tre minus med USA

En sjukt läskig sak med USA är faktiskt maten. Du har ibland ingen aning om vad du stoppar i dig. Vi köpte smör förra veckan och när vi kom hem så sog vi att det stod ''I can't believe it's not butter!''. Det var typ märkets trademark haha och du undrar man ju nähä om det inte är smör vad i helvete är det då? Det ser ut som smör, det smakar smör, men har inte ens 1% smör i sig. Bara massa palmojla (palmolja är FRUKTANSVÄRT dåligt för miljön), tillsattser osv. Usch. Och att det överproduceras så mycket. Man behöver inte äta ett kilo varje måltid. Man måste inte det. Det är väl inte så kontigt att folk är feta här? Man äter skräp och man äter mycket. Mycket som man inte ens behöver och det som blir över slänger dom bara? Nej fy, jag mår så dåligt av att bara ''slösa'' sådär.
 
En annan sak som gör mig extremt upprörd är alla bilar. Det gör mig jättefrusterad. Alla kör en SUV. En monsterbil som slukar bensin. Varför har man en sådan bil när det bara sitter en person i den? Alltså, det sitter verkligen bara en person i alla bilarna. Jag har sett jättemånga som parkerar tillfälligt någonstans för att hämta en snabb grej på en resturang eller hämta barnen hos en kompis så STÄNGER DOM INTE ENS AV BILEN? Hur fan tänker man då? Jag tycker det är synd, för man skulle ju verkligen kunna ha fina tunnelbanor, bussar osv men alla är way too bekväma för det här. Dom bara producerar och producerar och drar ur alla naturtillgångar på moder jord. 
 
Jag stör mig mycket på hur hela landets politik är uppbyggt. USA är inte bara Cali och New York. Hela mellanamerika är inte jätterika. Dom har knappt wifi. Dom bor i trailers. Det är inte så jävla glammigt som på alla inspobilder. Måste bara flika i att jag tycker inspobilder är så jävla skevt haha. USA är drömmarnas land för den som är rik, that's it. Alla är så sjäviska och tänker bara me, myself and I. Nu drar jag ju alla över en kam, som ni kanske märker men sanningen är att USAs politik går ut på att tänka lite så. ''Bara jag har det bra så är allt lugnt''
 
 

Elin //

Men snälla Zara. När ska du inse att det faktiskt är olagligt att vara så otroligt perfekt, snygg, vacker och fantastisk som du är?

Skrivet 2013-11-27 kl. 13:32:01
HOLLYWOOD DREAM //

Håller verkligen med om det där med maten! De fejkar jätte många olika sånna där saker! Mår typ alltid illa av sånt. Verkligen onödigt det där med bilarna också. Så larvigt egentligen tycker jag! De tänker verkligen inte på naturen.. Självklart gör vissa det men det är onödigt när vissa förstör så mycket!

Skrivet 2013-11-27 kl. 13:40:44
URL: http://hollywooddream.blogg.se
EN BLOGG OM 5 SYSTRAR - Systrarna Backström♥♥♥ //

Bilarna är verkligen "kolla på mig jag är rik". Tragiskt egentligen, då det inte alls är bra för miljön!! man ba "globala uppvärmningen"... /IDa

Skrivet 2013-11-27 kl. 13:53:25
URL: http://systrarnabackstrom.se
isabella //

HEj!
Man ska helst undvika att köpa allt med palmolja i för mycket skog huggs ner i onödan pga av det och det finns väldigt lite av den skogen kvar .. något sånt var det. om man söker kan man säkert hitta mycket detaljerad fakta men man ska undvika palmolja iaf, tror jag såg det på uppdrag granskning.. haha men hoppas du fattade något av det här ;)
#piece

Skrivet 2013-11-27 kl. 13:56:08
Sexguru //

Hemskt!

Skrivet 2013-11-27 kl. 14:04:32
URL: http://sexguru.blogg.se/
sara //

håller med dig! Det är som att man bara blir "omhändertagen" om man är framgångsrik men om man inte lyckas så ses man enbart som en loser. I Sverige är det mer okej att vara en "loser". :)

Skrivet 2013-11-27 kl. 14:14:34
Lisa //

Du är så sjukt bra på att skriva!

Skrivet 2013-11-27 kl. 14:37:41
URL: http://lisasblog.blogg.se
skoglundhallin.blogg.se //

Hejsan tjejen! Supermysig blogg med massa inspiration för oss! :) Hit ska vi definitivt kika in fler gånger, kram!

Skrivet 2013-11-27 kl. 14:40:22
URL: http://skoglundhallin.blogg.se/
johanna //

Har aldrig bott eller varit i USA men stör mig på precis samma saker i tv eller på nätet!

Kolla den här länken, sjukt chokerande och allmänbildande!

http://www.utrend.tv/v/9-out-of-10-americans-are-completely-wrong-about-this-mind-blowing-fact/

Skrivet 2013-11-27 kl. 14:48:49
Emma //

Även om jag aldrig har varit där så förstår jag vad du menar. Alla drömmer om att åka till usa och är så avundsjuka på alla som bor där, men när man bor där så går man ju inte och shoppar på VS och A&F hela dagarna varje dag utan man lever och jobbar/pluggar osv.
och det med maten som du skev om behöver man väl inte ens börja prata om vad den innehåller.. Vill man ens veta?

Skrivet 2013-11-27 kl. 14:48:52
URL: http://emmandens.blogg.se/
Julia //

sjukt hur fin du är! ♥

Skrivet 2013-11-27 kl. 15:08:53
URL: http://juliakarlsson.webblogg.se
karin //

älskar verkligen alla dina texter, du är så jäkla ärlig och säger precis vad du tycker, love that!! håller med om att alla har USA som "drömmarnas land" men det finns ju så sjukt olika sidor av landet, superglamorous för de rika, men ett helvete för de fattiga. LA är ju typ som två länder, East LA och West LA. Man kan inte fatta att det är samma stad egentligen?! men de rika bryr sig inte ett skit för det drabbar inte de.. Hahah lång kommentar, men blir så jäkla arg på hur människor har en bild om hur världen ser ut, att den är så perfekt mm, fast den är så mycket sämre... :/

Skrivet 2013-11-27 kl. 15:20:32
Anonym //

Så sant

Skrivet 2013-11-27 kl. 15:28:01
Diana //

Håller med dig om alla tre punkter, framförallt den sista. Samhällsklyftorna i USA är enorma!

Det jag tyckte var konstigt med maten i LA var dels det du säger: enorma portioner osv - samtidigt upplevde jag att varenda jävla människa gick på riktigt farliga bantningskurer. Jag var där i skådespelarsammanhang och majoriteten av de jag umgicks med var skådespelerskor - kanske beror det på det men märkte inte alls samma bantningshysteri i NY trots att även det var en skådespelarresa - det var hur som helst helt sjukt. Jag har tidigare haft en allvarlig ätstörning och nästintill alla jag träffade i LA hade nog kallat mig frisk även i min sjukaste period. Har du märkt den sidan av LA? Vad tycker du om det?

Skrivet 2013-11-27 kl. 15:49:46
URL: http://ddiana.blogg.se
Sofia //

Hej Zara!
Det var jag som skrev svar till personen / killen / wothever hen nu en var för något som kallade dig otacksam å allt på grund av ditt PMS-humör. Jag glömde dock skriva att även jag (som e en 12-årig tjej) hade tyckt det var väldigt kul/ intressant/ lärorikt/ bra om du kunde berätta om din första mens, vart du var när du upptäckte den, vem du berättade för först och hur, hur och när du berättade för Mamma, Pappa, Hanna och din bror att du fått mens. Det hade även varit intressant om du berättade hur du mådde under din första mens, symptom på mensen osv. Skriv gärna även hur du brukar må de olika dagarna av din mens nuförtiden också. Du kan även skriva om hur du brukar göra för att lindra dina mensbesvär/ menssymptom. Detta kan du ju skriva om i ett inlägg på din blogg och därmed tipsa oss unga tjejer som har dig som vår stora idol och förebild och som nyligen, eller rätt nyligen fått vår första mens. Vore jättetacksam om du ville skriva ett sådant inlägg och jag har sett i kommentarsfältet på andra inlägg att det är många unga kvinnliga bloggläsare på din blogg som håller med mig om detta. Snälla Zara kan du inte skriva ett sådant inlägg på denna blogg? // Sofia.

Skrivet 2013-11-27 kl. 15:51:51
Emma //

Det är nog riktigt sant det där med USA:s politik och sånt. Man vill verkligen åka dit för alla inspirationsbilder!
Riktigt bra blogg, den känns så äkta, du verkligen skriver vad du känner och tänker!

Skrivet 2013-11-27 kl. 15:54:36
URL: http://www.emmasves.blogg.se
Sofia //

Du är så klok för din ålder zara!
Kram

Skrivet 2013-11-27 kl. 15:55:13
Anonym //

SVERIGES STÖRSTA BLOPPIS – Över 600 plagg till salu på www.bloppmarknad.blogg.se

Spana in min bloppis och fynda kläder, skor och accessoarer till billiga priser. Allt är i mycket finns skick och det mesta är helt oanvänt.

Enkel navigering på bloggen så klicka dig in för att fynda fräscha, nyinköpta plagg till tokfina priser!

www.bloppmarknad.blogg.se
[email protected]
KIK: bloppmarknad

Skrivet 2013-11-27 kl. 16:11:03
URL: http://www.bloppmarknad.blogg.se
Kajsa //

Håller med dig. När jag åkte free way i L.A aså motorvägen så var det bara 1 person som åker i alltså oftast, man borde åka kollektivt istället.

När jag va i L.A i 2v så gick jag upp en massa i vikt utan att jag tänkte på det. Är så jäkla glad att jag bor här i Sweden trots våran kyliga vinter men aja. :)

Skrivet 2013-11-27 kl. 16:25:04
URL: http://www.fames.se/kaajsas
Anonym //

heller hur, alltså tänk på sjukvården, alla har inte ens gratis sjukförsäkring, förstår inte varför man inte skulle vilja ha det....

Skrivet 2013-11-27 kl. 16:44:59
Victoria //

Centralamerika? Alltså Honduras, Nicaragua, Costa Rica och de länderna..? Tror du syftar på the midwest, mellersta USA och inte centralamerika. Amerika är en världsdel, inte ett land. USA är ett land som ligger i Nordamerika. Kram

Svar: Hahahahaaha åhhh det var självklart så jag menade!!! Jag tyckte det lät lite misstänksamt och fel haha
zara

Skrivet 2013-11-27 kl. 16:57:03
Amanda<3 //

Haha! Den andra håller jag med om, fast jag har aldrig varit i USA men på filmer brukar ju dom köra värsta stora bilen! Kram

Skrivet 2013-11-27 kl. 17:10:00
Eline //

Alla länder är drömmarnas land om man är rik haha, utom Sverige eftersom de som tjänar riktigt mycket här betalar ibland mer än hälften i skatt liksom. Vilket är anledningen till att amerikanerna (aka de rika amerikanerna) "hatar" Sveriges politik och tycker att vi är för socialistiska.
Och visst, vi har höga skatter men vi har då även inte så stora klyftor och därmed inte lika hög kriminalitet som dem. Det finns för- och nackdelar med allt men många amerikaner verkar så otroligt ignoranta.

Skrivet 2013-11-27 kl. 17:18:22
URL: http://elinenorin.blogg.se
Elin //

Hej Zara
vart har du köpt ditt halsband som du har på nästan alla bilder, halsbandet har ett hjärta på sig <3

Skrivet 2013-11-27 kl. 17:19:52
Julklappstips! //

Skulle du kunna skriva ett inlägg med alla saker som du önskar dig i julklapp?

Skulle vara jättesnällt!

Skrivet 2013-11-27 kl. 17:30:14
Alice //

Haha, du vet ingenting om politik..

Skrivet 2013-11-27 kl. 17:30:54
lisa //

Visste inte alls om detta.. Men jag tror helt på dig lilla vännen! Hade hk prov idag btw och då borde jag ha skrivit om det också, hihi :D

Följ mig btw, har talang!!

Skrivet 2013-11-27 kl. 17:37:10
URL: http://instagram.com/barajaag
El4nd3r //

Om man bara ska in och hämta något på en restaurang/hämta barnen så är det bäst att inte stänga av bilen. Det dras svinmycket extra bensin om man bara går in någonstans i 1-3 minuter utan att stänga av bilen. Så man ska låta bilen stå på, men där emot så fattar jag inte hur dom vågar ha bilen på? Vem som helst kan ju sno bilen haha.

Skrivet 2013-11-27 kl. 17:44:28
Julia //

bra synpunkter :)

Skrivet 2013-11-27 kl. 17:48:46
URL: http://takethetime.blogg.se/
Cecilia - Träning, foto & vardag //

håller med, de är väldigt jobbiga bilköer i usa och sen ba sitter de en person i de? men de blir väl så med lite skatt på bensinen=billig bensin o så får man ju skaffa körkort då man är 16!

Skrivet 2013-11-27 kl. 17:56:51
URL: http://ceciliasj.blogg.se
jag älskar dig //

Sant.

Skrivet 2013-11-27 kl. 18:00:48
Kristian :) //

You are delicusly beautiful Zara :D

Skrivet 2013-11-27 kl. 18:12:48
Veronica //

Kan inte alla småbarn bara sluta prata om mens här på forumet. Visst att det är någonting naturligt som man inte ska skämmas över men ursäkta: vem fan bryr sig om när Zara fick mens eller hur det kändes att berätta för hennes föräldrar, det är ungefär lika ointressant som att veta hur ofta hon går på toaletten. Ni som precis har fått er mens eller går och väntar på den och vill veta hur man för in en tampong kan väl vända er till libresse hemsida eller skicka in en fråga till kamratpostens spalt kropp och knopp. Jag lovar, ingen annan bryr sig, det finns annat med Zaras liv som är värt att läsa.

Skrivet 2013-11-27 kl. 18:28:05
Annie //

Så sant! Du är en förebild Zara!

Skrivet 2013-11-27 kl. 18:39:25
URL: http://ottossonannie.blogg.se
E //

Det där med deras politik är inte riktigt sant. Deras fundamentala politik handlar om "all men are created equal" - deras Declaration of Independence, så det handlar inte alls bara om "me, myself and I". Å andra sidan har du rätt i att dom inte riktigt tar hand om till exempel uteliggare osv. Men det är för att med deras ekonomi så har dom väldigt lite statlig inblandning. Dessutom har dom inte riktigt dom pengarna att ta hand om sånna problem. Sverige, till exempel, är ju rätt litet och staten hjälper till att lösa problemen. Men än en gång handlar det om deras politiska system. Sverige är mer socialistiskt än USA whether you like it or not, så staten är mer benägna att engagera sig. Sen blir jag också GRYMT TRÖTT på hur många det är som bara generaliserar! Alla amerikaner gör inte si eller så... det vore ju som att säga att ALLA i Sverige gör något på visst sätt. Alla amerikaner är inte okunniga, så snälla sluta vara så okunniga själva och ha bevis för vad det är du säger. Sorry för griniga kommentaren men folk måste lära sig att inte generalisera!

Svar: Jag sa ju att jag gjorde det med flit? o.O Folk läser ju inte, och jo, USAs politik är bara gynnande för dom som har pengar
zara

Skrivet 2013-11-27 kl. 18:49:51
Amanda //

Riktigt bra skrivet! Så sant tyvärr :(

Skrivet 2013-11-27 kl. 18:58:02
URL: http://mandanilsson.blogg.se
Anonym //

Palmolja är skitdåligt för miljlön, gå in på WWFs hemsida och läs om palmolja så ska du se

Skrivet 2013-11-27 kl. 19:02:10
Millan //

Som Sofia sa snälla kan du skriva ett inlägg om din första mens. Jag hatar att ha det men älskar att prata om det. Btw älskar dina sånahär inlägg.

Skrivet 2013-11-27 kl. 19:05:33
Vicki //

Verkligen helt sant! Jag bodde i USA hos vilken familj som helst och levde vilket jäkla amerikanskt liv som helst men när man pratar om det så är alla som: FAN VA COOLT! TRÄFFA DU NÅN KÄNDIS, ÅT DU MIDDAG MED BARACK OBAMA? HUR STORT VA DITT HUS? VAR DU CHEERLEADER? ÄR DU TYP AMERIKAN NU?????? Jag ba: nä

Skrivet 2013-11-27 kl. 19:15:55
URL: http://vickiso.com
Erica //

Det heter I can't believe its not butter för att det är margarin, och smakar lika bra som vanligt smör. margarin är i längden bättre för kroppen än vad smör är

Skrivet 2013-11-27 kl. 19:18:29
Linnea //

Tack, TACK, TACK! för att någon annan än jag, i denna generation, också är lite USA-kritisk.

Skrivet 2013-11-27 kl. 19:26:11
Josefine //

Jag blir glad av att läsa att du är medveten om saker som palmolja och folks beteende! Tumbs up!

Skrivet 2013-11-27 kl. 19:32:30
URL: http://yohseefeen.blogspot.de/
Jojo //

usch!

Skrivet 2013-11-27 kl. 19:51:41
URL: http://www.jojosmind.blogg.se
Natali //

Skitbra ämne du tar upp. Asbra inlägg! Fortsätt med sånt, så inspireras alla unga läsare du har att tänka på baksidan av allt glammigt o inspo som vi ständigt matas med.

Skrivet 2013-11-27 kl. 20:32:50
ZANDRA //

FIN BLOGG!

Skrivet 2013-11-27 kl. 20:35:53
URL: http://zandralinnea.blogg.se
Alice //

www.tolvistweens.blogspot.se är en jättebra blogg. Jag läser den varje dag!!!! länk nedanför, efter URL står den.

Skrivet 2013-11-27 kl. 20:43:51
URL: http://tolvistweens.blogspot.se
bella //

Klokt zara! Bra att du som har en såpass stor blogg uppmärksammar och tar upp såna här olika ämnen, det hade jag med gjort :) Här står det lite mer om palmoljan och hur man kan undvika att köpa olika produkter som innehåller det.

http://andreadolores.blogspot.no/2013/10/oil-of-devil.html

Skrivet 2013-11-27 kl. 20:51:38
URL: http://heysugarmagazine.se/isabelle
Johanna //

Usch vad mycket skräpmat i Usa

Skrivet 2013-11-27 kl. 21:39:14
URL: http://johannasandiin.blogg.se
Johanna //

Usch vad mycket skräpmat i Usa

Skrivet 2013-11-27 kl. 21:39:14
URL: http://johannasandiin.blogg.se
Cool cat //

Älskar ämnet mens (ja ni läste rätt) please skriv om din första mens för oss. Tack i förhand

Skrivet 2013-11-27 kl. 21:39:21
Tove //

Jag håller med dig så mycket (jättebra skrivet)! Det är verkligen äckligt med bilarna och slöseriet av mat, med mycket mera! Och så mycket resurser går åt, usch vad äckligt det lät med ett helt smörpaket gjort på palmolja - det är så otroligt dåligt för miljön. Tänk på alla träd som huggs ner i mängder för SMÖRPAKET?! Och smöret är bara en tusendels procent av vad man använder palmoljan till, tänk då hur mycket träd det går åt... Många människor gör uppenbarligen allt för att tjäna pengar och gynna sig själva, det är verkligen inte hållbart!
Du är jätteduktig på att skriva :) Lycka till med musiken!

Skrivet 2013-11-27 kl. 21:47:06
Klara Strömqvist //

Håller helt med! fin blogg! :)

Skrivet 2013-11-27 kl. 21:55:32
URL: http://klaralovisastromqvist.blogg.se/
Alice //

bra skrivet!

Skrivet 2013-11-27 kl. 22:03:41
URL: http://alicelindstrom.se
Ellinor //

Flera gånger har jag frågat mig själv varför läser jag den här bloggen, varför slösar jag min tid? Men varje gång jag tänker så kommer du med så bra tankar och funderingar att jag typ börjar gråta för att jag älskar dig så mycket.

Skrivet 2013-11-27 kl. 22:09:54
ella //

Det hemska tycker jag är att ingen värkar inse det här! Klyftorna växer något enormt mellan fattiga och rika här i Sverige också. Just nu går det dåligt för USA på grund av att det är så stor skillnad mellan fattiga och rika, men ändå är vi i Sverige inne på samma spår och gör om deras misstag. Skatterna sänks och dom som tjänar mycket pengar tjänar ännu mer. Men skulle du bli sjuk eller av någon annan anledning inte kunna jobba kommer du kanske i framtiden inte ha mat för dagen. Du är jätte bra Zara!

Skrivet 2013-11-27 kl. 22:19:39
sandraemrosen.blogg.se //

Gud vilken härlig blogg du har! :)

Skrivet 2013-11-28 kl. 05:12:23
URL: http://sandraemrosen.blogg.se/
Ida Emma ^^ //

Det där smöret med texten "I can't believe it's not butter!" har min kille också, han bor i England. Han sa att det är nyttigt, istället för vanligt smör. Men å andra sidan har jag aldrig kollat upp vad för smör jag äter hos honom haha, det har kanske han inte heller nån koll på menen...

Skrivet 2013-11-28 kl. 13:45:05
URL: http://idasteinwalls.blogg.se/
Anonym //

Håller verkligen med dig Zara!

Skrivet 2013-11-28 kl. 17:18:23
Rebecka //

Håller verkligen med dig! Shit vad bra du är som lägger upp såna här inlägg! All respekt till dig

Skrivet 2013-11-28 kl. 19:34:46
URL: http://sextondeoktober.blogg.se
Amanda //

Jättefina bilder! :D

Skrivet 2013-11-29 kl. 09:10:13
URL: http://asummerinparis.blogg.se/
Tova //

nja, jag tycker du både har rätt och fel.
Jag vet att du sa att du inte menar att dra alla över en kam, men USA är ett land och det är ändå svårt att förstå hur du INTE gör det då en stor grupp i USA verkligen inte stämmer in på vad du säger.
Det ser också liknande ut i andra länder, tex vårt ''perfekta'' Sverige. Det är inte lika tydligt, men det finns. Sverige är ett mindre land, USA är enormt.
Menar inte att ''hat kommentera'' utan säger bara lite av mina egna tankar, som sagt var det både bra och dåligt skrivet.
Annars har jag inget emot dig Zara, jätte fin blogg och kul att läsa. Ha det bra och lycka till med musik karriären.

Skrivet 2013-11-29 kl. 11:40:03
URL: http://tovakibal.tumblr.com
mwasshe //

wow ska nog också skriva ett sådant inlägg på min blogg,jag är dock i Paris. dont get me wrong,Paris är underbart men visst finns det en hel del saker som går mig på nerverna ;)

Skrivet 2013-11-29 kl. 14:27:50
URL: http://mimimoo.blogg.se
Hannah //

Bra innlegg!

Skrivet 2013-11-29 kl. 16:12:54
URL: http://hannah.bloggnorge.com/
Milena //

Du satte verkligen igång en diskussion här! Så klart är det lite osmart att dra alla över en kam men jag kan samtidigt förstå din frustration över skillnader där och här hemma! Det bästa som man alltid kan göra är att föregå med gott exempel! Så fortsätt tänk som du gör! Du gör rätt!
En fråga, skulle du vilja stanna kvar där?

Skrivet 2013-11-29 kl. 16:28:16
URL: http://zavage.blogg.se
Anonym //

Amerika är mycket recession.

Brott är ofta USA.
Informera dig om Amerika är dig.

Skrivet 2013-11-30 kl. 12:23:15
Anonym //

Amerika är mycket recession.

Brott är ofta USA.
Informera dig om Amerika är dig.

Skrivet 2013-11-30 kl. 12:23:33
Anonym //

Amerika är mycket recession.

Brott är ofta USA.
Informera dig om Amerika är dig.

Skrivet 2013-11-30 kl. 12:55:45
Jenny //

bra sagt!

http://hejsanjenny.blogg.se/

Skrivet 2013-11-30 kl. 22:05:56
URL: http://hejsanjenny.blogg.se/
Filippa //

Det är verkligen sant och kul att du ser det, alltså att usa inte bara är La La land utan också fetma, orättvisa och bilköer utav helvete. Puss

Skrivet 2013-11-30 kl. 22:23:03
URL: http://www.themermaiddiary.forme.se
Sofie Selling //

grymt bra skrivet, kul att du tog dig tiden att skriva det här inlägget!
Nej, livet är väll inte weheartit. ;)

Skrivet 2013-12-01 kl. 00:13:17
URL: http://sofieselling.blogg.se/
Anna //

SÅ himla sant verkligen! asså det med plamoljan är ju helt sjukt. usch världen är så skev.

Skrivet 2013-12-01 kl. 00:55:46
URL: http://sundaymind.blogg.se/
Mille //

du ska inte klaga, du klagar alltid i din inlägg som om du inte vore det minsta tacksam. :/

Skrivet 2013-12-01 kl. 12:43:33
Nina //

Problemet när det gäller maten är ju att de som är fattiga har inte råd med nyttigare mat eftersom det oftast är dyrare. Ceasar sallad kostar 12 dollar säger vi, och te.x mcdonalds mat 4 dollar. Inte konstigt att de väljer det senare valet om de inte har så mycket pengar.
När det gäller politiken så håller jag med om, det är sjukt hur det är uppbyggt. Hoppas Obama lyckas med det där att healt care ska alla få, till och med fattiga.

Skrivet 2013-12-01 kl. 16:19:45
URL: http://fames.se/ninasova/
Mattias //

Jag vet inte om du läser kommentarerna, men just när det gäller "smör" så är det ingen skillnad mot Sverige. Margarin innehåller för det mesta palmolja (Milda, Flora, Lätta m.fl). I Sverige står det däremot "vegetabiliskt fett" på förpackningen istället för palmolja för att lura kunderna.

Vill man undvika att äta palmolja, som mycket riktigt är dåligt för miljön, så ska man köpa riktigt smör (där det står SMÖR på paketet) eller produkter som är fria från "vegetabiliskt fett", t.ex Bregott.

Men då kostar det mer pengar och de flesta vill inte betala mer pengar...

Skrivet 2013-12-01 kl. 18:09:25
Ella //

Den där sista, äntligen någon som fattar det!! Det är så sant! Alla här i Sverige verkar vilja flytta till USA, alla tycker att ååååh allt är så perfekt i USA, bla bla bla.. Men det är så jävla fel.

Skrivet 2013-12-02 kl. 08:38:48
URL: http://ellaz.blo.gg
Clarence //

Hej Zara!
Åh vad jag älskar dig blogg! Har följt dig ända sen du började för första gången<3 Drar den varje kväll till dina nya bilder, sitter alltid vaken och vänta på att dem nya blogg bilderna ska komma upp. Älskar dig Zara! Skulle verkligen uppskatta om du svarade på denna kommentar, vi kan väl ta och träffas någon gång också? Big Luv<33333333333333333333333

Skrivet 2013-12-03 kl. 08:36:30
Clarence //

Hej Zara!
Åh vad jag älskar dig blogg! Har följt dig ända sen du började för första gången<3 Drar den varje kväll till dina nya bilder, sitter alltid vaken och vänta på att dem nya blogg bilderna ska komma upp. Älskar dig Zara! Skulle verkligen uppskatta om du svarade på denna kommentar, vi kan väl ta och träffas någon gång också? Big Luv<33333333333333333333333

Skrivet 2013-12-03 kl. 08:36:30
Malin //

Jag har bott ett år på östkusten och nu ett 1,5 år på västkusten. Öst är sämre än väst. I New York krylla det av fattigdom, men Los Angeles är inte mycket bättre. absolut, rik i usa är positivt. men problemet med fetma är att det är så fruktansvärt jäääkla mkt dyrare med nyttig mat, I philly får föräldrar som ha de svårt handla billigare frukt till sina barn vissa dar för att få ner fetman. Men de går inte ändå, en cheese på donken är snuskigt billigt, eller ja vafan, bigmac-monday i california, 1 dollar för en big mac ..
folk är MYCKET mer fit i Californien än någon annanstans, då taxan på att bo i Cali är jävligt hög, därav lite mer rikare människor.
du behöver inte gå till Ralphs eller Albertson och handlar, utan t.ex till green gardens för oganisk mat.
Du behöver inte bli fet i USA, det väljer man själv (om man ha det gott ställt vill säga) Jag har nästan gått ner i vikt här.
och politiken håller jag inte riktigt heller med om, men har man bara vart där ett par veckor/dagar så ser man det väldigt ytligt.

Skrivet 2013-12-03 kl. 17:28:14
Anja //

men åh zara!!! läste din blogg för nåt år sen och tyckte inte det var så intressant, men nu skriver du sjukt bra! Gillagillagilla! <3

Skrivet 2013-12-05 kl. 20:06:06
dasha //

Gorgeous meridianen kyla så mycket nu kommer jag alltid sätta kommentarer

Skrivet 2013-12-06 kl. 16:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0