#shitvadyolo

 
Hahaha det här är typiska bilder man taggar #yolo på för no reason? Haha hoppar på en strand, jag lever bara en gång. Hahahahaha jag är skittröööötttt och vet inte vad jag snackar om. Heidå teeipp. Jag har så mycket att berätta för er när jag kommer hem! Extremlii fanniiii stafffsss!
 Good bye USA, Hej Sverige!

Nu är jag på plaaanet! C U IN SUEDE. ♥victoria's secret

 
Ni vilar er blick på min tolvåringa kära syster Hanna aka Nästa VS-modell. HON ÄR 12!!??? Vad gick snett? Kolla hennes ben! Hennes mage! Hennes face! Åhh jag älskar dig så myycket! Hon är typ 1.66 och supersmal! Den killen som behandlar Hannapiggy illa kommer jag möblera om ansiktet på. Japp, G like hell.
 
På tal om Victoria's sectret behöver jag inte köpa underkläder på flera år, haha jo det är klart euw tänk vad äckligt att ha samma trosor i typ 5 år, Men ni fattar. Vi kommer alltid ut med påsar varje gång vi sätter våra fossingar i den affären hihi.shoo kaatzz

Heeeeeiii bloggisen!! Haha det känns som att jag inte bloggat på ett år och det har varit sååå skönt! Jag går alltid runt med min kamera och stressar upp mig och tänker ''men gud, nu måste jag ta bilder till bloggen, det här måste jag skriva om i bloggen, det här får bloggen inte missa, osv'' och min resa kan ju inte kretsa runt min blogg, det är ju min blogg som kretsar runt min resa om ni förstår.
 
Men nu är jag tillbaka vi åker hem imorgon! Sååå skönt! På måndag ska jag träffa Sebbe och Ludwig, jag saknar dom så sjukt mycket... Sen åker jag nog till Gotland och säger heiii till Malve och sen till Sandhamn och säger heii till min kompis Linnéa! Jag vill bara hemhemhem. 
 
 
Gap trööjjjsa, Levi's jeanzz, Ray Ban brillirrzz.bloggar mer sen
nyc

Min uppdatering kommer suga lite i ca 3 dagar, men jag åtekommer med massa bilder och inlägg! Puss
 del 7

Hur många VS body mist har du?
 
Jag vet inte helt ärligt.. Runt 10 kanske.
 
 
efter som du har gått på kungliga balette-skolan och tränat jättemånga timmar i veckan åh så, har du magrutor?
 
Mjeeeaaaa, jag hade ju supertydliga förrut men nu när jag inte tränar lika mycket har dom typ tynat bort haha men lite finns kvar.
 
 
När kommer Coraline ut, som du har dubbat?
 
Den ska har kommit ut för länge sen!
 
 
Vilka bloggar läser du?
 
Frågan är väl vilka bloggar läser jag inte? Jag läser allas bloggar typ!
 
 
Vart vill du bo när du blir äldre?
 
NY eller någonstans i Californiaaaa.
 
 
 
 
visst är converse skiiiiit sköna?
 
Jaaa det är dom väl, fast man får lite ont i fossingarna om man går i dom en hel dag tycker jag.
 
 
äter du godis ofta?
 
Ja herregud, alldeles för ofta! Men jag försöker sluta med det. Det är svårast på skoldagar för då är man skittött efter skolan och får värsta sötsuget och då vill man ju inget hellre än att köpa en godispåse hehe.
 
 
Andvänder du mascara? Ifall inte, varför?
 
Jag använder det aldrig till vardags jag tycker det ser så kletigt ut. Jag böjer dom och typ tar brunpuder.
 
 
Brukar du kolla på vidioklipp på dig själv på youtube?
 
Aldrig i hela mitt liv!
 
 
Vad är ditt Favvo märke om du måste välja bara en?
 
Sån fär är ju skitsvårt! Det beror helt på vad det gäller!
 
 
Kommer du att få spela in ett eget album? Isåfall, måste du skriva egna låtar eller skriver någon annan låtar till dig som du bara sjunger? 2.Kommer ditt album säljas i bara Sverige eller över hela världen? 3.Kommer du hålla på mycket i USA? 4.När ska du spela in ett album då? 5.Hur gjorde du för att få ditt skivkontrakt och för att få träffa dem människorna du träffade? 6.Kan du spela något instrument? 7.Tror du att du kommer bli lika känd som t.ex Selena Gomez?
 
Ja, vi håller på och letar efter bra låtar! Och jag skriver inget själv utan det är några grymma killar som skriver det mesta av låtarna, även fast jag vill skriva eget så kan jag inte haha det funkar inte. Det blir bajs av allt typ. 2 Börjar med Sverige. 3 Ja, det kommerjga säkert att göra! 4 fråga 1. 5 genom Laila. 6 noope. 7 man kan alltid hoppas!
 
 
Hur laddar man ner filmerna online?
 
Skaffa uTorrent och gå in på thepiratebay eller tankafestast och sök på film. Ladda ner torrent -> låt den ladda -> när den är färdig måste man trycka på stop om den seekar -> tröck på pläy efter du hittat filmen i hmtade filer. Jag kanske redan har svarat på den här frågan? Haha jaja..
 
 
Har du blivit mer poppis i skolan för du är känd?
 
Haha nej det tror jag inte.
 
 
 
 baby baby baby ooohhh

 
 
''Oh oh For you, I would have done whatever, And I just can't believe we ain't together And I wanna play it cool But I'm losin' you I'll buy you anything I'll buy you any ring Cause I'm in pieces Baby fix me''
 
Åh herre vad länge sen! Haha just nu sitter jag och kollar på massa galma videos från när han var 14-15. Helt sjukt att han har blivit så stor.. Och han och Selena är sååå fina tillsammans! My gaawwd vad gulligt. Är det någon som kan tänka sig sälja en biljett till JB till mig?.. Snälla?citat från Nolle, my man!

 
En mycket vis man vid namn Noel Flike sa en gång några visa ord. ''Sluta gråt, det finns dom som har det värre än dig är ungefär samma sak som att säga; sluta skratta, det finns dom som har det bättre''. Varför så g?
 del 6

Använder du bombshell? Pushup? Vad för slags bh använder du?
 
Nej, jag äger inte ens en bombshell.. Eller jo det gör jag visst! Men jag har aldrig provat den, inte ens i affären haha jag vet inte inte om det passar hehe men den var billig liksooom. Men ja, alla tjejer äger väl push up? Jag menar det är ju snyggt men klart det är falsk marknadsföring med både bombshell och pushup! Om jag skulle sätta på mig en bombshell så har jag ju inte så stora tuttar som det verkar? Men Jag använder väl typ från Cubus, H&M och Victoria's secret.
 
 
Vill du bilda familj i framtiden?
 
Jag självklart! Jag vill ha en stor familj och det ända jag vet är att jag ska ha en son som ska heta Maximilian.
 
 
Köttätare elle vegetarian?
 
Kött kött kött! Tänk er en saftig, blodig, mör STEK!! ÅÅhhh nu blev jag jättesugen..
 
 
Om någon på t.ex stan hade sett och hade velat ta bild med dig , hade du tyckt det var pinsamt, snällt, störigt eller så?
 
Jag hade yckt det varit skitroligt!
 
 
Jag undrar om du har någon koll på när din gamla skola har uppvisningar nästa år?
 
Nej det har jag inte men jag kan kolla med Palli när jag kommer hem! Vem som helst kan gå och se på föreställningarna!
 
 
Hur skulle duu beskriva din stil?
 
Orginell, alltså sånt som alla går runt i typ!
 
 
Om du skulle välja att köpa antingen ray ban aviators eller ray ban wayfarer vilka skulle det bli då?
 
Beror på vilken stil du har. Om jaaaag skulle köpa mina första så skulle det bli ett par outdoorsman (pilot med en överliggare) och seeen kanske ett par wayfarer.
 
 
umgås inte du med någon av tjejerna i din klass?
 
Jooooo LOLLOOOOO hahahaha och Vilma men nej, faktiskt inte.. Vilket är lite synd för det är klart jag vill ha ''mina tjejer'' liksom. Men jag älskar killarna, I really, really do så förstå mig rätt. Jag klarar mig lätt utan någon annan tjej men ibland blir det ju lite ''aa brooor, alla mina killar, brorsaaan'' osv haha ja ni fattar men jag får väl räkna in mig själv som en 'bror' då haha.
 
 
har du någon gång spelat nån bollsport ett tag?
 
Spelade fotboll i Enskede ett tag men sen när jag började rida och dansa tyckte jag det var roligare + att jag hade inte tid för fotbollen då.
 
 
Hur tränar du o vilka kroppsdelar tränar du?
 
Jag tränar inte regelbundet (vilket jag skulle behöva för att jag blir rastlös, irriterad och ofukuserad om jag inte rör på mig) men dom gånger jag faktiskt gör det gymmar jag oftast med Sebbe eller Ludwig, eller båda. Då springer jag typ 2-5 kilometer och sen mage. Och stretchar såklart! Strecha är vilktigt!
 
 
hav eller pool?
 
P00000000000L oj vad lätt pool. Men det är mysigare att vara på stranden självklart! Men när det kommer till att bada så går havet fetbort.
 
Vad skulle du önska dig om du fick önska dig precis vad du ville?
 
Fred på jorden. Hahaha jag skoja! Btw kommer det adrig bli fred på jorden så det är ingen idé att önska sig liksom + att min pappa skulle bli arbetslös. Skämt och sido, jag hade önskat mig 1000 fler önskningar hehe.
 
 
Är du kär?
 
Ja, ni kan gissa tre gånger i vem.
 
 
vilken är din favoritfilm?
 
The Notebook. Det är en av dom få filmer jag kan se over and over again.
 
 
Ska köpa ett par hunters men är lite osäker... Tror jag har ganska likadan kropp som du och väldigt smala ben. Tycker du det ser konstigt ut om de "chippar" lite när man går?
 
Alltså helt ärligt, ja det ser jävligt kontigt ut när det glappar mellan benet och stöveln haha ni ska se in syrra när hon går i sina! Men man tänker ju inte på det (förrutom jag som alltid retar Hanna bara) Men köp dom du om du vill! Jag tycker det absolut är värt.
 
 
Ja fattar inte hur Siri fungerar, kan du förklara hur man gör?
 
Inställningar -> Allmänt -> Siri -> Slå på -> håll in hemknappen för att prata och sedan på den lilla mikrofonen som visas på skärmen. Har man talang att förklara så har man.
 
 
 
Jag är jätte blyg och tycker det är jätte jobbigt. har du några tips på hur man kan få bättre självkänsa?
 
Men jag är också blyg fast det är bara att säga till sig själv ''sluta vara en jävla wimp och ryck upp dig''. Vad är det värsta som kan hända? Alla älskar spontana och roliga människor, hur hade du velet att någon du träffade var? Tänk ut en dialog i huvudet och var med någon du känner om du ska träffa nya människor om du tycker det ä jobbigt och är rädd för att det ska bli stelt, för då har man en 'saver'.
 
Det värsta jag varit med om i hela mitt liv var typ att börja i ny skola haha. Jag kände INGEN och så fort någon pratade med mig blev jag jättetyskt och generad + att jag kunde aldrig bara ''starta en liten konversation'' för att jag kände dom inte och visste inte vad jag skulle säga. I min galma skola var jag ju Zara, som alltid hördes och syntes. Det var jag och Selma som alltid käftade emot läraren och jag Om man är på fest kan man göra vad som helst i princip men dom här människorna skulle jag se varje dag! haha men all blev ju bra tillslut!
 
 
 
 
 le kamera

Många har undrat vad vi har för kamera och det är en hederlig Canon 1100D. Den är jättelätt och inte så dyr! Skitbra om man vill ta ''vanliga'' bilder och inte är någon proffsfotograf. Som jag, jag skulle jättegärna vilja lära mig fota bra men just nu är dom ju helt ok och duger hehe. Jag redigerar mina bilder i iPhoto ocksååå, typ förstärka, förbättra osv!
 fyndigt

 
''ta med tält, bord, kylväska, filtar, handukar, stolar, och ombytingskläder'' Vart ska vi? Stranden givetvis! Haha en sak jag älskar med amerikanare är att alla ska börja bygga upp värsta krikslägrer på stranden om dom går dit! Även vi när vi tältade/chillade på stranden. Dock hade vi med oss en anna familj + två ''nannys'' åt mina sysslingar.
 
Jag vill verkligen inte åka hem.. Jag vill ta med mig alla vänner och bo här! It's amazing.
 sparkspark

 
Roligaste skiten jag satt mina fötter på! Elsparkcykel! Yeeyyy, har ni provat det?
 Knott's berry farm

Hej på er era gangester! Idag Var vi på ett nöjes fält, eller typ ett tilovi var det väl mer som. Det hette Knott's Berry Farm och Grönan och Lisseberg.. HAHAHA släng er i väggen! Jag är helt imun mot allt som rör sig nu typ haha. Helt otoligt vad sjuka grejer det fanns.
 
Vi var där i ca 10 timmar och jag började få otroligt ont i mina fossingar efter att jag gått, och gått, och gått och gått. Har fortfarande lite ont hihi. Imorgon ska vi bo hos vora nya sköööna chompisar vi skaffat oss här i LA i deras hus för att dom ska bort. Dom har en gullig lite fralla som heter Sally som vi också ska ta hand om.
Så här pigga var vi efter 10 timmar haha, but don't get me wrong, det var riktigt kul!let's go to the beach beach

 
Heeyyy guys! Idag har vi varit på standen och chillat med några kompisar hela dagen. Nu ska vi på Barbeque! Jag lägger upp bilder hur vi bor sen, vi bor hos mammas kusiner (alltså mina sysslingar som förövrigt är så gulliga så jag vill äta upp dom). Vädret var helt ok idag.. Dom har en katt som jag är skiträdd för, jag kommer inte riktigt ihåg vad den heter men jag kallar den kattskrället hehe.
 
Sorry för dålig uppdatering, har massor med bilder och idéer sen + att jag kanske videobloggar imorgon om jag pallar! Snart kommer Lollo hit till LA med sin familj yääääyäyäyäyäyää!! Puss
 lite bilder

 
Jag kan inte ladda upp mer bilder av någon anledning.. Det var skittråkigt, jag höll på och dö. Det hette Heast Castle eller något. Det var väl helt ok fint, eller det var ju fint men Herrejesus vad mycket krimskrams det skulle vara exakt överallt!  Nej jag tänker INTE gå tillbaka dit någongång. Googla det om ni vill veta mer.Zzztaaackarzz Juzztin... eller?

Hahaha alla skriver om det! Diskutioner finns där dom kan finnas (och där dom inte kan finnas), folk skriker och blir arga medan andra skrattar. Ni vet säkert vad jag pratar om, just det - Justin Bieber biljetten som en kille bränner upp. Jag själv, precis som många andra, tror givetvis att det är photoshop. Eller det är väl det jag hoppas haha.
 
Visst att pengarna går ju ändå till JB, men det kanske var en tjej som hade dödat för den biljetten? Att det är avundsjuka killar som gör sånt här är både ja och nej. Jag skulle lätt kunna vara omogen, lägga pengar och köpa en Tokio Hotel biljett bara för att j'ävlas haha. Skulle inte bry mig eftersom jag inte gillar dom men det är ju bara (för det mesta) killar som ogillar Justin... Wonder Why.
 
 
 
Bilden från Facebook och Kissies.sedel 5

Vilket kroppsdel gillar du mest/minst
 
Jag veeet inte.. Jag gillar min mage väldigt mycket och min rumpa är okokokok. Jag skulle kunna haft längre ben och större bröst men jag duger!
 
 
Förstår om du inte svarar men hur långt har du gått me en kille?
 
Kramats sen tar det stopp. Det är mysigt hihihihihi.
 
 
Hur lärde du och chloé känna varandra?
 
Tog en dejt med Andou på grönan för att båda var så kändiskåta på varnandra haha jag lovar, annars hade vi säkert aldrigt träffats. Nu är vi bara vänner och hon är som vilken person som helst. Förstå mig rätt hon är jättespeciell för mig men hon är inte längre ''Chloé Schuterman''. Andou saknar jag lite grann...
 
 
Hade du denna bloggen innan du var med/vann talang? Eller gjorde du denna för dina fans?
 
Vet ni varför jag gjorde den här bloggen? För att efter jag hade varit med i Jag ska bli stjärna (som förövrigt jag ångrar lite grann) så trodde ala jag var största bitchen och jag startade bloggen för att bevisa att jag var snäll haha. Men jag vet inte varför jag ångrade det men jag kände väl antagligen att dom tog med helt konstiga saker av allt dom filmade valde dom det där liksom.. Fattar ni?
 
 
Sjunger dina föreldrar bra?
 
Haha dom duger i krig.
 
 
Varför hade du blöja tills du var 6?
 
Haha alltså jag hade det bara på natten bara för att det fel på mina njurar eller något sånt så dom fattade inte att dom skulle sluta producera något som fick mig att inte kissa på mig. Such cute kid haha!
 
 
Vad tycker du om primeboots?
 
Sjukt snygga!! Jag ska skaffa ett par höga bruna med guldig dragkedja där bak!
Hur sköter du din hy? Och håller den ren?
 
Jag sköter verkligen inte om min hy, och den är verkligen inte ren...
 
 
Vad jobbar dina föräldrar som?
 
Min mamma jobbar på Karolinska Sjukhuset som undersköterska och min pappa är chef för den marinska underrättelsetjänsten, miliär typ kort och gått.
 
 
unika läsare ?
 
runt 3500, så jävla feeett!! Tack tack tack alla wunderbara läsare!
 
 
säg två bra och två mindre bra egenskaper med dig själv!
 
Det är svårt att prata om sig själv men jag är bra på att uttycka mig och är ganska envis, vilket leder till att det oftast blir som jag vill hehe och det mindre bra är väl att jag kan bli väldigt, väldigt arg och antingen är jag skitglad eller skitledsen. Det finna liksom inget mittimellan...
 
 
är laila bagge snäll?
 
Varje gång jag kommer hem till henne tar hon fram en piska och piskar mig, annars är hon snäll!
 
 
köper du bara märkeskläder?
 
Nej, långt ifrån!
 
 
Har du gått på cheerleading?
 
Ja, jag gick en termin i nybörjargruppen efterosm jag aldrig hade tränat det innan men det blev lite tråkigt eftersom vi gjorde det dom gjorde på träningarna i fyran på akrobatiken så det var för lätt. Om jag ville byta grupp tille n mer avancerad var jag tvungen att träna minst 3 gånger i veckan och det pallade jag inte när jag gick på balettskolan! Dock är det skitkul och vill kanske börja igen nu..
 
 Castle walls

 
Hej bloggisen! Idag har mamma tvingat iväg mig och Hanna till ett slott. Yippi vad kul. Irioni mina vänner. Det var ytterst tråkigt! Jag fick några fina bilder i allafall som jag kan visa senare men mamma har kameran (Hon stannade kvar på att kolla på en film om slottet, omg) Så vi hörs sen. Nu ska jag svara på lite frågor!0n the r0ad!

 
Snart är vi framma i LA. Vi körde som sagt en nice roadtrip från San Fransicso till Los Angeles! NIRRNIRRNIRR. Just nu har vi övernattat i en liten stad som heter San Semeon. Hörs sen! Pusshey i heard you were a wild one

 
Hahaha jag ser så jävla vild och hård ut! Jag satt i bilen och tog lite drivbilder för jag hade jättetråkigt och så blev det något fel med exponeringen så bilden blev jättemörk och jag ser ut som en indian typ.. Eller det kanske bara är jag som tycker det hehe. Lolipop!Monteray bay aquarium

Godmorgon! Igår var vi på ett akvarium i Monteray där vi gick nästan hela dagen! Det var jättestork och fint, men det var typ en armé av småbarn, dock var dom ganska lugna och traskade snällt runt och skrek inte alldeles för mycket! Hanna har någon sorts fobi för hajar och har haft det ganska länge. Man kan skrämma  henne om man badar i en innesjö genom att säga att det fins hajar där så sätter hon inte en fot i vattnet. Pappa har snackat om hur hajar biter av folks ben osv bara för att skrämma henne så nu kommer hon säkert inte bada i poolen ens...
 
 
Hanna the Hajlover ♥sliiping bjuuitii

 
Godnatt! Vi hörs imorgon, då ska jag försöka svara på del 5 av frågestunden!zzzuuper zzpontant aazzz

 
Min syrra har talangen att se så jävla spontan ut på alla bilder! Det blir alltid att man ''catch the moment'' med henne! Ni ser ju på bilderna ovan? Haha skämt och sido, Hanna älskar att posa + att hon har väldens längsta ben.. Jag skojar inte, hon är nästan tre år yngre än mig och hon är längre. Jag känner mig som en pygme.
 
Folk måste undra vad vi håller på med för vi står överallt och tar bilder. Fast Hanna är lite rädd för att se ut som en ryss. Haha absoluuut inget emot ryssar men sist vi var i Thailand skulle dom överposa på alla bilder och det såg bara sjukt ut (Vi driver på dom här bilderna, dom drev inte...) Jag har över 2000 bilder på min dator efter 4 dagar hehe. Men det är ju niiirrrr för bloggisen! Fan vad jag är glad att jag lägger lite mer tid på det.yummayumma

 
Älska våra matbilder ♥sea elephants

Idag satte vi oss i bilen för att bila ner till LA och vi ska göra några stopp på vägen också! Jag vaknade av att (Jag sover alltid i bilen) Mamma hade spontant svängt in på en lite väg och stod parkerad på en ganska stod parkering! Det var tydligen någon nationalpark med sjöelefanter som dom varit inresserad av att kolla på.
 
Förutom sjöelefanterna var hela parken bjuutiful! Det var sand på ganska många delar av parken. Den var skitstooor! Vi gick 4 kilimeter för att komma till dom där jävla sjöelefanterna och så kunde man inte bada för att hajar simmade nära stranden, dock var dom väldigt små men i allafall, det var strikt förbjudet.
 vingårdar osv

Igår efter vi hade varit vid Miur Woods åkte vi till några vingårdar som låg i Napa Valey. Det var skitfint men det fanns ju inte direkt så mycket att göra haha det var bara pappa som fick provsmaka massa viner eftersom mamma körde. Men det var en grej hon tyckte man skullle göra! Tyvärr fick vi inte se hur man gjorde vinet eftersom vindruvorna bara var bebisar men det vad kul i allafall! Som sagt, det var väldigt fint!
 what up?

 
Jag saknar Sverige lite granna... Vad är bättre än svensk sommar liksom? Fast jag ska inte klaga! Jag har det ju väldigt bra. Men oj vad jobbigt det är att vara helt isolerad från alla vänner. Vissa personer saknar jag så det gör ont. Alla inlägg är tidsinställda eftrsom just nu ligger jag och sussar hihi. Hur har ni det där hemma?
 
För övrigt har jag har suttit hela kvällen och kollat på The typical invadrare! Hahaha sök på Facebook nuu haha jag dör! Andra ni måste kolla är ju The typical p12 haha lolipop. Vi hörs imorgon kära vänner. Puss!Miur woods

 
Idag var hela familjen ute på något sorts naturreservat med världend högsta träd. Det var skitfint förrutom att en amerikansk familj med typ 18 barn skulle springa runt och skrika i hela skogen när det uttyckligen stod '' Shh please be quiet, the forrest has ears.'' Jag ville bara slå dom med min sko i ansiktet. Annars var det väldigt mysigt!
 starships

Gooodmorgon! Idag beger vi oss till LA i vår överdrivet stora bil. Det ser ut som en buss typ... Haha men det är nirr. Vi kommer stanna på olika ställen och har bokat 2 nätter på olika hotell på vägen dit så vi är framme på onsdagen. Sen kommer vi bo hos mammas ena kusin i Santa Monica ganska nära piren där. Åhh vad kul det kommer bli!
 
Haha btw ingen har väl missat Starships videon med Nicki Minaj? Jag vet liksom inte vad jag ska tycka. Hennes videos är ju inte direkt orginella om man får säga så. Hon ålar mest runt i inga kläder och rör sig stelt med hennes överdrivet stora rumpa. Hennes rumpa slår nästan vår bil i storleken! Haha vad tycker ni om videon?
 
 Forest Gump - Bubba Gump

 
Heiiii heiii bloggisen! I förrgår var la familia ute och käkade på en av mina favoritresuranger! Dock har jag bara ätit där en gång innan i New York haha. Ni vet filmen Forrest Gump? Forrest och Bubba blir kompisar under kriget i Vietnam och det ända Bubba pratar om är räkor, eftersom hans familj jobbar med det. Bubba dör i kriget och då startar Forrest Bubba Gump. Då är den här resturangen som en rolig grej, massa skaldjur osv.
 
På bilderna (visst är dom charmiga?) äter jag och Hanni seriöööst världens godaste efterrätt!! Den tog slut på ca 10 sekunder, no kidding. Den här lestulangen finns väl lite överallt i USA, ett måste om det finns nära er om ni någonsin åker hit!
 LOL so true

HAHAHAHAHA det här är helt sjukt! Att en tumblr kan beskriva ens personlighet så exakt! Det här är utan tvekan min favoritsida, jag hittde den för ca ett halvår sen. Loooove it! Adressen hittar ni på högra hörnet längst ner på alla bilder.
 Victoriazz zzecret aazzz
casual

 
Jacka Bon Point, Tröja Juicy Couture, Kofta Pirmark, Shorts BikBok, Sjal och skor från något random. Jag visar sen vad jag köpte på VS! Happy guuuurl right now. Vi var även i China Town idag! Det är helt sjukt att vissa inte pratar ett ord Engelska när dom bott i USA hur länge som helst, bara för att dom chillar runt i Kines-delen av SF haha.lucky lucky

 
När vi traskade runt i China Town så såg vi en familj och gör lyckokakor. ↑ Haha jättegulligt! Jag hade ingen aning om att det tillverkades på det här sättet, jag vet faktiskt inte vad jag trodde... Jag trodde det var en fe som satt och stoppade in lapparna typ haha vilket det inte är tydligen.
 svenne banan pigment

Hej jag heter Bengt och jag jobbar i en knappfabrik! Haha någon som hört den låten? Jag tänkte i allafall bara berätta lite snabbt om mitt fabulösa ansikte som jag bränt sönder. Haha jag trodde inte jag skulle bli bränd för att jag har faktiskt ganska bra pigment även fast jag är en blondin från Svedala + att det knappt var sol idag.. Fast solen tar ju ändå men det tänkte inte någon i min familj på hehe. Jag får kleta på lite solskyddfaktor 95 nästa gång, för mitt anzzzikt gör ont! Har ni bra pigment??
 del 4

Hej zara, skulle bli jäääääääääättteeee glad om du skrev vilka kompisar du är mest med kanske lägga en bild på dem oxå och säga vad de heter och så.
 
Jag umgås ganska mycket med killarna i min klass, Paula, Malviz, Chloé, några från min gamla klass t.ex Paulinne osv. Det är väl dom jag ringer om jag vill träffas sen har jag ju andra vänner, men det är dom jag är mest med! Love 'em.
 
 
 
VAD FICK DU FÖR BETYYYYG?????!!!!!
 
Haha chilla! Jag tänker inte skriva exakt vad jag fick men det var helt ok faktiskt.
 
 
hur bra vän är du med chloe?
 
Väldigt bra! Hon är en av mina absolut bästa, bästa kompisar! Jag kan berätta allt för 'na!!
 
 
Kan nt du göra ett videoinlägg me Ludwig?
 
Kanske det, kanske! Kanske. Hahaha ååhh jag älskar det ordet! Kanske..
 
 
har du brunt eller blont hår?
 
Jag säger alltid att jag har blont, eftersom jag har haft det hela livet sen jag var bebis. Jag tonade det brunt för ett år sen ungefär.. Men jag är naturligt blond - även fast jag faktiskt har nästan brunt på vintern.
 
 
Hur ser din dröm kille ut?
 
Han ska vara väldigt lik Ludwig hehe...
 
 
Uttalas ditt namn Zara eller Sara?
 
Alltså jag stavas med Z, ja, men man säger det ju som vilken Zara/Sara/Sarah som helst, fattar ni haha?
 
 
varför är du så g?
 
Varför har jag så coola läsare?
 
 
 
har du mkt kläder? vet du nånstans där man kan köpa billiga bh:ar?
 
Jaa, jag klarar mig väl! H&M och Cubus har bra!
 
 
Vad har du gemensamt med Laila bagg, alltså är från din släkt eller?
 
Neeiiiiii hon är min manager yäyäyäääää!
 
 
Har du nånsin haft dålig självkänsla, känt dig osäker osv, hur hanterade du det? Hur har du blivit så stark och ball som du e idag?
 
Jag är osäker på det mesta to be honest och undrar alltid vad folk ska tycka osv, fast jag skiter iiit men jag har inte världens bästa självkänsla! Därimot har jag ganska bra självförtroende.. Haha jag vet inte, jag har alltid sagt vad jag tycker i allafall.
 
 
Vad tycker du om folk som röker när dom är ungefär lika gamla som dig?
 
Jag tycker helt ärligt att alla får göra vad dom vill. Om dom tycker om att smutsa ner sina stackars lungor så får dom väl göra det? Jag menar, det är ju skitdumt att vara beroende oavsett ålder men jag bryr mig inte. Dock skulle jag aldrig utsätta mig för att vara beroende av t.ex cigg. Även om dom flesta kommer testa eller feströka.
 
 
E du en sån som bara nt kan va tyst? Ja diggar såna typer! Ja tål nt pinsam tystnad!
 
Jag tycker det är jobbigt när det blir tyst iblaaand, men jag kan sitta tyst i en evighet med Paulinne eller Sebbe bara för att jag känner dom så bra - därför blir det inte awkward! Fattar ni? Men jag älskar att prata!
 
 
Hur länge gick du på kungliga balettskolan?
 
4an till 8an, 4,5 helt fantastiska år!!!
 next hostel 3

Feean vad vi chillaaar! Nu ska vi kolla på lite fiilm! Vi var precis och käkade på Bubba Gump, ni vet räksaken från Forrest Gump? Haha så gulligt! Puss
 07/07

 
Idaaaaag var vi på en sån där ''hop on hop off hej jag är en turist''-buss. Hanna (och lite jag) vill vara så liite turistiga som möjligt haha, vi har bara fått för oss det av någon anledning. Men det var faktiskt ganska nice. Vi tog lite kort osv osv osv. Det är en jävligt cool stad! Haha hur många gånger har jag inte sagt det nu? Nu ska jag ta och svara på lite frågor! See ya'.le auutfitzz af le daii

Jeans Hollister, Skjorta Bon Point, Jacka Zara, koftsak ingen aning hehe...
 
Det är jättekonstigt väder här! Ibland är det så kallt så jag bara vill börja gråta, sen två minuter efter börjar man svettas? Haha whaaattteeevvaahhh. Nu ska jag gå och sussa så jag pallar med mammis hektiska schema imorgon också.. Börjar redan sakna alla där hemma, önskar jag kunde åka med alla kompisar utomland fan vad det vore näääzzzz!!golden gate bridge

Idag var la familia och kollade på Golden gate bridge. Det var så sjuuuuuukt kallt, helt sjukt! Haha och det var bara över bron det blåste. Vi bestämde oss för att gå över bron och det kändes mycket längre än ca 3 km, kanske pågrund av vädret... Bron är den vanligaste platsen i världen för att ta självmord och det finns tillochmed telefoner uppsatta med texten ''there is hope, make a call'' om man vill prata med någon en sista gång och kanske kan bli övertyad om att inte hoppa.
 
Just nu ligger jag och råååchillar på hotellrummet och är helt slut. Mamma är värsta proffsturisten, hon har nästan bokat nästan allt vi ska göra på exakta klockslag och blir jättearg om vi inte gör minst 10 turistatraktioner om dagen!
 outfit yeah azzz

Braxor Pieces, blus Gina Tricot, Kofta Bon Point, Jeansväst Primark, Converse, Ray-Bans.
 första dagen

 
Det är såå fint här! Love it! Backarna är så sjukt branta vissa stunder så det känns som att klättra uppför ett berg nästan.. Vi är verkligen ute heeela dagarna och har ett fullbokat schema med allt vi ska hinna med innan vi åker till LA så jag vet inte hur mycket inlägg det blir. Men jag har ju blivit duktigare med kameran, right? Hur är det i Svea Rike? Kallt? Varmt?
 just chillin'
San Francisco

hahahaI totally lied. Inte med mening då, men jag glömde helt bort att vi skulle till San Francisco i 5 dagar innan vi åkte till LA. Nu är vi i allafall framme och vädret är sååå skönt! Snart ska vi gå och käka något eftersom klockan är halv 7 på eftermiddagen här. Uppdateringen kommer väl mest vara när ni ligger och sussar eller så kan jag lägga in tidsinställda.
 
 
 see you in LA

Pallar verkligen inte gå upp ur sängen... Snart åker vi! Det är så jävla mysigt att åka på natten, annars är det inget kul. Det är känslan av att gå upp missinassen och sätta sig i en taxi på väg till centralen när hela Stockholm sover. Love it ♥ Har gjort några tidsinställda inlägg eftersom det inte kommer finnas WiFi på flyget. Puss!
 4th of july

Imorse vaknade jag av att Ludwig och Sebbe knackade på mitt fönster runt halv 8 haha, så dom la sig i min säng och vi bara chillade och kollade på film. Det var jättemysigt och jag fick säga hejdå en sista gång till Sebbe eftersom han åkte till Mallis idag. Jag och Ludwig stannade kvar hos mig och vi snackade och bara mystee och vid ett drog vi och träffade Noel! 
 
Jag glömde av någon anledning att det var ''that time of the month'' haha så vi gick runt på Söder och när vi var vid Eriksdalsbadet känner jag hur körd jag var (ni som har mens fattar säkert vad jag menar hehe) så jag tvingade Ludwig köpa tamponger och en ny klänning haha så söööt! Sen, tillslut begav vi oss mot Ekerö där Lollo bor! Lullebulle fyller åååårrr idag! My wajjjff! Det var runt 10 pers som var bjudna på middag och vi hade det hur mysigt som helst!!! Nu måste jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp om några timmar!
 
 
 gårdagens

T-shirt Juicy Couture, Shorts H&M, Klocka Triwa och ett par vita Converse. Sommar ♥del 3

Ja undrar va du har för BMI-värde?
 
Öööhh.. ingen aning..
 
 
Har du haft tandställning?
 
Haha nej, fick jättemånga komplimanger om mina tänder och det är skitkul men mina undertänder är riktigt hemska hehe. Tur att man slipper se dom.
 
 
Har du varit tsm med en som heter william silvano och bor i västerås?
 
Haha nej, vem är det?
 
 
Du vet när du var med i jag vill bli en stjärna, då sa du att du var Zoras röst i so random men det låter inte alls som dig? är det du?
 
Japp, det är jag det! Dock görs det ju inga mer avsnitt av So random...
 
 
Brukar du mobilblogga eller bloggar du bara från datorn?
 
Bloggar bara från datorn. Jag tycker det är skitjobbigt att blogga från mobilen + att det ser inte lika ''snyggt'' ut om ni förstår.
 

Ångrar du vilka kläder du hade på dig när du sökte in till talang det där första uppträdandet?

Haha nej inte riktigt, eller jag har aldrig riktigt tänkt på det.. Det är väl en onödig sak att ångra haha, eller?

 

vad tycker du om Isabel Marant sneakern, snygg/uuusch?

Jag tycker den är swwaaaaaaaaaag, mitt val blir lätt supersnygg!

 

Gillar du One direction ?

Jaråå, jag är verkliiigen ingen directioner och har bara hört 3 låtar typ (som Ludde hade på sin Spotifylista, haha söt).. Haha men jag har ingeting emot dom och tycker alla är riktigt duktiga, har bara inte lyssnat på dom.

 

Noppar du och målar dina ögonbryn? Dom är jättesnygga!

Ja, det gör jag! Elle jag fägar dom och noppar dom själv, tack så mycket!!

 
pizza

Det är såååå gåttt!! Åhh, hur kan man inte gilla pizza?måste börja packa

Hej era gangsters! Idag träffade jag först Lollo. Vi satt och fikade i Gamla stan och pratade ett tag. Sen träffade vi Ludwig, Sebbe och Noel. Vi gick ner till vattnet och bara tog det lungt. Efter ett tag drog bara jag, Lollo och Sebbe till ett berg vid min förra skola, har ingen aning om vad det heter hehe... Nu sitter jag hemma och ska snart packa! Jag tycker det är astråkigt att packa..
 tisdag

Hello bloggisen! Det är så jävla skönt med sol så jag har inte hunnit sitta inna framför datorn, hoppas ni förstår. Imorgon natt åker jag till USA weeehhååå!! Åh vad skönt! Då ska jag ta riktigt fina bilder och uppdatera everyday. I förrgår var Nelly, Palli, Sebbe och Ludwig hemma hos mig och vi kollade på matchen. Jaaa Spanien vann, suprise supise.. Haha standard typ.
 
Igår var hela familjen hemma hos ett par familjekompisar som har barn i vår ålder. Filip och Fredrik. Vi åkte ut med deras båt och prövade wakeboard och det gick skitdåligt. Haha men jag kom upp i alla fall. Har ni provat wakeboard? Det är lite konstigt för jag är bra på snowboard och trodde jag hade en fördel med det, men tydligen inte hehe.. Snart ska jag träffa Lollo min fru, och några andra! Vi hörs ikväll med svar på frågorna!
 she always makes me laugh

Paulinne är typ rätt cool. Hon är coolare än coolast. Jag skulle lätt vara kär i henne och Lollo om jag var bi eller lesbisk. Kan man inte konvertera till lesbianiteten? För jag förstår mig inte på killar to be honest. Jaja snart ska jag nog träffa 'na om det går som planerat. Yäyäyäyäyäyäyäyäyäyäyäääää! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0