skytte

 
Haha jag hade ingenting och göra så jag gick in och sökte på mitt stjärntecken. Då fick jag fram det här: ''Den typiska Skytten är aktiv och frihetsälskande. Skytten har stort behov av omväxling och social stimulans. I relationer och samarbete är Skytten ärlig, rak och välmenande. Med sin ivriga, spontana läggning kan Skytten ibland av ren obetänksamhet vara lite klumpig och trampa andra på tårna. Skytten är öppen och pratglad, generös och frimodig. Skytten trivs i naturen och på resande fot. Det brukar bli många spännande resor för den som är präglad av detta eldtecken. 

Skytten är med sin optimism och välvilliga läggning duktig på att inspirera andra. Generositet och humor hör tecknet till. Strävan efter nya intryck och upplevelser kan göra Skytten en aning rastlös. Men Skytten bekymrar sig inte i onödan utan rusar glatt framåt mot nya äventyr. Här finns en stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet som leder in Skytten på spännande stigar. 

Ett intresse för livsåskådningsfrågor brukar komma med åren. Skytten är en sökare som vill prova sig fram i tillvaron. Frimodig och djärv, men samtidigt bestämd och viljestark till sin läggning. Lyckoplaneten Jupiter styr över tecknet. Det gör Skytten till en glad optimist med siktet inställt på framtiden. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken slutar aldrig att längta efter nya spännande upplevelser. Skytten delar gärna med sig till andra av sina tankar och erfarenheter och är ofta en god pedagog.'' Fuck yeah.  
 
 
 

Melinda //

Åh vad kul, det ska jag nog också göra! :)

Skrivet 2012-08-24 kl. 11:33:23
URL: http://melindaa.blogg.se
Cayman17 //

Haha ... Interesting. Matched it with you ?

Skrivet 2012-08-24 kl. 11:37:19
Cayman17 //

Children behave. That's what they say when we're together.
And watch how you play. They don't understand.
And so we're running just as fast as we can. Holding on to one another's hand. Trying to get away into the night.
And then you put your arms around me. And we tumble to the ground. And then you say. I think we're alone now. There doesn't seem to be anyone around. I think we're alone now.
The beating of our hearts is the only sound.

Skrivet 2012-08-24 kl. 14:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0