tävling med rare london

Jag tänkte köra igång en till tävling med Rare London. Allt ni behöva göra är att gilla deras Facebooksida (länk) och skriva en motivering för att vinna denna underbart fina klänningen! Den finns i S/M/L. Glöm inte skriva er blogg eller mailadress så jag kontakta vinnaren! Lycka till
 

Ellin //

Underbart med tävling :)
Nästa vecka har mina kompisar o jag en fest och det skulle vara kul med en ny klänning!
Puss !

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:24:28
Lisa //

Jag vill vinna klänningen för att jag och mina 3 kompisar har en grupp, vi sjunger stämmor/sjunger i kör och vi ska uppträda i en kyrka på min kusins dop om 2 månader! Det skulle vara jätte kul att vinna, har aldrig vunnit någon bloggtävling förut och den där klänningen passar ju skitbra till att ha på ett dop tycker jag! <3 Jag har storlek SMALL. Kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:32:14
Nathalie :D //

Hej Zara!
Tycker du är otroligt Vacker och har en underbar röst! Jag vill vinna för jag älskar klänningar, och den här klänningen var nog en av dom snyggaste jag sätt! Gud va fin den skulle vara i sommar när man är solbränd och allt!
Skulle bli hur glad som helst om jag vann och använda klänningen hur mycket som helst!
Fan va snygg den är haha, kommer troligen köpa den om jag inte vinner :(
Puss och kram!

***Storlek S***

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:34:05
URL: http://nattstad.se/funsize
Elin Molin //

Min kompis fyller år snart & hon ska även utomlands. Hon skulle vart dösnygg i den klänningen, den skulle sitta som en dröm på henne!
Så aa skulle vilja vinna den för att ge henne en fin present.

Storlek S

Kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:35:25
URL: http://nattstad.se/mariaelin
Josefin //

ska man skriva motiveringen här? haha chansar på det!
Åh så fin klänning! vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva då jag inte bara vill skriva något i form som - åh ge mig - snälla välj mig - o.s.v.

Men när du nu startar en tävling, så kan man ju alltid passa på att vara med. Skulle verkligen behöva ha något som pimpar upp garderoben lite och klänningen är ju grymt fin. Skulle aldrig komma på tanken att köpa en sådan klänning, beroende på priset då. Men deltar naturligtvis i tävlingen om man kan få en sådan klänning utan något kostnad.

ha det bäst! kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:35:40
Hanna Hilleer //

Åhh, gud vad snygg klänning!
Jag skulle gärna vilja vinna den för jag tar snart konfirmationen & den klänningen skulle vara snyggast i hela kyrkan och sen skulle den vara supersöt när vi ska på semester i sommar, kramar Hanna :-)
[email protected]
www.hannahiller.blogg.se

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:37:19
URL: http://Hannahiller.blogg.se
Mattuh //

Helt underbar klänning.. Jag är alltid ut i sista minuten när det gäller kläder till t.ex julfest eller skolavslutning , men den där klänningen skulle passa perfekt på mig när jag går ut nian den här våren! :) + att jag skulle slippa all stress med att söka den perfekta klänningen.

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:37:20
URL: http://mattuhs.blogspot.com
Hanna Hiller //

Storlek S!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:37:57
URL: http://Hannahiller.blogg.se
besarta //

OMG så jävla fin klänning skulle gärna vilja vinna den och ha på mig den till min syrras examensfest och det hade varit fett mannen haha lite skoj hit och dit men joo perfekta klänningen till hennes examensfest !! (Storlek M )
OCH EN SAK TILL ?
DU ÄR OTROLIGT VACKER NATURBEGGÅÅÅÅVVVNINNNGGGG

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:38:35
Alex //

Trött på bleka ben och trött hy,
Att alltid känna sig trött och inte kry
Längtar till den dagen gräset grönskar
Och jag inget hellre än en sommarklänning önskar
Den fina vita från Rare London vill jag ha
Så jag kan känna mig snygg och må bra
Snälla Zara låt denna klänning av mig vinnas,
och jag föralltid kommer vara tacksam och dig minnas.

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:40:03
julia //

Jag är med och jag har gillat facebook sidan.
Varför jag tycker att jag ska vinna klänningen är för att jag har aldrig denhär turen att vinna saker, text smycken osv. Sen så har jag inte råd med så fina klänningar, Jag skulle vara jätte glad om jag fick turen att vinna denhär underbara klänningen :D
Sen så skulle den vara perfekt för skolavslutning osv :D
Kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:42:07
URL: http://photoojuliaa.blogg.se
Anonym //

Jag skulle gärna vinna den för att den var skit snygg, och jag och mina tjejer ska åka till London i juli, hur snyggt skulle det inte va att ha den då liksom.

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:42:40
Ella Wester ♡ //

för det första har jag knappt några klänningar, behöver verkligen nya med. Och denna var ju så vacker. Min syster ska gifta sig och denna skulle vara perfekt. För just jag ska vinna denna klänningen vet jag inte, jag bara tycker jag förtjänar den och såklart vill jag ha så mycket

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:43:35
URL: http://westerellaa.blogg.se/
Thilda //

ska ta studenten nu till våren/sommaren och den klänningen skulle passa perfekt som studentklänning:) skulle spara massa pengar (vilket går åt till balen o allt annat nu), skulle vara skönt om man helt plötsligt hade studentklänningen klar :) kramkram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:44:26
URL: http://nattstad.se/mannonen
Emma Johansson //

Jag skulle verkligen vilja ha den dära sjukt snygga klänningen. Det är en perfekt klänning som jag skulle kunna använda på skolavslutningen/balen då jag går ut nian. Och jag lyckas alltid annars få panik och alltid få leta efter en klänning i sista minuten, och det skulle vara skönt att slippa det för en gångs skull. Kram.
(Storlek S.)

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:46:28
Anna //

Hej jag skulle jätte gärna vilja
ha den där jätte fina klänningen jag
har ingen bra andledning förutom att den är sjukt snygg och jag kmr andvända den as mycket
Så snälla det skulle vara jätte snällt
om jag kunde få den och jag har storlek
"S"

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:46:45
Bianca //

Hej Zara!
Jag skulle vela vinna denna klänning för att jag inte har någon klänning och för att ha någon fin vit klänning när jag konfirmerar mig i England i sommar :) det är så svårt att hitta fina klänningar och denna är så fin!
Din blogg är mega fin och sjukt rolig att läsa!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:47:06
Elsa //

Hej Zara!
Jag har gillat Facebook sidan.
Ja, vad ska man ha för motivering? Klänningen är nog den finaste klänningen jag har skådat. Och det finns flera andra tjejer som säkert skulle dö för att få den. Och här kommer jag. Liksom jag vet inte...
Men i alla fall jag har velat denna klänningen så sjuuukt länge. Har letat efter den nästan överallt (skämt åsido, har velat ha den i alla fall) men, när jag var i Thailand i december/januari så letade jag efter den överallt. Och så hittade jag en, som var waaaaay för stor.
Men när jag var i Mallorca hittade jag en som satt mig perfekt som var i den modellen som den där uppe.
Liksom jag använder aldrig klänningar, vill helst inte visa mina ben. Men när jag provade den så flög liksom dom där tankarna bort. Köpte dock aldrig klänningen för jag visste inte när jag skulle använt den. Och jag ångrar det såååå! Jag letar i varje affär för att hitta en sådan klänning, och vips när jag kikar in på din blogg finns den där. Går alltid att lita på dig Zara ;)

Nä men nu ska jag inte smöra & inte bli för deep. Men denna klänningen vill jag så gärna ha!!
Så snälla Zara, jag vill verkligen, jag har letat så länge!

Storlek S btw.

Kram & puss! (Borde vara tvärtom men who cares)

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:47:11
URL: http://elzzas.myshowroom.se
Sofie //

Hej! Jag är en tjej på 14 vintrar! Jag gillar att ha på mig märkeskläder och gillar mode! Själv har jag ingen bra anledning att få vinna klänningen förutom att jag inte har några klänningar och skulle gärna vilja ha en! (Har inte hittat någon särskilt som jag har varit intresserad av) Själv skulle jag vilja ha en S!
Men jag tycker du ska välja en som verkligen vill ha klänningen och en som förtjänar den! Hoppas att du väljer den rätta!
Ha det bra! Kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:49:12
Kenza //

Hej Zara :)
Jag önskar den här klänningen för den är hur snygg som helst !! Jag har sällan partyyyy och när jag HAR det är det kul om jag tar på något extra snyggt... :) Skulle bli sååå roligt att bli THE Winner :D -Storlek S-
PS : Du är super snygg, du har en röst som man själv skulle vilja ha ;) Och... Du är min förebild !!!!!!! <3<3
Kram <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:49:19
Bianca //

vilja haha *

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:49:23
Freddan //

Skulle vara perfekt när jag tar studenten eller till min inplanerade resa i sommar. Vore underbart att vinna den!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:49:47
Emma //

Hejhej zara !
Jag skulle bli jätte glad om jag vann denna tävlingen. Nej nu ska jag inte säga massa saker men oafnom jag van den så skulle jag ha den som skolavslutningsklänning. För att det är sista året jag går på den skolan som jag gör nu. Och då skulle det vara perfekt med den och så skulle jag spara jätte mycket pengar. Om jag vann den så skulle ingen annan få låna den..MOHAHAH. P.s du sjunger så jävla bra.

Jag har storleken small och du kan kontakta mig på [email protected]

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:49:51
Freddan //

Glömde skriva storlek (small)

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:50:27
Anna Petterssonn //

Jag gillar!
Varför skulle jag vilja vinna denna underbara klänningen då? Joo, för den skulle passa perfekt till min systers och min pojkväns student och varför inte vara snygg i denna klänningen?

Om jag skulle ha sådan tur att vinna nu då, så skulle jag vilja ha den i storlek S :)
kram !!

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:50:38
URL: http://annapettersson.forme.se
Evelina //

Hejsan! Nu har jag gillat deras sida. :)
Jag skulle verkligen villa ha och behöva den där klänningen. Jag tycker dels att den är super fin, och så ska jag på dop på sportlovet och då vore det riktigt kul med en sån där fin klänning! Så om jag skulle ha chansen att vinna så vill jag ha den i S. :)
[email protected]

Tack på förhand! <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:50:49
Melinda //

Hej Zara.
Jag har gillat fb sidan, min storlek är S!
Jag vill/tycker att jag ska vinna den underbara klänningen för att jag har seriöst ingen klänning. Klänningen skulle vara så fin på mig på sommaren när man är brun och fin. Klänningen är såååå fin och är min smak. Det skulle vara så häftigt att vinna den. Jag hittar typ aldrig några klänningar som faller i min smak och om jag hittar är dem oftast så sjuuuukt dyra. Somsagt har jag inga klänningar alls så jag behöver verkligen, dessutom älskar jag klänningar! Hoppas jag vinner, älskar din röst Zara. Kram ! :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:53:10
URL: http://m3lle.devote.se
ida //


Grymt snygg klänning måste jag bara börja med att säga. Vem vill inte ha en sån fin klänningen som är på bilden=? jag skulle vilja vinna den för att jag fyller år i februari och det skulle passa mig perfekt och ha den klänningen att festa i med tjejerna, men men det är en tävling. Min storlek är s!
hoppas:)

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:55:02
Elin //

Jag har gillat facebook-sidan, och jag har storlek S.

Jag vill vinna klänningen eftersom i sommar när jag vill verka mer fashion-fancy än jag egentligen är skulle den vara perfekt. Jag ser framför mig hur jag leker modell i denna klänning bland massa gröna trädgrenar, för att sedan posta bilderna på bloggen. ;)

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:56:19
URL: http://svartafransar.blogg.se
Ellin //

Haha så glömsk som jag är glömde jag skriva storlek --Small-- såklart :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:57:31
Elise //

Hej, jag skulle vill vinna denna för jag ska komfimrra mig i sommar och har letat och letat över allt och jag hittar inte någon fin nån stans, och nu hittar jag den här! Typ den perfekta skulle vara så jäkla kul att vinna den, men man kan ju bara hoppas

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:58:24
URL: http://elisekjellbergs.blogg.se
Carolina //

Jag vill vinna klänningen av den enkla anledning att den var riktigt fin! Ha det jättebra! #Storlek S#

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:58:31
Maja //

Vilken fin klänning! :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:58:49
URL: http://photomiss.webblogg.se
filippa //

Sjukt snygg klänning. Jag skulle vilja vinna den för att den skulle vara perfekt att ha till min avslutning nu till sommaren. Jag slutar nian och vill ha en fin vit klänning.
Storlek S :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 19:59:39
URL: http://glennochkompani.blogg.se/
Elin Eriksson //

Jag har gillat sidan, har storlek S!

Jag vill vinna denna underbara klänning då jag ska till Thailand för första gången i mitt liv med min bästavän och hennes familj. Har verkligen inga klänningar, bara en nyårsklänning, och ja, det skulle ju vara härligt att kunna packa ner en skönhet som denna i resväskan för en av livets största upplevelser!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:00:15
URL: http://onlybeautiful.blogg.se
Fanny //

Jag har gillat fb-sidan :)
Jag vill ha klänningen för jag har ingen "riktig" klänning, jag har typ bara tunnikor och jag skulle superdubergärna vilja ha den. Sen passar den ju utmärkt till skolavslutningen och sommarbruna ben!!

Kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:00:19
Belinda Andersson //

brunbrända ben,blekt hår med denna underbara klänning!! skulle matcha den med ett par ballerinor/klackar och om man vill köra den tuffa stilen kan man bara slänga på en svart/brun skinnjacka och ett par slitna convers.lockat hår och guldögonskugga är ett måste. Perfekt en varm sommardag eller en utekväll!
Och också de jag lätt skulle köra på! En drömoutfit helt enkelt!
ITS LIKE HEAVEN!!

Om jag har turen att vinna vill jag ha storlek S
Ville också säga att jag blir så glad när jag läser din blogg haha! du verkar vara en riktig glädjespridare!

Keep on going och lycka till med allt i framtiden.

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:00:42
belinda //

har såklart gillat sidan!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:01:29
Kira //

Jag skulle villa vinna den där klänningen, eftersom det varje år ordnas en middag för alla nior i skolan, och den klänningen skulle vara snyggast! :D
(Storlek S)

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:01:52
URL: http://kiranadia.blogspot.com
Kenza //

Hej Zara :)
Jag bara ÄLSKAR den här klänningen !! Jag har aldrig sett något liknande XD Jag önskar den för att jag har sällan Partyyyy och om några veckor har jag äntligen fest och det skulle vara bra om jag inte stressade ihjäl mig i sista stunden för att hitta en fin klänning... -Storlek S-
PS : Du är sååå snygg, din röst är bara Wowww.. Som man själv skulle vilja ha <3<3 Du är helt enkelt min förebild !!
Kram <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:03:26
Bella //

Hejsan! Gud vilken fin klänning! Jag skulle jättegärna vilja vinna den och den skulle passa perfekt till nians avslutningsbal som vår skola anordnar varje år för dem som går ut nian. Jag skulle bli sjukt glad om jag vann den och jag skulle säkert känna mig jättefin i den! Storlek s :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:04:47
julia //

hej, jag har alltid vilja vinna... men jag vill vinna klänningen för jag och min syster ska sjunga på min lillasysters dop och jag har inte hittat en klänning förs jag såg den på din blogg. snälla :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:08:21
ida //

ååååååh gud vad fin klänning! jag skulle jättegärna vilja vinna denna klänningen för den skulle passa perfekt till min konfirmation i vår eller till skolavslutnngen! detta var nog den finste klänningen jag sett och tänk dig den med bruna ben och allt. looove

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:10:36
anonym //

hejj har en fråga: hur håller du dig så smal och fin? Ha det bra!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:11:11
Nellie //

Det här låter helt sjukt, men jag har faktiskt letat efter just en sån där klänning. - Dock utan vidare framgång..
Samma slags "kjol" och skärning i halsen (ja, här var vi bäst på att förklarar modetermer men förhoppningsvis förstår du vad jag menar).
Jag tar studenten i juni och det är till det tillfället jag speciellt vill ha just denna klänning som är speciell, utstickande och underbart vacker. Den skulle inte heller passa helt fel på en av strandpromenaderna utomlands som jag kommer infinna mig på större delen av sommaren heller.

Att vinna den här skulle inte vara en helt fel tidig studentpresent. ;)

Om jag skulle ha tur vill jag ha storlek S. :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:11:15
ida //

glömde skriva storlek men har S

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:11:45
Fanny H //

underbaaaar klänning! (önskar att det fanns en svart hihi) behöver en klänning till min kompis's avskedsfest (han ska flytta) och då tkr jag att denna passar perfect! stl S' you go girl!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:12:05
URL: http://fizzy.devote.se
Jonna //

Hej zara, en klänning som denna skulle vara perfekt till min utlandsresa i två veckor i mars och även speciellt till min skolavslutning, om jag vann den skulle jag villa ha den i storlek small :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:12:09
Kenza //

Hej Zara :)
Jag älskar klänningen !! Den är sjukt snygg <3 Om några veckor har jag partyyyyy och jag skulle vilja vara extra fin den här gången !! Jag letar efter outfits alltid i sista stund och det blir ju sååå stressigt varje gång så det skulle vara super om jag vann den här klänningen <3 -Storlek S-
PS : Du är himla snygg, du har en röst som man själv skulle vilja ha.. Du är underbar !
Kram <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:16:02
Andrea //

Hej, jag har gillat fb sidan. Varför skulle jag vilja ha denna klännning? Jo, för att den är väldigt snygg och jag älskar klänningar men främst vill jag ha den för att jag ska konfirmera mig i sommar och jag vill att det ska bli ett speciellt minne den dagen (och det skulle hjälpa med en så vacker klänning).
Om jag vinner vill jag gärna ha den i storlek S. Du kan kontakta mig via [email protected]

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:17:24
Alicia //

Jag är med i tävlingen!
Jag vill vinna klänningen eftersom att jag ska utomlands om en månad och har absolut ingen klänning att ha med! :(
Jag tycker också att den är sjukt snygg och har inte riktigt råd med nån sån klänning just nu (antar att den är ganska dyr..)

Skulle behöva stl s om jag vann! :)
Håller tummarna!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:19:32
URL: http://picsbyalicia.blogg.se
Julia //

Jag ska konfirmera mig i sommar (såå grymt!) och jag skulle vilja ha något fint på mig. Jag har inte riktigt vetat vad jag vill ha för en klänning men nu vet jag det! Och shit vad snygg!

Om jag vinner vill jag ha storlek S! Kram.

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:20:38
Sofia //

Jag skulle vilja vinna den fina klänningen med för jag behöver verkligen en sommaravslutningsklänning. Jag slutar 9an iår och vill vara extra fin. Det som är så bra med klänningen är att jag kan ha den fina sommarkvällar. Storlek small passar mig. Kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:23:38
Alicia //

Har gillat sidan på facebook också såklart! ;)

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:23:48
URL: http://picsbyalicia.blogg.se
Agnes Godée //

Hej Zara! Skulle vilja ha denna klänningen såååå mycket! Ska även konfirmera mig och vet verkligen inte vad jag ska ha för klänning men den här var helt perfekt!!! Fin på sommaren när man är brun ååå vad jag skulle vilja ha den hihi! Jag har gillat fb sidan!!!

Om jag vinner skulle jag vilja ha stl S KRAM

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:25:47
URL: http://agnesgodee.devote.se
Sara Hjälmvall //

Hej Zara!
Vill först säga att jag älskar din nya låt, uncover. Jag har fastnat för den totalt!
Iallafall, jag vill jätte gärna vinna klänningen för att jag har inte riktigt någon klänning, bara svarta och tråkigt men ingen sådär fin. I sommar ska jag och min familj och min pojkvän åka utomlands och denna klänning skulle va superfin och skön att ha på kvällarna när man ska ut och äta, ta kort i solnedgången när det blåser fint eller något sånt. Sen ska min stora syster ta studenten, då behöver jag en klänning och denna verkar perfekt, sen skulle den se väldigt bra ut att ha på skolavslutningen också. Ska även på ett bröllop eller två, så klänningen skulle komma till användning väl.
Skulle bli superglad och jätte tacksam om jag vann denna underbara och snygga klänning, håller tummarna!
Skulle gärna vilja ha storlek S :)
Kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:26:06
URL: http://sarahjalmvall.devote.se
Ellen Tovedal //

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna klänningen för jag har inga fina kläder alls, och jag skulle vilja känna mig lite extra fin ibland så den här klänningen är perfekt! ;) Den är verkligen jätte snygg och skulle passa perfekt som skolavslutningsklänning! Jag har storlek small. Kram (:

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:29:04
URL: http://www.Ellentovedal.blogg.se
Klara Frank :) //

Jag har gillat på facebook :)
Jag skulle bli såååå himla glad om jag vann, jag skulle ha på mig den på skolavsutningen och typ bo i den hela sommaren, haha!
Jag har inte råd med en själv heller :P
Den var sååååå fin verkligen!
Jag skulle typ dö om jag vann helt enkelt hahha!
Om jag skulle vinna har jag storlek s :)
Kram! <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:29:33
URL: http://klarabieber.blogg.se
Caroline //

Hej Zara!
I förra tävlingen om en sån här klänning var jag med och tävlade. Jag vann ju inte då, och jag ville jättegärna vinna! Men nu när jag såg detta inlägg blev jag jätteglad! Klänningen är verkligen jätte fin! Jag skulle jätte gärna vilja ha den här klänningen till skolavslutningen när jag slutar i min skola och det är svårt att få tag i en bra! Och jag har inte alls mycket pengar, jag sparar och sparar. Jag har gillat Facebook sidan och jag skulle vilja ha i S tror jag! Jag älskar din blogg och din röst är AMAZING! Kram kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:29:58
URL: http://carolineferde.blogg.se
Elsa Nilsson //

*har gillat på fb*

Självförtroendet är något de flesta tjejer har problem med. Jag har haft extrema problem med mitt självförtroende, att inte känna sig fin/smart nog, att inte ha tillräckligt snygga kläder osv osv. Sen finns det tillfällen då man kan stå framför spegeln, med favorit outfiten, och tänka: shit, detta är jag snygg i!
Detta är en klänning som fäster sig på minnet, som liksom etsar sig fast och aldrig riktigt försvinner förrän man står där, iklädd klänningen. Det gör så att man mår bra, åtminstone för stunden.

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:30:33
URL: http://zapata.blogg.se
Amanda //

Jag dog lite smått när jag såg klänningen alltså så sjukt snygg. Men det finns nog andra som behöver och vill ha den för större grejer men jag vill ha den för att den var sjukt snygg iallafall inte för någon speciell anledning så helt enkelt. Haha bästa motiveringen jag vet;]
Älskar uncover är helt fast!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:31:10
URL: http://amandawashere.blogg.se
Lola //

Tjena!
Jag skulle vilja vinna denna klänningen dels för att den är riktigt snygg men även för att den kommer från din blogg Zara. Jag vet även att det är jättesvårt att vinna för att det är många som är med och tävlar men det är alltid värt att prova. Man vet aldrig när man har turen med sig.
Tack för mig puss&kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:32:06
Frida //

klänningen är underbar. Jag tänkte att min syster kunde bära den på sin 18-årsdag nu i juni. den hade varit jätte fin på henne.

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:32:44
Malin Börjesson //

- Har gillat sidan.

Okej nu skulle jag kunna skriva värsta historian om självförtroende osv.. men hur många har inte dåligt självförtroende egentligen? Nej men jag säger väl som det är att jag ÄLSKAR Rare London's kläder & jag har nog deltagit i 9/10 tävlingar som handlat om deras kläder och hur många gånger har jag vunnit? nej.. ingen så jag kan väl bara erkänna att det hade vart grymt roligt! :)
kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:33:18
URL: http://mmalinbj.blogg.se
Malin Börjesson //

JAG OVANFÖR!! mmalinbj.blogg.se
storlek: S

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:33:38
URL: http://mmalinbj.blogg.se
Natalie //

åh gud vad fin! Tänker bara på en strand & att de blåset lite lätt & så står man där med denna klänningen!! Vill jättegärna ha denna i storlek S!
ps. Sjukt kul med tävlingar på din blogg! du kommer bli nått stort. my inspiration <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:34:48
URL: http://natalieee.devote.se
Frida //

Jag skulle vilja vinna för att jag ska börja träna nu och få den drömkroppen jag vill ha.. om jag nu skulle nå det målet skulle det va kul om jag hade en vacker klänning att visa upp mig i!
Skulle jag vinna klänningen skulle den också var en stor motivation för mig i träningen :)

jag har gillat fb-sidan och jag satsar på storlek S!


Skrivet 2013-01-20 kl. 20:36:38
Johanna //

Värt ett försök...
Klänningen är verkligen hur fin som helst! Har sån himla brist på klänningar... 2 svarta jättetråkiga... Hade så gärna velat ha en vit fin klänning som denna.. Superfin! Hade passa perfekt på dopet jag ska på om 2-3 månader... Har fortfarande inte hittat något fint. Kanske litet plus att du hängde med mina vänner i Thailand, hehe, puss på dig, du år så otroligt fin!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:37:10
URL: http://nattstad.se/johannamalin
Bella //

Åhh, vilken underbart fin klänning. Jag är oftast väldigt kritisk mot klänningar nu för tiden..men denna var ju helt underbar. Jag vill vinna klänningen för att jag behöver och vill ha en sån klänning, UNDERBAR! btw, du har en asbra blogg, fortsätt med det du gör, kram! :*

PS. Jag har S.

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:37:26
URL: http://www.nattstad.se/isabellahansson
Alva Severin //

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna klänningen för att den var otroligt fin och jag brukar vanligtvis inte delta i sådana tävlingar, men kunde inte motstå detta. Jag önskar att jag skulle vinna eftersom jag verkligen inte alltid har turen med mig! Vill väldigt gärna vinna den! Tack på förhand! Kram

Ps. Storlek S skulle bli perfekt.

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:38:24
Elin //

heej zara, du har så grym rös, så fin , vacker osv.. jag vill vinna för jag väekligen älskar klänningar, och den klänningen var ju skit snygg, vinner typ aldrig tävlingar skulle bli jätte glad om jag vann! <3 kram zara

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:39:21
URL: http://fashionelinz.blogg.se
Elin //

Förresten jag har storlek S! :D

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:40:00
URL: http://fashionelinz.blogg.se
Jonna Kindberg //

Hej zara.
Det är såhär. Jag skulle vilja vinna för mina familj inte har så mycket pengar och jag har haft så himla mycket otur på den sista tiden.
Min mamma bröt armen och fick operera den. Fick åka in på sjukhus med min kompis i en ambulans. Jag blev misshandlad två gånger förra året i höstas och var tvingad att lämna tillbaka min häst för ett tag sedan.
Kan du inte bara vara lite snälla och skicka en sån fin klänning till som plåster på såren.
Kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:41:13
URL: http://jonnakindberg.blogg.se
Elin Mikaelsdotter //

Hej Zara! Skulle vilja ha en i storlek S!

Jag som nästan aldrig klär mig "fint" skulle faktiskt kunna tänka mig att göra det, bara för den klänningen. verkligen übersnygggg!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:42:54
URL: http://elinmikaelsdotter.blogg.se
Sofia //

Jag vill jätte gärna vinna klänningen och hoppas att jag vinner :) Jag ska till Cypern i sommar och vill vara lite sommar fin,haha :) Jag tycker att denna klänningen är jätte vacker och skulle känna mig jätte fin med den :)

Storlek S isf :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:43:28
URL: http://singingme.blogg.se
Elina //

ÅH GUD, vilken bra tävling!
Det är nämligen så att jag VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha en vit klänning. Och det är så coolt med klänningar som är så där långa där bak och korta där fram. + Att du har jag ju redan fixat min t.ex skolavslutnings-klänning och så ifall jag skulle vunnit? :)
Sen har jag inte heller råd med så mycket nu, för min mamma fick bröstcancer i höstas och ska nu genomgå strålning och allt sånt... Blir ju ledsen, men försöker va stark!

Skulle verkligen börjat gråta om jag kunde vunnit denna, du anar inte. <3 Har aldrig vunnit nåt heller...
Och har inte heller några klänningar överhuvudtaget, och jag letar ju efter nåt sånt här, men såna här fina saker finns ju liksom inte i vanliga affärer...?

Ifall jag skulle vinna, ska klänningen va i S.
Styrkekramar till dig Zara, love u! <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:43:58
URL: http://elinaedsberger.blogg.se
amanda nyström //

Hej! :)

Jag skulle gärna packa ner denna ljusa sommar klänningen i min resväska om 25 dagar. Då hoppar jag på planet mot varmare breddgrader, inte Thailand som många andra i denna tidpunkt på året utan Dominikanska Republiken.

Därför skulle det vara kul att bli en klänning rikare. Ha något att sätta på sig innan jag går ut och äter middag. Det är ju även ganska svårt att hitta sommarkläder ute i butikerna så här tidigt. Vem vill bära en klänning i 20 minusgrader?

Jag har gillat sidan på facebook och om jag vinner vill jag ha storlek S.

Kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:44:04
URL: http://amandanystroom.blogg.se
Fanny //

Hej! Jag tycker att den här klänningen var skitsnygg och jag borde vinna den haha! Ska till Gran Canaria i sommar med en kompis, då hade denna varit sjukt snygg nån kväll ute med bruna ben ;) Kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:44:20
URL: http://fannybirgersson.blogspot.com
sandra //

du var med på radion på rix fm med uncover bara så du vet ! :D

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:44:21
URL: http://nattstad.se
Ebba ullberg //

Gillade sidan, super fina sakerrr!
Klänningen skulle vara p e r f e c t till min konfirmation som jag har nu i Maj och den skulle också vara super fin till skolavslutningen! Och jag verkligen älskar klänningar som är korta i fram och längre i bak! Har massa olika sånna klänningar och dom är så himla fina dock som är mörka men den här klänningen va som en dröm! Jag skulle vara super glad om jag vann!
P.s storlek S tar jag o m jag vinner!
Kram finaste!
[email protected]

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:45:08
Florina //

Jag har gillat deras facebook-sida sen en tid tillbaka.
Jag skulle verkligen vilja vinna denna klänning för att bära klänningar speciellt på sommaren är bland det bästa jag vet. Klänningar lyfter upp ens feminina sida och självförtroendet också. Jag känner mig så mycket finare när jag bär klänningar än andra kläder och därför tycker jag också det är kul att shoppa klänningar än annat. Älskar o se massa klänningar i garderoben. Jag har också köpt ett par svarta identiska lita skor som jeffery campbell och denna vita hade passat så bra med dom skorna och detta är anledningen till varför jag skulle vilja vinna.

kram! :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:49:22
URL: http://florinas.blogg.se
Linda //

Hej! Jag skulle såååå gärna vilja ha den där klänningen. Jag tar studenten i sommar och har verkligen letat i varje liten affär och på alla hemsidor som jag kan komma och tänka på. Men dem är antingen slut eller för dyra, därför skulle det vara så perfekt om jag kunde vinna denna sjukt snygga klänningen, som dessutom är vit som studentklänningar ska vara.
Har storlek S.
PoK!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:49:52
URL: http://lndf.blogg.se
Isabelle //

Storlek S

Jag vill så gärna vinna denna klänningen för att jag har verkligen jättesvårt att hitta klänningar som faller mig i smaken. Det är verkligen jättesynd men så är det. Det är så med alla kläder för mig men mest klänningar och skor. När jag såg bilden så tänkte jag, åh gud vart kan man köpa den. Sen läste jag vidare och då stog det att det var en tävling om den. Då blev jag överlycklig, alltså för det första så vill man ju bara ha klänningen och för det andra, man får den gratiiiiis! :D Jag skulle bli överlycklig om jag vann.. Skulle använda den varenda dag på sommarlovet ända tills den blev smutsig.

Gillat på facebook: Isabelle Wistrand

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:50:49
URL: http://isabellebieber.blogg.se
Rebecka Häggström //

Hej Zara!
Vad roligt att du har en tävling om en vacker klänning igen!
Jag skulle jättegärna vinna denna vackra klänning för den faller mig verkligen i smaken !, brukar inte använda klänning så ofta det är för styckat knappt äger någon för jag tycker det är svårt att hitta fina klänningar men den här var verkligen jätte fin! Om jag skulle vinna den kan jag lova att den kommer användas prydligt och varsamt , den kommer bli ett klädesplagg som alltid hänger upp då den inte är på mig förstås , den kommer alltså inte behandlas slarvigt som tonåringar brukar behandla kläder , slänga på golvet osv utan den här kommer alltid hänga eller vara på mig . Det skulle verkligen vara jätte kul att vinna ! Tror faktiskt att det här är en klänning för min kropp :)
Har gillat sidan förlänge sedan och har storlek S
Kram Rebecka

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:53:49
URL: http://statesisters.blogg.se
Michelle //

JAG ÄR MED!
perfa till balen ju
strlk. S

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:53:57
URL: http://michellejasinski.blogg.se
emily //

hej jag vill bara börja med att säga hur bra du är! Jag har typ älskat din röst ända sedan du var med i talang 2008. men nu till klänningen. jo jag skulle vilja vinna den för att i sommar så ska jag konfirmera mig och den klänningen skulle vara helt perfekt till min konfirmation! Och jag tycker att den är så sjukt snygg!

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:53:59
Mathilda //

Jag vill vinna Small.
Jag borde vinna för det vore en perfekt studentklänning :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:54:06
ida //

åååh stört så vacker den va. eftersom jag ska utomlands om ca 2 månader så skulle det inte finnas nå bättre än att gå med den på stranden.
storleken M.

kraaaam

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:55:05
URL: http://poncy.blogg.se
ELSA //

En liten motivering kan jag ju skriva, men jag behöver ju inte överdriva. Klänningen är perfekt till både sommaravslutningen eller midsommarfirande med min släkt!

Haha det blev lite cheesy med en dikt, men äääh. Har storlek S förresten. Puss och kram! <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 20:59:46
URL: http://elsakarlstrom.blogg.se
Anonym //

Hej!:)
Jag skulle vilja vinna eftersom att jag alltid velat ha en vit klänning, men aldrig haft någon! Haha. Dessutom skulle den passa perfekt till min konfirmation som är om några månader! :)
Ha d bra!(:

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:00:25
URL: http://ointressantskit.blogspot.com
Sofie //

Det hade varit grymt kul, hade velat vinna denna otroligt snygga klänningen för att den är perfekt till min kusins student, men även till min bästa kompis 17 års fest.

Storlek M

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:03:31
URL: http://sofiehornfalk.devote.se
Hanna //

Hej!
Har gillat på facebook.
Skulle gärna vilja vinna klänningen för den skulle passa perfekt i sommar både till skolavslutningen, midsommar eller bara en grillkväll med några kompisar!

Storlek: S

Kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:04:30
URL: http://haannagreen.blogg.se/
Alva //

Jag har inte facebook men hoppas jag inte diskas!

Jag tycker jag ska vinna för att jag tycker klänningen är gryyymt snygg, jag hade passat i den, för jag är jag liksom alltså typ jag gör i vardagen grejjer som andra inte gör. Gud, det blev bara kluddigt... Aja, jag skulle inte ha råd att köpa den eller om jag hade råd är jag inte 100 att jag hade köpt den för jag hade prioriterat annat före men nu har man chansen och då hade det varit super skoj att vinna den!:D

Hoppas ni gör undantag för mig eftersom jag inte har facebook.:)

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:04:35
URL: http://sheesa.blogg.se
Malin //


Jag skulle vilja vinna klänningen för att jag hatar att shoppa. Whoa, vad är det för fel med den där tjejen tänker du säkert.Men alltså jag älskar nya kläder, men hatar att shoppa. Hur går det ihop liksom?
Jag kommer aldrig lyckas hitta någon skolavslutningsklänning i år för, let's face it,jag är sämst på att shoppa. Jag hittar aldrig något jag blir helt nöjd med, så det slutar med att jag inte köper något alls. Seriöst, det typ ekar i min garderob. Så det vore grymt att vinna den här klänningen så jag inte behöver plågas med den årliga skolavslutnings-klännings-ångesten! Du skulle bli en räddare i nöden! (I-landsproblem, jag vet!)

Har gillat på facebook.
Storlek S

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:05:20
Hanna Johansson //

Hejj zara!! Finaste klänningen på länge!!
Jag har letat efter den bästa pressenren till min bästa kompis nu ett tag. Nu när jag såg den här klänningen vet jag precis vad jag skulle vilja ge henne. Därför vill jag vinna den här klänningen för att hon fyller år om två månader och jag vill ge henne den bäst presenten. Hon gör alltid allt för mig och är så otroligt omtänksam och hon skulle va så otroligt fin i den! Hon är verkligen värd den!! <3 kram från mig

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:06:39
Från mig som skrev texten om min bästis //

Storlek M glömde jag skriva!!

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:07:48
Tilda Jobrant //

Hej Zara! Jag skulle vilja vinna den för jag behöver verkligen en vit klänning, till tex skolavslutningen mm. Och jag är usel på att hitta fina vita klänningar. Storlek S :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:12:06
URL: http://tildajobrant.devote.se/
Matilda //

Hej zara! Jag skulle gärna vilja vinna klänningen åt min kompis. Hennes mamma har precis dött så hon har inte råd med knappast någonting efterssom hennes pappa är arbetslös. Det är så att hon blivit gudmor åt min lillasyster men hon känner att hon inte har något fint att ha på sig på dopet. Därför skulle det vara väldigt kul att ge henne den fina klänningen.

Hehe du är seriöst min idol! Har följt dig sen du va med i talang! Och i "jag ska bli stjärna" var du helt klart bäst!

"stl S"

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:12:09
Albina.b //

Hej Zara! Jag skulle hemskt gärna bära denna fina klänningen till bruna ben på sommaren och jag gillar att den är längre där bak & detaljerna runt midjan! (jag har gillat sidan) Fortsätt med det du gör Zara, du är så himla bra som förebild och att sjunga! <3 Storlek S :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:12:12
Felicia //

Har gillat deras sida sen förra tävlingen! :)
Jag vill sååå gärna vinna denna klänningen för det första så är det ju verkligen jättefin. Och sen så behöver jag verkligen en ny klänning, en enkel men ändå cool sommarklänning och då är denna perfekt. Har heller inte så lätta att bara köpa en klänning från typ nelly.com som andra för varken min pappa eller mamma jobbar (haha tro det eller ej men vi lever snåålt) haha shit va det låter fejk och fjeskigt men liksom det är sant. Jag vill iallafall jättegärna vinna denna för sen va skitfin och jag behöver en fin klänning :D

Och jag vill ha den i S :*

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:13:57
URL: http://hejfeliciaa.blogg.se
Wilma //

Men Gusefin?! Skulle älska att vinna den där underbara klänningen! Ska konfirmera mig till sommaren och skulle vara jätteroligt att ha en riktigt fin klänning. Har dock aldrig vunnit någon tävling och förväntar mig väl inte det heller men man kan ju alltid hoppas. Mina vänner har redan börjat planera vad de ska ha på sig och det vore kul att få vara egen och ha en sån sär snygg klänning!! Sen vore det ju alltid kul att piffa upp garderoben litegrann, min garderob har väl inte de snyggaste kläderna, haha, älskar din stil också Zara skulle göra allt för att byta garderob med dig;)
Kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:15:01
URL: http://wiimmel.blogg.se
Johanna //

Orkar inte sitta och förklara massa. Andledningen till att jag vill vinna denna klänningen är för att den är sååå sjukt snygg!!! Har gillat och allt, och hade varit skitkul att vinna den! Puss på dig fina Zaraaaa. Btw, har vanligtvis storlek S, men om den är liten i storlek så tror jag M blir bättre!

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:17:17
URL: http://lifeasjohanna.blogg.se
Nadia //

För att jag fyller 15 om en vecka och har Inget att ta på mig haha. Gillat sidan och har storlek S
Puss / Nadia

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:18:47
URL: http://nadiaalma.blogg.ae
Caroline Nilsson //

jag skulle vilja vinna klänningen därför att jag ska på brölopp utomlands om någon månad och vad skulle sitta bättre på än denna ursnygga klänning.

Storlek: S

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:19:28
Johanna //

Jättefin klänning! Jag tänker mig den klänningen på mig i sommar på en härlig sommarkväll med alla mina vänner när vi festar hela natten lång! Alla skulle förmodligen vilja ha min klänning och gud, så snygg jag skulle känt mig!
Kram :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:20:57
URL: http://klings.devote.se
Irini //

Jag tror att jag skulle känna mig otroligt fin i den och det är anledningen till varför jag vill ha den! :) <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:21:30
URL: http://irinis.blogg.se
Melinda Gustavsson //

Jag skulle jättegärna vilja vinna klänningen för jag har alltid velat ha en sån där klänning! Skulle vara grymt kul om jag vann och jag kommer såklart att tipsa mina kompisar om att gilla sidan och läsa din blogg :-)

Jag skulle vilja ha den i storleken: S
Jag har gillat sidan och jag heter: Melinda Gustavsson på fb

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:23:39
URL: http://melindagustavsson.blogg.se
Amanda //

glömde skriva Small;P

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:25:31
URL: http://amandawashere.blogg.se
Johanna Staf //

Hej!

Jag skulle otroligt gärna vilja ha den, för jag bor i en familj som inte är så rika så att jag alltid kan köpa jättefina kläder, skulle vara hur kul som helst att vinna något så fint som denna! Liksom när man kollar igenom en massa sidor med kläder och bara drömmer sig bort, men man inser snabbt att man inte har råd med mycket alls, haha. Men iallafall, känner även att jag skulle känna mig väldigt fin i det eftersom att jag är ganska lång, och ja, smal också. Har alltid velat ha nån fin liknande klänning, haha.
Sen är det ju kul när man går på fester lite snare när det blir varmt att gå runt i en så snygg klänning som den, då alla blickar kommer riktar mot en för hur snygg skulle den inte vara på? ååh !

kraaaam


Skrivet 2013-01-20 kl. 21:25:41
URL: http://johannastaf.devote.se
Caroline //

Hej zara! Jag tyckte klänningen var så himla fin, och har letat efter en sådan så länge men har inte hittat den rätta. Och nu dyker denna skönheten upp på din blogg! Verkligen som gjord för mig. Och precis sådan jag letade efter att ha på förra skolavslutningen men hittade ingen. Så den skulle passa perfekt till skolavslutningen i år och till våran utlandssemester. Då skulle jag verkligen känna mig fin. Skulle bli så glad om jag vann denna (låter riktigt smörigt) och skulle få den klänning jag letat efter! Jag brukar aldrig vinna saker när jag är med och tävlar haha så jag får hoppas på detta.
Storlek: S
Kram kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:25:58
URL: http://caroolines.blogg.se
Johanna Staf //

Glömde säga att jag vill ha storlek S, haha

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:26:12
Anonym //

Hej Zara! Först vill jag bara säga att jag tycker att du är sjukt vacker och din röst är otrolig!
Min motivering för att vinna klänningen är att jag har knappt några klänningar och känner verkligen för att börja använda klänningar, sen var den här klänningen otroligt fin och jag ska till Turkiet snart och jag kan tänka mig att den kommer vara jättefin på kvällarna!
Din blogg är riktigt bra!
Kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:26:36
Saga Wärnerson //

Jag är den "anonyma" ovanför och glömde att skriva att jag har storlek S. :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:29:15
Tova //

Heej! Jag vill börja med att skriva att jag älskar din blogg, du är underbar! Varför jag vill vinna klänningen är för att den är så grymt fin. Jag satt precis och kollade på klänningar till grundenten men allt är så dyrt och jag hittar ingen som passar mig. Jag bor i Kiruna vilket betyder att det inte finns några "finare" affärer! Tack för din tid! Ha de underbart.. (Stl M)

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:30:03
Smilla //

Hej! Jag vill vinna denna klänningen för den är såååå fin och att jag skulle gärna vilja ha den som skolavslutnings klänning och ha på den till vardags. Och det skärpet i runt magen gör så att klänningen får en fin detalj. Jag älskar klänningar som är längre där bak och denna klänningen är sååå jag! Hoppas jag vinner kram :)
Ps. jag har gillat på facebook!

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:33:04
URL: http://smillas.blogg.se
Cornelia //

Åh så fin. Men inte riktigt min stil.

Jag visar dagens OUTFIT på bloggen idag, och dagens tema är RETRO. Hoppas ni gillar.

Kram
Cornelia

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:42:39
URL: http://cornelianilssons.se
Klara //

Jag skulle jättegärna vilja vinna den för den skulle vara perfekt till skolavslutningen! Jag skulle även ha den när min familj åker till kusten i vår stuga i 3 veckor och njuta utav sommaren
. Jag har dessutom aldrig vunnit något förut så jag skulle blivit så otroligt glad!
Skulle vilja ha en i strl S och jag har gillat fb sidan :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:42:56
URL: http://klaraengstrom.blogg.se
Stina //

Oj, jag är ju sämst på att skriva motiveringar men jag ska försöka få ihop en nu! ;)

Jag skulle verkligen vilja ha en snygg och speciell klänning till skolavslutningen (slutar 9an!) och något som inte alla andra har. Jag är på riktigt kär i vita klänningen som man kan vinna här och det skulle vara riktigt grymt att vinna den! Storlek M! Puss! :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:43:00
URL: http://www.nattstad.se/stinanordgren
Moa //

Hej finaste Zara!
Jag skulle vilja vinna klänningen för att den för det första är sjuuukt snygg! Jag använder nästan aldrig klänning och kjol, men nu har jag blivit helt kär i det! Men jag har ju inga snygga klänningar! Så denna skulle vara perfekt, man kan ha den till så mycket, skolavslutningar, fester, dop, midsommar. Och ååh, denna till brunbrända ben i sommar, kärlek!

Gillar också att den inte är sådär jätte kortkort som vissa klänningar är, utan den har längd, samt det sjuukt snygga "släpet" på! Gillar midjemarkeringen, samt att den inte är urringad också!
STRL S
Hoppas verkligen jag vinner!
Puss!

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:44:31
KLARA //

gud va fin! Lika fin som den andra du tävlade ut, och behöver verkligen en fin klänning, som är svårt att hitta enligt mig. Och gratis är plus+ hihi. puss
(har gillat på facebook sen innnan)

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:48:05
URL: http://klarawallmans.blogg.se
Denice Eriksson //

För att den är urba snygg! Har inte råd med fina klänningar och grejjer! kramar

gillar sidan

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:48:57
URL: http://deniiceeriksson.blogg.se
Ida //

Hej Zara!

Jag skulle så gärna vilja vinna den här klänningen eftersom jag typ inte har något riktigt fint plagg att ha på speciella tillfällen. Jag har liksom inte hittat något som passar mig bra, men den här klänningen e är ju typ helt perfekt för mig! Både cool och fin. Hoppas verkligen att jag vinner eftersom jag aldrig skulle köpa den själv...

Kram

Storlek: S
Email: [email protected]

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:49:18
URL: http://norbergida.blogg.se
Amanda Molander //

Jag skulle vilja vinna klänningen för att den är sjukt ball och jättefin! väldigt somrig och feminin, skulle matcha den med guldiga smycken och lockigt hår alltså åååhhh skulle bli JÄTTEglad om jag vann den! passar perfekt på både högtider som tex midsommar men även vardagar på stan bara. att den dessutom är stilfull och inte så urringad gör det bara ännu bättre. Jag skulle vilja ha strl S. Har även gillat sidan. Hoppashoppashoppas jag vinner! Håller alla tummar och tår! / Amanda http://amandamolander.blogg.se

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:49:26
URL: http://amandamolander.blogg.se
HANNA //

jag är med! behöver alltid nya, snygga klänningen och den här ser otroligt bra ut! går ut 9an i år och något i den här stilen skulle va perfekt, så det skulle sitta perfekt med en vinst :D

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:49:29
URL: http://hannalovisasol.se
Sandra Basil //

Hej Zara!
Min kära storasyster lämnar snart boet och åker iväg till USA för att studera på collage i soliga California. Hon har varit snäll och givit mig många av hennes vinterkläder som hon inte har i behov utav i soliga och underbara California. Skulle vara helt fantastisk att få vinna denna vackra klänning som skulle sitta som smäck på henne. Hon skulle strosa runt på gatorna i California med med klänningen fladdrande i vinden, brunbrända ben och ett leende på läpparna och på så vis minnas mig varje gång hon bär den, det skulle nästan vara som att jag var på plats.
Jag skulle väldigt gärna få storlek S.

[email protected]

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:50:09
Daniella //

Ähh klänningen var sjukt fin, skulle så Gärna vilja ha den!! <3
Storlek S

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:52:17
URL: http://nattstad.se/daniellas
Maria Berglund //

Storlek S!

Var med i förra tävlingen, men vann inte. Inte så stor chans att man vinner heller. Men jag har gått genom en svår period i mitt liv och jag skulle verkligen behöva lite glädje. Och jag säger det inte för att du ska tycka synd om mig. Men hoppas du förstår. Gick från världens bästa vänner till ensam och gråt istället för skratt. Det skulle verkligen betyda sjukt mycket. Verkligen.

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:54:12
URL: http://MariaBerglund.devote.se
Roxana //

Hej där. Vill börja med att säga att du är såååå duktig på och sjunga! Du är verkligen talangfull och så brutalt vacker. Hur som haver, klänningen var typ to die for. Alltid kul och ha nya kläder även vinna någonting. Brukade verkligen aldrig vara nöjd med vad jag hade på mig, speciellt inte klänningar, tajta och jag skämdes VARJE gång vi hade skolavslutning eller något då alla kunde gå med värsta tajta klänningarna förutom jag.. eller varje gång vi hade simning tog jag på mig en tröja för jag skämdes. Det var ett helvete rent ut sagt så jag bestämde mig för att börja träna som fan och nå mitt mål från M-L till storlek S, Jag kämpade i månaden och nu får jag på mig storlek S. Och jag är bara sååå stolt över mig själv. Därför skulle det vara så kul att vinna en sådan klänning som verkligen kan visa vad jag förändrats, riktigt snygg & fiin som skulle sitta perfekt till en fin middag eller skolavslutning , ävn nu i februari då jag ska till syrran i USA. Kommer att vara första skolavslutningen nu när jag börjat gymnasiet och det skulle äga att ha denna klänning . Ha en fin kväll

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:56:35
Selma //

Hej! Deltar aldrig i tävlingar, men denna är klänningen var sjuuukt snygg! behöver en ny klänning nu till sommarn 2013, och denna hade lyst i min gaderob! Hade vart en PERFEKT klänning till skolavslutningen och midsommar! Tänkte också på att jag kanske skulle kunna ha den på olika uppträdanden. Jag skulle tro att de flesta motiveringarna ser ut så här! men jag hoppas att jag vinner!
• Stolek S •

//Selma

Skrivet 2013-01-20 kl. 21:56:53
URL: http://www.wahlbomlanzenselma.blogg.se
Matilda //

Jag ska åka till Abu Dhabi om några veckor och då skulle ju denna klänningen vara perfekt! Tänk att glida runt med den på fina vita stränder lixom, hur skönt är inte det?
Storlek S

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:03:22
URL: http://matildasjodins.devote.se
Ahang //

Hej Zara!
Jag skulle blivit helt tom på ord om jag vann denna klänning. V kommer att ha en skolbal i juni ,och jag har inte pengarna till en dur och fin . Det skulle varit så perfekt att bara vinna denna sätta på sig den och göra ett par fina lockar i håret !
Håller mina tummar, kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:07:44
Anonym //

Har du en iPhone5 ?;)

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:12:02
Elsa //

Åååh vill så gärna vinna. Ska ha den på min skolavslutning då! Fatta slippa stressen på vad man ska på sig när skolavslutningen närmar sig. Aha anyway ska inte sitta här o babla. Hoppas!
STORLEK: S kramiz o taco hej <3

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:19:26
Moa //

Tja Zara!! Sjukt fin klänning! Älskar "släpet", eller vad man nu säger. Haha.
Om jag skulle vinna klänningen hade jag ju såklart blivit jätte glad! Perfekt skolavslutningsklänning osv! Jag är konfaledare så hade varit kanon till konfirmationen som kommer äga rum i slutet av Maj. Håller tummarna för att just jag får vinna den fina klänningen. Massa kramar // Moa, 16

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:22:13
URL: http://mhernodhs.blogg.se
Moa //

Tja Zara!! Sjukt fin klänning! Älskar "släpet", eller vad man nu säger. Haha.
Om jag skulle vinna klänningen hade jag ju såklart blivit jätte glad! Perfekt skolavslutningsklänning osv! Jag är konfaledare så hade varit kanon till konfirmationen som kommer äga rum i slutet av Maj. Håller tummarna för att just jag får vinna den fina klänningen. Skulle i såfall ha storlek S. Massa kramar // Moa, 16

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:23:30
URL: http://mhernodhs.blogg.se
Madeleine //

Jag skulle gärna vilja ha den där klänningen för att både slippa stressen till skolavslutnings kläder sedan skulle den passa perfekt till konfirmationen också!Storlek S,kram!:)

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:23:57
URL: http://maddelinneas.blogg.se
Hanna //

Hej!
Jag vill vinna klänningen för att jag, nä skit samma kommer aldrig på varför jag ska vinna den/det jag tävlar om så jag kommenterar bara att jag vill vinna den och så får jag se hur det går helt enkelt (okej jag kommer aldrig vinna men aja)
Puss och kram skumbanan!:)
Stl S

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:24:06
Lovisa //

Hejsan jäkligt snygga Zara!

Varför jag vill vinna den grymt snygga klänningen är för jag har nästan aldrig haft turen att vinna på sådana här tävlingar! Skulle verkligen passa bra nu när jag åker till USA i sommar, om jag vinner klänningen skall jag använda den så mycket som möjligt! Jag skulle verkligen uppskatta den.

Det låter sjukt löjligt att säga detta, men men. Man kan säga att du är min förebild. Har läst din blogg sååååå länge nu och går in på den minst två gånger per dag för att se om du har uppdaterat.
Jag har skickat några stycken kommentarer till dig och frågat dig saker, har i och för sig fått svar på några. Men jag känner att det skulle vara värsta kicken att vinna.

Jag gillar egentligen inte att "smöra", man kan kanske inte direkt kalla detta för att smöra. Men man får ju liksom passa på nu när man verkligen har tillfälle för det. Anyway, om jag skulle vinna denna UNDERBARA klänning skulle jag absolut vara stolt över den.

vet inte om detta var så bra motivation men jag försökte så gott jag kunde för att visa för dig att jag verkligen vill ha den!

BÄSTA BLOGGEN I HELA VIDA VÄRLDEN!!!!!!!

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:24:57
Emelie //

Tänker inte skriva värsta långa texten utan fattar mig istället kort.
Jag verkligen ÄLSKAR klänningar, av alla dess slag, tror fanimej att jag äger fler klänningar än byxor och tröjor tillsammans! Och denna klänning vore inger minus att ha i garderoben till sommaren. Åhhh, vinner jag den inte ska jag nog ta och investera den. Ska bara leta efter lite pengar mellan soffkuddarna först. Hehe, som sagt, vore grymt fett att vinna den. Riktigt vacker:)

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:25:49
URL: http://byemelliie.blogg.se
Lovisa //

Oppppsss glömde att skriva stolek! Jag Har S :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:27:17
Sara //

Hej!
Jag har ingen direkt bra motivering... Jag skulle gärna vilja vinna den för att jag snart har min sweet sixteen och min familj har det svårt ekonomiskt nu så vi bestämde oss för att jag skulle använda samma klänning som förra året, vilket är helt okej för mig, det är ju trots allt inte det allra viktigaste. Men att få en ny klänning skulle ändå betyda en massa..
Storlek M.
Kram!

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:30:17
Linda //

Hej, skulle jättegärna vilja vinna klänningen! Skulle suttit najs med den på skolavslutningen till sommarn eller liknande, den är ju snygg och bara ha så på sommaren till bruna ben iih. Längtar till sommaren när jag ser den!!! Hade aldrig hört talat om rare london innan du skrev om det men jag gick in på hemsidan och kolla lite, dom har skitsnygga kläder! Så om jag inte vinner kommer jag säkert beställa hem något därifrån ändå :) kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:31:10
Mathilda //

Hej!
Klänningar är en riktig favorit hos mig och har alltid varit. Snart är det vår och då hade denna passat PERFEKT eftersom den är vit och jätte fin!
Har försökt få tag på just en sådan modell med men inte hittat en bra. Och ska man på något event är det ju alltid kul att ha en ny användbar klänning redo i garderoben!
:)

(strl S). Kramis

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:31:24
URL: http://www.mathildaparadeiser.blogg.se
Olivia //

Hej!
Jag har gillat sidan på Facebook och det skulle vara otroligt kul att få vinna den klänningen. Jag ska på två släktfester snart och har ingen aning om vad jag ska ha på mig, den hade varit kanonfin! :) (Small)
Kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:31:52
URL: http://olliehenningsson.blogg.se
Alexandra //

Skulle jag ha vunnit klänningen skulle jag ha burit den på min systers bröllop, använder nästan aldrig klänningar så jag tror att hon skulle uppskatta om jag kom i en så fin klänning på hennes bröllop!

Har strl S :)

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:36:01
URL: http://alexandraabe.blogg.se
Natalie //

De skulle vara jätte roligt att vinna klänningen för att den va grymt fin, skulle gärna vilja bära den på skolavslutningen! Kram

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:37:13
Absi //

Hej zaraaaa :)
Jo jag ska på bröllop, och den är otroligt fin, jag brukar ofta försöka vara med på liknande blogg tävlingar. Men lyckas aldrig :/ kanske den här gången? Aja, btw du är super vacker försöker inte smöra för dig. Haha aja ha de gott ;) har storlek S

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:43:15
Iris //

Jag skulle vilja vinna klänningen först och främst för att den är jättesnygg! Den skulle verkligen liva upp garderoben, passar utmärkt till härliga sommardagar.**Storlek small**

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:44:23
URL: http://irispirislingonben.se
Bella //

Den här klänningen hade vart perfekt till balen som våran skola ska ha nu till slutet av 9:an. Verkligen jättefin!!
Om jag skulle vinna så har jag storlek S!

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:47:20
URL: http://bellalundbergs.blogg.se
Alva //

Hej Zara! Du är så otroligt söt och har en så fin röst. Skulle bli super över glad om jag vann den otroligt snygga klänningen. Jag älskar kläder men framför allt klänningar skulle passa bra till sommaren som kommer. Storlek S. [email protected] kramar

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:47:33
Anonym //

Ja, jag tänkte skriva en lång och smörig kommentar om hur mycket jag vill ha just den där klänningen och hur mycket jag behöver den, men jag ska till skolan imorgon och behöver sova. Så därför är jag helt ärlig istället, jag har aldrig sett den dör klänningen förut men sjukt snygg är den, jag är en pank tjej som har bal i vår så att vinna den där klänningen skulle vara perfekt, en mindre stressfaktor att tänka på sista terminen nian! Ciao / en anonym som ändå lämnar ut sin mail och drar och gillar facebook sidan nu!

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:50:34
Anonym //

Btw,glömde skriva S! Hoppas det inte förstör mina chanser att vinna, lol..

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:51:53
Melanie //

Jag skulle jätte gärna vilja vinna klänningen eftersom jag verkligen har letat efter en bal klänning och den skulle vara den perfekta! Men skulle inte bara kunna ha den på bal utom på fester osv! Jag har iaf strl s om jag skulle vinna! Kram :D

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:53:34
URL: http://iims.blogg.se
Genta //

Hej Zara.

Jag har gillat sidan på facebook.
Varför jag vill vinna klänningen? Jo det är så här att jag inte hittar en fin klänning på min garderob haha, alla är så små.. Behöver ny klänning som jag kan ha på mig och som jag kan matcha med snygga skor osv.
Det är det ända och den klänningen är SUPER fin!
Hoppas verkligen på detta. Många kramar / Genta

Storlek: S

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:57:52
URL: http://ggenta.blogg.se
ZS //

HEJSAN ZARISH OCH RARE LONDON! :D
MINA BRÖDER!!
Jag skulle vilja vinna klänningen för att jag tycker att den är jättejättepiiin <3 <3 (ja bror det ska vara ett p, drf att det är gulligt okej )
Jag tänkte skriva att jag kämpat ihjäl mig med att gå ner i vikt i 6 månader nu och min bror ska gifta sig om en månad så skulle vara underbart att visa upp min new bodeyy i den där klänningen :D
MEEEN det är inte sant och orka ljugish bree vi är alla bröder och bör leva i harmoni eller hur :')
hahah men det är sant att min bror ska gifta sig snart och har inte hittat någon klänning ALLS och den på bilden är verkligen gryyymt fin <3 <3
Vill även säga (inte för att fjäska) att wohooo imorgon kommer ditt album Zarish kmr drooooga det ! :D
Ditt album är gryyyyymt !!
( Vet att ingen hört det än men jag VET att jag kommer att tycka det där och nu var jag den första som nånsin sagt att det är grymt ... okej kanske inte första men endå hahah)
Okej orka mej iaf har storlek S
Ha det så himla bra och lycka till med nationella proven Zara! Enligt radioshowen där du var med så sa du ju att du ska ha dem snart!
Hade dom förra året och dom är inte alls svåra så det är chill! Helt ärligt det enda som var lite svårt var väl NO delen men alla skolor kanske inte har det ? Men det är very very easyy bre så lycka till och oroa dej inte !

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:58:22
Sara //

Klänningen var sjukt fin! Och i sommar ska jag åka utomlands i tre veckor till Malta på språkresa:) och den här klänningen skulle veklingen vara perfekt. Och så tar jag konfirmationen också. Men ha det bäst / Sara

Skrivet 2013-01-20 kl. 22:59:11
URL: http://Www.sarisjohansson.blogg.se
Ellen.g //

Ååh! Jag har längtat så fruktansvärt mycket efter nästa tävling!! Skulle bli så jädra glad om jag vann därför att den är bara förförför snygg!! Och jag behöver verkligen någon fin klänning som man kan ha på skolavslutningen. Jag har alltid ångest över skolavslutningskläderna kläderna typ 4månader innan.. Haha ! Och den skulle passa så fint till mitt lillasyskons (som inte existerar än utom i mammas mage) dop! Om jag vann så skulle jag... Jag vet inte vad,.. Men jag skulle blivit så jädra glad och förmodligen skrikit så jag tappat rösten. Men det skulle ju varit värt såklart! 100% värt det! Även om risken för att just jag skulle vinna är minimal, så har jag ju ändå större chans än dom som inte är med och tävlar, right? Du är verkligen min förebild och jag inspereras så sjukt mycket av dig i allt! Kläder,din charmiga attityd (haha) du verkar som en underbart sprudlande glad person som många vill vara med. Önska jag hade det som dig! På riktigt asso. Men jag vet ju inget om dig utom det jag läser på din blogg. Men det känns ändå som om jag känner dig, fattar du haha? Nu låter det som om jag fjäskar och smörar, men jag vill bara säga att du är så underbart vacker och min absoluta förebild, och att om jag vann klänningen skulle jag nog dö av lycka. Fingers crossed!! Tusen kramar // - E
Storlek: S

Skrivet 2013-01-20 kl. 23:05:56
URL: http://ellenlife.blogg.se
yasmine modell mamma och fru //

fin klänning men jag har sllan någon tur med mig
kraam

Skrivet 2013-01-20 kl. 23:09:09
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
yasmine modell mamma och fru //

fin klänning men jag har sällan någon tur med mig
kraam

Skrivet 2013-01-20 kl. 23:09:27
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
Nichole //

Jag vill vinna den här klänningen för den är otroligt snygg och jag tycker vanligtvis inte om klänningar men den här skulle passa perfekt till vad som helst på sommaren, tänk att ha den på en sommarkväll eller så.. Och jag har aldrig i hela mitt liv tyckt om en klänning som jag tror att jag skulle passa bra i också.. Så jag hoppas jag vinner, jag skulle hoppa runt pch göra jagvetintevad om jag vann, kramar Zara!
Ps: läser din blogg varje dag haha och du är en insperation genom bloggandet!

Storlek: S

Skrivet 2013-01-20 kl. 23:29:56
URL: http://cheerleadiinggirl.blogg.se
Therese //

Hej zara!
Jag skulle jätte gärna vilja ha den klänningen för mina kläningar jag har passar inte mig ocj denna klänningen skulle vara prefekt till min konfortation och min 15 år fest! Jag skulle bli så glad om jag vann den!
Storlek S
[email protected]

Skrivet 2013-01-20 kl. 23:49:57
Ida //

Heij! Älskar verkligen klänningen så otroligt fin!

Blir hoppeligen student i vår och kommer att behöva köpa en klänning till det. Har dessutom planerat en resa efter det som jag sparar pengar till. Skulle jag vinna en så här fin klänning skulle ett problem iaf vara löst! Älskar vita klänningar och skulle nog inte ha råd med en så här fin!
Hoppas den rätta vinner klänningen vare sig mig eller inte! Jätte fin och inspirerande blogg! :)
Mvh Ida!

Skrivet 2013-01-21 kl. 00:13:03
URL: http://theidaho.blogg.se
Camilla //

Hej!
Jag skulle vilja vinna klänningen för det är bal snart går i nian, haha har letat lite här och där och kan verkligen inte bestämma mig vad för balklänning jag ska ha. Men denna var riktigt snygg till mina litas skulle det bli perfekt.
Kram på dig!! :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 01:36:26
URL: http://camillalu.blogg.se
Hilma Gudjonsdottir //

Hej! Grymt fin klänning och den hade passar så hiimla bra att ha på min systers bröllop i sommar, jag ska vara brudtärna och letar som en galning efter en klänning och denna är ett alternativ lätt! Jag har storlek S och har redan gillat rare London på Facebook.
Kram på dig zara, du är grym!

Skrivet 2013-01-21 kl. 06:18:11
URL: http://ourposts.blogg.se
Lena //

Gillat.

Jag hade velat vinna då jag snart tar studenten och en fin klänning ska i regel pryda en. Såg denna och tyckte den var väldigt fin!

S

Skrivet 2013-01-21 kl. 06:59:54
Frida //

Hej Zara! Nu har jag gillat Rare London's facebook sida och det här är min motivering: Jag är en klänning älskare! Jag har inte så många klänningar men jag har en samling av dem, klänningen skulle verkligen passa in i min samling och färgen på klänningen är så fin, jag älskar vitt och gillar att det ihop med allt! Kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 07:26:00
lovisa //

tjena :)
Jag har gillat fb sidan.
Det är nu jag ska komma på en anledning till att jag ska vinna och det tycker man ju ska vara lätt men nej inte för mig... haha nej men jag är urusel på sånna här saker men jag tyckte att klänningen är sjukt snygg och fin och älskar verkligen sommarklänningar i vitt för man värkar altid brunare i dom än vad man egentligen är!!! I alla fall jag har S i storlek.

Skrivet 2013-01-21 kl. 07:28:23
Anonym //

S please be me!!!!!

Skrivet 2013-01-21 kl. 07:30:08
Hanna //

Åhh vad fin!
Jag skulle väldigt gärna vilja ha klänningen för att jag har velat ha en sån här klänning jättelänge och den är precis så som jag vill ha den, men jag skulle aldrig ha råd med den själv. Skulle jag få denna klänningen skulle jag nog ha den varje gång jag vill vara fin! Skulle vara så roligt om jag vann, har aldrig vunnit något sånt innan! Jag vill ha i storlek M och jag har gillat facebook sidan!

Skrivet 2013-01-21 kl. 08:11:27
Ellen Matilda Nymo //

Hejsan käre du!
Jag är väl inte människan med mest tur i världen,
vinner inte så ofta.
Men denna klänning var otroligt vacker & skulle bli mer än överlycklig om jag vart vinnaren!
Självklart tycker jag någon som är värd den ska få priset, men om det inte är någon sådan så.. här är jag.
Har inte nån direkt anledning att ha klänningen, tycker bara att det skulle vara så otroligtmegaroligt..
haha, älskar dig å rare london.

Kramar <3

Skrivet 2013-01-21 kl. 08:51:43
URL: http://ellenymo.blogg.se
Ellen Matilda Nymo //

storlek small!!

Skrivet 2013-01-21 kl. 08:52:22
URL: http://ellenymo.blogg.se
Sara //

Oj jag glömde skriva det innan jag har st S hahha jag jag hör till kommentaren som är 16 kommentarer ovanför här ;)

ps Fint namn du har <3

Skrivet 2013-01-21 kl. 09:19:30
URL: http://sarisjohansson.blogg.se
ilayda //

Jag vill vinna klänningen för att ge den som en present till min storasyster, hon skulle bli överlycklig. Jag och min syster har en jätte bra kontakt och hon fyller år i februari och jag har inga pengar eller ingen aning om vad jag ska köpa till henne!
Jag skulle bli överlycklig om jag vann.

Ps: Älskar dig och din blogg sjukt mycket.

Skrivet 2013-01-21 kl. 09:37:34
alexandra //

åh, jag skulle verkligen vilja vinna klänningen! har alltid velat ha en vit klänning och denna var ur snygg! jag fyller år på söndag också och ska resa bort på sportlovet, och då skulle jag verkligen använda den :)
strl S isådall! kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 10:23:58
emelie //

jag skulle vilja vinna den för att jag ska på dop och 5 kalas till våren och jag har skit svårt för att hitta kläder jag gillar och jag blev verkligen kär i denna :)
det tar mig ca1 månad att hitta en skol avslutning outfit minst !

Skrivet 2013-01-21 kl. 11:10:11
URL: http://emeliejungtell.blogg.se
Sandra //

Hej Zara! Skulle hemskt gärna vilja vinna klänningen! Min motevering:
Denna klänning är fin som få skulle passa perfekt med solbrända ben och nagellack på mint tå.
Med höga klackar och lockar i håret skulle jag platsa i ''Skönheten & Odjuret'' - like the prettiest girl in the story! Skulle passa perfekt till skolavslutningen i vår, då jag bär den snyggaste klänningen efter alla dessa år. Med ett leende på läpparna har jag dig att tacka om du utser mig till vinnaren Zara - rara!
Nu gäller det bara att hålla tummarna!! Storlek M skulle förmodlingen bli toppen! :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 11:25:44
Caroline //

För att den vore helt perfekt att ha antingen som skolavslutningsklänning nu när jag går ut nian eller på våran avslutningsbal. Då vill man ju självklart vara så fin som möjligt och den här klänningen skulle passa super! Storlek small :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 12:09:08
URL: http://carolinesverkman.devote.se
Emmie //

Jag har alltid haft jätte svårt att hitta klänningar med tanke på att jag är rätt lång och smal. Men den här klänningen är en perfekt modell för mig. Skulle vara så glad om jag fick chansen att ha en klänning som faktiskt passade min kropp för en gångs skull som dessutom är väldigt fin! Skulle ha storleken s. Kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 12:30:58
Beda //

Hej! Nu jag har gillat deras facebook sida:)
Jag brukar faktiskt inte bära klänningar så tänkte mest därför, hade varit jätte kul att vinna den!
Verkligen jätte fin=)
kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 12:49:04
URL: http://dukanalltidtaentitt.blogg.se
Stephanie Ampel //

o fin!

Skrivet 2013-01-21 kl. 13:27:53
URL: http://frokenampel.se
Julia Ström //

Jag skulle vilja vinna den här jätte jätte fina klänningen för att jag har ingen klänning till skolavslutningen och för att jag inte har någon klänning som passar mig.
storlek: S
KRAM

Skrivet 2013-01-21 kl. 14:02:04
URL: http://tildejulia.blogg.se
jennifer eriksson //

Gud så sjukt fin klänning! Det är inte alls ofta jag ser en klänning som jag tycker är så fin och som jag faktisk vill ha på mig. Är ingen ''klänning tjej'' så har sjukt svårt att hitta en klänning som passar mig och min smak. Men denna, den går inte med ord beskriva hur underbart vacker den är i mina ögon. Jag kan inte heller beskriva hur enormt mycket jag skulle vilja vinna denna. En klänning som denna skulle få mig att känna mig fin och vilja använda klänningar!

Skrivet 2013-01-21 kl. 14:13:28
URL: http://ferreberre.blogg.se
Nora //

Hej Zara!
Jag älskar klänningen! Jätte fin!
Jag skulle verkligen behöva den nu när jag ska på fest. Klänningen passar även väldigt bra till alla härliga sommar fester!
Skulle gärna vilja ha klänningen! Om jag viner så blir storlek S bra! Kram <3

Skrivet 2013-01-21 kl. 14:16:46
Åsa //

Hej Zara. Jag skulle bli så lycklig om jag skulle vinna denna klänning. Den är så vacker! Dessutom skulle den nog bli sommarens favoritplagg.
Om jag skulle vinna blir storlek M toppen. Kram :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 14:22:25
Louise //

Hej, Zara! Jag ska vinna för att jag har letat överallt efter en sådan här klänning men inte hittat någon till ett bra pris. Jag skulle verkligen bära den så ofta jag bara kunde för den är så humla fin. Vinner jag så vill jag ha den i storlek M. Kramar!

Skrivet 2013-01-21 kl. 14:42:50
URL: http://www.louiseburgos.blogg.se
Agnes //

Måste börja med att säga att det är en sjukt snygg klänning. Men jag skulle vilja vinna för att få lite sommarkänsla, för att just nu känns det som att den är låångt borta. För långt borta. Jag använder tyvärr inte så mycket klänningar för att jag tycker att det är svårt att hitta en snygg eller att välja en. Nu blev det enkelt för att den är snygg och jag slipper välja vilken. Tror verkligen att det här hade varit den perfekta sommarklänningen och det hade varit så roligt att vinna!
Storlek S

Skrivet 2013-01-21 kl. 14:54:15
Alva //

Varför jag vill ha klänningen? Finns nog bara ett svar: För att den är så sjukt snygg! Den är verkligen hur fin som helst och skulle passa PERFEKT som skolavslutningsklänning (långt kvar hehe men endå)
Storlek S.
Du är bäst zara! Jag älskar också att sjunga och min största dröm är att sjunga en duett tsm med dej. Jag har tänkt på det aslänge nu! Och ja nu låter det som jag fjäskar men det är sant, jag hade tänkt skriva det till dej på bloggen endå, så varför inte göra det nu? Hehe, kram <3

Skrivet 2013-01-21 kl. 15:23:27
Fanny Wik //

Jag skulle vilja vinna klänningen för att den skulle vara perfekt att ha på balen och på skolavslutningen nu när jag slutar nian :)
Storlek S

Skrivet 2013-01-21 kl. 15:37:29
maja //

tjaaa, varför skulle jag inte vinna den? nej jag bara skojar. hm, jag behöver en klänning för att jag ska konfirmeras i sommar och har fortfarnade inte hittat något bra. usch, känner att jag har lite panik. jag tycker den var skitsnygg och passade min smak. preeeetty najs! har inte så mycket mer att skriva..?

din blogg is the best btw

Skrivet 2013-01-21 kl. 15:43:30
maja //

strl s!

Skrivet 2013-01-21 kl. 15:44:04
linneah //

jag har gillat :)
och jag tycker det skulla vara roligt att få vinna någonting ifrån en blogg tävling och speciellt ifrån din blogg!! :D
och den var också såklart riktigt snygging klänning! <3
storlek s.
kram! :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 15:53:24
URL: http://liinneahpersson.blogg.se
Katja //

Jag har gillat på facebook (y)
Deltagit i många "bloggtävlingar", men aldrig vunnit. Klänningen var verkligen jättefin och jag skulle helt enkelt bli jätteglad om jag vann!
Storlek S.
Kram kram <3

Skrivet 2013-01-21 kl. 16:01:36
URL: http://nattstad.se/katjabettina
Nina~ //

Jag är med såklart! ;D
Varför jag vill vinna den är för att jag tycker den är hur fin som helst & jag fyller snart år & då skulle jag SJÄLVKLART haft på mig den. Skulle verkligen vart jätteroligt att få vinna den. Man får hålla tummarna, kramis♥

Skrivet 2013-01-21 kl. 16:02:57
URL: http://ninawallinder.blogg.se
Erika //

Om jag denna klänning kunde vinna,
skulle jag känna mig som en gudinna.
Fånga den speciella killens blick,
i detta nyskick.
Storlek s skulle passa bra,
och jag skulle va så GLA'! ;)

Skrivet 2013-01-21 kl. 16:06:19
Hanna //

OMG vill verkligen vinna den!
Om jag vinner den otroligt fina klänning ska jag ha den på våran avslutning. Man måste ju trots allt ha en fin klänning sista avslutningen i grundskolan?!

Skrivet 2013-01-21 kl. 16:13:00
Belma //

Hej!! Vill först säga att jag har kollat din blogg hur länge som helst nu för att "följa" ditt liv som ett stort fan. Tycker du är helt ofattbart bra på att sjunga.
Nu till klänningen. (Har gillat.) Den är nog bland dem finaste jag sett och den skulle komma till mycket användning! T.ex till skolavslutningen, sommarkvällar osv. Jag brukar inte, eller jag är aldrig den som vinner tävlingar rättare sagt, även om jag varje gång medverkar med det hopp som finns. Haha. Ärligt talat förväntar jag mig ingenting nu heller men jag hoppas som in i och jag hade blivit så himla, jäkla glad. Har dessutom letat som en idiot efter en sån här klänning, överallt men har inte funnit ett spår eller ens en liknelse av den. (Storlek S förresten.) Kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 16:18:06
Liv //

Har gillat!

Jag har aldrig haft en riktigt fin klänning eftersom att dom oftast är så himla dyra. Jag skulle verkligen verkligen verkligen vilja vinna den här klänningen, den är ju så fruktansvärt vacker! Jag brukar nästan aldrig använda klänning men den här skulle jag definitivt använda!
Kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 16:44:37
URL: http://liivislife.devote.se
Johanna //

Jag skulle bli superlycklig om jag vann eftersom den skulle passa perfekt som konfirmations klänning och jag har letat efter det ett tag nu men inte hittat någon fin!
Klänningen är så himla fin och den hade kommit till användning mycket i sommar!
Hade behövt den i storlek S, kram!

Skrivet 2013-01-21 kl. 16:45:10
emelie //

Går sista året i grundskolan alltså i nian, jag pluggar bokstavligen röven av mig för att få bra betyg. När jag går ut nian till sommaren vill jag ha en fin klänning i kyrkan men problemet är att jag verkligen aldrig hittar någon jag vill ha, men denna.. den var helt perfekt! Kan inte tänka mig hur fin den skulle vara till ett par höga klackar i beige eller brunt, åååh!
Hade behövt den i storlek S, håller tummarna nu! Kram!

[email protected]
http://behappiness.blogg.se/

Skrivet 2013-01-21 kl. 16:49:36
URL: http://behappiness.blogg.se
Anonym //

Hej!

Jag har alltid sjukt svårt för att skriva en bra motivering, men jag ska försöka ;)
Som alla andra ska jag konfirmera mig i sommar, och jag kan tyvärr inte hittat några fina klänningar i affärerna. Det är synd, för konfirmationen är viktig för mig, det är något som min familj har pratat med mig om i flera år.
Sälv är jag en riktig fashionista, och det är rent guld värt för mig att bära fina kläder som jag trivs i. Just den här klänningen VET JAG kommer att passa mig som handen i handsken. Den är väldigt vackert skuren och skulle passa perfekt!
Min pappa ska gifta sig i sommar, och då skulle klänningen också passa perfekt.
På fritiden älskar jag att uppträda och sjunga, jag brinner för det. Då skulle klännignen också passa perfekt!

Det bästa jag kan göra nu är antagligen att hålla tummarna ;)
Ha en trevlig dag! /Cajsa

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:03:24
URL: http://cajsagrill.blogg.se
Amina //

Jag skulle vilja klänningen. För de skulle kunna bli en udda men otroligt snygg klänning som ingen skulle kunna komma med på skolavslutningen.
Vill ha en cool och udda klänning som ingen skulle tänka sig att ha på en skolavslutning.
För jag har verkligen inte en aning vad jag ska ha på mig, så när jag såg denna klänning så bestämde jag mig för att försöka ta hem det. Haha
Storlek S om jag vinner:)

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:03:29
Frirsta //

Jag vill vinna!haha nää men.. jo jag vill gärna vinna den här sjukt snygga kläningen. Jag hade aldrig hört talas om rare london för ens idag och jag är redan helt kär i klädstilen!!
str: s
hihi

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:04:19
Linda Lövberg Hjären //

Fin klänning :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:05:23
URL: http://lindahjaren.webblogg.se/
Clara //

Sjukt fin klänning ! Skulle gärna kunna tänka mig denna klänning. Ska om två veckor på dop och har ännu inte hittat en klänning att habpå mig.. Så den skulle vara super bra ! I storlek S. Kram :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:08:07
URL: http://claraafolkesson.blogg.se
Emmie //

Hej Zara! För det första vill jag bara skriva att du är en jättefin tjej, och sjunger undebart! Dessutom är din blogg jättebra och man kan inte sluta läsa. Och jag skriver inte det här bara för att få större chans att vinna, utan jag menar verkligen det!!

Iallafall så skulle jag hemskt gärna vinna den här klänningen för att den är jättesnygg och jag skulle verkligen behöva en snygg klänning till sommaren! Jag hittar typ aldrig fina klänningar, så det här skulle vara en jättebra möjlighet! Skulle jag vinna denna underbara klännig, så skulle den vara i storlek S! Men ja, det finns väl egentligen inte så jätte mycket mer att skriva!

Men ha det så bra! Kram ! :D

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:14:21
URL: http://emmieholmlund.devote.se
Elina //

ÅH GUD, vilken bra tävling!
Det är nämligen så att jag VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha en vit klänning. Och det är så coolt med klänningar som är så där långa där bak och korta där fram. + Att du har jag ju redan fixat min t.ex skolavslutnings-klänning och så ifall jag skulle vunnit? :)
Sen har jag inte heller råd med så mycket nu, för min mamma fick bröstcancer i höstas och ska nu genomgå strålning och allt sånt... Blir ju ledsen, men försöker va stark!

Skulle verkligen börjat gråta om jag kunde vunnit denna, du anar inte. <3 Har aldrig vunnit nåt heller...
Och har inte heller några klänningar överhuvudtaget, och jag letar ju efter nåt sånt här, men såna här fina saker finns ju liksom inte i vanliga affärer...?

Ifall jag skulle vinna, ska klänningen va i S.
Styrkekramar till dig Zara, love u! <3

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:15:22
URL: http://elinaedsberger.blogg.se
Nadja //

Hej!
Jag har under hela mitt liv velat gå på vår skolas avslutningsbal (för 9:orna) Och i år är det min tur!
Jag har fantiserat om massa olika klänningar, frisyrer, smink, ALLT skulle vara perfekt!
Men nu har jag varit dålig ett tag, vet inte än vad det är för fel på mig. In och ut från sjukhus, massa prover.
Det enda jag vet är att oavsett tänker jag pallra mig till balen och låta drömmen bli sann, det skulle vara fantastiskt om jag fick komma dit iförd den där superfina klänningen!! Storlek S
Kramar från Nadja
[email protected]

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:16:20
Julia //

Gillat sidan på fb! Jag borde vinna för att jag är riktigt dålig på att använda klänningar men tycker egentligen att det är galet snyggt till sommaren , sen så älskar jag detaljerna på klänningen. Tycker inte om de klänningar som är för "vanliga" men den här var verkligen egen och helt i min stil! :) kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:18:06
URL: http://Http://juuzza.blogg.se
Diana //

Gillat sidan:)
Det är så här att jag har båda bal och en släktings kusin iår och att få använda den klänningen på någon av dessa tillfällen skulle bara vara helt fantastiskt. Ärligt talat hade jag vunnit denna skulle jag börja storgråta.. att ha den klänningen med lockigt hår och sminkat skulle vara en dröm för mig. har letat efter en liknande men inte hittat och nu kommer den upp. helt fantastiskt. Att få höra folks åsikter som tex "herregud vad fin du är i den klänningen" skulle bara vara heaven för mig.
Medans jag skriver detta så lyssnar jag på uncover och ber för att jag ska vinna den.

Storlek: S
Zara jag älskar dig. Tack<3

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:28:09
DIANA //

en kusins bröllp* glömde skriva

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:28:41
Paulina Todeschini //

Hej! Skulle vilja vinna denna tävlingen för att ge denna klänningen till min storasyster. Hon är i Australien och är en backpacker i ett halv år.. Så är ensam hemma med mina föräldrar. När hon kommer hem skulle jag vilja glädja henne med en fin gåva och det är verkligen hennes stil!! Både jag och hon skulle vara glada! Jag saknar henne enormt mycket ser ju inte henne på ett halvår.. Det är tufft tycker jag om du försår vad jag menar du har ju en syster men deklart din syster är mindere men min syster är en förbild för hon är alltid så stöttande hon är alltid där och du vet nu i ungdoms tiderna så är det alltid lättare med en syster men jag klarar det! Hon är en underbar person som alltid hjälpler folk! Hon letade efter Kenza i Melbourne när hon var där för att jag skulle få hennes autograf, jag skulle vilja tacka henne på något sätt men jag har inte så mycket pengar men jag ger all kärlek till henne. Hon har storleken S. Många kramar! Hoppas du har det bra!

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:32:02
Paulina Todeschini //

Förresten jag gillade sidan!!!

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:32:54
amanda //

snygg klänning!

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:33:13
URL: http://liindstrand.blogg.se
Hanna //

Har gillat och min motivering är att det hade varit super kul att vinna en sådan fin klänning som den! Har ont om klänningar eftersom de finare brukar alltid vara dyrare... Detta hade varit en perfekt födelsedagspresent med tanke på att jag fyller år om någon vecka! :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:33:32
Emelie Nordström //

haha känns nästan meningslöst att vara med i en sån här tävling men älskade klänningen så var tvungen :)
borde vinna för att jag har kollat klänningar hur länge som helst nu men inte hittat någon som passar till balen. denna hade varit perfekt.

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:33:35
URL: http://thatemelien.blogg.se
Elsa <3 //

Nu när min konfirmation kommer till våren vill jag vara fin och uppklädd. Man kanske inte alltid känner lusten att lägga ner sammanlagt 3 000 kr på en dag. Så då kommer jag nästan få "en klänning på köpet" Det hör ju till lite att ha en vit klänning på sin konfa. Så denna skulle vara jätte fin och skulle verkligen uppskata det att känna mig extra fin för en dag. En klänning som denna skulle förgylla min dag och i fall jag vinner denna spelar jag in en video när jag sjunger Uncover på min konfirmation och skickar till dig <3 Och man kan ju aldrig ha för många klänningar :* (Gillat sidan)

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:45:00
Nellie Jansson //

hej Zara, jag skulle vilja vinna denna klänning för jag älskar klänningar och jag tycker att denna klänning är sjukt vacker,
jag skulle bli hur glad som helst för att vinna, jag har kollat klänningar på sidor men jag har inte hittat någon som skulle passa mig. men när jag såg denna klänning så vart jag typ kär i klänningen!


om jag skulle vinna så vill jag ha en (S) :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:52:39
sara //

Hej
Ja gillar klänningar som inte är vanliga ja gillar lite Annalunda klänningar ja har st s
Hälsningar
Sara

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:54:21
Minna //

Känns meninglöst att ens va med i en sån här tävling, lyckas aldrig vinna men tycker klänningen är sjukt snygg och länge tittat på en sån här. Klänning är inte riktigt min grej men denna skulle jag lugnt använda. Har ett viktigt tillfälle som jag skulle använda den på. Skulle bli super glad om jag vann !:)
Gillat! Storlek- S

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:58:47
URL: http://mellza.blogg.se
Daniela //

Jag har gillat från förut fb sidan.
Jag skulle vilja ha klänningen i storlek M. För jag ska sluta 9an i vår och har ingen fin klänning. Och den där är superfin och skulle passa mot min mörka hud.

Skrivet 2013-01-21 kl. 17:59:35
URL: http://www.aleinad.blogg.se
Emma //

Hej Zara! Tack för en otroligt bra blogg om allt och lite till! Älskar din nya låt Uncover och din röst och jag önskar verklligen att jag kunde waila så bra som du <3
Den här klänningen (i S)skulle vara så otroligt snygg till min student! Som tonåring har jag ju inte så himla mycket pengar att lägga på smink, kläder och nöjen och den här klänningen var verkligen fin och förhoppningsvis unik, den vill man ju verkligen ha dagen då dörrarna till frihet står vidöppna!
Fortsätt blogga som du gör
Kram <3

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:00:52
Molly //

Det är alltid så svårt med motiveringar.. Men jag skulle vilja vinna den för att jag tar studenten i år, som studentklänning helt enkelt. Storlek S.

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:01:21
jonnah nilsson //

hej zara!

jag vill bara börja med att säga att jag inte tänker sno ihop nån historia för att smörja för dej för att vinna klänningen, men jag skulle himla gärna vilja ha den där på min och min pojkväns 1årsdag i maj, eftersom det oftast är grönt och varmt då. den behövs i storlek S. och tänkte tipsa dej om en klänning pm du tycker den där är snygg, den är "mörkblå" och också en high and low klänning, finns på topshop tror jag. hare gött, och följ mej gärna på instagram, jonnahnilsson heter jag där! :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:08:45
URL: http://jonnahnilsson.bloggplatsen.se
Linnéa Jansson //

Vill inte smöra men jag vill vinna för jag äger inga klänningar helt sick, så det skulle vara kul med en nya klänning. och rare london har jääättejättefina kläder

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:09:28
URL: http://nattstad.se/linneajanssons
Alma //

Jag fyller år
I och med detta jag något nytt får
På stan jag varit ute och ej hittat
Då på min favvoblogg jag upphittat
En klänning från rare london i vitt
Hoppas innerligt det blir mitt
Ha en skön kväll
Ps. Storleken blir en small

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:10:49
Julia //

gud vilken vacker klänning!
jag skulle vilja vinna för att klänningen var galet fin & jag är en otroligt aktiv läsare som följt dig ändå från start.
kommer dock inte på så mycket & skriva, men jag skulle passa perfekt i denna klänning som hade varit superroligt att vinna!
kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:25:36
Ella //

Jag skulle vilja ha den klänningen för me gusta och jag tycker vita klänningar är awesome. Och jag vill ha den för att jag tycker den skulle passa prima till skolavslutningen!

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:27:21
URL: http://www.ellalu.blogg.se
Kossski //

Jag skulle vilja vinna tävlingen för att ge klänningen till mn syster som fyller år.

Storlek s*

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:30:00
Rebecca Saliba //

Nu har jag gillat sidan på facebook :)
jag vill jättegärna ha denna klänning till sommaren så att jag visar bloggen en riktigt snygg outfit ;)
min storlek är S/Small & vill jättegärna vinna :D
grym är du Zara! puss :*

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:42:17
URL: http://www.rebeccabecca.blogg.se
En flicka från landet ingenstans //

En underbar klänning och det vore en dröm om man kunde bära något så vackert. Det skulle vara en lite dröm som går i uppfyllelse för en flicka i landet.
Få bära en klänning som ger tillvaron ljus.

Skrivet 2013-01-21 kl. 18:49:13
URL: http://flickig.blogg.se
Joanna Elg //

Åhh, den där klänningen skulle passa jättebra nu i vår när jag ska resa till drömlandet Spanien! Håller tummar och tår! + har gillat på facebook! ;)

Skrivet 2013-01-21 kl. 19:03:33
URL: http://motivationsgladje.blogg.se
Felicia :D //

Jag skulle vilja vinna klänningen för att det var sjukt fin, jag älskar klänningar, och vit är den absolut finaste färgen att ha på sig! Vinner aldrig på sånt här och det skulle vara så sjukt roligt om jag vann!

Skrivet 2013-01-21 kl. 19:05:42
Stina //

Varför just jag ska vinna klänningen är för att jag är 16 år gammal och jag har världens sämsta självförtroende.
Jag äger 1 annan klänning och den hade jag på min konfirmation för 2 år sen, så det passar inte mer.
Jag tycker att klänningen är jätte fin och hoppas på att den är den klänning som jag kommer äga i sommar.

Skrivet 2013-01-21 kl. 19:23:21
URL: http://www.sadbuttrue.bloggplatsen.se
Amanda //

Jag har gillat facebook sidan!

Jag skulle sjukt gärna vilja vinna den klänningen för jag ska konfirmera mig i sommar, då skulle den passa sjukt bra! Och jag har sjukt svårt att hitta klänningar som jag gillar när jag verkligen behöver dom så det skulle vara sjukt skönt att redan ha klänningen färdig!

Skrivet 2013-01-21 kl. 19:23:38
URL: http://stam.blogg.se
evelina //

Jag har gillat facebook sidan!!

Jag vill vinna tävlingen för den ser så fin ut att ha på sommaren när man går ut till staranden.
Och när det är sommar.
Jag reser väldigt mycket sommaren så det skulle vara jätte härligt att vinna en sådan jätte fin kläning att ha på sig på resorna!!

Min stolek är #S#

Skrivet 2013-01-21 kl. 19:25:06
Jennie //

Hej Zara, jag skulle vilja ha denna klänningen för jag bär nästan aldrig på klänningar och äger inte alls många men har faktiskt börjat inse att det verkligen är jättefint att ha klänningar (sen jag såg att du hade klänningar på dig här på bloggen, hehe), denna klänningen skulle ju vara perfekt till en fin middag, avslutningen, fest osv. Tror att den skulle passa perfekt i storlek S, Kram! :)

Din blogg är grymt bra btw och avgudar diiiig, du är sååå snygg

Skrivet 2013-01-21 kl. 19:32:12
URL: http://jenniiele.blogg.se
Ella //

Hej fina Zara!
Jag skulle bli superdupermegaglad om jag vann! Jag älskar klänningar men har tyvärr inte så många.. Genom att vinna den här tävlingen så skulle jag få den perfekta sommarklänningen. Men kan lätt även tänka mig att använda den nu under vintern och våren till en stickad kofta och ett par snygga kängor. Jag ska även åka till Paris under våren och då passar ju den här klänningen perfekt! Paris är ju en riktig modestad!

För övrigt så måste jag bara säga att du är så sjukt duktig på att sjunga och din blogg är jättebra! Kram :D

Skrivet 2013-01-21 kl. 19:47:54
URL: http://ellaaliceida.blogg.se
hej //

är du bra på engelska?

Skrivet 2013-01-21 kl. 20:08:57
Tova //

Hej Zara jag har letat som en galning efter en liknande klänning, men som sagt har jag inte hittat någon. Jag ska nämligen till Thailand om två månader och jag skulle bli så otroligt glad och tacksam om jag fick den. Otroligt fin blogg och riktigt fin tjej som har den. :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 20:10:36
Alicia //

Åh den var jättefin! Usch vad fin den var! Hoppas verkligen jag vinner för jag älskar när jag hittar fina klänningar! Har redan gillat sidan och skulle vilja ha storlek S, pusssss

Skrivet 2013-01-21 kl. 20:18:25
URL: http://johannalicia.devote.se
Ellen //

Dog lite smått där när jag såg klänningen, fy fasen vad fin! Jag skulle villa vinna den eftersom jag har aldrig haft någon riktigt fin känning, med tanke på priser osv. En dröm vore ju att få känna sig fin och stolt! Har varit sjuk en längre tid och självförtroendet har legat på botten.. Jag kämpar som ett djur nu och försöker se de positivt och att jag blir bättre och friskare för varje dag som går. Det är helt obeskrivligt vad denna känningen skulle få mig att må så mycket bättre , hahha!
Kram på dig fina!

( storlek S )
[email protected]

Skrivet 2013-01-21 kl. 20:24:08
lilia //

Jag ska utomlands snart, till dubai och skulle tycka att vinna en sådan fin klänning inte skulle vara helt fel. I give it a shout lixom. Ha det bäst

Skrivet 2013-01-21 kl. 20:26:09
lilia again //

Storlek S btw :p

Skrivet 2013-01-21 kl. 20:26:45
URL: http://lilias.devote.se
Julia - Livet som en hobbyfotograf, 15år //

Jag har gillat deras facebook's sida nu :)
Jag skulle vilja vinna denna klänningen för att jag har kollat på en liknande väldigt länge. Men helt plötsligt blev den klänningen slutsåld.. Så nu har jag ingen klänning när vi ska på opera med klassen. Därför tycker jag att det skulle varit sjukt kul att vinna denna underbara klänning :) Jag har storlek S, Kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 20:29:56
URL: http://macrophotos.blogg.se
Emelie //

Jag gillar sidan och vill vinna klänningen dels för att den är sjukt söt och jag behöver en klänning i nöd!! Ska snart utomlands och behöver en fin kvällning som jag kan ha när vi går på middagen och så! Kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 20:44:57
URL: http://emelielovejustin.blogg.se
Clara //

Hej!
Jag vill vinna denna otroligt fina klänningen för att kunna ha den på min konfirmation i sommar! Skulle vara jättekul eftersom att jag har letat som en galning efter den perfekta klänningen och det tycker jag verkligen den här är :)

Storlek M

Kram ^^

Skrivet 2013-01-21 kl. 20:49:37
Edit //

Hejhej, jag ycker dendär klänningen var jättejätte fin/cool/snygg så jag skulle bli typ hyper glad om jag vann för jag vinnear aldrig typ & jag kommer andvända den klänningen as mkt jag har typ inte så många klänningar & jag vill bara vinna SUPERJÄTTE mkt

Puss love you Zara

Skrivet 2013-01-21 kl. 21:21:26
URL: http://edit.blo.gg
Tina //

hej!! jag är en glad och sprallig tjej på 18somrar! nu i sommar kommer dagen då jag tar studenten, och de kommer förmodligen vara en av livets gladaste och mest minnesvärda dagar! jag har börjat leta studentklännning men inte hittat nåågon jag fastnat för än(tills nu vill säga) jag tyckte att denna klänning var så jädra läcker och jag skulle bli sååå glad ifall jag fick möjligheten att bära den på min speciella dag!

Skrivet 2013-01-21 kl. 21:22:00
Edit //

jag vill ha storlek s !!

Skrivet 2013-01-21 kl. 21:22:48
URL: http://edit.blo.gg
Elin //

Hej Zara! Jag skulle jätte gärna vilja klänningen eftersom den skulle vara perfekt när jag ska gå ut nian och ha som klänning där. Annars så skulle jag vilja vinna den som många andra eftersom den är jätte fin och så och jag läser din blogg flera gånger om dagen och lyssnar sönder dina låtar på spotify och vad mer, jag har nog kollat på dina youtubeklipp mer än 1000 gånger. Heheheheh! Nä men sen så verkar du som en så skön tjej, rätt inställning på livet, sjukt snygg, rösten- helt underbar! Kan inte låta bli att mima när man hör dina låtar och låtsas att det är jag som sjunger, hahah! men jaja, du väljer en vinnare och jag tror att den som du väl kommer välja blir jätte glad. Sen kommer det en fråga bara lite sådär random, blir du kompis med vem som helst? Eller asså skulle liksom du vilja lära känna mig? Just funny to know. Jo sen kom jag på en till sak. Du och jag är lite lika, båda älskar att sjunga och du är duktigt MEN inte jag. Du gillar att modella antar jag, du är duktigt MEN inte jag. Sen vad mer, du sa att du inte var så lång har jag för mig, det är inte jag heller, hehe. Men jaja man måste inte vara 2 meter eller såå. Det var nog allt jag ville säga. Men är du intresserad av att lära känna mig så kan du ju bara skriva det. OCH bara så du vet så vill jag absolut INTE bara bli kompis med dig för att du är känd, utan för att du verkar som en himla härlig tjej som är asså jag vet inte vad jag ska skriva men helt enkelt OUTSTANDING; FABULOUS, AMAZING! men nu vet jag inte riktigt om du fortfarande läser min kommentar? DU kanske inte ens läser detta, hm... Men men. Ha det bra och hoppas du blir glad av min kommentar om du nu läser hela. Kram!! :) ps. jag gillar deras facebook sida och... jag har storlek S :D

Skrivet 2013-01-21 kl. 21:30:55
Linn wallard //

Ååh vilken underbar klänning perfekt på skolavslutningen , skulle betyda sååå mycket att få vinna och Särkilt på din blogg eftersom jag är ett stort fan av dig och har dig lite som en förebild eftersom jag också så gärna skulle vilja bli sångerska ;)
Nej men jag skulle bli så oändligt glad om jag vann har faktiskt aldrig vunnit något i hela mitt liv... Men nån gång ska va den första ? Önska mig lycka till Kramisar!

Skrivet 2013-01-21 kl. 21:42:48
URL: http://linnwallard.blogg.se
Lisa //

Hajjj! :D
Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna underbara fina klänning, jätte fiint nu i sommar! Har faktiskt ingen klänning, haha, men vill gärna ha en speciell klänning som denna! :D Jag har storlek S. :)
Kraaam!

Skrivet 2013-01-21 kl. 21:46:33
URL: http://keytolife.blogg.se/
Emma //

Jag skulle vilja vinna denna klänningen såååå mycket för att jag i vår går ur nian och vi har både bal, avslutnings middag och skolavslutning. Man kan självklart ha samma klänning på sig på flera men jag känner på mig att det inte är många som kommer ha det och jag har inte de pengarna att lägga ner på tre olika klänningar. Därför skulle detta vara perfekt! Älskar din blogg förresten. Jag skulle vilja ha den i storlek S.
Puss och Kram

Skrivet 2013-01-21 kl. 21:49:07
julia //

Åh en perfekt skolavslutningsklänning! Kommer definitift också att användas flitigt sen när sommaren kommer. Men skulle bli så glad om jag vann! Älskar också släpet på klänningen! Är ingen sån som brukar ha klänning varje dag på sommaren lixom MEN det är för att alla mina klänningar är så himla tråkiga svarta med nästan inga detaljer till osv. Och sen när man kollar på klänningar på nätet osv. så hittar man alltid något fel eller någon detalj som jag inte gillar osv. Och OM man hittar någon klänning man gillar så kostar dom ju skjortan. Men denna är HELT PERFEKT! Kommer att ha den på skolavslutningen helt klart om jag vinner! Vet att du säkert inte ser min kommentar men ändå, det är ju ändå alltid värt ett försök :) right?
(vet att det blev en lång kommentar, men men..)

Kram!

Skrivet 2013-01-21 kl. 21:52:18
Amanda //

Herregud vilken snygg klänning! Den skulle passa perfekt inte bara till sommarn med brunbrända ben utan även till min bal i slutet av nian, min systers student, mitt kusinbarns dop, och två av mina kusiner ska gifta sig i april och maj. Detta betyder att jag kommer att behöva lägga mycket pengar på klänningar och att då få en skitsnygg som jag kommer att använda massor skulle vara helt awesome!
Jag har gillat deras facebooks sida och har storleken M!

Skrivet 2013-01-21 kl. 21:57:41
Belinda Andersson //

Brunbrända ben,blekt hår och denna underbara klänning, Vore en dröm! Skulle matcha den med ballerinor/klackar men om man vill köra på den tuffare stilen kan man bara slänga på sig en svart/brun skinnjacka med ett par Convers! Lockat hår och guldögonskugga är ett måste! En drömoutfit helt enkelt! :) Och något som jag lätt skulle satsa på!
Det skulle vara en dröm att vinna! Om jag har turen vill jag ha stolek S! Kramis! Åh lycka till med allt! :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 22:01:35
Emelie //

Blev taggen när jag såg klänningen och det skulle vara Grymt att ha den klänningen när jag slutar 9:an till sommaren, för en gång skull skulle jag vara nöjd med mitt val av kläder och känna att folk skulle komma ihåg min klänning då :)

Gillat facebook sidan och har storleken M

Skrivet 2013-01-21 kl. 22:12:29
Linda //

Jag har gillat facebook sidan och har storlek s.

Jag skulle vilja vinna den klänningen eftersom att den var såklart hur snygg som helst och jag älskar den typen av klänningar. Dom salde nästan likadan klänning på gina tricot fast i svart färg men när jag gick dit så var min storlek slut. Har velat ha en sån typ av klänning jätte länge :D

Skrivet 2013-01-21 kl. 22:20:59
URL: http://nattstad.se/lindayo
Mikaela Svahn //

Jag skulle vilja vinna dels för att jag aldrig vinner och sen för att den skulle passa så sjukt bra som balklänning. Går ju i nian och ska ha bal osv.. så en balklänning hade suttit fint.

Storlek S :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 22:33:30
URL: http://svaahnen.blogg.se
Agnes //

jag skulle vilja vinna den fina klänningen för att jag har alltid velat ha en sån model. jag gillar att den är kort där framme och längre där bak! Perfekt till skolavslutningen också!
storlek: S
har gillat facebook sidan :)

Skrivet 2013-01-21 kl. 22:49:24
URL: http://aggelife.blogg.se
Henny //

Hej zara! Har storlek S och har gillat fcebooksidan :))

Jag skulle vilja vinna för att jag vill ha klänningen såklart, haha. Men varför ska just jag vinna då?
Jo, dels så äääälskar jag klänningar, men har faktiskt inte särskilt många, mamma vägrar betala för fler och jag sparar mina pengar till en kurs. Och den här klänningen är så sjukt snygg och vågad, så den skulle vara hur bra som helst nu inför sommaren/våren! Och sedan skulle jag även kunna ha den som avslutningsklänning på skolaavslutningen, för den är så otroligt fin och det är nian jag går ut, och då vill man ju ha något litet extra, och med tanke på att jag måste soara alla mina pengar, lär jag ju inte kunna köpa en sån där till avslutningen haha, så skulle va toppen att vinna!!
:)

Skrivet 2013-01-21 kl. 23:43:49
Julia //

Otroligtotroligt fin klänning!
Den hade varit perfekt till balen som vi ska ha nu i 9:an och eftersom jag inte har råd med någon (fattig 15:åring haha) så hade det varit riktigt kul att vinna den.

Skrivet 2013-01-21 kl. 23:56:39
URL: http://juliaforzberg.blogg.se
Alva //

Gud så snygg! Skulle jättegärna vilja ha den här! Den skulle passa så bra till sommar och vinter! Gud vad fin jag älskar den! Jag behöver desutum klänningar... Har typ 3 stycken som går att använda haha! Storlek= S

Puss!

Skrivet 2013-01-22 kl. 07:07:32
URL: http://alvahaugdahl.blogg.se
Anonym //

Hej zara! :)
Jag har gillar facebooks sidan.
Jag vill ha den här klänningen för att den är otroligt fin.
En av mina kompisar har en liknande sådan och den är hur snygg som helst! Jag älskar klänningar men har ibland inte dem pengarna. Love it.
Storlek : S

Skrivet 2013-01-22 kl. 07:34:50
Emma //

Hej zara! :)
Jag har gillar facebooks sidan.
Jag vill ha den här klänningen för att den är otroligt fin.
En av mina kompisar har en liknande sådan och den är hur snygg som helst! Jag älskar klänningar men har ibland inte dem pengarna. Love it. Skulle gärna vilja ha den för den passar grymt bra till skolavslutningen men det är väl några månader kvar. Haha. Men din blogg äger!
Mvh Emma!
Storlek : S

Skrivet 2013-01-22 kl. 07:38:06
Maria Nordin //

Hej Zara!
Jag vill jättegärna vinna denna underbara klänningen,
för att jag försöker minska i vikt " vilket inte går så bra" men
det skulle vara otroligt kul och jag skulle vara så otroligt stolt
över mig själv om jag nu lyckas gå ner många kilon.
Så då skulle det bli extra fint och roligt om jag vann denna klänning. Den är otroligt snygg! Storlek: L

Skrivet 2013-01-22 kl. 07:38:08
URL: http://nattstad.se/marianordin
Anonym //

När avslutad tävlingen?

Skrivet 2013-01-22 kl. 08:25:25
Anonym //

Skit snygg klänning! skulle ha den på skolavslutningen eftersom jag slutar 9an och det är lite speciellare! I storlek S :) Kram

Skrivet 2013-01-22 kl. 10:04:17
URL: http://nattstad.se/sofiaabergenholtz
Ronja Palm //

Jag skulle vilja vinna den för att den är mega ultra galet fin!!!!! Och jag har satt igång med min träning rejält nu, nothing can stop me! Så att ha den som en målstolpe hade bara peppat mig ännu mer! Är en Medium nu men om jag skulle vinna vill jag ha klänningen i S! Jag har kämpat en lång väg och det har inte vart lätt men säg något här i livet som är det? Diggar dina nya låter sjukt mycket! Älskar dom, keep up the good work och jag hoppas få se mer av dig i framtiden! :D ♥ ♥ ♥ ♥

Skrivet 2013-01-22 kl. 10:23:44
URL: http://minipalmen.blogg.se
Julia //

Jag hoppas du orkar läsa den här 270: e kommentaren eller var det är för nu ska du få höra på motivering!
För det första har jag inte turen att ha en grym sångröst att tjäna pengar på så jag har inga pengar att köpa en klänning, eller jo det har jag ju men eftersom det är en väldigt liten summa så använder jag det till saker som jag verkligen behöver. Så när du nu väljer din vinnare av klänningen, tänk riktigt noga på det här:
Vi säger att du väljer mig som din vinnare, jag blir riktigt glad livet känns grymt och det går bra i skolan för jag är glad. På balen har jag den snyggaste klänningen( som Btw är i storlek S ) av alla som jag dessutom vunnit av självaste Zara Larsson! På balen spelas Uncover och jag bara känner lyckan spruta genom hela kroppen. Jag bestämmer mig för att gå fram till killen jag gillat sen fyran och med självförtroendet jag har och så vacker som jag känner mig kysser jag honom. Han kysser mig tillbaka och jag är så lycklig som du är när du kysser Ludwig. Jag och den killen spenderar hela sommaren tillsammans. Till hösten börjar jag och min prins på samma gymnasium och jag går ekonomi linjen och klarar alla kurser galant tack vare att jag inte oroar mig eller känner mig nere för jag har min kille och vi hjälps åt i skolan. Efter tre år och högsta betyg i varenda kurs känner jag att livet kan börja så jag börjar på universitet..det är lättare än vad jag trodde och några år senare är jag lyckligt gift, bor i Los Angeles och är den bästa revisorn i hela USA. Jag arbetar åt en världsstjärna som just nu ska ha sin finalshow på hennes turné på Madison Square Garden, gissa vem stjärnan är? Jo du, Zara Larsson. Du har tjänat så grymt mycket pengar och reser runt över hela världen och gör vad du vill, jag håller koll på dina pengar åt dig så att allt inte försvinner. Vi båda lever så som vi alltid drömt om, allt tack vare en liten klänning från Rare London. Men tänk ifall du inte väljer mig, utan någon stackare som skrivit en fin dikt om hur svårt livet är? Ja då blir jag inte den vackraste tjejen på balen, jag är inte självsäker och jag kysser inte min drömkille. Hela sommarlovet trycker jag i mig massa chips och godis och tittar på massa sorgliga kärleksfilmer. Jag börjar gymnasiet som en tjock och eländig tjej och jag bryr mig inte om skolan, jag skaffar inga vänner och när gymnasiet är över börjar jag arbeta som städare på McDonalds. Vad händer med dig då? Ja du blir en världsstjärna för det har jag inget med att göra, men du anställer en dålig revisor som i hemlighet lägger undan en liten del av dina pengar till sitt egna konto. Du åker till Australien på semester i några veckor och när du kommer tillbaka har du ingenting kvar och din revisor är spårlöst borta med alla dina pengar. Du blir tvungen att flytta tillbaka till Sverige och hamnar som en städares assistent på McDonalds. Du och städaren(jag) flyttar ihop för ingen av oss har råd att bo själva. Vi skaffar några katter och bor i en stökig etta med skadedjur som kryper runt överallt. Vi bor där tills vi blir giriga, skruttiga tanter som inte ens känner igen varandra. Så jag säger det igen, tänk riktigt noga nu när du väljer vem som ska få den här klänningen. Hur vill du leva ditt liv? Tror mig, du vill inte bli en skruttig galen tant som inte har något, det vill du inte. Så välj noga Zara, välj noga..

Skrivet 2013-01-22 kl. 11:35:54
Emma //

Hej zara ! Vill bara säga wow vilken klänning hur snygg som helst. Det skulle vara en ära att få vinna och en bonus att den är från dig( hur coolt är inte det liksom).:)
Jag tror inte att du kommer ihåg mig men jag kikade till dig på kik för typ ett halv år sedan och då svarade du, vill bara säga att det var väldigt snällt av dig och tack :)
Något skäl till att jag skulle ha en chans att vinna :
-jag älskar din blogg och läser den var dag
- jag har aldrig kunnat ha en klänning som den där för att jag har aldrig haft den möjligheten till det och har inte hitta någon så fin :)
Det finns säckert 100 tals andra som skrive mycket bättre än mig men jag hoppas att du läser detta oh att jag kanske har en chans i tävlingen tack så mycket :)

Btw : jag har gillat på fb

Skrivet 2013-01-22 kl. 13:13:36
Emma //

Glömde att skriva att jag är en S / kram

Skrivet 2013-01-22 kl. 13:15:35
moa //

Hej Zara! Jag vill vinna denna klänningen för att jag tyckte den var riktigt fin och i sommar ska vi på bröllop och då vill jag jätte gärna ha den, skulle vara supersnyggt när man är lite brun och sedan sätter upp håret, vill ha i storlek L
KRAMAR ;)

Skrivet 2013-01-22 kl. 13:50:01
URL: http://moagyllanders.blogg.se
Marlen :) //

Hej Zara, ville bara börja med att säga att du är grymt duktig på det du gör och vet att du kommer bli väldigt stor inom musiken, fortsätt med det du gör!

Jo min syster ska ha sitt bröllop i vår ( så hypad! ) och då ska jag sjunga din låt "uncover" och det skulle vara så coolt om jag skulle vinna klänningen från just DIG, en person som jag ser upp till. Du har bevisat att man kan bli allt även om man inte har tagit tex sånglektioner bara man brinner för kan man uppnå det man vill. Det är ett indiskt bröllop och då kommer alla ha rött på sig och då har min familj och min systers blivande man familj bestämt att vi ska ha på oss vitt istället och då skulle den där underbara klänningen passa perfekt.
PS : har storlek S och har gillat Rare London sidan på Facebook. :P

Skrivet 2013-01-22 kl. 15:38:50
Jenny //

jag gillar fb sidan :)
jag vill vinna klänningen för jag ska på bröllop om ett tag och vara en sån där brudgum eller vad det heter,haha. Och jag vet inte vad jag ska ha på miiiig och den där va ju sjukt fin och skulle passa super bra! Jag skulle vilja ha i storlek S om jag vinner,kram!

Skrivet 2013-01-22 kl. 17:05:15
URL: http://jennyljungkvists.blogg.se
Isabelle //

Hej Zara, har gillat Facebook sidan!

Jag skulle vilja vinna den här fantastiskt fina klänningen för jag ska operera mitt knä och måste ta en sena från baksida lår och kommer då få ett ärr, och den här klänningen skulle täcka det ärret perfekt. Plus att den var en av dom finaste klänningen jag någonsin sett och den skulle lätt bli min favorit i sommar! :) Det skulle bli en jätterolig grej eftersom året inte börjat så bra med knät..
Din blogg är bäst, älskar den!

Juste skulle vilja ha strl S
xx

Skrivet 2013-01-22 kl. 18:28:19
URL: http://lovebyissa.blogg.se
Alicia //

Har gillat :)
Min mamma ska gifta sig snart och jag har fortfarande inte hittat en klänning än, men denna klänningen föll jag för direkt! Vad är bättre på bröllop än vitt?

Jag skulle vilja ha i storlek S om jag vinner :) kram på dig!

Skrivet 2013-01-22 kl. 18:32:44
URL: http://aliciabesserer.blogg.se
Nadja //

Hej Zara!
Varje vår är det bal för alla 9:or på min skola. I år är det min tur, som jag längtat och väntat! Sett alla fina tjejer och killar, taggade, glada och stylade till tusen!!!
Jag har suttit och drömt om alla klänningar, sminket och håret. Allt skulle vara perfekt. Jag har längtat så, men nu är det tveksamt om jag ens kan gå.
Jag har under en lång tid åkt in och ut på sjukhus, tagit en massa prover och nu vet jag. Chrons sjukdom, kronisk och jag kommer aldrig bli friskförklarad. Men jag har bestämt mig för att kämpa, jag ska ta mig igenom även de svåra stunderna!
Jag ska ta mig till balen och jag ska förverkliga min dröm, det vore verkligen otroligt kul om jag fick komma iförd den här vackra klänningen.
Kram
Storlek S, jag har gillat sidan på fb
Mail: [email protected]

Skrivet 2013-01-22 kl. 18:40:37
Ellen //

Hej Zara!
Jag hoppas att du låter mig vinna den sjuktsnygga kläninngen. Jag kommer också, som du att gå ut 9 till våren, och såklart behöver jag då en snygg klänning, så att jag ger en bra sista bild av mig till alla de som jag aldrig kommer att träffa igen. Som du antagligen redan har gissat hoppas jag att det där blir klänningen jag så kommer att bära då!
Jag har storlek S, kram!

Skrivet 2013-01-22 kl. 19:00:50
emma //

Hej, jag har nu ett tag försökt sy precis en sån där klänning på slöjden för skulle hemskt gärna vilja ha en sådan när jag går ut nian i år. Men den blev otroligt ful så jag kan inte ha den så jag skulle otroligt gärna vilja vinna denna klänning då den skulle passa otroligt bra till skolavslutningen eftersom jag vill ha en vitt klänning och skulle även vilja ha en fin klänning till när min morfar fyller 70 i sommar!

storlek S

Skrivet 2013-01-22 kl. 19:17:51
Nellie Åsén //

Hej! Grym tävling och en så grymt snygg och underbar klänning! Anledningen till varför jag skulle vilja vinna denna är för att den skulle vara jättefin till en bal jag har med skolan samt min skolavslutning. Jag menar, en alldeles perfekt klänning när man slutar 9:an måste man ju ändå ha och jag anser att denna är PERFEKT!
Om jag nu vinner skulle jag vilja ha strlk L kan jag tro, om inte så får jag ju sy in den. Hoppas jag vinner, aldrig gjort tidigare så håller tummarna. Och du? sluta inte sjunga, du är grym tjejen!

Skrivet 2013-01-22 kl. 19:27:41
URL: http://nellieasens.blogg.se
Iris //

Jag skulle jättegärna vilja ha den dära' ur-snygga klänningen! Jag ska konfirmeras i April och jag vill inte ha den dära "klassiska vita" utan mer en modern version, precis som den. Tack för att man får medverka :)
S för mig!

Skrivet 2013-01-22 kl. 19:37:02
URL: http://utflippat.devote.se
ellenstenhoff //

Gillat sidan!
Skulle göra mitt år ifall jag vann, storlek S.
Kramisar

Skrivet 2013-01-22 kl. 20:07:43
Julia Nilsson //

Jag vill jättegärna vinna klänningen för min kusin ska gifta sig i sommar och jag har inget att ha på mig. Och den klänningen skulle passa superbra på bröllopet. Plus att den var jättefin.

Skrivet 2013-01-22 kl. 20:17:54
URL: http://nadjajulia.blogg.se
Emma //

Jag vill vinna klänningen för att den skulle passa perfekt till avslutningsmiddagen för alla 9:or på min skola som kommer att vara i början Juni.
Den skulle också passa perfekt till midsommar och fina sommarkvällar!
Och såklart så skulle den passa perfekt till mig som alltid är ute i sista minuten med outfits till speciella tillfällen ;)
Kram

Skrivet 2013-01-22 kl. 21:42:02
Liv Tillberg //

Hej Zara! Den 14 juni i år tar jag studenten, en dag som jag kämpat för att få komma fram till de senaste 2 1/2 åren. Det är en dag som jag kommer spendera med familj och vänner och jag kommer minnas den för för all framtid. Det är slutet på en period i mitt liv men det är även en början och jag längtar så!
Jag har länge letat efter en klänning som kan ta mig igenom denna dagen, men har ännu inte funnit en. Denna klänning underbar och det hade varit en dröm att få bära den på min student! Jag har storlek S.

Kramkram

Skrivet 2013-01-22 kl. 21:46:17
Elin //

Hej! (jag har gillat fb sidan)
Varför jag vill vinna klänningen är för att jag går sista året på Internationella Engelska Skolan vilket betyder att vi har en så kallad "Graduation" det här året. Och efter det så är det bal och där har vi problemet. Jag har inga idéer på klänning och skulle verkligen behöva en. Den på bilden skulle passa perfekt! Har troligtvis en storklek S.
Ha det bra!

Skrivet 2013-01-22 kl. 22:10:44
E M E L I E //

"kärlek vid första ögonkastet". nej men jag har inte nån bra anledning till varför just jag ska vinna klänningen. Så fin och enkel samtidigt som de är speciell men ändå inte. aja den va mega fin och jag skulle vilja ha den i S. lalalala PUSS.

Skrivet 2013-01-22 kl. 23:21:05
URL: http://emelieroberg.webblogg.se
Louiseee //

det vore så kul att ha en så fin klänning för jag har typ inga bra sommarklänningar!Den här skulle passa perfekt i sommar när man är brun och så! Och att vinna den av dig! du är jätteduktig på att sjunga!!! älskar sången under my shades, kan du snälla lägga ut texten??? PUSS

Skrivet 2013-01-23 kl. 16:51:25
Josefin //

Gillat fb sidan!
Blogg: www.omfamna.blogg.se
Mail: [email protected]

Min motivering..? Jadu, för klänningen är superfin! Och hade passat till ett par vita klackar jag har tänkt beställa och detta skulle isåfall bäras upp på min suck/skolavslutning nu när vi nior splittras! Men tänkte att klänningen också kan tonas ner (om man vill ha den vid andra tillfällen) och man kan ta en annan kjol över så man bara ser den övre delen på klänningen som "en top" , samma sak kan man göra till jeans,shorts eller långkjol. Hade vart finurligt och snyggt! Rare London är dessutom ett plus. Tack för tävlingen Sara! *håller tummerna* haha :)

Skrivet 2013-01-23 kl. 20:17:41
URL: http://www.omfamna.blogg.se
Elina //

ÅH GUD, vilken bra tävling!
Det är nämligen så att jag VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha en vit klänning. Och det är så coolt med klänningar som är så där långa där bak och korta där fram. + Att du har jag ju redan fixat min t.ex skolavslutnings-klänning och så ifall jag skulle vunnit? :)
Sen har jag inte heller råd med så mycket nu, för min mamma fick bröstcancer i höstas och ska nu genomgå strålning och allt sånt... Blir ju ledsen, men försöker va stark!

Skulle verkligen börjat gråta om jag kunde vunnit denna, du anar inte. <3 Har aldrig vunnit nåt heller...
Och har inte heller några klänningar överhuvudtaget, och jag letar ju efter nåt sånt här, men såna här fina saker finns ju liksom inte i vanliga affärer...?

Ifall jag skulle vinna, ska klänningen va i S.
Styrkekramar till dig Zara, love u! <3

Skrivet 2013-01-23 kl. 20:42:12
Johanna Zetterström //

Hejsan!

Jag skulle jättegärna vilja ha den här klänningen (str.M) för att jag sjunger i kör ganska ofta och skulle vilja se extra fin ut vid speciella tilfällen och den klänningen är så himmelskt fin. Den skulle passa mig perfekt.
En riktigt fin sommarklänning!

Kram Johanna!

Skrivet 2013-01-23 kl. 21:08:14
URL: http://jjoze.blogg.se
Klara-Maria //

Jag skulle vilja vinna klänningen eftersom jag verkligen vill ha en klänning till Alla hjärtans dag/någon helg då man känner sig aningen depp pågrund av att man saknar pojkvän och känner sig allmänt ful. Då kan det vara skönt att ta på sig klänningen och må lite bättre, tänka på sommarlovet då man ska bära den med stolthet och känna sig skitsnygg. Storlek S.

Tack och kram. Du sjunger underbart försten. Jag sjunger också en del. :)

Skrivet 2013-01-23 kl. 21:52:57
Sussie //

Hej Zara!
Jag har gillat deras fanpage och nu återstar bara min motivering som lyder..
- Jag skulle vilja vinna denna klänningen till min fina mamma, hon fyller 50 år i mars och skall ha en stor fest - men då måste hon ha en killerdress till tillställningen. Denna är SÅ min mamma, vit, skirt tyg, modellen - ja allt egentligen. Hoppas jag/min mamma vinner, hon skulle bli så glatt överraskad!

Kramar Sussie

Skrivet 2013-01-23 kl. 23:35:28
URL: http://www.sussieilmije.blogg.se
Emma Karlsson //

Hej Zara! Jag har gillat deras fanpage, och måste bara säga att du är heeelt fantastiskt! Din röst, allt!!

Jag vill veerkligen vinna denna klänning, för min mamma och pappa ska äntligen gifta sig i Maj, och denna klänningen är verkligen sååå perfekt, som jag verkligen skulle villa bära vid det speciella tillfälle.
Hållar alla mina tummar, hade blivit så glad!

kramisar

Skrivet 2013-01-24 kl. 10:21:03
linda //

Jag skulle vilja vinna klänningen eftersom jag i vanliga fall inte bär "finkläder" och på min och min pojkväns 6månadersdag skulle det vara kul att vara finklädd!

Skrivet 2013-01-24 kl. 18:44:13
Beata //

Tjena!
Jag tycker att jag ska vinna klänningen för att den är sååååå min stil (inte så bra andledning, men vad gör man när man inte har nån bra fantasi?)
// En tuff brud i lyxförpackning ;) <3

Skrivet 2013-01-24 kl. 18:50:37
Linn //

Hej Zara döö fin klänning! Jag har inte riktigt en stor anledning till att vinna klänningen men min mormor dog i cancer föra våren och hon skulle ha fyllt 70 nu i januari, och vi ska äta middag på hennes födelsedag och jag skulle gärna vilja ha på mig något fint på hennes stora dag! Jag stod väldigt nära min mormor och att ha någonting så fint på hennes dag skulle göra henne stolt! // Linn.

Skrivet 2013-01-24 kl. 20:57:00
URL: http://foreverfreespirit.blogg.se/
Linn //

Hej Zara döö fin klänning! Jag har inte riktigt en stor anledning till att vinna klänningen men min mormor dog i cancer föra våren och hon skulle ha fyllt 70 nu i januari, och vi ska äta middag på hennes födelsedag och jag skulle gärna vilja ha på mig något fint på hennes stora dag! Jag stod väldigt nära min mormor och att ha någonting så fint på hennes dag skulle göra henne stolt! // Linn.

Skrivet 2013-01-24 kl. 20:57:01
URL: http://foreverfreespirit.blogg.se/
Linn //

Hej Zara döö fin klänning! Jag har inte riktigt en stor anledning till att vinna klänningen men min mormor dog i cancer föra våren och hon skulle ha fyllt 70 nu i januari, och vi ska äta middag på hennes födelsedag och jag skulle gärna vilja ha på mig något fint på hennes stora dag! Jag stod väldigt nära min mormor och att ha någonting så fint på hennes dag skulle göra henne stolt! // Linn.

Skrivet 2013-01-24 kl. 20:57:02
URL: http://foreverfreespirit.blogg.se/
Alexandra Nimrodsson //

Hej.
Du vet än vän som är snällast, bäst , allt man har och jobbig ibland;).
Det har jag.
Hon heter Tilde och är världens bästa kompis.
Hon har precis anklagat mig för att gjort sönder hennes innebandyhjälm då jag knappats rört den.
Hon fyller år den 12 februari och skulle vara den perfekta presenten, hon fyller tonåring så jag vill att den ska vara speciell.
Jag har skilda föräldrar men bor fortfarande en tredjedel hos hon.
Hennes mamma kan jag berättam er för än min egen.
Hennes familj är min familj.
Skulle betyda sjukt mycket om jag vann.
Hon passar sjukt bra i klänningar och speciellt sånna som dom.
Jag ser framför mig hon i klännignen och mittbena och vita kilklackar.
Så snyggt!
Hon har btw storlek S!
Hon är som en biff;)

Skrivet 2013-01-24 kl. 21:08:45
URL: http://www.alliey.blogg.se
Stina //

Åh vilken fin klänning! Jag skulle vilja ha den då jag konfirmerar mig, och kanske något annat speciellt tillfälle och den skulle vara snygg till sommaren också. Storlek S
:)

Skrivet 2013-01-25 kl. 07:13:43
Rebecka Hansosn //

Jag har gillat Rare London på facebook. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna fina klänningen för att jag skulle vilja ha något riktigt snyggt att ha på mig på min 18 års fest. Denna hade varit perfekt! Jag hoppas jag blir den lyckliga som vinner klänningen i storlek S :)!!


Kram // Rebecka

Skrivet 2013-01-25 kl. 10:23:20
URL: http://jindaporn.blogg.se
Caroline //

Jag behöver en fin sommar klänning till min kompis konitmation i sommar, denna klänningen skulle vara perfekt! Skulle isåfall vilja ha den i storlek S. Kram:)))

Skrivet 2013-01-25 kl. 11:02:17
URL: http://elisecaroline.blogg.se
stina //

Jag vill gärna vinna den där klänningen för jag tycker den är uber snygg till sommaren och skolavslutningen. Den skulle sitta perfekt till skolavslutningen och jag har alltid vela ha en såndär klänning men aldrig fått. om jag skulle vinna skulle jag vela ha storlek S :))

Skrivet 2013-01-25 kl. 11:04:43
URL: http://junttistina.blogg.se
ardiana //

Hej Hej

Jag vill gärna vinna denna klänning till min lilla syster som fyller år. Jag vet att hon velat ha den ett bra tag och detta skulle vara en perfekt present till henne från mig.
(jag har gillat på FB)

Skrivet 2013-01-25 kl. 15:36:48
URL: http://ardiana.blogg.se
ardiana //

Hej Hej

Jag vill gärna vinna denna klänning till min lilla syster som fyller år. Jag vet att hon velat ha den ett bra tag och detta skulle vara en perfekt present till henne från mig.
(jag har gillat på FB)

Skrivet 2013-01-25 kl. 15:37:57
URL: http://ardiana.blogg.se
Johanna //

Hej. Jag skulle gärna vilja vinna denna kläningen då min morfar precis har avlidit och vi bestämde att bära vitt på träffen efter begravningen för att hylla honom och att det blir något nytt som kommer till världen. Jag skulle gärna vilja hylla min morfar i denna klänning.
Storleken som skulle passa mig är S och jag har gillat deras sida på facebook.
Kram /Johanna

Skrivet 2013-01-25 kl. 19:19:08
URL: http://bridge.blogg.se
Amanda //

Hej Zara! Nu har jag gillat Rare London's sida på Facebook. Jag skulle otroligt gärna vilja vinna denna klänningen för att jag har en storasyster som är sjuk i aneroxia (har varit i ett helt år) och gör mina dagar väldigt jobbiga. Det skulle verkligen göra min dag till den bästa och jag vann denna superfina klänningen!!
Jag skulle vilja ha storlek S.

Jag vet att jag skkrev samma på förra tävlingen, men detta är verkligen varför jag vill vinna!
Du är verkligen min förebild, KRAM!

Skrivet 2013-01-25 kl. 19:32:48
URL: http://aamandasliife.blogg.se
Wendela Hemberg //

hej zara! jag tycker att du sjunger jättefint och ser upp till dej. jag har gillat sidan och skulle gärna vilja vinna denna underbara kläniing. jag behöver en klänning för har typ ingen, och det här var en drömklänniing för mej. hoppas att jag vinner för har ALDRIG I HELA MITT LIV vunnit något från bloggtävlingar trots att jag är ,med i dem hela tiden. du är supersnyyyygg btw<3

Skrivet 2013-01-25 kl. 19:37:46
Wendela Hemberg //

jag skrrev kommentaren ovanför

Skrivet 2013-01-25 kl. 19:38:41
URL: http://wendelahemberg.blo.gg
Siran //

Hej zara!
Jag har inte nån riktigt bra anledning till varför jag skulle vinna men det skulle vara otroligt kul och vinna något. Jag vinner sällan. Så jaah jag tycker att jag borde vinna för att jag helt enkelt är en helt normal person som kanske har lite tur denna gången.
kontakta mig här: [email protected]

Skrivet 2013-01-26 kl. 01:13:55
Tea B //

Hej Zara!
Jag skulle vilja vinna klänningen för att den ser nästan likadan ut som en klänning jag kollat men inte haft råd att köpa, jag tänkte ha klänningen på balen i nian som är nu till sommaren. Och vann jag denna skulle jag kunna vara snyggare än alla andra där!

Skrivet 2013-01-26 kl. 09:10:31
URL: http://tbarjman.blogg.se
Lova //

Hej Zara! Jag skulle vilja vinna denna klänningen dels för att den var gudomligt fin och passar perfekt till min bal (som jag ska gå på med min nya fiiiina pojkvän) men också för att den skulle täcka mitt vidriga fula ärr på lårets baksida. Det kom till från en olycka när jag var liten och är ca 20 cm. Har lärt mig att inte tänka på det så mycket men visst är det alltid überskönt att täcka det! Vill fortfarande kunna visa mina ben där fram så därför är denna perfekt. Ha det fint! :) kram

Skrivet 2013-01-26 kl. 09:32:36
Lina //

hej jag skulle så gärna vilja vinna klänningen för har inte än hittat en klänning som jag kan känna mig riktigt fin i och denna är verkligen otroligt vacker! Och skulle nog aldrig ha råd att köpa denna själv.. Har storleken S. Skulle vara jättekul att vinna det skulle verkligen göra mig dag! kram

Skrivet 2013-01-26 kl. 13:52:19
URL: http://onesentence.blogg.se
Wilma M //

Klänningen är jättefin! Skulle vilja ha den eftersom jag aldrig har haft klänning på sommaravslutningen och iår går jag ut nian och skulle verkligen vilja ha en skolavslutningsklänning!

Skrivet 2013-01-26 kl. 16:34:33
Elina //

ÅH GUD, vilken bra tävling!
Det är nämligen så att jag VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha en vit klänning. Och det är så coolt med klänningar som är så där långa där bak och korta där fram. + Att du har jag ju redan fixat min t.ex skolavslutnings-klänning och så ifall jag skulle vunnit? :)
Sen har jag inte heller råd med så mycket nu, för min mamma fick bröstcancer i höstas och ska nu genomgå strålning och allt sånt... Blir ju ledsen, men försöker va stark!

Skulle verkligen börjat gråta om jag kunde vunnit denna, du anar inte. <3 Har aldrig vunnit nåt heller...
Och har inte heller några klänningar överhuvudtaget, och jag letar ju efter nåt sånt här, men såna här fina saker finns ju liksom inte i vanliga affärer...?

Ifall jag skulle vinna, ska klänningen va i S.
Styrkekramar till dig Zara, love u! <3

Skrivet 2013-01-26 kl. 19:05:51
URL: http://elinaedsberger.blogg.se
Anonym //

Egentligen förtjänar jag det exakt lika mycket som alla andra men jag kan ju säga att jag har dina låtar på alla mina spotify-listor och är ett stort fan av din röst och musik. Jag vill så gärna ha klänningen för att den skulle passa perfekt för min kroppsform och skulle vara underbaaaaar till skolavslutningen. Jag antar också att klänningen inte är den billigaste heller så det skulle vara super om jag fick vinna! Mycket kärlek!

Om jag skulle vinna så ska det vara storlek S
Keep on doing what you're doing! Puss

Skrivet 2013-01-26 kl. 22:36:36
Lisa //

Heejj! Jag skulle sååå gärna vilja vinna denna underbart fiina klänning för den är jättefiin och jag faktiskt ingen klänning, alla mina har blivit försmå och letat efter en som jag skulle kunna använda på sommaren, skolan och tyyp hela tiden, haha, som denna! Älskar denna klänning och den är perfekt färg och är jätte fin! Skulle bli så glad om jag vann! Jag skulle ha den hela sommaren och skulle också låna ut den till min syster som strax har skolbal och har ingen aning vad hon ska ha, så vi båda skulle nog använda denna hela tiden. Har föresten storlek S :D
Kraaam! :D

Skrivet 2013-01-27 kl. 00:58:05
URL: http://nelisa.blogg.se
Linda //

Hej! Otroligt fin klänning :) Skulle vara jätte glad att vinna denna klänningen för jag och min pojkvän ska fira 1 år om två veckor och skulle vara jätte kul att överaska honom med en fin klänning! kram älskar din blogg :)

Skrivet 2013-01-27 kl. 18:28:32
Julia //

Jag vill vinna den klänningen för det var så otroligt jävla fin!! Så jäkla cool och somrig! FY HELVETE VA SNYGG DEN VAR!!! Ge mig den dåååååååååå :((

[email protected]

Skrivet 2013-01-27 kl. 20:18:07
Michaela //

Hoppas av hela mitt hjärta att denna tävlingen inte är avslutad än då denna klänning skulle vara den optimala när jag tar studenten i juni. Jag kollar runt dagligen på nätet efter den där rätta klänningen som jag kommer kunna hoppa runt i hela dagen och den här är verkligen perfekt!

Gillar på facebook - Michaela Lindh
[email protected]
mindh.devote.se

Håller alla tummar nu för en klänning i storlek M :)

Skrivet 2013-01-28 kl. 23:16:15
URL: http://mindh.devote.se
zahra //

Hej!
Jag har gillat i fb!
Jag skulle vilja vinna denna fina klänning för att jag är bjuden på en fest nästa vecka och har inte köpt en klänning än.

Skrivet 2013-01-29 kl. 10:15:03
URL: http://modesnyheter.blogg.se
Elina //

ÅH GUD, vilken bra tävling!
Det är nämligen så att jag VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha en vit klänning. Och det är så coolt med klänningar som är så där långa där bak och korta där fram. + Att du har jag ju redan fixat min t.ex skolavslutnings-klänning och så ifall jag skulle vunnit? :)
Sen har jag inte heller råd med så mycket nu, för min mamma fick bröstcancer i höstas och ska nu genomgå strålning och allt sånt... Blir ju ledsen, men försöker va stark!

Skulle verkligen börjat gråta om jag kunde vunnit denna, du anar inte. <3 Har aldrig vunnit nåt heller...
Och har inte heller några klänningar överhuvudtaget, och jag letar ju efter nåt sånt här, men såna här fina saker finns ju liksom inte i vanliga affärer...?

Ifall jag skulle vinna, ska klänningen va i S.
Styrkekramar till dig Zara, love u! <3

Skrivet 2013-01-29 kl. 11:57:53
URL: http://elinaedsberger.blogg.se
Ida Maran //

Klänningen är dö snygg och jag gillar snygga klänningar, bara det att det är inte en sån sak som man bara klickar hem hur som helst. Hade blivit jätte glad om jag vann!(noshit, hur ofta vinner man liksom)
Storlek S om jag vinner, ha de braa!

Skrivet 2013-01-30 kl. 01:29:29
roland //

God dag,
    Behöver ett lån av något slag? Vi erbjuder lån till företag, företag och individer på 2% ränta, Behöver du ett akut lån för att betala av din skuld? Vi erbjuder personliga lån, lån affärer, lån från 10.000 - 800,000.00 Kontakta oss nu: [email protected]
med en höjd av låga räntor
2%
? om
så fyll lånet
Ansökningsblankett och returnera
följande information
Fullständigt namn: ....................
Land: .....................
Stad: ..............
Status: ..............
Sex: .........................
Ålder: .....................
Personlig Telefon nr: ...........
Lånebelopp: ...........
Lån Varaktighet: .......................
Månadsinkomst: ..........
Yrke: ................... ....
Ändamål: ......................... ...........
E-post: ...................... ................
Har du ansökt innan? .......................

Hoppas att höra från dig
så snart som möjligt.

  E-post Ovanstående information nu: [email protected]

Skrivet 2013-05-04 kl. 02:49:27
Herald Juntect //

Maj Herrens frid vara med dig.
Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon
finansiell stress eller behöver du pengar att starta upp
ditt eget företag?
a) personliga lån, Business Expansion.
b) Business Start-up och utbildning.
c) skuldkonsolidering.
D) X-mas Lån
Namn: ..........................................
Land: .........................................
Adress: ..........................................
Äktenskapligt
Status: .......................................
Kön: .................... Ålder .......................
Lånebelopp behövs: .........................
Lån Varaktighet: ...................................
Personligt Mobilnummer: .......................
Månadsvis
Resultat: .....................................
Tack och Gud välsigne
e-post: [email protected]

Skrivet 2013-07-06 kl. 19:42:50
sandro slim //

Behöver ett akut lån för att betala din faktura? . här är det
möjlighet erbjuds av lån till dem som är villiga att
tillämpa och följa vårt tillstånd så om du är
intresserade av det lån du måste fylla i ansökningsblanketten
lån och komma tillbaka till oss

namn:
belopp:
varaktighet:
land:
email:
telefonnummer:

Lån erbjudande gäller nu

Skrivet 2013-08-21 kl. 16:26:56
URL: http://www2.olzzon.com
esther veritas //

Hej,
Detta för att informera allmänheten om att fru Esther Veritas , ett privat lån långivare har öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp . Vi ger ut lån till 2 % ränta till privatpersoner, företag och bolag under ett klart och begripligt sätt och skick. kontakt i dag oss via e - post: ( [email protected] )

Skrivet 2013-12-05 kl. 12:53:39
Mr.Andres Williams //

Jag kan le med den här mannen jag få ett lån från hans företag

Avsluta dina ekonomiska bekymmer

Mitt namn är Mr Sussess Eddy från Kanada jag kan le med den här mannen Mr.Andres Williams Jag fick ett lån på € 50.000 från hans företag och två av mina kollegor har också fått tretton lån från den här mannen utan difficulty.with bara ingen säkerhet avgift och överföringsalternativ jag råder dig att inte välja fel person om du faktiskt ansöka om en kontant lån för projektet och alla andra . Jag publicerar det här meddelandet eftersom herr Andres Williams fick mig att känna galler med detta lån . Det är genom en vän som jag träffade här ärlig och generös man som hjälpte mig att få detta lån . För att reglera ditt liv , du behöver pengar , du har fastnat , ingen tillgång till bankkrediter , eller inte har fördelen av en bank , måste du finansiera ditt byggande, fastighetsutveckling , skapa ditt eget företag upp ditt personliga affärer , du har sett och måste tjäna pengar , en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar eller skulder . Så råder jag dig att kontakta och träffa dig för de tjänster du begär av honom . Hans e-postadress : ............ [email protected]
Kontakta honom för mer information , vara tydlig och ärlig .

Företagets e-post : ........ [email protected]

Mr Sussess Eddy
Min e-post ..... [email protected]


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0