älsklings bestie

Det är så sjukt att du snart flyttar. Flyttar bort till ett helt annat land och på ett sätt lämnar mig, Paula, Malva, Tammis, Fanny, Andou och alla andra av dina vänner. Mina kompisar frågar alltid hur det känns och hur vi kommer hålla kontakten men jag behöver inte tänke på det - eller rättare sagt så vill jag inte tänka på det. Men grejen med dig och mig är att vi böhöver inte träffas varje dag för att veta exakt vart vi har varandra.
.
Haha och alla grejer du berättar för mig som du inte berättar för någon annan... It's just awesome att du litar på mig till 100, och jag på dig. Jag kommer sååå väl ihåg när vi cyklade hela Strandvägen på din cykel förra sommaren och sjöng så högt vi kunde. Du är bland den sjukaste människan jag känner! Haha du är så galen och jag älskar dig galet mycket. Jag kommer komma till London mååånga gånger i sommar Chloé ♥

emma //

Gud va fin bild! Du är jättesöt! :)

Skrivet 2012-06-01 kl. 22:43:27
URL: http://emmandens.blogg.se/
Anonym //

jag ska med dit i sommar!!!

Skrivet 2012-06-02 kl. 09:41:01
Anonym //

Ingen bra idè att du skriver att hon " lämnar er " , tror redan hon säkert mår dåligt eftersom hon kommer lämna hela sitt liv här . men verkligen vill flytta för att det är hennes dröm, så du bör inte påminna henne om att hon lämnar er, hon vet redan det och mår förmodligen redan dåligt över det, min bästis flyttade utomlands för ett år sedan, o jag gjorde samma sak. detta är skrivna från egna egenskaper.

Skrivet 2012-06-02 kl. 19:39:40
Nelly //

Har hon någon blogg?

Skrivet 2012-06-03 kl. 11:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0