single ride your girlfriend

Bad Boys - Mina ögon vill ploppa ut, springa och gömma sig och aldrig mera se ljuset när dom läser era kommentarer. Men Gud vad läskigt att jag pratar om mina ögon i tredje person haha. Jag hoppas ni förstår att jag kan se erat IP-nummer. Jag menar inte att jag ska söka upp er och kritisera er på skolgården eller något. Jag vet inte ens hur man gör det och det ligger verkligen inte i mitt intresse. MEN jag ser dock vem som skriver vad. Vilken ''adress'' eran avsändare har på datorn/mobilen. Det hjälper inte att du skriver 26 olika kommentarer med olika namn för att få fram din åsikt. Jag ser mycket väl att det är samma person, med samma IP på alla kommentarer. LOOOOOL. Jag försöker inte vara Beyoncé för att jag vickar lite på axlarna haha. Var ärliga nu, hur många av er hade tänkt så om ni inte VISSTE att min förebild vad Beyoncé? I won't lie, hon är min största inspiration och jag är inte i närheten av henne. Det skulle bara vara konstigt, med tanke på att hon bokstavligen har dubbelt så mycket erfarenhet än mig. Min ålder x 2 = Beyoncés ålder. Så det betyder att jag har måååånga år på mig att öva. Jag inspirerades av Robyn, Ciara och Beyoncé men att få ideér, tankar och inspiation av någon betyder inte härma och det tycker jag verkligen inte att jag gör. Men visst är det lite kul endå? Att folk ändå tänker på Queen B när dom ser videon? Då kan jag ju inte ha misslyckats helt ;) 
 
Sen vill jag ju inte glömma tacka för allt gryyyymmt stöd jag fått av alla fina människor där ute. Det värmer mitt lilla hjärta.  
 
 
 snyyyft

Jag har röda ögonvitor, jag är svullen i ansiktet, saltet från mina tårar har klibbat fast sig på mina kinder, jag är så ledsen så jag vrider mig i sängen. Fyfan. Och en låt påminner om allt. En låt som jag själv har sjungit så många gånger och aldrig riktigt förstått innebörden av den. My heart will go on. Varför jag är ledsen? För att jag såg Titanic igår. Jag har sett den många gånger innan och vet faktiskt inte varför den slog mig så hårt igår. Jag har gråtit konstant nu i lite för många timmar hehe. Så fort Ludwig sätter på den låten för att jävlas börjar tårarna rinna. Hela storyn är så hemsk så det gör ont i hjärtat när jag tänker på det. Det blir ju inte bättre av Jack är en jävla gulleplutt som är den sista personen man vill ska dö! Titanic är bara en av alla olyckor till sjöss som hänt.. 
 
Jag har en liten teori om varför jag blev/är så ledsen.. Alltså jag tror att alla som har en realtion men någon kan relatera till nästan alla kärleksfilmer. Jag tycker att min kille påminner jääätteemycket om Jack (förutom att han skulle insistera på att vi båda skulle komma upp på den där dörren Rose flyter på i slutet haha) och därför kanske jag sätter mig in i en situation då jag tänker ''tänk om det där var han och jag''. Fyyy vad hemskt. Jag vill aldrig åka någon sablans kryssning igen! 
 
Superrraanddom bild som förhoppningvis kommer lätta upp stämningen här i mitt rum. bad boys
bloggmail

 
Hej guuyyyss! Jag har faktiskt tagit tag i min mejl nu. På min vanliga har jag signat upp till 1000 olika hemsidor så jag får sjukt många onödiga mejl varje dag och då tappas de viktiga mejlen bort i allt skräp. Så om ni vill nå mig på mejlen kan ni skriva till [email protected]
 
 lashes

Hej bloggisen! Igår hade jag skitroligt.En riktigt bra andra dag på lovet. Jag och Ludwig sov till 2, och när vi vaknade åkte jag direkt till Sundbyberg för att fixa mina ögonfransar. Jag ville verkligen testa på, för det verkade så himla smidigt och bra då man slipper sminka sig och så håller de i en månad. Jag gick till Lindah, som är min kusins blivande mans syster. Haha hängde ni med? Hon är certifierad eyelash designer hos Lashia. Det tog ca 2 timmar och jag somnade till och med. Hon var sååå duktig och jag blev mer än nöjd med resultatet. 
 
 
Gå in HÄÄÄÄÄR för att läsa mer om Lindah. Som kommentarerna säger är hon noggrann, duktig, professionell och väldigt trevlig. Läxhjälp

Jag har ordnat en tävling tillsammans med My Academy där bäst motivering vinner en intensivkurs, en i GBG och en i Stockholm. De har mattekurser nu i december för alla som går ma 1 a, b och och Ma 3b och c. Nationella kanske verkar långt borta, men trust me! Det är närmare än ni tror.. Många undrar hur jag klarar skolan när jag är borta så mycket och reser het och dit och sanningen är att My Academy har hjälp mig sjukt mycket. Jag ska faktiskt ta med mig en kille som hjälper mig med matten, SO'n och alla naturämnen till USA nästa vecka så jag inte missar något. För ja, jag missar väldigt mycket och dte är ibland svårt att hänga med. Därför är jag jätteglad, 4 real, att jag kan få ha en till tävling! 


Fakta om kursen;

- Intensivkurs inför nationella matteprovet i Matte 1 a, b, c samt Ma 3b och c.

- 10 timmar uppdelat på en kurshhelg och en mattestuga.

- Små grupper med max 12 elever i varje.

- Matte1,b,c ma 3b och c  i GBG 7 och 8 dec lördag söndag. Sammadatum för gbg och stockholm.


Man tävlar genom att lämna en kommentar i min blogg under detta inlägget. My academy kollar alla kommentarer och väljer sedan ut en vinnare! HÄÄÄÄÄÄÄR kan ni gå in och läsa mer!!! Btw glömmm iiinnte att skriva var ni bor! Tävlingen gäller till den 5 november. Lycka till!!!!

 

 Onceuponatimeiwasabrownie. LA snart!!!!podcast

Bilder från poden. Hade jäätteeekuuull!!! Lova att lyssna sen! Efter det gick jag, Chloé, Mathilde och Rebecca till ''ett hem'' där Chloé bor när hon är i Sverige. Vilket underbart hotell. Nu ska jag ut och fira lovet. Vad ska ni göra på lovet? Låt mig höra era planer! 
 hoppla polle

 
Hej bloggisen! Idag åkte jag efter skolan och red. Det gick såååå bra! Så sjukt glad att jag börjat fatta grejen haha. Fick lilla Rasmus, som hästen heter, att gå i form! Äntigen! Som jag har kämpat. Jag är sjukt taggad inför Globen nästa månad! Och snart åker vi till LA! Hoppas jag kan rida där någonstans. Det hade varit så galet nice. Efter jag hade ridit åkte jag direkt in till stan där jag träffade Chloé och Nicky för att vara med på deras pod. Jag blir ännu mer taggad på att dra igång poden med Noel och Lud när jag var med. Vi hade riktigt, riktigt kul! Hoppas ni lyssnar. Uppdaterar när jag vet när det kommer ut. beanielover

 
Jag är kääääär. Jag är kär i alla beanies. Jag klickade runt på Instagram och kom in på JFRs sida och såg att dom hade massa beanies! Då blev jag helt exalterad och gick in på deras hemsida för att kolla. Hur fina? Jag vill ha allihopaa!!! Jag är lite trött på mina mössor med pälsbollar på. Ni hittar alla mössor på JFR.se.outfit

Såhär såg jag ut idag. Invigde mina Jeffrey Campbell som stått i garderoben ett tag. Bytte skor lite senare på dagen för aj maj fakking godd vad ont de gjorde! Inte själva höjden, för det är väldigt mycket platå, men jag har ju aldrig gått i dom förut så jag fick gigantiska blåsor på tossingarna. 
 
Shoes Jeffrey Campbell // Kläännniingg Top Shop // Tights H&M // Och min fina jacka från Busnel mississippi brinner

Hejsan bloggisen. Jag ligger faktiskt i sängen och gosar. Jag gick hem idag på lunchen för jag har brutal mensvärk. Brutal. Ajajaj! I vilket fall som hellst ska jag sjunga idag lite senare. Men först ska jag sova lite. Hur taggad blir man inte på att åka till ett 30 graders varmt LA när man ser detta väder? Usch.. Regnigt och båsigt! I skolan håller vi på att kolla på Mississippi brinnner, som tydligen ska vara jättebra. Eftersom jag gick hem måste jag ju ändå kolla på den. Skönare det att ha en sådan läxa, än att sitta med 100 matteuppgifter. Förlåt för dåligt inägg, jag har haft fullt upp med musiken och vänner! Vi hörs snart. 
 
 
 
 
 tack för att ni förstörde min lördag.

Hej bloggisen! Nu är hemma efter en galen lördag och en mysig söndag. Jag kan ju för det första säga att jag har ingen respekt får ordingsvakter. Nada. Inte mot någon personligen, utan yrket respekterar jag inte för fem öre. Kvällen slutade med 14 ordingsvakter, 8 poliser, 2 väktarhundar och 6 bevakningsbilar. För vaaaaaaaad? För att två av mina killkompisar blev arga när vi blev utkastade från Saltsjöbanan, den sista som gick hem, av egentligen anledning alls. Nej, usch jag hade kunnat skriva en låång historia om vad som hände, men det får bli en annan gång. Jag vet att dom har all rätt till att kasta ut oss från Saltsjöbanan, och det har jag inga problem med. Problemet ligger i hur jag, som är nykter som en spik, varje gång blir behandlad få fruktansvärt illa och otrevligt av ordingsvakter. När jag frågade ''varför ska vi gå av'' fick jag till svar ''MEN VAD FAN ÄR DET SOM ÄR SÅ JÄVLA SVÅRT ATT FATTA?! GÖR SOM JAG SÄGER OCH GÅ AV!'' Skrek en kvinnlig ordingsvakt 10 cm från mitt ansikte. Jag var helt lugn. Satt och pratade med Ludwig och några kompisar.

Hon behövde verkligen inte höja sin röst till 100 decibel. Kunde dom inte sagt att han som körde tåget tyckte inte det kändes tryggt för att vi var stökiga och många, vilket som var fallet fick vi reda på senare, från början? Var hon tvunget att skrika på mig och göra mig upprörd? Jag är som jag är. Om jag blir sur blir jag suuuuur och jag sa självklart något vidrigt tillbaka till vakten. Hon blev förbannad. Det blev en ond cirkel. Jag ville slå henne. En annan vakt kallade oss horungar. Slog min kompis med batong för att han sprang därifrån. Nej, fyfan. Jag orkar inte bråka med folk, vuxna människor, som inte klarade fystestet på polishögskolan och fick blir ordingsvakter istället.

Nej, jag står för att jag inte har mött EN ENDA ordningsvakt som behandlat mig med respekt. Trots att jag aldrig själv har varit bråkig har jag stött på rätt många under tiden jag är med mina grabbz. Det kom som sagt 14 ordingsvakter, 8 poliser, 2 väktarhundar och 6 bevakningsbilar för att två av mina kompisar började ifrågasätta ordingsvakterna. Nej, självklart var det inte på ett trevligt sätt, men var det värt så många patruller? Dom blev även ''bannlysta'' från SLs område. Kan man ens bli det? Hur fan tror du dom ska ta sig hem då? Är det detta Sveriges stat lägger pengar på? DÅ skäms jag. 

 
Camiiiilllooooo <3lördag

Hej bloggisen! Jag sitter i min säng i väntan på order från mina kompisar. Vad jag ska göra, var jag ska åka. Jag ska äta middag med Chloé och Paula senare, Gud vad det kommer bli mysigt! Efter det ska jag nog vara med Ludwig och vi får se vad vi gör. Jag var ute igår, det var helt ok kul! Inte ute såklart, det är svinkallt!!!! Men utanför mitt rum haha. Jag var hemma hos en kille i min parallellklass med massa kompisar. Kvällen slutade lite kaos, som vanligt haha. Jävla hobbyhuliganer alla killar ska vara. Det är sällan jag går på fest och det inte blir bråk. Jag har en fråga till er, kära läsare. Om 2 killar som ni känner börjar bråka, och det blir beef, tycker ni att det är deras ensak eller skulle ni lägga er i? (Update: slåss) Jag berättar sen vad jag tycker!!!!
 
Är btw så jävla glad att jag äntligen fått en helkroppsspegel (vi har bara en i hallen). Spegeln ska såklart inte stå där! Ljudcheck
Studio

Hej bloggisen! Just nu är jag i studion och lyssar på lite låtar. Snart ska vi nog spela in, skulle jag tro. Sitter och klurar på vad jag ska ge min familj i julklapp haha. Ångest redan för jag vet exakt hur det kommer sluta. Åh jag vill att det ska snöa nu!!!! Åka bort och sen när man kommer hem snöar det. Vi hörs snart! 

Minkattröja med paljetter kommer från Wild Fox.  
spegeloutfit

En rutten bild på min outfit igår. Jag måste ta och köpa ett stativ! Annars är det ju alltid Hanna som tar alla bilder, men nu när hon är borta hela tiden och dansar blir det såhär haha. Jackan blev jag såå glad över att jag hittade! Har helt glömt bort vart den låg. 
 
Jackan kommer från Hunkydory // Blus NLY // Sjal Belle Shoes // Jeans A&F // Air Max Nike // Balenciaga.kommer ni ihåg den här?

 
 
Haha, åh vilka tider! Sommaren för 2 år sedan har jag för mig. Jag, Chloé och Andou!days

Om 6 dagar firar jag och Ludwig 600 dagar. Haha firar och firar, rolig grej bara hihi.
 
Om 3 veckor åker jag till Los Angeles igen i en månad.
 
Första December ska jag tävla i Globen på min lilla häst Rasmus i Stjärnornas hoppning och då har förhoppningsvis snön lagt sig vit och gnistrande på marken.
 
om 62 dagar fyller jag 16 år!!!
 
Om 70 dagar är det Julafton! 
 
Och om 77 daga är det nyår och jag sitter på ett plan till Thailand. Bokade idag! Wiiihooo!
 
Från Förra Året 
 
 påpudsmärken och bullar

Hej bloggisen. Kom precis hem från Ludwig där vi åt bullar och hade världens diskussion om påbudsmärken i trafiken. Mitt älskade hjärta tror att han kan allt om vägar, bilar och trafiken. Han sitter alltid bredvid mig när jag kör och skriker vad jag ska göra och inte. Oftast skriker han att jag kör för långsamt. Han har helt enkelt fastnat i en GTA-psykos. Skulle inte fårvåna mig om han bad mig köra på en gubbe för att få mer poäng. Men ärligt talat så är både han och jag riktiga tävlingsmännsikor och vi ska alltid ha rätt. Vi är säkert skyldiga varandra tusentals kronor från olika vadslagningar men just nu handlar det om 500 kr och ett påbudsmärke. Jag vet sjävklart att jag har rätt (som vanligt) eftersom jag har gått moppekursen, läst boken, klarat provet och kan trafiken bättre än Ludwig. Jag vet. Ludwig vet inte. Så om några dagar blir jag antagligen 500 kr rikare, eller så kommer dom pengarna glömmas bort precis som alla andra. 
 
Givetvis kräver vi inte pengar av varandra men vi båda var så säkra på det här vadet så vi slog till stort. Haha, åh det finns ingen som Lud. Vi skriker aaaaaaldrig på varandra men Herregud, det var länge sedan jag blev så frustrerad och hetsig för han är en envis jävel som inte kan ge sig. Det kan inte jag heller. Det slutade med att hans mamma fick googla gatan vi körde på och se vem som hade rätt, men man såg inget på iPaden. Alla i hans familj tycker nog att vi är rätt töntiga när vi ska hålla på sådär, vilket är supervanligt haha. 
 
Nu ska jag och kanins sova. Imorgon ska jag till skolan, dvs att jag är frisk, därför kan ni äntligen få lite fina bilder. Puss och godnatt. Sov gott!
 sheinside

Hej bloggisen. Är det bara jag som sett hur alla bloggare helt plötsligt börjat köpa tonvis med kläder från Sheinside? Blir dom sponsrade? Är det asfett att handla där? Jag vet inte? Eftersom min strävan är att vara precis som alla andra var jag tvungen att gå in och kolla på hemsidan. Skämtosido så blev jag lite nyfiken haha. Annars brukar jag mest vara inne på sidor som Miinto, Nelly och Asos. Det slutade med att jag klickade hem lite också. Allt är ju så jävla billigt där, Jesus vad billigt det var! 
 
 
Sheinside.com för kallt för mina fossingar

Hej bloggisen. Jag har faktiskt duchat nu haha. Börjar må lite bättre också. Ska se om jag orkar hyra en film senare. Egentligen kan jag ju bara ladda ner en film, eller kolla på swefilmer osv men jag vill ha en anledning till att åka runt lite med min moppebil haha och det är faktiskt ganska mysigt att hyra film, köpa lite glass och gotta för att sen komma hem och sätta på filmen LAGLIGT! Vad länge sedan det var jag gjorde det... Jag kanske inte borde skriva ut det på min blogg, vilken kriminell gangster jag är, haha men men, I'm not gonna lie. Jag är fruktansvärt lat bara och mitt Netflixkonto vill inte fungera längre. Gråter en skvätt. 
 
Innan jag åker någonstans ska jag ta itu med mina kläder och skor. Jag har hälften i hallen och hälften nere vid mitt rum. Helst av allt vill jag ha alla här nere, i ording, i min skohylla men det får liksom inte plats... Jag har supermånga fina ballerinaskor från Belle Shoes från miinto.se som jag tyvärr inte kan använda längre eftersom det blir kallt om mina fossingar. Här är mina 4 favoritpar!!! 
 
Gick in och kollade på Belles Shoes flik på miinto nu faktiskt och dom har fått in så himla fina grejer!!! Jag älskar Ponchon med små bollar och loafersen med KENZO-inspo. Gå in och kolla själv HÄÄÄÄÄÄÄR.piggelin

 
Hej igen bloggisen!!! Jag har precis lagat färdigt min lunch. Väldigt enkelt och gott. Pasta, Vitvinsvinäger, smör, ägg, gurka och skinka. Det ska gå rätt fort att sätta ihop till en rätt, men jag är som en sämre verision av min mamma i köket så för mig tog det två timmar. Japp. Nu är min ''fancy'' lunch äntligen uppäten och jag tänker belöna mig själv med en piggelin och läsa om fredspriset. 
 
Jag har suttit lite på ask också och läst några frågor. Åh jag får fan inget hopp om mänskigheten ibland. Helt sjukt. Strunt samma! Nu ska jag hämta min lilla piggelin. Puss. 
 
 överlevare dag 3

God dag på de flesta, god morgon för mig. Jag vaknade för ca en halvtimme sen av Ludwig som ringde mig och frågade hur jag mådde. Jag var tvungen att känna efter lite men det behövdes inte för han svarade själv på sin fråga ''Oj.. Du låter inte så bra'' och det kanske jag inte gör, men jag mår lite bättre än igår. Jag känner mig faktiskt som en deltagare ur Robinson på tv4 (om det nu är bra eller dåligt). Jag springer runt här halvnaken, rätt lökig, hungrig och har inte duschat på 3 dagar. Yes, I'm kinda nasty, men man får faktiskt gå runt så om man är sjuk. Så bara så ni vet blir det inga jävla egopics på bloggen dom här dagarna för då hade nog största delen av läsarna aldrig vågat klicka sig tillbaka hit haha. 
 
Haha nej så här ser jag verkligen inte ut just nu! Bilden är en oldie. Puss!festlig fredag

Hej bloggisen. Jag har legat hela dagen i sängen, kollat på film, haft kontstiga feberdrömmar. Fyfan vad det är obehagligt. Nu mår jag lite bättre, och febern är inte alls lika hög! Skönt. Jag sitter faktiskt och kollar på Idol för första gången iår. Alla är riktigt bra måste jag säga. Jag hejar på Erik Rapp, så sjukt bra!!! Annars ligger jag i soffan men datorn i knät och suktar efter en Celine mini Luggage. Jag sitter alltid och kollar på saker jag aldrig kommer få när jag är sjuk haha. Nu ska jag gå och göra en smoothie.
 
 människor utan känslor

Hej Sverige. Hej på er alla svenskar, invadrare, ni som bor här och ni som flyttade hit när ni kanske var 12 år från ett annat land. Spelar egentligen ingen roll vart du kommer ifrån. Kanske flyttade du till din mormor i Guinea när du var sex månader från Liberia, för att sedan efter 11,5 år flytta hit till vårat vackra Sverige. Sverige som är tryggt, vänligt, fint och säkert. Vi som har ett system i landet som får andra länder att tappa hakan. Fri utbilding, sjukhus, tandläkare, bra polis, och ett bra styre. Kanske kommer du hit, från ett land med inbördeskrig, till en litet stad med falska papper för hoppet om att överleva här och skaffa dig ett bra liv med en ljus framtid.  Kanske börjar du bygga upp ett liv här med en fotboll, en skolbok och en bra fosterfamilj. Du bor här i sex år. Du kan flytade svenska och har många kompisar. Du går andra året på barn och fritidsprogrammet på gymnasiet och din födelsedag börjar närma sig. Du ska bli 18 år! Du ska bli myndig, få gå ut och klubba, skaffa körkort, du har hela livet framför dig! Men så en dag får du ett brev, av polisen. 
 
Du ska utvisas.
 
Du ska utvisas till ditt så kallade hemland Liberia. Ett land du har tillbringat totalt sex månader av ditt liv i innan du flyttade till din mormor. Du kan inte språket eller sederna och för dig är det absolut inte ditt hemland. Det är ett helt främmande land. Det som jag beskriver hände den 18 åriga Abrahim ''ibbe'' Jabathe. 
 
Usch, jag tycker det är så fel när migrationsverket bestämmer något sånt här. Jag hävdar att om ett ensamt barn under 15 år kommer till Sverige tycker jag inte man ska bli utvisad sen när man är 18. Enligt FN och svensk lag är man myndig och vuxen vid arton års ålder men ibland tycker jag man ska se förbi lagarna och vad migrationsverket och polisen bestämmer och faktiskt sätta sig in i fallet. Är det verkligen rätt att göra såhär? Är det rätt att ta Ibbes alla drömmar och mål han har i Sverige och stampa, krossa och hoppa på dom? Jag försöker förstå, men det går inte. Hur man man som ansvarig vuxen person med mycket makt, ta detta beslutet? Det tråkiga och tragiska är att detta är inte det enda fallet med grym och orättvis utvisning. Det händer hela tiden. Det står i tidningen allt för ofta och vi på tåget och bussar bläddrar nonschalant förbi sidan. I Sverige är det helt plötsligt ok med att 6 killar våldtar en tjej, men inte att Ibbe som inte har gjort någonting och som troligtvis kommer jobba i Sverige (för Sverige) inte får stanna. Nej, nu får det vara nog.
 
EXPRESSEN 
 
NYHETER 24 
 
SVT
 
 
 
 
 min lilla bil

 
Den är svårare än en vanlig moped, men jag kommer bli mycket säker i trafiken när jag blir äldre och kör riktig bil eftersom det nästan är samma sak, men några snäpp enklare.
 
Den går på diesel och drar nästan ingenting. Fulltank kostar ca 150 kr och det kan man köra låååångt på i den här! 
 
Den är varm och torr på vintern och sval på sommaren eftersom den har AC.
 
Det har radio, och du kan koppla in din egna mobil för att lyssna på din egna spotifylista till exempel.
 
Som på andra bilar kan man ladda mobilen.
 
Det finns alltid plats för en till, och du slipper ha en extrahjälm. Bara ni har säkerhetsbältet på! 
 
Baggageluckan är jätterymlig! Du kan nästan ha vad som helst där! 
 
Du kan köra den på alla vägar förutom motorvägar.
 
 
Jag hittar nästan inga dåliga saker, förutom att den är väldigt dyr. Det som är bra är dock att om du vill sälja den efter några år har värdet i mopedbilen inte blivit så mycket lägre, så du får tillbaka väldigt mycket av pengarna. För mig, som inte får köra riktig bil är det här sjukt bra. Jag vet inte hur mycket jag längtat efter att bara få sätta sig i den, som idag när det regnade, i mjukiskläder och bara köra vart jag vill. En sjukt härlig frihet! Egentligen tycker jag den passar hela familjen - för dom som är över 15! Mamma tar den ibland när hon ska ut och handla, bara för att den är så smidig och enkel och att man inte behöver betala tull. Jag är jättenöjd, verkligen! Min bil kommer som sagt från Ligier modell JS RC och jag tycker den rockar fett! 
 
 busnel

Jag hämtade den här godingen för tre dagar sedan. En busneljacka. Kommer ni ihåg hur länge jag velat ha en sådan? Jag är verkligen så glad att den äntligen är min!!! En sån här jacka är ganska dyr men jag lovar att den kommer vara med mig i mångaaaa år, du kan i princip ha den forever and ever, en riktig klassiker. Jag tog str 34 i min, vilket motsvarar XS och den sitter som en smäck! Modellen heter Viktoria. Min kommer från miinto.se. Miinto hade störst utbud på dessa och sjukt snabb leverans! Jag är verkligen så nöjd! HÄR hittar ni jackan, annars kan ni bara gå in på Miinto HÄR. moppekort

Sho bröder och systrar, vad händer? Själv ligger jag i sängen, sjuk. Ganska mysigt om jag får säga det själv! Dock kan jag inte svälja haha men det gör inget. Just nu ligger jag och gosar med Hanna. Vi ska nog sätta på en film snart! Mysigt! Har ni några förslag? En fruktansvärt rolig grej är att jag äntligen tagit mitt moppekort!!! Så sjukt glad. Jag gick till trafikverken i Stockholm i tisdags och jag ska vara ärlig och säga att jag inte pluggade speciellt mycket eftersom alla sa ''det är så jääävla lätt'' och det var faktiskt inte så svårt, men jag fick 51 poäng och för att bli godkänd var man tvungen att ha 52. Jag blev så besviken och ledsen när jag såg resultatet. En poäng ifrån? En? 
 
Jag gick hem och tänkte, äsch! Jag bokar ny tid för imorgon! Men tiderna i Stockholm var helt fullbokade fram till slutet av november. Jag kollade lite på sidan och såg att Örebro var ledigt. Örebro är väl inte så långt? Jag gick in på SJ, bokade en resa till Örebro och nästa dag på onsdagen satt jag på tåget på väg ner till Örebro för att skriva om provet. Den gången hade jag faktiskt pluggat och jag klarade det! Hur osoft hade det inte varit och kuggade det provet haha. Åka till Örebro för ingenting liksom. Jag är överlycklig att jag klarade det!!!
 
Igårkväll åkte jag och min älsklingsLudde runt i min fina moppebil i timmar haha. Vi var nästan överallt kändes det som. Jag kommer ha så sjukt mycket nytta av min lilla bil! Så här ser den ut (länk). Den är jättefin, den är varm, lätt att köra, osv. Kan göra ett eget inlägg om den sen. Äntligen, äntligen, äntligen! 
 
Hittar inte kameran så ni får 2 bilder från LA förra påsken!FAKKING LE DÅ!

Nej Zara, då får inte bli en negativ människa. Känns som jag måste daska till mig själv i ansiktet ibland med en blöt trasa. Jag är jättenegativ om allt, vilket är tråkigt. Jag blir aldrig speciellt exalterad för något och jag har alltid minst 10 saker att klaga på. Jag tänker inte fortsätta rabbla upp mina dåliga egenskaper - för jag ska bli en positiv människa. Jag älskar väldigt mycket, nästan allt. Jag är skitglad över att att jag har ett billigt schampoo som äger alla schampoon jag någonsin provat och att jag har en gosepojkvän. Sen är jag glad över att jag har nya lakan. Det är tre bra grejer jag kan fokusera på om jag blir suris. Då kan jag tänka ''lägg av Zara, var inte sur, du har ju faktiskt nya lakan'' 
 
En ny grej, en liten utmaning jag ska börja med (för mig själv, men ni får gärna hänka på!) är att säga en snäll sak till en främling på stan, någon man inte känner i skolan, personen mitt emot på tunnelbanan. You get it. Eller bara le mot någon. Inte sådär Mona-Lisa-Le då man inte ser om personen är bajsnödig, allvarlig eller om det är ett léende som tränger sig fram bakom den hårta svenska och blyga sidan, utan ett fett jävla léende så alla hörntänder syns. Om man är på extra humör kan man till och med säga ett litet hej kanske. Oooooohhh spännande. Jag kommer raportera om hur det går imorgon. Are you with me? 
 
 sassy walk

Nu ska jag sussa. Vi hörs morgon. Pussiluss.åh vad duktig

 designkopia, rip off - rätt/fel?

Jag vet inte vad jag tycker om märken som dirketkopierar andra märken. Som till exempel Jonny Bulls kopierar Primeboots. Som Lindex och andra budgetkedjor kopierar Celinéväskan mini luggage. För en gång skull vet jag inte riktigt vart min åsikt hamnar. Jag hatar fejk. Jag hatar att det står ''louis vuitton'' på en väska som INTE kommer där ifrån. För det första är det olagligt, och jätte-B. Det har inte med priset att göra egentligen, jag tycker hela industrin är ful. Om man älskar en speciell modell på en väska finns det många andra alternativ, som är minst lika fina, för kanske en femtedel av priset. T.ex vi låtsas att jag ÄÄÄLSKADE Celinéväskan (vilket jag gör så jag behöver inte låtsas) men att jag verkligen inte hade råd (det har jag inte heller haha) då skulle jag nog kolla in Lindex. För det är ingen kopia, utan en väska som har blivit lite väl insirerad av en annan väska. Vet inte om förra mening var korrekt svenska, men ni försår hoppas jag. Jag köpte ett par skor på Steve Madden som var superlika ett par Isabel Marantskor, men på något sätt tycker jag det är liiiite fel. Förstår ni vad jag menar?
 
Jag tycker det är lite tråkigt att folk kopierar. Liksom plzz kom på något eget. Vad hade du sagt om du skulle hålla ett föredrag för klassen som du övat på jättejättelänge men sen kommer någon jävel efter dig och säger exakt samma saker, fast lite sämre. Jaja det är en evig diskussion. Jag har bara noterat alla Primeboots ''kopior'' på senaste, för dom är näst intill idenstiska. Vad tycker ni om att sno någon annans idé och design? 
 
 
 
 
 
 nej jag gillar inte dig, höst.

Haha, tycker det är så kul med folk som ba ''åh nu ska jag göra ett inlägg på bloggen om varför hösten är mysig'' och lägger upp massa inspobilder från WeHeartIt på uppradade uggs, fina små löv som man kastar upp från marken när man ser helt lycklig ut, varmchoklad-drickande tjejer i fluffiga tofflor och gosiga bilder på tända ljus. Är det bara jag som tycker hösten suger pung? Helt ärligt? Det är kallt, det är blåsigt, det är grått, det är blött och det är mörkt. Jag tycker det inte finns en gnutta mys med det. Det enda får väl vara mörkret. Jag älskar det faktiskt och är alltid mycket gladare på vinterhalvåret. Vintern däremot, vintern är nice. Och att man kan ha fina jackor. 
 
Jag vill att det ska bli juuuuuuuul. Jag rådissar hösten. Eller är det bara jag? För att jag aldrig sätter på mig fluffiga tofflor, tänder ljus, gör varm choklad och ligger på en vit plät samtidigt som jag beskådar mina ben (som givetvis är bruna trots det ruggiga höstvädret) Det kanske bara är jag... Jag vill också vara en WeHeartIt tjej // Crying girl looking for autumninspo buhuuuu.bröstcancermånaden

Jag ligger i sängen och slänger blickar mot fönster varannan sekund. Blickarna fastnar mest på mina blommor som står och vilar på fönsterkarmen. Jag skoja, dom vilar inte. Dom dör. Detta är faktiskt ett ganska allvarligt nära-döden-ögonblick för blommorna. Dom är alldeles skrupna och brungula så jag kan inte klaga på min hälsa när jag ser de stackars ledsna växterna. Det tänker jag göra i alla fall, för jag har tappat rösten och har feber. Grejen är att det inte är en stor grej, för så brukar jag bli när jag flugit långt och inte sovit. 
 
Imorgon fyller min fina, fina vän Paula år. Jag har inte träffat henne på en evighet så jag för se till att göra det snarasssst. En annan sak man inte för glömma är att det är bröstcancermånaden. Så alla kvinnor (och män) tycker jag ska köpa, eller ha på sig ett rosa band, donera till bröstcancerfonden osv. Min farmor, som är världens bästa farmor fick operera bort ena bröstet. Idag är hon helt frisk trots att hon är gammal. Jag är så glad att jag fortfarande har henne här. Mina tankar går ut till mammor, systrar, tjejkompisar, mormor, farmor, döttrar som klarade av att kämpa emot cancern, och självklart alla ca 1500 drabbade familjer och vänner som sörjer en bortgången. 
 
Jag, Hannapiggy och Fammo Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0