Whale castle

Hej bloggisen! I morse vaknade jag med en sjukt vidrig känsla i munnen. När man är förkyld och ska gå och lägga sig andas man ju med munnen. När man sedan vaknar efter 8 timmar är det helt snustorrt i munnen och man måste dricka 2 glas vatten och gnugga tungan mot gommen i en halvtimme innan det känns bra hahaha. Hate it.

Klockan 12 kommer en taxi och hämtar mig vid skolan, för att sedan köra mig till tv-huset där jag ska repa för imorgon. När jag är färdig ska jag hem och sova. Åh God vad jobbigt det var att ta sig upp i morse! När jag är utvilad ska jag antingen till Hannes, eller stanna hemma. Valborg är såå överskattat.




update om skorna

Hello guys! Vill börja med en update om skorna hehe. Jag såg nyss på kvittot att de kostade 2500 och inte 1500 haha. Oj, vad dyra dom var! Jag säljer dom för 2000 då jag faktiskt gått med dom idag, men tyvärr kan jag ju inte lämna tillbaka dom då jag använt dom (vilket man ser på undersulan) Och Conversen för 450. Det vore ju bäst om ni bor i Stockholm. Haha åh jag vill typ ha bloppis! Med massa grejer jag inte använder. Jag fick idén av Vilma idag men samtidigt känns det väldigt jobbigt... Fast jag har typ parakris så det vore najs hahaha.
 
Whaatteevverrr, nu ska jag gå och äätaaa, ringa min älskling och prata med honom för 1000 gången idag. Vi har nämligen #14månadersdag #hashtag haha och vi kunde inte träffa varandra tyvärr, men vi ska ju vara med varandra hela dagen imorgon! Imorgon är det Valborg! Ta det lugnt, det kan hända så mycket på just den dagen, då alla ungdomar ska dricka. Det har blivit någon grej av det och det är så himla konstigt. Varför just Valborg? Jaja, kan visa alla kläder jag fick med mig hem idag i alla fall sen.
 



Shoes

Hej bloggisen. Efter skolan var jag och fixade lite kläder och skor till humorgalan nu på onsdag. Jag gick runt i mina nya ballerinor idag, men dom känns lite för stora. Om någon är intresserade av dom kan man höra av sig på min mail [email protected]med ämnet "skor". Jag har vanligtvis 38 och dom är liiite stora. Jag köpte dom för 2500 på NK igåår haha. Jag har dessutom ett par helt oanvända, rosa Converse som jag också vill bli av med. Dom köpte jag i New York och även dom i fel storlek, 36. Jag spontanköper alltid utan att prova och annars kommer dom bara stå här och ruttna haha.




perfektion

 



vem är jag

''Du är en artist, en sångare. Du är talangfull, ung och söt. På ytan är du en glad och sprallig tjej med en skön bisarr humor, en barnslig humor. Du har lätt till skratt, och ses som ett solsken i vardagen för din omgivningen. Men allt är inte ens dans på rosor. Du har någonting mörkt inom dig. Under ytan finns ett djup, ett djup som få känner till. Du vill hellre vara ljusa Zara, du trivs med ljusa Zara. Men inlåst i din innersta källare så finns den mörka Zara. Den ljusa Zara känner vi alla till. Hon har en tendes att "överspela", att helt enkelt verka lite oseriös. Detta har ett syfte, för att inte släppa fram den mörka Zara. Den mörka Zara vill ha kontroll. Hon vill ha bekräftelse. Hon vet att hon är lite över alla andra, vilket den ljusa Zara förnekar. Den mörka Zara kan lätt bli avundsjuk. Hon ska bli vald först, annars reagerar hon.''
 
Så lät en kommentar.. Det kändes som att denna personen känner mig rakt egenom haha och nu låter det ju som att jag har två personligheter, att jag är helt schizofren men så är det självklart inte. Alla har väl olika sidor som man väljer att visa. Jag tycker att mina trogna bloggläsare har en ganska bra uppfattning om mig och jag fick verkligen en sjukt härlig egoboost! Tack så jättemycket, ni är bäst!
 
 



Vem är jag?

Hur tycker ni jag verkar vara? Vad har ni för uppfattning om mig? Kommentera, sen kan jag svara och berätta! Idé från Andrea 



jeffla bra spontanköp

 
Idag har jag varit på stan och kom hem så mycket fattigare, men så mycket gladare! Jag fick med mig ett par Tory Burch ballerinor som kommer bli supersnygga till våren/sommaren/whateverdomärsnygga (någon frågade vart jag köpte dom och jag hittade dom på NK i Tory burch butiken) och en mockajacka ifrån BikBok. Båda var sjuka spontanköp och då blir det oftast bäst! Jag är nöjd. Puss.



från igår

 
Det här fick jag hem igår, och lite till!! Jag äääälskar bikinin! Tänk när man är brun och fin. Love it. Man kan köpa den på Nelly, men på eventet kostar den bara hälften av orginlapriset 800. Och sminket. Åh vad najs, riktigt glad Zara! Nu ska jag fixa mig och träffa Stella snart. Puss



top model eventet

 
Igår var jag på Top Model eventet med Hannapiggy, Mamma och hennes kompis. Jag hade superkul. Jag vann bland annat en makeup-påse fyyyylld med smink från Maybelline New York. Goodiebagen var bra och jag fick hem en bikini från Panos emporio som kommer användas såå mycket i sommar!!! Jag visar allt senare. Ska några gå på eventet i helgen?



Silikonöron

Jag sitter och gråter ihjäl mig, fyfan vad jag grinar. Jag läste precis om Molly, som blev OLLG på Justins konsert. Det var så fint haha. Jag är ju helt överkänslig och började tänka mig in i den situationen. Hur sjukt det är att få träffa sin störtsa idol. Jag tänkte ''tänk om det skulle hända med Beyoncé!'' Och då kom tårarna haha. Att jag skulle få stå framför min största idol, min största inspiration, den personen jag älskar och ser upp till, den personen som jag kan alla låtarna till och sjunger med i dom minst en timme varje dag. Som jag kollar bilder och Youtubeklipp på när jag är nere eller inte har någonting att göra. Förstår ni den känslan? Helt sick.
 
Jag var faktiskt och gjorde en superrolig grej idag! Jag ska skaffa inears, sånna som alla artisterna har när man sjunger så man hör sig själv, istället för monitorer. Så jag fick gjuta mina öron med silikon, sedan skickas det till USA där dom fixar resten. Det var lite obehagligt, men det var de värt!
 
 



ren och skär lycka

 
Det måste ju vara det bästa som finns? Att komma hem och det första man ser när man öppnar kyl och frys är sin favoritglass Half baked. Yummy in my tummy säger jag. Dock är det säkert Hanna som köpt den, men det tänker jag iiinte ta någon hänsyn till för hon äter alltid upp min glass hehe. Vilken är eran favoritsmak?



han log!

Omg, jag såg nyss bilden på mig, mina kompisar (mamsen också hehe) och Justin och han ler! Jag blev superglad för han såg verkligen inte glad ut när vi kom in där haha. Jag vet att mycket är vakternas fel, och att han säkert skulle prata med mig om jag sa något men jag hann verkligen inte. Dom puttade bort mig efter 3 sekunder och det var ju det jag blev mest besviken på. Jag hoppas jag får träffa honom någon mer gång, och få liiiite mer tid för det var ganska stelt haha! Här är bilden!



hello Cara Delevingne ögonbryn!

Jag får alltid lyssna på Hannas Justin Bieber-tandborste sedan hans konsert. Den är lila och blinkar och sjunger massa olika låtar när man borstar tänderna hahaha. Det är en sjukt rolig idé! Jag börjar halv ett idag vilket är sååå skönt. Efter skolan ska jag på topmodel eventet! Det ska bli superkul. Jag har by the way börjat använda Xbrow. Jag fyller ju alltid i mina ögonbryn, men jag hoppas att denna hjälper för jag tycker det är så fint med naturliga, välformade ögonbryn. Xlash funkar ju verkligen och det är ju i princip samma sak! Jag får ta en före och efterbild om en månad eller två! Ni kan köpa den på glamdeals.se för en hundralapp billigare!!! Värt!
 
 
 
 
 
 



justin face to face

Godmorgon bloggisen! Jag har precis vaknat från en sjuukt rolig kväll igår. Jag kan berätta allt från början. Alla satt redan ner på de röda stolarna när vi kom in i Anexet, för vi fick gå in sist av någon anleding haha. Vi hade gröna band på handlederna och fick därför sätta oss vid en del av rummet. De gröna bandet visade att man tillhörde skivbolaget eller Bieberfever. Vi skulle få ta gruppbild och jag fck panik! Jag vill inte ta gruppbild!? Jag vill stå själv med Justin.. 
 
Efter en låååång väntan i nästan 5 timmar kommer våran host Ryan ut och berättar lite kort om regler och sånt. Man får inte hoppa på honom, man var tvungen att fråga om kram osv. Sen kommer han till ''the good news'' och avslöjar att Justin är på plats. Alla får helt panik och börjar skrika sådär pipit och tjejigt haha. Han kommer ut, i en röd onepiece på sin segway! Och kön till den lilla fotostudion bildas. Jag såg hur folket bara kom in och ut i rasande fart. Det tog inte mer än 10 minuter innan det var min grupps tur och vakterna visade in oss och där stod han. Jag var så nervös, det var helt sjukt! Jag såg honom! Han var 1 meter framför mig. Vakerna visade hur jag skulle stå och sen ''klick'', kort, ut. Så fort gick det.. Jag ville fråga om jag kunde krama honom eller säga något men vakterna schasade nästan ut oss. Jag hann inte ens höra hans röst. Var det de men hade väntat på? Justin kollade inte ens på mig, han log inte.. Jag är glad att jag fick träffa honom men det var över på MAX 5 sekunder.
 
Vi hade golden circle och stod längst fram! Showen var helt aaammaazing! Ni som har varit där fattar. 
 
Kortet har inte hunnits läggas ut. 



Justin Bieber dag 3

Idag ska jag träffa Justin och gå på hans konsert! Iiiiip vad spännande!!! Jag är supertaggad. Tänk att få röra honom liksom. Dock säger väldigt många att han är otrevlig och jag såg attt några tjejer till och med misstänkte att han var hög på meet and great. Hoppas det inte är sant. Jag vet att man inte kan stå och snacka med honom i 5 minuter, men jag vill verkligen säga nååågot! Tänk vad sjukt hur galna folk är. Det är bara en männiksa...
 
Justin verkar vara helt slut. Undrar hur han mår, då kan inte ens kan ta av sig sin rånarluva och stå och vinka i 10 sekunder för sina trogna fans som väntat utanför hans hotell i ett dygn. Sen är det klart att det är jobbigt för honom. Men 10 sukender av hans liv skulle ge så mycket för de tjejer som väntat och väääntat. Hanna, som redan har varit på konserten säger att den var awesome. Vlka har varit där?
 



en liten ursäkt

Hej bloggisen. Mamma tog min dator igår för att jag skulle städa mitt rum, men jag tog tillbaka den idag. Mitt rum är dock fortfarande inte städat och jag är helt slut. Jag går i skola hela dagen, direkt när jag kommer hem har jag läxhjälp till klockan 18.00 och efter det äter jag, städar mitt rum och chillar. Jag är helt slut efter det haha. Jag hittar ingen tid för datorn längre och mobilappen fungerar verkligen inte. Den stänger av sig så fort jag ska logga in. Idag har jag gjort en superrolig sak jag inte får berätta om, men sååå kul! Massvis med bilder kommer om ca 2 veckor.
 
Btw så vill jag bara påminna er om att detta är faktiskt min blogg och jag uppdaterar hur mycket jag vill. Ni har ingen rätt att bli sura. Jag tycker också det är tråkigt men jag har inte haft någon lust med någonting de senaste dagarna och jag blir definitivt inte mer peppad av att börja om ni håller på och klagar. Puss.
 
Haha helt trött. Jag ville bara visa upp min aboluta favorittröja jag har just nu. Den är helt vanlig, ljusrosa, men såå skön och sitter extremt snyggt. Jag beställde även hem en blus ifrån samma hemsida. Den hittar ni hääääär och den kommer från Blingcity och dom har verkligen fina kläder. Jag får jättemånga frågor om vart jag handlar mina kläder så jag kanske skulle kunna länka några av dom sidorna sen. Men denna är från Blingcity.
 



ajm alajv

Allt i mitt liv känns helt grått och jag har verkligen ingenting att skriva om. Man gör samma saker varje dag, jag tänker på samma saker hela tiden. Det enda som faktiskt ändras är vädret. Jag har inte gjort mycket den senaste veckan to be honest. Igår var jag på Vilmas tjejmiddag och det var iförsig väldigt mysigt! Idag när jag vaknade hade jag läxis åkte jag till stan för att se Mama. Det var kass haha. Jag hade superhöga förväntlngar och så sög den lawl. Jag har fått hem massa jättefina kläder också som jag har beställt. Måste visa er sen!



stressad

Hej bloggisen! Uppdateringen är inte den bästa, I know. Appen på mobilen laggar och jag har nästan ingen tid för att sitta vid datorn. Jag är suuuperstressad just nu för att jag ska iväg på Vilmas tjejmiddag och är redan för sen. Åhhh jag hatar detta. Såhär ser jag ut idag i alla fall.
 
 
Primeboots, Jeans från Dr Denim, Jacka Hunkydory, Sjal lager 157, kofta GAP, tröja någon random.



godmorgon!




Vinnarna till intensivkursen!

Hej bloggisen! Jag tänkte dra vinnarna till tävlingen om intensivkursen och vinnarna är...
 
Stockholm: Michelle Lozada
 
Göteborg: Sophi Blomqvist
 
Malmö: Hanna 
 
Jag kommer kontakta vinnarna imorgon! Men glömm inte att ni fortfarande kan anmäla er för intensivkuresen som hålls för både grundskolan och gymnasiet. Om ni anger Zaras blogg i din anmälan om kursen får du 10% rabatt. Gå in hääääär och läs mer!!!



vad har ni för lista?

Hej Allesammans! Jag har ett samarbete med Blogg.se och som går ut på att göra olika listor på Hitta.se om vad som helst. Tryck på länken hääääär för att skapa en lista och vara med att tävla om ett presentkort på Nelly.com. ''Skapa-lista-knappen'' hittar ni under sökrutan. Vinnaren får 400 kronor att handla för och andra platsen får 200. Dela er lista och klistra in länken i kommentarsfältet. Här är min lista öven 5 caféer i Stockholm.
 
 hitta.seListan hittar du på



sämst uppdatering

Hej bloggisen! Nationella gick inte speciellt bra idag.. Så hela min dag sög. Den senaste timmen har jag bara suttit och kollat på Beyoncé videos haha. Omg jag kan inte fatta att det är 42 dagar kvar!!! Och en vecka tills jag får röra och höra Justin Biebers röst. Aaahhhmmaaagaaad! Efter skolan satt jag med min läxis och pluggade matte. Jag har Matte 4 timmar i veckan nu.. Men det är det värt! 
 
Jag drar vinnaren till tävlingen imorgon! Snigg bild! 



ask

Som alla kanske redan ver har jag faktiskt skaffat ask haha. Jag skriver ganska lalligt men det är rätt kul hihi. Ställ vilken fråga ni vill! Jag akn tyvärr inte svara på alla eftersom jag har ca 7000 obesvarade. Jag heter ask.fm/larreman haha Puss Pusssssss
 



grov bloggrape

Alla som tycker Zaras profilbild på Instagram ä ful kommenterar det här inlägget, hahahahha! (det är ingen bild på henne haha) Swagiga hälsningar // Paulinne & Nelly 
 
 
 
Update: Ja vi vet att det handlar om gay marriage ska vara tillåtet i Usa, haha this was a joke
 



en till mig, och en till baby

 
 
 
 
Titta vilka fina klockor jag hämtade ut idag vid posten. Tack till tusen säger jag till Daniel Welligton!



110% emot nätmobbning

Jag är en ganska snäll tjej. Jag skriker inte på folk eller är speciellt bråkig av mig. Jag är verkligen ingen drama seeker och jag är oftast den som ber om ursäkt först, även fast jag inte har gjort något fel. Jag förstår när folk vill säga hur dom känner och vad dom tycker men en sak jag inte förstå mig på är hur man kan skriva ''du är så jävla ful din jävla hora'' och liknande. Jag vill bara säga att jag hatar er, till dom som skriver elakt, och önskar att en fågel bajsar på er. Sen vill jag lägga mest vikt på att jag älskar er som är så himla stöttande och skriver så fina saker. Jag blir såå glad! 
 
Men hur ''känd'' jag än blir kommer jag ALDRIG tycka det är okej att skriva elaka saker. Jag vet att det är dumt att skriva tillbaka men ibland måste jag ursäkta mig och undra vad personen håller på med. Jag förstår mig inte på folk som påstår att ''jag borde faktiskt förvänta mig det eftersom folk vet vem jag är''. Vad  Jag tycker det är vidrigt och elakt. Jag är 110% emot nätmobbning. 
 



booyyzzz




nå din fulla potential - tävling

 
Idag har jag pluggat med min läxis från My Academy. Som de flesta vet hjälper Emir, som han heter, mig med matte och alla NO-ämnen. Jag har även en annan jättesnäll tjej i spanska. Jag tycker det funkar superbra och Emir har hjälp mig i mer än ett år nu. Nu är det bara 36 dagar kvar till nationella proven i matte! Hjjeeeelllppp.. Jag har verkligen svårt att fokusera på något jag inte tycker är roligt (som matte hehe) därför tycker jag att det är så bra att ha läxhjälp för då sitter man verkligen där i 2 timmar och pluggar samtidigt som det faktiskt blir roligare. Det är så värt! för trust me, det visar sig på proven! 
 
Det här är mest till alla 97or! Jag har fått chansen att tävla ut intensivkurser i just matte värde 1695 kr eftersom nationella är så snart! My Academy har sina intensivkurser i Stockholm, Göteborg och Malmö 4-5 maj. Då går man en helg med en grupp som består av max 12 personer där alla ligger på samma kunskapsnivå, 4 timmar om dagen och bara läser matematik! För att vara med och tävla så ska ni kommentera inlägget med namn, motivation om varför just du ska vinna och mail. Glöm inte skriva vilken stad ni vill ha intensivkursen i. Det finns även intensivkurser i gymnasienivå såklart. Jag drar en vinnaren om 3 dagar! Annars kan ni hitta deras hemsida hääääääär.
 
Lycka till!



onions, onions everywhere.

 
 
I'm crying my fucking eyeballs out. Mamma kom in och såg helt förskräckt ut och undrade vad som har hänt. Jag är jobbigt emotionell, ni förståår inte. Det är typ ett problem. Det kan ha och göra med p-piller, eller så skyller man bara på det för att man är tonåring (eller en känslosam person haha). Eller så sitter det en liten dvärg under mitt skrivbord och hackar lök... Näää, jag älskar verkligen sånna här. 



fridays reunion

 
Fina Chloé och Malva igår på middagen. 
 
Jag Paula, Malva och Chloé hade en reunion på T.G.I Friday's igår. Jag tyckte det var supermysigt och alla hade askul. Vi satt och skrattade och pratade om allt möjligt. Efter det så följde jag med Chloé och Paula till Östermalmstorg där dom skulle träffa några. Jag fortsatte vidare hem till en kompis där alla var. Egentligen sög min kväll igår, förrutom när jag kom hem och hade ett av det personligaste och djupaste snacket jag någonsin haft med Lud. Det var så jävla skönt... Nu ska jag städa mitt rum. Vi hörs sen!



jag skrattar idag

 
Jag satt och kollade Lolliälsklis Facebook och gick in på albumet 2011 och hittade dessa söta bilder. Kolla Sebbe! Haha och Ludwig. Gud, vad jag önskar att jag kände alla back in the days! Jag började ju på Kulturama för bara ett år sen. Jag tycker alltid det är roligt att se tillbaka på saker, att lyssna på låtar som påminner om vissa stunder. ''Skrattar idag'' med Isol och Fille ÄÄÄRR sommaren 2011 haha åh herregud vilka minnen jag har med den kära låten. 



that's hella dope

Jag har typ bytt om 10000 gånger idag hehe. Just nu lutar det åt samma outfit som inlägget under, men kanske med en annan tröja. Jag älskar tröjor med tryck på, där det står något eller har något snygg bild osv. Jag vet att Gina fått in skitsnygga grejer så jag får ta och kika in där något dag! Dock vet jag att dope betyder knark haha, men det behöver det ju faktiskt inte göra. Om någon säger ''that's dope'' så är det ju mer ''det är c00lt'' haha. Den kommer från NaraBella  (länk) och är fruktansvärt skön i allafall. 
 



''vi hörs sen!''

Hejsan bloggisen. Igår var jag supertrött.Jag tror jag somnade runt halv 12 medans jag kollade på Gladiator tillsammans med Lud. Vi var bara hemma, och det var ganska skönt faktiskt! Idag ska jag äta middag med Chloé, Paula och Malviz och sen vet jag inte vad jag gör. Vi hörs sen.
 
Fan vilka trötta bilder.. Idag har jag i alla fall på mig jeans från Abercrobie & Fitch, UGG's, Blus Odd Molly, Kofta Ralph Lauren, Kappa H&M, Smycken ICON, Väska Micheal Kors.



en ondskefull svampbob

 
 
Det här fick mig verkligen att skratta högt! Jag kommer ihåg när jag läste det här stycket ut Ondskan, när vi hade den som klassbok, och kommer ihåg hur bra jag tyckte den var. Jag är ju även ett enormt fan av Svampbob fyrkant så denna kombo blev en fullträff. Fyfan vad kul, jag avlider haha.



trött/halvsjuk

Jag har precis hoppat ut ur duschen. Duscha är ju typ det bästa som finns! Duscha äger ju bada. Jag sitter i pyjamas, ska göra smothie och nutellamackor och snart kommer väl en sådan där bild när jag ligger med mitt mellis på en fin bricka i min säng med MacBooken i bakgrunden. Glöm inte dom fina effekterna också haha. Jag mår inte så värst bra idag.. Jag gick hem från skolan för jag kände mig hängig och har jätteont i halsen. Halvsjuk får man väl säga. Jag tycker inte man räknas som sjuk om man inte har feber haha.
 
Bajs, jag som skulle gå på Rihanna for River island kollektionenhon gjort, men det orkar jag tyvärr inte. 
 



ny design!!!

Hej allihopa! Jag har fått en ny, fin design av Frida Arvidsson. Visst är den fab? Love it. Jag kanske ska byta header till en skarpare bara, sne är jag helt nöjd. Tusen tack! (Alla ni som inte kan se - prova uppdatera sidan) Har visat dom här bilderna säkert en miljon gånger men whatever hehe.



jag dör klänningsdöden

Hej bloggisen! Imorse kunde jag knappt prata haha. Jag älskar att vara hes, det känns så mysigt haha men tyvärr var det inte lika roligt när jag fick ställa in ett framträdande idag.. Jag kan inte ta en ton. När jag försöker komma upp i något högre än pratläge försvinner min röst. 
 
Men glad blev jag i alla fall! Jag fick en klänning av Ida Sjöstedt som jag hämtade på kontoret. Jag har hittat min balklänning maddafakkas!!! Tack så hemskt mycket, vill jag säga till Ida Sjöstedt. Det är helt amaziiing.
 



dagens dag idag

Hej bloggisen! Förlåt för att jag inte bloggat idag. Efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte till Djurgården där jag sjöng live för Sveriges radio. Jag avlider vad dåligt det gick, ni förstååår inte hur hes jag är! Haha men det var kul i alla fall. Efter det drog jag förbi Ludwig och vi satt och pratade, lagade mat och kollade på pojken i randig pyjamas. Gud, vilken hemsk film. Det är helt jävla sjukt att judehatet ens finns på riktigt och att allt det hämska som hände under andra världskriget faktiskt har hänt. Nä, fy! Ludwig går ju faktiskt i judeklass (fast han inte är jude hahaha) på Vasa real. 
 
Imorgon ska jag, utan tvekan, gå med mjukisbyxor till skolan. Pommes vad najs! Jag älskar att vara fräsch, alltså nyduschad, parfymerad och osminkad och ha mjukisar. Det känns så rätt på något sätt haha. Top Swag. Viktor och Noel mina besta broder i skolan visade mig en låt som heter Top Swag idag. Ni måste söka på Spotify! Jag trodde det var ett påhittat språk men sen sa Viktor att det var danska haha. 
 
Riktigt dåligt av mig att lägga upp endast instagrambilder på bloggen men jaja.... 



ett till Q/A

Vad är du mest rädd för?
 
Att någon jag älskar ska gå bort eller tappa kontakten med. Fy, tänker på det varje dag...
 
 
Går du på Lundsberg?
 
Nej, jag skulle nog gjort det om det inte vore för musiken. Jag var på LS på deras provgångsdagar och tyckte det var supermysigt. Det som är jobbigt är att man åker hem så himla sällan. Jag började typ grina när jag inte fick träffa Ludwig på en vecka. Tänk då att inte få träffa varken honom, familj eller kompisar på 3 veckor... Jag och myse-Astrid.
 
 
Är du bortskämd?
 
Nej, verkligen inte! Jag är jättetacksam över allt jag får. I mina ögon är någon som är bortskämd en person som bara får och får och tar saker förgivet och inte uppskattar det.
 
 
Är du hemma i Sverige nu?
 
Ja haha. Jag kom hem igår!
 
 
Hur mycket VS-saker har du?
 
 
Hur gammal är din syrra?
 
Hon är treeeettooonnn! 
 
 
Känner du några i Vasa real? Vilka?
 
Ja! Min kära pojkvän går där. Sen känner jag/bekant med Jessica, Li, Linnéa, Vanessa, Rebecca, Ludvig G, Filip, Olof, Carmelo, Alice, Bilal, Max, Emma osv.
 
 
är det ditt skivbolag som betalar alla era resor?'
 
Om det är jobbrelaterat så är det dom! Dom betalar ju inte Thailand semestern liksom haha. T.ex när jag skulle till NY från LA var det ju BARA för att träffa LA Reid (jag var där en natt) och då flög han över oss eftersom det var han som ville träffa mig. Jag ville ju självklart träffa honom också haha. Allt det där är supersvårt att förklara så jag orkar inte gå in på det.



besatt

 
Hejsan bloggisen! Jag är alltid supertorr på vinter och har nästan alltid en HTH i väskan osv men på senaste tiden har jag fått något för oljor haha. Masageolja, hårolja, duscholja, och så denna Vegetabiliska arganolja! En bra sak är att den är 100% naturlig. Den är helt amazing! Alltså allvarligt, helt amazing. Man kan ha den till håret också men den är en superhero till torr hud! Man kan köpa den på olika hälsobutiker i Stockholm eller kanske om man kontakar dom på Loelles hemsida häääärrrrr. 



breakfast

 
Good morning sunshines! Det här skulle ju inte vara fel att vakna upp till.. 



lite Q/A

Men hur går det med engelskan? Är du så duktig på det?
 
Jag tror de flesta jag träffat är ganska chockade över hur bra jag pratar engelska, eller hur bra alla svenskar pratar engelska till skilldnad från andra länder. Jag förstår ju allt och kollar alltid på film utan text och kan prata bra och uttalet är väl helt ok I guess. 
 
 
känner du Nicole Falciani?
 
Nej, har aldrig träffat henne men jag läser hennes blogg hihi. Snigg!
 
 
Jag ska till LA om några veckor, har du några tips på affärer/sevärdigheter/restauranger osv?
 
Jag brukar bara vara nere vid Venice beach och gå runt där, Third street (the promenade) vid stranden där ALLA affärer ligger. Från Gucci och LV till H&M och forever 21, sen i Beverly Hills på Rodeo Drive är ett måste. The flea market på Melrose är öppet varje lördag och det är som en marknad där folk säljer allt möjligt! Både fina vintageprylar och secondhand. Walk of fame i Hollywood (gatan där stjärnorna är)  är också ett måste om man aldrig varit i LA tidigare. The Hollywood sign - Absolut! Tyvärr kan jag inga resturanger, utan vi äter där vi befinner oss men ett roligt ställe och gå till är Bubba Gump för alla er som sett Forest Gump! Supergod mat. Det finns verkligen onädliga saker och göra i LA! Hoppas du får en superresa!!!
 
kan inte du ge tips på lite "nya" bra låtar?
 
Sätt på radion så hör du dom ''nya låtarna''! Jag tycker det är roligast att hitta en låt som inte är ny och som man aldrig hört förut!
 
 
Kan inte du lägga upp frågor och svar del 2 igen? måste missat den
 
Absolut!!!
 
 
Hej Zara! Jag har en fråga till dig- hur många läsare har du ungefär per dag?
 
 
Runt 20 K!!! Ni e best. 
 
 
Hur mycket kostade MK väskan?
 
Den kostade 340 dollar har jag för mig, så runt 2200 kronor!
 
 



shopping

 
Det här var väl mest sånt vi köpte, jag och Hannapiggy, men jag har en idé om att göra en video senare med allt om jag orkar. Jag har inte sovit nååågonting på ett dygn snart och fått i mig en mugg vatten vilket gör att jag har brutaaal huvudvärk. Jag ska poppa en alvedon och sova lite (bara jag inte vänder på dygnet helt totalt) så blir det nog bättre. Imorgon börjar skolan och jag är allt annat än taggad....

 



städernas stad igår

 
Hej bloggisen! Sitter och tittar igenom bilder från igår. New York bjöd på fint väder, massa shopping och någon skots parad av något slag på gatan vårat hotell låg på. Vi bodde på ett block ifrån Time square och ett block ifrån Fifth Ave, så vi hade verkligen nära till allt. NY är en sådan härlig stad! Jag har aldrig varit på något liknade ställe, men jag gissar på att ställen som Shanghai osv är minst lika coolt! 
 
Jag tänkte visa lite av det jag köpt senare.. Nu ska jag sova, Puss!



New York möte

 
 
 
 
På Sony i New York. I förrgår var jag som sagt och träffade LA Reid. Det var verkligen kul och ett av de få möten jag var riktigt nervös! Men det gick bra och alla i hans lilla team var supersnälla. Man har så himla roligt, i alla fall med dom männiksorna jag träffar. Jag skrattar tills jag blir helt röööd haha. Jag är så jävla glad just nu.



framme för några timmar sedan

 
Nu ska jag sova, Jezuz vad trött jag är. Vi hörs imorgon!
 
 



tidsinställt!

Just nu sitter jag på planet på väg till New York och sover, troligtvis. Den här resan har inte direkt varit någon semester, men jag har haft riktigt kul i alla fall. Jag har mött sååå coola människor och jag är evigt tacksam över personerna på Ten som jag får jobba med. Det är en utmattande men sjukt skön känsla att vara bizzyy hela tiden, att flyga hit och dit osv, dock äter skuldkänslorna upp mig med tanke på miljön.  Sorry för att det inte blivit så mycket bilder som jag hoppades på, men när jag kommer hem igen så kommer svar på frågor del 3 och massa roliga bilder från resan + tips och sånt!



New York

Hej alla fina läsare! Jag fick nyss reda på en sjukt rolig grej. Imorgon åker jag till New York! Jag är såååå glad! Jag fick reda på det när jag satt och fikade med Mackan, Adis, Kelly och mamsen. Mackan och Adis jobbar med mig och Kelly är Adis assistent i LA. Hon var så himla gullig och rolig! Det kom faktiskt fram att hennes kille har skrivit ''Empire state of mind'' Med Jay-Z och Alicia Keys. Varför vi åker till NY är faktiskt för att träffa LA Reid heter han. Vi skulle träffat honom också när vi väl var här, för han skulle komma hit men kan kunde inte det så bolaget flyger över oss för att träffas. Han är presidend över en label på Sony. Jag träffade en annan boss på en annan label (på Sony) också som signade Beyonce VILKET ÄR SKITCOOLT FÖR MIG FÖR HON ÄR MIN STÖRSTA IDOL!!!! Anywaysss haha...
 
Jag köpte en helt amazing klänning idag, helt amazing! Ni får se den sen. Och Bare Minerals, fast som kompakt puder vilket är superbra eftersom jag bara spiller mitt ''lösa'' puder överallt. På planet till NY ska jag nog plugga matte. Nu är det faktiskt bara 4 veckor kvar och jag håller på att freaka ur!!! Jag vill verkligen gå en intensivkurs i matte som My academy har. Jag pluggar ju med min läxis varje vecka och är skitnöjd. My Academy är ett företag som hjälper till med läxhjälp osv (jag har sett att det varit många som undrat) och deras intenviskurs verkar rätt najs. Då går man typ en helg och bara pluggar matte inför nationella!
sneak peak på min fina klänning.
 
 
 



bow down for Nadine

Förlåt allesammansss! Jag glömde bort att skriva vem den lyckliga vinnaren till Beyoncé biljetterna var som drogs i förrgår! Det är ingen mindre än Nadine Grej. Hon har svarat och får förhoppningsvis biljetterna hem snart. Grattis, Grattis, Grattis säger vi till henne!!! Men ni som inte vann, var inte ledsa över det. Snart kommer det nya, superroliga tävlingar. 
 



dude, I totally miss you




då blir man glad!

Hejsan bloggisen! Idag har jag haft en sjukt bra dag!!! Jag kan tyvärr inte berätta allt jag gjorde och vilka jag träffade, men jezuz vad roligt jag hade. Jag gick på två olika möten och skrattade tills jag blev helt röd i ansiktet. Efter det gick vi och bytte min MK väska till en större och jag köpte bland annat ett par supergulliga UGG's!
 
Jag gick in på Bloomingdale och skulle köpa dom. 135 dollar kostar de, men sen när jag skulle betala sa killen i kassan ''oh girl, this is a really good price''. Då tänkte jag väl ''Ja, 135 dollar (ca 850 kr) är ju billigt!'' men när jag skulle betala bad han bara om 54 dollar, vilket motsvarar ca 350 kr! Sjukt värt och jag blev sjukt glad! 
Väskan ser ju superblå ut med blixten, men den är mörkblå. Nästan svart haha. 
 



i'm so lucky

Idag vaknade jag halv 6 och var superpigg. Man känner så hurtig då men i själva verket har man sovit till 3 på eftermiddagen, svensk tid, så det är inte så mycket att skryta om kanske. Jag smög upp på övervåningen för att alla sov och ringde till Ludwig. Lite senare, runt 10, åkte Hanna åkte iväg på något ''six flags tivoli'' med kusinerna och nannyn, som såg superkul ut, men jag fick inte följa med för jag skulle på möte. Jag träffade killarna från Stargate musicproduction. Dom har skrivit med, jobbat och pruducerat låtar till arister som Beyoncé, Shakira, Rihanna, Katy Perry, Sia, Ne-Yo, Rita Ora och många fler. Runt 40 topplistlåtar har de kammat hem under åren. Studion dom jobbade i var samma studio Micheal Jackson spelade in alla ''big hits'' typ som Thriller, Beat it osv. Hur coolt är inte det?
 
Efter det åkte vi vidare till The Hills och träffade Justin Parker en snabbis. Han var med och skrev hitlåten Stay tillsammans med Mikky Ekko. Han har även jobbat väldigt mycket med Lana Del Rey. Det är väl det jag gjort idag! Jag hittade inte kameran i morse så bilderna är tagna med mammas iPhone, därav kvalitén.
 
 
Jag vill också säga att jag är så lyckligt lottad som får träffa dessa människor. Jag är verkligen det. De är the top of the top of the top som jag får äran att presentera mig för, sjunga och prata med. Sen så är jag signad till Sony i USA vilket jag också är otroligt glad över! Det kan jag berätta mer om sen.



hannapiggy!




army jacket & shopping

 
Detta är en skönhet jag fick med mig hem idag! Så jävla sexig, jag typ kom när jag såg den! Haha det började pirra i min mage och jag blev helt exalterad! Om ingen förstod så pratat jag givetvis om jackan. Solisarna köpte jag också för ynka 35 kronor!!! Vääääärt. Åh idag har varit drömdagen för den som älskar materiella ting. Jesus i min lilla låda vad vi har shoppat, jag är helt pank och det är andra dagen. That sucks, men vem vill komma hem med massa dollars? Det är klart man vill göra något för dom. 
 
Jag fick bland annat med mig favvojeans från A&F, ny Juicydräkt, och en jättesöt Micheal Kors väska! Glad.



2dayz

 
Idag har jag på mig klänning (det är en jättesöt, armlös klänning som jag tagit en tröja över) från Chiquelle, Tröja från American Apparel, Brillz från Ray-ban, Converse, och plånbok från JFR.se.



april april din dumma sill

 
Bilder från igår.
 
Jag känner att upptateringen inte är den bästa just nu. Jag sover sjukt dåligt, har fuktansvärd mensvärk och orkar inte släpa på kameran överallt. Det får helt enklelt bli som det blir. I dag ska vi åka ner till Venice beach och åka rullskridskor! Yäy! Det ser jag fram emot! Efter det ska vi gå och titta i affärer (som äntligen är öppna) på promenaden. 
 
Jag fick så grova skuldkänslor när jag drog mitt ''superroliga aprilskämt'' för Ludwig. Jag vill inte berätta vad det var, men det var riktigt taskigt haha. Hans mobil dog och han har inte laddat den sen dess så jag måste verkligen se så allt är okej och att han inte är sur haha. Jag hann i vilket fall som helst säga att det var ett skämt haha. Jag ska alltid dra allt över gränsen.. Vilka aprilskämt har ni slagit till med idag? Eller vad har ni för planer? Vinnaren till Beyoncé biljetterna dras imorgon!



Levi's classic

 
Åh hur länge har man inte velat ha sådana här? Ett par klassiska Levi's shorts. Hanna tog hem ett par men jag orkade inte. Det ångrar jag mig nu... Fatta vad fina dom kommer vara i sommar! För 90 kronor faktiskt, riktigt kap! Jag fick med mig en vanlig mysig tröja, en kabelstickad RL-pullover och en supercool mössa. Alla affärer var ju stängda! Bara ett fåtal var öppna.. Hanna på bilderna förresten. 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0