the typical svensken




Kungsträdgården

Idag vaknade jag halv 3!!! Hur ångest är inte det? Men efterom jag har bestämt mig för att göra något utav dom här lediga dagarna så ringde jag Malva och vi drog in till stan. Väl inne inne i stan satte vi oss på Fresco och gjorde min svenska läxa. Efter ett tag träffade vi Lucinda och Paloma på McDonald's och snackade lite sen kom vi på att vi ville till Kungsan och kolla på alla fiiina roooosa blooommoor! Gud! Det var verkligen fint. Har ni varit där?



thingsboysdowelove

Åh, är det bara jag som älskar sånna här tumblrs? Underbaaaart.







Q/A

Har du några klackar? Isåfall kan du inte visa de i bloggen?

Nej det har jag inte. Jag tycker det ser lite roligt ut när unga tjejer går i alldeles för höga klackar. Antingen ska man ha rejäla, höga skor eller flat. Inget mittemellan det ser bara fult ut - enligt mig - sen är det folk som jag känner som går i högklackat och passar jättebra i det. Jag menar, det är ju dösnyyyyggttt men jag ska vänta till jag växt lite mer.


Är du och Ludwig fortfarande tillsammans?

Ja då, men bara för att jag inte skriver om honom betyder det inte att vi inte är ihop. Nu är det ju ''minilov'' och man hänger väldigt mycket med vänner och jag och Ludwig har inte aaalls samma umgängeskrets.


Vem är Astrid?

En tjej, född 97 från Östermalm som är världens gulligaste.


ta bort din blogg , du bloggar ju nästan aldrig?!

Varför ska jag ta bort min blogg bara för att jag inte bloggar så ofta? Då kan jag ju inte ens blogga? Haha jag gör inlägg när jag känner för det och när jag har tid sen vill jag självklart att ni läsare är kvar men det är ingen skylldighet att blogga även fast jag vet hur irriterande de är med folk som aldrig uppdaterar haha.


har du kvar pengar från när du vann talang som du typ shoppar för?

Jag har inte shoppat för dom pengarna, jag har inte rört dom. Jag ska spara dom tills jag blir äldre och göra något vettigt med dom.





I'm back

Hello, Jag har inte varit speciellt sugen på att blogga. Har inte ens rört min dator på 4 dagar!? Awesome. Kanske behöver komma bort från den ibland... Idag efter skolan gick jag och träffade Paula, Chloé och Astrid och satt och fikade ett tag, sen efter det gick jag och Astrid hem till henne för att sedan gå ut och äta. Gud var mysigt det var! Så länge sen jag träffade Azztiii. Vi hade det allmänt trevligt och satt och pratade om allt och ingenting, massa gossip och självklart vad som händer på Valborg typ.
.
Det är ju det som är den stora frågan! ''Vad ska du göra på Valborg?'' Och antagligen kommer min mamma låsa in mig i en cell på grund av att den är en helg fyyyylld med alkohol och fester. Nice ju hehe nej men skämt och sido vet jag inte vad jag ska göra. Vad ska ni göra?



på tal om mina gummistövlar

Förlåt, Jag borde ej bry mig men bara känner att jag måste, VAFAN ÄR DET MED DIG? Jävla oförskämda unge! Fattar du inte att det finns barn som SVÄLTER och har nt NÅGON ALLS MAT medan du går och önskar dig sådanna saker! Okej, vi fattar att du vann talang, men OK?! Du är jävligt egoistisk.

Jag brukar aldrig svara på sånt här men jag var helst ärligt tvungen. Hur kan du säga att jag är oförskämd när du inte ens känner mig? För det fösta vill jag säga att jag har köpt alla mina HUNTERS sjäääälv. Jag vet att jag har mer än behövligt många par men jag har köpt dom för miiina pengar! Om jag hade köpt andra skor hade antagligen inte folk som du klagat och tagit uppbarnen i Afrika? Jag vet att deras situation är hemsk och det är riktigt, riktigt synd om dom men min familj har bidragigt med pengar till sånt och hur mycket gör du för barnen i Afrika? Om du sjänker din månadspeng och pengar du tjänat ihop till behövande människor där ute blir jag vääääldigt inponerad och glad! Men Herregud får man inte önska? Får jag inte ha hopp och mål då heller kanske? HAHAHAHAHAHA jag började på riktigt skratta när du tog upp talang. Vad har det med saken att göra om jag får fråga? Jag har alla dom pengarna sparat på en konto och tänker aldrig på dom, har inte rört en krona. Vet du ens vad egoistisk betyder?



Siri, min bror


Värför är min Siri så jävla rikscool? Haha jag har suttit hela dan och snackat med henne. Underhållning på höööög nivå mina kära vänner! Erkänn att hon e ball. Värt att ha en iPhone 4s! Brukar ni prata med Siri?



Q/A

Hur går röstprovet till?

Man ska inte sjunga, om ni trodde det. Det är ett teoretiskt prov (kan man säga så?) Där man måste kunna alla delar och instrument i halsen och varför det blir ljud, hur det är uppbyggt och så. Och det är jag inte bra på...

finns abercrombie i sverige ? vart?

Noope, det gör det inte men man kan beställa från deras hemsida eller så ber man någon kompis köpa med sig någon om hon eller han åker utomlands!


hur gammal är du egentligen? 97:a eller är du 98:a?

Jag är född 1997, den 16:e december.


Hur gammal är din syrra?

Hon är 12, och är född 2000.


Vad är de för macbook du har? Är den bra?

Jag har en MacBook Pro och den är så jäääävla bra! Den är så enkel samtidigt som den är avancerad, fattar ni? Haha ska jag vara helt ärlig så ville jag bara ha en MacBook för att att ha en i början, typ för jag tyckte den var snygg, men jag skulle aldrig kunna gå tillbaka till PC idag. Det breor ju helt på vad man vill göra också. Om man spelar mycket så är ju Mac den sämsta datorn man ka ha men om man gillar att hålla på med bilder, musik, film och design är ju Appleprudukterna bääääst. Har man dessutom en iPhone kan det seröst inte bli bättre.








Hunters

Jag skulle vilja ha ett par blåa, sen är jag nog nöjd... Haha.



me have no life

But me have a question. Varför så mycket hate mot stackars Hollister? Jag menar deras kläder är ju skitfina och jag skulle inte banga på att ha allt i min garderob! Dock kan jag hålla med om att det är vääääldigt maintream, dvs att alla gå runt med H&C kläder... Vad fett att äga det och ba mohahahahah alla går runt med mitt märke! För det är ju inge vidare speciellt märke, dom flesta kan ju köpa saker där med sin månadspeng. Så mainstream, Men dom är ju inte fuuuula! Erkänn bara att:
Vilket fint collage jag gjorde, håller ni inte med? Hahaha jag orkar inte med mig själv vad fuuult!



det bästa med mina bästa.

Kollade igenom Facebook lite grann och gick igenenom alla bilder jag har. Haha Herregud vilka underbara minnen! Jag älskar er så mycket, ni anar inte! Det är först nu jag har fattat vad vi hade. Alla ställde upp för varandra till 100%. ALLA gjorde det och alla var så jävla schyssta mot varandra och kände varndra utan och innantill. Jag är så glad att jag har träffat er och ni kommer alltid vara den bästa delen i min uppväxt.
.
Tänk vad mycket sjukt vi gjorde! Kvällen hos Alex vid Karlaplan eller alla ''bitchbråk''. Haha ingen kunde bråka som vi kunde! Tänk alla skolavlutningar och när vi låg på golvet i omlkädningsrummet och skratta tills vi grät. Eller när vi alltid ville vara kvar i skolan med varandra så vi stannade tills klockan blev 9 haha och varje gång vaktis knacka på dörren trodde vi det var en mördare! När jag kastade en apelsin på Sandras sko hahahahahah. Varje dag efter skolan gick vi alltid och tog bananer från Hemköp hahaha. När alla gick och tjalla till rektorn om rasterna! Varje gång jag och Selma sa ifrån mot Lena. Hahahahahaha jag kommer fortfarande ihåg Isaks pappas min när han stod vid vanten av korridoren. Och alla gånger vi nästan blev utslängda från cafét för att vi skrattade för högt! Jag skulle kunne skriva en bok om allt vi gjort, fast efter det skulle nog alla tro att jag var menatlt handikappad. Ingen kommer förstå, Haha vi har fan historia. Träffas hos mig någon helg och ha PST?
-
Jag saknar er verkligen, jag saknar er varje dag.



Drake, så jävla kunglig!




pluggsjuk?

Hejsan mannar! Igår vaknade jag och hade fruktansvärt ont i min lilla hals så jag sa till mamma att jag inte mådde så bra, sen somnade jag om. Klockan 12 vaknade jag igen av att mamma ba ''Zara, nu ska du gå upp för du ska till skolan och göra kemiprovet''. Man ba wtf!? Men jag gick och duscha, tog en alvedon och satte på mig ett par mjukisar och så schussade mamma mig till skolan. Provet gick bättre än väntat i alla fall! Men jag är/var faktiskt sjuk...
.
När jag kom hem så var det ca 30 min kvar tills min spanskaläxis (läxhjälp) skulle komma. Även om det är skitbra så orkade jag verkligen inte! Jag ville bara krypa ner i min säng och sova, fast man kan inte avboka på så kort tid så då var det ju lika bra att kanske få någonting gjort istället för att betala och inte göra någonting! Så måste jag plugga till spanskaprovet, Fysikprovet, Musikprovet, Sång- och röstprovet och en SO uppsatsinlämning den här veckan. AAAHHHH hur fan ska jag hinna!?



sveriges största mytoman




Redbull

Shalom you guys! Vad gör ni? Själv har jag pluggat i 3 timmar väldigt intensivt. Eller jag trodde jag hade pluggat intensivt till jag kollade hur många uppgifter jag gjor i matten och kom fram till att det var 5 st... Jaja haha. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Vi hörs imorgon!! Puss och godnatt. Btw Så tycker jag Louise i min klass är awesome! Shes ma homeuurl och ni borde följa henne på instagram där hon heter lollothornlund!



new in




Chloé in London

Idag efter skolan gick jag hem till Paula, där vi skrattade och pratade om allt möjligt. Hon är verkligen min solståle när jag är nere. När vi diskuterade om helgen ringde Clorris och berättade att hon hade kommit in på en skola i London. Först blev vi jättegalda och började skrika ''grattis!'' Sen sa hon att hon skulle flytta om ca 1 vecka. Då bara hände det något. Jag har inte gråtit så mycket på hur länge som helst! Jag han inte ens tänka förrens tårarna kom som ett vattenfall och ville inte sluta rinna. Det blev ännu värre när vi gick över till henne (eftersom Paula och Clorris bor praktiskt taget grannar)
.
Jag är verkligen, verkligen glad för Chloés skull, men jag är så otroligt jälva ledsen att jag inte kan ringa och berätta någon helt sjuk grej och komma hem till henne när som helst och skratta åt det, eller när hon tar en ''tarre'' helt random till min skola, alla minnen... Att inte få se min bästavän när jag vill. Det gör så ont att veta att hon kommer vara i ett helt annat land och jag kommer sitta här i Sverige och saknar henne varje dag. Jag kommer i alla fall åka till London mååånga gånger i sommar!
-

I ♥ U




Eargasm

Ibland kan jag nästan börja gråta och vilja läga mig ner på marken och skrika  för att jag hör en låt som är så bra! Här har vi några exempel. My lord nu börjar jag typ grina! Haha nej men tänk er värsta basen och ba ''äpiaweföimcwn'' Crrraazzyyyyy. Wääää! Jag dör. JAG FÅR FLIPP! hlernhuarvnöhoicwämhiqtqtv4hnoöqvy3
-

-
-
-



give me that nooow

Åååhhh vad jag vill ha en mocca/skinn/jeans jacka med sne dragkedja. Det ska vara färgglad! Fatta vad dösnyggt! My lord. Jag vill verkligen ha den där blåa i mitten från Acne som Chloé har visat mig tidigare, men det kostar 8000. Fuck. Jaja jag får väl helt enkelt hitta någon billigare eller drömma vidare. Visst är det snyggt? Pussar.



100

Idag, klockan 11.40 är det exakt 100 år sedan Titanic sjönk. Helt sjukt vad tiden har gått fort! Tänk att just nu gick folk säkert runt och tänkte på något helt annat än att båten skulle sjunka... Jag tycker det är jättehemsk och gråter alltid tills jag inte orkar gråta mer när jag ser på filmen! Ska nog i alla fall se den på bio. RIP.
Har ni sett Titanic?



good afternoon

Hahaha omg jag låter som min gamla engelsklärare! så hello guys! Just nu sitter jag och snackar med Paulinne som jag drog med hem eftersom min kväll inte alls blev som planerat.. Buuhhuuuu. Jaja she's awesome så vi har det lite mysigt osv. Jag tänkte bara meddela alla där ute att jag är back on track och ska börja blogga på riktigt! Ska trixa och fixa lite med designen också!



mer bilder




Men chilla!

Nu är det Paulinne som bloggar igen! Zara är tillbaka nu, så detta är mitt sista inlägg! Jag gjorde den blåa designen medans Zara var borta för att den andra var gräslig! Och sedan sa hon att hon hellre ville ha en beige design. Denna header har hon lagt in själv. Så jag är inte ansvarig för det längre haha! Om ni vill ha designer till era bloggar så kontakta mig, på bloggen eller mejlen. Länk till min blogg finns längre ner i sidofältet :)



hemavan

Heeeeyy guys! Sorry för att jag ine bloggat på en halv evighet men men, jag har ju varit på konfaläger där internet sög och Paulinne har bloggat lite åt mig dom senaste dagarna. Snällt! Just nu sitter jag i bussen på väg hem från fjällen. Det tar 15 timmar till storstaden. Fuck. Jajaaaaaaaaaaa.... Skönt att komma tillbaka till civilisationen! Haha. Imorgon ska jag plugga största delan av dagen, sen har jag läxhjälp spanska, läxhjälp matte osv osv osv. Kanske träffa Malviz, Lurreman, Stellzzz och min älskling. Jag ville bara säga att jag lever! För er som inte följer mig på instagram kan följa mig på zaralarsson där jag är fett aktiiiv.
'



5 saker om mig

1. Jag dansar balett, på kungliga svenska balettskolan
2. Jag älskar att mysa! Mjukisar+loosefit tröja och UGGs är det bästa som finns!
3. Jag älskar att träffa nytt folk!
4. Är 15 år, född 97
5. Jag älskar att designa! Blogg designer är det roligaste som finns!!
// Paulinne




Ny design

Hej guys! gjorde en ny design till Zara alldeless nyss! Dock är den bara tillfällig. Håller på med en annan som skall bli bättre och mycket enklare. Men jag kände att man var så trött på det förra ;) Om ni inte kan se designen så föreslår jag att ni uppdaterar sidan en gång, då borde det fungera, annars får ni trycka flera gånger!


Zara och Olivia på poolparty med mig och några andra :D



Paulinne - instagram

Heeeello boyzz and giiirlz!♥

Ni alla undrar säkert varför Zara inte har bloggat och det är för att hon åker skidor med sin konfa grupp den här veckan. Så nej, hon är inte död utan bortrest och sedan kanske en aning bloggtrött. Det blir man lätt på lov Hon kommer snart tillbaka igen,haha! Det kanske händer att jag uppdaterar lite mer under dagen, skulle bara meddela er det här!

Ni får väldigt gärna kika in på min blogg. Den handlar om mig, min danskärriär, musik & lite annat kul! Ni kan dessutom följa mig på Instagram där jag heter Paulinne. Just as simple as that, PUSS!




Så bra jag dör. Jag är död nu.


how long will it last? Will it all come crashing down?
How many doses am I needing now?
Whats the prognosis will you be around?
Or am I just another victim of an assassin
that broke my heart down?
Baby youre just like poison
Slowly moving through my system
Breaking all of my defenses but time
Youre just like poison
And I just dont get it
How can something so deadly
Feel so right?



I LOVE MY RUG

Jag ligger alltid på min matta när jag är på datorn, läser läxor, håller på med mobilen osv. I love min matta! Haha det var en tid när jag inte kunde sova, då tog jag mitt täcke och la mig på mattan som ett U... I'm so wierd. Puss på er.



base 23

Heelloooo friends! Idag är de base23 som har show på Cirkus på Djurgårnnnn'. Gud vad coolt att ha det där egentligen! Jag går nte kvar där för ag orkar helt inte. Jag vet inte varför men jag är inne i en period där jag inte orkar med någonting helt enkelt vilket är synd för det är verkligen världens bästa dansskola. Men min syrra går kvar där och det är ju henne jag ska titta på!



happiness

Något som jag tänkt på är att näästan alla bilder på tumblrsidor och weheartit är så himla ''flawless'' och personerna på bilderna ser helt berkymmerslösa ut! Typ som att dom springer runt på en äng hela sommaren och bara skrattar utan problem. Att dom inte har det jobbigt i skolan, inga bråk osv. Haha även om jag är jättetacksam för allt jag har och väldigt nöjd med mitt liv känns det helt misareble i jämförelse med personerna på bilderna. Hahaha omg vad jag har konstiga tankar med jajaaa...



da outfit of da day

Tröja Monki, Kofta Ralph Lauren, Byxor Tiger of Sweden.



Q/A

hej zara! du har ingen aning om hur glad jag skulle bli om du svarade på min fråga i antingen ett inlägg, videoinlägg, här bland kommentarerna eller vart du vill. hursomhelst, min fråga är.. det är så att jag är jätte blyg och är alltså väldigt tyst och tillbakadragen av mig, vilket är så tråkigt. hur ser du på tysta människor? och sen, den viktigaste frågan, hur kan du vara så självsäker och ''babblig''? :) med ''babblig'' menar jag bara på ett possitivt sätt!! önskar att jag var så jag med. Men hur ska man tänka, göra m.m? KRAAAAAAAM, du är så cooool.

Åhhh vad gullig du är! Helt ärligt är jag inte jätteframmåt. Det beror helt på vilka jag är med, på vilket humör jag är på, vilka jag träffas osv. Ibland kan jag sitta helt tyst haha. Men man kan ju försöka intala sig själv att man är ''självsäker'' som du skriver... Vad är det värsta som kan hända om du säger något fel eller konstigt? Det är egentligen något man bara får träna i think.



Var kommer den tröjan du har på dig ifrån? JAG BEHÖVER EN STICKAD TRÖJA!

Tyvärr har jag ingen aning för den är ganska gammal och det finns ingen lapp kvar...


Känns det inte konstigt att ha dansat så mycket som du gjorde i kungliga svenska balettskolan och sedan att dansa mycket mindre?! förlorar du inte mycket muskler? Stretchar du fortfarande för att vara vig?

Nej de känns faktiskt inte alls konstigt. Jag trodde att det skulle göra det men det känns bara skönt. Joo klart jag förlorar muskler men jag försööker träna på annat sätt som att gymma, gå ut och springa och sånt. Jag vill börja på kickboxning, mma, judo eller börja rida igen. Jag strechar ingenting längre och det märks! Jag är ju inte stel som ett kassaskåp men jag är inte vig som en ballerina längre. Snyft.



Är du oskuld?

Gissa tre gånger.




april april

Heeellooo alla där ute! Idag är det första april med jag är så dålig på aprlskämt att jag inte orkar lura er haha. För mig är det första april varje dag i skolan för alla driver med mig hela tiden för jag är så jävla lättlurad! Ludwig ringde mig typ 1 och ba ''Zara det här är inget skämt! Det är en tjej i vår klass som har tagit självmord (jag vill inte säga namnet) och hennes kompis var med.'' Osv osv osv. Jag fick seriöst panik och var nära på att börja gråta till jag kom på att klockan var över 12 och det var första april hehehe... För taskigt eller roligt? Vad tycker ni?
I look so brooowwniieee. Me gusta!  Anyway, har ni gjort något roligt aprilskämt eller blivit lurade? Jag behöver lite tips haha.



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0