Q/A av Zaras broes

Hur är Ludwig enligt er?
Vad är det bästa och det sämsta med Zara?
Hur länge har ni känt henne?
Svar: Vi har inte träffat Ludwig så många gånger. Men han verkar vara en skön kille, efter vad vi sett. Så länge han är en snel hest och gör Zara lycklig så tycker vi han är grym :D
Det bästa med Zara är att man kan vara helt wakooo och konstig med henne, och är alltid det tbx. Att hon är helt cp, underbar, gossig, galen kanin. Att man aldrig har tråkigt tsm med henne. Det sämsta med Zara är att hon är sjukt dålig på att planera och att hon oftast inte tänker ett steg längre. Tex vad händer om jag gör såhär? Fast det kan sluta possetivt också hihi.Vi har känt Zara i ca 6 år. Och allt började på balettskolan 2007.
 
Tränar Zara ofta, med tanke på hennes kropp?
Har hon magrutor/6-pack?
Tänker Zara mycket på att äta nyttigt?
Svar: Zara är igentligen skit fet och hon har fixat sina 6-pack i phootoshop. The sad truth. Nejdååå! Zara är skit fitt och har alltid varit det. Hon har lätt för att bygga musklera och kan i princip äta vad somhelst utan att gå upp i vikt. Vilket hon gör. Hon tjockar Ben and Jerry.
 
Jag har uppfattat Zara som en person som drar till sej uppmärksamhet,är hon sån och i såna fall,kan de va jobbigt ibland elle är de bara kul?
Svar: Ja, Zara är en person som drar till sig uppmärksamhet. Pga att hon vågra ta för sig och är väldigt social. Både när hon är med sina vänner och när hon träffar folk hon inte känner. Det är för det mesta bara kul.Men precis som alla andra kan Zara också vilja stänga in sig lite. Och då håller hon på med sin mobil och lyssnar på musik.
 
Vad ska Zara ha för vinterjacka?
Svar: Zara har en grå dunjacka från Hollister och så har hon en ganska tjock Barbour jacka, som hon kommer använda i vinter. Men hon ska också försöka tjata sig till en Woolrich.
 
Vad använder Zara för smink? Vilken foundation har hon?
Hur sminkar sig Zara?
Svar:  Zara använder är ID mineralpuder och massa annat smink från olika märken, som alla andra. Man håller liksomn inte rikitgt koll på vad exakt. Hur Zara sminkar sig får hon visa i en video sedan men det kommer hon förmodligen inte göra. Så tjata på som satan.
 
Skryter Zara om att hon är känd?
Svar: För det första så tänker inte vi på att Zara skulle vara "känd". Utan det låter bara jätte konstigt. Om det är något Zara inte gör så är det att skryta.Tex om någon tar upp att Zara har vunnit talang så säger hon typ åt den personen att hålla käften. Inte så att hon skäms för det, men hon pratar helst inte om det.
 
Gillar du möglig leverpastej, Ulrik Munther och vagabond skor?
Svar: Om hon gööör! Hon älskarT
 
Det blev skit krångligt att göra detta så det slutade med att jag (Alva) och Nelly satt och snackade om frågorna i telefon. Selma var med i början.
Hoppas ni är nöjda and we löööööv you Zarooz. Besoooo! På instagram heter vi @nellyhinas @alvahammarstedt @selmacesmeli @paulinnetörnblom. Grattis shoutout wehåååå
DET TOTAL FUCKAR OCH GÅR INTE ATT RÄTTA TILL TEXTEN. FÅR BOKSTAVLIGEN DAMP!
 
 

kaki //

jag ställde ju min fråga nästan först nen ni svarade inte på den😥

Skrivet 2012-10-21 kl. 09:27:50
Edith //

Skulle inte du lägga upp låtar du spelat in? Du sa det för typ två veckor sen tror jag: "Om en vecka kommer jag att lägga upp några låtar som jag spelade in på skoj" typ. Längtar ju!!

Skrivet 2012-10-21 kl. 16:55:27
URL: http://dithphoto.blogg.se
Louise //

lite randoom kanske men vilket är typsnittet på rubrikerna? :3

Skrivet 2012-10-21 kl. 21:39:57
URL: http://fanficaboutonedirection.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0