jallaaaa

Hey bloggisen!
Nu ska jag skynda mig iväg till Stella där det är massa andra snygga tjejer!
Vi hörs sen, puss



Softa guys

Heyhey! Hahaha Oh. My. God vad alla blev upprörda över bilden i inlägget under. Jag kan säga direkt att vi absolut inte drack alkohol, det är redbull och cola i glasen för killarna villa var c000la och leka bartenders så nej, det är inte alkohol. Det är inte mina cigg heller, det är mina kompisars och vad gör det om dom röker? Herregud ska jag döma en människa om hon eller han röker? Det är väl upp till en själv vad man vill göra. Man blir inte mer kaxig eller taskig på grund av att man röker? Hur tänkte ni där? Personligheten sitter väl inte i en cigg? Jag vet att det är skitdåligt att röka men som sagt, det är upp till en själv vad man vill göra och neeeej man blir INTE en sämre människa. Ni är väldigt bra på att döma anda runt om er gott folk. Sluta med det.




igår

Hello bloggisen!
Igår var en rätt chill kväll som började med att jag och gick och träffade Amanda, Stella och Paula. Vi gick och satte oss på ett Café och snackade sen kom Malviz! Efter ett tag bestämde vi oss för att spontanköpa typ 30 redbulls och vi var 5 pers haha (?). Så vi tog alla drickor och gick ner i Paulas källare (classic) och ringde dit Jordan som tog med Andreas.. Jaaa det var väl faktadelen av vad som hände.
.
Senare på kvällen fick vi för oss att åka hem till Jordan på Liiiiiidingö. Sagt och gjooort, så vi åkte hem till han och bara softa, rätt nice faktiskt. Vilket trååkigt inlägg men aja, haha jag kände bara att jag ville uppdatera lite så ni inte tror jag har dött eller något. Jag är ledsen att bilderna suger, men dom blir inte bättre med iPhonekameran i vissa lägen.



Standard

Hola bloggisen! Är som vanligt på väg till Östermalmstorg för att träffa Paula hehe. Hon är med Stella och en annan tjej som jag aldrig träffat, Amanda heter hon har jag för mig! Treeeeeevligt! Jag ville bara säga att det inte blir så bra uppdatering idag, kanske något halvkasst mobilinlägg (som nu) men jag lovar att ta mycket bilder som jag lägger ut senare ikväll eller imorgon!! PUSS




love

Have you ever loved someone so much you don`t want to go one moment without them?
bestfriends



nellzor

Jag har looovat att länka Hannas söta bestizfestiz Neeeelllzzzoooorrr (Nelly) för att hon är så söööt hihihi. Hon är helt ärligt min favvo hos Hannas kompisar, som jag redan sagt tidigare. Hon går på Kulturama vilket min syrra också gör, så dom går i samma klass.

Nelly och Hanna- Click on the pic för att komma till Nellzorz blogg!



the beta house

Hey hey guys!
Vad gör ni ikvääll? Själv sitter jag och tråkar i min säng. Jag kom precis hem från ma brotha Paula. Malva skulle precis gå när jag kom , tråkbert! Vi gick och hyrde American Pie- Beta House, för att sedan sätta oss i Paulis källare och kolla på hennes hemmabio typ hehe soft. Den filmen är så klockren haha herregud! Jaa det var väl min dag. Imorgon ska jag hitta på något heeelt sjuukt eller bara ha allmänt as kul för att jag har inte gjort något annat än sitta hemma under lovet känns det som och jag orkar helt ärligt inte med min familj...
Följ på Instagram! @polllan @malviz @zaralarsson



Sho brushään

Hello mates! Är på väg till Paula för att träffa henne och Malva, som redan är där. Idag är jag på ett skithumör på grund av matten. Jag har SERIÖÖÖSA problem med matten, jag var såhääär nära på att slå ner julgranen och börja hoppa på den, det började liksom kittlas i mina ben och överarmar och jag bara kände att jag ville slå sönder hela huset!! Haha ja, nu vet ni det.... Vi hörs sen PUSS




plugg-time idag..

Godmorgon!
Jag har precis masat mig upp ur sängen och sitter och smsar med Chloé. Ska snart hoppa in i duschen, tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg. Idaaaag blir det nog liiite mer grejer jag får hem hihi men vi får se eftersom jag ska räkna matte idag. FML. Jag har till och med läxhjälp på lovet!? Tack mamma.. Men hon vill väl att det ska gå bra för mig antar jag.




good night

Nu går jag faktiskt till sängs för att jag vill vara friskt som en nötkärna imorgon! Låter bra va? Blir nog lite shopping imorgon med. Soooftish! Vi hörs imorgon lovers, PUSS



he's the one




jag hatar fula människor!!!

Ingen har väl missat AsbergerNatti?

Hon MÅSTE ju trolla- alltså skoja, skämta, driva osv osv. Hennes klipp ''JAG HATAR FULA MÄNNISKSOR!!!'' har fått tusentals dislikes haha och helt ärligt sittar jag och as garvar åt Nattis åsikter. Jag tror personligen att hon inte alls är seriös utan bara provocerar. På en video kan hon nästan inte ens hålla sig för skratt och vem börjar med att säga ''tjenis mickropenis'' i en seriös video?
.
hahaha Jag älskar att provocera folk (som jag känner som mamma och pappa och mina nära kompisar haha jag tycket det är dö-kul!! och jag är bra på det också) Men det måste ju gå till en viss gräns. Folk har ju blivit hur upprörda som helst!! Det finns t.ex. en video där hon säger att fula människor ska ta självmord och det är övergränsen, lååååångt över gränsen. Man skojar inte om sånt ens och egentligen skiter jag i om hon provocerar eller inte, om hon har asbergers eller inte. Det är bara själva grejen hon står (?) för som är helt sjuk...
-
Vad tror ni? driver eller inte? Aja den här videon är ju lite roligt hihi för här MÅSTE hon driva, seriöst!



svar på nada frågos

Hej kära människor. Tänkte bara förvarna er om att i första delen av texten kommer jag att klaga jättemycket på olika saker. Okej, jag har fruktansvärt ont i huvudet, jag får inte gå ut (på grund av att jag har fruktandsvärt ont i magen också) Jag orkar inte göra någonting och jag känner mig fruktansvärt ful. Jag har vänt på dygnet helt och hållet och tycker allmänt synd om mig själv. Min syrra tog mina mjukisbyxor som jag ville ha så jag fick ett utbrott, eeeftersom jag har välrdens PMS och mensvärk. Jag har även växtvärk och hatar att det blåser ute. Tack för mig.
.
Här kan jag berätta lite om andra saker! Som tillexempel att jag tycker alla ni som läser min bloggiii är bäst! Jag får ganska många frågor varje dag om olika saker, och bli inte sur om jag inte svarar på dom direkt för om jag skulle göa det skulle min blogg bli ganska ointressant, ellerhur? Men borde jag ha Svar på tal eller Q/A någon gång i veckan med några få frågor? What do you think?


försökte se lite c00l ut på bilderna! Visst lyckades jag? hehehe...



myzoutfit

-
Strumporna och tröjan är från H&M, som jag köpte idag, och byxorna är gamla och kommer från Hollister! Mycket treeeevligt! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.. Haha standard!



hemma från stan

Hello babes
-
Idaaaag var jag som sagt ute på mellandagsrean och helt ärligt var det ju inte så jättemycket rea jag trodde det skulle varit men några fina saker fick jag, Hanna och Hannas kompis Nelly med oss. Vi började med Hollister för att vi tänkte att ''dit skulle flest folk gå till'' och fan vad rätt vi hade! Man fick typ köa in och klockan var runt 10.30! Helt sjukt.. Men dagen har varit bra förrutom att jag trodde jag skulle spy ibland på grund av min mage, aaaaauouuchh. Här kommer lite bilder på vad vi köpte.
Är det fiint?
är jättenöjd med allt jag plockade på mig! Vad tycker ni va finast?
-

UPDATE: Hunterstävlarna kostade ca 800 på Matilde men det var bara vissa färger det var rea på! Det finns säkert på andra ställen också men jag orkade inte gå runt och leta så mycket. NK hade ingen rea på Hunters i alla fall.



bra start på dagen!

Godmorgon alla morgonpigga!
Inatt var jag tvungen att åka in till Akuten för jag hade så ont i magen. Ni aaaanar inte vad ont det gjorde, jag trodde jag skulle dö på riktigt! Ja alla vet säkert vad man gör på akuten. Man pratar med en läkare, tar stick i fingret eller blodprov, dom kollar tempen osv osv men nu sa min läkare att jag kanske var min livmoder och därför var jag tvungen att gå till gynavdelningen. Jag trodde seriöst jag skulle skita på mig av nervositet...
.
Även om det var lite obehagligt och klä av sig och slänga upp benen på dom dära stöden på sidan, ni vet? Så var det ändå helt ok faktiskt eftersom läkaren var så gullig och snäll! Men som vanligt visade det sig inte vad det var för fel det var på mig. Haha det är lite bättre nu men inget kan få mig att missa mellandagsrean!!! Nu ska jag gå och krigsmåla mig för att sedan kriga med dom andra som tänker lika dant som mig.. KÖTTA KÖTTA KÖTTA!!!



usa

Gina tricot.. Ja vad ska jag säga. Snygga kläder hur dom ju antagligen eftersom HELA JÄVLA SVERIGES BEFOLKNING springer runt i deras kläder. Kommer ni inte ihåg sommaren 2009, tror jag det var, när alla tjejer hade baseboll tröjor? Åh herre! Ögonen började ju blöda tillslut för dom där tröjorna var det ända man såg haha. En tråkig grej medGina är ju just att inget är unikt. MEEEN nu har gått och blivit kär i ett par short. Fast jag vet inte riktigt om jag ska köpa dom för att alla kommer som sagt gå runt i dom när det blir lite varmare väder. Vad ska jag göra?
Köpa/Inte köpa?





12/25 2011

Helloooo bloggisen!
-
Idag har jag inte alls mått något vidare. Vaknade typ 11 genom att mamma kom in och tjatade på mig att det var frukost men jag mådde inte alls bra, jag hade inte sovit något på hela natten typ för jag hade haft konstiga drömmar och jätte ont i magen. Men nu har det blivit lite bättre så jag har precis tagit en dusch och satt på mig myspys kläder. Många frågade vad jag fick i julklapp och jag lägger någ upp bild på det imorgon! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en prinsessas dagbok hihi PUSS


Tack för all hjälp med photo booth men inget av det fungerar...



next- nyår

Hellooooooo bloggisen!
Nu är dte inte längre jul.. Jag är inte direkt jätteledsen över det, tyckte julen var mycket roligare när man var liten. Anyway.. Snart är det ju nyår något som bara blir roligare ju äldre man blir (i alla fall för ungdomar). Först ska jag äta middag med familjen och ett par familjekompisar, sedan drar jag ut och ba kööööör!! Åhh jag längtarrr. Kvällen kommer säkert bli awesome med massa awesome folk men då kommer vi till den stora frågan; Vad ska man ha på sig? Ingen aning men det blir säkert något jävla sista minuten val som brukar bli bra. Eller så har man bara ett par sjukt snygga skor...


Inte direkt världens bästa exempel haha men ja, ni fattar!




very very merry christmas

Hej bloggisen! Först vill jag ju självklart säga GOD JUL! Idag kommer nog vara en rätt seg dag fram tills Kalle Anka, sen blir det julklapps öppning och tillslut julmiddag. Åh vad myzmyyzz! Jag tror tyvärr inte det blir så mycket uppdatering idag men ni gör säkert andra saker än sitta framför datorn i alla fall.



dan före dan

Hoppas ni sover gott i natt, för imorgon när ni vaknar är det julafton wiiiiie!



help me

Men seriööööst!!??? Hela mitt Photo Booth bibliotek är helt borta och de står inte ens med vid enheter? Det är skitjobbigt eftersom jag inte kan lägga upp bilder från photo booth då.. och det fungerar inte att skapa nytt album? Vad kan jag har gjort? Kan någon snälla hjälpa mig! Du får vääärsta fet länken!! Eller så är du bara troligts näll och hjälpsam fast du inte äger någon blogg!
Ni som har Mac vet att photo booth (Eller så kan det stå bilder, fast det inte är samma bilder som är över enheter, utan photo booth) ska ligga under iDisk.. Vart är den? Hur får man tillbaka den?
.
Och alla bilder är ju borta så därför tänkte jag skapa nytt.. Men hur man än trycker står det bara att det är något fel och att det inte fungerer. Omg fml feeling.



Heloooo

Igår gick jag och min älskling Paula runt på stan lite och kollade på olika saker. Vi båda är helt sålda på affären Monki! Gosh vad snygga kläder dom har. Sen fick vi ryck och ville gå på bio, så jag mötte upp Mamsen och fick pengar sen travade vi iväg till Sergel och såg 'Arthur och julklappsruschen'. Den var jättegullig och handlar kort om att Tomten glömmer lämna ett paket till ett barn. Jättegullig julfilm! På tal om julen är det ju fan jul imoron!!



hannzor

Hanna du är det bästa jag har,
förlåt om jag är dum ibland men jag älskar dig. Sistaahh ♥




8da

Just nu är jag bara glad. Så otroligt jävla skit glad faktiskt. Det känns helt ärligt som jag är fri.. Jag pratar självklart om skolan. Nu har jag offeciellt bytt skola och de känns perfekt, jag är inte ledsen alls. Kanske för att jag redan gråtit till jag skakat men det var ju bara för jag skulle lämna mina bästa kompisar, dom som varit med mig 100% av min vakna tid på dagarna, Dom som jag skrattat till jag gråtit med och dom jag faktiskt har bara gråtit med. Ibland kunde jag till och med känna att jag inte orkade med klassen och bara villa slänga nått i ansiktet på dom. Haha ni vet när man är med varandra för mycket så orkar man inte med varandra till slut. som syskon, för det är vad vi är? En familj ellerhur?
.
Vi har varit tillsammans i snart 5 år och jag förstår inte hur jag ska klara av at inte träffa er varje dag. Ni har hjälp mig med allt och jag älskar er så det gör ont, tills tårarna rinner. Fan nu börjar jag gråta också... Självklart är jag rädd att det kommer vara grupperingar i den andra klassen och hur bra den är kommer den ALDRIG upp till våååran nivå. Jag kommer alltid kalla er Min klass.






fwjoortiizzhh-hästen!

HAHAHAHA titta vilken ful häst jag hittade på min mobil!! Jag kommer inte ihåg vart jag har tagit bilden men oh my god, vilken fjortishäst! Kolla bara så mycket brun-utan-sol den har, fläckig foundation, och jättemycket mascara. Självklart har den blonderat håret också! HAHAHA Jag tycker sånt här är jättekul!! hahahahahahaha natt humor ni vet!
(Sorry att bilden kom uppochner) Men snälla ni, håll med mig! Haha eller så är det bara jag som har livlig fantasi. Hahahahahahha den röker ju på också!!! Ser ni inte gräset!



Kulturamas julshow 2011

Hellu bloggisen! Jag kom hem från Hannas föreställning för inte så länge sedan och den var jättebra! Alla var superduktiga, great job everyone! Hanna drog med sig en kompis hem också, Nellzzzzooorr åh hon är så zöt. Det är min favvis av Hannas kompisar hihihi. Jag känner mig väldigt ofräsch så jag funderar på om jag ska masa mig iväg till duschen.. Blir nog så! Vi hörs imorgon om inte senare ikväll. Have a good one! catcha later!
-




Sho bror

ALOHA! Nu är jag snart vid St. Eriksplan där jag ska möta upp mami och papi + några familjekompisar för vi ska gå och kolla på min systers avslutning i någon kyrka. Innan jag satte mig på tåget var jag och fikade med Astrid och Paula sen gick jag hem till Astrid, sen kom Bianca och sen gick vi till Carlssons skola och kollade lite på deras julavslutning! Haha Gud vad dålig svenska det blev i den här texten; och sen hände det, och sen gick vi dit, och sen och sen och sen! Haha men jag hoppas ni förstår!!




juicy couture... vad då?

Jag har en fråga till er läsare. Om ni skrollar ner lite så ser ni ett jättegulligt armband/toffsar som jag fick av Chloé igår, sååå fint! MEN jag och Paula satt i en lång och ljup diskution och pratade (skrek), för vi kunde nämligen inte komma överräns om var det var. Jag tyckte det var ett armband medans Paula tyckte det var hårsnoddar! SERIÖST VAD ÄR DET? Kan det vara båda? Jag röstar i alla fall mest på armband!! vad tycker ni?
Visst var det fint ARMBAND/hårsnodd?



Godmorgon!

Jag vaknade och kollade på klockan- 12.50 HERREGUUD!! Jag har ju typ missat halva dagen känns det som.. Fail. Jaja egentligen är det ju ingen biggy, det jag var mest rädd för var ju att jag hade sovit till 3 (som jag brukar göra hähä) för du hade jag ju missat att träffa Astrid idag och det hade ju vart lite pinsamt och bara ''Tjaaaa alltså jag vaknade för 1 minut sen så vi kan tyvärr inte fika dag he-he..'' Men nu ska jag äta frulle så höörs vi seeeen!



läsaren eemmmmzzzooorrrs blogg

Ni vet alla ni som kommentarade och tipsade om bra filmer? Tack guys! Men sen så sa jag ju också att jag skulle länka en random person som hade komenterat, eftersom jag älskar att få kommentarer! Personen blev EMMA och hennes fina blogg som handlar om allt möjligt. Hon tar awesome bilder också! Soooooft!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.



älsklingar

Idag träffade jag som sagt mina babes och hade mini-Jul. Det var suupeerrrmysigt och så jävla spårat! Haha såååå spårat ni anar inte. Jag fick världens gulligaste presenter som jag är så tacksam över, men jag skulle blivit glad vad jag än fick helt ärligt. Jag ska sätta på en mysig tecknad film sen ska jag nog somna till den för jag är sjukt trött!



Mobilblögg

Helooooo bloggisen! Jag sitter just nu på tunnelbanan påväg till kära Paulas mysiga källare. Först ska jag nog möta upp Malva men vi får se hur det blir med deeeet... Innan jag gick hemifrån satte jag på mig mina Timberlandskor så det set ut som jag ska ut och vandra i fjällen hähä. Imorgon är jag ledig! Ååhh vad skönt! Då ska träffa Snygg-Azztaa och snygg-Nelzor, skönt häng bror. Haha mina mobilbloggar blir alltid så random! Btw så var det ett jävla tjat om hur mycket Hollister jeansen kostade och dom låg på 500 svenska riksdaler prick! Puss




winter wonderland

Hej alla snyggingar! Jaaaaaa, bilderna är tagna med min iPhone 4 som ärrr svaart och jag har 16 GB på den. Haha ni ba ''whuuuut!?'' men jag får så himla många fråger om den (?) Idag hade jag bara en lektion (vi skurade bänkarna och åt marsipanmuffinsar) och lunch, sen var dagen slut. Sooooft! Jag ska snart börja dra mig mot stan för att fira mini-Jul med mina älsklipäsklingar. Det blev inget gråtkalas i skolan i alla fall. Ganska skönt faktiskt. Egentligen blir ju min siiiissta dag på Onsdag men jag tror att alla kommer vara så glada över att det är lov att ingen orkar vara ledsen att jag slutar, inte ens jag själv. Fast jag kommer alltid komma på deras sleepovers och myskvällar! Om jag så ska bjuda in mig själv!



outfit

• Jacka Zara
.
• Byxor Cheap Monday
.
• Kofta Odd Molly
.
• Skor Canada Snow
.
Have a great day! Idag blir det inte så många inlägg för idag ska jag gråta sönder mig, (haha ser fett glad ut på bilden) nej då men jag är ganska ledsen eftersom det är min sista dag i min underbara klass, Jag älskar dom över allt annat ♥



white

Godmorgon bloggisen!
.
Jag börjar 11 idag så jag har gott om tid. När mamma kom in för att väcka mig drog hon upp gardinerna och allt blev VITT. Det har ju snöat hur mycket som helst under natten! Jag blev, och är fortfarande, skitglaaaad! Och nu kommer kvällarna bli mycket ljusare och Niinen och Niina (mina kaniner) Älskar snö. Hoppas bara att snön håller sig till Jul.
Varför kommer bilden uppochner? Fan..



tack och go'natt

Idag har varit värsta städdagen! Jag har bytt lakan, överkasst och allt annat sådant, Damsugigt och swwaaaaabbat golvet, vikt alla kläder i garderoben osv osv osv... Det bästa måste ju vara att precis efter man har duschat och är fräsch sätter man på sig rena kläder och lägger sig i en nybäddad säng. Myyzzz. Jag ska nog kolla på en film till innan jag går och lägger mig.
-
Sen vill jag också säga tack 10000x till alla er som läser min blogg! Jag kollar in alla eras, ni som har en blogg! Statistiken bara höjs varje dag och det är så otroligt roligt för då får jag en kick och vill bara blogga mer, så säg till era kompisar att gå in på min bloggiiii så blir det hundra nlägg om dagen. Peace & Love



madagazzzzccaaaarrr

.
Nu ska jag sätta mig i min ensamhet och kolla på Madagascar. Soooft bror. Snart kommer en nya vecka och då lovar jag er att ni slipper se tråkiga webcambilder! Men det är det ända jag har på lager eftersom jag suttit inne hela helgen, hello loner! Åh juste! Om ni kan någon rolig/läskig/gullig/bra film, KOMMENTERA så kan jag lotta någon att länka i min blogg!



söndag- 6 dagar kvar till Jul

Heeey heeeyyy what's up? Welcome to the pier! Have a good one! Catcha laterrr! Jag tror att alla förstod att jag försöker låta som en Hollister-Tjej. För er som inte varit inne på Hollister så överöser alla som jobbar än med sådana kommentarer.. På knagglig skolengelska typ. Julpyndtingen är fortfarande i full gång (vet inte varför jag la upp värsta sommarbilden? Haha den är i alla fall tagen med min iPhone och effekterna fick jag fram genom att använda appen Hipstamatic! PH1 awesome) Idag är det söndag i fall att någon råkat missa det höhö. Själv har jag ingen söndagsångest just den här dagen. Kanske för att det snart är lov? DET ÄR SNART LOOOOOOV!!!!



kaoz in da houze?

Man ska egentilgen inte skratta åt sånt här, men jag har skadeglädje och tycker allt som inte är kul är skitkul. Eftersom det inte hände något! Jag, Alice och min kära familj satt och åt sen lunch när helt plötsligt 2 brandbilar kör förbi vårt hus och stannar- Några kvarter bort. Sen efter ett tag kommer 3 polisbilar också och eftersom jag är så nyfiken av mig mååste jag gå och kolla vad som hänt!
.
Det visar sig att en ljusstake hade börjat brinna och ingen var hemma, då hade larmet gått direkt till brandstationen så dom 2 brandbilarna kommit.. Men eftersom ingen var hemma hade dom slagit sönder förstret för att kunna gå in och släcka ljusstaken. Då hade ju självklart larmet gått till polisen (dom hade tyst larm) att något brytit sig in, när det egentligen bara var brandmännen så då kom 3 polisbilar och det blev ett jävla kaos... Men allt gick bra! Förutm ljusstaken...

Fast bränder är jättehemska så de var tur att ingen hände. Jag vet en tjejs hus som började brinna i Saltis, ni har kanske läst om det? ALLT brann inne.. Hon hade sin pyjamas kvar, thats it. Jag känner inte henne så bra men jag tänker på henne ♥Tammis♥




fuck plastgran

Jag vill ha en RIKTIG jävla julgran! Jag vill inte ha samma gran varje år! Seriöst, hur kul är det på en skala? Typ 0.. Det är ju inte samma som att ha en vanlig gran men min mamma hatar när den barrar. Kan den inte bara få barra en gång om året? Jajaaaa jag tycker det är jättetråkigt att ''sätta ihop sin gran''. Haha Gud vad mobbat! Vi julpyntar alltid på 4de advent, vilket det är idag.




Dagens

Jeans från Hollister och allt annat från Bonpoint.



teenagerposts

Något som jag går in på minst 10 gånger om dagen är Teenagerposts. Det är en tumblr sida med massa citat, quotes och tankar från tonåringar och allt stämmer så bra in på än själv, eftersom jag (och dom flesta som läser min blogg) är tonåringar! Jag hittade den sidan via WeheartIt och jag blev helt käääär haha. Man kan verkligen relatera till ALLT.
.

 

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR hittar ni sidan!




ska aldrig mer sätta min fot i köket

JAG ÄR SERIÖST AS FÖRBANNAD! Jag skulle göra chacolate chip cookie woohpies eller vad dom nu heter, och allt gick superbra tills jag skulle sätta in själva kakorna i ugnen, som jag har satt på 175 grader. Nu måste jag först och främst skylla på att vår ugn är helt kass.
.
Det bestämmer typ vilken temperatur den ska ha själv. Så dom var inne inne i en kvart sen ska jag hämta min mobil i köket och då ser ju hur kakorna är helt SVARTA! Ussschh och det lukter fortfarande sjukt bränt. Jag är sämst i Sverige på att baka och laga mat. Så är det bara. Fan, det där förstörde min kväll.



S/W


Jag ser ju helt kobent ut på denna bild men vafaan den är ju snyygg! Eller får man säga så om sin egen bild? Kanske inte.. Haha hur den än ser ut påminner den om sommaren. Jag saknar sommaren om jag måste erkänna. Jag älskar vintern mer faktiskt bara för att allt är så mysigt! Mörkret, ständigt tända ljus, Lukten av lussebullar/katter/vad-man-nu-säger men på sommaren är min mer fri.. Fri från skolan, man kan gå runt i tunna kläder hela dagarna. Nu ska jag gå och sätta på mig sockor om mina fossingar för att jag fryser, sen blir en till film!



Konfaaaa med skidor eller bräda?

En grej jag har glömt att berätta är att i onsdags gick jag och en tjej jag känner sen innan, Linnéa, på vår första konfaträff. Det verkade vara ett ganska skönt gäng, både ledare och konfermanter (heter det så?). Jag och Linnéa valde att åka på skidresa med gruppen. Jag ville nog egentligen åka till London men det här kommer bli nice det med! Det är jag, Linnéa och 2 andra tjejer, sen är det runt 25 killar. Sååå jävla sooooooft hähä.
.
Jag vet inte om jag ska köra bräda eller skidor.. Mina skidor har blivit för korta och jag brukar bara hyra bräda men nu ska jag antingen köpa nyyaa skidor eller en snowboard. Jag kan ju åka bådaaa och jag är liite säkrare på skidor eftersom jag kört på det längre men snowboard är ju sjuukt kul och myycket tuffare haha! Så vad tycker ni jag ska köpa? Tänk på att jag INTE trixar för då dööör jag! Skulle vara sååå typiskt mig och dööö mitt i backen när jag skulle vara lite C00l och fläääsha med mina skillzzz that killlzzz.... NAAAAAT! Vad jag än åker så trixar jag INTE fysatan vad läskigt haha.
Vad fean ska jag köpa?



webcam

Snygga va? Jag har inte ens satt på mig riktiga kläder än och klockan är 16.20. Ganska skönt faktiskt. Jag la mig ner i sängen för att kolla på fiiilm och det fick bli På andra sidan häcken, den är så jävla brrraaaa ju! Najsnajs. Haha men sen när jag skulle ta ut dvdn (Jag kan inte ladda ner för jag har ingen wifi till datorn, jag får köra intenetdelning från på mobilen och då tar det en evighet om jag ska ladda ner) så fattade jag inte hur jag skulle göra! Alla som har någon sorts MacBook vet ju att man bara stoppar in skivan osv, att man inte behöver klicka på någon knapp, men sen när man ska få ut den måste man trycka på knappen brevid F12 och det tog hur lång tid som helst för mig att fatta hehe....



Godmorgon!

Hej bloggisen!

Jag vaknade för inte så länge sen av att Malva, som redan hade vaknat för länge sen, tände lampan i mitt run och drog av mig täcket! Usch jag haaatar när folk gör så!! Men nu är jag i alla fall uppe och vi står och gör toasts nomnom. Igår var det jättekul och det fick mig att tänka på hur mycket jag vill ha feeest!
Idag händer inte så mycket tror jag. Jag är inte så värst taggad för någonting. Även om det är min födelsedagshelg så känner jag bara för att sitta inne med några sköna kompisar, Gud vad mysigt det hade vart! Jaja vi får se vad som händer. Neee nu ska jag ta upp min toast puuuusssss




oplanerad tjejmiddag

Helloooo bloggisen!
Vad gör ni? Jaaag sitter i Malvas knä och vi trixar med min MacBook Prooo, soooft! Idag har jag haft tjejmiddag med mina bäästizzaaarr! Vi blev runt 20 pers, Ytterst trevligt var det må jag säga. Vi satt i mitt vardagsrum och käkade pizza haha alltså det hela var jättespåntant och jag bestääämde mig för att ha det i i morse typ (?) haha men det var jättekul!

Nu ska jag och @Malviz (följ på INSTAGRAM!) sätta oss i min säng och äta chips och dricka Coca Cola samtidigt som vi kollar på det nyaste avsnittet av Desperate Housewives som finns online. Hoppas ni har haft en lika rolig kväll som jag har haft, så skriver jag imorgon! Pusssss
Mer bilder kommer imorgon!!



stand up for love- Destinys child

Dom senaste månaderna har jag fått 1000 mailjarder kommentarer om att jag ska lägga ut när jag sjunger.. Så jag tänkte 'varför inte?' Jag ser ut som ett ruckel men who cares. Den är lite halvseriös sådääääär hihihihi och ljudet kan gå och sugaaaa!



big eyes

Omf lord! Vad ful! Nu syns det att jag har gröna ögon rätt så tydligt, right? Nu är jag i princip helt fri från skolan! Så man kan säga att jag har lov! JAG HAR LOOOOOV!! Sen börjar jag på ny skola, Kulturama. Jag är van vid att känna ALLA i skolan. Seriöst jag kände typ alla? Och nu kommer jag inte känna någon.. Uhhuuhuuhuu vad läsktigt. Snälla om det är någon som går i 8an på Kulturama i Hammarby sjöstad, kan du typ ta hand om mig då? Haha anars kan jag be någon annan jättesnääällt och kolla på dom med sånna här ögon. Tror ni det kommer funka?



birthday girl

Hej bloggisen!
Idag är det min födelsedaaag! Feeeeettt!! Jag är 14.. haha vad lite det låter.. Jag som känner mig så stor. Jaja nu ska jag äta min frukost som ligger vid sängen och sen börja dra mig mot skolan. Jag fick faktiskt en MacBook och lite andra små saker! HAPPY GIRL!! Just nu sitter jag och leker med Photo booth. Haha Herregud, hur har jag klarat mig utan det?

Hoppas ni får en treeevlig dag!



Godnatt

Hej bloggisen!
Nu sitter jag på väg från Chloé och Paula. Vi har bakat peppakakshus (som vi sen krossade, haha jätteonödigt men jaja) sen har vi bara vart helt sär som vanligt.. Innan jag träffade dom så var jag på Disney för att söka en röstroll. Ni vet när det är svenskt tal, alltså att man dubbar som det heter. jag har ju gjort lite jobb innan som har varit jätteroliga!!
När jag kommer hem ska jag bara duscha av mig för jag har mjöl och socker över hela mig! Det blev lite krig i Köket så jag är helt kladdig. Aldrig i hel mitt liv att jag skulle gå och lägga mig om jag inte kände mig fräsch. Jag tycker sånt är obehagligt.. Jag lägger ut bilder i morgon! Promise promise!



vem?

En grej jag tycker är sjukt jobbigt men samtidigt lite roligt är ju när man får ett meddelande på Fecebook och så frågar man ''vem är du?'' så säger som vad dom heter eller gör en pil till sitt namn haha. Jaaaa jag ser det? Men jag vet fortfarande inte vem du är direkt...

Eller när man får en vänförfrågan från någon, sen kanske man har träffat den personen eller vet vem det är så man godkänner. 5 minuter senare står det i chatten ''Vem?'' Haha är du dum eller? För det första var det du som la till mig, sen så är det du som frågar vem jag är. Då har man ju bara lust och säga ''jooo jag är en elefant och jag heter Rut-Berit''.... Eller? mihihihihi


WAAAZZZAAAHH jag är Rut-Berit! Ny proffe? Vad tycker ni gajs?




sanktaaa luciaaa

Imorse skulle vi ha luciatåg som sagt och jag gick i väg till skolan trött som ett aaazzz eftersom jag gick upp typ missinassen! Men, men... sen när jag väl är i skolan kommer jag på att jag inte har något lucialinne hahaha. Ni anar inte hur typiskt mig det är är! Jag fick göra det bästa av situationen så jag satta på mig en labbrock och en skjal... Jag såg förskräcklig ut! Och sen fick jag vääärsta arga samtalet av Chloé som skrek åt mig att jag förstörde hela luciatåget med min outfit och Paula höll med haha. Still love 'em mina älsklingar för outfiten var ju inte jättefin.



Det är ju märkligt att jag ens fick gå luciatåget såhär (?) Även om jag inte var den ända som glömt kläder tyckte jag ändå min outfit var outstanding, sen kan man ju diskutera om den var outstanding på ett bra eller dåligt sätt. What do you think?




mange bjuder

HAHAHA ni har väl inte missat Mange Makers senaste låt? 1000x bättre än fest hos mange! Jag trodde verkligen deras karriär var totalöver men se där, Det var den ju inte alls! Det bästa är ju ''alla mangla på nu'' så står dom och manglar en tröja hahahaha så jävla min humor!!



Sjukt sköööön! Gillar ni den?




vadå inte konstigt!!!??

men vad är det för stor grej om hon dricker? om man är 99a går man ju i 6:an för det första, jag drack inte när jag gick i sexan då. Men om hon nu är med 98or är det ju inte så konstigt? väääääääldigt många 98or dricker, och eftersom hon umgås med 98or så är det ju inte så konstigt? på festerna/kröken du drar på är det ju säkert 98or om inte 99or?


Men vadå ''vad är det för stor grej?'' är du seriös när du skriver det!? Jag vet att man går i 6an (jag tänkte fel innan, jag tänkte på min syrra som är 00a) och man är typ 11/12 år! Man blir väl inte full när man är 11 år!? Hör ni hur sjukt det låter eller? Jag lekte typ med bratz då... Som jag skrev innan skrattar äldre år små barn som super och som jag även skrev innan så tillhör även 97orna 'små barn'. Man tror att man är fett stor nu men så har 94/93orna också tänkt men nu är det vi som är små. För jag veeeet att det är skitkul när man är där och jag inte väldens präktigaste tjej men kom igen en 99a!? Och NEJ jag skulle aldrig få för mig att festa med 99or och jag krökar inte.. krök är när man dricker för att bli full och det är så jävla B. Vad skulle era föräldrar säga?





LUCIATÅG

img_6678 (MMS)

Tjaaa bloggisen!   Jag mår skitkasst! Vilken härlig och positiv mening att börja med, haha. Idag har vi Luciatåg. Satan vad tråkigt! Man måste gå upp typ halv 5?! Döööö hemska skola!  Btw, ni har väl sett vilket jättebloggbråk det har blivit mellan Kissie och Dessie? Helt sjukt! Jag vet inte vem jag ska "heja" på.. Okej, heja på lät ju hur töntigt som helst. Men typ hålla med? Vem ska man hålla med? Jaja, båda växer väl upp någon gång och inser att det dom håller på med är helt meningslöst.




HAHAHAHAHAHA Herregud...

Hahahaa!! Det här kommer låta som värsta konstiga frågan men men, asså jag är 99:a men ja o mina kompisar är med 98.orna typ, så vi e med på deras fester o då är det ju krök (alkohol HAHAH ) o sånt. Men min fråga är för att här så säger vi "lösa" o det betyder att hångla/strula haha! Så lixom säger ni också lösa? Hahaha värsta n00b frågan, men men! Hahah du behöver inte publicera frågan eller om du vill ta bort typ "krökdelen" eller aa du fattar... haha!


Jag har i alla fall aldrig hört någon säga ''lösa'' till hångla! Haha är det någon av mina läsare som gör det? Det vore ganska kul i sånna fall! Som en annan tjej skrev: Nu ska jag gå och lösa med min pojkvänn, wtf!? haha. Jag vet vad kröka är gumman men jag måste bara tillägga Herregud! Vem fan dricker som 99a? Ni går i 5an? Ni vet att äldre tjejer och killar skrattar åt er om ni blir fulla när ni är 11 (?) år? Äldre skrattar åt 97or som blir alldeles för fulla också, även fast det är alkohol på nästan alla fester. Jag förstår om ni hänger med äldre för att det brukar ju vara 96or-95or på 97ors fester också Men Herregud säger jag bara... Så skippa krök-delen och kör bara på lösa!





Man är ju typ lika gammal som min syrra när man är 99a.. usch...




12/12 2011

Tjaaa bloggisen!

Snart ska jag åka iväg och kolla på min syster när hon uppträder. Hon går på BASE 23 så dom ska ha sin Julshow! Det är faktiskt jättemysigt att kolla på den för alla är så duktiga. Idag slutade jag väldigt tidigt för att egentligen skulle vi ha rep till klockan 6, men det var bara lag 1. Och som ni kanske förstår så var jag i lag 2 och därför var det bara att knalla hem för min del! Trevlansssssss.

Oooch nu är min farmor här! Jaaaa! Hon är jättegullig! Min syrra kommer säkert bli pist off på mig när hon kommer hem efter föreställningen eftersom jag typ sitter här och trycker i mig hela hennes burk med mini oreos, haha. Dom kändes mycket godare än vanliga, stora.




eargasm








Jag orkar inte höra min mammas tjat om att hon vill ha en ring för 100.000 i julklapp mer (sorry mmammzor med noooooooooooo way) Så nu blir det på med hörlurarna och UntZzz UntZzz



back on track!

Hej och förlåt!

I know att jag inte bloggat på ett år typ.. Okej den här helgen bara men det känns som en halv evighet! Jag har i alla fall varit mad massa trevligt folk hela helgen och haft det kuult, men nu lovar jag att jag ska skärpa mig med fler och roligare inlägg! Vad har ni gjort, gott folk? Haft mys med kompisar? Röjt hela stan? haha TELL ME! Det är kul att veta vad ni gör! Här har ni några suddiga bilder från helgen!










Mot malviz

img_5711 (MMS)

hellooo bloggisen! Nu är jag på väg mot Malvas ort bror, Mälarhöjden. Haha nej det är ju jetefint där! Vi ska nog dra och träffa några på kvällen sen. Eller så åker vi in till stan och fikar med några snyggingar... Jaja, vi får ser vad som händer. Jag tänker inte sitta hemma hos någon och kolla på film i alla fall! Juste det är idolfinalen idag! Den missar jag säkert men jag håller alla mina tummar för ROBIN!!! Så gryymmmm han är! Peaze humanz




Paulinneeeeee :D

Hej hörrni! Bara för att jag är så snäll så rejpar jag Zaras mobil TOTALT! Jag har ingenting att göra på svenskan för jag är färdig med alla uppgifterna man ska ha gjort till idag :) Haha jag har typ läst lite men annars bara suttit och gjort... Ah ingenting rättaresagt :P Well Well Well, jag har ingenting att blogga om förutom att VI SLUTAR LEKTIONEN NUU! Så vi hörs, eller iallafall om ni checkar min blogg : www.paulinne.blogg.se ;) ciaoooo <3




u can't please anyone. ever..

Innan jag går och lägger mig måste jag göra ett snabbt inlägg om något som stör mig enooooormt! Ju mer fester man går på ju mer märker jag av hur lätt tjejer blir stämplade. Seriöst, vad är problemet hos folk? Hur kan man döma någon man inte ens känner? Vi alla gör ju misstag. Hur orkar man då påpeka, säga fula ord och trycka ner någon för att man har gjort ett misstag man kanske ångrar. Jag vet hur många som helt som känner så här och varför är det alltid tjejen man lägger skulden på? Och så är vi ju tjejer experter på att trycka ner varandra också. Om en tjej har dåligt rykte tänker många ''hmmm nej henne hänger vi inte med, då får vi nog också dåligt rykte''. Tror ni killar går runt och bara ''neeej vi kan inte hänga med Calle för att han är så orrig'' Vi tar ett exempel.

Om en tjej hånglade med 10 killar på en fest: Skämtar hon eller? Fan vilken enkel brud. Äckliga slampa. Vem vill ens ha henne? Hon betalar säkert för att få hångla med någon. Usch, man får akta så man inte får herpes eller något. Orre.

Om en kille hånglade med 10 tjejer på en fest: Haha fan vad king! Hur fick han så många brudar? shit man han måste vara gryymm eller något.. Alla vill ju ha han!


Det finns hur många namn som helst att trycka ner en tjej med. Vad är det värsta man kan säga till en kille? Typ jävla player? Jag förstår mig inte på sånt här.. Alla har väl gjort någonting man ångrar. Skulle du vela att folk gick runt och dömde dig för allt möjligt när dom inte ens känner dig? NEJ, Jag tänkte väl det. Vad man en gör blir det fel juuuuuu!!??





Cheescake

Hallå i stugan!

Nu håller jag (okej, inte riktigt.. Mest min syrra och hennes kompis) på att baka Cheescake! GOOOOTTT som fean. Jag är ju ingen mästerkock som alla vet så jag känner att jag bara rör till det om jag är i köket. Men Gud jag jobbigt det kommer vara att städa sen haha. Det är smulor bokstavligen över hela köket!




Uppdaterar när det ät färdigt!



good/bad

- När man säger att man hör av sig fast man inte gör det.

- När folk inte använder deo.

- tråkiga böcker.

- När folk nätmobbar.

- Folk som säger vita lögner hit och dit. Det blir ganska jobbigt efter ett tag.

- När vissa överdriver helt sjuuukt mycket!

- Människor som tror dom är bättre än andra.
 
- När man missar tunnelbanan/bussen.




- Generösa personer!

- När det blir favoriträtten till middag.

- Äta Ben&Jerry's och kolla på Desperate Housewives när man är sjuk.

- Victoria's sectret body mist.

- När man älskar någon och hon/han älskar än tillbaka, det är världens bästa känsla!

- Träffa nya, roliga kompisar.

- Doft ljus.

- När man känner någon så bra så man har 100000 interna skämt, haha.

- Eller att man känner någon så pass väl att man typ kan prata genom ansiktsutryck.

- När folk förstår om man har problem.




Idén fick jag från Lotties blogg! Den ääägerrr! Hon är hur söt som helst och har en sjukt bra blogg med fina bilder och bra uppdatering! Kollar den flera gånger om dagen! Check it out HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR




hey hottie!

På senaste tiden har jag sett sjuuukt snygga killar på tunnelbanan på väg till skolan! Haha dom sitter alltid mitt i mot mig och ser ut som Abercrombie modeller, seriöst! Vissa är 15-16 medans andra är runt 20. Det ända jag gör är ju att stirra (Jag vet att det är oförskämt men om man är snygg får man skylla sig själv) skämtosido så kan man inte göra något annat än att glo på peeerfeektionneen... typ haha.

Men hade ni vågat fråga om nummer offeciellt..? där det är andra folk med...? Nykter..? Haha nje jag skoja, men jag hade aldrig vågat! Fast jag skulle nog bli ganska smickrad om någon frågade efter mitt nummer mitt på stan, och inte på någon fest. Men vad pinsamt om jag hade frågat och han hade sagt nej. Haha jaja vad är det värsta som kan hända? Det är ju just att han säger nej. Det är ingen som kommer eller något.



Har ni frågat om någon nuummmeeeerrrrr?




blogg.se är sämst

Hej Bloggisen!

Inläggs-sidan är helt sne så jag ser bara hälften av det jag skriver vilke är väldigt konstigt oh  jobbigt, så jag stavar säkert jättefel nu eftersom jag inte ser vad jag skriver men jaja haha. Som jag har sagt FEMHUNDRAFUKINGMILJONER gånger så funkar inte min blogg.se app. Jag har laddat om den minst 10 gånger osv men det står bara ''fel anrop'' eller liknande när man ska publicera. Så nej, jag är ingen idiot.


Gå och sug med dig fantastiska och smidiga blogg.se app!!




Lalalalala

ÅH VAD AWESOME!

På den uppdaterade iPhonen eller 4s kan man blogga direkt från safari (internet) sidan blogg.se! Då slipper man skicka sms. Fast en dålig sak är att man inte kan lägga upp bilder.. Men jaja det här är bara lite test för jag skulle kolla om blogg.se sidan var lika konstig på mobilen som den var på datorn, för skapa-sidan på datorn är helt saaiik. Jag har aldrig kunnat det med min iPhone och trust me, jag har försökt!



Godermorgon mitt herrskap

TJAAAA BLOGGISEN! (mobilblogg) Nu sitter jag på tunnelbanan på väg mot skolan. Vi har hemkunskap och jag skitkass på att laga mat haha men det är kul! Jag är veerkligen ingen hemma fru.. Förutom att jag älskar och städa. Det är jätteroligt! Igåår var jag hemma hos bestiii och pluggade och baka knäck (säger man baka?.. Göra kanske?) jaaa vi gjorde knäck. Dom blev makalööst goda! Titta, jag kan ju laga mat. Mjaa knäck är kanske inte mat men det är ju i alla fall någonting man äter. Peaze männizkor




shoo bräää

Heeiii Bloggisen!


Vad händer i stugan? Själv sitter jag och ska skriva en uppsats om inlandsisen. Livet äger! Men man har ju dubstep so  man kan lyssna på. Förlåt att jag inte bloggat men igår så.... vad gjorde jag igår? Haha ja någontinmg var det som gjorde att jag inte kunde blogga i alla fall!



SMS-inlägg

img_1308 (MMS)




Mobilblogg

img_7035 (MMS)

Alla vet att jag hatat att mobilblogga! För min blogg.se app funkar inte så jag kan bara lägga upp en bild i taget. Jooobbigt! Men, men annars äger livet! Haha nej inte riktigt men man måste ju tänka posetivt. Gillar inte folk som gräver ner sig och hatar sitt liv. För då måste man ha en jävligt bra anledning att haaataa sitt liv. Annars så sitter jag på tunnelbanan och lyssnar på musik. Jag har på hösta volym och mina hörlurar suger så man hör ut lika mycket som man hör in. Haha hjälp, folk måste ju tro att jag är döv! Idag tror jag att jag har två prov som jag måste göra eftersom jag ligger efter med dom. Jag var ju sjuk förra veckan. Peace människor!




är jag kriminell?

Haha nej men ärlig. Jag har en fråga till er läsare. Jag blir jätte förvirrad för att vi snackade på SO:n om att det är olagligt att ta någons annas bilder och text utan lov. Vi hann inte snacka om det tillräckligt mycket för att jag skulle förstå. Vi slutade mitt i diskutionen. Alltså om ''ägaren'' av bilderna eller likande inte har gett dig tillåtelse kan man få betala otroliga summor pengar vad jag har förstått! stämmer det? För jag blir skiträdd. Jag tar ju bilder från Google hela tiden. Och jag frågar inte om lov?

Fast jag påstår ju inte att jag har tagigt bilden eller är med på den/var där, för sånt är fruktansvärt omoget! Men som till exempel om jag går in på weheartit och tar en bild gör jag väl inget olagligt? Haha snälla, kan någon som kan sånt här hjälpa mig?


Bilder från WeHeartIt♥




wazz up wazz up?

Hej bloggisen!

Nu har jag köpt julklapp till nästan alla mina kompisar
jag ska köpa present till! Ni anar inte hur skönt det är! Jag är en sån person som typ går ut på självaste julafton för att köpa någonting, så springer jag runt helt sjukt stressad! Usch, det är jättejobbigt men nu har jag nästan allt färdigtoch det är otroligt avslappnade att jag inte behöver gå runt och tänka på det.

Annars så ligger jag och lyssnar på Another one bites the dust ft Wyclef Jean, sooooooft! Så jävla härlig låt! här kommer lite random bilder från idag.






LOL




Julklappsshopping igen!

img_0693 (MMS)

Tjaaaaa bloggisen! Idag ska jag gå med Clorris och kolla på julklappar till kompisar. Taack så mycket för era tips! Ni är världens bästa! Tänk att om 12 dagar är det min födelsedag och om 20 dagar och 9 timmar är det julafton! How awesome?! Julen är ju verkligen årets mysigaste dag, håller ni inte med? Men vad fan har hänt med Sveriges väder? Det är ju ingen snö? Jag blir typ sur på riktigt när jag tänker på det! Haha men man kan ju inte ha en Julafton utan snö! Vissa av mina kompisar tycker vara det är skönt att det inte är snö. Inte jag, jag vill gå runt i mina snöskor.. Inte regnstövlar. Vad tycker ni? Snö/inte snö?




Hahahahahahahaha

img_0493 (MMS)

Hejsan bloggisen! Jag har precis gått och lagt mig och Pauliz ligger brevid mig och sussar så sött. Idag har vi faktiskt inte gjort någonting. Bara hängt runt på Östermalm och tråkat lite. Eller nu ljög jag lite men jaja haha. Chloé och Paula drog på fest vid Karlaplan och jag och Malva åkte till Tekniska högskolan för att möta upp Lucinda och hennes tjejkompisar (jag vet inte riktigt vilka hon var med). Dom skulle till en fest i Täby men jag och Malva följde inte med, utan vi drog till stan igen och mötte Clorris och Paulis. När vi hade gått runt ett tag så satte vi oss i Paulas trappuppgång och pratade deep talk om massa saker, ser var så otroligt mysigt och bara 100% ärligt. Åh vad jag älskar sådana stunder. Sen från ingenstans börjar Clorris asgarva! Ni vet ett riktigt ful-skratt hahaha så då börjar ju alla skratta åt varandras skratt för ni ska se när jag skrattar på riktigt (jag ser förjävlig ut) och så ligger vi bokstavligen ner i en kvart och skrattar ihjäl. Jag skrattade så mycket så jag fick kramp i magen. KRAMP!! haha ååhh det var riktigt länge sedan jag hade så kul! Godnatt människor!




SMS-inlägg

img_7426 (MMS)




Stan med Pauliz och Malviz

img_7136 (MMS)

Hejsan bloggisen! Nu sitter vi och myser och snackar om livet i PKhuset! Jag har gått och köpt lite julklappar till min syrra Hanna och mamma. Jag har ärligt talat lite present-panik. Jag vet liksom inte vad jag ska köpa till folk! Till min familj är jag ganska säker på, men kompisarna? Ååhhh vad jobbigt! Det kan ju inte kosta 700 per person för jag har ganska många jag ska köpa till. Har mina kära läsare några tips? Det ska ju vara fint och personligt. Jag vill helst ha en tanke bakom.




Gårdagens mysoutfit

img_2148 (MMS)

• Kofta H&M • Tröja med mönster Forever21 • byxor Hollister • Väska Juicy Couture • UGG's Austrailia • Jacka Hollister




Byta skola

img_2529 (MMS)

Heeiii bloggisen!  Nu är jag påväg mot skolan. Vet ni at det bara är 15 skoldagar kvar tills jag byter skola. Usch vad jag kommer gråta.. Jag kommer vara helt deprimerad hela Jullovet. Men jag vet ändå att det här valet är bäst för mig för jag orkar inte dansa mer, eller jag vill ju liksom inte ens bli dansare. Därför vill jag inte slita ut mig och få mindre tid till plugg. Jag vet att min mamma vill ju såklart att jag går kvar. Fast jag vet att valet jag gör kommer bara vara positivt i framtiden och jag kommer säkert trivas jättebra OM det är en bra klass PUZZ




Trevlans

img_0671 (MMS)

Hejsan bloggisen! Nu är jag på väg hem från Clorris morris. Vi var på ett litet event på Nathalie Schuterman. Det var en releasefest för en bok som Martina Bonnier har skrivit. Chloes pappa är med i den, eller i alla fall på dom helt fantastiskt fina bilderna som finns i boken! Den heter Obsession och verkar otroligt inspirerande. Ska lätt läsa den. Jag och Chloé fick gå runt i olika dö-snygga outfits och mingla största delen av kvällen, är så grymmt dålig på att mingla men det var trevligt! Sen efter det så gick vi och åt på världens mysigaste thai-lestulang son heter Lice (Rice egentligen, tänkte bara låta lite thai höhö). När jag kommer hem ska jag slänga mig i sängen och sova sönder mig för jag är så jäävla trött! Peace alla människor där ute.




zzzzzzz

Waazzaaahhh bloggen?
Nu har vi raaaazt och zitter och gööör iiingentttiiing! Kult på rezurangen. Haha nej men Jag, Erik och Mella zatt ju kvar längzt zom vanligt och hade allmänt az kult. Hahah vilket az tråkigt och ozammanhängande inlägg men men! Znart är det helg, woap woap! Vad zka ni göra? Zjälv blir det nog häng med Pauliz och Malvzor ååhhh I mizz ma girlzz.


LOL haha alltså sorry, men vam fan hittar inte till maten i matsalen!? hahaha




Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0