Laserdome

Heeejsaan bloggisen! Nu sitter jag på tunnelbanan och är påväg till sveavägen där vi (jag, Paula och Ammi vi kör lite 24/7 häng) först ska käka sen ska vi gå och spela lasedooome! Det var sååå längden sen vi körde det! För er som inte Vet vad det är så kan ni googla det för jag orkar ärligt talat inte förklara det i en mobilblogg. Jag förklarar när jag kommer hem istället!


Fabian //

Vad ska du göra på Halloween?

Skrivet 2011-10-30 kl. 13:24:19
Claire //

Hej Zara, SNÄLLA svara på detta... Jo, jag undrar, tycker du att utseende spelar roll? Jag sjunger jättebra, lika bra som du, men jag är skitful... Hur kommer jag NÅGONSIN kunna bli artist då?!?! Du är i alla fall mycket snyggare än mig! Jag är värsta misslyckade missfostret :( Snälla svara!

Skrivet 2011-10-30 kl. 18:59:04
olga //

hej, jag bara undra du har ju ett par såna yoga pants från hollister väl? iaf jag hade tänkt köpa sånna med vid vilka tillfällen använder du dina? snälla svar :D

Skrivet 2011-10-30 kl. 20:30:45
URL: http://olgabodin.blogg.se/
Alva //

HEJ, Zara! :D jag är 12 år och har alltid drömt om att få bli artist :D :D :D men jag bor på helt fel ställe, ...i Dalarna och här finns ingen hjälp liksom... jag skulle villja gå hos en sångpedagog eller något som kan hjälpa. Men det värkar som om det bara finns i stockholm!! hur skulle du ha gjort?

snälla svar :)

Skrivet 2011-11-01 kl. 22:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0