Bajs mobilblogg

img_7372 (MMS)

Hejsan bloggisen! Nu är jag på väg till Paula (Där Ammi också är, vi satsar verkligen på ett 24/7 häng hela looovet). Dom kollar på skräckfilm eller något sånt just nu, myyyys! Ikväll tror jag att jag och en Annan snygg tjej som heter Ida träffar lite folk, väldigt kult! Kanske fest.. Jag älskar att träffa nya människor! Men Jag tror jag lägger upp en video sen blir det bra? Haha förlåt för mina tråkiga inlägg men man gör ju typ ingen annat än att ta det lungt och softa på loven så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. En sak som är säkert är att ni kommer få höra om Ammi och Paula i varje inlägg i alla fall för det är ju dom jag hänger med..  Men vad har NI gjort för kul på lovet?




Dagens outfit

img_9390 (MMS)

• Tröja H&M • Byxor Tiger of Sweden • Kofta H&M • Jacka Moncler • Väska Longchamp • Skor Graceland




cod

god kväll damer och herrar!
Vag gör ni en mörk kväll som den här? Själv sitter jag och latar mig sängen och är sjukt taggad på att MW3 (Modern Warfare 3) ska komma ut! Haha jag vet inte varför jag är bara jätte taggad på att sitta och nörda det med mina sköna killkompisar. Självklarheet att man kör på Xbox! Vilket jävla kul inlägg men ajaaa haha.




stört bra

Chloe och Halle är så sjuuukt duktiga! Det är ju helt stört! Släng er i väggen alla andra som försöker göra covers! Gooosh vad söta dom är. Vilka underbara personligeheter.








Laserdome

Heeejsaan bloggisen! Nu sitter jag på tunnelbanan och är påväg till sveavägen där vi (jag, Paula och Ammi vi kör lite 24/7 häng) först ska käka sen ska vi gå och spela lasedooome! Det var sååå längden sen vi körde det! För er som inte Vet vad det är så kan ni googla det för jag orkar ärligt talat inte förklara det i en mobilblogg. Jag förklarar när jag kommer hem istället!




sex & sam

Hello bloggisen!
Mitt favorit ämne i skolan är Biologi. I alla fall just nu för nu läser och pratar vi om sex och samlevnad, vilket är jätte intessant haha. Vi sitter mest och skrattar men vi KAN faktiskt vara seriösa så det blir väldigt mycket diskusioner vilket är superkul! Vi pratar mycket om varför tjejer kan ha byxor men inte killar kan ha klänning, varför det är tufft om tjejer boxas och det är bögigt att killar dansar balett. Meeen såklart så pratar vi mycket om preventinmedel!



HAHA kolla Sandras pedoblick ner hon satte på en kondom! Jag dör! Gör ni
också sånt här i skolan? Tycker ni det är kul?




flygplan

Heeej bloggisen!
Nu sitter jag hos Ammi med Paula och chilla gaaaalet. Jag sov hos Ammi från igår till idag, så jag gick inte på idol menjag hörde att Lini åkte ut och jag blev asglad över det haha. Hela kvällen igår och hel morgonen och vi hållt på att ''flyga flygpan'' ni vetsom man alltid gjorde när man var liten haha. Jag och Paula blev riktigt bra på det till slut och vi kunde till ch med göra det utan händer! Slå det om ni kan! Åhh nu är jättemånga av mina kompisar i New York, lyyyyckostar!
haha jag älskar er! visst var det fint?



Höstlov!

img_4325 (MMS)

Heiii bloggisen!  NU HAR VI LOV OCH JAG ÄR SÅÅÅÅÅ GLAAAAAAAAAAD NI ANAR INTE!!! idag tror jag att jag sover hos Ammi med Paula om jag inte går på Idol. Men jag har ingen kompis och gå med så jag får gå med Hanna och hennes kompis.. Vilket inte är så  jääättekul direkt. Men det är ju alltid kul att gå på Idol egentligen och det är supersnällt av Laila att vi får biljetter! Idag var en as soft dag som jag berättar mer om när jag kommer hem, för jag sitter på tunnelbanan. PUSS




outfit

Här är en fruktansvärd bild på mig men jag e en snel hest och bjuder
stooooort! Da outfit of the daayyy

• byxor Hollister

• Blus Cubus

• Kofta H&M

• Jacka ZARA

• Skor HUNTERS







We found love music video

Ingen har väl missat We found love videon? Någon mer än jag som ÄLSKAR DEN HÄR VIDEON!? Herre min gud vad jag älskar den! Jag blir bara så glaaad av den. Jag vet inte om det är meningen att man ska bli sjukt glad av den eftersom hela videon är ganska sorglig om man tänker efter. Eller jag menar den handlar väl om Chris Brown och Rihanna.. så fick i alla fall Jag och en annan tjej som heter Emma fram det till. ''We found love in a hopless place'' (Chris hade faktist blont hår och typ missbrukare förut). Allt verkar så härligt i början och det ser så kul ut från utsidan men i slutet av videon märker man att det inte bara är så härligt alltihop och hon får nog och drar.
Älskar accenten i början! Och jag vet att jag sa att låten är dålig och det tycker jag fortfarande men jag ÄLSKAR VIDEON.



VAD TYCKER NI OM VIDEON?




höst

Jag älskar alla årstider har jag kommit fram till, men mest av allt vintrern. Jag älskar när det börjar bli becksvart ute och man typ måste gå med ficklampa haha nej men typ! I alla fall så var jag ute och gick här om dagen på en liten prommis (väldigt duktigt av mig, jag vet) och tog lite höst bilder!



Vilken mästerfotograf jag är... NOT! haha men även om mina bilder kanske inte var dom bästa så tror jag ni förstår vart jag vill komma. Hösten är jättefin! Man blir så glad när man ser färger överallt. Men snart kommer snön och då kan man åka skidor och snowboard, aaahh jag längtar!




Trött chey

img_1042 (MMS)

Heiii bloggisen!  Idag är vår tidigaste dag i vanliga fall, då brukar vi sluta 16.10, men idag hade vi rep till 17.20.. Men det var faktiskt JÄTTEKUL! Men gosh vad trött jag är nu! Fast imorgon har vi KK (kunskaps kontroll Hahaha jag vet vad ni tänkte) i svenska så nu måste jag hem och plugga. Känner mig gaaaanska schleeten.




säger godnatt för ikväll!


Never fear shadows.
They simply mean there's a light shining somewhere nerby.





Tänkte jag kunde slänga in ett sånt där 'smart citat med lite bilder som alla gör' Innan jag går och käkar. Troligtvis kommer jag ´nog inte blogga mer idag. Jag är skittött på min design vill jag bara meddela! Usch! kolla på den!? helt anskrämlig! Nej, det här måste fixas! Men först måste jag ha en snygg header bild vilket jag INTE har. PROBLEMS in the house. Men jag får väl sätta mig ner och knåpa lite med hur jag vill att den ska se ut i helgen, Jag tror jag vet ungefäääär. Den ska i alla fall vara väldigt enkel men skitsnygg haha. Vi får se om jag lever upp till mina förväntingar. Aja det kan ju inte bli sämre än vad den är nu hahaha.




bitch?

Tjaaa alla fina läsare! Jag har tänkt på en sak..
När är man en bitch? är det kanske bra att vara en bad bitch? för det är ju tillexempel Nicki Minaj rappar i alla låtar ''I'm the baddest bitch in this motherfuckin' game'' eller ''I'm barbie bitch''. Själva ordet kan ju ha så många betydelser.. så alla ni som kommeterar att jag är en bitch som inte kommer bli nått; VAAAD vet ni vad jag kommer bli? Ni har inte hört mig sjunga på ca 4 år, ellerhur? Men att jag är en bitch kommer att förstöra mina chanser, men coola Nicki då? hon är ju en Bitch. Självklart vill jag inte att ni ska uppfatta mig som en bitch! Det spelar ingen roll om du är tjock, smal, ful, snygg, lång, kort, bög, eller straight. Om du är snäll mot mig är jag snäll mot dig! Så vill ni ha en snäll Zara i bloggen eller inte? För jag vill ju vara snäll. Ända sedan jag varit liten har jag alltid velat försvara mig och mina kompisar. Typ som om att någon säger något dumt så måste jag alltid försvara mig själv eller säga något tillbaka. Det kan man ju tyvärr inte göra i bloggen. Men man får bara lära sig ignorera allt alla säger  Eller något som jag alltid skrattar åt när jag får en kommentar det det kanske står ''Ehhh ta inte det här personligt, men du är riktigt ful'' Hahahahaha hur ska jag ta det om jag inte tar det personligt? Men är det inte ni mina kära läsare som säger att MAN ABSOLUT INTE FÅR KRITISERA NÅGON FÖR ENS UTSÉENDE? Hmmm... För att gräva oss djupt ner i det här så tänker jag ta upp Linni (för en sista gång). Ja, hon ser ut som en kille? Jag påpekade aldrig att hon inte passade som det eller att hon var ful. Men nu är det såhär att Linni tar manliga hormoner och vill se ut som en kille. Jag tar i alla fall inte tabletter för att bli ful, det är något som är säkert. Då får ni helt plöttsligt flipp och kritiserar mig för att jag är ful? Dubbelmoral. Jag tycker det är otroligt taskigt när folk nät mobbar andra. Skulle du kunna gå fram till mig om du såg mig på stan och säga det? Om du kan det, Bra! Men dom flesta skulle nog inte det man blir bara så otroligt tuff bakom skärmen. Jag respekterar självklart eran åsikt och det är bra att ni tycker men bara för att jag har en blogg som alla kan läsa betyder inte det att man får skriva vad man vill. Jag har också skrivit lite konstiga saker och det är jag medveten om MEN fortfande. Jag säger det här för att det är fler än jag som får taskiga kommentarer där ute och kanske tar allt lite mer personligt än vad jag gör.
Vad tycker ni om det här? tänk på att jag skriver allt i trevlig toon! haha ♥ ♥ ♥



''still i rise still i fight still i might crack a smile, keep my eyes on the prize. See my haters tell 'em hi!''




snaaart färdig med uppsatsen

Tjenare bloggen!
Nu sitter jag vid laptopen och min snälla, söta, rara mamma sitter vid det stora datorn och hjälper mig med uppsatsen! Jag kanske ska berätta om min dag. Jaaaa så det började med att jag vaknade. Jag steg upp. Jag klädde på mig. Jag åt frukost. Hahaha vad enformigt det låter men jaja efter jag hade ätit frulle och borstat tänderna så åkte jag, mamma och pappa till BUP (barn och ungdoms psykriatin) fan vad läskigt det låter men det var chill som vanligt! Seeen när vi är färdiga med det har jag missat hela skoldagen typ YÄÄÄY haha så då är det bara dasen kvar! Sen efter dansen gick jag hem och skrev på min hem kunskapsuppsats... jag sitter fortfarande och håller på med den... åååhhhhh vad JOBBIG!! jag vill sååå gärna ha A ni anar inte!


BUP barn och ungdomspsykriatin... där brukar man göra lobotomi på oskyldiga små barn O.o




words.

Calling her FAKE won't make you REAL

Calling her DUMB won't make you SMART

Calling her WEAK won't make you STRONG

Calling her UGLY won't make you BEAUTIFUL

Calling her MEAN won't make you NICE

Calling her GAY won't make you STRAIGHT

Calling her RUDE won't make you POLITE





plugg

Hello bloggisen!
Jag har faktiskt ägnat hela min kväll åt en uppsats som vi skriver till hemkunskapen. Det är kul, men väääldigt jobbigt! Vi ska skriva om en person och personens matsedel i en vecka. Matsedeln ska innehålla frukost, lunch, mellanmål och middag. Det ska vara så hälsosamt som möjligt och ska gärna föjla talriksmodellen och så ska man berätta om ålder, arbete/skola, om han/hon (i mitt fall en han, Johan för att vara mer exakt) går på någon aktivitet, och tre dagar i veckan ska det vara specialkost! ni ba ''fan vill lätt'' NEJNEJNEJ det är dö jobbigt för man måste motivera sina svar och så vidare... och vi får ju slutbetyg på hemkunskap den här terminen så jag vill såklart ha A. Därför kommer jag inte lägga jättemycket tid på bloggen i'm afraid. Men hoppas ni klara er!




skorna!

Som sagt så var jag och la familiga ute och köpte lite skor idag och det här fick vi med oss hem! ursäkta så mycket för dom helt sjukt dåliga bilderna men jag orkade inte ta fram kameran osv så det får bli halvkassa iPhone bilder, men jag hoppas det går bra!


TIMBERLAND 1799;-


CRISPIN 995;-


REPLAY 795;-


GRACELAND 299;-


Vilka skor tyckte ni var finast?



Random bild på mig och älsklings-Nelly!

img_4881 (MMS)

Heej bloggisen! Jag är ledsen för att jag nästan inte bloggat alls under helgen men jag har bara tagit det lungt och inte gjort någonting, därför har jag inte haft något att blogga om. Men idag ska jag nog fika med några fina vänner på café 60, myys! Nu sitter jag i alla fall i bilen på väg hem. Vi har varit och köpt några skor som jag kan lägga upp bilder på sen! Haha inte för att det här blev en jätteroligt uppdatering men jag ville bara säga att jag lever. PUSSSS




Jeppe på berget

img_6786 (MMS)

Hej bloggisen! Igår gjorde vi en sjukt rolig grej med några frivilliga i min svenska grupp. Vi gick på Stadsteatern och såg Jeppe på berget. Jag menar nu är vi ju värsta kulturnissarna! Haha jag trodde inte den skulle vara kul ALLS så jag ångrade mig stört mycket när vi stod där utanför. Jag hade offrat en hel kväll för det här (det började 19.00) men den var riktigt, riktigt bra! Jag och Nelly satt bredvid varandra och garvade sönder... Kanske inte på dom delarna man skulle skratta på men det gjorde vi haha. Vi fick biljetterna gratis av skolan eftersom om man går på högstadiet ska man inte behöva betala och det är ju ganska soft. Men vi fick jättebra platser!!




jag kommer inte på nått! hohoho

Hej bloggisen!
Här sitter jag och har suttit här ganska länge och försökt klurat ut vad jag kom skriva om. Jag kom inte på nått. Jag har fortfarande inte kommit på något haha, men jag bara skriver på så kanske något kommer fram jag brukar faktiskt göra så jätte ofta. Allt bara flyter på! Jag lovar det funkar jätttebra på svenskan eller engelskan om man ska skriva någon uppsatts eller liknade.
Min syrra sitter just nu och lyssnar på 'Last friday night' i köket.. MED HÖRLURAR haha men jag kan fortfarande höra henne här i från! Herregud hon kommer ju bli döööv! påtal om fridays så trodde jag jättelänge att det var torsdag idag så det skulla vara helg imorgon. Jag blev azzzglad och ba UKGNSFCLINULIUFE sen kom jag på att det inte var torsdag buhhuuuu. Hahaha jag vet inte riktigt vad jag pratar om det blir mest en massa ord så nu säger jag hejdå innan jag skriver jätterandom saker! HEIDOOooooooo


Finfina bilder från svenskan!





I ♥ SMÖR... naaaaaaat

Idag när jag satt på lunchen med Melina, Isak och Erik (haha standard, det är alltid vi som sitter och larvar oss på lunchen) så ber jag Isak göra en macka med smör. Vet ni vad jag får? Smör med macka. No kidding! haha han hade lagt på så mycket smör att det var som två extra mackar på! såg azznasty ut! Men så kommer Erik fram och säger ''Om du äter den så får du 10 spänn'' Haha vad gör man inte för pengar!? och misstolka inte kära vänner haha. Men LÄTT att jag äter den för 10 spänn, det är ju bara smör liksom?
Såhär såg den ut.. MUUUMZZZZISHHH




this song made me cry




bra appar!

Hellooooo bloggisen! Dom flesta har ju iPhones och Androids idag så därför tänkte jag bara tippsa om roliga, bra och nödvändiga appar! Den första ääääärrrrr...


HIPSTAMATIC!
 
Den här appen är helt fanatastik att rediera bilder med! Och¨man
behöver inte ladda upp dom som man måste med Instagram. det
är ett men ett - är att den kostar 15 kr.



SONGIFY


SONGIFY är en skitrolig app som gör att rösten kan bli hur
som helst. Man pratar helt vanligt Sen när man trycker om
hur man vill att det ska låta så låter det azzzkul! Rösten blir
heltenkelt autotunad. Hört att Britney Spears är en flitig använ-
dare av just den här appen!!!!



VIBER
     

Den här Appen är så gratis den kan bli! Den kosat inget
att ladda ner och man smsar och ringer gratis till andra
med just den här appen, så se till att dina vänner också
skaffar den! Den här appen måste ju Ove från solsidan
ÄLSKA! smsa helt gratis! era päron blir säkert också glada
när som ser att eran mobilräkning inte är sky-hög!!



RABBLE



Den här appen kan man fan tro att den' är för bra
för att vara sant! Man får  nämnligen hur mycket
rabatt som helst och i vissa fall helt gratis saker. Den
ger  dig spännande erbjudanden och kuponger direkt i
mobilen! greate mate ju! Senast Var jag ute med Mamsen
och vi skulle gå på Subway. Då hade som ett erbjudande
(rabble) att om man beställde en meny så fick man en
gratis! hur awesome är inte det!? Ladda bara ner den,
ni kommer spara hur mycket som helst!!! LÄTT VÄRT!


FAKE-A-TEXT



Den här appen gör så att man hur lätt som helst
kan lura sina vänner. Man skapar ett eget sms
så jag kan skriva något jättekonstigt och sedan
bestämma vem 'som har skickat det'. Efter några
Minuter (man kan bestämma hur många) kommer
det upp ett sms från den personen och han/hon
kommer bli jätteförvirrad. Haha det är hur svårt som
helst att förklara hur den här appen fungerer men
det är dö-kul! Finns även 'Fake-a-call'



Sen finns det ju andra appar så som Facebook, Skype, och wordfued men jag gissar på att alla redan har dom eftersom dom är vääldigt vanliga så dom skippar jag och berättar om. Jag är inte helt hundra på om vissa av dom här apparna finns på Smartphones men jag tror det! Sen så har jag ju självklart flera appar men dom kanske jag skriver om någon annan gång. Ska jag göra det? och en fråga till er, om ni har en smartphone/iPhone vilka är ERA favorit appar? KOMMENTERA














SAMMA KALAS VARJE DAG

Ni vet Kartellen right? Jag gillar inte Kartellen så speciellt mycket, Vissa låtar är tynga men inget för mig direkt. Därimot såg jag vääärldens skönste Parodi på Stor, Aki, Kartellen osv när dom gör låten 'Samma knas varje dag'. Jag garvar ihjäl hahaha så jävla underbaaart! Här är den riktiga verisionen..




Och här jag Karusellen (hahahahahha fan vad skönt namn) parodi som dom har döpt ill Samma kalas´varje dag! JAG DÖR!


Gillar ni kartellen? Vad lyssnar ni på?




1+1

Hej bloggisen!
Jag måste bara lägga ut en Video på Beyoncé! KOLLA bara vad vacker hon är! Det finns någ ingen människa i världen som INTE kan tycka hon är snygg. Jag älskar hela hennes album! Jag älskade det redan innan det kom ut haha. Jag hade förhandsbokat det. För er som inte har albumet.. KÖP DET!!




Musiken är inställd, yeeey!

img_8052 (MMS)

Hejsan bloggisen! Musiken var inställd som ni kan se haha. Sooooft! Då har ju jättemycket tid på mig! Stackars dom som redan åkt hemmifrån, dom måste ju sitta i skolan och typ rulla tummarna. Men nu har ju inget och skriva om så jag uppdaterar senare! Puss




nänänänäää!

Men snälla! Zara bryr sig väl inte om att få fler fans i tråkiga gamla sverige? och hon har ju sagt tusen gånger att hon inte vill vara nån barn stjärna som Hannah Montana eller nåt! Lägg ägg idioter! förresten Zara haha din mamma är för skön asså!
 


Svar: DET ÄR KLART ATT JAG GÖR!? neeej jag vill inte bli någon barnstjärna, det har du rätt i, men vad folk tycker om mig i ''tråkiga Sverige'' spelar ju hur stor roll som helst! Det är ju ni som för hoppningsvis kommer köpa min skiva och det är ju NI som gör min blogg! Jag tror inte jag tackat er för det. Jag bryr mig inte om dom som hatar, Jag gör allt jag gör för dom älskar. Och jag ber om ursäkt i fall att jag gjort er upprörda genom att säga att Linni inte var tillräckligt bra. Men enligt MIG var hon inte det och JAG tyckte att hon skulle åkt. Jag menade ju inte att kränka henne men hon ser ju ut som en kille? HON GÖR JU DET! ingen kan ju säga nått annat! Har jag sagt att det är något dåligt med det? Jag blev bara väääldigt besviken på hur hon framförde sin låt, inte att hon glömde bort texten (för jag förstår att hon var nevös och det är MÄNSKLIGT ATT GLÖMMA, jag är vääärldens glömskaste människa) Utan för att hon bara stod där! Hon kunde nanananananat men hon bara STOD DÄR! det var det jag blev sur på! Och jag älskar att man får tycka exakt hur man vill i Sverige och det är så bra att ni finns där och rättar mig när jag fel! Ni är bäst! men no hate på min blogg hörrni! Haha ja, jag älskar min mamma!



PUSS




''din garderob ligger på golvet'' NAAAAT!

Hej bloggisen!
Nu måste jag plocka upp mina kläder i mitt rum för att mamsen har stått och tjatat på mig i 2 timmar att hela min garderob ligger på golvet. ÖÖHHH mamma... min garderob består inte av typ ett par byxor och en tröja. För det jag hittar när jag kommer in är just det. Haha att hon alltid ska överdriva! Som att när jag frågar henne vad klockan är så ska hon alltid dra på med 40 minuter om det är sent, så att det låter ännu senare! Men nu måste jag gå och plocka upp min ''garderob'' PUSS

 





we found love

Jag måste ju bara säga att det här fan DEN SÄMSTA LÅT JAG HÖRT!!! åh usch jag vill inte ens lyssna klart! Det låter som en helt ofärdig låt och den är heeelt rak! versen och refrengen låter exakt lika dan.. DISLIKE! Musik videon har inte kommit ut en men låten suger lika hårt för det!



Vad tycker ni om låten? bra/dålig?




Ben & Jerry

Hej bloggisen!
Nu sitter jag i sängen och äter Ben & Jerry och kollar på Pretty little liars och smsar med sköna människor. SOOOOFT! Jag skulle ju egentligen till skolan men jag fick så ont i magen så jag åkte hem. Jag tror inte ens mamma vet om att jag är hemma... Hahah ni ba 'wtf hur kan hon inte veta det?!' Men min mamma jobbar natt, så hon ligger och sussar och märkte nog inte när jag kom hem. Haha jag måste nog och säga det till henne...



I  ♥  U




Inget personligt juuu!

Men hörrni! Komigeeen kompisar! Vad var det som var så taskigt med det jag sa? Jag menade ju bara att Linni skulle ha åkt ut. För att det är okej att glömma bort texten men det är INTE okej att stå som om man är helt efterbliven, utan man kör på! Som André och Robin. Och jag tycker inte att Linni är så bra, så därför jag hon skulle åkt. Någon annan kanske tycker hon är jättebraa, för alla tycker olika fast jag tycker inte hon är så bra i alla fall inte av det jag har sett för jag tycker hon är jätteöverkattad. Får man inte ens säga vad jag tycker i min egen blogg? JO för den handlar om MINA åsikter, MINA tankar. Den handlar om MIG MIG MIG i fall någon råkat missat det :) och jag kanske säger lite opassande saker.. Men jag är åtminstone 100% ärlig! Det är väl bra det, eller hur? Puss på er alla Linni-älskare




Min klasskompis Philip...

img_4903 (MMS)

Alla killar i min klass Har six pack så det ät ju rätt soft! Haha men ärligt checka hans mageee, HOT!




låter som tony erving meeeeen det här var inte rumba

Hej bloggisen!
Nu har jag kommit hem för en stund sen. Vi var och käka på en ching-chong resturang (för er som inte fattade det så är det en kina resturang haha) Förlåååt för jag inte bloggat på en dag MEN jag har inte haft lust, haha ja det kan ju bli så ibland! Juste! igår var ju jag på Idol. Det var lika kul som vanligt att vara där MEN det var lite tråkigt att dom sjöng på svenska.. för som flesta låtar är jävligt raka och tråkiga. Typ som Verronica Maggio, hon är jätte duktig och hennes låtar är azzzbra MEN man måste ju bara erkänna att dom flesta av hennes låtar är ganska lamea... Och alla var superbra MEN jag tyckte INTE att Linni skulle gått vidare, USCH FY! det är inte synd om folk som tappar bort texten, för det gör alla MEN hon räddade det (om man nu kan det för att ''rädda'' det, för det gjorde hon ju inte direkt) sååå fult! André glömde ju också bort texten MEN han bara körda all in i alla fall. Linni började ju typ gråta och det är INTE ACCEPTABELT!



åh titta en kille!... öh nej det var visst Linni. Hon är bra.. men inte tillräcklig.




DEL 3

skulle du kunna vara kompis med en som är 11 år gammal eller ?

svar: Njaaaee.. naj.. nej, det skulle jag inte kunna vara. Min syrra ör liksom 11 år och det skulle kännas fett fel att vara kompis med någon i hennes ålder haha.


titta du på kommentarer som alla andra skiver?

svar: Jag kollar på ALLA kommentarer ;)


Står du för det du säger t.ex här på bloggen eller på facebook?

svar: Jag står inte för något jag säger eller gör, och det står jag för!


Vilket ord använder du mest, utom du jag som och alla så kallade grundord ?

svar: Det får jag inte säga, för min mamma läser min blogg och hon gillar inte när jag svär hahaha.


Vilket abonemang har du? Är de bra?

svar: Jag har Halebop, vilket ÄGER!!


Hur mycket väger du?

svar: 41-43 kg något sånt...


Jag tror jag såg dig på Sollentuna station när du satt med en kompis och skrattade. Va det du?

svar: Hahah ja det var jag och Nelly!


använder du nagellack?

svar: NEJ aaaaaldrig! haha.



Jag vet att det nästan inte blev några frågor men nu måste jag möta upp Linnéa, äta, fixa mig och sen drar vi till idol!






hands in the air

Idag skulle vi gå på en kemi-sak, ni vet? Egnetligen gjorde vi inte så mycket. Utan vi målade (rättare sagt tryckte) våra händer mot en stolpe på Selgels torg. Man gjorde ju så på dagis, kommer ni ihåg? haha ni vet när man gjorde löv med hjlp av att man målade färg på händerna. Det var exakt så vi gjorde fast på en offentlig plats! Så om ni vill se 8das händer kan ni gå till plattan om ni bor i Stockholm och checka in det.


först målade man på sin hand..


sen tryckte man handen mot pelaren. Den handen som redan är gjord, är min!


min och nellys hand!


efter det fick man tvätta av färgen






Kemi-experiment i kylan

img_1335 (MMS)

Hej bloggisen! Idag ska jag och min klass gå till Plattan på TC där vi ska göra kemi-experiment. "Gud vad kul!" tänkte jag igår men NEJ! vi ska stå utomhus och det är svinkallt ute + att jag var dum nog att sätta på mig världens tunnaste jacka haha. Och så har jag mina HUNTERS. Men det är bara gör vi inte har tagit ner vinterskorna än och gummistövlarna är dom varmaste jag har (om man inte räknar med vinterskorna som ligger på vinden). Jag vet faktiskt inte ens själv vad vi ska göra för experiment men jag kan ta jättemycket bilder som jag lägger upp sen! Nej hörrni, nu måste jag lyssna på svenskan och Reta Erik genom att poka han resten av lektionen! Haha heido!




underbara barn

På lördag ska Jag, Rebecca från lilla melodifestivalen, Erik från My camp från Disney Channel och två  jätteduktiga tjejer som heter Klara och Lisa sjunga på Underbara barn på Stockholmsmässan, 11.30. Så kom dit! Och sen på söndag ska jag sjunga igen, 11.20, då med en annan talang som heter Jill Svensson. Hon vann Talang 2010! Zilla och Totte kommer även vara där så om ni kan komma.. KOM!



Ses vi där?




DEL 2

har du haft ett seriöst förhållande nån gång?

svar: Neejjj...


hur ser din garderob ut?

svar: Den är vit.. om det var det du menade haha.


Vem tycker du minst om i HP, Snape eller Malfoy?

svar: Hahah vilken rolig fråga! Det måste nog bli Malfoy för att Snape är ju ändå 'snäll', där får man ju veta i slutet, att Snape skyddade Harry.


betalar du ditt smink?

svar: Neop, det gör min snälla mamma. Hon betalar mina kläder också för det mesta!


har gått in på make up store o letat efter det dära "sminkkitet" som du köpte där.
var de ett kit eller valde du ngra o så satte om de i en ask?

svar: Nej det var inget kit. Jag köpte 5 eller 6 stora ögon skuggor och en liten, en fondation, två puder och en rouge för sig. Sen fanns det en Box man kunde köpa till för ca 200-300 som man kunde sätta ögenskuggorna i, och du gjorde mamsen det. AJ LÖV JU! ♥


Vad tycker dina föräldrar om att du tar tunnelbanan själv på kvällarna?

svar: Jag åker inte tunnelbana sent på kvällana :)


har du lika mkt smycken som shenie?

svar: NEJNEJNEJ haha hon har typ ett ton smycken!! Jag tycker smycken bara är jobbigt så jag har inte så många. örhängen är fint men jag äger liksom ínte ens en ring haha.


Vad går din syster på för danslinje?

svar: Hon går på BASE 23, musikallinjen 3 :)


måste man dansa balett på din skola?

svar: Alltså jaaa haha det är man tvungen till. Det är som att gå på en musikskola och fråga om man måste hålla på med musik ;)


har ni bh under linnet/bodyn eller vad det är när ni dansar?

svar: Absolut INTE! hah varför skulle vi ha det? Det finns nämnligen tjockt dubbeltyg i den övre delen av dräkten så man behöver inte BH under.


Läser du några bloggar? Några läsares bloggar?

svar: JA jag läser många av era bloggar ;) Men jag brukar inte kommentera, em jag läser dom hörrni! haha.


Vad jag förstår så heter din klass typ 8da, men varför heter den just d a?

svar: DDDDDans a hah :D


Är du kär just nu?

svar: NEJ men åååh vad jag vill vara kär! Och jag vill ha en pojkvän just nu. Det skulle sitta PERFEKT!




DEL 3 kommer dear friends. Har ni någon mer fråga är det bara att ställa den!




idol imorgon



Cha Cha bloggeeeen!
Nu sitter jag (fortfarnade) i soffan och är sjukt taggad för att åka skidor! Jag vet inte var det kom ifrån, Jag bar afick upp den tanken och så blev jag azztaggad! Haha. Imorgon ska jag i alla fall gå på Idol med snyggingarna Linnéa, Rebecka och Erik. Roligt rolit, men grejen är att jag följer inte Idol.. Men det är alltid lika kul att gå i alla fall! Kollar ni på Idol? Hejar ni på någon speciell?




outfit

Dagens outfit består av:

• Blus Hollister
• Byxor Cheap Monday
• Jacka H&M
• Skor UGG's Austraila
• Väska och sjal har jag ingen aning om vart dom är ifrån..




a b c

Hej bloggisen!
Usch jag mår jättedåligt så nu sitter jag i soffan med datorn i knät och kollar på Bones i myskläder. CHILL. förut var alltid det mitt favorit program! I skolan hade vi matteprov idag... Det gick helt okeeej om jag ska vara ärlig. JÄTTEbra på A-delen men på B-delen fattade jag ingenting! Hoppas jag åtmistande får C. Vad tycker i om det nya betygssystemet? Jag tycker det är jätte bra. Jag menar C är ju som VG, och VG är ju bra! men om man ligger emellan VG och MVG så får man ett B, viket är bättre än VG ovh är samma sak som VG+ men eftersom + inte syns på slutbetygen så spelar det ingen roll. Nu har man B som betyg och jag tycker det blir mer exakt vilket är awesome! Dock så är det ju svårare att få A än att få MVG






svar på frågor del 1

Vad är din favvolåt?

Svar: Jag har nya varje dag haha, men nust nu är det nog How to love med Lil wayne som jag la ut för inte så länge sen. Förrut var det bara det ''nya, coola'' låtarna man skulle lyssna på, nu skiter jag ärligt talat i hur gammal låten är! bara den är brrraaa.


Vilken klass går du i?

svar: Jag går i 8an.


Har du pojkvän?

svar: Nepp! men jag skulle inte ha något imot en just nu. Jag är jäääätteytlig när det killar, jag vet jag vet att man inte ska gå efter utsidan men utsidan ger en insidan en chans ya know.


Har du hånglat med någon?

svar: Jaaa? Jag går i 8an kära vänner.


Kan inte du visa ditt hem någon gång?

svar: Jo visst kan jag det!! Nu börjar vi äntligen bli färdiga med renoveringen, så snart vi är helt färdiga kan jag visa.


Sminkar du dig till vardags?

svar: Nepp! Jag brukar köra heelt natural.. men det är bara för att jag för lat för att orka sminka mig på morgonen haha.


Bästa tvserien?

svar: Desperate housewives och Pretty little liars! sååååå braa! kollar ni på det?


får man gå fram och säga "HEJ" ifall man skulle möta dig?

svar: Klart man får! jag blir bara jätteglad då! :D


hur ser din plånbok ut?

svar: Jag har ingen, Jag har alltid pengar i fickorna haha det är alltid lika kul när jag har glömmt kvar pengar och så hittar man dom nästa gång man sätter på sig jackan/byxorna.


hur lång är du?

svar: Jag är 1.60!


Hur många unika besökare har du per dag ungefär?

svar: Jag har runt 2000! det är helt fantastiskt, ni är bäääst! 


har Hanna en iphone?

?svar: Jag det har hon. Hela familjen har en iPhone 4 förutom mamma som vill vara lite rebell i guess, och 'våga' stå imot iPhone hysterin haha. Enligt henne trivs hon alldels UTMÄRKT med sin gamla sony ericsson. MAMMA TRUST ME! INGEN MOBIL ÄR SÅ BRA SOM IPHONE!


är du och din lillasyster bra kompisar eller bråkar ni jämt?!

svar: Alltså vi är ju syskon så vi bråkar ju såklart, men det är väl lite mittimella. Vi är väldigt bra vänner! Ibland kan vi ha värsta syskonbråken om ingenting i skolan haha det är bara för alla är nästan för bra vänner.


har du hål i öronen?

svar: Jajamensan! tre på höger och ett på vänster ;)


kan du inte visa lite typ hårtips?

svar: Grejen är att jag gör INGETING med mitt hår! Jo det är klart jag duschar och så haha och då andvänder jag Tresemé pro eller nått sånt, sen låter jag det bara torka. Jag brukar inte ens borsta det haha.


vilka är dina favorit affärer?

svar: Jag måste bara älska Hollister ch Abercrombie & Fitch (det är ju typ samma haha) och för er som inte fattar skilldnaden är det så att Det är samma ägare för båda äffärerna. Holister och Abercrombie är ett syskonmärke, så Hollister är Abercrombies 'ungdoms märke' Men det roliga är att allt ser EXAKT lika dant ut förutom att Hollisters märke är en Mås eller en fågel av nått slag och A & F är en älg! annars handlar jag mycket på ZARA H&M och BikBok.


Spelar du något instrument?

svar: Nej.. EMn jag skulle såå gärna vilja spela piano, det är så jäkla fint!


Vem gjorde din heder?

svar: Jag gjorde den.. eller det var jag som satte in den haha men jag gick till en studio och tog den som heter 'The studio' Jag blev inte speciellt nöjd med dom... jag SKA fixa ny header. Helt nu design! med nya kos mallar osv.


Har du några djur?

svar: Två kaniner! Ninen och Ninen :D


Vem är din förebild?

svar: Beyoncé! hur kan man INTE ääälska henne?


Har du färgat ditt hår någon gång?

svar: Jag har tonat det Brunt. Jag vågade inte Färga och det är jag glad för! för det kändes skönt och att vara den 'gamla' ´Zara när det blonda kom tillbaka. Jag trivdes inte som brunett. Blondes have more fun höhö.


Är du duktig i skolan?

svar: Nej.. tyvärr inte... Men jag sak börja satsa från och med NU! hahaha så börjar jag alltid mina måndagar med och säga ''Nu börjar jag satsa på riktigt!''


Skulle du kunna vara kompis med en 96:a?

svar: De' klart! Jag är kompis med jättemånga 96or ;)


Vad har du gjort med pengarna?

svar: inegnting :)


Gillar du balett?

svar: Jaa alltså när man går i vår skola är man tvungen att ÄLSKA balett! Eftersom vi dansar ca 25 timmar varje vecka.


Har du ett tips på bra låt att göra en dans till?

svar: Det beror verkligen på vilken dans su ska göra! men någon låt med bra beat i.


Det här var DEL 1 självklart kommer jag försöka svara på så många fråggor så möjligt men i DEL 2 och DEL 3 men om ni vill kolla på fler frågor jag har svart på är det bara på gå in på arkivet frågor och svar så kommer ni hitta det!










Hola amigo

img_3818 (MMS)

Hola bloggien! Nu sitter vi och chillar gaaalet på spanskan! Det är så kul för vi tar det hur lungt som helt men vi lär oss ändå massor! Haha jag lovar! Men vi har världens bästa lärare, Clemencia.




Förlyyld

img_8874 (MMS)

Godmorgon Bloggisen! Jag är jätteförkyld.. Men det börjat ju bli riktigt kallt nu! Får ta och köpa en vinterjacka snart. Jag vill ha en jättefin från Hollister, haha som ni märker har jag (och dom andra i klassen för den delen) blivit helt kära i Hollister. Som yoga yxorna på bilden.. Jag har tre sådana byxor. Jag vet, jätteonödigt men jajaaaaaaaa. Ett par rosa (bilden), ett par gråa och ett par blyfärgade typ. Usch jag är jätteförkyld men nu ska vi kämpa oss igenom den här dagen! WOHOO! Haha fan vad exalterad jag låter, men det är bra! Puss




emotions





- Don't forget to follow me on insagram biatches, ZARALARSSON -




dagens

här kommer en fuuul bild på mig och dagens outfit



• Tröja ZARA
• Skjol Hollister
• Tights H&M
• Strumpor American Apparel




lol






well hello there

Hej bloggisen!
Nu sitter jag och lolar med Chloe hahaha ni kommer fatta om en stund! Idag har varit en lång, men rolig dag. Vi har sex & sam jätte mycket i skolan, vilket är aazzkul haha. Favvo ämnet #1. Haha vilket är erat favorit ämne? Jag tänkte bara berätta att jag tänker svara på alla frågar jag har fått imorgon tror jag det får bli! Och så vill jag tacka jättemycket för alla er som kommenterade och alla ni andra som inte gjorde det men som fortfarande läser min blogg trots att min upptatering suger för tillfället! NI ÄR BÄST♥


KÄRLEK TILL ER!




the dramatic zara

Min blogg fuckade nyss. När jag skulle förhandsvisa inlägget innan om FRÅGESTUNDEN så stod det att man var tvungen att ha lösen! Jag fick panik haha för jag hade ju inte satt lösen på bloggen och jag visste inte ens själv vad det var! Ärligt jag fick panik! Men så gick jag in på inställningar och då tryckte jag bara på att man inte ska behöva ha lösen.. men det var ändå jättekonstigt att det blev så från första början eftersom jag inte hade satt det. Men jaja nu är det fixat! Nu ska jag läsa Harry Potter, PUSS

såhär såg jag ut när det stod att jag var tvungen att skriva in ett lösenord till min egen blogg..



ELLER KANSKE SÅHÄR...


ELLER VARFÖR INTE SÅHÄR...


ELLER SÅHÄÄÄÄÄR...


Jaaaa ni fattar nog hahah men glöm inte kommentera frågestunden om ni har en fråga!
Godnatt bloggisen!♥




frågestund




höst

Hej bloggisen!
Jag vet att jag uppdaterar säämst men jag måste prioritera andra saker också.. Eller hur? Typ som att prata i telefon i 3 timmar med kompisar haha. Nej men ärligt talat är jag så skoltrött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men jag måste bara 'likea' hösten! Åh visst är det mysigt! Jag ÄLSKAR att vakna och höra att det droppar på mitt fönster, plaska runt i mina gummistövlar och frysa om mina händer, att bli helt blöt i håret av regnet, bli röd om kinderna och att sätta sig framför brasan hemma. Och det jag älskar mest av allt är (nu kommer folk tycka jag är dum i huvudet säkert) men det är mörkret! Så otroligt mysigt. Jag blir glad på vintern faktiskt.




¡hola!

img_3538 (MMS)

Hej bloggisen! Som ni märkte bloggade jag inte igår, jag hann helt enkelt inte. För när jag vaknade skulle jag till Laila med Janet och öva på en låt vi ska gå in i studion med nästa vecka och testa lite med, och när jag kom hem så åt jag, kollade lite på TV och sen gick jag och la mig. Vet ni vad klockan var när jag somnade? HALV 7?! jag vet inte hur jag lyckades somna haha men jag vaknade ju också runt ett på natten och var skitpigg! Idag blir det bättre update kära vänner! Men nu måste jag plugga lite spaanish PUSS




höhöhö

Hej bloggisen!
Nu sitter jag och Paula i hennes sköna soffa i sitt fina rum och garvar åt aaazzztråkiga skämt hahah! I kväll har vi verkligen bara TRÅKAT! Verkligen tråååkat. Inte kul alls.. joo klart jag har haft kul, jag har alltid jättekul med Paula (och Malvis som också var med för den delen) men vi har inte gjort särskillt mycket ;) jag tänkte dra lite ''Zara och Paula skämt''
'' Det var en gång en rysk, en tysk och en Bellman. Så gick Bellman in till grisarna men dom hoppade från taket så då kom en blå anka ''

'' två  muffins satt och pratade i ungnen och pratade. En hade strössel på sig. 'Men vi kan ju inte prata sa den ena' ''

'' Två elefanter var ute och flög. Då sa den ena 'men du ju helt lila!' Då svarade den andra 'det gör inget för min mormor har ett rosa dockskåp' '

'' vad sa bonden när han inte hittade sin traktor? 'var är min traktor?' ''

HAHAHAHAHAHAHAHA vi kan sitta och garva sååååå hårt åt det här? Visst äger våran humor! '




Mot Paula!

img_0947 (MMS)

Hej bloggisen! Nu är jag på väg hem till Paula, Malva är också där! Kuuult! Idag är det lördag oooh vad skönt! Idag åkte jag till Uppsala för att sjunga på ett dop, det var så fint! Världens sötaste bebis. Sen när jag kom hem, tog jag en vända på Hollister och nu sitter jag här med en påse i handen. Jag Paula och Malvis kanske drar till Liiiiidingö sen och träffa massa snygga människor men vi får se hur det blir med det. PUSS




true words man! ♥

Jag gillar egentligen inte Lil' Wayne men den är är så fin! Ni måste lyssna! NJUT.




roligt inlägg om mitt roliga liv!

Jag sitter här och har så jävla tråkigt! Åhh det är Helg och jag sitter här och tråkar. Mitt liv suger Just nu! Jag ska nog till hollister och tröst shoppa lite senare om jag hinner och träffa Alva och Nelly. Men imorgon då smäller det igen! NO WAY att jag sitter hemma en lördag, NO WAY! Man kan ju ha kul med webbisen i alla fall! haha







ja men kör på!

det är olagligt att lägga ut ngn annans ip adress. Ska anmäla dig...


Kör hårt!!! hahahaha Vad ska du säga? ''Hej farbror blå, en tjej la ut en IP-Adress.'' Vad ska dom göra? Kasta mig i finkan?




Bilder från idag












Vår guide Gunilla

img_8451 (MMS)

Hej bloggisen! Nu sitter jag och gör matte, väldigt duktigt! Tidigare idag så vi på Sveriges Riksdag på en guidetur. Eftersom vi läser om lag och rätt på SO:n så tänkte vi att vi skulle gå dit, dit där alla lagar bestäms! Jag trodde det skulle vara jättekul... Det sög. vår guide sög menar jag. Hon hade jättejobbig röst och skrattade hela tiden åt sina egna astråkiga skämt hela tiden medans några av klassen skrattade med för att dom tyckte synd om henne, resten bara stirrade Hahaha. jag tog några kort där som jag lägger upp sen! PUSS




inga kläder



''visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min. Du är någon annans nu i och försig, men när du strippar och klär av dig är det samma grej, samma grej.''




bara jag som saknar sommaren?

 
 




Chloé är min bästa vän, några problem?

Åååh det här blir jag jättetrött på! Kan jag inte få vara med vem jag vill utan att folk ska hålla på och kommentera! Vad spelar det för roll om Chloé är min bästis? Vi är så kul tillsammans, ni anar inte! Jag bryr mig inte om hon bor på Djursholm eller om hon bor i Rinkeby. Vi förstår varandra och kan verkligen prata med varandra, Jag vet att vi inte kännt varandra så länge men det klickade mellan oss. Bara för att folk vet vem hon är hon inte en hemsk person. Tro inte att hon är min ÄNDA vän heller! Klart jag har flera vänner? Jag är lyckligt lottad och har väldigt många, väldigt underbara vänner. Att Chloé är en av dom är väl bara kul? Snälla om ni är så intresserade av henne kan ni gå in på hennes blogg HÄÄÄÄÄR . Ni vet ju inte ens vad ni pratar om PINSAMT. Och ni säger att jag tjatar om henne i varje inlägg.. NOOOT! haha jag hinner ju inte vara med henne så mycket så när jag är med henne har vi ju jättekul! Jag är med Paulinne vaaaarje dag, men det är det ingen som kommenterar va? Är det bara för hon heter Schuterman i efternamn som det är så jävla kul att påpeka? Vilka människor det finns...



''Anonym'' ''och !?'' Jag känner inte er/dig så snälla snuta kommentera saker som inte stämmer..



VADÅ BLIVIT ¨NÅGOT JAG INTE ÄR!? såklart jag är mig själv vem jag en hänger med! Vadå mina gamla kompisar? får man inte skaffa nya eller? hahah det har SÅÅÅ inte med pengar och göra, vart man bor eller kommer ifrån haha och vad vet du om att jag BARA umgås med ''östermalms barnen'' som sagt har jag såklart andra kompisar också och i min klass går det folk från Sollentuna, Haninge, Farsta, Östermalm, Södermalm, Ekerö osv osv, väldigt blandat så om ni ser. Ännu en gång: alltså vilka människor det finns... 

Jag var TVUNGEN att säga ifrån! Nu vill jag snälla att ni slutar tjataaaaa PUSS



ZARALARSSON på instagram

img_8088 (MMS)

Hej bloggisen! Jag stannade kvar jättelänge i skolan idag och stretchade så nu är jag vig! Haha nej men det är verkligen skönt ibland. Nu sitter jag i Slussen med snyggingen Selma och väntar på tåget. Juste hörrni! Nu har jag äntligen blivit aktiv på instagram, så följ mig där. Jag heter ZARALARSSON haha väldigt simpelt!




I går hade jag på mig

img_4817 (MMS)

Fin bild va? NAAAAT! haha. • Tröja lånad av Chloé, Abercrombie & Fitch • Byxor Hollister • Converse • Jacka ZARA • väska Juicy Couture




Rest in peace Steve ♥

img_2781 (MMS)

Hej bloggisen! Nu sitter jag på tuben med min syrra. Det är inte ofta jag gör det haha men hon sitter bredvid mig och vi kör wordfued wohoo! Idag är det redan torsdag så det betyder att imorgon är det fredag.. HERREGUD vad allt går fort!! Åh nu blev det stopp, och jag som redan har för sovit mig. Usch jag hörde att Apples grundare hade Steve Jobs hade dött vad tråkigt.. Apple är typ bäst i världen (enligt mig då) på mobil och datorer. Men han måste ju varit ganska stolt över sig själv som lyckades Göra apple till ett så stort företag!




Bik Bok by Whitney Port

Hej bloggisen!

Nu är jag hemma och mamsen åkte precis iväg för att köpa thaimat, GOOOOTT! Som sagt så gick jag och azzygga Emma och Chloé till Gallerian för att ta kort med Whitney. Och det var sååå kul! För först gick vi förbi hela kön och sen vid vakterna så snackade Chloé med dom ett tag, 3 minuter senare står vi vid Whitney och tar kort, naaaajs! haha. Jag tog tyvärr inga kort, Men jag ska be Chloé eller Emma lägga ut dom så jag kan sno dom! Ska jag vara helt ärlig tyckte jag inte att kläderna var såå fina... Dom var rätt dyra också. + att jag hade inga pengar med mig! haha alltid när man ska någonstans eller det kommer någon spontant så kommer man på att man har typ 5 miljarder hemma men INGET med sig! haha så blir det alltid för mig.



Men snygg är hon allt, right?




jyrgjtyrkyu

Hej bloggsien!
Nu sitter jag hemma hos Clorran (Chloé föe er som inte fattade det) igen och vi bakar... Igen haha. Vi sitter och väntar på en snygging som heter Emma sen ska vi dra oss mot Gallerian för att kolla på Whitney Port. COOLT! Hon gör en kollektion för BikBok. COOLT! höhöh nej men nu ska jag nog äta våra goda bullar så hörs vi sen! puss




skolfotot

I förrgår, tror jag det var, Fick jag skolfotot. Jag blev inte så nöjd med det om jag ska vara ärlig, Jag blir aldrig bra på skolfotot. Men det blir väl näsatan ingen? haha inte enligt sig själv iallfall!




Blev ni bra skolfotot? Om ni har fått erat..




and high up above or down below when you are too in love to let it go.... ♥









Sommartider med bullar!

Hej bloggisen!
Idag efter skolan gick jag hem till Chloé men Paula och Chloé hade bakat bullar eftersom det är kanelbullens dag idag! Dom blev såå bra! Vi hade så jävla kul, ni aaanar inte. Alltid när jag är med dom så har jag sjukt kul, vi har KALASKUL hahaha. Nej men det ända vi gör ar typ att garva sönder åt saker. Underbaraa (många A) hahahahahahah bara Paula fattar det men jajaa, det jag vill komma fram till är att vi hade väldigt kul!



Fint va... dom sjunger ju fantastiskt också! I ♥ U GUYS




Är ni blåsta på riktigt, eller?

Hej bloggisen! Nu sitter jag på tuben. Haha jag sitter ju fan alltid på tuben men det är nästan den ända gången jag uppdaterar. Jag längtar redan till helgen.. HATA skolan! Hatahatahata. Det är såååå himla kul att jag får kommentarer om Chloés fest haha jag menar hur kan ni komma och säga sånna saker? Vadå skämmas? Vad ska hon skämmas över? Är ni helt dumma i huvudet eller? Eller jahaaa förlåt, ni kanske var där? NEJ DET VAR NI INTE! så lägg av och dra massa patetiska slutsatser. Hur gamla är ni egentligen? 5? Kanske 6? Vadå jag försöka leka äldre? Jag vill inte bli äldre! Jag vill alltid vara BARN, jag vill vara Peter Pan, trust me hahaha ja Lite roliga är ni allt kära läsare. Den där jävla bilden som alla fick bokstäver i huvudet av och började säga azzzkonstiga saker om, haha jag pushar inte upp nått. Kan ni inte läsa engelska eller? Det står ju klart och tydligt att jag inte har på mig någon jävla BH där. Ååååhhhh jag blir sååå irriterad. Förlåt om jag lät otrevlig, men dra aldrig slutsatser ni inte vet nått om. Och sluta håll på och döm hela tiden, kolla på er själva och fråga er om ni är så himla perfekta som ni förväntar er att andra ska vara. Snälla vi är alla dödliga människor och det känns det väldigt dagis-fröken-aktigt att behöva påminna er om en sån sak.




3 oktober

img_5189 (MMS)

Hej bloggisen! Jag är jätteledsen för att jag inte bloggat på hela helgen men jag Har inte orkat. Jag har fått ganska mycket frågor om Chloés fest och det var en vanlig fest, fast med jävligt mycket folk, den var hemma hos henne... Ja vad ska jag säga? Har ni aldrig varit på hemmafest? Men det var väääldigt snygga killar där och alla var jättesnälla! Nu sitter jag iallafall på tåget till skolan, mindre kul. Men igår efter jag hade kommit hem från Chloé (jag sov ju där) så gjorde jag MATTE! Gissa om jag kände mig stolt! Haha heido bloggisen :D




Gårdagens

img_0595 (MMS)

En jävligt ful bild på mig och gårdagens outfit.  • byxor Holliser • Tröja Monki • Skor Ti Amo




Cha cha bloggen

Godmorgon!
Igår hade Chloé fezt och det var fan i mig oslagbart! ni behöver inte ens försöka få till det lika
bra, för det kommer aldrig GÅÅÅÅ! Jag lärde i alla fall känna jätttemånga nya människor :) trevlans!

BILDER KOMMER SEN!



Nattbloggish

tjaaaaaa bloggisen!
Jag ville bara uppdatera och säga att jag lever, och den här kvällen var bland dom sjukaste i mitt liv!!



Mot plattan!

img_6635 (MMS)

Hej bloggisen! Nu är jag påväg mot TC för att kolla på klänning och annat kul. Jag ska möta upp Nelly också, men hon är så jäävla seg ni anar inte!! Sen ska jag ring en kompis och prata om vad som kommer hända ikväll :) woap woap, peace breee mer update sen!




Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0