Members

Hej bloggisen! Jag tänkte tipsa om en jättebra hemsida om man vill klicka hem märkeskläder med rea från 50-75% nämligen Members.com just nu ligger till exempel Moschino, Prada, hunkydory och Wildfox uppe! Jag beställde faktiskt hem 2 tröjor från Wildfox. Om ni skriver ner eran mailadress i kommentarsfältet kan jag bjuda in er och ni får 50kr att handla för. Skynda er, för lagret är begränsat!




Pure seduction

Hej bloggisen! Det är nog den första gången på lovet som jag är själv. Lite tomt och tråkigt med ganska skönt på ett sätt. Jag sitter just nu och planerar vad jag ska köpa till Lud i "årspresent" eller vad vi ska hitta på. Ni förstår inte min ångest över sånt. När jag ska handla julklappar och födelsedagspresenter till folk får jag panik för att jag blir rädd att dom ska tycka min present är ful eller dålig, så då slutar det oftast med att det inte blir något alls haha. Jag har varken köp en julklapp eller födelsedagspresent till Lud, för jag vill verkligen att han ska tycka om det och då får jag för höga krav på mig själv haha. Palla miiiiig.

Jag har fått mina produkter jag beställt från kimstore.se! Min favorit är den lilla parfymen. Smelllsss like heaven! Ni får absolut bättre bilder sen!!!




lawlz

Hej bloggisen! Hahahaha jag glömde logga ut från blogg.se appen på Carris mobil. Lawlz, där av ''hur jag blev Zara Larsson''. Jag pallar inte bli rapead hela tiden på Instagram osv men det är ju mitt eget fel eftersom jag glömmer logga ut. Jag tror jag får en ny mobil om 3 dagar, Jezuz vad skönt! Jag ville bara berätta lite snabbt att snart är det slut på alla konstiga inlägg och bilder haha.



Hur jag blev Zara Larsson!

Hejsan alla läsare!


Nu ska jag erkänna en sak. Jag har inte alltid kunnat sjunga. Sanningen är att rösten kommer från en trollkarl i galax rxt-7. Vi är btw rätt så bra vänner, han heter Quinskarikla Bulululuhuluklu. Det var rätt så random hur vi träffades. Jag var ute och fiskade med familjen när jag var fem så kom plötsligt ett ufo över oss. En lila stråle fångade upp våran roddbåt och så svävade vi in i skeppet. Där träffade jag Quinskarikla. Först blev jag lite rädd för att han ser ut ungefär som en turkos blandning av en ekorre och en delfin. Men han var väldigt snäll. Så sa han en trollformel över mig. Efter det kunde jag sjunga, stört ballt! Men han ställde ett krav på mig för att min röst skulle fortsätta att vara magisk. Att jag måste vara en medlem i illuminati. Det är därför det är ögon i videon. Hoppas ni förstår och att ni får svar på era frågor! Puss




Mina coola vänner!!

Hej!
Tänkte bara skriva ett kort inlägg och säga att alla borde följa mina kära vänner på instagram @sebastianmartinez och @carmeloeismann




hedersgäst hos Sebbooo

Hej bloggisen! Jag sitter faktiskt hemma hos Sebbe! Jag är den första tjejen som har fått komma hem till honom, så jag känner mig ganska hedrad och glad haha. Noel, Ludwig och Carri är också här men dom är ju inga tjejer så det är inte lika coolt. Fast Noel är rätt cool. Ikväll ska jag käka hemma hos Lud och sen vet jag inte. Jag har varit med honom koooonstant hela veckan så då kan man ju inte bryta mönstret hihi. Om 3 dagar har vi årsdag och jag vet inte vad vi ska göra. Ja har lovat att fixa allt och jag har värsta pressen haha, så har ni några förslag. Vad luddigt inlägg men jaja...
 



Trötta

Hej bloggisen. Jag vaknade för inte så länge sen och vill inte gå upp. Fyyy. Tänk vad mysigt att bara ligga här och gosa hela dagen. Äta och mysa, yäy. Snart ska jag börja städa mitt rum, vilket kan behövas och då måste jag ju tyvärr gå upp ur sängen! Vi hörs sen, puzzzzz




Diskussion

Hej bloggisen! Vi sitter i Carris kök som vanligt. Sebbe, Ludwig, Noel och såklart Carri. Alla sitter och diskuterar om historier som hänt och håller på och sätter ihop allt till en historia. Haha det låter oklart men det är väldigt intressant. Snart avslutas tävlingen från Maybelline så glöm inte kommentera på inlägget om tävlingen och svara på frågan.

Idag är det så himla underbart väder! Vårkänslor mannen, vårkänslor!!! Här får ni en bild från Instagram på mig och världens finaste! Älsklingen.




Snart hemma

Hej bloggisen! Nu är jag på väg hem med Lud. Vi och massa kompisar var hemma hos Leo och hade kult på restaurangen haha. Vi satt i en liten ring i hans vardagsrum och skrattade, det var supermysigt.

Jag vill så gärna åka skidor. Det känns som vi är en liten kompiskrets som har kvar här i Stockholm medan alla andra är i Valdi och på massa andra roliga ställen haha. Jag kanske skriver mer sen om ni är riktigt snälla! Puzz




Det suger utan dator

Hej bloggisen! Det är så jävla svårt att upptadera när jag hela tiden måste låna andras mobiler för att logga in på blogg.se appen. Just nu står jag ensam inne på McDonald's i Slussen med Carris mobil och köper mat till mig haha. Killarna håller på att spela in en sak som jag inte får vara med på så plus att det är ganska kul att äta så jag klagar inte.

Idag ska jag sova hemma, vilket jag inte gjorde igår. Jag älskar att sova hemma. Det är så mycket skönare att vakna upp i sin egen säng och gå runt halvnaken och äta vad man vill utan att fråga. Löv, real löv. Så här ser jag ut idag. Inte för att man ser så mycket haha..




Jag lever... Halvt

Hej bloggen!!! Förlåt för att jag uppdaterat dåligt, men jag har glömt min dator i Umeå. Hur fan lyckas jag? Det är en fråga jag ställer mig väldigt ofta... Jag känner mig inte hel utan mina tekniska prylar haha. I alla fall så har jag ändå inte haft för mig något speciellt. Idag är det ju lov och det firar vi hemma hos Adiam med massa kompisar! Min dator kommer tillbaka någon dag under veckan, samma sak med min mobil, som är trasig hehe. Jag ville bara uppdatera lite snabbt! Vi hörs sen, puss!




helt fantastiskt

Kolla dom här avmålningarna av Adara och Mohammedis. Helt sjukt duktiga!!! Visst ser man att det är jag? 



kontakt

Till er som vill nå mig på mail kan man skriva till [email protected],jag ska försöka bli mer aktiv nu! En väldigt gammal bild btw. Ha en bra dag! Vi hörs senare. 
 



hur fan ska vi ha det?

Media är samhällets syndabock. Har ni tänkt på det? Allt är medias fel i samhället. Vi lever i en värld som är delad i två. Där det står om den nya bantningsmetoden på första sidan, på andra att du ska vara nöjd med dig själv och på den tredje en bild på en BigMac som ''aldrig är långt borta''. Hur fan ska vi ha det? Vi lever i en värld där man är unik och vågad när man skruttar runt i en fruktansvärd frisyr, fula skor, och en liten kånken ryggsäck. Då är man unik, trots att alla går runt med samma medvetet utslitna tröja och skriver djupa dikter under bilden på Instagram. Vi lever i en värld då det är okej att lägga ut sig själv och sin nakna kropp om man är över 50 och har kämpat mot övervikt, men fan inte om man är trdjedelen av den åldern och är på omslaget av Playboy. För att det är i olika sammanhang. 
 
Det är fel att vara fattig, det är lite pinsamt och skämmigt men det är ut över all kritik att lägga upp sina märkeskläder med fina effekter. Tjejer kallar andra tjejer för orrar när dom själva lägger upp hashtagen #orroz på sina bilder och låg med polarens bästa vän förra helgen. Man ska vara stolt orre. Nej det ska du inte, du ska skyla dig. Du har en för stor näsa, för små tänder, för breda höfter. Är allt detta verkligen medias fel? Ja, enligt sammhället är det väl det många gånger. Media och det ''sjuka'' idealet som just samhället skapat. Men på något sätt måste vi ju tycka att vara smal, det är fint. Det var ju inte Gustaf Adolf som kom det, utan du, jag och alla andra.
 
Jag vet att jag bara har gått på det ytliga, och kanske för att skapa en diskussion. Jag står inte för allt det här, och det står jag för. Jag vet inte ens vad jag skrivit, säkert stavat jättedåligt haha. Jag är trött, så trött, så trött, så trött så nu går jag och lägger mig. Puzz. 
 
Gå och ät en BigMac nu!



trodde hon var weheartit-nörd

Jag går runt i mitt rum och tar kort på töntiga grejer... Typ trodde jag var proffsfotograf. Gumman, nej. Det är alltid så kul att ta kort på solglasögon och parfymer! Weheeyy. Jag har ju faktiskt weheartit för er som vill förlja mig där. ''zaralarsson'' heter jag. Dock lägger jag ju inte upp så roliga bilder, typ bara dom från bloggen men jaja haha. Anyways så håller jag på och packar och städer eftersom jag ska till Umeå imorgon och spela in ''Go' kväll'. Det kommer sändas på lördag och som tur är ska jag inte sjunga lika tidigt som på nyhetsmorgon haha. Jag kommer komma hem runt 6 och då kommer jag nog antagligen att go straight to bed! 
 
Jag och min gamla klass har världens roligaste gruppchatt som vi haft i 1-2 månader där vi håller på och skickar videor just nu! Måste lägga upp några på bloggen se, jag dör vad roliga dom är!!!



#1 på Spotify!

NI ÄR FAN BÄST!



Bloggrape

Hej bloggisen!!! Hahahahaha att ni ens går på inlägget under! Det var Anna som skrev eftersom jag glömde logga ut från hennes mobil (min är ju trasig). Vilken groteeessskkk bild osv. I alla fall jag tänkte bara säga det så ni inte tror jag är dum i huvudet.




Outfit

Jackan är Chloés och är från Moncler, kofta Gap, tröja från fashionell, jeans från Hollister, och Bruna Uggisar.




La escuela

Hej bloggisen! Vad är grejen med mina spanska rubriker? haha. Just nu sitter jag på kemilektionen och har precis haft engelskaförhör och geografiprov. Men det gick rätt bra så jag är nöjd. Idag skulle jag till mitt skivbolag men det funkade inte så jag ska nog till gymmet och röra på mig lite, jag är så sjukt otränad haha jag får träningsvärk efter varje idrotts lektion i skolan. Då är man otränad! Eller så kör jag bara "go hard och go home" haha.

Jag har tänkt på en sak... Jag vill aldrig bli vuxen, jag vill aldrig bli äldre än 15. 16 är väl okej men aldrig i livet att jag vill blir 20. Fyfan vad hemskt! När jag kommer hem ska jag ta med mig Ludwig och jag är så himla sugen på cupcakes så jag tänker tvinga honom att baka. Mihihi. Me & Noel på bilden.




el ciudad de Los Angeles

Hahaha trodde man kunde prata spanska.. Snackar om rubriken kära vänner och ville bara säga att det är 99% säkert att vi att drar till änglarnas stad, varma Los Angeles, i påsk. Åh vad jag längtar! Nu måste jag börja spara para mannen så jag kan gå helt cray på shoppinggatorna. Jag ska skriva upp några saker jag måste köpa (vill köpa haha). Jag ska åka dit för att jobba och sjunga. Lite ska man ju jobba haha men jag ska absolut inte klaga. 
 
 



make up partner?

Okej, nu har det blivit så himla många kommentarer på inlägget om tävlingen med Maybelline så jag tänkte att jag lägger upp ett till inlägg där man kan kommetara att man deltar. Det är suuuperkul att så många vill vara med och tävla. Ni kan även vara med HÄÄÄÄR för chansen att vinna! om ni svarar rätt på min fråga kan ni vinna ett lyxit kit från Maybelline New York. Lycka till!
 
Frågan som måste besvaras: Vilket år blev Maybelline officiell make up-partner till Mercedez-Benz fashion Week i New York? 



todayzz

Dagens skittråkiga.Vanliga Jeans från Hollister, Vit tisha från Zara och så piffade jag till det med min klocka från Triwa och dom fina arbanden från Cara!



godmorgon!

Här är två rätt lökiga bilder från tidigt, tidigt i morse när vi var på TV4. Fy så tidigt det var. Jag blir typ sur och ledsen på mig själ för att det går inge bra när jag sjunger. Det gör verkligen inte det och jag hoppas det är för att jag fortfarande är förlyld och inte kan andas genom näsan haha. Tänk vad hemskt om min röst har förändrats helt i puberteten och så kommer jag aldrig mer kunna sjunga rent. Heeeemskt mina vänner, vilken mardrömmmm. 
 
Jag tyckte i alla fall det var jättetrevligt och alla var supersnälla. Direkt efter åkte jag taxi hem till Ludwig som låg och sussade som ett litet lamm så jag hoppade ner i sängen med honom och somnade jag med. Shiieeeet vad skönt det var att sova!!! Efter det gick vi upp och åt vofflor och kollade på TV-hela dagen i pyjamas, gick och la oss och sov, åt igen och kollade film. Riktig mysdag. Nu har jag precis kommir hem och ska börja fixa mig för läggdags. Sov så gott!



realzaralarsson

Hello everybody!!! Tänkte bara slänga in lite snabbt att om ni vill följa mig på Twitter heter jag ''realzaralarsson''. Alla andra är fake. Jag vill också tillägga att den ända sidan jag har på Facebook är ''zara larsson official'' förutom min privata, där jag ej accepterar folk jag inte känner, och den ända instagramen är ''zaralarsson'' ALLA andra är fake. 
 



svar

Hahaha helt suddig.. Men det märkte jag när jag laddade upp den och jag orkar verkligen inte göra en ny, för det kommer ju jättemånga fler videor sen med svar på tal 2, 3, 4, osv. Haha. 



vart ligger den?

Hej allihopa! Snart ska jag till skolan eftersom jag börjar 12.20. Var det någon som lyssnade på Mix eller NJR? Haha ni fattar inte hur svårt det är att sjunga i en radio mic... Jag tyckte i alla fall intervjuerna var jätteroliga! Nu hart jag en fråga till er. Jag har gjort ett iMovie-project, men vart ligger den sparad? Jag måste ju lägga upp den någonstans för att publicera den på bloggen... Så vart hittar jag den? Pusssss
 



alla hjärtans dag.

Idag spelade jag in en feeet låt som hette ''love again'' och efter det gick jag och mötte upp Ludwig. Vi skulle äta med Max och Emma men det blev så krångligt så det slutade med att jag och Lud satte oss på en mysig kinalestulang själva. Det var nog lika bra. Förstå mig rätt, jag gillar verkligen att vara med dom, men alla hjärtans dag vill man ju fira med sin pojkvän! Ellerhur? Hoppas alla ni som har pojkvän/flickvän hade det bra och till er som inte hade det, don't be sad! Det kommer, det kommer.
 
Det var så himlans gosigt och jag hade jätteroligt. Glöm inte att lyssna på mig på Mix megapol och vakna med NJR i morgon!!!! Sov gott.
 
Min älskling ♥



gotta från glossybox

Åh vad glad jag blev när jag hittade denna i min hall! Jag som är ett riktigt lakritsmonster!!! Tack så mycket Glossybox!



fullt upp

Förlåt för att jag inte uppdaterat något alls, jag har haft så mycket för mig. Efter skolan blev jag utelåst i en halvtimme. När jag kom hem tinade jag upp kladdkakan jag hade stoppat i frysen hihi och satt och gjorde telefonintervjuer tills min läxhjälp kom. Så nu sitter jag i sängen och har precis pratat med Ludwig. Imorgon ska vi nog ut och käka och ta det lungt.. Mysigt!!! Imorgon kommer ett nyinspelat videoinlägg upp! Puss
Bilder med världens bästa klass ♥



jag började gråta som en bebis




I'm not shining bright like a Diamond

Hej bloggisen! Jag sitter och sjunger med min klass som övar till Hairspray, musikalen. Efter skolan ska jag plugga spanska och vara med Ludwig. Han är barnvakt till Matilde, I think, så vi kommer nog vara hemma hos honom.

Min tröja kommer från Chiquelle, visst är den fin? I love it. Shine bright like a diamond typ haha. Jag tänkte skriva det som caption på Instagram med sen kom jag på mig själv och tyckte det var lite töntigt. Kommer ihåg när alla skulle lägga ut den texten med en bild och ba "Shine bright like a Diamond" haha.




help me

Jag ragear!!! Jag och Hanna hade spelat in ett 30 minuters långt videoklipp och sen när jag ska lägga in det i iMovoe märker jag att ljudet och bilden är fruktansvärt osynkade. FRUKTANSVÄRT osynkade. Haha det var liksom en halvtimme... Kan någon hjälpa mig så jag slipper spela om allt?
 



19:08 måndag

Hello bloggisen! Jag är precis färdig med min läxhjälp i spanska. Det gick jättebra och jag hoppas det går lika bra på mitt prov som jag har på onsdag. Jag kanske åker till Ludwig snart, om jag orkar. Jag är så fruktansvärt trött.. Man blir ju det nu under den här mörka tiden. Tur att det börjar bli ljusare i alla fall! Jag är överlycklig för att jag har mina biljetter till QueenB!!! Jag fick inte åka och köa i morse för mamma för då skulle jag missa en lektion så mamma gjorde det åt mig! Vad snällt, ellerhur? 



Beyoncé

Världens bästa mamma har fixat Golden Circle till mig!!! Jag är så jävla lycklig!! Queen B honeeyy. Jag taggar sönder. Är den någon mer som har biljetter?




♡ ✩♕ Ⓦ Ⓔ Ⓗ Ⓔ Ⓐ Ⓡ Ⓣ Ⓘ Ⓣ ♕✩ ♡

Jag har precis skaffat ett WeHeartIt konto, men jag fattar ingenting haha. Måste man likea bilder för att kunna lägga till dom i ett album? Eller? Haha kan någon snälla hjälpa mig? Jag heter ''zaralarsson''
 



Beyoncé hair

Hejsan bloggisen! Jag har precis lockat mitt hår för att jag taggar sönder till Beyoncé haha. Jag har ju inte lika långt hår och lyckades inte så bra, men det är tanken som räknas! Haha. Inatt ska jag ställa klockan på 4 och traska iväg till Globen för att köpa biljetter till hennes konsär nu i vår. Taaaggaaa!!!! Jag var provade redigera mina ögen med en sån där grej som gör ögonvitorna ljusare, men jag tog bara penseln i mitten, alltså på irisen så ögonfärgen blev ljusare. Tyvärr ser inte mina ögon riktigt ut så hahaha men det var så fint så jag tog inte bort det, hihi.



maybe she's born with it

Hej bloggisen! Min, och tusentals andras, bloggportal blogg.se har en tävling med Maybelline vilket innebär att ni kan vinna ett kit värt ca 500. Tre superfasta ögonskuggor, en helt amazing dipliner och den nya Volym-mascaran. Jag älskar personligen allt men diplinern tar hem första priset. Det blir exakt så man vill ha det! Så för att vina kittet måste ni svara på den här frågan under. Det var ju inte länge sedan Fashion week hade sin vecka i Stockholm men vilket år blev Maybelline officiell make up-partner till Mercedez-Benz fashion Week i New York? Skriv svaret och glöm inte mailadress eller liknade.
 
Tävlingen avslutas den 28 Februari. Lycka till!



söndag

Hello bloggisen! Jag gosade precis ner mig i sängen igen efter Ludwig hade gått. Vi bara myste runt hela kvällen, eller jag gjorde i alla fall inget speciellt igår. Jag var ju hos min kusin Lisa och hennes sambo Koffe med deras små hundar Ice och Alwin och sen när jag kom hem runt 12 mötte jag Ludwig.
 
Annnyyywaayyy så kollade jag INTE på Gaugalan igår. Jag hatar att se mig själv och jag vet att det inte gick bra. Jag hade varit sjuk och hemma från skolan den dagen och tekniken fuckade ju upp sig så jag ville inte ens kolla, men det var verkligen roligt att vara där. En ära, och något jag stöttar väldigt mycket! Vi får hoppas det går bättre nästa gång! 
 
 



jag vill ha en chihuahua




selfies

Snart är jag hemma hos min kusin. Jag ska vara barnvakt åt hennes och hennes fästman Koffes hunder. Dom är små beeebbiisssar! Ikväll ska min älskling sova hos mig som vanligt hihi. Åh snart är det alla hjärtans dag och jag är så glad över att jag har mitt hjärta. Min bästa vän och min kääärlek! 



tack till youtube och er

Mamma är tyvärr ingen mäster fotograf som ni kan se.. Lite bilder från Youtube Jubelieum igår. Loreen kom inte, så Ison och Fille kom! Och Petter. Jag tyckte det var jätteroligt att vara med, även fast jag har varit sjuk så gick det ändå rätt bra! Man kan ju säga att det är tack vare Youtube som det gått så bra för mig. Tack för alla visningar! Jackan kommer från Replay ifall någon undrar. Det är så jävla snygg.



personlig almanacka - tävling

 
 
 
Kommer ni ihåg att jag beställde en sån förra året? Jag hittar den inte just nu, men den var lila och det stod ZARA på den haha. Det som jag älskar med dom är att man kan designa den hur du vill. Du kan skriva in på datorn alla viktiga födelsedagar eller händelser och du kan välja att året ska börja i Mars, alltså så du inte ha 3 månader tomma, eftersom ett del av året har gått. Jag gjorde så min började i Augusti, när man började skolan. 
 



videoinlägg kommer i övermorgon

Är primeboots sköna?

Ja, det tycker jag absolut!
 
 
Är det många som typ velat bli vän med dig pg.a av "att du är självaste Zara Larsson"? haha, alltså bara för att få status och sånt om du fattar? 
 
Haha nej det tror jag inte. Man märker ju rätt fort vilka det är!
 
 
Brunetter eller blondiner? vad är snyggast enligt dig? 
 
 
Det spelar verkligen ingen roll! Det beror på personen. Men jag tycker brunt hår är snyggt, även om det kanske inte skulle passat bra på just mig hihi.
 
 
Umgås du mest med tjejer eller killar?
 
Jag umgås nog med båda lika mycket, i skolan blir det mer killar och utanför blir det mer tjejer.
 
 

Ska du gå på beyonces konsert som kommer att hållas i globen den 29 maj? 

Bajsar björnar i skogen? H E L L  Y E A H 


 

 

Hahahha asså är du inte stolt över dina fans? Som på din blogg så skriver du inget om tack för ert stöd osv, du skriver bara som en vanlig människa. Jag var ett grymt stort fan förut men nu är jag bara ett fan för du tar inte till dig av dina fans.

JO! Jag älskar mina fans men jag har jättesvårt för att säga fans.. Hahaha asså jag vet inte men jag vill inte att det ska bli ''jag är så bra och mina fans älskar mig'' utan jag ÄR bara en vanlig människa, som du skriver, och jag vill ha en äkta relation med dom som läser min blogg och gillar min musik, inte bara slänga in alla i ett fack som ''fans''. Det är jättesvårt att förklara och jag blir såå glad, jag tar till mig av alla fina, underbara och snälla kommentarerer och jag skulle alltid stanna och prata eller ta en bild om någon ville. Jag blir jätteglad! Ni gör ju livet så himla mycket roligare ♥ 

 

Bor du i radhus, villa eller lägenhet? 

Villa! 

 

Visste du att det går massa rykten om att du köpte svindyrt toapapper för dina talangpengar och att du är största orren!

Hahahahaha vadå toapapper? Jag har inte köpt något alls, dom ligger på banken mannen. Jag har ju verldens besta pojkven, så hur skulle jag då kunna vara orre? 

 

Är lite nyfiken på din lillasyster Hanna. Kan inte du berätta lite om henne och hur hon är som Person och så.
 
Hon är som Gunilla Persson... Hahaha jag skoja, hon är jätterolig! 
 
 
Du skrev förut att du var på g med både Sebbe och ludde? Asså long time ago. Är de sant?
 
Hahaha oh no! Jag har aldrig varit på g med Sebbe haha!!! Han är min bästa bror.
 
 
Ska du börja den nya skolan som ska öppna i Tingsryd. Alltså den som Andreas Carlsson är med och statar upp?
 
Nooo, vad är det för skola? Tell me a bit more!
 
 
Vad valde du får ämne att skriva om på Nationella?
 
1. Alltså novellen. Hahaha den blev fruktansvärd dålig. Min fantasi var inte på sin bästa sida så attt säga
 
 
 



favorites new in

 
 
Supercoolt linne från Fashionell / Underbar väska (kameran gör inte färgen rättvis) från Chiquelle / glittrig klänning från Chiquelle / Klänning från Egobird / Blus med nitar från Chiquelle / Skor från Chiquelle, och dom höga ifrån Sugarfree shoes 
 



Youtube jubileum

Hej bloggisen! Nu sitter jag och är på väg till Vasastan för att möta Ludwig och alla kompisar. Innan det sjöng jag på Youtubes 5 års födelsedag i Sverige haha. Loreen och Petter var där vet jag och så träffade jag Andreas Carlsson. Vad länge sen vi sågs, han ser ju exakt lika dan ut haha.

Efter nationella provet, som inte alls gick bra, åkte jag till min gamla klass. Det var länge sen jag skrattade så mycket! Alla gör mig så lycklig, de är världens underbaraste människor. Helt amazing va glad jag blev!




min nya bebis

Efter skolan gick jag och köpte denna lena kanin från Hollies. Nääää fyyy vad hemsk jag känner mig. Nu ska jag sluta köpa päls, Jag som har 2 egna underbara kaniner. Men visst är den fin? Den kan man ju ha till nästan vad som helst, och den har drafkedja till skillnad från min beige päls. 
 



ask me anything

Hej bloggisen! Just nu ligger jag i min säng och har såå tråkigt. Pappa kom precis hem så snart ska jag åka till Farsta och köpa något haha. Jag har rätt mycket att plugga så kan vi inte köra en riktig frågestund? Låter det kul? Om det blir tillräckligt många frågor kan jag göra ett videoinlägg. Puss! 



cara

Titta så fin den här fina, fina väskan är!!! Åh så himla fin den är! Snart bor den hemma hos mig. Yeyy! Från Cara. Kolla deras hemsida hääääär! Haha annars då? Jag sitter och kollar på Svenska Hollywood fruar, eller nu heter det ju ''såhär blev vi...'' eller något sådant. Haha alla är ju helt, jag vet inte vad jag ska använda för ord haha. 



fint - polyvore




3 supersnabba

Har du på dig mjukisbyxor i skolan?.. haha herre...
 
Jag var ju typ sjuk och varför ska jag klä upp mig för att sitta på en stol och skriva prov i 3,5 timmar? Lääätt att jag kör på mjukisar. 
 
 
Röker nån i din familj?
 
 
Nononono
 
 
Är din syster ofta i stan? Går hon på några aktiviteter och var?
 
Jaaa eller mjaa, hon dansar väldigt ofta på BASE23 på Östermalm.
 

 
 
 



Festligt

Hej bloggisen! Nu är jag påväg och mina UGG's är helt blöta. Fyfan för slask. Pissväder! Efter provet, som för övrigt gick riktigt bra tyckte jag, åkte jag till Karlaplan och träffade Malva. Vi satte oss på McDonald's och pratade om allt möjligt men satt mest och klagade över vädret och hur trötta vi var. Skämt och sido, det var jättemysigt! Nu är jag på väg till min ort kära bröder.

Framför mig på tunnelbanan sitter det någon som har tics (eller ont?) i benet haha. Hon sitter och sparkar hejvilt med sitt stackars vänsterben. Man kanske inte får skratta åt sånt men jag är ju en liten djävulsdyrkare som det så fint framgår i min video "under my shades" så jag får väl skratta åt elaka saker? It was a joke, everybody calm down. Haha ooommgg vad trött jag är! Och lite ledsen.. För jag ville vara med Ludwig idag men han har feber. Vilket långt inlägg! Applåder till alla er som orkade läsa 👏👏👏




Let's bring the pizza

Hej bloggisen! Nu sitter jag på tunnelbanan utan någon väska. Vad ska jag ha i den? Det enda jag ska göra idag är skriva på nationella delprovet i svenska "läsförståelse". Jag slår vad om att 99% av klassen har tagit "man får ta med sig mat" lite för seriöst och packat ner mat för att fjällvandra typ. Haha egentligen.. Du äter inte ens på den tiden som nationella ligger på. Jag hörde att det var en kille i min kompis klass förra året som beställde pizza haha. Lätt att jag ska köra på det på fredag då vi har det andra delprovet, skrivdelen.

Får man lyssna på musica på el lecsion förresten? Jag lyssnar bara på dom gamla gudingarna "feed the dada" och "i could be the one" inte för att den är så gammal men men haha. Lycka till alla som också ska ha nationella idag!!!




victoria´s secret till sverige?

Jaaaaa... Vad ska man tycka om det? Jag vet inte. Jag tycker det är kul MEN lite tråkigt. Varför då? Undrar säkert ni, jo för att nu kommer det bli så jeflans mainstream. Det kommer bli som Hollister haha. Inget fel på det men halva grejen med att åka utomlands är i alla fall för mig att köpa saker som bara finns där, det är väl antagligen därför VS, Abercrombie, Juicy osv är så roligt att handla. Jag vet att Juicy finns i Sverige också, men ingen butik. Jag tror därimot inte det kommer finnas BHar och sånt, utan att det kommer bli en liten butik, men vad vet jag? Och varför Arlanda av alla ställen? Haha. Då köper man ju ändå bara prudukterna när man åker utomlands. 
Vad tycker ni?
 



ultra white

Hej allihopa! Kolla vad jag fick i brevlådan igår! Jag har aldrig blekt mina tänder men det här är så himla enkelt så jag måste prova haha. Det ser ut som en liten borste som man penslar med på tänderna varje dag i en vecka ungefär, sen får tänderna vila ett tag. Den är en bästsäljare i USA, är helt ofarligt och ni kan klicka hem den häääääär på glamdeals.se för 99 svenska riksdaler. Det är ju inte så faligt med tanke på att den kostan egentligen 499. Gilla även Glamdeals Facebook-sida så blir dom extra glada. 



new in

Idag fick jag hem mitt paket från kimstore.se och jag är jättenöjd. Dom 23 borstarna kom i ett jättefint rosa fodral också! Kimstore har jättemånga Victoria´s secret body mists, body lotions osv. Jag vet att många frågat om just det. Jag har också beställt hem några sånna, men dom kommer väl i ett annat paket I guess. Vad kan man ha till ''The studded bra''? För man kan ju inte gå runt i bara den, även fast den är så himla fin haha.



silver

Fan vad sjukt! 2a på låtlistan på Spotify. Taank yooouu! 



qx gaygala

Hejhej! ''Hemlisen'' var att jag var med på QX gaygala igår. Jag var öppningsnumret och sjöng Uncover, Det fick jag inte säga förrens idag haha. Det kommer sändas efter mello på fyran nu på lördag. Darin, Loreen och After dark är några som är med. Det var sååå roligt! Tyvärr så blev det något fel med ljudet så playbacken till Uncover började spelas mitt i låten helt i otakt. Det var liveband så vi fixade till det rätt bra, sen blev det otakt igen hahaha såååå kontisgt, lite synd också eftersom det var mitt första framträdande efter jag släppt min skiva, men jag hoppas att det inte märks på TV. Som det kan gå...
 



shine bright like a diamond

Hanna som får posa lite i den fina klänningen från Rare London. Så jävla snygg! Det glittrar ännu mer i verkligheten! I alla fall.. Jag ska nog gå och lägga mig nu är så trött så jag vet knappt vad jag skriver. Jag vill be om ursäkt för uppdateringen denna vecka, jag har bara haft så himla mycket för mig och den här veckan blir det ännu mer. Det är superkul men jag måste få vila också. Sov gott! 



gissa vad jag gjorde!




Zup?

Hej bloggisen! Vad gör ni? Själv mår jag inte så bra.. Det känns som huden på min rygg ska gå sönder och jag har fruktansvärt ont i min hals. Jag skulle nog inte gått ut i lördags hehe. Jag måste ändå gå upp och göra "den hemliga saken" haha men det ska bli kul, även fast jag är sjuk.

Snart är det lov. Yey!




vill kasta min garderob.

'Cause you're the apple to my pie, You're the straw to my berry, You're the smoke to my high and you're the one I wanna marry. Gosig text you got there. Kommer från låten perfect two om någon råkat missa det! Jag sitter i min säng och lider av klådan på min rygg. Jag åkte som sagt till akuten för jag stod inte ut och det visade sig vara bältros. Det är inte farligt, men väldigt obäkvämt. 

Sen är jag jättesugen på att köpa ny garderob. När man säger så brukar man väl mena ''byta ut kläder'' men jag menar köpa ny garderob. Min är så jävla klumpig och ful haha. Är det någon som har en riktigt snygg garderob? För nu måste jag sprida ut mina kläder i hela huset. Linnerna, pyjamaser, bikinis, träningskläder, klänningar, väskor och mjukisbyxor måste ligga i andra lådor. Jag vill ha allt på ett ställe! Haha i-landsproblem hello.



hemligt

Hej bloggisen! Jag kom hem från repet för inte så länge sen. Jag ska göra en hemlig sak hihi, ni får veta på lördag! Känner mig så töntig med mina ''hemliga projekt'' haha. Om jag fick önska mig en önskning just nu skulle det få vara att inte ha skola imorgon, för jag är så trött. Mina ögonlock känns som bly. Här är en instagrambild från idag. Kommer ha en tävling lite senare ikväll! funderar på att ha veckans tävling... 



Hörde min låt för första gången

Hej bloggisen! Jag hörde precis min låt Uncover på radio för första gången! Jag vet att den spelas med det var så sjukt att höra sig själv och sen radiopåaren "det där var Zara Larsson men Uncover." Psykoooos haha. Jag brukar inte lyssna på radio så vad roligt att min låt spelades just då av alla tillfällen!

Idag är det Mello! Jag vet inte om jag är så taggad eftersom jag inte vet vem någon är, men det ska bli kul i alla fall. Sen måste jag börja läsa massa krönikor om utseende och ideal och få inspo eftersom det är temat på detta års nationella prov i svenska.




fika med mina älsklingar

Heeeej! Nu är jag äntligen hemma och har laddat min mobil. Jag kunde inte använda iPadladdaren för dom har såklart den nya iPaden och den har en likadan laddare som 5. Jag var och fikade med Nelly och Alva! Det var så himla mysigt. Jag har inte träffat dom på hur länge som helst så vi satt och pratade om allt möjligt i 3,5 timmar. 
 
Jag har fått några utslag på min rygg som gör sååå ont. Jag pallar inte lägga ut bild haha men mina lymfköttlar har svulnat upp och huden är helt om på hela ryggen.. Haha kanske lite nasty att jag pratar om det men jag ska nog till akuta vårdcentalen och kolla upp det där. Efter det ska jag nog till stan och träffa ''dom vanliga'' haha. Vi hörs sen. Hoppas ni har haft en bra dag! 
 
 
 



1%

Ska försöka hålla mig kort! Just nu ät jag hos Ludwig med hans lillasyster som kollar på bamse! Om ett tag ska slag in till stan men har nästan inga batterier och alla i hans familj har en iPhone 5 och jag har en 4 därför kan jag inte ladda... Åh vad sämst att dom har bytt laddningssladd! Vi hörs sen




q/a

Är det här du? Facebook.se/zaralarsson
 
Nej, jag accepterar bara mina vänner och bekanta och det där är inte jag. Haha så patetiskt hur folk kan hålla på och göra en fakeprofil eller ta andras bilder. Vad får den personen ut av det? Det är sååå många som gör fakeprofiler på överallt, Tar mina bilder från bloggen och Instagram osv. Jag har KIK och Instagram där jag heter zaralarsson (på båda) dock tog jag bort min kik ett tag för jag kände att det blev för jobbigt och jag pallade inte ha massa äckliga killar som skrev. Nu har jag tagit tillbaka den för att försöka svara på alla söta meddelanden. Fast jag tror jag tar bort kik snart igen... 
 
 
Hej, känner du Stella Weiss?
 
Jeezzz, vi känner varandra jättebra!!! 
 
 
har du sett att en av dina låtar ligger på 11:a plats på spotify i sverige?
 
I knooooow! It's craayyy! 
 
haha vi är lite förvirrade, kan du kanske skriva ut efternamnet också?
 
 
Julia Larsson står det på mailen.. Och hon svarar inte! Så om du vet att du heter Julia Larsson maila mig [email protected]
 
 
Var nånstans bor du i Sverige?

I vår vackra huvudstad Stockholm. 
 
 
Hur många läsare har du?
 
Runt 20.000 unika per dag! Helt sjuuuukt!!!
 
 
 



första inlägget idag

Hej kära vänner! Just nu sitter jag i mitt rum och föröker hålla mig lite undangömd för mammas alla kompisar. Hon ska ha tjejmiddag för ca 20 personer och jag känner att jag bara är i vägen hehe. Jag fick hem mitt paket från egobird idag! Jag kan visa allt sen, superfint! 
 
Ikväll kommer jag inte vara hemma, av samma anledning varför jag sitter i mitt rum helt instängd haha. Jag kanske sover borta, doonnooo! Annars han jag bara rensat min garderob och smygätit från maten hihi. 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0