Gäsbloggning

Hej Alva här igen A.K.A Zaras självutnämda blogg manager ;) Jag tänkte att nu när zara fått så många nya läsare och blivit en riktig storbloggare. Så måste hon ju ha en manager. Och vem passar inte bättre för jobbet än JAG ;) HAHA! En så länge har jag påmint Zara om att hon måste skaffa en kamera!! Så att ni kan få stora snygga bilder på henne :D Sen har jag även påmint henne om att göra dagens outfit osv. Känner att det går mycket bra för mig och att jag utför mitt nya jobb väl ;) Haha! Tycker ni det finns något Zara borde ändra på bloggen? Eller borde hon skaffa någon ny kategori? Hon ni några förslag så maila mig på....., neee jag skämta ba.
1. Zara älskar Ben and Jerry
2. Zara brukar dansa naken i omklädnings rummet till Lady Gaga eller någon annan låt. Okej hon brukar ha trosor och bh på sig, såå nästa naked.
3. Zara sviker en aldrig. Hon berättar aldrig hemliga hemligheter för någon annan. Alltså är hon en person man verkligen kan lita på!!
Ojj jag hinner inte fler måste gå nuu :( Ska åka iväg till minna sysslingars sommarstuga. Men ni får gärna ta och gå in på min blogg http://alvaringmars.blogg.se/ http://alvaringmars.blogg.se/ http://alvaringmars.blogg.se/ !
Puss och hej nu måste jag gå!! Love you Zara


elin //

va med i min VECKANS BLOGG nu !!http://bowchickawow.devote.se

Skrivet 2011-07-28 kl. 14:14:11
URL: http://bowchickawow.devote.se
Sarah //

Hej Zara! Nelly Har blogg?

Skrivet 2011-07-28 kl. 17:37:44
Anonym //

ZARA LARSSONI LOVE YOU !!!!!

Skrivet 2011-12-03 kl. 17:48:04
simon josefsson //

hej zara jag är en kille på 21 älskar att ha kul hahahaahah

nä skojar bara ja jag ska beräta lite om mig själv går i gymnasiet kok skolan är hel snäll åsv åsv jag vet inte riktigt hur jag ska sega detta men här kommer det jag tycker du är grymt sssssssssööööööööööööööt det hade varit roligt att få lära käna dig oj jag glömde säga att jag älskar att hänga med kommbisar ok sånt hör av dig om du vill jag är alltid på prat humör här kommer mitt nummer 0767898112 såmsakt du behöver inte ringa om du inte vill sen måste jag sega att jag blev total förälskad i dig när jag såg dig på bilderna hahah jag skåjar bara oj vad svårt deta är bs love you

Skrivet 2012-02-20 kl. 17:26:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej! Jag heter Zara och den här bloggen handlar om min vardag. Läs och kommentera!
RSS 2.0