4 favoriter

Hej bloggisen. Jag vill egentligen skriva ett långt inlägg om massa saker men jag är för trött för det så orden kommer bara bli en gröt som man ändå inte kommer förstå någonting av. Så vi väntar med det tills imorgon, då jag förhoppningsvis är lite piggare. Istället kan jag visa upp mina fyra favoritjackor. Ludwig och Noel är på väg hit, hem till mig. På tal om ingenting liksom haha. Dock har jag läxhjälp snart så dom får väl sitta i mitt rum och bygga lego eller något. Om ni undrar så har jag inte mitt lego framme, jag bara skrev lego för det var det första jag kom och tänka på. Det är någonstans på vinden och jag blev helt plötsligt väldigt sugen på att ta ner det....
 
 
From the upper left. Barbour, classic jacka. Alltid bra att ha! Denna är lite tjockare än den ''vanliga'' så den passar perfekt som höstjacka. Finns att köpa på NK för ca 4000 kr.
 
Den lurviga, gråa brevid Barbourjackan kommer från H&M. Jag köpte den i USA för typ 200 kr. KAAAAAAP.
 
Nedre vänster, Min favorit på riktigt, Hunky doryjackan. Finns det något mer att säga? 3500 kr I would guess på Matilde t.ex.
 
Och den sista som jag faktiskt funderade på att lämna tilbaka för ett tag sen. Jag är nu väldigt glad över att jag inte gjorde det! Det är min ''vara-lite-fin-jacka''. Max & Co på NK ca 4500 kr. 



i'm a nike girl

 
Några av mina fina skor som jag fick med mig hem från USA. Jag älskar verkligen sneakers, och jag älskar verkligen nike's. Dessa var väldigt nätta, men coola. Tjejskor helt enkelt. Annars brukar jag spana in killskorna i min storlek! Alla skorna kommer komma till användning i alla fall, det kan jag lova! Har ni någon favorit? 



turkos

 
Hej alla fina, fina människor där ute. Vilken turkos bild det blev haha. Mina Byxor kommer i alla fall från WildFox och hörlurarna från Happy Plugs! Jag älskarrrr byxorna. Dom var en av alla kläder jag fick hem från USA. Jag åkte dit med en väska och kom hem med fyra haha. Så sjukt nice och jag är jätteglad och nöjd med allt. Nog om matriella ting, något som verkligen fick mig glad på riktigt var Hanna och Ludwig som väntade hemma på mig och mamma när vi kom hem. Pappa är i Washington DC på jobbresa. Det kändes helt overkligt när jag såg Ludwig. Det kändes som att ''shit, va? Har jag en pojkvän på riktigt? Ska man pussa honom?'' haha. En månad är alldeles för länge och jag var lite nervös när jag såg honom hihi men jag är såsåsåsåså glad att jag jag tillbaka hos min älskling och vara nykär igen. 
 
Hanna piggy har blivit så galet lång och vacker, min lilla gris. Jag har saknat henne så! Längtar till slutet av oktober då hon följer med till LA. Då följer hela familjen med! 



studio

 
Idag har jag varit i studion och spelat in från 13.00 till 01.00, alltså 12 timmar, snacka om att jag är trött. Fy fa-an. Jag är sjukt glad ändå för att låten vi spelade in har vi jagat i över ett år så jag blev överlycklig när jag äntligen fick sjunga den. En jääääävligt cool sak är att Lady Gaga var i studion bredvid, hennes livvakter satt där utanför, folk sprang omkring i korridoren och hämtade massa grejer i köket och när man gick utanför rummet hon var i kunde jag höra henne sjunga. Jag blev helt skakig och hispig och önskade bara att hon skulle komma ut och gå på toa samtidigt som mig eller något så jag kunde få hälsa på henne men det gjorde hon aldrig haha. Jag kunde ju inte heller klampa in i hennes studio när hon jobbade. Jag hade blivit jätteirriterad om någon jag inte kände gjorde så på mig haha. 
 
Nu ska jag sova gott. Imorgon blir det studion igen! Puss ha en bra dag!
 
 



slutet

 
Hej bloggisen. Nu är det över och det känns asnice. Detta är ju bara början på något ännu större. Jag tror inte på Gud, men ibland kanske jag gör det. Som nu. Jag är så lyckligt lottad, och har sådan tur som får vara med om det här och om någon gett mig denna lycka så vill jag säga tack. Jag älskar dte här mer än någon kan ana. Jag är så glad att jag fick träffa Jackson, som vi var mest med, Fifth Harmony, som är helt underbara och sjukt roliga! Tyvärr fick jag inte vara så mycket med Cher Lloyd, men hon är urgullig. 
 
Tack tack tack!



the LAst one

 
Idag är det sista föreställningen.. Wäää vad tiden gått fort. Både roligt och tråkigt. Tråkigt för att det är slut och jag har haft jättejättekul, roligt för att jag får komma hem. Speciellt till Hannapiggy och en viss person. Vi hörs sen alla fina läsare. 



fram och tillbaka

Hej bloggisen. Jag sitter på hotellrummet, klockan är snart 2 på natten och jag är svintrött. Damn vilken lång dag! Klockan 8 samlades vi i Lobbyn för att åka till flygplatsen. Flyget tog bara en timme och destinationen var San Fransisco där jag och resten hade show. Jag kom till stället, repade lite, dansade lite, tog det lugnt, åt lite sen var det showtime. Publiken var superrooolig och jag såg två tjejer med sverigeflaggor! Sånt är alltid underbart! Direkt efter jag hade sjungit åkte vi tillbaka till flygplatsen, tillbaka till Los Angeles. Puuhh, nu måste jag sova! Imorgon blir det faktiskt intervju med Svennetidningen Aftonbladet! Kuuul!!!! Hörs imorgon! Hoppas ni får en bra dag i skolan, nu ska jag sussa.
 
 



på Venice är alla glada

 
Hej bloggisen. Efter vi hade tjllat lite kant på stranden gick vi upp mot gågatan på Venice Beach. Som vanligt gick vi bara runt och kollade på alla flummare och konstnärer. Jag förstår folk som sitter och gör tavlor av palmblad, leksakshundar av kapsyler (folk är verkligen kreativa) sjunger, eller spelar! Men folk som bara står och ser ''roliga ut'' och som kräver pengar för kort har jag aldrig förstått. Typ som snubben som all dressed up i weedkläder blev arg när jag tog ett kort för det kostade tydligen en dollar. Eller den söta hunden som ligger där och tar det lugnt med pengar över hela kroppen haha. Det är i för sig en rolig idé, men herrgud vad nerdrogad den stackars hunden var... 
 
Allt är väldigt glatt på dagen. Folk pratar med än, det är god mat, butiker med skämtsamma citat på t-shirtarna är uppradade längs hela stranden. Det är härlig stämning! Men sen när solen börjar gå ner och alla börjar packa ihop ser man hur (oftast äldre män) kryper ihop för att sova på stranden, gatan och runt hus, gäng sitter helt stekta på en bänk eftersom marijuanakulturen är enorm här. Speciellt på Venice. Här kan du gå till hasch och gräsbutiker och få ett recept lätt som en plätt. Lukten av en tänd joint var överallt även på dagen. När solen gått ner och folk börjar gå hem ser man att det inte alls är så roligt. Folk mår verkligen inte bra. Det är ett jättefint ställe och jag personligen älskar Venice. Hippiestadiet kommer nog aldrig försvinna därifrån.



California sun

Överdel från Gina Tricot, underdel från Victoria's secret.
 
Hej bloggisen. Idag har vi bara varit på Santa Monica Beach. Det var solsken och blå himmel, men blåsigt så det var inte så jättevarmt och jag tror inte direkt jag fick någon bränna men det är varmare än hemma. Jag läste era kommentarer och fryser bara jag tänker på det! Redan frost? 2 grader? Fy! Jag och mamma låg och pratade och åt M&Ms medans Sasha, som är en av mina dansare, och världens bästa tourmanager Rebecca låg och sov. Det var skönt att bara ha en day off och inte göra någonting. Känns som det var på tiden! 
 
Imorgon åker vi till San Fransisco för att göra vårat näst sista gig. Shit, vad fort det gått! 



the beach

 
Nu går jag till stranden! Wiihhooooo, vi hörs sen! Puss.
 



höstjacka

 
1 Para Jumper HÄR // 2 48/7 HÄR // 3 Morris HÄR // 4 Barbour HÄR // 5 Jofama HÄR  // 6 Drys HÄR 
 
Jag vet ju faktiskt inte exakt hur kallt det är hemma, men dessa är bara några av mina favoriter hos Miinto. 
 



ten little things

Jag blir så jävla avundsjuk på grejer. Jag kan bli jelly över en tröja som någon annan har, även fast jag har en likadan! Haha sååå jobbigt!
 
Jag tror alltid att det ligger en orm i toan varje gång jag går. Fruktansvärt störigt och läskigt haha.
 
Ibland är jag missnöjd med hur jag ser ut.
 
Jag har redan börjat oroa mig för vad jag ska köpa till alla nära och kära i julklapp. 
 
Jag kommer inte ihåg senast jag hade en ledig dag.
 
Jag har svårt för att bli exalterad över saker. 
 
Jag blir alltid sjukt trött när jag flyger. Somnar till 97% alltid innan flyget ens lyft haha. 
 
På tal om flygplan har jag flygit över 10 gånger på två veckor. Jezuz! 
 
Jag sen nästan aldrig klart en film. Tycker det blir långtråkigt!
 
Jag har börjat snacka engelska när jag svarar på saker, även när mamma frågar mig något haha.
 
 



walls of fame

Toppen är av samma modell som den med pussmunnar från igår, älskar den - Från American Apparel. Jeans från True Religion. 
 
Hej allihopa! Några av er gick i taket för jag skrev att Beyoncé sjöng T-shirt. Pardon me, det ska självklart vara Destiny's child. Hoppas några av er kan sova gott nu! På bilden står jag utanför Princes ''hemmaarena'' i Minneapolis. Det var ingen arena, men jag vet inte det svenska ordet för Venue hehe.. Det var lite coolt så jag var tvungen att ta bild. Alla som spelat får en liten stjärna på väggen utanför byggnaden! (Tycker själv jag var rätt fyndig med rubriken LOL xP) På tal om ingenting så landade en ny version av min låt Bad Boys i inkorgen för någon dag sedan. Blir så sjukt taggad när jag lyssnar på den! Tycker mycket bättre om den nya versionen! 
 
Jag ska vara i studion rätt mycket här också. Kan inte väänta med att släppa något nytt!!! 
 
 
 



Los Angeles

 
Hej bloggisen! Nu är vi äntligen framme i LA. Sjukt skönt. Jag känner mig lite hemma här på ett konstigt sätt! Tur det, för jag ska jag tillbaka hit om 3 veckor igen. Jag sitter och lyssnar på JoJo och undrar vad som egentligen hände med henne. Hörde att hennes skivbolag blåste henne eller något. Om det är sant är det frrruukktaansssvärt för hon är så galet duktig! Älskar hennes röst och låtar, damn vad bra det är. 
 
Imorgon följer kameran med under min första dag här på typ 2 månader! Dock märker man att det börjar bli höst, för det är inte alls samma värme som på sommaren! Troligtvis är det varmare en Sverige haha. hur varm är det hemma föresten?



fast wifi my ass

 
Heeeyyy Guys! Vet ni vad jag hatar? Att komma till hotell där det står ''superfast internet, extrasuperfast wifi, amazing internet''. Man ba nej!??! Vart fick ni det ifrån!? Det tar mig 30 minuter att ladda upp en bild. EN bild. Herregud. Sluta ljug om erat ruttna internet liksom. Blogglusten blir inte så jättestor då, för jag tycket bilder gör så mycket i ett inlägg! Idag har jag varit lite nere, men jag blev gladare när jag såg mina Air Force 1 stå och vänta på mig i en skobutik. Dom väntade självklart inte på mig, men det kändes som det för jag har ta mig fan letat överallt efter dom skorna. Dom finns ingenstans (förutom på det stället jag köpte dom på hehe) för jag vill ha high top. Low, dom vanliga och mest populära, är så fruktansvärt fuuuuult på tjejer. Det kapar av foten på ett kostigt sätt tycker jag. Förstår ni vad jag menar? 
 
Just nu ligger jag och lyssnar på Beyoncé när hon säger ''hey baby, I wish you could see what I have on right now. You so sexy.. Imagine how intense it would be to hold me right now. Our song's playin'...'' Hello Mrs. Dirty talker! Haha. För er som inte vet är det början på ''T-shirt'' som är en låt. I alla fall så är det bara 9 dagar hem nu och då ska ni få se alla bilder för hemma har jag nämligen superfastextracheesmultispeedwifi så då kan jag ladda upp hur mycket bilder jag vill!!! Yey!



flygplatsen hela dagen

Hej guys. Vi kom till flygplatsen halv 11 i morse, men vårt plan var trasigt så det blev inställt. Nu sitter vi här 6 timmar senare och väntar på att nästa flyg ska komma. Det är ca 3 timmar kvar. Det är så sjukt tråkigt att sitta på en flygplats i så många timmar för det finns inget roligt alls att göra här. Inga nice taxfree butiker eller några softa ställen och vila på. Jajaaa jag har faktiskt skypat med Ludwig och Noel så då har tiden ändå gått ganska fort! Jag saknar Ludwig så fruktansvärt mycket. Det är helt sjukt. 
 
Nu är vi på väg till Denver! Eller snart är jag påväg hehe...
 
 
 



i wish live


Några bilder från de senaste dagarna. 
Det finns nästan inget negativt med detta. Det är så jävla kul. Jag längtar tills jag får ha min egen turné och kan ta med mig alla vänner. Då är allt helt perfekt! Jag har växt så sjukt mycket på scenen under dessa två veckor, ni anar inte. Det bästa är nog responsen man får. All kärlek till Sverige men tyvärr kan man inte jämföra USA och Sverige. USA är musikälskare till 100% och det blir en sjukt härlig stämning, alla skriker och hoppar, sjunger och dansar även fast de flesta inte vet vem jag är. Aj lav dis. Lav lav lav! 



niagara fall


Heeyyy guuuyyss! För två dagar sedan, när vi åkte tillbaka från Kanada till USA passade vi på att kolla på Niagrafallet. Det var såå fint. Precis när vi var där smälde dom raketer. Dock är jag tyvärr ingen mästerfotograf och det var väldigt mörk, men jag gjorde mitt bästa! Haha.



miss glossy

Hej guuyyysss!!! Ni har väl inte missat L'oréals miss glossytävling? Ni kan nämlingen vinna en exlusiv makeover, representera Casting Cream Gloss i kända magasin och få chansen till ett modellkontrakt. Ni kan se ut hur som helst! Inga krav på längt, hårfärg, hudtyp osv. Det är hur lätt som helst att vara med. Klicka HÄÄÄÄRför att ladda upp din bild på ditt ansikte och var med och tävla. 
 
 



notre dame

 
 
Min mamma har fått någon grej för kyrkor och slott som hon vill besöka på senaste tiden haha. När vi var i Mantréal drog hon med mig till en kyrka som jag inte ångrar att jag besökte. Kolla vad vacker den är! Det är Notre Dame i Montréal och ser exakt ut som den i Frankrike utanpå. Här gifte sig faktiskt Celine Dion. Superfin och ett måste om man åker hit.



dagens höjdpunkt

 
 



för dom som undrade

 
Hej bloggisen! Kommer ni ihåg byxorna från Allsång på skansen som så många undrade om? Jag hittade dom på Members.com för bara 150 sek! Hur värt? Tyvärr måste man vara medlem, eller bli inbjuden. Tryck häääär eller lämna din mejladress så jag kan lägga till er (dom jag hinner!) Det är en grym sida som jag alltid handlar från. Klicka precis hem en till WildFox tröja dom har med 75% rabatt. Swweeettt.



my heart

Hej gaaajjsss! Jag känner mig naken. Nästan lite tom. Mitt hjärta är trasigt. Inte mitt riktiga såklart, för hjärtan kan inte gå sönder på det sättet, utan mitt halsband som jag alltid har på mig! Det råkade trassla in sig i mitt hår när jag fick massage på hotellet igår och när jag skulle gå in i bastun blev det kokhätt! Kedjan är ju supertunn och är lödad ihop med ringer man ''knäpper'' halsbanden med. Är det någon som hänger med? Haha skitsamma, det är trasigt och Nara är ledsen...
 
Som tur är är själva hjärtat helt och jag har hur många kedjor som helst hemma, men det suger att inte kunna ha på sig det. Igår var det helt jävla craycray! Montréal rocked it!!! Alla var sjuukt taggade och fruktansvärt roliga att sjunga för. Nu är jag framme i en annan del av Canada, Toronto. Jag har på mig min mysetröja från WildFox som jag älskar!
 
 



halftime performer

 
You take the clothes off my back
And I let you
You'd steal the food right out my mouth
And I watch you eat it
I still don't know why
Why I love you so much
Oh
You curse my name
In spite to put me to shame
Have my laundry in the streets
Dirty or clean
Give it up for fame
But I still don't know why
Why I love it so much
Yeah
 
Typ döööör för den låten. Om det var någon som inte riktigt hände med och tänkte ''vad fan är det för text hon skriver?'' så är det första delen av Jay Zs låt Holy Grail. Justin Timblerlake (som sjunger refrängen) låter som en motherfucking Gud på den låten. På tal om Jay Z trodde jag faktiskt att han skulle få vara artisten i Half Time Show på Superbowl med tanke på hans uppmärksammade album, att superbowl kommer hållas i NY (där han kommer ifrån) men det blir Bruno Mars! Kommer bli fett! Brunobror är huuuuur grymmmm som hellsst!



gossip

Bilderna vägras läggas upp. Suck.
 
Idag lämnade vi New York för sista gången på den här resan. New York City är alltid lika underbart, speciellt när det är fint väder. Sista dagen promenerade jag och mamma runt i Soho och Battery. Jag fick med mig 2 mysiga tröjor, en väst och ett par True Religion jeans. Just nu befinner jag mig i Montréol, Kanada. Heter det Monréol? Jag är för trött för att Googla. Jag Googlade i alla fall och det hette visst Montréal hehe.
 
Något som jag stör mig fruktansvärt mycket på nu här i bloggvärlden är den där jävla skvallerbloggen som alla länkar till. Jag kan ju också passa på att göra det. Här hittar ni den. Självklart vill alla bloggare och denna sida ska läggas ner efter skvallebloggens inlägg och rena påhopp med hur feta, fula, dumma, idioter, invalider, osv osv osv storbloggarna är men snyfthistorian från denne/dessa personer som äger skvallerbloggen låter ''åh nej men vi ville provocera för att få läsare och då skrev vi dumma saker men asså ni gjorde oxå det, paow och dessie gjorde så mmm aaa''. Det här är ju tyvärr låååågnt ifrån den enda skitbloggen här i cybervärlden, men en utav de största. Och kanske elakaste. 
 
First of all vem kommer ens på att skaffa en sida och skriva skit om bloggare? Vem bryr sig ens om t.ex Kissie har sagt något om någon annan? Veeeem bryyyr siiig? Mina ögon ploppar ut snart. För det andra så provocerade Paow, Dessie, och alla andra som var fjortisar år 2008 på deras egna bekostnad och hade sina små bloggbråk med varanda. Vem vill ens bli känd för att skriva skit om andra när man inte ens själv är inblandad? Och speciellt inte kan stå för vem man är. Personen som driver skvallerbloggen är givetvis anonym. Riktigt liten fegis har vi här. Dock har personens identitet precis avslöjats så det är därför det blivit en så stor grej.
 
Vad vore den där bloggen utan några bloggare att skiva om? Förstår ni vad jag mena? Den sidan drivs ju på ett sätt av andra människor, medans min drivs av mig själv. Jag skriver om mitt liv, vad jag har sagt och tycker. Inte om andra, för det skiter jag i. Jag skiter i stort sätt i allt skvaller och jag tycker det är gräsligt att det har blivit en så stor del av underhållningsindustin. Är det verkligen så kul att läsa om hur mycker Kim Kardashian gråter över att hon inte kan gå ner i vikt, vem som Justin Bieber dejtar (vilket ingen tidning riktigt vet) etc. Kim blottar ju fan hela sitt liv i TV, räcker inte det? 
 
Jag blir trött och less på männisor som säger ''om du vill bli känd får du räkna med att folk kommer skriva om dig''. Både ja och nej. Tyvärr ja, för att så ser det ut i dagens samhälle men helst nej, för det borde inte se ut så. Jag tycker t.ex INGEN annan har med mitt förhållande att göra och det jag skriver om min älskling skriver JAG. Jag vet precis vad jag vill berätta och inte. Jag skulle bli rålack om någon hittade på ett falskt rykte om mig eller mitt liv. Så är det med allt och alla. Om Dessie hade velat sprida en nakenbild på henne hade hon väl fan gjort det. Nu mår hon istället jättedåligt för att den finns där ute och för att folk är elaka. 
 
Jag bryr mig egentligen inte om så himla mycket här i världen men det som fick mig reagera var att det är sjukt hur folk bryr sig om saker som inte är deras bizznizz nu för tiden. Och tjänar pengar på det. Jag hatar att säga den här meningen för så sa jag alltid när jag var 10 år men det passar in lite för bra nu så jag är tvungen! ''Skaffa ett eget liv''. Snälla gör det. 
 



saknar

 
Den här bilden är så himla fin. Jag har typ lust att ha den som bakgrundsbild på datorn haha men det kanske skulle bli lite kontsigt. Saknaden är rätt stor, speciellt efter killen till höger.. 
 



Backstage

 
Idag rockade vi fett i Philiadelphia! Det var så kul för jag gick ut innan konserten och hälsade på alla som skulle kolla tog bilder och pratade. Alla är så söta, jag vill bara krama om varenda en. Nu sitter jag i bilen med internetdelning till datorn och Lyssnar på Chloés och Nickys podcast. Haha den är ju sjukt mycket lugnare än min, Luddes och Noels! Kanske för att jag känner mina babes så väl. Jag ser fram emot att följa deras pod, det låter riktigt bra so far! Lyssna på den HÄR.
 
Min Noel och Ludwigs podcast har inte släppts ännu. Den kommer väl heter ''swag och lite till'' eller något annat töntigt som Noel kommit på haha. 



the high line

 
Igår var jag och mamma och promenarade på The High line. Det är en tunnelbanelinje som slutade gå 1980. 2009 bestämde man sig för att bygga om linjen till en gångbana. Den är verkligen supevacker, speciellt en fin dag som denna! Det är (eller var) den enda linjen som gick över marken. Man går liksom på spåret, som nu är täckt av betong och asfalt. Runt om är det fina bänkar, Caféer och växter. Rolig och kreavtiv ide att göra istället för att bara låta det stå och rosta!
 
Om ni någon gång besöker New York kan det vara mysigt att gå där. Det ligger på 10th Ave och 23rd Street. Alltså Down town! Down town i sig är väldigt mysigt och lugnt!



i wish tour

Några bilder från idag!
 
Hej guuyysss!!! Idag rockade vi fett på Best Buy Theater på Times Square! Det var den andra föreställningen på turnén so far. Det här är så så jävla kul. Så fruktansvärt jävla kul. Jag är jätteglad att jag får göra det här. Publiken är craycray och sjukt taggade. Det är det här jag lever för. 



$ $ $

Hej bloggisen. Nu har jag varit ute på stan och kollat runt lite där vi har showen idag. Det är sååå mysigt här i Silver Spring. Jag måste bara förklara mig lite med vad jag menade med inlägget under! Haha. Jag älskar kläder och skor men jag brukar inte köpa saker hela tiden längre, för jag har verkligen tröttnat på det. Ni vet när man sparar till en finare sak och cravar efter den? Men sen när man har sparat ihop tillräckligt mycket pengar för att köpa den så är den inte like ''cool'' eller ''fin'' längre? Haha förstår ni vad jag menar? Jag blir inte ''glad'' av att köpa saker längre. Dock känner jag att jag vill exprimentera lite med stilar osv och har blivit trött på det mesta i min garderob. Det är ju skitonödigt om allt jag inte använder ska ligga och skräpa och jag får lite dåligt samvete av att bara köpa och köpa. Jag vill göra något med allt som ligger och drar till sig damm men jag är såååå lat! 
 
Jag har nog alltid varit väldigt mycket ''som alla andra'' och helt ärligt har jag aldrig brytt mig om vad jag har på mig. Nu för tiden tycker jag att det kul att vara fin och lite, lite annorlunda. Jag är ju så sjukt feg haha. Kommer ni ihåg bilden med den gula dressen som folk tyckte jag såg ut som Beyoncé på? Det gör jag inte, men tack tack haha. På den bilden hade jag läppstift. Vet ni hur obekväm jag var med det när jag satt på tunnelbanan? Inte för att jag inte gillade det, nej jag älskade det! Utan för att ingen annan hade läppstift. Inte nog med det var mitt oranget haha. 
 
Jag måste pusha lite på gränserna,för sånt är kul. Självklart ska man vara bekväm med det man har på sig, men samtidigt är det spännande att exprimentera lite och sånt har inget med hur dyra sakerna är som man har på sig. Det är ok att ''vilja ha'' saker tycker jag. Alla vill ha något. Men man behöver inte ha allt, och speciellt inte när man redan har mycket. Därför vill jag få bort väldigt mycket av det jag har till folk som faktiskt vill ha det! 
 
 
Tre random bilder från idag.
 
 
 



B&J

Hej bloggisen. Idag är det premiär på I Wish Tour och jag firar med en glass. 
 
 
 



jag vill bli av med allt

 
Hej bloggisen! Jag börjar ångra att jag tog med mig så fruktansvärt mycket grejer till USA. Heregud. Jag vill ju köpa kläder och skor (jag tror jag har fått med mig 7 sneakers från NY på 4 dagar) och jag är inte färdig än. Det kommer bli en så sjuk övervikt på baggaget när vi flyger. Jag har börjat tänka mer och mer på att det inte är lika kul att shoppa längre. Ärligt. Jag ser det inte som det bästa man kan göra på en resa, som jag gjorde innan. Som sagt har jag sparat ganska mycket pengar och kan köpa nästan vad jag vill nu, därför är det inte lika kul. Haha förstår ni vad jag menar? Sen är jag väldigt, väldigt trött på väldigt, väldigt mycket i min garderob och vill ''fresha upp den''. Jag orkar inte ha högvis med kläder som jag aldrig använder. Därför vill jag ha någon bloppis av något slag. 
 
Det som är dåligt med boppis är att jag kommer aldrig orka skicka iväg, möta upp och fixa och trixa hela tiden. Det suger att jag missade (b)loppisen som Nickys, Biancas osv hade på Östermalmtorg. Men, men. Annars kan jag bara skänka kläderna. 



basiron!

Hej bloggisen. För ett tag sedan frågade jag er läsare vad jag kunde göra åt mina minifinnar och ''pluppar'' i pannan och många av er sa ''BASIROOOONN'' så jag litade på er, gick och köpte en tub och redan morgonen efter var det stooor skillnad! Tack tack för tipset, det hjälpa verkligen. Nu är min hy nästan helt perfekt. Till er som hade samma problem som mig, prova Basiron.
 
Oj vilken dålig bild men jaja haha...
 



lilla, lilla podcasten

 
Hey yaaallll. Idag är det Beyoncés födelsedag, om något råkat missa. Önskar jag kunde säha grattis personligen till henne... Keep on dreaming! Grattis till henne!!! Jag fick en fruktansvärd migrän idag på repititionen, så jag var tvungen att gå hem och lägga mig. När jag började må lite bättre tog jag fram chipsen, tog fram min dator och ringde Ludwig och Noel på skype. Vi testade spela in våran lilla, lilla podcast. Det blev rätt rörigt, men jag tror att det tillslut kommer bli riktigt bra! Kanske inte bästa kvalitéten över Skype, men det funkade helt ok. Efter det var inspelat fortsatte jag och Ludwig prata ett tag. Åh I miss him so damn much... Redan liksom. Det är 25 dagar kvar.
 
Ikväll ska jag på ''Pippin'' som är en ny Brodway musikal. Spännandeee.



podcast

Hej bloggisen! Jag, Noel och Ludwig håller på att göra en podcast så vi undrar om vi ni har några roliga förslag vi kan prata om! Gammal bild...
 
 



same love

 
 
Tycker den här är så jävla fin på alla sätt ♥



naturally looking

 
Igår var jag och gjorde mina naglar för första gången i mitt liv. Jag har alltid klistrat på ''plastnaglar'' men det är så billigt att göra dom på riktigt i USA så jag passade på. Jag la på en liten tipp, inte så långa och så valde jag en naturlig färg, istället för fransk manikyr när man verkligen ser att dom är fejk. Jag biter jättemycket på mina naglar och nu kan jag inte det! Haha perfekt! 
 
Detta är nog inget jag kommer fortsätta göra hemma, utan jag ville bara testa! Fint blev det i alla fall. Annars brukar jag måla mina naglar i någon fin färg och ta DETTA på mina nagelband. Det funkar jättebra, är smidigt, blilligt och luktar amazing. Dock var hon som gjorde mina nagar väldigt hårdhänt så hon filade liksom på mina nagelband. Aj aj aj. 



ballin

 



repetition

Hej bloggisen! Idag har jag repat och dansat heeela dagen (nästan). Från 10 till halv 7. Efter det åkte vi direkt till en stylist Downtown i Soho för att prova kläder. Åhhh jag älskade allt! Lucky me som får ta hem allt efter turnén är slut! Jag börjar bli lite nervös, snart kör vi. För er som missat det ska jag vara en opening act för Cher Lloyd (Jag råkade skriva Chear för jag tänkte på Cherbear haha) den här månaden i den största delen av USA! 
 
 



things 2 buy

Juciy Couture dress // Converse // Chestnut & svarta UGG's // T-shirts med tryck forever 21 // True Religion Jeans // Victoria's secret underkläder // En najs parfym // Moncler jacka // Louis vuitton eller Marc Jacobs väska
 
 
Typ sååådärrr ser väl min shoppinglista ut. Vet inte riktigt om jag stavade rätt på allt hehe men ni fattar säkert. Det mesta är ju ganska dyrt, men jag har sparat pengar och vissa grejer behöver jag, som undies, en ny parfym osv. Jag tycker inte det är så roligt att shoppa hemma, utan då sparar jag istället pengar tills jag åker till USA nästa gång. Sen vet jag inte heller hur mycket jag kommer hinna eftersom schemat är ganska tight! Jag kommer ju ha skitkul utan shopping såklart! Men om jag fick bestämma så vill jag ha med mig dethär hem. 



dagen som aldrig tog slut

 
Hej bloggisen! Ni ligger nog och sussar nu och jag ligger också i min säng och ska snart sova. Idag har det verkligen varit en lååång dag. Jag tog inte med mig kameran eftersom batteriet hade ploppat ur laddaren under natten. Konstigt och tråkigt tycker jag men men.. Det började med att jag var tvungen och köpa trosor. Jag hade glömt alla mina trosor hemma så det var prio ett haha. På väg till Victoria´s secret gick vi förbi forever 21 och man kan ju inte gå förbi den butiken utan att köpa nååågot hehe så jag och mamsen gick därifrån men ett par underbara Chloéliknande skor, en basic klänning, en skinnkjol och en turtelneck-topp. 
 
Efter det har jag bara dansat hela dagen. Och gjort mina naglar, och gått på en promenad till ett jättemysigt matställe. Åh Gud, det känns som jag varit här i en vecka! 
 
 



vinnaren!!!

Hej vinnaren av Odd Molly plagget är Elin Fredriksson! Ni hittar hennes blogg HÄÄR! Grattis grattis grattis! Ni som inte vann, var inte ledsna! Det kommer nya chansen snart. Hoppas ni tyckte att tävlingen var rolig. Det fanns mycket fina kommentarer. 
 
 



äntligen framme!

Hej alla fina, fina läsare!!! Jag har inte uppdaterat på grund av det sjuka schemat jag har haft. I torsdags åkte jag till Norge, på Fredag åkte jag till Uddevalla och åkte hem direkt efter och sov på Hasselbacken. När jag vaknade uppträdde jag på Skansen och sen direkt in i en Taxi till Arlanda. Puuhh vad mycket! Men nu är jag äntligen här i New York! Snart börjar ''i wish tour''! Jag tänkte ta med mig kameran idag och ta lite kort. Tyvärr glömde jag att sätta den på laddning så batterierna är lite ledsna hehe. 
 
New York för 2 månader sen. 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0