embrace your weirdness

Jag sitter fortfarande på planet. Humöret har sänkts i takt med bitt blodsocker, för jag börjar bli riktigt hungrig! Mamma är skitjobbig för hon har lagt beslag på hela armstödet och tror helt plötsligt att hon äger det eller något, så jag får sitta med mina armar fastklistrade vid sidan som om jag satt på Nobelmiddagen. Jag chattade med min gosekatt Lud (i en minut) men han var trött och skulle gå och sussa. Varför vill ingen vara uppe när jag är det? Komigen? Det är ju lov!
 
Nej vad sjukt!!!!Jag fick värsta pirr i magen nu! Jag har inte tänkt på att jag ska till L.A! Men gud vad roligt! Hahaha omg jag är helt seriös! Jag har inte insett det. Jag har knappt insett att jag vunnit talang och det var för fem år sen liksom hahaha. 
Jag och armstödstjuven. Photo booth, vad hade jag gjort utan dig? 



tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Hej bloggisen. Fan vilken fyndig rubrik. Jag sitter faktiskt just nu ca 10 000 meter upp i luften och tänkte uppdatera er lite snabbt. Planet till Tyskland gick klockan 12 där vi mellanlandade och bytte till Los Angelesflyget som gick klockan 4. Från Tyskland tar det 11,5 timme till LA. Extremt oskönt att det inte går direktflyg från Sverige men jag ska abslout inte klaga. Jag kommer vara framme 5 på morgonen, svensk tid. Det är helt sjukt att man kan få så bra internet (för det går faktiskt riktigt snabbt) mitt över Atlanten! 
 
En annan positiv sak som fick min hungriga mage att skrika av lycka var maten! Jag åt upp allt för första gången i världshistorien. Jag brukar vara jättepetig med just flygplansmaten för den är alltid så sladdrig men det här var fan bättre än skolmaten hahaha. Oh God, om jag inte slutar skriva nu kommer jag börja babbla på om jättekonstiga saker, för jag är så sjukt trött haha. Vi hörs imrogon. Bjussar på bilder från USA i somras.
 



vinn Beyoncé biljetter

NU HAR NI CHANSEN ATT VINNA 2 BILJETTER TILL BEYONCE'S ''MRS CARTER'' KONSERT HÄR I STOCKHOLM DEN 29 MAJ I SAMARBETE MED GLAMDEALS!!!

Och om inte det vore nog så år man presentkort hos Glamdeals.se för 1000kr!

Jag ska självklart gå eftersom jag ääääälskar Beyoncé och om några dagar får en lycklig vinnare också det! Jag hoppas så många som möjligt deltar. Då finns det självklart chans för annu mer tävlingar. Reglerna är enkla för att få chansen att vinna. 

 

 Så här enkelt är det att delta i tävlingen:

1. Gilla Glamdeals på Facebook www.facebook.com/Glamdeals.se 

2. Registrera er på deras nyhetsbrev, det kan du enkelt göra på Glamdeals hemsida som ni hittar här  

3. Kommentera även detta inlägg med din email adress så är du med och tävlar. 

Så passa på nu!!!! Tävlingen avslutas om 3 dagar. Lycka till!

 

 




igårkväll

Hej bloggisen! Igår var jag på Adiams födelsedagsfest. Vi firade både Daphna och Adiam som fyllt år. Jag hade sjukt kul, bästa på länge! Alla var otroligt sköna och alla hade roligt. Tyvärr spårade det lite i slutet och alla fick åka hem väldigt tidigt. Vissa drog vidare, men jag och Ludwig åkte hem till mig och pratade och sådääärr. Lika bra det, för jag var så sjukt trött och imorgon åker jag!!! 
 
Bilder från Insta.



leverantören Zara

Hejsan bloggisen. Nu har jag suttit och skrivit upp min obligatoriska lista på grejer jag vill köpa i LA. Något sånt här blir det väl ↑. Jag undrade bara om någon av mina läsare vill ha någon Juicy track suit, så kan man ju köpa hem massa och sen får dom som ''beställt'' få sina skickade. Eller det kanske är för mycket jobb.. Men vilka är intresserade? 1000 för en mjukisjacka typ. Puss.



she's not me

 
 
Jag längtar så mycket efter att min nästa EP ska komma ut! 
 
 



znabbt inägg

Hej bloggisen! Jag står för tillfället i en Applebutik med Sebbe, Ludwig och Carri. Carri ska fixa sin lillebrors mobil. Jag ska gå och äta på T.G.I Friday sen. Yäy. Sämst inlägg.



Birds

Hej bloggisen! Just nu sitter jag och sjunger på sånglektionen i skolan. Dom andra stämmorna övar så då passar jag på att blogga lite. Efter skolan ska jag dra min kos till söder där jag ska hämta mitt löshår. Yäääyy. Sen ska jag beställa min balklänning träffa Ludwig och sist men inte minst möta familjen någonstans där vi kan äta. Hannapiggy fyller nämligen år!




sista för idag

Nu ska lilla trötta Zara gå och lägga sig. 
 
Jag har suttit och svarat på en del mail från några företag osv. Sen vill jag påminna er alla om att kolla mailen eftersom det bara är två som svarat och om ni andra tre inte svarar måste jag välja nya. Jag kollar upp vad ni heter sen! Haha. Jag älskar tävlingar, det gör väl ni med dear readers? Så alla företag som vill kontakta mig finns jag på [email protected] eller om någon läsare vill skriva en personlig hälsning. Jag ska försöka svara på så många som möjligt! Sov gott. 



ska man tro på allt?

Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola. Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv. En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig. Internet består till 61% av porr. Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa. Alla isbjörnar är vänsterhänta. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna Inget ord i det engelska språket rimmar med ”month”. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
 
Haha jag älskar sånna här. Är seiöst det näst vanligaste ordet Coca Cola? Vem sitter och kollar hur många insektsben det finns i en kladdkaka? Intervjuar man en isbjörn och frågar om den fångar sitt byte med höger eller vänster hand? Har någon sett en snigel hoppa? Eller en val? Elefanter kan väl endå inte vara det enda djuret som inte kan hoppa? Haha. Förrut gick jag alltid på sånt här. Om ni kollar bakåt i arkivet hittar ni säkert ett inlägg där jag skriver hur coolt det är att man sväljer spindlar när man sover. Nej hörrni! Man måste vara lite kritisk mot saker. 
 
Hahaha asså va?



sleep tight

Haha jag skrev nyss ett inlägg på Swedish Beliebers, heregud det gör jag aldrig om. Helt kaos och alla bara bråkar känns det som. Det är ju över 1500 pers i den gruppen så det är ju inte så kontigt att det blir så när folk har olika åsikter. Jag ville säga typ det jag redan har sagt så alla skulle få ''den rätta sidan på historien'' eller vad man säger haha men det gick inte så bra... Haha. Jaja jag kan bara säga att jag har köat (när vi vad i SF i somras satt vi uppe hela natten fast då fick jag inte några) och min biljett jag har nu är köpt! Så nu vet alla det. Jag lovar mig själv att det är sista gången jag drar upp det. 
 
Jag tänkte lägga upp en cover på Halo, men jag ser anskrämlig ut så jag struntar i det. Men den kanske kommer upp i alla fall, vem vet? YÅLÅ. Imorgon har jag sovmorgon. Gud så skönt. Jag tror jag ska krypa ner i min säng och sussa nu. Vi hörs imorgon. 
Classic bild ifrån Thailand



tådäjs aotfitt

Hade inte min anlitade fotograf Hannapiggy (ja, jag ger henne 10 spänn varje gång hon knäpper några kort haha) i närheten så då fick jag göra det bästa av situationen. Jag har på mig jeans från Gina Tricot, Linne från Chiquelle, Kofta med pärlor och stenar från Lindex. Vi hörs sen, puss! 



godermorgon

Hejsan allihopa! Jag går fortfarande runt i pyjamas. Ludwig gick till gymmet för inte så länge sen så nu sitter jag här själv. Igår kom vi hem ganska så tidigt efter att ha varit på Estelles födelsedagsfest. Jag hade skitroligt och alla andra med. På torsdag ska my love Adiam ha födelsedagsfest och sen är det lov! Jezuz vad najs. Idag klockan 5 ska jag möta mamma som har varit på spa med pappa. Pappa fyller år imorgon och Hanna fyller år i övermorgon haha. Mars måste ju vara den månaden alla fyller år i. 
 



vinnarna av tävlingen med JFR

Nu har jag dragit vinnarna till tävlingen i samarbete med JFR. Jag har mejlat er (ni fem som vann) så hoppas ni svarar. Snart kommer ännu mer roliga tävlingar. Grattis till er som vann!!! 



i would

Ja, jag tog bort både inläggen på Instagram och bloggen för jag inte vill ha några negativa kommentarer och dålig energi. Ursäkta om jag blev sur men det hade nog vem som helst blivit. Jag tycker inte synd om mig själv, det sa jag ju! Jag älskar det jag gör och jag har KÖPT biljetten, det är bara skivbolaget som fixat så att jag kan köpa den. Och menar ni på fullaste allvar att jag ska ge bort min biljett? Jag har köpt nästan alla hans skivor och låtar men jag är ingen belieber, and sorry 'bout that. Och för det andra skulle det vara omöjligt att ge Justin min skiva eftersom den inte finns som fysisk skiva, den finns bara på internet och skulle det inte vara sjukt coolt om han faktiskt skulle lyssna på den? Haha tääänk vad sjukt det är hur mycket hysteri det kan bli runt en människa som man älskar men som man aldrig träffat. It's crayyy. Jag låg typ och grät för att jag ville träffa Eminem förrut.
 
För att byta samtalsämne lite grann.. Idag har jag i alla fall på mig Jeans från Dr Denim, Jacka från Zara, Blus från Odd Molly, Glajjer från Ray Ban. Vi hörs lite senare. Och maaassoorrr av kärlek till alla er som kommenterar snällt. Jag läser allt och blir så himla glad. ♥
 



Rida på en liten polle

Hej bloggisen! Idag är den absolut skönaste dagen. Jag har sovmorgon till 11 och det är fredag. Idag efter skolan ska jag åka och rida. Jag har verkligen längtat och sett fram emot det!




favoriter från Odd Molly




Mar. 21, 2013

Hejsan bloggisen. Idag ser jag ganska vårig ut, vita byxor och allt. Det kanske är lite för tidigt för det men men. Efter skolan ska jag spela in en ny låt! På tal om skolan vill jag inget mer än att börja gymnasiet, byta omgivning och få nya kompisar. Jezuz vad jag längtar..




Suddiga bilder

Hej bloggisen. Idag efter skolan hade jag, mamsen och mitt skivbolag Ten möte med United Stage som är ett företag som bokar och fixar spelningar till artister. Vi gick igenom sommarplanerna och började planera på en turné. Det kommer bli så spännande!

Tyvärr glömde jag bort att jag var inbunden på förhandsvisningen av Croodarna och mötet slutade då bion började så jag kunde inte gå. Istället gick jag hem till Max, som är Ludwigs systers pappa och var barnvakt åt henne. Dom har inte samma pappa ifall någon skulle bli helt förvirrad haha. Vi hade det jättemycket och lilla Matilde är världens gulligaste, nu är jag äntligen hennes favorit!




spontana

Jag har extreeeemt svårt för att veta när jag ska skiva dom och de. 
 
Min ryggrad är sne haha.
 
Jag har fått någon sorts crush i Macarones.
 
Jag skriver alltid upp en lista på vad jag köpa när jag åker utomlands, men den ändras heeelt när jag är där haha. 
 
Jag får panik om jag har olika strumpor på mig.
 
Jag fikar upp ca 1000 kr i månaden. Jezuz vad onödigt. 
 
Mitt hår blir alltid jättetrassligt, även fast jag borstar det hela tiden. 
 
Arg gääärriii haha.



We are family

Hej bloggisen! Jag har suttit och lyssnat på "joy" hela dagen. Den är så mysig ni måste verkligen lyssna på den! Den påminner så mycket om afrikanerna som kom och var med vår klass i 2 veckor från Sydafrika. Dom sjöng den och jag kan faktiskt säga att de var bättre än originalet.




Kemi nationella

Hj bloggisen! Idag gjorde nationella i NO. Som ni vet hade min skola kemi och det gick rätt så bra faktisk, oväntat bra förutom att jag inte hann göra sista frågan alls och svarade bara halvbra på 7an och 6an för att jag verkligen inte hann. Det var lite segt eftersom det kommer påverka betyget och jag kunde ju dom frågorna.

Efter det gick jag och lunchade med en tjej från företaget my academy, ni vet dom som erbjuder läxhjälp? Mamma och Laila var också med. Sen pratade vi om min blogg. Jag ska snart flytta den troligtvis. Men det får vi prata mer om sen! Ha det bra!




snökaoz

Jag blev extremt ledsen idag när jag såg att det började snöa. Tårarna forsade och jag satte mig på toagolvet och hulkade. Snoret bara rann och det kändes som att det aldrig skulle bli ljust. Skoja. Vad håller jag på med hahaha. Jag låg i soffan och kollade på Bad Boys 2 när snöflingorna började arta sig. Det enda jag tänkte var väl ''fan''. Efter några minuterns snöande var de vita flingorna lika stora som min hand och då sjönk faktiskt hoppet om vår riktigt djupt. Ludwig sa att ''det är jättebra, det tyder ju på att den globala uppvärmningen inte är lika allvarlig som folk menar''. Men den är säkert värre. Tänk om vårat klimat rubbas, isarna smälter, vattenytan stiger och förstör strömmarna, vi får inga varma strömmar utan istället får vi vinter året om... Fy. 
 
 
 
 



Tänkte börja med pensionssparande




outfit

Tröja från Thailand // Braxxoorr från Hollister // Väska från Cara // Kofta från Primark



here you go




g nite

Med den här bilden säger jag godnatt till alla fina läsare där ute. Jag och Hanna håller på och spelar in frågestunden så det kommer troligtvis ut imrogon om jag hinner klippa den. Sov sött.



körd på NP

Hej bloggisen! Vad gör ni? Jag är precis färdig med min läxhjälp och jag känner mig rätt körd på nationella. Jag ska nog börja dra min kos mot Ludwig om jag orkar. Idag gick jag bara runt i myskläder. Byxor från A&F och stickad tröja från NLY. Förlåt för att jag inte gjorde videoinlägget igår med Hanna var inte hemma och jag verkligen att hon ska vara med. 
 
 
 



Spelar in




Känns som söndag

Hej bloggisen! Just nu sitter jag och väntar på tunnelbanan. Jag ska träffa Chloé som äntligen är i Sverige! Jag ska sova hemma, helt själv, precis som jag gjorde igår för imorgon ska jag spela in en video rätt så tidigt och jag vet att om t.ex Lud sover hos mig kommer jag vara svintrött imorgon om jag är tvungen att vakna tidigt.

Haha åh jag älskar att läsa på ask.fm när det är en tjej (eller en kille?) som låtsas vara jag! It's so funnyyy. Det är så kul att se hur den personen tror att jag tänker och svarar på frågorna. På tal om frågorna så ska jag definitivt svara på del 2 av frågestunden ikväll för idag är Hannapiggy hemma!




all about the blog

Ibland bara skäms man ögonen ur sig, speciellt när man kollar bakåt i arkivet på min kära blogg. Nu kommer alla kolla inläggen från 2009 och tänkta ''oh nej Zara, vad håller du på med?'' Jag tänker också så jag jag ju bara säga. Liten och söt, trodde hon var stor. I alla fall. Idag efter skolan vad jag och spelade in en rad på en ny låt som heter ''she's not me''. Jag kanske har skrivit om den innan. Jag skulle bara lägga till en mening som vi hade glömt. 

 

Efter det hoppade jag in i bilen med mamsen och körde vidare till Humlegården för att träffa världens trevligaste och sötaste Linn. Vi pratade om min blogg, hur jag kan utveckla den, vilka man ska samarbeta med osv. Väldigt intressant och väääldigt lärorikt. Även hon driver en blogg. Tänk att min blogg är så stor att jag har runt 130 000 läsare i veckan. Ett stort, fett tack till alla er som läser och kommenterar med snälla kommentarer. Jag kan ju erkänna att jag inte lägger ner mycket tid på bloggen direkt, men vill verkligen börja skriva på den nivån jag kan skriva, göra mer seriösa inlägg kanske och ha lite finare bilder. Den här bilden knyckte jag från Linns blogg.




gotta get down on friday

Hej bloggisen! Idag är det helg. Vad händer med veckorna egentligen? De bara flyger iväg och om 2 veckor är det lov igen. Jag och mamma bråkade i förrgår och för att ''straffa mig'' gömde hon min kamera på ett så bra ställe att hon inte kan hitta den. Suck. Men det kommer nog fram snart.  

 

Idag gick jag med klänning, för ovanlighetens skull, till Södra Latin för att göra den andra delen av sångprovet. Det gick faktiskt ganska bra och jag är nöjd så om jag inte kommer in vet jag att jag gjorde mitt bästa. Nu kommer folk säga ''men Zara, du har ju vunnit talang och släppt en skiva, klart du kommer in!'' Men så är det ju inte. Jag kanske inte uppnådde alla poäng, det kanske finns någon som fick högre poäng, det finns säkerligen någon med högre betyg osv. Men jag hoppas… 

 
LA, där jag kommer befinna mig om 2 veckor. Jezuz vad jag tjatar.



Update

Hej bloggisen! Jag bloggade aldrig igår, jag var för trött. Direkt efter skolan kom Emir hem till mig och hjälpte mig med kemin och några minuter efter han hade gått kom Ludwig och hjälpte mig med livet typ haha. Vi bara låg och prata i timmar, det var otroligt skönt. Det känns så himla bra nu med allt och jag är sjukt glad idag.

Idag efter skolan ska jag på en intervju och sen träffa Louise om jag hinner. Jag har både tappat bort mitt busskort och bankkort så jag ska se om jag kan fixa nytt. Vi hörs sen // en trött Zara på engelskan.




Mar. 13, 2013

Godmorgon bloggisen! Idag är det mitten av skolveckan och då är det ju snart helg. Imorgon kommer jag vakna upp och tänka "imorgon är det fredag" ellerhur? Jezuz va skönt! Det gäller att vara positiv. Jag har kemi i nationella, för er som sa att jag hade fysik eller biologi. Alla skolor bestämmer själva vad dom ska ha i NO och min skola har valt kemi. Just so you know!




the great and powerful

Ludwig, helt dödsseriös! Älskli
 
Hello bloggisen! Jag har precis läst färligt kemin. Så skönt att börja fatta saker nu till nationella. Jag har i för sig rätt så bra koll på just kemi! Ovanför ser ni en bild på mig och Ludwig från igår på premiären av Oz, the great and powerful. Jag tyckte att den var extremt bra gjort. Skaparna och producenterna har gjort båda avatar och Alice i underlandet så ni fattar hur det var! Helt amazning. Handlingen där emot var inte lika bra. Det var ganska rörig och förutsägbar, men absolut en film jag hade kunnat fördrivit tiden med. 



Södra latin

Hej bloggisen! Just nu sitter jag hemma i Ludwigs soffa och självaste Ludwig är ute och säljer sin jacka. Så det går till här i orten, måste skaffa para. Haha jag skoja. Idag gjorde jag sångprovet inför Södra Latin och det gick så dåligt så jag ville gråta. Jag proppade i mig kakor som stod i entrén. Tröståt roligt ordentligt!

Men sen fick jag ett samtal från mamma där dom hade ringt och talat om att jag kan komma tillbaka på fredag igen för att göra nästa prov! Jag hade gått vidare! Gissa om jag vart glad.




tävling med JFR

Hej och godmorgon bloggisen! Jag har äran att få hålla i en tävling och priset är ett helt valfritt plagg från deras webbshop JFR.se som har superfina kläder. Fick själv hem ett paket förra veckan. Nu är det inte bara en av er som kan vinna, utan fem! Skriv varför just du vill vinna och glöm inte gilla JFR på Facebook och följa dom på instagram. Glöm ej att skriva mail eller något sätt jag kan kontakta er på om ni har turen att vinna!
 
Bilden snodd från deras blogg!



sista för idag

Hanna är en slavisk följare till Top Model Sverige. Hon har inte missat ett enda program så sjävlklart kollar hon på detta program också. Helt plötsligt börjar min låt Uncover spelas, gissa om jag blev chockad. 50 sms och kommentarer trillade in direkt haha. Gud vad roligt. Längtar till Top Model eventet som är i slutet på april. Imorgon kommer min åsikt på Oz. Sov sött mina vänner. 
 
en liten del av goodiebagen



jag idag

 
Byxor Hollister / Kofta Odd Molly / Blus Odd Molly / solisar Ray Ban 
 
Nu ska jag snart börja åka in till stan och träffa Ludwig. Dom skulle inte gymma så jag drog hem i stället. Jag är supertaggad inför premiären av Oz eftersom jag tycker den verkar så bra! + att man får massa gratisgodis haha. Jag har extremt sockerbegär och äter alldeles för mycket sötsaker. Tryckte i min 4 munkar med galsyrtopping på 30 sekunder efter skolan idag.. Ifall någon skulle undra och bry sig. See you later!



Under my shades

Hej bloggisen! Jag har precis slutat kemin och nu börjar svenskan, den sista lektionen för idag. Skööönt. Efter skolan ska jag kanske följa med grabbarna grus och gymma. Haha can't believe i just said that.. "Grabbarna grus" alltså nej. Haha Sebbe och Ludwig menar jag. Idag är det lika fint väder som det har varit hela veckan så jag tog med mig solbrillorna. Vi hörs sen!




men helt perfekt

Dööööö Hannapiggyyyyy



lite svar på lite tal

Älskar tröjan du har på dig, har letat efter ungefär en sån tröja i just den färgen och stilen! Jag skulle verkligen bli superglad om du sa på vilken affär du köpte den!
 
Tack så mycket. Den är jättemysig och är köpt på Ralph Lauren. 
 
 
vad heter din model på dina primeboots?
 
 
primeboots engineer high cryzy old testa
 
 
Går du och Ludwig i samma skola?
 
Nej, det gör vi inte.
 
 
Har du ask?
 
Nej, har bara Twitter då jag heter @realzaralarsson och är en usel uppdaterare haha. Har Instagram @zaralarsson, facebook Officiall Zara Larsson, har en privat Facebook, KiK som jag raderat där jag heter zaralarsson, soundcloud @zaralarsson. Det var nog det. Resten är fake tyvär..
 
Faaaakkkeeeeeee
 
Hur noppar du dina ögonbryn?
 
Jag noppar det som är under mitt ögonbryn. Haha vilken kass förklaring men jag har ganska välformade ögonbryn så behöver inte noppa till dom så mycket utan tar bara mellan ögonbrynen och under. Kolla på någon då tycker har fina ögonbryn och försök ''härma''. Det hjälper jättemycket med en penna man kan fylla i dom med. 
 
 
Ofta han gick på din skola? Går inte du i 9:an? Han är väl typ ... 18-19?
 
 
Anton? Jooo han gick i gymnasiet när jag gick i grundskolan. Balettskolan har både grundskola och gymnasium i samma byggnad + att det är samma skola så man kan ju säga att vi gick i samma skola. Dock tror jag adrig han la märke till mig, utan det var bara alla i vår klass som stod och dreglade när han dansade haha. Speciellt Selma. 
 
 
nuuu låter jag säkert som en megastalker, men på en bild du la ut på instagram på dig och ludwig, där ludwig hade ett armband typ, där det såg ut som de va typ skrivet nått i de, kan du fråga honom om han vet var de är gjort eller var han har fått de ifrån? hade varit jättesnällt
 
Han fick det ifrån mig på vår årsdag. Det står Zara på framsidan på hans och Ludwig på mitt. På baksidan av plattan står det datumet vi blev tillsammans. Det kommer från mittnamnhalsbans.se och jag tycker sånna grejer är jättefina. Nu är det för killar till och med på rea! Ni kan hitta dom hääääääär. 
 
 
På tal om att du tycker det är jobbigt att dina fans har ditt nr osv. Skulle du tycka det var jobbigt om nån kom fram och frågar om din autograf, vi säger tex då du var i Romme?
 
Nej, åh gud nej! Det är en helt annan sak! Då blir jag bara superglad och ställer självklart upp. 



i morgon är det måndag..

Hej bloggisen! Pratade precis med Lud om hans inlämning. Jag har hjälp honom skriva en uppsats om Moçambique. Imorgon ska vi på premiären av Oz. Ni vet trollkarlen från Oz? Det ska bli jättekul och jag har sett fram emot det sedan jag fick inbjudan. Idag var jag med Linnéa och köpte lite småsaker. Det blev en vit eyeliner penna, en concealer, solpuder och underkläder. Jag såg även att Mascaran jag fått hem från Glamdeals var typ 3 gånger så dyr på KICKS. Den är skitbra verkligen, fast väldigt dyr haha. Ni kan få hem den häääääärför 139:- när den egentligen kostar 315. 
 
 



boyfriend shirt

skjortan är Ludwigs och kommer från Diesel, byxor Cheap Monday, Tisha från H&M, Brillz RayBan. 



i'm up!

Godmorgon! Just nu ligger jag med Ludwig som frågar massa frågor på askme till folk vi känner haha. Riktiga nolifers. Jag har fruktansvärt ont i huvudet, alltså fruktansvärt, så jag vet inte om jag orkar göra något idag. Om jag skulle må lite bättre om en timme eller två ska jag åka och möta Linnéa. Jag tänkte svara på några frågor skriftligt och lite senare göra ett videoinlägg med Hannapiggy. Tyvärr är hon alltid borta någonstans så jag får aldrig rätt tillfälle, men jag tror hon är hemma idag! Vi hörs sen. Mwuah! 
 
Här är del 1 för er som inte sett den! 



mellokväll

 
 
Idag ligger hela familjen, inklusive Ludwig, och kolla på melodifestivalen. Jag hejade faktiskt på Robin och är så jävla glad att han vann! Jag började gråta när jag insåg att han hade fått tllräckligt poäng och tårarna rann när man såg hur glad och chockad han var! Annars hejade jag på Anton. Anton gick på min skola förrut och jag kommer ihåg hur alla tyckte hur snygg han var haha. 
 
Vem hejade ni på?



Godmorgon typ

Hej bloggisen! Jag träffade just Sebbe Staxx från Kartellen! Hahaha vad sjukt! Han satt på tåget som jag och Ludwig klev på och vi stod typ och blev helt star stucked. Ludwig frågade om en fanbild som vanligt. Vi träffar alltid massa svenska rappare helt random. Dani M förra veckan och Näääk.

Vi är på väg till stan för att käka och ta det lugnt. Vi hörs lite senare, puss!




Dagens

Hejsan hejsan. Jag hade inget för mig under min 2 timmars långa håltimme så jag satt och tog massa bilder med fina effekter. Tyckte inte dom blev så mycket finare egentligen haha, ser ganska luddigt och rörigt ut. Jag har på mig Hollister Jeans, UGG's, min fina väska från Cara, min djurplågarmössa från HPI, linne från A&F, kofta från Flash, hörlurar från Urbanears och jacka från Moncler. Haha vad mycket jag har på mig.




croodarna

Är ni hemma den 20 mars? För då har ni nämligen chans för att vinna biljetter till förhandsvisningen av den nya animerade filmen Croodarna från dreamworks, skaparna av bland annat Shrek, Madagaskar och Kung fu Panda. Klicka på länken för att se trailern och att tävla! Jag kommer absolut att vara där, älskar animerade filmer haha. 
 
 



min dag kortfattat

Hej bloggisen! Förlåt om jag var otrevlig innan, men jag tror ni förtstår. Jag skriver det inte för att verka ''känd'' haha då jag absolut aldrig skulle påstå det. Utan det jag vill komma fram till är att jag bara är en helt vanlig 15 åring, just därför är det jobbigt. Nog om det! Efter skolan hade jag läxhjälp i kemi. Det var faktiskt en av dom roligaste lektionerna jag haft haha. När det ungefär var en halvtimme kvar på läxisen knackade Ludwig på dörren. Jag sa att han fick sitte med oss och vara med men hans smög ner till mitt rum istället. 
 
När Emir hade gått (läxsnubben som är bäst) gick jag ner till Ludwig och låg och gosa och pratade om ''vad expanderar rymden? varför förstår jag vad du säger och får upp bilder i hjärnan när du gör ljud med din tunga? tänk vad sjukt att du kollar på mig och jag kollar på dig! Varför blir man helt pirrig när jag ser dig, vad är det egentligen som händer i kroppen och varför just du?'' Hahaha sånt kan man verkligen prata om i timmar! 
Två skeva bilder från Linnéas land!
 
 



Snälla...

Jag är på väg hem och är fruktansvärt sur. Jag är så sur att jag inte ens orkar skriva "hej bloggisen" i början av inlägget. Varför lägger folk ut massa nummer på Instagram? Jag tror folk har skrivit ca 300 nummer på bilder jag har för folk vet att jag har fått ny mobil och nu har folk fått tag på mitt nummer men får jag fråga en sak? Jag tänker inte ens ursäkta mitt språk, vad fan vill ni? Det är inte direkt så att vi kommer bli vänner. Det som kommer hända är att jag måste byta nummer och förlora alla mina kontakter igen?

Kan ni inte bara respektera att jag vill ha lite privatliv och inte att ni ringer femtioelva gånger när jag har en powerpoint på SO:n typ? Jag tycker det är helt sjukt roligt att ni läser min blogg och gillar min blogg osv men det går en gräns. Jag hoppas ni förstår och respekterar 💗




VRG Jarlaplan

Hej bloggisen! Just nu sitter jag och på tunnelbanan på väg till skolan igen. Min skola alltså. Jag har nämligen varit på Viktor Rydberg Jarlaplan i morse och gjorde sångprovet för deras estetlinje. Det gick helt ok. Jag råkade ta min egenvalda låt i aaaaalldeles för hög tonart haha bara för jag var så nervös men det gick helt ok som sagt. VRG är inte mitt första val just nu men jag vill ändå ha det som ett val, i fall att jag skulle vilja gå där senare.

Egentligen orkar jag inte gå tillbaka till min skola nu eftersom jag bara har 1 lektion typ men annars blir mamma sur eftersom jag redan missat allt annat. Haha, vi hörs sen!




På väg till Romme Alpin

Hej bloggisen! Nu sitter jag på bussen och är redo för att åka till Romme! Hanna fick låna min snowboard och jag hennes skidor. Problemet är att jag kommer åka som ett dagisbarn haha. Jag är ju verkligen bättre på bräda och på det är jag inget proffs. Jaja jag får väl åka med Sebbe eller någon haha.

Jag vill bara krypa ner i en varm och gosig säng, det är way to early för mig att gå upp 5... Vi hörs i backen!




20% rabatt

Hej allihopa! Jag tänkte erbjuda er alla 20% rabatt på egobird på hela erat köp! Skriv bara in zaraegobird rabattkoden gäller till den 12 mars! Här på bilden har jag på mig en jättefin klänning från Egobird.
 
Btw förlåt för ingen uppdatering idag! Jag sitter och hjläper Ludwig med hans uppsatts just nu. Herregud var snällt haha, jag som knappast gör mina egna läxor! Idag hämtade jag ut min mobil och enda sedan dess har jag suttit och smsat med nya kontakter! Vi hörs snart!
 
 
 



Mar. 05, 2013

Buuhuuu, jag fick den aldrig för vi han inte hämta den. Men jag klarar mig en dag till så det är lugnt! Idag har jag faktiskt på mig wildfoxtröjan trots att den är lite för stor, men det är så mysig och ser inte konstig ut, utan mer som en oversizetröja. Jag slutar så sent så det blir inget "träffa hesten" idag. Det får vi också ta någon annan dag haha! Jag börjar snart! Vi hörs sen!




cara with love

Håller just nu på att städar mitt rum och lyssnar på musik. Fick hem lite kläder och väskor idag! Är helt kär! Fick även tröjan från Wildfox som tyvärr är i storlek M trots att jag beställde en XS så den får jag väl skicka tillbaka, för den är verkligen alldels för stor. Jag visar den när den kommer hem igen,. Förhoppningsvis i rätt storlek den gången. 
 
Här är i alla fall en snabb bild på dom fina väskorna ifrån CARA som ni hittar HÄR 



♔ ♕ ♖ ☆ ☮

Jäättemassa plussplusspluss
 
Jag fick hem mina fina väskor från Cara idag som jag kan visa sen.
 
Jag fick äntligen min nya mobil!
 
Jag har inga läxor, sköönt!
 
Jag ska skypa med Chloé idag har jag bestämt!
 
Det gick nästan för bra på mötet med David och David från Mercury! Han är jättesnäll och faktiskt inte alls så allvarlig utan väldigt rolig! 
 
Jag ska kanske träffa hästen jag ska rida på imorgon på en stor grej. Håller er uppdaterade!
 
Jag har verldens besta pojkven och familj! 
 
Jag åker till Los Angeles om mindre än 4 veckor, iiiiiip!
 
 
 
 



skulle publicerats för 2 timmar sedan

Hej bloggisen! Jag har precis slutat och väntar på att Ludwig ska komma. Han och Sebbe ska gymma och jag ska åka till skivbolaget för att träffa David Massey som är presidenten på Universal Mercury i USA. Jag träffade han i New York i somras och nu har han kommit till Sverige för att träffa mig en gång till. Spännande..
 
Haha på tal om era kommentarer, jag vet själv att jag inte skirver seriösa krönikor på min blogg, jag vet att jag stavar dåligt när jag kan bättre men sanningen är att jag orkar inte. Enligt mig är min blogg inte något ''seriöst'' som jag lägger ner mycket tid på utan en sorts dagbok fast det jag berättar är inte direkt hemlisar utan mest saker jag gör på dagarna. Jag vet att min blogg är ett sätt att framställa sig själv men helt ärligt, då får folk tycka jag är lite töntig haha. Jag tycker inte om seriösa människor. Tro inte att jag inte kan vara seriös, jag kan vara jättedjup och allvarlig hahamen. Jag ska självklart försöka stava och skriva lite bättre, och läsa igenom mina inlägg innan jag publicerar dom haha. Inte för att det här blev bra heller men men, snart kommer det. 



bloggbrist

En bild från igår på instagram med någon random snubbe...
 
När jag kom hem idag hade mamma och Hanna gjort sushi! Jag hjälpte till med det sista men annars var det nästan färdigt, vilket var såå skönt. Det är något speciellt med hemgjort sushi, det smakar mycket bättre typ... Imorgon ska jag försöka göra frågestund del 2, ett videoinlägg såklart! Jag har lite bloggbrist och vet inte riktigt vad jag ska skriva om så jag får gå tillbaka lite i arkivet och kolla på ''önskerubriker''. Förresten är det ju min kärlek Ludwig på bilden hahahaha. 
 



Mys

Hej bloggisen! Igår var jag hemma hos en kille som hette Albin. Jag var lite skeptisk i början eftersom jag inte kände någon där (förutom mina kompisar som jag kom med) men jag hade så jävla kul! Imorgon är det skola, men det gör Inte så mycket för jag haft ett jättebra lov verkligen.

Just nu ligger jag hemma hos Ludwig och kollar på Film, schah skriver mer sen när jag kommer hem!




''nu ska jag bajsa i din dusch''

Såhär har vi spenderat vårat lov ↑ haha nej inte riktigt, men nästan. Jag håller på och fixa mig inför ikväll. Haha jag tror jag ska göra något efter spökvandringen så att ni inte tror att jag sminkar mig i en timme för att gå spökvandring. På tal om ingenting.. Jag har varit på fest där en person har bajsat i duschen, och samma sak hände nyligen på min andra kompis land. Hahaha vem fan får för sig att bajsa i en dusch? Helt vidrigt! Hur kommer man på den tanken ''mohaha nu ska jag bajsa i din dusch'' hahah fyyyy!!!



goseninen

My baby. Helt gosig! Ibland brukar vi ta in lilltjejen och tjeckleeo (den andra kaninen) så får dom hoppa runt här inne. Dom är så snälla och tama men ibland så kissar dom ner hela sängen vilket inte är så kul... Det gjorde hon inte nu i allafall haha tur det. 



dagens

Tröja Odd Molly, Jeans Levi's. Sjukt enkelt lite sådärrrrr.. 
 
Ikväll är det sista lovkvällen som man kan göra något på! AAAhh nooo! Det här lovet har jag verkligen inte saknat skolan, på något sätt. Inte taggad att gå tillbaka och förbereda mig inför nationella. Inte taggad på att vakna klockan 6.30. Absolut inte taggad på sånt.. Men ässchh snart är det sommarlov. Vad tjatig jag är haha men ni fattar grejen.



en vanlig morgon

Hej bloggisen och godmorgon! Snart ska jag traska ner till coop och köpa frulle till mig och Lud. Senare ikväll ska jag även gå på spökvandring i gamla stan med Linnéa haha. Jag är inte så lättskrämd så vi får se hur det blir hihi. Igår fyllde ju Justin Bieber år. Var det igår? Haha skitsamma, det jag vill komma fram till att det är så sjukt att han redan är 19. Grattis grattis säger vi till honom. 
 
för drygt en månad sedan...



casual

Idag har jag på mig en blus från Odd Molly, Byxor Hollister, Mössa HPI, Vita Hunters, Jacka ZARA



the winner

Hej bloggisen! Igår avslutades tävlingen där man kunde vinna det lyxiga makeup kitet från Maybelline New York. Frågan var ''vilket år blev Maybelline officiell make up-partner till Mercedez-Benz fashion Week i New York?'' svaret var då självklart 2009, som dom flesta hade sagt. Vinnaren jag har dragit är helt slumpad eftersom alla var så duktiga och svarade rätt. Så jag säger grattis till Josefine Jerkin! Maila till mig på [email protected] så kommer det snart ligga ett paket i din brevlåda! Grattis! 
 
Snart kommer en annan rolig tävling upp! 
 
 



fjortonveckorkvar

Vafaaaan, är klockan redan två? Herregud.. Jag vaknade för inte så länge sen och efter jag vaknade har jag bara legat och dragit mig i sängen och gick tillslut upp och satte på mig min discohoodie haha. Det är så himla festlig! Det glittrar helt galet, superfin! Den är från Ziperall. Jag har en till jag kan visa imorgon. Ni kan hitta dom här. 
 
I alla fall så är det ännu en fin dag, med fint väder vilket är otroligt skönt. Det nästan värmer ju i solen! Haha. Tänk er att det bara är ca 14 veckor kvar till sommarlov. Att gå runt i shorts och en kofta. Sitta vid vattnet alla sommarkvällar och äta frulle på altanen, åka och bada, vara med kompisar sent på natten och det  fortfarande är ljust hur sent det än är. 14 veckor.. 
 



min dator är tillbaka

Hej bloggisen!!! Nu är min dator äntligen tillbaka så nu blir det som vanligt igen! Idag fick jag reda på att det är spik på att vi åker till L.A i påsk, sweeeeet! Jag har varit med Ludwig hela dagen idag, världens gosigaste. Vi hade årsdag så vi var bara med varandra. Nu skriker Ludwig att han vill kolla på film hehe så vi ska nog kolla på någon bra rulle. Några tips? Dom flesta av er sover nog just nu... Vi hörs imorgon. 
 
Utanför huset i Santa Monica 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0