R E S E N T M E N T B E Y O N C E

 
''I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me, she aint even half of me'' Haha vilken repliik! Åååh jag skulle kunna döda för att få hennes röst. Det är helt sjukt. Heeeeelt sjukt! Hon är så otroligt vacker, en röst så jag börjar grina, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ni måste kolla på den här videon. Världens bästa, utan överdrift, världens bästa! 



77dagarkvar

Hejsan bloggisen! Jag sitter just nu helt själv och sitter och gör en önskelista till Julafton. Hehe, lite tidigt men whatever. Jag fyller år om 77 dagar också, you do the math vilket datum haha. Jag älskar att vara ensam hemma, men inte på kvällen.. Åh jag ville ju att Mr. L ska sova här! Han var här tidigare idag men gick för ca 3 timmar sen för att han skulle kolla på sin brorsas hockymatch. 
 
Waaannnntttiiiiieessss! 



totally alone

Hej bloggisen! Just nu sitter jag och väntar på att Adiam eller Ludwig ska ringa miggg. Jag sitter och typ kollar in  väggen och lyssnar på Bandit rock, hahaha ingen aning om varför.. Eller jag sitter och lyssnar på mina egna låtar med Bandit i bakgrunden. Om ca 2 veckor kommer jag att släppa 4 låtar, just for fun! Kult kult. Dock kom inte min favislåtis med men mannen, de' lungt! Haha åh jesusss jag sitter här och försöker vara normal men jag är alldeles för trött! 
 
Vi hörs efter min powernap! 
 
Ostkrokar ♥



hahahahaha pallar ej




ovärd kväll

Heeiii bloggisen! Igår träffade jag Adiam vid Ropsten runt halv 9, vi skulle åka till en tjej på Lidingö som hade fest. När vi väl var framme stod alla utanför för att grannarna hade ringt polisen. Jag tyckte som himla synd om tjejen som hade festen för alla vägrade lämna haha så det var kanske 80 pers utanför hennes hus.
 
Ifall så sög ju det... Alla började dra sig in mot stan igen. Det kändes som vi var land och rike runt men tillslut hamnde runt 30-40 pers på Östras skolgård haha skitlame. Ludwig satt hemma och spelade Fifa 13.. Haha kvällen sög men jag fick träffa mina snela kåmpizar. 
 
 



question/answer

Vilken Victoria Secret´s body mist doftar godast enligt dig? för jag hade tänkt att beställa några men ska beställa via internet så vet ju inte hur dom doftar. 
 
Jag väääät inte! Min favorit är lätt 'give a little pink' men den är ju från the pink collection och inte den vanliga flaskan om du förstår. Tycker den doftar amaaazing! Annars Cheer love. Mina favoriter ↓ 
Give a little pink längst ner till vänster.
 
 
Kan inte du visa vad du köte på Missoni Lindex?
 
Jooo jag kommer ju ha på mig grejerna, så då får ni se dom i outfit-inlägg i såå fall! 
 
 
Har du Urbanears plattan?
 
Vad är det? Hahaha.
 
 
Känner du Agnes Stenberg?
 
Nej, det kan man inte säga att jag gör. Hon verkar faktiskt väldigt snäll och rolig men som sagt känner inte henne. Vi har bara träffats ett fåtal gånger.
 
 
Skrev inte du för ett tag sen att du gjort en låt?
 
Naaajj, jag har aldrig skrivit en låt i hela mitt liv. Joo, nu ljög ja! Jag skrev ut en hel bok i tvån hahahhaa jag skulle dö om jag hittade den boken nu. Ni vet sådär när man försöker skriva seriösa låttexter om olycklig kärlek när man är runt 8 hahaha. Det är andra i England, Norge, Sverige, USA som skriver låtarna till moi så just nu spelar jag in väldigt mycket i studion och ba säger chacha till ''viktiga'' folk lolz. Men varför har ni så bråttom? Jag har verkligen inte bråttom, jag är 14. Men jag lovar att skriva lite mer vad jag gör osv. 

 
 
 
Hur lång är mr L? Är han helsvensk? 
 
Han är väl runt 1.80 och nooope, he´s not! 
 
 
VART I THAILAND VAR DU?
 
Jag var i Phuket sist jag var där, vilket var förra vintern! Det var sååå himla fiiiint! En stand som var helt sjukt lång, på stranden låg det endast 2 hotel så det var inga folk där, alla var vid poolerna. Jag vill verkligen tillbaka dit och jag får lite smått ångest när jag kollar ut genom föstret just nu.
 
 
Känner du Katarina Diaz? Vad tycker du om henne?
 
Hon går i min klass. Hahahaha jaaa duuu, jag tycker ingenting om henne. Känner henne inte. Kolla hennes blogg här tahahaha. 
 
 
Vilket gymnasium ska du gå på? 
 
Mitt förstahandsval är lätt Östra Real. 



J A G V I L L J U

 
Hahaha så jävla konstigt.. Jag skulle följa min vanliga från min private (en extra follower ni vet hehehe) haha nej men så kom den här symbolen upp!!! Jättekonstigt! Hur visste Instagram att det var jag liksom? Jag var ju inloggat från ett annat konto... Hahah litt kuel, don't you think?



you like it

 
Om det är någon av er som vill följa med lite nogrannare om vad som händer i musiken kan ni söka på ''Zara Larsson Official'' på Facebook och klicka 'like'. It's New och jag ska kräva att den ska fixas till men gå in och gilla vettja! Tryyyck häääär annars.



missoni lindex

 
 
Åhhh fovariiiiit. Älskar mina hörlurar och älskar det jag köpte idag på Lindex. Missioni har gjort en kollektion, men allt tog ju slut på 5 minuter typ haha fast om man ska vara helt ärlig tycker jag inte det var så fina färger och det är ju färgerna och mönstren som gör Missoni så himla fint! Hatar höstens färger.. Mörklila och bajsbrunt, nej tack. Men jag hittade några phiiejna saker. Har ni varit där? Vad tycker ni? ♥



Vad håller jag på med

 
 
 
The snailcat is in the farten igen. Saoknar min warrior. 
 
 



satan vad nirr

 
Whheeeyeeh! Idag var jag på Universals kontor där alla radiokanaler hade möte om nya artister och låtar dom kommer spela. P3, NRJ, Rix fm, Mix megapol, The voice osv. Såå jag gick dit och sa hejsvejs och sjöng en trudilutt. Alla är så himla trevliga och jag fick ett par Urbanears. Visst var det sjukt härlig färg!!? Effekten på bilden gör att mina fingrar ser helt smuttsiga ut haha men det är dom ej. 
 
Annars har min dag inte varit bland top 10 direkt... Vad har ni gjort?



sverige är bra, meeeen...

 
Haha typiskt mig på sommaren och säga att jag vill ha vinter och nu när det börjar bli kallt vill jag ha sommar. Eller jag vill egentligen inte ha sommar utan det skulle bara sitta så sjukt perfekt att resa utomlands i december.. Till något ställe med helt vita stränder och typ inga folk. Jag vill tillbaka till samma ställe vi var på sist i Thailand. Helt underbart. De var precis ett sånt ställe man vill åka till eller jag gillar inte turistiga stränder.. Det ska vara helt tomt haha. Diiiit vill jag tillbaka i vinter. Man kan ju alltid öönskaa, right? ♥
 



i love you like a love song baby

 
And I keep hitting the repeat nanana. Jag satt och lyssnade på den låten och så läste jag en fråga om jag och Mr. L fortfarande är tillsamman så jag tänkte att jag skriver det som rubrik. Lite klyftigt sådär. Hahahaha Mr. L är Ludwigs nya namn från och med nu. Det är så jävla töntigt med Mr. X, Farbror hemlig, osvosv och Mr. L är töntig så han får heta så. Nej, han är cool.
 
I allafall om jag nu ska svara på frågan, Ja vi är tillsammans. Det har varit lite till och från dom senaste månaderna. Även fast vi har umåtts flera gånger i veckan, jag har älskat honom lika mycket under hela den här tiden det bara varit han och jag så känns det ändå så skönt att det bara är han och jag på riktigt igen. Han är liksom min pojkvän. Vi hittar alltid tillbaka till varandra. Jag är så sjukt kär och lycklig just nu. 7 månader på lördag.. Eller 2 veckor på fredag hahaha det beror på om man vill börja om helt eller haha vi kom inte fram till något så jag vet inte riktigt. Men vem fan bryr sig egentligen? Är det en tävling om tid? Jag älskar honom han älskar mig igår, idag och imorgon. ♥ Mr. L hahaha. 



svidish haos maffija

Kollar på videon till don't you worry child och är skitledsen för att jag inte har biljetter till SHM i november... Kolla på vidoen hääääääär. Så jävla häärlig. 
 



flying without wings

Jag vill hålla av dig
utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig
utan att äga dig.
Jag vill älska dig
Utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig
utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek
utan att ställa krav eller villkor
Jag vill ge upp mig
jämte dig.
Utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden.
-
 
Nu gråter Zara jättemycket för hon tycker sånt här är så fint. ♥
Igår var jag som sagt på Mackans och Freddies bröllop. Det var så himla fint. Sånt här måste vara min svaga sida, för jag grät och grät och grät. Haha men det var sån härlig stämning och allt var bara kärlek. Jag sjöng en låt som heter Flying without wings med Ruben Studdard. (Westlife orginal). 



minroligahelg whey whey

Gammal och inte så värst fager bild. I Helgen kom fam. Lind och hälsade på oss! Dom stannade från fredag till lördag. Jag jobbar med som heter Mackan och i lördags gifte han sig. Det var så himl fint! Helt otroligt! Jag har några bilder där i från i thiiiiink. 
 
I gårkväll (still lördag) var jag helt seg och sur haha men min älskliiii kom hem till mig och då blev jag glaod. Vi gjorde väl ingen speciellt direkt haha. Vi var bara hemma och myste. Classic Ludwig och Zara haha. Vad har ni gjort?



vad skulle ni välja?




massa plus + + + + +

HUR BRA!? Fan vad skööönt! Insta på dirr till bloggisen. Man kan bara logga in på instagram på dotorn och så kommer dom senaste bilderna upp i arkivet. Åååhh me gusta mucho! 



this time, I have a reason.

Heeeyyyy!! Anledningen till varför jag inte bloggat är för att min datorladdare gick sönder. Jag råkade trassla in mig i den på något sett när jag skulle gå över den så konakten gick av, om ni fattar haha. Igår var jag och fixade den så allt är luuungt. Jag har varit sjuk dom senaste dagarna och inte gjort någonting. Ibland är det sååå sköönt att vara sjuk. När febern börjar gå över och man inte är jättesjuk utan bara så sjuk att man måste vara hemma från skolan. Typ 37,5 i feber och förkyld - Perfecto. 
 
Jag tänkte ta med mig kameran till skolan någon dag for fun så ni kan se hur vi har det. Dock är jag inte säker på att man får ta kort i skolan... Hmmm. Jaja! Blog you later!
 



zvårt

Hahahahahahaha har ni hört Darft Punk ''Around the world''? Tryyyyyck hääär! om ni inte har det. Jag satt och lyssnade på den och tänkte för mig själv ''Vilken otroligt genomtänkt text!'' Min favoritdel är när dom säger Around the world, skitbra! ↓ Lyricsen haha.
 









iPhone 5




WHAT DO YOU THINK?



bored

Vet ni vad jag gör när jag har tråkigt? Då ställer jag mig framfö spegeln, tar fram allt smink jag har och börjar sminka mig! Nästan varje dag när jag kommer hem från skolan haha. Men det är kul att se ''förvandlingen'' om ni fattar. Från att ha sett helt sliten ut till supersnygg. Haha tänk vad smink kan göra! Och tänk vad fina alla killar är där ute som aldrig har smink! 
 
Det är klart utseendet föbättras men vi tjejer är också fina utan smink. Man ser typ fräshare ut på något sett enligt mig. Översminkad mitt på dagen = nej vad gööörrruuu?! 
 


Hahahaha leker modell och grejer.



ensam hemma

 
Kollar ni på X-factor? I doooo, jag tycker det är skitkul men det dåliga är att dom filmar en ända person  typ en halvtimme så man hinner ju inte kolla på så många. Jag fick jättemånga kommentarer på Instagram och jag ska iiinte vara med där. Jag tycker det bara är kul och kolla på! 
 
I skolan håller vi på att sätta upp en musikal. Vi ska göra Hairpray! Idag fick vi reda på rollerna. Jag blev den elaka mamman, Velma haha bäästa! Alla som inte sett den filmen borde se den!!



vad f ska jag skriva om?

Heeiiiiii! Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva om.. Har ingen motivation. Följ mig på Instagram @zaralarsson
 



för att göra en lång historia kort

I helgen har jag inte gjort något speciellt egentligen. Det var skönt att bara komma ut och träffa folk! I fredags skulle vi till vi någon fest hos Rebecca i Vasa stan men det slutade i kaos och alla 200 ungdomarna fick dra sin kos någon annanstans. Jag, Adiam, Lucinda, Carmelo, Sebbe, Camilo och Ludwig drog hem till Carmelo. På lördagen var det nästan samma folk men hemma hos Ludwig. Vi tog de bara lungt! Det var faktiskt väldigt mysigt! 
 


Haha åh älskling, världens gulligaste! 



klassresa 2012





Åhhhh det här har varit vär ldens bästa!!! Vi hade det så jävla bra. Vi hade verkligen inga förväntningar och ba ''det här kommer suga!'' och det visade sig att det blev tvärt om. Vi åkte till Boda borg och sedan sov klassen på deras camp. Det var så himla fint, och alla i klassen är störtsköna! Love em. Vi tänkte åka till Gotland men det här var skäkert bättre.

Berättar mer imorgon! Puss och godnatt.
 



ja' vene'

Update: Jag har redan vita. (dom på bilden)!
 
Jag skulle inte klara mig utan musik.. Jag är helt ärlig. Jag skulle typ lägga på marken som en liten bebis-säl och vagga fram och fram och tillbaka samtidigt som jag suger på min tumme. Den synen ni! Haha, nej men skulle bli helt invalid, och kanske mer social hehe. 
 
Okej, om vi ska komma till saken. Jag måste köpa ett par nya Urbanears och jag har grooov beslutsångest på vilken färg. Vikken skaa jaaa vääääljjjja? 



vart är solen?

 
Dom här lär ju inte användas så mycket.. Liksom vart är solen? Liite höstsol? Snälla? Haha imorgon ska vi på klassresa och typ campa i tält, fest. Fast jag ser verkligen fram emot det!! Självklart tar jag med mig kameran men ingen dator, så ni får se bilderna när jag kommer hem på tisdagkvällen. Ja, vi hade bara råd att åka en natt, bra jobbat! 



godnatt



Jaaag viiiill iinntteeee sooovaa sjäääälv..  



jeflar vad pigg



hahahahahahahahahahahahahahahaha, bjuder! Herregud vilka kueeliga bilder! Nu ska jag sätta på LOL och gosa ner mig sängen! Hör kanske senare eller imorgon. Puss!



länge sen jag var en supergril

Haha jag måste lägga upp den här! Den här spelade jag för ca 2 år sen (Jag var 12 då), när jag ska bli stjärna spelades in! Jag digge-li-diggar låten men det var länge sen jag sjöng den! Andreas Carlsson har skrivit den iaf...   



q/a

Går Ludwig på Vasa real??
 
Ja, han började 9an där. Han kände att Kulturama var för lallig, men nu i 9an har det verkligen blivit ändring på lektionerna. Alla sattsar och är mer seriösa nu med tanke på betygen. Men han trivs bra på Vasa. Vi pratar varje dag och träffas ganska ofta utanför skolan. Klart man saknar honom i korridorerna..
 
 
svarta eller rosa hunters?
 
Rosa, Svarta är så mainstrem. Dock lättare att matsha osv.
 
 
vad har du för BMI?
 
Haha fan vad ni tjatar om mitt BMI! Haha jag vet inte.
 
 
hur många gånger i veckan brukar du träna?
 
Tränar typ adrig.. Tränar när jag känner för det. Borde träna mer eftersom jag mår sååå mycket bättre då! Jag behöver shapea upp mina ben och rumpan, sen är det så fruktansvärt skönt att springa tills man typ spyr haha. När man får värsta endorfin-kicken!
 
 
Varför ska du gå ekonomi för? 
 
Egentligen är det för en massa anledningar men jag kan säga att jag tycker ekonimi verkar intressant! 
 
 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0