Sofia & Fredrik

Här är några bilder från bröllopet! Det var supermysigt och fint. Sofia, som är min kusin, och Fredrik som är hennes äkta make nu, såg så lyckliga ut. Dom har redan två ursöta barn! Jag hade på mig samma klänning som på Victoriadagen, Kappa från ZARA och vita klackskor. 



lilla nemo

 
 
 
 
 



Bröllop

Hej bloggisen! Idag ska min kära kusin gifta sig! Är så glad för hennes skull. Ni får masssa bilder senare eller imorgon då jag tror att uppdateringen inte kommer vara på topp som ni kankse förstår. Ha det så bra idag. Puss! Bild från Öland.
 



+ + +

 



nike world

 
Hej bloggisen! Dessa två skönheter hittade jag inne på Nike World i New York! Hur fina är de inte? Jag vet hur mycket jag har klankat ner på AirMax men dessa kunde jag inte INTE tycka om! Det är special edition så jag vet inte hur länge man kan köpa de. Jag tycker det är roligt att det kommit så mycket färger och modeller man kan välja emellan! Jag vet faktiskt inte vad den andra modellen heter, men jag blev käääär när jag såg dom! Det är en ''hidden heel'' med ''Air'' haha. Åh love them. Ett superpluss i kanten är att de är så bekväma! Jag kanske fortsätter göra lite inägg då och då om vad jag fick med mig hem, men dessa ville jag bara visa upp!
 



på väg hem

Hello guys! What's up? Haha åh nej, vad pinsamt, gumman trodde hon var amerikan bara för att hon varit i NY i 4 dagar lol. Men det blir lite så.. Jag råkade säga småsaker till mamma på flygplatsen när hon ropade mitt namn ''what is it?'' eller när jag råkade tappa hennes väska säger man automatiskt ''oh I'm so sorry!'' haha vad töntigt men vad sjukt. Men känner i alla fall hur man blir bättre och bättre eftersom allt jag gör hela dagarna är att prata! Vi kommer åka tillbaka i september så typ om en månad! Jag har fått så jäävla fresh sneakers. Smälter! 
 
För övrigt har jag haft riktigt kul. Man har verkligen det när man väl är här.. Men tänk att vara här i 3 månader konstant. Tanker skrämmer mig fortfarande måste man erkänna. Jag landar om några timmar då ska jag hem och snuffinuffa på Lud. Visar allt jag köpt när jag kommer hem!!!
 
 



Äntligen min!

- Balenciaga Giant 12 Gold Work - 



ABC

Hej bloggisen! Här är lite bilder från ABC som jag nämnde tidigare. Maten var sååå god. Tyvärr är det väldigt, väldigt dyrt eftersom det är så små portioner, men om du vill äta på något mysigt men väldigt fint ställe var det perfekt! Det finns två ''kök'' aningen den mer italienska, eller mexikanska. Vi var på den mexikanska! Mmmmuummsss! 
 



möte möte möte möte...

Jag har haft möten heeeela lååånga dagen men alla tänkbara härliga personer. Alla är verkligen härliga, helt underbara! Någon som följer med mig överallt är Kalli. Hon kommer från London men bor just nu i LA. Hennes Man skrev faktiskt ''Empire state of mine'' Men Jay-Z och Alicia Keys. Hur coolt är inte det? Anyways.. Ni kanske undrar vad jag faktiskt gör på alla möten, och jag skulle nog säga att man får hälsa på alla, vilka man kommer jobba med, vad alla gör, lära känna alla och dom lär känna mig. Det är min arbetsplats kind of. Helt sjukt. Något som är ännu mer sjukt är när vi satt på La's kontor, kom T.I in!!!! (Kolla min Instagram) Ni ver väl vem T.I är!? Dang vad söt han vaaaaar! La bad mig DANSA för honom. Så jag dansade till en av mina låtar hahahaha. Alltså La är en elak gubbe! Haha nej då. 
 
Imorgon ska jag faktiskt ha mediaträning! Vi får se hur det går. Jag har ju aldrig haft det så jag vet inte riktigt vad man gör... Sen ska vi gå och shoppa. Åh ma looord vad jag kommer vara pank efter den dagen. Äta skorpor resten av ÅRET! Och Balencigan börjar simma mot land! Yä. Jag har världens bästa pojkvän som jag saknar sååå mycket och är fruktansvärt kär i, jag har en jättebra familj, jag har ett great fuckinnnn team, livet leker solen schteker! Haha nej, det är inte allt soligt här, men det är fruktansvärt vamt! 



NYC

Hej bloggisen! Förlåt för min usla uppdatering, men jag är såååå biziiiiii! Det är skitkul, men galet utmattande. I'm a lucky bitch som får vara med om detta. Vi var på ABC, en skitbra resturang, här i NY. Ganska mycket mexikanska smårätter så man fick beställa in flera stycken. Typ som tapas! Nu ska jag sova och göra mig redo inför en photoshoot vi kommer göra imrogon. Godnatt från det stora äpplet!



är det bra with a bra?

Hej bloggisen! Jag kom hit till Åland, för inte så länge sedan! Det ska blii skitkul att sjunga här ikväll på Rock Off festivalen. Dock är jag så trött. Jag är trött på att vara trött. Jag vet inte hur jag lyckas, men jag lyckas alltid vända heeeeeeeelt på dygnet. Vill inte säga när jag somnade igår för mamsen läser min blogg och, ja, hon är en sån mamma som blir sur om jag inte sover haha. På tal om mammor så läste jag en debattartikel om bh:ar till små barn. Alltså barn som är mellan 8 och 9 år. När började man egentligen få bröst? Jag fick det då inte när jag gick i 2an. Jag tycker det är fel att barn ska ha bh i så ung ålder, men jag förstår ändå. När jag var 9 år gick även jag runt med mina kompisar på lindex och klappade och suktade efter en liten bh i 65 AA. Haha alltså 65 AA! Vad kan man stoppa för bröst i en sån bh? Men jag ville verkligen bli stor!
 
Annat var det när min mamma var liten. Då köpte hon först en bh i 9an, och alla tjejer i klassen var väldigt välutvecklade. Ja, se hur saker och ting ändras. På 70-talet fanns ju inte heller pussycatdolls vars enda uppgift är att se så jävla sexiga ut som möjligt (och sjunga lite). Självklart påverkas barn av detta. Jag personligen hade inte köpt en bh till mitt lilla barn, jag hade inte köpt smink och löshår, jag hade inte köpt några trosor med ett annat motiv än snobben på liksom, men jag hade förstått att man vill vara stor! Men stor blir man ju ändå sen. Artikel finns här
 



vinnaren till Odd Molly!

Vinnaren till Odd molly blusen blev Emelie Jansson! Hon har blivit kontaktad på mailen! Grattis grattis Emelie! Det kommer som sagt fler tävlingar snart med Odd Molly, så håll utkik! Ni kan gå in på deras hemsida här och kolla på mer kläder och kanske skaffa en favorit. I alla fall, när vi var på Öland provade vi alla på att gå i ''hamsterbollar''. Jag vet inte vad det heter men man känner sig som en liten hamster när man rullar runt på vattnet. Det var extremt svårt och såååå jobbigt! Jag var heeeelt slut efter.
 
Har något provat?
 
 
 
 
 



stranden

Hej bloggisen! Jag sitter just nu i bilen och kollar egenom alla bilder från Öland. Jag har några hundra bilder på datorn så det kommer många inlägg! Jag, och hela familjen, bodde hos familjen Palmgren i två nätter! Jag hade skitkul, typiska sommardagar som är riktigt härliga. Igår glömde jag uppdatera och internet var inte speciellt bra. Vi var på Böda Strand hela dagen och åkte segway, badade, gick i hamsterbollar på vattnet och på kvällen gick vi och käkade på lammet och grisen. 
 
Nu är jag snart i Katrineholm där jag ska sjunga 3 låtar! Hörs sen.



on the run

 
Who wants that perfect love story anyway, anyway? Cliché, cliché, cliché, cliché
Who wants that hero love that saves the day, anyway? Cliché, cliché, cliché, cliché
 
 



Victorialoppet!

Hej bloggisen! Idag sprang Hanna, Pappa och våra kompisar Victorialoppet på Öland! Vi är kvar här tills imorgon. Det är 9 km och jag mådde inte så bra, har sjuk mensvärk och ville bara gå och lägga mig så jag sket i att springa, men jag stod och kollade. 9 km är ändå ganska långt! Han som kom först i mål tror jag sprang på 27 minuter (Den afrikanska kille längst ner). Hur sjukt är inte det!? Helt galet. Jag trodde Hanna skulle klara sig rätt bra eftersom hon dansar och hoppar runt så har hon ju rätt bra kondis, men efter 3,5 km hoppade hon av den veklingen. Äsch, jag ska väl inte säga något, jag sprang ju inte ens! Haha. 
 
 



Ny Jacka!

ParaJuper Windbreaker! Jag är sååååå nöjd! Har letat efter den sjukt länge, och hittade den äntligen på Tax Freen i Arlanda. Ni får se den på senare. Den kommer användas riktigt flitigt i höst. I'm so happiiii. 



Victoria dagen!

Hej bloggisen! Jag ligger här helt genomsvettigefter ett tappert twerkförsök. Det gick faktiskt jävligt bra! Haha. Okej, jag överdriver bigtime så jag får väl nöja med det som Gud av mig (om ni förstår) Idag var en bra dag! Jag vet inte hur det gick på Victoriadagen, jag vågar inte kolla haha. Det enda jag vet är att jag var riiiiktigt nervös! Jag hade välidgt roligt ändå och är extremt tacksam och smickrad över att jag fick vara med! Otroligt glad! Nu är min kära farmor i alla fall världens stoltaste, för hon är världens största hovet-fanatiker!
 
 
 
 



taggad på livet

Hej bloggisen! Det känns som att jag har varit över hela Sverige idag. Jag vaknade i Luleå, åkte flyg till Stockholm, flög vidare till Malmö, hyrde bil till Landskrona och nu sitter vi i samma hyrbil till Öland. Herregud. Men det är faktiskt bara kul! Jag vill skriva något så poetiskt att tårarna rullar ner på folks kinder när dom läser och hör på det jag skrivit. Jag vill skriva en låt och melodi som alla kan älska. Som alla kan ta åt sig av och tycka om. Men det står helt jävla still och det stör mig något fruktansvärt!!! Jag vill inte bara stå och sjunga och dansa till låtar som någon skrivit och koregraferat. Jag vill vara med! Jag vill kunna spela piano, trummor, gitarr och fiol - samtidigt. Jag vill så mycket.. För jag vet att jag kan.
 
Jag får så mycket motivation av att vara ute som idag och sjunga i Landskrona. Inte just att sjunga, utan det roligaste är absolut att träffa alla sen! När man är färdig och kommit ner till pubiken och får hälsa på folk, ta kort och prata. Sånt gör mig jätteglad! Snart tar batterierna på min dator slut. Vi hörs imrogon då jag ska sjunga för våran kronprinsessa. 
 
 
 
 
 
 
 



vilka tycker ni?

När Ludwig fyllde år köpte jag ett par Ray-Ban clubmaster till honom. Jag tror jag ska sno dom hela sommaren eller faktiskt köpa mig ett par egna. Jag tycker det ser riktigt fräääscht ut med sånna! Jag tycker personligen det är den snyggaste modellen för killar, och även en riktigt cool modell för tjejer. Eller så kör jag hårt och går på spegelglas i färg. Dom blåa. Dom är fiiiinna tycker Zara. Åh, jag vet inte. Man kan ju säga att jag sommarjobbar på ett vädligt roligt jobb, nu när jag åker runt såhär och sjunger, så jag kanske kostar på mig ett par till Ray-Bans. Nu har jag redan 3 par, men man kan aldrig ha för många!
 
 Bilderna är självklart från Weheartit!
 
 
 
 



rix fm

Hej bloggisen! Just nu ligger jag i sängen på hotellrummet och latar mig efter jag upprätt med 3 låtar på Rix FM festicvalen i Luleå! Var det någon som kom och kollade? Jag tyckte det var superkul! Det bästa var när en kille slängde upp en sak på scenen. Jag såg inte riktigt vad det var, trodde det var en liten anka eller något men när jag klev av scenen såg jag att en kille hade skrivit namn, mobilnummer och instagram på sin KALSONGER! Haha jag vet inte om det var bra eller dåligt, tyckte det var jävligt kul! Haha. Som tur är var dom i alla fall rena. 
 
 
 
 
 



remix




start på dagen

Hej bloggisen! Förlåt att jag inte skrev något igår. Jag var riktigt, riktigt trött efter ja hade sovit hos Chloé på Värmdö. Hon åkte iväg på konfat imorse och ska segla i 3 veckor. Då får man ju inta ha med sig mobil eller dator så jag passade på och vara med henne sista dagen! Idag ska jag sjunga i Södetälje, vilket ska bli riktigt kul! På tal om ingenting drömde jag en sån där dröm man aldrig vill vakna upp ifrån. Jag drömde att jag promdenerade runt Östermalm när jag såg att Jay-Z gick förbi mig. Några steg bakom gick Beyoncé och pratade med någon i telefon. Jag följde efter dom hela dagen och det slutade med att vi åt middag tillsammans. Kortfattat haha. Sen vaknade jag av min hals som gjorde sååå ont. 
 
Jag har faktiskt fått veta vad det är nu. Varje gång jag hr varit på sjukhuset eller vårdcentralen säger dom alltid ''äsch, det är nog virus eller något''. Men efter jag och mamma bokade tid hos en riktigt duktig halsdoktor fick vi reda på att mina slemmhinnor i halsen/näsan är extremt överkänsliga. De reagerar på parfym, nytryckta tidningar, ciggarettrök, allt möjligt, vilket gör att min hals blir röd och lymfköttlarna börjar svullna upp så det ser ut som jag har blåsor i heeela halsen. Det jag verkligen ont. Nu tar jag spray och tabletter, men det tar 2 månader innan kroppen vant sig vid medicinen. 
 
 



dagens

Här ser nu uunngeefääär vad jag har på mig. MBMJ väska, Oddmolly Kofta, Ray-bans, Hunkydory linne, Bikini under från VS och shorts Levi's. Nu åker jag till värmdö igen och hälsar på Chloé! Puss



lång text

Snart åker jag till New York. Om 2 veckor. Jag kommer inte vara där länge, bara några dagar. Men det gör inget. För jag åker tillbaka dit i september i 2 veckor, i oktober lika länge och hela december. Sen åker jag till LA den största delen av vårterminen. Jag längtar, det gör jag verkligen, men jag är så jävla rädd. Jag är så rädd för att lämna allt. Att inte få se mina kompisar och framför allt inte Ludwig. Att växa ifrån sina kompisar man umgicks med hela dagarna, se deras instagram och veta att jag egentligen hade varit med på den bilden de nyss la upp, se Ludwig bli kär i en annan tjej som kan vara där vid hans sida och inte spenderar 80% av tiden i ett annat land. För jag skulle aldrig klara av ett långdistansförhållande. Jag klarar knappt av att han åker bort i en vecka. Jag kommer inte komma hem och låtsas bry mig om kaninerna genom att ge godis till dom små pälsbollarna. Att man kollar på hus i ett land som ligger på andra sidan Atlanten. Det gör så jävla ont att tänka så att jag inte kan hjälpa att tårarna rinner när jag skriver det här.
 
För så kommer det bli tillslut, det vet jag. För det pratade vi alla om idag. Och det gör så jävla ont. Jag förstår inte. Varför måste offra något man älskar för att få något annat man älskar? Jag vill sjunga, jag vill blir stor i USA, men jag vill ha allt det jag har nu. Jag vill kunna gå hem till mitt fina lilla hus som aldrig riktigt blir färdigrenoverat för mamma har brist på fritid. Man inser liksom inte vilka fantastiska vänner man har innan tanken slår mig ''det kommer inte längre bli en självklarhet att träffa dom''. Ingen förstår hur jag känner. Jag kommer mer eller mindre flytta tillslut. Jag är helt kluven. Ena delen av mig vill ha svensk sommar, sjärgård, myggbett, lökiga fester, Ludwigs pussar, kompisar som man haft hela livet, snö på vintern och mackor med kaviar. Andra delen vill ha värme, sol, Victoria's secret, shopping, brun året om, gå på galor, skriva låtar med världskända producenter, få amerikanska vänner, gå i high school och sjunga på stooooora scener. Jag vet, jag är dramatisk.
 
Det går inte att uttrycka i ord. Jag är en fegis och jag är skiträdd. Livet är inte som på bilderna på Weheartit. 
 
 



dagens outfit

Här är min fina Marc Jacobs väska och min nya KENZO tröja. Detta tänker jag ha på mig idag. Shortsen är ett par avklippta Levis 501 (tror jag de heter) och mina Ray-Bans och Nike Sky high till det. Bättre bilder pååå kommer. Tuuuddles!



värmdö

 
Bilder från min Instagram.
 
Hej bloggisen! Idag har jag varit och shoppat lite med Hanna. Jag fick hem en Marc Jacobsväska och en KENZO tröja från Nathalie Schuterman-rean! Jag är sjukt nöjd. Efter det träffade jag Chloé och vi åkte tillsammans hem till henne på Värmdö. Där var vi hela dagen och åkte vattenskoter, bakade, badade osv. Det var så jääääävla skönt men en dag ledigt och komma ut. Alltså, jag har inte legat ute och solat, badat eller ens njutit av solen sen jag fick sommarlov. Paniiiik vad blek jag var haha. 
 
Btw så har jag aldrig bett om att få vara någons drömkropp, så alla ni som inte känner er nöjda med MIN kropp kan sluta kommentera det på Instagram lol. Och såklart tack till alla fina kommentarer. Jag försöker fakriskt så gott det går att gå upp i vikt. Jag är ju inte obehagligt smal, jag älskar mat, och känner ingen oro på det sättet. Men det är fortfarande inte kul att höra kommentarer som ''usch vad smal'' jag menar uräkta mig, det där var verkligen inte en komlimang. Hur schysst är det att kommentera ''du är lite för ful för min smak'' Haha alltså 'cmon. Och har man inget bra att säga ska man inte säga något alls. 



sommarkrysset

Hej bloggisen! Var det någon som såg på Sommarkrysset? Jag sjöng Uncover och en ny låt, som inte ens finns med på min nya skiva ''allow me to reintroduce myself'' Bad boys. Jag hade jätteroligt och tyckte det var sjukt kul att hälsa på alla i publiken också efter programmet. Imorgon ska jag bara ta det lugnt för jag är heeeelt ledig! Åh Jeezzuuzzz vad skönt. Jag kanske åker och sover hos Chloé på Värmdö, det vore mysigt. Vi hörs sen babes.



bra kväll

Hej bloggisen! Jag kom nyss hem! Tack för alla superbra tips! Det var några jag aldrig hört talas om som man kanske ska utforska! Vi skulle dra till Beirut Café klockan 7 men vår kväll, efter många om och men, slutade på Texas Longhorn. Det är ju helt underbart ställe med sjukt bra mat. Snacka om att vi rullade ut haha. Vi rullade vidare och tog en prommis på söder. Kvällen var faktiskt helt perfekt. Han åker till Turkiet inatt. Usch vad jag kommer sakna honom. 
 
På tisdag, klockan 9 på morgonen ska jag göra uppkörningen för mitt mopedkort så jag äntligen kan få åka i min fina moppebil. Sen ska jag skriva provet någon gång i veckan. Hur många här har gjort det? Är det verkligen så svårt? 
Från provkörningen med gruppen.
 



middag

Hej bloggisen! Idag har jag och repat inför sommarkrysset och kollat på lite fler kläder till min turné. Ikväll ska jag äta med Ludwig någonstans. Jag tror jag vet vart jag ska ta honom, men är inte helt säker. Vill inte gå till Vapiano, Friday's eller något sånt. Där har man reda varit för många gånger. Har ni några tips, ni som bor i Stockholm? Idag har jag i alla fall på mig Tröja från Lger 157, Klänning under ZARA, Mina nya och väldigt älskade Nike Sky high, väska ZARA.
 
 



summerbooooost

Hej bloggisen! Jag vet att detta kanske låter tråkigt, men det är värt att tänka på. Nu är alla lediga från skolan vill man ju inte tänka på skolan osv, men fatta vad skönt att komma tillbaka i höst och ha ett fresh minne och kan shine bright like a diamond på mattelektionen till exempel. För visst är det roligare när man kan? Och sjuuukt tråkigt när man inte hänger med? Så varför inte börja liiiite före alla andra och smygstarta med en läxis (läxhjälp). Det är faktiskt smart och jag ska fixa i matematik med tankte på att det är det jag tycker är svårast. 
 
Jag och nästan alla mina kompisar har läxhjälp från My Academy olika många gånger i veckan på vardagar. Alla ni som läser min blogg vet att jag trivs med det och det hjälper verkligen mig! Visst är det lite dyrt kan jag erkänna men jag hade snudd på F i matte och nu hade jag nästan B (jag gick ut med ett C) och jag är med än nöjd. Plus att på sommaren kan du spara 2000. Värt. Lärarna är oftast unga och bra och pluggar på olika universitet och högskolor. Om man inte trivs med sin lärare så kan man byta lätt som en plätt. Gå in hääääääär och läs mer. Är det någon mer än jag som har läxhjälp? 
 
Bilder från senaste fotografering.



supersnabbt

Hej bloggisen! Vad roligt att så många vill vara med i Odd Molly tävlingen! Jag kan redan nu avslöja att det kommer flera tävlingar i samarbete med Odd Molly. Nu ska jag kila iväg till stan för att möta Astrid och Amanda. Gooooosigt. Vi hörs lite senare! Puss
 
 



tävling med odd molly!

Hej allihopa! Jag tänkte ha en tävling i samarbete med Odd Molly. Deras nya kollektion heter sensing fall och jag tyckte verkligen allt var sååå fint. Jag valde ut denna för att den är lite anorlunda och speciell. Jag själv älskar det och jag tänkte att ni säkert också gör det. Plagget ni kan vinna är en fin blus (se bild nedanför) Allt ni behöver göra är att skriva namn, email, storlek och varför just du ska vinna! Lycka till! 
 
 
 
 
 



möte om bloggen

Hej bloggisen! Efter en massa strul om vart jag skulle sova igår, la jag slutligen huvudet på Chloés kudde. Det var väldigt nice. Hemma hos Chloé var Wille och Douglas. Alla fyra satt på altanen och snackade och åt godis bara. Idag när jag vaknade hade jag möte om min lilla blogg. Det har varit snack om att jag ska flytta den, men vart? Jag vet inte, och det var det vi diskuterade idag. Bloggen är egentligen inte så stor grej för mig. Jag vill inte kalla mig själv ''bloggerska'' det låter ju fruktansvärt förnedrande på något sätt. Alltså ''gör du inget bättre än att blogga''? Det är egentligen sjukt vilka pengar och möjligheter det ligger i bloggbranchen. Det är den moderna marknaden för reklam. 
 
 



topshop

 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0