sjuk idag -.-

hej alla,
jag satt just och tänkte på om jag inte blir en artist eller skådespelerska, vad ska jag bli då? det finns ju så mycket. och det är ju faktiskt så här att jag vet att vissa inte gillar mig, det får man faktiskt acceptera. både som person och min röst. alla tycker ju olika och har olika smaker och så. jag gillar inte heller alla jag träffar. det finns ingen människa i hela världen som gillar allt och alla. men därimot folk som komenterar och säger saker om något, en person som inte känner en, det är fel!
jag har hört många gånger hur divig, dryg, kaxig and so on att jag är. Men känner dom personerna mig? nej, det är klart dom inte gör. dom tror att dom vet vem jag är för att dom har sätt mig på tv. men tv kan vrida på det hursomhelst, dom kan kanske bara ta med dom klippen där jag har varit trött, ledsen eller arg på något och så framstår jag som en helt annan person...
så tänk på det innan ni komenterar något för dom personerna det handlar om kan bli ledsna. och ja, jag har en vääldigt självsäker yta och vet exakt vem jag är och vad jag tycker och jag ändrar inte åsikt så lätt, men jag går aldrig runt och skryter och är kaxig mot folk. aldrig.

det var det jag hade på hjärtat // zara <3



The annoying orange



haha den är ju bara föööör rolig, jag kan titta på den minst 100 gånger och skrattar fortfarande lika mkt
hoppas ni får en trevlig kväll. just nu sitter jag och kollar på mer klipp av the ''annoying orange''. sjukt kul
iaf puss // zara <3



nu kmr bilder

här kmr lite bilder på oss nu



jag och Tekla


haha vad snygg paou va


fett gangstaah vah? haha


älskar den här tröjan fån New Yorker <3
jag kmr kanske lägga ut mer bilder från idag, men hej svejs så länga // zara <3




picts

hej alla,
jag är hos tekla nu ( uttalas Täckla ) och vi ska gå och göra något nu :P men jag lägger upp bilder senare promise ;) <3



hej...

hej alla,
jag är ledsen att jag inte har skrivit så mycket, elr inget alls ju:P men jag hade faktiskt glömt att jag hade en blogg, haha. Snart ska jag ta och kolla på let's dance. Jag hejar mest på Molly fast det finns ju faktiskt många som är duktiga. annars så tvingar min lillasyrra Hanna mig att spela på hennes gubbe på GoSupermodel-.- men men vad gör man inte för sina syskon, hahah :P så snäll är jag faktiskt inte men hon försöker muta mig med massa grejer... nu tänkte jag sätta mig och kolla på let's dans:)

PS. till dom som vill att jag ska lägga ut bilder på mig och sånt så kan jag säga - I will
kanske till och med ikväll,  vi får se ;)

puss puss puss // zara <3



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0