dagens snabba

Byxor 2nd One // Skor Random // Blus Odd Molly // Jacka Moncler // Väska Micheal Kors 
 
Hej bloggisen! Jag kom precis hem från Eskilstuna där jag sjöng idag! Det var sååå kul! Jag fick med mig en liten (eller inte så liten) leopard, En jättefin tavla från en jättefin tjej, och lite kort. Tusen tack för idag. Jag hade en amazing time. Nu ska på bio med Stella och sen träffa Ludwig och killarna. Vi hörs sen. Puss!



jag älskar er trogna läsare

 
Hej saknade blogg! Hur mår ni? Vad gör ni? Hur har ni haft det? Det känns som en evighet sen! Idag fyllde mitt hjärta (Ludwig) 16. Han sov hos mig igår med Carmelo och Sebbe så vi väckte honom på sängen och sjöng. Jag skoja. Det gjorde vi faktiskt inte utan alla vaknade av att mamma kom in och väckte oss. Snacka om att jag fick skuldkänslor haha. Efter vi hade vaknat åkte jag och Carmelo till stan för att köpa present till Lud. Jag vet att det är vääääldigt sista minuten haha men det blev strul med mitt kort så idag kunde jag äntligen köpa något. Det blev ett par Ray-Ban ''Clubmaster'' och en Morris tjocktröja (och mina dopeswagfreshskor från Nike Jordan Air till mig själv!) Han blev jätteglad! 
 
Imorgon bär det av mot Eskilstuna! Mer update om det sen! Puss så länge.
 



love again

Hej bloggen! Idag har jag repat heeeeela dagen! På söndag kommer jag nämligen vara på scenen I Eskilstuna på Zoo't där! Spännnaaande! Dock inser jag faktiskt nu hur jobbigt det är att dansa och sjunga samtidigt FULLT UT! Hur klarar Beyoncé av det? Jag får nog börja ut och springa. Det är väldigt, väldigt roligt i alla fall. 
 
Om någon missat det, så är Love again, min nya låt ute på youtube. Det är jag, Selma, Nelly och Shenie som är med. Allt är inspelat med en sån där minikamera. Vi tog med oss den på Gröna Lund och när vi cyklade. Detta är resultatet.
  



todayzz

Instapics.
 
Hej bloggisen! Dagen började med rep på Skansen inför imorgon sen dansrep och sen hem och sova och sen rep med musikerna och sen och sen och sen. Haha i alla fall, jag ska upp rätt tidigt imorgon så för alla morgonmänniskor - sätt på tvn klockan 8 så kommer ni se mig! Nu ska jag gå och ha lite girly-time med mig själv och gå och fixa naglarna hihi. Puss
 



well well well

Har ni läst artikeln om mig på Aftonbladet? Det verkar ju blivit en snackis på Twitter åtmistonde. Ja, jag vill ha kammat hem Grammys, jag vill ha haft ett antal listettor på billboard, jag vill sälja ut arenor på mina världsturnéer. Han frågade vad min dröm var och jag svarade ärligt (med en glimt i ögat). Varför ska folk lägga sig i fosterställning och gråta över något sådant? Och varför skulle jag ljuga om att jag inte ville uppnå allt det? Folk fattar ju inte ens skilldnaden mellan ödmjuk och målinriktad. Att vuxna människor ska säga att jag har hybris osv haha det är ju jättepinsamt. Jag har ALDRIG sagt att jag bättre än någon annan, jag har ALDIG sagt att förtjänar detta mer än någon annan. Usch, att jag ens ska behöva försvara mig. Lyssna på I was here med Beyoncé så fattar ni vad jag menar. Sen så kan jag lägga handen på hjärtat och säga, nej denna artikel hade jag kunnat skriva bättre. Sjukt dåligt vinklad och jag förstår att många får en dålig bild av mig. ''Svenska popundret dissar Melodifestivalen'' är rubriken liksom. Komiiiggeeennn... Jag älskar Mello, men jag ser mig själv inte stå på melodifestivalen.
 
Jag har inget emot aftonbladet, Artikeln var ju faktiskt inte så farlig, utan man får ta saker med en nypa salt. men hope you guys get it. Läs häääääääääär 
 Förlåt för mina stavfel, jag är så trötterrrrr..
 
 



dance dance dance

Skärp Hunkydory // Jeans True Religion // Topp BikBok
 
Inte direkt danskläder, men det funkar! Idag har jag repat inför turnen igen. Det kommer bli jättebra. Det känns så nu i alla fall. Jag dansar i alla fall på House of shapes, som ligger på Hornsgatan. Nu ska jag äta. Nomnomnom. VI hörs lite senare.



söndgsssssseeeegggg

Hej bloggisen! Igår blev det ingen update, sorry 'bout that. Har ni sett the bling ring? Det handlar om ett gäng ungdomar som bryter sig in i olika kändisars hus. De flesta hus var olåsta och olarmade så dom bara klampade in. Gänget besökte Paris Hiltons, Lindsay Lohan, Megan Fox, Miranda Kerr och Oraldo Bloom, The Hills profilerna m.f när stjärnorna var bortresta. Det sjuka är att detta är en sann historia.. Den var ganska bra faktiskt. 
 
Nu ska jag sova, sen åka in till stan om jag pallar. I'm so tired. Vinnarna av bikinin blev Josefina och Anni och har blivit kontaktade av Fei, som äger ''to die for'' Grattis grattis säger vi till dom! Här kommer lite bilder från Oslo.
 
 
 



jag vill göra just det här

 
Publiken var sjuk. Galet! Så mycket energi och allsång. Jag är så glad att jag fick vara med på VG-listan och sjunga inför så många. Det här var mitt första stora gig ever! Jag hade extremt roligt, och ville inte gå av scenen. Det ska bli kul att turnera i sommar och fakiskt få dansa och hoppa runt. Just idag kände jag ''det är därför jag går upp 7 och lägger mig 1 på sommarlovet''. Ibland känns det faktiskt jobbigt och ovärt, men när man kommer upp på scen kommer man ihåg varför man sliter så mycket. Tack till Oslo, ni var bäst! Nedre bilder från @christopherlunde på Instagram.



svartvitt

 
Jag har börjat älska svartvita bilder. Love love love. Jag sitter just nu och lyssnar på min egen låt som faktiskt är så bra att jag inte kan sluta lyssna på den haha. Jag tror den kommer komma på EP nr 2. Vi hörs lite senare med en outfit-update! Puss och kram!
 



Oslo/Norge

Hej bloggisen! Nu ska jag sussa efter en lång dag i Oslo. Jag har faktiskt inte gjort så jättemycket om man tänker efter men jag kommer somna som en stock när jag lägger huvudet på kudden. Imorgon smäller det! Jag är faktiskt fruktansvärt nervös och det skulle inte förvåna mig om jag fick världens migrän imorgon haha. Neeeejjj man ska tänka positivt!!! Jag är så obeskrivligt glad att jag har fått denna chansen att stå framför 100.000 människor och göra det jag älskar!
 
 
 
 
 



men sluta...

Jag blir så himla glad när folk säger att vi är lika. 



VG lista

Hej bloggisen! Nu är jag och familjen på väg till Arlanda. Jag ska flyga till Norge där jag ska vara med på VG lista! Jag är sjukt taggad!!! Har jag några norska läsare som kommer och kollar?




2 die 4

Hej bloggisen! Nu kan ni tävla om en helt valfri bikini från 2 die 4! Här ovanför är tre av dom. Jag har själv några och se sitter som en smäck! Gå in häääääär och välj ut en bikini, kommentera vilken ni valt och glöm inte storlek och mailadress. Tänk på att storlekarna är små. Jag har S i underdel och M i överdel. Lycka till! Tävlingen avsutas på fredag. 
 

TÄVLING AVSLUTAD!



covers

Hej bloggisen! Jag kom precis hem från en lång dag på stan. Jag åkte först och träffade Erik. Vi var bäästisar när jag gick på balettskolan och vi ses aldrig nu, så det var ett kärt återséende. Efter ett tag haka Sebbe på och jag var med dom en stund. När det började närmase sig middagsdags åkte Erik till Sollentuna och jag och Sebbe gick och träffade några kulturamafolks. Det har faktiskt varit en mysig dag. Det första lediga dagen på väldigt, väldigt länge känns det som. Imorgon kommer min kärlek hem från innebandylägret som han varit på. Han har varit ledare för supersöta killar som är födda 2001.
 
Jag tänkte höra en sak med er, medan vi ändå är igång. Jag kanske kör en eller två covers på turnén i sommar. Vilken skulle ni vilja höra (Jag har redan tagit Halo, som är första alternativet) Skriv så mycket ni orkar! Puss och godnatt. 
 
 



don't be so maaad!

Godmorgon!Haha åh, era älskvärda kommentarer ♥. Jag har faktikt svårt att förstå folk som inte förstår humor. Alltså, vad gick fel? Jag ber ingen köpa en kofta till mig! It was a bloody joke. Mina föräldrar skulle aldrig köpt en sån till mig så därför skojade jag lite med att ni kunde gjort det. Om ni känner för det så får ni.. Hahaha, skämtosido. Jag vaknade precis från en natt med inte så mycket sömn. Jag låg och FaceTimea med Sebbe och Viktor fööör länge. Det resulterade till att jag vaknade nu. Mitt på ljusa dagen. Jaja, nu måste jag upp och hoppa för jag ska träffa Erik! 
 



good nightie nightie

Bildbrist, men det kanske inte gör något...
 
Imorgon tänkte jag köra en tävling här på bloggen. Om en bikini, nu i sommar och allt! Hääärligt. Idag har jag dansat och repat inför massa roliga gig i sommar. Efter det gick jag och träffade Malva och Paula. Vi gick bara runt på stan och kollade i massa butiker. Jag såg en jättefin Busnelkofta/jacka! Åååhhh vad jag vill ha den!!! ''Viktoria'' heter modellen. Är det någon snäll själ som vill köpa en sån till mig finns dom hääääär. Ni kan skicka den till kontoret. Supersnällt, tack på förhand! 
 
 



she's not me part II

 
 
Hej bloggisen! Här är ''part II'' på She's not me. Tanken med den här är att, som ni ser, exakt samma videoidé men att hon (jag) sjunger den här låten efter ett tag.. Alltså, det har gått en tid och hon har smält det värsta och kommit över honom till viss del. Den här låten är inte lika sorgsen, utan mest frågvis. Hur har du det? Lika bra som du hade med mig? Vad tycker ni om låten?
 
Förlåt att jag inte bloggat. Jag har haft fullt upp med mitt moppekörkort. 



intervju

Läs Expressen-artikeln här!
 
 
 



leave the kändisar alone!

Vet ni vad jag tycker är helt vidrigt? Alla rubriker om vem som är för smal, vem som är för tjock, om ''stjärnornas dieter'' osv. Tyvärr skrev jag 'osv' för det tar aldrig slut. Tidningarna måste ju ha ett helt lager med alla världens alla kroppar som de sedan sätter en kritiserande rubrik på. Usch. Kan inte dom bara få bada ifred? Jag skulle inte vilja att en paparazzi stod i en buske och tog kort på mig när jag gick med min familj på stranden för att sedan skriva ''Zaras fina kropp är ett minne blott, har gått upp 3 kg!'' Jag vet att personerna är offentliga, men snälla, give it a break.
 
De är bara männikor.Som stackars Kim Kardashian. Hon är gravid! Klart som F A N att man går upp i vikt och sväller upp. Låt henne få njuta av att bära sitt framtida barn. Update: Jag vet att det är citerat från henne på tidningen under, men det är hemskt vad hatad och nertryckt hon blir nu när hon är gravid. Jag skulle tycka det alldra roligaste hade varit om en dag vaknade männiksorna, som skriver dessa artiklar, upp och såg att DERAS kroppar var framsidan på varenda tidning. För det är ju helt lagligt. Jag vet att viktartiklar oftast är nödrubriker, i brist på nyheter, men kan dom inte bara skita i att skriva då? Helt ärligt, jag blir lika sur varenda gång jag ser sånt här i affären. 
 



hunkydory

Titta! Vilka fina byxor jag fick som present av Hunkydory! Jag använde dom gråa idag och de sitter som en smäck! Jag älskar deras stilrena kläder. Jag har även ett par vita byxor där ifrån. Rätt mycket kläder faktiskt. Mycket och fina kläder. Hannapiggy har varit borta de senaste dagarna, så det blir tyvärr inga ''dagens outfit'' bilder haha. Vi hörs morgon!
 



backstage

Från gårdagens fotografering med den superduktiga Fredrik Etoall. Kolla hans bilder HÄR.  Vi sattsade på en väldigt naturlig look. Ingen mascara, läppstift, ögonskugga eller puder. Moppelektionen vill jag helst inte gå tillbaka till. Haha usch, vad tråkigt! Men det är det värt, för att få köra min lilla bebis!
 



Igår och idag

Hej bloggisen! Igår stod jag hela dagen i en studio och fotades. Jag hade skitkul och det kommer bli hur fina bilder som helst. Mamma tog några, inte så många, backstagebilder som jag lägger upp när jag kommer hem! Just nu är jag på väg till moppekortslektionen. Vi hörs sen!




uncover sold platinum

Det är helt sjukt! Tack så jävla mycket allihopa som köpt, lyssnat och tyckt om den. 15 år och platina x3. En miljard tack! Ni är bäst.
 
 



allsång på skansen

Igår var det presskonferans för allsång på skansen. Det kommer bli så jävla fett att vara med! Jag är med i första programmet, första låten. Det jag ser mest fram emot är att få leda allsången med en låt. Iiiiip, nu börjas det! Med allt. Jag är så himla taggad!



jag förtjänar en powernap

Hjälp, vad sjukt!? Är klockan redan halv 9? Så mycket som jag gjort idag har jag inte gjort på väääldigt länge. Det började med att taxin kom, 20 över 7 imorse och körde mig och mamsen till radiohuset där jag var med i morgonprogrammet i P3. Var det någon som lyssnade? Sen var det en lååång intervju på Universalkontoret med Aftonbladet och Expressen. Jag gjorde även två telefonintervjuer. Klockan ett åkte jag till Norr mälarstrand där jag spelade in en låt. När vi var färdiga med låten drog kosen vidare till house of shapes där jag hade rep inför turnén och nu kom jag precis hem. Puuhh! Lång dag. 
 
Första stoppet för turnén kommer bli Uppsala den 29e, och dagen efter Eskilstuna! 
 



sista chansen

Hej bloggisen! Ni har väl inte missat att ni kan vinna en Samsung galaxy 4s? Det är den mest personliga smartphonen som känner igen din röst, dina rörelser och ditt ansikte. Svep, bläddra och skrolla med hjälp av blicken och ta kort med 13 kameran. Tryck HÄÄÄÄÄÄR för att tävla med blogg.se och Samsung!
 
www.blogg.se/samsung/
 



1997 bal 2013

 
 
kväll hade jag verkligen kul. Jag skratta tills jag grät och hoppade runt i mina klackskor tills jag inte kunde känna mina fötter längre. Jag tycker verkligen om min klass, men en sak måste erkännas, och det är att jag inte känner mig som en del av den. Jag har inte gått där sen början, jag har inte ''kommer ni ihåg?-minnerna'' Jag kan inte relatera till klasskänslan när jag vet hur bra det var på min förra. Men jag är glad att jag började på kulturama. Jag har både bra och fruktansvärt hemska minnen där ifrån haha. Jag har hatat så mycket, men älskat andra så det gör ont. Jag lärde mig mycket om mig själv under det sista året i nian. Nu när slutet är nära tänker man väl tillbaka på början. Hjälp, vad mycket saker som förändrats med tiden. Jag kommer ihåg min första dag i 4an. När jag var på väg till balen ikväll kände jag nästan samma sak. Pirrigt, vääldigt nervöst och lite konstigt och obekvämt. På ett mysigt sätt. Vi skålade för grundskolan under middagen. Beata fick mig att tänka på att nästa gång skålar vi för stundenten, sen examen. Glaset höjs till 40-års festen och många gånger där emellan tills skålen klingar på min begravning. Imorgon börjar ett helt nytt kapitel i mitt 15 åriga liv. Allt går så jävla fort. Igår var jag 10 år.
 



she's not me part II

Idag var jag och spelade in musikvideon till She's not me part II. Den är ju väldigt enkel så det gick fort och jag hade jättekul. Jag älskar låten, den är så skön. Snart släpps min andra EP vilket jag tycker är så spännande. Jag får ångest över att jag inte kan använda min kamera imorgon. Då har jag bal! Jag känner mig lite för fin. Om ni förstår.. Haha min klänning har typ ett släp. Jaja, det blir säkert bra!



det finns inga ord som beskriver




It's a wrap

Hej bloggisen. Jag hatar den här appen. Jag hatar den av hela mitt hjärta. Jag vet inte hur många gånger jag har fått skriva om detta nu. Så jag håller en snabb "sammanfattning" om vad jag har skrivit i de 100 senaste försöken till att publicera. Jag har dansat och satt koreografin till it's a wrap, jag är på väg till en replokal för att repa mina låtar live med band, ikväll ska jag kanske till Operan och kolla på balett, min kompis fyller år och har bjudit 1000 pers känns det som haha så det kommer troligen spåra. Får se om jag drar dit. Tror ej. Bild från igår.




flash back friday

Mina ögon ser så himla blåa ut på den här bilden! Från våren 2011, 13 år. Tycker ni jag har förändrats? 



balklänning

Hej allihopa! Idag mår jag nästan helt bra! Jag har lite ont i halsen och är hängig annars är det heeelt lugnt. Herregud, vad skönt. Jag var tvungen att gå upp jättetidigt för att hämta min balklänning, hos Ida Sjöstedt, som jag ska ha på måndag. Den är så fin. Hela jag kommer känna mig som en prinsessa. 
smakprov. Jag vill inte ta kort på hela klänningen ännu! 

 



nationaldagen

Hoppas ni får en trevlig nationaldag, önskar jag och min kåmpiz Beyoncé!



feeling bettahh

Hej bloggisen! Jag börjar verkligen bli så mycket bättre. Jag var till och med ute och gick en bit idag. Okej den biten var ca 200 meter lång och ledde till sushi men i alla fall haha. I övermorgon kommer jag nog vara frisk, för nu börjar kroppen känna av antibiotikan, och det är bara bra! Sen blev jag sugen på att gå på Kenzas och de andra i bloggligans bloppis, för herre vad fina kläder det måste vara där, men sen erkänner jag väl att jag är INTE sugen på att stå och köa och trängas med tusen andra som också vill gå haha. 
 



Vi hörs imorgon

Jag har tagit Alvedon och penicillin men det blir inte bättre. Suck..




Jag pallar inte...

Hej bloggisen. Hanna har, som vanligt, lagt beslag på min dator för att slaviskt följa alla möjliga serier. Det för hon väl göra då. Jag ligger just och och kollar på TV och ska snart göra pannkakor. Om jag orkar. Jag är sjuk, ifall jag har missat att berätta det. Jag har hög feber, blåsor i halsen och mina körtlar är svullna. Jag kan inte prata eller svälja, jag får ha en liten kopp som jag spottar i istället. Lol, okej too much information.

Jag blir verkligen sjuk hela tiden känns det som. Jag har ett pinsamt dåligt immunförsvar. Jag har inte ätit något på 2 dagar så nu får jag faktiskt ta alla mina krafter till pannkakorna. Vi hörs sen. Puss!




Hur söt?!




sexsupersnabba

Jag kan blir så fruktansvärt arg på folk som inte förstår när jag förklarar något haha. Jag har uselt temperament. 
 
Alltid när jag står bakom scnenen och ska ut och sjunga så tänker jag alltid ''vad fan har jag gett mig in på? Jag vill inte det här!'' för jag är så nervös haha, men sen så älskar jag det när jag väl står där ute. 
 
Jag tycker ''inspo-instagramkonton'' är det töntigaste som finns. Ahhaa, coolt, du har en bild på en starbuckskopp. Och en Victorias secret påse.. Inspo. Nej. 
 
Nu förtiden är jag så trött att när jag kommer hem efter skolan går jag raka vägen ner till mitt rum och går och lägger mig i sängen, med jackan på. 
 
Jag sover fortfarande med mina två gosedjurshundar Doggy och Lisa! 
 
Jag har alltid vita lakan osv. Det känns mycket fräshare än något annat haha. 
 
 
Två bilder ifrån fotograferingen, då vi lekte lite.
 



samsung galaxy S4

Hej bloggisen! Ni har väl inte missat att ni kan vinna en ny Samsung Galaxy S4!? Den känner igen ditt ansikte och din röst. Hur coolt är inte det? Om man kollar på en video och du vänder bort huvudet pausas filmen, och när du börjar kolla igen sätt videon på! Tryck HÄÄÄR för få chansen att vinna. 



festligt

 
Hej bloggisen! Idag har jag förreställning i skolan. Vi gör Hairspray! Efter det ska jag käka middag med min älskling eller Chloé. Beror på vilken tid det blir. Sen ska jag på fest. Det är rätt uppstyrt och jag har verkligen innngentiing och ha på mig! Jag beställde en najs klänning från Filippa K, men den var way too biig. Lite synd. Bilderna ovanför är tagna för några veckor sedan, när jag plåtade mitt omslag för nästa EP!



babys




Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0