ERIK, klart vi är tillsammans! Haha

img_2079 (MMS)

Cha cha bloggen, nu är det skoooola! Är det inte underbart? Haha jag trodde jag skulle komma jättesent så jag ringde Erik och ba "jag kommer komma jättesent med vi är fortfarande med varann!"han ba vadå är med varann? - JA?! vi är tillsammans! Han ba WTF?!! hahahahah sen kom jag på att vi hade inte hemkunskap idag haha för Erik och jag är masterchefs ;)




HARRY POTTER

Jag har säkert läst Harry Potter 4 gånger men fortfarande lika bra!  K Ä R L E K


HAR DU LÄST HARRY POTTER?

VILKEN ÄR DIN FAVORITBOK?



NIIINEN

Mina kaniner är ganska bortskämda. Eller så är det alla andra kaniner det är synd om? haha ne inte vet jag men dom trivs så bra här sååå! egentligen borde ju alla som bor i villa och ha kaniner ha det såhär, för kaninens bästa :)


Hahaha ser ni lillninen som sitter i den gula saker och äter hö?



plattorna som ligger längst staketet är för att lillninen gräver haha.




UNICORN

Jag gick hem innan dansen, för jag hade så ont i magen, och satte mig hos kaninerna lite. Jag kan visa sen hur dom bor. Sen så la jag mig på gräsmattan och kolla på moln hahaha. Vem fan gör det liksom? tydligen jag.. *forever alone* Jag såg aldrig nått kul, alla såg bara ut som degklumpar :( Jag tror jag typ somnade eller nått för sen så vaknar jag av att det är nått på min arm och då ligger det en DAGGMASK där! Jag typ flög upp, bokstavligen, och skrek som en idiot. Daggmaskar är så jääävla vidriga, usch usch usch! tänk att man åt sånna för att visa sig tuff på dagis.. aaee vad äckligt.


Oh titta.. jag såg en enhörning NOT!




Aaajjj

Hej alla fina! Nu sitter jag vid biljardbordet och snackar med Erik :) Vi har håltimme nu för att matten är inställd, AWESOME!!! Fast jag vet inte om jag ska vara med.. Har så sjukt ont i magen :( och jag har verkligen lust att dansa idag! Vi får väl se hur jag gör...




HELIKOPTERRUMMET?

Tjaaa alla snyggingar!
Idag är det söndag. Sista dagen på helgen. Tragiskt och sorgligt enligt mig. Men men skolan är ju jätterolig (!?) haha. Just nu sitter jag och lyssnar på braaa musik! massa gamla asbra låtar i helikopterrummet haha nu kanske ni tänker vad fan är ett helikopter rum? Men min kära far äääälskar att skruva på radiostyrda helikoprar haha. Han är medlem i såndär ''speciell grupp'' också som ligger i Södertälje ;) Det är väl hans hobby det..



VAD GILLAR NI ATT GÖRA?




Shopping

Idag var ute med mamsen och köpte lite grejer som jag blev väldigt nöjd över! Jag köpte lite mer saker igår också som jag inte orkar lägga ut bild på för det var typ trosor, tights och sånna saker.


en sååå fin klänning från SOAKED


Tröjan från Ralph Lauren, byxorna från Tiger of Sweden


Sen en tröja med rosa armar från Cubus
Vit Blus från Cubus
Den rosa och svarta BHn är oooockså från Cubus haha
den svarta BHn i mitten från Twilfit



visste ni att...

... Jag småäter heela tiden!

... jag måste alltid hålla på och pilla med saker, tillexempel om jag är ute och går måste jag ta ett blad freån en buske eller liknade och börja riva sönder det eller vika det ''fint'' haha.

... Jag skulle mycket häldre vilja vara tidig 98a än sen 97a.

... Jag skulle typ kunna leva på Ben & Jerrys resten av mitt liv!

... Jag är väärldens sämsta förlorare.

... Fast det gör också till värsta vinnarskallen, Om det är ett spel typ catch the flag, ni vet? så måste mitt lag vinna!

... Jag utser oftast mig själv till lagkapten för jag älskar att bestämma över folk hahah nemen jag blir oftast det bara.

... jag följer Lord Voldermort på Twitter :$

... Jag är egentligen inte speciellt rädd för något.

... Jag har lovar alla mina killkompisar att jag ska 'gamea' med dom haha. Jag har nämligen lovat att köpa MW3 när det kommer ut som jag kanske berättat, på Xbox.. Någon som spelar det? (MV2 dåra)

... Jag dömmer aldrig folk, asså jag menar seriöst aldrig!

... Jag vill såklart inte att folk ska hata mig men om du redan gör det, kör hårt då bryr jag mig inte.




- bildlöst -

Hej! jag har inte bloggat på två dagar och på dom dagarna har jag inte gjort mycket förrutom att igår var jag på Andous tjejmiddag och det var sååå kul haha! jag har tyvärr inga bilder från den kvällen men jag måste bara säga att ingen människa är normal asså ;) haha och idag så var familjen på söta Sophis konfermation. Jag köpte också lite saker, som jag kan visa senare!




klicka vart som helst i inlägget

Jag tänker här med länka en av världens söteste bruuud! ALVA RINGMAR! kolla hennes blogg!!




tjejer är bäst!


GIRL- destinys child
I'm your girl, your my girl, we are girls and don't you know that we love ya?



RUN THE WORLD- beyonce
who are we? what we ride? we run the world! who run the world? GIRLS!



CAN'T HOLD US DOWN- Christina Aguilera
this is for my girls all around the world, who will cross a man that don't respect her word



dadadadaaa da? dadada!

Ingen har väl missat Com Hems senaste reklam? haha jag dööööööööör!



                                             HÄR ÄR DEN RIKTIGA HAHA:


(det här är ju dock inte den riktiga men aja dom gör ju samma sak bara att den
här har dom visat på Ellen show så allt skratt finns ju inte med i ''orginalet'')

Visst är ComHem helt sjukt bra på att göra roliga reklamer!!!



JAG ÄLSKAR SANDRAS HÅR!

Hej alla fina!
nu blir det ganska dålig bloggning eftersom jag är i skolan hela dagarna och hatar att mobilblogga -.- Det är asjobbigt och ser fult ut! Jag sitter här och försöker klura ut vad min fina vän Andou kan önska sig på sin födelsedag.. Så Andou om du ser dethär MESSA MIG OCH SIG VAD SOM HELST! haha Hanna har två av sina kompisar här hemma och jag tänker va ''Jobbig syrra'' och förfölja dom överallt och retas- Precis som Hanna gör med mina kompisar hihi, men hennes kompisar gillar faktiskt mig :D


SANDRA IDAG! SÅ JÄVLA SÖT HAHA ♥



första 'riktiga skoldagen'

Idag var det den första ''riktiga'' skoldagen för mig. Igår höll vi bara på och snackade igenom allt möjligt som kommer hända denhär terminen. Idag så började vi med Fysik.. HUR HEMSKT ÄR INTE FYSIK DÅ!!?? med min absoluta favoritlärare NOT! Dagen rullade väl på, lika tråkigt som vanligt. Ja ni hör ju hur mycket jag älskar skolan :) men skolan kan vara riktigt rolig! Och jag går ju bääästa klassen brä :D haha här kommer lite asdåliga bilder från idag:



snygg-isak haha han ser väldigt fokuserad ut ;)

shenie tyckte nått var väldigt kul!

plugga plugga plugga plugga...

HUR VAR ERAN DAG?



Dagens outfit

img_0411 (MMS)

• tröja bikbok • jeans JC • HUNTERS • väska friis & company • jacka ZARA




tonight i wanna cry



I HATE WHEN I PERSON YOU KNOW TURNS INTO A PERSON
YOU KNEW...




soft.





Planking

för någon dag sen när jag hade varit på The voice så hade jag lite tråkigt och som ni vet tycker jag att Planka är askul haha så vad gör man inte? ;) (jag vet att Owling är det nya men det verkar fett boring -.-)


Planking on a spärr...

planking on a soptunna..

planking on a.... ASSÅ VAFAN PLANKAR JAG PÅ!!? HAHA

Planking on a informations sak..

planking on the spår.. jag vet att jag gör lite fel med händerna där hihi men, men.

HAHA! ni hör ju vilken fenomenal svengelska jag har! :D men det är ju lite det som är meningen.. 

HAR NI PLANKAT NÅGON GÅNG? ISÅNNAFALL VAD VAR DET SJUKASTE?




N&G nails

I förrgår tror jag det var om jag minns rätt så var jag Chloé, Andou och Ammi och gjorde naglarna på N&G nails i Sturegallerian. Det var jättemyisgt och jag fick ställa mig och sjunga för hon som jobbade där.. haha Men dom var väldigt duktiga och snälla där så det rekomenderaaas :D


Chloé, Andou och Ammi




Ison & fille

Igår efter jag varit hos Chloé gick jag till ung08 igen och träffade massa assköna människor! haha vi hade såå kul! och det regnade ju sjukt, iallfall i Stockholm. Och ung08 är utomhus så där stod vi i ungefär 2 timmar och väntade längst fram i mitten vid scenen ISON OCH FILLE! men det var så värt och vänta på dom platserna även fast man blev helt genomblöt! haha jag kunde fan vrida ur min skjorta. Dom var helt stört bra live :D



såhär mycket regnade det..


GALEN


JAG SKRATTAR IDAG


STATIONEN



Baka, baka liten kladdkaka

Igår var jag ju hemma hos Chloe med Andou (som egentligen heter Andrea) och Ammi :D vi bakade kladdkaka som sagt som blev jättegod!.. förrutom att Chloé skulle stoppa i Marabou saker i som alla tyckte var jätteäckligt utom hon själv hahaha. Och Ralph Hade opererat tassen, så det är därför han har det dära blåa på sin tass..


(Andou har på sig mjukis shorts under haha)


SÖTNOS!






videoinlägg!




Jultidningarna

Igår kom det hem massa jultidningar om man vilje sälja och Jag blev helt plötsligt väldigt sugen på att sälja jultidningar. Haha jo för att kolla på alla fina saker man får! Jag vill ha en Macbook... Jag vet att det är typ omöjligt att sälja så många tidningar så man kommer upp till dom priserna men man kan ju alltid drömma ;)





har ni sålt jultidningar?

vad ''tjänade'' ni ihop?



Sho brä

img_0160 (MMS)

Nu är jag påväg till stan för att möta fina Chloé och ta en fika eller nått, sen blir det ung08 idag igeen haha men det är så kul att träffa nya människor! Mer update sen, puuuuuuusss




Dagens

usch vilken ful bild men man ser ju lite iaf! jag har på mig:

• tröja från Bonpoint, som jag köpte på schuterman igår bland annat!
• Shorts forever 21
• Skor Chloé... Inte märket Chloé utan jag fick dom av henne haha
• skärp ZARA




ung 08

Igår var jag och palli på Ung 08 och mötte massa folk. Det var såå jäävla kul sen på kvällen! haha vi ska dit idag igen ;) idag kanske vi bli 15 pers eller nått sånt. Kult! Vi mötte Andou också som gick hem innan det roliga började. Och så mötte jag en kille som jag kände igen såå väl! Har inte också kännt så någon gång? man blir bara sjukt irriterad ellerhur? haha och så helt plötsligt säger han ''amen det var ju du som var på Kärrtops IP!'' Och då kommer jag på att jag träffade honom när vi hade haft idrottsdag, på kärrtorps IP, och vi typ började bråka haha. Men vad bra att det fick en happy ending och vi hade kul tillsammans ;)... misstolk men aja hahaha.









• Har ni varit på Ung 08?
• Ska ni gå? isf när?

Puuuuuuuuussss



Det har är sista gången jag säger det

En sak jag inte fattar är...

varför ska ni hålla på och trycka ner mig när jag säger det som Tommy Mottola sa till mig? som ni läste är han gaaaanska erfaren och vet mer än dig och mig och det är inte alls bara rösten som är viktigt. Det är ju hela 'paketet'. För att bli värsta superstar Idag så måste man nästan kunna sjunga dansa och se bra ut. PUNKT. Chris Medina är ju såklart bra men jämför honom med Beyonce.. ah ni fattar.

Puuuuussssssss




Dagens outfit

img_5951 (MMS)

• Tröja Forever 21 • byxor cheap monday • skor espadrillos • kofta GAP




i love the way you lie





Hur mycket vi än bråkar, och hur många gånger jag legat
sömnlös och gråtit spelar ingen roll när du säger hur mycket
du älskar mig. Även fast jag vet att vi blir sams för att bråka
igen så är dom tre orden värt mer än allt.




utseendet

kan inte alla bara ge sig..
UTSEENDET SPELAR ROLL. PUNKT!
det är sant, trust me. När jag var i USA så träffade jag Tommy Mottola
(han var 'the president' för Sony Music Entertainment ni vet? han signade bland annat Destinys Child, som senare splittrades och Beyonce och Kelly Rowland startade en Solo karriär, Mariah Carey, Celine Dion, Shakira, Barbra Streisand och han jobbade även med Jennifer Lopez och Micheal Jackson osv) nu jobbar han med Universal som idag är världens största skivbolag. Han sa själv att utseendet spelar roll! Ni vet den där tjejen som vann i England Susanne eller nått sånt hette hon.. tror ni att hon skulle vunnit om hon inte var så gräsligt ful? jag menar om en tjej lika snygg som Beyonce hade kommit in och sjungt I hade a dream hade hon aldrig vunnit, och tror ni att Eminem skulle varit så känd om han inte var vit? även fast Eminem är BÄST I VÄRLDEN PÅ RAP så skulle han haft svårare att bli såååå känd som  han är nu om han hade varit svart. Tommy sa till och med att jag inte får sjunga 'för svart' musik. Det är ingen rasistiskt eller nått, det bara är så. Christina Auguilera är ett undantag där också för hon sjunger ganska svart musik om man kan säga så. Och klart det finns artister som inte är Supermodeller men kolla på alla VÄRLDSARTISTER! dom är oftast jävligt snygga...   

ni behöver inte kalla mig egoist eller nått för mitt ego har inte ens med saken att göra, jag säger bara sanningen varesig ni vill höra den eller inte.




Gotland 2011

I bärjan kan jag ju erkänna att jag inte ville åka. När jag kom dit så tänkte jag ''vafan har jag gjort?'' men 1 minut efter det så kände jag att det skulle bli askul! hah och det hade vi oxå! Hur kul som helst! Jag tog inte mycket bilder för jag tänkte inte på det och vi dansade ju typ heeela tiden. Det var dansskolan BASE 23 som hade lägret :D












Sitter längst bak i bussen som vanligt! Ha...

img_3913 (MMS)

Sitter längst bak i bussen som vanligt! Haha nu är vi påväg till båten och Sen hem, vad har ni gjort på domhär 4 dagarna? :D jag har haft askul verkligen!!! Sen när jag kommer hem ska jag fixa ny design osv. Hur tycker ni designen ska va? Eller ska jag behålla den ja har nu?




Sista dagen!

img_4416 (MMS)

Hej alla fina! Idag är det sista dagen här :D tråkigt fast ändå skönt. Jag ska be min syrra (som också är här, men som dansar i en mindre grupp) att filma så jag kan lägga ut det sen när jag dansar, PUSSSS




Loca people

img_6179 (MMS)

Gud vad kul jag har med er, Kärlek!




NEMEN TJAA!

img_2379 (MMS)

Hejsan alla fina som fortfarande går in flitigt på min blogg! Jag vet hur dålig update det har varit men vet ni? Jag har ingen ork eller tid för jag är på dansläger på Gotland med base 23! Det är helt sjukt kul här :D men snart kommer jag hem och då blir uppdateringen på topp, hoppas ni har det bra hemma PUUUUSSSS




Chloe

hej alla fina!
nu sitter jsg här hemma hos snyggingen chloe! Vi håller på och packar och fixar till KSSS (kungliga svenska seglar sällskapet) som är den 10onde. Idag har vi köpt massa nödvändiga saker till chloe! eller chloe har köpt massa nödvändiga saker för det är ju hon som ska åka :D Hon håller på att lägga ner sina kläder i skopåsar (???) haha för att det är så ofräscht på lägret. Det var ju ioförsig smart! Det är nog det ända vi gjort idag, AH JUSTE!! när jag träffade henne först så höll på att ta massa assnyyyyyggga bilder i studion på Nathalie Schuterman. Dom har ju kontoret där och hon blev så fin så! Det är nog det ända vi gjort idag :D









PS. det spelar VISST roll hur man ser ut!! jag sväääääär puss på er!!
klicka vartsomhelst i texten för att koma till hennes blogg!!



svar på kommentar

Hej Zara, hoppas verkligen att du ser det här!
Jo jag såg en YouTube film på dig när du bland annat gjorde en show med trollkarlen Alex eller vad han hette, och när ni satt och signerade autografer till alla sa din mamma "hon har ju rösten och hon har ju utseendet, och det är väl vad man behöver i den hör branschen" eller nåt sånt, och då reagerade jag faktiskt väldigt starkt. Jag tycker det är helt fel. Så nu ska jag bara ge upp allt jag gjort och tänka att jag kommer aldrig att bli stor stjärna för att jag är för ful. Eller vad? Helt fel sagt! Det är talangen man har, inte utseendet! I såfall är väl jag helt körd.
Satsar du fortfarande på en karriär? Man ser inte så mycket av dig längre. zaralarsson.se finns inte och det känns som att det inte händer något! Inga nya skivor?
HOPPAS DU SVARAR PÅ DETTA


Jag fattar vad du menar, men faktiskt så spelar utseendet en väldigt stor roll! vare sig man vill inte.. för att vara artist handlar inte bara om att sjunga bra. Man måste ha rätt stil, rätt look, stort + om man kan dansa eller är snygg. Jodå jag har fakrikt en massa på gång, men jag känner ingen brådska varför skulle jag? jag är bara 13 och vill inte bli någon ''barnstjärna'' det är låtar på gång!












jag gråter bara i regnet





rubriker

men äääääärligt! här går man på stan och ser den här tidningen och tänker oh fan! Vickan är med barn! Men nej nej, då är det ''enligt statistik'' ska dom få en pojke. Okeeeej? vadå enligt statistik? Typ att dom flesta i kungafamiljen har fått en pojke. Så kan man ju inte göra -.- eller Prinsessan Madde och Jonas- Lyckliga igen! ahhaa är dom back together nu eller? NEJ! då är dom kära i nån annan osv. Jag ni förstår.. Jag hatar lurifax-rubriker haha det är jätteirriterande! Men det lockar ju folk att köpa tidningen såklart..



Ska dom få en pojke!? nope, bara enligt statestik ...



bildlöst...

NU SKA JAG LÄGGA MER TID PÅ BLOGGEN har jag bestämt! För att när jag mobilbloggar blir det dö-trista inlägg och min dator gör ju lite som den vill typ stänger av sig när den känner för det osv.. Men vi har ju kollat på en ny så snart blir den 30 inlägg om dan! haha nejmen jag ska skärpa mig faktikst. Igår åkte jag ju till Sollentuna och skulle träffa Emil och Gurra men Det blev Emil och Simon istället :) vi drog typ runt lite i Häggvik och hade allmänt tråk haha nemen det var rätt chill. Sen så skulle jag hem för jag tänkte åka till min kompis land men bestämde mig sen för att vara hemma så jag kunde träffa min söta granne Alice när hon kom hem från landet (Vilket hon inte gjorde, hela hennes familj kom hem förutom alice för hon var kvar där hos en familj som dom känner) så då satt jag i mitt rum på kvällen all by my self.. askul.. not!

vad gjorde ni igår?




Cha cha bloggen

Hej alla fina! Nu sitter jag på tåget, ska åka till Sollentuna och träffa några :) haha igår blev det FEEETASTE missförståndet! Först skulle jag ju träffa min kompis Embla och hennes kompisar. Så gjorde jag det, vi chillade lite i en park som heter Tanto sen drog vi till Pride-festivalen och var inte "jättepå" så jag drog istället till häggvik och träffade Emil, Max, Simon och Gurra och mina batterier i min mobil var slut så jag kunde inte ringa och säga att jag inte var med Embla Till mamma.. Eller jo det kunde jag ju men jag tänkte inte så långt haha så ba ringer min mamma till Emils (?) mobil och ba "VART ÄR ZARA??!!" hahah så då drog jag med mig emil och Gurra till stationen. Sen så frågade jag om dom kunde följa med till tc, sen när vi var i tc så var det 25 minuter kvar till mitt tåg kom och dom väntade!! Snällt eller vad? Haha men nu ska jag hem till Gurra och vi får se vad jag gör! Puuuuuuuuussssss (jag har ingen app när jag bloggar från mobilen.. Jag sms-bloggar :D




Hem och iväg

img_6311 (MMS)

Hej alla fina! Nu är jag påväg hem. Men sen ska jag direkt till en kompis haha så jag ska typ bara hem byta kläder och dra iväg sen ;) jag är ledsen för en dålig uppdatering men jag har varit ute och gjort så mycket nu när solen strålar över Svea rike!! Det hoppas jag ni har varit oxå! Haha jag kände ju inte Andou så jättebra innan så nu lärde jag ju känna henne mycket bättre, och vilken härlig människa hahah! Jag hade så kul där och vill gärna göra om det :D




@Andous land

img_6196 (MMS)

Hej alla fina! Nu är jag på Andous land, det är jättemysigt här!!! Vi har åkt ring och vattenskidor, det var dö-kul haha. Jag har ju aldrig åkt det förrut och han som körde ba "amen det här var ju inte alls första gången" jag ba joooo.. Hahah han ba men neeeeeeej! Hahah men det var jättekul verkligen! Har ni åkt vattenskidor?




SMS-inlägg

img_1788 (MMS)




Bildlöst

Hej alla fina! Jag sitter fortfarande i bilen -.- åh vad tråkigt det är! Men jag brukar faktiskt sova hela resan så det är ganska skönt. Jag uppdaterar och lägger upp MASSA bilder sen när jag kommer hem, puuuuuuusssss




Är på fett dåligt humör

img_4816 (MMS)

Hej alla fina! Nu sitter jag i bilen påväg hem, såååå skönt att äntligen komma hem! Sen ska vi nog till akuten och kolla min hals för att jag blev skickad till akuten av en doktor på en vanlig mottagning (ja, man springer ju inte till akuten bara för man har ont i halsen och feber) så då sa han att vi måste åka till sjukhuset för att jag hade aaaaaaaldels för högt CRP. Det är infektionssaken i kroppen tror jag... Den ska ligga under 8 eller nått, fuck vad jag suger på sånthär haha, men min låg på 110. Haha anyways så fick jag ju aldrig reda på vad det var jag hade så dom gav mig bara penicillin. Så sa dom att om det kommer tillbaka ska vi gå direkt till akuten... Så då får vi väl Göra det då. SUCK!! men jag vill ju bli frisk. Puuuuuussssssss




4



''sometimes we dont reach for the stars, sometimes we're satisfied with what peapole tell us we're suppose to be satisfied with, and im just not going for it.'
'


''i don't have to proof anything to anyone. I only have to follow my heart and concenstrate on what I want to say to the world, i want my world.''


''I wanna leave my footprints in the sand of time know that were something that, somthing that i left behind. When i leave thing world i leave with no regrets leave something to remember so they won't forget. I was here.''




Jag har en fuldag

img_0216 (MMS)

Hej alla fina! Idag har jag sjungt på stömstadsstjärnan, jag var gästartist och det gick sådääär! Jag har börjat få sjukt ont i halsen igen efter att jag slutade käka penicillin.. Åh jag orkar inte vara sjuk igen :( + att jag ser ut som ett jävla ruckel! Har ashög feber på nätterna och kan inte somna.. och på ons ska jag ju till Andos land och det vill jag inte missa!! Nu har jag typ panik. Nu får jag gå och tröstshoppa. Haha puuuuuussssss




dagens

img_6648 (MMS)

Idag har jag på mig: • Tröja I pinco pallino • Shorts Cubus  • Skor espadrillos  Var outfiten fin? Vad har du på dig?




Angry birds

img_0072 (MMS)

Gulligt va? Haha det står angrybirds för er som inte ser det. Ja de står ju inte det bakofram, utan jag tar ju i spegeln ;) jag fick det av min kompis hur snällt är inte de?




Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0