Mot Base med inga bilder!

Nu har vi slutat! Äntligen! Dom sista minuterna ville jag lägga mig ner och sova :P men då är det ju bara knalla vidare till Base :D det heter egentligen BASE 23 och är Stockholms coooolaste dansskola! Haha på Gud!! Dom är skiiitbra och det är så jävla fräscht där, och alla är jetesnela :D men nu ska några från klassen sätta sig och fika typ, Puuuuuuussss!




Hej alla!!! Idag tänkte jag svara på alla ...

Hej alla!!! Idag tänkte jag svara på alla frågor som jag hinner svara på ;) fan vilka bra frågor! Idag ska jag dansa JÄTTEMYCKET... först 5 timmar i skolan sen åker jag till Base i 3 timmar och dansar där. 8 timmar... Men jaja det är ju kul :D igår så jag Alex och Erik runt i stan och chilla ;) jag skulle egentligen hem och träffa en kompis men det blev inte så, så jag var kvar i stan. Haha ni anar inte hur mycket jag snackar! När man hänger med mig blir det ALDRIG "pinsam tystnad" men vi gjorde såhär att när vi satt på burger king så sa vi att -ok men zara var tyst i 5 minuter så får vi se hur mycket det låter utan dig. Och jag var tyst i 5 min och det var heeelt tyst hahah ^^ men jag bloggar efter dansen sen ;) ciao babes!!




FRÅGESTUND!!!

img_3597 (MMS)

Bilden är tagen för 2 dagar sen på min altan där pappa sågar brädor ;) men nu är det FRÅGESTUND SÅ ÖS PÅ MED FRÅGOR!! :D




Tack alla underbara!

Hej! Jag tänkte bara säga att på senaste tiden så har jag inte uppdaterat så mycket, men ni är fortfarande kvar!! Varenda en av er ju! TACKTACKTACK! ni gör mig jätteglad :D men jag är sugen på en frågestund (jag älskar frågestunder) theehee ;)




Ja, jag har tråkigt^^

img_4142 (MMS)

Hahaha daaaang vad billigt ;) haha det kanske bara har trillat ner en 0.... Bara kanske!




Alva gästbloggar

Hej hej, Alva här! Tänkte att jag skulle göra ett litet gästinlägg, här på Zaras blogg. Gud va dålig hon har blivit på att upptadera, ellerhur? Nedå, sötnosen har väl annat att tänka på! Men då är det ju bra att jag kan underhålla er lite ellerhur..? ;)
Ja nu kankse ni undrar varför jag bloggar så här mitt på dagen, är jag inte i skolan liksom. Nej det är jag inte för jag är tyvärr sjuk. Men Nelly är också sjuk, och vi var med varandra på lovet, så vi kanske har smittat varandra. Jaja who knows..?
Så vad har jag gjort idag..? Jo jag har varit på vårdcentralen och tagit ett sånt där halsprov. Inte något vidare mysigt.. Sen fick jag träffa en doktor. Och skit det var nog den snyggast doktorn jag har sätt, haha. Så som han såg ut ska min man jag gifter mig med se ut, haha ;)
Prutt att man var tvungen att bli sjuk såhär till Valborg och allt. Jag som hade så mycket planer:( Får väll sitta hemma och uggla med familjen istället, buhu. Vad ska ni gör på valborg då??
Neej nu måste jag gå och dricka lite hostmedicin (eller vad man säger). Puss på er <3
Checka gärna in min blogg http://daytoday.devote.se/  Daytoday.devote.se (Vet inte hur man länkar :S)




Bildlöst inlägg

Hej sötnosar!! Jag har inte bloggat på ett tag. Shame. On. Me. Men nu sitter jag på tuben som har stannat -.- yääy! Igår blev jag färdig med filmen och den e riktigt bra asså! Haha dom som jobbar där är ju sjukt sköna! Känns ALLTID kul att komma dit :D dom är skiträdda för filmen!! Mammas kompis är här från England. Hon heter Karen så nu får jag träna min engelska haha ;) senare ikväll tänkte jag väl, eller vi, gå på antingen T.G.I friday eller Vapiano eller nått ;) men nu måte jag springa till skola!




HAHAHAHAHAH!!

img_2122 (MMS)

texten säger väl allt ;) yes, im dirty minded^^




Hello again

img_8387 (MMS)

Hej! Oshi vad länge sen jag blogga kändes det som! Jag ska dra till Farsta och möta pallithaman snart :D vet ni? Hon har oxå fått en iphone 4 nu!! AWESOME ju, men igår vad det påskafton! Btw tänker jag inte Lotta ut den andra iphonen^^ men bra idé ju!  Bilder från igår kommer!!




Godmorgon?

img_1134 (MMS)

Haha ja det är ju inte morgon men Jag kom precis ut ur duschen... Ja jag vaknade nu, klockan 5 i know men det var jätteskönt! Jag sov i fan 16 timmar?! Hha^^ vad är det längsta ni har sovit?




coraline, filmen jag dubbar!

kolla och kommentera vad ni tycker!! :D



i ♥ cam wow!


























visst är dom fina?
Cam wow är en gratis app för iphone
faast jag laddade hem så man slapp se´deras logga ;)
då kostar det 15 svenska riksdaker!









2 iphones

img_6573 (MMS)

Nu är jag framme hos granny :D jag sitter här och chillar lite grann, och Hanna går runt i farmors klackskor haha! Hon har asmånga, jättehöga! Hon går ju faktiskt bra idom ;) japp, nu har jag 2 iphone 4 ^^ men jag tänker ju inte ha båda så antingen får Hanna eller mami den...




Nu sitter jag i bilen påväg på farmor :) j...

img_3957 (MMS)

Nu sitter jag i bilen påväg på farmor :) jag vet inte varför vi ska dit men men... Vi ska bara vara där i typ en natt ;) vet ni vad? JAG HAR HITTAT MIN BORTTAPPAD IPHONE! så jävla gillagillagilla! :D




?!

img_0145 (MMS)

Är jag efterbliven eller hur länge har det sett ut såhär? Det här är utanför tunnelbanan vid odenplan... Haha i had noo idea!




Bara lite kvar!

img_4147 (MMS)

FAN VILKEN FUL BILD haha men jaja jag sitter i bilen och har dubbat, nu är det bara pyttelite kvar ;) mamma ska snart släppa av mig vid odenplan så får jag åka hem själv för hon ska åka och jobba, hon jobbar natt. Btw så har jag blivit kär i Cam wow som är en app! Man kan göra jätteroliga saker med den!! Jag kan lägga ut bilder sen :D




Hejsvejs!

img_0117 (MMS)

Hejsvejs! Jag sitter här i mitt rum och lyssnar på musik och väntar på Alice :D filmen som jg dubbar heter likadant som flickan som jag gör rösten till, Coraline. Det är huvud rollen! Jag har aldrig haft huvudrollen i något jag dubbat på Disney så det är askul! Disneygrejer är alltid såååååå roliga! Snart blir det dhw (desperate housewives) puuuuussss




Sämst uppdatering...

img_0698 (MMS)

Men men jag har iallfall varit på BASE 23 och dansat till en låt jag ska sjunga, bust your Windows ni vet :D med 18 bakrundsdansare!! Wawawawa haha. Nu ska vi till dubblingen igen som jag var på igår för jag gör den svenska rösten till Coraline, ja den har ju redan kommit ut men nu till blueray så ska dom ha den svenska rösten me :) filmen är jättebra tycker jag. Om ni inte sätt den så SE DEN! eller vänta tills den kommer ut på svenska så ni kan höra mig ;) nu ska jag äta, puuuuuuusssssss




Laila jag och Pelle!

img_8281 (MMS)

Laila jag och Pelle! Pelle sitter i idol jurryn 2011 och är supersnäll! Det gick jättebra och jag blev värsta taggishh :D men det vi snackade om var hemligt hihihi ^^




Påväg mot Möte

img_9794 (MMS)

Nu är jag påväg till ett möte med Universal :) det är världens största skivbolag. Vi ska möta Laila och sen ska vi gå och träffa killen som har hand om ALLA låtarna :D för er som inte vet var plattan är är det Sergels torg :)




fiskarnas rätt i samhället

Hahaha rubriken lät jättetönigt men jag gick över plattan idag och såg en ganska hemsk grej, först skrattade jag, sen så tyckte jag bara synd om fiskarna. det var nämnligen såhär att det var några människor som låg i en klump mitt på plattan inlindade i något som såg ut som folie men fiskenät över sig och krokar i munnarna. sen hade dom ritat blod här och där. dom skulle föraställa fiskarna, för det är såhär dom behandlas....




Såhär låg dom. jag tog även en broschyr som hette ''djurplågeri på haven'' som kom från djurens rätt. Ni hittar deras hemsida HÄR. Ovh en sak jag aldrig fattat är alla som säger: jag är vegetarian, varför äter dom fiskar för? okej inte alla, men MÅNGA. Dom har ju också känslor! på broschyren stod det såhär!

VISSTE DU ATT?
- fiskar känner smärta precis som andra djur.
- fiskar har ett rikt känsloliv.
- det varje år dödas 6 miljarder fiskar i Sverige.
BARA I SVERIGE!?
- guldfiskar har visat sig ha minnen från mist ett år tillbaka.
- många fiskar har ett imponerande socialt liv
- fisket omfattas inte áv djurskyddslagen.
- vid sportfiske utsätts djuren för mycket smärta och skador, även om det släpps tillbaka dör många en plågsam död av skadorna.

''
fiskar är ryggradsdjur och dom har i princip samma sorts hjärna som vi människor, fast mindre. Det finns ingen som helst anledning att tro att det inte skulle känna rädsla, ilska, smärta och panik. Varför skulle fiskens inre uppleverser vara annorlundra än andra djurs? Jag anser att i havsfisket i särklass är världens mest omfattade djurplågeri''
- Sverre Sjölander, professor eremitus i etelogi


                                                                                                   

GÅ IN HÄR FÖR ATT LÄSA MER!





Dagens outfit

img_2190 (MMS)

Väska från Juicy couture, strumpbyxor från ingenaning, tröja från H&M, Linne från H&M och converse!




Men ååååååhhhhh!!!

Snacka just med mamma hon sa att det inte går att så många sover här... URSÄKTA?! nu var de såhär att du lovade de? För det gick inte igår och då ba amen jag lovar att det går imorgon (idag) och nu säger hon att det inte går... Åhh jag blir så trött -.- ja, man får faktiskt vara sur ibland!




Dance&gym shop

img_6494 (MMS)

Nu sitter vi på dance&gym shop för Nalle och Sinead ska köpa lite grejer :) det är jättebra att köpa här för att alla som går på kungliga svenska balettskolan får rabatt, awesome!




SMS-inlägg

img_9888 (MMS)




Sushi!

img_2129 (MMS)

Haha shnöögg!! Nu sitter vi på sushiplacet och chillar galet :D vi snackar om allt möjligt mer update sen :D




2 da town

img_7505 (MMS)

Nu drar jag till stan igen! Och sen ska typ 10 sova här. Bara tjejer! Gud vad mysigt :D aahh söndag med bästa vännerna! Awesome! Vi ska först gå och käka på stammisstället. Det är en sushi resturang i tc, dom har så sjuukt god mat där!! Dagens outfit kommer, och tröjan som jag hade igår kommer från  H&M från rean! Kostar bara 50 ;- pussssss




Dagens outfit jaaaow :P

img_1147 (MMS)

Dagens outfit jaaaow :P




Fulaste designen-.-

img_8489 (MMS)

Hahaha fan vilken töntig design jag haar!! Jag vet EXAKT hur den ska se ut så jag ska bara langa över bilder till paulinne :D kom precis hem från stan och köpte bara underkläder jag kan lägga ut bilder sen om det är kul att kolla på hah! Nu sitter Mella och Sinead hos mig och vi snackar om allt ;) Sinead vill bara träffa massa killar och gå ut och festa men jag orkar inte -.- Smickrade bild btw ;)




Mot stan och möta Sinead

img_6696 (MMS)

Nu sitter jag och väntar på tuben :) någon frågade vad det var och det är tunnelbanan ^^ oh titta nu kommer den ! Haha men jag ska iallfall till stan och möta fina Sinead och jag ska köpa lite "nödvändiga" grejer. Ooohh mina kompisar ska dra iväg på the wave senare men det får inte jag... Kul morsa man har... Jaja jag slänger in dagens outfit sen ;)




Kissies design!

img_4673 (MMS)

Oj nu kom den uppochner men jaja. Vad tycker ni om kissies nya design? Jag vet faktiskt inte om jag gillar den :/ jag menar va är det där för fläck på headern? Haha men vad tycker ni om den?




Tonight's gonna be a good night!

img_5097 (MMS)

Nu sitter jag här helt osminkad och ringer runt och försöker fiska in lite folk till ikväll jag menar komigen det är lördag!! För jag tänker såå inte sitta och ba jaa körslaget! Haha, så jag tänkte möta upp några i stan sen får vi ser vad vi gör :D JAG ÄR PÅ JÄTTEBLOGG HUMÖR IDAG! wiiii haha<3




Chatta på bloggen?

img_1771 (MMS)

Vet ni vad jag stör mig jätte mycket på? När folk chattar på varandras bloggar! Hah jag vet inte varför men i cant stand it. Typ såhär: jag går in på paulinnes blogg och skriver "hej! Vad gör du?" och så går hon in och svarar på min "sv, (svar) typ inget själv<3" så svarar jag tillbaka "jag städar mitt rum" sen svarar hon på min blogg "jaha vad tråkigt" osv osv. Det är bara för att man ska komma upp på den aktiva listan. Man blir aktiv ju fler kommentarer man får, ju fler inlägg man gör och ju fler kommentarer man lägger på Andras bloggar! Det är därför d typ chattar på bloggarna. Gå in på blogg.se så ser man 'den aktiva' listan direkt och det har egentligen  ingenting med hur många läsare man har. Men såklart jag ÄLSKAR att få kommentarer men när Man chattar om världelösa saker så ba jaha... Haha men nu menar jag inte att ni inte ska kommentera för jag blir superglad då!! Jag var bara tvungen att skriva de ^^




Hejsan hörni!

img_7993 (MMS)

Nu ligger jag i sängen min och är skittrött!! Jag vet att klockan är ganska mycket men men :P mitt hus är kaoz för min morbror som är snickare river och fixar men det kommer ju bli fint sen! Jag måste städa mitt rum oxå -.- vilken tråkig dag det här kommer bli känns det som. Jag har absolut inga planer på vad jag ska göra i dag men troligen ska 5-6 tjejer hitta på nått kul :D några förslag?




Flower power

img_6423 (MMS)

Titta!! Såhär ser det ut på min trädgård! Nu känner man verkligen att våren Är påväg :D jag älskar sommaren! Men min favorit årstid är vinter faktiskt :P haha vilken är eran favorit årstid?




Shakespeare baby!

img_8616 (MMS)

Nu sitter klassen och kollar på HAMLET av William Shakespeare. Den är rätt så bra än så länge, men dom pratar fett weird plus att vi kollar på engelska för det är Engelska lektion och dom snackar typ 1600 tals engelska hah ^^ jag gjorde nyss klart kemiprovet och tyckte det gick ganska bra! Jag hoppas på VG iallfall :D aaaaaahhhh när denhär dagen är slut är det LOOOOOV!! jag kan inte fatta!! *awesome*




Repetitions kläder

img_0299 (MMS)

Idag på repet provade vi kostymen vi ska ha! Jag gillade den jättemycket, det känns "spanskt" om ni fattar :P haha vad tycker ni?




Idag på repet provade vi kostymen vi ska h...

img_0299 (MMS)

Idag på repet provade vi kostymen vi ska ha! Jag gillade den jättemycket, det känns "spanskt" om ni fattar :P haha vad tycker ni?




Nu har vi badat färdigt!!

img_2020 (MMS)

Nu har vi badat färdigt!! Det var jättekult :D nu ska vi tillbaka till skolan och repa... Inte lika kul. Jaja c yah!




Godmorgon :D

img_0229 (MMS)

jag tänker inte fortsätta med leken haha och tyck att jag är feg men är man feg för att man inte skriver om tre saker man ska göra varje dag typ :P hahah! Jag är ju aaaascoool ^^ hah nemen nu sitter jag på tuben påväg mot eriksdalsbadet :) asså jag har ju ingen bikini jag vill ha! Så jag tog en surfingtröja istället för en top, det är så sköön!! Haha saaiiiikad bild




godkväll ;)

hej på er söta bloggläsare! jag vet att jag inte uppdaterat nått idag men jag orkar inte, jag är för trött -.- jag vet inte varför jag alltid är så trött!? jag sover typ 9,5 timmar varje natt men ändå är jag trött :/ så jävla jobbigt... jaja nu sitter jag och gör ingenting haha kul update men jag ville bara säga att jag lever ^^ imorgon ska vi bada med skolan. Usch det är så himla vidriga bassänger på Erilksdalsbadet! men vi slipper ju lektionerna :thumbup:

btw pallar jag inte skriva om domdär 3 sakerna -.- boooooring enligt mig, eller vad tycker ni? KOMENTERA!




I try to be patient

img_3206 (MMS)

but I'm hurting deep inside and I can't keep waiting I need comfort late at night




3 svagheter

Haha fan! Jag glömde skriva om mina 3 svagheter igår -.- men jag har inga! Hah jora det är nog att jag har svårt att koncentrera mig, lite FÖR envis och jag är ingenting utan min mobil :P då blir jag helt stel och obekväm ^^ vad är era svagheter?




Kemi

img_7419 (MMS)

Dethär är så sjukt tråkigt!! Men jag har prov på fredag :/ så jag måste plugga... Jag har blivit väldig dålig på att göra dagen outfit men det ska det bli ändring på! ;)




Sooo k***** style

img_4936 (MMS)

Haha nelly ritade den här på bilden :P gissa vilken bloggerska!




Stackars lilla sponshi :(

img_4825 (MMS)

Oh My goood!! Svampbobs näsa trilla av :/




Jag skulle ju skriva om 3 saker jag är bra...

Jag skulle ju skriva om 3 saker jag är bra på ;) 1. Det ät väl att jag är väldigt bra på att hålla hemligeheter 2. Jag ger mig inte så lätt och låter ingen trycka ner eller bestämma över mig 3. Att jag är ganska snel :D




Spanska danser!

img_3748 (MMS)

Jag skojade lite i inlägget under ;) haha palla banta och gå på diet, man lever bara en gång desutom är det tvärt om för mig! Jag ska hå upp i vikt!!! Men just nu sitter jag på rep -.-dom andra övar på solon men jag får inte vara med på dom... Det är typ bara 4 som får det så jag fattar inte varför läraren håller kvar resten av klassen :/ jaja när jag kommer hem ska jag och Alice leka :) vi hade tänkt att bygga ett legoslott ;) låter bra va? Nemen vi får se vad vi gör. Vi repreterar en spansk dans som är rätt kulig :D




Min lunch

img_2838 (MMS)

Jag kör inte på barnmat, jag kör KESODIET!! wohoo! ;)




10 dagar framöver

Hej bloggen :) Varje dag i tio dagar ska jag svara/berätta om varje punkt som står nedan: Tre styrkor Tre svagheter Tre saker jag måste göra idag Tre favorit rätter Tre saker jag gör varje dag Tre saker jag har i min väska Tre saker ingen vet om mig Tre favorit filmer Tre låtar jag skulle kunna ställa in på repeat i flera timmar Tre av dina favorit färger Nu måste jag blogga varje dag :) Jag tänker Utmana några av mina kompisar som har bloggar att göra det här, men alla får självklart göra det här! :D Shenie utmanar: Paulinne.blogg.se daytoday.devote.se zarish.blogg.se brunettselma.blogg.se beccajansson.blogg.se love ya! ;) xoxo- shenie Så skrev Shenie :D så det är väl bara att anta utmaningen och skriva mina 3 styrkor ;) lägger in mina styrkor sen, haha bad kul det låter ^^ men ni fattar! Vad tror ni mina 3 styrkor är?




Everything Will be okey in the end

img_7599 (MMS)

If it's not okey, it's not the end....




om fet diiiiiiissss!




TILLFÄLLIG DESIGN!

Ah,jag tror ni fattar vad jag menar ;) Paulinne ska försöka fixa designen ikväll men just nu så får jag ha den här. Puss! :D



April 10, 2011

Hej jag vill bara säga att emilia paulinnes syster är coolast i hela världen !!!!!



från helges talangtävling!




Ny leksak?

img_0887 (MMS)

Haha kolla vad jag hitta i köket!! Haaiiaa!




SPRINGA

img_8617 (MMS)

Nu sitter jag och Palli och väntar på tuben för att vi ska hem till henne och hämta joggingskor sen ska vi ut och springa! Fan vad duktiga vi äärrr!! Haha jag har världens hetaste outfit asså :D JUSTE! sen ska jag lägga ut klippet när jag sjunget oxå ;) bilden är från igår när vi var på resturang :D




Jag kan ju ta och berätta om igår...

Vi körde ouijaboard, som är ungefär som anden i glaset fast man har ett tungt trähjärta som är jättesvårt att flytta på själv så jag tycker det känns mer "äkta" om ni fattar ;) det går iallafall till såhär: man lägger trähjärtat på ett bräde som har alla bokstäver i alfabetet och siffrorna samt yes och no så man frågar massa frågor osv och sen flyttar den på sig (hjärtat) ibörjan så ba pfft ofta det här funkar sen så började vi spela och så började vi snacka med någon som hette Stina. Som sagt så satt vi en helt enorm gymnastiksal på höger sida i den och då började sånnadära saken som man hänger i, ringar heter det haha dom började gunga ganska mycket och då gick jag fram och rättade till dom så dom var helt stilla för vi hade hållt på med dom tidigare så jag tänkte att dom kanske inte hade stannat riktigt än men när jag skulle gå upp och göra det tänds lamporna, på höger sida om salen bara! Och jag blev skiträdd haha men så kom jag på att det brukar ju vara så att om man rör sig tänds lamporna i en stor sal så jag gick och släckte dom och gick tillbaka men sen kom jag på att man kunde ju testa att springa runt i salen bara "för att". Så jag sprang runt där som en idiot. Och inget hände! Jag sprang och viftade med armarna i en minut och det var fortfarande släckt.... Så det var inte för att jag gick upp som det tändes, men vi fortsatte att fråga och tillslut snacka vi med någon som hette Ronny och då tändes lamporna igen, sen släcktes dom igen och då sprang jag ut ur salen för det var där lampknapparna fans och kollade så ingen var där, och INGEN var där. Men jag gick och satte mig dom andra och då hade dom tagit Reda på att Ronny var tydligen elektriker och dog vid 26 års ålder för att han blivit alkoholförgiftad :/ vi frågade honom hur många andar det fanns i rummet vi satt i och det var tydligen 9 stycken och alla var snälla :D men sedan så fanns det 1 ande på stället scenen var på (byggnaden brevid där jag sjöng och tävlingen var) som det fanns 1 ond den hette tydligen C.Q haha låter lite som wb gangstah men han var 6000 år gammal och på något sätt var den honom vi började prata med han sen. Han var 7 när han dog och det var hans pappa som dödade honom och vi frågade honom om han kunde rulla en boll som vi la ut i mitten av salen och den rullade.. Han sa även att 'dom andra' var dumma mot honom det var andarna han menade. Men så frågade vi var han höll hus eller brukade vara du svarade han logen asså där vi har suttit innan vi ska sjunga. Sen frågade vi om vi skulle gå dit 'erik' blev svaret då frågade vi om erik skulle gå dit 'ja' bara erik? 'ja' kan någon Annan följa med? 'nej' så erik ska dit själv? 'ja'... Erik blev jätterädd och vägrade gå dit själv, de skulle jag ju inte heller gjort vem skulle liksom? Så tillslut gick alla dit och fortsatte köra men jag somnade typ då hah och en massa annat hände som knackningar, röster, dunsar osv men det var läskigt och mysigt på samma gång :D vad säger ni, tror ni på spöken?




Nu sitter jag Alice och Palli och kollar p...

img_8580 (MMS)

Nu sitter jag Alice och Palli och kollar på film, komesarie späck haha den suger asså! Men den är ganska kul...




Mys med 40 undomar :D

img_7066 (MMS)

Det här är innan vi ska börja, alla sitter och snackar och hare chill grejen är att FY SATAN VAD LÄSKIGT DET HÄR ÄR!! Vi har börjat nu och det har hänt så jävla äckliga saker asså!! Jag skriver imorgon ;)




Yeeeey!

img_3301 (MMS)

JAG VAAAANN!! jag är så glaaad!! Det var superkul men nu ska alla som var med i tävlingen gå till gymnastiksalen (som är enooorm) och köra uijaboard jag har ingen aning om hur det stavas :P men Gud vad kuligt det ska bli!! -låtsas att jag skrev dethär 2 timmar tidigare-




vad gör jag i Gävle?

haha vet ni att jag har inte sagt dethär men som alla vet så är jag i Gävle, men vet ni vad jag gör där? jag är med i en sångtävling på Helges fritidsgårt. det är sååååå kuuul asså ni anar inte! jag har redan sjungt och jag sjöng ''bust your windows'' från glee, jag har lagt upp den tidigare men för er som inte hört den finns den HÄR! det gick ganska bra ;) det har varit paus men nu börjar det snart ;)


jag och fina Rebecca :D hennes blogg hittar ni HÄR!

nu börjar det :D



Tadaa!

img_4900 (MMS)

Såhär blev det ungefär :D jag blev jättenöjd! Jag gjorde det inte mörkare jag bara toppade de, och jag har haft lugg hur länge som helst men Jag har bara aldrig framme den men vad tycker ni? Blev det fint?




Frisören

img_3378 (MMS)

Jag har hunnit springa iväg och klippt mig! Lägger in en bättre bild sen ;)




Mot gävle!

img_4538 (MMS)

Jag sitter i bilen just nu och lyssnar på lilla lady :D den är så skön! Men Jag tycker inte att URSÄKTA MIN FRANSKA EXCUSEZ MOI passar in haha det kommer där mitt i låten och man ba eeeehhh? Haha idag när vi hade fysik kollade vi på en film om däggdjur (jag vet att det inte är fysik haha men iallfall) så då lämnade nalle sin kära mobil på bänken och då tog och gömde den och sa inget och ni ska veta vad nervös hon blev hahah!! Hon sprang runt under hela filmen och ba "hej har du sett min mobil?" till alla sen fick jag jättedåligt samvete så jag gav den ;) jag blir så nervös när folk håller på med min mobil! Det är MIN mobil haha då tycker nalle att jag är Ove Sundberg :P blir ni nervösa när folk håller på med era telefoner? -jag har duschat håret nyss, mitt hår är inte fettigt-




Booth

img_0693 (MMS)

Hahahaha så här blir det om man tar fatbooth gingerbooth agingbooth och baldbooth hahah!!




^^

img_7124 (MMS)

Här är mina söta kaniner...  Notera att den ljusa är en tjej... Haha nemen dom är jättesöta faktiskt ^^




svar på frågor del 2

några frågor har jag redan fått förut :) svaren på dom frågorna kan ni läsa i kategorin ''fråger och svar'' :D

1. vilket shampoo och balsam använder du?

svar: Jag använder tréseme healthy volyme :D


2. ska du köpa converse i vår?

svar: Jaaaa!! såklart :D


3. vart hade du köpt byxdressen som du hade i thalind när Hanna och Alice var med?

svar: Nu blev jag förvirrad... för Alice var inte med i thailand haha men den köpte jag i Thailand.


4. hur mycket brukar du shoppa för per månad?

svar: inte så mycket, jag köper inte så mycket i Sverige faktiskt men det är sååå lätt att om jag har pengar att jag går och köper något svindyrt som impulsköp :P haha det är typiskt mig..


5. Hur ser din framtid ut om du fick bestämma?

svar: jag skulle vilja bli artist och sjunga för folk, typ att leva på musiken om ni förstår :D skulle vilja att alla skulle veta vem jag var, att folk gillade min musik och röst och dan vad coolt att vara en levande legend! typ som EMINEM är nu.


6. Hur tror du att ditt liv skulle sett ut om du inte vart med i Talang?

svar: Absolut inte som det gör nu! Laila hade inte vetat vem jag var och då hade jag inte fått åka till usa och träffa alla personer och ni skulle väl inte veta vem jag var :D?


7. Tycker du om lakrits?

svar: lakrits är det bästa som finns!!!


8. kan du göra flickis och sånt, asså gympa grejer?

svar: jajamensan!


9. dansar du ? isf, vad ?

svar: HAHAHAHAH omg har du missat det? då  var det på tiden att du fick reda på att jag dansar 28 timmar i veckan nu när vi har repetitioner :) jag går på kungliga svenska balettskolan och gör min ''hobby'' i skolan, så det är därför jag slutar så sent :D


10. favvo färg?

svar: hmmm... typ rosa ^^ eller röd är fint :)


11. Kan du inte göra ett videoinlägg när du sjunger?

svra: jo jag hade faktiskt tänkt att göra det.. men i helgen kommer jag att uppträda så då kan jag filma oh lägga ut :D


12. gillar du Justin bieber?

svar: Grejen är att ja, han är duktig och söt...  MEN jag är inget jättefan och har tapetserat hela rummet med JB posters haha ^^ jag har ingen av låtarna på min ipod heller, men gud vad coolt att få träffa honom för han ÄR duktig, no matter what!!


13. kan du Fota ditt skrivbord?

svar: jag har inget skrivbord än haha, för jag gör ju om mitt rum och ska köpa ett nytt eller jag har aldrig haft något så jag ska köpa mitt först skrivbort snart :)


14. Vart ligger din skola?

svar: Mariatorget :)


15. Hur en vanlig dag ser ut för dig ifall de är en musikstudio dag?

svar: kommer dit, snackar, sjunger upp, står i studion hela dagen och sjunger, åker hem :) hhahaha det lät jättetråkigt! men det är superkul :D


nu ska jag plugga spanska och kolla på Desperate Housewives snart :D



Utvecklingssamtal

Nu sitter jag och väntar på att mitt utvecklingssamtal med min danslärare ska börja, för vi har ett utvecklingssamtal i dansen också :) jag är lite nervös.. det är jag alltid inför sånthär haha men jag sitter och kollar lite bloggar osv. Idag hände inte mycket -.- min gulliga mami har iallfall fixat min iphone :D AWESOME!! som sagt så kollade jag på karate kid igår och JAG DOOOOG!! jag är typ kär i Jaden på riktigt asså :O haha inte riktigt men fråga min syrra som jag såg den med hur många gånger jag sa ''asså jag döööör, jag dööör faaaan vad sssööt han är!! jag svimmar typ!'' haha han är supergullig :O


hahaha jag fick få in och ändra stavningen på utvecklingssamtal! för någon hade påpekat det ^^ jag är ganska slarvig och lat ibland.. jag var jätteosäker på det ordet men det är bra kära läsare, RÄTT SKA VARA RÄTT!



karate kid!

nu ska jag sätta mig och kolla på karate kid :D jag har ju inte sätt den :$ den verkar jättebra iallafall!! och Jaden smith är såå söt! asså jag dör!

här är han men i Justins video som är från Karade kid eller vad man nu ska säga :P



4 april

hellooo :D jag kom hem för ett tag sedan och nu sitter jag och lyssnar på Rihannas alla låtar från hennes nya album ;) vi har inga läxor eller någonting :D yääääy!! jag hade tänkt att svara på frågorna imorgon så ni har till imorgon på er att fråga på :D men hörrni! jag är jätteledsen att jag inte bloggar mer inlägg men mamma ska fixa min mobil :D



DEN HÄR ÄR SÅ JÄVLA BRAAA!!!



hefuigfeb

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MIN FULA DESIGN!!!!



frågestund?

jag hade ju en frågestund för ett tag sedan :) och jag tänker ju ha en del 2, men är det något speciellt ni vill ha svar på och tycker att jag inte får missa så KOMMENTERA!!


gammal bild från ''the sudio''



Rebecka Black

Rebecka Black! ingen har väl missat henne? oh my god säger jag bara. Grejen är ju att hon har ju blivit sååå kääänd men asså kolla på disslikebaren på youtube. 90% är ju röd... vilket betyder att dom INTE GILLAR. men ok, jag tycker hon suger men jag skulle aldrig skriva typ ''im gonna rape that bitch'' ''i hope you cut yourself and die'' asså hon är liksom en människa :/ hon har 80 miljoner som har kollat på klippet, GRATTIS SÄGER JAG MEN ÄR DET SÅ KUL ATT BLI KÄND OM TYP 98 % HATAR HENNE? vad tycker ni? :)



Oh titta en stålkastare! Lets play supermodel

img_3201 (MMS)

Det står typ en strålkastare utanför mitt badrum :D jag vet inte vad den gör där men man kan ju iallafall leka lite snygg ;)




¡HOLA!

img_0287 (MMS)

nu sitter jag och pluggar spanska-.- men spanska är ju rätt kul!! Jag har blivit asgrym på det ;) vi ska kunna böja oregelbundna verb och massa annat till torsdag då vi har prov :/ hata prov... Kanske ska göra som 6orna hahah^^




Tittar på uppdansningen :D

img_5601 (MMS)

(jag och söta selma just nu) Nu ligger jag och dom andra i klassen och kollar på film :) inte typ action eller nått utan som ni vet om ni läser mina kompisars bloggar så hade vi uppdansning igår ;) då kommer det jättemånga lärare och andra som jobbar med dans och kollar på en klass, vi hade tränat inför det jättelänge!! Och om en vecka får vi veta hur det gick :) 6 orna kan åka ut för man söker ju in till skolan i 4an och sen om man kommer in måste söka om till sjuan, det är typ nått nytt dom gjorde iår så vi slapp förra året ;) anyway så filmade dom och nu sitter vi och kollar på det isället för dansen idag :) efter uppdansningen igår så gick vi och fika vid Maria torget :) sen gick vi tillbaka till skolan för att ha repetition och slutade 6 -.- så dääärför bloggade jag inte och jag hoppas ni kan förlåts mig^^




Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0