Ten Artist Company

Hej bloggisen! Kollade ni på Svenska Hollywoodfruar igår? I did. Det alla snackar om är väl Gunillas utbrott men tyckte ni inte det var lite väl taskigt av Margareta att ta med sig låten och ba ''den här är inspirerad av dig Gunilla''. Men sen kan jag ju hålla med Maria att man blir ju rädd och hon verkar ju inte ha alla indianer i kanoten. Hennes psyke är ju lika starkt som en kvist, hon trodde att hon skulle dö när hennes bil inte funkade... Okej? Haha jaja nu ska jag återgå till min prao vilket i just nu går ut på kolla bloggar, lyssna på musik och prata med Ludwig. 
 

Johanna //

Jag kollar faktiskt inte p det, kanske någon gång ibland men har oftast annat för mig eller inte orkar bara haha!

Skrivet 2012-10-24 kl. 15:12:57
URL: http://Joas.webblogg.se
Elin //

Haha alltså. Jag håller verkligen med dig! ..och det där att Margareta bara var tvungen att ta med sig låten, det var som att hon "sökte" bråk ;) Men annars förstår jag inte riktigt vilken planet Gunilla kommer ifrån.. Ha det fiiint!

Skrivet 2012-10-24 kl. 15:49:31
URL: http://wickmanelin.blogg.se/
Anonym //

Men Margareta sa ju själv att hon gjorde låten med "glimten i ögat" Man måste ju kunna ta skoj, det var inte något taskigt direkt.. Om jag vore Gunilla hade jag bara skrattat bort det. Håller helt med om att hon är psyko.

Skrivet 2012-10-24 kl. 16:16:09
Anonym //

Är du och Ludwig ihop?

Skrivet 2012-10-25 kl. 13:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0