del 6

Använder du bombshell? Pushup? Vad för slags bh använder du?
 
Nej, jag äger inte ens en bombshell.. Eller jo det gör jag visst! Men jag har aldrig provat den, inte ens i affären haha jag vet inte inte om det passar hehe men den var billig liksooom. Men ja, alla tjejer äger väl push up? Jag menar det är ju snyggt men klart det är falsk marknadsföring med både bombshell och pushup! Om jag skulle sätta på mig en bombshell så har jag ju inte så stora tuttar som det verkar? Men Jag använder väl typ från Cubus, H&M och Victoria's secret.
 
 
Vill du bilda familj i framtiden?
 
Jag självklart! Jag vill ha en stor familj och det ända jag vet är att jag ska ha en son som ska heta Maximilian.
 
 
Köttätare elle vegetarian?
 
Kött kött kött! Tänk er en saftig, blodig, mör STEK!! ÅÅhhh nu blev jag jättesugen..
 
 
Om någon på t.ex stan hade sett och hade velat ta bild med dig , hade du tyckt det var pinsamt, snällt, störigt eller så?
 
Jag hade yckt det varit skitroligt!
 
 
Jag undrar om du har någon koll på när din gamla skola har uppvisningar nästa år?
 
Nej det har jag inte men jag kan kolla med Palli när jag kommer hem! Vem som helst kan gå och se på föreställningarna!
 
 
Hur skulle duu beskriva din stil?
 
Orginell, alltså sånt som alla går runt i typ!
 
 
Om du skulle välja att köpa antingen ray ban aviators eller ray ban wayfarer vilka skulle det bli då?
 
Beror på vilken stil du har. Om jaaaag skulle köpa mina första så skulle det bli ett par outdoorsman (pilot med en överliggare) och seeen kanske ett par wayfarer.
 
 
umgås inte du med någon av tjejerna i din klass?
 
Jooooo LOLLOOOOO hahahaha och Vilma men nej, faktiskt inte.. Vilket är lite synd för det är klart jag vill ha ''mina tjejer'' liksom. Men jag älskar killarna, I really, really do så förstå mig rätt. Jag klarar mig lätt utan någon annan tjej men ibland blir det ju lite ''aa brooor, alla mina killar, brorsaaan'' osv haha ja ni fattar men jag får väl räkna in mig själv som en 'bror' då haha.
 
 
har du någon gång spelat nån bollsport ett tag?
 
Spelade fotboll i Enskede ett tag men sen när jag började rida och dansa tyckte jag det var roligare + att jag hade inte tid för fotbollen då.
 
 
Hur tränar du o vilka kroppsdelar tränar du?
 
Jag tränar inte regelbundet (vilket jag skulle behöva för att jag blir rastlös, irriterad och ofukuserad om jag inte rör på mig) men dom gånger jag faktiskt gör det gymmar jag oftast med Sebbe eller Ludwig, eller båda. Då springer jag typ 2-5 kilometer och sen mage. Och stretchar såklart! Strecha är vilktigt!
 
 
hav eller pool?
 
P00000000000L oj vad lätt pool. Men det är mysigare att vara på stranden självklart! Men när det kommer till att bada så går havet fetbort.
 
Vad skulle du önska dig om du fick önska dig precis vad du ville?
 
Fred på jorden. Hahaha jag skoja! Btw kommer det adrig bli fred på jorden så det är ingen idé att önska sig liksom + att min pappa skulle bli arbetslös. Skämt och sido, jag hade önskat mig 1000 fler önskningar hehe.
 
 
Är du kär?
 
Ja, ni kan gissa tre gånger i vem.
 
 
vilken är din favoritfilm?
 
The Notebook. Det är en av dom få filmer jag kan se over and over again.
 
 
Ska köpa ett par hunters men är lite osäker... Tror jag har ganska likadan kropp som du och väldigt smala ben. Tycker du det ser konstigt ut om de "chippar" lite när man går?
 
Alltså helt ärligt, ja det ser jävligt kontigt ut när det glappar mellan benet och stöveln haha ni ska se in syrra när hon går i sina! Men man tänker ju inte på det (förrutom jag som alltid retar Hanna bara) Men köp dom du om du vill! Jag tycker det absolut är värt.
 
 
Ja fattar inte hur Siri fungerar, kan du förklara hur man gör?
 
Inställningar -> Allmänt -> Siri -> Slå på -> håll in hemknappen för att prata och sedan på den lilla mikrofonen som visas på skärmen. Har man talang att förklara så har man.
 
 
 
Jag är jätte blyg och tycker det är jätte jobbigt. har du några tips på hur man kan få bättre självkänsa?
 
Men jag är också blyg fast det är bara att säga till sig själv ''sluta vara en jävla wimp och ryck upp dig''. Vad är det värsta som kan hända? Alla älskar spontana och roliga människor, hur hade du velet att någon du träffade var? Tänk ut en dialog i huvudet och var med någon du känner om du ska träffa nya människor om du tycker det ä jobbigt och är rädd för att det ska bli stelt, för då har man en 'saver'.
 
Det värsta jag varit med om i hela mitt liv var typ att börja i ny skola haha. Jag kände INGEN och så fort någon pratade med mig blev jag jättetyskt och generad + att jag kunde aldrig bara ''starta en liten konversation'' för att jag kände dom inte och visste inte vad jag skulle säga. I min galma skola var jag ju Zara, som alltid hördes och syntes. Det var jag och Selma som alltid käftade emot läraren och jag Om man är på fest kan man göra vad som helst i princip men dom här människorna skulle jag se varje dag! haha men all blev ju bra tillslut!
 
 
 
 
 

Petzzzor //

Haha, kolla den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=4vpTUYaW9Cw

Ganska bra ändå... Och SÖTA=)

Skrivet 2012-07-18 kl. 12:26:16
Anonym //

Tror att du har missförstått vad originalitet är. Det är motsatsen till att man har samma som alla andra. Klär man sig originellt har man inte lika kläder som alla andra

Skrivet 2012-07-18 kl. 13:00:19
Anonym //

Din bikini från cubus är väll bombshell?...

Älskar din blogg kram!

Skrivet 2012-07-18 kl. 13:03:14
Nathalie //

Hej Zara, när du är på fester, dricker du då? :) Alltså ALKOHOL!! Måste veta fort! :)

Skrivet 2012-07-18 kl. 14:36:55
Anonym //

orginellt är något som är speciellt

Skrivet 2012-07-18 kl. 17:46:51
Lolllpo //

Nästan alla bhar från VS har grymt mycket vadering ;)

Skrivet 2012-07-18 kl. 17:47:58
Emma //

haha sorry men vad betyder saver? :S

Skrivet 2012-07-18 kl. 20:34:10
F! //

haha precis samma sak för mig! bytte skola samtidigt som du och jag hade gått min klass sen 4.an och var en oblyg och glad tjej! Sen bara bytte jag och tyckte det var hur svårt som helst att lära känna alla! Tillslut blev det lättare, man hade samma intressen och sånt (:

Skrivet 2012-07-18 kl. 22:21:12
Emma (EMMANDENS.BLOGG.SE) //

gissar på ludwig, ludwig eller ludwig? hehe :)

Skrivet 2012-07-19 kl. 01:07:07
URL: http://emmandens.blogg.se
. //

"blev jag jätte tyskt och generad" jag döör hahahaha. Men det blir också sådär med hunters för mig, det är asfult. Men jag har ju liksom inte så smala ben :o

Skrivet 2012-07-19 kl. 10:42:32
Nickole //

Hur lång är du?

Skrivet 2012-07-27 kl. 15:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0