vem är det som inte är snygg?

Skiter i om du tycker att detta är otrevligt osv.. Men man blir så jävla sur. 
1.du är sjukt egoistisk! 
Du bryr dig inte om dina fans? (Jag är inte en av dom) Men din uppdatering på bloggen suger!? Asså hallå du har 50 000 läsare typ,bryr du dig inte eller? Du gör smink video del 1 men skiter i del 2? Asså lägg ner. 
2. Du leker känd.. 
Haha asså lycka till med att åka till Thailand och fråga någon vet vem "zara larsson" är!! HAHHAH 
3. Sjunga? 
Asså du kan väll sjung helt ok. Bara det att du har så sjukt nasal röst och dessutom så känner jag minst 5 pers som är så mycket bättre än du? Asså shiet.. 
4. Att du är snygg?!? 
Asså vafan 
•spetsig näsa 
•Aldeles för smal 
•inga ögonfransar 
•Inga kurver 
•helt för kort! 
•ditt hår är förfärligt! Helt lockigt i topparna typ,phaha? 
Men de värsta av allt 
Du har verkligen nooo as eller bröst!!?!?? Kolla på bara på bilden som chloé la ut på dig,blev inte chockad ioförsig eftersom att du använder bomshell när du har vanliga kläder. men du är plattare än min syster som är 13! 
Säger inte detta för att jag är avundsjuk för det är jag inte! Men jag tycker att du ska ta vara på folk som gillar dig och sluta att vara så självsäker !! Hejdå 
 
 

En kommentar från inlägget under. Jag blir så ledsen. Så fruktansvärt ledsen. Inte över det som Anonym skriver, utan att denna människa faktiskt känner sig viktig nog att kommentera detta. För det första vill jag säga till alla er att jag vet själv att jag inte uppdaterar bra. Jag om någon vet ju vad JAG gör med MIN blogg men om jag inte känner för att blogga så gör jag inte det. Så enkelt är det. Ibland känner jag mig inte motiverad och har ingenting att skriva om, då tycker jag det är bättre att inte skriva någonting alls. Att jag inte bloggar har ingenting med att göra hur mycket jag bryr mig om dom som lyssnar på min musik för hade jag inte brytt mig hade jag inte skrivit alls. Resten av kommentaren tänker jag inte ens försvara mig själv emot. Ni vet nog vad jag tycker. Jag är nöjd medmig längd 1.62, jag älskar mitt hår och min lilla näsa, jag har extremt svårt för att gå upp i vikt så fakk dig och dina kurvor. Jag ser ut såhär. Jag vet inte inte om jag ska skatta eller gråta över att DET VÄRSTA är att jag har inga bröst eller rumpa! Det var det VÄSTA JAG VARIT MED OM! Herregud, inga bröst eller rumpa! Haha. Det var ju tur att jag har en pojkvän som inte klagar över det i alla fall. 
 
Varför jag lägger upp det här är inte för att försvara just mig, utan för att jag vet hur många som får sådana här kommentarer från avundsjuka människor. För jo, på något sätt vill Anonym ju tycka ner mig? Varför då? Inte för att denne är nöjd med sitt liv i alla fall. Och jag kommer aldrig ta åt mig av någon som skriver såhär, och det borde ingen göra! Jag kommer aldrig sluta ha bra självförtroende, för det borde alla ha. Speciellt personen som skrev detta. Ska det gå så långt att man ska klanka ner på någons stackars ögonfransar? Haha. Det västa enligt mig är att du som skrivet detta blir så otroligt ful. Hur du än ser ut vet jag att du är ful. Hur snygg du än är vet jag att du inte är vacker, för en person som inte har något att säga en ruttna jävla ord har en ful personlighet. Och det är bara personligheten som räknas. Alla ni är fina på sitt eget sätt, man bestämmer bara om folk ska se det eller inte. 
 

johannes //

så rätt <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:03:23
Amanda //

Men herregud.. du är så vacker, talangfull och framför allt stark.

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:06:16
Anonym //

Bry dig inte om personen som skrev det.. Slår vad om att hon/han som skrev det inte är så särskilt snygg eller har talang...
Jag tycker du ska anmäla personen för det är inte rätt att säga det där till någon annan människa!!
Du är jätte fin och talangfull Zara <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:07:14
Anonym //

haha... en omogen liten tjej som är missnöjd med sitt liv och jäkligt avundsjuk på dig. Tycker mest synd om henne som är så missnöjd med sig själv att hon måste klanka ner på dig istället.

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:07:43
Merve Cesmeli //

Du är sjukt fiin & du gör rätt med att skita i detta person. Ingen har rätt att trycka ner nån. Självklart ska man ha bra självtroende, det är ju skit bra. Man kommer långt i livet på det viset. Annars blir man knäckt av många. Du är grym som du är och forsätt som du är Zara, you go girl :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:07:55
isabelle //

Så rätt zara!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:11:47
isabelle //

Så rätt zara!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:11:49
Amanda //

Asså Zara du är typ den snyggaste jag vet, sååååå perfekt! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:11:52
sara //

Hej, tycker de starkt av dig att svara på en ynkling som denna!
Du har talang, du är vacker. Som du sa, att vara vacker är inte utseende mässigt men trots de så är du en jäckligt snygg tjej. känner inte dig men av de jag läser på din blogg så verkar din personlighet vara lika vacker som ditt utseende.

många kramar från en 22åring som ääälskar din musik

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:11:58
Elvira //

Så himla bra skrivet! Ta aldrig skit från någon! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:13:10
Louise //

Du är skitfin zara, ingenting av vad "anonym" säger, men vad skulle de spela för roll? Liten näsa, kort, för smal och platt, so what? jaha, hon är ful, och? Ingen är perfekt, och det är bra, tänk om alla skulle vara "perfekta". Perfekt näsa, perfekt längd, perfekt storlek på bröst och rumpa, fyfan vad tråkigt. Oftast (speciellt i denna åldern) känns det som om utseendet är det ända som spelar roll, men i slutändan spelar det absolut ingen roll.

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:13:47
Hanna //

Dessa människor... helt sinnes... Bland det mest onödiga jag läst hittills. Det är bra iallafall, att du står på dig Zara! Kommer alltid finnas konstigt folk som ska klaga på det ena och det andra så det är bara att sopa bort dom, precis som du gör.

Go go go!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:13:51
URL: http://hannakero.blogg.se/
Kajsa //

Så jävla bra skrivet, bra att du inte tar åt dig verkligen.. helt sjukt hur människor kan bete sig.
Du är verkligen otroligt grym, kram!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:14:34
URL: http://lifeofkajsa.blogg.se/
Thea //

Sjukt starkt skrivet! Ditt självförtroende förvånar mig. Större har jag inte sett. Ännu en grej att beundra dig för. För alla heaters där ute. Zaras längd, hennes ögonfransar. Det är ju en del av henne. Inget hon kan göra ngt åt. Har hon svårt att gå upp i vikt och vet att hon är väldigt smal. Lägg ner. Huvudsaken är att hon vet det och försöker göra ngt åt det. Du är en stor inspirations källa för mig. Alla kanske inte tycker likadant. Men hela Sverige till och med världen behöver inte veta de. Men jag gillar allt som är med DIG och göra. Stay stong!❤

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:17:39
Jossa :) //

Hur kan man klaga på att någon har för spetsig näsa?! Nåväl, bry dig inte om den personen som har skrivit det där! Hen är bara ute efter uppmärksamhet...

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:20:49
URL: http://hopeindecember.blogg.se
jessica //

haha vilken subba som skrev detta! hon vill nog bara få uppmärksamhet! bry dig inte, du är ortoligt vacker och sjunger som ingen anna gör, va glad för det för alla dina fans älskar dig,även jag;) kram;)

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:22:32
Linda //

Ta inte åt dig Zara!
Så lätt att skriva så anonymt bakom
En skärm.

Men man är aldrig anonym på internet sök upp personen &
Polis anmäl han/hon!
Man måste sätta ner foten för nätmobbning, visa att
Det inte är ok. Det
Kan inte fortsätta såhär.
Folk tar livet av sig pga av nätmobbning, & mobbning!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:23:52
Olivia Wilson //

asså jag fattar helt seriöst inte vad denna personen tänker med?? jag vet inte om du läser kommentarerna
men jag vill iaf säga att du är helt sjukt fin och din kropp är perfekt, skulle döda för den! du fattar inte, helt perfekt och ditt hår är hur fint som helst!! grym är du!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:24:07
URL: http://oliviawilson.blogg.se/
Emelie //

Så bra av dig att säga emot. Förstår inte vad som fick den här människan att ens skriva detta. Om den nu inte var ett fan av dig så kan man ju undra vad den gjorde på din blogg. För jag tror då inte hon blev tvingad att gå in på den. Att vara anonym också bevisar ju också att den inte kan stå för sitt ord!
För mig är du iallafall en förebild! Du har fått mig att få bättre självförtroende iallafall! Jag tycker du är så vacker och har en så underbar röst! Kommer få se dig på rix fm festivalen i Växjö och det ser jag verkligen fram imot!
Puss och kram från en trogen läsare, fortsätt vara stark och bry dig inte om sånna här fula människor!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:29:28
URL: http://madebyylingon.blogg.se
Dat hare //

Det är så tråkigt att det finns människor som tycker det är kul med att trycka ner folk, vet inte riktigt vad man ska säga om det. Personligen älskar jag dig :) du har sånt vackert leende att man själv inte kan låta bli att le när man ser det och din röst är så otroligt stark att man alltit blir så full av energi av att höra den. och trots att jag inte känner dej eller något har jag fått intrycket av att läsa din blogg och sett dina uppträdande att din personlighet är precis lika vackert som ditt leende. men du ska bara skita i vad andra tycker om dej för det din och bara din åsikt som betyder någonting. Önskar dig lycka till i framtiden:)

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:32:16
Sanna //

Men fy fan! Har också skitsvårt att gå upp i vikt, är 18 och säkert plattare än dig, så fattar inte varför folk tycker sig ha rätt att klaga!

och BTW:

"If people are trying to bring you down, it only means that you're above them"

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:33:18
Empa //

Haha åhh, kul att personen spenderade mer tid på att kommentera en massa skrattretande negativa saker än min (lite) onödiga kommentar.
Du är verkligen vacker och fin på ditt egna sätt, precis som alla andra. Fint skrivet Zara. Kram!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:35:40
Nicole //

nä usch vad lågt och komentera en sådan där komentar, vad arg jag blir. Jag förstår mig inte på människor som komenterar eller pratar skit om andra för att de lyckas. Men jag förstår att du blev ledsen (jag blev ledsen fast det inte var riktat till mig...) för de där orden skall ingen person behöva ta. Så elakt och fult. Usch.

Du är värd så mycket mera är så där zara. Som du sa, det är personligehten som räknas. Och du är så fin person, inifrån ut. Jag träffade en gång en kille som såg helt okej ut, men efter en tid när jag lärde känna honom, märke jag HUR härlig person han igentligen var, han blev tusen gånger snyggare i mina ögon, han indre speglades så otroligt mycket utåt. Så ser jag dig också! Du är en underbara person. Och vad om vi alla skulle se likadana ut? Du skall vara stolt över ditt utseende, fan så snygg du är! Och har sångröst som en gudinna. Vad säger man, what doesnt kill you makes u stronger. Se kommentaren så, och säg tack till personer. Den gjorde dig bara starkare, för du är så mycket mera värd än allt det där. Vad kan jag säga, du är amazing och du vet det!

Och om bloggningen, man bloggar väll så mycket man vill, känner samma sak, om man inte hinner eller inget att skriva om bloggar man inte. Fattar inte hur det kan vara sur över det? Du har väll ett liv att leva?

Kram, älskar dig för den du är!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:37:36
URL: http://www.nicoleidaelisabeth.blogg
Sanna //

Jag tycker du är en skit snygg brud som är hur begåvad som helst och jag skulle göra så mycket för att få se ut som dig. Du ska inte ta åt dig över någonting, du är snyggast, bäst och vackrast och det vet du också. Fortsätt som du gör zara, du kommer gå långt.

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:42:43
Johanna //

1) Man måste inte ha kurvor för att vara fin. Jag är själv smal och har också svårt att gå upp i vikt, så jag håller med FAKK YO
2) VADÅ DET VÄRSTA AV ALLT ÄR ATT MAN INTE HAR BRÖST ELLER RUMPA?! GÅ OCH TA DIG I DITT EGNA LILLA ARSLE OCH SMAKA PÅ HUR DITT JÄVLA EGO SÄNKS DÅ.
3) Om detta är en kille som skriver så har inte du nå bröst heller HAAAAH.

Vem äre som är sur nu då???? JAAAG. Förlåt för denna extremt onödiga kommentar men jag är trött :))

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:44:25
URL: http://ontopoftheworld.blogg.se
Hanna //

Man kan ju inte rå för att man är lång, kort, smal eller lite kraftigare? Eller jo på ett sätt men inte om man har problem med att gå upp/ner i vikt! Jag är 15 år, 1.62 lång, smal, har inga "kurvor". Det är klart att jag vill gå upp i vikt för att hitta ett par byxor som passar är inte lättaste och det värsta jag vet är när folk säger " Men gud va smal du är? Du vet väl om det? Du har väl inte anorexi?". Nej jag har inte anorexi jag har bara svårt att gå upp i vikt. Jag menar att gå upp vikt är samma sak som att gå ner i vikt? Det är svårare för vissa! Jag tycker att det är så fel när folk skriver så om andra personer bara för att dem tycker på ett sätt, dem kan väl iallafall hålla det för sig själva?! Du ser jätte bra ut Zara och din röst är helt otrolig!! Lyssna inte på dem som inte gillar sig utan lyssna på dem som gillar dig även fast det är svårt!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:45:45
Jossan //

Zara , idioten är så avundsjuk på dig bara för du har ett bra självförtroende & inte den anonyma personen & därför vill hen trycka ner dig för att känna sig " bra " men hen mår ju inte direkt bra nu när hen ser att många reagerar & alla kan se det hen skrivit. Jag vill bara säga att i mina ögon är du den vackraste & härligaste person som någonsin skapats . Du kan bjuda på dig själv , lägga upp världens drivbild & stå för att det är du, det kan inte många.
Jag älskar dig & just du , hur du än är!
Jag är stolt & kalla mig ett fan , en larreman osv.
Massor pussar & varma kramar <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:46:12
Idapida //

Jag tycker du e såå fin som de e både på insida och utsida!! (om du förstår vad jag menar.) Jag tycker du gör rätt i att göra så här! Jag uppfattar dig som en så snäll , så talangfull , osv och såå bra självförtroende och han eller hon har INTE rätt att hålla på såå så där! Jag hoppas verkligen att du klarar detta (vilket jag nästan vet att du gör , för jag tror på dig enda i mitt hjärta!) men om du skulle behöva mer stöd så LOVAR

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:48:00
Mamma på 39 år //

Hej kära Zara!
Lyssna inte på dessa omogna ungdomar/barn, konstigt att de orkar bry sig om dig så mycket eftersom att de tycker att du är så dålig och ful. Avundsjuka är den största sjukdomen i Sverige, tyvärr. Jag och min familj var och tittade på dig på Victoriadagen. Om det är någon som tar sig tid till sina fans, så är det ju verkligen du, Zara. Du frågade till och med om allas namn och skrev en autograf med ett kort på dig. Jag fick till och med ta kort på dig och mina barn! Du gjorde de så lyckliga med ditt underbara sätt, fortsätt så...och du kommer gå riktigt långt!

Lycka till söta fina Zara!
/En mamma på 39 år

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:48:21
Anna Björkdahl //

Gud vad omoget!!
Jag vet iallafall att du ÄLSKAR dina fans o bryr dig jätte mycket det såg jag när du var på gröna lund! jag o min kompis stod och skrek ZAARAAA o du vände dig om o vinkade och vi blev så himla glada! Vi ropade ännu mer att du skulle komma så vi kunde ta en bild! du var påväg sen skulle du gå nån annanstans o man verkligen SÅG att du brydde dig om oss!!! När du var tvungen att gå ifrån oss som så gärna ville ta en bild såg man att du egentligen ville du stanna kvar säkert<3 det såg iallafall ut som det<3 Sen när sommarkrysset va slut ... guuuud vad länge du stod o tog kort o pratade med alla dina fans!! du var verkligen så glad o Go!! sen fick jag ta en bild med dig! Förstår du min lycka? Ja o min kompis hade åkt ändå från JÖNKÖPING till stockholm för att se dig<3 världens bästa dag var detta! VERKLIGEN<3 jag älskar dig Zara så himla mycket. Vill oxå att du ska veta att denna kommentaren är från Anna Björkdahl! Älskar dig super mycket

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:49:27
Idapida //

Jag att vi Zara fans hjälper dig!! I love you !! Hoppas verkligen att du läser detta! Karm en elva årig tjej som älskar dig!

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:50:08
göteborgaren //

vad fan e det för fel på den tjejen zara är det vackraste jag sätt någonsin och om den jäveln tycker så håll det inne då jag menar ingen vill höra något sånt om sig själv det va det taskigaste jag någonsin hört fy fan säger jag

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:53:51
Johan B //

Den som skrev det här, please reveal yourself, om du inte trollar så ska jag ta dig i 2an. Fuck you cunt. Zara är 10/10 heavenly blessed beauty, would wife any day.

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:53:54
sofia //

Jaha..hon var ju inte lite blåst hon som skrev de där.

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:55:29
URL: http://aventyrmedsofia.blogg.se/
Anonym //

hahhahahhehehehoohoohihihihahahehehohohohihihihihahahahahahahahahahahehehehohohihihihahahaha, "anynom" är en riktig jävla tattarunge. Klart personen är avundsjuk på Sveriges snyggaste person, inget snack.

Skrivet 2013-08-02 kl. 00:58:55
Malin //

Skit i idioten som skrev så!
Du är så vacker från topp till tå & jag skulle göra vad som helst för en kropp och ansikte som dig !
Du är underbar !

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:01:48
Emma //

Det finns alltid avundsjuka människor därute men det bästa är att bara strunta i dom, som du säger! Du är otroligt duktig på att sjunga och så jävla snygg så du ska verkligen inte ta åt dig av vad denna personen skrev för du är såå mycket bättre än det!

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:05:13
Cornelia //

VACKER <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:05:54
Sandra //

Asså herregud.. Förstår inte ens syftet med den där kommentaren.. Vilken patetisk och omogen människa rent ut sagt. ALLA vet väll att ingen är perfekt?! Men om man har bra självförtroende och gillar sig själv så är det BRA! Då ska inte avundsjuka puckon förstöra det! Håller helt med dig zara, människan är ful, hon (för jag antar att det är en hon) har sääääkert allt det där som hon räknade upp att du inte hade och var.. Nooooot..
Du är stark zara, det är bra att vara självsäker och gilla sig själv!
You go girl!

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:06:42
URL: http://nattstad.se/ssandraullvin
AnonymtFan //

Du e snygg,har bra röst, jag har inte träffat dig men du verkar vara en skit schyst person. Så du ska inte låta någon trycka ner dig :) Du är skit snygg som du är!

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:07:03
Anonym //

Du är så jävla vacker skit i vad andra skriver om dig zara! Du är så talangfull <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:13:45
Tilda //

Du e perfekt Zara❤

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:20:02
Anonym //

hahhahhah... den personen som kommentera det där är inte helt frisk, you go girl!

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:23:03
Kajsa //

Jag blev ledsen när jag såg vad personen skrev till dig, men skit i de. Du är underbar som du är <33 tveka dig inte, du har oss dina fans så låt inte dessa haters vinna. Älskar deJ zarah <3

förresten man kan inte alltid rå över hur man ser ut men jag tycker du ser bra ut. :D KRAM

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:24:13
Bex //

Jag har aldrig kommenterat på en blogg, men det här gjorde mig ledsen, chockad och irriterad.
Det är fan inte konstigt att folk har dåligt självförtroende och mår dåligt..
Att orka och sitta och skriva en skit lång kommentar om hur en person är så himla dålig.
Men som du sa, så äre bara avundsjuka, för vem lägger ner tid på att kommentera hur någon ser ut och är om man inte är avundsjuk! usch vilken patetisk människa.

Men nu när jag ändå ska kommentera så vill jag säga dethär med,
Jag har alltid älskat att sjunga, och vill bli bättre. Du är min inspiration och tack för att du är du!

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:26:46
Amanda Gyllenskepp //

Zara, för mig är du en förebild, en stor förebild, och inte för att jag älskar din musik och din röst och skulle vilja sjunga så grymt, utan för din personlighet, är det ändå inte lite konstigt att du är så bra så du är min förebild även fast jag inte känner dig? Men det lilla jag vet om dig gör mig glad, glad för att du sprider sån energi och glädje till alla som älskar dig, även fast ingen av oss här bakom dataskärmenkänner dig som person så är du endå en sån stor förebild för många av oss, väldigt många! Jag tror på dig Zara, om du kommer forsätta så som du gör nu så kommer du komma långt i livet, tänk att du redan är stor för oss, väldigt många redan, förstår du hur stor du kommer bli om nått år då? Helt sjukt hur bra du har lyckats zara, och jag vet att detta inte är gratis för dig, du har fått kämpat dig till där du står nu, du har fått lagt ner mycket tid och lämna vissa saker bakom dig, och det är nog jobbigt, speciellt med Ludvig, men du ska inte oroa dig om han, han kommer älska dig lika mycket för du är en sån otroligt fin människa Zara, han är stolt, lika som din familj, dina vänner och ala andra är, det är bra att du skiter i dom helt dumma kommentarerna, du är stark, och du är så otroligt fin människa, kram på dig fina du, hoppas jag ser dig nån gång i framtiden!♥♥

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:27:13
Anonymt skit //

Okej förlåt då.. Du är perfekt! Förlåt för att jag har andra åsikter? Och du är perfekt om du nu vill höra det

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:28:19
Anonym //

Om inte du är snygg vem fan är det då

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:30:17
Anonym //

Så jävla rätt! Hur kan en person klanka ner på någon på det där sättet? På en person som man dessutom inte känner? Helt sjukt hur mycket osäkra människor det finns. Bra att du inte tar åt dig, för det ska du inte göra! You go girl.

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:51:36
Josefine //

Haha herregud, den kommentaren var mest skrattretande. Att hon/han ens pallar lägga ner tid på att skriva allt det skitet? Och personen var självklart tvungen att meddela att han/hon inte är avundsjuk. B U L L S H I T säger jag bara. xd

Du är riktigt snygg, har bra sångröst och allt det dära Zara. Grymt bra att du inte tar åt dig av sådana hopplösa kommentarer! :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 01:51:48
Mikaela //

Gud vad onödigt att skriva så... Jag är ett fan av dig men jag har aldrig komenterat din blogg eller så för jag vet att du som artist vet hur mycket dina fans älskar dig.. Du är fin på alla möjliga sett! ALLA mina kil kompisar tycker du är fett snygg men det är inte bara för ditt utseende utan också din personlighet som strålar ut! Jag har också blivit trakasserad på alla möjliga sett men det kommer inte ändra den jag är! Jag har själv vart mobbare och gjorde en flickas liv surt... och det var än av det värsta sakerna jag har gjort... hon/han kommer fatta om några år att hon är lika mycket värd som alla andra är..
Och att ha bröst, rumpa och långa ögonfransar är inte hela världen... bara för att du inte har det betyder det inte att jorden går under.. och att hon tar sin tid att kolla ifall dina ögonfransar är långa/korta...
Och att vara kort är Super fint! lika fint som att vara lång! Jag är 15 år och är 152 kommer troligen inte växa mer men jag bryr mig inte!

Skrivet 2013-08-02 kl. 02:06:15
Matilda //

Asså kom igen! Vad fan vad det där för nån jävla kommentar liksom!! Usch, blir så jävla less. Håller med dig Josefine, klart som fan att den där personen är avenssjuk! Bara de att han/hon ens orkar lägga ner tid på att skriva sånt där visar ju ju jävla tråkigt liv den måste ha!
Tycker att du är så jävla bra som inte tar åt dig osv Zara, alla ser olika ut men den där personen kan då fan inte ha så många rätt som han/hon försöker låta, haha. Klart att om man är väldigt intresserad av musik och sånt så vem fan bli inte avenssjuk när man håller på att starta en jätte karriär i USA! Kärlek till dig Zara! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 02:07:46
Luke //

Ett typ exempel på jantelagen! (Du ska inte tro att du är något)
Jag tvivlar dock starkt på att personen som skrev det känner till den lagen, eller något inom psykologi. Eller fysiologi. Eller sociologi. Eller något över huvudtaget.

Skrivet 2013-08-02 kl. 02:53:24
<3 //

Bry dig inte om dem Zara. Du är jättefin! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 03:12:51
Anonym //

Jag tycket om dig så mycket. Det där gjorde mig dag, verkligen. Tack

Skrivet 2013-08-02 kl. 03:15:43
Sandysongz //

Hej zara, detta är mitt första gång jag besöker din blogg men läste det nyss va dom haters skrev till dig och det var ju inte trevligt alls men en sak ska du veta att du är snygg och du är snygg på ditt sätt, alla har sin smak och btw du är allas smak. Såna människor finns överallt, dom gör allt för att hata, seriöst såna kommentar får jag även jag är inte kändis men jag vet att dom bara hatar o när jag får såna kommentar av såna äckliga människor så tänker jag på hur många fina kommentarer jag har fått av många fler o det gör mig att tänka igen att dom är bara haters o inget annat.

Skrivet 2013-08-02 kl. 03:44:11
URL: http://Sandykardashiansongz.blogg.se
Johanna //

Skriver folk sånt där!? Det är ju helt sjukt! Alltså såklart vet jag hur mycket hat det finns och sånt, men fyfan vad man kan vara dum i huvudet! Liksom, om det skulle finnas nåt att kommentera, typ storlek på bröst osv, det är inte som att det är nåt nytt för dig isåfall. Folk tror att dom vet mer om dig än vad du själv gör... Hur tänkte dom där liksom? Sen blev jag också förvånad över att dom skriver sånt om DIG, liksom jag har följt din blogg huuur länge som helst och varenda gång jag går in på din blogg tänker jag på hur fin du är. Helt ärligt. Och det där med att du skulle vara alldeles för smal? Sen när blev det ett problem liksom? Iaf inte när man ser ut som du, inte ett gram för smal tycker jag :) sen det där med att det finns andra som sjunger minst lika bra som du, oj förlåt att du blev känd och inte dom, det är väl inte ditt fel? AAHHH mothafuckaas blir så arg. Vet att alla skriver massa uppmuntringar så ta verkligen åt dig! Vi tar oss inte tiden till att ljuga för dig, utan vi tar oss tiden till att skriva hur vi verkligen tycker och det jag precis skrev tycker jag verkligen. När du får sånt hat så ska du bara tänka på hur ditt liv ser ut. Du har en familj som älskar dig över allt annat, precis som dina vänner och pojkvän. Du har en röst som fått dig hur många fans som helst. Det kommer alltid finnas haters och jag tror inte att dom hatar för att dom har något att actually hata på. Jag tror att dom hatar bara för att få de själva att må bra genom att få andra att känna sig dåliga. Vilket är ett sinnessjukt beteende om du frågar mig! Hoppas du läser den här kommentaren - vet att den är lång... Önskar jag kunde säga det in person. Puss!

Skrivet 2013-08-02 kl. 04:05:24
Anonym //

Bra skrivet! Och förresten, alla haters gonna hate och ändå är de 1 av alla de 50 000 som besöker till blogg, de klickar på dina videor på youtube och hjälper dig bara att få fler visningar. Man behöver inte gilla ens musik men seriöst, om man skriver sådana kommentarer har man fan inget jäkla liv.
Som sagt, bra skrivet Zara.

Skrivet 2013-08-02 kl. 07:03:15
cecilia //

Så sjukt taskigt att kommentera så!!! Jag läser din blogg varje gång du uppdaterar den men de spelar ingen roll hur ofta du gör det... alltså man kan ju läsa mer än en blogg!!

Skrivet 2013-08-02 kl. 07:31:09
URL: http://ceciliasj.blogg.se
Maria //

Herregud!! Att man ens har mage att skriva så till en annan människa är helt sjukt. "Är inte avundsjuk.." nejnej visst, klart den är! Du är hur fin och snygg som helst Zara och sjunger helt fantastiskt, det vet du och därför behöver du aldrig bry dig om dessa. De är avundsjuka fast de själva inte vill inse det! Keep head held high vännen och fortsätt som du alltid gör!<3

Skrivet 2013-08-02 kl. 07:35:28
amanda //

Jag är inte den som kommenterar på bloggar men jag var tvungen jag blir rent ur sagt arg , den här tjejen/killen som har skrivit detta måste verkligen inte fått se någon bild på dig. Jag tycker du är en av dom finaste jag sett, du bryr dig väldigt mycket om dina fans som t.e.x på din vine att du hälsade på dina fans som hade stått och väntat i 7 timmar tror jag att det var, och du säger nästan varje gång i dina inlägg att du älskar oss och du älskar det du gör.
och dessa kommentarerna där det stod att du inte kan sjunga och inte har några kurvor, bröst eller en rumpa, DOM KOMMENTARERNA KAN DRA ÅT HELVETE RENT UTSAGT. ( ursäkta mitt språk) men 1. du sjunger fantastiskt och ibland när jag hör dig på radion eller tv:n så brukar jag rysa eller ja få goosebumps (glömt av vad det heter på svenska) och 2. att hon inte har några kurvor. men vänta här nu, ALLA HAR OLIKA KROPPSBYGGNADER.
Alla är fina på sina sätt och jag förstår varför zara är nöjd med sin kropp för det ska man vara. tack och hej älskar dig och din blogg zara! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 07:38:46
Anonym //

Hel rätt Sara ! Men om vi nu Dick reda på hur lång du är, vad väger du då? Viöl du vara smalare?

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:07:14
Anonym //

Att det finns människor som har mage med att skriva sånt här ,bara det är patetiskt. Hur kommer man ens på alla "fel" och synpunkter? Men det är bara avundsjuka jävlar som känner att de står under dig och på något konstigt sätt mår bättre av att trycka ner. Ännu gladare när de känner att personen tar åt sig.

Allt hen sa är bara fel. FEL FEL FEL. Du är så sjukt snygg, många skulle dö för ditt utseende och för att ha den sångrösten. Ta inte åt dig och ta åt dig åt alla positiva kommentarer istället.
Ha det bäst.

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:08:13
Jenny //

Vilken vidrig människa. Du är skitfin och grym Zara !

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:16:28
Amanda //

Avundsjuka människor! Alla får vara med om det och det är så jävla hemskt!
Dom vill bara ha ditt liv.

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:19:40
URL: http://www.nattstad.se/amandasliife
Isah - 17 år och sjunger //

Så jävla bra skrivet Zara! Du ska inte ta skit från andra, det ska ingen! Du är en stark person! Tycker att du sjunger helt grymt bra! Jag älskar också att sjunga och jag får alltid väldigt mycket inspiration ifrån dig och även ifrån din blogg!
Kram!

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:21:15
URL: http://isahmusic.blogg.se/
Emma //

Zara Larsson. Nominerad till årets genombrott. Hur är det då möjligt att hon inte skulle ha talang? Zara Larsson. Niveet, hon som får alla att må så skönt. Zara Larsson. Hon med utseendet som påminner om en real top model. Zara Larsson. Hon med självförtroendet. Hon med rösten, med lyckan, med konsten att sjunga braa. Zara Larsson.
Slår vad om att de allra flest i Sverige vet vem den begåvade tjejen är. Norge, Danmark, Finland- samma där.
Jag som måååånga andra vill försvara dej Zara. Bevisa för Anonym att hon/ han har så feel.
Jag tror att du uppskattar att dina läsare gör det? Jag hoppas att du uppskattar det? Men många gör det på ett väldigt otrevligt sätt genom att börja hänga ut herr/ fur Anonym. Och det är ju inte heller helt rätt, eller är det bara jag som känner så? Anonym startade upp med dem värsta kommentar man kan tänka sej... Och som du Zara, den innehåller negativitet om ögonfransar?? Shiiit! Då är man lågt ute...
Men du, har sagt ditt på bloggen, vi har alla läst det, vi har sett vad du tycker, du har redan sagt åt Anonym. Vi behöver inte fortsätta.
Många tror kanske att jag vill försvara Anonym. Nonono... Den här personen har gjort något fult. Något fruktansvärt taskigt mot någon annan. Den här personen riskerar att bli polisanmäld, för du som skrev kommentaren visste väl innan att du inte är anonym bara för att du "döpte" dej till det i kommentarsfältet??

Sakens bara att du Zara är fantastisk på alla sättt och du verkar ha ett otroligt självförtroende som är svårt, mkt svåårt att rubba. Och du har redan sagt vad du tycker. Därför inser iaf jag att vi läsare inte behöver skriva mer än 'bra sagt Zara', 'du är underbar, fortsätt som du gör'. Osv, osv...
Dom flesta håller med Zara, eller hur? Men om vi ska hålla med, med våra ord i långa kommentarer slutar det ofta med att vi hänger ut Anonym. Då blir det plötsligt denna person som det ät synd om, och vi riskerar att bli anmälda. Hur kul?

Men vi ska fortsätta med att pusha Zara. Niveet, hon som bara är bäst! ❤❤

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:31:29
Anonym //

Jag fattar inte vad det är för fel med den där "Anonym" som skrev den kommentaren.

Du är sjukt fin, har världens dröm kropp, jag tycker du har allt annat än dålig uppdatering och din röst. Din röst är så sjukt fin!! Vissa artister (typ Lady Gaga) är såna att de sjunger jätte dåligt live men bra på cd för att de har gjort om rösten. Jag satt och tittade på dig på Victorias födelsedag och jag kunde inte höra någon gång som det lät dåligt- och det bevisar att du är en äkta artist.

Jag älskar dig och dina låtar och jag längtar jätte mycket till ditt nästa album. Haters gonna hate! Skit i dem och kör ditt eget race! You rock girl! Puss <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:36:15
Anonym //

Jävla äckliga haters, har dom inget bättre för sig? Alla gillar ju inte allt men för det ska man inte vara en äcklig tjock datanörd och skriva sånt där? Han försökte säkert bara skriva så för att få upp den på bloggen. Fuck'm zara!!!

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:40:45
Kalle //

Du din anonyma skit, man får ha åsikter, men det finns gränser hur lågt man får säga sina åsikter.... Hoppas du dör i cancer, datatuffa jävel

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:44:35
Jennifer //

precis vad det handlar om: AVUNDSJUKA!! BRA att du inte tar åt dig, det e patetiskt hur man kan dissa ditt utseende och så, haha, allt personen skriver är ju tvärtom :). AAAAAAAVUNDSJUKA!! herregud, sådana människor!! de borde inte finnas!!

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:48:25
Ida //

du är så himla fin och folk är bara avis på ditt utseende och på dig! :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:56:01
URL: http://idabrannmark.blogg.se
Johanna //

Hej, underbara Zara! Jag skrattade när jag läste det som anonymus hade skrivit! Asså vafan är grejen ? Du har världens finaste röst, annars skulle du inte varit så känd. Asså varannan person i Sverige vet vem du är! Och man kan inte bli känd om man inte är snygg, eller söt! Och dina bröst, klart som fan att man har bröst om man har storlek 70c? Du är smal, men inte äckligt smal! Asså du har tränat balett i så många år och man skymtar lite av dina magruter, (bilden med chloe). Du e skitsnygg! Vem ser inte det? Ditt hår, är precis som mitt, lockigt nertill , vem vafan, det är naturligt!! Vi står inte framför spegeln för att få det 100% platt, visst, ibland plattar både du och jag vårt hår, inte inte varje dag! Och du är kort, ja det är du! Men det är väl för fan inte du som har bestämt det eller? Nej, precis! Varför ska man då behöva höra från folk att man är FÖR kort?! Vad är gjejen med dina ögonfransar? Asså vafan? Hur kan dom va fula? Jag fattar ingenting av det som anonymus säger! En Avundsjuk person med noll självkänsla ! Det är 100% säkert! Att personen bara orkar lägga ner tid på att trycka ner och klaga på Sveriges nästa stolthet! Ha det bra världens bästa, underbararasre, snyggast Zara!

Skrivet 2013-08-02 kl. 08:56:56
Johanna (igen) //

Hur kan man bara få för sig, näe, nu ska jag gå in på zara Larssons blogg och berätta för henne hur ful nästa och fula ögonfransar hon har! Haha, skrattretande!!

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:00:25
Anonym //

VÄRLDENS BÄSTA SVAR

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:00:46
Mina //

du är så jävla bra

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:22:34
Matilda //

Bry dig inte om de elaka kommentarerna. Du är så snygg och jag beundrar dig verkligen.

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:34:59
Matilda //

Alla är ju olika, man har inte rätt att trycka ner någon för det.
Har man inget trevligt att säga behöver man inte säga det alls!

Fortsätt som du är Zara!

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:35:22
ZANDRA //

Usch och fy på denna hemska människa! Zara du är perfekt precis som du är! Ta inte åt dig utav va de skriver, du duger precis som du är, glöm aldrig det!

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:35:27
URL: http://Zandralinnea.blogg.se
Sara //

https://saraloveblog.wordpress.com/

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:43:57
URL: http://https://saraloveblog.wordpress.com/
Esther //

Nä hon verkar inte alls lite avundsjuk, du har allt och hon har antagligen ingenting eftersom hon sitter bakom en skärm och skriver en jättelång taskig kommentar. Vem lägger annars tid på de om man inte är jätteavundsjuk?! Fy fan va töntig hon är!! Du är bäst Zara låt ingen trycka ner dig! Haha ditt svar var så sjukt bra, fy va ägd hon blev<3 fortsätt som du gör, du är bäst!! Älskar dig zara

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:46:06
Hanna //

Hahahha avundsjuk person. Jag har också sjukt svårt att gå upp i vikt, är kort och ibland klankar folk ner på det. Så det är så skönt att läsa om någon som också är smal, relativt kort och är så himla nöjd med sig själv. Puss.

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:46:34
Elin //

Shit i vad "Anonym" säger/skriver. Det fegaste av allt var att hon eller han är just anonym, vågar tydligen inte stå för sina åsikter. Så j*vla fegt! Du sjunger helt fantastisk och är jättevacker!
Den som skriver den där kommentaren är inget annat än avundsjuk på dig och ditt liv. För om du frågar mig så är det inte många 15-åringar som har lyckats så stort som du. Jag menar, kontrakt i USA!
Låt ingen trycka ner dig på det sättet och ta aldrig åt dig från en sånn kommentar.

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:51:08
URL: http://elilin.blogg.se
carla //

till anonym:
lägg ner! sluta tryck ner zara bara för att du inte har nåt liv. har du läst vad du har skrivit till henne, så otroligt elakt och omoget!
zara är sååå vacker och sluta skriv alla fel på henne. ingen är perfekt!!!! hon uppdaterar väl inte världens bästa men det är hennes beslut om hur mycket hon vill göra det. så låt henne vara och håll käften!

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:52:47
Anonym //

Det här är ju helt sjukt sjukt. För det första kan hon inte hjälpa hur hennes kropp ser ut, inte alls. Det är ju inte hennes jävla fel att hon inte går upp i vikt så enkelt eller att hennes ögonfransar, enligt dig, är för korta. Hon har både bröst och rumpa - och så råkar hon ju ha en pojkvän som ser ut som en modell och de verkar passa jättejätte bra tillsammans. Zara är jätte vacker, hon har en lovande karriär framför sig och jag kan verkligen inte förstå vad du fick ut av din kommentar, men hoppas att du känner dig bättre eller gladare eller whatever men sen om någon vecka har vi alla glömt din kommentar och då är det ingen som kommer bry sig om dig. Kommentaren kommer inte stoppa zara från att stå på scenen och sjunga direkt. Hon är så jävla bra och att hon leker känd vet jag inte vart du fått ifrån. För det första är hon känd. För det andra: hur leker man känd? Hon bjuder på sig själv, på bloggen och på vine och överallt. Hon är helt underbar och jag kan verkligenverkligen inte förstå hur du bara kan gå in på en 16 årig tjejs blogg och bah 'nu ska jag skriva ner lite punkter så att hon vet vad det är som jag inte gillar med henne'
Du är, som zara skrev, ingen vacker människa.

Skrivet 2013-08-02 kl. 09:56:36
Madeleine Blom - Swedish/Thai girl ♥ //

Du är underbar Zara, ditt utseende liksom, WOW!! Du är perfekt som du är ska du veta<3 Och jag har följt dig sedan du var med i Talang, du är en riktig bra tjej :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:04:27
URL: http://missnock.blogg.se
Alex //

Zara! Jag hoppas att du inte tar åt dug nåååågonting av de här!! Du är en av de snyggaste människorna känner till, lugnt snyggaste 97:an!! Jag hoppas att du vet att det finns så många fler som ser upp till dig, vill vara som dig och har dig som sin förebild. Din röst är underbar jag lyssnar på dina låtar varje dag och jag tröttnar aldrig! Om du bara hade varit "helt ok" på att sjunga så skulle du inte vunnit talang 2008 eller släppt dina låtar och resten vet du själv bättre!
Ta verkligen inte åt dig av såna här människor Zara! Du förtjänar så mycket mer och så mycket bättre! Alla vi andra vet hur underbar du är, de är de kommentarerna som för dig starkare och du borde läsa för att växa!
Du kommer säkert inte änns läsa den här kommentaren men de handlar inte om de vare sig du läser eller inte jag vill bara att du ska vara säker på att vi finns och att vi skyddar och att vi älskar dig starka underbara Zara!! ❤

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:06:04
URL: http://byaoa.blogg.se
Malin //

Håller fullkomligt med, och jag blir så sur på folk som skriver så! Och liksom "sluta vara så självsäker", vem skriver så? Självförtroende är bra! Det är bara hur man gör med det som avgör saken men du är ju bara en helt vanlig människa som verkar jättetrevlig och du håller ju inte direkt på och skriver massa grejs om hur bra du själv är och massa egoistiska grejer. Hatar verkligen när folk håller på sådär! Hehe okej jag skriver aldrig kommentarer och nu skrev jag värsta långa. Men aja blev lite sur bara.

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:09:07
URL: http://malinochlovisa.blogg.se
Becka //

Du är så jättevacker som du är zara<3 jag fattar inte ens hur någon vill ta sin tid att leta fel på andra :/

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:13:10
Oscar //

De 10 sista meningarna var mycket, mycket bra skrivna! Keep it up girl :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:14:39
Eve //

Bryr dig inte om det där fånet! Hon är som redan sagt avundsjuk på dig för att du har talang och ser ut som en Gud:) jag kan erkänna att jag också är avundsjuk och önskar att jag såg ut som dig ibland men bara för det fäller kag inga sådana kommentarer som "Anonym" gjorde. Stå på dig Zara och bry dog inte om sådana kommentarer, du är stark!

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:17:46
Julia //

Dina larremannar älskar dig och det är det som räknas !

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:20:48
Maja //

HAHA nåt som Anonym uppembarligen inte fattar är väl att folk har olika kroppar!
Herregud!
Zara, du är jättevacker men det spelar ingen roll egentligen!
För du har en fin personlighet!
Jag tror inte att Ludwig är kär i dig för att du är snygg utan för
att du är snäll osv. Du är känd osv pga du har kämpat!
Anonym skulle någ inte komma så långt som du om h*n måste stanna hela tiden på vägen och klaga på andra!
I musikbranschen måste man vara trevlig!
Lycka till Zara och hoppas att du mår bättre snart Anonym

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:22:35
Sara //

1, du är absolut inte egoistisk. Du bryr dig dina fans, du har lixom varit överallt i Sverige och uppträtt för dem!
2, du ÄR känd och du HAR otroligt många fans!
3, din röst är fantastisk, helt underbar, jag och väldigt många andra älskar din låtar!
4, din näsa är perfekt
5, dina kinden är to die for!
6, dina ögon är så sjukt fina
7,dit hår har volym och är verkligen perfekt!
8, du är smal. Vilket är otroligt fint!
9, du har en jättefin rumpa och perfekt stora bröst!
10, Du har ingenting som du ska behöva ändra på! Du är fin som du är!

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:27:04
Lovisa //

Ååå, så bra skrivet Zara!!!! Du är så fin! Älskar ditt utseende och din personlighet det lilla jag har hört! Haha ibland drömer jag om hur det skulle vara att leva och se ut som dig för att du är så vacker!

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:30:04
Elma //

Zara. Du skita i vad dom säger, slösa inte dina dagar på att läsa fula kommentarer om dig. Du är den talangfullaste människan jag har sätt. Du är inte så gammal så det är klart att du inte har klarväxta bröst. Om man frågar min så tycker jag att du har en form. När du var tio på talang sjöng du så himla vackert. Första gången du kom visste jag redan att du skulle vinna. Så Zara du är så mycket bättre än vad du tror själv. Du ska alltid vara stolt över vem du är.

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:33:00
Anonym //

du är galet vacker och det finns tusen tjejer som vill se ut som du! Puss

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:33:10
Elin //

Du är vacker! Det är så himla omoget det där

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:38:04
Matilda //

Hej Zara! Sjukt modigt skrivet av dig dethär inlägget!:) imponerad!:D men alltså den som har skrivit den där kommentaren kunde väl vara så jävla bra själv då! Han/hon påstår att du till exempel inte har några bröst, ingen rumpa och inte har några kurvor. Vafaan?? Har han/hon då ett par så jäkla fina bröst, världens snyggaste rumpa och största kurvorna i världen? Knappast! Skärp dig unge som skrivit detdär! Det där är bara ett tecken på avundjuka inge annat! Zara, kag älskar dig jätte mycket och din röst är så otroligt underbar! Fortsätt så som due! Btw, jag störs inte av att du inte alltid uppdaterar på din blogg;)

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:44:52
Mia //

Du är sjukt vacker Zara!

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:46:49
Mia //

Du är sjukt vacker Zara!

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:46:50
Lina //

Så sjukt starkt av dig Zara att inte ta åt dig! Den personen som skrev så till dig är bara avundsjuk och måste må psykiskt dåligt tyvärr.. För så skriver man inte även om man är anonym. Blev nästan ledsen själv när jag läste det.
Som sagt bra att du inte tar åt dig av sådant skit. You go girl! Ville bara säga också att du verkar vara en sån fin person osv.. Synd att jag förmodligen aldrig kommer få lära känna den riktiga Zara.

Önskar dig all lycka med musiken! Kram

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:49:35
Anna //

Hej Zara! Den som skrev så är bara avundsjuk på dig! Du är snygg och ska vara nöjd med ditt utseende! :D kul att läsa din blogg och följa din karriär :D keep up the good work <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:51:29
Sofia. Svernell❤ //

Du är bäst!! Love you! Hoppas du mår bra<3<3<3<3

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:54:19
Amanda Pettersson //

Jag förstår inte hur människor kan va så elaka att de skriver sådana saker till andra personer. "Anonym" måste ju verkligen må sjukt dåligt med sig själv eller bara leva ett sjukt sugigt liv för att kunna ta sig tiden att skriva något sånt här! Stå på dig zara för om hon verkligen tycker allt det där (mycket otroligt) så tycker vi andra att du är väldigt vacker och du verkar verkligen vara en helgo tjej. Kram!

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:54:28
URL: http://lifeasmandi.blogg.se/
Me //

Skit förfan i henne!!!! Hon är bara missnöjd med sig själv!! Du är hur vacker som helst, och du har inget att vara missnöjd över!!
F**k her!!!!!!
<<<<<3

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:56:19
Linny //

Hahgahahahahahh VA?!? Hur kan personen ens skriva så? Du är ju 100 % min förebild och har ett drömutseende! Du är verkligen inte för kort och du sjunger som en ängel du är ju 1000 gånger mer känd en personen som skrev detta du ska ju jobba i USA och allt med en känd sån där grej inom musiken! Och inget ass och inga bröst vad spelar det för roll? ( menar inte att du inte har men om du inte hade haft ) jag är 13 år men helt platt alltså verkligen helt. Att du är "platt" stämmer inte! Du verkar vara en sjukt skojig person som inte ta allt 100 % seriöst och som fattar skämt ! Hah satt och skrattade när du la ut att du var gravid på insta och att folk gick på det😂😂 Puss till dig zara ! Hah tänkte nu på att tänk om ditt namn hade varit Sara istället för Zara.. Hah det passar bättre med zara Larson än Sara Larson..

Skrivet 2013-08-02 kl. 10:58:43
Josefin //

Alltså jag skrattade när jag såg vad den där personen har skrivit. Vissa grejer kan ju faktiskt vara riktigt taskiga men detta var ju bara helt SJUKT! Som du sa, spelar ingen roll hur denne person ser ut för man blir inget annat än ful när man har mage att skriva något sånt här till en annan människa. "Säger inte detta för att jag är avundsjuk för det är jag inte" Aa okej gumman visst. Du är grym Zara!

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:04:50
URL: http://josefajjn.blogg.se
Lovisa //

Sånt där gör mig så less. Zara du är bäst! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:25:53
Anonym //

det är ju nästan komiskt när någon är så avundsjuk på dig Zara, jag tror flera tusen tjejer i Sverige skulle vilja se ut som dig, så att du är ful är nog det mest sjukaste man kan säga! du är finast, din blogg är grym och sjukt inspererande, och dina låter JAG ÄLSKAR DEM!!!

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:26:11
Alice //

åhh bra svarat!

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:26:42
URL: http://alicelindstrom.se
Anonym //

BÄST ÄR DU ZARA

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:34:53
Anonym //

BÄST ÄR DU ZARA

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:34:57
Elin //

Fyfan vilken elak och falsk kommentar. Du är så jävla cool Zara! Du ska bara veta hur mycket jag ser upp till dig. Jag ser upp till dig typ hälften så mycket som du gör till Beyoncé. För din kärlek till henne är ju typ "infinity" hahaha aa du fattar? ;) Men asså ditt utséende (perfektion), din röst (Omg dör) (perfektion det med) Och att du har kontrakt med LA gubben. Dör, Dog, Död. OMG SÅ COOOOLT. Btw kommer jag ihåg när du vann Talang och redan då tyckte jag du var skit ball. O jag var typ 1 år yngre en dig. Din blogg är också skitcool, följer den ständigt. Bara fortsätt Zara, många siktar på himmelen, men du siktar på solsystemet, hahah kraaam<3

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:40:03
URL: http://ellz.blogg.se
Frida //

Jag tror nog av alla 15/16 åringar som jag har sett så är nog du den finaste av dom alla. Det lät lite mesigt men, du ser verkligen hur bra som helst ut.
Jag vet att vissa kanske skriver att du inte ska bry dig om sådana kommentarer, men jag vet själv hur lätt det är att göra det också. Just personliga grejer om hur man ser ut och hur man låter/sjunger är väldigt känsligt för varenda människa tror jag.

Bäst är du i alla fall :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:43:16
Frida //

Neej var inte ledsen Zara! :( Blir faktiskt själv ledsen när jag läste detta! Tycker att den som skrev detta har så fel och är en person som är stor i käften men som egentligen är väldigt feg!
Du ska verkligen inte ta åt dig, för då har den personen vunnit. Vi som läser din blogg har ju självklart förståelse för om du inte uppdaterar så ofta, du har ju ett liv liksom och det är som du skriver, det är DIN blogg och det är DU som väljer hur mycket du vill uppdatera! Många dom läser din blogg och som själva driver en blogg vet ju hur det är med att sakna motivation till inlägg. Så fortsätt som du gör, för du gör det jättebra. Vet att du fortfarande kanske mår dåligt trots alla fina kommentarer du fått, men jag hoppas du inte gör det. Ha nu en super fin dag med din älskling, familj och vänner, Kram! ❤

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:50:23
URL: http://www.nattstad.se/fridamichelles
Frida //

Neej var inte ledsen Zara! :( Blir faktiskt själv ledsen när jag läste detta! Tycker att den som skrev detta har så fel och är en person som är stor i käften men som egentligen är väldigt feg!
Du ska verkligen inte ta åt dig, för då har den personen vunnit. Vi som läser din blogg har ju självklart förståelse för om du inte uppdaterar så ofta, du har ju ett liv liksom och det är som du skriver, det är DIN blogg och det är DU som väljer hur mycket du vill uppdatera! Många dom läser din blogg och som själva driver en blogg vet ju hur det är med att sakna motivation till inlägg. Så fortsätt som du gör, för du gör det jättebra. Vet att du fortfarande kanske mår dåligt trots alla fina kommentarer du fått, men jag hoppas du inte gör det. Ha nu en super fin dag med din älskling, familj och vänner, Kram! ❤

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:50:23
URL: http://www.nattstad.se/fridamichelles
Rebecca //

Ta inte åt dig. Du är bättre än så. Jag har en egen blogg och vet själv hur det är. Har fått massa fula kommentarer slängandes på mig, o det är svårt att inte bry sig, det är det, men man måste lära sig att det inte är fel på någon annan, utom den som skrivit det.

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:56:44
URL: http://beccass.blogg.se
Anonym //

du må vara Sveriges vackraste individ, så att den här personen inte skulle vara avundsjuk är bara bullshit

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:56:53
mina// //

hej bryr dig inte om vad anra tycker dem r bara avundsjukla

Skrivet 2013-08-02 kl. 11:57:00
Albina //

det ska stå: hon vill uppfylla sin dröm inte blogga, det är inte det det går ut på blogga blogga blogga, hon uppdaterar när hon vill! Jag skrev så slarvigt för att jag är så jäkla arg. förlåt.. En massa styrkekramar till dig världens bästa Zara <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:09:13
URL: http://albinas.devote.se
simon //

asså skit i dom du är helt under bar och jätte vacker o sjunger som en gudinna det jävla p12 som skriver och din uppdatering är helt okej du har oxå ett liv du kan bara sitta vid datan ellr mobilen uppdatera hela tiden

ps älskar verkligen dina låter du är min största idol jag hoppas att inte du slåra bara genom i usa du ska gör världen o det kommer du göra

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:10:07
Frida //

Wow förstår inte att någon kan vara så elak.. Du är jätte vacker Zara och det vet jag att personen som skrev alla hemska sakerna till dig också tycker!

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:24:57
URL: http://fridarosengard.blogg.se
Anonym //

gogogo zara!! du är bäst <3 bra att du har så bra självförtroende. låt ingen trycka ner dig, det gör inget fast det är lite dålig uppdatering ibland för vi vet att du har fullt upp med musiken, så kör bara!! :) <3 och snälla kan du lägga upp några bilder med dig och ludwig? ni är så söta ilag <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:28:15
Anonym //

Du är så otroligt vacker!!!! Jag är avundsjuk på dig men jag skulle aldig skriva nått sånt

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:29:31
Sara //

Lyssna inte på henne fulingen!! Det är sommarlov såklart du inte orkar skriva varje dag för du är kanske ute å har kul istället än att sitta som hon vid datorn 24/7. Du är vacker Zara, lyssna inte på henne! Du har en perfekt näsa, rumpa, bröst, kropp. Och om du inte ha rumpa eller bröst det har inte jag heller jag andvändet Push up som du. Alla i hela min skola älskat dig, hör folk i korridoren( det flesta är killar) som sjunger dina låtar och säger att du är så snygg!! Och jag håller med dem för du är perfekt. Dina låtar är så bra! Så lyssna inte på henne, fortsätt sjung och lycka till i LA!

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:40:56
Linn //

Jag har själv blogg och vet att man ibland är motivations lös se nanting. Man kan inte alltid ha motivation! Den som skrev kommentaren ska vara glad för att du änns väljer att blogga? Att du änns väljer att lägga ner tid på att vi, dina fans, för att vi ska få läsa om ditt liv, bara det lilla visar att du bryr dig om dina fans. Och i Thailand har dom väll inte så stor kunskap om någon kändis över huvudtaget? Men nog fan är Zara känd? Annars hade hon väll inte haft tusentals följer både på instagram och bloggen. Hundratals covers av låten "uncover" gjorda över hela världen? Och sist men inte minst; du är hur fin som helst. Vad ska du nu kunna göra för att bli två decimeter längre? Få några centimeter längre ögonfransar, och större bröst? Seriöst du är 15, du kan inte göra så mycket mer än att vänta, men det verkar inte den som skrev kommentaren förstå. Du är så vacker fortsätt sjunga och bli Sveriges stolthet, för det kommer du kunna bli!

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:43:09
Moa //

Lyssna inte på henne Zara! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:46:51
Anders Eriksson //

Ta inte åt dig ett piss av den skiten lova mig de,du är awesome Zara:) Jag är fortfarande sugen på att göra en låt till dig,hör av dig är du snäll!

Mvh Anders (killen i rullstol från skansen)

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:49:51
URL: http://lifewithcp.blogg.se/
Josefine //

Du kommer gå långt, utan tvekan.
Lycka till dig <3

//Från en person som tror på dig och vet att du kommer gå långt

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:56:25
Matilda //

...dessutom har du lite lockiga toppar för att fu har lite lockigt hår, det har jag också och det är inge fel me det! Han/hon som skrev dendär kommentaren är bara avundsjuk för att inte han/hon har det!;)

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:59:38
Anonym //

Asså fan va patetiska folk är!
Du är en av de snyggaste jag vet, sjunger bäst i Sverige!
Skit i tönten du är coolare!

Skrivet 2013-08-02 kl. 12:59:50
URL: http://Joas.webblogg.se
Jag //

Ludna inte på den idioten. Du är bäst Zara. Vadan om du inte uppdaterar, dina fans finns ändå kvar för att du är grym. Ditt utseende, herregud. Du är så jävla fin Zara. Den som skriver så är bara jävligt feg. Personen som skriver så är säkert super osäker. Men vet du.. Skit i henne för att du har så många som älskar dig! Du är bäst Zara! Tack för att du finns!

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:02:34
Jag //

Märkte att jag hade stavat en hel del fel , haha menade
Lyssna* och Vafan*

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:04:21
Monica moster till din mamma //

Fina Zara kram <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:06:54
Amanda Andersson //

Alltså.. det finns ju människor till allt.. Hur fan orkar anonym ens? Om hon/han nu hatar dig så vafan, sluta läs bloggen!! Ingen bad han/hon att läsa din blogg, lyssna på din musik osv. Anonym väljer ju det själv! Och du är helt perfekt Zara, bry dig inte om såna dumheter! Har inga ögonfransar? Dafuq.. Du är jättefin och jag (this gonna sound awkward) tycker du har rumpa och bröst, men om du inte hade haft det, who cares? Och vemfan bryr sig om anonym har 5 vänner som sjunger bättre, du är bra men vet säkert också att det såklart kommer finnas såna som andra tycker är bättre. Jag tycker din röst är gudomlig och önskar att jag kunde sjunga som dig! Jag blir så irriterad när jag ser såna kommentarer och jag håller med dig om allt till 100% i detta inlägg, den personen är FUL. You go girl!

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:12:07
URL: http://amandasvarld.webblogg.se
Lisa //

Man måste inte vara snygg och ha den perfekta kroppen för att vara känd.. :O

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:13:01
URL: http://lisabengtsson.webblogg.se
Kimberly //

Åh herregud, jag förstår verkligen inte varför det finns så himla hatiska människor (eller säger man så?). Varför vill man trycka ner andra egentligen? Denna "anonym" är så otroligt fånig att hon till och med ser ful ut i mina ögon, inte för att jag bet hur "anonym" ser ut, men jag har verkligen en ful bild i huvet som representerar henne/honom. Och Zara, du är en otrolig fin människa med en bra utstrålning, i dina intervjuer, texter osv så kan man inte hjälpa att le lite, du är så otroligt skön och jag älskar att du kan bjuda på dig själv till max! :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:14:39
Hanna //

Du är mycket bättre en henne Zara och så är det bara! Jag förstår att du inte orkar uppdatera hela tiden! Du är ju ingen maskin utan en helt vanlig människa med ett liv! Din kropp är perfekt! Du är INTE för smal! Din näsa är det inge fel på! Ögonfransar? Vem bryr sig om ögonfransar! Du är stark och det klarar inte en del av! dom vill göra oss svaga, och hata oss själva! Men det kommer dom aldrig lyckas på dig! Du är för stark och bra! Kram Hanna

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:27:23
Make the seconds count //

Ta inte åt dig.

Haters gonna gate. Potatoes gonna potate.

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:29:16
URL: http://makethesecondscount.blogg.se
Make the seconds count //

hate* xD

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:29:34
URL: http://makethesecondscount.blogg.se
klara wallman //

grejen är ju att du är en av de snyggaste jag vet, så detta var nog det pinsammaste jag någonsin hört. Zara, du är så vacker, och du blev signad av LA reid av en anledning. Så ALLT hen skrev är fel. Tycker bara att den kommentaren var så pinsam. Du är bäst!

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:38:32
URL: http://klarawallmans.blogg.se
Anonym //

Alla jag känner skulle dö för att få se ut som dig, jag fick en komplimang att jag liknade dig, och de gjorde verkligen min dag, de är bra att du vet vem du är, och att du inser att den där nollan som skrev de där, är en person som måste må riktigt dåligt över sig själv.

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:46:09
antonia //

Min vän som bor och är ifrån malaysia frågade om jag visste vem du var och älskar din musik. Så tror inte att chansen att någon från thailand skulle veta vem du är är så liten. :) Kram

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:49:30
Anonym //

hej jag vill bara säga att jag tycker du är liksom perfekt! aso jätte bra på allt och vackraste utseendet! Men då känns det ju roligare att säga det till dig. Än att göra dig ledsen bara för jag ska känna mig bättre ? För jag blir ju inte diräkt snyggare av att säga att du är ful. Jag tycker i alla fall att du är BÄST<3

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:52:41
Linnea //

Helt rätt zara!!!! Ta inte åt dig, verkligen inte!

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:52:45
Hanna //

Usch jag blir så satans irriterad på att folk klankar ner på andra! och desutom stämmer ju nästan inget i den där texten! du är ju hur fin och bra som helst!
Jag undrar bara varför läser denna anonyma fega din blogg!?!? Om dom nu bara ska klaga, i dont get it!
De va nog den fulaste / äckligaste personligheten jag någonsin sätt.
Och ja, jag klankar nu själv ner på denna anonyma men vafan, vad händer med mänskligheten igentligen. -.-

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:52:47
Anonym //

ååh herre, tur att du är så stark & vet att du ser bra ut. Om nån sa så där till mig så skulle jag inte kunna låta bli att ta åt mig! Du är perfekt Zara! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 13:54:43
a girl from a small town //

detta undrar jag varför folk klagar på en från liksom ingenstans, en själv har inte sagt något elakt till eller om den personen o den hoppar på en med en massa spydiga kommentarer som handlar om sin kropp eller om något annat, det hjälper inte hur normal man är så hittar dem alltid fel. Och jag förstår inte hur dem kan stå där o trycka ner en med ord när dem själv har så mycket som en själv kan använda för att trycka ner dem själva...

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:15:30
Lina //

Jag älskar dig och din personlighet Zara! Du är så fin både på insidan och på utsidan och det är så himla omoget av folk som klankar ner på dig och andra! Det finns sååå många som gillar dig så alla haters försvinner ändå i mängden. <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:15:39
Sanna :* //

Herregud. Vad snackar personen om. Inte avundsjuk? Det var ju precis allting det handlade om i den kommentaren. Så jävla patetiskt. Du är en av de finaste personerna jag vet. Helt perfekt utseende också för den delen. Hade gett min högra arm för det utseendet och speciellt för den rösten.. Avundsjuka jävlar har alltid så sjukt mycket onödigt att komma med. Du e bäst..<3

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:27:43
URL: http://ssannasfoton.blogg.se
Alexandra //

hahaha inga ögonfransar? hahah någon har svårt att komma på saker att klaga på? att det ens finns sånna avundsjuka som säger så dumma saker :(

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:28:24
URL: http://alexxandra.blogg.se
boris jelic //

Asså förlåt Zara men detta var väldigt oprofessionellt att förklara sig sådär. Du är lite sådär småkänd i Sverige nu, hur ska du klara av pressen ifall du nu åker till Usa och blir världsstjärna? Läste på aftonbladet att du var så inspirerad att Beyonce inte hade någon Britney period men fortsätter du ta åt dig av vad folk tycker och tänker om dig så kommer det inte ta lång tid tills du går igenom din egna Britney period.

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:30:12
URL: http://borisjelic.blogg.se
Anonym //

Herregud vilken pinsam och sjuk människa som skrivit den där kommentaren. Man kan fan inte vara frisk om man sitter och letar fel på andra sådär

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:33:04
Anonym //

Boris: Det är väl fan inte konstigt att hon reagerar över en kommentar. Tjejen är 15-16 år, bara för man satsar på musiken så kan man väl fan inte programmera sig själv till att stänga av alla sina känslor och sluta bry sig? Man känner det man känner. Tonåren är en känslig ålder.

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:35:10
En som läser din blogg då och då.. //

Zara! Bry dig inte. Av detta svar att döma är det en person som är rätt så avundsjuk. Du ser bra ut, och det tror jag att du vet om. Folk som kommenterar så där har rätt så dåligt självförtroende, och det är inte ens värt att lägga ner energi att lyssna på dem. Fortsätt vara som du är! Du är duktig och bra!

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:39:59
Evelina //

Haha dör...du e den snyggaste människa jag någonsin sett!

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:41:04
Anonym //

du är grym zara!

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:42:30
Sofia //

Hon måste vara helt blind o ha en rutten själ

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:43:11
Linn //

Men Gud vilken kommentar! Du är helt underbar Zara! Helt rätt, ta inte åt dig!

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:52:01
URL: http://linnjo.blogg.se
Anonym //

Fyfan. Hur kan människan sitta och skriva ner allt dedära? bara för att såra dig? åh herre jävlar säger jag bara. Hen behöver la förfan inte gå in på din blogg. Ingen har ju förfan tvingat hen? Nu är jag så sur så jag bara vill skälla ut hen..

haha fyfan vad patetisk.

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:55:43
Alice //

Fy faan vilken patetisk person. Skit i personer som de här, han/hon är bara avundsjuk för att du har fint hår, perfekt näsa och en fin personlighet. Jag tycker du är så inspirerande och jag känner mig verkligen igen i dina texter och håller 99% av 100 alltid med i dina texter osv ! Kram

Skrivet 2013-08-02 kl. 14:55:54
URL: http://alicemoa.devote.se
emma //

FYFAN , Blir så fruktansvärt arg på såna kommentarer! Jag tycker det är FEL FEL FEL att trycka ner någon så hårt alltså. De hon skrev stämmer 0, Jag vet ingen är perfekt men enligt mig är du perfekt Zara du har mitt drömutseende och jag kan inte en drömma om din sångröst ja älskar den! Seriöst om jag får reda på vem de är då vet jag inte vad jag ska göra. De är bra att du inte tar åt dig Zara men den kommentaren var inte okej. Du är min idol Zara och de är ba skita i såna avundsjuka idioter. Looove u <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 15:07:25
Johanna //

Tragisk människa. Tycker du är jättevacker,och verkar ha fin personlighet! Skit i fjanten. Kram

Skrivet 2013-08-02 kl. 15:13:38
URL: http://Johannalainen.blogspot.com
Anonym //

äckligt att någon kan skriva så ens!
Du har drömkroppen , hela Göteborgs tjejer vill vara dig och alla killarna vill ha dig så fattar inte vad personen snackar om? Du har drömlivet :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 15:16:47
Fidde //

Zara, du är skit snygg. En utav dem vackraste på denna jord.

Skrivet 2013-08-02 kl. 15:23:07
Raisa //

Du är så fucking vacker Zara

Skrivet 2013-08-02 kl. 15:28:08
Sandra //

Jag får liknande kommentarer då och då. Att jag är för smal, att mina händer ser gamla ut eller att jag inte är nog bra förebild för unga tjejer.

Man tar ju åt sig men oftast tror jag att dessa människor som känner att de måste lägga liknande kommentarer känner sig underlägsna på något vis. Misslyckade eller olyckliga så att de måste hata de som känner sig nöjda med sitt liv..sin kropp.

Det är så himla trist tycker jag och jag tycker det är oschysst av dessa människor att sprida negativ energi och framförallt suga ur positiv energi från andra. De mår förmodligen inte själva bättre av det heller.

Skrivet 2013-08-02 kl. 15:33:09
URL: http://sandravikstrom.blogg.se
Alva //

Sjuuukktttt bra skrivet. Jag älskar ditt uteseende pussar och kramar :*

Skrivet 2013-08-02 kl. 15:39:43
Anonym //

De negativa är bara avundsjuka! Herregud du är ju fantastiskt!

Skrivet 2013-08-02 kl. 15:43:14
Elin //

Du har såå rätt! Jag tycker att det är så sjukt bra att du tar upp det här. Människor som tar sig tid att skriva så här fult har ju inget liv. Jag menar om dom säger att du inte har nån rumpa eller bröst så har dom ju fel på synen. Alla har ju en rumpa liksom. Och hur stor eller liten den är har väl ingen betydelse. Det är insidan som räknas och dom här människorna har ingen insida om dom orkar skriva så här fult.

Skrivet 2013-08-02 kl. 15:59:56
URL: http://elinhultmark.devote.se
Kajsa //

Åh herregud.. Blir avis ju, hur kan en människa vara så BRA? Du tar ju inte åt dig ett endaste skit. Det är så jävla grymt så de finns inte. Du borde vara allas förebilder, så att ALLA kunde lära sig att vara stolt över sig själva. Du är stolt över dig själv och du borde vara så mycket mer stoltare än du redan är, för du är näst in till perfekt. (Nobodys perfect😂) Och du har gjort så jag har ökat mitt självförtroende. Tack! Och keep going just the Way you are.

Skrivet 2013-08-02 kl. 16:09:42
Anonym //

Fyfan, ta inte åt dig! Du är huuur fin, vacker och snygg som helst! Den som kommenterade var helt enkelt avundsjuk och trött på sitt liv. Kram!

Skrivet 2013-08-02 kl. 16:31:28
anna //

Du borde verkligen inte ta åt dig av sånt skit. Var tvungen och läsa inlägget några gånger för att förstå att den människa verkligen kan skriva sådär. Det är helt jävla sjukt vilken värld vi lever i. Du är stark som skriver ut det där, visar att det inte är okej och sedan går du vidare. Jag är stolt över dig och är astaggad på att se dig ta över hela USA och jag kommer stå där och titta på dig. Se dig ta över hela USA med din talang och för att du är du. All lycka till dig Zara! Kram

Skrivet 2013-08-02 kl. 16:34:53
Matilda //

Haha asså så jävla vidrigt! Det som är mest ironiskt är att den som nu skrev det där har fel om allt! Jag menar du skulle inte blivit så HÄR känd om du inte kunde sjunga RIKTIGT JÄVLA BRA! Du är fantastisk och jag älskar ALLT med dig. Keep on working girl!

Skrivet 2013-08-02 kl. 16:37:35
URL: http://avmatilda.blogg.se
Hannah //

Jag vill bara säga att jag älskar dig & din musik! Jag ser verkligen upp till dig, jag älskar din kropp,ditt hår & allt. Jag är lika gammal som dig och du verkligen min idol!

Skrivet 2013-08-02 kl. 16:43:10
Sofie //

Zara lyssna inte på de, du är jätte vacker! Skulle bli glad om jag liknade dig! Du är superfiiiin!

Kram <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:00:25
URL: http://Larssonsoffan.bloggplatsen.se
Maya Abo Reslan //

Hon som skriver har:
1. Inget självförtroende
2. Hon är så avundsjuk så att näsan växer
Ja du fattar!
Men jag tycker verkligen inte att du ska bry dig om den tönten.
Tycker själv du har ett speciellt utseénde och är vacker och man inte råför hur man ser ut heller!
Det är bra att du står upp för dig själv!
Go!

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:12:37
URL: http://fashionandstuffs.blogg.se
Ida Beirup //

haha omg? hur kan en människa sjunka så lågt och skriva sånt? tycker inte en endaste liten bokstav i den elaka kommentaren stämmer in. Fan ta er alla som klankar ner på andra och sprider hat år varenda liten stackars människa, varför göra nåt sånt när man kan sprida kärlek och slänga in en söt komplimang istället? fattar inte min på sånt! Jag har alltid varit super avundsjuk på Zaras utseende och det står jag för! Hon är hur söt som helst, inget fel med henne! Fuck haters och Go Zara Go!!(L)

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:21:44
Evelina Borg //

personen har ju förfan för mycket fritid, tycker så synd om dessa människor. har dom inget vettigt att säga, kan dom hålla det för sig själva istället för att sprida massa negativ energi. du är skit snygg, perfekt kropp och grym röst. dröm så stort du vill och fortsätt ditt egna race! skit i vad alla loosers säger & ta åt dig av vad alla som älskar dig säger istället :) u go girl!

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:22:40
URL: http://evelinastinaa.blogg.se
Mia //

Asså Zara, lyssna INTE på vad "anonym" skriver! Bara att hon/han kommenterar något sånt anonymt visar bara hur omogen och avundsjuk han/hon kan vara. Är 100% säker att han/hon inte skulle våga säga något sånt i verkligheten. Det är ju hur enkelt som helst att skriva något sånt anonymt på internet, men personen skulle aldrig säga så i verkligheten.
Du är så vacker just the way you are<3

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:24:15
Anonym //

Grymt bra skrivet zara! Låt ingen trycka ner dig för du är otroligt vacker och talangfull!

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:34:44
Frida //

Personen verkar inte riktigt vara så jättesmart haha att den som skrev den där kommentaren tyckte att: "DET VÄRSTA AV ALLT" var att du inte hade bröst och rumpa hahahah att det hon gillar minst med dig är någon som du själv inte har kunnat styra över är helt absurt... 1. Du är sjukt snygg och har bröst och rumpa 2. Det är inte man själv som bestämt hur stora bröst och hur stor rumpa man ska ha...Och det där med din sångröst..skulle du inte sjunga bra så skulle du inte kunnat bli signad i USA haha så enkelt är det. Blir sjukt irriterad och skulle kunna skriva mycket mer...men hoppas bara att den här personen får bättre självförtroende nån gång och fattar att ingen mår bättre av att trycka ner andra den som blir "attackerad" mår inte bättre och inte den som "attackerar" heller!

Du är sjukt bra och fortsätt som du gör Zara!! Go u!

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:35:29
Sara //

Haha! Hur avis kan man va? Du ser ju helt perfekt ut! Och du är ju normal, tror inte hon värkar vara så normal! Zara du är den snyggaste som finns! De ska du veta! Hon är bara sjukt avis!

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:37:58
Josefine //

Inget stämmer ju vad "Anonym" skrivit!
Du är bland dem vackraste jag vet! Jättefin kropp och sjunger sjukt bra!
Alla har kurvor, bara mer eller mindre! Vem har sagt att starka kurvor är det bästa?!
Usch, näe... Det där gjorde mig riktigt arg!
Att den personen inte skäms! Det är ju verkligen pinsamt!

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:40:21
URL: http://yohseefeen.blogspot.se/
Julia //

Personen är avundsjukt! DU är underbart vacker ♥

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:44:14
Josefine //

Tillägg: Även om hon inte tycker om dig, din sångröst eller vad som helst, så behöver man faktiskt inte uttrycka sig sådär. Så otroligt okänsligt! Avundsjuka kallas det.

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:45:10
URL: http://yohseefeen.blogspot.se/
Diman Dilir //

håller med!

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:48:37
URL: http://dimandilir.forme.se
sofia //

du ska veta zara att du är helt jävla perfekt!!

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:49:06
Tråkigt att du får kommentarer som denna. Önskar att person som skrev så någon gång kommer att mogna till och inse att skönhet kommer från insidan. //

Tråkigt att du får kommentarer som denna. Önskar att person som skrev så någon gång kommer att mogna till och inse att skönhet kommer från insidan.

Skrivet 2013-08-02 kl. 17:53:46
Anonym //

Hahahaha vilken patetisk kommentar. Jag har absolut inga kurvor, helt PLATTbröstad, no ass, kan knappt gå upp i vikt hur mycket jag äter, har lockigt hår och antagligen en ful näsa men sooooo what?!!?!?!?! Zara du är jättevacker!!

Skrivet 2013-08-02 kl. 18:01:39
Beatrice //

Haha vilken patetisk kommentar! Det är ju väldigt uppenbart att personen bara är avundsjuk. Du är skitsnygg ju! Hoppas du inte tar åt dig! Kram

Skrivet 2013-08-02 kl. 18:02:39
URL: http://beatrice.blogg.se
Natalie //

Slår vad om att hon som kommentera är hur jävla ful som helst och bara väldigt avundsjuk på dig Zara, för du är verkligen jätte fin och jag blir glad över att du inte tar åt dig för det ska du verkligen inte haha!

Skrivet 2013-08-02 kl. 18:38:50
Josse //

Du är bra som du är! ;) :D

Skrivet 2013-08-02 kl. 18:54:45
URL: http://jossezsite.blogg.se
linn mattsson //

Vill du veta en sak? Jag ser upp till dig, jag fyller 17 snart, jag är äldre än dig och jag ser upp till dig. Fuck what others think, youre beautiful' styrkekramar <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 19:01:58
URL: http://flickornittisex.blogg.se
Isa //

nej men herregud, det där som den där otroligt låga, fula äckliga människan hade skrivit var nog det löjligaste jag någonsin hört! haha man blir ju helt chockad nästan road över hur himla larvig man kan vara!
jag tycker du är jättestark zara som kan ta det där. och jag vill att du ska veta att du nog är den vackraste människa jag någonsin sett, helt perfekt <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 19:16:23
URL: http://balletfreak.blogg.se
Anonym //

Sjukt bra skrivet Zara!
Gör bara det du vill och lyssna inte på alla andra, då lyckas du!
Du är så fin!

Skrivet 2013-08-02 kl. 19:22:53
Linnéaaaaaa //

Åh du är bäst! Ta inte åt dig av vad den här personen har skrivit, kan inte ens stava liksom. Nä, fy och skam på sådana här patetiska personer. Det är inte okej någonstans. Du är bäst och helt jävla fantastiskt underbart bra och jag tycker helt ärligt att du är bland de vackraste människorna i Sverige! Puss på dig min stjärna.

Skrivet 2013-08-02 kl. 19:37:01
URL: http://samycketbattre.devote.se
Vega Anderson //

Sjukt bra skrivet Zara, du är så otroligt fin och verkligen bäst på att sjunga. Du är helt klart min förebild och jag tror inte jag är ensam om det. Skulle tro att personen som skrev det skrev det för han/hon är avundsjuk på dig och ser upp till dig. Jag menar varför skulle han/hon annars läsa din blogg? Men hur lågt är det inte att skriva så? Ville bara säga att bry dig inte om det, för i många personers ögon är du helt fantastisk. Lycka till med din blogg och ditt sjungande!
Kram!!

Skrivet 2013-08-02 kl. 19:45:19
URL: http://vvegaa.blogg.se
Yasmine.D //

Zara! Jag förstår bara inte! Hur kan folk vara så jäkla dumma att man skriver något sådant.Jag hoppas verkligen att hon/han ångrar vart enda ord när hon/han inser vilket stort misstag hon/han gjort, det finns så många som tycker tvärt emot! Som jag, jag älskar din musik, klädstil, hår, ögonfransar, din styrka, ditt mod! Du är min förebild! Jag vill bli så självsäker som du är och så vacker som du är! Du är så rolig också! Jag älskar din humor, den bästa humorn EVER!!Jag har kollat på videon ''Zara Larsson Funny Moments'' Den äger!! Älskar dig ZARA! :)<3

Anonym //

utseendet påverkas otroligt mycket av personligheten, vissa är snygga på bild men så fort man pratar med dem förändras de till något helt annat, vissa mindre snygga men kan bli så jäkla charmiga och goa om de är trevliga.
Det du skriver är alltså sååå sant!

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:03:28
Agnes //

Det är så patetiskt så att det inte finns. Dessa människor som håller på så här spenderar alldeles för mycket tid med att bry sig om alla andra än att ta tag i sitt eget liv. Det är enklare att trycka ner andra och se negativt på folk än att förändra sig själv. Jag tycker du är jättefin, som människa och utseendemässigt

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:03:34
Bea //

Om det gör någon skillnad så tycker jag att du är underbar Zara och du sjunger jätte fint!

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:06:27
Sillen //

Zara Zara Zara Zara Zara Zara Zara Zara Zara Zara MIN ÄLSKADE ZARA.
Lyssna inte på hon eller han som skrev skiter där uppe!
Jag och 99,9% av alla killar i hela sverige skulle ta dig istället för praktfjollan som skrev!
Det enda jag kan hålla med henne om är att du borde bry dig mer om dina följare!<3 (MIG)<333333
Älskar dig Byebabe

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:09:37
jens //

Det är bra att få den typen av kritik eftersom det tyder på att man är vass och på väg mot större framgång. Detta är något man kan läsa i Zlatans självbiografi där proffsspelarna slåss/tävlar om att få dem bäst klubbkontrakten som finns att tillgå, och ingen där vill heller att den andra ska lyckas.

Det är egentligen en komplimang med omvänd psykologi. Var helt enkelt glad =)

När man inte får kritik alls, det är då man verkligen inte har nått att komma med ;)

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:16:39
Emmy //

Det ska ingen säga om dig. Du är seriöst dem trevligaste människa jag träffat, min mamma tyckte också du var super glad och trevlig.
Är fortfarande helt paff att jag fick träffa dig och ta kort utanför Strand, åh så kul. Blir lycklig när jag bara tänker på det, hoppas du läser kommentaren och får ett stort leende på läpparna, för du är så sjukt underbar. Kram

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:16:44
URL: http://www.emmyborg.blogg.se
Anonym //

Stå för den du är!
haters will hate </3
WE LOVE ZARA LARSSON<3
THAT IT`S

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:21:33
Jonna //

Jag brukar inte kommentera bloggar så ofta men eftersom jag anser mig vara gammal(haha, 20) och klok vill jag bara säga att tjejen som skrev den här kommentaren antagligen mår jättedåligt. Det är synd om henne, det är så pass sorgligt att man vill ge henne en kram för det verkar hon inte fått många av i sitt liv. Hon kommer en dag att titta tillbaka på sin kommentar och skämmas.

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:29:05
A //

Alltså vad är det för idiot! du är ju fan perfektion Zara! Typ alla mina kompisar tycker du är gryyym på att sjunga, och hela du och din personlighet är helt perfekt.. Den som är feg och sitter bakom sin dator/mobil är antagligen en person som är avundsjuk på dig. Du ska inte alls ta åt dig. Du är BÄST som du är. :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:29:28
Melinda //

Miss anonym kan ta och slänga sig, du har flera personen som tycker att denna människan har helt fel. Va stark och skit i allt annat

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:30:45
Wilma //

Zara ta inte åt dig! Dom människorna är bara så jävla avundsjuka på att du är så himla bra människa, jag känner dig inte eller något men bara genom att läsa din blogg följa dig på vine instagram m.m så känns det som att man känner dig sen länge. Jag önskar så himla mycket att jag var din lillasyster eller något för du värkar så skön och rolig. Hoppas du läser denna kommentaren :)

Btw du sjunger otroligt bra ;)

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:37:57
malin //

fyf*n vilken respektlös idiot

Skrivet 2013-08-02 kl. 20:56:08
Matti //

Du är nt alls platt, och du är snyggt smal.. och ögonfrans-kommentaren? HAHAHA, who. cares?!

Jag tycker du är grym, älskar din musik och du är vacker på både in- och utsidan :)<3

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:05:02
Anna //

Antagligen för att få uppmärksamhet, may that person rot in hell!

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:12:08
maandelina.blogg.se //

Du är fin dom du är!

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:12:42
URL: http://maandelina.blogg.se/
Anonym //

Grymt bra!!!
Alla ni är fina på sitt eget sätt, man bestämmer bara om folk ska se det eller inte. "Zara Larsson"

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:33:23
Amanda Johansson //

Den kommentaren vad dock ej seriös då inget stämmer haha! Du är sjuuuukt fin

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:38:41
URL: http://aamandastyle.blogg.se
madeleine //

Zara, jag tycker att du är frukansvärt vacker! Tycker du gör rätt att inte ta åt dig och visa att personen som skrev kommentaren är patetisk. Som du sa, alla är fina på sitt sätt. Jag skulle göra mycket för att vara som dig, talangfull och väldigt vacker, men jag är ändå nöjd som jag är, och att klanka ner på andra hjälper ändå inte. Du är en fantastisk sångare och har låtar som jag älskar och blir glad av varje dag. Tycker du verkar underbar! Kram

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:40:03
Frida //

Personen verkar inte riktigt vara så jättesmart haha att den som skrev den där kommentaren tyckte att: "DET VÄRSTA AV ALLT" var att du inte hade bröst och rumpa hahahah att det hon gillar minst med dig är någon som du själv inte har kunnat styra över är helt absurt... 1. Du är sjukt snygg och har bröst och rumpa 2. Det är inte man själv som bestämt hur stora bröst och hur stor rumpa man ska ha...Och det där med din sångröst..skulle du inte sjunga bra så skulle du inte kunnat bli signad i USA haha så enkelt är det.. Blev sjukt irriterad och skulle kunna skriva mycket mer men jag hoppas att den här personens självförtroende ökar! Och fattar att ingenting blir bättre av att trycka det folk, personen som "attackerar" blir inte gladare och såklart inte den som blir "attackerad" heller!

Du är grym Zara och fortsätt som du gör! U go!!

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:41:20
Paulina //

Haha alltså vafan är den människans problem? Helt sjukt vad skruvad hen måste vara när man har mage att klanka ner på någons ögonfransar, hallå ÖGONFRANSAR??!!!

Du Zara är så himla fin och din röst är helt otrolig och du gör rätt som publicerar detta! - "Say fuck you and smile"

Kram!

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:43:54
MalinSkoglund //

Den där "Sillen" borde du hylla Zara han verkar verkligen gilla dig!
Be om hans kik och skov lite med honom så gör du nog han/Hennes dag

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:44:15
Matilda //

Alltså nu går jag och dör. Seriöst. För det första är du inte ful, du är så himla vacker. Jag har många gånger tänkt att skulle jag byta utseende med någon skulle det vara med dig av alla vackra människor som finns. Nästan alla mina killkompisar är helt galna i dig. Men även om du hade varit "ful" (vem bestämmer att man är ful?) har ingen rätt att säga det, för hur man än är på utsidan så kan man vara vacker på insidan. Att du inte sjunger särskilt bra är bullshit, din röst är unik. Jag har följt dig sedan du var med i talang, och du är verkligen fantastisk. Du sjunger från hjärtat.
Din kropp är den fucking snyggaste som finns,visst du är smal men du ser hälsosam och frisk ut. Och det är väl det man vill? Så jag vill bara att du ska veta att jag och många andra älskar dig och det du gör, du verkar vara en sådan person som sprider glädje omkring sig. Som inte behöver ta åt dig av en sådan vidrig kommentar. Nu skrev jag en Bibel men aja! Du är bäst! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:47:17
Hilda //

Vadå leker känd? Hon är ju känd...! Hah

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:47:30
Sillen //

Håller med dig Malin!!! <3
Zara kika mig "Selinder27"

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:48:49
Louise //

Ett av de bästa inläggen som du någonsin gjort! Du är verkligen en fantastisk förebild. Fortsätt vara den du är(fast det vet jag att du inte har tänkt att sluta med) för du har en unik personlighet som gör sig bra i rampljuset.

Skrivet 2013-08-02 kl. 21:56:22
Amanda //

Håller verkligen inte med allt personen säger och tycker om dig! Du är för fan skitsnygg med en skitsnygg kropp!!! Men jag tror inte du gör det med mening men du låter ganska kaxig ibland... menar inget taskigt <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:03:26
Fanny //

Säger som coco chanel: elegance is when the inside is as beautiful as the outsid! Du är grym zara!

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:04:09
URL: http://fannym.com
ÖVERKLASSENS HEMLIGHETER //

Att människan ens tar sig tid att skriva sån idioti visar ju bara hur IQ-befriad han/hon är. FÖR mycket självsäkerhet brukar ofta vända sig emot en, men du verkar ha koll på situationen. You go girl!

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:09:41
URL: http://www.somsofia.blogg.se
Sara //

Du är grym Zara! Glöm inte det! <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:28:14
Bianca //

Du är jätte fin zara, och din röst är helt AMAZING! Fortsätt med de du gör och skit i vad andra tycker och tänker.. De gör du säkert redan, liksom kolla på dig! Ps: jag tycker du ska lägga upp mer bilder/videoklipp på dig och din pojkvän, ni är så stört söta tillsammans, jag vet att du kanske inte läser detta för du får hur många kommentarer som helst men de gör inget för de är ju säkert fler som skriver samma sak! Grym är du! STAY STRONG

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:33:44
Emma //

Du gör helt rätt i att inte ta åt dig av sådana där kommentarer! Du är perfekt precis som du är, och ska inte behöva få sånt där skrivet till dig! Fortsätt vara den du är, du kommer gå långt, det lovar jag! Din röst är to die for, fast det är ju i och för sig hela du... You go Zara! Kramar <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:39:17
Maya //

ta verkligen inte åt dig. Fortsätt som du gör, skit i vad folk tycker. Du är grym Zara! och ingen kan ändra på det vad dem än säger. De är bara avundsjuka. Jag skäms för att vara människa ibland,fattar inte varför folk skriver sånt. Så omoget, onödigt och visar bara hur osäkra de är. Du är perfekt. utseendet, personligheten, rösten!! med detta vill jag säga att du är för bra för att ta åt dig! haha fortsätt som du gör tjejen! älskar din dig och din blogg!!! kram! :)

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:40:17
URL: http://nattstad.se/mayaablack
May Linn //

Jeg blir så trist og sur når folk kommenterer slike ting. Du har en helt utrolig stemme, og du er en tvers igjennom nydelig jente. Håper du får en fin dag likevel, og heller lar "the haters" være inspirasjon til å pushe deg selv enda hardere. Stor klem fra Norge!

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:53:07
Emma //

Det är bra att du inte tar åt dig av sådana där kommentarer, men du ska i vilket fall inte så sånt där skrivet till dig! Hela du verkar vara en sådan underbar person, och din röst, den är to die for! ...Fast i och för sig, det är ju hela du... Du kommer gå långt inom sångkarriären, det lovar jag! Fortsätt vara den du är, vi är många som ser upp till dig! Du är en riktig förebild för oss Zara, och jag hoppas att du vet och kan förstå det! You you go girl! Kramar <3

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:57:02
Gabbi //

DÅ VILL JU GÄRNA JAG SE HUR JÄVLA PERFEKT DEN PERSONEN SOM SKREV DET ÄR.

Skrivet 2013-08-02 kl. 22:59:31
Lisa //

Blev verkligen jätteupprörd av att läsa det där. Fyfan för den idioten som skrev ALLT det där om stackars dig.
Människor som skriver sådant där är så jävla svaga. Så vilsna i sig själva, att de måste trycka ner andra för att fylla något slags inre tomrum. Och fulast av allt, de gör det via nätet. Bakom en dataskärm, anonymt.
Jag tror dock inte denna person är så kaxig längre om några år, efter att ha sett dig på världsscenerna som den nya Beyonce. Fortsätt kämpa, du är bäst!

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:01:52
Gabbi //

ZARA DU ÄR PERFEKT!
Fortsätt ha den kroppen du har, fortsätt med dina lockar i håret, fortsätt med din musik!
Tro mig, den personen som skrev det ser inte bättre ut själv, ren avundsjuka bara.

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:02:06
Emmy //

AMEN.

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:09:30
Nellie //

Du är snygg och har en jättefin personlighet Zara. Älskar dina ögonfransar och din näsa, mina kompisar brukar säga att jag är spinkig, men jag äter och äter men jag har också svårt att gå upp i vikt men det fattar inte dom.. Jag blir ledsen, jag hade gärna haft en lika snygg kropp som du har, kram

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:19:58
Heidi //

Åh herregud, hur kan en människa ha samvete att skriva sådär!? Att medvetet gå in på någons blogg bara för att skriva dit massa skit och lögner är ju förjävla patetiskt! Bra att du står på dig Zara, du kommer att gå långt!

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:20:50
Elin //

Alltså man kan ju undra vad det är för fel på vissa... Nä vet inte ens vad jag ska skriva, vad tänker folk med!?

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:33:34
URL: http://circus.forme.se
Filippa //

Haha asså lol, om det är någon som inte är ful är det du. Fortsätt med det du gör, du är grym Zara.

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:34:39
Linnea //

Du är signad o skit snygg o sjunger bra, liksom vad har hon att komma med? HAHHAH such a lame insult! Du äger, keep it up😚

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:44:13
Stina //

<3

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:47:39
Evelina //

Att någon ens orkar att lägga ner tid på att skriva en så meningslös och dum kommentar..

Du är mycket bättre än hur den där personen beskriver dig. Kram (:

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:54:25
clara //

du är sjuuuktfin !

Skrivet 2013-08-02 kl. 23:57:56
URL: http://byclaras.blogg.se
Olivia //

Du vet att du kan spåra IP nummret även om den här personen är anonym?

Skrivet 2013-08-03 kl. 00:14:40
URL: http://OliviaLillans.blogg.se
Lissyy //

Så jävla bra!

Skrivet 2013-08-03 kl. 00:31:29
Pllsverige / Sveriges bästa Pretty Little Liars blogg //

Du är ju hur fin som helst!!

Skrivet 2013-08-03 kl. 01:00:59
URL: http://pllsverige.blogg.se
Lisa //

Då kommentaren Anonym skrev var väldigt lång och i olika punkter känns det ju som att hon/han har lagt ner väldigt mycket tid för att skriva den. Men varför? Vad får hon/han ut av det? Jag förstår verkligen inte...Tur att du inte tar åt dig av sånt här i alla fall! Och vad ger den här personen rätt att kommentera ditt utseende, verkligen helt sjukt konstigt att han/hon anser att man får säga sånna här saker om någon.

Skrivet 2013-08-03 kl. 01:01:36
Minna //

Måste bara säga att det där var den mest patetiska kommentar jag någonsin läst. Herregud, stackars människa. Du är så fin Zara!

Skrivet 2013-08-03 kl. 01:03:46
Teuta //

Jag fattar inte att nån lägger sin tid på att skriva dumma saker, blir så arg!

Jag tycker att du har en urgullig näsa, och du har verkligen sjukt fint hår som är så fint naturligt utan att du behöver platta eller locka eller nåt sånt.

Jag tycker inte alls att du är för smal, du har en perfekt storlek, och dina kurvor, på vissa bilder ser dom helt perfekta ut, min största dröm är att få fina kurvor som du har, ärligt.

Du är inte alls för kort, du har en perfekt längd, du kan gå i fina klackar och hålla på och pyssla med sånt, jag är så lång så jag behöver inte det, men jag vill det, ohja, ja önska ja va kortare, nu är jag 1.73, men thats life.

Dina ögon fransar är inte alls korta, precis som en vanligt person, fina långa ögonfransar har du. När hon skrev att du inte har nå tuttar eller rumpa blev ja helt chockad, när jag har kollat på bilder så har jag typ blivit avundsjuk på grund av det.

Jag har aldrig blivit sur när du inte uppdaterat, jag förstår att du inte alltid har tid eller nåt att skriva. Jag vet att många läsare tycker så, vi blir glada av inläggen du lägger ut och när du uppdaterar bloggen. :) ❤

Zara du är fin som du är, supervacker. Du sjunger som en ängel, och du verkar ha en underbar personlighet. Du är väldigt älskad. Pussar och kramisar från mig och alla andra som stöttar dig 😊❤💕

Skrivet 2013-08-03 kl. 01:04:24
Agnes //

AAAAAAAMEEEEN.

Skrivet 2013-08-03 kl. 01:05:15
Hanna //

Jag måsta ärligt säga att jag är sjukt avundsjuk på hur fin du är och hur bra det går för dig. Du lever början på min dröm. Jag hatar att erkänna det men jag är riktigt avundsjuk faktiskt. Du ska vara stolt över dig själv. Jag är säker på att du är det med tanke på hur självsäker du verkar vara. Men se till att verkligen njuta och inte ta saker och ting för givet, för du lyckligt lottad. Du har foten inne..

Skrivet 2013-08-03 kl. 01:08:50
Filippa //

Men gud, vet att alla reagerar på detta och det blir ju så när man lägger upp något såhär, och alla skriver ju likadant men blev så chockad av detta! Skriver folk såhär? Alltså vad händer med världen? Vad händer ? Nu är ju du skitfin MEN om du inte var det vad hade det spelat för roll? Ingen är perfekt jue, men det är inte det som räknas !!! Alltså detta är sjukt. Om man ogillar någon så mycket, det handlar nog mest om avundsjuka men ändå, då borde man ju inte läsa om personens liv på den personens blogg? Alttså jag blir så himla chockad... S I C K.

Skrivet 2013-08-03 kl. 01:54:41
Lina //

Det där är ju BARA ren avundsjuka. Vet du hur man lätt kan se det? För det är inte en specifik åsikt som personen verkligen grundar på något, utan det är en samling av allt den kan komma på för att försöka trycka ner dig. Det finns ingen logik i de där kommentarerna och du gör något som typ INGEN annan i din ålder egentligen vågar och klarar av! Det du gör är unikt och det är så jäkla grymt!

Man kan alltid tänka "Det där är inte min typ av musik" eller dylikt, men oavsett t.ex vad jag har för musiksmak, om jag gillar just din eller inte, så har jag ingen rätt att trycka ner dig. För du gör något jag själv aldrig skulle klara av, och du är förbannat cool faktiskt.
Så försök att skita i vad den personen/personerna skrivit, de är inte ens värda din tid.

Skrivet 2013-08-03 kl. 07:42:15
URL: http://linaohlsen.se
Idaa //

Hej Zara. Det där är skit snack. finns folk till allt. Denna tjej/kille är enormt avundsjuk på dig. Det är synd att hon inte har någon skam i kroppen eller hjärta nog att inte skriva sådär. Jag tycker du och alla andra tjejer i denna värld är fina på sitt sätt. Oavsett stora tuttar som meloner eller små fina som citroner =) alla är vi unika och jätte vackra på vårat sett! Jag är något år äldre än dig, men du är en bra förebild och jag gillar dig stenhårt! pussochkram Idaa.

Skrivet 2013-08-03 kl. 09:29:29
maandelina.blogg.se //

du är så sjukt fin som du är!

Skrivet 2013-08-03 kl. 09:40:12
URL: http://maandelina.blogg.se/
Eddi //

Zara, du är helt underbar som du är! Hen var väll bara avundsjuk på en helt fantastisk sångerska!

Skrivet 2013-08-03 kl. 09:51:59
URL: http://acrazyeddi.blogg.se/
eyan //

Du är sjukt fin och det är alla som du säger. Fattar inte hur man kan skriva nått sånt. Hoppas du får det bra!

Skrivet 2013-08-03 kl. 10:31:48
URL: http://tidningenmejj.webblogg.se
alma //

gud va underbart skrivet av dig

Skrivet 2013-08-03 kl. 10:47:13
Agnes //

Du är talangfull och sjunger hur bra som helst! Du är vacker och det syns inget dåligt med din kropp! Du har fan större bröst än många i din ålder (t.ex mig). Och det spelar ingen roll!! Det finns ingen som är perfekt! Blir så arg över hur någon kan skriva sånna kommentarer till en fullt levande människa.
Du är bäst Zara och fortsätt bara som du gör och du kommer bli lika stor som Beyonce!

Skrivet 2013-08-03 kl. 10:50:01
Fanny //

Herregud vad underbar du är.

Skrivet 2013-08-03 kl. 11:03:21
elin //

Tycker det var väldigt lågt av personen att skriva så och speciellt vara anonym?

Du ska verkligen inte ta åt dig för att din kropp & utseende är to die for , din röst är hur jävla fin och underbar som helst och bara för att du inte alltid har motivationen att blogga så blir du inte egoistisk.

Du är en stark och fin person , skulle vara sjukt roligt att träffa dig någon gång.

Skrivet 2013-08-03 kl. 11:07:12
URL: http://avelin.devote.se
Julia jansson //

Det är sjukt vad folk håller på i dagens samhälle, jag är också ganska liten, har små bröst osv och folk påpekar det nästan varje dag,
Men jag är nöjd över min kropp och det är ju ingen annan än dig själv som behöver vara nöjd för det är din kropp ingen annans.
Jag såg dig på hudik kalaset och fick ett kort med dig och det var en av dom bästa sekunderna i mitt liv!
Du stod där på senen som en ängel, din röst ditt utseende, alltså du är så perfekt.
Den där personen är bara avundsjuk och skulle behöva bli anmäld hos polisen!
Du är bäst zara jag älskar dig och hoppas jag får träffa dig igen fast kanske längre än typ 4 sekunder;)<3

Skrivet 2013-08-03 kl. 11:29:39
URL: http://www.juliajansson.horseworld.se
Hanna //

Jättebra skrivet av dig, önskar jag hade ett självförtroende (och utseende och röst såklart) som dig!

Skrivet 2013-08-03 kl. 11:41:53
URL: http://hannaogaard.blogg.se
Julia //

Den personen är sjuk. Du är väldigt vacker och jag vet många som skulle vilja se ut som dig! <3

Skrivet 2013-08-03 kl. 11:50:54
Ida //

Du är Sveriges musiks stolthet

Skrivet 2013-08-03 kl. 12:00:04
Tilda Nilsson //

Det där med Thailand kan ju vara de dummaste jag hört !! Frågade några när jag va där om de visste vem Michael Jackson va, de hade aldrig hört talas om honom..
Du har en sjukt bra röst och vuxit enormt den senaste tiden inom musiken! Keep up the good work gorgeous, they will kill to see you fall!

Skrivet 2013-08-03 kl. 12:09:18
Mathias //

Du är sjukt snygg, han / hon som skrev om dig måste se snyggt som fult eller ha nåt allvarligt synpreoblem!
Love från Luleå!

Skrivet 2013-08-03 kl. 12:22:14
Mathias //

Du är sjukt snygg! Han / Hon som skrev om dig måste se snyggt som fult, eller ha nåt allvarligt synproblem!
Love från Luleå

Skrivet 2013-08-03 kl. 12:24:28
Linnea //

Men FYFAN!! Polisanmäl!!

Skrivet 2013-08-03 kl. 12:48:56
Isabell //

Att man änns kan skriva så..
Du är så sjukt fin och din röst!! to die for. Du är toppen precis som du är :)

Skrivet 2013-08-03 kl. 13:05:06
URL: http://isaedvardsson.blogg.se
rebecka //

Det känns fruktansvärt att någon som du, som trots allt fortfarande är väldigt ung, ska behöva exponeras för sån här "kritik" (eller vad det nu ska föreställa) (more like omotiverat näthat) när ALLT du EGENTLIGEN gör är bara DOING YO THANG med musiken och bloggen, osv. SÅ jävulskt tröttsamt. Det gäller bara att rise above it och absolut INTE ta åt sig, men det litar jag på att du inte gör heller. Ett tips är absolut att antingen, eller både och, polisanmäla eller åtminstone spärra den samt andra IP-adresser som kommenterar med likande innehåll från att kunna kommentera på bloggen i framtiden. Stay strong gurlfriendddd.

Skrivet 2013-08-03 kl. 13:16:30
Daniella 🌙 //

Hoppas personen ber om ursäkt nu och verkligen menar detz

Skrivet 2013-08-03 kl. 13:37:01
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Bella //

Du är så otroligt snygg, du är jätte söt! Du sjunger så sjukt j****vla bra. Men det värsta var ju att persoligheten inte räknades med och der värsta var att du inte hade några former (det har du).
Du sjunger som en stjärna skit i idioterna och va bara dig själv

Skrivet 2013-08-03 kl. 13:37:45
Marcus //

Om någon säger att man är ful eller kort eller lång eller stor eller liten eller what ever så ska man liksom inte gå in i försvarsställning och säga "jag är VISST snygg. Jag är inte ALLS kort. Eller lång. Eller tjock. Eller smal.". Osv. Man ska inte ge sig in i leken att argumentera. Säg bara "jaha, tycker du jag är ful. Så synd för dig då.". "Tycker du jag är kort? Och det är du upprörd över?". "Jag är inte så känd? Vad ska du göra åt det då?". Nämen låt det alltså vara deras problem. Svara inte på det (eller möjligen med något coolt och kaxigt motsvar men som faktiskt får dom att förstå att problemet är deras och inte ditt). Det där kommer att bli lättare och lättare när man blir äldre. När man är ung så kan andras ord vara knäckande men sedan ska du se att man faktiskt kan skaka av sig sånt där och faktiskt förstå på riktigt att det är deras problem. Nä, nu ska jag börja göra mig iordning och se dig för första gången live. I Gävle. Ska bli spännande.

Skrivet 2013-08-03 kl. 14:12:54
Magdalena //

Svar på fråga 2, lycka till med att fråga om zara Larsson i Thailand .
Ursäkta !!!!
Lycka till med att fråga om Beyonce i Afrika.
Om du har sett hennes dokumentär " life is about a dream" eller vad den heter:)
Där frågade de afrikanska dansarna som de hade fått hit till USA för att lära henne koreografin till " run the world girls" vad hon hette. De räckte fram handen till Beyonce och sa " and your name is?"

Och sedan , du kan ju prova fråga om dig själv ( den som skrev detta bullshit) och se hur långt du kommer!!! Ring mig sen:)

Kram zara ,du är grym från Magdalena<3

Skrivet 2013-08-03 kl. 14:35:33
Peter Daggert //

Ta inte åt dig om vad andra skriver!

Skrivet 2013-08-03 kl. 14:42:26
URL: http://geriatrik.blogg.se/
Sara //

Det bara skriker ju avundsjuka. Hon kan inte stå ut med att du är otroligt vacker och talangfull och det är tragiskt.

Skrivet 2013-08-03 kl. 15:14:32
URL: http://goodlife.devote.se
Lo //

Haha. Folk dör i Afrika stup i kvarten och den där människan tar tid till att skriva Det Där. Gu så onödigt. Speciellt så ska hon skriva konstiga anmärkningar. Vadå jag har mindre bröst än dig, inte klagar jag, men det där gjorde mig knappast gladare. Och är man smal så är det fint med inte allt för stora bröst, annars så ser man ju rätt oproportionelig (stavning?) ut. Och vad är en liten, spetsig näsa att klaga över? va glad för den Zara! Är det sämre än att ha en stor, bucklig näsa eller? Jag tycker du är jätte söt, snygg och fin. :) också vet du hur man behandlar folk också. Till skillnad från vissa andra.....

Skrivet 2013-08-03 kl. 15:25:26
ähmm. //

Folk har inga liv så de klankar ner på andra. Stay strong och SKIT i alla som försöker trycka ner dig. Pöss

Skrivet 2013-08-03 kl. 16:19:36
moa //

kan säga dig, jag har bröst och rumpa. Mår jag bättre av det? Nej.

Skrivet 2013-08-03 kl. 16:45:02
Julia //

Alltså.. Att klanka ner på nån annans utseende, fyfan va lågt! Man blir inte vacker av att kalla nån ful..
Som Zara skrev själv så tror jag att hon är medveten om hur mycket hon bloggar o det är upp till henne själv ellerhur!? & jag är gaaanska säker på att hon vet hur hon ser ut ? och hon borde vara nöjd med hur hon ser ut, för hon är riktigt vacker!<3 Visst, hon kanske "leker lite känd" - men det är självkänsla! tänk vilken press hon har på sig i musikvärlden. Då måste man ha självförtroende!
Och ni som klankar ner på att hon "leker känd" - det låter bara som att ni är avundsjuka? bara för ni själva inte har något självförtroende eller?

VIKTIGAST AV ALLT: ful får man va, men inte dum!

Keep it up Zara, stay strong! Det kommer alltid finnas folk som klagar på vad du gör, skit it, dom är fan tappade!
Haters gonna hate!! ;)

Skrivet 2013-08-03 kl. 17:11:41
URL: http://juliasollman.devote.se
Moa //

Ojojoj vad avundsjuk människa som lägger ner så mycket tid på att klaga på andra människor, jag tycket synd om hen som skrev detta.. Hen kan inte ha ett sånt roligt liv. Till och med jag blev arg när jag läste detta fast det inte ens handlade om mig. Konstigt att du gått så lång i sångvärlden fast du inte kan sjunga så bra då!

Skrivet 2013-08-03 kl. 17:20:23
URL: http://www.moaelinnordqvist.blogg.se
Emmie //

Denna anonyma jävel är så sjukt vilsen i sig själv. Att men ens kan säga det till en utav Sveriges snyggaste 97a, jag är så sjukt avundsjuk på dig och din enormt snygga kropp!!!! Din röst är speciell men det betyder inte att du tycker att den själv är världens bästa. Men att man ens har mage till att skriva nått sånt. Va stark zara, du är bäst :-)

Skrivet 2013-08-03 kl. 17:35:35
Madeleine //

Jag följer inte din blogg, men kikade in nu. Och jag finner inga ord... Vad är det för ett jävla pucko som skriver så?! Det som retar mig allra mest är att personen skriver att du inte ska vara så självsäker, men det ska man ju absolut vara, oavsett vem man är. Förmodligen mår den här person väldigt dåligt och vill föra över det på någon annan. Hade jag varit du hade jag inte tagit åt mig alls. Ville bara skriva några snälla ord för jag tycker att man ska uppmuntra varandra, inte tvärtom.

Skrivet 2013-08-03 kl. 17:51:01
URL: http://thisismadeleine.blogg.se
isolde //

Det är faktiskt hemskt hur vidriga människor det finns i världen.

Skrivet 2013-08-03 kl. 18:02:46
Rebecca //

Du är grym!

Skrivet 2013-08-03 kl. 18:11:44
Jessica //

Det var bland det värsta jag hört. Någon som är nöjd med sig själ och är självsäker skulle aldrig skriva så om någon annan! Om hon inte är något fan av dig varför läser hon (antar att det är en tjej som skrivit) då din blogg? Du ska strunta i vad hon skriver. Du är vacker talangfull och verkar helt urgullig! Du kommer gå precis så långt du själv vill i livet. Ser inte att något skulle kunna stoppa dig! :) skaka av dig detta och omge dig bara med människor du älskar och som älskar dig! Hoppas hon läser dessa kommentarerna och skäms! Man skriver inte så om någon!! Du är fantastisk Zara!!

Skrivet 2013-08-03 kl. 18:26:01
Malin //

herregud, fattar inte hur man kan varken bete sig så eller tycka så, du är såå otroligt fin på alla sätt! <3

Skrivet 2013-08-03 kl. 18:29:59
URL: http://malintorstensson.blogg.se
liana //

Klockrent inlägg Zara! Älskar dom sista meningarna!! Helt galet hur folk ens kan skriva så.DU ÄR GALEEEEEEEEEEEETETETETETTEETTTTT BRA TJEJEN!!!!!!

Skrivet 2013-08-03 kl. 18:38:07
URL: http://lianass.blogg.se
BOOST //

Jag skrev ett inläg om det här inlägget. Läs det på min blogg väldigt bra skrivet!

Skrivet 2013-08-03 kl. 18:56:45
URL: http://blooggboost.wordpress.com
Ellen //

asså du är ju bäst! Så sjukt bra skrivet:) och alla som skrev det där borde skämmas och få reda på att Zara är jäääätte snygg!

Skrivet 2013-08-03 kl. 19:18:05
Linn //

Söta, Söta Zara, det är patetiskt att folk ens kan tänka på å skriva något så j*vla dumt, FY!
Hoppas den j*veln skäms något enormt mycket!
Du är min förebild.

Skrivet 2013-08-03 kl. 19:20:00
URL: http://emelienn.blogg.se
Sara //

Zara, du är så jävla bra för att du är du. Vad spelar allt detta för roll? Om man är snygg eller kan sjunga. Även om du är jäkligt snygg och sjunger sjukt bra. Men det jag menar är att alla ska få göra det dem vill. Vissa älskar attsjunga även om dem kanske inte har den bästa rösten. Vem bryr sig.

DU är grym som du är och du vet hur många som stöttar dig och följer din karriär. Så strunta i dem få som måste berätta i ilska hur avundsjuka dem är.

BÄST ÄR DU! Haters will always be haters.

Skrivet 2013-08-03 kl. 19:33:42
Anonym //

Håller absolut med att det är fel men de där sista är så jävla osant som det går. Jag vet att alla är för den här peppen men min personlighet gör mig verkligen inte vacker eller ful. Personlighet är en helt annan sak än utseende. Jag menar inget illa mot dig, men fan. Det är så jävla enkelt för en snygg person att säga att personligheten är allt. Det känns verkligen inte som de när man är ful på riktigt. Förlåt, men jag är så trött på den här peppen som inte stämmer.

Skrivet 2013-08-03 kl. 19:40:57
A M A N D A - The L.A dream //

Detta bevisar bara att du är så mycket bättre än den som kommenterade detta. haters gonna hate

Skrivet 2013-08-03 kl. 19:52:16
URL: http://amandasvedin.blogg.se
Enkonstigmänniska. Här :) //

Blev lite chockad hur den personen kunde skriva så om dig?
You are sexyy,känner tjejer som skulle dö för att se ut som dig <3
Skit i den där person för fan och ta i all positivt i ditt liv.Tänk att det är många 15 åringar som drömmer om skivkontrakt och du hade tur som fick chansen.Ha en bra dag och skit i vad folk säger om dig så länge du är nöjd med dig själv så går det bra :D Ha en riktigt bra dag <3 :D PÖSS och KRAMISAR :D

Skrivet 2013-08-03 kl. 20:13:20
Minna //

Skit i sånna kommentarer!! Det är bara nån avundsjuk jävel som är missnöjd med sitt eget liv!! Du är jätte snygg och jag är säker på att du är en super fin tjej på insidan oxå!! Och du är bäst på att sjunga!!!!

Skrivet 2013-08-03 kl. 20:18:35
Anonym //

Du har så rätt Zara, personen är bara avundsjuk på dig. Du så himla vacker. :) <3

Skrivet 2013-08-03 kl. 20:39:31
Linn //

du är så fin och bra! puss

Skrivet 2013-08-03 kl. 20:42:34
Jonna //

Skit i den där personen, det är bara någon avundsjuk idiot som inte är nöjd med sitt eget liv. Du är super duper fin/snygg och sjunger grymt bra/fint. Skit i sånna där kommentarer. Du är grym!!! <333

Skrivet 2013-08-03 kl. 20:46:47
Opor Thongsit //

Den som sitter och skriver massa dumma kommentarer, snälla bara lägg ner. Zara jag svär du är helt perfekt. Jag älskar dig för den du är. Din röst är så otroligt vackert. Skit i vad haters tycker, de är bara avensjuka. Du är min största idol. Och idag träffade jag dig här i Gävle, började typ gråta. 03/08-2013 kl.18:00 var mitt livs lyckigaste stunder, där jag såg dig klev upp på scen och sjöng. Så otroligt bra. Och ja, jag kommer från Thailand. Om någon skulle fråga en thailändare vem ''Zara Larsson'' var, då skulle de känna igen namnet direkt och de sskulle till och med berätta vem ''Zara Larsson'' var tror mig. Jag har sjukt många kompisar som kommer från Thailand och de beundra dig jättemycket.Du har minst 650 fans från Thailand, iallafall de jag känner. Så du som är anonym kom inte och säger att Zara inte har några fans från Thailand för det har hon.
Älskar dig underbaraste Zara! :*

Skrivet 2013-08-03 kl. 21:05:10
Beata //

Jag tycker att du är snygg, du har liksom drömutseende!
Du är min största förebild och du ska inte låta äckliga små avundsjuka personer(ursäkta uttrycket) trycka ner dig.

ps. älskar din blogg!! :*

Skrivet 2013-08-03 kl. 21:05:56
sinkila.blogg.se //

Den här personen trycker ju ner inte bara dig men också hur många pers som helst.. typ att du är "för kort", really? Så man kan inte vara kort utan att det gör en ful eller? hur får det mig att känna när jag är ännu kortare än Zara. Och att inte ha bröst eller rumpa, woow värsta grejen? Feg person som skrev det här, herrreeegud

Skrivet 2013-08-03 kl. 21:18:44
URL: http://sinkila.blogg.se/
ZaraLFan //

Hoppas att du har kommit över den där fega kommentaren nu. Nu har du nästan fått 250 snälla kommentarer om hur snygg du är. Och det är sant, Skit i vad andra tycker och var nöjd med dig själv som du är :) Du är riktigt snygg och det vet jag att MÅNGA andra också tycker :)

Skrivet 2013-08-03 kl. 21:41:00
Ciccie //

Du är duktig som tar upp sånt här, för det är inte okej! men det kommer heller inte att ändra något. Du är känd nu, och du kommer att ha hatare och älskare. och hatarna kommer att hata på alla möjliga sätt. Då blir din uppgift att skaka av det för du MÅSTE vara stark. Du är en ung,talangfull och framför allt SMART tjej. Jag har sett att du vågar ta upp ämnen som folk tänker på men aldrig pratar om och för det beundrar jag dig! Alla kanske inte tycker om din röst och musik men jag tycker om personen du framställer dig själv att vara. Du är så gullig att det inte är sant! fortsätt som du gör! och var dig själv, vad som än händer

Skrivet 2013-08-03 kl. 21:43:13
Julia //

haha skön brud!
Du är ju typ världens snyggaste löl.
herregud, din kropp är "perfekt" Känns fel att säga att något är perfekt, men avgudar iaf ditt utseende!

Skrivet 2013-08-03 kl. 22:16:21
Elina //

Herregud, måste vara en minderårig som ens orkar skriva något sånt till dej och avslutar allt med "hejdå" haha så skriver barnungar.. Men ah, ta inte åt dig för de e bara vad hon tycker. Det är inte vad du är.

Skrivet 2013-08-03 kl. 22:18:38
URL: http://pinksbabykin.blogg.se
Tilde //

Starkt sagt Zara! Du är den vackraste människan på jorden och den som skrev det där är bara avensjuk!

Älskar dig! Du är bäst!

Kamisar!

Skrivet 2013-08-03 kl. 22:33:47
URL: http://tildelalander.devote.se
Ellen //

Du är ju sjukt snygg zara!

Skrivet 2013-08-03 kl. 22:35:43
URL: http://alright.blogg.se
Milla //

Du är så sjukt jävla snygg och du är signad med L.A reid.
Don't let that shit get to you

Skrivet 2013-08-03 kl. 22:47:30
Anonym //

Hahahaha alltså detta tar priset. Det dummaste jag läst i hela mitt 16-åriga liv. SCHEIßE! Den lilla orren som har åstadkommit denna listan kan jag inte annat än tycka synd om. Hennes liv måste verkligen suga. Hahaha kan inte sluta skratta, så bisarrt! Du är ju snyggast i världen Zara, herrejäääävlar alltså. Hot mama.

Skrivet 2013-08-03 kl. 23:02:41
Mathilda //

Du gör rätt i att skita i vad personen säger. Fattar inte att man kan ha ett samvete att säga nåt sånt där. Du är jätte vacker Zara och jag ser verkligen upp till dig.

Skrivet 2013-08-03 kl. 23:27:16
Elli //

Usch vad ledsen och arg man blir, men du vet att inget är sant och att alla älskar dig, så go giiirl!:D

Skrivet 2013-08-03 kl. 23:41:12
Maja Petersson //

All cred till dig Zara! Såklart man blir ledsen! Kom ihåg att jämfört med dom, så har du ju hur många som helst som verkligen tror på dig & som stöttar dig! Så synd att så fula personligheter vågar visa sig så här. Massamassa kramar

Skrivet 2013-08-04 kl. 00:11:56
eee //

Zara du är verkligen äckligt fin och gör oslagbar musik. Tusen hjärtan!!!!

Skrivet 2013-08-04 kl. 00:22:08
Zaralarsson_fanclub //

Asså fy fan vad arg jag blir!!! :( det är helt klart tvärtom!♥ Jag äääälskar din musik så jävla mycket!!!♥Lyssnar på dig hela tiden ( just nu )♥ Du är lagom längd. Liksom Who cares if your ass?? Jag tycker du är super fiiin!♥♥♥ Jag ääälskar ditt hår! vill ha sådant hår! Du är den vackraste människan på jorden!!!♥♥ Vill så jävla gärna träffa dig på riktigt!!!♥♥♥ Jag har sett dig på Victoria Dagen♥ filmade. Kan inte säga att videon blev så bra för jag lipade hela...♥ Men jag älskar dig för den du är!♥♥ Hoppas jag får träffa dig någon gång! Om jag får det ska du få en bamse kram :)♥ Tusen kramar till dig ♥♥♥

Skrivet 2013-08-04 kl. 00:49:59
enemy //

Jag tänker ta din plats

Skrivet 2013-08-04 kl. 02:13:45
Jenny //

Hoppas du inte tar åt dig, perfekt som du är, ooooooch sjuuuuukt snygg äru! svartsjuk på dig faktiskt..kram! <3

Skrivet 2013-08-04 kl. 02:22:48
Jonathan //

Den här personen har så fel!

Skrivet 2013-08-04 kl. 09:35:08
Jenny //

Asså personen som skrev kommentaren är nog bara avundsjuk.

Skrivet 2013-08-04 kl. 10:00:33
URL: http://hejsanjenny.blogg.se/
Sarah //

denna personen är ju bara så avundsjuk!

Skrivet 2013-08-04 kl. 10:19:32
Klara //

Åhh, blir så himla sur! Hur kan man skriva något så hemskt om en sån fantastisk person som du. Jag menar, hur perfekt kropp har inte du? Jag hade gjort varit så himla glad om jag hade haft din kropp. Snälla, hoppas att det den anonyma personen skrev trycker ner dig, utan stärker dig. Bry dig inte om det dom skriver, för egentligen är det bara någon som inte står ut med att vara avundsjuk! Tack för en fantastisk blogg! Kram ♥

Skrivet 2013-08-04 kl. 10:33:32
Idaa //

Bry dig inte om den anonyma som skrev. Du har sjukt fin kropp. Hade lätt sett ut som dig? Du har väl visst ass och bröst? Det hade sett fel ut om du hade mer än det du har nu ju. Det passar till din kroppsform. Du är fin:) jag vet att du vet det så fuck haters:)

Skrivet 2013-08-04 kl. 10:42:51
Malin //

bry dig inte om den där avundsjuka tjejen. Skitsnack grudnar sig oftast till avundsjuk. Du sjunger bra och ser jätte fint ut :)

Skrivet 2013-08-04 kl. 10:47:54
URL: http://loveisbeaty.webblogg.se
Zara-fan //

Blev förvånad när jag läste att den där människan tycker du är ful? Du är så vacker, jag är jätteavundsjuk på dig. Jag kan inte heller gå upp i vikt och har inga kurvor men varför måste man ha kurvor för att vara vacker? Du är fin som du är, och om du inte hade några bröst så så skulle du ju inte kunna ha bh eller något, är så larvigt när folk säger så. Utseénde är inte allt, det är vem du är som betyder något. Du har talang och enligt mig så är du en av de vackraste som finns, jag och mina kompisar brukar prata om att vi vill se ut som dig. Vet att du inte lyssnar på tönten som skrev kommentaren, men var bara tvungen att säga det här, blir så irriterad på folk som har krav på hur andra ska se ut! Vi är vilka vi är och vi ska inte behöva ändra på det för att behaga andra. Fortsätt kämpa Zara, för du har gudomlig röst och har potential för att ta dig till toppen!

Skrivet 2013-08-04 kl. 11:01:38
Natalie Hanna //

Så himla tråkigt att någon ens har ett behov av att klanka ner på en annan på ett sådant fruktansvärt vidrigt sätt. Men det är ju en uppenbar avundsjuka eftersom du ÄR sjukt snygg och sjunger himla bra. Kram

Skrivet 2013-08-04 kl. 11:10:12
URL: http://cakeofcare.se
Alice Holmlund //

När jag läste detta inlägg föll de nästan en tår
Från mitt öga. Att någon kan ha mod att skriva någonting sånt här till en så otroligt fin tjej som du Zara.
Du är grymt duktig på att sjunga. Din starka ljuvliga röst är så underbar.
De här med kurvor, smal, bröst & rumpa. Vad spelar det för roll??
Jag tycker att du har jättefin kropp Zara och du sk vara stolt över dig själv eller fortsätta vara det. Du är grym på de du gör och de där med uppdateringen på bloggen så håller jag helt med dig. Förstår om du är slutkörd efter dina konserter. Om man inte gör någonting varför blogga. Jag tycker att de är roligt att läsa bloggar nör man hittar på något inte bara," nu har jag vaknat, ska äta frukost. Hörs sen bye!" Du är otroligt bra på att blogga, sjunga, uppträda och många mer saker. Kram

Skrivet 2013-08-04 kl. 11:15:27
URL: http://nattstad.se/aliceholmlund
Eline //

Den personen som tog tiden att skriva det där tycker jag måste vara så sjukt avundsjuk på dig. Men, who cares?

Jag är 14 år, 165 och jag har inte dom kurvarna en av mina besta kompisar hadde när hon var 12 år - men det är ju genar! Om jag ska kolla på rästen av min familj så vet jag at jag kommer ha dom kurvarna, och så är det väl med Zara också?? - Ting tager tid, så är det med alla! Förutan det, så skulla jag gärna kolla hur "perfekt" "anonym" är...

Så, til dig Zara,
Give a shit! Dom som inte tycker om dig of some reason är inte värd det.

Skrivet 2013-08-04 kl. 12:56:25
Rebecka //

DU ÄR OTROLIGT FIN SOM DU ÄR! Alla är fina som de är oavsett hur de ser ut! Tyvärr är kommentarer som den du la upp ett sätt att få bekräftelse och uppmärksamhet. Av erfarenhet beror det på att personen i fråga inte är nöjd med sig själv och därför ska ta ut det på någon annan, tyvärr! MEN... Låt inte en kommentar som den gå på dig för hårt, även om det gör det. Du är otroligt talangfull (finns en anledning till att du vann Talang och fått ett genombrott så pass ungt), din kropp är fantastisk, likaså din röst och personlighet. Varje person är unik och det är det som gör varje person så otroligt fin! All kärlek och lycka till dig Zara!

Skrivet 2013-08-04 kl. 13:38:28
Jennifer Falk //

Väldigt klokt skrivet av dig, beundransvärt att du som så ung har så bra självbild. Var stolt över det och dig själv, du kommer gå långt!

Skrivet 2013-08-04 kl. 14:31:08
URL: http://jenniferfalk.blogg.se/
zaralarssonärbäst //

ta inte åt dig! min dröm är ju att bli som du. perfekt.

Skrivet 2013-08-04 kl. 15:21:46
Juliana //

synd att människor skriver sådant!

Skrivet 2013-08-04 kl. 15:33:49
URL: http://photosbyjuliana.blogspot.com
Sara //

Tjejen lär känna sig fett dålig nu haha
Du är en av de vackraste människorna jag vet och din kropp är fantastisk enligt vad jag tycker
För att inte prata om din röst herregud haha
kraaam

Skrivet 2013-08-04 kl. 16:25:16
zaraärperfekt //

Du ska verkligen inte bry dig va de säger alla personer som skriver såna saker är bara avundsjuka! Bara för att zara har den perfekta kroppen å de as snygga håret o allt annat, ni/du som skriver allt dumt till zara SKAFFA ER/DIG ETT LIV!! zara du är perfekt♥♥ det ska du veta♥

Skrivet 2013-08-04 kl. 18:12:05
Sabina :) //

Åhnej va tönigt.. Om hon kan precis allt de där om dig så måste hon ju haft utkik och så rätt länge, men om du är "så ful" ( fast jag tycker att du har så otroligt fint ansikte, kropp osv..) så varför kolla på dig?! Hon är ju avundsjuk helt enkelt, vill bara ha uppmärksamhet, bry dig inte, bli inte ledsen över det. Inte synd om dig, bara synd om henne, man kan ju inte bara dkriva så till någon rakt ut.. Hon mår inte bra helt enkelt.

Skrivet 2013-08-04 kl. 18:13:07
lucas hedlund //

skit i det där zara! du är störst bäsr och vackrast! btw, fotades med dig igår i gävle ;)

Skrivet 2013-08-04 kl. 18:15:30
GossipGuy.se //

Se när Miley Cyrus flashar sin f*tta i London! En behålös Rihanna i Stockholm! Selena Gomez i Playboy! Megan Fox helt naken! Allt detta och mycket mer finner ni endast på GossipGuy.se!!!

Skrivet 2013-08-04 kl. 18:39:12
Ida & Bella //

Den som skrev detta är helt dum i huvudet, jätte bra att du är så stark och inte tar åt dig!

hallå ingen är perfekt.
Kramar
Ida & Bella <3

Skrivet 2013-08-04 kl. 18:45:06
Nicolina //

Personen som skrev det där är nog bara avundsjuk för att du levde upp till dina drömmar och inte hon/han

Skrivet 2013-08-04 kl. 18:59:47
zaralarsson :D //

Bry dig inte om den personen hon är bara avundsjuk på dig. Jag tror att hon vill vara lika talangfull som du är. du har en jätte fin kropp och jättefint hår osv, och du sjunger som en ängel så bry dig inte om henne. :) :) <3

Skrivet 2013-08-04 kl. 19:04:18
Lilly Fang //

alltså zara, jag har massor av kompisar som får sånt, dom är så jävla skämmiga, patetiska jävlar som sitter bakom deras små äckliga skärmar och trakasserar andra anonymt, så äckliga snorungar. De är så jäkla avundsjuka, så de vill göra dig ledsen, men head up girl, you tiara is fallin. Du är fin som du är, och där är många fans som håller med mig om det. haters gonna hate, men skit i de, du har så många mer fans som älskar dig för den du är. :)

Skrivet 2013-08-04 kl. 19:27:05
URL: http://www.rydebacksfotografen.blogg.se
Ellen //

Appropå det här med att hon "spelar känd" och att "om du frågar ng i thailand vem zara larsson är vet ingen", då vet du inte mycket. Har varit i både Turkiet, Dubai och på Nya Zeeland sedan vintern och hört zara på radion i varje land.

Skrivet 2013-08-04 kl. 19:28:03
Elin //

du är verkligen en stor förebild för mig. tycker du verkar vara en helt underbar person och blir så ledsen över sånt här när denna personen uppenbarligen inte vet hur du är. du är alldeles underbar precis som du är, glöm inte det zara:)

Skrivet 2013-08-04 kl. 19:40:22
Emmelie //

Det är såååå töntigt att skriva sånna kommentarer, och att dom är anonyma är bara fegt!
Du är perfekt som du är Zara :)

Skrivet 2013-08-04 kl. 19:46:38
En som har åsikter //

Zara har är super gullig och snäll...men tycker har hon är för överskattad. Ett tips du ser ut som en död fisk på sen när du sjunger uncover, du bara står där. Vet att att det inte är ett dans nummer men det gör mig utråkad. Men det jag inte gillar med dig det är att du är PRECIS som alla andra artister. Säg något som gör dig speciel? Du har en fin röst för att vara så ung tycker dok det är tråkigt att ja sätt dig röka... Super söt och inte ful alls men ser ju aldrig dig fixad i verkligenheten förutom på bild. Tycker synd att du var så svag att du låg med sebbe när du var tsm med Ludde! Men kul att du slog katta! Tycker nu att du är överskattad men du kommer bli en bra artis när du blir äldre

Skrivet 2013-08-04 kl. 19:57:05
Julia //

Det är inte okej att skriva så!!! Det är inte så! Du är underbar och den råttan får hålla käft! och " en som har åsikter" : snällt att kalla henne död fisk!? Men Zara, man ska inte röka! Älskar dig iaf!♥

Skrivet 2013-08-04 kl. 20:18:35
URL: http://juliizens.blogg.se
Cayman17 //

Hehe_Someone,_had_a_bad_day.;-)))

Skrivet 2013-08-04 kl. 20:51:31
wilma //

Zara, det som denna personen har kommenterat stämmer verkligen inte, du är så sjukt söt och en sjukt bra röst!! Varför denna person kommenterat är för att hon är så jävla avundsjuk på dig för att hon inte har samma röst som dig!! :) Du är stark som kämpar för att ändå hålla igång din blogg då och då trots dina uppträdanden, inspelningar osv. Du är perfekt som du är, Zara , ta inte åt dig av alla idiotiska kommentarer för du är inte värd det utan du är bara värd att ta emot de fina kommentarerna!! :)

Skrivet 2013-08-04 kl. 20:51:45
Moa //

DUÄRSJUKTFINSNÄLLBÄSTOCHALLT <33

Skrivet 2013-08-04 kl. 21:15:19
Anonym //

Zara kör på!!! Du inspirerar så många tjejer att tro på sig själva och tro på sina drömmar och tro på sig själva! Kram

Skrivet 2013-08-04 kl. 21:19:26
Nellie&Wilma //

Du är så himla fin Zara och jag kan inte fatta att man kan säga så om dig! Du är så sjukt duktig på allt du gör så fortsätt kämpa!
Kram

Skrivet 2013-08-04 kl. 21:54:12
URL: http://nelliewilma.se
E //

Fyfan. Hur kan en människa säga så? Usch fy skäms du anonyma skitstövel. Ta inte åt dig det minsta Zara av idiotens skitsnack!!!!!

Skrivet 2013-08-04 kl. 22:40:15
Sara //

Zara, du gick precis från bra till bara så jävla bäst.

Skrivet 2013-08-05 kl. 00:19:48
Beatriice 'Bea' Larsson //

Seriöst driver hon med dig? Största snorungen
på gud asså.. Inget as eller tuttar? haha
hallå du är 15år, de kan ju bero på att din
kropp kanske inte växer lika fort eftersom
att du bara är 15år.. Snälla asså ta inte
åt dig Zara, jag svär hon är fett avundsjuk
på dig haha. Du är en av de sötaste tjejerna
på jorden!
Den där tjejen/killen har verkligen brist på liv.
Hon har själv ingenting som hon/han brinner för
märker man, ta vara på allt du har och de DU brinner
för, skit i va andra tycker. Jag är 18år och skulle
göra allt för att få ditt utseene! Du är perfection
bruden! Ödsla ingen tid på sånna som försöker
trycka ner dig. Må bra och gör din grej!

Kram på dig fina du!!

Skrivet 2013-08-05 kl. 00:47:51
Viktoria :) //

Zara, jag påstår inte att jag känner dig men har följt din blogg i ungefär ett halvår, och har känt till dig sedan du var med i talang :), och av det jag har sett verkar du ha en av de härligaste personligheterna i världen. Utseendet ska vi inte ens tala om, vackrare får man leta efter! Idioten som skrev den där kommentaren sitter säkert hemma för sig själv och gråter över att du egentligen är helt tvärtom mot vad personen skrev. Du, din blogg och dina låtar är BÄST :)

Skrivet 2013-08-05 kl. 09:23:04
CHARLOTTE //

Gud vad tråkigt med såna kommentarer. Det finns alltid någon elak där ute som älskar att trycka ner andra människor. Stå på dig! Kram

Skrivet 2013-08-05 kl. 11:00:10
URL: http://bycharlotte.blogg.se
Louise //

Vilket rövhål alltså. Haha, mend det är sant. Skulle ALDRIG kunna sitta och skriva sånt där ANONYMT! Du är fin på alla sätt och vis och skiiiitsnygg!! Och det tycker nog 99.9 % av hela svenska folket med. Jag vet flera på instagram som har dig som sin profilbild haha, många killar dessutom. Kram!

Skrivet 2013-08-05 kl. 11:02:57
Céline //

Blir så fruktansvärt arg när jag läser detta. Det är lättare sagt än gjort men ta aldrig åt dig av dessa personers idiotiska kommentarer, det är personer som vill få ut sin ilska/frustration men gör det på HELT fel sätt.
Jag skulle lätt vilja vara i dina skor (du är rolig, snöööögg och har drömjobbet mm.) resten av livet men är glad för din skull istället för att trakassera dig. Stå på dig Zara och var mer än stolt för att vara just DU! Kram ♥

Skrivet 2013-08-05 kl. 11:25:54
URL: http://vinje.blogg.se
Kristina Svensson //

Hei Zara. Ble sjokkert når jeg leste hva denne anonyme personen har skrevet. Det er rett og slett ufint. DEnne personen har tydeligvis vanskeligheter med sitt eget selvbilde, når han/hun ikke gjør annet enn å hakke ned på andre mennesker. Du er vakker som du er Zara. Fokuser på det gode i livet ditt. Det vil alltid være mennesker rundt en som ikke liker det en gjør. Det gjelder å vise sine gode sider og nye det man har. Stolt av deg snuppa. Lykke til videre med en spennende karriere. Har fulgt deg siden 2008, delt bloggen din globalt og håper alt går bra for deg i livet. Lykke til.

Hilsen Kristina Svensson fra Norge.

Skrivet 2013-08-05 kl. 11:42:59
URL: http://www.kristinasvensson.blogg.no
h //

Du är verkligen lyx.

Belly kommer att börja titta på dig.
Din blogg är själviskhet och stolthet.
Du vänligen avsluta bloggen.
Nej En tankeväckande dig.
Du vet inte de känslor av de fattiga.

Skrivet 2013-08-05 kl. 12:56:02
h //

Du är verkligen lyx.

Belly kommer att börja titta på dig.
Din blogg är själviskhet och stolthet.
Du vänligen avsluta bloggen.
Nej En tankeväckande dig.
Du vet inte de känslor av de fattiga.

Skrivet 2013-08-05 kl. 12:56:23
Cilla //

Så otroligt bra att du orkar stå upp mot näthatare Zara! Du är både en riktigt bra sångerska och otroligt vacker...men det spelar ingen roll hur man ser ut eller hur bra man sjunger, man kan ändå aldrig göra alla nöjda, så är det.
Keep up the good work!
Kram på dig!

Skrivet 2013-08-05 kl. 13:10:24
URL: http://cillabacill.blogg.se
Nadja //

Gångerna jag kommenterat på en blogg under mina hitills 22 år går nog att räkna på en hand. Men när jag läser det här inlägget blir jag så himla ledsen! Jag förstår inte HUR du INTE kan ta åt dig, någonstans där inne tror jag ändå du gör det, åtminstone litegrann. Men då ska jag berätta för dig.. En gång såg jag dig live, och jag var SÅ stolt! Det kändes som att det var min lillasyster på scenen (haha, jag har ingen lillasyster ens). Jag var så himla stolt! För några år sedan, när jag var 15-16 hade jag säkert sett på dig med avund (men aldrig någonsin kommenterat så hemskt som ovan), för du är så vansinnigt vacker från topp till tå! Du kan sjunga, du kan dansa, finns absolut ingenting att klaga på när det gäller dina talanger. För mig krävs det typ 100 positiva kommentarer för att väga upp en dålig, så jag tänkte att om det är samma för dig så får du här 1 av 100 :-) du är grym tjejen!

Skrivet 2013-08-05 kl. 15:42:07
Julia //

Nästa gång,s å skriver du ingenting alls. För det är när du svarar Anonym, som anonym har vunnit. Ha det bra!

Skrivet 2013-08-05 kl. 16:06:25
Zoie //

Zara du är otrolig !!! Du vet själv att dom hatar för att du kan/har det du inte har! De dom skriver är sjukt löjligt !!!!! Riktigt löjligt!! Du är den du är , du ser ut som du ser ut ! Varför skulle du vilja ändra på nått sånt fantastiskt ! För några månader sedan visste jag inte vem du var . Men jag började läsa din blogg då och då , och kolla på dina gammal video klipp du la upp! Jag började direkt gilla dej ! För vi värkar ganska lika på vissa sätt i personligheten . Jag såg dumma kommentarer och många sa till mej att dom inte tyckte om dej . Men varför ?? För att du har lyckats så bra ? Varför ? Jag skulle aldrig sitta o skriva dessa oförskämda kommentarer ! Det finns ju ingen anledning ?
Varför skulle jag dämma dej när jag själv vet att jag inte är perfekt ?. Du har inspirerat mej sååå mycket ! Du är en av mina förebilder . Jag hoppas du ser det här och förstår mig . Glöm aldrig att de är bara avundsjuka på de DU har och försöker trycka ner dej ! De gör allt för att få dej o må dåligt !
Du är för mej otrolig ! Låt aldrig dom få dej må dåligt !
Du är fin på ditt sätt , precis som alla andra :) fortsätt kämpa , du kommer alltid ha mitt stöd :) du är otrolig Zara<3

Skrivet 2013-08-05 kl. 16:24:16
Ida //

Asså vafan,, blev riktigt riktigt irriterad när jag läste kommentaren som du har fått!! Den personen som skrev det som tydligen ''inte är avundsjuk på dig'' har väl nått annat j*vla problem då! Hon trivs väl inte särskilt bra i sin egen kropp så hon måste försöka trycka ner andra genom att klaga på hur alla andra ser ut vilket tydligen ska få henne att må bättre vilket jag verkligen inte förstår. Tycker igentligen synd om henne och hennes betende att inte ens våga skriva sitt eget namn betyder ju bara att hon är feg också! Du ser ut som som du gör för att du är just du och ingen annan, alla ser ut på sitt eget sätt. Du ska verkligen inte ta in sånna skitkommentarer, du är underbar på alla sätt, du ser fantastisk ut, och sjunger som en gudinna!! Du är verkligen helt fantastisk Zara så skit i alla dåliga komentarer och ta åt dig av alla fina du får för dom talar verkligen sanning! Jag säger inte det här för att bara vara snäll, utan jag säger det här för att det är sant! Så fortsätt att vara du, ändra inte på dig själv för en sekund för att någon annan tycker att du inte räcker till, du är bra för att du är just du och inte för att du är någon annan! Lycka till i framtiden med din musik, har följt dig sedan du var med i talang och ser fram emot att fortsätta följa dig i framtiden!

Skrivet 2013-08-05 kl. 17:31:34
Anonym //

omg vilken tänt inget avdedär stämmer du är sjukt snygg och har visst kurvor o bröst o rumpa osv! idiot hon är riktigt avis du sjunger ju dessutom sjukt bra

Skrivet 2013-08-05 kl. 18:00:39
Anonym //

Fyfan va alla i ditt kommentarsfällt fjäskar, jag tycker nästan att det börjar bli löjligt, mår bara illa av att läsa övre delen av kommentarerna, jag mår själv mer illa av dem en hatkommentaren i ditt inlägg.

Skrivet 2013-08-05 kl. 18:06:23
Allexandra //

Men herre gud!Att man orkar skriva en sådan lång kommentar om varför man inte tycker om någon. Det är verkligen löjligt. Personen som skrev detta har antagligen problem med sig själv. Du Zara är både talangfull och snygg och förtjänar verkligen inte att någon idiot skriver så här till dig.
Btw så skriver jag inte detta för att fjäska.

Skrivet 2013-08-05 kl. 19:33:40
Laura //

YOU GO GIRL!!! <3

Skrivet 2013-08-05 kl. 19:34:47
Eve //

Att folk ens tar tid på sig att skriva sånt! Du är underbar hela du Zara, även fast jag inte ens känner dig. Skit i de där idioterna som skriver sånt, du är så mycket bättre än dom :)

Skrivet 2013-08-05 kl. 20:22:42
Julia Stenbäck //

Herregud att man kan sitta och skriva så där! blir ju rädd ! asså iiot säger jag !! blir så jävla arg! men zara du har bra sj förtroende som tur du är världens finaste det vet du ! <3

Skrivet 2013-08-05 kl. 20:23:47
URL: http://nattstad.se/Jullanns
Sara //

Det är tragiskt, verkligen. Att vissa människor måste trycka ner någon för att själv försöka komma upp.
Du är vacker Zara och man ska inte ens nämna hur talangfull du är, nej juste det var ju 10 stycken minst som kunde sjunga bättre än du, synd att LA reid's valde att signed dig då.. BULLSHIT!
Du är sjukt talangfull och fin Zara, U GO GIRL!

Skrivet 2013-08-05 kl. 21:54:39
URL: http://Sarasss.webblogg.se
Isabele// //

Du är sjukt vacker, ta absolut inte åt dig!

Skrivet 2013-08-05 kl. 22:53:25
Emelina //

Förstår inte ens att det finns människor som orkar lägga tid och ork på att klanka ner på andra. Kan man inte glädjas åt andra och istället är avundsjuk, så bör man träna upp sin självkänsla och bli nöjd med sig själv och sitt liv, för en person som skriver sådär kan inte vara nöjd med verken sig själv eller sitt liv. Visst får alla tycka som dom vill, men vad lönar det sig att skriva ut det såhär? Det är så pinsamt att bete sig så, jag skulle skämmas över mig själv om jag hade skrivit sådär till någon annan. Och som du säger så kan denna person inte vara fin alls. För är inte insidan bra, så är det omöjligt att folk ser din utsida som något positivt. Avundsjuka är det värsta jag vet. Tycker att texten du skrivit är klok, låt ingen annan trycka ner dig! :)

Skrivet 2013-08-05 kl. 22:59:34
URL: http://emelinaf.blogg.se
Malin //

Det är sjukt att sådana människor finns, alla har rätt att leva, men ibland kan vissa människor gå för långt. Det bästa är att visa att man är så mycket starkare än dem som trycker ner en, då blir dem svagare.
Personen som skrev det, vill ha uppmärksamhet och så även troligtvis mest att du skall såras av det. Sedan att hen skriver att hen inte är ett av dina fans, så är det konstigt nog att genom allt hon skrev så känns det mer som att hon läst några blogginlägg. Varför ens besöka din blogg och kommentera. Det finns människor till allt, men du verkar ha hela paketet ändå så det är bra (:
Du är vacker, talangfull och verkar ha en fin personlighet, du har ett bra självförtroende som gör dig stark inom dig :) Lycka till i framtiden!

Skrivet 2013-08-05 kl. 23:04:10
URL: http://theclimber.blogg.se
Anonym //

Du är stark, stå på dig!

Skrivet 2013-08-05 kl. 23:09:50
Anna //

You go Girl! Du har så rätt!

Skrivet 2013-08-05 kl. 23:24:24
Marie //

Ren och skär avundsjuka! Minns själv såna kommentarer när jag var i din ålder. Jösses, man håller ju på att utvecklas, glad jag blir att du är stark och vet att personen i fråga är den som inte har en genuin personlighet. Vilken tur att inte alla är som personen som skrev kommentaren!

Skrivet 2013-08-05 kl. 23:43:28
URL: http://mariesaventyr.blogg.se
sabina //

om hen inte är ett fans av dej vrf läser hon då din blogg... lol omogen människa..

Skrivet 2013-08-06 kl. 00:21:24
URL: http://bbiinaa.blogg.se
Anonym //

nej konstigt att han inte klagar för han är 15 eller något haha :P

Skrivet 2013-08-06 kl. 00:29:10
maria //

Det var sjukt onödigt av den personen att skriva detta för inget stämmer, du är sjukt vacker och jag år så jäkla avundsjuk på dej, och du sjunger som en ängel ko ihåg det!

kram

Skrivet 2013-08-06 kl. 09:49:54
michelle mariolina //

Vilken äcklig människa som kommenterar!! Jag blir så fruktansvärt arg! Har också blivit nedtryckt men dock inte såhär hemskt..det är bara att skita i det här och kämpa på! Herregud, det är klart att du ska vara självsäker och visa att du är det Zara! Var stolt! Den som kommenterat kommer aldrig bli känd, och du Zara du har så himla många möjligheter i livet så du ska bara se ner på denna anonyma kommenteraren!!!!!!!!!! BIG HUGS FROM A BIG FAN!

Skrivet 2013-08-06 kl. 11:08:05
URL: http://michellemariolina.blogg.se
Elin //

Haha asså Zara det är bara att skratta åt denna äckliga människa. Alla vet att allt hon skrev inte stämmer. Du är så sjukt snygg och perfekt på alla sätt och vis, du är min största inspiration. Hoppas du inte blev alltför nedtryckt för du är sjukt mycket bättre än "Anonym"!

Skrivet 2013-08-06 kl. 13:16:20
Angie Lakna //

Något jag lärt mig under min tid som bloggare är att ta dessa kommentarer som en "komplimang". I början var det svårt - jag har utstått mycket skit. Har bland annat fått läsa: Gör oss en tjänst, ta livet av dig som din pappa gjorde.


Det är inte okej någonstans. Men det handlar alltid om avundsjuka, vad personen i fråga än säger eller bortförklarar sig med.

Tydligen är du så VIKTIG så personen har lagt sin tid på att störa sig. Någon som tycker du är ointressant skulle aldrig lägga tid på att bry sig om dina bröst, din rumpa, din röst osv. Uppenbarligen sitter personen och lyssnar på dina låtar för att ens kunna kommentera hur vida din röst är.

Alla är olika! man kan inte leva upp till allas förväntningar. Om din musik inte passar denna "Anonym" så har personen ett val att lyssna på något annat...SIMPELT! Jag har låtar av dig i min mobil som spelas till och från på sterion här hemma och jag tycker du är DUKTIG och sjunger BRA.

Jag tittar noga på dina bilder här i bloggen och du är en jättefin tjej. Du har vackra ögon, vacker kropp, bra klädsmak .. SOCKERSÖT helt enkelt.

Du uppdaterar din blogg när f*n du vill. Bara för du har 50.000 läsare om dagen / månaden så betyder inte det att du måste sitta fast vid datorn hela dagarna. Du måste precis som oss andra leva livet.

GÖR DIN GREJ OCH SKIT I SÅNA HÄR BITTRA TYPER!
va glad att du har ett bättre och mer meningsfullt liv än att sitta som en bitter fi**a vid datorn och leta fel i personer du inte ens känner. Det är patetiskt.

Kramar från Angelica

Skrivet 2013-08-06 kl. 13:19:22
URL: http://jellica.webblogg.se/
Emma //

Du är så vacker Zara.

Skrivet 2013-08-06 kl. 14:26:12
Lisette //

När dom skriver "jag inte detta för att jag är avundsjuk osv.."
Det är dom, de är så gravt avundsjuka, du är både vacker och framgångsrik. De har inget bättre för sig, antagligen för att deras liv är så himla ointressant.

Kör på! Du är grym!

Skrivet 2013-08-06 kl. 15:12:08
URL: http://lisnknsn.blogg.se
Anonym //

Zara du ska inte bry dig om en ända hater.... Dom är bara avis och du är den finaste jag vet du har kurvor och allt du har ingen spetsig näsa du är as bra på att sjunga jag ÄLSKAR ditt sätt att inte lägga upp del 2 fast du gör det ändå haha.. DET ÄR SÅ JÄVLA OMOGET ATT SKRIVA ALLT DET DÄR OCH INTE SÄGA NAMN ELLER NÅT ASSÅ DET FINNS MÄNNISKOR PÅ JORDEN SOM INTE FATTAR SÅNNA SAKER ASSÅ VAFAN!

DU är vacker
DU är smart
DU är snäll
DU är rolig
DU sjunger as fint
DU är den bästa bloggaren Ever!
DU DU DU DU DU!

Skrivet 2013-08-06 kl. 16:38:29
Ina //

herregud vilken kommentar.. men zara du är sjukt vacker och du sjunger hur underbart som hälst :) tror på att du kommer lyckas en dag och vad än folk säger så har ju tydligen personen som skrivit det där inte uppnott nått av det du redan gjort. :)

Skrivet 2013-08-06 kl. 18:32:15
Valentino //

VEM?! VEM?! VEM SKREV DETTA TILL DIG?!?!? LÅT ZARA VARA ANNARS HAR DU MED MIG ATT GÖRA!!!

Skrivet 2013-08-06 kl. 18:58:04
Josefine 65A //

Jag är snart 17 år och jag har betydligt mindre rumpa och bröst än dig (tro mig du har rumpa och bröst) Kom ihåg rumpan och brösten består enbart av fett, det skulle inte passa heller om vi smala tjejer skulle gå runt med african röv och d kupor.

Skrivet 2013-08-07 kl. 01:36:03
patricia //

Zara. Du är kändare än alla som skriver här, du är också 90% snyggare och har så förbannat fin kropp och du är en ung brud som försöker leva sitt liv!
Vi är i sverige och dethär är reaktionerna man får om man blir känd så, fuck the haters, för du kommer att nå dina drömmar och det är det som får hatarna att bli avunsjuka och arga. Så lev ditt liv som du vill och skriv vafan du vill här för det är DIN blogg och DU skriver vad du vill. För dom som kommer in och kommenterar, tänk på att "dom hatar dig" men ändå går in på sin blogg och tar sin tid att skriva något sååå dom tänker på dej Zara!
You go girl!

Skrivet 2013-08-07 kl. 08:38:52
URL: http://paaaatricia.blogg.se
Elin Löfgren //

haha jag dör av garv, min lillebror är ett år äldre än zara och hans flickvän är lika gammal som henne, de har i stortsett samma kroppsbyggnad, HON ÄR 16 iår, JAG var verkligen inte färdig när jag va 16, mina bröst växte från c kupa till E under gymnasie tiden, höfterna växte till (för barnafödadande osv) jag är 21, och NU är min kropp färdig. man är inte ens nästa färdig i kroppen när man är 15. man är fortfarande ett BARN när man är 15. så din fegis som kommenterade, kanske ska skärpa till sig lite. Zara är otroligt vacker och jag önskar jag kunde se ut som henne, trots att jag är fem år äldre. ALLA ser olika ut,fakta.

Skrivet 2013-08-07 kl. 21:01:53
URL: http://elinmelissa.tumblr.com
Ebba Gunnarsson //

FYFAN rent utsagt, det var det värsta. Hur har man ens själ till att kommentera något sånt? Mår fan dåligt, vart är världen påväg? BLIR SÅ FÖRBANNAD ÅH! Du är perfekt som du är Zara <3

Skrivet 2013-08-07 kl. 21:53:23
URL: http://ebbagunnarsson.devote.se
Lyd //

Zara du är otroligt snygg, och sjunger så grymt bra! Din sångröst är något som många bara kan drömma om. Personer som skriver dessa elaka saker, tror att man kan bete sig hur som helst bara för att man sitter bakom en datorskärm. Skulle den där vräka ur sig det där om den stod rakt framför dig? Tror inte det.

Skrivet 2013-08-07 kl. 23:15:55
Anna :) //

ta inte åt dig! Du rockar!! <3

Skrivet 2013-08-07 kl. 23:16:58
Nicole //

Vad är hennes problem?!?! det var det värsta, och hon överdriver så GROVT!! inte okej.

Zara, du är den vackraste, finaste, snyggaste och har en otroligt fin röst!!
jag älskar dig, du är bäst!! kraaam! <3 <3 <3

Skrivet 2013-08-07 kl. 23:30:35
Anonym //

En avundsjuk jävel som är anonym utav en anleding du är perfecto! My girlcrush... NO HOMO

Skrivet 2013-08-08 kl. 00:29:41
sandra //

du är ju verkligen inte ful, don't get me wrong men du är supersnygg för att vara endast 15 år! Människor har inget liv och skriver sådant här PGA avundsjuka och inget annat

Skrivet 2013-08-08 kl. 02:17:26
Josefine //

FYFAN! Allt handlar om avundsjuka, du är fin som du är <3

Skrivet 2013-08-08 kl. 10:29:00
URL: http://josefines.se
Anonym //

Bry dig inte om vad idioter skriver på nätet, jag är nästa 100% säker på att denna personen är avundsjuk på dig även fast den säger att den inte är det. Zara du är den finaste sötaste tjej på jorden och du sju ger jättefint, var o kollade på dig i gävle förra veckan och jag smälte när jag hörde sig sjunga, det var som o bli kär på nytt// en människa från gävle med roligt mobilskal:)

Skrivet 2013-08-08 kl. 12:24:05
Elnaa //

Tycker att de är så fegt att skriva som "anonym" har man nått att säga så kan man väll våga stå upp för vem man är? Du är otroligt fin Zara, du har antagligen mer än vad hon/han kan drömma om så du ska inte ta åt dig!
Jag antar att du inte läser kommentaren men du ser nog iaf att nån bryr sig:)

Skrivet 2013-08-08 kl. 15:01:37
URL: http://elnafotar.blogg.se
Anna //

DU SOM ÄR SÅ HIMLA FIN! Du är verkligen naturligt vacker (inte en fjortis som alltid plattar håret och sminkar 100 ton smink även fast hon inte vill, bara för att "man ska") och jag älskar ditt utseende och din karisma. Och DU ÄR EN BRA FÖREBILD! Genom att ha ett bra självförtroende och göra det du vill följer många ditt exempel och vågar ha det! Den här personen (som skrev det där) går efter JANTE-LAGEN som går ut på att nån som är för bra på nåt sätt och på så vis sticker ut i samhället blir nedtryckt av sådana där idioter för att personen (du) är mer självsäker, mer fri inom dig än de personer som inte tål det. Vet du att jag älskar ditt ansikte, du är så vacker och jag älskar din näsa, den är så fin! Och dina ögonfransar är jättefina för att dem är så vackra på dig, din utsida är inte fejk (jag känner dig inte men tror verkligen inte din insida är det heller)som så många andras och alltså jag fattar inte... Jag har fått höra face to face att folk stört sig på mina ögonfransar som varit såå korta och sååå ljusa (fast de inte ens är det!!) så jag fattar hur det känns... Och allt detta stämmer inte ens, det är bara en stor fet hög med BULLSHIT.

Skrivet 2013-08-08 kl. 17:27:00
Rebecca //

Usch, hur kan någon människa ens se sig själv i spegeln efter att skrivit något sådant? Tänk att folk tror det är okej att vara taskig mot människor om dom är kända. Mår illa av att någon kan sitta och skriva massa hemska saker om någons utseende. Du är fin precis som du är Zara, bra att du står upp för dig själv!

Skrivet 2013-08-08 kl. 17:36:16
URL: http://rebeccasmode.webblogg.se
Alice Skantz //

Fina underbara vackra du. Säger bara fy fan vad det finns respektlösa och elaka folk. Fy fan. Egentligen bara synd om tjejen som skrev det. Hon kommer få så mycket skit av alla som älskar dig (för det är verkligen en hel hög som gör) och hon kommer få så svårt när hon blir lite äldre om hon ska hålla på att döma så som hon gjorde. Patetiskt. Och om hon inte tycker om dig? Fine du har 50 000 andra som älskar dig. Tror du fattar vad jag menar. Lyssna inte. Bullshit du vet vad du går för. Puss ha en bra dag och fortsätt vara dig själv och syssla med det som gör dig glad <3

Skrivet 2013-08-08 kl. 18:58:29
URL: http://skantzalice.blogg.se
Anonym //

Hej du som kränker andra personer! För det första hur kan du ens våga skriva det till nån i huvudtaget! Din smutskastningen gör mig jävligt arg! Vad har Zara gjort dig? Jag tror att du vet att svaret på dem frågan är: Inget, jag blir till och med ledsen när jag läser detta kan du då tänka dig hur Zara blir? Och btw hur kan man leka något man redan är? TACK FÖR MIG

Skrivet 2013-08-08 kl. 20:03:52
Anonyymis //

Jag följer inte din blogg eller någonting och är inget fan alls, inte för att det egentligen spelar roll. Men efter att ha läst detta älskar jag typ dig!! Fick så himla mycket push på mitt självförtroende av det här, från och med nu följer jag dig för du är grym! Go Zara!! <3 /En tjej som är väldigt glad nu :D

Skrivet 2013-08-08 kl. 20:10:03
Hampus_larreman //

Jag fattar inte! Vem vill bli känd i Thailand hahah pajs som skrev! Kram

Skrivet 2013-08-08 kl. 20:33:30
Frida //

Hej, jag ville bara säga vilken enorm inspiration du är för mig, och att du får mig att vilja kämpa för det jag vill bli. Jag tycker att din röst är helt underbar och jag är verkligen imponerad av dig, att du kommit så långt. Tack vare dig så kommer jag kämpa för sången, för det finns inget hellre jag vill. Du är underbar!
Förresten, den där inkompitenta idioten som skrivit kommentaren och skriver att han/hon inte är avundsjuk pratar en jävla massa skit, för det är just det som alla de där elaka orden kommer ifrån!
Kram

Skrivet 2013-08-08 kl. 21:22:19
S.H //

Asså.. För varje inlägg du skriver som e lite längre än vanligt förstår jag hur mycket Zara Larsson betyder för mig. Genom varje text strålar din starka personlighet ut och påverkar så många osäkra människor där ute positivt. Du svarar så säkert på en taskig kommentar, visar för oss så tydligt vilken idiot den som kommentera är, låter den förstå och förhoppningsvis förbättras. Medvetet eller omedvetet så påverkar och uppfyller andra människors liv/drömmar/förhoppningar hela tiden. Du är öppen på bloggen och beskriver ofta känslor och vad tycker om saker och ting så bra att man verkligen förstår dig! Känns som jag känner dig utifrån och in, verkar så stark, utstrålar så mycket men kanske inte är lika stark, men såklart fortfarande lika bra men kan lätt bli sårad. Fast att jag aldrig träffat dig, en dröm som inte gått i uppfyllelse sen jag hörde dig på talang första gången, var ett år yngre än dig och var helt imponerad. Sett upp till dig sen dess. Minns då jag ropade på mamma från tv:n när jag hörde din otroliga röst första gången.
Kanske undrar du varför du får denna poet kommentar, vill hon bara muntra upp mig? Menar hon det? Eller vad är detta? Jag vet att du får massa fanmail/kommentarer varje dag, detta är nog inte något du kanske alls undrar över. Alla fans menar nog varje ord de skriver, precis som jag. Men jag ville skriva detta ändå. Vill att du ska läsa varje ord, ta till dig varje ord och få ett leende på läpparna. Jag vill att du ska veta att jag ser upp till dig på det sättet som du ser upp till Beyonce, kanske kan du då förstå hur mycket hjälp och inspiration du är påvägen för mig när jag är ledsen eller inte vet vad jag ska göra. Att bara höra din musik hjälper. Och jag vill att du ska se detta, innan du blir ännu större, innan det inte går att läsa alla kommentarer, innan du fyller de allra största arenorna. Att du ska veta hur mycket du betyder för en av alla dina fans, en ynka hur mycket du betyder för henne och många andra.
Ha det o lycka till med allt :) puss o kram <3

Skrivet 2013-08-08 kl. 23:46:14
Rebecca //

Jag har träffat zara och hon är otroligt snäll de va på allsång på skansen

Skrivet 2013-08-09 kl. 10:04:53
Rebecca //

Hon var jätte bra Zara i fall du läser det här hoppas du kommer i håg mig vi fick en bild med dig på allsång jag blev pirrig och glad när jag träffa dig

Skrivet 2013-08-09 kl. 10:07:06
Moa Gustafsson //

Fy fasen vilken kommentar! Du får verkligen inta ta åt dig! Du är hur fin och vacker som helst!

Skrivet 2013-08-09 kl. 11:29:45
URL: http://moagustafsson.blogg.se
Hedda //

Ikke bry deg! Du er en jente jeg ser opp til! Du synger nydelig, ser nydelig ut og har en nydelig personlighet! Er så enig som jeg kan bli!♥ VI ELSKER DEG ZARA!!♥

Skrivet 2013-08-09 kl. 11:53:30
URL: http://heddasliv.blogg.se
Markus Holmgren //

Kan bara sälla mig till det alla andra skrivit. Du är skitsnygg och verkar vara en trevlig tjej.

Skrivet 2013-08-09 kl. 16:20:20
Isabella //

Äckliiiiigt, gemföra dig med den här personens syster(!), scccnuuuskigt... Zara du är jätte vacker tycker jag.

Skrivet 2013-08-09 kl. 21:07:57
Amina Klaening //

Haha, jag lovar att den som skrev det är skit ful och vill bara trycka er dig för att du är tusen gånger finare!

Skrivet 2013-08-09 kl. 22:10:14
URL: http://photobyamina.blogg.se
a //

va är det för människa som skriver sådär????!!! Luktar avundsjuka på mils avstånd. Ta inte åt dig av det där Zara! Du är så mkt bättre än någon som måste försöka trycka ned någon genom att skriva en text på minst 500 ord som säkert tog en timme att skriva.

Och förresten så är jag 17 och har mindre bröst än dig (och tydligen hennes 13 åriga lillesyrra, lol) ;) Den där tjejen verkar inte riktigt ha koll på att alla ser olika ut :S

puss och lycka till med din musik o allt annat! :)

Skrivet 2013-08-10 kl. 00:21:27
Lina //

Herregud! Av vilken anledning i världen skulle man skriva något sånt här till en annan människa!?! Tycker att det är helt sjukt att det finns sådana idioter, då måste man ju ha bra dåligt självförtroende.

För det första om denna person nu "irriterar" sig så mycket på dig, varför ens då sitta och läsa din blogg? Varför skulle den bry sig om du uppdaterar dåligt osv. :O

Och man skriver inte sånt till någon! Jag förstår inte grejen, vad tror de att de tjänar på att trycka ner andra? Om det är en artist som man inte tycker om att lyssna på då gör man väl inte det?!? Och man skriver definitivt inte massa hatmeddelanden till personen för att man inte tycker om dennes musik...

Tycker iaf så sjukt synd om er som får stå ut med massa sånt här. Jag skulle bryta ihop totalt.

Men Zara! Kom ihåg att du är underbar och fantastisk! Och att människorna som uppskattar och älskar dig är så många fler än idioterna som den här. :)

Skrivet 2013-08-10 kl. 11:37:51
Catarina //

Du är skitfin, glöm aldrig det! Sådana här personer är så galet patetiska att det inte är sant. Liksom, ta tag i ditt eget lilla mediokra liv innan du sprider ut din bitterhet över alla andra. Fuckfaces alltså. Hahah, jag blev nog lite sur. Men jag förstår mig inte på folk.

Skrivet 2013-08-10 kl. 12:10:16
Ms B //

Helt sjukt att det finns sånna människor som mår bättre av att trycka ner andra. Avundsjuka är så otroligt osexigt. Det bästa är att hon går på en så vacker å skön tjej som du!
Vilket rikspucko!

Skrivet 2013-08-10 kl. 15:28:09
URL: http://nattstad.se/msb
Elin //

Men fy vilken hemsk människa! Det luktar avundsjuka ända hem till mig! Och du inte vacker? BAHAHAHAHAHAHAHAHAHA VILKEN LÖGN! Zara, du är en utav de vackraste jag någonsin sett! Skit i den där bitchen för alla vet att allt hon skrev stämmer inte in för fem öre på dig! Stay strong, you're beautiful <3

Skrivet 2013-08-10 kl. 18:41:56
URL: http://ssmilee.bloggplatsen.se
Hanna //

Detta var bland det bästa jag läst på din blogg någonsin. Du var så söt och duktig i Talang. Spännande att hitta din blogg och se hur du utvecklas. Keep being strong and stay true!

Skrivet 2013-08-10 kl. 20:21:23
URL: http://hannami.blogg.se
Filippa //

Vilken olyckad människa, sånt här får mig verkligen att må dåligt med tanke på att du Zara är hur underbar och vacker som helst! Du har inte gjort något för att en person ska skriva sånt här heller. Dedär säger mer om personen som skrev det! Du är underbar och fruktansvärt naturligt vacker med en riktig vsbody! Puss

Skrivet 2013-08-10 kl. 21:39:33
Linnea Dahlström //

Vilken fullkomligt PANTAD människa. Hon (eller han?) kan ju inte ha mycket bakom pannbenet! Fruktansvärt elak och dum (i huvudet alltså)!! Hur kan man ha fått sådana värderingar om livet?

Det är bra att du står på dig Zara. Du säger att du inte tar åt dig, och det är jättebra! Men om du någonstans innerst inne gör det - GÖR DET INTE. Du är fin precis som du är. Precis som alla vi andra!

Tusen kramar till dig!

Skrivet 2013-08-13 kl. 10:11:51
URL: http://lajnera.blogg.se/
Amanda //

Fyfan för sånna här människor! Att klanka ner på andra är ju bara så jäkla lågt. Men du är sjukt stark som inte tar åt dig av kommentaren, jag själv har "inga långa ögonfransar, ingen rumpa, inga bröst, är alldeles för smal och hår som lockar sig hur som helst" och jag tog åt mig väldigt Mucket av denna kommentar. jag vet att man inte borde, men allt de denna person tyckte var "fult" har jag i mitt utseende. plus att du är hundra gånger snyggare än mig så denna person måste ju tycka att jag är en riktigt ful jäkel.

Skrivet 2013-08-15 kl. 09:27:02
Sara //

MEN FUCK DEN PERSONEN ,
att man ens har tid och trycka ner folk så mycket.

Jag diggar fan dig , din stil samt din attityd.
Och hur snygg är inte du , och hur fan är du signad till TEN om du inte har en bra röst , logiken i vissa människor asssså.

Skrivet 2013-08-16 kl. 00:56:46
Lova //

Vem har sagt att stor rumpa och stora bröst är snyggast? Zara du är ju skit snygg, begåvad och verkar jätte snäll. Förrestennär var det okej att snacka skit om någon och säga att personen är för platt och smal men man får inte säga att någon är för stor? Ingen har rätt att klaga på någons utseende. Förresten är kvinnor som audrey hepburn, candice swanepoel platta men de ses som de vackraste/sexigaste kvinnorna. Du är iaf skit snygg och de som hatar är bara avundsjuka

Skrivet 2013-10-18 kl. 14:37:49
Anonym //

Bär alltid med dig att kritik som inte är konstruktiv och av välmening alltid är baserad på avundsjuka som egentligen grundar sig i rädsla. Människor hittar oftast negativa saker hos andra som de egentligen ser hos sig själva. Så länge du alltid är tacksam för vad du har så tror jag att du kommer att komma väldigt långt. Jag är en väldigt kräsen och svårimponerad kille men jag tycker att du är jätteduktig, vacker och platt är du definitivt inte. Du verkar vara en skön och jordnära tjej, ta vara på det och lycka till i framtiden.

Skrivet 2013-11-28 kl. 18:25:51
Maja //

Zara bry dig inte om de gryma kommentarerna, du vet själv vad som är sant hoppas jag.Du är jättefin och dem är säkert bara avundsjuka på dig men vill inte erkänna.PS om du inte brydde om dina fans så skulle du inte startat en blogg

Skrivet 2014-01-26 kl. 12:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0