utseendet

kan inte alla bara ge sig..
UTSEENDET SPELAR ROLL. PUNKT!
det är sant, trust me. När jag var i USA så träffade jag Tommy Mottola
(han var 'the president' för Sony Music Entertainment ni vet? han signade bland annat Destinys Child, som senare splittrades och Beyonce och Kelly Rowland startade en Solo karriär, Mariah Carey, Celine Dion, Shakira, Barbra Streisand och han jobbade även med Jennifer Lopez och Micheal Jackson osv) nu jobbar han med Universal som idag är världens största skivbolag. Han sa själv att utseendet spelar roll! Ni vet den där tjejen som vann i England Susanne eller nått sånt hette hon.. tror ni att hon skulle vunnit om hon inte var så gräsligt ful? jag menar om en tjej lika snygg som Beyonce hade kommit in och sjungt I hade a dream hade hon aldrig vunnit, och tror ni att Eminem skulle varit så känd om han inte var vit? även fast Eminem är BÄST I VÄRLDEN PÅ RAP så skulle han haft svårare att bli såååå känd som  han är nu om han hade varit svart. Tommy sa till och med att jag inte får sjunga 'för svart' musik. Det är ingen rasistiskt eller nått, det bara är så. Christina Auguilera är ett undantag där också för hon sjunger ganska svart musik om man kan säga så. Och klart det finns artister som inte är Supermodeller men kolla på alla VÄRLDSARTISTER! dom är oftast jävligt snygga...   

ni behöver inte kalla mig egoist eller nått för mitt ego har inte ens med saken att göra, jag säger bara sanningen varesig ni vill höra den eller inte.


ALMA AHLRIK //

Du har helt rätt, utséendet spelar faktiskt roll, folk vill bara inte hör det!

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:07:26
URL: http://Almaahlrik.devote.se
Molly //

För det första låter du extremt rasistisk!......Men till poengen, hur kan du säga att utseendet betyder något när du ser ut som du gör.

No efence, men du värkar tycka att du själv är den mest underbaraste och vackraste på jorden, något som inte stämmer. Jag försöker inte låta dum eller något. så ta inte det här på fel sätt, men du faktigst rätt ful!!

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:11:53
Sanna //

Du verkar tycka att du själv är jävligt snygg men bara så du vet, du ser för jävlig ut. Du är rätt så ful du har inte "utseendet" du bara tror det! Har du kollat bilden på din header?? Den ser fan för jävlig ut! Du ser ut som du är uppstoppad och massa silkon här och där!

Ditt utseende är inte det rätta, du ser jävligt ful ut! Så sitt ner och håll käften!

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:18:05
Anonym //

asså kan inte ni där uppe hålla käften. alla är fina på sitt sätt. som om ni e så himmla snygga. kan ni bara ge er. utsendet spelar roll men det gör också rösten så håll käften och sluta komentera nu!!!!!

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:23:30
ELsa //

fin blogg! :)<3

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:27:48
URL: http://stylebyelsa.blogspot.com
tilda //

zara, jag har kollat kommentarena, TA INTE ÅT DEJ! Du är vacker. Jag håller inte med nån, men du är sjukt vacker, det måste du förstå, sedan så hoppas jag, eller jag vet, att du inte är en sån tjej som tar åt sejj taskitga kommentarer så, strunta i det :D love u! p.s. om du inte hade varigt bra, snygg mm. hur tror du att du hade kommigt så långt? d.s.

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:33:25
URL: http://missat.devote.se
Nora //

Det är rätt komiskt att du tycker att utseendet betyder nått, när du själv ser ut som en jävla gris!!

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:34:48
Johanna //

Herregud vilka trevliga kommentarer här ovanför! Jisses, snacka om avundsjuka!!Tyvärr är det ju så att utseendet spelar stor roll om man vill bli kändis. Det kanske inte är speciellt positivt, men det är verkligheten! Det är bara att kolla igenom vilken kändistidning som helst, utseendet är en väldigt återkommande faktor. Tråkigt men sant!

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:35:46
Lily //

Sant! ( Johanna skrev), men det betyder inte att Zara har det bästa utseendet, det måste ni förstå.

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:38:40
Mimmi //

Vad fan, Zara är inte ful. Tycker ni där uppe att det är kul att försöka förstöra andras självförtroende? Utseéndet spelar roll, Zara har utseéndet, Zara har rösten, Zara kommer gå långt, mer än ni som är så patetiska och kommenterar att hon är ful. Vilket liv.

Zara, du är underbart fin, du sjunger helt underbart, du är underbar!

Skrivet 2011-08-17 kl. 12:58:30
Alice //

Asså kan inte alla bara ge sig?? Utseéndet spelar VÄLDIGT stor roll, och ni fattar väl att Zara inte säger det för att bara HON tycker det, men det är ju tyvärr så det funkar!

Kolla på alla världskändisar, nästan alla är ju snygga! Det är ju inte så att bara Zara gillar alla snygga kändisar, hon säger bara att snygga kändisar får mer fans!Och ni som säger att Zara är ful, det börjar nästan bli töntigt för vi alla vet ju att ni inte tycker det och att ni bara är avundsjuka....

Skrivet 2011-08-17 kl. 13:33:12
Melina //

Hmm... Må säga att ni faktiskt glömt en grej, det är inte så att nån här på denne jord bestämt om utseéndet är viktigt eller ej.. Alla tycker ju olika. Somliga tycker att det spelar roll, medan somliga tycker att det inte har nån betydelse. Vilket ni borde förstå nu när alla fått säga sitt. Det är som det är.Peace out!

& ha de fint :)

Skrivet 2011-08-17 kl. 14:06:36
Aya //

Allvarligt, ni där uppe, va faan snackar ni om? Zara är väll för fan ingen rasist hon påpekade det själv när hon skrev texten, för det andra, Molly; du vill att hon inte ska ta det på fel sätt när du säger att hon är ful, på vilket jävla sätt ska hon ta det då? Är det någon slags invecklad konstruktiv kritik du ger henne? Ska hon vara tacksam när du säger att hon är ful? Nej, precis. Tänk efter!Det är bara bra att Zara tycker att hon är snygg, tänk om alla kunde tycka att man var snygg. Alla strävar ju efter att se bättre ut, vissa kan inte leva med sig själva utan att försöka förändra sig och det leder till dåligt självförtroende, men vissa andra, som Zara, kan leva med sig själva och utstrålar självförtroende till 100% och det är de personerna som blir något! Så alla ni människor, lev era egna liv istället för att leva Zaras och påpeka ALLT. Jag tror hundra på dig Zara!

Skrivet 2011-08-17 kl. 14:09:17
Sara //

Är ni totalt jävla puckade eller?

För det första, Zara är inte ful

För det andra, det är inte det minsta rasistiskt med n ågot i texten

För det tredje, utseendet spelar visst roll, när tillomed the president of universal säger det så misstänker jag att de gör det.

Och om Zara satsar på att bli världsartist, låt henne göra det då vad gör det er.. Så ta ett chillpill människor

Skrivet 2011-08-17 kl. 14:44:19
Estell //

asså ni kommer bli ägda när zara blir värds kändis och zara ta inte åt dig av allla duma kommentarer,du är vacker som du är<3

Skrivet 2011-08-17 kl. 15:02:57
E //

Vad är det för himla skit vissa skriver? Håller precis med Aya..och SANNA: hur kan det se ut som om zara "har silikon här och där" (som du skrev)när hon inte har förändrat sig någonting, förutom att hon har blivit sminkad på bilden.. ;) (Det kallas att vara naturligt vacker, hon är född så.. kanske är du bara avundsjuk)...Dessutom.. om utseendet inte spelar någon roll, varför tror ni att man har skapat programmet "true talant" på tv3..? jo för att folk endast ska bli bedömda för rösten och inte utseendet.. där spelar det ingen roll hur man ser ut, utan bara om man har en bra röst.. (Domarna har ju ögonbindel för att inte kunna se någonting av den som uppträder..)Artisterna är i en tuff branch.. Och nu menar jag inget illa, men alltså: Om två personer har lika bra röst, tror ni att skivbolagen vill ha den som är jättesnygg eller den som kanske "ser lite mindre bra ut"?? Ni vet nog svaret själva...INSE ATT UTSEENDET SPELAR ROLL!och Zara, du är absolut inget ego.. :) du pratar ju inte ens om dig själv i texten, utan förklarar mer om andra.. DESSUTOM, ÄR DET BRA OM MAN TYCKEN MAN SER BRA UT, DET KALLAS SJÄLVFÖRTROENDE, och då kanske man fortsätter att vara "naturlig" istället för att hålla på att använda silikon, botox, skönhetsoperationer mm.. TÄNK PÅ DET! säger jag bara..!Kram :)

Skrivet 2011-08-17 kl. 15:20:39
Sofie //

Zara är absolut inte ful!! Jag fattar inte att ni kan säga så! Bara för att hon sägar att utseendet spelar roll! Det är ju för tusan inte hon som har kommit på det, utan det är ju fan vi själva inte tusan skulle vi som köpare vara lika intreserade av att gå på beyonces konserter om hon hade sett ut som ett freak! Ingen hade kommit på hennes konset. Jävligt tragiskt men det är så världen ser ut och det är ingen annan än vi "köpare" som påverkar allt detta! Sara du ska veta att du är sjukt söt/snygg och alla som säger något annat är bara avundsjuka!! Kramar! (du får lägga upp kommentaren på bloggen om du vill)

Skrivet 2011-08-17 kl. 15:41:24
Sarah //

Nej, självförtroende är inte att man tycker man själv är snygg, det kallas ego. Självförtroende är att man tror på sig själv, t.ex i zara's fall bli en artist :)

Skrivet 2011-08-17 kl. 15:53:30
Jengan //

Det är ju en sorglig sanning.. men sen beror det också på i vilken bransch, klart det spelar roll inom showbiz! Sen är det ju så att alla vill se bra ut, alla kändisar har sina fuldagar också :)

Skrivet 2011-08-17 kl. 16:18:02
URL: http://encider.blogg.se/
Natasha //

Haha... patetiskt. Slår vad om att "Molly", "Sanna" och den anonyma är samma person. Och btw utseendet spelar roll. Fast alla kan bli vackra när man har en oändlig lista med stylister, coucher, personliga tränare osv. osv.

Skrivet 2011-08-17 kl. 16:29:55
Anonym //

Zara, du har rätt. Om man är en artist så måste man inte bara kunna sjunga. Man måste ha utseendet också, för det är ungefär som en effekt. Eller hur?

Kram Anonym! <3

Skrivet 2011-08-17 kl. 16:53:50
Emma //

Nu blir jag förbannad på er som påstår att Zara är ful... Tror ni att hon skulle lyckats så bra som gör om hon såg ut som något ur en soppåse? Som Zara sa; Utseendet räknas, vare sig ni vill det eller inte.GO ZARA!

Skrivet 2011-08-17 kl. 16:57:36
Sarah //

Men herregud!!! Bara för att några tycker att Zara är söt, betyder inte att ALLA i världen göt det. Alla personer tycker att olika personer är söta OCH fula.

Skrivet 2011-08-17 kl. 17:04:30
Sarah //

Men herregud!!! Bara för att några tycker att Zara är söt, betyder inte att ALLA i världen göt det. Alla personer tycker att olika personer är söta OCH fula.

Skrivet 2011-08-17 kl. 17:04:43
Emma //

trevliga kommentarer ni 2 skrev där uppe!

Varför läser ni zaras blogg då om ni tycker att hon se förjävlig ut och har silikon "här och där" och är jätteego. Kolla på dig sjäv för fan innan du dömer någon! Det verkar som att ni tycker att ni är dom vackraste och snyggaste och mest underbara på denna jord. Hoppas att ni skrev eran mail så zara kan maila er eller att hon kolla upp era ip nummer!!! Det är ganska fegt att kommentera annars!!Zara, jag hoppas att du inte tar åt dig! Du är hur fin som helst! Och din röst är så fin och naturlig och helt unbeliveble så det finns inga ord för den!

utséendet spelar roll även om man vill eller inte!Folk säger ofta till andar att dom är för ego, men jag kallar det självförtroende (okej, någon gräns där emellan finns det!!!!!) tänk på detta zara, when people try to bring and burn you down, it's because you are above them! Ju mer i spottar på mig, desto snabbare blommar jag.

Förtsätt att vara dig sjäv och göra det du gör :)

Skrivet 2011-08-17 kl. 17:34:30
URL: http://emmandens.blogg.se/
Elise //

Can not you just stop being so dodgy

you are just jealous

zara has talent and appearance

that is what is needed in showbussines

I wonder if you who write really think that Zara is ugly?

or is it just that you just want to hurt zara.

if this is so, so stop just grab yourself and ask yourself if you think it's fun to hurt people?

if so you think it's fun, it's your problem but I think you really feel bad

P.S zara you are beautiful

and I live in Sweden but I have not lived here so long

so my Swedish is not good

/ from a twelve year old girl with a heart

Skrivet 2011-08-17 kl. 17:44:19
anna //

vafan e de du håller på och säger om "svart musik"???? din text låter väldigt rasistisk och du låter som största divan asso....

Skrivet 2011-08-17 kl. 18:01:22
mirja (: //

kan alla inte bara ge sig, hon påpekade själv att hon inte var rasist. Kan ni inte bara fatta att utséendet räknas?väx upp och inse fakta. punkt.

Skrivet 2011-08-17 kl. 18:15:24
URL: http://mmmirja.blogg.se/
tilda //

men för fan ge er -.-'

Skrivet 2011-08-17 kl. 18:34:23
URL: http://missat.devote.se
Sarah //

Men va fan, ense, ALLA TYCKER INTE ATT ZARA ÄR SÖT BARA FÖR ATT ANDRA TYCKER DET, ALLA TYCKER OLIKA!!!

Skrivet 2011-08-17 kl. 18:37:42
Anonym //

jag tror folk blivit galna..

Skrivet 2011-08-17 kl. 18:40:45
Linnea //

kanske därför att du inte är stor du kan ju inte säga att man måste ha utseendet du är så himla "jag är bäst"

Skrivet 2011-08-17 kl. 19:16:01
Emmy //

utseendet är som en bonus när man vill bli känd? om man har det kan man ibland gå liiiite längre

Skrivet 2011-08-17 kl. 19:31:42
URL: http://eemmys.devote.se
sarah //

Håller med Linnea

Skrivet 2011-08-17 kl. 19:44:57
Clara //

Men tjenare alla ni som säger att hon ser ut som en gris. Ursäkta men Zara är ju hur söt som hällst. Att man ens har mage att kommentera sådana saker anonymt är ett stort tecken på svaghet och framförallt avundsjuka. Jösses amalia. Jag trodde "kommentera anonymt något elakt"-perioden var över. Men ack (hehee) det finns vissa sådana omogna tjejer kvar. Seriöst tjejer! Vi ska inte trycka ner varandra! Be nice:) Vissa saker som man nu kanske stör sig på en person med är alltid bäst att hålla för sig själv. Ni får ju hajja att Zara ändå inte verkar ta åt sig. So what's the point? Utseendet spelar roll faktiskt just i detta sammanhanget. Och bara för att hon skriver det för att hon vet det så betyder ju inte det att hon tycker att hon är snyggast i världen. U got me? Sluta trycka ner varandra tjejer. Acceptera sanningen, haha!

Skrivet 2011-08-17 kl. 19:45:41
URL: http://byclara.devote.se
emma //

jag håller helt med Clara där uppe!alla som säger att du är ful är bara avundsjuka, du är jättesöt, och det är ju så jäkla omoget att kommentera anonymt

jag håller med dig om att utseendet räknas, även fast jag inte vill hålla med, just därför att det borde inte vara så, man borde inte behöva vara snygg för att lyckas inom musiken,

'det borde ju räcka att ha en grym röst, tyvärr så är det inte så :(

jag vill bara säga till alla som skriver elaka saker till dig att det är inte deras problem vad du tycker, du får ju självklart tycka vad du vill, några håller med, andra inte, that's life,

puss på dig tjejen, du rockar!

Skrivet 2011-08-17 kl. 20:36:14
MaryCaroline //

Alltså, jag tänker inte ens kommentera vad andra redan kommenterat och jag tänker inte ens kommentera ditt utseende. Men jag måste säga att det här inlägget du skrivit var ett av de konstigaste jag läst i bloggvärlden på ett bra tag. Du kan ju för fan inte mena allvar? Det finns ju fler "fula" än snygga som har lyckats! Hur förklarar du det? Dessutom ligger "ful" och "snygg" i betraktarens ögon. Dessutom, vad fan snackar du om när det gäller Eminem? Så du menar att det inte finns lika kända mörka rappare? Okej, utseendet kanske ofta spelar roll, men det är människans fel för att vi har bestämt att det ska vara så och det är på grund av sådana människor och det är på grund av sådana som dig som världen ser ut så. Alla är lika värda och alla har chans att lyckas oavsett hur man ser ut. Tänk på alla som är "fula" i dina ögon som har lyckats! Och om du säger att du inte kommer på någon är det en stor lögn!

Skrivet 2011-08-17 kl. 20:46:47
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Jackie //

Det är väl fan självklart att utseendet spelar roll?

Skrivet 2011-08-17 kl. 20:47:02
URL: http://stylebyjackie.blogspot.com
Sara //

Sjukt fin blogg! :DHur är det med dig? :)

Skrivet 2011-08-17 kl. 20:51:01
URL: http://nolongerironic.webblogg.se/
Lisa //

ZARA, DU VET ATT EN ANDLEDNING ATT EMINEM E SÅ KÄND E FÖR ATT HAN E VIT OCH EN SÅ BRA RAPPARE. FÄRGADE HAR FAKTIGST MER RYTME OCH BÄTTRE PÅ ATT RAPPA OCH SÅNT EN VITA. SÅKLART GÄLLER INTE DET HÄR ALLA, MEN NI SER VÄLL DOM FLESTA RAPPARE E FÄRGADE :)

OCH BRY DIG INTE ETT DUGG OM ALLA SOM SKRIVER DUMMA KOMMENTARER. DU HAR EN SUPER FIN RÖST OCH DET SKA DU STÅ FÖR! :) Kram Lisa :)

Skrivet 2011-08-17 kl. 20:58:48
Clara //

För det första blir jag sjukt irriterad på människor som skriver att dom tkr att du är ful för dom är bara avundsjuka. Och för det andra så är det ju inte DU som har bestämt att utséendet spelar ngn roll som vissa folk tror.

Skrivet 2011-08-17 kl. 21:02:43
Plupp //

Det är ju inget nytt att "snygga" personer lyckas bättre i livet, o inte bara i hollywood, men speciellt där!I verkliga livet så har inte utseendet lika stor betydelse för oss vanliga svenskar om man kan säga så :)

Skrivet 2011-08-17 kl. 22:51:27
Kurdi //

Asså sarah och ni andra håll käften breee! idioter alla ni tsm, om ni tycker hon är ful varför kollar ni hennes blogg? och hon har rätt men idioter som er skulle inte fatta vad det betyder, hon menar att om du är ful face it du kommer behöva jobba mera än de andra och om du är snygg så kommer du snabbt att bli känd.

tro mig hon har rätt ta de från nån som är med i musikbranschen!

Skrivet 2011-08-17 kl. 23:10:20
Emma //

Utseendet spelar bara roll om man är en medelmåttig artist/skådespelare men om man är riktigt bra så spelar det INGEN roll!! Chris medina är ju inte världens vackraste men han har en röst som slår många "snygga" artister med hästlängder!!!!! Tror du att selena Gomez skulle vara en känd sångerska om hon inte var söt nej! För att hon kan inte sjunga så att visst du har rätt utseendet spelar roll OM man inte är så bra!!!Och Zara igenom att säga såhär att utseendet spelar roll förstör du folk med dåligt självförtroendes drömmar att lyckas i kändis världen så sluta upp med det!!!!

Skrivet 2011-08-17 kl. 23:20:53
Sofia //

Men herregud, alla blir ju rätt snygga, med flera timmars sminkning, fixning med håret och gud vet vad mer. Tror ni seröst att kändisarna ser ut så där naturligt?!!!

Om ni har sätt kändisara när dom e ute på t.ex stan, och inte på nån Award, eller nått annat, ser ni ju extremt stor skillnad, jag kan inte riktigt säga att dom e så snygga då. Iallafall inte till skillnad från när dom har 5 tonn smink och andra grejjor!!

Skrivet 2011-08-17 kl. 23:39:37
Elin Glaad //

Haha, seriöst! Detta är skratt retande! Ni som bara trycker ner Zara, är ju bara avundsjuka! Visst har Zara rätt till viss del, det har ju gått så långt att i musikbranchen så behöver man inte ens kunna sjunga, bara man har utseéndet! Tro mig! Hela min familj jobbar inom branchen!

Det klart att det finns personer i branchen som "inte har utseéndet" men det är ju upp till var och en! Universial är inte det enda musikbolaget, det finns så sjukt många fler, som den som "inte har utseéndet" kan räcka sig till!

Skrivet 2011-08-18 kl. 01:02:14
URL: http://elinglaad.blogg.se/
saga //

men det är ju helt sjukt vad folk säger!! alltså bara för att zara gjorde ett inlägg ni tyckte mindre om behöver ni inte kalla henne ful för zara är inte ful! Alltså alla har ju olika åsikter och även i fall inte jag håller med zara behöver man ju inte säga att hon är ful för vad en tjej kan säga till en tjej DET sårar och hon kanske har rätt vad vet jag...keep up the good work zara!!<3

Skrivet 2011-08-18 kl. 08:55:02
Marcus //

Utseende till viss del..men det är insidan som räknas.

Skrivet 2011-08-18 kl. 09:07:25
URL: http://tokigamasen.se
Mandy - En Musikblogg //

Det är sanningen, har blivit smärtsamt medveten om det i denna bransch - man måste kämpa för att få behålla kläderna på. det är ett väldigt intressant ämne du tar upp. jag satsar enormt på musiken också och bara att ta sig fram är vansinnigt svårt Läs gärna min historia och min resa till dit jag är idag: http://mandybeem.blogg.se/2011/august/my-story-1.html

Skrivet 2011-08-18 kl. 09:31:19
URL: http://mandybeem.blogg.se/
Mandy - En Musikblogg //

btw oj vilken diskussion det blev :O

Skrivet 2011-08-18 kl. 09:32:07
URL: http://mandybeem.blogg.se/
Amy //

Zara you have the whole "package". Dont listen to all the people who are just putting you down out of jealousy. You are beautiful the way you are and you dont need to change! <3 x

Skrivet 2011-08-18 kl. 13:49:17
Emilia //

SARAH... TÄNKTE BARA HÖRA ANGÅENDE DIN KOMMENTAR OM ATT "DET ÄR EGO OCH INTE SJÄLVFÖRTROENDE"... SÅ DU MENAR ATT OM MAN TYCKER ATT MAN SJÄLV ÄR FUL, SÅ HAR MAN INTE DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE, UTAN MAN ÄR OEGOISTISK OCH OM MAN TYCKER ATT MAN SJÄLV SER BRA UT SÅ ÄR DET INTE FÖR ATT MAN HAR BRA SJÄLVFÖRTROENDE, UTAN FÖR ATT MAN ÄR EGO????Du verkar tänka lite konstigt med det du skriver, tkr jag iaf... :/Skrivet 2011-08-18 kl. 16:27:25
Emilia //

SARAH... TÄNKTE BARA HÖRA ANGÅENDE DIN KOMMENTAR OM ATT "DET ÄR EGO OCH INTE SJÄLVFÖRTROENDE"... SÅ DU MENAR ATT OM MAN TYCKER ATT MAN SJÄLV ÄR FUL, SÅ HAR MAN INTE DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE, UTAN MAN ÄR OEGOISTISK OCH OM MAN TYCKER ATT MAN SJÄLV SER BRA UT SÅ ÄR DET INTE FÖR ATT MAN HAR BRA SJÄLVFÖRTROENDE, UTAN FÖR ATT MAN ÄR EGO????Du verkar tänka lite konstigt med det du skriver, tkr jag iaf... :/Skrivet 2011-08-18 kl. 16:28:05
Sinead //

Hihihi, först vill jag säga att det är ganska roligt att se värtsa debatten där uppe hahahah....

DEN SOM SA DET DEN VAR DET (till alla grisarna längst upp på kommentar listan) ;)

saknar dig zarus :**

Skrivet 2011-08-18 kl. 17:41:19
Sinead //

Hihihi, först vill jag säga att det är ganska roligt att se värtsa debatten där uppe hahahah....

DEN SOM SA DET DEN VAR DET (till alla grisarna längst upp på kommentar listan) ;)

saknar dig zarus :**

Skrivet 2011-08-18 kl. 17:42:56
E.L //

hahah, jävla idioter, hahah !

Skrivet 2011-08-18 kl. 17:44:08
Kim //

Jag vet inte hur det är med er, men jag Lyssnar på musiken, jag tittar inte på artisten och håller för öronen..

Skrivet 2011-08-18 kl. 17:58:09
elin //

du är grymt fin och du kommer gå långt!

Skrivet 2011-08-19 kl. 00:17:34
Anonym //

Ojojoj. Jag tror nog Zara vet vad hon snackar om. Men ni behöver inte trycka ner henne för att hon säger så... För det är ju inte hon som avgör /bestämt detta. Hon berättar vad hon vet och hört och ingen kan säga emot det, sen får ni ju tro vad ni vill men bara för att ni inte tror samma behöver ni inte trycka ner Zara för hon har inte sagt att ni inte kan bli kända för att ni är fula. Så ha det bra nu

Skrivet 2011-08-19 kl. 10:32:56
desiree //

fucking fula rasist bitchhhhh! assååå orkaaa deeej seriöst vaddå om han varit svart? du tror att svarta är dåliga?? svarta är bättre än vita på rap??

det lät konstigt eller hur?

det spelar ingen roll vilken hudfärg man kan endå vara bra din BIATCH asssååå orka dej du kmr inte alls bli så känd säkert pga att du är så självgod och säger illa saker om andra...

get a life no lifer bli mänsklig fanSkrivet 2011-08-20 kl. 21:39:48
Anonym //

att folk inte vill se skillnaden mellan "svart" och "vit" musik och att även inte vill förstå att man måste ha dem snygga dragen för att bli stor, när ja menar folk så är det såklart de vanliga avensjuka svenskarna... En kändis fotograf kan inte bli känd om han/hon knäpper kort på fula och tråkiga människor..? PRECIS! Bilderna måste ju bli snygga..

Jag tycker du har dem dragen som krävs och med din talang och din personlighet så hoppas ja verkligen du når dit du vill nå!!

Skrivet 2011-08-21 kl. 19:42:29
issa //

helt sinnes, Folk snackar om att fler borde vara nöjda med sig själva och folk önskar att de hade bättre självförtroende men när zara (som aldrig ens påstått att hon ser bra ut bara att utsendet är viktigt i kändis branchen) då måste folk trycka ner henne. för "herregud hon kan ju inte ha bra självförtroende om inte jag har det"

Skärp er helt seriöst!

zara är 14 år, hon är söt och hon kan sjunga, mer än de flesta av har lyckats med!!!

Skrivet 2011-08-22 kl. 22:34:50
isabelle //

du har rätt :) Fast sök på alla dom där kändisarna på google och sen No makeup, på katy perry tex.

Oftast kommer man inte dit snygg, dom gör en snygg :p if u know what i mean

Skrivet 2011-09-11 kl. 17:13:50
URL: http://finaisa.blogg.se/
Lalaas //

haha vem är du ens? Du beter dig som om alla vet vem du är. Och om utseendet har stor betydelse i musikbranschen, har du ingen chans. PUSS!

Skrivet 2011-09-25 kl. 18:21:49
Anonym //

Men vem bestämmer, vad som är gräsligt ful som du säger, och vad som är fint? Är inte vi ALLA fina? Jag måste säga det..för att vara lixom så ung som du är, och att ens instämma med dessa värderingar skrämmer mig och får mig att oroa mig över personerna som ser upp till dig!

Skrivet 2011-09-29 kl. 21:50:51
Mulatten //

TYVÄRR, så stämmer det att utseende ÄR viktigt, det borde INTE vara det, men så är det i västvärlden! Zara har alltås rätt, MEN det är väldigt synd att utseende spelar så stor roll!

Zara är ingen rasist, men jag som själv är mulatt, tyckar att det är jävligt synd att "svart musik" inte är lika känt som "vit musik"...:(

Elvis Presley, han sjöng svart musik, och av dt blev han VÄRLDSKÄND, och det finns jättemånga svart musiker som sjunger liknande, men de kmr aldrig bli lika kända pga av deras hudfärg. Vilket bra samhälle vi lever i..

Skrivet 2012-01-03 kl. 14:29:10
Mulatten //

Glömde att tillägga, när du Zara säger att det "bara är så, det är inget rasistiskt."

Jo det är rasistiskt! Kan du förklara VARFÖR "det bara är så"?

Skrivet 2012-01-03 kl. 14:31:08
Mulatten //

menar ej att du är rasistisk :)

Skrivet 2012-01-03 kl. 14:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0