VARMT

Hej alla fina!
Idag tog vi en liten båt till en ö som jag inte tror heter något, det var bara berg fast det var ganska skönt att det inte blev massa sand överallt. Och det var sååååå vaaaaarmt!!! ni anar inte. Jag blev skitbrun :D Jag somnade i solen så jag gjorde verkligen ingenting annat än att sola/sova idag haha. Vad kul att ni tyckte planking bilderna var bra ,det fanns egentligen inget bra ställe at planka på och jag hade rätt tråkigt så bilderna blev ju sådär.







VAD HAR NI GJORT IDAG?




outfit

img_8603 (MMS)

• shorts under Cheap Monday • linne/blus lindex • skor Ti Amo




puss och godnatt




planking

Har ni hört tals om planking? det är typ en sport där man ska ligga som en planka på dom sjukaste och roligaste ställerna haha! det ska helst vara public asså att det är mycket folk där. så Idag hade jag lite tråkigt så jag bad hanna ta några lamea plankíng bilder haha.









Har ni hört talas om planking ;)?






Strömstad

img_6756 (MMS)

Det är underbart väder här! Jag har blivit ganske brun och fin också. Det finns nästan bara norskar här haha ååååhhh vad jag älskar deras språk, världens gulligaste ^^ jag har verkligen gjort ingenting idag och det är asskönt!!! Puuuuuusssss




WAZZAH

Alla har väl sett ''the annoying orange''? när om står och nästan skriker wazzaaaaaaaahhhhhh hah ni vet? Jag fick faktiskt nyss reda på att Budweiser gjorde en reklam först INNAN the annoying orange. Jag tycker nog Orginalet är liite roligare haha! fast Annoying orange gör den så bra..



                                                VS



VILKEN TYCKER NI ÄR ROLIGAST?



outfit

img_1608 (MMS)

• klänning Christian Dior • Skor Ti Amo




JAG FLIPPAR SHURDA

Hej alla fina!
Vi kom fram för rätt länge sen och åkte och badade, det var så skööönt! Nu ska vi snart äta skaldjur. Det är ju typ det godaste som fins, håller ni inte med!? Asså en grej som jag flippar på är ju att DET INTE FUNKAR ATT LADDA UPP BILDER DIREKT TILL DOTORN!!! utan jag måste först ladda upp dom på facebook eller något liknande så man kan hämta dom online sen ''spara bild som'' och sen lägga till. Det är ju asjobbigt! För ingen här har Mac.. det blir så mycket lättare med apple produkter tillsammans. Men när jag kommer hem så kan jag ladda upp ALLA bilder för då funkar då ;)

AMEN DRIVER DOM ELLER!!??? DET FUNKAR INTE ENS ATT SPARA EN BILD.. FML



Påväg mot Stömstad

img_0617 (MMS)

Hej alla fina! Idag har vi spelat golf, ska jag vara ärlig fattar jag inte grejen med det.. Haha det är astråkigt^^ nu är vi iallfall påväg till Strömstad :) jag han inte lägga upp bilderna från tennisen igår med vi spelade i 2 ochenhalv timme haha. Jag har nästan aldrig spelat tennis men det är jätte kul! De blev så sent när vi kom hem så då körde vi bara yatzy och sen gick vi och la oss. Det var sååå fint här! Mer update när vi kommer fram, puuuuuusssss




Jag är dötrött!

img_4360 (MMS)

Hej alla fina! Nu har vi spelat klart och jag är såååå trött i min högra arm haha! Jag lägger upp alla bilder imorgon men jag hade på mig en Ralph Lauren tennis-klänning.




är dom tuffa eller vad?




NEMEN TJAAAA

Hej alla fina.. och alla fula.. men jag har inga fula läsare på min blogg!

Efter vi hade varit på badplatsen (jag tog inga bilder my bad) så gick alla hem! sen så tänkte Hanna och Alexandra gå ner till golfklubben och chilla lite men jag orkde inte göra något så jag la mig i soffan och somnade ^^ Snart ska vi dra oss ned mot tennisbanan igen och spela lite, gud vad kuult!! VI HÖRS SEN VÄRLDENS BÄSTA!



SEN VILL JAG PASSA PÅ OCH TACKA FÖR ALLA UNDERBARA
KOMMENTARER!




Gäsbloggning

Hej Alva här igen A.K.A Zaras självutnämda blogg manager ;) Jag tänkte att nu när zara fått så många nya läsare och blivit en riktig storbloggare. Så måste hon ju ha en manager. Och vem passar inte bättre för jobbet än JAG ;) HAHA! En så länge har jag påmint Zara om att hon måste skaffa en kamera!! Så att ni kan få stora snygga bilder på henne :D Sen har jag även påmint henne om att göra dagens outfit osv. Känner att det går mycket bra för mig och att jag utför mitt nya jobb väl ;) Haha! Tycker ni det finns något Zara borde ändra på bloggen? Eller borde hon skaffa någon ny kategori? Hon ni några förslag så maila mig på....., neee jag skämta ba.
1. Zara älskar Ben and Jerry
2. Zara brukar dansa naken i omklädnings rummet till Lady Gaga eller någon annan låt. Okej hon brukar ha trosor och bh på sig, såå nästa naked.
3. Zara sviker en aldrig. Hon berättar aldrig hemliga hemligheter för någon annan. Alltså är hon en person man verkligen kan lita på!!
Ojj jag hinner inte fler måste gå nuu :( Ska åka iväg till minna sysslingars sommarstuga. Men ni får gärna ta och gå in på min blogg http://alvaringmars.blogg.se/ http://alvaringmars.blogg.se/ http://alvaringmars.blogg.se/ !
Puss och hej nu måste jag gå!! Love you Zara




Första dagen i mölle

img_7337 (MMS)

Godermorgon! • tröja Bik Bok • Jeans Cheap Monday • lila Hood WEZC • Skor UGG austrailia Idag ska vi ta det lungt, kanske spela golf, kolla på någon fyr osv. Det är hur fint som helst här! Synd bara att det inte är sol som det var igår :( vi har bokat tennis banan 20.00-21.00 så vi for se hur det går. Jag är iallfall jättesugen på att köra tennis!! puuuuusssss




lär känna mig bättre

Jag har snott domhär frågorna från Palli hoppas det är okej palli-ballie!!

Höger eller vänsterhänt: högerhänt! men det vore ju coolt och lite mer annurlunda att vara vänsterhänt. Hanna är det ;)

Humör just nu: glad men trött!

Favoritgodis: Lakrits & chocklad muuuuummss :D

Är det nåt du absolut inte äter: POTATISGRATÄNG! fyfan vad äckligt det är!!! alla ba men ''du kommer älska min mammas, den är världens bästa'' eller ''ååhhh min mormors är så gräddig och go jag lovar att du kommer äta!'' NEJ! jag äter ingens potatisgratäng usch fy bläää!

Kläder just nu: ballerina skor, linne, shorts och kofta :)

Musik just nu: ingenting.. :(

Vad sa du senast: ''vaddå?.. ahhh jag vet!''

Sommarplaner: vara med kompisar!! :D

Fisk eller badkruka: vissa dagar älskar jag att bada, andra vill jag bara sola.

Saft eller alkohol: saft MED alkohol höhö

Hur många kuddar sover du med: 2 st

Favoritväder: SOOOOOLLL!!!

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med:
3 sköna kompisar ;)

Morgon eller nattmänniska? nattmäniska!!

Spelar du något instrument? noooope..

Sparare eller slösare: Både sparare och slösare!

Bästa film: iiinge aning :/

Tror på liv på andra planeter: JA ^^

Har du några homosexuella vänner:
Ne .. men jag ska skaffa mig en asgay kompis! gud vad kul haha bögar är sååå söta och oftast ser dom grymt bra ut och är jättetrevliga ;)

Tror du på mirakel: ja det gör jag väl!

Ser du dig själv som tolerant mot andra: IBLAND! men det beror verkligen på..

Ser du på kärleken som ett misstag: ibland

Hur många barn vill du ha när du blir stor: 5... haha 4 killar och en tjej

Bio eller promenad: Beror på med vem ;)

Är du kittlig: ibland haha det är skitkonstigt!

Snarkar du? haha ja alla säger ju det så tydligen gör jag de :P

Stjärntecken? skytte! nån mer som är skytte?

Rädd för insekter? inte rädd men dom är ju inte mysiga

Äckligaste insekten:
Spindeln haha!

Bästa bok? Harry Potter!!

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna flyga

Vad vill du jobba som? artist!

Chips, morötter eller godis? GOTTA!

Pizza eller hamburgare? Pizza yuummaayy

Skriver du dagbok?
Jag bloggar

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag tänker pierca mig i naveln och tatuera eminems namn eller en rad från en låt jag älskar med ett bra budskap

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) I skolan är jag väldigt slarvig men hemma har jag alltid städat faktiskt

Gungar du på stolen? alltid ;)

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? gud ja! det är ett måste innan man dör (hoooost jag är odödlig höhö)

Vilken hand håller du gaffeln i ?
När jag skär - vänster men när jag bara äter så blir det höger !

Är du rädd för blod? nee men blofdprov scares me to death!!

Saltar du på maten? Aldrig faktiskt

Gillar du att sjunga? de' klart!! :D

Anser du att du är stark? o ja! jag är superman

Brukar du sola?
Bara på stranden men aldrig i solarium..

Vad gör du om du får hicka? ingenting jag älskar känslan man får när man hickar hahah jag vet jag är onormal

Röker du?
nepp!

Snusar du? ne fyfan!

Använder du knark? japp! drar en lina innan skolan ni vet ;)

Kaffe, te eller inget? chailatte ftw!!

Har du en besatthet? MIN MOBIL!!! åh älskling vad han betyder.. ja det är en han haha vi är gifta förstår ni :D


det var allt :D
PUUUUUSSSSSSSSSSS



Bilder

Hej alla fina!
Idag har jag inte gjort så mycket. Vi har mest tagit det lungt på stranden, men mitt batteri tog slut på både mobilen och kameran så jag tog inga bilder från idag tyvärr men jag laddar upp bilderna från igår istället tänkte jag! Jag längtar verkligen hem till alla mina kompisar och alla planer vi är taggade till!! shiiit nu blev jag astaggad haha :D jag är upptagen från att jag kommer hem till att jag åker till Gotland. Nu är vi i Mölle på några kompisars land och har det jättetrevligt verkligen, det är asfint här!!!

här är bilderna från igår:
• Baddäkt H&M
• Shorts Cubus
 



  





Jag ska flytta kommentarsfältet så man slipper rulla upp efter
varenda jävla inlägg! haha
Puuuuuuusssss







Sol!

img_6528 (MMS)

Hej alla fina! Nu så är vi och hälsar på mamma kompis som har världens finaste hus! Asså jag driver inte. Dom har en Jätterolig gunga också som gör att man kommer typ 10 meter upp i luften :D sen har jag blivit helt kär i en app som heter hipstamitic tror jag, det är den jag har använt på dom senaste bilderna. Juste! Igår var ju jag och Hanna på stranden och tog bilder, jag laddar upp dom Sen när jag får tillgång till dator :D här är det stålande sol! Har ni oxå fint väder? Puuuuuussssss




Outfit of the day

img_4460 (MMS)

• Linne Vero moda • Shorts Bik Bok • Skor Ti Amo




äntligen fint väder

Hej alla fina! Idag har vi bara gått runt och kollat i affärer och varit lite runt beachen :D mys! sen träffade jag Malin igen också, Ni vet hon som kom och knackade på? Haha det är så gulligt att Hon bor rätt nära och så kände hon igen huset som jag la ut en bild och så då kom hon och knackade på. Nu ska jag och Hanna nog ner till stranden igen och ta lite bilder :D Tack så mycket för alla asbra förlag som bloggnamn, NI ÄR BÄST!!! Jag har iallfall tagit världens finaste bild på henne som jag tog när vi var vid Hovs Hallar, som jag har bestämt att hon ska ha som header haha. Jag ska också skaffa mig en ny header, en ny design. Ny stilmall osv.. 

här är några bilder från idag:

• Skjorta Abercrombie & Fitch
• Shorts Cubus
• Skor Scorett

 


Kommentera om ni tyckte bildena var fina!
 



tjenare mannen!

img_4043 (MMS)

Aloha! Jag vaknade typ nyss höhö ;) precis när jag hade duschat så knackar en tjej på dörren så mamma öppnar och då hör jag "är Zara där" jag ba shiiiit Haha jag stod i en handduk och kände mig ful haha. Sen kom jag på att jag hade min romper bredvid mig ;) Hon hette iallfall Malin och var supersöt^^ Nu ska jag äta frulle/Lunch! Sen får vi ser vad vi gör. Pppuuuuuuusssssss




hovs hallar

DET HÄR KÄNNS UNDERBART! det är ju skitkul att blogga om man har läsare ^^ haha men jag vet att den kommer gå upp som en sol och ner som en ful pankaka imorgon ;) så är det ju med länkningar oftast.. men då får man ta vara på dethär då :D Vi var iallfall nere vid vattnet och något som hetter Hovs Hallar. Det var helt underbart där och man fick sjukt snygga bilder som jag tänker lägga upp lite senare :)

här har ni några tills vidare:

jeans JC
blus bik bok (Det känns som jag bara har kläder därifrån men det är typ för att jag köpte upp hela affären sist jag var där haha dom har jättemycket rea och superduperfina saker till hösten, så spring dit!)
skor Ti Amo 



 

SEN SÅ SKA MIN SYRRA SKAFFA EN BLOGG MEN HON VET INTE VAD HON SKA HETA, HAR NI NÅGRA FÖRSLAG? OCH TÅNK PÅ ATT HANNA.BLOGG.SE OSV ÄR UPPTAGET :D kommentera vad ni tycker och om ni tyckte bilderna var fina puuuuuuussss



Jag är vrålglad!!!

img_0430 (MMS)

Haha H-O-L-Y  F-U-C-K min statistik går rakt upp i taket!! Jag gissar på att det är Chloés länkning.. Am I right? ;) tack så mycket gumman!!! Just nu är vi påväg till något "jättefint" tydligen. Jag kan lägga upp massa bilder sen :D och sen så ska jag på massage, vad skönt! Toms fru jobbar som thaimassör så då ska alla i familjen ta en timme var. Hanna fick massage igår för att hon hade massa knutar, ni vet? Och Hanna tyckte hon var aaaaaweeesome :D vi hörs sen snyggingar! Puuuuuuusssssss




Mjusikk in maj hart!

img_8831 (MMS)

Jag sitter här på någon affär för att mamma ska köpa en jacka :) med musik i lurarna.. Haha alla tycker det är skitjobbigt att man aldrig kan snacka med mig men music is My sun och om någon försöker snacka med mig står dom i vägen för ljuset och jag blir bara sjukt irriterad. Speciellt om det inte ens är någon viktigt ^^ jag dreeeeev när jag sa att jag aldrig kysst för att när jag sa att jag hade det så blev det "usch och fy" sen när jag ba neeeej det har jag inte så blev det "ofta du ska väl börja 8an?!!!!" så vad man än säger ska människor alltid hitta fel, håller ni inte med mig? Puuuusssss




framme

img_9132 (MMS)

Nu är vi framme och Här är huset där vi bor! :) Vi åker ned till Båstad nästan varje år och är här i några dagar. Vi bor precis vid stranden, såå mysigt!! Men nu är det dåligt väder just nu är vi hos Hannas gudfar och pappas kompis Tom. hans fru är från Thailand så hon lagade helt awesome thaimat till middag!! :( snart börjar Pretty Little liars yaaay :D jag älskar det och desperat housewives. Vad gillar ni för program?




Påväg till Båstad!

img_3079 (MMS)

Nu sitter jag i bilen och tråkar sönder mig men tur att man har musik i lurarna! Gissa vem jag lyssnar på haha :D jag vill kolla på film.. Hah jag är värsta filmoman typ ;) dom där filmerna jag la upp ni vet? Jag glömde säga att jag har sett alla haha ingen var väl ASBRA men den bästa var devil, enligt mig :) jag älskar skräckfilmer!!! Jag har sett rätt så många, men är det någon ni har sett som ni tycker jag ska se?




Dagens outfit

img_8273 (MMS)

• tröja New yorker • jeans cheap Monday • skor Ti Amo




hhhhmmm...?

jag har en fråga... ska jag ha kommentarerna under eller över inläggen? hahah det var de ^^ kommentera vad DU tycker!!




Dagens outfit

img_0203 (MMS)

• Blus Bik bok • Jeans Cheap Monday • Skor Ti Amo




svar på frågor del 2

1. Hur många gånger per år tror du at du går på grönalund?

svar: Kanske 10 gånger per sommar ;)


2. Hur gammal var du första gången du stod ensam på en scen och sjöng, och vad sjöng du då för låt?

svar: Det var nog på skolavslutningen i 6års... jag var så nervös att jag trodde jag skulle spy :/ haha men nu blir jag nästan inte nervös alls!


3. Vad heter din skola?

svar: Kungliga Svenska Balettskolan :D


4. Hur och när tror du att du kommer bryta dig in i sångvärlden?

svar: När man fått Skivkontrakt så ordnar dom nästan allt och det beror ju på hur mycket dom vill satsa seriöst på artisten. Så dom marknadsför artisten och om jag får skivkontarkt vet jag inte, inte när heler ;)


5. Favoritfärg?

svar: Nästan alla! Det beror på vilket humör jag är på :P


6. Idol?

svar: EMINEM OCH BEYONCE!!!!


7. fick du kille på kollo?

svar: Haha nej det fick jag inte, därimot finns det alltid ett ''par'' på alla kollon haha :D


8. Vad fick dig att börja blogga?

svar: Jag vet inte... Jag kände väl att det var kul att dela med mig av mitt liv hahah ;)


9. kommer du söka till idol när du blir 16?

svar: Nej det tror jag inte :)


10. Hur fick du Chloés nummer? Grymt tacksamm för svar!

svar: Hon hade det på Facebook hahah men jag hjälpte henna ta bort det :P


11. Hur är en bra kompis i dina ögon?

svar: Någon som alltid finns där och någon som man kan prata om allt med, någon som man kan skratta med och gråta med. Och så är det så sjukt kul att ha ''inside-joke'' med bästisen haha!


12. har du kysst nån?

svar: Nej aldrig i hela mitt liv. hahahahah


13. har du magrutor?

svar: Ja faktiskt haha ^^ Jag kan visa när vi åker till Båstad ;)


14. tycker du att det är ok att ha fler bästisar?

svar: Klart det är! men sen så ä man alltid liiiite bättre kompis med någon av dom :)


15. Du verkar vara snäll men sen du van talang, känner du att dina kompisar är anorlunda, eller att det e flera som vill bli din vän ?

svar: Nej man märker det sååååå väääl så jag blir inte KOMPIS med dom. Fattar ni? :)


16. hur får man typ "Kontakt" med nån så man kan bli artist ?

svar: Jag vet inte hahah :D


17. hur många år är din lillasyster?

svar: Hon heter Hanna och är 11, född 2000.


18. favorit modell?

svar: ADRIANA LIMA!! gooooosh vad snygg hon är :O


19. tycker du att du är bortskämd?

svar: Njeeaee nej det är jag väl inte ^^


20. Hur känns det att vara så pass känd som du är just nu?

svar: Jag är väl inte känd? haha jag ser det inte så iallfall ;)




MOVIES


DEVIL


MIRRORS


THE HUMAN CENTIPEDE

Vilken tycker ni ser läskigast ut? Dom här filmerna har jag sett och jag tyckte nog den första, DEVIL för den sista, THE HUMAN CENTIPEDE, var bara störd... Har någon sett dom här filmerna?



Dumme Mosse

I förrgår var jag och min familj ute och gick på något natur reservat (astråkigt) som heter Dumme Mosse, men det roliga var att vi tog jättemycket bilder! Jag älskar värkligen att ta bilder! Jag ska be mina päron köpa mig en system kamera för det blir jättefina bilder då.
Tänk på att jag är osminkad så don't judge!




















Kan ni snälla, underbara människor kan ni skrolla upp
och komentera? Ni är bäst!
PUSS




Jag lever!

img_0872 (MMS)

Jag är hos mina kusiner nu och ville bara uppdatera så ni vet att jag lever! Just nu ligger jag och lyssnar på Eminem.. Jag ska fan tatuera in hans namn när jag blir äldre, han är SJUK! geni asså. Jag har iallfall tagit 1000 bilder som jag laddat upp imorgon och jag ligger inte och solar toppless i inlägget under! Jag har en topp som jag "vikt ner" banden på, fattar ni? ;) och klart jag vet att Kenza är signad med Universal Sverige jag är såååååå nyfiken på hur hon kommer vara!! Hon är säkert rätt bra, hoppas hon får bra låtar bara. Vad tycker ni om alla bloggare som släpper låtar? Kanske de bara är en 'trend' men jag håller tummarna får Kenza! Och ni vet att jag har träffat han som äger heeeela Universal, inte bara i Sverige utan presidenten för hela skivbolaget i. Han har sitt kontor i USA och vi träffade han när vi var i New York. Coolt va? ;) haha nu ska jag titta på film Puuuuuuuuuuussss




dagens outfit

dagens outfit

•Tröja Lindex eller Kappahl

•Jeans shorts H&M

•Skor Ti Amo

•Diadem Thailand




 



filmen ägdeeeee!

FILMEN VAR BÄST INGEN PROTEST! det var typ det jag ville säga.. haha Peace!








nu kör vi!

Hej!
Nu sitter jag och Palli och väntar på Nelly som också ska kolla på Harry da Potter! vi är inne på elgiganten och sittar vid datorerna som vanligt då när vi är hör haha. Jag ska gå och hämta våra förbokade biljetter om en kvart sen så uppdaterar jag efter filmen! puss





Palli ♥ usa

img_0105 (MMS)

Hahah..




Harry potter

img_3358 (MMS)

Aloha! Nu sitter jag påväg mot city för att möta upp Palli för att vi ska se på HARRY POTTER 7 DEL 2 wohhooooo!!!! Taggaaaa! Haha jag är så taggad ni anar inte! Men det är ändå så jävla sorgligt att det är slutet av slutet. No more Harry Potter liksom... Jag kommer typ gråta när Voldemort dör (vilket jag kan räkna ut att han gör även om jag inte läst boken eller kollat med någon kompis) jag mår ganska bra nu faktiskt är bara lite trött och hängig men nu köööör viiiiii all in! Aj löv ju Harry!




Tihi!

img_1426 (MMS)

Nemen nemen nemeen! Titta! Jag har vrålhög statistik :D vem länkade? Haha var det någon som länkade? Åh vad glad jag blev nuuu!! Fortsätt läsa min blogg och kommentera och sprid till era underbara kompisar i denna underbara magiska värld! Hahah jag är på rätt bra humör idag :D jag har inga planer men det blir nog att kolla på ny dator eller bara take à chill pill ;) typ ligga i solen och schteeka, men det är inte bra när man äter penicillin... :( vi får se vad jag gör! Puuuuussss




Starwars III

img_4057 (MMS)

Aloha! Jag sitter faktiskt och kollar på starwars III och den är väl helt ok.. Såååå bra är den inte :P haha men jaja jag mår iallafall bättre och vi får se vad jag gör imorgon, kanske drar med mig pappa och köper ett par ray-ban och kollar på ny dator om jag orkar, vi får se! Jag tänker iallfall INTE sitta inne. Men jag är ju sjuk lixom, ååhhh eller så får jag sitta och internet shoppa eller nått underhållande eller LEKA att jag köper grejerna haha. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen Puuuuusssssss




svar på frågorna!

1. När du fyllt 15 och är byxmyndig kommer du ha sex redan då?

svar: Vet ni vad? ska jag vara ärlig skiter jag fullkomligt i om man är byxmyndig eller inte. Och jag tänker inte planera det och skriva ner det i min almenacka haha. ;) det som händer, händer...


2. Om du inte blir artist vad vill du bli då? Asså det är ju helt självklart att du kommer blir artist o typ världskändis.

svar: Det har du helt rätt i! jag vet att dethär är världens sämsta svar men jag veeet inte :P


3. Vad heter du i mellannamn?

svar: Jag heter Zara Maria Larsson!


4. vilket är ditt favvoämne och vlket gillar du minst?

svar: jag tycker rast och spanska är kul och jag gillar inte matte, engelska, svenska, no, so, hemkunskap, musik :)


5. Gillar du lakrits?

svar: ÄLSKART!!!


6. Hur lång är du?

svar: 1.60 cm :D


7. Använder du mascara, isf vilken?

svar: oftast inte men när jag gör det använder jag en som kommer från Dior.


8. Ber dina kompisar dig ofta att du ska sjunga för dom?

svar: HAHA! omg nej... dom ber mig hålla käften hahaha


9. Vilken är din favoritlåt just nu?

svar: det är..

•Lighters- Eminem ft Bruno Mars

•Best thing i ever had- Beyonce

•Super Bass- Nicki Minaj


10. Vad tycker du är roligast sjunga eller dansa?

svar: båda tilsammans såklart!


11. hur lång är du?

svar: 1.60 cm


12. har du någon sjukdom?

svar: njeee...


13. vet du hur man kan få kontakt med laila bagge?

svar: beror på hur och vad du vill henne ;)


14. Hur ofta träffar du Shenie Fogo?

svar: hon går (sen 4-an) i min klass så räkna ut det själv hahah, hon är jättegullig!


15. Hur gör man smileysar?

svar: man lägger in en kod i stil-mallarna tror jag ;) :) :D :O :P :thumbup:


16. Skulle du typ svimma om du fick spela in en duett med typ Mariah Carey?

svar: nää men om jag fick göra en med Beyonce...


17. Skulle du hellre äta upp din hand eller aldrig mer lyssna på Eminem?

svar: haha jag skulle nog aldrig mera lyssna på Eminem :'(


18. tycker du om justin bieber?

svar: ja.. asså han är väl bra!


19. Juicy Cuoture, Abercrombie & fitch och Odd molly!


20. Vart i Stockholm ligger the wave och är det alkoholfritt där? 

svar: vid fryshuset och det är klart det är alkohol fritt eftersom det är från 14 år...


21. Tycker du att man som 14 "ska" sminka sig?

svar: det får man väl bestämma själv!


22. Om du blev gravid nu, skulle du då göra abort? 

svar: MEN JAA!!!??


23. Många säger att du är bitchig är det sant?

svar: haha vilka är många? och dom där ''många'' känner inte mig tror inte jag :D klart man inte kan älska alla och jag begär inte att alla ska älska mig men jag är aldrig bitchig mot någon :)


24. vilken skostorlek har du?

svar: 37-38


JAG SVARAR PÅ MER FRÅGOR SEN!! PUSSEN ♥ 




UGG's







Visst är dom fina? Jag tycker dom är supersnygga! typ ett par converse
 fast det är UGG's. Dom är använda typ en gång som ni kan se på
 bilderna. Kommentera om ni tyckte dom var fina!
 men jaja ;)




FRÅGA PÅ

img_2508 (MMS)

ja men vi tar väl en frågestund bara för att jag inte har något annat för mig nu när jag är sjuk + att jag tycker det är jättekul att svara på frågor, och frågorna från förra frågestunden går inte att kolla på JÄTTEJOBBIGT! så vi tr en ny! ;)




hur låter ni?- SKRIK!

Dethär blev ändå kollolåten enligt mig! den heter 17 juni av snook




bilder från Östergården

nu har jag iallfall masat mig upp ur sängen och tänker lägga ut några bilder från kollot! åh ni anar inte hur kul det var där! jag längtar redan tills nästa år men då ska jag till Starrbäcken eller Spotscamp ;)


skööönaste ledaren!


haha söta Hedda :)


Betty, Tove och Amanda fina cheyor


ouff vilken hetiiing!


när vi sminkade Tobbe till fwjootizzzh


in da bus ;)


WOHOOO!


ledaren Hanna... fråga inte varför hon ser ut sådär? :P


mys!


suddig men aja.

det finns såklart mer bilder men dom kanske jag lägger upp senare!
puuuuuuuusssssss




Nu är det Paulinne som bloggar :)

Hej på er fina bloggläsare!

Zara ligger hemma nu för att fått en infektion i kroppen! Det började ju med att hon kom hem från kollot och mådde dåligt + halsont och sen blev det bara värre :-/ Så då tänkte jag att jag kunde gästblogga lite så att ni iallafall får en uppdatering idag ^_^ Men allt kommer bli bra så oroa er inte! ;)

Idag så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra :P Igår hade jag ju planerat att gå på bio och se Harry Potter del 2 men Bella orkade inte gå så då sket vi i det. Fast alla säger ju att den är sååååå bra!! Jag måste se den idag,ska kolla med kompisarna..Alla är typ sjuka! :O Jätte weird! Vad hade ni tänkt hitta på idag? // Paulinne

Här har ni en bild från kollot vi var på :)

----> Här kan ni också besöka min blogg :D <----



Sjuk :(

img_3173 (MMS)

Förlåt för att jag inte lagt upp några bilder men jag blev sjuk och nu har jag jätteont överallt och det känns som att jag har ett rivjärn i halsen. AAAJ! åh jag orkar inte vara sjuk nu. Men jag tänker iallafall gå och lägga mig nu och försöka sova ut för det blev inte mycket sömn dom sista dagarna på kollot med tanke på alla bus vi gjorde (hihi) berättar allt imorgon! :)




Aloha! Nu är jag på bussen hem och har fåt...

Aloha! Nu är jag på bussen hem och har fått tillbaka min älskade mobil, yeeey! Jag har tagit rätt många bilder så jag lägger upp dom sen. Men nu sitter jag med idomin på läpparna och ser helt mongo ut så det blir ingen bild nu höhö ;) jag ska skriva att Alicia hälsar med en prutt! Mycket mer detaljer senare när jag kommer hem PUSSAR!




Kollo 2011

img_3923 (MMS)

Aloha! Nu sitter jag och Palli påväg mot barnens ö :D på en buss.. Med INGA KILLAR??!!! fml fml fml... Haha aja nu Måååste det här bli kul annars vet jag inte vad jag gör! Det heter Östergården och är ett vanligt kollo, klassiskt, orginalt, ingen inriktning, chillkollo, kalla det vad du vill men sånt kollo äger ut dom andra mihihi men vi ville egentligen inte åka på det men Starrbäcken (också vanligt kollo) var fullt :( buhuuu! Men hörrni! Förvänta er typ 0 uppdatering men jag ska försöka... Puss på er!




Jag tog typ inga bilder så det blir bildlöst!

Shuusan! Förlåt för en bajsuppdatering men jag har haft andra saker och göra en blogga höhö +att det är asjobbigt att blogga från ajfånen :) nu är jag påväg hem från Öland iallafall, det var jättefint osv osv men nu ska jag hem och packa lite för kollo imorgon med palli, kuuuuult!!! Jag är astaggad på kollo! Har ni åkt på kollo? Om ni inte har de, GÖR DE. hahahahaha sen måste jag bara säga en sak. Har ni sätt "swedish guy hates Justin Bieber" så jävla kul ^^ hahaha sök på det om ni inte har det! För jag kan tyvärr inte länka direkt från mobilen men sök på det nu och försök räkna hur många gånger han säger fakk/fakking/fakkeli osv hahahah, puuuussss




Tack 118800 för svaret på min framtida man!

img_9706 (MMS)

Först trodde jag det stod att han var för fet för ett fuck jag baFÖR FET FÖR ETT FUCK??!!! Sen insåg att hitten hette så ^^ hahah... Förlåt mamma, jag vet att det blir dyrt om man messar 118800 jag ska aldrig göra det igen hihi ;)




Öland

img_9580 (MMS)

Aloha! Nu är jag på Öland med Albin som har landställe här, mys! Vi har typ gjort ingenting sen jag kom hit, typ chillat osv osv... Och dom har valpar!! Jag dör! Och alla som tycker jag var "taskig" för att jag tyckte att dessies låt var dålig och att hennes engelsa inte rör mig jo faktiskt! Det är ju mina öron som får lida, ellerhur? Puuuusssss




Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0