rösta!

Hej bloggisen! Jag skulle vara med i Maybellines tävling om en resa till New York Fashion week lite senare i år. Man skulle göra en sminkning och ni skulle få rösta. Låter det bekant? Jag har tyvärr verkligen inte haft möjlighet till det, massa saker har kommit ivägen, min kamera fungerer inte osv så jag bestämde mig för att inte vara med. Det är lite tråkigt och jag brukar inte göra så men jag kände att jag har redan varit i New York så många gånger och ska dit ännu mer i höst, så då kan någon annan få chansen! 
 
Om ni vill rösta trycker ni HÄÄÄÄR! Komigen nu! Det tar er 10 sekunder, och dom tjejerna skulle verkligen bli glada! Jag önskar alla lycka till!!! 
 my Beyoncé experince

Idag har det varit en extremt känslosam dag. Den bästa dagen i mitt liv. Det började uselt med att jag gick hem från skolan när jag kände att migränen var på väg. Jag såg stjärnor överallt och började må illa. Jag sprang upp till skolsköterskan för att hämta tabletter innan migränen bröt ut ch tänkte ''det får inte hända, jag pallar inte migrän, inte idag, Beyoncé är idag..'' Jag visste att det redan var försent, migränen var på väg och jag började storböla på vägen hem. Skulle migränen få förstöra den största dagen i mitt liv? Min träff med Beyoncé? Efter tre timmars sömn i mitt mörklagda rum mådde jag fortfarande skitdåligt och käkade en citodon. Jag fick säkert 100 samtal kändes det som, som skulle störa mig när jag sov. Ett utav samtalen var mammiii. Hon ringde och berättade att ''om du vill träffa Beyoncé måste vi åka nu''. Det är något jag inte berättat för er. Något som var ''den stora grejen'' som jag kallade det för några dagar sen här på bloggen. Jag skulle få träffa Beyoncé. Dock ville jag inte säga något eftersom täänk oooom det inte skulle bli så, då skulle det varit lite pinsamt. Så jag höll mig på the safe side innan det var 100%. 
 
Jag sket i att jag hade ont i huvudet och vi åkte till VIP-entén där en trevlig tjej väntade på mig. Hannapiggy var redan där inne i arenan. Jeanette, som den trevliga tjejen hette, jobbar med Bey. Hon visade mig till 'The Beyhive' som praktiskt taget var på scenen. Det enda som skilde åt scenen från där vi stod var en liten trappa där hon skulle gå ner. Runt min vänstra armled satt mitt fina band, som visade att jag tillhörde Beyoncés Beyhive. I min vänster hand hade jag Hannas band och min golden circle biljett, som jag slängde haha. GC, my ass, det fanns inga bättre platser än dom jag stod på. Jag hittade tillslut Hanna i folkhavet. Hela konsterten var så sjuk. Underbar. Magisk. Jag grät och sjöng med i alla låtar, så hårt att sjukpersonalen frågde om jag var ok. Jag dansade med i alla danser och skrek hela tiden. Hon kom fram och rörde mig, två gånger. Hon kollade alltid på mig och log för jag var dne enda som grät där jag stod haha. Jag blev så irriterad på folk som stod i Beyhive, som hade dom bästa platserna, och allt dom gjorde var att instragrama, smsa, blogga osv. KAN NI INTE NJUTA AV SHOWEN ISTÄLLET FÖR ATT STÅ MED NÄSAN I EN TELEFON!!!???? Ni förtjänar inte platserna.. Jag hade i alla fall mitt livs bästa ögonblick. Jag grät av lycka. 
 
Efter konserten tog Jeanette med mig, Hannapiggy och 10 personer backstage. Mitt hjärta gick i 180 och jag höll på och svimma. Allt omkring mig var en dröm, jag pratade med alla! Jag sa hur duktiga dansarna var, the mama's, hennes band och jag hälsade och pratade med Tina, Beyoncés mamma som gick förbi i korridoren. Alla blev inslussade med hjälp av supertrevliga människor i ett mysigt rum med TV, Vita soffor, snacks, drickor, spel osv. Jag och Hanna hann inte sitta där länge innan en kille pekade på oss två och bad oss komma ut. Vi gick ut ur rummet och jag var så uppspelt, det var helt sjukt. In genom näsan och ut genom munnen - var det enda jag tänkte på när jag andades. Jag vet inte hur länge vi satt där, men efter ett tag bad dom oss komma in igen och då var alla borta, Det var bara jag, Hanna och våra kompisar som satt en bit bort (dom hade också backstage för Lisas pappa jobbar med henne dock visste jag inte det förrens vi träffades på konserten) och Beyoncé. Framför mig står min idol, min ispiration, min hjälte, Beyoncé. Utan att tänka efter gör jag en djup inandning och börjar panikgråta / Hyperväntilera. Jag sätter mig som en liten boll och bryter ihop. När jag ställer mig upp igen står hon där, så vacker, och säger ''aaww sweetie, don't cry''. Sedan kommer en kille fram och introducerar mig för Beyoncé, berättar att jag är signad för LA Reid, vad jag gör, vem jag är etc. Jag står bara och gråter. Jag gråter av chock och av ren lycka. 
 
''I'm really sorry.. My intetion was not to cry, but i can't help it'' Hon kramar om mig och skrattar och säger ''Haha I definitly remember you from the audience, I definitly do! True fan''  och frågar hur det går för mig med musiken och om när jag kommer tillbaka till USA. Jag svarar så gott jag kan och känner att jag vill säga allt jag känner. ''You are my biggest and greatest inporation of all time. I know every line, in every song of yours, I know all the choryagrofy and as soon as I'm home i put on your music really loud and dance like crazy. I love you with all my heart, I love you and I've met so many cool people that worked with you. And it's a big thing for me if they've worked with you, because I want to be just like you. Jag vet inte hur jag fick fram allt det, men hon stod och lyssnade, log och tog åt sig när jag stod och snörvlade fram allt i en röra. Vi pratade om vem jag träffat och skrattade, jag grät, vi tog massa kort och jag fick hennes autograf. Jag fick säga hej till dansarna, musikerna, två killarna i kostym från Afrrrrrika. Jag hade den bästa kvällen ever. Det är såhär en meet and greet ska gå till. Dock kunde man ju inte köpa biljetter men det ska man inte göra heller. Det här mötet var så personligt och något både hon och jag kommer komma ihåg. Bilderna kommer jag få mejlade, jag hade ingen egen kamera. 
 
 
HAHAH förlåt för min engelska och stavning just nu. Jag ändrar allt sen när jag vaknar och orkar. Jag är helt död nu. Död och lycklig. Jag är så glad för att få göra det här. Jag ringde LA Ried och tackade och han var så glad för min skull. Vilka underbara människor det finns i denna värld. 
 
 moppebil
Horsiieee

Hej bloggisen! De senaste dagarna har jag ridit och ridit. Okej, så mycket har det inte varit men tillräckligt mycket för att träningsvärken ska vara olidlig. Jag ska vara med på Stjärnornas hoppning i Globen i vinter tillsammans med 6 andra! Jag är verkligen inte duktig och har inte suttit på en häst sedan jag var 9. Trots att jag vet att jag inte är så bra får jag panik när hästen inte går på tygeln och i rätt form!!! Haha, men det kommer väl. Det börjar faktiskt smyga sig fram och ibland är jag nära. På bilden rider jag lätt och ska precis ställa mig upp, jag lutar inte fram så mycket när jag rider. Be calm.

I helgen ska jag försöka ta mopedkort (om jag hinner pågrund av våra skolföreställningar) eftersom min moppebil kommer på måndag. JAG HAR FÅTT EN MOPPEBIL!!!! Överlycklig.
Update från sängen

God morgon bloggisen! Jag är faktiskt riktigt nervös, riktigt riktigt nervös haha. Idag ska jag sjunga på Gröna Lund och jag känner mig inte förberedd, av någon anledning. Dom vanligt är jag halvsjuk lol. Det måste vara något psykiskt, att man bli sjuk, för att kroppen stressar upp sig eller något... Jaja, vi syns på grönan senare idag! Jag måste självklart tillägga att jag tycker detta är askuuuul!
Inears

Hej bloggisen! Nu är jag på väg till Nacka där jag ska köpa en klänning förmodligen.. Jag fick hem mina inears idag från USA. Kommer ni ihåg när jag var och sprutade in silikon i öronen? Haha, det var för att gjuta formen på mina öron, så dessa inears är gjorda bara för mig och passar helt perfekt!

Inears fungerar som en monitor i örat. Istället för att höra min röst och musiken i monitorer på scenen hör jag allt i dessa två "snäckor". Det funkar skitbra och är mycket bättre om man ska dansa och röra på sig. Känner mig som en riktig ssiinnggaahhh
Intervju nummer 2 (skulle publicerats igår)

Hej bloggisen! Efter skolan ringde Mackis, Markus som han egentligen heter, som jag jobbar med och berättade en sjukt rolig grej för mig. Jag började nästa gråta av lycka haha. Efter det glada samtalet åkte jag till Studion och gjorde en Intervju. Det gick bra!

Jag blir så jävla trött på mig själv att jag vill lägga mig och aldrig mer ställa mig upp. Jag lovar saker jag tror jag kommer hålla och så går allt fel eller så somnar jag. Jag somnar, alltså förstår ni vad pinsamt. Typ att jag ska träffa en kompis och så kommer jag med ursäkten "Ah men du, sorry jag somnade" hahaha. Jag har inga batterier på kameran och pappa har gömt laddaren. Jag får be han ladda den ikväll. Videon kommer och jag skäms lite hehe.
blog awards 2k13

Hej bloggisen! Jag har verkligen alltid velat bli nominerad till Blog Awards och jag blir lika snopen varje gång jag inte blir det haha. Jag visste inte att läsarna fick rösta så kan ni göra mig en bamsetjänst alla larremannar och snälla gå in häääääär och nominera! Ni är bäst ingen protest, tusen pussar och kramar!ship jelena

 
Jag blir så glad att Selena och Justin är vänner! Eller mer än det, vad vet vi... Kolla vad söt han är, står och väntar på Selena och allt vid 03.00 när killen pekar att Selena kommer. Och han vill verkligen pussa henne på munnen haha.. Dock blir jag irriterad på Taylor och den andra tjejen (kommer inte ihåg vad hon heter, jag vet att Selena och hon är jättebra kompisar) när dom ska stå och rycka i henne. Låt henne vaaaaraa! Låt henne stå och prata med Justin, man ser att dom fortfarande gillar varandra och Justin var någ lite nere efter han hade blivit utbuad. 
 
Hahahaha vilket inlägg om dom två det blev nu.. Jag vill bara säga att jag tycker dom är så söta och jag blir otrligt glad för att det är sams och allt är bra mellan dom! onsdag

Hello bloggisen! Jag kom precis hem ifrån P4 där jag blev intervjuad. Det kommer sändas som P4 premiären på fredag, så missa inte! Just nu är jag bara hemma och slappar och ska snart iväg till House of Shapes där jag dansar. Jag går inte på någon linje, utan har en koreograf som gör danser till mina låtar, för jag ska ju turnera i sommar och då kan jag ju inte bara stå i en långklänning och sjunga uncover haha. 
 åh baby jag vill ha dig

Och inte dina vännerrrr, neej! Haha. Kollaget är gjort av mig själv faktiskt. Ganska stolt haha. Jag satt och kikade på Balenciagaväskor och kom fram till att jag nog vill ha en i färg. Daymn vad nice. Mamma har lovat mig en, om jag skulle bli signad i USA, för många år sedan. Nu är jag ju det, så snart får jag hoppas att den flyttar in i min garderob haha.#31

 
 
Spontana bilder.. Den sjukt sköna klänningen kommer från Chiquelle och tigerstrumporna fick jag förra julen haha. Det är bara 3 riktiga skoldagar kvar, sen har vi produktion och mentorsdagar. Det är ju helt sick. Hoppas jag trivs i gymnasiet iiiiip! Sov sött larremannar! Imorgon får ni rösta på mig för då lägger jag ut en sminkvideo men bättre kvalité där jag tävlar om en resa till NY fashionweek (ni har säkert sätt de andra som är superduttiga, men jag har ju värlens aktivaste och bästa läsare hihi! Så jag hoppas...fina Hanny Piggy

 
Hej bloggisen! Idag efter skolan (jag slutade 12) så gick jag hem och sov i 4 timmar. Det är helt sjukt vad jag ligger efter med all sömn. Buhhuuu för mig. När jag vaknade åkte jag till la escuela på ett möte och bestämde att jag inte ska vara med i vår slutproduktion, Hairspray, eftersom jag inte hinner. Efter det åkte jag hem igen och möblerade om mitt rum haha. Titta vad min älskade lilla syster HP (Hanna Piggy) är snygg! Det störs mig något fruktansvärt att hon bara är 00a. Fy. Bilderna är från modellagenturen Stockholmsgruppen. Hanna hade 39° feber på bilderna men hon är fin i alla fall. make up video

 
Jag fick inte med hela videon, men det kommer en del 2. Ursäkta kvalitén.grillfest hos cesmeli
Hem och sova nu

Hej bloggisen! Idag har jag varit på Gröna Lund med Selma. Usch, vad jag mår illa nu haha. Vi åkte det mesta och jag vågade mig på "Eclipse" - gungan som går 100 meter upp (eller något sånt). Jag höll seriöst på att skita ner mig totalt! Det gör jag aldrig om!!! Igår var jag på grillfezt hos Selmas familj, med min familj och massa andra. Jag har tagit jättemånga bilder därifrån som jag lägger upp när jag kommer hem.
help meeee

Hej bloggisen! Jag har ett major proplem. Jag skulle lägga ut min sminkvideo, men ljudet är helt efter. Jag försöker fixa på iMovie, men vet inte riktigt hur jag gör!? Jag har delat ljudet från videon, men det är efter 4 minuter ljudet halkar efter.. Hjjääälpp! Jag satt hela kvällen igår men jag förstår inte! Haha.
 Nationella prov i Matte

Hej bloggisen! Jag har pluggat som fan till nationella, därför har jag inte hunnit uppdatera bloggen. Igår var jag och kollade på Hanna, som dansar på BASE23, och deras föreställning. Det var lätt den bästa dom gjort! Älskade det, och hannapiggy är så dutti.

Idag efter nationella ska jag på möte, sen får vi se. Det har inte hänt mycket dagarna jag struntat i bloggen, det kan jag lova. Har mest legat i sängen och inte mått så bra. Jag sökte btw gymnasium igår. Värmdö är mitt första, sedan Rytmus och sist Södra Latin. Jag kan ärligt talat säga att jag vet mycket väl att Södra har bättre musikutbildning men Värmdö var det gymnasium som passade mig bäst, eftersom jag ska vara borta jättemycket och du kan jag läsa in de ämnen jag missar på deras distanslinje. Ludwig har också sökt Värmdö (ekonomi/marknadsföring) med Noel.

Vad har ni sökt?
snart sussedags

Hej bloggisen! Just nu ligger jag i mitt rum och har precis lockat mitt hår hihi. Jag läste igenom kommentarer jag inte godkänt (alla kommentarer publiceras direkt, men jag måste trycka på godkänn annars står det att jag har ''1000 olästa'') och jag tror ni missuppfattat vad jag skrev. Jag menar inte att krista, eller någon annan troende, är outbildad. Jag syftade mer på att alla hatkommentarer om homosexuella alltid relaterar till Biblen, eller annan helig skrift. Jag menar INTE att alla krista har något emot homosexuella, jag menar INTE heller att det är dåligt att tro på Gud. Jag sa att själva religionen är onödig. Jag tycker ni som ''pratar med Gud'' kan få göra det om ni vill, men hela saken är så onödigt stor. Man bygger kyrkor istället för att hjälpa fattiga. Nu vet jag att fattiga i Sverige oftast får hjälp av svenska kyrkan och det är verkligen positivt! Men så är det inte överallt... Mycket hat och konflikter kommer ifrån religion. 
 
Sen vill jag också säga att jag har det inte lättare än någon annan, jag är bara glad! Jag är inte alltid det, och då tycker jag man ska uppskatta det! so let's get undressed

 
Godmorgon. Jag tar mig friheten med en svordom och säger jag är så jävla lycklig. Allt är så bra. jag kan få F i 7 ämnen och fortfarande komma in på de gymnasie jag vill gå på, vädret är så härligt, man kan gå utan jacka och sitta ute på söder mitt i natten, jag är så galet kär i världens finaste kille som jag älskar och som älskar mig s mycket tillbaka och har så fina vänner. Jag känner nästan för att skriva en djup dikt. Lol, skoja, nu ska jag sätta på 'Undressed' liveverisionen (såklart) i lurarna och fortsätta sova. så jävla tung

 
Jag la ut en bild på Viktor och Leo som pussades igår. Varken Leo eller Viktor är homosexuella, Leo har en jättefin flickvän osv. Jag tyckte det var en rolig grej och tänkte för mig själv ''snart kommer de krista hatkommentarerna från alla outbildade'' och visst kom dom haha. Varför ska man alltid dra in Bibeln i alla argument? Att säga ''det är fel, Gud tycker inte om bögar eeuuww'' Jag är inte ens kristen men jag trodde Gud älskade alla? Han hatar inte homosexuella, han skapade dom som är det så. Det är inget val, du väljer inte vem du blir kär i. Biologiskt sätt är det fel, ja, men allt handlar inte om att få barn. Inte i vår värld, även om biologin handlar om det. 
 
Jag, personligen, tycker religion är onödigt, precis som den coola snubben på videon tycker. Tro på vad du vill, men religion skapar inget positivt. Tycker jag. Jag repsekterar alla och allt och skulle vilja att allt blev mer avdramatiserat. Typ ''jaha, älskar du Gud? Jaha och du älskar sex, tycker ni om att festa? Är du homosexuell? Najs. Tycker du att politik är bajs? I do not give a phuck. IKEA

Hej bloggisen! Idag har jag och mamsen verkligen rensat ut väääääldigt mycket smink och lite kläder. Jag vill verkligen ha en större garderob, men jag vet inte hur jag skulle ha den. Jag pratade med Lud idag efter han hade åkt hem från mig och han traskade runt på Ikea, jag älskar Ikea!!! Jag måste faktiskt dra dit mamma snart så jag kan köpa lite fina kuddar, gardiner, en ny sänggavel, matta, lampa osv. Jag kommer inte få någonting av det där haha men jag älskar att gå på Ikea. Här får ni en gammal bild för att jag är lat, lol.Epic

Hejsan bloggisen! Förlåt för dålig uppdaterad blogg men jag har haft fullt upp med att orka mer skolan sen mår jag inte så bra.. Jag är så skoltrött, men det blir väl så den sista terminen i grundskolan. Jag har förresten ångest över gymnasievalet. Snart ska man gå in på gyantagningen och välja sin framtid.. Typ. Usch, nej, jobbigt.

Ni som läst Aftonbladet (och min blogg) vet ju att jag har blivit signad i USA och jag kan nu säga offentligt att det blev med LA Reid och hans label Epic, som ligger på Sony. Jag har velat berätta jättelänge men var tvungen att vara tyst. Här får ni en klassisk skobild där benen ser onaturligt korta ut. Är nämligen på väg till Söder för att mysa och fira Nisse. Kramar!
nu är det natt..

 
Hej bloggisen! Jag var tvungen att redigera mig lite brun hahaha, tyvärr är jag långt ifrån sådär trots att jag låg och solade asset av mig igår hehe. Idag har jag gått i skolan, as usual, och sedan hämtade mamma mig för att åka och kolla på Hunky Dorys höstkollektion. Dom har fått in såå fina grejer! Jag fick 2 par fantaastiska örhängen ifrån Efva Attling! Jackan kan ni hitta den här. (Länk) Jag är helt nerkärad i den. Jag vill bo i den. 
 
Nu ska jag sova, för jag ska spela in en grej imorgon! Puzz''tänker på dig när jag hör den här''

Ludwig gick hem för inte så länge sedan. Vi gjorde ingenting fast vi gjorde jättemycket ändå haha. Vi satt i Hannas rum och åt Nerd-godisar, pratade, larvade oss och hela tiden höll vi oss i Hannapiggys rum. Vi har alltid så roligt när vi gör ingenting. Han visade en låt och sa ''jag tänker på dig när jag hör den här låten älskling''. Jag tyckte det var jättegulligt och undrade vilken låt det var. Låten han spelade var Den fulaste flickan i världen av Håkan Hellström. Jag dog av garv. 
  flowerpower

 
Titta vilka fina blommor jag möttes av när jag klev in genom dörren igår! Jag fick dom från Unicef och dom är verkligen helt underbara. Tack så mycket!!! Jag blev så glad över att få sjunga där och jag vill verkligen att alla mina läsare ska engagera sig i någon sort hjälparbete. Att bli världsföräldrar är så lätt, och så värt. Det kostar er 3 kronor om dagen. Kramar.man ska må bra

Jag blir så extremt upprörd över denna vikthets. Jag försår mig ärligt talat inte på mig vissa folk. Jag gick in på bloggar här om dagen. Nu för tiden känns det som att hälften av alla inlägg ska handla om ''nu var jag på gymmet och gjorde åt med såhär mycket kalorier'' eller ''smaltips'' osv. Tjejerna ser ju ut som pinnar! Dom är jättesmala och fina och dom behöver verkligen inte bränna kalorier. Om dom ska träna något ska det vara styrketräning. 
 
Här kommer jag och tror att jag är något sort PT, nej så menar jag inte. Jag blir bara så ledsen över att alla ska överdriva om vikten. Jag får mycket kommentarer om hur jag sköter min träning. Om ni ska vara riktigt ärliga nu, Kommer ni gå till gymmet och ta med er 'Zaras träningslista'? Skit i alla fina, motiverande, insperarande, snygga, fina och svittiga bilder man ser på weheartit. Alla ska vara så himla hurtiga, men det glömmer dom bort när de sätter sig på närmaste McDonald's och trycker i sig en pommes som inehåller låångt över det dagliga intaget för salt. 
 
Om man ska må bra är det inte svårare än att sätta på sig joggingskorna och ut och spring! Ta trapporna, ät rätt och ta ALDRIG bantingspiller. Man ska röra på sig för att må bra, det sa alltid min idrottslärare jag hade i 3an och han har rätt. Jag uppmuntrar er självklart till att träna och må bra. Om du mår bra känner du dig fin, och om du känner dig fin mår du bra men låt det inte gå för långt. Jag vet att min kropp ser bra ut och jag antar att jag hade tur när Gud gav mig min ämnesomsättning men jag vet att jag hade mått bättre av att röra på mig och äta bättre för just nu är jag helt försoffad. Killar gillar kurviga tjejer. Killar gillar smala tjejer. Ursäkte mig? För det första. Är det killarna ni ska göra nöjda? För det andra. Nej, nej nej nej nej. Alla tycker om olika och alla ser olika ut. Punkt.
 MCMLXXXV

Idag låg jag ute och solade och pluggade utomhus. Jag fick faktiskt lite färg (dock har jag dränkt mitt face i brunpuder på bilderna haha) och mitt hår ser blondare ut. Troligtvis för att jag klippte mig, men jag känner mig fräääsch. Kolla mina ögonbryn, ser ni vad dom har växt? Eller är det bara jag? Jag fyller alltid i på ställen där det växer med min ögonbrynspenna från H&M, men det ser ut som att Xbrow verkligen fungerar!!! Jag betällde den från Glamdeals.se
 
En annan sak som jag testar från Glamdeals är kajalen jag har på mig på bilderna. Den är verkligen skitbra. Den är krämig och jag brukar skugga ut den och öven använda som ögonskugga. Köp den hääääääär för minde än halva priset. Om ni uppger ''zaraeyeliner'' så får ni yttligare 10% rabatt. Då får ni eyelinern för 180 (ordpris 419) cut it

Hej bloggisen! Jag har precis kommit hem från Sickla där jag köpte en ny tröja och klippte mig. Han som klippte mig var så sjukt rolig, herregud vad jag och mamma skrattade! Mitt hår slutar precis innan brösen, så jag klippte väldigt mycket, men det känns tusen gånger fräschare nu. Så Nara är glad! Vi hörs sen. Puss.
 
Tröjan köpte jag på Sea Life och jeansen är gamla fårn True Religion.16 ° i solen mannar

 
Hej bloggisen! Jag har suttit ute ett tag nu och njutit av solen. Det var faktiskt varmt när man hade suttit där ett tag. Snart ska jag in på scenen igen och sjunga. Jag har varit hela helgen på Stockholmsmässas där Funky Kidz har haft föreställingar! Och nästa helg kör vi igen. Sen måste jag skicka iväg min uppsatts om Josef Mengele till min lärare. Vi skriver om WW II i skolan och jag mådde så illa när jag skulle söka fakta om Josef. Googla honom.. Usch. 
 
Vi hörs senare! Ut och sätt er i solen vetjaa, puss.nu är jag slut

Toppen på första bilden är ifrån Cocos Fortune // Jag fick en egen Hockeytröja med mitt namn!
 
Hej bloggisen. Idag har jag haft fullt upp! Jag åkte först och repade i Globen till Hockey VM, sedan åkte jag till Älvsömässan och sjöng för Funky Kidz. Direkt efter uppträdandet slängde jag mina grejer i Taxin och åkte till Globen igen för att sjunga live. Jag tyckte det gick bra och det var otroooligt mäktigt! Tyvärr hade jag inte tillräckligt högt i mina in ears och ljudet studsade tillbaka något sjukt! Man märker verkligen vilken stooor arena det är. Det blev ju reklam när jag skulle sjunga hahaha men jag hade skitkul i alla fall. 
 
 
 Just nu - rep till VM invigningen
jag

Jag tror jag aldrig har kommit i tid till en lektion på morgonen. Inte på väääldigt länge i alla fall haha. 
 
Jag äter godis varje dag och har supersvårt för att hålla i pengar.
 
Jag är lite smått besatt av Candy Crush på iPhonen.
 
Jag använder bara typ hälften av dom kläderna som ligger i min garderob..
 
Jag blir ALLTID smittad med parasitdjur som springmask som man hade på dagis, löss i skolan osv. Fy!
 
Folk tror nog att jag är ''större'' än vad jag egentligen är. Alla ser väl äldre ut på bild I guess. Jag är ca 1.60, väger 47 och ser mindre ut i ansiktet IRL har jag hört haha. 
 
Ibland känns det som ingen riktigt känner mig.
 
Jag är en riktigt bra lögnare mihihihi.
 
Jag älskar att ligga på spikmatta och jag sover alltid med mina gosedjur.
 
Jag hatar folk som smygskryter haha. T.ex ''Jag gick och handlade min tröja idag, den var så jävla dyr och jag har redan 5 likadana men jag kände att det var typ rätt nice så nu har jag lagt 7000 på dom tröjorna hihi'' Sämst exempel ingen fattar vad jag menar hahaha.
 
100% av mina möbler i mitt rum är från IKEA haha.
 
Jag har slängt igen dörren så många gånger när jag varit arg att listen vid dörrkarmen har lossnat hehe.
 
Jag skulle kunna fortsätta i evigeheter.....
 Studyyying

Hej bloggisen! Idag kommer jag inte att blogga förrens jag är färdig med min uppsatts jag ska lämna in imorgon. Jag har inte ens börjat än. Bajs, jag mår så dåligt över denna streeesss. Jaja, det fixar sig. Tänkte bara meddela det. Vi hörs kanske sen, puss! Snälla sommaren, kom nu!
 humorgalan - för varenda unge

Min fina klänning är ifrån Ida Sjöstedts kollektion med Nelly.com och skorna är ifrån Sugarfree Shoes.
 
Hej bloggisen! Just nu sitter jag och kollar på de andra artisterna som uppträder på scenen. Jag var först ut som sångnummer och gissa om jag var nervööös? Det var så rörande med inslaget innan och på genrepet idag brast jag ut i gråt innan låten på scenen. Jag, eller min familj rättare sagt, är världsföräldrar och man borde faktiskt bli det. Det handlar om 3 kronor per dag, som gör en enorm skillnad för barnen. 
 
Sången gick faktiskt ganska bra. Man är ju alltid nervös, och jag är bara 15 så det kan bara bli bättre och bättre. Det är klart att ju mer man uppträder, ju säkrare blir man. Jag blev i för sig lite glad när jag läste på twitter och instagram ''playback'' vilket jag inte hade, men om dom tycker det lät som det så tar jag det som en komlimang haha. Hoppas verkligen ni ringer in eller går in på Unicefs hemsida och tjata på mamma och pappa om att blir världsföräldrar.två snabba bilder

Frulle på Berns med min älskling. Ja han gillar melon // Igår på Valborg.Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0