JB

Hejsan bloggisen!
I förrgår visade Melina mig en grej.. Justin Bieber när han gör en egen text på Jay z och Kanye Wests låt Otis. Och ärligt talat bryr jag mig inte om det är en freestyle eller inte, om han har skrivit texten själv eller inte men daaamn vad han har skönt flow och that dude can spit! Jag hade ingen aning om att han kunde rappa. Jag skrollade ner och kollade kommentarena och såg genast att ''Nu gillar jag han mycket bätte när jag såg det här'' Varför då? För att han rappade? Är man cool bara för man rappar? grejen är att jag själv älskar rap och hip hop men är man mer gay bara för att han sjunger? Det är ju samma Justin, eller hur? jag hoppas ni förstår hur jag tänker.

Jag tror ärligt talat inte det finns någon som har så många haters som Justin Bieber. 98 % är ju killar typ.. Jag menar vilken kille gillar Justin? Men varför gillar man inte han för Han är ju as duktig och hur snygg som helst! Kanske är det för att han är just så duktig och snygg som man inte gillar han, avundsjuka killar ni vet. Jag är verkligen inte hans största fan och börja skrika när jag ser hans videos, jag har inte en ända JB låt på ipoden, och man kanske inte tycker att han supersnygg, Men ingen kan säga att han är FUL! vad är det som är fult? och man kanske inte tycker han är världsbäst på att sjunga, men ingen kan säga att han är DÅLIG för han är allt annat än dålig! Och ingen kan säga att han är GAY, för han har en flickvän (jag vet, let's cry haha) Men om han vore bög, vad skulle det spela för roll? Har ni något imot bögar eller? Ajaaaa han är GRYYMMM enlig mig i alla fall!


Yeeeeeaaaahhhhh


why liksom?

Emma Hultgren //

jag håller helt med dig Zara! :) jag tänker presic som du om vf alla hatar honom, jag tror alla killar är bara avundsjuka på honom för han får så många tjejer som gillar han, så df säger dom att dom inte gillar han osv! men bra sagt iaf Zara :)! kram

Skrivet 2011-11-06 kl. 20:15:34
URL: http://emmmaofsweden.blogg.se/
Anonym //

I agreeee! Fyfan vad den där videon berör mig! Alltså varför hatar ni honom? Han är liksom bara en vanlig människa precis som alla haters förutom att hans dröm blev sann. Hur skulle ni känna er om alla gick emot er? Tänk först! Din blogg är braa zara! Haha wihuu

Skrivet 2011-11-06 kl. 20:47:58
Saga //

Men asså, det är inte så att jag hatar honom och vill döda honom, men sååå sjukt bra är han väl inte, och han är inte så snygg heller. Jag menar det finns ju bättre, fast bara för det så skulle man ju typ inte vilja mörda honom lr nåt.

Skrivet 2011-11-06 kl. 20:53:58
URL: http://sagahelena.devote.se
Vickie //

Jag älskar Justin. Och visst nån kanske inte gillar honom, men bara för att man inte gillar honom så måste man väl inte hata honom?? Eller?? Och det jag inte förstår är att så många har ogillat hans låtar på yt varför går man ens in om man inte gillar honom?? Hur sjukt är inte det?



Titta gärna in på min blogg och lämna en söt kommentar! Jag tittar såklart in på din blogg också!:D<3

Skrivet 2011-11-06 kl. 21:03:13
URL: http://viickiiee.blogspot.com
Filippa //

Hej Zara, såg din kommentar på min blogg.

För det första! jag har inte tagit din bild?

Jag tog den IGÅR på TUBEN 20 minuter efter att jag varit på Caramella, och tog den via instagram..

Behöver du kvitto eller?Satt ja du kan sluta påstå sånt. Alvas inlägg, visst fine! Men det var en bra text med bra budskap,och jag har skrivit massor om vikten och sånt där för tjejer mår så dåligt över det. och om du läste inlägget så såg du att jag hade ändrat en del.

Sen tycker jag inte att du ska skriva sånt du inte vet nånting om, jag & Nikisha& Sheine gick på samma dagis i Vasastan när vi var små och lekte, herregud hur kunde jag veta att DU kände henne?

Skrivet 2011-11-06 kl. 21:15:45
URL: http://www.xellaworld.blogspot.com
Anonym //

Alltså... Jag tror att folk kanske gillar honom mer för att dom tycker att han rappar bra, men kanske folk kanske inte gillar när han sjunger. Att det passar honom att rappa men inte att sjunga. Jag menar jag skulle troligtvis inte gilla Eminem om han enbart sjöng i en låt? (han är min gud typ).

Jag gillar inte JB, det gör jag inte. Jag gillar inte hans låtar och jag tycker att han sjunger lite för tjejigt för MIN smak. Men folk är lite väl hårda mot honom, han kan sjunga, det kan han, men han borde växa upp lite tycker jag. Och att kalla honom gay är sååååå patetiskt att jag vill dö. Det är lite synd om honom faktiskt men han har vääldigt många fans som älskar honom. Det är bättre att ha folk som både ÄLSKAR en och HATAR en, det är dom som lyckas. Annars blir man mellanmjölk... Att folk tycker om en sådär. Det är därför han har lyckats så otroligt bra. Unna honom det, för han förtjänar lite kärlek och lycka med :)

Skrivet 2011-11-06 kl. 21:34:42
ida :D //

kloka ord så det bara skriiiiiker om det!

Skrivet 2011-11-06 kl. 21:40:29
URL: http://poncy.blogg.se/
Lovisa //

jag älskar justin bieber!! real belieber here!! :D

Skrivet 2011-11-06 kl. 21:44:04
Anonym jävel //

Jag föredrar att du och Filippa tar eran diskution på mail..

Skrivet 2011-11-06 kl. 21:53:08
jessi //

exakt, killarna är avundsjuka!

fine,han är inte min idol... men han är

inte dålig? och han ser bra ut:D



och man kan varken hata eller älska någon

man inte ens känner!.-.-

Skrivet 2011-11-06 kl. 22:00:03
URL: http://jessicasliiv.blogg.se/
Emma //

jag gillade justin innan han blev mega känd. men jag är absolut INGEN hater nu! jag sluta bara gilla honom för han lixom tog för givet att han va känd och spelade värsta bitchen och jag tror jag växte ifrån hans musik också. Det är nog många som känner likadant! Men han förkänar verkligen inte allt hat det gör ingen och det är sjukt att dom buade åt honom och skriver så mycket skit och elakheter! Usch nätmobbning är så äckligtfegt! Jag tror att mer än hälften av dom som sitter och skriver allt skit skulle inte våga stå framför honom och säga det! Det är på grund av folk som skriver skit som dom gör folk tar självmord..... USCH

Skrivet 2011-11-06 kl. 22:05:23
Anonym //

You say right Justin is not gay ! (but I hate him...) :$

Skrivet 2011-11-06 kl. 23:18:50
Amanda //

rebecka black?

Skrivet 2011-11-07 kl. 00:19:36
URL: http://aamandaliias.blogg.se/
Anonym //

Helt sant! :)

Skrivet 2011-11-07 kl. 18:06:40
Amanda //

Jag håller med dig Zara! Det är tydligen inte okej för killar att tycka att JB är helt OK utan näe för inte själva kallas bög så måste de tycka att han är gay så jäääkla fånigt för just som du precis sa för att de är avundsjuka på honom. Och jag fattar inte en grej, ska det verkligen vara okej att skriva elaka saker om honom, önska att han var död, ge honom öknamn osv. ja att mobba honom bara för att han är känd? NEJ VERKLIGEN INTE! Jag förstår verkligen inte hur vissa tänker!!!

Skrivet 2011-11-07 kl. 20:05:23
Anonym //

du ska faktiskt inte säga så mycket.det finns många killar i min klass som gillar justin bieber!

Skrivet 2011-11-07 kl. 21:32:24
URL: http://nesteruds.bogg.se
Anonym //

aa Precis!! :)

Skrivet 2011-11-10 kl. 05:50:19
Julia Enström //

Hejsan :D

Vilken fin blogg du har!!!! <3



Snälla, titta och dela den här musikvideon som vi har gjort!

Alla visningar betyder oerhört mycket! <3



http://www.youtube.com/watch?v=Vsy7CGk1IZM&feature=player_embedded#



Kram

Skrivet 2011-11-10 kl. 15:56:50
URL: http://juliajme.blogg.se/
evelina //

usch va sorgligt de kändes och se de där. är inget justin fan . men jag har heller inget emot han. som sagt. diggar inte hans musik. men han verkar som världens bästa som person. SLUTA HATA FOLK!!!

Skrivet 2011-11-11 kl. 15:08:53
URL: http://evelinich.blogg.se/
Oliver //

Hej ! Ja det är fel att kalla honom gay utan andledning för det är han inte! Men jag tror nog att många här också säger jag "hatar han!" och sådant utan andledning. Jag själv är kille så jag tror jag har en idee på varför många killar säger att dem hatar honom. Hans fans skriver ju fruktansvärt mycket ååh vad söt han är och sånt vilket killar kan tycka är sjukt jobbigt samma sak hände ju med Johan Palm och där skrev ju tjejerna jämt att han var söt o snygg o sånt. Erik saade har ju också fått en jävla massa hatare av samma andledning tror jag, därför tror iallafall jag att killar HATAR flick idoler och säger fjortisar

Skrivet 2011-11-11 kl. 16:33:06
Oliver //

Fjortisar säger ju många också till tjejer som skriker as mkt efter flick idoler kanske avundsjuka det vet jag inte haha detta är iaf min gissning :) mvh oliver

Skrivet 2011-11-11 kl. 16:36:01
Adam //

Jag är en Beliber för han är bäst Justin in My heart <3



Ps vill bara ha en Beliber som flickvän SINGEL in Växjö :) JUSTIN IN MY HEART <3

Skrivet 2013-05-29 kl. 13:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0