happy b-day bby

Nu får du cykla utan hjälm, köpa energidryck, ha sex så mycket du vill, du är straffmyndig, och du betraktas som vuxen i kyrkan! yäyäyäyä hahaha! Grattis på födelsedgen, jag älskar dig Ludwig och du är fortfarande min älskliing. Jag saknar dig så mycket.. men vi ses ju ikväll. I will always have your back ♥ Du är typ rätt så brutalt cpsnygg om jag får säga det själv.
 
aj lav, lav, lav, lav, lav ju veri matsh.



you left me spechless

 
Helt sjukt. Hon är så fruktansvärd sjukt duktig. Aj lav ju Läjdi Gagga!



home made sushiii

Hej bloggisen! Förlåt för att jag inte uppdaterat men jag kunde inte hitta min dator hehehe. Idag har varit största softardagen! Det började med frulle från McDonald's, awsomeness! Sen gick jag runt och sjöng på en låt som Kissie la ut på sin blogg. Är helet fast. Grejen är att jag har typ gått runt i pyjamas och ätit glass hela dagen haha. Jag la mig i sängen och lyssnade lite på musik och så råkade jag somna. Två timmar efter vaknar jag av att Hanna och mami har gjort sushi! Yummayumma.
 



del 2

Vilken skola går du på?
 
Jag har bytt till Kulturama. Tycker den skolan är nääääzzz om man bortser från min årskurs haha. Det går största dramaqueensen där, believe me.
 

Kan inte du videoblogga mer? 

Visst kan jag göra det!! Och Halo kommer folks det är bara att jag har varit förkyld i ett år typ haha och sen har jag bara glömt bort det!!

 

Favvo färg på kläder?

Viiiiiit och ljust, lätt! Så jäfla frääscht!

 

Kan inte du lägga in en bild på hela din familj med djuren och det?

Hahahahaha jag har inget familjefoto med kaninerna.. Jag har inte ens ett familjefoto, men visst kan jag arangera ett fint foto haha.

 

Hur laddar man ner filmerna online? Vart ifrån alltså?

Skaffa uTorrent och sen gå in på tankafetast eller pitatebay och sök film. Resten får du googla hihi.

 

Hej! Börjar med att säga att den blogg äger! jätte roligt att läsa! Hur var ditt konfa-läger? Kände du många innan själva "lägret"?

Helloo tack så mycket! Me so happy. Mitt konfaläger sög. Ursäkta men det var jäääättetråkigt och jag kände en tjej, Linnéa, innan.

 

hur ser din syster ut?

Viiisst är hon vackeeer?

 

Vet du vem Nellie Berntsson är & isåfall läser du hennes blogg?

Hade ingen aning om vem hon var så jag googlade hennes namn och hon verkar vara en jättesöt och snäll hästtjej som antagligen är väldigt duktig! Kolla hennes blogg här. (länk)!

 

Trivs du bra i Stockholm? Har du nån gång funderat på att flytta ut på landet?

Stockholm är nice! Jag skulle aldrig kunna bo i någon mindre stad än Stockholm så landet blir det nog inget av haha. Jag älskar att vara på landet men att bo där.. Nej, New York om det ska vara något!

 

Hur kom du på att börja på balettskolan? Var du intresserad av dans innan det? Är du fortfarande vig? Kan du inte visa bilder från de första året på balettskolan? Är du rädd för att gå upp i vikt nu när du slutat elitträna?

Jag dansade innan på balettakademin vid Birgerjarlsgatan. Då dansade jag balett, jazz och showdance har jag för mig. Jag sökte in till balettskolan för att jag tyckte det skulle vara kul, alltså jag gjorde det mest på skoj! Och så kom jag in och ääälskade min klass och dansen men efter ett tag tröttnade jag. Jag är inte rädd för att gå upp i vikt nej, och om jag skulle göra det skulle det inte göra något haha. Jag saknar min klass ibland.. Jag går fortfarnde där liksom, dom är fortfarande mina klasskompisar.

 

 

 

 

 

 

 

 




vad ska jag skriva om?

Hej bloggisen! Jag vaknade väldigt tidigt idag, klockan 10 typ. Jag kunde inte somna igår.. Det känns som att jag inte har något att skriva om på bloggisen just nu. Jag har inte tagit några bilder på senaste tiden och det händer inte så mycket i mitt liv just nu och när väl händer något så har jag inte tid at blogga, haha fattar ni? Men vi ska kanske knalla iväg till någon butik och köpa en ny kamera, en systemis innan vi åker till USA. Då kommer ni få mycket bilder och roliga inlägg! Jag berättar mer om det om en vecka - när vi ska åka!
 
En överglad arkivbild bara för att jag inte har någon annan hahah.
 



del 1

Heeeiii heeiiii! Jag tänkte svara på några frågor redan nu eftersom jag har fått så himla många frågor, vilket är superkul!! Fortsätt fråga men skriv helst eran fråga i frågestunds inlägget som ni hittar HÄR. 
 
 
Dansar du fortfarande?
 
Nope, jag dansar ingenting längre. 
 
 
Hur är det mellan dig och Ludwig och vad har du för dig med Sebastian?
 
Jag vet inte... Det är väldigt komlpicerat och ingenting jag tänker ta upp i bloggisen. HAHAHA jag och Sebbe? Ursäkta mig vaaaaa? Haha ja vi har väl inte för oss så mycket? Han är min brooooor haha. Jag fick jättemånga meddelnaden på Kik som frågade om vi var tillsammans. Vad har ni fått det ifrån? 
 
 
Hur mycket väger du och hur lång är du?
 
Den här frågan var otoooligt poppis! I dono why alla vill veta det men jag är 1.62 och väger 46 senast jag vägde mig hos skolsköterkan vilket var för en månad sen eller något. Varför bryr ni er så mycket? Alla är fina som dom är!! Rör på dig och ät bra så mår du bra, och det är väl det om är grejen? Må bra alltså.
 
 
Har du blivit mindre vig sen du slutade dansa?
 
Jag sjlvklart! Jag håller inte igång det och stretchar aldrig så det är klart jag blivit stel. Jag känner mig som ett kassa skåp om man jämför med hur vig jag var förut! Haha fast jag kan ju fortfarande gå ner i split och spagat och sånt men det är ju inget speciellt.
 
 
Är du medveten om att ditt klipp från talang är en av det mest sedda på youtube?
 
Åhhh jag vet! Kinda awesome hihi men lite konstigt eftersom den inte är det? Eller tänk alla artister, t.ex Justin Biebers Baby står ju inte med? Och den har över en halv miljard visningar..
 
 
Är du oskuld?
 
Den här frågan var också väääääldigt poppis. Jag kan bara säga att jag hade Ludwig och han är väldigt attraktiv and I love him. Förstår inte att folk är så nyfikna när det gäller sånt haha.
 
 

vart har du köpt dina vita låga converse?

 
Stadium tror jag!
 
 
Är det bra ljud i urbananers hörlurar? 
 
Jag tycker dom äger + att dom är vädigt snygga MEN dom går sönder väldigt lätt, alltså helt plötsligt kan ena örat bara sluta fungera. Jag har fått byta dom vita 2 gånger.
 
 
Vad för slags musik lyssnar du på, förutom eminem?
 
Jag lyssnar på det mesta faktiskt men lyssnar aldrig på radio mera. Dom spelar bara samma låtar ocer and over. 
 
 
Jag älskar verkligen din den där svarta baddräkten men kan du ha den nu? Gud vill så gärna ha en sånn finns den fortfarande att köpa?
 
Jaa, jag kan fortfarande ha den. Den är köpt på H&M förra året men det kommer säker någon ny fin badräkt skulle jag tro!
 
 

Ibland kan folk slänga elaka komentarer som är väldigt onödiga, hur hanterar du det?

 
Ja det kan dom. Ibland skiter jag i dom men vissa kommentarer tar man ju åt sig av. Jag menar bara för att jag har en blogg har du inte rätt att sitta helt anynomt och säga elaka saker. För det första är det jävligt fegt och sen sjunker man väldigt lågt. Vad vill man få ut utav det? Jag är ju fortfarade bara en helt vanlig tjej med känslor liksom. Och sen ska folk börja dra upp det här med yttrandefrihet osv och fine, du har all rätt i värden att säga din åsikt och det är ju fantastiskt men du har ingen rätt att hänga ut någon, kränka någon eller göra personliga påhopp. Jag tycker ni är väldigt snälla på min blogg och det är jag jätteglad över! Det är klart man får säga vad man tycker men det finns en gräns!
 



case 39

Hello folkzz! Hur leker livet? Jag har suttit i bilen i ca 3 timmar och börjar få jäävligt ont i rumpan haha eller den har liksom domnat bort (!?) för jag sitter jättekonstigt. Snart är vi framme hos min fammo där vi tänkte äta lite och ta det lungt. Jag har precis sett klart Case 39 och HERREGUD hon som spelade huvudrollen typ var så äckligt lik min kompis Shenie!! Jag höll på och bajsa på mig... 
 
 



my little MacBook

Jag vill säga tack. Tack till älskade Mac som alltid är där för mig. Som har lärt mig alla möjliga saker, visat mig otroliga berättelser, fått mig skratta och gråta. Du finns alltid där oavsätt tid på dygnet. Med dig är jag aldrig själv. Förlåt för att jag har gjort dig illa ibland och inte brytt mig om dig, behandlat dig som vad som helst. Men jag lovar dig, Jag älskar dig ♥
 
 
 



365 sunshine

Idaaaag gick jag, Hanna och mamsen och kollade lite på A6 (ett köpcentrum). Pappa var också med men han räknas inte för han bara sitter utanför affärerna och ser jättegrinig ut haha. Jag fick i allafall med mig en tröja som jag köpte på MQ från 365 shunshine. Det var halva priset. Fan vad vääääääääääääärt.
 
Visst var den fiiiiiin?



fråga pååå

Eftersom jag inte hinner blogga så mycket dom sista dagarna här i Jönköping så tänkte jag att vi skulle ha en liten frågestund i stället. Jag kommer göra del 1, del 2 osv men jag kanske inte svarar på alla! Tänk på det. Ställ så många frågor ni vill, ingen fråga är för dum men skippa helst för privata frågor för dom kommer jag ändå inte svara på.
 



äkta kriminell

Heii bloggisen! Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag satt och gjorde matte och lite andra saker... Haha typ repititionsgrejer osv. Sktkul, verkligen! Försök förstå ironin i det hela hehe. Jag har blivit obsesed med Justins nya album, eller i alla fall några av hans låtar! Helt övergrym.
 
Haha btw har jag precis lärt mig ladda ner film så nu är jag chock krimi ni vet haha och tänkte ladda ner några Sawfilmer. Jag tycker dom filmerna är skitbra! Hatar en speciell skådespelerska som ska vara med i varenda film haha man ba va? Hon är helt kass på att spela. Jag vet inte vad hon heter men hon spelar barnflickan i ''When a stranger calls'' och eftersom hon var med där får den filmen 1 av 10. Om inte mindre! Whhhaaattteeevvahhh nu tänkte jag gå och käka lite frulle. Hörs sen!
 



Bekännelser

Jag är bekräftelsekåt och vill alltid ha bekräftelse för något jag gör. Jag behöver veta och höra att min familj och mina kopisar älskar mig haha det är skitjobbigt men thats the way it is.
 
Det VÄRSTA jag visste när jag var liten var Shrek. Ni vet träsktrollet haha. Drömde mardrömmar om honom varje natt!
 
Jag tycker maskrosor luktar gudomligt (?)
 
Jag är extremt känslig och kan gråta hur lätt som helst. Hormoner ni vet.
 
Jag tycker myttare är det värsta som finns. Det finns seriöst inget värre! Alltså folk som ljuger och hittar på mer eller mindre om allt och känner någon sorts tvång till det, lite läskigt. Folk som ljuger i allmänhet..
 
Jag hade blöja tills jag var 6 HAHAHAHA.
 
Tycker det är jättejobbigt att kolla på videos av mig själv. Har aldrig gjort det kommer aldrig och göra. Kolla knappt på filmer eller videobloggar jag gör.
 
 



klick bom paaow

Igår sköt vi luftgevär. Haha jag var väldigt duktig faktiiiskt. Jag prickade alla burkar (Vi skulle skjuta ner burkar) i rad. Shooo prickskytte! Har ni skjutit med luftgevär eller likanade?



Q/A

Jag och min kompis ska till Stockholm på måndag och vi vet inte så många bra affärer där och eftersom du bor där, kan nte du tipsa om några bra affärer? Skulle vara jättegulligt.

I sure can! Hollister är ju faktiskt en självklarhet! Sen finns det t.ex. hela Drottninggatan vid TC, Gallerian mittimot NK och MooD som ligger bakom NK. Helt ärligt så finns dom flesta affärna nog överallt i alla städer som H&M, BikBok, ZARA osv men håll er runt centralen. Det beror helt på vad ni vill ha! G-star, Odd Molly, billiga t-shirts, smink?
 
 
Var i Småland är du?
 
I jönköping. Min mamma växte upp här och några av mina kusiner bor här!
 
 
Vad heter din systers blogg?
 
Den heter lovebyhanna.blogg.se. Hon bloggar inte och har inte gjort ett ända inlägg för att hon kommer inte ihåg sina inloggningsuppgifter haha. Men jag kan försöka fixa det där.
 
 
Var kommer blusen ifrån?
 
Den kommer från Chloé och du hittar den på Schuterman.
 
 
Vart kommer din bikini från?
 
Överdelen är från Cubus och underdelen från H&M.
 
Hahaha lägg märke till hippster plankorna som är helt ojämna. Ja, vi ska såga till dom! Vårt hur är inte färdigt i köket eller i mappas (mamma och pappa) badrum. Mitt och Hannas badrum är inte heller färdigt hehe det är bara toan vid hallen som är det. Och mitt rum är inte färdigmöblerat så jag pallar inte visa det...
 
 
 



dagen efter midsommar

Hej bloggisen!
 
Blev inte så mycket update idag men jag hoppas det är okej. Det började med att mamma typ bokstavligt drog upp mig och Hanna ur sängen klockan 1, sedan satte vi oss direkt och käkade frulle. Vi hade ju gäster över igår och eftersom det var midsommar skulle alla såklart dricka (dom vuxna hehe) så dom tog taxi hem så därför fick vi sjutsa tillbaka deras bil.. Vilket vi inte gjorde? Jätteoklart men dom fick tillbaka den iaf haha.
 
Efter det åkte vi och hälsade på min kusin som flyttat ihop med sin tjej i en mysig lägenhet med en jätteskön soffa på altanen. Där la jag med och sov i ca 1 timme, fan vad skönt! Nu ska jag kolla på någon film. Jag hade tyvärr redan sett ALLA filmer ni tipsade om förrutom två så dom får dte väl bli hihi.
 
Hahahahahaha oj vad jag bjuder ↑
 
 



tre snabba

jag kommer ihåg när du sa att du blev överkörd en gång av en jeep, vad hände? haha hur klumpig får man vara Zara
 
Haha driver du eller? Vadå klumpig? Jag var tre år? Förväntar du dig att jag ska trippa över vägen med en balerinakjol? Haha whatever Jag gick över vägen vid en T-korsning med min leksaksbarnvagn och så kom det en SUV och inte såg mig så jag blev överkörd. Min barnvagn krossades helt eftrsom den hamnade under hjulen, så om jag skulle tgit ett til steg skulle jag nog inte sitta här. Min pappa gick lite bakom mig och han fick flipp haha men det är ju inte så konstigt..
 
 
Hur lång är din syster?
 
Typ lika lång som mig heheh och hon är 2,5 år yngre...
 
 
Har du några djur?

Två kaniner. Ninen och Nina hihi.



this is how girls take pictures....

Hahahahaha agreed? Jag håller väl med till viss del. Tyckte bara den var lite rolig hihi för jag vet att jag också står och putar med munnen ibland, även fas jag försöker sluta med det haha. När jag inte orkar vara seriös så ploppar duckfacet upp.



kubbe kubbe kubbe

Nu har vi precis ätit färdigt och ska snart kolla på skräckfilm. Vår familj och familjen Svedenklint delde upp sig i två lag, tjejer och killar, och sedan körde vi kubb. Haha det var sååå kul! Det var verkligen kul! Vi vann stort. 3-0 haha killarna.. Vilka soper. Sen fick Hanna och jag för oss att vi skulle göra en tårta och det gick åt helvete. Den blev skitful. Extremt ful. Fruktansvärd. Haha nej nu överdriver jag..
 
 
Ful va? Hahaha ↑ Förresten, har ni nåra tips på en skitläskig film? Inte Saw eller Hostel filmer. Dom suger... Vi hörs sen! Ha en fortsatt trevlig midsommar



glad midsommar!

Heii bloggisen! Tack så mycket för alla awesome boktips! Jag ska nog läsa dom sista två böckerna i hungerspelen-serien, Cikeln och PLL-böckerna. Det är såå skööönta att ha läsare som äger på att kommentera.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på våra familjekompisar när dom snackar om Thailand. Dom bodde där i ett år. Jag har faktiskt bott i Thailand också med mamma och Hanna när pappa var i Afghanistan och jobbade. Jag var ju inte där speciellt länge men jag gick i skolan där i ca en termin. Snart ska vi sätta oss och äta sill och potatis typ haha sen ska vi åka till någon midsommarstång... Nej, vad tråkigt haha. Vi hörs sen!
 
När vi var på semenster i Phuket 2011.



inspo. USA. LA. Awesomeness. love it




älskar det här

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  
 



converse

Vad vore välden utan Converse? Det måste ju vara dom mest använda skorna genom tiderna. Dom borde ju få pris eller något, om dom inte redan har det. Från att kunna vara så himla basic till att bli skitcoola. Love 'em ♥ Har ni Converse?
 
Jag och Hannzor i vita ↑



1.62


 
Oj vad mina ben såg långa ut! Jag önskar verkligen att jag var längre. Jag är just nu 1.62 men kommer säkert växa rätt mycket i sommar hoppas jag. Det är ju inget jag har komplex över men man är väl aldrig heelt nöjd över säg själv och det är ju mänskligt men vet ni? Vi tänker ca Människans hjärna är inte så smart (Jag fick höra det här på en föreläsning i skolan) Det är så lätt att den stackarns lilla hjärnan. 
 
Visst låter det konstigt att man ska stå framför spegeln och säga ''Jag är perfekt och älskar allt med mig själv, jag är vacker och omtyckt'' osv men hjärnan går på det man säger och tycker att du är fin. Hahahah jag vet att det låter stört att jag pratar om hjärnan som en tredje person.. Om man säger possitiva saker till sig själv blir man gladare! På samma sätt att man är lycklig om man ler i 10 sekunder.
 
 
 
 



Jag gillar solen ganska jättemycket

 



book lover

Jag är faktiskt väldigt dålig på att formulera mig.. Enligt mig. Eller formulera sig kanske inte är rätt ordval, men att berätta hur man känner och vad man tycket så det låter bra. Haha det har hänt jättemånga gånger att jag t.ex. ska skriva ett inlägg på bloggen och så slutar det med att jag raderar skiten för jag låter helt korkad.
 
Jag kanske borde läsa lite mer. Jag älskar att läsa! Jag lästa ut Twilight-sagan (Dom fyra) på mindre än en vecka och Harry potter första boken på en dag när jag var sjuk. Har ni något bra boktips som man bara MÅSTE läsa?
 
 
 



två största myterna

Hahaha någonting jag alltid börjar skratta åt är när folk säger att håren blir tjockare, mörkare och fler om man rakar benen och andra som säger att man får häng tuttar av bombshell. Hahahahaha hör ni inte hur det låter? Jag lovar er gott folk, raka er hur mycket ni vill, använd bombshell varje dag - Det blir ingen skillnad! För er som inte vet vad bombshell så är en BH med OTROLIGT mycket vaddering, man typ tar storleken på sina bröst x2. Det är ju lite falsk marknadsföring så att säga...
 
Arkivbilder..



i bilen

Hej bloggisen! Just nu sitter jag i bilen på väg till mina kusiner som bor i Småland. Vi ska fira midsommar där, myysigt. Jag älskar att sitta i bilen när det regnar. Idag var jag hemma hos Chloé och vek kläder haha det låter jättetråkigt men det var var väldigt skönt. Vi pratade om allt möjligt och jag fick höra henne sjunga. Jag har ju hört henne sjunga förrut såklart men hennes mamma hade filmat på skolavslutningen när hon sjöng summer love tror jag den heter. (Ni vet från grease?) HON VAR SÅÅÅ BRA! Ah ma gad.
 
Anyway nu ska jag sätta på Torkel i knipa som för övrigt är den bästa film som någonsin gjorts. Skaparenav den är ett geni, helt sjukt rolig haha. Har någon sett den? Bästabästabästa. Vi hörs sen, Puss.
 
 



karma is a bitch

When the tears come streaming down your face, when you lose something you can't replace - Coldplay. Vilka hjältar. Åh vad jag är ledsen just nu. Jag tycker personligen det är jättetråkigt när man läser deppbloggar, men ibland får man vara ledsen.. Kännslan när man har gråtit så mycket att det inte längre kommer några tårar. Falska vänner, skitsnack, kärlek, och bråk hör väl till dom flesta tonåringars vardag. Men karma is a bitch and you get what you get så vi får väl se vad som händer som människorna.. Ibland får man tillbaka skiten man gett andra.
 
Eller vänta. Jag tar tillbaka det där men 'karma is a bitch'. Karma is only a bitch if you are så behandla varandra snällt, ångra era misstag och försök att gå vidare, skit i dom som skiter i er. Gyllende regeln (Som jag fick lära mig på konfan hihi) känner väl dom flesta till? Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
 
Men ibland gör man misstag och det är okej. Även fast det gör oont så går livet vidare. Haha classic jag att sitta och kolla på massa tumblr-quote bilder och tro att det är någon sorts terapi. Det är skönt när man hittar en bild som stämmer på hur man känner för stunden men quotes som talar om hur man ska göra med t.ex. kärlek; hur fan ska en bild ändra sättet du tänker på? Bara du vet vad du känner.
 
Och YOLO hit och YOLO dit. Vem bryr sig om YOLO? Jag vet att jag bara lever en gång och det är ett uttrycket känns mest som en ursäkt för att fjortisar ska supa varje helg och säga ''YOLO''. Haha va? En bild på en palm på en strand. Vad har det med att du bara lever en gång att göra? Bara för det är jag tvungen att lägga en quotebild.
 
 
 
 



balettskolan

Jag saknar faktiskt inte Baletten någonting.. Det är ju ändå rätt bra, då vet jag ju att jag valde rätt som slutade. Eller ibland kan jag komma på mig själv när jag gör en 'övning vid stången' haha. Jag pratade med Alva om det och hon känner exakt samma sak. Jag dansar faktiskt ingenting längre och det är ju lite tråkigt men samtidigt såå skönt!



impossible

• Har ni tänkt på en sak? Ingenting är omöjlgt. Verkligen ingenting! Värt att tänka på. •
 
Update: Okej, okej fine man kan inte gå till månen eller springa i 100 km/h haha men när det gäller saker man ska uppnå så är ingenting omöjligt, bara man vill och kämoar tillräckligt mycket. Förstår ni vad jag menar? 
 



då drömmer någon om mig varje natt




Believe

Hello bloggisen! Idag när jag satt i bilen satt min syrra och lyssnade på Justin Bieber nya album Believe och måste säga att wooow den killen har veerkligen lyckats! Älskar hans nya platta!! Alla som inte lyssnat på den måste verkligen söka på iTunes, Spotify eller Youtube. Jag är verkligen ingen JB-fan men han är gryyyym!



nya blogg.se

 
+ + + + + + + + + +
Vad är det här!!?? Haha tydligen nya blogg.se. Jag blev jättechokad när jag loggade in haha. Jag kommer sitta här ett tag och klura ut hur uppdateringen av sidan fungerar men just nu ser det väldigt bra ut och jag tycker absoluuut den är bättre än den tidigare! Mycket enklare + snyggare. Alla ni som har blogg på blogg.se - What do you think?



spontan roadtrip till Sollentuna

Hello lovers! Idag drog jag till Sollentuna klockan 7 på morgonen helt spontant haha. Ingen roadtrip kanske med i alla fall. Jag gick hem till Emil och vi satt och kollade på film och snackade. Hah eller jag satt och pratade om helt irrelevanta saker säkert, jag kommer inte ens ihåg för jag var skittrött! När jag trött brukar jag prata om heeelt random grejer och Emil bara satt och kollade på mig och undrade vad jag håll på med haha men jaja jag har känt han i en evighet känns det som, 6 år eller något sånt, så han har väl lärt sig stå ut med mig hehe.
 
Lite senare ska jag nog hem till Sebbe med Alex och Carri för dom håller på och spelar in massa grejer. Jag berättar mer om det sen haha. Dom killarna är ganska c00la hihi. Jag ville bara säga att alla ni som läser min blogg och är också rätt c00la och förlåt för att inte bloggar så mycket. Jag ska försöka bättra mig!!
 



california gurls

Nu är det inte många dagar kvar. Lääängtar ♥



totally poetiskt.










jag vill ha en moped...

Upp från vänster: CPI gtr power 50, Derbi gp1 open 50, Derbi gtr r 50. Jag funtar på en Aerox R också men tog inte med den av någon anledning...

-

Dom här mopparna är ju bara för... vackra! Dom är såå vackra! Haha jag blir hel tårögd. Jag vill inte ha någon fjollig vespa, även fast dom är söta. Det är verkigen inte min stil! Mamma visade mig en rosa liten fransk vespa och tack, men nej tack. Jag ska ha en moppe som är SNABBARE ÄN SNABBAST! Yääää. Den behööver ju inte vara helt svart men ooojjj vad snyggt. Måste bara tjata lite och vänta tills jag blir 15 (Jag måste ju självlart ta moppekort också!). Vet ni någon riktigt snygg moppe, eller vilken tyckte ni var snyggast?




kvällen med Alva

Hej bloggisen! Först och främst måste jag säga att det var jag som skrev fel, vi var i Katarina kyrka hihi. Igår gjorde jag absolut ingenting förrens jag började röra mig mot centralen för att möta Erik. Efter ett tag drog vi båda till Alva och satt och satt och snackade utanför hennes port, det var ganska cooozy. Jag sover över och vi bara satt och snackade om allt möjligt hela kvällen, natten och morgonen. Så jävla skönt att bara kunna prata om vad som helst! Love that girl! Vad gjorde ni igår?



är det verkligen sommar?

Tycker ni det känns som sommarlov? Iiiiinte jag! Kanske på grund utav vädret. I Stockholm suger vädret.. Just nu ösregnar det oh det bidrar ju inte direkt till sommarkänslan. Men jag tycket faktikt det bara känns som en jävligt seg helg. Jag har bestämt mig för att göra så mycket som möjligt det här lovet och vägra sitta hemma. Då kommer man få så mycket mer minnen. LOVE IT ♥



sommarlov!

Hej bloggisen! Det ha varit rätt mycket dom senaste dagarna och jag har inte orkat bloggat! Skolavslutningen hade vi i Tisdags i Sofiakyrkan på Söder. Det var så fint! Efter avslutningen satte sig, inklusive jag, på Långholmen och snackade, badade osv. I förrgår var jag och mina boyyzz (hahhaha åh Herre vad fjantigt det lät) på Carris terass till 3. Det var sjukt mysigt! Idag ska jag vara med min älskling Alva, vi hörs sen! Puss




thinking & thinking

Hahaha det här är sååå jag! ↑ ↑ ↑. Jag sitter alltid och tänker. Jag tänker såååå mycket och jag har såå många utskrivna böcker om mina tankar och mina anteckningar på mobilen skulle jag kunna sätta ihop en bok av. Jag skriver oftast av mig när jag är ledsen eller arg och då skriver jag tills jag somnar så känns det mycket bättre sen. Det är inte meningen att folk ska få veta mina innersta tankar och det jag skrivet på bloggen är ju faktiskt väldigt ytliga saker.



vad gör du?

HAHAHAHAHAHA vad håller han på med?! Tror han att han är sexig när han ligger där och ser ansträngd ut? Vem lägger sig sådär? Hahaha jag började bara skratta när jag såg denhär bilden. Visst, han har fin kropp men vad gör han? Ser ut som min syrra när hon sover....

Ser ni likheterna? Haha I do.




picnick

Idag hade vi värsta picnick dagen med klassen haha jag skämtar inte! Först satte vi oss på Djurgården och åt lunch (sen fick man gå hem) och sen klockan halv sex vr det picnick igen haha vaa? Jaja det var faktiskt väldigt mysigt på kvällen! Synd att inte helaa klassen kom.



hanna, i love you




spontant


Imorgon är det skolavslutning. Helt sjukt. Nu var det en termin sen jag bytte skola. Helt sjukt! Åh Jesus amalia vad jag kommer ha kul i sommar!!! Har sååå mycket oplanerat haha, älskar och ha det så! Då blir alla grejer man gör så spontana. Jag kommer vara med mina bästa vänner, träffa nytt folk, se solen gå ner och upp under samma natt, Åka till Skärgården, USA, London, Båstad osv. En dag kvar nu!



Äntligen gymmet

Igår var jag och gymmade med Bamshad och Sebastiano. Det var såååå skönt! Jag blir jättedeppig om jag inte tränar. Jag hade inte tränat på ca 1,5 månad och jag blev helt depp. Typ satt i mitt rum med rullgardinen nerdragen och kollade på film haha. Tänk att gå från min gamla skola där man elittränade i minst 20 timmar i veckan till absolut INGENTING! Kroppen måste ju få värsta chocken haha. Träna är ju bara föööör skööööönt!




Snow Euphoria

Men omg pappa springer runt på hela övervåningen och dansar skittöntiga danser som var ''hipp'' på typ 80-talet. Om han dansade så är han inte längre min pappa haha. Det ser ut som någon veriasion av Loreens Euphoria..Fast mycket värre. På tal om Euphoria. Ni kanske har läst på Kissies blogg att hon har blivit stämd för plagiat på någon One Direction låt. Själv tyckte jag det inte alls var likt.. Men hennes dans är ju totalsnodd från filmen En geishas memoarer tror jag den heter. Inte musiken utan bara dansen. Spola fram lite!

Håller ni inte med mig?



svar på kommentar

jag blir alltid lika förvånad när jag hör hur stor förebild Beyoncé värkar vara för dig. Om det är så att du bara lyssnar på hennes musik så borde du ta reda på mer om hennes bakgrund och personlighet. Det finns så mycket du kan lära dig av henne, hon har utvecklatt sin karriär på ett otroligt bra sätt och det ser redan nu dåligt ut för dig. Du visar absolut ingen personlighet, du har inte samma utstrålning som du hade när du var med i talang, och framförallt du värkar inte ha något som driver dig till att bli artist, det verkar mest som en hobby för dig


Heiiii. Först och främst vet jag hur mycket som helst om Beyoncé, säkert mer än vad du vet. Laila har nämligen jobbat med henne och berättat mycket och jag har kollat på massa dokumentärfilmer om henne och hon är en såå jordnära, lite blyg och ödmjuk person. Men jag förstår inte riktigt vad du menar. Ska jag skriva hela hennes bakgrund varje gång jag lägger upp en låt jag tycke är bra? Hur vet du att det går utåt för mig?

Jag ska börja skriva mer om musiken eftersom många veka vilja det! Jag tycker verkligen det är kul och det är väl det som är grejen? Jag är faktiskt bara 14, jag har hela livet framför mig. Vad vi ni om min personlighet? Jag kan erkänna att jag inte visar så mycket ''personlighet'' i bloggen men bara för det betyder inte det att jag inte vill bli artist. Jag går fortfarande i skolan och just nu är det jag satsar på, så varsegod och kalla det för min hobby för det är kanske de det är. Jag försår inte hur folk kan dra sånna slutsatser utan att veta bättre.

Fråga hur det går istället med grejer. Det är x100 bättre än att påstå en massa saker. Om ni ska kommentera något så kan ni ju först och främst lässsaaaa inlägget. Jag skrev att jag INTE röker, ändå så får jag 7 kommentarer som frågar om jag röker. Är dte ett skämt eller? Hahaha Jaja ha det bra! Btw sjöng jag aldrig på dopet, så tyvärr finns det därför ingen video. Puss





brunch hos Chloé

Heiii bloggisen! Idag har jag bland annat varit på brunch hos miss Schuterman. Det var sååå fint.. Eller det var det innan jag kom hihi. Jag spelade in en låt (som för övrigt ägde sönder) Så jag kom lite sent. Alla var så mysiga och det var kul att träffa dom! Hon hade bokstavligt köpt säkert.. Åh jag vet inte hur många Macarons från Ladurée. Jag kommer sakna henne så sjukt mycket. ♥

Bilderna kommer från Facebook och Ammis blogg.



Kit tim liam

Heiiii bloggisen! Här är två bilder från dopet som jag var på igår. De hade dopet hemma i trädgården och det vart hur fint som helst! Verkligen mysigt.



mer bilder!



Så himla kul att folk tog så mycket bilder! Själv tog jag bara helt usla med iPhonekameran hehe.. Jag, personligen, hade det skitkul tills allt bara spåra ut (som det tyvärr gör på 90% av alla hemmafester). Det spårade ut totaalt så alla var tvugna att gå ut. Jättesynd att vissa inte skötte sig och det fick drabba alla. Men, men det var kul så längee det varade och det kommer ju definitivt bli en fest alla kommer ihåg.. Eller kanske inte alla hahaha.



Suprisefest för Chloé

Det var superkul så länge det varade.. Berättar mer om det senare. Jag kan också berätta att jag röker inte så ni behöver inte slänga in någon iq-befriad kommenatar, jag vill inte verka otrevlig men det är ju lite jobbigt med folk som ska tro att dom vet precis allt precis hela tiden hehe. Nu ska jag snart iväg på dop. Vi hörs sen!




spongebob squarepants

Varför är Svampbob så cool? Hahaha det är lätt mitt favoritprogram!




wanties from vs


Åhhh egentligen vill man ju bara kicka hem allt! Så himla vackra modeller också helt stört! Men vi sk ju till USA i sommar och Jesus kristus i Himmelen vad jag kommer shoppaa på Victora's secret! Jag saknar verkligen USA... LÄNGTALÄNGTALÄNGTA!



Q/A

Hej! Är det hemma hos dig tacksam för svar!

Japp!


Vart kommer din Guns N Roses tröja, såg den på en bild på instagram.

Den kommer från Primark!


Vad fick du får konfirmationspresenter?

Jag kan visa allt i ett eget inlägg istället.


vart har du köpt din Rosa longchamp väska?

Longchampbutiken som ligger vid Norrmalmstorg om jag har för mig rätt..


Sjunger du fortfarande på dop?

Jarååå iblaand! Jag ska sjunga på Kits dop (Lailas son) på lördag!



Men fan vad random att jag lägger upp en bld på blommor hahahaha aja...



I love you more - Eminem

I hate you, do you hate me? Good, cause you're so fucking beautiful when you are angry.
Klicka här för världens bästa låt.



Starbucks hysteri

Heeelloooo bloggisen! Jag har bara en liten fråga.. Vad är grejen med att nästan hälften av sveriges befolkning ska börja lägga ut bilder på Starbucks kaffe? (Det nya grab n' go som man kan köpa på Ica för typ en tia) Vad är det speciella med Starbucks? Är det bara jag som inte riktigt förstått det eller? Haha jag menar det är ju bara en kaffe. Jag lovar att hälften aldrig ens varit på Starbucks haha är det därför det är så coolt? Så mycket godare än någon annan är den ju inte... Håller ni med?




I don´t know why you love me . . .

Det här måste ju vara någon av Beyoncés bästa låtar! 100% ärlighet typ.. Flaws and all ↓




♦ ♦ ♦

Heiii bloggisen! Det slutade med att jag hade på mig något helt annat när jag gick hem i från haha, classic jag. Anyway, idag satt vi bara och kollade på film och jag var inte alls sugen på det och då började det killa i mina ben haha så jag, Sebbe och Ludwig gick ut och försökte hoppa över ett bord. Eller jag försökte och dom gjorde det hehe.. Det var ju seriöst hela min dag! Haha heelt ovärt att man ens går till skolan dom sista dagarna.



wearing this

Jag strök faktiskt min blus haha.. Den kommer från Armani Junior, Braxorna från Gina Tricot, Armband Rock by Sweden. Armandet fick jag från Laila när jag konirmerande mig, fint va?



wooapp wooap


Phiiiin stillbild det blev hehe... Men liite coolt är det att vara tredsättare på Viddy! Det var länge sen jag la upp något, kanske ska börja lägga upp mer? Jaja jag ville bara säga tack till alla sköna killz och tjejz som redan följer mig! Om ni inte följer mig heter jag zaralarsson. Väldigt simpelt.



ZARA

Ganska många som har frågat varifrån mina blå byxor kommer ifrån och the answer is ZARA. Jag har fått dom av Chloé från brörjan och hon köpte dom där. Jag har ett par ungefär lika dana från Hollister men dom sitter mer tight. Jag tror tyvärr inte at dom finns kvar, men ni kan säkert hitta liknande vartsomhelst.



brunch hos Andou

Idag var jag på brunch hos Andou eftersom Chloé ska flytta. På söndag blir det brunch igen.. För att Chloé ska flytta. Haha men det var supermysigt, Verkligen! Andou och Ammi lyckades göra det jättebra! Jag var så mätt att jag höll på att spricka hehe. Vi hörst lite senare puss puss.



roligt

Hahaha fy vilken äcklig push up, brukar inte va den som klagar men det där ser inte bra ut, tänk på att dom killarna som bara vill ha dig för dina bröst är ändå inget att ha! Förlåt för att var elak där, men ditt ansikte är ju så mycket finare och snyggare.

Hahahaha det roliga är att det inte är någon push up. Något annat som är roligt är när du säger att killar bara vill ha tjer för deras bröst. Ursäkta men vad är det för killar du snackar om? Är det några du känner? Och det är klart dom inte är inget att ha, haha har jag någonsin haft en kille som vill ha mig för mina bröst? Det tredje roliga är att det roliagste som finns är när tjejer försöker flasha med tuttarna i en bombshell och sen inte har något. Falsk marknadsföring hihi och sånt gör inte jag, Jag har inga inlägg alls i den här så ni kan sluta klaga nu. Puss puss!




peace

Hello guys! Igår efter skolan drog jag först och träffade Malva, Agnes och Hedda i Mälarhöjden. Vi satt bara och pratade vid vattnet, väldigt mysigt. Direkt efter det åkte jag och och Erik till Sollentuna och träffade min kompis Emils buddies. Jag var heelt slut så jag satt mest där och verkade som världens tråkigaste.. Men det är jag ju faktiskt inte om jag får säga det själv hihi. Ni vet är man är skiiittrött och man orkar inte öppna munnen hahah, så kände jag mig. Jag åkte hem tidigare än alla och sov hos Paula älskling.






13.10

Hello! Förlåt för att jag upptaderar jätteojämt! Idag börjar vi 13.10! Naaaaaajs! Efter skolan kanske jag hittar på något roligt eftersom vi är lediga imorgon. Men sen ska jag upp tidigt på onsdagen för det le brunchtime hos Andou. Mysiiigt. Lollo står och tjatar på mig att jag måste skynda mig (hon sov här igårkväll) så vi hörs lite senare! Pusspuss.



Good night, sleep tight

I am timid and I am oversensitive
I am a lioness I am tired and defensive
You take me in your arms And I fall into you
I have insecurities You show me I am beautiful

Love me or leave me Just take it or leave it
It's not that I'm needyJust need you to see me
-
Christina Aguilera



ny header

Om ni inte kan se den, UPPDATERA SIDAN!



förvirrande

Jag vill bara tala om en sak till alla förvirrade läsare. Chloé är i Sverige! Men hon brukar oftast göra tidsinställda inlägg, som t.ex. hennes outfit idag! Gå in på hennes blogg  →HÄR← Sååådääär nu slipper ni undra hihi.
-



vart tog sommaren vägen?




The day today

Hello bloggisen! Idag var jag med Chloé och Malviz. Jag och Malva gick först och köpte frulle till Chloé sen gick vi upp till henne och kollade på VS fashionshow haha standard. Malva var tvungen att köpa skor till skolbalen så vi promenerade Standvägen in till NK. Även om det inte var så fint väder var det supermysigt!! Jag vill också gå i nian och ha bal! Jag har redan börjat tänka på vad jag ska ha på mig och vem ska gå med haha. Chloé glömde sin överdrivet proffiga och sattsiga systemkamera i min väska som jag och Malva lekte lite med hihi. Kanske ska ta en ny headerbild?... Eftersom min är förskräcklig!


FÖLJ MIG PÅ ISTAGRAM! @ZARALARSSON



dagens

Jeans JC, HUNTERS, Linne Hollister, Stickad kofta H&M, Jeans Jacka Zara, Sjal Primark, Väska Hunky Dory, Klocka Triwa och brillor Ray Ban. Om ni undrar varför jag har solglasögon på mig när det regnade här i Stockholm så var det helt enkelt för jag såg skitful ut idag och orkade inte sminka mig hehe. Töntigt, i know men jag är cool utan sol!



I love you so much, gotta tell FB

Förlåt... Men jag tycker personligen det är jättetöntigt att folk ska lägga upp noveller på varandras bilder, väggar osv på Facebook. Vad är det som är fel med sms och chatt om man nu vill skriva något? Jag förstår att ni älskar era pojkvänner men for the sake of God... Sen sjääälvklart kan man posta ett inlägg på sin pojk/flickväns logg och skriva något men att tappetsera hela skiten med hjärtan hit och dit... Haha jag har aldrig riktigt fattat grejen med det. Kan någon snälla förklara?



don't tell me what to do

.
HAHAHAHAHA bästa jag har läst!



älsklings bestie

Det är så sjukt att du snart flyttar. Flyttar bort till ett helt annat land och på ett sätt lämnar mig, Paula, Malva, Tammis, Fanny, Andou och alla andra av dina vänner. Mina kompisar frågar alltid hur det känns och hur vi kommer hålla kontakten men jag behöver inte tänke på det - eller rättare sagt så vill jag inte tänka på det. Men grejen med dig och mig är att vi böhöver inte träffas varje dag för att veta exakt vart vi har varandra.
.
Haha och alla grejer du berättar för mig som du inte berättar för någon annan... It's just awesome att du litar på mig till 100, och jag på dig. Jag kommer sååå väl ihåg när vi cyklade hela Strandvägen på din cykel förra sommaren och sjöng så högt vi kunde. Du är bland den sjukaste människan jag känner! Haha du är så galen och jag älskar dig galet mycket. Jag kommer komma till London mååånga gånger i sommar Chloé ♥



sex skoldagar kvar

Fattar ni vad underbart! Helt sjukt. Jag får ser vad jag hittar på på avslutningen, kommer säkert grilla eller något med klassen. Och vad i gudars namn ska jag ha på mig!? På måndag ska Lollo sova här! Hihi för alla er som följer min Istagram så har ni säkerligen sett bilder på Lollis. She's ma guuurl! Åhh vad jag har roligt med henne, helt sjukt haha och jag längtar redan tills på måndag. Jag har fått någon sorts kompischrush i henne... Ni vet när man bara vill vara med personen hela tiden för hon är så gangster!



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0