fråga

kanske en personlig fråga men när man är i ett förhållande i din ålder så tar man det nästa steget... SEX! jag dömmer inte eller så då jag vet hur allt funkar och är en 96a men är ändå lite nyfiken. för vad jag vet så var tjejerna på din förra skola ganska omogna och skulle säkert inte haft det undrar bara om du kanske har lite av deras syn på det. men du är ju du och dom är dom

Hej! Jag tänker inte svara personligt men jag kan ju säga vad jag och mina kompisar tycker. Verför skulle tjejerna i min förra skola vara omogna? Okej, det var väl många som kanske inte gjort något med en kille men bara för det är man ju inte omogen? Komigen vi är 14/15, chilla med livet. Jag tycker inte det är fel att ha sex med någon när man är i den här åldern, verkligen inte, bara det känns rätt. Sen är det väl jävligt onödigt och ligga runt med alla bara för det känns ''rätt'' haha men ni fattar säkert vad jag menar. Så tänkte väl mina förra klasskompisar om saken också.



Emma (EMMANDENS.BLOGG.SE) //

Håller helt med dig :) haha ligga runt med alla ;)

Skrivet 2012-03-29 kl. 23:23:41
URL: http://emmandens.blogg.se/
roy & evy - en blogg om äkta vänskap //

Hej ursäkta om du inte gillar reklam. För då ska du nog inte läsa detta. Men de vore jätte grymt om du ville kika in på våran nystartade blogg, vi skriver lite när vi känner om allt möjligt! Vore helt awsome om du ville tipsa om oss :) KRAM

Skrivet 2012-03-30 kl. 00:21:16
URL: http://royevy.bloggplatsen.se
Anna //

Brukar du spela Draw something?

Vad heter du där? :)

Skrivet 2012-03-30 kl. 16:37:00
Rosanna //

Har du nåt tips på hur man får många bloggläsare?

din blogg är skitbra!!

Skrivet 2012-03-30 kl. 19:10:08
URL: http://sannaochemma.devote.se
Alexandra! //

Bra där! Moget skrivet, att avstå från sex är ett tecken på mognad och en stark personlighet. Tycker du verkar vara en toppen tjej, harre sötnos!

Skrivet 2012-03-30 kl. 19:22:32
URL: http://alexandral.blogg.se/
julia //

Jo men precis, jag förstår inte grejen med att det är omoget om man inte vill ha sex/strula/dricka/röka. Visst, treåringar är för omogna för sådant. Men om man väljer själv att avstå/vänta så fattar jag inte varför man ska kallas omogen eller töntig för det. För vad fan är så jävla coolt med att ha sex?

Skrivet 2012-03-30 kl. 19:28:56
Jen //

Märkligt av den som frågade att påstå att man tar steget till sex när man dejtar någon vid 14-15 års ålder. Man KAN göra det även om det knappast är lämpligt men vad i hela friden är det för standard att leva efter i livet att det definitivt är ett steg man tar när man är ihop med någon? Var finns den här personens föräldrar? Man blir ju mörkrädd!

Skrivet 2012-03-31 kl. 13:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0