home

Igår var kvällen helt perfekt. Heeeeelt perfekt. Kunde inte blivit bättre. Så himla glad över att jag är hemma! Åt precis en macka med kalles kaviar och ägg. Mmmm, gissa hur gått det var? Ikväll blir det Idol!!! Glömmmm iiinntteee att koollaa! Nu ska jag ta en powernap, sen kamerarep. Puss.
 
 



LAX

Hej allihopa! Jag ligger just nu i sängen och orkar inte gå upp. Om 3 timmar lyfter planet. Hem. Mmmmm mysigt. Jag får lite pirr i magen när jag tänker på att jag ska hem, lite blandade känslor. Jag måste bara påpeka att jag inte klagar. Eller kanske gnäller lite haha, men jag klagar inte. Vad vill ni läsa? Bloggen är för mig som en liten dagbok. En väldigt censurerad dagbok haha. Jag tycker by the way att det är så himla roligt när ni kommenterar! Jag vet att jag skriver åsikter ganska ofta på bloggisen och alla har ju sin egen åsikt. Man behöver absolut inte hålla med mig i allt! Jag tycker det är intressant och roligt när folk kommenterar från olika perspektiv. Tack till alla som rättar mig också haha. Ibland är även jag lite vimsig och skriver fel (ganska ofta). Sista tacket går till er för alla fina och snälla saker ni säger som jag blir så oootroligt glad glad över.

 

Jag har nästan packat färdigt. Det gjorde jag igår. Tillslut haha. Av någon konstig anledning kan jag inte vänta med att gå ner till Ica i mörktret. Huuuuur mysigt!!?? Ahhh jag får panik!!!! Hihihihihihihi. 

 

 



tre minus med USA

En sjukt läskig sak med USA är faktiskt maten. Du har ibland ingen aning om vad du stoppar i dig. Vi köpte smör förra veckan och när vi kom hem så sog vi att det stod ''I can't believe it's not butter!''. Det var typ märkets trademark haha och du undrar man ju nähä om det inte är smör vad i helvete är det då? Det ser ut som smör, det smakar smör, men har inte ens 1% smör i sig. Bara massa palmojla (palmolja är FRUKTANSVÄRT dåligt för miljön), tillsattser osv. Usch. Och att det överproduceras så mycket. Man behöver inte äta ett kilo varje måltid. Man måste inte det. Det är väl inte så kontigt att folk är feta här? Man äter skräp och man äter mycket. Mycket som man inte ens behöver och det som blir över slänger dom bara? Nej fy, jag mår så dåligt av att bara ''slösa'' sådär.
 
En annan sak som gör mig extremt upprörd är alla bilar. Det gör mig jättefrusterad. Alla kör en SUV. En monsterbil som slukar bensin. Varför har man en sådan bil när det bara sitter en person i den? Alltså, det sitter verkligen bara en person i alla bilarna. Jag har sett jättemånga som parkerar tillfälligt någonstans för att hämta en snabb grej på en resturang eller hämta barnen hos en kompis så STÄNGER DOM INTE ENS AV BILEN? Hur fan tänker man då? Jag tycker det är synd, för man skulle ju verkligen kunna ha fina tunnelbanor, bussar osv men alla är way too bekväma för det här. Dom bara producerar och producerar och drar ur alla naturtillgångar på moder jord. 
 
Jag stör mig mycket på hur hela landets politik är uppbyggt. USA är inte bara Cali och New York. Hela mellanamerika är inte jätterika. Dom har knappt wifi. Dom bor i trailers. Det är inte så jävla glammigt som på alla inspobilder. Måste bara flika i att jag tycker inspobilder är så jävla skevt haha. USA är drömmarnas land för den som är rik, that's it. Alla är så sjäviska och tänker bara me, myself and I. Nu drar jag ju alla över en kam, som ni kanske märker men sanningen är att USAs politik går ut på att tänka lite så. ''Bara jag har det bra så är allt lugnt''
 
 



wait just a minute

 
 
Slow dance in the moonlight, I'm just tryna set the mood right. I'm just doing what I do, do it over and over and over again. Quickily wanna run with me now, swiftly just come with me now. Footsteps go to the beat now over and over and over. 
 
Man ba ''heeeellooo, kan jag snälla ha sex med den här låten?''. Bara själva låten. Skit i Justin, det är låten jag vill ha haha för shoo vad den är bra. Wait for a minute med Justin Bieber och tyga. Jag har packat nu i snart 4 timmar. Jag kommer ingenstans. Jag ligger bara och kollar på musikvideos och på tal om Justin och musikvideo! Vem har missat nya teasern till All that matters? Haha ojjj vad många avundsjuka tjejer det var i kommentarerna. Kolla på teasern så förstår du nog! 
 
Vi ses i Sverige imorgon!!! 



åker hem imorgon

Ändrade planer! Jag åker hem imorgon! Bokade om biljetten och det är ganska skööönt faktiskt. Jag ska vara med på Idol på fredag. Helt spontant haha, men why not liksom? Allt är så sjukt spontant i den här världen. Jag ska sjunga en lugn verision av Bad Boys, som enligt mig är så jävla fet. Just nu packar jag samtidigt som jag lyssnar på Kendrick Lamars låt Drank. Jag är helt besatt av den! Jag dansar runt här i mina nya UGG's. Mitt åttande par. Famlijen blir stor nu, men helt ärligt så är det dom enda skorna jag använder på vintern (och sommaren haha) och jag delar vissa med Hannapiggy. 
 
Jag är verkligen ingen partymänniska, eller det beror på hur man ser det, men just nu vill jag gå på fest!!! Jag vill stå och sminka mig, gå till en kompis och chilla innan alla drar och jkglfewglnc. Jag låter verkligen som en fjortis men jag är bara så sugen på att träffa människor, få ha kul, dansa, osv osv. Ni alla har väl varit på en fest, så you get it. I övermorgon kommen jag äntligen få gosa med Ludwig! Jag är riktigt taggad för att få komma hem. Jag har varit helt isolerad från allt och alla känns det som, men haft jättekul. Greatful.
 
 
 
 
 
 



baddest bitch

Alltsåå åååhhh nu blev min dag/kväll/whatever-who-cares mycket bättre. Pratade med Ludwig jättelänge på Skype. Det går inte att vara sur på den människan. Jag tänkte ringa och skälla ut honom för något, bara för jag kände för det (sånt humör är jag på, ett ''inte tycka om L humör'', eller rättare sagt inte tycka om någon). I know, jättekonstigt, men ni vet när man vandrar på krigsstigen och nästan längtar efter att starta ett argument. Haha ja ni.. Förstå att vara med mig nästan hela dagarna, alla dagar i veckan. Jag säger inte att jag är en dålig och jobbig flickvän! Jag älskar L mer än någonting, lika så mina kompisar. Jag är inte elak, jag bryr mig otroligt mycket, Men vissa stunder skiner jag inte så starkt bara hehe. 
 
Han började berätta massa roliga grejer, den där charmören som jag kallar min pojkis och då blev jag jätteglad. Vi skypar hela tiden men vissa samtal får 5 av 5 tosters och det här var ett sånt samtal. Blev så lycklig. Vi pratade om en sak som jag pratade om i USA med några killar jag jobbade med.. Alltså killar vill ha snygga tjejer. Det är väl ingen hemlis? Killar vill ju ligga med nästan allt, men det ska vara snyggt. Och ''girls just wanna have fun''. Dom (killarna) menade på att det är oftast de mindre snygga killar som får alla bad bitches bara för att dom måste kämpa lite. En snygg kille får bara tjejer här och där, men en ful kille måste vara charmig, rolig, få tjejen att skratta och vad var det tjejer ville ha nu igen? Juste! They wanna have fun! Så vilka tror du får alla snygga tjejer i slutändan? Troligtvis dom fula, för att dom snygga inte har så mycket att komma med efter ett tag när man tröttnat på deras fina ansikten. Dom får alla girls serverat på ett fat så dom behöver inte vara roliga och charmiga och allt det där som man faller för 100%. Och kom inte här och ljug! Visst spelar uteéndet roll!!! Men varför skulle Beyoncé fallar för Shawn ma brotha? (förlåt Jay...) men Beyoncé skulle kunna få VEM SOM HELST men den där luringen Jay Z fångade hennes hjärta på riktigt!! Förstår ni hur rolig han måste vara haha. Jag tror det är exekt samma sak för tjejer egentligen men inte kanske exaaakt på samma sätt.
 
Jag tycker ju min kille är the shit och han tycker jag är the baddest bitch. Jag har så fruktansvärt, fruktansvärt roligt med honom. Ludwig och Hanna kan jag skratta i oändligeheter med!  Dom två personerna haha.. Han ser ju bara stört bra ut och är väldens mysigaste. Jag inte vill ha någon annan ever! Ever! Så 'film-killar' finns där ute. Som både kämpar och ser bra ut. Öppna hjärtat och sinnet för humor och inte kolla så mycket runt om kring vem som är ''snyg'', för den du älskar blir ditt ideal av perfektion ändå!
 
 



wääää-känslan

Jag ååånggraaarr mig!!!! Gud, snälla om du finns där upp, snälla stäng av flygplatsen i Sverige en månad så jag kan vara här lite längre, snälla Gubbe med vitt skägg där uppe, ta mig till Hawaii så ska jag aldrig mer synda. Göre ba'. Jag vill inte åka hem. Fucking shit. Jag vill inte åka hem till alla o-kreativa människor, mörkt och kallt väder och skolan. Ni vet när man känner den där wäää-känslan? Att ingenting riktigt passar in? Allt är fel. Antingen är det för varmt eller för kallt. Just nu, i den här sekunden, älskar jag BARA mig själv. Just nu. Det är fel på alla, alla är konstiga. Haha, ni anar inte hur ofta jag tycker att det är fel på folk när det egentligen bara det är mig det är fel på? Vem vet? 

 

Nej, såhär blir det när mensen kommer. Den tar med sig all lycka ur hela min kropp. Den enda personen som keeping it cool trots att Zara har PMS (groooovt) är Beyoncé. Beyoncé är alltid cool! Alla andra är lite konstiga är så himlans ointressanta. Får man ens skriva så? Tar ni illa upp? Don´t do that, det är verkligen inget personligt men är det bara jag som finner den största delen av arten homo sapiens sapiens extremt ointressanta? Det kna ju omöjligt inte bara vara jag. Jag är ju inte unik, inte ens lady gaga är unik! Kolla bara på alla fantastiska Drag Queens! Jag tror inte att jag hade givit Lady Gaga speciellt mycket uppmärksamhet under en Drag Queen show, hade jag ens märkt att hon var där? Om Lady Gaga inte är unik kan ju ingen vara det. Eller jo fan. Jag kan ett citat som sitter fint i min luddiga text ''You're unique, just like everyone else''. Förstod ni den? Om inte, så får ni ta och suga på den karamellen lite. ALLTSÅ NEJ ZARA NU KOM ETT OKLART INLÄGG IGEN. Jaja, sen måste jag varna er! Försök inte hitta en röd tråd i detta. It does not excist. Nu ska jag skriva en argumenterande uppsatts om svordomar. Fan vad boring.

 

 
 

Sommaren 2012, den ssssööööööög. (den ser ganska rolig ut haha)




universal 2014

Hej bloggisen! Idag har jag dansat med världens bästa Andy. Vi tränade på mitt självförtroende på scenen, vem jag vill vara som artist, hur jag vill vara osv. Jag tror dte var Sony som bokade in mig med henne, då vill jag tacka Sony för omg, under bara 2 dagar känner jag mig helt feirce. Hon är guld. Det finns ett superkort klipp på instagram från lektionen när vi gjorde en liten dans de sista minuterna. Hon förstår precis hur och vad jag vill dansa. Så skönt. Sen efter det åkte vi till Universal studios, bara för att vi kände för det haha. Det är en nöjespark med nästan allt från Universal. Vi var där i kanske 1,5 timme. Om man köper biljetter innan nyår får man gå gratis under hela 2014, så det var mest därför vi gick dit! 
 
 
Vi hade ju då ingen kamera så det sööööööög ju. Trött bild från dansen. Wäää
 
 



smilgropar

 
Är det något jag önskade att jag hade så är det verkligen smilgropar. Det måste ju vara det charmigaste man kan ha. Fräknar, riktigt fina ögon och smilgropar. Om jag var kille och såg en sådan tjej skulle jag falla pladask! Bara en liten, som Ludwig har på ena sidan skulle jag nöja med med. Åh det är verkligen fint. Jag har en liten plupp vid munnen som inte gör någon nytta haha den syns inte ens när jag ler. Är det något jag hade ändrat på är det mina undertänder (jag vet, jättelarvigt) lite större boobs och höfter kan man väl få? Och smilgropar. Jag avundas på alla er som har fina smilgropar! Le hela tiden! Haha. Puss.
 



christmas lighting

Jag längtar så sjukt mycket till Julafton. Jag vet att jag är lite tjatig, men ni förstååår inte! Haha. Jag längtar till min födelsedag som är snart. Jag har kommit fram till att jag inte vill ha en Celiné mini Luggage. Inte nu i alla fall. Den kändes inte alls rätt när jag provade ha den hängandes på armen. Det kändes inte som jag. Jag önskar mig nog bara en mysig pyjamas. Det vore gosigt! En mysig pyjamas och kanske ett par tofflor. Ett prentkort på miinto.se eller något och en riktigt tjejig dagbok. Det skulle vara så kul att få ner allt jag tänker på i en bok som jag kan läsa när jag blir lite äldre och undra vad fan jag höll på med när jag var 15 haha. 
 
 



naglar!

Hej alla morgonpigga! Idag var jag och gjorde mina naglar på So hot right Nail! Dom blev så himlans söta! Det är gel, så det kommer hålla ett tag. Jag biter heeeela tiden på mina stackars naglar. Ja, ni ser ju sjävla att dom inte är speciellt långa hehe. Är det någon som vet ett bra ställe till ett skapligt pris som gör nailart i Stockholm? Vad tycker ni? Visst blev dom fina?
 
 
 
 



skenet bedrar

Jag trodde jag skulle spy. Jag skakade, jag orkade inte lyfta mina armar, jag mina läppar var helt vita medan resten av mitt ansikte var rött, som att aaallt blod i hela min kropp hade samlats precis vid mina kinder. Svetten rann. Fyfan. Så kändes det efter mitt danspass idag. Det var nog det värsta jag varit med om! Alltså by far. Inte sådär lite svettig i hårbotten efter jag varit och sprungit. Det här var det VÄRSTA jag varit med om. Hardcore. Jag tror själv att jag är ''så jävla vältränad'' och typ ''Äsch vafan, skit i och träna! Ät chips och chilla, du har ju ändå platt mage!'' men på insidan ligger det en vääldigt överviktig man vid namn Konnrad med världens sämsa kondis. Skenet bedrar haha. 
 
En liten cool grej var att Taylor Swift gick förbi min danssal några gånger! Det såg jag i fönstet! Hennes livvakt var jättemysig och det var sjukt mycket paparazzis utanför studion när jag var klar! Jag tror hon repade till AMA. 
 
 



mornn

 
Godermogon mina vänner!
 
Jag längtar sååååå mycket till Lucia! Hur mysigt? Jag längtar efter att få koma hem och använda min nya jacka, att promenera hem i snön som gnistrar och se alla ljusstakar i fönstren. Wäää jag avlider. Jag vill ha vinter! Sen Thailand. Social Media Training är att Epic (mitt skivbolag, dom har hand om all social media) ger mig tips och sånt på vad jag ska skriva på Twitter, Instagram osv. Dom säger absolut inte åt mig vad jag ska skriva, men dom ger mig lite tips osv. Dock blev det inte så mycket ''träning''. Vi satt mest och pratade, myste med Candece, Snackade med LA osv! Nu ska jag åka och dansa!!! 



EOS

Herregud vad blåa mina ögon såg ut. Jag har lekt med kamera inställningarna lite! 
 
Jag ääälskar läppbalsamet från EOS. Det har bland annat fått vara med i Miley Cyrus video ''We Can't stop'' Jag vet inte hur mycket det kostar hemma, men här kostar det runt 25 kr. Supermysigt att ha! Tycker burken är så himla söt! Det finns i massa olika färger och smaker. Jag tror att den jag har på bilder är wildberries, elelr något. Jag lånade Hannas för jag var jättetorr om läpparna, Sorry Hanna jag vet att jag inte fick låna egentligen, och det fungerar finemang! Just nu står jag och steker sparris i min svartvtita leopardtop (den jag har på bilden). Jag har ingen BH på mig under, om någon skulle undra hahaha. Så jävla skönt. Personligen tycker jag det är bland det värsta som finns!!! När man har på sig en croptop, en blus med urringning i ryggen osv och så ser man BH-banden! Det förstör hela outfiten. Näää det tycker jag inte om! 
 
Vi hörs sen! Puss!



target shopping

 
Jag fick med mig ett litet parfymset från från Juicy Couture när vi handlade på Target! Det är min favoritparfym och den har precis tagit slut, så visst var det bra att jag hittade den här? Det fanns jättemånga ''paket'' med olika parfymer. Perfekta julklappen! Vi köpte julklapp till Hannapiggy också. Dock inte parfym för hon får fan nöja sig med alla hennes Justin-dofter haha. Det var faktiskt allt jag köpte där, trots att det fanns hur mycket som helst. Jag ska casha in mitt presentkort hos mamsen och köpa ett par blåa sammets-UGGs istället!
 
Nu ska jag ha social media training! Vi hörs sen



Dance&Target

Hej bloggisen! 
 
Idag har jag haft sånglektion, mattelektion, skypat med Ludwig och ska snart packa danskläderna. Jag ska ta en dansklass någonstans i N Hollywood, där alla dansskolor håller till. Såå spännande! Jag måste erkänna att jag är lite nervös. Hihi. En annan sak jag är lite spänd över, är att gå på Target! Jag har aldrig varit på en Target haha och det finns allt mellan himmel och jord där. Lite som Ica Maxi kan jag tänka mig. Man fick ett presentkort på Target $ 100 från Ellen! Jag ska nog köpa lite smink eller om jag hittar någon fin julklapp! 
 
 
 
 
 



queen

''Sometimes we don't reach for the stars. Sometimes we're just satisfied with what people tell us what we're supposed to be satisfied with, and I'm just not going for it'' - Beyoncé
 
Klockrent. Klockrent, Beyoncé. Vissa tillfällen finns det låtar man önskar man hade skrivit och saker man hade sagt. Just detta citat var extremt klokt och bra. Det här är verkligen något jag önskar att jag hade sagt. Folk säger åt mig att ''komma ner på jorden'' men vad menar man då egentligen? Att man inte ska sträcka sig efter stjärnorna? Jag tänker tyvärr inte nöja mig med vad folk säger åt mig vad jag ska nöja mig med. 
 



inget ämne alls faktiskt

 Los Angeles 2012 // Någonstans på Amerikanska västkusten. Roadtrip 2012. 

 

Hej feelllaz. Jag sitter och socialicerar mig med min kära mor. För er som undrar så är hon självklart med på resan. Hon är alltid med mig! Dock har hon blivit lite oscocial, är väääldigt mycket på Facebook och ''chattar men hennes polare''. Hon har även börjat använda uttryck som ''Zara, chilla''. Alla som känner min mamma vet att hon aldrig skulle säga så! Haha hon är en typisk person som vägrar lyssna på Pour it up med Rihanna för att dom säger Bitches osv. Hon tycker att kjolen ska gå till knäna typ haha. Hon är allt annat än tråkig, så ni inte tror det. Mamsen är riktigt rolig och vi skrattar jättemycket tillsammans! 

 

Jag har blivit helt besatt av ett speciellt chipsmärke här. Jag trycker lätt i mig en påse på 15 minuter typ. Haha såååå gott! Det var det jag ville säga..

 



Moncler Armoise

Nu behöver jag inte frysa i vinter ♥



scared of lonely

Anus, vad trött jag är. Jag är verkligen helt utmattad. Idag gick vi runt på Rodeo Dr igen. Jag blev kär. Igen. I en röd, amazing, klänning från D&G. Den kostade ju då ca 200.000 kr så den får nog stanna i mina drömmar haha. Dock får jag faktiskt ta en shoppingdag här snart. Har inte köpt någonting knappt, på hela resan! Jag är lite olycklig och ensam här borta, så jag ersätter all sorts kärlek med matriell lycka. Skämt och sido. Ni vet att jag skriver lite ironiskt. Det gör jag, man får ta mina inlägg med en nypa salt..
 
Jag är lite olycklig och ensam här borta. Det erkänner jag. Påriktigt. Ingen nypa salt. Tycker inte det är så jävla kul om jag ska vara helt ärlig. Jag tycker det är kul att vara i studion, jag tycker det är kul att sjunga, jag tycker det är kul att äta (LOL) men sen då? När jag är färdig i studion? När jag har betalat notan och är påväg hem? Det är inte alls kul. Det är inte alls kul att sitta ensam i lägenheten. Jag har redan sett allt man kan se. Jag känner inget behov av att se på en till bio, att gå en gång till på Universal, att se walk of fame ännu en gång. Förra gången var jag här lika länge, hela september, men denna gången känns det som en evighet. Kanske för att jag inte gör något. För att jag bara sitter och sväller känns det som. Jag känner mig så ensam. Hela mitt skivbolag skulle äta middag idag, thanx for the fkn invite... Nej, nu sitter jag här. Helt ensam. Jag vill vara med mina vänner. Alltså ni anar inte hur mycket mina vänner betyder för mig.. Ni anar inte hur mycket min familj betyder för mig. Ni anar inte hur mycket jag vill hålla om Ludwig. Om jag fick ett erbjudande ''Zara du får vad du vill i hela världen eller 10 sekunder med Ludwig'', så hade jag valt det sistnämnda. Jag känner mig instängd vart jag än är. Man kan tyvärr inte bara ''dra hit'' sina kompisar. Om det nu vore så lätt.. 
 
Ja, jag klagar. Jag klagar fan arslet av mig. Men jag är tacksam. Det är jag. Jag vill det här! Men jag vill inte vara ensam. I'm so fucking scared of being lonely. Jag är tacksam, ännu en gång. Men man kan vara ensam, sakna och vara ledsen i en stad med de bästa shoppingmallsen, finaste husen och flera miljoner invånare också. Jag känner inte en kotte här. Inte en enda liten kotte. Dom jag pratar med, jobbar jag med.. Jag trivs med dom jag jobbar med! Men tänk att bara vara omringad av lärare hela tiden haha. Typ samma sak.
 
Jag läste igenom min text och jag inser att mina känslor egentligen inte får plats här. Om någon ska orka läsa. Ja, det låter som ett stort jävla lyxproblem ''wäwäwäää det är så himla jobbigt att vara i soliga LA!'' men det är inte alls så jag känner. Ensamheten är mycket kallare än minusgraderna där hemma. Min bröstkorg och mycket tyngre än vikterna på vårat gym, jag har nära till gråt hela tiden, vad jag än gör. Jag vet, det finns dom som har det värre. Jag ÄR lyckligt lottad. Jag ÄR lycklig över det! Men generellt? Njaa.. Man byter bara problem med varandra. Min lycka är samma känsla som någon annans lycka. Min ångest är samma känsla som någon annans ångest. Jag längar bara hem.. För första gången i mitt liv är min hemlängtar så stor så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men jag kommer inte tillåta mig själv att böla, inte nu i alla fall. Imorgon ska jag köpa den där sablans Moncler-jackan, så kanske jag är glad året ut. 
 
(Btw kan väl alla svallertidningar kopiera mitt inlägg och skriva en artikel om det, som vanligt. Eller varför inte skriva om något vettigt, och inte vad en 15 åring känner. Så intressant kan det inte vara.) 
 
''titta här står jag och poserar i två svindyra klänningar på Rodeo Dr. Jag ser ganska bra ut, har en ganska fin kropp, bor ganska fint, är en LA, det är ganska bra väder här, Åh jag måste ju vara jättelycklig!!!''
 
I cry at night 'cause my baby's too far to be by my side
To wipe away these tears of mine so I hold my pillow tight
To imagine you I'll stretch your hand looking for mine
'Cause I'm lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely.



''MK VÄSKA''

 
Urusel bild, men det jag ville säga är att jag vill jättegärna sälja min Michael Kors Tote bag (på bilden) som jag köpte i Michael Kors butiken på The promenade i Los Angeles för ca ett halv år sedan. Jag har använt den kanske 5-10 gånger och den hänger bara där och skräpar känns det som. Den är marinblå och jättefin, men jag spontanköpte den lite för fort utan att tänka efter. Den är i jättebra kvalitét och är som sagt jättefin. MK-tygpåsen som man får när man köper den finns kvar, men tyvärr inget kvitto. Hope you guys trust me på att den är äkta och liknande haha.
 
Så om ni vill köpa, mejla mig på [email protected] och skriv ''MK VÄSKA'' som ämne och kom gärna med ett pris vad ni kan tänka er köpa den för. Kostar runt 2800 kr ny. (skrev fel förut) 



L

 
Haha inte värlens bästa bild, men ända gången man lyckas fånga honom är när man ropar på han så han vänder sig om. Min älskling. Så himla fin. Usch vad jag saknar. Saknar han speciellt innan man ska gå och lägga sig, och man känner sig helt ensam, att sängen är alldeles för stor för lilla mig. Det känns så sjukt att vi är borta från varandra så mycket och ännu sjukare är hur bra det går. Hur mycket man litar på varandra och har tid för varandra även fast hela Atlanten är emellan oss. Det bästa med att vara borta är att komma hem. Få bli kär igen i en person man redan älskar hundra gånger om. 



Rodeo Dr

Hej bloggisen. Idag har jag och mamsen gått runt på Rodeo Dr hela dagen. Jag blev förääälskad i en Herve Leger klänning. Även i en Roberto Cavalli klänning. Men tjenis penis att jag kommer få någon av dom liksom haha. Jag vet faktiskt inte om jag tycker om att gå där eller inte.. Alltså alla är så ''in your face''. Lite föööööör trevliga. Jag behöver inte 5 personer som står och berättar ''how faaaaab you loook!! Oh My Gosh I love it sooo much! It's perfect'' Jag blir jätteobekväm då haha. Varför vi åkte dit var för att hitta en klänning till Fredspriset i Norge som är snart. Jag ska ju sjunga, och då vill jag vara jättefin. Imorgon ska vi kanske tillbaka dit för att kolla på en till sak. Vi får se om det blir den där Robertoklänningen i alla fall...
 
 
 
 



zaralarsson i kassan

 
Hej! Alla som följer min instagram @zaralarsson har nog sett den här bilden! Jag ville bara se till så att mina läsare också kan få se den! Det var så himla många som ville vara med i tävlingen (inklusive min pojkvän som frågade om han inte kunde ''råka'' vinna haha. Han har faktiskt skaffat läxhjälp från My Academy nu) så jag tänkte att det kunde vara bra med den här rabatten! 
 
Myacademy.se



china town

Hej bloggisen. Idag har jag och mamsen varit i China Town. Det var mysigt, men inte alls som China Town i New York eller San Fransisco. Det var väldigt litet och kändes ganska okinesiskt.. Jag fick i alla fall med mig ett par hörlurar med Hello Kitty och jag och mamma gick och tog en timmas massage. Det var heeeeelt fantanstisk! Hon som masserade mig var verkligen duktig! Ca 150 kr för en timme, hur värt? Nu ska jag och mamsen kanske gå på bio!
 
Det var jättekul på Ellen föresten! Det var inte alls the killers som var gästen, utan Fergie! Berättar mer i ett annat inlägg. Vi hörs sen!
 
 
 



bad boys videon

Hej bloggisen! Det är många som undrat vad som hänt med Bad Boys videon. Jag gick in och kollade, men det funkade helt perfekt för mig! Jag frågade då Kalli, som jag jobbar med, vad det var alla pratade om och det visade sig att Universal i Sverige har spärrat videon. Alltså mitt ''andra'' skivbolag. Jag är signad till Ten, som har gett lincens till Universal Sweden att släppa mina låtar. Samma sak har Ten gjort med Sony (Epic label) Worldwide. Man kan säga att jag är signad till Sony överallt förutom Sverige. Så Universal har bara kontroll över min musik i Sverige. Du kan alltså se videon överallt - förutom Sverige. Jag tycker faktiskt det är lite tråkigt, med tanke på att jag hade några hundratusen hits. Varför dom gjorde så vet jag inte. Jag vet att dom har lagen på sin sida genom att göra så, eftersom dom ''äger'' min musik, men jag ver fortfarande inte varför. Dom ville väl att jag skulle släppa videon på eras VEVO så DOM kunde få visningar istället för min privata kanal på Youtube. Jag tycker att dom kunde sagt det från början så jag slapp få massa tittare som jag nu bara har förlorat.. Jag tror dom bara ville ''prove a point'' att dom äger videon min musik..
 
Hoppas ni föstår tyyyp vad jag menar! 
 
 



Ellen show

 
Hej bloggisen. Det blev en rutten spegelbild på mig och min grymma klänning från Adidas by Stella McCartney. Idag ska jag och mamsen gå på Ellen Degeneres Show! Såååå kul! Tyvärr får man inte ha kamera med sig, men jag ska se om jag kan knäppa något kort med mobilen. Mamma är helt lycklig. Det här har typ varit hennes dröm! Hon äääälskar Ellen! Gästen är bland annat The Killers. Synd att det inte var DiCaprio haha. Vi hörs sen! Puss!



julklappar

 
Monclerjackan // Missoniklänning // UGGs // Kenzo parfym och tröja // Fina smycken // Ray-Ban spegelglas, har velat har dom jättelänge! // Balenciaga i vilken glad eller ljus färg som helst! Mocca är ett måste. // Vita Ash-boots // Obey ''minestry of propaganda'' // Moshino mobilskal. 
 
 
Japp, det önskar jag mig. Jag vet ju att jag inte kommer få allt det här av min mamma och pappa såklart! Men det är alltid kul att önska sig haha. Fick insperation från Miinto där dom har så fina grejer! Där såg jag missoniklänningen (inte den på bilden) som jag blev kär i. UGGs kan man inte ha för många av. Vad har jag nu? 7 eller 8 stycken kanske haha men det är dom bästa skorna. Alltså jag ångrar så myyycket att jag inte tog med ett oar til USA. Verkligen underbara! Balenciagan kommer jag nog köpa i alla fall av mina egna pengar som jag sparat ett tag nu. Jag skulle nog bli mest glad över Monclerjackan. Den som jag vill ha kostan över 10.000 så då blir det min enda julklapp/present.
 
Jaja, jag bryr mig faktiskt inte så mycket! Jag är glad ändå haha. Mina föräldrar är sämst på julklappar. För 2 år sen fick jag 2 paker nudlar (nej, det är inte ett skämt. Dom var inslagna och allt), en celldriven ficklampa, ett par fingervantar och ett anteckningsblock. Som ni märker är min släkt inga presentfanatiker, och inte jag heller egentligen! Det finns folk som inte ens kan ha en julgran för dom inte har ett hem.. Längtar bara till den underbara stämningen som ligger som ett täcke på himlen under hela julens tid.
 



ta' de' lugnt

Hej bloggisen! Idag har jag legat vid poolen och baaara slappat! Så skönt! Kollat på film och dragit ner en snabbis till studion. Jag börjar sakna kylan och mörkret nu. Ni kanske tycker jag är jättekonstig men jag längtar så mycket till vintern. Kommer bara få uppleva den i ca två månader det här året.. När jag kommer hem är jag hemma ca en månad, sen åker familjen och Ludwig till Thailand, hemma en månad, åka tillbaka till LA. Inget att klaga på direkt, men damn vad jag älskar vintern. Här är deras vinter som en varm svensk sommardag! Helt perfekt, helt enkelt. Har det börjat snöa ännu?
 
 



Eminem

Har suttit och lyssnat igenom hela Eminems album några gånger. Jag måste erkänna en sak. Hur mycket jag än älskar den nya plattan saknar man ''drogmissbrukaren, mammahataren, mannen som vill döda sin fru'' haha. Vi sagt faktiskt och pratade om det lite igår i studion. Helt sjukt hur grov han var, hur lite fööör ärlig han var. Man älskade ju det! Han sa det som alla tänkte, vilket han fortfrande gör på ett sätt. Han jämför sig med Gud, vilket jag älskar! ''Why be a king when you can be a God?''. 
 
Min favoritlåt är faktiskt ''stronger than I was''. Den låten är väldigt känslosam och handlar om kärlek. Där tycker jag ändå att vi har 100% ärlighet i låten. Enligt mig är det nästintill omöjligt att skriva om kärlek. Riktig och äkta kärek. Att känna orden lika väl som att känna att någon håller om mig. Att få ner på ett papper hur mycket man älskar/älskat en person är 1000 gånger svårare än att säga hur mycket man hatar alla. Jag skulle enkelt kunna skriva hur mycket jag hatar 40% av alla här, att jag vill knacka på din dörr med en AK-5 och peppra ner hela din familj. Alltså det är inte så svårt haha.Ibland vill jag bara skriva hur mycket jag HATAR er hatare, som tror sig känna mig efter ha råkat hamna på min sida en gång och läst ett inlägg eller lyssnat på en jävla pod. Men att öppna sig och vräka ur sig kärleksord är för mig raketforskning. Att skriva hur mycket jag älskar er som stöttar mig, som tror på mig, som hjälper mig är mycket svårare.. Kanske för att kärlek ligger mer närmare om hjärtat och är mer personligt.. Eller för att det inte är en surprise vad folk tycker om min 'hata-alla-låt'. Alltså jag skulle ju inte bry mig om någon tyckte den var helt sjuk eftersom jag själv vet att den vulgär och inte direkt politisk korrekt haha! Jag kan ju faktiskt tillägga att jag ibland vill döda 50% av alla här. Jag vill se mer blod än i en Quentin Tarantino film. You think I'm crazy, well that's nooothiiinnn! 
 
 
 



fu

I will still be humble when I scream fuck you, cause I'm stronger than I was. - Eminem
 



vans virgin

 

Om ni ska läsa min blogg kan ni ju LÄSA mig blogg. Tror det skulle underlätta för alla. Inlägget under handlade inte ens om Hitler. Det handlade om rätt och fel, beroende på hur man ser det. Sen ska det komma några ''smarta'' jävlar och starta argument men i själva verket dumförklarar dom bara sig själva lol. Om ni läser inlägget igen hoppas jag ni fattar vad jag menar. Jag tog Hitler som exempel för att dramatisera det, inte för att det skulle komma någon som råkade få ett betyg högre en C senaste gången på historian och skriva en uppsatts om andra världskriget. 

 

Det jag egentligen ville säga var att jag köpte mina första Vans igår! Min syrra har några stycken som jag kan låna men dessa såg jag i en vintagebutik på Fairfax. Dom var helt oanvända och jag fick dom för ca 150 kr! Väääääärt. Puss!

 
 
 



rätt att gasa judar?

Mamma tror alltid att jag bara ligger och kollar på film och petar mig i näsan när jag ligger i sängen med datorn. Sanningen är faktiskt att jag läser ganska ofta om psykologi och filisofi. Ibland kan det sluta någon helt annan stans, som igår när jag såg the beach med Leo (såklart) och så såg han en hajfena. En fena han trodde tillhörde en vithaj. Jag stannade genast filmen och tänkte ''finns det vithajar i varmt vatten?'' sen satt jag och läste om hajar om 2 timmar. Jag tycker sådant är väldigt intressant haha. Jag sitter just nu och läser om det kogniktiva och (respektive, var det någon som rättade mig) humanistiska perspektivet men det är en fråga i mitt huvud som vägrar lämna! 

 

Mina senaste tankar cirkulerar kring frågan ''vem har rätt att ha rätt''. Förstår ni vad jag menar? Om man tycker man har rätt så har man ju rätt, men vem bestämmer om man har rätt? Som i Ryssland, då man har bestämt att det är rätt att det är fel med homosexualitet. Sådant där är så jävla farligt... Alla tycker ju olika, men vad är det som avgör rätt/fel? Människans uppväxt, tankar, påverkan från yttre världen. Hitler hade ju ''rätt'' om sin teori om Judarna. Det var hur många som helst under Nazi-tiden som höll med honom! Och så många människor kan ju inte haft fel! Eller?.. Vi i dagens läge i Sverige, som är väldigt ickeracistiskt land, tycker ju att Hitler var en hjärtlös och kall människa. En rolig sak är att Hitler brydde dig mycket om människor och djur, han var till och med vegetarian och det var väl inget fel med att gasa judar för han hade ju rätt under sin tid. Tyckte han. Hans teori stämde, enligt han och många andra. Vi tycker det är fel för att vi har rätt! Och det är ju FEL att mörda folk! Men vem bestämmer det? Majoriteten? Hhmmm... Kluring... 

 

 
 
 
Jag måste tillägga att jag inte tycker Hitler har rätt. Hitler har fel, för att jag har rätt. 
 
 



chilling killing time

Hej bloggen! Idag gar jag varit på sånglektion med Eric, min sångcoach. Han har alla lektioner efter varandra så man träffar många roliga människor innan och efter. I förrgår träffade jag hon som skrev ''the Monster'' med Rihanna och Eminem! Och för några dagar sedan träffade jag killen som spelade den unga Leonadro DiCaprio i The great Gatsby. Dog lite. Det är nog det närmsta jag kommit Lelle. Han fyller ju faktiskt år idag! När jag är 21 och kan gå ut är han faktiskt bara 43, så det fungerar! Hahaha skämt o sido.
 
Efter jag hade varit hos Eric åkte jag till studion och dödade lite tid med att hänga med Mackan, Mike och några fler. Dom var mitt uppe i en writing session och det låt såååå bra! Mikes senaste hits är nog Pour it up till Rihanna och We can't stop med Miley Cyrus. Så sjukt grym och rolig snubbe. Jävlar vad kul jag hade i studion idag! 
 
Jag och Eric!



podcast 10

För ett tag sedan spelade jag in Podcast nummer 10 (tror jag) med Chloé och Nicky! Jag hade verkligen sååå roligt! Dock blev poden lite rörigare än jag trodde haha men jag kanske få vara med en annan gång, då vi kan ha diskussioner. Det blev mycket internt mellan mig och Chloé, eftersom vi känner varandra sedan innan, men jag tror att Nicky också hade jättekul, hon är så himla gullig. Jag hoppas ni förstår vad vi pratar om! Jag hade så kul i alla fall! 
 
lyssna HÄÄÄÄÄÄR 



lite sådär en söndagsmorgon

Jag kikade runt på lite olika hemsidor. Det blev de vanliga först som t.ex favoriten Miinto.se Nelly.com osv sen kom jag in på styledbybeauty.se som har sjukt billigt smink. Tror inte jag sett något så billigt förrut. Mina favoriter är alla sminkpaletter för runt 100 kr bara och de fina borstarna. Jag har faktiskt en stor sminkpalett hemma, men den börjar bli lite gammal nu. Den fyller 5 år haha så jag får nog ta och byta ut den. Tänkte bara tipsa om den! Sjukt bra priser och fina grejer. Tops, vässare, minisaxar, make up set, nagelvård and the list goes on.
 
Styledbybeauty.se



Epilepzi

Hej bloggisen. Nu ska jag gå och lägga mig. såg precis färdigt femte Lelle-filmen för idag så nu får det vara slut i rutan för mig. Man vill ju inte kolla upp alla på en gång hihi. Jag sitter faktiskt och googlar epilepsi, då jag misstänker att jag kanske har en lten släng av det. Något jag inte berättat här på bloggen var att när jag mellanlandade i München, Tyskland, fick jag kramer i högra armen och halva ansiktet. Allt domnade bort, jag mådde illa och sen ba ''poff'' så svimmade jag. Mitt i kön vid passkontrollen.
 
För bara någon timme sedan kände jag hur höger arm började sticka och krampa på samma sätt, men det slutade där och inte med att jag svimmade den här gången.. Usch vad obehagigt det är. Jag föddes faktiskt helt blå och tyst pågrund av syrbrist, navelsträngen runt halsen och kom ut i säte. Mördrömmen för mamma haha! Och det står att det kan vara en faktor. Syrebrist vid födslen. Jaja, jag tänker ju inte sitta här och självdiagnosera mig! Då hade jag nog haft väldigt många bokstäver i huvudet. Hela alfabetet! Utan det får vi väl ta tag i när jag kommer hem. Nää nu ska jag sova! Sova är jätteviktigt! Puss och godnatt.
 
 
 
 
 



ni förstår inte hur taggad jag är

 
 
Har suttit sen jag kom hem från hiken kollat film. Snart är jag färdig med Lelles movie-list. Jag blir så himla glad när jag ser trailern till denna film och insåg att snart kommer den ut!!! Så det har jag gjort idag, kollat film och tryckt i mig 8 glassar haha. 



hiking!

 
Idag var jag, Candece, mamsen och Hanna och hikade som sagt. Det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Jag trodde jag skulle spy ett tag. Candece är sådär jobbigt vältränad och nästan skuttade upp för backarna och vägrade låta mig stanna. Good coach måste jag ju säga! Jag stannade inte. Det var sjuuukt varmt och ganska mycket folk. Joe Jonas gick förbi och sa hej till Candece. Jag hoppades bara på att Lelle skulle gå förbi helt svittig utan tröja. Haha driver, men det är en ''Hollywood thing'' som de flesta kändisar gör så det är inte alls ovanligt att paparazzis står bakom buskar. Dock är det nog ganska lätt att gå ifrån paparazzis, för jag tror inte dom orkar långt med sina kameror och grejer! 
 
Imorgon ska jag rida med Candece. Ja, Candece är min enda vän här haha, men det duger gott och väl! Vi ska åka ut en bit utanför LA till en ranch, bara hon och jag för att rida på ett öppet fält! Hur mysigt? Jag är supertaggad! Hiking var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde, men det var sjuuuukt jobbigt! Jag känner mig så duktig, för jag tränar aldrig! Kanske går dit en eller två gånger till innan jag åker hem! Puss.



hiking

Hej babes! Idag har jag varit i studion hela dagen och bara softat och spelat in en låt såklart! Jag älskar verkligen att vara i studion! Jag är bara lycklig, pigg, lugn och fokuserad samtidigt. Det måste vara det enda stället på planeten jag kan vara pigg och lugn samtidigt haha. Längtar sååå mycket till att släppa mitt album, ni anar inte. Ligger faktiskt just nu och lyssnar på alla låtar jag har spelat och väljer ut min favoriter. 
 
Imorgon ska jag ut med min hoe Candece och Hiking. Candece jobbar alltså på Epic. Det är alltså promenera i rask takt upp för en backe. Hör ni hur jävla tråkigt det låter? Haha, det har till och med ett eget namn som att det vore någon sport. Jag har alltid tänkt att haika är att tälta på en öde ö och äta banan med smält choklad! Men inte här i LA inte! Jaja, hon har övertalat mig i alla fall så imorgon bitti bär det av mot bergen för att vandra. 
 
Här ligger jag och latar mig i mina awesome byxor. Puss



you may say I'm a dreamer

 



showcase

 
Idag hade jag mitt showcase! Heter det min eller mitt? Jaja whatever! Det gick skitbra, jag är sååå nöjd. Jag var bloody nervous över vilka folk som skulle vara där med tanke på att det var ''the best of the best''. Men alla var supertrevliga och mysiga! Imorgon kommer jag hoppa in i studiobåset för att sjunga lite, äntligen! Vi hörs imorgon!!!



oklart zara

 
Wäää jag är typ trött på livet. Jag är trött på att inte veta vad meningen med livet är. Vad exakt vill jag göra med mitt liv. Jag är trött på alla ytliga människor. Jag tror inte det är så konstigt att alla superstars blir lite galna. Får hybris. Eller det är ju inte konsigt alls! Alla slickar deras tår, för vad? Det är en människa som går hemma och petar i näsan precis som alla andra. Jag är trött på att alla ''REA-skyltar'' lockar mig. Jag har så jävla mycket kläder så det är helt sjukt. Jag är material horney så det skriker om det. Jag tror jag blir lyckligare av en väska. Och inte ska vi ljuga nu mina vänner. Utseénde spelar roll. Jag vill inte vara anorektiskt smal. Jag vill inte rulla fram. Jag vill inte ha en stor näsa, inte små läppar, dock vill jag inte ha stora läppar. Jag vill inte vara platt, men inte ha så stora bröst så jag får ont i ryggen. Jag vill ha silkeshår och vita tänder. Jag vill ha charmiga fräknar, men jag vill inte ha fräknar. Jag vill ha lockigt hår som jag kan platta för att få det rakt. Jag vill ha något som jag sedan kommer vara missnöjd över. För man vill alltid ha det man inte har. Jag vill vara perfekt. Ett ord som knullar alla tonårstjejers hjärnor. 
 
Jag är trött på folk på folks jävla dubbelmoral. Som sitter och säger ''giiirrlllz utséende spelar ingen roll'' på bloggen och inlägget under ställer krav på att pojkvännen måste vara snygg. Trött på vilka kläder man ''ska ha''. Jag vill gå runt i mjukisbyxor för resten av mitt liv. Jag vill skriva låtar så folk folk ramlar av stolen. Jag har så mycket i mig som bara inte vill komma ner på ett papper. Varje bokstav i varje ord ska ha en egen färg. Så speciellt ska det vara. Samtidigt är jag trött på att vara en grå mus. Jag vill vara en Drag queen. Jag ska sluta göra skaker som jag inte tycker om. Du lever en gång. Jag vill aldrig gå ut med soporna, för det är inte kul. Jag vill ha kul, varje sekund i mitt liv och den enda gång jag ska gråta är när jag skrattar så mycket så det ont och ser älsklings-Leo ge upp sitt liv för kvinnan han älskar, frysa till en isbit och sjuka till botten. 



winnerz

 
Gammal goding till bild. Jag tänkte faktiskt bara presentera vinnarna av My Academy-tävlingen jag hade för någon vecka sedan. Det var en intensivkurs i Göteborg och Stockholm inför internationella provet. Vinnarna är Wilma och Evelina! Om du råkar heta så tycker jag att du ska hålla utkik i mejlen idag! För My Academy har mejlat er båda. Grattis grattis. 24 dagar kvar till nationella!!! 



VI NOV.

Blus från Korarae. Så fin. 
 
Idag har det varit en lång jävla dag. Jag somade rätt sent för jag låg och kollade på film med Lelle i huvudrollen innan jag skulle lägga mig. Catch me if you can blev det, riktig klassiker och sjukt bra! När jag vaknade imorse åkte vi till en sångcoach som heter Eric någontingpåV. Han har bokstavligen sångcoachat ALLA. Han har så mycket bilder på folk som hänger på väggarna så det är helt sjukt. Han är jätteduktig och mysig att jobba med. Efter det åkte jag och träffade sugarpop Candece på Sony kontoret. Hon må vara världens underbaraste och roligaste människan jag jobbar med. Vi bara satt och pratade och åt M&Ms! 
 
Och efter deeeeeeet åkte jag och min gulliga kyckling (min manager Kalli) till The Grove för att köpa en outfit för torsdag då jag har showcase för 50 personer, alla är toppproducenter och landets bästa låtskrivare. Hur nervös tror ni inte jag är på en skala 1-10? Aaahhhh!!! Snart börjar inspelningarna i studion. Längtar! Nu ska jag plugga med min läxhjälp Emir. Puss! 
 
 



Disneyland Los angeles

 
 
Disnneeyyeyeyeye! Så mysigt. Jag fick rysningar när jag gick in på Disneyland. Så himla fint och mysigt. Tänk det man växt upp med finns framför en. Man kan ta i det, man kan vara i alla minnen man har. Så sjukt egetligen. Slottet ni ser ovanför är inte ''Disneyslottet'' som finns i Florida. Det är Törnrosas slott! Jag har varit på Disney World i Florida, och jag tror nog att alla Disney världar är samma sak bara att Disney World är större. Jag har så många bilder att visa er! Dom kommer upp lite senare!



my latest obsession

 
Har fått fnatt. Tycker om dig så himla mycket. Så himla, himla mycket. Jag vill ha dig i julklapp. Leo varför måste du hålla på sådär? Varför? Varför är du så bra? Paniiiik.
 
Leonardo DiCaprio daayyymmn. Pretty much allt jag har och säga. Jag har helt snöat in mig på Titanic. Jag sitter i min snöiglo och vill absolut inte komma ut, trivs väldigt bra som insnöad. Jag går fortfarande runt och tänker på Jack och Rose, trots att jag vet att det bara är en påhittad historia. Lelle (Leonardo) spelar så sjukt bra! I alla filmer. Jag har snart tagit mig igenom hela Lelles movie list och jag måste säga att det är en fenomenal skådespelare och det är en skam att han inte vunnit en Oscar. Jag sprang runt idag på Walk of fame och letade febrilt efter Lelles stjärna och det visar sig ATT HAN INTE HAR NÅGON?!?!?11 Ursäkta? Är det någon som förtjänar en är det fan Lelle. Hur man nu kan se ut sådär som han gjorde är ju ett mirakel... Lelle 25 år mjaaaaaaaaaooww. Även om han blivit några rynkor rikare och magen börjat puta lite har han fortfarande samma charm och talang. Min nya favviisss. 



snart blir du min

 
 
Synd att du är slut överallt. Men snart flyttar du in hos mig. Du är så vacker.. Celiné mini luggage ♥ 



hair color

 
Här låg jag för några timmar sedan och poserade i bilen. Jag gjorde precis färdigt matten. 2 timmar intensivt pluggande, ibland blir jag så jävla stolt över mig själv. Grejen är att jag har min läxhjälp med mig, annars skulle jag ALDRIG I HELA MITT LIV sitta i LA och plugga. Lol, nej, no way, never, aldrig osv. Men nu när jag har med mig min vandrade miniräknare (så bra är han) så funkar det rätt bra. Han är min läxhjälp på My Academy och jag är såååå himla nöjd. Han har faktiskt ett namn, han heter Emir! 
 
Btw är jag sååååå sugen på att färga mitt hår. Alltså ni anar inte. Det nästan kliar i fingrarna på mig, men vet inte riktigt om jag skulle vågat. Jag har letat efter program på datorn för att kunna kolla men hittar inga. Jag har ju inte photoshop heller.. Åh, vad tycker ni? Jag vill färga brunt i sånna fall. Mörkbrunt! 
 
 
 



första dagen

Klänning från Kora rae
 
 
Hej bloggisen. Nu är jag äntligen i LA. Solen steker och jag nästan svettas i min tunna klänning. Vi gick runt på ''the groove'' som är ett jäättteeemyyysigt köpcentrum ute kan man säga. Där finns alla affärer, dock köpte jag ingenting och ska vara ganska sparsam den här resan. Vi hörs sen, så berättar jag mer. Men nu ska jag plugga. 
 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0