lika som bär

Eller vad tycker ni? helt sjukt ju!



Bra väder




strike a pose

Baaall jag är! Haha not really. Just nu sitter jag och chillar med soft musik och äter nötcream. Hur gått är inte det!? Nötcream alltå? Mmmmmmmm... Jag har varit så sjukt duktig idag! Jag har serisöt möblerat om hela mitt rum och städat allt! Bakom hyllor (som jag flyttat runt) osv. Usch vad dammit och äckligt det var, jag som tycker jag brukar ha det väldigt rent i mitt rum. Snart ska jag in till stan och träffa Chloé. Vi ska gå på stan och kolla på blusar. Puss på er så länge.



Earth Hour

Ikväll, 20.30, är de Earth Hour. Jag tycker att alla ni som läser min blogg ska släcka ner allt i bara 60 minuter och göra något annat än att kolla på tv. Ladda laptopen innan och sätt er och kolla på film eller varför inte sätte sig i matsalen eller köket med tända ljus och spela något spel? Myyyysigt juuu! Faktiskt är det ju helt sjukt hur mycker energi man sparar på bara en timme om hela världen är med! Jag ska vara med. Ska ni?



skitväder

bild från i förrgår.
-
Hello lovers. Idag vaknade jag jättetidigt runt halv 8. Förstår inte riktigt hur det gick till med tanke på att jag sov i ca 5 timmar... Whateevaaahh! Idag får vid se vad jag gör. Antagligen åker jag in till stan och myser eller så blir det UNTZ UNTZ eller helt enkelt inget av det om jag inte orkar. Jag har blivit så frukatansvärt lat! Jaja vi får väl seeee.



so-lektion




converse

Jag har inte hittat min laddare på en dag så jag har inte kunnat blogga.. Buuhuuu! Det har ju helt ärligt inte hänt ett skit den senaste dagen. Förutom att jag pluggar typ... Åh juste idag när jag skulle köpa Converse så insåg jag när jag kom hem att det var fel storlek! Hur lyckas man!? Jag hade ju provat dom i butiken och allt! Suuuck jaja, det är ju bara att gå tillbaka och byta.



fråga

kanske en personlig fråga men när man är i ett förhållande i din ålder så tar man det nästa steget... SEX! jag dömmer inte eller så då jag vet hur allt funkar och är en 96a men är ändå lite nyfiken. för vad jag vet så var tjejerna på din förra skola ganska omogna och skulle säkert inte haft det undrar bara om du kanske har lite av deras syn på det. men du är ju du och dom är dom

Hej! Jag tänker inte svara personligt men jag kan ju säga vad jag och mina kompisar tycker. Verför skulle tjejerna i min förra skola vara omogna? Okej, det var väl många som kanske inte gjort något med en kille men bara för det är man ju inte omogen? Komigen vi är 14/15, chilla med livet. Jag tycker inte det är fel att ha sex med någon när man är i den här åldern, verkligen inte, bara det känns rätt. Sen är det väl jävligt onödigt och ligga runt med alla bara för det känns ''rätt'' haha men ni fattar säkert vad jag menar. Så tänkte väl mina förra klasskompisar om saken också.





Q/A vs frågestund

Hello lovers! Vad gör ni? Själv ligger jag förhoppningsvis och sover just nu.. Det här är tidsinställt hehe. Igår efter skolan gick Ludwig hem till mig som vanligt på tisdagar myyyyyyssssigt! Vi.. herregud vad gjorde vi? Vi låg väl mest i min säng och snackade osv osv osv osv haha jag skoja, nej men det var väldigt mysigt bara. Jag har en fråga till alla er där ute. Hur tycker ni jag ska göra - ha en stor frågestund eller små Q/A då och då?


En helt random bild på mig och Chloé för länge sedan.




i wanna be perfect.




me so happy!

Från den här


Till den här




boyfriend

Oh herreguuuud! Killen har växt till sig säger jag bara! Satan vilken skön röst han har fått! Han får jättemycket +. Hiss på den! Vad tycker ni? Så fucking niiiiice.


SWAAAG



grattis älskling

Idag fyller en person som jag älskar över allt annat år, min lillasyster! Du är det bästa jag har Hannipiggy ♥ Idag väcktes hon av att vi kom in med paket och hela köret. Hahaha hon är så jävla söt när man väcker henne! Hon ser ut som en liten förvirrad mullvad hihi. Hon fick ett par gråa Hunter-sockor, pengar och och ett presentkort på Hollister. Efter skolan gick jag med henne och köpte ett par Ray-Bans. Jaaaa det var väl det! jag ville bara säga att Jag älskar dig!




Q/A

röker du?

Nej det gör jag inte.


Är din pappa polis?


Nej det är han inte. Han är chef för den marinska underrättelsetjänten, alltså han jobbar i milätaren. Dock vet jag inte vad det innebär haha.


Kan du snälla sjunga Halo i ett vidoeinlägg!


Okidoki! Challenge accepted! Jag lovar att göra det i nästa videoinlägg.


Är det kungen på bilden?

Japp, F1 c00lt.






Shoo brääää

Hola a todos, Alva här! Älskar att gästblogga på Zarres blogg, så då tänkte jag varför inte göra ett litet inlägg. Igår så träffades jag och Zara en stund i Aspudden. Vi har inte träffats på sjukt länge, så det var kul att träffas och snacka lite. Tänk så mycket som kan förändras på ett halv år eller en vecka. Förut sågs vi varje dag och nu lever vi i helt olika världar. Eller ja ni fattar.. Hon har ju blivit söder ganstaa och fått pojkvän och hela köret. Själv har jag precis också byt skola pga av samma anledning som Zara. 
.
Haha gillar er som har kommenterat "Är det din pappa?" på inlägget nedanför. Nää höhöh Zara ba skriver grattis pappa och lägger upp en bild på någon random. Snälla use your brain ;)  Nej nu måste jag plugga. Puss och hej!
Checka min blogg http://alvaringmars.blogg.se/ http://alvaringmars.blogg.se/ http://alvaringmars.blogg.se/




grattis pappi

Grattis på födelsedagen, jag älskar dig ♥



the sun is shining

Den här dagen har varit jättemysig! Först grattade vi pappa som fyller år idag sen åkta jag till Mälarhöjden där jag träffade Malva. Vi gick bara runt och prommade och snacka om livet, jättemysigt. Jag har börjat gå på promenader jättemycket nu för tiden haha men det är ju jätteskönt när det var så fint väder, ellerhur? Nej nu måste jag skriva ner min svenskläxa. Puss!



vad jag tyckte

Hello lovers! Igår var jag som sagt på bio och såg the Hunger games. Jag har fått höra att den var SÅ JÄVLA BRA!! Från folk som sett den, men helt ärligt levde den inte upp till mina förväntningar. Den var helt kass filmad haha och väldigt censurerad från boken. Som vanligt är ju böckerna alltid bäst!



Q/A

Är du bisexuell?

Nej, verkligen inte! Fast jag förstår varför killar tänder på tjejer för jag tycker att tjejer är ''snyggare'' eller vad man nu säger haha. Men svar på frågan nej det är jag inte. Därimot älskar jag att ge komlimanger till tjejer (killar också) men jag tycker det är lite roligt att man måste säga ''no homo''. Haha vem gör det liksom?



Har du och Ludwig gjort slut?

Nej, verkligen inte!



Vad heter du på Instagram?

zaralarsson


Har du klippt dig?

Yeezzz, jag har glömt att skriva det men ja. Jag klippte mig för ca 3 dagar sen.








levels by me

like a baws!



the hunger games

Godmorgon! Haha ja, jag vaknade för inte alls länge sedan. Idag tror jag att jag, Ludwig, Noel och kanske någon mer ska se The hunger games. Ahhhh! Yeey jag är hel exided. Jag håller på att läsa böckerna nu och it's awesome. Har ni läst böckerna eller sett filmen?



day today

Hello lovers! Idag efter skolan hängde jag, Sebbe och Noel runt lite på stan innan jag skulle åka till kungsholmen och spela in en låt. The song was awesome! Bara så alla vet hehe. Efter det åkte jag och hälsade på mina gamla klasskompisar. Gulliiiggaaa mina älsklingar är! På kvällen var det egenligen tänkt att jag skulle träffa mina homebooyz med Vilma, Lollo och Moa men jag åkte till Mälarhöjden för det blev värsta missförståndet. Väl där mötte vi upp Agnes efter en jättenice prommis. Sweet jesus vad trött jag är nu! Vi hörs imorgon. Puss



randoms

jag är jätteavundsjuk på allt typ haha, även om jag försöker att inte visa det.
Jag är hyper och för det mesta jätteglad!
Det värsta jag visst nör jag var liten var schrek, ni vet trollet? haha...
Jag har blivit överkörd av en Jeep.
Jag hataaaar gamla människor som ska gnälla och klaga på allt!
Jag har inget bankomatkort och vill inte ha det heller.
Älskar människor som vågar ta för sig och inte vara så jävla svenniga.



2 die for


'

Perfection



outfit bittchiiz

(Älskar att jag ska se helt dödsseriös på bilden haha) byxor Hollister, T-skrirt Gina Tricot, Jacka Zara. Ha en bra dag i solen!



blue & green eyes




MooD

Förskräcklig bild på mig men Chloé var så fin!
-
Idag var det invigning på gallerian och shoppinghuset MooD. Det ligger typ bakom NK på samma gata som Marc Jacobs kan man säga för alla er som bor i Stockholm. Det var jätteeefint och jag blev väldigt possitivt överaskad av att allt var 100 gånger bättre än vad jag förväntat mig. Jag tycker det lätt är värt att gå dit! Det var som en blandning mellan Sturegallrian och PK-huset i en stilren, modern och cool design (Eller vad man nu ska säga). Tyvärr hade jag ingen kameramed mig och batteriet på min mobil dog så det blir inga bilder... Men jag kanske snor Chloés! Puss. Vi hörs lovers!



Not dead

- Gamla bilder -
Hello lovers! Jag ooorkar inte blogga för jag är laaaat! Kan inte ni komma med massa tips om vad jag ska göra? Eller vad jag skulle kunna göra osv osv, någon ny kategori kanske? KOMMENTERA!



of the day



Jeans Levi's, Kofta Dior, Linne H&M



pizzalover

Hejsan looovers. Snart ska jag gå ner och köpa pizza, shit vad gott! Jag förstår ärligt talat inte hur man inte kan gilla pizza? Haha kanske samma tanke folk ställer sig när jag säger att jag hatar potatisgratäng. Det är så vidrigt. Usch, jag mår illa bara jag tänker på det. Jag får alltid höra ''men min mammas potatisgratäng är jättegod. Du kommer älska den!'' Man ba men nej? Det spelar ingen roll vem som lagat den - It's gross.
'



74

Idag var någ den roligaste dagen på Konfermationen. Vi diskuterade väldigt mycket och jag älskar att diskutera hihi. Snart är det inte långt kvar tills vi åker. Vi ska åka skidor/ snowboard. Sjukt soooft! Dock är det lite synd att jag inte är hemma på lovet (vi åker på påsklovet) för jag hade velat vara med mina kompisar men det här blir bra!



dagens

T-skirt Hollister, Jeans Levis, Jacka Zara, Kofta Zara. Hej svejs nu drar jag på konfaträff igen! Pussiluss! Vi hörs sen.



signed

Hello lovers! Något jag totalt glömt bort är att skriva att jag fått skivkontakt. Yesyesyes veryveryvery funnyy!! Jag skrev på för kanske en vecka sen med ett managementbolag som heter Ten. Managementbolget tar hand om mig och det och det är även dom som som kommer fixa alla skivkontrakt. Det är lite olika saker. Ten och skrivit under med Universal, världens största skivbolag. Så då är jag ju signad på Universal. Så för alla er som undrar om jag lagt ner allt med musiken är det verkligen inte så! Det är det ända jag vill... Men att göra ett album kan ta upp till ett år.


Helt ärligt så händer det ganska mycket med musiken nu, det är bara att jag inte skriver om det. Jag vet inte varför jag inte gör det. Ska jag skriva mer om musiken?



bucketlist

Igår var jag på konfaträff och då pratade vi om döden och vad man ville göra med sitt liv innan man dör. Jag skrev upp några punkter men sen när jag kom hem kom jag ju på att det brukr finnas sånna där ''before i die'' posts på Weheartit. Så jag tog några jag skulle vilja göra innan jag dör. Självklart vill jag också göra helt craaazzyy grejer, men dom fanns inte med där haha.
-
Vad vill ni göra innan ni dör?



duckface

På 99% av alla mina bilder gör jag the famouse ''duckface''. Haha, det är roligt att vissa ska störa sig något enoooormt på det man ba men Herregud ta det lungt! Chilla med livet! Jag tycker det är gulligt hihi vet inte varför, haha men det är ju skönt att göra om man inte orka se fiiiiin ut och leka värsta supermodell. Gotta love it.



victoria's secret body mist!

En sån här går jag runt med i 9 fall av 10. Dom doftar så jäävla fräsht och näääz! En sån här är lätt värd att köpa! Jag vet inte om man kan köpa dom i Svea rike? Om ni åker till USA eller någonstans där dom har VS är det ju nästan obligatoriskt att trippa in där och köpa med sig en. Dom är inte speciellt dyra heller. Väääääärt. Har ni en Body splash från VS?



you can be a sweet dream.....

....Or a beautiful nightmare. Godnatt på er alla där ute!



lördagskvällen

Nu ska jag sätta mig i soffan med myspys kläder och myspys belysning. Jag tänkte skriva klart på min uppsats om globala samhället. På riktigt. Jag har sagt det rätt länge nu, men nu ska jag faktiskt göra med själv stolt och göra det. Vi hörs imorgon palz... Eller senare ikväll. Det beror på hur duktigt jag jobbar!



hey baby, i think i wanna marry you!

Dom här sjukt coola väskorna kommer alla från The Cambridge Satchel Company (som man för övrigt kan tävla om på blogg.se). Jag är helt kär. Speciellt i dom med starka färger! Tänk på sommaren när man är solbränd och går med ett par briiiillzz, jeansshorts och en enkel vit topp och så har man den här väskan till - BAM! blir hela outfiten 10 snäpp snyggare. Awesome! Haha okej, orka att jag låter som Chloé som kan allt om mode men erkäännn att det vore otroligt snyggt!



word.




det gjorde min dag!

Ser ni den lilla, söta killen? Han heter Romeo. Kanske känner ni igen honom... Det är bara för att han är modell och skådespelare och är med i MITT FAVORITPROGRAM ÄKTA MÄNNISKOR!!! Jag fick typ flipp! Han är Leo när Leo är liten! För er som missat det programet går det på Svt på söndagar, annars kan ni kolla på svtplay. Jag blev helt starstucked haha. Kolla vad söt han är!



mitten av veckan


Här har vi lite random bilder från dagarna som gått. Jag har bara varit med klasskompisarna och lekt med livet. Haha vad G. När jag säger att jag är gangster osv är det ju 100% driv för några som inte verkat fatta det haha. Vi hörs sen.



you had me at hello




Gästbloggning av Paulinne ♥

Heyy yaa!

Jag tyckte lite synd om er eftersom att Zara inte bloggat på en, nej jag menar två dagar! Så jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg eftersom att inte har någonting att göra ;) Inga läxor you know! mwihihi.. Det är så galet najs. Läxor kan kännas lite föööör överskattat på min skola. Jag vet inte hur ni har det, men där jag går får vi typ läxor bara för att. Man ba eh ohhhkay? Och sen dagen efter när man tror att man ska lämna in läxboken så frågar de inte ens efter den. Man men f*ck you, ne men nästan! Man blir ju lite smått irriterad,right? :P

Idag så fick vår skolsköterska en väldigt spontan idée och bad alla komma ner till henne för att väga och mäta sig.. efter lunchen! Man ba men THANK YOU! Alla hann där emot inte för att varje person skulle sitta och skriva på någon himlans blankett -.- '' är du nöjd med din kropp?'' ''Äter du frukost varje dag?'' *smile* Sedan skulle man tydligen sitta och diskutera alla jäkla punkter, vilket tog 40 minuter per skalle.. Så konstigt! Haha jaja, jag ska väl dit i morgon, antar jag. Väldigt kul, N.O.T!

Om ni vill kan ni gärna besöka min blogg eller följa mig på Instagram (paulinne)




Mobilblogg

Tjaaaa bloggen! Här sitter jag och mobilbloggar. Första gången på 1000 år typ haha. För alla er som undrar så är det inte alls så att "jag inte vill stoppa Kony" helt tvärt om. Men man måste också lära sig reflektera om saker, ellerhur? Och jag älskar att höra era åsikter. Det vet ni ju! Just nu är jag iaf på väg till stan där jag ska hänga lite med Chloé och Malva för Chloé måste köpa en present till sin mamma eftersom Nathalie fyller år imorgon! Jag måste kolla på Jeans osv. Vi hörs sen, för jag är på jättebra bloggishumör!! Puss




kony 2012

Alla har säkert sett Kony filmen. ↑ ''Hmm, nu har jag börjat tänka om den här KONY2012 videon och det är inte helt rosenrasande gott. Till och börja med vill jag säga att jag inte är ute efter att förstöra idén om att folk kan samlas och göra skillnad utan mera reflektera om Invisible children, är det helt självklara valet om man vill göra skillnad. Till att börja med så är videon ganska klart en stor manipulation av våra känslor. Det finns en hel del saker som kan frågas om videon. En andra sak är att av de pengar som skänks till företaget bakom, går faktiskt i majoriteten till deras filmproduktion som då förespråkar att utomstående länder ska beväpna en armé i som inte är mycket bättre själva. De som då ska hjälpas att rädda de här barnen har också våldtagit och mördat befolkning som Konys rebeller. Och hur är det tänkt att denna räddningsaktion ska genomgå? Eftersom konys arme består i största delen av barn så blir det svårt att rädda de utan att barnen skadas eller dör. Videon stämmer inte heller då det faktiskt redan har gjorts aktion av både regeringen och amerikanska soldater och de visar hur det var 2003 och nu har det minskat med 80 %. Jag tror att genom att dela denna video faktiskt inte kommer påverka lika mycket som man kan tro. Det kan mera bli en ursäkt då man känner att man har gjort något gott och man har till en viss del gjort det, men det allra viktigaste är faktiskt aktionen. Istället för att stödja deras organisation borde man se denna video som ett hjälpmedel att få folk att se hur det kan vara i andra länder. Hur små ens problem i lilla Sverige egentligen är och hur folk kan komma tillsammans och göra skillnad. Vad jag tycker man borde göra är att fortfarande sprida detta budskap och försöka göra skillnad, men inte stödja organisationen så mycket eftersom den, enligt mig, verkar vara lite shady. Sånt här händer hela tiden. Hela tiden.
.
Jag var väldigt förblindad av vad som visades i videon och det är ett stort problem (missta mig inte folk, jag vill verkligen göra skillnad) men jag tror inte att genom att förespråka våld och ge organisationen pengar är det bästa sättet att hjälpa barnen. Kony är fortfarande ute där, men det håller på att förbättras och vad man egentligen borde göra är att protestera för mänskliga rättigheterna, för människorna i syrien, för jämnställdhet i världen, och allt annat som borde fixas! Försök att donera pengar till seriösa organisationer som amnesty international, röda korset och rädda barnen om ni verkligen vill göra skillnad. Ville bara få ut mig det och skulle vara intressant att få veta lite vad ni tycker.
- Simon, en kille i min klass.



tagga romme

Imorgon drar vi vår kos till Romme Alpiiiin! Åh vad roligt! Jag har aldrig gjort någon sådant med min förra klass, förrutom klassresan som var oslagbar, så det ska bli så kul. Eller när alla andra klasser drog iväg och åkte skidor så fick vi glida runt på isen i skirdskor. Det var ju nice det med men tänk att sitta på en buss i 4 timmar med massa underbara människor! How awesome!? självklart kommer det bilder i stora lass! Vi hörs imorgon!



gaangstaahh

Hey Homies! Desperate Housewives har börjat visas på TV i igen, den nya säsongen. Men I don't care för jag har redan sett alla avsnitt mihihi. Okej inte alla men nästan! Online ni vet. Väldigt high teck (stava det så?). tänte bara uppdatere lite hehehee för jag är lite snål med inlägg som ni märker - vilken gangster jag är. Kriminell och grejer. Nej nej nej sånt sysslar vi inte med här! Puss osv osv osv.



6/3

Hello lovers! Idag har varit en lite bättre dag! Lite roligare ya know. Efter skolan gick Ludwig hem till mig och vi lagade mat. Det fick bli någon lätt för jag skulle bara bevisa för mina föräldrar att jag visst kan laga mat så det blev Falukorv och spagetti. Det är ju skiiitgott! Anyway så gick det bra (även om Ludwig gjorde det mesta hehe). Efter maten satte vi oss i mitt rum och kollade på äkta människor eftersom vi båda misade det i Söndags! DET ÄR SÅ JÄVLA BRA! Helt stört! Haha.



2 the left

Har ni någon bra fotosida? Alltså i ansiktet? Haha ni ba wtf!? Men om jag ska fotas i profil skulle jag lätt välja vänstersidan. Och jag lutar alltid mitt huvut lite mer åt vänter för jag gillar den sidan bättre i spegeln, även om ingen annan skulle tycka det var någon skillnad tycker jag den sidan är mycket snyggare haha. Har ni som jag?



I want this.




dagen efter lovet

Hej mina små älsklingar! Vad länge sen det var kännd det som! Jag har faktiskt jättemycket plugg och jag känner att jag börjar hänga med i skolan (finally) så då vill jag kämpa med det lite. Just nu sitter jag hemma alldeles själv, vilket jag tycker är otroligt skönt! Jag älskar att vara ensam hemma. Då kan man typ göra vad man vill mihihihi. Idag var det ju första dagen i skolan efter lovet och jag tyckte det var skitsegt. Segaste dagen på länge em jag flummade som fan eftersom jag knappt fått någon sömn inatt och då blir jag övertrött och skrattar åt allt haha.



Movie night

Den här filmen blir det för mig ikväll tror jag. Nice nice! Älskar skräckisar och jag hoppas den här är bra! Har ni sett den eller skulle vilja se den?



15.00 - 21.00 today




Aftonbladet nyss

Man kan ju omöjligt missat att en läktare på Avicii gick sönder! Det står över hela Facebook och alla nyhetssidor. Helt ärligt märkte jag verkligen ingenting! Det var så sjukt hög musik och så mycket folk. Flera av mina kompisar hade blivit bombade med samtal från föreldrarna osv osv. Och jag fattade först efter att det hänt. Vi stod på dansgolvet och ingen där blev skadad som tur är. Jag tycker det är jättehemskt och inte roligt någonstans. När jag ser folk på Facebooks news feed som ba ''hahahaha fan vad fail! En läktare ramla, LOL!'' skäms jag över mänskligheten lite. Det är en person vars skador är livshotande och flera blev skadade.... Det är inget att skratta åt.
-
Annars var det feeeett! Förutom att man blev helt slutkörd och orkade inte mer tillslut. Så jag, Ludwig och Sebbe drog till stan och träffade några men drog där i från ganska snabbt! Och nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Skönt! Vi hörs imorgon!



AVICII

Idag är det Avicii och just nu sitter jag och taggar sönder, samtidigt som jag försöker klura ut vad jag ska ha på mig... Jobbigt. Jag har verkligen ingen aning om det. Jeans kommer bli jättesvettigt och det kommer ju vara lökigt gånger 1000 där inne i Globen men sen så känns det kanske lite fel att gå med shorts? Jaja jag vet inte. Alla har tjatat om att det kommer bli inställt osv osv men NEJ VAD HAR NI FÅTT DET IFRÅN? Han ställde ju inte in alla sina andra konserter och han skrev på Twitter och hemsidan att allt skulle vara som vanligt, så alla ni som säger att det kommer bli inställt kan jag svara med att nooope det kommer det inte! How awesome?!




tidsinställt

Hello lovers! Det här är ett tidsinställt inlägg bara för att jag ville pröva det. Heter det pröva eller prova? Haha jaja jag vet inte riktigt. Just nu ligger jag säker och sover haha. Jag kom hem till älskade Stockholm runt 22.00 igår och då hämtade pappa mig och Ludwig. Vi åkte buss hem eftersom att Ludwigs pappa skulle vara kvar med våra småsyskon tills på söndag men eftersom vi ville gå på Avicii var bussen perfekt alternativ!



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0