÄVLA SLARVIG''. Peace! 
 



idag är en bra dag

Lånade Lollos bild från Insta. 
 
Anyway, idag har jag inte gjort mycket. Eller det beror på hur man ser det! Först gjorde jag klart matteprovet på kapitel 6, sen åkte jag till stan för att träffa Malvaaa!!!! Det var så länge sen! Åh vad jag har saknat henne, såååå himla mycket! Vi har inte sett varandra på hela sommaren. Sen åkte jag vidare till Söder ensam och mötte Ludwig, Sebbe, Lollo, Leo, Camilo, Nisse och Viktor! I was very cozyyyy! Nu sitter jag här hemma, vet ej om jag drar ut. 



I'm home!

Nu är jag hemma! Har ingen passande bild haha så ni fick en överredigerad bild med alldeles för mycket eftekter, lol. Nu ska jag gå och skala potatis hihi. Blog you later!



läser ni?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
 
 
Ibland undrar jag om ni läser vad jag skriver? Haha! Det händer sånt här väldigt ofta, väldigt, väldigt ofta faktiskt. Liksom det var till och med ett Q/A inlägg. Haha så hur många läser vad jag skriver? Eller kollar ni bara på bilderna? 
 



classic q/a

Vem är din absolut bästa tjejvän? Och vem är din bästa killkompis?
 
Åhhh tjejkompis har jag ingen aning om! Jag har så många supernära kompisar som jag kan ringa mitt i natten, anyday! Killkompisar blir det Ludwig, Erik och Sebbe! 
 
 
Haha what da hääck har du gjort med dina shorts?
 
Haha ingenting! Dom är inte mina. Jag vikte ner dom för annars skulle jag tappa dom eftersom det är Linnnéas och lite för stora. 
 
 
Kan inte du lägga ut en video när du sminkar dig? 
 
Haha sure men den kommer ju bli 20 sekunder typ haha.
 
 
hur mycket sparar du i månaden? 
 
Sparar iiiingenting! Skulle verkligen behöva det! 
 
 
Tycker du att det är viktigt att se bra ut? jag menar att vara smal och så?
 
Jag tycker det är jätteviktigt att trivas med sig själv och att vara hälsosam, för det är inte hälsosamt att ha ett ett BMI över 30 liksom (inte att vara för smal för den delen). Men bara man mår bra! 
 
 
 



kueel i skärgårnnn

 
Är det bra väder hemma i storstan? Snart är det skola och grejer! Just nu sitter jag säkert och grillar och snackar om allt möjligt på en klippa. Cozy shiiit! tidsinställt ni veeet. Jag måste bara berätta att igår såg vi väärldens mysigaste film! The Vow, ni måste kolla på den, extremt min filmsmak! Rachel Mcadams är med, hon som spelar i The Notebook och det ät ett stort + jag älskar henne. She's amazing! Men The Notebook är nog trots allt min favoritfilm hihi. 



hjula

 
Idaag har vi gjort en hel del.. Eller vi har mest tagit det lungt! Linnéa är inte som andra barn och vaknar 7 vaarje dag typ? Haha så hon försökte väcka mig hur länge som helst! Klockan 11 fick hon äntligen upp mig. Vi cyklade till äffären. Dit är det 4 km och jag har sämst kondis så jag höll på och dö i vissa uppförsbackar haha. Vi köpte grill och lite smågrejer eftersom vi tänkte åka och grilla någonstans sen ikväll.
 
Myyyyyssiiigt! Jag har verkligen behövt det här. Komma ut till landet och bara chilla gaaalet. Jag skrattade hela tiden när vi åkte båt för jag kände mig så jävla lyyyckklig haha. Det här är riktig sommar! 



Stadium, Polo RL, Hunters




as long as you love me

 
 
Må vara Justins bästa video ♥



smoke weed every day

 
Fager! Haha ''catch the moment'' bilder! Jag är på Linnéas awesome land just nu och det är inte så värst bra internet, så uppdateringen blir inte det bästa. Jag har med mig kameran så ni kommer få a lots of pics när jag kommer hem, om inte innan hihi. Puss.



Q/A

Jag har länge funderat på att köpa ett par hunterstövlar och tänkte att , nu fan köper jag dom ! men så kom jag på att det kanske är helt ute till hösten hahha har ingen koll på sånt men jag vet att du har ett par stycken och jag undrar om du kommer använda dom denna höst. inte för att jag bryr mig sådär jättemycket om vad andra har på sig men det känns ju lite ovärt att köpa dom om det är HELT out of date liksom.
 
Hahaha jag fattar vad du menar! Nej, jag tänker fortsätta använda mina. Jag tror aldrig riktigt dom kommer bli out of date helt ärligt. 
 
 
Det här är kanske en lite knepig fråga men... jag har alltid undrat om det inte är nån som har sport bh under ballett dräkten. vet att det är nått extra tjockt tyg under men om det är nån som har lite större bröst kan ju det inte hjälpa så mycke!? skulle va kul att veta och du har ju dansat mycke så...
 
Jaaaaaa, lite jobbigt är det ju men nej tyvärr, jag tror inte det är tillåtet att ens ha något annat än ''uniformen'' (För det är en uniform typ) Man får inte ens ha på sig benvärmare eller annan färg på balettskorna än bestämt. Dock på Operan har ju folk på sig vad dom vill! Men dom flesta dansarna har inte stora bröst. Dom flesta! Men jaa tänk vad jobbigt att ha C eller D kupa och hoppa runt med endast dubbeltyg. För det ger ju inte direkt mycket stöd..
 
 
har du lagt ner sången helt nu? 
 
Nej, lååångt ifrån! LÄS HÄR
 
 
Hej Zara! Jag är kär i jackan du har på dig gaaaah! Vet ju inte om den säljs i Sverige på nk eller liknande men jag undrar om du skulle kunna svara på vad själva "modellen" heter! Typ mer barbour blablabla, haha.
 
Haha tack, vad kul! Visst är den snyyygg. Den borde säljas i Sverige.. Det är den nya höstmodellen och kostar runt 3600. Jag köpte min i USA och vet inte vad modellen heter.
 
 
 
 



12 månader tillbaka

För ca ett år sen.. 
 
För ett år sen gick jag i Balletskolan, jag hade brunt hår, jag var med Paulinne vaaarje dag, mina UGG's var rosa och inte gråa, Lena Sydow var min lärare, jag var 1,56 lång, jag hade aldrig träffat personer som jag idag inte kan gå en dag utan att tänka på, jag hade F i kemi, jag sa ''palla skaffa pojkvän'', vi spenderade dom flesta kvällar i Olivias källare haha Herregud vad jag saknar PTS! vi grillade vid Mälarhöjden, vi gjorde dumma saker som jag inte ångrar en sekund haha. Vilka minnen! Jag sa ''jag ska sattsa på skolan nu'', Jag var på kollo och träffade Malva, jag hade världens bästa sommar! Tänk vad saker ändras fort..



tja babe

 
Igååår sov Luddepudde hos mig! Haha vi hade det väldigt myysigt. Han brukade alltid sova hos mig och det var bara så jefla näzzz. Fan vad jag har saknat att ha det så. I just looove him so much! My bestie. Haha jag är helt eurofoisk idag av någon anledning. Vi gjorde väl inte så mycket som är roligt att berätta i bloggen. Misstolka inte, vi satt mest och snackade och hade kult på resturangen! Nu kan jag i allafall bekräfta att han kan dansa. Seriöst eller inte hehe. 
 
Just nu sitter jag i bilen med Lisa påväg till Gävle där jag och några andra ska sjuunga ♥



myyysssssiiiii

Här ska jag ligga tills någon ringer och tvingar upp mig! Har ni tips på någon bra film?



mina så kallade planer

innan jag börjar skriva något vettigt måste jag bara säga till dig som iiiinte är svensk och har ett ipnummer som slutar på 47, kan du snälla ta dina knaggliga svenska meningar som du översatt på google translate och trycka upp dom? Tack. Herregud, blir skitlack...
 
Aaaanyyywwaayyy, hahaha jag har skitit i min ''plan'' helt. Jag ligger ju bara hemma och softaaar. Kanske ska dra mig mot stan och möta Sebbz och Luddz. Jag tänker inte berätta för hela världen om mig och Ludwig, no hard feelings men det är ganska privat även om jag bombar insta med quotes från olika tumlbr sidor hahahahaha. Vissa på skämt, vissa inte. Men ni förstår säkert eftersom ni är väldens bästa! Jag ska typ sätta på mig något skugsmulligt och gå ut och leka fotograf nu haha. Visst är det roligare och läsa med fina bilder? Här får ni några fina på mig... 
 



tog en jävla tid bara så ni vet

Är du kär? Yes
 
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? Men nej? Varför då liksom?
 
Är du rädd för kärleken? Ja, jag är rädd att kärleken ligger under min säng när jag ska sova..

 

 

 
BADGIRL/BADBOY

 

 

Har du rökt? Ja. Jag tycker det är fett nasty med folk som röker.
 
Snusat? Absolut inte, vidrigaste man kan göra!

 

Däckat? yes

Tycker du att det är coolt att supa? aaaaabror det är fruktansvärt coolt (ironiironiironi)

Kysst en främling? Hahahahaha 

Gjort ett sugmärke? Yes

Har haft oskyddat sex? Jag tycker älgar är ganska fina! 

Pussat en tjej? Ja som fean

 

Har du haft sex med mer än 20 Personer? Nej wtf? 
 
Gråtit inför mer än 10 personer? Min älskade gamla klass

 

Smygit ut? kan hända..

Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? Har* kvar känslor..

Sovit bredvid någon av samma kön? Ja, de'klaart!

Sovit brevid någon av motsatt kön? Jaaa, bästa! Eller nu snackar jag om Ludwig annars är det väl inget konsigt med det haha.

 
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? Älskar* någon så du skulle kunna göra vad som helst för den.

Gråtit dig till sömns? Ja..

Gråtit framför någon du älskar? Jaa

Vaknat av att du gråter? Ja, mardrömmar.

Skrikit ord som hora och slampa till någon? MMMMMM

Slagit någon på skoj? Errriiikk. Helt standard. Nej men ja, det är väl kul typ hahaha

Blivit slagen på skoj? Ja haha. Jag är Erik jesus amalia vad vi slogs hehe.

Varit på sol semester? Yesyesyes

Badat i havet? Nej, vad är ett hav?

Har haft snöbollskrig? Ja, fyfan vad överskattat

Inte sovit på en hel natt? standard

Varit på sjukhuset? Ja, jag var stammis där när jag var liten haha

Sovit i över 12 timmar? Haha standard det med

Sett en film mer än 10 ggr? Avataaar ♥ ♥ ♥

Varit ute en hel natt? Japp, YOLO hahaha

 

Bråkat med en vän? Jaaaaaaaa
 
UTSEENDE

 

Hur lång är du? 163 

Ögonfärg? blå/grå/gröna, det varierar typ haha, jätteläskigt men det kanske är pga ljuset.

Hårfärg? Råttfärgat haha

Stil? skittråkig

Är du nöjd med ditt utseende? Jag ska inte klaga

 

Är du mogen? Jag är mogen när jag vill vara mogen hehe
 

 

FRITID

 

Du har varit på läger? Ja! Extremt kult på resturangen.
 
Du kör handboll/basket? Nononono

 

Du kör fotboll/innebandy? nej, längesen jag spelade forboll

Du är ofta med kompisar? Var mer med kompisarna förrut, men ja. Är med mina bästa bröder.

 

DU TYCKER OM ATT...

Kramas? Vem gör inte?

Kyssas? Jaaaaa

Prata? världens bästa!

Sova? oohh yes!

Gå upp tidigt? jaarrååå

Lyssna på musik? klarar mig inte annars

Vara ensam? Älskar't

Att vara kär? Beror på.... 

Vara i skolan? Jaapp

Kolla på film? 5 av 5 tosters

 

HYGIEN

Hur ofta duschar du? Varjedag oftast

Använder du deo? Ja, jag mår dåligt om jag har glömt det någon dag!

Brukar du borsta tänderna varje dag? Självklarheeet!

Använder du parfym? Jaaaaa eller body mist

 

DU FÖREDRAR

Cola/Fanta? Lite olika beroende på vilket mode man är på.

Tv/Data? Det heter för fan inte data, det heter dator. Snälla, vem har skrivit dom här frågorna? Haha dator lätt.

Blå/Rosa? Åh det beror helt på!

 

FRÅGOR

Vad tycker du om kärlek? En jävligt komlpicerad sak

När kramade du någon sist? Idag! 

Saknar du någon speciell person? Ja

Har du svårt för att bli kär? Jag vet inte riktigt

När kysste/hånglade du med någon sist? Ludwig

Är du singel? Ja.. Det är jag väl tvungen att säga om någon frågar.. 
 
När fick du senast en komplimang? Igår

 

 

HAR DU NÅGONSIN...

Varit medvetslös: ja

Hånglat med nån riktigt ful: Hahahahahaha beror på

Hånglat med fler än 50 pers: Nej, euw?

Gjort något riktigt dumt: Alleles för många gånger

Gjort något du verkligen ångrar: Jag ångrar så extremt mycket saker... 

Varit nykter på någon nyårsafton: Jarååå

Åkt ambulans: Yeesss

Gjort nåt olagligt: aaaaabror. Fuck aina!

Skämts över dina föräldrar: Ja, Herregud säger jag bara! Men mina päron har ju skämts minst lika mycket över mig!

Sagt jag älskar dig och menat det: Ja, det är klart?

Tagit droger: Nej!

Vilka kläder sover du i: Jag brukar inte sova i något förrutom trosorn hihi

Vad hatar du verkligen: Daggmaskar och potatisgratäng

Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Neiii 

Är du ensam nu: I mitt rum ja, men mami och Hani är hemma

Vill du gifta dig: Oh ja!

Vill du ha barn: Ja, 4 stycken

 

 
SENASTE PERSONEN SOM...

 

Sov i din säng: Ludwig

Såg dig gråta: Mamiii, satt och kollade på en såå sorglig sak.

Fick dig att gråta: Ludwig

Smsade dig senast: Filip, på kik.. om kik räknas. Annars Malva!

Kramade dig: Mamii.

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG

Gråtit: yes..

Kramat någon: Mami

Pussat någon: Yes

Köpt någonting: Godis, om det räknas

Sjungit: såklart!

Saknat någon: Ja...

 

HAR JAG?

Digitalkamera: Systemkamera och digitalkameran vet jag inte vart den ligger, den är typ borta hehe.

Telefon på rummet: nejjjj vi har inte ens en hemtelefon längre.

Egen dator: aaaaaabror

Könssjukdom: Syfilis, HIV, gonorré, herpes, flatlöss, klamydia. No biggie liksom.

Bra kompisar: OM jag har!

Tar du receptbelagda mediciner: Nääääää.




kväll/morgon

Jag tänkte på en sak när jag var ute och gick. Är jag en morgon eller kvälls människa? Jag har alltid trott att jag varit en kvällmänniska för att jag älskar att vara uppe länge och sena kvällar är det bästa som finns, men så kom jag på hur mycket jag gillar mornar. Alltså inte att vakna klockan 7 och göra sig färdig för skolan utan tänk er att vakna tidigt, det är helt tyst, sätta på sig mjukiskläder, i med lurarna och gå och sätta sig på altanen med té när hela världen sover och man sitter där och bara tänker.
 
DET ÄR SÅ JÄVLA AWESOME NI ANAR INTE! Och jag är båda pigg på kvällarna och mornar.. Jag vet faktiskt inte själv varför jag inte går i väggen? Haha jag sover nästan ingenting, jag lever på nutellamackor och är alltid stressad. Jag måste komma back on track tills skolan börjar! 
 
En mongobild som inte ens hör till inlägget hehe... Natten/morgonen? What do you think?



stress


Idaaaag har jag på mig True Religion jeans, Barbour jacka, H&M tröja, Halsduk ?, UGG's och Kepa från Lexington. Jag vet inte varför jag har keps när det typ regnar hehe...
 
Nu ska jag gå ut och promma, sen träffa Ludwig typ 3 eftersom han antagligen kommer vakna runt den tiden och sen skulle jag möte Stella kanske och Alva. Och Sebbe måste lämna tillbaka en tröja han råkade få med sig och Vilma måste lämna mina hörlurar. Nej det måste hon ju inte men jag kanske träffar henne i allafall. MEN SHOO STRESS! Haha jaja, update you later aligator. 



Q/A

Vem är din favorit sångare?
 
Beyonce, Beyonce, Beyonce!
 
 
Dansar Ludwig balett?
 
Naaaj, han har aldrig dansat. Fast har kroppen till det. Haha alltså man ser att han skulle få en bra dansarkropp. Fast jag vet att Sebbe är jätteduktig på att dansa! Kanske inte just balett men street osv...
 
 
Några bra tips på handväskor man kan ha till skolan?
 
Njeee eller det är ganska svårt.. Vill du ha en vanlig svart? Hur mycket pengar vill du lägga? Kolla runt på Åhléns eller Accent (heter det så?). Dom brukar väl oftats ha något! 
 
 
Är du tsm med en tjej? Det stod "jag skiter i varandra tycker" osv på insta -reagerade på den texten när hag såg bilden, är ni på g? 
 
Nej det är jag inte haha. Vi driver om det! Men jag skulle lätt vara kär i henne om jag var kille eller gay. Så vi skojar om det haha.
 
 
Vad har du köpt ditt linne?
 
Det är från Monki. Inte så fullt seriös bild hehe.
 
 
vilken storlek har du på dina hollister jeans? 
 
Jag tror jag har 0 R. Jag kanske säger helt fel nu! Men om du inte fattar storlekarna kan du ju fråga dom överenergiska människorna som jobbar där haha. Dom hjälper dig säkert mer än gärna!
 
 
Varför försöker du verka så amerikan?
 
Haha vaaaaa? För att mammas kusiner från USA hälsade på? Vad ska göra åt att dom kommer från USA, dom snackar ju inte ens svenska. Jag har också släkt därirån? Lolzzz.
 
 
 
Rakar du eller vaxar du dina ben?
 
Förrut vaxade jag alltid men jag pallar inte det längre så jag rakar. Jag har ändå inte värsta skogen på mina ben haha jag är svensk och blond. 
 
 
Vad heter du på Instagram? 
 
Zaralarsson.
 
 
Snygga bilder! Vad heter sidan/programmet du redigerar dom i?
 
Tack så mycket! Jag brukar redigera dom i iPhoto eller Picmonky! 
 
 
 



14.00 7/8 2012

Heelloo lovers! Vad gör nii? (Skrev datum osv för er som tillexempel har glömt bort att det är 2012 hehe) Jag vet inte riktigt vad jag gör eftersom det här är ett tidsinställt inlägg hehe. Troligtvis strosar jag runt på stan eller är med Alva. Kanske både och? Haha i allafall. I skrivade stund sitter mamma och pappa och lyssnar på Thomas di Leva jättehögt på övervåningen haha asså va? 
 
Igår pratade jag med Linnéa i Telefonen och kom överrens om att jag åker till hennes land på Sandhamn på söndag. Jag har fått för mig att dom inte har någon elektrisitet haha men jag kanske bara har inbillat mig... 
 


 
 
 
 



se7en

 
 
Det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik! Det gör det väl inte för någon? 
 
Jag återupptäckte min grova rädlsa för daggmaskar när Carri och Ludwig la en på mig när jag halvsov. Får rysningar och vill spy såfort jag tänker på dom, usch! 
 
Jag har Sveriges värsta PMS och blir så känslig för minsta lilla. Jag kan börja gråta för att jag tappar en enkrona på stan och så blir jag skiiiitsuur. Haha jobbigt att vara tjej men man kan ta antideprivssiva! 
 
Jag åt min första nutellamacka ever i USA för att vi inte hade ost kvar eller någo sånt. Jag brukar vanligtvis äta direkt ur burken, det är bäst! 
 
Jag duschar aldrig länge. Max 15 min, annars somnar jag i duschen haha. 
 
Tycker på riktigt att jag inte ser så värst bra ut, finns miljoners miljarder snyggare männiksor! Ibland tycker jag inte ens jag är ser bra ut alls haha. Men självklart blir så otroligt glad för alla fina kommentarer osv på IG och bloggien! Men allt handlar inte om utseendet. 
 
En tanke jag alltid tänker innan jag ska sova är: ''Undra vad min framtida man gör just nu?'' haha.
 
 
 



segt internet

Hej ggggssss'! Jag har inte kunnat blogga på hela dagen för att internet har inte funkat! Segt segt segt. Idag har jag inte gjort någonting! Jag tänkte träffa Alvaros men hon blev sjuk så jag har suttit hemma och inte gjort ett skit. Det var vädigt skönt helt ärlit. 
 
Just nu har vi gäster från USA! Mammas kusin och hans pojkvän. dom är hur trevliga som helst. Jag börjar bli lite trött, haha min dygnsrythm är helt rubbad... Vi hörs kanske lite senare eller imorgon. Puss!
 



aaaaaaaa tjaaaa!

Vem skulle banga? Hade inte bangat på mig själv en sekund? #dagensvackra #sverigessnygga #veckanshotttie #kikme #jagskojagörhelstintedet #förjaghar5000meddelandenjagintesvaratpå #kandetvaraförattjagärhet? #spermie 



till er som undrar vad jag gör

Dom sista dagarna i LA uppdareade jag ju inte så mycket för att jag inte orkade. Dom dagarna var jag på några möten med några coola killar! Jag var på Universal och pratade med killen som fixar musiken till The hunger games. Han gjorde ettan, nu håller dom på med tvåan! Han bad mig skriva en låt till de filmen, alltså Fatta eld. Mest som en rolig grej, men man vet ju aldrig. Sen var vi och träffade en Atlantis som har artiser som Bruno Mars, T.I. Wiz Khalifa och många fler. Och sist men inte minst Mercury, en label som ligger under universal. Dom har artiser som JB, Jay-Z, Rihanna osv! 
 
Jag är inte där för att jag ''måste bli signad till någon av lablarna'' utan mest för att säga ''Hej, I exist'' typ haha. Det är ju bara sjukt bra att träffa dom här människorna! Kolla om dom är intrsserade eller inte. Men det är klart att jag måste bli signa till ett utav bolagen för att kunna bli internationell. Det är ingen brådska med något egentligen, jag har skivkontrakt med Univarsal i Sverige och vi börjar nog här som en kul grej. 
 
Om jag inte blir artist kommer jag såå hååårt jobba med att sitta och upptäcka nya, signa in dom på olika skivbolag, producera, vad som helst! Men jag kan verkligen inte tänka mig växa upp och inte hålla på med musik. Never. 
 
Om ni har några frågor går det jättebra att ställa dom!



basmentality

 
Tjeeenare bloggen! Vilken skev bild. Haha jag satt igår och kollade på massa klipp från Basementalily rap battles. Jag har sett rätt många eftersom jag och Ludd satt och kollade på hur många som helst när vi åkte till idre. HAHA alltså dom är för bra! Ni måste gå in och kolla! sök bara på typ ''Basementalily rap battles'' på Youtube. Lolz.
 
Jag kan btw inte lova att det blir jättebra upptadering dom närmsta dagarna. Jag är ute hela tiden och jag kan ju inte springa hem för att göra ett inlägg. Tidsintälldta tar mer tid än vad man tror. I allafall för mig! (Jag kanske skriver rätt segt... Nej, det gör jag väl inte..?) Whateverz, bara så ni vet! Ni är bäzt.
 
 
 



pride!

Hejsan bloggisen! Igår var jag, Ludwig, Sebbe, Nolle och Camilo på Pride! Grejen är att jag ar sett paraden men det var måånga år sen så jag kom inte ihåg något från det. Det var skitkul att se!! Ni vet väl vad Pride är? En enormt stor parad/fest i hela Stockholm för homosexuella, bi och trans. Tycker det är hur bra som helst att så många stöttar paraden! 
 
Jag tänkte ta med kameran men jag orkade inte släpa på den hela dagen eftersom jg inte visste vad vi skulle göra efter och min mobil dog precis innan så jag han inte ta några bilder förrutom en på Camilo och Ludwig.
 



sommaren 2012

 
Den här sommaren har varit najjjssss, kanske inte riktigt som jag tänkt mig men vad ska man göra åt det? Vet inte heller hur jag ska sumera sommaren... Jag har mest varit med familjen ochförstå mig rätt, jag älskar min familj! Men dom bästa minnerna får man med sina kompisar. Det nya skolåret kommer bli bääst i allafall! Sattsa på skolan, skita i att tänka så mycket på kärleken utan typ go with the flow, vara med sköna flickz och boyz på helgerna, det ska gå bra för mig nu! Tänkta bara på mig själv och göra det jag tycker är roligt! Taggar gal1 inför 9an! Galenchey.se (William Spetz) 



justin ♥ Beyoncé

 
Hahahaa jag dör! Dock är ju videon gammal men vem har inte en crush på Beyoncé



hanna on my photo booth

 
Hahahaha cute! 



SPLS

Vad gör jag ens upp nu? Haha vaknade klockan halv 6? Ibland får jag ryck och tänker ''imorgon ska jag vakna jättetidigt'' och så brukar jag göra det haha det är jättesjukt! Jag har suttit och kollat på Beyonce live framträdanden i 2 timmar i allafall. Det kommeer aldrig komma någon annan artist och vara bättre än B. I'm in looove.
 
Igår var Sebbe, Ludwig, Paulinne och Selma hemma hos mig! Det var skiiitmysigt när bara tjejerna var här! (Det är klart att det var mysigt när the grabz kom också men jag hade inte träffat på dom på länge så det fanns så mycket att prata om). Jag och Sebbe försökte lära oss Single ladies haha. 
 
Apelsinen kommer för övrigt från USA ifall att någon undrar! Vi vann den på ett tivloliii.



på tal om det....

På tal om att visa allt jag köpte på resan i LA osv...Neeej g uuuuud vad joobbiigt! Haha men jag kanske kan göra lite mer dagen outfit eller något och ett inlägg här och där om något jag köpte men ni anar inte vilken process det skulle bli att plocka fram allt när jag precis packat in haha. Just nu ligger jag och chillar i min nya Abercrombie tröja och RB hipster brillz (cool uan sol). Två saker - check!
 



eriksdalsbadet

 
Shalom på er gangsters! Jag har bara varit med mina bröder från söder dom senaste dagarna.. Eller den ända som bor på söder är Carri haha whatever. Igåår sov jag och Ludwig över hos Carri, väldigt myspys sen idag var vi tvuunga att hitta på något för alla var helt raslösa så sebbzz, Luddzz, Carzz och jag drog till Eriksdalsbadet. Jag gillar verkligen inte att vara där för det är så jävla naastyy men herregud vad kul vi hade!
 
 
 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0