lång text

Snart åker jag till New York. Om 2 veckor. Jag kommer inte vara där länge, bara några dagar. Men det gör inget. För jag åker tillbaka dit i september i 2 veckor, i oktober lika länge och hela december. Sen åker jag till LA den största delen av vårterminen. Jag längtar, det gör jag verkligen, men jag är så jävla rädd. Jag är så rädd för att lämna allt. Att inte få se mina kompisar och framför allt inte Ludwig. Att växa ifrån sina kompisar man umgicks med hela dagarna, se deras instagram och veta att jag egentligen hade varit med på den bilden de nyss la upp, se Ludwig bli kär i en annan tjej som kan vara där vid hans sida och inte spenderar 80% av tiden i ett annat land. För jag skulle aldrig klara av ett långdistansförhållande. Jag klarar knappt av att han åker bort i en vecka. Jag kommer inte komma hem och låtsas bry mig om kaninerna genom att ge godis till dom små pälsbollarna. Att man kollar på hus i ett land som ligger på andra sidan Atlanten. Det gör så jävla ont att tänka så att jag inte kan hjälpa att tårarna rinner när jag skriver det här.
 
För så kommer det bli tillslut, det vet jag. För det pratade vi alla om idag. Och det gör så jävla ont. Jag förstår inte. Varför måste offra något man älskar för att få något annat man älskar? Jag vill sjunga, jag vill blir stor i USA, men jag vill ha allt det jag har nu. Jag vill kunna gå hem till mitt fina lilla hus som aldrig riktigt blir färdigrenoverat för mamma har brist på fritid. Man inser liksom inte vilka fantastiska vänner man har innan tanken slår mig ''det kommer inte längre bli en självklarhet att träffa dom''. Ingen förstår hur jag känner. Jag kommer mer eller mindre flytta tillslut. Jag är helt kluven. Ena delen av mig vill ha svensk sommar, sjärgård, myggbett, lökiga fester, Ludwigs pussar, kompisar som man haft hela livet, snö på vintern och mackor med kaviar. Andra delen vill ha värme, sol, Victoria's secret, shopping, brun året om, gå på galor, skriva låtar med världskända producenter, få amerikanska vänner, gå i high school och sjunga på stooooora scener. Jag vet, jag är dramatisk.
 
Det går inte att uttrycka i ord. Jag är en fegis och jag är skiträdd. Livet är inte som på bilderna på Weheartit. 
 
 

Mohammedis.se //

Nice, själv så är jag just nu i Turkiet ! P.s kolla din email.

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:43:23
URL: http://mohammedis.se
Tintin //

Du är modig du kommer klara detta, om du har äkta vänner som aldrig sviker dig, du har en OTROLIG sång röst! Ryste första gången jag hörde Uncover. Kram och kämpa på!

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:47:29
URL: http://www.nattstad.se/lifebytintin
Anonym //

Känner precis likadant. Vill fara till Tokyo, leva livet där och bli framgångsrik. Men är nästintill säker på att det kommer kosta mig pojken som jag älskar och varit ihop med i nästan 6 år. Och jag är 16.

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:50:11
ELin //

Du är så himla bra! Du klarar det.

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:53:22
URL: http://bloggareello.blogg.se
Anonym //

Tror du kommer känna att det är värt det för dom finns ändå kvar här i Sverige och du får antagligen bli mer känd och göra det du älskar!

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:54:18
ELSA //

Ibland står man inför svåra beslut... men jag tror det kommer gå såå bra för dig!

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:55:31
URL: http://elsakarlstrom.blogg.se
Amanda //

Jag går igenom samma sak som dig. Jag ska flytta till Australien i 2 år och jag både vill ha sommar året runt, tunnt ozonlager, surfa och ha bikini på sig som underkläder. Men jag vill också stanna här, shoppa inför vintern, ta bussen till min pojkvän och ge honom en lika stor Och kärleksfull kram varje gång vi ses, kolla på gamla pinsamma bilder med mina kompisar som jag kännt sedan barnsben och lyssna på äkta svensk sommarmusik medans myggen biter en på benen. jag håller på att flippa ur.

Men du är inte ensam zara, jag tänker på dig och önskar verkligen dig all lycka och framgång i framtiden.
Du är grym och du är du.

Pok Amanda

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:55:40
Dev //

Åk dit, du klarar det <3 livet går upp och sen ner, upp och ner.. tänk att det finns alltid värre saker än ditt problem.

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:55:41
Wilma //

Hej!
När jag läser vad du skriver så vill jag bara börja gråta, känslig som jag är. Bara tanken på att lämna allt man någonsin har brytt sig om och personerna man älskat som mest, gör mig ledsen. Jag vet att jag inte förstår precis hur det känns, jag har aldrig behövt känna så. Men jag börjar fundera på det när jag set din text, och börjar liksom försöka förstå. Jag fattar hur jävligt det känns! Men tänk på allt du har framför dig: fatta att gå på high school i ett annat land! Hur coolt är inte det? Och få nya amerikanska vänner, gå runt i en storstad och inte behöva bry sig om vad alla tycker! Och framför allt, tänk på karriären du kan skapa i där!
Wilma

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:55:48
Matilda //

lycka till med allt! Jag hoppas och tror att det kommer att gå så bra för dig! Kram

Skrivet 2013-07-08 kl. 22:58:53
Beatrice //

Vad fint inlägg du skrivit men TÄNK vilken resa du kommer att få göra och framförallt möjlighet. Btw ÄLSKAR din nya EP så fruktansvärt bra får gåshud. <33

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:01:20
Hilda Mattisson //

förstår verkligen att du känner så, jag skulle säkert känna likadant om jag var du. Jag vet hur det är att behöva flytta bort från människor man älskar, man är rädd att förlora dem man har, men oftast så håller dem som älskar en och dem man älskar sig kvar som tur är, och de visar också vad äkta vänskap och kärlek är. I vått och torrt så finns man alltid där hur långt man än är ifrån varandra. Och med dagens teknik är det ännu enklare att hålla kontakten, även fast man befinner sig i ett annat land. Kram på dig!

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:01:36
URL: http://wimsis.blogg.se/
Sofia //

Jag känner verkligen igen mig i det där. Jag antar att det är likadant för de flesta men det är så jäkla svårt! Ville bara säga att du är en förebild för många genom att bara vara dig själv och jag älskar din röst, ha det så bra!

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:03:19
Julia //

Fiiiifan.. Började fan lipa, haha jag är sån som du är, gråter åt allt!
Tänkte precis på hur det skulle vara att lämna allt man har här som man älskar men ändå lämna det för att få någonting som man älskar lika mycket!....

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:05:38
Malin Jonsson //

Lider verkligen av dina ord, så svårt att behöva lämna något du älskar för att göra en annan sak man älskar. Följ ditt hjärta. Du kommer klara det, du kommer bli riktigt stor. Ingen har samma grymma röst som dig. Dina riktiga vänner kommer att finnas kvar här hemma, Sverige finns kvar, gör det du drömmer om, en dag kan du komma återvända hem igen. Det är inte många som får dessa chanser. Jag tror på dig ! Kör hårt :)

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:05:44
URL: http://maliiinjonsson.blogg.se
A.L.M.A.S.F.O.T.O.N //

Hur märkligt är det att man kan känna igen sig i den här texten? Jag menar, en sångkarriär i USA är ju så långt ifrån mitt liv man kan komma. Men jag förstår verkligen hur du känner och det är okej att känna så. Jag tror man möter stunder i livet då man blir så illa tvungen att välja bort något man älskar, och man går starkare ur det senare, trots att det kan svida nu.

Jag vet inte om det här hjälper dig ens en smula, men jag kände att jag villa skriva något till dig och jag hoppas att du får lite styrka från dina bloggläsare. Styrka till dig, Zara!

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:08:34
URL: http://almasfoton.blogg.se
Emma. //

Jag kan förstå dig. Skulle känna exakt likadant. Man vet att man har familjen och kompisarna på sin sida medans man inte ens hinner umgås med dom och speciellt kanske flyttar till ett annat land, så ung. Man kommer sakna dom för man älskar sina kompisar, speciellt sin egen pojkvän. Tiden går ut på att diskutera framtidens turnéer och nya låtar med ny skiva. Och att också sedan upptäcka världen med turnéer. Få upphetsade fans över sig. Man blir rädd.
Själv är jag en 16 åring som vill stå på en stor scen fullspäckat med folk som vill lyssna och jubla. Men ja är för rädd och ta chansen för vad som kommer hända sedan. Lite lång kommentar men haha. Jag förstår dig väldigt tydligt!

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:10:01
Malin //

Så bra skrivet. Du kan inte bara sjunga in i våra hjärtan utan nu skrev du rakt in i hjärtat också. Förstår hur du känner, förstår att det är tufft! Kramar

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:10:18
Klara //

Lycka till!!:)

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:10:40
URL: http://noraklara.webblogg.se
Clara //

Om du vet vad du vill kommer du inte ångra dig! Du kommer gå låååååååångt! Lycka till i USA! Kram!

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:10:47
URL: http://clarazliv.blogg.se
Ingvild //

Asså blev jätteledsen när jag läste det här. Tänkt as mycket på min framtid fast att jag bara är 14....Men fattar absolut hur du känner dig. Man vill leva livet och uppfylla sina drömmar men samtidigt är man rädd att allting kommer förändras och förlora något/någon som man älskar. Hoppas verkligen att det kommer funka mellan dig och Ludwig. Puss du är bäst Zara!

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:13:57
Vicki - flyttar till USA nästa vecka //

Jag förstår verkligen hur du känner. I torsdags sa jag hejdå till min bästa vän, jag kommer inte att se henne på ett helt år, helt sjukt, det är en sådan obeskrivlig känsla, jag känner mig tom även fast jag inte ens lämnat sverige ännu. Visserligen kommer jag hem, stannar inte förevigt, men ett år är jävligt länge för oss som endast är 16 år. Även om din dröm kanske är större än vad min någonsin kommer att bli så är jag rätt säker på att det endå betyder lika mycket för oss. Och att lämna mina vänner och familj här det känns verkligen inte rätt, men ibland måste man välja och just i mitt fall blir det USA, precis som du skriver om också.
Jag är så sjukt taggad på att leva min dröm på high school och jag är hundra procent säker på att om du kommer hem, så kommer dina äkta vänner vilja träffa dig, umgås som aldrig förr.

Mitt utbytesår som inte ens har börjat än, har redan fått mig att se på saker annorlunda. Man måste vara öppen och man ska inte ta allt för givet. Speciellt inte alla fantastiska människor man har runt om sig.

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:16:07
URL: http://vickiso.com
Anonym ;) //

Har du och Ludwig gjort slut? Om lnte, lämna han inte. Ni är så fina. <3

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:22:07
lovisa knutsson //

Antingen är jag alldeles för känslig eller så skriver du som en gud. Eller båda. Tror på båda.
Men vilket äventyr detta kommer bli för dig, alltså åh, LYCKA TILL!!!!

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:24:59
URL: http://lllovisaas.blogg.se/
Anonym //

Hur länge ska du bo utomlands? Ska hela din familj följa med?

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:29:36
Lisa //

Fint skriven text, du är grym!

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:30:39
URL: http://lisasblog.blogg.se
Johanna //

Jag förstår dig verkligen, skulle aldrig någonsin vilja ta ett sånt beslut, välja mellan två saker man vill så mycket och älskar. Men det ordnar sig! Du är grym iaf, glöm inte det.

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:30:55
IDA //

Zaris!!! LYCKA TILL I FRAMTIDEN


KRAM

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:32:13
Emma //

Det måste kännas jättejobbigt min bästa kompis flyttade till Colombia i ett år och när hon kom tillbaka så hade jag skaffat nya vänner men jag hade värkligen saknat henne, du kommer klara det även om det är svårt, dom kommer inte glömma dig även om du är på andra sidan atlanten du kommer hålla kontakten med dom varje dag❤

Du är otroligt duktig och du kommer klara detta, dom kommer inte lämna dig!

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:32:37
alice //

Förstår att det känns otroligt jobbigt just nu, men om du inte gör det tror jag att du kommer tänka på chansen du missade när du blir större. Kämpa på!även om det inte blir som i alla high school filmer kommer du ha en underbar tid! Mvh alice

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:35:55
Kitiya //

åh vad jag tycker synd om dig :(

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:40:23
URL: http://www.photostop.blogg.se
stin //

zara, ingenting försvinner, allt kommer att finnas kvar, precis allt! man kan tyvärr inte räkna med att allt kommer vara som det alltid har varit, livet förändras och livet blir i bästa fall bättre och finare! något du säkerligen kommer ångra är om du inte följer din dröm! personerna som du älskar och som älskar dig kommer alltid finnas hos dig, och tingen du älskar likaså - dock inte på samma sätt som förr MEN vad tur att du istället får massvis med annat nytt, härligt och fantastiskt i ditt liv!! livet är en spännande resa fyllt av glädje - är du villig att hoppa på den resan Zara? det tror jag. styrkekramar till dig.

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:40:46
Anonym //

Jag grät. Jag älskar dig!
Vad som än hönder gör inte slut

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:48:14
Emma //

Komihåg att andas, andas.

Det här är kanske inget att jämföra med, men om det skulle vara till hjälp så berättar jag.

I början av sommaren flyttade jag. Dock bara till en annan stad. Men ibland tänker jag att jag lika gärna hade flyttat till USA, men jag vet inte om jag menar det. Men jag har flyttat, från min vänner, från mitt hem, från min skola, från allt som jag har, från min trygghet. Till, vad? En mindre stad. Förmodligen är sån där alla känner alla. För hur gör man? Jag har ju mitt liv hemma. Nu måste man börja från grunden. När jag slutade skolan kände jag mig inte rädd för vad som kommer, rädslan var vad som kommer hända med det jag har, hemma. Mina vänner, visst de kommer sakna mig, men sen, kommer de sakta glömma mig? kommer jag sakta glömma de? kommer vi ses? Och än vet jag inte svaret. Men jag vet att ingenting är omöjligt och ska man tro att riktig vänskap håller förevigt? Men som jag är, så är jag nyfiken att se. Men också rädd, för det jag lämnar och för att jag vet att jag inte kommer få desamma här. Men jag vet, att jag alltid kommer ha mer än ett hem. Precis som du, även om du kommer befinna dig i LA jättemycket kommer du alltid har mer än hem. Och jag tycker du ska tro, ett det som är riktigt kommer funka. Jag vill tro som med familjen, som en bror eller syster. Att det är som med riktig vänskap och kärlek. Hanna kommer ju alltid vara din syster och med dig, vid din sida. Så tänker jag tro att riktig kärlek och vänskap, någon som inte lämnar en oavsett.

Och jag tror att det kanske inte kommer kännas som det, men jag tror inte att du kommer ångra det i framtiden. Du kommer sakna, du kommer gråta av saknad. Men de kommer alltid vara ditt hem. De som vill finnas kvar i ditt liv kommer det, och du kommer finnas kvar i deras liv. Ni kommer vara precis lika nära som alltid, men med en viss distans imellan er. Men ni kommer alltid ha samma himmel över er, samma stjärnor och samma sol. Och det är okej att gråta, det är okej att känna rädsla, men du måste imellanåt försöka se, att det kommer bli bra. Det måste du tro, då kommer du lyckas!

Tusen Kramar Emma.

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:48:39
Hanna //

Gud, vad jag älskar dig. Att du skriver sånt här får mig bara att vilja ge dig en stor bamsekram. Jag känner precis likadant som dig (förutom att jag inte har en pojkvän och signad i USA.. lol). Jag vill flytta ifrån Sverige och bo i Frankrike, Australien, USA eller något annat härligt land men samtidigt vill man ju inte lämna allt här. Och jag bara lider med dig. Kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara för dig, att behöva välja mellan två helt olika typer av lycka. Men du är stark och kommer klara det, kämpa på. Kram

Skrivet 2013-07-08 kl. 23:49:40
Nellie //

Gud vad jag började gråta när jag läste det här! Zara, det kommer gå så jävla bra för dig. Du är helt fantastisk och underbar, det kommer ordna sig. Var dina beslut än tar vägen så kommer det gå super bra. Det här fixar du, kramkram!!

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:00:34
Nicole //

Jag skulle vilja kunna säga "jag vet hur det känns" men det gör jag inte. Men jag förstår hur jobbigt du måste känna dig, jag började gråta när jag läste inlägget. Det var fint, om man kan säga så. Men Zara, fast du far till USA kommer ingen här hemma att glömma dig vare sig de vill de eller inte. Du har så mycket framför dig och jag förstår att du är rädd, men du måste våga flyga om du fattar vad jag menar? Jag skulle vilja ha hela din sång karriär hur lätt som helst, det har varit min dröm sen baby, som så många andra tjejer i världen. Vet du hur lycklig du är? Så många skulle döda för den möjligheten du har fått. Klart du skall vara rädd, nervös och orolig, men vänd om det och gör det bästa av situationen. Försök se det positivt! Det blir ditt nya och du kommer att lyckats! Du är så grym, inte bara din röst, din personlighet, DU! Och du kommer att så många personer bakom dig som kommer att stötta och tro på dig, jag är en av dem. Och jag är så glad att du har den här chansen. Så våga leva! Jag vet att du klarar det. Styrkekramar <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:01:48
URL: http://www.nicoleidaelisabeth.blogg
Anonym //

Jag tror att att uppnå sina drömmar, att få hålla på med det man älskar, har ett pris. Att flytta till andra sidan jordklotet kommer inte bli enkelt, men jag tror nog innerst inne att du känner att det kommer vara värt det.

Du är ung och jag vet att det är svårt i din ålder att bryta rutiner osv. Men när man blir äldre så förstår man att pojkvänner och vänner i unga år ofta kan komma och gå. Så är det ju inte alltid, givetvis. Men det jag vill komma fram till är att man lär sig att man i slutändan enbart har sig själv. Att det är en själv man ska leva för. Att man ska våga ge sig ut och följa sina drömmar.

Förstår att du är orolig nu, men jag tror det kommer bli jättebra tillslut. Tänk vilket äventyr du ska ta dig ann!

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:06:54
Sandra Eriksson //

Usch, stora beslut är jobbiga! Hoppas och tror att det blir bra tillslut!

Superfin blogg!

Kolla gärna in min! 💕💕

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:07:39
URL: http://sandraerikssons.blogg.se
Sanna //

Förstår dig, även fast det ser lite annorlunda ut för mig inte lika stora förändringar men förändringar! Jag flyttade ifrån min hemstad till Stockholm för att plugga och gå gymnasium här. För att göra det jag älskar var jag tvungen att offra allt som har med hemma att göra min familj, vänner ja allt i min vardag för något annat som jag älskar. Och ja visst var det lite jobbigt att tänka hur allt hela skulle bli. Se vänner skaffa nya vänner visst jag förstog att de skulle bli så! Se sina vänner lägga ut bilder och tänka så som du skrev: där kanske jag hade varit med. När man åkte hem var det inte som det alltid ha varit vänner ha skaffat nya vänner pratar om sådant man inte riktigt är inblandat i osv. Mycket små saker som man märker av så lätt men att offra var bland det bästa jag också gjort. Jag har lärt känna så många nys människor som betyder otroligt mycket för mig och vuxit som människa lärt mig saker om mig själv blivit mer självständig. Fått leva och upptäcka en helt ny stad som jag verkligen älskar trots att vissa saker är mindre bra. Så trivs jag som fisken i vattnet. Jag förstår att det är svårt men våga följa ditt hjärta och vara öppen för förändringar till en början man de kännas tufft men jag tror inte du kommer ångra dig. Det bästa du kan göra är att testa annars kommer du definitivt ångra dig och tänka varför gjorde jag det inte för?

Våga var öppen för förändringar en väg öppnar mång ny möjligheter!

Annars om du ångrar dig så finns alltid hemma hemma kvar!


Tack för en bra blogg och följ dina drömmar och våga!

Xoxo

Sanna

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:07:48
Anonym //

"Man måste offra något man älskar för att få något annat man älskar" sanningens ord. Kommer du då när du är äldre, och inte längre har valen och möjligheterna, att ångra dig, att du inte tog chansen? Förr visst drar USA till sig dig, du vill, men vågar inte lämna allt här hemma.. Och Zara kom ihåg att allr finns kvar här hemma, men livet förändras varesig du flyttar eller bor kvar i Sverige, det är bara så. Ibland kanske man måste våga även om man inte gör det? Förstår att du just nu sitter i en förvirrad sits men kom ihåg Zara att du är grym vad du än väljer. Du är en äkta talang, du är något att det lilla extra.

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:08:21
Marcus //

Take it easy girl, det löser sig. Visst, du kanske spenderar 80% i USA, men gör då nåt värdigt av dina 20% i Sverige. Hjälp morsan att renovera, ta en båttur i skärgården, ta en fika på stan med bästisarna, och en smörgås med kaviar på mornarna. De flesta svenska storstjärnor på andra sidan atlanten återvänder regelbundet till landet dom växte upp i, Sverige. Visst kommer det inte bli som förut, men allting har ett slut. Du står inför en ny era, men det betyder inte att du behöver gravbelägga ditt förflutna. Det bor en stark tjej i din lilla kropp, du klarar det.

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:11:06
zirin //

Jag kan förstå att det måste vara jättejobbigt att lämna allt du har här men det är en process du måste gå igenom om du vill bli en stjärna. Du kommer träffa nya människor, bli kär, krama dina fans och förändra människors liv och det är inte så dåligt! försök njuta av den här tiden för du vet inte vad som kommer att hända i USA, du kan trivas jättebra eller jättedåligt. försök att inte trycka ner dig själv över det här, allt kommer att ordna sig! :)

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:13:44
Anonym //

Zara du e so fucking underbar !!!!!
Jag vet inte varför jag börja gråta när jag läste allt
Det där !!!!! :( herregud när jag ränker på dig o Ludwig
O allt de där :( <3333333 men det kommer bli bra tro mig
Du kommer bli en stor kändis och tänk på när dina
Vänner o ludwig får se dig på tv o höra dig på radio
Föreställ dig hur stolta dom kommer o bli och tänka
" det där e underbara zara jag känner henne "<3333 PUSS

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:16:58
Fredrik //

Hej, jag är 22 år och vill bara skriva en kort text, hoppas du läser. :)

Jag är 22 år och tycker du är så jävla snygg! Det är egentligen lite äckligt? Men du har något i dig som många inte har. Jag hoppas verkligen att du kommer gå långt och ge aldrig upp musiken!! Du sjunger som en ängel och varje gång dina låtar kommer på radion eller i min spellista så höjs musiken rejält! :D
Diggar dig stenhårt och någon gång blir det att se dig liiive!
Kör hårt :D :* kram

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:24:13
URL: http://snyggform.com
Ida //

så fin text, blev tårögd! du kommer klara det, du är så himla bra <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:25:35
Alice //

Åh Zara du är så fin! Du är inte feg, du är modig som vågar göra det här! Jag tycker jättesynd om ditt och Ludwigs förhållande, han verkar vara en underbar kille och ni verkar vara superkära i varandra! Men livet går vidare och ni kan fortfarande vara kompisar och hålla kontakten! Det här inlägget var väldigt fint skrivet! Ibland är livet inte så lätt som det verkar helt enkelt. Kram på dig! <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:27:52
Julia //

Åhh, jätte fin text!
Lycka till i framtiden <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:32:43
URL: http://ojulias.blogg.se
Klara //

Jag ska flytta utomlands nu i sommar. Visserligen "bara" inom Europa men avståndet spelar på något sätt ingen roll, för oavsett var man är så är man inte i Svedala.
Vi håller på att sälja vårt hus nu, vet precis hur du känner. "Tänk vilken resa" - men tänk vad jag missar här då? Allt som alla kommer göra utan mig? Alla minnen som jag går miste om? Allt mina vänner kommer prata om som jag bara kan fnissa försiktigt åt för att leva mig in i?
Alla fördelar har en nackdel, allt går att vända på och det känns olika varje dag. Ena dagen toppen, andra dagen vill jag bara gråta och slå ner allt och alla som kommer i min väg.

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:32:45
Sara //

"Livet är inte som bilderna på weheartit" - bästa jag läst på länge!

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:47:38
Lillmelill //

Alltså jag började typ gråta när jag läste inlägget. SÅ fiint skrivet och du är verkligen en tuff tjej! DU är ändå otroligt talangfull och du är verkligen värd att få förfylla din dröm fastän de kan ta hårt på ibland. Kämpa tjejen du är verkligen verkligen någonmjag ser ipp till! Lycka till! Kram lina

Skrivet 2013-07-09 kl. 00:51:51
Hanna //

Förstår dig rätt igenom, eller det kan jag inte säga att jag gör eftersom jag själv inte är i den situationen. Det är självklart tufft att lämna delar av sitt liv, men samtidigt blir det till något bra. Det kanske är bra att lämna allt när det är som bäst, och ha bra minnen med sig. Istället för att t.ex. du och Ludwig bråkar och gör slut, bara ett exempel. Du kommer alltid minnas dina vänner, och dom kommer minnas dig lika mycket. Och självklart är det ju inte så att man inte kan hålla kontakten, samtidigt som du lär känna nya människor. Du ska vara stolt över dig och att du träffat dina vänner, för det kommer hjälpa dig att vara dig själv när du flyttar. Lycka till Zara, vi alla här tror på dig och din begåvning.

Skrivet 2013-07-09 kl. 01:05:28
Hanna //

http://www.youtube.com/watch?v=sAV1NUnAdNw

här är lilla du som pratar om att bo i usa!

Skrivet 2013-07-09 kl. 01:19:57
Moa //

Åh fina Zara!
Jag blir så rörd när jag läser detta. Du fick mig att tänka om helt. Du kommer lyckas i USA, det är inget snack om den saken. Men att lämna allt här i Sverige är jättesvårt. Som
Du säger så är de två helt olika liv och två ställen på två olika halvklot. Men du är stark, detta är vad du vill, detta är din framtid. Vännerna som du har kommer fortfarande finnas kvar även fast ni inte kommer ses varje dag, troligen är inte din pojkvän den kille du kommer gifta dig med en dag även fast det kanske känns så nu, om det nu är ödet och att du hittat din soulmate så kommer ert förhållande att klar av distansen. Du kommer träffa så många andra nya människor som du senare i livet inte kommer ångra att du mött. Du är bara 16, du har ett långt lyckligt liv att leva. Stort lycka till, du kommer att klara dig hur bra som helst! Kram

Skrivet 2013-07-09 kl. 01:22:39
Fanny //

Det är starkt att du vågar och vi larremannar finns osynligt vid din sida vid varje litet steg! <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 01:27:07
Anonym //

lol. Jag läste det här för typ en halvtimme sen och nu satt jag här och kände mig sjukt ledsen fast jag är lyckligast i världen för värsta grejen hände precis, och så funderade jag på varför jag var nedstämd så insåg jag att det var din text. <3 Vi tänker på dig Zara och står vid din sida alltid <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 01:32:22
Anonym //

men lilla vännen min, inte ska du tänka så!! ibland måst men ge upp det man älskar för något annat och jag förstår dig, när det kommer till lämna kompisar och pojkvän delen men det kommer bli bra, dom kommer bara vara glada för din skull och du kommer alltid ha kvar dom i ditt hjärta.. dom finns alltid där, oavsett vad, stöttar dig genom allt! det spelar ingen roll om dom är bredvid dig elr inte, dom älskar dig, du älskar dom och så kommer det förbli!! och om ludwig verkligen ÄLSKAR dig så kommer han inte kunna bli kär i en annan tjej, inte på ett bra tag i alla fall!!

men jag hoppas verkligen att det löser sig för dig!! i mina ögon är du en underbar människa som förtjänar det bästa!!

många kramar och pussar från ett stort fan!!
btw.. vad heter du på kik? om du skriver det någon gång så kan jag skicka ett meddelande så att du har min med och sedan så ska du veta att även om jag inte känner dig så finns jag här för dig.. inte för att du är känd, inte för att du är the one and only zara larsson utan för jag tycker du verkar vara en fantastisk person som jag gärna vill lära känna och vill finnas där för, för du förtjänar det bästa!!!

Skrivet 2013-07-09 kl. 01:53:19
Anonym //

ifall du känner för att skriva så kan du skicka din kik på min email, antar att du kan se den!!

det var jag som skickade den anda texten över som startade med "men lilla vännen min" bara så att du vet, ahhah

Skrivet 2013-07-09 kl. 02:09:05
Nadeen //

Lycka till zara!:)

Skrivet 2013-07-09 kl. 02:34:48
URL: http://Nadeens.blogg.se
Ellen //

Du klarar detta Zara! Jag lamnade Sverige forra aret och bor numera I Seattle. Det ar det basta jag har gjort och jag har fortfarande kvar alla min vanner hemma I Sverige! Har aven fatt massa nya vanner har och ett helt nytt liv! Det ar underbart att ha 2 liv! Posta garna dina framtida gig, kommer garna nerat vastkusten och kollar!! Du ar superbra! Kramar Ellen

Skrivet 2013-07-09 kl. 03:51:09
Emilia //

Jeg gråter når jeg leser dette fordi jeg ville gitt A-L-T for å ha ditt liv akkurat nå. Det ENESTE jeg vil er det du nå holder på å få.
Jeg ville gjort hva som helst for å ikke bo her, og for å ha platekontrakt i USA...
Men selvfølgelig, jeg bagatelliserer ikke det du sier, det er sikkert veldig tøft.
Lykke til, og vær sykt takknemlig.
Love uu <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 04:37:31
Anonym //

Jag vill gråta när jag läser detta. Zara du är 15 år och du har redan fått uppleva såhär mycket på den korta tiden. Du är så stark, duktig och vacker. Du ska leva ditt liv i USA, för du kommer slå igenom.. verkligen! Liksom du kan ju fortfarande prata med dina vänner och Ludvig. Nu för tiden är det ju jätte lätt att kommunicera, via skype, facebook, snapchat, sms, kik osv. Så gör inte slut med han snälla du, ni är perfekta för varandra! Du är verkligen jätte duktig och hoppas du har det bra! Och sluta inte att blogga! puss o kram

Skrivet 2013-07-09 kl. 06:56:54
Anonym //

Hej zara, du är bäst på det du gör men jag har gått igenom samma sak och ville inte lämna min tjej. Jag reste iväg och bosatte mig i New york och spelade hockey. Livet gick vidare och jag tänkte mindre och mindre på henne. Jag träffade en ny tjej, hon träffade en ny kille. På jullovet reste jag hem och träffade henne. Vi gick ut och åt och hade det jättetrevligt. Vi kände då att vi mådde bra att bara vara vänner...

Allt ordnar sig och livet går vidare!

Skrivet 2013-07-09 kl. 08:00:35
Nicole //

Hej!!

Du kanske känner rädsla. Men det jag uppfattar om detta inlägg är en mogen ung tjej som kan uppfatta sin känslor och i redan så ung ålder uppfatta vad som är viktigt här i livet.

Det kommer aldrig att bli lätt att hantera arbetet som för dig är musiken med familj, vänner och kärlek. Men det kommer bli lättare och du kommer i alla dessa lägen att göra det bästa, även om det ibland är svårt.

Jag kan inte säga att jag känner dig på något sätt, men jag kan uppfatta att du är mogen och stark. Och du, rädsla kan leda till något helt fantastikst. För det är i rädsla som kroppen tar dram flera sinnen.

// Nicole

Skrivet 2013-07-09 kl. 08:23:27
Anonym //

Du kommer att få ett minne för livet. Tänk inte bara på allt du kommer att lämna tänk på allt du kommer att få. Om du har svårt att säga hejdå till dina gammla vänner så kan du ha en avslutningsfest. Det kommer att vara svårt att säga hejdå för dig och för dina kompisar.Du kommer få nya kompisar snabbt och de i sverige kan du skypa med och melja med.

Lycka till! Och tänk på hur du vill ha din framtid!

Skrivet 2013-07-09 kl. 08:25:38
Linnea //

Förstår att du är rädd för att du kommer tappa vänner och så vidare men i slutändan kommer det vara värt det. De vänner som står dig närmst och verkligen är dina riktiga vänner kommer för alltid finnas kvar även om ni inte ens pratat på flera månader. Hur jag vet det? Jag har en kompis som tävlar inom ridsporten och i juni åkte hon till Tyskland. Nu har jag inte sett henne eller ens pratat med henne på 6 veckor men jag älskar henne fortfarande lika mycket, oavsett var i världen hon befinner sig.

Allting kommer bli bra Zara. Kämpa, för att få åka till USA och göra detta är en otroligt stor möjlighet! Det kommer att bli bra i slutändan.

Skrivet 2013-07-09 kl. 08:44:29
URL: http://nattstad.se/liinneaastrom
21 //

Men lilla vännen, du är inte ens speciellt stor i Sverige. Hur kan du redan tro att du ska bli stor i USA? De flesta som gillar dig är fjortisar i din egen ålder. Du sjunger liksom sånger om tonåren, du kommer långt ifrån gifta dig med någon i dina närmaste förhållanden ändå, minst Ludwig... Din målgrupp är 12-16 år. Jag är ändå "bara" 21 och kan inte relatera till dina sånger någonstans i den här tiden i mitt liv och "vuxna" än mindre. Till skillnad från Beyonce som sjunger om livet på ett betydligt mognare plan, där fler kan relatera till och känna igen sig i. Du kommer förmodligen aldrig bli någon Beyoncé i alla fall. På sin höjd kanske du blir en Måns Zermerlöw, som även han inte har fans i åldrarna högre än 16.
Du är så ung och har precis nått radion, att redan tänka STOR I USA är sjukt naivt och sjukt optimistiskt, satsa först på Sverige för bara här har du enbart fans i din egen ålder och det tvivlar jag starkt på att du kommer komma någon större stans med.

Svar: ta det med LA reid istället så får vi se vad han säger :)
zara

Skrivet 2013-07-09 kl. 08:49:32
Saga //

Jag hatar denna framtidsångest. Jag har det också och ibland börjar jag bara gråta för att jag inte vet vad jag vill.

Skrivet 2013-07-09 kl. 08:55:06
Viktor //

Det svåra är inte att ångra det man har gjort utan det som man inte gjorde. Livet är kort, få ut mesta möjliga av det. Det går alltid att kombinera saker och ting. Bara man inte tappar fotfästet och går en väg som inte ger möjlighet att njuta av alla bra delar i livet. Det finns inget svart och vitt, välj grått..:-) Njae, det där lät inte så bra, välj något färgglatt :-) /V

Skrivet 2013-07-09 kl. 08:59:16
cecilia //

Everything will be okey in the end if its not okey its not the end!!!

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:05:27
URL: http://fashionperspective.blogg.se
Annina //

Oj lilla du:( Måst ba säga att du är hur modig som helst! Lycka till med allt.

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:13:10
URL: http://anninaintallinna.blogspot.fi
Ulrika //

Zara du är inte alls en fegis! Hade du varit det hade du inte åkt till USA alls <3 Är det någon som fixar detta så är det du! Kram.

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:13:24
Sofia //

Du är hur stark som helst och jag och sååå många fler vet att du kommer klara det här!!

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:16:34
cecilia //

Och till den där som kommentera med signature 21, jag tror visst zara kan bli stor i usa.... hon har ju sjukt mycket talang hon vann ju faktiskt talang (haha visst var ja rolig där?)
Hur som helst du kommmer säkert ha kvar en masssa vänner men du kommwr ockdå få en massa ffleeeer tror jag!!! :)
Lyycka till de kommmer gå bra! (Och förlåt fär allla stavfel kan inte skriva från mpbilen)

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:16:35
URL: http://fashionperspective.blogg.se
Älskar dig Zara! //

Kommer du flytta dit? Det jag tänkte på första gången när mina kompisar sa att du skulle resa till USA,vara om du skulle flytta dit jag har funderat och funderat! Jag vill värkligen att du ska bli en stor artist men har ju aldrigt tänkt på att du kanske måste flytta då! :( Men om du har tid kolla gärna in min fanpage till dig Zara_fanpage :) stora kramar!

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:35:58
Tilde //

Jag är verkligen ditt största fan och din blogg är bäst!

Det skulle betyda allt för mig om någon kollade in min blogg!

Puss!

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:42:14
URL: http://tildelalander.devote.se
Emma //

Du är så sjukt bra! Älskar dig och din blogg, din personlighet lyser ut genom bloggen och den känns så äkta. Riktigt roligt att man får följa med på din resa. Det är stort! Du är stor!

Kram :)

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:45:23
URL: http://emmasabrina.devote.se
Anonym //

Åh, börjar nästan bli lite tårögd när jag läser detta. Jag förstår verkligen hur du känner men jag vet också att du kommer klara det för du är en stark människa, och ingen kommer sluta älska dig. Du är bäst, du är min inspiration. Många kramar!

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:48:56
Linn //

Har bott i LA i ett halv år nu. Och att flytta hit var det värsta jag varit med om, men det blir bättre. Det blir det fan! Liksom man kommer till ett helt nytt ställe och det är så jävla läskigt till en början, och första månadenrna var åt helvete, men man vänjer sej och det är inte så farligt som det låter. Säger inte det to please you utan det är så. Det kommer gå bra lilla du, lycka till med allt!!

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:54:46
Gubb-Robert //

Jag har följt massor med artister under deras första år. Jag har läst om artister som varit stora innan jag blev till. Om du inte gör din karriärresa i ditt liv så kommer du att bli en olycklig medelålders människa. Om du nu förlorar Ludwig så kommer du att bli en olycklig medelålders artist som letar efter "ludvig" i andra män men misslyckas. Finns set nått problem med Ludwig nu? Är svaret nej så måste han med på din karriärresa för att du själv inte ska få depressioner. Alla USA-stjärnors underligheter i massmedia har oftast sin grund i att de har ej helt fått styra sina liv. Ludwig kan väl bli din påklädare och din svenske bloggmästare?

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:55:03
Emilia Gustavsson //

Förstår dig!
Tycker jätte synd om dig! :( <3 men ni kommer aldrig tappa kontakten. Ni är det sötaste paret i hela världen. Du kommer fixa det. Det kommer Ludwig också göra! Du är stark.
Många vänner kommer sakna dig. Du kommer sakna många. Men tänk hur många som vill bli din vän! <3 liksom det är min största dröm att få träffa dig! Tänk hur många som.vill bli din vän. Men du kommer aldrig glömma dina andra vänner också! Ni kommer träffas. <3 ( lite rörig text men jaja ) TUSEN MILJONER KRAMAR TILL LUDWIG HANNA DIN MAMMA O PAPPA OCH SPECIELLT DIG ZARA! Love you Zara Larsson <3 <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:57:57
Emilia Gustavsson //

Du kommer bli jätte stor i USA och alla andra länder. Men du kommer alltid vara Sveriges lilla flicka Zara Larsson Den Bästa <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 09:59:53
Anonym //

Man ångrar det man inte gör

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:18:44
Elvira //

Var med i våran veckans blogg för att nå våra underbara MÅNGA läsare. För att direkt komma till inlägget så gå till vår kategori tävlingar! Lycka till

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:19:01
URL: http://Klaraelvira.blogg.se
Lina //

jag grät när jag läste din text! kan tyvärr inte säga att jag vet hur de känns! du är så himla stark! du kommer klara det!

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:23:30
Sanna //

Började också gråta haha

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:26:19
Anonym //

Väldigt fin text! Gör som Hannah Montana!;)

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:27:27
Sanna //

Det kommer bli bra Zara du kommer ha det bra, du kommer träffa nya sköna människor och om du verkligen vill så kan du hålla kontakten med alla från Sverige. Du är grym Zara;) Kommer Hannapiggy följa med?

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:28:35
Anonym //

Aw, har du pratat med Ludwig? Jag blev helt ledsen nu, tycker så synd om dig som är så rädd och ledsen. Allting kommer att bli bra, dem riktiga vännerna kommer att stanna, du vet själv vilka dem är när du kommer tillbaka, dem andra kan inte kännas lika värdefulla. Lev i nuet bara, ta det steg för steg så ska allting gå bra. Glöm inte att njuta, var du än är. Du gör en mycket unik resa, för du är så duktigt på det du gör. Ta vara på det.

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:29:57
Nelly //

Hej zara!Jag tycker du är så otroligt stark och så jävla duktig med allt du gör! Om dina vänner är " bra " vänner så kkommer dem finnas där ,alltid! Jag kan förstå att du känner så nu med att både dem och Ludwig försvinner! Men du får tänka att , vilken femtonåring gör det? Eller sextonåring ;) Du är så lyckligt lottad och du kommer klara det galant!! Vi älskar dig!!!

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:42:09
Caroline //

Riktiga vänner och riktig kärlek övervinner allt, alla avstånd och alla prövningar. Kasta inte bort din talang, den är få förunnade. Du är så jäkla bra Zara, jag kommer ihåg när jag såg dig på Talang när du va mindre och jag stod helt förstenad och chockerad över hur mkt röst som kunde rymmas i en så liten människa. Är stolt över dig som tagit dig så långt, och längre kommer du att gå. Du klarar allt ska du se.

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:47:06
Jonna //

Gud vad bra inlägg!

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:49:04
Oskar //

Fint skrivet... Jag tror inte att du behöver vara orolig för att dina kompisar o Ludde kommer att lämna dig. Vem vill lämna en sån fin tjej som dig lixom ;) Och du behöver verkligen inte känna dig ensam för jag och flera tusen andra fans stöttar dig och önskar dig att du får en jättebra karriär och ett bra liv!

Livet kan kan gå lite upp och ner i perioder men du är så duktig så du klarar det <3

Lycka till i USA! Kram

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:54:19
Anna //

Jag tycker så jävla synd om dig, du och Ludwig är typ det sötaste jag vet, haha stalker much, och jag har också varit med om att behöva bryta upp även om man absolut inte vill. Det är förjävligt. Och jag vet att det här inte hjälper men man går vidare. dock hoppas jag att ni kanske bara kanske kan hitta något sätt att få det att funka för ni är så himla bra tillsammans, kinda like Jay-z och Beyonce. Kram på dig, stay strong!

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:56:14
Hanna //

Zara det här är en möjlighet som inte många får. Tänk om du varit på ett möte igår då dom berättat att det inte blir något. Att hela USA trippen är inställd dom ser ingen karriär eller framtid för dig. Nu är det slut med alla uppträdanden och drömmar. Tillbaka till skolan, kaviarmackorna och Svensson Svensson livet. Känn efter om det hade känts bättre då? Hade du varit gladare eller ledsnare nu? Jag tror verkligen inte du hade känt dig glad och nöjd nu jag tror du hade varit helt förkrossad. Klart jag förstår att det här också känns tufft men du är värd det här och du kommer fixa det galant! Kram

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:56:33
Amanda //

Jag vet inte om detta kan jämföras, men jag känner har nyss lämnat min sport alpint som jag har hållit på att tävla och åka runt land å rike sedan jag var 6 år det har jag hållt på med i 8 år men nu slutade jag för att jag tyckte inte va nå roligt då de gick bara nerför nerför i resultat listan. Jag är inte skiträdd men jag är oroad och känner att jag vet inte vad man gör på sin lediga tid jag har varit borta varenda helg dem senaste 5 åren på vintern och nu ska jag helt plötsligt sluta åka 120 mil varje helg, sluta vara nervös inför mina åk, sluta träffa alla dem människor jag lärt känna varje helg livet är inte en dans på rosor.
Men jag tror vi båda kommer att klara de vad vi en väljer för vi har kompisar, mamma och pappa syskon.
Jag vet inte om någon kommer att orka läsa de här men jag tycker det är så skönt och skriva av sig.

Skrivet 2013-07-09 kl. 10:59:29
Anonym //

wow, hur kommer de bli med gymnasium? och din familj kommer alla åka med dig eller bara tex din mamma? De kommer säkert bli super bra och de riktiga vännerna finns ju alltid kvar! tror verkligen att du kommer lyckas, jag menar alla kändisar börjar ju bli gamla och de behöver komma in lite nytt

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:06:26
Anonym //

jag tror jag förstår exakt hur du känner, för jag känner likadant, jag ska gå igenom samma sak! jag, på ett ungefär! Till hösten eller om 41 dagar så ska jag flytta 50 mil för att gå gymnasiet på annan ort för att kunna göra de jag älskar, att åka slalom & än fast jag verkligen vill detta, vill utvecklas och bli så bra jag kan bli så är jag skiträdd, på riktigt, räknar ner dagarna och är otroligt rädd för att lämna den trygghet här hemma, kompisarna som är så självklara i dagsläget kommer hitta nya vänner, jag vet inte om jag klarar av att vara ifrån min pojkvän så länge, jag menar nu är jag borta 1,5 vecka och detta är första dagen och håller redan på dö, han är mitt allt & älskar honom så mycket men det kanske inte funkar, han förtjänar ju de bästa och jag kanske inte kan ge honom de då på samma sätt? kan inte ens tänka tanken med att se honom med en ny, en bättre? & sen familjen, som jag i vanliga fall träffar varje dag, i hemmet som jag vuxit upp i? som sagt så är jag rädd för att allt har förändras när man kommer tillbaka för att hälsa på, vet inte om du förstår helt vad jag menar, men tror vi tänker lite lika där, hoppas de går bra för dig, kram!

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:13:58
L //

Vet inte varför men jag börjar nästan lipa. Bara tanken på att lämna allt liksom, vet inte om jag skulle klarat det. Inte lätt att behöva ta såna stora beslut när man är så här ung liksom, man kommer ändra sig så många gånger, ångra sig och så vidare men till slut kommer det att vara värt det, att flytta och göra det man älskar <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:15:21
Clara //

Jag har själv gått igenom samma sak. Flyttade till USA för något år sedan. Jag var helt knäckt i början, kände mig helt lost. Men nu, 1 år senare är jag så jävla glad att jag gjorde det. Har fått vänner för livet. Detta är typ allas dröm, ta vara på det Zara! Önskar dig all lycka och skänker dig alla mina tankar <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:20:28
Alex //

Chloe har ju flyttat till London och hon har alla vänner kvar. USA är visserligen mycket längre bort, men har du riktiga vänner kommer de inte lämna dig. Pojkvänner däremot kommer och gå. Jag vet, är man kär så är man och man vill inte lämna den man älskar. Visst finns det de som blir ihop när de är 15 och är ihop livet ut, tror du det kommer bli så med Ludwig om du bor kvar här i Sverige?

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:21:09
Clara //

Så klok och bra text Zara. Fick mig att tänka om. Försök att leva i nuet så mycket som du kan. Och när du sedan flyttar försök att vara nöjd över det du haft och glad över det du kommer få. Det kommer bli bra, jätte bra. Att du är rädd nu är okej. Man är alltid lite rädd i början när man inte vet hur det kommer bli och bara vet allt som man kommer lämna bakom sig. Lycka till nu. Massa styrkekramar! Haha, mobbad jag är.

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:36:02
Emma //

Herregud va fint skrivet! Seriöst, jag blev fan tårögd! Det kommer gå bra för dig. Du är en förebild

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:41:02
URL: http://nattstad.se/emmaaanna
Anonym //

Ååh men älskling:( lycka till med allt! Du kommer komma lågt jag lovar!

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:42:43
Anonym //

Långt*

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:47:39
Julia //

Det kommer bli bra ska du se<3

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:51:31
URL: http://www.nattstad.se/juliakulikdanielsson
Solin //

Så fint inlägg!♥

Skrivet 2013-07-09 kl. 11:54:34
URL: http://solinj.blogg.se
Nadeen //

Du kommer säkert och klara det zara! Lycka till!

Skrivet 2013-07-09 kl. 12:19:13
URL: http://Nadeens.blogg.se
Linn //

De kanske inte är samma sak men jag har stora planer med att flytta till Irland och studera efter gymnasiet (om tre år). Och jag är så rädd redan nu att jag måst lämna alla och främst min familj! Tänkt om det händer någonting allvarligt medans jag är där borta och inte har pengar för att kunna ta det snabbaste flyget hem? De känns så jobbigt redan nu :(( Men jag vill verkligen fara ut i världen.

Skrivet 2013-07-09 kl. 12:22:16
ProudLarreMan //

Tycker synd om dig men följ ditt hjärta! Jag vet att du kommer att bli stor i USA, asså med din röst kmr du bli störst i världen. Tror på dig men om det är verkligen det här du vill så tycker jag att du ska göra det och om några år hoppas jag att du har en egen världsturné men älskar dig i vilket fall.
Ha det bäst
ProudLarreMan :*

Skrivet 2013-07-09 kl. 12:23:57
Tore wikander //

Vi kommer zakna dig zara!!!

Skrivet 2013-07-09 kl. 12:33:57
URL: http://www.mrwi.blogg.se
Jenny - Åländsk islandshästryttare //

Ses på Åland!! :D

Skrivet 2013-07-09 kl. 12:39:19
URL: http://yras.blogg.se
Make the seconds count //

Det är en del ut av att växa upp. Allt blir inte alltid så som man har tänkt sig. Ja, det är skitläskigt att inte veta vad framtiden har för planer till dig så allt du kan göra nu är att inte oroa dig så mycket att du kvävs, utan fokusera på att leva här i nuet. Allt har sin mening. Bara att kämpa på!

Skrivet 2013-07-09 kl. 12:45:46
URL: http://makethesecondscount.blogg.se
Hedda //

Jag är hundra procent säker på att dina resor till USA kommer att gå alldeles utmärkt. du ska bara se till att ringa och prata med alla dem du älskar varje dag, och du kommer att gå långt. Du kommer inte ångra!

Skrivet 2013-07-09 kl. 12:58:02
Alice //

Jag fattar att det måste göra väldigt ont det du kommer att göra, men du är modig som vågar både skriva det och sedan göra det! Lycka till!:)

Skrivet 2013-07-09 kl. 13:01:57
URL: http://www.photolovee.devote.se
olivia //

Vilket inlägg asså blir lite tårögd.

Skrivet 2013-07-09 kl. 13:30:14
Lisa //

För ett år sen flyttade jag till Tokyo, nåt som jag drömt om i princip hela mitt liv. Jag var livrädd innan och dagen innan vi åkte höll jag nästan på att ångra mig. Men jag åkte, och det blev så mycket bättre än jag nånsin kunnat tro. Jag är fortfarande tillsammans med min pojkvän, trots att vi bor flera tusen mil ifrån varandra, och jag har kontakt med nästan alla mina gamla vänner. Det man måste göra är att ringa och prata så fort man får tid och hålla kontakt på andra sätt. Jag trivs väldigt bra i Japan och jag är säker på att du kommer trivas lika bra i USA. Självklart får man hemlängtan men sånt går att lösa. Dina vänner o pojkvän kommer kunna hälsa på dig och du kan ju hälsa på dom oxå. Jag vet precis hur det känns för dig och jag förstår att du är rädd, men tro på dig själv och tro på banden mellan dig och dina vänner/pojkvän. Jag lovar att det kommer att gå superbra och att du kommer lyckas! Lycka till :)

Skrivet 2013-07-09 kl. 13:36:59
Jojo //

Åh, vad söt du är! Gud, jag fäller nästan en tår när jag läser detta.
Åh, jag kan bara tänka mig hur himla jobbigt det måste vara.

Zara, jag är ingen terapeut, men vet du vad? Allt kommer att ordna sig. Allt kommer bli bra, livet kretsar inte runt dina vänner nu, det kretsar runt allt! vännerna som stanna kvar när du livit världskänd, alla som finns kvar! alla som fortfarande tror på dig, och vet du vad? Om de sticker, så var de aldrig meant to be in your life. Dont get too caught up i allt det, det kommer bli bra till slut. Det blir det alltid!

Vet du vad jag tror? Jag tror du kommer bli stor i hela USA, jag tror att du kommer sälja ut en massa arenor, jag tror du kommer att jobba med världskända producenter. Varför? För du är DU, Zara. Du är Zara som tycker om svensk kaviar, du är den Zara som tycker om svensk snö, du är den Zara som tycker om myggbett, du är den Zara som tycker om svensk sommar. Det är okej! Jag tror på dig. Och Ludwig, if its meant to be, it will be! Om ni gör slut, så kommer ni eventuellt hitta tillbaka till varandra.

Jag vill vara exakt där du är nu, jag vill uppträda på sommarkrysset, jag vill spela in nya EP's, jag vill åka och träffa L.A Reid, jag vill träffa Beyonce, jag vill bli signed with Sony, jag vill åka till NY och LA. Zara, du är grymt lyckligt lottad, chanser som dina är riktigt, riktigt rare. Tänk på det, istället, på hur livet kommer va senare. Du kommer gå på en massa galor, ha på dig fina klänningar, vinna awards. Zara? Det är rena drömlivet! Om jag var du, skulle jag aldrig någonsin kunna byta ut det mot NÅGOT annat, i hela världen.

Du är talangfull, om det är någon som klarar det, är det du!
Surround yourself by good people. xxx

.

Skrivet 2013-07-09 kl. 13:41:03
Anonym //

du får ju typ allt gratis ändå, ta det :-)

Skrivet 2013-07-09 kl. 13:50:12
Sabina //

Får bara en sådan stor klump i magen av att läsa din text. Egentligen sitter vi i samma båt. Fast att jag enbart flyttat till England som inte allt är lika långt bort som USA för att jobba. Jag är hemma just nu. Men ska tillbaka på två dagar...veta att sina kompisar bor i Sverige och skriver om sina vardagliga saker samtidigt som jag lever ett annat liv i England och har skaffat nya vänner där. Jag önskade att man kunde skicka över alla Svennebananer till dit jag bor.

Så jag vet vilket ångest du har. Man vill The best of both worlds...!

Men, dina kompisar kommer inte försvinna. Om ni är tajta nu kommer kontakten finnas kvar. Den kanske inte kommer vara lika stark, men den kommer finnas kvar! Jag lovar!

Skrivet 2013-07-09 kl. 13:54:24
URL: http://sabinakjellhard.blogg.se/
Tilda //

En stor youtubare från LA, nämnde dig i hans video och sa att han älskar din musik! Du måste kolla! :) http://youtu.be/nkoWaHBPr8Y

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:01:35
Sanna //

Om dom är riktiga vänner kommer dom finnas kvar när du besöker Sverige och dom kommer hälsa på dig! Det är coolt allt du får vara med om och du ska ta chansen när den finns framför dig! Du måste fortsätta blogga även om du flyttar till andra sidan jorden ;)

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:02:44
Gubb-Robert (Text 2) //

ZARAS SOMMARKRIS år 2013! Varför får inte Ludwig följa med till USA? Alla dessa personer som tjänat pengar på låten UNCOVER får tillsammans ordna tillfälligt uppehållstillstånd för Ludwig i USA. Samt MÅSTE betala En sjukförsäkring och ge Ludwig fickpengar. Ludwig blir "hemmafru" åt Zara i USA. Varför skapa en olycklig idol (Zara) genom att i praktiken kräva att hon skiljer sig från sin kille? Dessutom är jag säker på att Zaras kille kan skapa intresse i sig själv. Dagens idoler måste acceptera att vara idoler dygnet runt. De måste in i massmedia och då blir paret Zara och Ludvig intressantare är en ensam (tvångsskild) Zara. Lyckligaste lösningen, och fans vill ha lyckliga lösningar! Är att alla som tjänat pengar på UNCOVER betalar upphället i USA för Ludwig, han Ludwig som är Zaras "hemmafru". Det där med arbetstillstånd ska väl inte behövas, såvida någon skulle kunna fixa ett enkelt jobb åt Ludwig i USA? Ludwig själv har bara att tacka Ja och joppa av gymnsiet, eller om möjligt ta friår från gymnasiet. Då ligger bollen hos Ludwig att ställa upp för sin tjej Zara. ZARA måste åka enligt det schema hon skriver om ovan. Det är Zaras livsöde. Naturligtvis är jag skeptisk till den tydligen garanterade framtida framgången. Sannolikt har investerare i USA beslutat att försöka göra en ny kvinnlig superartist. Valet föll på Zara Larsson. Justin Bieber håller på att bli gammal. Han lockar nog inte längrenya mycket unga fans. Det är dags att tända en ny stjärna - Zara Larsson!

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:11:26
Frida //

Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet.
Du kan nå mig på [email protected]
Välkomna!

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:17:08
URL: http://clothesoftheday.blogg.se/
Kitty //

Jag förstår vad du känner. men du behöver inte släppa taget om Sverige helt förrän du är redo till det. Jag flyttade hemifrån, men jag väntade ett helt halvår innan jag ens sov där en hel vecka i sträck. Jag var tvungen att vänta in att bli redo att släppa taget, det är värt det och är det inne så finns alltid Sverige kvar och alla dina vänner kommer aldrig försvinna bara för att du inte ser dem lika ofta. Ludwig älskar dig, det kommer aldrig att ändras, även om det skulle bli som vänner.

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:20:38
Anonym //

är så jävla avundsjuk på dig zara. sluta klaga. du har din framtid redan planerad framför dig, skulle döda för ditt liv.

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:24:10
Bilkist //

Du klarar allt Zara <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:31:19
Emelie //

Jag skulle ha känt precis likadant, precis som du känner just nu.
Du får ta allting som de kommer och leva i nuet.. Det är jättesvårt, men för att få leva upp till sina drömmar måste man offra saker och ting. I vissa ögonblick måste man släppa taget, jag skulle vart precis lika feg. Men man måste inse att ibland är det så..Du klarar detta och vi alla stöttar dig till 100!

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:34:13
Lollo //

Du är så stark som ger upp så mycket för din stora dröm. Många drömmer utan att våga. Inspireras så sjukt av dig.
Lycka till!

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:37:47
KATTKITTY //

JAG ÄR INTE BEYONCE FAN!<3

Skrivet 2013-07-09 kl. 14:39:53
URL: http://golddigger.blogg.se/
sabina //

skulle aldrig kunna lämna min pojkvän, skulle hellre stannat kvar i sverige då..

Skrivet 2013-07-09 kl. 15:26:25
URL: http://bbiinaa.blogg.se/
Pajjad //

Låt inte din röst, din talang gå till spillo. Du har chansen att bli något riktigt stort, du måste ta den. Det kommer va tufft, men livet är ingen dans på rosor. Dina äkta vänner kommer finnas kvar förevigt, hur många mil det än är så är det inget hinder. Du är ung, kärlek kommer och går. Ni kanske är menade att vara förevigt, men då kommer det också ske. Kanske inte just nu, men senare i livet. Just nu måste du tänka på dej, om detta är din stora dröm så kör. Va inte den som tänker tillbaka om 40 år, "varför tog jag inte min chans?".
Önskar dej all lycka och hoppas du inte blir en av dom avdankade artisterna som hamnar på melodifestivalen med mediokra låtar som fastnar på huvudet för att dom är så dåliga.
Kärlek!

Skrivet 2013-07-09 kl. 15:46:07
Julia //

Du är så himla bra Zara, du kommer klara detta!
Kram :)

Skrivet 2013-07-09 kl. 15:50:02
URL: http://juliiseen.blogg.se
Wipp //

Så fint skrivet!

Skrivet 2013-07-09 kl. 16:13:16
URL: http://wipp.devote.se
Wipp //

Så fint skrivet!

Skrivet 2013-07-09 kl. 16:13:23
URL: http://wipp.devote.se
Mathilda Carlström //

Zaraaa! Du är så jävla duktig och modig! Din talang är för värdefull för att "låta gå" lixom, så den borde du kämpa för. Jag lovar dig att när du väl är hemma så kommer dina vänner finnas där för dig. Några kanske blir rädda när du når ännu mer framgång men det är då du kommer märka vilka som är dina riktiga vänner. Dom som stannar kvar där hos dig fast ni befinner er på olika sidor av atlanten. Dom som hela tiden kämpar för att hålla konstakten med dig. Eftersom att man är två i ett förhållande, om du inte struntar i dom så kommer dom inte heller strunta i dig. Man kan växa ifrån varandra, växa upp olika snabbt osv men det kommer, så länge båda parterna i en vänskap eller i ett förhållande kämpar för det, funka ändå.

Du är galet duktig och jag ser fram emot att se dig toppa Billboard listan, sjunga duetter med de största stjärnorna och leverera på topp. Det är du verkligen värd. Lycka till! x

Skrivet 2013-07-09 kl. 16:39:18
URL: http://mcarlstrom.blogg.se/
Nelly Westman //

Oj till och med jag blir tårögd, så fint skrivet! Då är det sant, vi läsare lär känna dig genom dina texter och genom den relationen vi vet att du kommer klara det. För du är så stark! Kram!

Skrivet 2013-07-09 kl. 17:16:49
URL: http://nellywestman.devote.se
Anonym //

hade också velat flytta till usa, hade nog inte varit lika svårt för mig för jag har ungefär 4 vänner, men samtidigt är det väl svårt ändå..

Skrivet 2013-07-09 kl. 17:33:04
Sanna //

Om du åker tror jag att dina vänner och Ludwig kommer stötta dig till 100% och vänta på dig tills du kommer tillbaka.
Följ ditt hjärta, kram

Skrivet 2013-07-09 kl. 17:35:46
Louise //

Gumman, jag vet inte hur det är att flytta till andra sidan Atlanten, jag vet inte hur det är. Men jag vet hur det är att förlora någonting som man älskar. Men jag tror att dina vänner kommer stå vid din sida dag som natt ändå, dom kommer komma och kolla på dig, när du står på en stor scen och sjunger in för flera tusentals människor. Du är grym Zara. Du är verkligen duktig på det du gör, och när jag träffade dig så insåg jag oxå att du har inte bara en fantastisk röst, och det vackraste utseendet, utan du har oxå hur fin personlighet som helst. Du ställer dig på din fritid när du är med dina vänner, och tar kort med dina fans, du skriver autografer. Och är så jävla glad och positiv hela tiden. Jag förstår inte hur du orkar att jämt och ständigt vara så jävla glad, även du måste få ha jobbiga dagar, och gråta ut. Du har mig och alla andra som beundrar dig så sjukt mycket. Jag vet inte hur jag ska skriva. Det finns inte ord för att beskriva. Jag beundrar verkligen dig Zara. Det gör jag verkligen! När jag läste det du skrivit så blev jag rörd, jag blev tårögd. Följ ditt hjärta, och se att det kommer bli bra. Du är nog den starkaste människan som jag vet. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer gå bra för dig, och framförallt att du blir lycklig. Lycka till! Massa styrkekramar // Louise

Skrivet 2013-07-09 kl. 17:42:47
URL: http://tellfelts.blogg.se/
Anonym //

Man blir tårögd av din text, men alla vi som läser din blogg och verkligen älskar din musik vet att du är så stark och att du kommer klara dig bra! Du är GRYM på det du gör och du verkar vara en fantastisk person! Jag sitter just nu och lyssnar på dig och låtarna kan vara bland det bästa jag hört, så himla bra! Jag hoppas att allt går bra och att du blir lika lycklig som du förtjänar! Kram!

Skrivet 2013-07-09 kl. 18:02:57
Therese //

Zara, jag vet inte hur det är att flytta så långt som till andra sidan Atlanten. Men jag vet ändå hur det är att förlora någonting som man älskar,som man lagt ner all sin tid på, och vill fortsätta älska livet ut. Att du ska lämna Ludwig är något riktigt stort steg, som du aldrig kommer glömma men du får försöka så gott du kan, det kommer lösa sig. Ludwig kommer säkert möta dig på hälften av vägen när du blir äldre och vilja ha tillbaka dig. Även fast du flyttar tror jag att dina vänner kommer stå vid din sida dag som natt för det är såna vänner är, skulle jag vara din vän skulle jag alltid vara där för dig och stötta dig i dina svåra val. Dom kommer komma och kolla på dig, när du står på en stor scen och sjunger in för flera tusentals människor världen över. Du är verkligen grym Zara. Du är verkligen duktig på det du gör, och lägger ner massor tid till dina fans och tar kort och skriver autografer mm.. Hoppas du vet hur bra du är på det du gör, annars ring mig så kan vi ha en lång diskussion om det <3 Jag har aldrig sett dig ledsen du är alltid positiv, det är fantastisk att du kan vara det, att kompinera och hinna med sång, skola, resa, vänner,pojkvän och bara ha det chill är inget jag har testat men du gör det jävligtbra! Du är en stor förebild... Det är så svårt att skriva , det finns inte ord för att beskriva vilken fantastisk kvinna du är. Jag beundrar verkligen dig Zara, det har jag alltid gjort ända sen talang och kommer alltid att göra. Det gör jag verkligen! När jag läste det du skrivit så blev jag själv rörd och fällde någon tår. Följ ditt hjärta, och se att det följer dig. Du är nog den starkaste människan som jag vet. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer gå bra för dig, och framförallt att du blir lycklig, det är det viktigaste. Lycka till i framtiden! Kram Therese p.s. du är inte feg, du är inte modig, du är stark som vågar och i mina ögon kommer du alltid förbli unik!

Skrivet 2013-07-09 kl. 18:36:56
En tjej som också flyttade. //

Hej Zara, jag känner hur du känner. För två år sedan behövde jag flytta till Italien för att min Pappa fick jobb här. Jag fick lämna allt, kompisarna, släktingar och all annat. Jag har hållt på med Gymnastik nu sedan jag var 5, och att bara lämna min grupp bara så där kändes och fortfarande känns som fruktansvärt. Visst jag har ingen aning hur det känns att flytta så långt som USA, men vart man än flyttar som är ju det ett helevet först. Och det måste jag säga att det är. Jag började i en Amerikansk skola, och det var ju inte så att jag kunde så mycket engelska direkt, men nu så kan jag flytande. Efter två år nu måste jag flytta hem igen. Dom kompisarna som jag fick här har varit fantastiska, men jag är inte bara den som lämnar Italien. Min allra bästa kompis har redan flyttat tillbaks hem till USA, och mina andra kompisar flyttar hem runt om jorden. Först i början kommer det vara hemskt för det kommer det verkligen att vara. Men efter man har kommit in i det så kommer det känns att det faktiskt var värt det att flytta och lämna all det där hemma. Och när du kommer hem till Sverige och hälsar på, kommer du märka saker som du kanske inte tänkt på innan. Jag till exempel blev helt konstig när jag fick se en svensk registereings plåt på bilarna. Saker som svenskt godis kommer vara himlen nästan när du äter dom. Jag vill bara säga att jag förstår lite, hur det är att flytta ifrån allt. Det är svårt men du kommer klara dig! Tänk bara när du står där på en fullsatt arena som bara kom för att titta på Dig!

Skrivet 2013-07-09 kl. 19:09:22
Jennifer //

<3

Skrivet 2013-07-09 kl. 19:10:36
Tilda //

Hej, så kolla. Någon gång i livet hade detta hänt ändå. Det är inte bara för att du ska flytta/vara iväg länge i usa, utan ni hade antagligen gått vidare och växt ifrån varandra ändå. Ni hade kanske gått på olika gymnasium och ändå träffat andra vänner. Vissa av er hade saknat det gamla ni hade men vissa hade bara gått vidare. Du och Ludwig kanske hade växt ifrån varandra också eller så hade ni växt med varandra om du förstår. Men någon gång i livet måste man upptäcka hur det är att vara själv också. Fundera ut vem man är utan någon annan. Detta ser jag som en fantastisk möjlighet att växa med sig själv också. Om ni verkligen var så bra vänner, eller om du och ludwig verkligen är "meant to be", så kommer ni hitta tillbaka till varandra. När du åker iväg till usa så släpp allt. Du måste för att kunna låta dig själv gå vidare. Jag hade inte gått in på mina "gamla" vänners instagram och längtat tillbaka. Jag hade börjat ett nytt liv i usa. Leva min dröm där och sen komma tillbaka till sverige som en ny männsika. Vet att jag låter kall men jag är inte kall det är bara orden som blir helt hårda och arga typ, haha..
Tack för mig.

Skrivet 2013-07-09 kl. 19:14:41
URL: http://tildosh.blogg.se
Lina //

Åh du är så stark Sara! Jag vet att det kommer gå jättebra för dig där borta och efter ett tag kommer hemlängtan och allt det där bli bättre. Lycka till iaf!

Skrivet 2013-07-09 kl. 19:37:01
Elsa //

Jag blev så sjukt ledsen så jag måste kommentera. Tänk på att båda grejerna är helt amazing. Hoppas det funkar för dig och Ludwig, ni tillsammans är min inspiration. Vill inte att ni båda ska gråta efter varandra på nätterna. Kan inte Ludwig komma och hälsa på och när ni blir äldre att han också flyttar till USA. Kanske långsiktigt och optimistisk men om ni båda vill tror jag att det går

Skrivet 2013-07-09 kl. 19:59:54
Julia //

Zara läs detta. Jag är lika gammal som dig med en dröm, att bli fotbollsproffs. Min agent vill att jag ska till Tyskland och provträna med klubbar, jag vill så gärna, det är ju min dröm. Men jag är rädd, rädd för nya vänner, rädd för ett nytt språk, rädd för att vara ansvarsfull i ett annat land. Och tro mig, jag förstår dig! Det är min högsta dröm och innan så tänkte jag "bara kör e du får chansen annars vill du det inte" men så enkelt är det inte. Jag vet att jag kommer ångra mig en dag om jag inte tar chansen, men jag är rädd, hela tiden. Men lever efter citatet "if your dreams doesn't scare you, they aren't big enough" ta chansen zara, en dag kommer du ha ALLT som du vill ha!

Skrivet 2013-07-09 kl. 20:26:40
Rebecca //

Vad som än händer så kommer du alltid ha dina vänner familj och pojkvän. Dem förstår och stöttar! DU är bäst och så talangfull och de kommer bli super!
Dessutom så kommer du alltid att ha oss spelar ingen roll vad som händer!

PS: Hur gick uppkörningen!!! SÅ nyfiken hoppas de gick super bra!!:D KRAM Ds.

Skrivet 2013-07-09 kl. 20:37:15
Emma - flyttar till USA //

Jag känner igen mig. Flyttar till USA den 28 juli för att tillbringa ett år där. Jag kommer sakna så mycket här hemma. Men jag försöker se det som en bra erfarenhet. Jag ska se till att ha det bästa året i mitt liv. Jag vet att mina vänner jag har kommer att finnas kvar. Tror du kommer att klara det! Kram

Skrivet 2013-07-09 kl. 20:37:39
URL: http://usaemma.blo.gg
Frida //

Hej finaste Zara! Du ska veta att du inte är ensam om detta! Jag går igenom nästan samma sak, flyttar till Stockholm denna sommaren för att lämna allt och alla kvar där hemma. Jag är också rädd för hur mitt nya liv kommer bli, har alltid varit rädd för tunnelbanor haha. Men tänk positivt, du flyttar ju i så fall till varma USA! Du behåller dina gamla vänner på avstånd samtidigt som du skaffar nya! Jag hade hoppats på att någon dag springa på dig i Stockholms gator, för jag skulle verkligen vilja träffa dig! Men om jag inte hinner göra det så önskar jag dig lycka till -till din framtid! <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 20:39:41
URL: http://www.nattstad.se/fridamichelles
Alexandra //

Jahapp, nu rinner tårarna. Älskar att du delar med dig av känslor och förstår verkligen dig! Hoppas att allt löser sig och jag önskar dig all lycka till<3 Du är grym så du vet!!!!!;)

Skrivet 2013-07-09 kl. 20:41:12
Thea & Johanna //

allt kommer att lösa sig Zara, don't worry be happy! <3 vi önskar dig all lycka i framtiden kramar <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 20:58:42
URL: http://bestisarnaslife.devote.se
Kajsa //

Du är så himla duktig och du kommer komma så långt som du vill. Kom ihåg att jag såg dig när du va med i talang, jag kom inte ihåg vem nån va eller vad dom gjorde jag kom bara ihåg att Zara Larsson var jäkla duktig på att sjunga.
Kör ditt race! Men snälla även om du flyttar, fortsätt blogga. Så man får höra hur de går! Styrkekram❤

Skrivet 2013-07-09 kl. 21:31:01
hanna //

jag kan säga att jag nästan går igenom samma sak, i januari flyttade jag hemifrån för att byta gymnasium och bor nu, helt själv, 20 mil från min familj, mina vänner och min dåvarande pojkvän. det tog slut mellan oss efter en månad att jag hade flyttat. varje dag och framför allt helg, ser man att mina vänner skriver i våran grupp på facebook om vad dom ska göra tillsammans i helgen eller lägger upp bilder på varande på instagram, själv sitter jag helt ensam 20 mil ifrån och brister ut i gråt för att jag också vill vara med dom och träffa min familj, visst jag åker hem typ varannan vecka och har träffat vänner i min nya stad, men det är ändå inte den samma. dom har liksom bara känt mig i ett halvår och har ingen aning om vem jag är som person, men jag vill inte ge upp mitt gymnasieval eller min dröm, så bara att torka alla tårar och bita ihop och göra något man älskar.

Skrivet 2013-07-09 kl. 21:31:22
Anonym //

Äkta vänner skulle aldrig lämna dig.

Skrivet 2013-07-09 kl. 21:31:44
Karin //

Jag tänker inte säga att jag vet hur det känns för det gör jag inte, jag vet inte hur det känns att veta att jag kommer inte kunna träffa mina vänner när jag vill, att inte få pussa på min pojkvän när jag vill! Det jag KAN göra är att berätta för dig att det går att ha båda delarna, kanske inte så som du tänker dig, men fortfarande så kommer det att gå! det ni alla behöver är att tänka positivt och om de är de dina RIKTIGA vänner så lämnar de dig ALDRIG! de kommer att stötta och i alla fall försöka förstå att ni inte kommer kunna umgås lika ofta! Ni kan hålla kontakten på andra sätt. Det kommer antagligen inte vara lätt och ni kommer kanske inte vara lika tajta som ni en gång var men om de är dina riktiga vänner låter de dig leva ut din dröm!
för det är ju detta du vill göra, det har du ju sagt så många gånger själv! Att backa nu när du redan kommit så långt skulle bara vara fel! du har hela världen framför dig och med denna enorma chansen kan du leva ut din dröm!
Kasta dig ut i världen och lev, lev som om du skulle dö imorgon och njut för guds skull!
Och glöm inte att ta vara på varje litet tillfälle du får med dina vänner och din pojkvän!
jag tror att du kan fixa detta och jag är säker på att många andra oxå tror på dig!!
Min idol, Justin Bieber har lärt mig att om jag bara tror att jag kan klara något så kan jag det och just nu tror jag på dig!!
Jag önskar dig allt lycka till, jag är så stolt över att Sverige har dig och jag är säker på att du inom nåt/några år kommer stå på arenor som madison sqaure garden! #neversaynever

Skrivet 2013-07-09 kl. 21:32:00
A M A N D A - The L.A dream! //

Zara jag förstår att måste vara jäkligt tacksam över att du har möjligheter till att göra detta, annars vet jag inte vad jag skulle göra...tycka så jäkla illa om dig i alla fall. Men det har inte med grejen att göra. Du lever min dröm. Min dröm jag velat leva enda sedan jag var 5 år gammal. Och jag gråter på grund av att människor får leva MIN dröm, för jag vill ju så jäkla gärna också. Det har aldrig handlat om pengar, fame eller Hollywood gator för mig. Utan det har handlat om att få leva det jag alltid velat leva, det som fått mig fortsätta kämpa för livet. (Jag är deprimerad och självmordsbenägen), jag vill sjunga, agera och bli intervjuad, vinna Grammy's och Awards, träffa min stora idol Demi Lovato som inspirerat mig så helvetes mycket. Ser du? Du har till och med träffat din idol. Det har ingenting att göra med att du är känd så ta det inte på det sättet. Du har en sådan talang, och du vill, okej? Men om du är rädd för att Ludwig kommer bli kär i någon annan, att dina vänner kommer hitta nya vänner och så vidare så kommer du skratta åt det om du slår igenom, det skulle iaf jag, jag som velat det i över 10 år. Du ska veta att jag är avundsjuk på dig, men ändå glad att människor får leva sin dröm. Jag vill flytta till L.A, där har du varit flera gånger, och ska nu dit igen. Jag har aldrig varit där, och jag gråter på nätterna för jag är rädd att jag inte ens kommer komma dit på semester. Jag skär mig själv för att rymma från dom känslorna. Snälla, var tacksam. Va glad. Tänk att allt händer av en anledning, du är kär i honom? javisst, såklart du är, men du kommer hitta någon annan, precis som båda ni två vill att ni ska vara lyckliga. Lycka till.....!

Skrivet 2013-07-09 kl. 21:37:34
URL: http://amandaabitch.blogg.se
Lo //

Åh Zara jag ser att det är massa männsiskor som redan skriver vilket antingen känns bra eller överväldigande. Jag förstår att det r tufft för det är det. Livet är tufft, det vet du redan. Och du är så lyckligt lottad på flera viss, men det vet du också redan (en sak man inte får ta förgivet dock!).
Men så länge det känns bra i hjärtat så är det värt det. Det är det ända du behöver veta.
Och även om du inte tror mig, med tanke på hur mycket som händer runt om kring dig, så finns det folk som förstår, kanske inte dom du tror och inte heller alltid de som säger att de förstår, men det finns.

Massa kärlek till dig <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 21:46:08
URL: http://sea-bend.tumblr.com
annika //

Åh Zara... Jag är så ledsen att du kommer att vara tvungen att lämna allt, men du inser inte hur STARK du är!! Du är underbar och vad som än kommer att hända så kommer alla dina fans vara bakom dej och stötta dej till 100%!! Stay strong girl! <3

Skrivet 2013-07-09 kl. 22:10:40
Olivia //

Du klarar det! Det kommer att vara tufft men värt i slutändan! :)

Skrivet 2013-07-09 kl. 22:36:05
hanna //

Började gråta av att läsa detta, förstår dig så väl. Vi börjar bli vuxna nu, och lämna barndomen, känns så sorgligt.

Skrivet 2013-07-09 kl. 22:58:55
Elin //

Oj vad det är synd om dig. eller inte.

Skrivet 2013-07-09 kl. 23:18:33
Anonym //

Enligt ditt inlägg så ligger dina val mellan lycka och kärlek eller materiell lycka och glamour... enkelt att välja

Skrivet 2013-07-09 kl. 23:39:20
Dena //

Här är ja en heelt random tjej.....

Jag tycker du är helt underbar och en mycket stark tjej!<3 Jag blev alldeles full av gråt när jag läste ditt inlägg... Du är som en super hjälte i min värld "hon" som klarar ALLT! Klarar skolan samtidigt som du spelar in en musikvideo har en pojkvän och kompisar att umgås med.... Du är speciell det har alla tyckt sen första gången du ställde dig på talang scenen.!😉 Att lämna Ludwig och alla dina kompisar kan vara väldigt tufft jag tror att jag kan förstå.... Jag vill inte verka som någon sykolog nu Men jag tror att om dina vänner är Sanna så stannar de för dig resten av livet!<3 jag tror alla dina riktiga kompisar och Ludwig kommer sakna dig enormt mycket! Men jag tycker att du ska spendera all tid du har med Ludwig och dina kompisar "ta vara på tiden liksom" göra allt ni kommer på😉 Hursomhelst så stöttar alla vi såkallade "Larremannar" dig till slutet:-)

PS.det var inte jag som kom på namnet "Larremannar"

Kram// en 129% stöttande tjej<3

Skrivet 2013-07-09 kl. 23:50:55
Anonym //

Hejsan Zara

När jag läste de här så fick jag en stor klump i magen, bokstavligt talat mår jag illa. Dina funderingar på att flytta till usa är nämligen min killes, bästa väns, och mitt hjärtas verklighet om en och en halv vecka. Han flyttar dit pga karriären (fotboll inte artisteri), precis som du kanske ska göra alltså förstår jag. Jag vet genom honom hur svårt de är med kompisar osv, och att vi måste skiljas åt som par är fruktansvärt, kan inte ens tänka mig att vara utan honom och då flyttar han som sagt alldeles snart.. Dör liksom av längtan efter någon dag precis som du när Ludwig är borta.

Jag vet inte riktigt vad jag vill få ut av de här, men någonting i stil med att de är nog jobbigare än du tror, så du måste verkligen vara 100% säker innerst inne annars klarar man inte av en sådan stor omställning. Nu tvivlar jag absolut inte på att du inte är stark nog eller något alls i den stilen, jag tycker du är fantastisk och ser upp till dig, så du inte ser den här kommentaren som något drygt för de är verkligen inte min avsikt! Utan jag bara ber dig tänka igenom de noga (vilket du verkar göra 😊) då de drabbar andra också, men är du säker och om du väl bestämmer dig för detta så kommer du klara av de även om de kommer bli jävligt svårt ett tag. Du är fantastiskt duktig och och en bra förebild.
Kram

Skrivet 2013-07-10 kl. 01:05:30
anonym //

klart som fan att det kan bli tufft,I BÖRJAN. när du vart där ett tag och du kommer in dig i den världen och skaffar nya kompisar, då kommer det säkerligen kännas bättre. dom vännerna du ändå har kvar när du kommer hem efter flera veckor borta, det är dom som är riktiga vänner. dom andra vännerna var bara en fas, dom klarar du dig utan. vänner är som stjärnor, du ser dom inte alltid men du vet att dom finns där ute. Din röst är värd hela världen. Du kan bli riktigt stor! gör det du älskar, med dom du älskar. ta vara på det du har, det finns många som skulle döda för det.

Skrivet 2013-07-10 kl. 01:33:36
damian //

Skrattar du inte åt dig sj din clown? 15 bast.råkar se bra ut.utseendefixerad o kan sjunga o kommer bli känd.så tjuter du ut i media. buhuu ska till new york o börja snobblivet i usa som jag haft i sverige. vanligt folk får nöja sig med en vanlig moped. snobbzara fåe mopedbil. hoppas du misslyckas. folk svälter o lilla snobben gråter över att hpn redan är kändis o ska till new york. aaaw

Skrivet 2013-07-10 kl. 01:40:36
Anonym //

Tkr du ska stanna här. Inget är finare än riktiga vänner som bryr sig om dig. Tänk typ Justin hur många vänner kan han ha? Typ ingen.. Han reser runt hela tiden. Det räcker att vara känd här hemma i vårt underbara Sverige. Tänk skärgård, sol, bad, fest, och kärlek. Vet att det är stort med USA för dig.. Men tänk på vad du egentligen känner för att du ska må bra, inte en dröm du kommer må sämre av..

Skrivet 2013-07-10 kl. 01:48:59
Mentor uncovered //

Hade aldrig tagit detta steget fullt ut, man blir av med alla p.g.a avståndet, ensamhet o kanske andra lockelser. En mentor vore ju bra som varit där men att angöra detta själv i dagens samhälle. bara för och bli rik som ofta sitter ensamma på livets slut. Ta det i etapper o var hemma mest. Laila Bagge förstörde ju sitt äktenskap med Baggen för att sen ha 6 företag i Sweden nått, du måste vs smart o följa hjärtat. Dina låtar är så pass bra just nu att du har dom bästa i branchen varför då fly till USA. Agnes gjorde det, försök fråga hon, hon e fin. Molly Sandén är också där over mycket. Jag tycker det är suveränt att våga fråga sig själv o skriva det på bloggen, är man 15 år är man ett barn på många sätt trots alla gåvor. Gör test skiva och släpp för attse om du slår, inte fan skall du lämna alla här i halvårs vis. Det finns ingen säker framgång, man kan få en hit o sen sitta i Vollsjö o spika tofflor.

Kram på dig knytet o ta det försiktigt med livet.

Jag jobbar hellre på ICA än klipper alla band. Kan Gyllene Tider kan du.

Skrivet 2013-07-10 kl. 02:18:26
Mentor uncovered //

En sak till, du är lammkött för gamla producenter och där finns även andra bakom dörrarna, du måste va jävligt tuff och stå emot alla dessa nötter. 15 år och supersexig, som förälder skulle jag va skiträdd om dig. Det finns bara en oss.

Skrivet 2013-07-10 kl. 02:24:42
Anonym //

Vill ha amrikanska vänner......... Jävla gold digger :/

Skrivet 2013-07-10 kl. 02:42:52
Lukas Larsson //

Du måste kämpa om du nu tar dig till USA bara lev livet där tänk inte på sverige för det kan göra så du tappar fokus inom din karriär jag är helt seriöst skriv till mig vart du än vill säger inte tillnågon om du har någon speciell anonym account men asså jag är såklart ditt fan men kan inte säga största finns alltid värre jag är ditt fan för du sjunger bra (såklart) är vacker du sprider glädje du tänker inte bara på dig själv men störst av allt du vågar dela med alla att du får eftertanke och jag lovar blir ditt största fan om du lyckas i USA medans du är så här ung och du är svensk dessutom men jag säger inte för jag är stalker eller något kan ge massa tips lovar ! *: för tror både jag och massa vill du ska ha det bäst och lyckas! men bara att fråga säger inte till någon gissar på du har massa att prata med men ifall att jag är ju en kille du kan söka upp mig innan:P men aja här har du alla kontakt account
0704209927 tele
//lukas larsson norrköping (facebook)
Lukas_larsson (MrLarsson) (KIK-snapchat)
lukaslarssson (instagram) hoppas du får all hjälp och hoppas du väljer mig som coach! lycka till gumman

Skrivet 2013-07-10 kl. 03:43:31
Lukas Larsson //

En sista grej föresten en till grej varför det är lättare prata med mig jag är en anonym person du har inte träffat mig jag vet inte din personligthet jag kommer behandla dig som en vanlig person och du en sista grej jag heter larsson på riktigt jag är inte en sån där läskig som ändrar allt för att heta som du :D

Skrivet 2013-07-10 kl. 03:51:10
Rickard //

Jag har varit här i USA i 11 månader nu som utbytesstudent, och jag förstår precis vad du känner. Men det du kommer få en upplevelse som extremt få människor får chansen att uppleva. Du kan kontakta mig om du vill. Jag har också kontakt med hundratals andra utbytesstudenter, så om du känner att du undrar något över det High School du ska till så finns det en chans att jag kan hitta någon som har gått där. Tekniskt sätt så blir du lite av en utbytesstudent, och vi utbytesstudenter hjälper varandra ;)

Skrivet 2013-07-10 kl. 04:30:36
Simon //

Damian! Är du läskunnig? Hon gråter inte över att var kändis, hon är rädd för att förlora allt hon redan har då hon vill följa sin egen dröm och uppnå sina mål, och det är inget som är speciellt clownigt i det!

Skrivet 2013-07-10 kl. 07:39:16
Moa k //

Du är sjukt duktig på att sjunga, du är sjukt fin och du är grymt snäll! Man ser de din insta bloggen när du blir intervjuad. Man bara ser de. Men jag kan såklart inte sitta här och tro att min kommentar kommer hjälpa dig.. Men jag kan säga att många tänker på dig just nu även små tjejer som inte har något liv! Som jag känner mig just nu.. Innan jag hade läst jag gråter när jag skriver det här så hade jag tårar i ögonen. Och jag vill bara sä

Skrivet 2013-07-10 kl. 08:40:40
Moa k //

Och jag vill bara säga att du har många som tänker på dig även om vi inte känner varann på det sättet, men jag lovar att jag tror inte Ludwig kommer rycka på axlarna och säga okej, han kommer nog antagligen försöka göra det på bästa sätt. Nu låter jag som jag vet allt men jag vill bara ge så mycket stöd jag kan! Du är grym många gillar dig Zara!<3

Skrivet 2013-07-10 kl. 08:45:42
caroline //

Söta fina Zara, det kommer bli så bra ändå. Lugn och fin bara..

Skrivet 2013-07-10 kl. 09:01:53
William //

Det är ju klart att det är svårt att lämna allt. Om denna Ludwig nu älskar dig så kommer han vilja att du följer dina drömmar, och om han försöker få dig att stanna så är han inte rätt person för dig. OM du är lycklig borde han vara lycklig. Du kommer att ha det så jävla kul i USA. Du läser säkert inte ens detta men om du nu gör det så hoppas jag att den här texten är till någon hjälp. Du kommer att gå så sjukt långt! Du måste bara våga!

Skrivet 2013-07-10 kl. 10:09:29
Malin //

Ta chansen, dina vänner, familj & din pojkvän är bara ETT samtal ifrån. Hellre att man ångrar något man har gjort är att ångra något man inte gjorde. Förstår om det är jobbigt att lämna allt. Men du kommer träffa så många trevliga människor som tar hand om dig i U.S.A.

Skrivet 2013-07-10 kl. 10:36:46
URL: http://loveisbeaty.webblogg.se
Sandra Eriksson //

Vi tror på dig! Du kommer bli stor, du kommer vinna hela USA! Allt kommer bli bra tillslut, allt blir bra tillslut!

Du har en superfin blogg, älskar den!

Kolla gärna in min! 💕

Skrivet 2013-07-10 kl. 11:45:36
URL: http://sandraerikssons.blogg.se
Gabriella Dahlby //

Älskade Zara! Du kommer att fixa detta. Även hur svårt det är. Men försök att tänka positivt även om det inte riktigt går. Dina vänner är sjukt stolta över det du gör, du framför något riktigt unikt när du står på scen. Dom kommer aldrig att lämna dig även om man kan känna så. Dom kommer hålla tummarna på andra sidan Atlanten för att du har talang, du är en riktig stjärna tjejen! Om 3 år kanske, så kommer du bli lika känd som Rihanna/Beyonce. Dina vänner är så stolta över dig! Och Ludwig också, det vet vi alla hjärtat. Du kommer fixa det❤

Skrivet 2013-07-10 kl. 12:33:39
Kristina //

Du är sjukt stark Zara och ingen kan känna precis som du men vi förstår att du här är världens stora chans för dig, så ta den. Du kommer ångra dig annars!
Dina vänner kommer vara kvar, tro mig. Du kommer inte se dem lika ofta men dem kommer alltid vara vid din sida och när du ser dem kommer det vara en helt annan sak. Det här låter sjukt deep men följ ditt hjärta, musik är det du vill.. Dina vänner kommer alltid stötta dig och vara vid din sida, glöm inte det. Jag var borta bara i 2 veckor och det är sannt.. Man saknar sverige så sjukt mke mer än vad man tror.. Men Sverige är kvar, samma som när du lämnade den. Du måste bara lita på dig själv och om det här är vad du vill. Gör det för det kommer vara så sjuukt värt det till slut.
Jag är så avis på dig, för det du gör nu, är min dröm haha. Men jag förstår att det är uppoffringar man måste göra och jag önskar dig så sjukt mycket lycka till <3

Skrivet 2013-07-10 kl. 13:49:51
URL: http://kristinaz.blogg.se
Emilia :) //

Jag förstår väldigt väl att du är rädd. Men det kommer bli väldigt spännande o andra sidan med!
Att få åka till USA,det är inte alla som får göra. Eller får o får,det är inte alls många som har råd att ta sig dit. Men det har du! :) Du har ju säkert jätte många möjligheter att bli ännu större än vad du är nu (känsid-livet). Du ska vara väldigt stolt över dig sjläv!

Jag har själv varit i New York,faktiske det här året var det. Det är jätte fint där! Hoppas du får det super bra där! Du är en fantastik person! KRAM <3

Skrivet 2013-07-10 kl. 14:55:46
Klara //

Hej ZARA!!
Du är nog stor överallt, (jag tycker du är världens bästa kändis.)För mig skulle det nog vara lika tufft. Man får la ta var på den sista tiden man har. Jag tycker du redan är stor för alla. Du är min förebild hehe..

Skrivet 2013-07-10 kl. 15:05:00
INGEN JÄVLA ROMAN OM ATT DU ÄR EN FANTASTISK PERSON ZARA OCH VI STÖTTAR DIG, UTAN ETT TIPS FRÅN NÅGON SOM FAKTISKT KAN ANA HUR DU KÄNNER //

Hej du.
Jag kan faktiskt tänka mej hur du känner. För jag har varit i en liknande situation själv! Jag spelade mycket teater för några år sedan, visserligen var det inte utomlands, men det upptog enorma mängder av min tid ändå. Jag är 17 år nu och har tagit en paus med skådespelandet. Dels för att det inte dök upp några bra chanser längre, och dels för att jag inte orkade och ville ha tid för vardagen och mina vänner. Men för att komma till min point; det som tog mej igenom de svåra stunderna då allt man ville var att bara få vara hemma med sin familj och vänner och känna att man fortfarande var en del av dem, det var tanken att "jag kan sluta om jag vill". När som helst, om jag känner att jag verkligen inte vill ge upp hela min vardag för att bli "känd", så kan jag säga att det här passar inte för mig, och åka hem igen. Det skulle vara svårt att säga och genomföra det, men det skulle gå. Jag vill att du ska komma ihåg det! Att du är inte i ett fängelse. Du KAN ändra dig om du vill, det kommer att bli jobbigt, men det går. Och om du har riktiga vänner så kommer de att vänta på dig. Men detta är bara ett knep som kan få dej att känna lite tröst när du känner dej som ledsnast, för jag tror faktiskt inte att du kommer att behöva använda det. Du kommer att klara dej just fine. Kram

Skrivet 2013-07-10 kl. 15:24:52
Patricia //

Försök att tänka att du är lyckligt lottad och att du i slutändan kommer få ut något bra av flytten! Önskar dig all lycka!

Skrivet 2013-07-10 kl. 15:47:12
Simon josefsson //

Va stark tänk på något anat och umgås så mycket du kan med dina vänner och Ludwig du ska se att det kommer att ordna sig kram på dig hjärtat

Skrivet 2013-07-10 kl. 17:17:55
Anonym //

förstår dig verkligen. kan inte du ha en frågestund som vi får ställa till din mamma sen svarar hon?

Skrivet 2013-07-10 kl. 18:24:12
Elizabeth //

Jag tycker inte att det var så dramatiskt haha. Jag förstår vad du menar, jag har också funderat på att flytta bort och jag pratade med en av mina närmaste vänner om det, hon har precis kommit hem efter att ha varit utomlands i ett år. Hon sa att det krossade hennes hjärta att flytta. Men att det var värt det. Och det är trots allt det som slutligen är frågan, är det värt det? Och ja. Det är det.

Skrivet 2013-07-10 kl. 20:03:22
URL: http://fromelizabethwithlove.blogg.se
Linnea //

Även om det låter enormt klyschigt, kom ihåg att du är såå lyckligt lottad och låt inget stoppa dina drömmar. Jag önskar dig all lycka och kommer hålla tummarna för din skull för din framtid.
Glöm inte heller att du är FANTASTISK!

Kram och lycka till

Skrivet 2013-07-10 kl. 20:10:53
Ellen Matilda Nymo //

Världens bästa Zara, tårar rinner när jag läste det du skrev. Jag vet bara att det vore skam om du går runt med den talangen du faktiskt har utan att folk får ta del av den, du är underbar vännen & du har varit min förebild sen du var med i talang. Du kan alltid komma tillbaka hit, det finns inget tvång att du måste stanna kvar där. Lycka till, du är bäst. <3

Skrivet 2013-07-10 kl. 20:12:07
URL: http://ellenymo.blogg.se/
Flingan //

Zara, har aldrig varit med om någon klokare 15-åring, Jag är tvåbarnsmamma och är 35år och snubblade in på din blogg! Du är jätteduktig, det kommer att gå utmärkt, du har hela livet framför dig. Om det är menat för dig och Ludvig att vara tillsammans i livet, då korsar era banor senare också, livet är långt! :) lycka till, du har en superröst verkligen! häls. Flingan

Skrivet 2013-07-10 kl. 20:32:06
Anonym //

Ønsker deg masse lykke til, du er kjempe modig! Gleder meg til å følge reisen din, håper du får stor suksess i USA! :)

Skrivet 2013-07-10 kl. 21:51:00
nicole kestola //

åh, du skriver så himla fint! Tycker både synd om dig och ändå är jag avensjuk på dig! Men tycker mest synd om dig! du är så begåvad! Jätte fint inlägg, blir helt tårögd! men mer människor borde se hur begåvad du är! Tråkigt att du måste lämna allt! men det kommer bli bra! kram

Skrivet 2013-07-10 kl. 22:03:11
URL: http://nikkki.se
Johanna //

Det blir säkert bra i slutändan hur du än väljer att göra! Gå på magkänslan :)

Men något som slår mig är att du verkar ha så bråttom! Du är bara 15 år, du har hela livet på dig att bygga upp en karriär. Varför inte ta det lite lugnt och fortsätta sjunga och spela in låtar här i Sverige tills du har tagit studenten och kan göra precis vad du vill? Och framför allt, NJUT av tiden som tonåring, det är en härlig tid som aldrig kommer tillbaka!

Skrivet 2013-07-10 kl. 22:53:08
Veronica //

Det kommer att gå bra för dig. Jag bodde utomlands i 1,5 år, jag HATADE det i början, jag grät varje dag i en månad. Men jag lärde mig att älska landet jag bodde i då och jag fick underbara vänner. När vi skulle flytta hem till Sverige, ville jag nästan inte följa med. Jag vet att detta inte är samma sak som du kommer att gå igenom, men det kommer att gå bra för dig! Du kommer få en karriär som många bra drömmer om!
Din vänner kommer finnas kvar när du kommer tillbaka, du kommer fortfarande ha kontakt med dem när du är borta. Du är bara ett telefonsamtal borta. Du kommer även skapa nya vän er där, så du kommer inte vara ensam. Och du kommer växa som person. När du kommer hem till våren kommer du att vilja göra om allt igen.
Jag tror på dig, du kommer att bli stor en dag.

Skrivet 2013-07-10 kl. 23:08:16
Sara //

Shit happens, things goes wrong, people change but life goes on. Nej men du är en stark tjej & i slutändan kommer allt bli bra, du kommer leva som i en dröm. Stay strong <3

Skrivet 2013-07-10 kl. 23:45:13
Jennifer //

Jag vet att det kan kännas jobbigt jag har själv flyttat, men då flyttade jag helt och hållet och nu har jag bott här i 2 år och jag vet att om jag vill komma tillbaka till Sverige så finns alla mina vänner kvar och samma är det för dig, för riktiga vänner försvinner aldrig även om man inte håller kontakten med på väldigt länge dom är kvar iallafall! Men snälla skulle du kunna svara på den här frågan att hur gör du med skolan och så för du kommer ju missa massor? :O Blir glad om du har tid att svara på den! Men iallafall Zara du klarar det för det du gör är ju för dina drömmar så inget kan stoppa en då!

Skrivet 2013-07-10 kl. 23:59:24
Simon //

Zara, det där var en väldigt rörande text! Om man har en dröm så ska man fullfölja den när man får chansen. Helt klart. Du behöver inte vara rädd för att förlora dina vänner, tro mig, dina vänner kommer att finnas kvar för dig här i Sverige under alla omständigheter! Jag tror till och med att dem är mer oroliga för att förlora dig under din resa. Men det är inget de egentligen behöver oroa sig för skulle jag tro.

Behåll fötterna på jorden och fortsätt vara samma Zara som du är idag så kommer alla pusselbitar falla på plats till ett lyckligt slut med the best of both worlds.

Du är så jävla bra och du är dig själv och med dessa ingredienser kommer du att lyckas! Du kommer briljera i USA och uppnå mål efter mål som du satt upp. Det är jag helt säker på. Ditt namn kommer vara på människors läppar över hela världen inom några år, 100%!

Hoppas du läser detta och tar till dig något av det jag skrivit i allafall! :)

Skrivet 2013-07-11 kl. 00:52:53
idaaholmberg @instagram //

Jag vet att jag bara är en av 200 kommentarer men jag kan säga att jag grät när jag läste denna texten. Jag har själv vänner som jag haft hela livet, pojkvän och allt annat här hemma. Dock ingen talang haha! Jag hoppas att du kommer bli lycklig på båda sätten (vilket jag är säker på). Jag tror också att du kommer ha kvar dina vänner här även fast du bor i USA. Jag hoppas på innerligt att du kommer få ett helt fantastiskt liv i USA! Jag känner inte dig men jag önskar dig ALLA LYCKA! :)

Skrivet 2013-07-11 kl. 01:20:06
Linn //

Du kommer klara det jättebra!
Jag vet själv hur det är, att uppoffra allt man har. Jag lämnade mina vänner min släkt och allt jag hade när vi flyttade till USA, det är svårt men det är också, väldigt ofta, värt det!
Kram

Skrivet 2013-07-11 kl. 04:31:33
URL: http://www.linniusa.devote.se
<3 //

Zara, jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag förstår. Men det gör jag inte. Men för din skull så försöker jag sätta mig in i situationen själv, och det är inte roligt. Jag förstår att du går igenom en riktigt tuff period. Men dina vänner kommer aldrig någonsin glömma dig, tänk när dom får se alla bilder på dig från olika galor och på nått stort amerikanskt tvprogram. Dom kommer vara så stolta över dig, en sån vän som dig kan man verkligen inte glömma. Du har kommit så långt, längre än vad många skulle göra! Hela Sverige är stolta över dig. Du kommer bli stor, men när du har det jobbigt, gå in på din blogg och läs alla kommentarer här. Du kommer inse att du alltid har oss vid din sida, oavsett vart i världen du är. Du är bäst zara! Kram

Skrivet 2013-07-11 kl. 07:18:22
Anonym //

Zara du ska nog lugna dig lite med USA. Du har knappt slagit igenom i Sverige elr kanske men hur många vuxna fans har du? Tänk efter noga och va inte så optimistisk! Din chans att bli stor som typ ABBA i Sverige är minnemal... Kör på i Sverige först, se vad som händer det har ju ändå gott bra nu så varför inte fortsätta? Du är typiskt en sådan 15 åring som har så bråttom ... Men men lycka till!:)

Skrivet 2013-07-11 kl. 09:16:25
Ida //

Zara jag tycker att du ska ta vara på den tid du har i sverige nu. Njut av den svenska sommaren nu och njut av sverige medans du är här! Sen får du njuta av livet är du är i usa också! Det är ju nästa helt fantastiskt! Jag vet att du inte känner så men du kan tänka så! jag vet typ ungefär hur du känner, fast jag ska bara flytta till en annan del av sverige haha men vill ändå inte förlora mina vänner som jag säkert kommer göra! Men du kommer få nya vänner i usa som säkert kommer stå dig lika nära som dom vännerna du har i sverige. <3

Skrivet 2013-07-11 kl. 12:01:46
Anonym //

Jättebra inlägg. Du ska få se att allt ordnar sig. När du slår dig ner i USA kommer du få nya fina kompisar, förändring för med sig mycket bra saker också. Ta hand om dig.

Skrivet 2013-07-11 kl. 13:16:12
Lisa //

Jg vill bara säga att jag tror att du kommer klara detta till 110%! Du har sjukt bra röst, och Sverige kommer bli sjult stolt över dig när du är i LA!

Skrivet 2013-07-11 kl. 13:23:37
URL: http://nattstad.se/lisaslottner
Eve //

Har du och Ludwig gjort slut? Eller ska ni göra de?

Skrivet 2013-07-11 kl. 14:40:30
Maja & Maja //

Åh vi vill verkligen flytta till USA, men det är nog svårare än vad man tänker sig när man väl är där och ska göra det. Kika gärna in på våran blogg, vi bloggar om lite allt möjligt. /M&M

Skrivet 2013-07-11 kl. 15:54:00
URL: http://nattstad.se/majaochmaja
Juliana //

det blir nog bra! du kan ju alltid tänka vilket dröm liv detta är. :)

Skrivet 2013-07-11 kl. 18:10:41
URL: http://photosbyjuliana.blogspot.com
anonym //

Tycker att man ska göra det man drömmer om... Men kom ihåg att aldrig glömma den du är. Det är väldigt lätt, speciellt dit du ska flytta. Visst det kommer vara som en dröm men det kommer aldrig att vara som hemma. Låt dig ej bli uppslukad.
Om det ej känns bra så kan du alltid åka hem. Kärriären är ej det viktigaste I livet om man ej är helt lycklig. Om du har talang så kan du lyckas vart du än är.

Been there done that!

önskar dig det bästa... Lycka till!

Skrivet 2013-07-11 kl. 18:49:03
Anonym //

Zara du är verkligen inte dramatisk. Det du skrev ovanför är normala känslor. Jag förstår precis hur du menar och jag hoppas att det går bra för dig.
Vad är det för fel med att bli stor i Sverige dock? Du kommer bli minst lika känd här som du kan bli i USA, du kommer fortfarande kunna shoppa här, träffa dina vänner, turnera runt i hela VÄRLDEN och mycket mer. Vad du än gör så kommer du ändå lyckas, vare sig du bor i Sverige eller i USA.
Som du skrev i inlägget så förstår jag inte heller varför men måste offra något man älskar för att få något annat man älskar- frågan är bara om du vill offra allt i Sverige för ett nytt liv i USA, eller om du vill offra allt i USA för ett kändisliv i Sverige. :) vad du än gör så kommer du lyckas zara!

Skrivet 2013-07-11 kl. 18:58:16
Malin //

Jag har ingen blekaste aning om vad jag ska skriva men det här var verkligen ett sjukt intressant och känsligt inlägg.
Jag önskar dig ett stort jävla lycka till! Det löser sig på något sett, det tror jag verkligen.

Skrivet 2013-07-11 kl. 21:00:22
Emma //

Förstår hur du känner, jag skulle nog inte klara av att lämna allting här hemma. Mina vänner och min fina släkt. Skulle sakna allting för mycket, men du är stark och du kommer lyckas inom musiken. Fara på turné runt hela världen och ett stopp kommer vara Sverige och du kommer att få umgås med alla dina fina vänner. DU ÄR RIKTIGT MODIG & JAG VET ATT VAD DU ÄN GÖR SÅ KOMMER DU BLI LYCKLIG OCH FRAMGÅNGSRIK!! Kramar!! :)

Skrivet 2013-07-11 kl. 22:47:23
URL: http://emmatoyra.blogg.se
Julia //

Jag ska byta skola för att jag inte trivs på min nuvarande skola. Kommer bland annat skiljas från 3 killar jag känt i 12 år, alltid samma dagisavdelning och klass. Och "bara" det att inte träffa dom och många fler som jag bara känt ett år, gör så ont och jag har gjort precis som du, gråtit, inte vetat vad jag vill. Jag har haft super mycket ångest och tänkt "nej nu har jag förstört allting". Och du gör något sååå mycket större. Jag tänker inte säga att jag förstår dig, för det gör ingen annan än du själv - Men jag har något liiitet att jämföra med. Du är inte dramatisk. Du är jätte stark och modig som gör det här. Kram på dig!

Skrivet 2013-07-11 kl. 23:29:06
URL: http://juliadahlqvists.blogg.se/
lina //

Det ordnar sig, jag lovar dig. Time will tell. Visst, man måste offra vissa bitar ibland,men idag finns det ju facebook och allt som gör att man kan hålla kontakten och följa varandras liv. Det är absolut inte samma sak som att träffas irl. Men ändå.
MÅNGA flyttar tillslut, speciellt efter gymnasiet. Till andra städer och länder. Säkert hälften av mina klasskompisar och andra vänner flyttade efter gymnasiet. Det var så sorligt. Men man växer upp och tar nya steg ut i livet :)

Skrivet 2013-07-12 kl. 09:32:33
Lilly Fang //

åååh, så synd om dig. följ ditt hjärta. gör valet som är bäst för dig. prata med Ludwig och alla dina vänner. Din familj. vad de tycker. åk iväg nån dag och få din tankar rensade. vad du än väljer så hoppas jag att det bli bäst för dig. Kram.

Skrivet 2013-07-12 kl. 13:52:12
URL: http://www.rydebacksfotografen.blogg.se
Hanna Watson - nygift i Kanada //

Det stämmer det du skriver. Det är otroligt svårt att flytta bort till andra sidan jordklotet. Man lär känna nya männskor, man växer som person, min upplever saker och blir faktiskt disconnected från de här hemma.

Visst - man kan absolut fortfarande vara vänner med de hemma men det är nåt som händer. Och saker går liksom inte tillbaka till där de var förrut. Det betyder inte nödvändigtvis att det blir sämre, kanske tom bättre - men annorlunda.

Jag flyttade till Kanada för min man och hemma skaffar mina vänner barn och jag är inte där. Det gör ont i hjärtat ibland men samtidigt får jag ju någonting annat. Man får försöka hålla kontakten så bra man bara kan.

Och distansförhållande går om man vill. Vi gjorde 1,5 år och det var det svåraste jag gjort men såå värt det nu när jag är med min man.

Kram
Hanna Watson - Kanada

Skrivet 2013-07-12 kl. 19:27:15
URL: http://exiback.blogg.se
sara larsson //

du ska följa dina drömmar, du har så stor talang och ska ta vara på den. ta chansen medans du kan, hur svårt det än är! flyttar gärna med dig till usa, vill också, finns som bakgrunds dansare on du skulle behöva de!!!

puss

Skrivet 2013-07-12 kl. 23:08:08
URL: http://www.saraalexandralarsson.blogg.se
Lulablue //

Med rätt kontakter så funkar Sverige som ett bra land för musikartister. Vi har bra producenter, och goda/ärliga människor som brinner för musiken.
Allt händer inte där borta, utan man bygger upp allting precis där man står. Alltså att de lockar till att åka någon annanstans, för att "där finns musiken". Musiken finns exakt där du är Zara. Kom bara ihåg det då du ser Hollywood skylten.

Svar: Jag har så rätta kontakter man kan ha, men tyvärr är det inte så. För att bli riktigt stor inom musiken måste du vara i USA och så är det...
zara

Skrivet 2013-07-13 kl. 00:01:07
URL: http://lulablue.blogg.se
Julia :) hoppas du läser detta, det betyder något för mig! //

Det är en svår sits du är i men du är stark det vet vi, detta blir dramatisk text, i vanliga fall är jag inte så men när jag läste din text fick jag nästan tårar i ögonen. Det är ju kul för dig att du får din chans att bli stor men samtidigt så blir det farväl med dina kompisar ett tag. Faktiskt vet jag inte vad jag ska skriva men jag är så stolt över dig att du är öppen jag bara älskar dig och vill att du ska vara stark som du är, komm på ett sätt med att få vara i USA men och så få träffa dina kompisar. Jag hade så gärna varit din kompis du värkar helt under bara, du är glad skrattig snäll. Allt som en kompis ska va! Du är så bra. Glöm aldrig de possessiva komementarer du får! Vet inte om detta peppar dig det är meningen med detta :) Det löser sig. Min stora syster är det så också att hon är borta från han ( eller egentligen är det han som är borta) men han är i Japan i en månad så de har svårt med kontakten men det går bra nedå och min syster träffar inte någon ny för hon älskar han! Ludwig älskar dig och jag tror inte att han skulle göra något dumt. Läser du dett betyder det så sjukt mke för mig för jag gillar dig! Hoppas allt löser sig<3

Maila mig om du har sett detta och har tid att skriva + om du vill, det räcker bara med ett OK! Det skulle byta guld för mig, min adress ser du ju på denna kommentarer.

Ps älskar din blogg men älskar dig mer<3 !!

Skrivet 2013-07-13 kl. 00:19:29
Hanna //

Zara, jag kan inte låta bli att bli tårögd. Jag förstår helt och fullt vad du menar, jag ska till London nästa år och vara borta ett år. Även där kommer jag uppleva den jobbiga,starka smärta av att se vänner gå vidare och förändras utan mig vid deras sida. Jag vet att min situation inte ens är mätbart lik din, men känslorna tror jag är det samma. Och jag är rädd, rädd för att hamna efter, glömmas bort och få en iaktagande roll istället för en agerande. Att gå vidare är positivt, i längden håller allt bättre bara man vågar gå vidare och med alla sociala medier som finns idag kommer du inte släntra efter så pass som du tror. Med rätt vilja, kraft och ansträngning av både dig själv och dina vänner, vänner som är värda att ha kvar, så kan vänskapsbaden både bevaras och stärkas. Jag vet att detta låter klyschigt, det är något du hört förut men jag tror på det och det tycker jag att du borde göra med.

När jag läser några av kommentarerna du fått på detta inlägg ser jag många "men du är väl inte ens så känd i sverige än?" och "hur många vuxna fans har du?". Det handlar inte om NU, det handlar om FRAMTID, vad som kan bli och vad man har för drömmar och visioner. Därför gör du rätt som följer just dina drömmar! Jag tittade på klippet från Talang 2008- "om man har som dröm att göra 10 plattor, då kanske man bara gör 5". Sikta mot stjärnorna Zara, för jag vet att de bara är ett stopp på vägen och att du kommer längre än så!

Zara, du är en jävla stjärna!! Keep the glow! puss

Skrivet 2013-07-13 kl. 00:30:14
Ilma //

Hej stort fan snälla svara på det här.....?
HAR DU TRÄFFAT BEYONCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omg jag är så avensjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hur gjorde du det???!!!
Hur fick du de!!!!!!!!!!???????
Jag vill oxå det!!!!???
Va lyxiiiiiiit!!!!
Har alltid velat träffa henne!!!!!!!!!
Ååååhhhh
Fan fan fan fan
Åååhhh jag vill träffa henne bara se henne live åååhhh de vore superhäftit!!!!!!!!!!!!!!

Skrivet 2013-07-13 kl. 01:18:05
Llma //

Hej jag igen
Jag förstår att du har det jobbit , vad tråkigt......
Hoppas de blir bra
Du har en bra blogg och du e en bra artist!! Älskar verkligen dina låtar!!!! Det betyder verkligen nått om du läser detta och jättemycket om du svarar på det i bloggen!!!! :*KAN INTE FATTA ATT DU FICK, KUNDE, ATT DET GICK, ATT DU TRÄFFADE BEYONCE, B, BEY, BEDDY BEY, BEEEEEEEYONCE BLIR HELT SKAKIS, SUR ,GLAD FÖR DIN SKULL, AVEEEEEENSJUK!!!!!!!!!!
Åhhhh jag vill

Skrivet 2013-07-13 kl. 01:25:45
J //

Kanske inte omöjligt för Ludwig att komma efter så småningom? Har också ett distansförhållande just nu, och inte alls med det avståndet, men man vet aldrig hur saker och ting faller på plats. Ge inte upp, se var det för dej och vad som händer. Det ordnar sej. Du fixar det. Du är grym på många sätt!

Skrivet 2013-07-13 kl. 08:41:49
Anonym //

Men överdriv så stor som Rihanna kommer du inte bli fatta

Skrivet 2013-07-13 kl. 21:31:53
Ebba Knutsson //

Du säger att ena delen av dig vill något, och den andra delen något annat. Vad säger att du inte kan ha både och? Gå och uppfyll dina drömmar och sen finns vänner, familj och Sverige här :-)

Skrivet 2013-07-13 kl. 22:23:03
Lulablue //

Himla tråkig sits du hamnat i, hur som helst. Jag säger bara att det inte är kört, vad du än väljer. Vem har sagt att du bör åka?

Skrivet 2013-07-13 kl. 22:33:56
URL: http://lulablue.blogg.se
Alice //

Det är klart att det känns skitläskigt och sorligt nu, jag förstår exakt. Men jag lovar dig, det kommer bli skitkul. Jag flyttade själv från Sverige till Spanien för 4 år sedan, var skitjobbigt att lämna allt. Men nu, 4 år efter, så är jag sjukt glad att jag gjorde det. Mitt liv har liksom blivigt dubbelt så stort, jag har två hem, massa vänner från hela världen osv. Jag har fått vara med om så sjukt mycket som det känns som alla här i Sverige har missat, du kommer fatta exakt vad jag menar när du väl bott där ett tag. Att bo på ett ställe är inte alls som att vara där på semester, det är så mycket mer, man skaffar ju sig liksom ett helt liv där om du förstår vad jag menar :) Ingen ide att "overthinka" och oroa sig heller för det hjälper ju inget ;*

Skrivet 2013-07-13 kl. 23:09:36
Erika //

Det du skrev om att du vill skriva något, men att ditt huvud står stilla.. det spelar ingen roll! Texten ska trots allt komma från hjärtat, och det du skrev nu kom därifrån! Om du vill beröra folk, ska du skriva om hur du känner.. Och glöm inte att det kommer bli bra <3

Skrivet 2013-07-14 kl. 12:45:51
Viktoria Bergqvist Wiktorin //

Hej Zara!
Tycker du verkar som världens gosigaste tjej och du är superduktig, osvosv. MEN vad jag vill säga till dig i denna kommentar är att livet kommer hela tiden att förändras, ingenting kommer någonsin vara som det brukar, för förr eller senare kommer saker att förändras. Människor förändras, flyttar och följer sina drömmar.

Skrivet 2013-07-14 kl. 19:08:29
Viktoria Bergqvist Wiktorin //

Fan, råka trycka på skicka innan jag var färdig...
Det jag ville säga är att du inte ska lita på att saker kommer vara så som det är föralltid. Om du inte följer dina drömmar och väljer att stanna här kommer du aldrig ångrat något så mycket när alla andra ändras och försvinner osv om några år. Du måste följa ditt hjärta och dina drömmar. Dina polare kommer hälsa på dig, Ludwig kommer förhoppningsvis fortfarande älska dig, stötta dig och stå vid din sida. Var nu stark och följ ditt hjärta

Skrivet 2013-07-14 kl. 19:10:51
saranda //

Zara du fixar de!! Visst det är lätt för oss som inte vet hur det egentligen känns att skriva att de kommer bli bra, men jag hoppas på de bästa för dig, du är så otroligt duktig! Du är säkert rädd som du nu säger men mitt stöd har du alltid och många andras stöd också! Bäst är du kram!!

Skrivet 2013-07-15 kl. 00:28:15
URL: http://sarandas.blogg.se
Diana //

Allt som är ment to be kommer finnas kvar. Jag å många av mina närmsta bor 40 mil ifrån varandra. Men varje gång vi pratar är det som att vi började där vi slutade sist. :) Och en vän till mig var borta i sydamerika i 8 månader och nu ska hon flytta dit. Ingenting är liksom försent. EVER. Allt finns kvar om man vill att det ska göra det. Och det som händer händer, alltid, för en anledning. Livet är fullt av tuffa utmaningar och val, sorg, glädje och frustration. Men man lär sig alltid av det. Och det är det som formar oss som människor. Men jobbigt.. oooooh ja det är det.

Skrivet 2013-07-15 kl. 14:02:45
URL: http://igirl.blogg.se/
Hon lockiga i landskrona //

Med din talang och din skönhet kommer du komma LÅNGT och de kommer att vara så värt det i slutändan.
Jag såg dig i Landskrona och allt jag tänkte var, jävlar denna tjej kommer bli större än Rihanna.

Lycka till!

Skrivet 2013-07-16 kl. 01:41:50
Anonym //

Du er super Zara! Jeg var på VGlista, og du var heelt fantastisk. Jeg har jo hørt deg på radioen og YouTube osv..og synes du var kjempeflink, men å høre deg live tok nesten pusten fra meg, fryseren så fint! Jeg tror du kan nå kjempelangt i USA og det er bra du satser, beyoncè nr 2!

Skrivet 2013-07-16 kl. 14:55:22
Rebecka //

Tänk att du över huvud taget har den här chansen. Förstår dig precis eftersom att jag är i en liknande sits (absolut inte lika stor dock) men tänk bara att miljarder människor där ute aldrig kommer få samma chans som du.

Skrivet 2013-07-21 kl. 16:24:58
Ida //

Ja vi förstår nog inte riktigt hur svårt du har, men vi förstår att det måste vara RIKTIGT jobbigt och det är ett väldigt stort steg i livet. Men du får tänka på vilken upplevelse det är och att du faktiskt har fått chansen att göra något så stort!!

Skrivet 2013-07-22 kl. 21:00:03
URL: http://nattstad.se/idapermangs
Anonym //

Zara, när du åker dit, kommer din familj hänga med dig? Kommer din lillasyster hänga med? För isåfall kommer hon ju också förlora det som hon har haft hela sitt liv, så kommer dom hänga med? <3

Skrivet 2013-07-25 kl. 15:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0