Lundsberg ska inte stängas!

Lundsberg har stängt - detta har ju blivit en enorm snackis. Jag tänker bara berätta lite om vad jag tycker. Ja tycker all form av sjuk nollning borde vara förbjudet på alla skolor. För det sker på nästan alla skolor, och har till och med slutat med dödsfall. Personer som medvetet utsätter en annan människa för så grova ''straff'' är ingen frisk människa, eller så skedde det ett misstag. Tyvärr sker mobbning och grova trakasserier på de flesta skolor Tänk all skit som händer utanför skolan i både stan och förorter i Stockholm, då straffas inte skolan. Men när man bor på en skola blir det automatiskt en kollektiv bestraffning för alla som går där och saker blir tusen gånger värre än vad det egentligen är. ''Om vi ska tala klarspråk känns det som vi blivit våldtagna av media'' skriver elevrådet vid Lundsberg och visst kan jag hålla med. Alltid ska det skrivas om denna skola.. 
 
Jag tycker inte detta misstag ska staffa hela skolan. Varför inte rikta uppmärksamheten mot personerna som gjorde detta? Varför lägga alla skuld på alla elever inkusive de som som älskar skolan. För det gör dom verkligen! Jag var själv där och hälsade på för ett tag sedan för att jag var lite intresserad och för mig kändes stämningen helt underbar. Alla var snälla mot varandra, lärarna verkade fantastiska och elevhemmen mysiga och hemtrevliga. Rekorn verkade sjukt engagerad och stolt över sin skola. Jag frågade själv lärare och elever hur det är med kamratuppfostran, och om den kände boken Onskan osv. Efter jag varit där tror jag inte en sekund på det som skrivs i tidningarna eller vad som sägs om skolan. Varför skulle folk komma tillbaka år efter år efter år, om den inte ens vad bra? Om alla skolor skulle granskas så här skulle Sverige inte har några skolor kvar, sanningen.
 
Varför detta tjat om klasssamhälle? Ja, det är dyrt och gå där men dom som går där är också individer, med framgångsrika föräldrar eller bortrest familj. Individer som kanske inte vill lämna Sverige, eller har det dåligt hemma, som det gått dåligt i en annan skola för och som vill starta om på nytt. Det finns många anledningar men nu står folk utan hem, för Lundsberg är deras hem. Dom oskyldiga som inte gjort något och som har sin kompisfamilj där. Vad händer med dom?... Vad händer med alla treor som ska ta studenden? Tänk på att jag INTE försvarar misshandel, mobbning eller annan form av förnedring. Jag försvarar skolan! 
 
Lundsberg Januari 2013.
 



en miljon tack

Hejsan bloggisen! Jag befinner mig just nu i Norge och är extremt trött och glad! Jag vill passa på att tacka alla för mina två Rockbjörnar!!! Jag var nominerad till årets kvinnliga artist och årets nykomling, och jag tog hem båda! Ni anar inte hur lycklig jag blev. Jag hade så många jag ville tacka, men när jag gick upp dit så blev allt svart haha. Jag var helt spechless. Tack snälla, snälla ni. Det beyder så otroligt mycket!!! 
 
 



3 timmars hål

 
Hej bloggisen! Jag har håltimme just nu så jag passade på att gå hem och äta istället. Kanske sola lite på altanen också hihi. Det här har jag i alla fall på mig idag. Ett ''set'', eller vad man nu ska säga, från Intro/muse. Aj lav it so matsh. Underdelen är ett par shorts, och överdelen ett linne. Det är ingen romper vilket man kan tro. Till detta här jag mina guldiga och orangea älsklingssneakers från nike. För att vara extra festlig kletade jag på lite läppstift. Yä, så ser jag ut i dag! Nu ska jag koka lite pasta! Puss
 
 
 



hunkydory invite

Hollaaa girls! En sån här påse blir man alltid lika glad av! (på nedersta bilden) Och en inbjudan till deras visning. Tyvärr har jag missat några visningar i förrgår. Jag ville verkligen gå på Hunkydory och Dagmar, men det kommer väl nya chanser! Tänk och gå där och vara helt chic haha. Jaja. Jag är skitaglad ändååå.
 
Dock vet jag inte om jag trivs i Gymnasiet. Inte alls faktiskt. Jag får sjukt mycket ofeeling av att gå där. Jag tror inte det har med själva skolan i sig att göra, utan kanske för att jag inte vill gå i skolan och för att jag har så mycket annat, roligare att göra. Jag har knappt fått vila och haft sommarlov.. Därför känns det kanske lite sådääär att börja skolan när man inte ens varit ledig. Åh, jag får se hur jag gör. 
 
 
 



vita fjädrar

Kvällen har spederats framför kamran med Hannapiggy. Som vanligt. Jag tycker Hanna är så himla duktig, och verkligen inget profs med en profskamera men hon gör det precis som jag vill ha det. jag håller på och bestämmer mig för vad jag ska ha imorgon på Rockbjörnen. Det blir nog något fjäderaktigt, för det är så himla fint! Den här vackra saken jag har på mig kommer från Marlene Birger btw. Nu ska jag snart gå och sussa för jag är så tröötttiiissss. Jag får inte glömma göra packlista och ''to buy''-lista sen heller. Jag åker ju på Söndag för att repa lite till turnén. Till er som inte förstått så jag är en opening act för Cher, tillsammans med t.ex Fith Harmony. Såååå spännande. Pusspusspuss.



Tävling Odd Molly - Höstkollektion

Hollaaa girls! Idag tänkte jag ha den efterlängtade tävlingen tillsammans med Odd Molly igen.
 
Förra gången råkade jag göra fel, tanken var att ni skulle gå in på deras hemsida, kopiera länken till erat favoritplagg och klistra in i kommentarsfältet och skriva varför just du ska vinna! Så skilldnaden är att ni får välja vilket plagg ni vill ha själva! Första tävlingen valde jag ut en blus, men nu kan du välja vad du vill från höstkollektionen. Ja, jag kanske är lite tjatig, men jag hoppas alla förstår och är med! Gå in på Odd Mollys hemsida oddmolly.com HÄÄÄÄR och välj plagget från höstkollektionen! Glöm inte skriva storlek och mejladress! 
 
TÄVLING AVSLUTAD!!!!
 
 



grubblar

Hej bloggisen. Mitt liv är helt perfekt nu! Det är perfekt i presens. Ibland känns det liksom mindre bra, och då inser jag att mitt liv inte är perfekt. Jag tycker ändå det är bra med en positiv inställning och med det kommer man längre än vad man tror. ''There's always a good thing in the bad, and a bad in the good'' typ något sådant tror jag det är. Jag har gjort så fruktansvärt dumma grejer på senaste tiden, men på något sätt har det blivit något bra av det. Man kanske får veta sanningen om något man aldrig trodde på. Haha nej vad håller jag på med.. Jag skriver helt luddigt, ingen fattar haha. Jaja, jag får väl gå och skriva en låt eller något.
 
Hahahaha tänkarminen...



5 dagar kvar

Det är väl ingen som missat?!



favorites

 
Dessa printade jeans har varit favoriter i garderoben ett tag nu. Dom är sjukt strechiga och jättesköna, ett stort pluss är att dom sitter som en smäck! Påminner lite om Dr.Denim, så vet ni vad jag pratar om. Jag tycker det är jättefint med mönstrade jeans, en casual tröja och lite smycken. Dock är jag ju ingen smyckesmänniska, men det är verkligen näääzz. HÄR  hittar ni snakeprint byxorna, resten hittar jag tyvärr inte.. Det är från ett annat märke som heter 5 United



Lördag

Hej alla glada! Idag var jag och gjorde ett gig vid Elgiganten Kungens Kurva. Det var inte så mycket folk, men jag hade med mig Ludwig och det var fint väder, så det blev bra ändå! Efter jag hade uppträtt där åkte vi in till Stan och träffade lite kompisar. Och det är typ det jag gjort idag.. Lol kul inlägg.



Mcbites

Smakar exakt som vanliga nuggest, men är små och söta, så jag gillar dom självklart mer! Haha.



mybymolly

Som sagt, så var jag på Mollys releasefest till hennes webbshop MyByMolly! Gå in hääääär för att kolla! Min favoritväska hittar ni häääär.Den ska jag lätt klicka hem. Partyt hölls på The Wall och jag ska erkänna att jag inte var där så länge. Vad ska lilla jag göra där till sent på natten. Jag kände ingen där och tänker ju inte dirket hälla i mig champange. Men et var riktigt bra gjort och supertrevligt! Jag träffade Fanny Lyckman och dog shit-vad-hon-är-snygg-döden. 
 



oslo

 
Hej bloggisen! Jag har precis kommit upp på hotellrummet i Oslo, där jag har uppträtt idag! Det gick helt ok, men det var kul! Clarion hade personalfest och det var sååå bra fixat! Jag fick gå lite tidigare från skolan för att hinna med planet från Arlanda, och imorgon åker vi här ifrån klockan 5 på morgonen så jag hinner till skolan. Stressful life? Yes. Igår var jag på Molly Sandéns releasefest för hennes nya webshop! Jag fick en helt amazing goodiebag med smink från Bare Minerals rosa kollektion, ett par hörlurar, DW-klocka, ett superfint smycke från hennes kollektion med Friends på Guldfynd osv. Inlägg om det kommer senare! Nu ska jag sussa. Puss!



acne zara

Hej bloggisen. Här ligger jag efter andra dagen i skolan och kollar på kläder på olika hemsidor. Jag vill vekligen piffa upp hela mig. Bli lite chic typ, för det är roligare om man känner sig fin. Man märker hur personer föröker se bra ut i skolan, den nya skolan. Eller så kanske det bara är för att alla tjejer är väldigt snygga med fina Odd Molly blusar, Snyggt hår, snygg sminkning, kort och gott är alla väldigt fina. Jag har på tal om sminkning typ fått acne. Jag driver inte. Jag får panik varje gång jag kollar mig i spegeln! Eller det är lågnt ifrån acne, men jag har massa små ''pluppar'' och finnar över hela min panna och tinning! Kan ni snälla hjälpa mig med bra prudukter, för jag känner mig verkligen inte fin... Det kan vara stress, för lite sömn, att jag bara äter skräpmat, hormoner och så vidare men jobbigt är det i alla fall.
 
Sen kommer någon söt komma och ba ''men Zara du är jättefin!'' Svar: Tack men nej tack. Min panna ser ut som ett minfält och därför tänker jag gå och lägga mig nu. Puss ni är bäst förresten. (Nej, jag har inte hörselapparat på bilder, det är inears till ett rep!)
 
 



min första turné

I sommar har jag åkt runt på min första turné! Jag är inte helt färdig än, men har fått uppleva så mycket. Vet ni hur sjukt det känns att folk kommer för att kolla på MIG. På lilla Zarapiggy. Tack från djupet av mitt hjärta till alla som kommit, lyssnat på mina låtar, följer mig på Instragram och Twitter. Tack tack tack! 
 



nu kör vi

Hej bloggisen! Förlåt att jag inte bloggat. Livet har kommit i vägen så jävla mycket och det känns sjukt bra att jag har börjat gymnasiet och fått en ny start på mitt liv. Jag går som sagt på Värmdö gymnasium i Gullmarsplan och jag är väl helt ok nöjd. Det känns ju lite ovant de första dagarna! Men annars är det lugnt! Jag har ingen ork bara. Jag ooooorkar inte gå upp ur sängen och sätta på mig fina kläder. Jag vill bara ligga kvar i min gosiga säng resten av mitt liv. Jag får panik när går in på bloggar och ser hur bra bilder (på tal om bilder glömde jag kameran hos Chloé för några dagar sedan) och fina inlägg dom gör! Haha och jag vill inte vara sämre, så nu kör vi!
 
 



frågestund ask - bloggen

Hej bloggisen! Jag tänkte köra en frågestund och då kan ni fråga vad som helst på ASK, men jag svarar på bloggen! Troligtvis i ett videoinlägg, men vi får se! Segt nu när man inte kan ladda upp på Videofyme från datorn... Och jag orkar inte lägga ut på Youtube. Det blir enklast så för då vet jag vart alla frågor ligger så slipper jag leta bland alla inlägg. Vi får se om jag svarar lite där också! Fråga på! Jag heter Larreman.
 
Haha, vilken skev bild..



max&co

Här är jackan jag pratade om i förra inlägget. Den ser jätteblå ut, men är mörkblå. Den kommer från Max & Co (köpt på NK) och jag älskar den verkligen, men den var svinigt dyr, 4500 kr, så jag funtar på att lämna tillbaka den och köpa en annan kappa på T.ex. ZARA och bara sätta dit en päls? Det skulle ju typ funka? Åååhh jag vet inte... 



så sent att det blev tidigt

Alva & Paulinne på första bilden.
 
Hej bloggisen! Igår bjöd jag hem lite folk hos mig. Det var cooozzzzyyy! Dock var vi uppe så länge så att det blev tidigt. När vi vaknade runt halv 3 (hehe) så åkte jag in till stan för att köpa en jacka! Jag älskar den men ååhhh jag är lite osäker. Btw vill jag också starta en Podcast. Hur roligt skulle inte det vara? Kanske inte själv. Typ med Noel! Om du läser det här vill jag ha en Pod med dig Noel!!! Om jag glömmer att berätta imorgon dvs. Eller någon rolig prick. Det känns som alla gör pods nu! Hade ni lyssnat?



sparris

Hej bloggisen! Förlåt att jag inte bloggat, jag skyller allt på Ludwig. Han blir jättesur om jag ska blogga och tycker inte jag är social för 5 öre. Sen tar det ju i för sig ett år för mig att skriva ett inlägg haha. Vet inte varför dte blir så men jag drar ut på tiden och gör massa andra saker på datorn i stället. Classic! Idag är det regnigt och tråkigt så vi ska kanske gå på bio med Sebbe och Noel. Får seeee. Nu längtar jag verkligen efter skolan!!! Btw är jag besatt av sparris. Så jävla gott!
 
 



4 år - så fort gick det

 
Kommer ni ihåg när Ke$ha släppte din låt tik tok? Det var fyra år sedan!!! Herregud vart tar tiden vägen?



make up store

Hej bloggisen! Jag satt och tittade igenom mina bilder på datorn. Jag har lyckats samla på mig några tusen så man vet ju aldrig vad man kan hitta där! En av upptäckterna var bilder på mig och Chloé från länge, länge sedan! Kolla vad små vi var! Vi kände inte varandra så bra där, det var stadiet innan vi sprang runt nakna med varandra. Misstolka inte haha. Vi båda skulle till Make Up Store eventet så vi beslutade oss för att gå tillsammans. Hon dök upp hos mig som en jävla Fancy Pancy (det vill säga att hon var fruktansvärt snygg). Detta måste vara i slutet av 2011. 

 



Stockholm

Hej bloggisen! Nu är jag på väg hem från Växjö. Jag hade jättekul och det var sjuuukt publik. Så mycket folk och underbara människor, så tack tack säger jag för den här gången! När jag kommer hem ska jag lägga mig och sova. Åh vad otippat haha. Äta och sova och tänka på hur otroligt lycklig jag är som har ett så jävla bra liv till skilldnad från tjejerna i Kongo. Usch, det gör verkligen ont i mig. Det är helt galet att det ska behöva finnas ett stort sjukhus som för det mesta tar han är våldtäktsoffer. Det ska inte ens behöva finnas, men tills det sker en riktig förändring tycker jag alla åtminstånde kan offra 100 kr av sin månadspeng. 
 
 



200 kronor

Hej bloggisen. Jag satt och klickade runt på Facebook då jag fick se en länk till en artikel. Jag brukar tycker det är intressant att se vad folk delar med sig av. Jag fick så ont i mitt hjärta när jag läste vad som stod. Magen vred sig tio gånger i mig. Läs artikeln HÄR. Jag tänker inte be om ursäkt om att den kan vara hemsk, för det är faktiskt verkligheten ni läser om. I Stockholm bor det ca 2 miljoner. I Kongo har 2 miljoner kvinnor utsatts för våldtäkter. Tänk att varje person du möter en dag i Stockholm är en kvinna som blivit torterad av vidriga män minst en gång. Nej, mina ord räcker inte till för att förklara mina känslor (vilket journalisten av denna artikel verkligen lyckades med) . Jag kräver av er att ni läser artikeln och jag ber er verkligen om att skänka en gåva. Om alla bloggläsare skänkte varsin gåva på 200 kronor skulle vi tjäna ihop nästan 4 miljoner kronor. Så vi kan hjälpa hjälpen innan en riktig förändring sker. Det kan ni göra här. 

 



så jävla bra!

 



cozycat

Jag har en fråga lol. Vem sätter ens på sig höga lurviga knästrumpor, söta shorts, rakar benen, lägger jorgubbar och smält choklad i en rosa hjärtskål och sedan sitter med sig MacBook 2 meter bort i sängen och sätter på Gossip Girl när man är sjuk? På riktigt? Gör folk det? Eller bara för att poppa en Insta lite spontant sådär så att man vill visa ''åh här ligger jag lite spontant i mina knästumpor och har inte ens krypigt ned i sängen för jag vill att alla ska sen mina lena och bruna ben'' Är det bara jag som ser förtääääskig ut när jag är sjuk? Lol lol lol. 
 
Jag vet inte varför jag kom och tänka på det haha. 
 
 
 



rix fm växjö

Hej bloggisen! Nu är jag framme i Växjö och har precis varit och soundcheckat inför Rix FM spelningen ikväll där jag kommer stå på scen klockan 8 och sjunga tre låtar! Annars då? Jag chillar med mina egopics jag! Och kollar på The Ellen show. Varför är hon så rolig? Varför kan inte vi vara bästa vänner? Jag beundrar och älskar folk som kan bjuda på dig själva, och det gör hon verkligen. 
 
 



3.31

Helt sad påminnelse. Jag har inte kiknat av skratt på jättelänge, Gud vad deppigt. Jag vill skratta jättemycket nu! Haha. Tyvärr sitter jag här själv, arg på mamma och pappa för att Ludwig inte fick sova här. Jag vet inte varför jag är vaken egentligen. Antingen för att jag inte vill sova eller för att jag inte kan. Antagligen för att jag inte vill. Eller jag vet helt säkert att det beror på att jag inte vill för jag har inte ens lagt mitt kliande huvud på kudden. Mitt huvud kliar egentligen inte, jag bara tycker om att klia haha. Som tics. 
 
Det känns så sjukt onödigt att behöva sova. Vi sover liksom bort en tredjedel av våra liv. Jag vet mycket väl att vi måste sova för att fungera och hjärnan ska jobba blah blah blah, men vad mycket man missar egentligen. Jag missar faktiskt inte ett skit när jag sitter här medan alla sover. Det enda jag gör är att kolla på tumblr-quotes jag redan sett en miljon gånger. 
 
 



cozy day

Beyoncé!!! Put your fucking hair back on! 
 
Så kände jag när jag vaknade och såg bilderna på Instagram. Grejen är att hon är ju jättesnygg i allt, men det känns lite som att snagga Magnus Uggla, det blir helt fel. Vad ska hon stå och slänga med nu? Jaja, alla kändisar har väldigt duktiga frisörer så hon kan ju byta frilla heeelt nästa vecka liksom. Men som sagt, allt klär en skönhet.
 
Idag är vädret inte alls lika bra, molningt och regningt. Jag vet inte vad jag ska göra idag. Sebbe ville gå på stan men allt stänger ju snart så jag kommer nog bara sitta här. Sommarlovet börjar faktiskt bli riktigt segt och jag längtar sååå mycket efter skolan! Det enda jag gjort heeela dagen äratt sminka mig och ätit haha. 
 
 



the last airbender

Hej bloggisen! Jag har fortfarande inte rört på mig haha. Jag ligger fortfarande helt försoffad i min säng och kollar på världens bästa serie. Avatar. Oh Lord, vad bra det är! Det var faktiskt Ludwig som började kolla på det, då kallade jag honom för en tönt som var helt besatt av en tecknad serie men sen började jag offra min tid åt det med honom och tänkte ''äsch, det var så länge sen man såg det så jag kan ju kolla lite'' och nu är jag helt fast. Jag har smygkollat jättemycket idag, även fast vi sagt att vi bara ska kolla med varandra. Eller det kanske vi inte har? Bara att det är någon oskriven regel haha. Nå väl. Jag hade tänkt kränga på mig träningskläderna lite senare, men tjenis penis att det kommer hända liksom. Jag trivs bäst såhär...
 
 



skulle publicerats igår

Hej bloggisen! Hur mår ni? Jag kom hem från stan för inte så länge sedan då jag catchade upp med min fina vän Lollo. Vi har inte träffats på hela sommaren och jag har verkligen saknat henne. Det var skönt att bara ha tjejsnack om allt möjligt och ha djupa diskussioner som bara jag och Lollo kan ha hihi. Mitt i allt ringde Ludwig och påminde mig om att jag skulle till Ten (mitt skivbolag) så jag fick skynda mig dit, där jag hade skypemöte med några från USA. 
 
Idag slängde jag på mig en rätt enkel outfit som består av blus från ZARA, Jeansshorts från Levi's, ballerinaskor från Tory Burch och min älskade Balenciaga! Sorry för skeva bilder haha. Snart kommer Ludwig och Sebastian över och kollar film. 
 
 
 



det känns som en bra dag

Hej bloggisen. Följde precis med Ludwig till min gamla skola som jag gick i sexårs-trean, för han ska vara ledare till ett innebandyläger där! Vad skönt att det ligger så nära den här gången haha och inte i Kina som det gjorde på förra lägret. Han var ledare på ett annat läger för några veckor sedan och det låg inte i Kina, men det kändes som det! Det låg lååångt bort. Nu är det jättenära ju så då kan jag komma och hälsa på! Som några av er sett så har jag tagit bort min Ask där jag hette Larreman. Det var någon jobbig stämning över hela skiten. Förstår ni vad jag menar? Allt blev typ otrevligt och segt även fast det inte var menat som det. Jag fick jättefina kommentarer och frågor där också, vilket jag är glaaaad över, men det tog så mycket energi. Nu går jag hellre in på bloggen. 
 
Underbart väder idag igen. Lyyyyccckkaaaa! Så nu ska jag släpa upp mig från sängen och lägga mig i solstolen. 
 



solitt idag

Hej bloggisen! Hur mår ni? Tack till alla fina, kloka läsare för era kommentarer. Det värmer hela mitt lilla härta. Just nu är jag, mamsen och papsen i Östhammar och hälsar på familjen Lind. Vi har varit ute med båten och solat och badat hela, hela dagen. Jag har faktiskt fått lite färg, men tyvärr så är det bara min andra soldag som jag verkligen kunnat koppla av på hela sommarlovet. Jag ska sova över här inatt, så jag tror inte jag kommer uppdatera något mer i kväll. Imorgon är jag också ledig, då hoppas jag att det är lika fint väder!! Vi hörs imorgon. 
 
 



the rock bear!

Hej allihopa! Just nu sitter jag på hotellrummet i Gävle där jag uppträdde idag! Det gick braaa. Igår var jag i Karlskrona, så jeflar vilken lång bilresa det blev upp hit. 8 eller 9 timmar tror jag. I alla fall, jag ska inte klaga eftersom båda spelningarna var riktigt roliga! Man känner verkligen hur mycket man utvecklas ju mera spelningar  man gör. Det jag ville säga var bara att ni inte får glömma rösta på mig som årets genombrott och årets kvinnliga liveartist på Rockbjörnen! Jag skulle bli så sjukt glad!!! Det är bara röster som räknas, ingen jury. Alla röster betyder supermycket. Rösta HÄÄÄR på Aftonbladets hemsida.
 
 
 



underbara

 



vem är det som inte är snygg?

Skiter i om du tycker att detta är otrevligt osv.. Men man blir så jävla sur. 
1.du är sjukt egoistisk! 
Du bryr dig inte om dina fans? (Jag är inte en av dom) Men din uppdatering på bloggen suger!? Asså hallå du har 50 000 läsare typ,bryr du dig inte eller? Du gör smink video del 1 men skiter i del 2? Asså lägg ner. 
2. Du leker känd.. 
Haha asså lycka till med att åka till Thailand och fråga någon vet vem "zara larsson" är!! HAHHAH 
3. Sjunga? 
Asså du kan väll sjung helt ok. Bara det att du har så sjukt nasal röst och dessutom så känner jag minst 5 pers som är så mycket bättre än du? Asså shiet.. 
4. Att du är snygg?!? 
Asså vafan 
•spetsig näsa 
•Aldeles för smal 
•inga ögonfransar 
•Inga kurver 
•helt för kort! 
•ditt hår är förfärligt! Helt lockigt i topparna typ,phaha? 
Men de värsta av allt 
Du har verkligen nooo as eller bröst!!?!?? Kolla på bara på bilden som chloé la ut på dig,blev inte chockad ioförsig eftersom att du använder bomshell när du har vanliga kläder. men du är plattare än min syster som är 13! 
Säger inte detta för att jag är avundsjuk för det är jag inte! Men jag tycker att du ska ta vara på folk som gillar dig och sluta att vara så självsäker !! Hejdå 
 
 

En kommentar från inlägget under. Jag blir så ledsen. Så fruktansvärt ledsen. Inte över det som Anonym skriver, utan att denna människa faktiskt känner sig viktig nog att kommentera detta. För det första vill jag säga till alla er att jag vet själv att jag inte uppdaterar bra. Jag om någon vet ju vad JAG gör med MIN blogg men om jag inte känner för att blogga så gör jag inte det. Så enkelt är det. Ibland känner jag mig inte motiverad och har ingenting att skriva om, då tycker jag det är bättre att inte skriva någonting alls. Att jag inte bloggar har ingenting med att göra hur mycket jag bryr mig om dom som lyssnar på min musik för hade jag inte brytt mig hade jag inte skrivit alls. Resten av kommentaren tänker jag inte ens försvara mig själv emot. Ni vet nog vad jag tycker. Jag är nöjd medmig längd 1.62, jag älskar mitt hår och min lilla näsa, jag har extremt svårt för att gå upp i vikt så fakk dig och dina kurvor. Jag ser ut såhär. Jag vet inte inte om jag ska skatta eller gråta över att DET VÄRSTA är att jag har inga bröst eller rumpa! Det var det VÄSTA JAG VARIT MED OM! Herregud, inga bröst eller rumpa! Haha. Det var ju tur att jag har en pojkvän som inte klagar över det i alla fall. 
 
Varför jag lägger upp det här är inte för att försvara just mig, utan för att jag vet hur många som får sådana här kommentarer från avundsjuka människor. För jo, på något sätt vill Anonym ju tycka ner mig? Varför då? Inte för att denne är nöjd med sitt liv i alla fall. Och jag kommer aldrig ta åt mig av någon som skriver såhär, och det borde ingen göra! Jag kommer aldrig sluta ha bra självförtroende, för det borde alla ha. Speciellt personen som skrev detta. Ska det gå så långt att man ska klanka ner på någons stackars ögonfransar? Haha. Det västa enligt mig är att du som skrivet detta blir så otroligt ful. Hur du än ser ut vet jag att du är ful. Hur snygg du än är vet jag att du inte är vacker, för en person som inte har något att säga en ruttna jävla ord har en ful personlighet. Och det är bara personligheten som räknas. Alla ni är fina på sitt eget sätt, man bestämmer bara om folk ska se det eller inte. 
 



my baby

Godmorgon! Klockan är nästan 4 haha men, men. Har man sommarlov så har man. De dagarna jag inte uppdaterat min blogg har det inte hänt ett shit på. Jag har bara varit med min älskling, varje dag hela dagarna haha. Jag köpte ett par skor igår som ni kan få se sen. I love 'em! Snart ska jag nog åka och träffa Ludwig och några kompisar igen. 
 
 
 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0