Bilder från idag






dagens

Här får ni en skitdålig bild på vad jag har på mig idag. Hehe jag orkar inte ta självutlösare och grejer men ni ser ju i alla fall! Kommer säkert bättre bilder senare!

Tröja Odd Molly, Väska Longchamp, Braxor Hollister, skor Primark



sing & songwriter osv..

En bild från förra veckan! Hur mår ni idag? I'm feeling ok.. Vi ska uppträda på musiken med en låt vi skrev själva. Åh vad jobbigt! Jag är ju riksdålig på att skriva låtar!? Och sen ska vi kompa det med piano eller gitarr och jag kan verkligen inte spela något av de! Haha jaja, det får väl gå som det går.



the past can hurt




Ny datorväska!

Hello igeeen! Idag var jag på stan med min syrra och Köpte lite grejer. Jag fick bland annat med mig en datorväska från Marc Jacobs. Jag hade beslutsångest och stod i säker 40 minuter för jag kunde inte välja vilken jag ville ha! Till slut blev det en svart, men jag vet fortfarnade inte om jag är helt nöjd... Ska jag vara nöjd? Haha det här är så typiskt mig så det finns inte! Jaja jag får väl ha den här då. Jag köpte den på MJ butiken på NK och den gick på 1.140.




Vad jag gjorde i London

Hello lovers! Idag har jag konfirmerat mig, men det återkommer vi till. Jag tänkte bara berätta lite om London. Vi åkte inte bara dit för att shoppa, utan även för att träffa Universal, ni vet världens största skivbolag?). Jag har redan ett kontrakt med Universal i Sverige och då heter det bara Universal, medans i England USA har dom olika ''kategorier'' som konkurerar varandra, även fast alla labelar (kategorier) ligger under samma bolag.
.
Island records som bland annant har Akon, Bob Marley, Drake, Jessie J, Nicki Minaj fick jag träffa. Eller Island är ju ingen person hehe utan jag fick träffa da boss. Sen fick jag träffa Mercury records som har jLo, Jay-Z, Kanye west, Justin bieber, Rihanna och Taylor Swift och sist men inte minst Polydore/Interscope som har Eminem, Lady GaGa, LMFAO, Selena Gomez, Guns N roses osv.
.
Nu är det upp ditt mitt skivbolag i Sverige och bestämma sig vilka vi vill sammarbeta med. Jag är bara så sjukt glaaad att få möjligheten att träffa alla ascoola och roliga människorna man jobbar med och kanske skaffa sig en karriär på riktigt. Just nu är det bara en rolig grej jag får uppleva för nej, det är inte många 14 åringar som får den här möjligheten och jag har sååå fantastiska människor bakom mig som tycker det är lika roligt som jag. Det är jag som vill det här! Så jag har inte lagt ner med musiken! Och jag lovar att lägga upp Halo hihi.



skriver av mig a lot

Nu ligger jag här själv i min säng och tänker på livet. Djup jag låter, jo jag vet. Och kärleken så klart! Kärleken får man inte glömma. Fan vad det ska vara kompicerat, kärlek alltså... Eller den ända jag har att jämföra med är ju Ludwig och det blev väldigt komplicerat för oss. Vi är fortfarande inte tillsammans även fast vi beter oss som det. Haha är det någon som fattar vad jag menar? Jag kan fortfarande pussa honom i korridoren och han sover fortfarnde över hos mig och jag hos honom och jag skulle definitvt döda honom om han höll på med någon annan.
.
Men ändå är det något som saknas... Jag är sååå lycklig att jag fortfarande har honom men fan vad det känns som - åh jag vet inte. Vi håller ju inte på att ''glida isär'' men kanske kan man kalla det för det. Just nu är vi ju i princip inte mer än vänner och jag kan inte säga hur jävla fin och perfekt han är och hur mycket jag vill ha honom utan att det ska bli komplicerat. För varje dag som går bli vi mer och mer kompisar och mindre kära känns det som, och det kan ju vara bra! Men jag vill inte ha det så. Jag vill att han ska vara min. Jag vill få känna den känslan att vara kär i honom så länge det går.
.
Jag vet att Ludwig och jag kanske inte är skapta för varandra men what if? Om jag känner så som jag gör just nu och han känner det tillbaka varför inte göra dagar till månader och månader till år? Jag saknar våra bråk, eller inte bråken kanske men stunden efter där man blev sams igen bara för att man ville ha det som vanligt. Jag vill bara ha det som vanligt. Nu är jag så arg och ledsen på Ludwig och mig för alla dumma och idiotiska saker vi gjort mot varandra som fick det att bli såhär så jag sitter här för mig själv och gråter. Vilken jävla tönt jag är men nej, livet är inte lätt...
-



Monki

Jag hade på mig idag kommer från Monki, eftersom det var några som undrade. Jag har klippt bort lappen för jag tyckte den kliade hihi. Nu ska jag plugga och ringa Sebbooo, vi hörs sen! Puss



-

”..you almost feel ashamed that someone could be that important that without them you feel like nothing. no one will ever understand how much it hurts. you feel hopeless like nothing can save you and when its over and its gone you almost wish you could have all that bad stuff back so that you could have the good”




jag vaje dag i skolan haha









23/05/12

Hello bloggisen! Idag hade vi ute idrott och jag höll på att avlida för jag hade inte druckit på någon på hela dagen. Haha. Vi körde foootboll så det var ju kul! Jag älskar att spela på konstgräs, too awesome. Idag måste jag nog plugga till provet vi har imorgon om franska revolutionen. Grejen är att jag har rean gjort allt det här i min förra skola men jag har glömt bort allt hehe så jag måste göra oooom.
Shorts idag igen!
Noel älskling
Jag och min översnygga kompis Albin



outfit of the day

-
Efter skolan mötte jag Chloé, eller hon kom till min skola sen åkte vi in till stan. Sory att jag tjatar men mannen! Vilket väder! Man svettas ju ihjäl när man går i shorts. Helt underbart! Jag har i alla fall på mig shorts från Abercrombie, Tröja från Hollister, rosa (som inte längre är rosa hehe) UGG's, väska juicy och kofta från London. Haha goooosh vad länge sen man la en ''dagens'' men häär kom den!



livmoderhalscancer

Hello dear readers! Idag började jag efter lunch eftersom vi inte hade tillval på morgonen så då gick jag och mammi när till vårdscentralen och tog en spruta för livmoderhalscancer. Jag har tagit en innan men man ska ta tre för att det ska ''funka''. Jag kan ju säga att det är jättebra att ta den men daaaaamn vad ont det gör. Eller så är det bara för att jag är otroligt spruträdd. Pinsamt spruträdd...
Imorse på vårdscentralen!



nice väder




haha fail




cupcake

Haha bilden kom upp och ner men jaja. Kolla min syrras cupcakes! Haha hon är så söööt. Jag fattar inte grejen med att baka helt ärligt, jag tycker det är skittråkigt! Haha men nutte kommer det bli Hanna bakar- program i framtiden elleeeehhhh?



Hemma

Igår när jag och Pauliz var ute på prommis med hennes vovve Ludde. Idag var det varit en otroligt skön dag i skolan. Sorry att jag inte bloggat på några dagar. Ni ska få se bilderna från London också! Gud vad härlg stad, heelt annorlunda från lilla Stockholm. Och så vill jag självklart tjata precis som alla andra om hur awesome vädret är! L O V E.



True story bro




2 things

Idag när jag var på väg hem från skolan så fick jag så sjukt ont i hälarna på grund av mina skor. Jag gick och hade fruktansvärt ont hela vägen till tunnelbanan men när jag skulle kliva av och gå den korta stäckan på ca 100 m (den kändes väääldig lång just då) Så tog jag av mig mina skor och gick barfota hem bara för att jag kände det.
.
Haha det var asnice! Varför gör man inte bara som känner för i stunden? Okej jag förstår att det kanske inte är så smart att inte tänka på konsekvensernsa, men ibland finns det stunder när man inte orkar bry sig om att t.ex. hela jävla gatan kollar på mig för att jag håller skorna i handen. Do what you wanna do. Deep jag blev hihi.



Zara ffs

En sak som jag typ får rage på är när folk skriver Sara till mig. Jag HETER Zara och jag är döpt till det, haha så ska det alltid komma någon och börja kommentaren med ''Hej Sara!'' Man ba nej? Nejnejnej! Jag heter Zara for the sake of God. Haha nu vet ni det. Puss!
En ful arkivbild...



Wiiii

Hello Lovers! Idag vad en skön dag i skolan! Niiice. Efter min sista lektion, idrott, så hade mamma sms:at mig helt random och sa att jag skulle till London imorgon! Haha superspontant och så jävla kul! Jag har ju aldrig varit där hih. Är det några ställen man MÅSTE gå på? Nu ska jag gå och gå och ta en powernap/ En väldigt glad tjej.



pissed off

Hello lovers! Jag blev klar med min läxis för inte så jättelänge sen. Innan det kom Ludwig hit så snackade vi lite om olika saket osv, treeevlans. Jag har varit sjuk, eller rättare sagt riktigt förkyld, under den här helgen så jag har inte gjort så roliga saker.. Haha jag är såååå suuuuuuurr att det inte går att sätta ord på. Hörs sen.




små ballerinor

Hahaha, jag satt nyss och kollade igenom bilder jag har sprat på min dator och kolla vad jag hittar! Uppvisningen på höstterminen i 5an tror jag det här är! Ååååhh vad vi är gulliga. 5DA, fan vad vi har utvecklats sen dess. Helt sick haha. Hittar ni mig?



tarrreee luuungt

Men jag vet att Isabeli Fontana (Modellen som H&M använt sig av) inte är från Skandinavien men hon har ett Européiskt utséende. Och jag vet även att att hon kommer från Brasilien men bara för det behöver det inte se ut som hon kommer från Afrika. Om man inte är naturligt brun tycker jag det bara ser sjukt ut. Om man kollar på andra bilder på supermodellen är hon inte alls sådär solbränd.
.
Meningen var inte att alla skulle haka upp sig på det jag ville bara säga att det är inte bra att sola så mycket, man kommer se ut som ett russin när man blir äldre! Jag vet ääääääven att hon är reuscherad men det är inte det som är grejen. Varför Cancerfonden har kritiserat reklamen är för att idealet för unga kommer vara sådär, vilket kan leda till hudcancer när man blir äldre. Men klart det är snyggt att vara solbränd men det där var väl lite overkill?




never give up

Jävlar vad jag grät....




H&M 2012

Som ni kanske hört har H&M blivit sjukt kritiserade för att deras modeller är för solbrända på bikinireklamerna. Cancerfonden har reagerat starkast och säger att idealet att vara brun på verkar många unga. Varje år dör det fler människor av sol än bilolyckor, tänk på det! I Sverige drabbas över 40 000 personer om året av hudcancer. Att sola så mycket och vara så brun är varken bra eller snyggt (enligt mig). Det skulle vara en helt annan grej om hon varit från Afrika eller Asien och var naturligt brun. Men modellen Isabeli Fontana har ''skandinaviskt'' utséende och därför ser det bara fuuuuult ut! Eller vad tycker ni?



''Hej! Är det Zara jag pratar med?''

Ska jag berätta en grej? Såklart jag ska! Igår ringde Aftonbaldet mig helt random och frågade vad jag tyckte om våldet i Syrien, först och främst mot barn. Ja, det finns väl bara ett svar på den frågan om man har någon som helst medkänsla. Det kommer väl i tidningen inom en snar framtid i think. Jag tyckte det var lite kul att dom ringde mig eftersom jag är fett påläst om just mänskliga rättigeter och det globala samhället eftersom vi hade det som ämne på SO:n och så jobbar min papi med det. Nu ska jag gå och käka något, höööörs!



vårföreställning

Hello loverssss! Först vill jag bara tacka för era awesome förslag om presenten till konfan! Jag fick lite nya idéer hihi. Igår gick jag hem till Paula efter en föreläsning vi hade på skolan om självkänsla och självförtoende. Vi gjorde pankakor och snackade lite om allt möjligt! Sen efter det hade min gamla skola vårföreställning så den ville jag ju självklart kolla på! Åhhh dom var så duktiga! Jag känner mig så mammig och stolt när jag ser dom dansa haha. My babys. Efter det åkte jag, Alexandra, selma, Alva och Alice och fikade på café60, skitmysigt!



this is too awesome












Hhahahahahaha såååå jag ↑



???

Jag har en superviktig fråga till er mina kära, kära, älskade läsare! Jag kommer snart att konfirmera mig och hela min släkt frågar mig vad jag önskar mig, jag kan ju inte säga pengar liksom!? Hur kul är det att få pengar och presentkort i konfirmationspresent? Haha. Det är ju jättebra present men feeeett opersonligt!  Det ska vara något fint och något jag faktiskt skulle kunna använda vardagligen. Och absolut inte föör dyrt, ingen Balenciaga eller något haha.

Det här är det jag har önskat mig... Har ni några fler bra tips? Nirr att få typ 20 Ray-Bans efter det är dte ända jag sagt att jag vill ha. Och Triwa klockan förstås! Geee miiig tiiipppsss!


Ni e best hihihi



blah blah blah

Vilken esteeeeet! Haha inte mina brillor och bilden är inte ens ny.. Så jag vet inte varför jag la ut den.. Hehee. Igår sov jag hos Louise för hon ville inte vara ensam hemma (hennes pappa var borta och hennes mami skulle komma hem sent).
.
Vi hade det verkligen jättemyyyysigt och pratade om allt möjligt! Fan vad det är skönt att prata med någon som gör så att samtalet flyter på och man kan snacka om vad som helst! Så sjukt irriterande när folk sitter som stearinljus när man försöker ha en konversation haha. Det kan självklart vara tyst också ibland. Om det inte blir awkward när det är tyst är det ju bara ett bevis på att man känner varandra väldigt bra.



love love love love love love love

På tal om Ludwig.

Men vad fan, jag hade ju lovat mig själv att inte bli fjolligt deep och jag känner inte att jag behöver skriva om allt som händer i mitt privatliv men kan i alla fall säga att jag och Ludwig inte längre är tillsammans. På grund av ganska många olika anledningar. Den största anledningen var att vi bråkade för mycket, kanske för att vi var för olika eller för att vi var fööör lika. Båda är så jävla envisa och ska ha rätt hela tiden haha. Dock varade inte våra bråk länge.. max i 3 timmar eller något sånt hahaha, men att bråka varje dag om skit saker - klart det tär. Sen hände det grejer som fick oss att inse att det kanske inte fungerade så bra mellan oss.

Som tur är så är vi fortfarande väldigt, väldigt bra kompisar! Och ja, jag har fortfarande känslor för honom. Spelar ingen roll hur mycket man gråter för någon kille, allt blir bra tillslut och jag känner att just nu är det lugnt och skönt för det mesta. Eftersom vi fortfarande är så bra kompisar så händer det ju att vi fortfarande bråkar haha men inte på samma sätt. Vi tar inte varandra för givet längre...

Vi pratar fortfarande om allt och ingenting och jag älskar honom mer än alla killar fortfarande men tanken på att det aldrig kanske kommer bli på samma sätt igen gör självklart ont. Att aldrig mer få kyssa honom, eller gå och hålla handen utan att det betyder mer än vänner, aldrig mer kalla han min. Ja, ni förstår... Som sagt har jag ju kvar kännslorna och stämningen finns där men vi får vänta lite och se vad som händer. När jag tänker tillbaka så saknar jag det, eller jag saknar mest stunderna man kommer ihåg och jag är bara så sjukt lycklig att det är bra mellan oss för stunden och nöjer mig för tillfället med att han är min beestiie ♥




Hahaha mongo..



American reunion

För några dagar sedan var jag och såg American Pie - The reunion med Chloé och Ammi. Jag tyckte den var skitrolig, Chloé tyckte den var lite långtråkig i slutet och började smsa med massa haha gullig, medan Ammi tyckte den var helt ok. Jag tycker den lätt var värd att se! Fast ändå så känns det så fel att om flesta som gick på high school/college under dom tidigare filmerna har barn och är gifta nu man ba ''nooooooooo!'' haha Stiffler är ju vuxen på riktigt, om ni fattar vad jag menar... Usch vad fel haha, Men den får 4 av fem toasters - Benjamin!
.



long time, no see

Tjenare mannar! Är det fortfarande någon som läser? Hoppas deeeet. Jag har varit depp ett litet tag och tänkte lägga in ett inlägg med någon sorglig låt och djup textbild men sen kom jag på mig själv och insåg hur megafjolligt det är, så nu slutar vi med det! Hehe vad har ni haft för er då? Själv har jag gått i skolan, livet börjar leka lite snällare med mig nu och snart är ju sommaren här! Åhhh hur awesome!? När de börjar bli varmt kommer ju också pollen från dom fula små träden och blommorna. Fy saaatan vad jobbigt! Är det någon mer som är alergisk eller reagerar mot pollen?



lets crawl back to love...





jag älskar dig

Paula och Jag. Bilderna är från Ammis superbraiga blogg HÄÄÄR hittar ni den!



LMFAO

Hello bloggisen! Var ni på LMFAO igår? Det var inte jaaaaag! Jag tycker helt ärlit det inte är värt att trängas bland små fjortisar som tror att dom kan shuffla om man inte älskar LMFAO! Jag hörde i för sig att dom var väääldigt bra live, och det är ju superkul Så min fråga till er som var på Grönan - Var det värt? Det är säkert jättekul om man får bra platser... men det lyckas jag inte få så ofta hehe.



maj och grejer




Hello lovers! Hur mår ni? Jag mår väl helt ok. Vilken jävla heeeeelg! Jaja life goes on och allt kommer bli bra. Idag efter skolan gick jag hem till Paula för att snacka om livet och träffas och skratta men det slutade med att vi satt på hennes balkong och pluggade haha det brukar ju vara tvärt om! Guuuud, snacka om att vi har underbarn väder, helt sjukt. Efter det gick jag hem till Chloé som bor rakt över för att hämta mitt busskort. Där träffade jag Tamiis. Dom hade bakat cookies haha jag åt upp hälften typ... Whateevvaahhhh. Hur har eran vecka varit?



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0