2014

 
 
Såhär brun är jag verkligeninte nu haha. Jag sitter och kollar tillbaka från tidigare år och tänker på vad jag ska skriva om. Vilka små boobz jag hade btw haha. Jag är sååå taggad på att starta min egen blogg! Jag vet att jag inte lagt ner så jättemycket energi på bloggen senaste tiden, men det ska verkligen ändras efter ny år. Efter idag. Omg wtf det är ny år!? Jag struntar faktiskt i vilken dag det är, eftersom jag är så trött så jag nästan somnar när jag står upp. Sen tror jag inte det händer så jättemycket där vi är just nu. Är lite avis på alla mina vänner och min pojkis som fixar sig inför kvällens partaj, men dom kommer nog vara avis på mig när jag ligger på stranden imorgon! 
 
Nyårsafton är ändå bara nybörjarnas dag. Pappa sa det. Fattar inte riktigt vad han menar, men det hjälper mig att inte längta hem just idag haha. Så nytt år, ny start. Jag är så otroligt tacksam över allt som hänt detta år. Jag har lärt mig fruktansvärt mycket under 2013, både personligt och med musiken. Det har gått så himla bra för mig på ala sätt och det är på grund av er. Kan inte tacka er tillräckligt! Jag tycker vi gör 2014 ännu bättre!!!! Det känns lite som en skolavslutning i 9an. Alla är glada över att börja om på nytt efter sommarer, få lite ledigt osv men man vill samtidigt inte lämna sin klass man aldrig kommer vara tillsammans med igen. Jag är jätteredo med samtidigt inte för ett nytt år. Jaja, det kan ju inte vara så farligt.... Vad vill ni läsa om mera i nya bloggen? 
 
Gott nytt år alla fina läsare. Tack för det här året. Ni är helr klart bäst!



skulle publicerats igår

Jag lackar. Planet är försenat med 5 timmar och jag sitter vid gaten och läser #mörkertalet. Det tar fan aldrig slut. Det är händelse efter händelse. Det spelar ingen roll hur långt jag skrollar ner. Det tar inte slut. Så fruktansvärt och vidrigt. Ni kan gå in och läsa HÄR. #Mörkertalet blev en hashtag på Twitter som trendade igår, där kvinnor skriver ut vad dom varit med om. Sexuella trakasserier, men framförallt våldtäkter. Mörkertalet står för dom som inte vågar, vill eller kan anmäla det till polisen och det är är alldeles för många. Usch. Det gör så ont i mitt lilla hjärta. 

 

För alla göra alla tjejer lite finare har jag en tävling med Odd Molly! Gå in HÄÄR och välj ut erat favoritplagg. Länka i kommemntarsfältet och glöm inte skriva storlek och mejladress! Lycka till allihop! 

 
 
Min fina poncho från Oddan!
 
 
 



halo

 
 
Jag vet att jag aldrig lagt upp en cover på Halo, men här har ni ett litet smakprov. Eller vafan, det var ju inget smakprov, det var ju hela låten haha. 



börjar dra ihop sig

Hej babes! Jag har suttit hela hela hela natten, bokstavligen, och kollat på Breaking Bad. Jag tycker inte alls om att kolla på serier, men denna har jag verkligen fastnat för. Den handlar om en överkvalificerad högskolelärare i kemi som får cancer. Han har inte råd att betala sin behandling så han börjar sälja metamfetamin med sin föredetta elev. Inget vet om det förutom hans elev, och eftersom han är så galet bra på kemi bli deras knark nästan 100% rent. Självklart får dom massa problem. Sjukt bra. Ligger redan på säsong 3 hehe. 
 
När jag vaknade så kom Ludwig hit. Vi gjorde ingenting. Vi låg i min säng och bara pratade och gosade. Sedan gick vi för at hämta hans biljett till Thailand i fysisk form (jag är så rädd att han tappar bort sig) i Farsta Centrum med Noel. Där köpte han även ett par Beats by Dre till mig. Man ba ''gracias'' haha. Blev så himla glad, eftersom jag önskat mig sådana hur länge som helst. Just nu sitter jag och klurar ut vad jag vill att Ludwig ska tatuera sig. Jag tror jag vet...
 
Anyway! Nu börjar det dra ihop sig. Imorgon åker jag till Thailand. Wiiihhhooo!
 
 
 



januari-april 2013

Jag började året i Thailand, där jag snart ska avsluta 2013 och välkomna 2014! Så skönt. Phuket i 2 vecker!
 
Mamma fyllde 50 år!
 
Jag hade precs släppt Uncover, som det gick jättebra för och här skulle jag uppträda för första gången live på qx-galan! Det gick mindre bra hehe 
 
Det blev mycket gos med Nina
 
Tv4 besökte jag ett antal gånger!
 
JAG FICK ETT INTERNATIONELLT SKIVKONTRAKT!
 
Inspelningarna av ''stjärnornas hoppning'' började. Det går nu 19.20 på SVTB på söndagar.
 
Jag fick mina egna inears! Känner mig äntligen som en riktig artist haha! 



Covers

Hej bloggisen! Jag vaknade rätt så tidigt idag! Jag gick upp och drack ett glas mjölk, sedan gick jag och la mig igen och vaknade nyss hehe. Jag älskar att somna om! Det måste ju typ vara det bästa som finns. Det är många som undrat efter covern som jag skulle lägga upp. Det har varit massa strul med filen så jag fick höra den för tre eller två dagar sedan och bestämde mig för att inte lägga upp den, eftersom jag inte var nöjd. För mig är det absolut det viktigaste, att jag är nöjd. Jag har slutat hålla på och lita på andra om dom säger ''men komigen, det här blir skitbra, vi kör på det'' för om jag inte är nöjd i grund och botten kommer jag aldrig bli det heller och det är trots allt jag som står för allt jag släpper. 
 
Jag kommer naturligtvis spela in en ny! Jag tycker det ät jättekul, men den här blev inte så bra som jag trodde. Hoppas ni förstår vad jag menar. Tycker också det är jättetråkigt.. I'm so sorryyyy..
 
Från inspelingen av Under My shades. 



mullvad

 
Har legat i sängen bokstavligen hela dagen, fötutom den lilla stunden då jag masade mig upp ur mitt mullvadsbo för att äta. Jag bestämde mig för att fixa till i mitt rum lite grann. Det jobbiga är att min rum blir aldrig färdigt haha. Nevaahhh. Jag har ingenting i mitt rum som gör det personligt.. Jag har en säng, en garderob, en byrå och ett skrivbord. Taddaaa. 
 
Sen har jag bestämt mig för att jag inte tycker om covern som skulle släppas i förrgår. Det var något fel på filen men nu när dom fixat den så är jag inte säker. Jag låter otroligt osäker och darrig. Nej, vi får se...



juldagen

Hej bloggisen. Jag hoppas ni alla hade en fin och mysig jul. Det hade inte jag. Fyfan. Jag blev så fruktansvärt förkyld och mådde dåligt, sedan hände en grej som pretty much gjorde hela 2013 till det sämsta året ever. Så tyvärr, fick jag ingen mysig och fin jul. Jag fick mest pengar och småsaker. Som sagt hade jag inte direkt förväntat mig något pga att jag reda fått så mycket innan jul och presenter är inte  in familjs starka sida. Jag känner mig lite inspärrad på Julafton haha. Och varför ska man klä upp sig för sin familj? Jaja. Julen är härmed inte min favorithögtid. 
 
Glöm inte nu, kära vänner, att ni kan fortfarande vinna 1000 kr på miinto.se om ni vill ha en liten sen julklapp till er själva eller någon annan. Gå in på Miinto.se och kika på vad ni vill ha, tryck sedan hääääär för att vara med och tävla. Lätt som en plätt! Glöm inte att skrolla ner sidan (det var många som inte förstod). Jag skulle bli så glad om alla ville vara med, för om tillräckligt många deltar kommer en ny tävling snart! Jag önskar att alla får världens bästa Juldag istället, inklusive jag haha. 
 
Var det någon som kollade på 1 klockan 20.00 igår förresten där jag var med och sjöng min nya låt Carry you home?



pretty hurts

Förut gick jag aldrig med smink. Alltså, aldrig. Nu skulle jag säga att det inte går en dag utan smink. Folk förväntar sig så mycket av mig. Att jag alltid ska vara snyggast i världen, alltid vara nyduschad, alltid fina kläder osv. Det har hänt så många gånger att jag gått osminkad i skolan eller på stan med mjukisar och en bulle i håret, sen har jag fått kommentarer på bloggen eller Instagram där någon skriver ''Ojdå, såg dig nyss. Du var inte så fin i verkligheten''. 

 

Folk förväntar sig så mycket. Jag är bara en människa, och alla människor har bättre och sämre dagar. Oavsett vad! Det är både kul och jobbigt att ha s¨å mycket press på sig. På ett sätt måste det betyda att folk sätter höga krav på mig, att dom vet vad jag kan, men samtidigt går det inte att vara perfekt. Det är svårt att ha en hit, men det är ännu svårare att komma med en till hit för folk väntar verkligen efter att se än falla. 

 

 



23

 
Dagen innan julafton. Så sjuk ofeeling jag har för julen i år. Jag längtar bara efter Thailand. Jag hade liksom föreställt mig en vit, ljus och vacker jul. Bladen sitter ju fan kvar på träden haha. Igår sov jag hos min älskling med Carri och Sebbe, Vi hade det mysepyse och bara satt och snackade skit hela kvällen. Imorgon kommer jag springa iväg en snabbis till stan för att handla de sista julklapparna, sååå ångest! Det är typiskt mig, att inte vara färdig med presenterna på julafton haha. 
 
Själv förväntar jag mig inga presenter! Jag vill bara ha maaaaat haha. Tidig God Jul alla fina, fina läsare. Förlåt för att jag inte uppdaterar så bra...



hej igen

 

Hej bloggisen. Igår kväll var jag hemma hos Axel och badade i hans Jacuzzi. Så mysigt. När klockan började närma sig 1 åkte jag, Carmelo och Ludwig hem till Ludwig och sov där. Jag är så sjukt trött, även om vi tog det jättelugnt! Det känns verkligen som jag blivit påkörd av ett tåg typ haha. Ni vet, när man känner sig helt mörbultad...

 

Vi alla hade planer på att åka till Kärrtorp för att delta i demonstrationen mot rasism och för att visa vart vi står. Alla människor är lika värda och nästan alla mina vänner skulle åka dit för att stötta den tanken. Tyvärr kom inte vi så långt. Jag vaknade hur sent som helst så jag hann inte dit, men ni vet alla vad jag tycker. Jag blir så himla glad av att se hur många som bryr sig! Så jävla bra. 

 
 



my first louie

 
Det blev en liten sådan där Louis Vuitton. 
 
Efter skolan åkte jag och min baby och köpte min första Louis Vuitton på butiken i Stockholm. På ett sätt var det ett spontanköp, men ändå inte (med tanke på att jag spanat in den här väskan otroligt länge) och idag kände jag faktiskt ''nu eller aldrig''. Haha, jättedramatisk men ni anar inte hur många gånger jag sparat och sparat för att köpa just den här väskan men när jag väl har sparat ihop tillräckligt så känns den oviktig. Man vill ha det man inte kan få och när man kan få det blev det inge kul längre. Lite som med killar haha. Jag kände bara att om jag inte köper den nu försvinner pengarna på något extremt onödigt.
 
Jag är verkligen inte bortskämd. Jag får absolut inte ta från dom pengarna jag tjänat under detta år. Allt läggs varsamt undan på ett sparkonto och på mitt företag (som står i mammas namn, så det är ju i princip mammas) Men jag sparar, precis som jag tror dom alla här gör till någonting. Jag får kanske lite mer i månaden än dom flesta som läser mig blogg. Jag kanske får en 1000 kr extra av mamma en helg om jag uppträtt någonstans osv. Jag bloggar ju bara när jag köper något, så ni måste ju tro att jag har världens största garderob som bara fylls på och fylls på, men så är inte fallet! Jag rensar min garderob en gång i månaden och ger bort mina kläder, saker jag inte använder osv till barn som behöver dom mer än mig. 
 
Men ibland får man unna sig. Och jag är riktigt nöjd och glad över mitt köp!



halva terminen

Hej bloggisen. Nu har alla lov, åh Gud vad skönt! Eller grejen är att jag bryr mig ju inte så mycket. För mig känns det som att det är lov hela tiden. Jag får mycket frågor om ''hur klarar du skolan?'' och det gör jag inte. Först för att jag varken har ork eller lust. Jag tycker skolan är så fruktansvärt tråkig. Så fruktansvärt, fruktansvärt tråkigt. Om man inte har någon motivation till något är det svårt att bli bra på det. Jag är alltså inte speciellt bra i skolan. Tur för mig att jag har det ganska lätt för allt.
 
Sen gick jag by the way och klippte mig idag! Blev nöjd!
 
 
Mina byxor är från Chiquelle, skärp från Diesel och min gosiga tröja från HunkyDory 



I want you

 
Louis Vuitton Speedy i sådana rutor. Vet inte ens vad dom heter. Canvas tror jag. 
 
Den är så himla klassisk och fin, en väska jag velat ha ett väldigt bra tag, men så fort jag tänker köpa den så ''köper jag något annat i stället'' eller går och äter upp 1000 kr på en dag (ja, jag lovar att det går) och då har man inte råd med den och då går man och slösar pengarna man har kvar på något helt oviktigt. Jag har alltid varit en riktig slösare. Den här blir förhoppningsvis mitt nästa köp. MITT nästa köp. Jag skulle aldrig få en sådan väska av mamma då hon bara tycker det är larvigt. Mamma och jag går inte ihop på det sättet. Det finns ingen budget när det kommer till skor och väskor. Där finns det ingen gräns. Inget stopp. Det tycker mamma att det gör haha.
 
Men om det finns en liten tomte där ute så ska du veta att jag varit väldigt, väldigt, snäll i år. 



I really can't get enough

 
 
 



sjukling

Hej bloggisen. Idag har jag legat hemma och varit sjuuuuk hela dagen! Så tråkigt, med tanke på min grammisnominering för årets låt som jag inte kunde vara me på. Iställer har jag suttit och lyssnat på Miley Cyrus när hon sjunger Jolene. Så sjukt jävla bra. Sen gick jag och hämtade ett paket! Det händer ju inte speciellt mycket när man är sjuk.. Missade Julfesten på mitt skivbolag också. Jaja, jag sitter här i mina nya byxor och sjunger med i Jolene! Jag skulle bli sååå glad om ni ville rösta på mig för årets låt både för P3 Guld och Grammisgalan!
 
 
P3 Guld HÄÄÄR
 
Grammisgalan HÄÄÄR 
 
Byxorna HÄÄÄR 



air force

 
Mina nya fina babes, som jag fick av min egen babe i födelsedagspresent. Han vet precis vad jag vill ha. 



bad boys remix video

I den här viden är det ingen dans, ingen ''kolla in i kameran och se arg ut'', inget skådespel. I den här videon är det bara jag i en studio, därför tycker jag väldigt mycket om den! Just för att det bara är jag. Gå in och kolla och skriv vad ni tycker. Pusssssssssss.
 



tälta i en djungel

Sitter och skrattar högt över Chloés senaste instagram bild på oss. Jag skrattar inte åt själva bilden, utan mer vad som står under den. Iband får hon allt till det, den lilla oreon. Saknar henne så himlans mycket. Vi har planerat julbak på lördag (tror jag). Hur mysigt? Jag är taggad till tusen. 
 
På tal om ingenting har jag fått någon craving över att resa. Jag ska alltså resa till London för att se Beyoncé. Inte för att jag har biljetter, men ändå! Det där ordnar sig nog så småning om. Allt går om man verkligen vill och kämpar lite. Sen vill jag resa till någon helt otippad, mysisk plats. Typ tälta i en djungel. Jag känner att jag blev lite för inspirerad av Hunger Games, Catching fire som jag såg här om dagen med min kärlek. Hade rätt låga förväntingar, på grund av första filmen (som jag tyckte sög röv) men oj, oj, ooj, vad bra den var! Så nu är jag lite sugen på att tälta i en djungel. 
 
 
Jag och Schuttis



födelsedag

Hej bloggisen. Grattis till mig själv på min födelsedag. Tack för alla fina kommentarer ni lämnat, det gör mig så himlans glad. Även om min dag har varit mysig så har Gubben där uppe inte varit på min sida. Jag har missat och kommit försent till allt, kört fel, fått en p-bot på 1000 kr och nu känner jag att jag börjar bli sjuk. Att bli sjuk är ingen chock för mig direkt, med tanke på att det blivit någon sorts tradition när det är min födelsedag. Jag blir alltid sjuk när jag fyller år, haha. Jag måste faktiskt erkänna att det känns lite konstigt. Nu är jag 16 år. Jag vill inte bli äldre, men samtidigt vill jag det. Jag vill ha kakan och äta den med. Så jävla läskigt egentligen. 16 år. Nu är det fan inte långt kvar tills man blir mormor liksom.
 
 
Skevaste bilden 2013



I woke up like this ***Flawless

 
Nu är jag äntligen hemma. Kändes som jag var borta i ett halvår haha. Kanske för jag bara såsade runt, för det mesta. Jag hade jättekul dock, måste jag tillägga. Jag bråkade rätt mycket med mamsen över skolan. Jag orkar inte skolan. Jag vill inte skolan. Hejdå skolan, nu ska jag göra roliga saker istället. lite sååå känner jag och det håller ju självklart inte mamsen med om. Hon vill ju att jag ska sitta med mig läxbok på scenen till och med. Men det är som min SO-lärare säger ''man måste få fisa och äta praliner ibland också''. Ajaaaaaa... 
 
Jag har precis haft min läxhjälp från My Academy här. Hampus heter han och han rappar i den animerade filmen ''Flygplan'' haha. Nu står jag framför spegeln i Hannas rum och mimar dramatsikt till ***Flawless (Beyoncé självklart). Jag har stirrat mig blind på biljetter till hennes turné som fortsätter 2014. Jag ska, ska, ska gå en gång till!!! Måste bara se till att spara ihop pengar för att åka till London och köpa VIP-biljetterna, eftersom hon inte kommer till Sverige den här gången. Måste också se till att dricka tillräckligt mycket vatten, annars kanske jag får vätskebrist med tanke på att jag bokstavligt grät en flod förra våren när hon var i Globen. 
 
Hanna dansar så mycket så hennes rumpa snart trillar av och Ludwig pluggar. Men jag tycker faktiskt att dom får komma hem till ensamma mig nu! Miss them so mucho. Imorgon är det min födelsedag, blir djupt besviken om ni glömmer att gratta mig. No joke. Puss.
 



vinnare

Det bästa som finns är citron med salt på. Jag kan inte sluta äta det. Helt galet gott. Jag har i alla fall dragit vinnaren till too faced paletten och läppbalsamen från Babylips Maybelline. Hon heter Wendela och är kontaktad av Craycray. Jag tycker verkligen det är svårt att välja vinnare till olika tävlingar osv så jag tog ett tag på mig. Sart kommer nya tävlingar och en ny chans. Tycker i vilket fall som helst att det är så himla roligt att så många är med. 
 
Igår låg jag uppe till 3 och kollade på Beyoncé. Mina ögon vill bara ploppa ut. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



tidig godjul

 
Hej bloggisen. Förökte ta lite fina julkort, men det gick ju sådär haha. Det känns som mitt liv är rätt så meningslöst när jag inte är Beyoncé. Och jag saknar Hannapiggy och Lud. Jag fyller år om 2 dagar!!!! Allt jag vill ha är biljetter till Beyoncé i London 2014. Damn.



gracias

 
Hej lilla bloggisen. Jag vill säga tack till er som lämnat snälla kommentarer efter Nobel Preace Prize framträdandet. Även om jag inte håller med föröker jag ta åt mig och jag blir jätteglad. Ni är så himla fina. Idag körde vi ett litet genrep för Julshowen jag håller på att spelar in här i Danmark. Det kändes riktigt bra att äntligen få köra något helt nytt och fräscht! Så spånnande! Btw glömm inte att skicka in bidrag till BadBoystävlingeennn! Puss.



queen b

Beyoncé.
 
Det finns ingen som du. Det finns ingen som Beyoncé. Jag förstår om du inte förstår vad jag pratar om, jag förstår om du tycker jag är galen som sitter ensam i mitt rum och gråter bara för jag älskar denna person så mycket. Jag vet också att det finns dom som vet exakt vad jag pratar om, som också lyssnar på sin idol 24 timmar om dygnet, som har posters istället för tapeter och som sparar och längtar efter att få se sin insiration, sin stora kärlek live. 
 
Hur sjukt egentligen. Att en person jag inte ens känner kan jag älska så jag blir helt skakig och mitt hjärta bultar så hårt att det nästan hoppar ur min bröstkorg. Hur hennes låtar får fram känslor som bara min pojkvän kan få mig känna. Hur jag känner adrenalinet pumpar i mig när jag spelar hennes låtar på högsta volym och hur fruktansvärt förbannad jag kan bli om någon föröker prata med mig samtidigt. Hur jag nästan kan bli avundsjuk på om någon annan gillar henne, för det känns som hon är min. Jag har tagit på henne, jag har kramat henne, jag har gråtit och skrattat framför henne. Hon har tänkt på mig. När vi stod där och pratade och jag grät var det mina ögon hon såg in och just dom minutrarna var det mig hon tänke på. Jag älskar henne. Jag älskar Beyoncé. Hon är min inspiration till det jag gör. Jag ska också stå där en dag. Jag ska stå där en dag. Jag är inte galen. Eller det kanske jag är. Jag är galen i Beyoncé. 
 
#1 in 75 countries, without promotion. Slay 'em.
 



bad boys backstage

#slutapratabörjarappa
 
Hej bloggisen. Idag handlar allt om Beyoncé. Jag fick panik när jag insåg att hon hade släppt album imorse! Hur rolig är inte hon? Justin Bieber sitter i veeecckooorr och säger ''soon'' medan Bey kommer och ba ''btw my album's out, surprise!'' haha. Det blir ju faktiskt lika mycket hype utan att hon marknadsfört den. Det är nog bara Beyoncé som kan göra något sånt. Hon har släppt 17 videos i samband med albumet. Jag tycker det är helt fantastisk. Man får hela upplevelsen, man får se musiken samtidigt som man känner den, inte bara singel efter singel efter singel. Jag kan verkligen inte sluta lyssna. Så himla stolt, på ett sätt. 
 
The queen is fucking back. Oh, no wait! she never left.



är du norsk?

Här är lite bilder från Nobelfesten. Jag var så ledsen efter mitt uppträdande. Känslan av att jag aldrig någonsin kommer bli nöjd kommer nog alltid finnas där. Jag tror alla nerver och all press släppte när jag gick av den där scenen och då bröt jag ihop och grina som en bebis. Det var faktiskt väldigt skönt, på ett sätt. Efter själva konserten (som visas Fredag i Sverige) var det efterfest och där hade jag jättekul! Alla var extremt trevliga. Personal som miljardärer, alla var helt underbart mysiga. Jag gjorde världens största misstag, haha. Alla artister stod på ett led och skulle hälsa på pristagarna, kungligheter, ministrar osv. Jag hade ju inte koll alls på vilka alla människor var. Jag kände igen många prisdeltagare, men det var allt, så tillslut blev det världigt rörigt i mitt lilla huvud.
 
När en man i medelåldern kom fram och hälsade svarande jag på engelska. Han undrade då på norska om jag inte var svensk! Jag svarade ''jo, abslout! Jag är svensk! Är du Norsk eller var kommer du ifrån?'' Han sa ''Ja, Jag är norsk'' Och jag sa hur förvirrande det är när man inte vet om man ska prata engelska eller svenska med folk eftersom alla kommer frånn olika delar är världen. Han var väldigt trevlig, Kronprinsen (som jag senare fick reda på att det var). Hur pin? Jag hade frågat Norges Kronprins om han var Norsk. Man ba ''guummmmaaannnn'' Typ som att fråga Vickan om hon kommer från Sverige, haha. Btw funtar jag på att ge en fotokurs till mamsen i julklapp. Hon är inte direkt en fototalang hehe men jag hoppas dom duger!
 
 
 Haakon, Kronprinsen.  



carry you home

Hej bloggisen. Jag blir så fruktansvärt trött av att resa. Jag tycker om att flyga, det är mysigt, men det är en jävla process med att checka in väskorna, passkontroll, säkerhetskontroll, en till passkontroll och en lååång väntan. Nu är jag i alla fall i Danmark! Spännande. Jag ska spela in ett program som sänds in Sverige, Norge och Danmark på Julafton. Jag ska sjunga en helt ny låt, som ni aldrig har hört! Det ser jag fram emot enormt mycket, att få utmana mig själv lite i något nytt + att ni får höra något nytt. Låten, kan jag avslöja, heter Carry you home!
 
En annan sak jag ser fram emot är att jag fyller år om 4 dagar! Åh, vad kuuul! Jag längtar jättemycket efter att få bli 16. Lite äldre, lite klokare. 
 
Julafton. Vem gör inte? Jag vet att jag inte kommer få några stora, fina presenter eftersom jag redan fick min jacka som var så äckligt dyr så jag ser bara fram emot hela julstämningen! 
 
När vi äntligen åker till Thailand. Blu brun, dricka bananmilkshake på stranden, äta god mat, simma i ett kristallklart hav, se en underbar solnedgång osv osv osv the list is loooooong
 
När jag äääntligen byter bloggportal. Jag har tänkt och tänkt i snart ett år och äntligen är det färdigt. Vi får se hur det blir! Kanske blir jättedåligt och då har jag en plan B, eller så kanske det går jättebra! Jag vill bara ta bloggen ett steg längre, få utnyttja den lite, tjäna $$$ för här bloggar jag helt gratis (även fast jag vet att min blogg är värd ca 100.000 i månaden). 
 
 



bey y u making me cry

 



currleeeyyy

 
Jag lockade håret, bara för jag blev lite inspirerad av Victoria's secret fashion show. Dom där stooora och fina lockarna. Tänk om man hade sånt fint hår naturligt! Åh så avis på alla med lockigt hår, men så brukar det väl vara? Har man rakt vill man ha lockigt och har man lockigt vill man ha rakt haha. Jag är faktiskt lite sugen på att starta en tumblr. Men jag vet inte vad jag ska heta? Zaralarsson är ju såklart upptaget... Förslag?



1000 kr att handla för på miinto

Hej bloggisen. Jag har fått äran att tävla ut ett presentkort på 1000 kr i samarbete med Miinto.se. Miinto har bland annat ett stort utbud av Primeboots, HunkyDory, Odd Molly, UGG's, Missoni, Hunter, Michael Kors och många, många fler. Vinnaren kommer dras i slutet på månaden och det skulle vara såå roligt om alla ville vara med. 
 
Reglerna är suuuperlätta! Ingen rimmande text den här gången behövs haha. Ni ska helt enkelt bara trycka HÄÄÄÄR  (prova om länken fungerar nu!) och fylla i för att vara med. Lycka till allihopa! 
 
 



prisutdelning

 
Haha vad fula bilder..

 

Idag var jag, mamsen och Atena från skivbolaget på prisutdelningsceremonin i Rådhuset. Det var intressant och ganska kort! Fina uppträdanden med Opera, fiol och piano. Så jävla kultigt haha. Pristagaren är en organisation som kämpar för att eliminera alla kemvapen. Dom har gjort ett extremt bra jobb och är välförtjänta vinnare, några som verkligen kämpar för fred! Jag hade på mig Herve Leger, som jag suktat efter hur länge som helst. Den sitter verkligen som en smäck! Det gör det på alla. Man ser så sjukt bra ut i en sådan. Den kostar runt 2000 dollar så den får jag bara låna haha men någon dag kanske den får hänga i min garderob.

 

Efter ceremonin åkte vi tillbaka till hotellet för att göra några intervjuer och nu sitter jag härpå rummet, och väntar på att få äta. Nomnomnom...




''tänk om''

Hej bloggisen. Jag sitter i sängen och deppar över hur vidrigt blek jag är. Haha tråkigt att inte se snygg ut i någon färg.. Här är det snö och plusgrader, så det är rätt slaskigt. Tur att jag bara har 50 m till arenan!  Repetitionen idag gick rätt så braaa. Är lite nervös för att skrutta runt i mina skor som är liiite för höga. Det är ingen platå, alls! Jag får gå långsamt och försöktigt! 'Tänk om jag ramlar.. Nej, så får man inte tänka. 
 
 
Jimmy, you are killing me..



bad boys tävling

Hej bloggisen. För er som har missat det skrev mitt team ut på min Facebook (like häääär) att jag har en Bad Boys tävling. Reglerna är superenkla och roliga. Du (och kompisar om du vill, såklart!) ska lägga upp ett videoklipp när du kanske gör en cover, mimar, dansar, rappar, gör en egen musikvideo, en liten film, en novell, spelar gitarr eller vaaad som helst till bad boys eller bad boys remix. Varför inte båda? Haha. Det kan vara seriöst och på skoj! Jag vill se vad du kan hitta på. Den som vinner får hänga med mig här i Stockholm!
 
Grejen är att jag tycker ju det känns lite töntigt att man ska tävla för att få träffa mig, när jag egentligen vill träffa er alla! Men var meeed för skojs skull, så kanske duuu och jaaag och dina kompisar få gosa med varandra! Vore så kul om alla kunde vara med och dela eran version. En vinnare för Bad boys och en för Bad boys Remix!
 
Alla bidrag skall laddas upp på youtube och länken skall skickas till [email protected] senast den 31:a december. Ni får jättegärna dela den på bloggen så kanske jag länkar eran video. Massa kramar! Turn uuuuup! 
 
 
 
 



oslo

 
Vilken utsikt jag har från mitt hotellrum! Woow.. 
 
Jag ska klä på mig snart, hade jag tänkt. Kanske trycka i mig lite frulle också, sen bär det av not replokalen. Jag vet inte om jag ska repa på 'arenan (jag vet inte vad dte är jag ska vara i) eller någon annanstans haha, men det spelar nog inte så stor roll. Jag ska prova min klänningar på scenen, för att se vilken som passar bäst och vilka klackskor som jag kan ha, nu när min tossing gör lite ont. Vinnaren har jag redan dragit till craycray-tävlingen. Jag har gjort ett tidsinställt inlägg om det. Oohhh spännande....



passport VS

 
Titta vad fiiint! Det fick jag med mig hem på Arlanda i Victoria's secret butiken.
 
Dom har ju inte så mycket i butiken på Arlanda och allt är ju svinigt dyrt, om man ska jämföra med USA där det är dyrare att köpa underkläder från H&M, och jag behöver veerkligen inte fler underkläder. Jag tror jag har ca 60 trosor och 20 bh:ar från Victoria's secret + alla t-shirts, splash och träningskläder, jag skämtar inte haha, så det enda jag ville kolla på var en ny necessär men så fick jag syn på passfodralet. Jag blev kääääär. Det är mycket mer rosa irl (jag la på en keff effekt haha) och himlans fint. Grejen är att jag vet inte om jag är tvungen att ta av det varje gång jag ska visa mitt pass, för det får papsen göra. Dock har ju han inget fint från VS, men i alla fall. Tycker alla små skal och pynt till pass gör det lite roligare att resa. 
 



klubbmästaren

 
Det blev ett par Ray-Ban clubmaster. Jag velade jättelänge mellan spegelglas och dessa så när jag gick in i min loge på Idol för 2 veckor sedan låg dom där. Så glad. Tack så hjärtligt. Jag tror dom kan bli riktigt fina när man är brun och frääässcchh!



guld

 
Där ligger jag på kontorsbordet, och ser jätteledsen ut! Trots att jag sålt guld så ligger jag där och nästan gråter, cuz she's not me! 
 
Jag har sålt guuuld på She's not me!!! Det trodde jag inte! Hämtade min fina tavla igår, så nu får den pryda mitt rum. Tack snälla alla ni som lyssnar och köper mina låtar. Det betyder så mycket! Nu blev jag ännu mer taggad på att släppa mitt album. Snart går planet till Norge. Aaahh, sååå taggad! Jag kommer vara borta en vecka. Ena veckan i Norge för Fredspriset, och andra i Danmark för att spela in ett program som sänds i hela Norden på Julafton! Då får ni inte glömma kolla! Tack ännu en gång! 



heeeelp!

Hej bloggisen. Nu sitter jag och kollar alla kommentarer på ''Craycray.se lucka 5''-inlägget. Åh det är verkligen svårt att välja en vinnare ska ni veta. Helt sjukt... Ni är så himla roliga och kreativa och nästan alla har en extremt bra anledning för att vinna. Vinnaren kommer senare ikväll. Jag tänkte fråga er om hjälp! Jag vill jättegärna lägga upp video på videofy, men jag har massa filmer på datorn och man kan ju inte ladda upp från datorn längre, utan bara med appen. Vet någon hur man gör för att lägga upp från datorn? Jag har Mac. 
 
 



nyjacka

 
Woolrich 4599:- 
 
Hej bloggisen. Hanna kom hem med en ny och fin jacka från Woolrich igår. Dock önskar jag att hon valt en röd. Du hade jacksamlingen varit komplett haha. Nu behöver ingen av oss frysa i vinter! Jag har inte ens visat min andra jacka, men den kommer ni väl att se någongång här i alla fall. Nu gör min tossing lite ont.. Snyft. 
 
Så skönt med helg förresteeennn! Har jag berättat att jag åker till Norge imorgon för att sjunga på fredspriset? Det har jag väl inte missat? Jag är så dålig på att promota mig själv! Men på onsdag kör vi. Jag är så sjukt taggad på att få bära mina fina klänningar, Jimmy Choo skorna och stå där med en fantastisk orkester och sjunga för 640 miljoner männiksor världen över. Wii.



bad boys remix

Hej bloggisen. Idag var jag och spelade in Bad Boys Remixen. Om ni missat kan ni köpa den på iTunes nuuu! Den finns även på spotify. Gogogogogogoooooo! Jag tycker personligen att det är bättre!
 
 



3 stygn på min lilla tossing


Hej bloggisen. Jag stod i köket och hackade lök med Paula. Vi hackade vitlök! Jag ääälskar vitlök så jag stod och smygåt (nu vill nog inte Ludwig kyssa mig ikväll). När jag stod när och pilla med vitlöken råkade jag tappa kniven. Jag böjde mig ner för att plocka upp kniven och såg att jag hade fått ett hål i strumpan. Jag insåg då att jag hade ett Jack i min tå också. 

Jag la mig ner och satte foten i högläge så det inte skulle börja blöda. Det kanske låter lite konstigt men jag kände verkligen inte att kniven träffade min tå, för den var så vass. Vi åkte in till Vårdcentalen och sydde tre stygn. Had veeerkligen inte ont alls. Jag tror det var för att jag höll foten i högläge hela tiden. Jaja, vi får se vad som händer ikväll. Jag kanske tar min omplåstrade tå och festar loss. Haha puss.



Long live this love

 
 
Hej Bloggisen. Jag spelade in den här låten för ett tag sen, men kände att det inte riktigt var min typ av låt. Jag hörde Isaks verision i förrgår och daaamnn vad bra. Han gör den så sjukt mycket bättre än mig. Han gör den helt enkelt så sjukt bra. Tycker alla ska ta 4 minuter och lyssna på den. 



5 December

Hej bloggisen. Jag satt huuur länge som helst och försökte klura ut vem som skulle vinna Daniel Wellington-klockan och det slutade med Kaisa. Så om Kaisa är ditt namn tycker jag att du ska checka din mail nuuuuu! Grattis, säger vi till henne, och går genast vidare till nästa tidiga julklapp. I samarbete med Craycray.se tävlar jag Denna gången ut ett fint make up kit från Too Faced ''no makeup makeup'' och två valfria Maybelline Babylips som ni väljer ut HÄÄÄR. Samma sak gäller även den här gången. En motivering, namn och mail! Lycka till allihopa!
 
 
 
 



I mina lurar


1. Fifth Harmony Who are you // Brandy & Chris Brown Put it down // Sage the Gemini Red Nose // Big Sean Beware 


2. Kenrick Lamar Swimming Pools // B.o.B HeadBand // Kanye West Bound 2 // Tyga & Justin Bieber Wait for a minute



event

Hej bloggisen. Jag blir så himla glad när jag läser era roliga, kreativa och fina kommentarer om Daniel Wellingtonklockan (inlägget under). Så sjukt kul att många vill vara med, och jag har ännu mer tidiga julklappar till er. Idag var jag som sagt på Odd Molly eventet som hölls av mig, Andou, Ammi och Nicky. Jag hade verkligen otroligt trevligt och lärde känna några nya härliga personer. Jag tycker den nya kollektionen var lite tuffare och stilren. Inte lika romantisk som sommarens, men har fortfarande kvar ''Odd Molly-andan'' i kläderna med de fina detaljerna och intressanta mönstrerna. Jag fick med mig en sjukt snygg jacka hem som kommer anvädas heeela tiden. Trust me, så jävla snygg. 
 
Bilderna kommer från Nickys blogg. Trodde mina blev fina, sen gick jag hem och kunde bara konstatera ett ''nej.'' Dom sög. Tur att någon var bra med kameran i alla fall! 
 
 



4 december - AVSLUTAD

Hej allihopa! Nu kommer den första tidiga julklappen här på bloggen. Nämnligen en finfin klocka från Daniel Wellington. Skriv namn, en motivering (kanske ett litet julrim) och glöm inte mejlen, det är ändå bara jag som ser det, så jag kan kontakta dig om du vinner! Annars hittar ni alla klockor HÄR.  AVSLUTAD!
 
 



ZZzzZzzz

Hej bloggisen. Det känns som den här dagen aldrig tar slut! Haha jag och Ludwig somnade efter Bolibompa och tänkte att klockan måste ju vara minst halv 10! Sen insåg vi att det var Bolibompa vi hade kollat på och att klockan istället var halv 7. Båda var så himla pömsiga så vi gick och sussa i tre timmar i alla fall. Det är svårt att komma så nära avslappning och mysefaktor som att ta en nap. Ludwig har en lillasyster som är 3 år och kollar på julkalendern på barnkanalen, annars brukar vi inte chilla på barnkanalen! Den enda gången jag gör det är på söndagar klockan 19.20 då stjärnornas hoppning visas. Det får ni inte missa! 
 
 
I NY, när jag hade duschat precis haha. 



P3 Guld tar vi tillsammans

Hej guys! Idag har jag varit ledig från skolan, vilket har varit extremt skönt! Jag hade först något sorts pressmöte med alla från P3Guld där jag är nominerad som årets låt! Ni får jättegärna gå in och rösta!!! Sedan åkte vi till P4 där jag intervjuades. En fråga som ställdes var ''hur känns det och vara nominerad?'' och då svarade jag ''om jag ska vara heeeelt ärlig så är det ju inte så oväntat'' hahaha. Alltså, det är ju inte så oväntat? Vilken låt om inte min, har blivit spelad så många gånger på radio? Jag tycker det är underbart och fantastiskt att det blivit så! Jag menade ju inget dåligt? Men nomineringen kom ju inte fallande från himlen som en fotboll, som något helt oväntat och det har jag rätten till att säga. Tycker jag. Det är ju på grund av er fina människor som det gått så himla bra och jag är otroligt tacksam över det. Man kan vara ödmjuk för det! 
 
Om ni vill hjälpa mig till en förstaplats på prispallen där årets låt delas it kan ni göra det hääääär! Det, mina damer och herrar, hade varit oväntat då dom andra nominerade är så galet bra och har varit mina favoriter i lurarna detta år. Ni är bäst, utan er är jag ingenting.
 
 
 
Bild från idag!
 
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
 



bitch behave

 
No one knows what it means but it's provacative! Niggas in Paris.
 
Fick hem några sköna beanies från Madlady.se. Jag älskar verkligen beanies, och tydligen Ludde med för han snodde med sig en ''Homiés'' och ba AJ LAV DIS ONE! Haha, så han fick den. Ikväll ska jag nog dejta min kära pojkvän. Då kan vi sitta med våra beanies på Texas Longhorn, bion, eller vart vi nu går, och se ut som ett sånt där matchande par. Mys. Även om man varit tillsammans länge är det alltid lika kul att gå ut och göra något speciellt. En datenight, bara han och jag. 
 
Dat shit cray HÄR Homiés HÄR alla andra snygga beanies HÄR.



julkalender

Godmorgon allesammans! Jag vaknade av att Hanna och mamma stod och skrek på varandra i hallen om något (classic) och då fick jag för mig att jag skulle gå upp, så jag började hålla på med mobilen osv för att vakna till lite. Sedan insåg jag att jag inte alls behövde gå upp nu.. Jag ska fan upp om 4 timmar! Men, men. Nu är det försent för nu kan jag inte somna om. Haha, den suger ju. Idag ska jag på presskonferans hela dagen inför P3 Guld. Det ska bli otroligt kul faktiskt. 
 
En sak som jag kom och tänka på var ''jag har ingen julkalender uppsatt''. Alltså, jag brukar ALLTID ha det och du sa ba ''poff borta''. Får ingen julfeeling alls i detta väder, och speciellt inte utan julkalander, snyft. Jag får tjata lite på mamma. Något jag hade tyckt varit kul är om jag hade haft en julkalender på bloggen. Ser att hur många som helst har det! Så om något företag eller liknande vill vara med i min framtida, lite sena, julkalender så släng iväg ett mail till [email protected] vettja. 
 
 
Bilder från förra julen.



new beauties

Hur fräna? Dör ♥
 
Aldrig sett sådana här förut. Så himla fina. Tack tack säger jag. Ett par till, helt amazing skor, till min lilla samling. Dom fick i alla fall stanna hemma idag och jag tog mina gröna glitteruggs. Jag gick åkte hem från Volleyboll-turneringen väldigt tidigt. Min inre klocka är inte insälld på att vara vaken sent svensk tid. Det är såklart otroligt skönt, med tanke på att jag somnar rätt osv. Volleybollen var nog rätt rolig ändå om jag hade varit pigg. Alla klasser 1-3 var utklädda till ett tema sen hålls turneringen hela natten. Man ba ''kul för er att gå i skolan imorgon''. Haha not. ZzzzZzzzZzz....
 
Nu sover vi hörrni. Godnatt alla fina. Puss!



back on the bana

Hej bloggisen. Nu börjar jag komma tillbaka tillbaka till verkligheten. Igår var det fantastiskt roligt! Jag kom som sagt på en fin andraplats under Rille den jäkeln. Attans då! Men nästa år tar vi hem det, Rasmus och jag! USA var grymmttt, som vanligt, men det är alltid lika skönt att komma hem. Dock fick jag en chock över hur kallt det är! Jag klagar inte, för jag kör runt i min lilla moppebil och varma jacka haha. Sååå skönt. 
 
Ikväll är det dags att kaosa lite med dygnet igen! För då är det natt-turnering i Volleyboll! Alla kommer vara där! Så himla mysigt. Börjar 10 och slutar 3 har jag för mig. Imorgon är det presskonferans för P3 Guld och på onsdag Odd Molly event med världens mysigaste Andou, Ammi och Nicky. Vi hörs senare. Massa pussar.
 
 



sihs13

Hej bloggen. Jag kom precis hem från Globen där jag red. Jag är så trött så jag svimmar snart, tänkte bara säga att jag lever! Jag kom på andra plats, viket jag är otroligt irriterad över. Hatar att komma på andra plats. Varför komma andra när man kan komma första? Det som störde mig mest var att vi pratar om om 0,06 sekunder. ALLTSÅ MAN HINNER INTE ENS BLINKA! Men jag är grymmt stolt över min fina, fina häst Rasmus. 
 
Berättar mer imorgon. Nu somnar jag.
 
 



Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0